Premier League - souhrn 37. kola

04.05.2019, 15:34, aktualizováno 06.05.2019, 22:56
Komentáře a souhrny
Manchester City porazil Leicester a vrátil se do čela před Liverpool, jenž si poradil s Newcastlem. Tottenham prohrál v Bournemouthu a stále nemá jistotu Ligy mistrů. K té se naopak vítězstvím nad Watfordem výrazně přiblížila Chelsea. Naopak Man Utd je po remíze na půdě Huddersfiledu definitivně ze hry a remízou s Brightonem si pohoršil Arsenal. Definitivně sestupuje Cardiff...

Manchester City - Leicester City 1:0

06.05.2019 21:00

Góly: 70. Vincent Kompany

Hodně náročný byl zápas předposledního kola Premier League pro hráče Manchesteru City. Ti dlouho nemohli prolomit defenzivu Leicesteru a strachovali se o první místo, výstavní trefou ale ve druhé půli rozhodl Kompany.

První poločas se nesl v poklidnějším duchu, poprvé měl menší příležitost po deseti minutách Foden, jenž trefil jen soupeřova gólmana. O chvíli později se mohl prosadit i Tielemans, dobrou střeleckou pozici však využít nedokázal a poslal míč přímo do náruče Edersona.

Nejblíže brance byli domácí hráči po půlhodině hry. Při rohovém kopu hráči Foxes nedostatečně strážili Sergia Agüera, jehož hlavičku likvidoval až na poslední chvíli Schmeichel. Gólová technologie ukázala, že balónu chybělo k překročení čáry jen pár milimetrů.

Po návratu z kabin se bleděmodří dostali do souvislejšího tlaku. Nákop do vápna chytře vracel do nebezpečného prostoru David Silva, Sterlingovi se však hlavička z malého vápna nepovedla a vystřelil vysoko nad. Hodně nebezpečný byl i pokus Gündogana, jemuž k zapadnutí mezi tři tyče nechybělo mnoho.

V dalších minutách přišla jedna šance na každé straně. Stoper Maguire se podařeně vytáhl a předal míč Maddisonovi, jehož prudká střela zamířila jen těsně vedle brány. Na druhé straně Agüero překonal Evanse, na Schmeichela už si ovšem nepřišel.

Vše tak na sebe musel vzít netradiční střelec z netradiční pozice. Vincent Kompany dostal hodně prostoru a potáhl si balón k vápnu, aby se do něj následně z pětadvaceti metrů opřel a jeho dělovka k úžasu všech a radosti domácích fanoušků zapadla přímo do šibenice.

V závěru ještě mohl proti svému bývalému klubu srovnat Kelechi Iheanacho, avšak jeho pokus ze solidní pozice skončil mimo Edersonovu svatyni. Guardiolovi svěřenci tak uhájili těsné vítězství i náskok v tabulce, Leicester zůstává devátý, ovšem již s jistotou umístění v horní polovině.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion 1:1

05.05.2019 17:30

Góly: 8. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.) - 60. Glenn Murray (pen.)

Trápení v Premier League se Arsenalu nepodařilo zastavit ani ve zdánlivě snadném domácím duelu s Brightonem. Tým Unaie Emeryho potřeboval k udržení naděje na třetí či čtvrté místo bezpodmínečně zvítězit, k čemuž nakročil hned v úvodu proměněnou penaltou Aubameyanga, jenže v druhé půli srovnal rovněž ze značky pokutového kopu Glenn Murray a favorit navzdory převaze nedokázal utkání strhnout na svou stranu, což jeho šance na ligovou kvalifikaci do Ligy mistrů odsouvá do ryze teoretické roviny.

Severolondýnský klub sice může dosáhnout na aktuální bodový zisk rivala z Tottenhamu, ovšem potřebuje kromě výhry v Burnley porážku Spurs doma proti Evertonu, a navíc na svou stranu strhnout i propastný osmigólový rozdíl ve skóre. Reálně tak budou Gunners vyhlížet spíše čtvrteční semifinálovou odvetu Evropské ligy ve Valencii, kde hodlají uhájit výhru 3:1 z Emirates Stadium, a posléze zvítězit i ve finále, jež zajišťuje účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Hosté do utkání mohli nastoupit uvolněně bez sestupových obav, neboť sobotní prohra Cardiffu jim již s předstihem zařídila vlastní záchranu. Když hned v deváté minutě z přísně nařízené penalty za zákrok Jahanbakshe na Monreala skóroval svůj jubilejní dvacátý ligový gól Piérre-Emerick Aubameyang, zdálo se, že na Emirates Stadium proběhne vše dle papírových předpokladů.

Kanonýři však po slibném nástupu herně uvadli a dovolili Brightonu dostat se zpět do hry. Obzvláště po změně stran měli Seagulls výrazně více ze hry a mohli brzy srovnat zásluhou Sollyho Marche, jehož vychytal Bernd Leno. Německý gólman však vzápětí na přelomu hodiny hry přece jen inkasoval. Špatná přihrávka Mchitarjana nastartovala brejk hostí, na jehož konci Granit Xhaka okatě sáhl po unikajícím Marchovi a sudí Taylor stejně jako v první půli neváhal s odpískáním pokutového kopu. Glenn Murray nabídnutou příležitostí nepohrdl, připsal si dvoustý kariérní gól a srovnal na 1:1.

Bylo tak znovu na Arsenalu, aby přidal na obrátkách a vrátil vedení na svou stranu, jenže ve vůbec největší šanci ukořistit vítězství Aubameyang selhal, když netrefil z voleje branku ani z bezprostřední blízkosti, a domácím posléze neprospělo ani trojí střídání Iwobiho, Guendouziho a Kolašinace. Závěrečný tlak favorita byl již pouze křečovitý a nechybělo mnoho, aby aktivní March strhnul výsledek překvapivě na stranu Brightonu - nebýt špičkového Lenova zákroku a nevyvedené dorážky Grosse, mohl se Arsenal dokonce s domácími fanoušky v této sezoně rozloučit prohrou.

Konečná remíza je však pro Emeryho družinu takřka jako porážka a loučení s poloprázdnými tribunami Emirates Stadium si nemohli plnohodnotně užít ani Petr Čech, Aaron Ramsey a Danny Welbeck, kteří po této sezoně londýnský klub opouštějí.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Watford FC 3:0

05.05.2019 15:00

Góly: 48. Ruben Loftus-Cheek, 51. David Luiz, 75. Gonzalo Higuaín

Chelsea nakonec zvládla veledůležitý souboj s Watfordem a po výsledku 3:0 se posouvá na třetí příčku tabulky. Po nepřesvědčivé první půli domácí zlomili odpor protivníka dvěma slepenými brankami zpočátku druhé půle, definitivní tečku pak vsítil patnáct minut před koncem Gonzalo Higuain.

Blues přitom odehráli skutečně velmi, velmi špatný první poločas. Watford byl jasně lepším celkem, dominoval zápasu a vytvořil si pár nebezpečných situací, zatímco Foster na druhé straně byl po většinu času pouhým divákem. Již po deseti minutách mohli jít hosté do vedení, když si na pěkný centr naskočil Deeney a svou hlavičku nasměroval do šibenice domácí svatyně. Kepa však po delší době předvedl skvělý zákrok a míč vytěsnil, dorážka Hughese pak letěla vysoko nad. Do další šance se po čtvrthodině hry dostal Deulofeu, jeho rána z hranice šestnáctky však nebyla přesná. V další šanci neuspěl ani Pereyra, který taktéž neměl správně seřízená mířidla. Z tábora domácích Fostera vyvedl z klidu pouze povedenou ranou ze střední vzdálenosti Pedro, ani tento pokus se však mezi tři tyče nevešel.

Do druhého dějství ovšem z ničeho nic vyběhla úplně jiná Chelsea. Nejprve Fostera prověřil ranou z úhlu Hazard, brankář hostí však byl pozorný. Následný rohový kop však rozehrál právě belgický reprezentant, vyměnil si míč s Pedrem a načechraným obloučkem našel na malém vápně volného Loftus-Cheeka, který prudkou hlavičkou poslal Chelsea do vedení. O pouhé tři minuty později byl náskok již dvojnásobný - a opět se jednalo o rohový kop. Eden Hazard tentokráte do vápna poslal centr rovnou od rohového praporku, ten si našel hlavu Davida Luize, který zamířil nekompromisně pod břevno.

Třetí hřebíček do rakve mohl po hodině hry přidat Pedro, jeho přízemní ránu však Foster vyrazil a dorážka Loftus-Cheeka nebyla přesná. Na druhé straně mohl Sršně do zápasu vrátit Deulofeu, ten ale z úhlu zamířil těsně vedle vzdálenější tyče. Fostera následně prověřil i Higuaín, ten byl ale úspěšný až patnáct minut před koncem, kdy si krásně naběhl na Pedrův pas za obranu a elegantním obloučkem poslal míč do sítě.

Utkání se však ani poté neuklidnilo, zkorigovat zápas mohl o chvíli později Pereyra, který využil zaváhání Kovačiče, svůj pokus ovšem nasměroval pouze do břevna. A když už se Successovi míč podařilo dopravit do sítě, byl správně odmáván ofsajd, jelikož útočník hostí při svém zakončení trefil v ofsajdu stojícího Graye. Na druhé straně mohl náskok Chelsea zvýšit Giroud, když se mu ale nepodařilo proměnit ani jednu ze svých velkých příležitostí, dospělo utkání k výsledku 3:0.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Manchester United 1:1

05.05.2019 15:00

Góly: 60. Isaac Mbenza - 8. Scott McTominay

Pryč jsou naděje hráčů i fanoušků Manchesteru United na účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Připravila je o ně remíza na půdě posledního Huddersfieldu, jenž bodoval poprvé od konce února. Skóre otevřel McTominay, po pauze srovnával Mbenza.

Rudí ďáblové šli do zápasu jako favorit a vypadalo to, že nechtějí nic ponechat náhodě. Již v osmé minutě se ujal míče Scott McTominay, navedl si míč na levačku a jeho prudká střela na zadní tyč se i díky zaváhání Lössla ujala. Pro mladého záložníka šlo teprve o druhou trefu v sezóně.

Náskok mohl být brzy dvougólový, jenže Alexis Sánchez z dobré pozice minul prostor mezi třemi tyčemi. Po další rychlé akci a pohledné patičce se dostal do příležitosti Juan Mata, avšak jeho obstřel levačkou na vzdálenější tyč letěl kousek od ní.

Jednu velkou příležitost měly oba týmy v závěru první půle. Po obrovské hrubce defenzivy hostů si naběhl za obranu Karlan Grant, ovšem De Gea jeho pokus nohou zneškodnil. Na druhé straně vyskočil po centru nejvýše Pogba a hlavou napálil břevno.

Po přestávce se na větší příležitost dlouho čekalo, až když byla odehrána hodina, prosadili se Terriers. Lösslův parádní výkop za obranu letěl přesně na kopačky Isaaca Mbenzy, jenž samostatný únik zakončil s přehledem přízemní střelou a překvapivě srovnal stav utkání.

Konečně se do šance dostali i Solskjaerovi svěřenci. Na Youngův centr si naběhl Jones a z dobré pozice hlavičkoval nad břevno. Rashforda zase deset minut před koncem vychytal Lössl. A jelikož se prosadit nedokázali v závěru ani domácí hráči, skončilo utkání nečekanou remízou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Liverpool FC 2:3

04.05.2019 20:45

Góly: 20. Christian Atsu, 54. Salomón Rondón - 13. Virgil van Dijk, 28. Mohamed Salah, 86. Divock Origi

Premier League nabídla další krásný zápas. Na severu Anglie se utkaly Newcastle s Liverpoolem a zase šlo o hodně. Tedy alespoň Liverpoolu, který nakonec v závěru urval tři body za vítězství 3:2. Míč je teď na straně Manchesteru City...

Nejen v Premier League, ale rovnou v celých víc než stoletých dějinách anglického fotbalu, se stalo pouze třikrát, že by tým v nejvyšší soutěži nasbíral 94 bodů nebo víc. Loni to rekordně zvládl Manchester City, před patnácti lety to byla Chelsea, no a letos Liverpool, který má navíc zápas k dobru. Přesto je stále velmi pravděpodobné, že ani s tímto úchvatným ziskem nevyhraje titul...

V dnešním utkání každopádně Reds svůj úkol zvládli a vyvinuli na Manchester City velký tlak do závěrečných dvou duelů. Skóre načal už ve třinácté minutě nejlepší hráč letošní sezóny Premier League Virgil van Dijk, který jako kladivo zatloukl roh Alexander-Arnolda do sítě Newcastlu.

Magpies však zápas rozhodně nevypustili - přestože mohli - a za to jim patří uznání. Ve dvacáté minutě srovnal svým premiérovým gólem v PL Christian Atsu, no a za pár minut mohl jít Newcastle klidně do vedení. Ayoze Pérez však po pohledné akci trefil jen brankovou konstrukci. Obratem přišel trest v podobě gólu Mohameda Salaha na 2:1, u kterého asistoval opět Alexander-Arnold.

Jenže nebyl by to Liverpool, aby diváky nenapínal až do konce. Osm minut po obrátce kopal Ki roh, míč se vrátil do šestnáckty a Salomon Rondón jej nekompromisně narval do sítě. Dvacet minut před koncem utrpěl Liverpool další těžkou ránu. Mohamed Salah se ve vápně srazil s gólmanem Dúbravkou a těžký střet odnesl nejspíš otřesem mozku. Ať tak, nebo onak, dlouhé ošetřování mu nepomohlo a ze hřiště musel být za potlesku ochozů odnesen na nosítkách.

Hra se pak navíc kvůli podobným ošetřováním Ki a Péreze rozkouskovala a než se Liverpool opět dostal do jakéhos takéhos tempa, běžela 80. minuta. Přesto se Reds v samotném závěru chytil stébla a zachovali naději na zisk titulu. Pět minut před koncem poslal střídající Shaqiri centr na hlavu dalšího žolíka Divocka Origiho - a ten i s výrazným přispěním Lascellese rozhodl o výhře 3:2.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Crystal Palace 2:3

04.05.2019 18:30

Góly: 31. Martin Kelly (vl.), 90. Bobby Reid - 28. Wilfried Zaha, 39. Michy Batshuayi, 70. Andros Townsend

Zatímco boj o ligový titul i umístění na zbylých pohárových příčkách bude v anglické Premier League napínavý až do posledního kola, o sestupujících je definitivně rozhodnuto již nyní. K již dříve potvrzené dvojici Huddersfieldu s Fulhamem se přidává i nováček z Cardiffu, který na domácí půdě nedokázal porazit Crystal Palace a míří zpět o soutěž níže prohrou 2:3.

O drama v tomto večerním duelu rozhodně nebyla nouze. Úvodní gól Wilfrieda Zahy takřka obratem smazal vlastencem Martin Kelly, ovšem ještě do přestávky vrátil vedení na stranu hostí Michy Batshuayi. Když pak dvacet minut před koncem pojistil náskok Eagles Andros Townsend, zdálo se, že je rozhodnuto. Domácí však pokračovali v honbě za udržením naděje a v devadesáté minutě skutečně snížili zásluhou Bobbyho Reida. Víc už toho ale Bluebirds nestihli, a tak se po roce na prvoligovém výsluní poroučí zpět do League Championship.

Crystal Palace naopak jen potvrdilo pověst sestupového kata, neboť již třetí sezonu v řadě právě tento londýnský celek stvrdil vyřazení soupeře z Premier League. Svěřenci Roye Hodgsona taktéž znovu ukázali, že svou venkovní formou se mohou řadit k naprosté ligové špičce, neboť jejich bodový zisk ze hřišť ostatních klubů v této sezoně překonávají pouze Manchester City, Liverpool a Tottenham, tedy první tři týmy v tabulce.

Velký podíl na této nebývalé venkovní formě Eagles má Wilfried Zaha, jenž zde skóroval hned devět ze svých deseti ligových branek. Vůbec první dvouciferné zakulacení počtu branek se reprezentantu Pobřeží slonoviny podařilo dokonat v 28. minutě, kdy Zaha sám nastartoval celou akci, vyměnil si míč s Townsendem a povedenou přízemní ranou k tyči poslal hosty do vedení.

Cardiff měl přitom v úvodu více ze hry a již v druhé minutě mohl jít sám do vedení, kdyby Murphyho pumelice neskončila jen na tyči. Pouhých pár minut po inkasované brance se však Bluebirds pro změnu dočkali trochy štěstí. Martin Kelly se totiž hrubě nedomluvil s brankářem Guaitou při likvidování Bacunova centru a výsledkem byl Kellyho vlastenec. Radost domácího publika však v 39. minutě zase rázně zchladil Michy Batshuayi. Belgický forvard se ocitl na konci pohledné týmové akce, do níž se zapojili Zaha, Milivojević a Ayew, a poslal Palace do poločasového vedení.

Cardiff po změně stran nastoupil na hřiště ve velkém stylu a skóre 2:1 se otřásalo v základech. Nejblíže ke srovnání měl Josh Murphy po perfektní centrované pobídce Nathaniela Mendeze-Lainga, jenže zakončení hrubě nezvládl a zamířil mimo tři tyče. Poté své dřívější selhání napravil Kelly, a to hned dvakrát. Nejprve obránce Eagles obětavě vpadl do střely aktivního Murphyho a poté pomohl odvrátit míč z nebezpečné pozice před brankou po Guaitově zákroku proti pokusu střídajícího Zohoreho.

Poté, co hosté přežili krušné chvíle před vlastní brankou, dvacet minut před koncem udeřili nekompromisně na druhé straně. Špičkové sólo Androse Townsenda nedokázal zastavit nikdo z bránících hráčů a následnou tvrdou ránu s pomocí odrazu o tyč nezvládl zastavit ani brankář Etheridge. Cardiffští se ovšem sympaticky nevzdali ani za takto nepříznivého stavu a Mendez-Laing měl záhy hned dvakrát na noze snížení. V prvním případě jej však zastavil na brankové čáře James McArthur a v druhém pro změnu branková konstrukce.

V samém závěru se sice domácím přece jen podařilo po zásluze skórovat zásluhou parádní trefy Bobbyho Reida, ale to již bylo ze strany Bluebirds vše. V posledním kole na půdě Manchesteru United se tak tým Neila Warnocka s Premier League přinejmenším na rok rozloučí, zatímco v Brightonu si mohou definitivně oddechnout.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 3:0

04.05.2019 16:00

Góly: 16. Marko Arnautović, 69. Marko Arnautović, 72. Ryan Fredericks

Souboj West Hamu United se Southamptonem nakonec nabídl až nečekaně jednoznačnou podívanou. Hostující celek si totiž vybral svou snad vůbec nejslabší chvilku od příchodu manažera Ralpha Hasenhüttla a nekladl londýnskému celku větší odpor. Hlavní zásluhu na triumfu Hammers má dvougólový Marko Arnautović, jehož jednou trefou doplnil Ryan Fredericks.

Rakouský forvard se přitom naposledy prosadil 2. ledna, kdy vypukla jeho přestupová sága v souvislosti s odchodem do Číny, kterou však jeho mateřský klub navzdory hráčově přání odejít zarazil, a Arnautović v dalších měsících nakukoval do sestavy West Hamu spíše sporadicky. Nyní se již ale zdá, že je vše zdárně zapomenuto, a nejlepší střelec Kladivářů je v závěru sezony opět v dobrém rozpoložení.

Průlomu skóre se domácí dočkali již po čtvrthodině hry, kdy Mark Noble zachytil nepovedenou přihrávku Yana Valeryho, obratem vyslal do šance Arnautoviće a ten se tváří v tvář Fraseru Forsterovi nemýlil. Brankář Saints nastoupil v základní sestavě vůbec poprvé od prosince 2017, ovšem nabídnutou šanci ani náznakem nevyužil. Vůbec nejlépe placený hráč celého kádru Southamptonu totiž v 69. minutě nepovedeně vyboxoval míč pouze k Arnautovićovi, jenž pohotově zblízka skóroval podruhé a v zápasech se Southamptonem dokonce již popáté v pěti zápasech.

Před dalším inkasovaným gólem se přitom hra hostí zlepšila s poločasovým příchodem Nathana Redmonda, který přinutil Lukasze Fabianského ke kvalitnímu zákroku, avšak závěr zápasu byl opět v režii West Hamu. Od druhého zásahu odpoledne uplynuly sotva tři minuty, kdy se díky povedené narážečce s Wilsherem prosadil Ryan Fredericks a o vítězi již nebylo sebemenších pochyb. Arnautović pak ještě mohl v závěru dokonat hattrick, ale jeho kroucená rána skončila jen těsně vedle.

West Ham tak z jedenáctého místa zůstává ve hře o umístění v horní polovině tabulky, k čemuž bude v posledním kole potřebovat vítězství nad Watfordem, zatímco Southampton nadále okupuje šestnáctou příčku. Také Saints mohou ještě v případě zaváhání Burnley poskočit o příčku výše, pokud si v domácím duelu poradí s posledním Huddersfieldem.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 1:0

04.05.2019 16:00

Góly: 75. Leander Dendoncker

Wolverhampton nakonec zdolal již sestupující Fulham 1:0 a s nejvyšší pravděpodobností si definitivně zajistil sedmou příčku v tabulce, která mu může zaručit účast v evropských pohárech, pokud tedy Manchester City ve finále FA Cupu porazí Watford. Na nováčka soutěže rozhodně solidní počin.

V první velké příležitosti se ocitl domácí Jota, který se po patičce Jimeneze ocitl sám před Ricem, jenže zamířil mimo. Tentýž hráč měl po čtvrthodině i druhou příležitost, křižnou ranou však těsně minul levou tyč hostující svatyně. Po půlhodině hry ještě Dendoncker orazítkoval hlavou břevno, načež Boly o chvíli později ve velmi dobré pozici hlavou minul úplně.

Hned na startu druhého poločasu spálil svou třetí solidní šanci Jota, který ve výhodné pozici opět netrefil hostující svatyni. Po hodině hry o sobě dal poprvé vědět také Fulham a Mitrovič se dostal do obrovské šance, když na hranici vápna stanul tváří tvář brankáři Wolverhamptonu, jenže svůj pokus nasměroval trestuhodně nad. Rozhodnutí tak přišlo až patnáct minut před koncem, kdy si na centr Dohertyho naběhl Dendoncker a precizní ranou na bližší tyč rozhodl o vítězství svého týmu v poměru 1:0.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 1:0

04.05.2019 13:30

Góly: 90+1. Nathan Aké

Nebývalý zkrat předvedli fotbalisté Tottenhamu, kteří v sobotním duelu s Bournemouthem vyfasovali hned dvě červené karty a brankou z nastaveného času nakonec přišli i o případný bod. Porážka musí momentálně třetí tým tabulky mrzet o to víc, že prakticky celou první půli byl lepším celkem a vytvořil si několik příležitostí ke vstřelení branky. Bláznivá pětiminutovka je však o šanci na vítězství připravila a v případě nedělní výhry Chelsea mohou klesnout na čtvrté místo. V posledním kole tak k jistotě postupu do Ligy mistrů budou muset porazit Everton.

Tottenham přitom odstartoval výborně a byl jednoznačně lepším celkem. Jako první vyplašil debutujícího brankáře Traverse křídelník Tottenhamu Moura, který na polovině vybojoval míč, vůbec se nerozpakoval a okamžitě jej vyslal na branku. Gólman Bournemouthu byl bezmocný, k jeho štěstí však tento pokus letěl o pár desítek čísel vedle jeho pravé tyče. V následujících minutách už však Travers naplno ukázal, proč do něj Eddie Howe vložil důvěru. Po patnácti minutách zlikvidoval štiplavou ránu Alliho, o pět minut později se za záda obrany dostal Moura, jeho tvrdou ránu však domácí branář vyškrábl nad břevno. Tentýž souboj se opakoval o další čtyři minuty později a i tentokrát byl úspěšnější mladík Travers, když Mourovu přízemní ránu zneškodnil nohou. Patrně nejlepší zákrok si schoval do 35. minuty, kdy reflexivním zákrokem vytěsnil i prudkou hlavičku Alliho.

Tottenham byl v těchto momentech pánem na hřišti a Bournemouth téměř nepouštěl z vlastní poloviny. K jejich neštěstí však tvrdě zaplatil za individuální chyby. Nejprve se měl po druhé žluté kartě ze hřiště pakovat Dier, který na polovině faulem přerušil rozvíjející se brejk domácích. Sudí však byl toho názoru, že středopolař hostí zahrál míč a chybně nechal pokračovat ve hře. O pár minut později se tentýž hráč pokoušel ve vlastním vápně odkopnout míč, místo kulatého nesmyslu však zasáhl pouze útočníka Wilsona a měla se tak kopat penalta. Píšťalka hlavního rozhodčího však zůstala němá a Tottenham byl tak krom penalty podruhé uchráněn i od vyloučení vlastního hráče. Totéž však už neplatilo dvě minuty před poločasem - to se totiž Son zcela zbytečně ohnal a od rozhodčího Pawsona vyfasoval rovnou červenou kartu.

O poločase se hostující trenér Pochettino rozhodl ze hry stáhnout karetní hříšníky Diera a Alderweirelda, aby svůj celek uchránil od dalšího možného vyloučení. Tento plán mu však kompletně zhatil nastoupivší Foyth. Ten tři minuty po poločase nejprve pěkně vyvezl míč, v závěru svého výletu si jej ovšem ukopl, načež naprosto nesmyslně skočil do Jacka Simpsona, kterého trefil velmi nepříjemně koleno. Sudí Pawson v podstatě neměl jinou možnost, než opět vytasit rovnou červenou kartu.

S dvojnásobnou přesilovkou si ovšem Bournemouth vůbec nevěděl rady. Jeho hráči nakupili tunu technických nedostatků a předvedli několik nesmyslných střel ze střední vzdálenosti, tudíž svého soka do dobré 80. minuty nedokázali dostat pod pořádný tlak. Ostatně počet nebezpečných momentů bychom spočítali na prstech jedné ruky - po centru Frasera hlavičkoval nepřesně Wilson, tentýž hráč pak Llorise vystrašil střelou ze střední vzdálenosti a po dalším centru frasera pak hlavičkoval střídající Mousset pouze do míst, kde operoval Lloris. Celá snaha hráčů Tottenhamu však přišla vniveč díky situaci z nastaveného času - to si na rohový kop Frasera naskočil Aké a hlavičkou z malého vápna rozhodl o vítězství svého celku.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 2:0

03.05.2019 21:00

Góly: 17. Ben Mee (vl.), 20. Séamus Coleman

Jakmile Burnley završilo potřebných 40 bodů, přestalo se snažit o ofenzivu. Už proti Chelsea to byla ryzí destrukce, ale dnes na hřišti Evertonu to v ofenzivě byla stejně jako doma s Man City prakticky nula. Everton proto využil dokonalé efektivity v prvním poločase, kdy během čtyř minut rozhodl o vítězství 2:0.

První gól byl vskutku parádní. Blesková kombinace mezi Calvert-Lewinem a Sigurdssonem přihrála míč Richarlisonovi někde na dvaceti metrech od brány a výsledkem byla krásná a přesná rána k tyči i vinou přispění tečujícího Bena Mee. Heaton byl bezmocný i za tři minuty, kdy sice vyrazil dělovku Digneho, ale pouze k dorážejícímu Seamusu Colemanovi.

Závěrečných 20 minut zápasu dostal šanci i český reprezentant Matěj Vydra - a ukázal, že jisté kvality i přes mizernou vytíženost pořád má. Burnley dost možná mělo kopat penaltu poté, co Vydru ve vápně svalil Michael Keane. Píšťala sudího však zůstala trestuhodně němá. Pouze u povzdechů zůstalo i v závěru, kdy Lookman málem nádherně skóroval, ale rozezněl pouze břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City37312491:2295
2.Liverpool FC37297187:2294
3.Chelsea FC37218863:3971
4.Tottenham Hotspur372311365:3770
5.Arsenal FC372071070:5067
6.Manchester United37199965:5266
7.Wolverhampton Wanderers371691247:4457
8.Everton FC371581452:4453
9.Leicester City371561651:4851
10.Watford FC371481551:5550
11.West Ham United371471648:5449
12.Crystal Palace371371746:5046
13.AFC Bournemouth371361853:6545
14.Newcastle United371191738:4842
15.Burnley FC371171944:6540
16.Southampton FC379111744:6438
17.Brighton & Hove Albion37991934:5636
18.Cardiff City37942432:6931
19.Fulham FC37752534:7726
20.Huddersfield Town37362821:7515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1425)

Přidat komentář
Taiger

1. pro slepice mimo top4 a vyřazení proti Ajaxu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Wolklor

Reagovat
raduinho

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Pharrell

Reagovat
TheAdy

Reagovat
icemike

Reagovat
R22

Reagovat
hona.kub

to by byl nakonec krásnej ročník

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

amen to that

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Free_player

Zatím to vypadá spíš na Arsenal jáj

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Elliasson

Néééééééééé!

Reagovat
Whitemedia

proč další článek?

Reagovat
Gunner14

speciální pro kvočny

Reagovat
afc

Sliepky s oddychnutym Evertonom to budú mat ešte riadne ťažké...

Reagovat
Salfovic

To tu teď bude souhrn ke každému zápasu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně stejnak ten Totáč postoupí. Chelsea už v té LM de-facto je, Arsenal je naprosto příšernej v lize a MUN to se svým skóre těžko dotáhnou

Reagovat
Taiger

Ty radši nic nepredikuj, však furt věříš, že slepice postoupí přes Ajax i po tom prvním zápasu.

Reagovat
mimi_united

1. City

2. Liverpool

3. Chelsea

4. Arzenal

5. United

6. Tottenham

Chelsea/Arzenal titul v Európskej lige

Reagovat
Kixi Syhimour

A k čemu vám to bude?

Reagovat
YoungPyo1882

Ole the Sixth bude Ole the Fifth

Reagovat
spider_8

Tenhle boj o LM mě fakt baví. Škoda, že vždycky jen do našeho dalšího zápasu

Zítra ale tu výhru musíme uhrát, ať to stojí co to stojí. Pokud ne, tak dojedu Sarriho do Londýna vlastnoručně uškrtit.

Reagovat
mr.Silver

Spurs v poslednim zapase bez Sona a Kanea... Gg

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc to sou kokoti

Reagovat
YoungPyo1882

Dávat naději MU, Cheslea a Arsenalu je zábava, za to ta prohra stála S Evertonem to bude formalita, nyní se jen připravit na Ajax a finále.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Elliasson

Doufám, že to tak bude!

Reagovat
Zdechlina

Ty si dick

Reagovat
Svatej

Brit má i staršího brachu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
abu

Kohouti zase potěšili :D snad rupnou i příští dva zápasy :D

Reagovat
hefy

Držet třetí flek s 13 prohrama je neskutečný. Ale co, LM se udělá a hlavní je ted zápas a Ajaxem. Očividně to maj borci v hlavách a na nic jinýho ani nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavách to majú akurát tak pekne vyjebane Ajax neAjax

Reagovat
Wolklor

Zajímavý taky bude poslední ligový zápas bez útočníka, aby to nakonec nebylo bez LM.. I když stejně to ostatní týmy projebou jako vždy uvidíme, kdo z toho vyjde na konci vítězně

Reagovat
YoungPyo1882

Vincent nás pošle do CHl!

Reagovat
Salfovic

Bylo by celkem stylové, kdyby v posledním kole prohrála celá 6 ,,bojující” o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mají 23 výher

Reagovat
kvasha16

tak ale maju len 1 remizu

Reagovat
Cobra

Co se to tam dnes sakra stalo?

Reagovat
Counter

Neříkej, že pořád ještě nejsi zvyklý

Reagovat
Cobra

Já se dnes nedíval. Ale Son a redka mi nejde k sobě. Ale Foyth teda Pocheho ojel neskutečně.

Reagovat
Counter

Na twitteru jsem zahlídl, že Son ještě nebyl vykartovaný za celou kariéru u Spurs, a teď hned dvakrát v jednom týdnu

Reagovat
smazaný uživatel

Válka kriplů o top 4 pokračuje :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

xD

Reagovat
smazaný uživatel

Son dobrej Ninja a Foyth.. ten hrál asi mortal Kombat než si šel zahrát

Reagovat
r.mrazik

treti tym a niz jsou hrozny kaspari...

Reagovat
Whitemedia

takhle nějak

Premier League Table:

1. Man City

2. Liverpool

---- 4 Idiots

7. Wolves

8. Everton

Reagovat
r.mrazik

asi tak

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
PP

Reagovat
Čenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo 4 blbý a blbší...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

4 idiots is the new BIG 4

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
uff

Reagovat
Nikikrew

Cervene karty uplne jasne. Son stratil nervy, Foyth je tupelo ist hentak do suboja.

Ako uvidime ci bude mat este Everton sancu na 7 miesto, predbehnut Spuds by bolo fajn aj ked tomu moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé jak se všichni semknete proti Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to jsou nezvladajkove a zrovna na tomhle webu maj jednu z nojhorsich band fanousku. Nic prekvapiveho tedy.

Reagovat
Remt

a to bych zas řekl, že jsou tu horší fanoušci, fans Tottenhamu mi tu přijdou docela v klidu

Reagovat
pantondavo

Ta druhá červená dost nešťastná, spíš přísnější, ale asi ok, no.

Tottenham dost baví, škoda, že to pořád maj ve vlastních rukách. Nebo možná výhoda?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Zdechlina

Dost. Aspoň je prdel...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zitra nevyhraje? Chelsea, Arsenal?

Reagovat
Gunner14

No, ale poslední kolo bude fakt legendární diskuze

Reagovat
r.mrazik

posledni kolo:

united cardiff

slepice everton

leicester chelsea

burnley arsenal..

to bude fakt prdel

Reagovat
Counter

Anebo nebude co řešit, protože si to všichni posereme už tohle kolo

Reagovat
Gunner14

Zítra má rozlučku Ramsey a Čech. A my na rozlučky neprohráváme

Reagovat
r.mrazik

ja doufam,ze posledniho porazime...to by byla hrozna ostuda...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Huddrsfield prodanej tenhle tyden, tak cekam, ze zitra budou vypoadat jak Barca pod Pepkem.

Reagovat
Counter

To mi úplně uniklo

Reagovat
Busby babes

jeste to mozna uplne nedokoncili, ale majitel ma nejaky zdravotni trable, tak se rozhodl klub prodat nekomu jinemu, taky fanousek, takze by to z pohledu jejich fans snad melo byt ok.

Reagovat
Spasitel

No vyzerá to, že 3 tímy budu mať po 71 bodov. Slepice X s Evertonom a my Leicester vonku nedáme a ManU by malo obidva vyhrať Len veľa závisí od Arsenalu čo porobia s Burnley

Reagovat
r.mrazik

ja kdyz vidim vsechny ty vemena,tak si nejsem jisty nicim

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik primitivismu, frustrace a lidské malosti v jednom klubu se jen tak nevidí.

#spurs

Reagovat
jk

a lidské malosti

#didi

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie ako GoT

Reagovat
Svatej

celou dobu tu hajpujem seriál, přitom ta liga je ještě víc uchylna na nervy, než Gotko za celou tuhle sérii vůbec bude

Reagovat
smazaný uživatel

a nakoniec sa všetci budeme chytať za hlavy, ako to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat posledni zapas proti Evertonu a pak zapomenout na tuhle sezonu v lete musi Levy dat Pochettino nejaky slusny transfer budget a je potreba udelat poradny pruvan v kadru - jinak to proste nebude fungovat.... Poch vymackal z toho kadru maximum ale ty hraci proste na vic nemaji...

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, kolik šušňů Poche dostane. A jestli to padne na dalšího Janssena...

Reagovat
jk

Bohužel to fakt tak vypadá. Ten vibe co tam byl když ti borci hráli spolu a fotbal si užívali tam už prostě není. Dele, Dier jsou jen stíny toho co předváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

ze me Lloris, Kane, Sissoko, Vertonghen, Sanchez, Eriksen (pokud prodlouzi) a Alli se Sonem by meli zustat - vsichni ostatni mohou byt prodani/vymeneni...

Reagovat
smazaný uživatel

nejdulezitejsi bude rozsirit kadr protoze proste na tohle jsme nejvic doplatili - pokud bychom meli slusnou lavicku tak jsme ted uplne jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Problém je, že v tejto sezóne sme doplatili na početné zranenia. A niektorí hráči sú notorickí marodi (Wanyama, Lamela, Aurier).

Reagovat
jk

To by nedopadlo dobře. Ten tým má už nějaký zažitý styl, nějakou chemii, vyměnit 2/3 kádru je sebevražda jak ze sportovního tak finančního hlediska.

Reagovat
Eichel

Winks musí zostať tiež

Reagovat
Kixi Syhimour

To se jako do semifinále LM budete dostávat tak pravidelně, že tuto sezónu lze vypustit ze vzpomínek?

Reagovat
Thelvin

nepovedl se nám konec sezony, to je toho

Reagovat
Lacko_Boh

rozumnych vdacnych fanusikov Tottenhamu ako safranu..alebo ako ich trofeji (;

Reagovat
jk

+ to umístění v lize vzhledem k okolnostem je taky úkaz. Bylo dobře napsáno, že Poch z toho kádru fakt ždíme nadstandart. K tomu aby se dosáhlo na nějaký vrchol, je potřeba ještě něco navíc a teď má balón u nohy Levy.

Upřímně nevím v jakých sférách tady někteří fans Tottenham vidí, já jsem celkem na větvi i z toho kde jsou ti borci teď

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to hezký se dostat do SF LM ale co z toho? DVD??? Pokud to neotočí v odvetě v Amsterdamu tak to bude jen další "bottle job" or "Spursy" moment... i přes ty zranění a absence jsme měli zahrát lépe... ti hráči co byli na hřišti jak kdyby si snad ani neuvědomovali že to může být jejich životní šance si zahrát ve finále LM a kdo ví třeba ji i vyhrát- v jednom zápase se může stát cokoliv...

Reagovat
Counter

Podle mě už jsou všichni vyšťavení a v tom zápase s Ajaxem se jim nedá nic moc vyčíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ale chyba Pochettina a Levyho že nikoho neprivedeme a hrajeme s 15 hráči celou sezónu...

Reagovat
Counter

Samozřejmě. Spíš Levyho než Pocheho.

Reagovat
Lacko_Boh

rovnaka sracka ako vycitky Wengerovi ze nekupoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v zapase s Man City v lize venku se přímo nabízelo postavit B tým a dát všem oddech... málo pragmatický Pochettino... jak nemám rád Mourinha tak ten by v tom zápase postavil asi tuto sestavu: Gazzaniga, walker Pieters, Foyth, Sanchez, Davies, Skipp, wanyama, Llorente, Lucas, a možná dva hráče z juniorky... dostali bychom sice 6:0 ale ve výsledku stejný počet bodů jak s naší nejsilnější sestavou...

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, na konci sezony rozhoduje při bodové rovnosti skóre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mourinho by nevypustil zápas s Pepem

Reagovat
jk

Tyvole a co z toho? To si jako čekal, že si ten tým jde letos pro ušatej pohár? Se vsadím, že o SF před sezónou nikdo ani moc nemluvil vzhledem ke konkurenci, která teď ve fotbale je.

Ten tým měl velkou šanci na titul, kteoru mu ale ukradl Leicester a v době kdy ostatní okolo posouvali svoje celky zase o kus dál tak my se sekli tam kde sme byli. Je to velmi dobrý standart ale výš už to prostě půjde jen hodně těžko a určitě ne mávnutím kouzelného Trippiera.

Reagovat
Elliasson

Věř svému týmu. Já Vám věřím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Peněz s ohledem na stadion asi moc nedostane

Reagovat
SpecialOne

Tak Brighton nemá o co hrát, takže buď Leicester nebo nic, takže čekám, že City vyhrají 6-0.

Reagovat
Counter

Kun snad doublehattrick

Reagovat
Unique

Mohl by m i někdo doporučit dobrou stránku, kde se dá sledovat Premier league? Nejlépe v HD kvalitě. Dřív jsem se díval na ronaldo7.net. Tam už to bohužel nedávají. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pornhub HD

Reagovat
LAM

Dneska už to jde i ve 4K

Reagovat
pingla
Reagovat
Unique

Díky

Reagovat
Ondiis

Wilshere assist dnes? Ten si musel připsat kanadský bod tak po dvou letech

Reagovat
smazaný uživatel

Origi, Sturridge, Shaquiri... tahle trojka je kvalitou tak o 100% za triem Firmino, Mane, Salah... s tím musí Liverpool nutně něco udělat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Náhodou Shaqiri je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Je z těch tří nejlepší, ale jinak mi přijde, že se do vašeho fotbalu hrozně nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Werner a Fraser cez leto a bude

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol dobrý kauf...

Reagovat
Bayern +

Shaqiri

Reagovat
Coutinho10

Joooooo, tak musim rict, ze uz jsem neveril po tom, co Rondon srovnal na 2:2 a pak Dubravka zlikvidoval Salaha, ale nastesti Origimu se povedla dobre hlavicka a nadeje porad zije

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najlepších tímov v histórii anglického futbalu a dosť možno nezískame titul, ManCity majú neskutočnú generáciu kvôli porušovaniu FFP a kvôli skvelému Pepovi. Ako povedal jeden z vlastníkov LFC - Henry - parafrázujem "ak sa nebudú dodrživať pravidlá FFP, vyhrať titul bude veľmi ťažké." Ak by sa nám to niekedy podarilo, bude to zázrak.

Reagovat
Swarley

najednou

Reagovat
smazaný uživatel

94 až 97 bodov, Tomino. Je to veľmi veľa... To treba uznať. Čo Klopp dokázal s týmto kádrom, spraviť z neho jeden z najlepších tímov, to je až neuveriteľné...

Reagovat
Swarley

Já se směju tomu pokrytectví Olo, brečíš s řádným zpožděním, na to už je pozdě...

A jak nedáte titul, tak jsou vám nějaké nasbírané body úplně k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

trololo

Reagovat
Swarley

To na vás chystá v téhle sezóně osud...za ty roky fandění City to pro vás bude mít speciální příchuť...

Reagovat
Kixi Syhimour

Za poslední léta jsem si vybrali smůly až až. A samozřejmě, že budu přát City na úkor vás.

Reagovat
Swarley

No jo smůla, to je sviňa...

Reagovat
Kixi Syhimour

Značně to podceňuje tvůj příspěvek

Reagovat
Kixi Syhimour

*podvrhuje

Reagovat
smazaný uživatel

Počet trofejí = 0

Reagovat
Bandita_Harry

Za nejaký FA Cup a trápenie sa o top4 by som nemenil, onicom argument

Reagovat
LAM

Není na brek ještě brzo?

Reagovat
Luc-Luc

to je bez sance, City jsou financne uplne jinde nez vsichni ostatni...ti budou ted vyhravat tituly jak PSG ve Francii, mozna jednou za 10 let to urve nekdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Sibyla pls.

Reagovat
Swarley

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United got more points last season (81) than the treble winning team (79) so last season’s United team was better than the 99 one?

Reagovat
Busby babes

presne. kazdopadne, loni jsme rikali, ze Mourinho s tim tymem udelal dobrou praci, kdyz ho posunul na druhe misto a ze i ty body nebyly spatny. Bohuzel City melo uzasnou sezonu a bylo o parnik jinde nez ostatni. sklizeli jsme za to vysmech. Tak doufam, ze se stejna logika bude uplatnovat i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool hraje pořád bambilionkárt líp než vy loni. Snad po boji fans LFC uznají, že Citizens ten titul mají zaslouženě, pokud to dají. LFC sice hraje neuvěřitelně, ale City na tom nejsou o nic hůř.

Reagovat
Busby babes

to ze hrajou lip, je ale v tom argumentu nepodstatny.

Reagovat
Busby babes

respektive takhle, mirim na tohle srovnavani bodu. To je proste nesmysl. Ty souteze se meni, nejen ty vitezne tymy. Je mozny, a dost pravdepodobny, ze proste bohate kluby jsou kazdym rokem silnejsi a silnejsi a ty spodni kluby pak slabsi a slabsi...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím máš samozřejmě recht

Reagovat
Counter

Kdyby to byla pravda, tak nejbohatší klub na světě neprohraje 9 z posledních 10 zápasů

Srovnávání bodů z různých sezon je podobné jako další statistiky *insert tvůj oblíbený výrok o bikinách*. Berná mince nee, užitečné ano. Např. že 40 bodů ti v podstatě zaručí záchranu, 75 bodů ti zaručí top4, 90 bodů titul atd. Nevyjde to samozřejmě vždycky, protože by to jinak byla nuda, ale v 9 z 10 případů ano a nehodí se to celé okázale přehlížet.

Reagovat
Busby babes

btw. my nejsme nejbohatsi v tomhle smyslu... bohuzel.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, tím, ktorý získa viac bodov - ho má zaslúžene.

Reagovat
kvasha16

tak hadam kazdy uzna ze to maju zasluzene, Olo len poukazoval na to, ze k tomu titulu dosli nie uplne koser sposobom

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to nepřijde jako stejná situace. S Oliverem výše sic nesouhlasím, ale s tímto také ne. Je zbytečné polemizovat nad tím, jak by to vypadalo, či naříkat nad City

Ale vy jste loni uhráli 81 bodů, což není nějak zázračný počin, vyrovná to maximálně Leicester se sezóny 15/16. To znamená, že nebýt City, tak byste byli spíš šťastlivci, že byste to uhráli, jindy by to na titul nestačilo. Našich prozatimních 94 bodů by stačilo na vše vyjma 2 sezón a máme zápas k dobru.

Reagovat
Busby babes

81 bodu neni malo. ja nerikam, ze to melo stacit na titul, ale bylo to dost.City bylo lepsi fajn. Moje pointa je jina. Pokud skoncite druzi (anebo City), tak je tech 97 bodu uplne jedno. Proste druhy misto.

Samozrejme, ze to pro vas je i tak skvela sezona, o tom zadna. A nijak to nesnizuju. Jen, ze treba i ten Leicester mel tu jednu sezonu lepsi nez mozna bude ta vase letosni. Nebo letosni sezona City.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistě, ale ty to stavíš do stejné pozice ty body. Vy jste se vymlouvali na abnormální City, ale i bez City by vám to na titul v normální konstelaci nestačilo. To je ten rozdíl, u nás ano.

Reagovat
Busby babes

jenze tam slo i to,jak se tech 81 bodu shazovalo, protoze odstup na City byl tak velkej. jinak vsak to pisu. nerikam ze to melo stacit na titul. byly roky kdy by to stacilo, casteji by to ale nestacilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď ti nerozumím.

Pokud si správně pamatuju, tak váš hlavní argument byl, že byste bez City vyhráli, k tomu už jsem se vyjádřil.

To chceš říct, že jste byli obviňování za přílišný odskok od prvního?

Reagovat
Busby babes

tenhle argument se urcite objevoval. ja to takhle myslim nepodaval. ale to je jedno. uvidime jak to vy a City ukopete.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak 81 bodů na titul je málo

Reagovat
fenixLFC

coze? 81 bodov je pocet bodov co by ti na lepsie ako druhe miesto stacili tak raz (vas titul) inak to je bezny zisk timu na nejakom tretom mieste.

Reagovat
Counter

Dobrá poznámka, ale přece jen je rozdíl 81 bodů a 97 bodů. Jedno je takový nadprůměr, který většinou na titul nestačí, druhé (suverénně) třetí nejvyšší bodový zisk v historii, který překonává jen loňské a letošní ManCity.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem chtěl tím vyjádřit

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo. Mně zaráží, že o Liverpoolu se tu mluví jakej hraje neskutečnej fotbal, ale že City vlastně hrají úplně stejně dominantně se tak nějak ignoruje. Jak kdyby si ty body neuhráli, ale někdo jim je věnoval. Co hraje pro LFC jsou výkony v LM, každopádně by mě fakt zajímal jejich střet s Ajaxem, tak snad to nějakym zázrakem v úterý ukopoou.

Reagovat
Counter

Je to všechno o očekávání. ManCity šokovali loni překonáním stobodové hranice, což byl prostě monstrpočin. Teď už jsou jejich výsledky normalizované, a tak největší letošní šok je to, že se takové mašině dokáže někdo vyrovnat, a za to si zkrátka Liverpool zaslouží absolutorium. A LM hraje určitě taky jistou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože od City se to očekává, hlavně kvůli těm investicím a i Pepovi. Nicméně mě překvapuje, že máme tak malej rozdíl GD.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja píšem o ligových tímoch, počte bodov. V tak ťažkej dlhodobej súťaži, ktorá má 38. kôl sa sila tímu ukáže najlepšie. Ak by sme mali širší káder, mohli sme mať k tomu možno aj nejakú trofej, ale čo už... Káder je úzky, a záloha nie je top, preto skladám obrovský klobúk dole pred Kloppom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od tebe ale mnohem rozumnější příspěvek než ten první.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas si tu nedomýšľajme, čo nám vyhovuje . Snáď nie si Swarlos, ktorému úplne šibe, je mi ho ľúto.

Reagovat
Swarley

Každému, jak si zaslouží...můžete tu dál hrát chudinky a mluvit o dávném respektu k MU nebo si sáhnout trošku do svědomí...hlavně nebrecet, tim fakt ničemu nepomůžeš...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, chudinky jste hráli i vy. A respekt k nám taky ani nemáte. Ohledně brečení taky moc neztrácíte.

Reagovat
Swarley

prázdné fráze od někoho, kdo tady ani v té době nebyl..

Reagovat
Kixi Syhimour

Chudinky to byli loni a vaše výmluvy na to, že se soupeř snaží....

Respekt k nám nemáte, to se dá poznat.

A při brečení, mi stačíš ty

Nicméně tvůj příspěvek ani nemá důkaz, teď by ti musil dát admin, kterej taky nemá jistotu

Reagovat
Swarley

pořád platí to původní, motáš se zase do něčeho, o čem víš prd

Reagovat
Kixi Syhimour

A u tebe pořád platí, že nejsi schopen se vyjádřit k tématu a dát mi nějakej protiargument.

Reagovat
Swarley

Na ty tvoje kraviny to fakt není potřeba, na to si najdi někoho jiného

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak když už si se mnou tak ochotně píšeš mohl bys to trochu zlepšit.

Reagovat
pobody's nerfect

Prosím tě, neztrapnuj ostatní fanoušky LFC

Reagovat
BaggioRoberto

Vtipný je, že tady brečíte na FPP vy nebo United, kteří utrácíte skoro stejně jako City. Takovej Leicester si nestěžuje na nic a udělal titul s desetkrát menším rozpočtem. Kohouti na trhu nejsou vidět a jsou po City druhej nejstabilnější tým v Anglii. Ono to není jenom o penězích.

Reagovat
Kixi Syhimour

ten příklad s Leicesterem

Jinak, jak už Oliver psal, stamilion sem stamilion tam...

Reagovat
BaggioRoberto

Jasně, to co se povedlo Leicesteru byl zázrak a ty se nedějí často a nedají se srovnávat s běžnýma situacema, ale šli tomu naproti. Vy hrajete všechno jenom na jméno a na krásu, netoužíte po tom něco dotáhnout do konce. Řeknete byli jsme dobří, jsme jako Beatles, máte nás rádi, tak nám cenu vyrobte. Ale už neřeknete vykoupili jsme 3× Southampton a v rozhidujících chvílích selháváme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To "vykúpenie" Southamptonu ...

Nekúpili by van Dijka oni, kúpil by ho Arsenal, ManCity alebo Chelsea...prašť jak uhoď.

Je to prax vo futbale cca posledných 50 rokov. Iste, pred Bosmanom to nešlo tak ako dnes, to je jasné, ale vždy silnejší, renomovanejší, zvučnejší kupovali od tých menej silných, menej renomovaných, menej zvučných.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

pokud neziskate titul, tak se ti za tenhle status fakt vysmeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jak malé deti toto, ty, swarlos, zajo... Ok, vysmej sa, poslúž si.

Reagovat
Swarley

ty to pokrytectví posunujes dál a dál

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Olivere

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec nebude chyba bod ale 20mm

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho nelze vinit 20 mm, to byla daň za to větší štěstí, co jsme měli. Nicméně uhrát s hlavním soupeřem pouhý bod je tragédie

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je hrozně uplakaný klub. Snad to City zvládnou

Reagovat
Hokaido

Ujebaný turbokokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, Ujebaný turbokokot . Ja som Oliver.

Reagovat
blade115

Gratuluju Olo, po letech první příspěvek, kdy Swarley nejen že není v diskuzi ten největší trouba, ale člověk mu musí dokonce dát i zapravdu.

Reagovat
Swarley

a já gratuluju tobě, že jsi právě překonal Ola v nezvladajkovství...

Reagovat
blade115

A už je to zase všechno v normálu, můžeš být v klidu, Olo.

Reagovat
Swarley

no ty rozhodně v normálu nejsi, to už je na léčení...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je tretí / štvrtý klub, ktorý získal najviac bodov už teraz.

Reagovat
blade115

Tak v téhle části zrovna problém není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj ok. Prišiel si si kopnúť.

Reagovat
bbbauch

Tak se nediv, kdyz s FFP a jejich porusovani od City ti vadi az v momente, kdy vam stoji v ceste k titulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizoval som to aj minulú sezónu. Ideš si Swarlosove "argumenty"?

Reagovat
bbbauch

i tak dost pozde teda, predpokladam ze Aguera sis ale taky uzil kazdopadne jsem to nezaregistroval, my bad. Ale nediv se, ze si to ted (mozna) vychutnaj ostatni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty určite nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Pohodové vítězství

Reagovat
Luc-Luc

nastesti to nakonec dopadlo, ale byly to nervy a v zaveru krec bez napadu, co taky cekat, kdyz v utoku jsou dreva Origi se Studgem...ted se modlit, at se da Mo do kupy

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

karicka potlacena

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Však ho tam držel dobu předtím, co zobrazuje to video

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

fajn, piskl se ale az tenhle trojitel axel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přidal tomu, na podstatě faulu to nic nemění. Je to ošklivé, nicméně praktikuje to kde kdo.

Reagovat
Swarley

Třeba Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Martial, každej by někoho našel

Reagovat
Swarley

Nebo Salah dvakrát tolik

Reagovat
Kixi Syhimour

Nu což, uvidíme, zda-li to zlepší

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
celeb

ja som si 100% isty, ze v Liverpoole uz znovu spisuju peticiu, aby Fabinho aspon 3 zapasy nehral

Reagovat
stiflerovamama

Ale faul v tomto súboji sa mal pískať o pár sekúnd skôr.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

Tady to asi taky byla smůla

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

Jasnej faul, sahl na neho a to se nema, nazdar...jo a hod sem jeste tu nedpiskanou penaltu, at si tu ti, co nevideli spil, nemysli, ze nam nekdo pripiskaval

Reagovat
Busby babes

no nezapomen na to, jak jste meli hrat od 20. minuty v deseti, kdyz vam TAA supluje golmana a hraje si na Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

lexess04.05.2019 23:33#

Podle pravidel měl vidět obránce LFC za ten zákrok rukou na čáře žlutou kartu, ačkoli padl gól. Červenou dostat nesmí, ale žlutou ano, přestože padla branka

Reagovat
Busby babes

okolo tech rukou jsou fakt zajimava pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

No příště by si to fakt chtělo asi nejdřív něco zjistit. Tolik blábolů, co tu směrem k LFC poslední dobou píšete spolu se Swarleym, to je něco.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to pravda. Snad po každém zápase LFC hledáš něco takového, kde se jakoby vysměješ, ale častokrát ti to nevyjde.

Reagovat
Busby babes

kdyz si myslis, ze je to jen po zapase LFC, tak prosim. Ja sem davam vtipy na Chelsea, na nas, na kohokoliv. Casto kriticke clanky k United nebo tomu, jak to vedeme, etc... ale tak klidne si mysli, ze hledam neco jen proti vam.

A fakt divny, ze po zapase, kde se hraje o titul a kterej vyhrajete po primaku pisknute za tohle, se o tom nekdo zmini, zvlast, kdyz tu pul sezony brecite jak vam vsichni ublizujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tu nikde nebrečím. Nemám problém si přiznat, že nám pomáhají. Vidí to snad každý, kdo má oči.

Jen mi to prostě přijde a přišlo vtipný. Jako nějaký popichování a tak mě taky baví, to je jasné, ale když si prostě někdo pak příliš často vymejšlí něco navíc aby mu to sedělo do nějaký svý rádoby pravdy, tak to mi přijde přehnaný. Swarley je v tom přeborník a u tebe mi to tak poslední dobou prostě přišlo taky.

Reagovat
Busby babes

pak ok, to chapu.

Reagovat
Kinky7

Tak zrovna Busby je asi nejrozumnejsi Mufan co ho tu ctu....

Reagovat
Luc-Luc

to vis ze jo

Reagovat
kissak

"sáhl na něho a to se nemá"

Reagovat
kissak

Bavíš se teď o fotbalu a nebo šachách?

Reagovat
smazaný uživatel

a oni napisou, ze ho drzel celou dobu.. to spis fabinho ho odstrkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho som daj ale to sa ti nehodí

Reagovat
technecium

Dyt ho Fabinho jasně zfauloval. Ale že tam Mane celej zápas skákal jak delfín se tu nezmiňuje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
celeb

lebo Mane je ich a kazdy zly pohlad vyhodnotil ako utok na svoj zivot.

A Fabinho vobec nebezal zrazit sa s Messim, ale spomenul si, ze ma zbehnut do obchodu po pecenovku a nahodou sa zrazim s Messim. Ten bol taky nasraty, ze normalne otvoril past v dlan aby to bolo zakernejsie. Jo. A ten hnusny zakrok Salaha v Portu bol neumyselny - za tie sa karty nedavaju a minulu sezonu ked presli cez City, tak im rozhodca vobec nepomohol ...

Oni ziju vo vlastnom svete, kre im cely svet ublizuje, preto musia tolko kopat okolo seba a vyplakavat. You Never Cry Alone!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bandita_Harry

Topiaci sa aj slamky chytá už fakt netušíte čo vytiahnuť krása

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, jinak Rafo příště by to chtělo více kooperace

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť vám to hezky nenápadně pustil, až na to zranění Salaha si není na co stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Tottenham, ale tohle si nezaslouží.

Reagovat
papanegra

Rafo, ty vole, takovýhle nervy jsme si nedomluvili..

Těžký zápas, vydřené vítězství, ale ta lavice je taky slabota, Stud, Orig a i ten Shaq nic moc teda.. Snad se dá Mo dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle se musí v létě obměnit, jinak z toho zase těžko bude něco víc než boj o záchranu do posledních kol.

Snad budeme mít trochu milosrdnější los, letošní sezona byla na začátek fakt ultrapekelná

Spurs, Citizens, Arsenal a Chelsea v prvních 5 zápasech..

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřené vítězství se počítá, jen jestli bude k něčemu, stále je šance že City ztratí...kéž by

Druhý zápas po sobě se ale ukazuje že není náhrada za Firmina a Salah? Kruci snad bude OK, to by bylo pěkně pitomé.

Necháme se překvapit ale případný nezisk titulu by asi přinesl LFC plno negativních rekordů

Reagovat
fenixLFC

ufffff to bol strasny porod. fakt tvrdo ziskane tri body, snad bude salah v poriadku aspon na posledne kolo. newcastle vyborny vykon, postavit na tych nasich bekov rychle kridla a na stred fyzickeho hrotaka co je vrazedna kombinacia proti nasej hre. nehovoriac o tom ze posledne zapasy uz ani ta defenziva prilis nefunguje. origi je sice kopyto ale tie klucove goly davat vie, zas nam zachranil prdel.

aj ked fabinho odohral druhy tragicky zapas po sebe tak najvacsim tragedom bol jednoznacne sturridge. dufam ze ten chlap hral za nas naposledy pretoze na to uz absolutne nema. a vidno ze si s timom absolutne nerozumie, dnes si hral vlastny zapas. nepresny, na prihravku potrebuje styri dotyky a kazdu loptu zbytocne drzi. dnes definicia koncoveho hraca- skoncila unho kazda akcia takze dakujeme za vsetko ale uz nech je prec a pride kvalitna nahrada

Reagovat
Setwo

jedinym svetlym momentom bola Sturridgeova paticka pred druhym golom, inak velka slabota

Reagovat
fenixLFC

jeho dnesny vykon v niektorych momentoch zatienil vykony balotelliho boriniho a podobnych supakov

Reagovat
papanegra

ještě tam měl tu jednu tutovku, kterou kopl někam do prdele

Reagovat
fenixLFC

to nebol svetly moment

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale má prsty v druhém gólu, krásně to tam vyřídil u čáry, dneska mi nepřišel tak hrozný, ale už na to nemá.

Reagovat
fenixLFC

co ti neprisiel? na co siahol to posral. jeho bezne zapojenie do zapasu zahranalo to ze dostal loptu, spracoval ju an treti dotyk, dokopol si ju a zastavil. kazda prihravka dopredu skoncila stratou, bud mu to zablokovali alebo nahraval do miest kde nikto ani nemohol byt. bolo vidiet ze nie je sucastou timu a nezapada donho, s nikym si nerozumel. hrozne, fakt hrozne

Reagovat
Kixi Syhimour

Do gólů Salaha hrál dobře, byl aktivní, přihrával mêl prsty při góle, po tom to byla jeho klasika, viděl jsem i jeho horší výkony.

Reagovat
oli9

Sturridge a Origi totálně mimo , všichni jste brečeli at hraje Shaqiri ale také žádný zázrak ale neměl moc přílšžitostí ukázat co v něm je, na lavku ok hráč.... včera také slabota od Arnolda

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne vydrete vitazstvo. verim, ze leicester nejake body zobere. s wolves to bude peklo, ale to uz musia dotlacit silou vole. pool to da :)

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som ze leicester hra doma. hmm tak to neviem neviem

Reagovat
mesyas

https://twitter.com/FbBanterPage/status/1124775896651583488

koukám, že Liverpoolu zase tlačí kde kdo a ono nakonec ani ten titul možná nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Koukám, že kde kdo nemůže unést naše postavení v tabulce

Reagovat
redyyz

to mas priamo umerne, s uspechom prichadza ruka v ruke zavist

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale překvapila mě ta míra tohoto "neunášení". A pak si tu budou ještě někteří moralizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Řešení je to neřešit. Nikdy se nezavděčíš všem a zdejší prostředí to (aspoň mně) dokáže dost znechutit, i když by ten titul byl zaslouženější než pro ten tým s vynikajícím, leč nesympatickým Suarézem.

Reagovat
Whitemedia

Už jsi podepsal petici proti Messimu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, tohle. Pitomost, ale FCB se taky přidala s peticí proti Sádiovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně na faktu, to nic nemění

Reagovat
mesyas

ok

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
oli9

tak ten hráč ho okopával už 4 vteřiny před tím , zase je to useknuté jak se to hodí

Reagovat
smazaný uživatel

tak pošli ten záběr, kde ho okopává, nic takovýho se totiž nedělo

Reagovat
oli9

najdi celý zápas, nemůžu to najít.... já jak sem se na to díval tak sem říkal,že ten souboj rval dlouhoa faul byl už předtím...tohle faul nebyl no co písknul

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/rere1

prostě tam žádný faul nikde nebyl

Reagovat
oli9

supr záběry, já to viděl jen při zápase a tam taková opakovačka vůbec nebyla, myslel jsem si že v tom čase 0:33 ho zatáhl za dres když to bylo živě ...hlavnímu bych to nevyčítal, asistento od toho stál metr a mával to

Reagovat
Swarley

co?

Reagovat
Nikikrew

200 pre gunners v TOP4

Reagovat
smazaný uživatel

prajem im(aj ked rival) to spolu s namy samozrejme

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel měl vidět obránce LFC za ten zákrok rukou na čáře žlutou kartu, ačkoli padl gól. Červenou dostat nesmí, ale žlutou ano, přestože padla branka.

Reagovat
BaggioRoberto

Dneska už nikdo nerozumí pravidlum, to je v řiti. Úmyslné hraní rukou, ve snaze zabránit gólu je jasná červená. Jestli vám někdo zblbnul hlavu řečma o dvojitým trestu když je penalta a ještě karta, tak na nesportovní chování, což je tenhle případ a surovou hru, fauly zezadu, napadení se to fakt nevztahuje.

Reagovat
vitasrp

Jojo, lidi jsou vlastně kreténi, protože sledují názory bývalých rozhodčí v Premier League, kteří ta pravidla znají jako svý boty. Takže když ti říkají, že maximálním trestem byla žlutá karta (protože bylo dosaženo gólu, jinak by to rudá + penalta samozřejmě byla), tak se stoprocentně mýlí.

Reagovat
oli9

ty voel jak mu může dát červenou a uznat gol ?

Reagovat
BaggioRoberto

A proč ne? Ponechal výhodu a vrátil se po odpískání k tomu zákroku? To jsi nikdy neviděl?

Reagovat
mikelinos

Ne, neviděl jsem, že by rozhodčí nechal výhodu a později se k zákroku vrátil a ohodnotil jej červenou kartou. Maximálně po upozornění od VAR.

Reagovat
BaggioRoberto

Já to teda viděl mockrát. Jsi ještě mladý.

Reagovat
mikelinos

V tom případě rozhodčí nepostupoval podle dnes platných pravidel v PL.

Reagovat
havrys99

Proto je i v českých pravidlech, že v tomto případě, když bylo dosaženo branky se dává dodatečně žlutá karta.

Reagovat
BaggioRoberto

OK, tohle beru, dává to smysl.

Reagovat
Lacko_Boh

jak skocil omfg

Reagovat
papanegra

Koukám, že tady už řeší i to, jak se tomu říká.. "došel si zkušeně pro faul", nicméně byl předtím celou dobu ošaháván a držen..

Reagovat
kissak

.....a to je reakce na co?

Reagovat
fenixLFC

tak proti barcelone aj bez firmina...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude kedy fit?

Reagovat
fenixLFC

povedal by som ze tuto sezonu uz nebude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já si myslím, že Leicester bude hrat na plno. Brendan podle mě bude fakt ty hráče motivovat, on ví jaká je situace a podle mě bude chtít opravdu udělat všechno, aby City vzal body.

Reagovat
papanegra

Momentálně by asi ani nebyl lepší jiný tým, co by se mohl o toto pokusit, možná wolves ještě umí zahrát proti favoritům.. Ale City jsou tuto sezonu dominanta, tak tomu moc nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel City hrají doma, být to na půdě lišek, tak jim dokonce opravdu věřím, ale na půdě City To asi fakt neklapne. Naděje je ta, že Vardy je poslední 2 měsíce úplně neuvěřitelný a prožívá fakt hektický finiš sezóny.

Reagovat
Hokaido

Ať to dopadne jakkoliv, tak je to letos neskutečnej title race. Konečně jsme se po letech dočkali.

C'mon Foxes!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
madridcan

Raz sa predposledné kolo šmykne Stevie, teraz Fabinho...uživam si to

Reagovat
The Krupy

Reagovat
R22

Reagovat
Busby babes

mohlo by se pristi tyden zopakovat: Aguerooooooooooooo

Reagovat
niflheim

Klidne i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Busby babes

zitra v to doufam.#triplecaptain

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

kolik toho QPR preckalo a stejne....jako by to bylo vcera

Reagovat
Kixi Syhimour

svoje Agueroooo už máme

Reagovat
Coutinho10

asi nejlepsi moment PL zatim

Reagovat
Luc-Luc

tenhle jakoze vtip tu vidim uz tak po desate

Reagovat
smazaný uživatel

a vzdy ta to rozplace?

Reagovat
Luc-Luc

jo uplne, ani mi nestaci kapesniky

Reagovat
Busby babes

no tak ono je to primarne vtip na United, ze jo...

Reagovat
Hokaido

Myslím, že tohle už se nikdy nezopakuje.

Reagovat
Bandita_Harry

aj ty na to posledne spominas v dobrom ?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham tedy solidně hazarduje s TOP4. Liverpool paráda, urváno srdíčkem. Pokud ten titul neudělají o ten bod, tak to bude obrovská smůla. Tak zítra rozhodující zápas o titul, snad Leicester něco uhraje.

Reagovat
Snatus

Liverpool Snad ten titul urvou.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
oli9

skvělé stránky skvělé preview jako vždycky je mazec jak se tomu věnuješ

Reagovat
Bayern +

100% take-ons completed

100% aerial duels won

100% tackles won

10 aerial duels

7 recoveries

4 take-ons

4 tackles

4 clearances

4 fouls won

2 interceptions

2 shots

1 goal

1 clean sheet

0 fouls conceded

Ryan Fredericks is the first defender to receive a perfect WhoScored 10 rating in a Premier League match since October 2009

Reagovat
hona.kub

Reagovat
13

Moc nechápu ty kecy zdejších mufanů ohledně pokrytectví fandů LFC. Jasně že jsme při bojích o titul přáli raději city než united. Teď jim holt fandíte vy, protože jsme si vyměnili pozice, tak by bylo dobré se s tím smířit.

Fanděte si komu chcete, ale už bych se být Váma vysral na ty nekonečný řeči o pokrytectví. Fakt je ten, že Pep ten tým povýšil na ještě vyšší level než na kterém kdy byl za Manciniho / Pellegriniho. Bojovat s těmito City do posledního kola o titul je úspěch a může se tu Swarlos třeba stavět na hlavu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

tak on prska hlavne na to,ze liver ten svuj naskok prosral ne?

Reagovat
Rssa

On prska hlavne proto, ze mu preplo v hlave. Muze to znit nostalgicky, ale takove blbec v minulosti nebyval.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Pokud tohle ze mě dělá blbce, tak jsi třeba i ty byl blbec uplne celou dobu

Fakt prestante brečet, je to směšný po vsem, co jste tu v minulosti předváděli

Reagovat
smazaný uživatel

takého prepnuteho nezvládajka som na EF ešte nevidel...

Reagovat
Swarley

No vidíš a já vás tu jako takové nezvladajka znám od samotného začátku, co jsem tady

Reagovat
smazaný uživatel

Si strašne zlatý v tom, že nezabúdaš na staré provokácie. Internetový nezvládajko so všetkým, čo k tomu patrí .

Reagovat
Mastný Chobot

lebo ty to nerobíš

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy? A keď hej tak učite to stále nespomínam jak magor už cca rok

Reagovat
Swarley

on je právě rozdíl mezi provokací a tím nezvládáním...vy jste nezvladajka od začátku působení tady na EF, teď to navíc kombinujete s ublížeností a totálním pokrytectvím....a tobě speciálně budu ty náhodné výpadky paměti rád připomínat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komu by nepřeplo kdybys celou dobu byl nad Liverpoolem a smál si se Liverpoolu.. a pak se z tvýho týmu nakonec takový Liverpool stal.

Reagovat
Swarley

I za ty tragicky poslední roky jsme to vyhráli víc, to ti nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já o trofejích nikde nemluvil, ale vítězství v EL je tak jediné, co vás od nás v naší "nejlepší" formě odlišuje.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Swarley

Toho pokrytectví je tu z vaší strany plno...výmluvy Kloppa, tlačení ve většine zápasu rozhodčím, omlouvání nákupu VVD vs nákup Ria, hospodaření City a v minulých letech jen mlčení...a měli jste náskok, který jste si vlastní vinou prosrali, tak že ta nedostižnost není taky na místě...

Vyber si nejoblíbenější, ale predvadite toho tady spoustu...jen si zavzpomínejte na staré diskuze a přestaňte už brečet

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

stare diskusie...na tie by si si tiez mohol zaspominat

Reagovat
smazaný uživatel

tlaceni ve vetsine zapasu rozhodcim

Reagovat
Bandita_Harry

z vasej strany a zo strany ostatnych haterov je to len "cira raklovska zavist", ta s tym co klub predvadza a co predvadzaju konkurenti musi prirodzene prist , len si to uzivame v minulej sezone sme boli kvoli rozhodnuti rozhodcov s bodmi v minuse United boli +6 uvidime ako to bude tuto sezonu ono je to tak asi prirodzene... VVD ako POTY nebol vobec drahy , Klopp vie velmi dobre co robi , len tomu nie kazdy veril, places tu ty a v poslednom case az moc casto

Reagovat
smazaný uživatel

No tak když to bereš takhle, tak je pokrytec vlastně skoro každý, kdo sem píše.

Reagovat
13

jseš už hrozně otravnej jak se rochníš pořád v těch samejch hovnech - Klopp vítr, City koncepce, prosranej náskok, důležité jsou jedině trofeje, Salah dives. A aplikuješ to v random případech, ať už se to do té diskuze hodí nebo ne.

Já si staré diskuze pamatuji velmi dobře, na Fergusona, případně FA jsme píčovali - obzvlášť pokud říkal něco proti rozhodčím, kteří vám tradičně připískávali. Plus to bylo obecně vyhrocenější kvůli heslům jako not arrogant just better a podobně. A k nákupům - Vy byste nejradši, aby si mohlo top hvězdy koupit jen United, protože je tradiční klub a bohatství se v té značce nahromadilo za dlouhé roky.

Reagovat
Swarley

Vyhráli jsme si to na hristi, není to žádná náhoda

Reagovat
13

v dobách největší slávy byste mohli pořádat kurzy pletení bičů z hoven.

Reagovat
Bandita_Harry

ten fakt netusi

Reagovat
Swarley

jo jo, byla to náhoda

Reagovat
Kixi Syhimour

ale hlavně za ten první odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, lepšie by som to nenapísal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pride

Norwich

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Reagovat
spider_8

Kdo by po první půli čekal, že tenhle zápas přinese samá pozitiva. Výhra, skóre, Loftus, dresy, Gary Teď by nám proti Leicesteru mohla stačit i remíza. Každopádně jak jsme tenhle zápas dokázali vyhrát o 3 góly a neinkasovat, to asi nikdy nepochopím

Reagovat
Error

Zraneni Kanteho

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
Benzema

Man Utd trápoši podobne, ako Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Nové dno ...

Reagovat
EXoRcIsT

Fuj to bol hnus Shaw Jones Rojo Smalling Mata Sanchez Bailly Young Darmian Fred mozu ist do pice trapaci alebo ich vsetkych ponuknut zadarmo Norwichu

Reagovat
Miguel19

Ten lehčí zápas máme za sebou.

Po tom prvním poločase výhra 3:0 malej zázrak. Kepa konečně něco ukázal. Zákrok sezony v pravý čas.

Ještě 3 výhry a nebude to zase tak marná sezona

Reagovat
Salfovic

Po dnešku aby si to hráči PSG hodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je cas, aby Ole tie svoje kecy zmenil konecne na ciny, o tyzden mozu hrat len mladi a potom urobit poriadnu cistku. Ak to fakt Ole mysli vazne, nemoze predsa davat novu zmluvu Matovi, naco? Young, Jones, to vsetko musi ist do prdele niekde, alebo hrat v zaklade uplne minimalne. Su to neuveritelne sracky a toto uz bol snad vrchol aj pre Woodwarda, toto je proste uz cez.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, proc si porad lidi mysli, ze u nas rozhoduje manager o tom, kdo dostane a kdo nedostane novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale Ole teraz naposledy pre Sky povedal, ze hovoril s Matom a chce aby ostal, ak by Ole povedal, ze ho nechce, tak by tu hadam neostal. Navyse na tlacovke v piatok Ole povedal, ze on ma posledne slovo v tom, kto pride a kto odide.

Reagovat
Busby babes

ta situace kldine muze byt (tim nerikam, ze je), ze ho klub nechce pustit zadarmo a tak mu nabizi smlouvu. Co ma pak Ole rikat? no ja ho nechci, ale klub mu nabizi smlouvu? Z tehle vyjadreni se neda vycist skoro nic. Ne u klubu, ktery (ne)funguje tak, jako nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Ole by mal prist a povedat, je to sracka, viac ho tu nechcem, skoda, ze nemam dosah na neho, rad by som mu to poradil.

Reagovat
Busby babes

no, takhle to nefunguje, ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

“My job is to work for the club. I have to manage for the club, and manage the players, yes. You give people a chance, but sometimes, you’ve got to be ruthless and say: ‘Sorry but you had your chance.’ I’m not afraid to do that.” ...takze cakam, ze na verejnost to samozrejme nepovie, ale ked skonci sezona, tak tam bude dost hracov, ktorych posle doprdele, tu uz fakt nie je na co cakat

Reagovat
Busby babes

jenze tam je pak otazka, jakou podprou dostane. On treba muze prijit a rict: tihle tri stoperi na to nemaji, chci nove... a vedeni mu rekne: ok, dostanes jednoho... Stejny to muze byt u krajnich beku: potrebujem leveho i praveho, ok, vyber si jednoho... Dva CM, RW, etc... A to se jeste bavime jen o poctech, ne o konkretnich jmenech, kde zas muez byt obdobna situace:

Chci hrace x. Sorry, ten je drahej, a ne tak dobrej, ale muzes mit hrace Y....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze to je cele o tom, ale na to si musime pockat na leto no, ale ak to Edom nepohne teraz, tak uz asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by skončit Ole. Zlatý José

Reagovat
smazaný uživatel

To šesté místo by José uhrál taky

Reagovat
Whitemedia

Ve válce idiotů tedy vítězí United v suchém triku..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kopac

Ole’s at the wheel, tell me how good does it feel

Reagovat
Ranoth

splachnite sa do zachodu trapaci boze moj oni neporazia ani najslabsi tim ligy OLE OLE OLE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Ole's at the wheel,

Tell me how good does it feel,

We've got Sanchez, Paul Pogba and Fred,

Marcus Rashford is Manc born and bred,

Reagovat
Taiger

A co ten titul a LM?

Reagovat
vladis271

Swarley nereaguj na mna, dobre?

Reagovat
Taiger

CITYYYYYYYYYYYY & BARCAAAAAAAAAA

Reagovat
Dron

Nic, to se vás rozhodně netýká, s tím si vůbec nedělej starosti.

Reagovat
Busby babes

no Ole stahl 8 bodu na ctvrte misto od svyho prichodu. Co tam mas dal?

Reagovat
R22

Ole úspěšný

Reagovat
Taiger

Takže dnešní výsledek dost kvalitní vlastně

Reagovat
Busby babes

to jsi z toho vycetl kde?

Reagovat
Kixi Syhimour

V logice nejmenovaných uživatelů to nic neznamená

Reagovat
r.mrazik

coz je ale uplne k hovnu vzhledem k poslednim vysledkum

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tah se nepovedl. Ole ven

Reagovat
nani92

Moyes, vráť sa

Reagovat
Busby babes

To jsem zvedavej, co s tim v lete udelame. Jedine pozitivum muze byt, ze to Olemu ukaze, kteri hraci jsou k hovnu. Ale vzhledem k tomu, jak stavi Younga nebo Jonese... Ta obrana je strasna. Tam jen Lindelof ma na to aby hral zaklad.

Na druhou stranu skoda tech sanci, co jsme zase zazdili no. Kazdopadne jsme nevypadali jako tym, kterej hraje o top 4 a musi vyhrat a to vyhrat co nejvetsim rozdilem...

Reagovat
Infernoqt

Tohle Olé nevydrží, podle mě ho vyhoděj.

Reagovat
Busby babes

lol.

Reagovat
ManUnited

Jasný Shaw celou sezónu patří k tomu lepšímu dneska udělá jednu minelu a už nemá na to hrát základ, já se občas nestačim divit co tady čtu

Reagovat
Busby babes

l tomu nejlepsimu mozna i patril, ale porad hral prumerne. dal jeden gol, pet asistenci. zadnej zazrak smerem dopredu. Dozadu si svoje odehraje. V City nebo Poolu by ted nehral. V klubu, ktery chce hrat o titul musi bud podstatne pridat nebo nema byt v zakladu. Ale to se da rict o pulce kadru no. Shaw ma proste letos kliku, ze vetsina okolo hraje jeste hur.

Reagovat
ManUnited

Zrovna v City by na tý levý straně hrál v pohodě

Reagovat
vodka

Reagovat
Mönchengladbach

A já si myslel, že United o LM alespoň zkusí zabojovat.

Není aktuálně v Evropě asi trapnějšího klubu.

Reagovat
EXoRcIsT

no v taliansku sa tam tiez pekne natahuju o to kto si viac odserie LM

Reagovat
celeb

Aj v Spanielsku

Reagovat
Infernoqt

Chtělo by to přivést někoho, jako je Sam Allardyce. Příští sezonu to bude tuhý boj o udržení.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Csaplárova past

Trošku se United unáhlili s tou smlouvou pro Solskjæra. Jak někdo může takhle dojebat závěr sezony, to nepochopím

Reagovat
FCSL

United pěkně V jednu dobu už to vypadalo, že Ole bude trefa a že možná daj i LM, ale LM nedali a Ole už vypadá na pěknej průser. Do konce roku ho vyrazej

Reagovat
YoungPyo1882

První jsou ven, za pár hodin i Arsenal

Reagovat
RKBoy

další fail od vedenia MU , dávat Olemu dlhodobú zmluvu po pár mesiacoch..ten chlap je taktický nýmand a ani motivácia mu očividne nejde.. prvé 2 mesiace sa zviezol na dobrej nálade z vyhadzovu Josého a teraz netuší kolká bije.. je ale fakt ,že tá banda preplatených slečiniek mu v tom tiež nepomáha.. takto United čaká dalšia experimentálna sezona.

Reagovat
EXoRcIsT

zase skus daco uhrat z obranou co kazdy zapas vyrobi nejaky gol

Reagovat
smazaný uživatel

takticky nimand? a to si ako k tomu dosiel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

ted to vypada,ze to chyba byla...no uvidi se pristi sezonu

Reagovat
RKBoy

malo sa počkat do konca sezony a potom sa rozhodovat o takýchto doležitých dlhodobých veciach.. naprosto amatérske a hlúpe zmýšlanie čo sa týka manažmentu tímu.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim vas v dobe ked sa rozhodovalo, ze ostane, tak by 90% ludi bolo za, teraz skrz tie sracky ktore ma v time je to zrazu zle rozhodnutie amaterske je to cele, co sa deje v tom odkedky skoncil Ferguson a to akych hracov sem natiahli a ne clovek, ktory s tym realne ma chut nieco urobit a je dobre, ze na to dostane cas a nad i poskladat si vlastny tim

Reagovat
fenixLFC

to je presne to vase, rozhodovat sa na zaklade kratkeho obdobia bez ohladu proti komu to bolo, kvoli comu a podobne, ziadna analyza situacie a dlhodobe myslenie. proste sa porazil cardiff s huddersfieldom, prislo par vyhier, raz zachytal de gea proti tottenhamu a uz to bol boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, prepac, zabudol som, ze ty si pri tom rozhodovani bol a vies ako to analyzovali, to hned beriem inak teraz.

Reagovat
fenixLFC

je mi celkom fuk ako to beries, od zaciatku to bola kravina to by len stacilo nebyt zaslepeny a rozmyslat. ale jasne, spravilo to vedenie takze oni predsa vedia co robia a nemozu byt za to kritizovani...oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vobec ti nerozumiem o co sa tu vlastne snazis, ved si kritizuj, ale ty to kritizujes na zaklade nicoho. Ja som presvedceny, ze Ole je ten spravny clovek stale, ak sa zmeni aj struktura vo vedeni atd, rad dam Olemu cas, pretoze to s tym klubom mysli vazne a nebudem to vytvarat nezmyselne pribehy ako ty, na zaklade toho, ze je rok 2019 a Ole pride do klubu v ktorom je stale Smalling, Jones, Young a plno dalsich sraciek

Reagovat
fenixLFC

nie, ty ho radsej budes obhajovat na zaklade toho ze ked sa vsetko zmeni mozno to bude ten spravny clovek. co na tom ze vysledky nema de facto ziadne a jedinym rpedpokaldom preco siel k vam bolo to ze to je vas byvaly hrac a nikto lepsi tam ist nechcel. som zvedavy ci ho budes obhajovat aj ked si tych hracov necha. to ze sa ich zbavi je tvoj predpoklad zalozeny len na tom ze si myslis ze do medii hovori nieco ine ako vnutri. kde mas informaciu ze to tak je? ked ja kritizujem na zakalde nicoho tak ty ho chvalis na zaklade nicoho

Reagovat
Busby babes

no ma lepsi vysledky nez mel letos Mourinho. V lize bude mit podobne vysledky jako treba Pochettino, za tu dobu od prosince.

Reagovat
RKBoy

ja neviem prečo to vobec niekto obhajuje..práve takéto stupídne rozhodnutia vás dostali tam kde ste.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom stupidne povedz mi?

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu potrebujes manazera jisteho uz nekdy v unoru,aby si rekl o posilach a priprave...nemuzes to nechat na cerven

Reagovat
fenixLFC

tak ste mohli zacat jednat s dalsimi, ved ole prichadzal iba ako interim

Reagovat
r.mrazik

kdyz ono fakt nevis,jak to tam cele probihalo,kdo byl k dispozic a podobne

navic Ole me skvele vysledky a vypadalo to nadejne

ostatne i dneska tam byly dve brevna a mraky sanci...jen to proste nasere

Reagovat
fenixLFC

tak zmluvu ste mu mohli dat na konci sezony ked by bolo jasne ze nikoho lepsie nezozeniete. takto ste mu na zaklade par dobrych zapasov dali dlhodobu zmluvu. Ste mohli kludne rozbehnut rokovania s inymi alebo si pockat na pocheho alebo dalsich. to by ste vsak nesmli jednat neskutocne impulzivne a unahlene...a aj keby tam tie dve brvna padnu, furt to nie je iba o jednom smolnom zapase, odkedy podpisal zmluvu tak hrate relativne hovno a vyhra nad najtragickejsim timom ligy by an tom prilis nezmenila

Reagovat
Busby babes

Poche velmi pravdepodobne nebyl k dispozici nebo za silenou palku. Tohle hodnoceni a velky zavery, co tu dneska predvadis po pul roce, bez toho aby ten manager mel sanci nejak ovlivnit slozeni tymu a tak... paradni vykon.

Reagovat
vodka

a Ole si smlouvu zasloužil, pořád lepší než Mourinho.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

rozhodol sentiment a tým ten klub teraz prešpikovaný..Len dobre, Pocheho by som u mancs nerád videl.

Reagovat
supporter

Vsak vy to znate az moc dobre

Reagovat
Kopac
Reagovat
EXoRcIsT

Dufam ze Woodward ma uz rozpracovanych aspon 4 hracov lebo nam ich realne treba asi 7 ( RB 2x CB 2x CM RW a CF )

Reagovat
Kopac

a ake mena vies nalakat..realne

Reagovat
EXoRcIsT

Bissaka Fernandes ( Sporting) ja by som bral Romagnoliho z AC mozno Ruben Dias

Reagovat
smazaný uživatel

Na Romagnoliho i Bissaku můžete rovnou zapomenout. Jednak jsou mimo vaši úroven a jednak by nešli do horšího. United musí začít postupně s hráči jako jsou Atsu, Ayoze Pérez, Arnautovič, s trochou štěstí Diop nebo Zaha. Pak tu latku můžou postupně zvedat.

Reagovat
Busby babes

Bissaka je pro nas nedostupnej a jeste by sel do horsiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co sem viděl určitě

Reagovat
Busby babes

jj, z 12. Crystal Palace by sel do 6. Manchesteru United a sel by do horsiho. Ty vole, uz dost. Co tady nekteri predvadite je fakt neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jámyslel že je ze sportingu mě zmátla ta závorka. Sporting má určitě větší ambice než United, v případě Crystalu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

no nevylepsil si to.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Whitemedia

Atsu

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

jedna věc je trollit a druhá věc je napsat Atsua.. to už je za hranou

Reagovat
blade115

Pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než cokoliv co tam mají ted

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

11/10

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

souhlasim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, ale já to vidím příští sezonu s trochou štěstí tak na ten střed tabulky. Kua mám Olého rád, ale není to trenér. Není to trenér prostě a tím to hasne. Je potřeba trochu zkušeností. Jak mu příští sezonu odejde ještě Phelan, tak to sám neutáhne. Furt bych byl rád, kdyby tam byla šance dotáhnout Pocheho.

Reagovat
fabec1222

Snad už má rozpracovanou náhradu za sebe

Reagovat
Busby babes

RB, LB, CB, 2 CM, RW. Pokud chce Lukaku jit, tak CF.

Reagovat
EXoRcIsT

stoperov urcite dvoch sak tam mame len Victora a ostatny su otrasny

Reagovat
RKBoy

klasický zápas dvoch polčasov v tejto sezone... teraz sa neposrat a dokopat to do konca a možno ešte vyhrat EL.. potom sa len modlit za kvalitné leto a zázrak v podobe udržania Edena.

Reagovat
vitasrp

Jako my snad nezahráli v sezóně 90 minut na zhruba stejné úrovni. Buď je to dobrý, nebo naopak naprostej propadák. Možná proti City to byla tragédie po celý zápas, jinak ale tradičně střídáme dobré momenty s těmi špatnými.

Jak jsme ale to utkání mohli vyhrát 3:0, to je tak trochu záháda. Rozhodl ten nástup do druhé půle, ty dva rychlé góly nám hrozně moc pomohly. Hlavně byl obrovský rozdíl v napadání, zatímco v první půli jsme Watford na jejich polovině nebyli schopni dostat pod tlak, v té druhé jsme je tam byli schopni mačkat a častokrát i získávat míče okamžitě zpět.

Eden po hrozný první půli ukázal, že je to rozdílový hráč, bez něj bychom byli úplně v prdeli. Z Rubena taky roste výborný fotbalista, má ohromnou výhodu, že dokáže ustát tlak soupeře, otočit se s ním na zádech, prorazit tím jejich presink a zahájit nebezpečnou akci.

Higuain dal gól a splnil, co se od útočníka čeká, ovšem u něj jsou stejně vidět ty hrozný limity. Je děsně pomalý, v kombinaci při brejku mu to i pomalu myslí, špatně se rozhoduje, takže pro soupeře prakticky není nebezpečný. Ve vápně má ale naprosto luxusní zakončení, v tomhle ohledu je to dost možná nejlepší hrot, co v Chelsea byl, v takových momentech je fakt jak ryba ve vodě.

Naopak Kovačič je prostě ve všech ohledech maximálně tak průměrný, tam není vůbec žádná nadstavba, prostě nic. Pokud odejde, chybět mi vážně nebude. A Giroud akorát opět ukázal, že to na útočníka číslo jedna prostě není. Když nemá den jako ve Frankfurtu, tak se to od něj odráží jak od zdi, když zase odehraje obstojné utkání, tak je to naprostá tragédie v zakončení.

Jeden ligový zápas... Snad se to podaří uhrát, jakkoliv tragicky občas dokážeme zahrát.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

v skratke united

dlhsie- neviem co cakali. united hra hovno uz dlhodobo a kompenzuje to nekoncepcnymi nakupmi za velke prachy. kto vyleti a ma meno toho proste zoberu bez ohladu na to ci sa hodi. rovnako ako aj trenerov. mourinho bol preslap a to jedno druhe miesto bolo skor nahodou nez nejakym umom. v momente ako prestal chytat de gea aj totalne nerealne veci sli do hajzlu. a poslednym klincom bol prichod oleho co bude este vacsi preslap ako mourinho alebo moyes. ten chlap je totalne k nicomu, ze na to nema ukazal aj s cardiffom a aj teraz. united sa tetelilo ze po jeho prichode to ide hore. avsak uz vtedy bolo vidiet- a vlastne to vravel aj sam ole- ze nejde o taktiku ale nechat hracov hrat. teraz ked uz mal prist s nejakou taktikou tak sa totalne vyparil. jeho menovanie je take typicke pre united- nezalezi na podrobnom rozbore situacie a prebranie si to do dosledkov, ale na tom ze to chvilu vyzeralo dobre a vsetci si mysleli ze to je zmena...proste doraz na wow efekt nez na triezve uvazovanie.

ale je symbolicke ze nadeje united na LM definitivne pochoval super, kvoli ktoremu dostal ole pracu

Reagovat
Busby babes

zato tys udelal velkej rozbor situace a jen dal dohromady ty nejvetsi klise z EF ohledne nas do jedny vety no.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, vsak on je futbalovy analfabet, to snad po kazdom kole pise nejake dlhe hluposti, to snad ani nikto nemoze citat.

Reagovat
fenixLFC

ja nie som plateny od toho aby som robil rozbory pre united co teda nerobia ani ti co su u vas za to plateni, to je pravda a potom to dopada takto, amte tam priemeraka ktoremu nasypete miliony za hracov ktori su aktualne v kurze a ked to nepojde tak zas odznova

Reagovat
Busby babes

tak ja narazim na tvoje: jeho menovanie je take typicke pre united- nezalezi na podrobnom rozbore situacie

pritom tu jen placas kraviny.

Reagovat
Kowe

To ovšem dělá i v tématech mimo United

Reagovat
fenixLFC

prisiel moyes pretoze ho chcel ferguson a nikto lepsi nebol k dispozicii, van gaala ste brali kvoli vysledku na MS a najma to bol kouc s inym hernym stylom nez moyes. to iste mourinho, co na tom ze zas potrebuje prestavat tim na nieco uplne ine, je to volne velke meno tak ho zoberme. rovnako hraci, lukaku ibrahimovic mkhitarian sanchez, pogba hraci ktorych ste kupovali kvoli menu alebo preto lebo sa o nich hovorilo. co manazer to iny styl, kupovanie velkych mien ktore casto endavaju zmysel (sanchez) ktorym vysla sezona a boli ziadani (henrik) alebo takych ktorych ste nikdy nevedeli vyuzit (pogba). ale jasne, vsetko to bolo planovane

Reagovat
Busby babes

gratuluju, prave si shrnul moje prispevky poslednich let do jednoho odstavce. Plus par dalsich mufanu tady na EF.

Kde jsem rekl, ze jsme neco planovali nebo ze planujeme dobre. Ja jen rekl, ze tvuj uvodni prispevek je snuska klise, ktery se tu periodicky na EF objevujou.

A chapu, ze jako fnaousek LFC nesledujes tolik, co se deje u nas, ale Ole teda zadne velke jmeno nebylo, to za prve, jestli se mu bude darit nebo ne, to uvidime pristi rok. Bude to dost zalezet na tom, jak se nam povede nebo nepovede tohle leto. Pokud pojedem ve stejnem duchu jako v predchozich letech, tak je uplne fuk, kdo je manager. trochu optimisticke je, ze se z klubu zacinaji ozyvat zpravy, ze si vedeni je tehle chyb vedomo a chce to zmenit. Otazka je, zda se to podari. Ja jsem spis skeptik, ale to uz je jina vec.

Reagovat
fenixLFC

co ja viem co ty tu pises, pisem ako mi to pride. a tym ze to spominaju aj dalsi to nebude evidentne jediny nazor.

o olem som ako o velkom mene nepisal tak si to precitaj este raz netusim cim vas presvedcil aby dostal sancu, v PL uz raz totalne vyhorel a teraz v obdobi kedy uz ti hraci nie su len stastni z odchodu mourinha tak to vyzera ze neamte ziaden plan co hrat. kolkokrat som vas videl, furt to vyzeralo ze si kazdy hra co chce a nefunguje nic. za toho polroka s tymm mohol nieco spravit nemyslis? keby to bolo iba nekvalitou hracov tak nepoviem, tk to mal napriklad klopp, ale tu nevidis proste nic co by chcelo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zase debil, na tom se shodnem asi všichni

Reagovat
fenixLFC

siahol som vam na modlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jenom papouškuješ to co si přečteš na netu bez jakýkoliv známky porozumění situace a vlastního názoru

Reagovat
fenixLFC

jj samozrejme pretoze u vas porozumenie situacie= nekritizovat oleho a predpokladat ze to je dobry manazer. nie je. ale jasne, budem tvrdit ze hrate vyborny futbal iba sa vam to nestastne zislo vsetko naraz aby si si myslel ze to je moj nazor ale chapem, ste teraz vo faze obhajovania, daj tomu cas a budete ho vyhadzovat aj vy

Reagovat
Kixi Syhimour

Koho lze viní za takovou ztrátu?

Reagovat
Busby babes

ztratu na co? Na celo? to jak vedeni vede dlouhodobe klub. Na LM? to jak jsme hrali prvni pulku sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Za tenhle zápas

Reagovat
Busby babes

Sanci jsme si vypracovali i tak dost. Primarne asi hrace? To nasazeni nebylo urctite optimalni, zas jsme po pul hodine opadli. Ale jinak.. skoda LM, ale mozna pro nas dobre. Ole prisel v pulce sezony, takze ta hodnoceni, co tu nekteri predvadi jsou docela usmevna. Uvidime v lete, jakym zpusobem posilime a v pristi sezone, jak chceme hrat a tak. Tam az budu Oleho hodnotit.

Je dobry kouknout jak jste hodnotili po prvni sezone Kloppa, kdy skoncil 8. a to prisel k tymu o dva mesice driv nez Ole.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp měl o dost horší kádr a jeho fotbal vyžaduje trochu času. Liga se vypustila na úkor EL. A navíc spíš máte štěstí, že ta sezóna skončí, kdyby pokračovala dál, tak bych byl zvědav, kde by Ole skončil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak nechme porovnání na 2. sezóně, totéž i s Emerym

Reagovat
Busby babes

jj, zati Ole ma kadr slozeny 4 ruznyma managerama a fotbal co chce hrat se da naucit za tyden. to je fakt uzasnej argument.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, co hrál v Molde.

Jako jestli chceš porovnávat ty kádry , vy máte tým, který skončil druhý loni, on měl tým, který byl sedmý

Reagovat
Busby babes

tak porad tu ctu, ze to druhy misto bylo nahoda a vlastne se nepocita a tak. Ale ted se to hodi no. Nechapu, co s tim ma co delat Molde. Tam mel uplne jine podminky k praci, finance, moznosti, etc.

Jediny co rikam je, ze hodnotit Oleho ted, je proste blbost, kdyz nemel ani jednu pripravu nebo prestupak k dispozici. A dal jsem vam srovnani s tim, jak jste hodnotili Kloppovu prvni sezonu. Kdy jste v klidu rikali: pockejme na leto a pristi rok se uvidi.

Ted tu delas jak kdyby ten bordel co u nas je, kazdej zvladne uklidit za mesic...

Reagovat
Kixi Syhimour

Já ti jen říkám, že srovnávat podmínky Kloppa a Oleho je zcela mimo.

Reagovat
Busby babes

ja nesrovanvam podminky, ja srovnavam pristup fans. Nevim co jako cekas. Mame volat aby Oleho vyhodili nebo co?

A mas pravdu, nelze. Klopp prisel do fungujiciho klubu, kde vedeni vedelo co chce, a jak toho chce dosahnout. Takovej luxus Ole opravdu nema.

Reagovat
Kixi Syhimour

"kdy skoncil 8. a to prisel k tymu o dva mesice driv nez Ole. "

Já to bral jako narážku.

Nicméně, já ani netvrdím, že ho máte vyhodit, jen, že některé neúspěchy z posledních týdnů jdou za ním. Ole má výhody jinde než Klopp

Reagovat
Bandita_Harry

Liverpool bol pred prichodom Kloppa snad vsetko len nie fungujici klub fungujuci klub to bol tak v 2008/09 potom ked tam bol Dalglish sa priviedol Suarez a vyhral pohar Rodgers mal super sezonu 13/14 potom navrat do reality a po odchodoch Suareza, Gerrarda, Sterlinga, a absenciach Sturridga tam nebola kvalita na to aby mohli hrat o predne priecky l,vedeli co chcu ale velke prestupy prisi az po predaji Coutinha a vybornych vysledkoch... Mate tam viacero hracov ktorí boli TOP uz ked k vam prichadzali a taky luxus Klopp naozaj nemal

Reagovat
Busby babes

v momente, kdy prisel klub, tak vase vedeni uz melo nejakou vizi co chce a jakym zpusobem toho chce dosahnut, cehoz bylo privedeni prave Kloppa soucasti. Vysledky vidime. Tohle u nas porad neni.

Reagovat
Bandita_Harry

jasne, ale ono to zalezi aj tak od trenera nebyt Mourinho za zenitom tak by to u vas vyzeralo omnoho lepsie , ten trener je velmi podstatny v tychto situaciach a nieje to ani tak o vedeni nemoze uplne presne vediet ako si bude trener pocinat a co ma v plane spravit s timom....

Reagovat
Busby babes

Mourinho za zenitem vytahl ten kadr na druhe misto. Tolik asi k tomu, ale vedeni si pak reklo, ze touhle cestou uplne nepujde a to byl docela pruser. Zoze pak se zachoval jako Zoze, coz se dalo cekat. Ale to je problem u nas.Vedeni si vybere cestu, je srozumene, ze to bude trvat dva tri roky nez uvidi vysledky a pak si po dvou letech rozmysli a privedou nekoho uplne odlisneho a jedeme na novo. zacarovanej kruh.

Reagovat
r.mrazik

*dva tri roky,nez to mourek rozesere...

Reagovat
Busby babes

na tebe je spoleh. A ze je ted vsechno v pohode vid. Mourinho na ne asi dal nejakou kletbu, ktera porad trva...

Reagovat
r.mrazik

nene...behem tech dvou let tomu opravdu pomohl...nastartoval novou skvelou eru

Reagovat
Busby babes

no dokazal s tim tymem dojit na druhe misto. treba. a neco i vyhrat. ale to se nepocita no. zato ted je pryc a vsichni hrajou jak Messi, kdyz jim ten zlej Mourinho neublizuje, nekritizuje... takze Shaw lita jak drak, ma 15 asistenci, Martial si to vodi jak panbuh a dava gol v kazdym zapase... oh wait... ne, vsichni hrajou tuzku. Ale za to muze asi taky Mourinho...

Reagovat
r.mrazik

tak byl u tymu dva a pul roku...hrat si ted na neco jinyho je smesny

Reagovat
r.mrazik

ale tak pockej...muze za to banker ED prece

Reagovat
Busby babes

ano, z velky casti muze.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ja vim, za vsechno muze Mourinho.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze za to vsechno muze ED

Reagovat
Busby babes

za vsechno ne. za hodne veci ano. A ano, dokud bude o sportovnich vecech rozhodovat on, tak bude uplne fuk, kdo bude na lavicce. Ale tak pockej si na leto, pokud se nic nezmeni, uvidis sam. Teda ty asi ne, ty budes dal nadavat na Mourinha.

Reagovat
r.mrazik

porad dokola

Reagovat
Busby babes

jop. s tebou to tak je. protoze si porad myslis, ze vyhozenim Mourinha se u nas neco zmenilo. A nepriznas si, ze ne. Ocividne. Tak zesmesnujes to, kdyz pisu, ze je Woodward zodpovednej za spousty veci a to jak klub funguje. Protoze on ten klub ridi.

Reagovat
r.mrazik

staci ze nemusis poslouchat jeho staly breceni a psycho tiskovky

na urcitou zmenu je jeste brzy,uvidi se dost po letni priprave..preci jen dojizdi se mourkovo pochcana sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj a proto na to zas ted nekteri kaslou a tak. Jak dlouho budes cokoliv omlouvat Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

To co uhrál letos Ole, tedy šestý flek by uhrál i José

Reagovat
vodka

S Olem bude klíčové léto. Beru, že po nástupu pár výsledků uhaluzil, ale tempo, styl hry se změnil dost. Ten výsledkový propad jednoznačně koreluje s tím, jak přišly jak zranění, tak jak jsme začali odpadat fyzicky mnohem dřív v zápasech. Pokud se zamaká na fyzičce, bude to vypadat podstatně líp.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Klopp taky neměl možnost ten kádr změnit a dostal patlaninu od Brendana

Reagovat
Busby babes

no a tak jste ho nevyhazovali ale dali mu cas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak protože toho chtěla půlka Evropy a dokázal toho víc než Ole na trenérském postu, to je taky jeden z důvodů

Reagovat
fenixLFC

a aj tak tam bol hned vidiet posun, co u oleho nevidis, ba priam naopak. nehovoriac o tom ze klopp mal uplne ine renome nez ole

Reagovat
fenixLFC

klopp bol v klube tri dni aj s cestou a bolo vidiet co chce hrat uz proti tottenhamu. ta vasa hviezda povie ze hraci nepotrebuju pokyny ze ich staci nechat hrat. to sa fakt za tyzden naucit neda to je pravda

Reagovat
Busby babes

placas kraviny. takze uz po trech dnech bylo videt co chcete hrat a stejne pak skoncil za West Hamem. ok. No a stejne jste ho nevyhazovali a po sezone ti rozumnejsi z vas psali: uvidime co bude v lete a tak...

Reagovat
vitasrp

Oni tehdy přijeli na Tottenham, rozhodli se presovat, lítali tam jako magoři, fotbal katastrofa a uhráli 0:0. Jestli je jediným kritériem presink, tak ten tam vidět byl, řekl bych, ale že Kloppův systém je daleko propracovanější než jen obyčejné běhání a presink.

Ostatně vy jste pár dní po příchodu Solskjaera jeli na Cardiff, hráli jste pěkný křídelní fotbal v tempu s volností ofenzivních hráčů. Problémy přišly později - a úplně stejné to bylo u Kloppa - čili na základě fénixova kritéria se také dá říct, že u vás už po třech dnech bylo vidět, co chcete hrát.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

tak Klopp vymyslel pressing, ze jo...

Reagovat
fenixLFC

jj to tu tvrdim

Reagovat
Busby babes

jiank presne. Zacatek byl dobrej, ale pak se prakticky najednou zranili Martial, Lingard a Herrera. dost podstatni hraci pro to, co jsme hrali na zacatku. Po navratu pak uz ani jeden z nich nemel takovou formu, snad az na Herreru. Do toho Rashford, kterej taky sel dolu (i kdyz prej hraje uz asi dva mesice pres nejaka zraneni) a je to...

Reagovat
fenixLFC

minimalne uz bolo jasne co cca chceme hrat. jasne ze sa to muselo vylepsit ale bola to zmena oproti tomu co sme hrali posledne zapasy predtym. to ze sa odislo fyzicky v nejakej 60. minute bola druha vec, ale uz vtedy tam bolo vidiet to co chceme hrat.

naproti tomu ole prisiel ku timu, pvoedal im nech si hraju co chcu a ze ich nebude zvazovat taktikou. dokial boli v euforii tak to fungovalo, v momente ked ueforia vyprchala sli do hajzlu

Reagovat
bbbauch

Ty tu vetu z tiskvky beres tak vazne, ze si myslis ze fakt zadny pokyny hracum nedal s tim, at jdou hrat proste fotbal?

Reagovat
fenixLFC

tak to im musel dat divne pokyny ked ziadnu taktiku tam nevidno nehovoriac o tom ze z vasich vyjadreni ma ole robit vsetko presne naopak nez povie vonku nezda sa ti to trosku prehnane?

Reagovat
bbbauch

Trochu prehnany se mi zda to, jak se ty jedny vety drzis jak hovno kosile. Ze jsi tam ty nic z taktiky/stylu hry co chcem hrat nevidel je mi uprimne u prdele, ze zacatku tam ty naznaky proste byli. Ted mi sem hod tu tvoji veticku co kopirujes do kazdyho prispevku a muzes bejt spokojenej.

A ta druha veta - bud mluv konkretne, co kdy kde ole rek a kde my tvrdime opak, nebo si to strc viskam. Tyhle prazdny vykriky jsou v diskusi k nicemu, pokud teda chces diskutovat a neprisel si nam sem akorat nacpat svoji “pravdu”

Reagovat
vodka

strašný průser teď je, že hráči tahají nohy už pomalu před zápasem...

Reagovat
bbbauch

Jak vsichni pro jistotu pockali, az nebude ani matematicka sance a prisli delat generaly

Reagovat
fenixLFC

vobec som to tu nepisal uz predtym

Reagovat
Bandita_Harry

iny manazer by snimi nedal to finale EL a ligoveho pohara na united vtredy stracal aj tak len 6 bodov sa pozri ake zostavy hrali posledne zapasy

Reagovat
Busby babes

vsak ja ale nerikam, ze bylo treba Kloppa kritizovat. Naopak rikam, ze byl spravnej pristup: dejte mu cas aspon na leto aby si privedl svoje hrace... a ze by asi bylo dobry ten samej pristup uplatnit u Oleho.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Sandstorm

První půlku sezóny? A druhou jsme jako byli lepší jo a druhá půlka za to prostě nemůže, protože Ole. Kromě těch prvních dvou měsíců pod Olem, hrajeme špatně celou sezónu. A poslední dva měsíce hrajeme ještě hůř než na začátku sezóny.

Reagovat
Busby babes

a Ole mel moznost si nejak kadr prizpusobit ke svemu obrazu? Pokud nevidis rozdil mezi tim, co predvadi manager, kterej je u klubu 2,5 roku a tim, ktery prijde k tymu na dne v pulce sezony...

Pod Mourinhem: 17 zapasu - 7-5-5

Pod Olem: 20 zapasu: 12-4-4. Takze jo, v prvnich 17 zapasech jsme ztratili 20 bodu, v dalsich 20 16 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele moc zápasů sem neviděl, ale těm hráčům očividně chybí fyzička a navíc nemají důvod se snažit. Prostě máte (na platech) nejdražší tým na světě. Za 300 tisíc liber týdně ti to taky odchodím a mám v piči, protože ta latka je tam moc nízko. Jak jsem psal výše chce to začít postupně a postupně taky tu latku zvedat.

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
raduinho

Ještě 3 výhry a je to doma! COME ON CHELSEA!

Reagovat
smazaný uživatel

ak by BArcelona bola fakt ochotna vymenit Gomesa s Umtitim za Laca, to by mohol byt celkom dobry deal pre Arsenal

Reagovat
Bandita_Harry

ani nie, Laca je jeden z dvoch ich najlepsich hracov, Umtiti je super stoper ale nema snad zdravotne problemy ? to je asi to posledne co potrebuje Arsenal dalsieho hraca co bude marodit

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže Arsenal najde po x letech konečně fungující duo, které spolu je sehrané a bude příští rok ještě lepší a prodají ho? :D ty vole to už pak zrovna se muzou zaradit na úroven týmu Evertonu atd

Reagovat
celeb

zabudni. Umititi samotny ma vyssiu cenu. Gomes nakoniec pojde cez 40m. Po tych nasich sialenych nakupoch (Couts, Dembele) jednoducho musime ziskat nejake peniaze spat.

Reagovat
fenixLFC

len ci vam niekto tych 40 da

Reagovat
celeb

Everton, Spurs, Arsenal - Gomes za to stoji. Ja som uz davno pisal, ze do EPL zapadne ako past na oko. Ma viac casu, je kludnejsi a fyzicka hra mu vyhovuje.

Pri tychto sialenych cenovkach je to IMHO velmi dobra cena.

Reagovat
fenixLFC

za 40 mega budu hladat lepsich hracov nez je gomes. jediny kto ho bude chciet je everton pretoze sa u nich jakz takz chytil ale ani ten neda 40. arsenal so slipekami uz tuplom nie. len vase zelanie ze vasich hracov budu chciet vsetci za velke peniaze proste nestaci, rovnako ako u realu. budete radi ked sa ich vobec zbavite

Reagovat
smazaný uživatel

tu vyssi cenu jsi vydedukoval z ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

ked barcelone zajebe a kupi de ligta tak bude mat umtiti cenu tak dvoch fiňakoch a troch boroviciek

Reagovat
celeb

Nebude mat nikdy, navyse De LIgt zvykne hravat na Piqueho - pravej strane, Umtiti na lavej. Na pravej strane je slaby, to uz skor zahra Pique na opacnej. Ci vie zahrat De Ligt na lavo netusim.

Reagovat
fenixLFC

lenze za hraca ktoreho sa vy chcete zbavit a ktory je nachylny na zranenia nemozes ocakvat nejaku zavratnu sumu...

Reagovat
celeb

neviem, ci je zrovna nachylny na zranenia, akurat mal problem s kolenom a nesiel na odporucanu operaciu. Predat ho budeme chciet ak dojde de Ligt. Ale jeho cena viac bude zavisiet od dopytu po kvalitnom stoperovi, ktorych je malo a vela klubov ma s tym problem. Z Atletica ide prec Godin, Realu uz dosluhuje Ramos, ktory je fajn na hlavicky, ale inak jeho obranna hra je este horsia nez bola, MU - no comment, Arsenal, Chelsea (ok ban) detto. Najvacsi zaujemca bude asi MU, pripadne Juve. Otazni su aj Parizania, Silva ma svoje roky a je Francuzsky reprezentant by ich urcite lakal.

Uvidime. Kazdopadne Gomes + Umtiti za Laca (o ktoreho vhodnosti do Barcy pochybujem) mi prijde ako velmi zly obchod z nasej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer was asked if that was the last @ManUtd have seen of Sanchez. Said he wouldn't talk about individuals but said it was a chance they have seen of some players...vyhadz tie hovna Ole

Reagovat
smazaný uživatel

A ptali se ho, jestli je i tohle poslední zápas kdy se vidí na lavičce manu?

Reagovat
Hokaido

On má pořád takový kecy a přitom Young a Matic hrají každý zápas.

Zlatý Sarri.

Reagovat
EXoRcIsT

Matic bol minulu sezonu vyborny a tuto pod Josem otrasny ale pod Olem uz to je v pohode

Reagovat
Infernoqt

Podle mě v tom týmu není v pohodě už ani Herrera, a to byl můj oblíbený záložník. Tam chybí jak fyzička, tak kvalita :D Překopal bych to celý.

Reagovat
Tolstobik

Sanchez ....to byl z Mourinhovy strany tvrdy zaskodnicky uder United.

Reagovat
Infernoqt

tak on by nás ani Miky nijak nevytrhl

Reagovat
r.mrazik

alexis minimalne rozbil platovou strukturu,takze ted kazdy vemeno chce 200 tacu tydne

Reagovat
Infernoqt

Kdyby jen Alexis. Mně se třeba nelíbí ani plat Younga, Freda nebo Lingarda

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale ti podepisovali az po alexisovi ne? a kdyz tohle vemeno ma 400 tacu tydne,tak si tihle reknou treba o pulku...

Reagovat
Infernoqt

Hele až na Younga máš pravdu. Ale ta platová politika byla prostě už špatná a hádám, že s Woodwardem se nic nezmění ani letos. Dotáhne tam jedno velké jméno za obrovské prachy a obrovský plat, jen to nasazení zase bude jinde.

Troufám si říct, že jsme měli smůlu na "neběhavé" trenéry. Prostě jak Gaal, tak i Mourinho, to byl antiběhavej fotbal. Prostě není možný, že bychom 3 sezony po sobě skončili v poslední trojce týmů s nejméně naběhanými kilometry. Minulou sezonu jsme dokonce byli jasně poslední, a to z toho byla druhá příčka v lize.

Reagovat
r.mrazik

s tim behanim mas samozrejme pravdu, to je proste bida

Reagovat
Tolstobik

Tak Miky je vicemene spatnej i v Arsenalu, co sem videl (resp. cetl) ale jak pise mrazik - rozbil platovou strukturu a nemusel zabirat misto mladym....no jako jak se na to tak divam, Ole to bude mit fakt tezky, zbavit se nepotrebnych, spravne posilit a jeste namotivovat ty liny cernousky, kteri si mysli ze sou mistri sveta (pravda, Pogba je... )

Reagovat
Infernoqt

Hele to není jen o čistce. Tam je prostě potřeba lídr. Někdo, kdo si zařve, kdo určuje tempo zálohy. Hrajeme strašně roztěkaně, a když už si teda něco vytvoříme, tak to nedáme. Což je druhá stránka věci, protože nám fatálně selhávají všichni útočníci, včetně Lukakua, který tam přišel právě kvůli tomu.

Reagovat
Tolstobik

Pri prestupech bude treba zohlednit i mentalni silu daneho hrace. Krasny priklad prestupu, kdy se tohle nezohlednovalo je Pogba - uzasny hrac, ale mentalitu ma velmi slabou A spalovani tutovek u utocniku je opravdut hruza, ale s tim mame problem uz dlouho - chladnokrevnyho vraha v utoku uz nemame leta...zlatej Ruud.

Reagovat
Swarley

v tom přístupu je to obrovský problém....když takhle hráli na konci působení Mourinha, tak ok...rozhodně to nepodporuju a je to zm-dovina po všech směrech, protože na tom hřišti musí nechat v každém zápase minimálně 100%....

pod Olem to na začátku v tomhle ohledu vylétlo nahoru, ale ty poslední zápasy je to něco otřesnýho..fyzička je jedna věc, Ole o tom mluví pořád, ale ta neochota se porvat, zamakat...z toho je mi na blití....rozumím tomu, že na hráče padne deka a pak to někdy působí, že jsi všude pozdě a nestíháš, ale to je zápas co zápas...a hlavně od zimy šlo o hovno, nikdo ani nečekal, že se vrátí do boje o TOP 4, tak si to měli spíš hráči užívat a ne se takhle totálně složit...co budou dělat, když doopravdy o něco půjde? tady mohli jen získat, co chcou s takovou hlavou dělat v příští sezóně, kdy bude kvalifikace do LM absolutní nutnost, to jsem fakt zvědavej...

Reagovat
Busby babes

btw pokud skoncime 6. a Watford vyhraje finale FA cupu, tak muzeme odpiskat skoro celou pripravu, protoze nam zacne sezona 25. cervence.

Reagovat
Infernoqt

Předkolo EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj od 2. předkola bychom to museli dát.

Reagovat
Infernoqt

No, já budu Watfordu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne. Pro Wolves by bylo krutý aby za tuhle sezonu neměli EL.

Reagovat
Coutinho10

a my by prisli na 99% o Community Shield

Reagovat
Whitemedia

United v předkole EL.. to je sen

Reagovat
Busby babes

udelal bych to ala WHU a proste vypadl uz toho 25.

Reagovat
Infernoqt

Nechtěl jsem to říct tak nahlas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Padne to na nás

Reagovat
Busby babes

ja celkem doufam, ze ne. Zruseni cast tour by mohlo konecne ty nase idioty ve vedeni probrat. navic vy porad muzete vyhrat EL.

Reagovat
Zaschrona

Nic by se nezrušilo, předkola by hrálo béčko.

Reagovat
Busby babes

tak becko hrava i na te tour.

Reagovat
Hokaido

Kai bude jednou obrovská hvězda. Pokud by Hazard odešel, tak bych obratem poslal všechno co za něj dostaneme do Leverkusenu.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna technická: Pokud Arsenal skončí na pátem místě ( což asi skončí na 99%) a případně prohraje s Chelsea finále EL, půjde tam z pátého místa?

Reagovat
supervizor

Do EL? ano.

Reagovat
J0EL

pise sa o rom kazdy zapas, kazdy clanok a niekto stale nechape, ako to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

myšleno do LM :D protože Chelsea bude mít 2x flek do LM, jednou z výhry EL a druhak z PL 4. místa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No, takže Chelsea tam bude hrát 2x a v případě, že by jednou vypadla jí zůstává další život a hraje dál

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Jj, bude nasazený rovnou do čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se MU nezbavi Pogemon a dalsi slecinky, tak to bude klidne stred tabulky v PL i v pristim sezone. Coz je fajn i na takovou pokemonskou farmu

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GrayPower3/status/1125059696329658370

Shaw. To jen tak pro ukazku, co mi na nem vadi. U ostatnich se na to nadava, u nej to spouste lidem nevadi, protoze patri k tomu lepsimu v tehle sezone... a ano, podobnej klip by se dneska dal najit u vic hracu.

Reagovat
Hokaido

Mazec. Takhle brání kluci v okresu, kteří už nemůžou.

Reagovat
r.mrazik

jen doplnim,ze to bylo v 90 minute,kdy mel po dlouhym sprintu k souperove vapnu

Reagovat
Busby babes

here we go. ted si to chci pustit znova, rozklikl jsem to v 88. minute po tom brevne. Shaw tam stoji 40 vterin u souperova vapna, pak jde Huddersfield do protiutoku, 3 na 2 na leve strane volnej hrac a Luke v klidu vyklusava a sleduje to z 20 metru... ale to asi taky bude ok

jo a tahle situace je o chvili predtim a fakt to neni po dlouhem sprintu... dve minuty predtim mel mirnej sprint asi na 25 metru, pak jsme se na vde minuty nakyblovali pred jejich vapno.

Reagovat
r.mrazik

nerikam,ze to je ok...jen rikam okolnosti

mne se to taky nelibi

Reagovat
Busby babes

ok. tak jen, ze i ty okolnosti teda byly jine. Fakt to neni bezprostredne po nejakem sprintu, cca v 86.-87. minute. myslel jsem puvodne,z e to bylo pozdeji, takze jsem dokoukal ten konec a smerem dozadu uz jen vyklus. Ok, mozna na to nema fyzicku. ale to je pak pruser no. Ze by tam dneska brousil celej zapas lajnu a na konci mu dosly sily se rict neda...

Reagovat
r.mrazik

ja se ho zastavat nebudu

pristi sezonu maji EL,tak at si to ty vemena spolu s arsenalem uzjiou...

Reagovat
Busby babes

Arsenal taky zkusene.

Reagovat
r.mrazik

stejny vemena jak my...tam byla otazka,kterej z tech tri kriplu udela to 4 misto...jestli my,arsenal nebo chelsea

Reagovat
Busby babes

oni teda porad muzou vyhrat EL no.

Reagovat
r.mrazik

pravda...to my pristi rok snad taky

Reagovat
Whitemedia

mění se v Alonsa?

Reagovat
Busby babes

Alonso aspon dava goly.

Reagovat
Whitemedia

to jo, nechápu, proč už ho dávno nestaví na hrot

Reagovat
Greny

Slunko sviňa

Reagovat
Miguel19

Docela tlustej.

Reagovat
kvasha16

neni tlustej, ale dobře stavěnej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je tá diskusia, kde sa tipovali konečné umiestnenia na začiatku sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
mimi_united

Ole robil čo mohol, ale ten tím je proste slabý

Treba povyhadzovať hráčov ktorí na to nemajú a nakúpiť skutočnú top kvalitu

Tím postaviť okolo Davida, Pogbu a Lukakuho

Vedenie musí vyjsť Olemu v ústrety a nakúpiť nie nadpriemerných hráčov, ale už svetovú kvalitu

Ani taký Rash nemá na základ, klub musí prestať glorifikovať angličanov. Futbal je už dávno globálny a multikultúrny fenomén, a nie protežovanie na základe národnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Palike, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to Zajo?

Reagovat
smazaný uživatel

,,Palike" je determinant pre jednoduchosť. Ale tiež si myslím, že je to oravak zajo.

Reagovat
smazaný uživatel

si ma pobavil teraz..

No, Palike sa zmenil, jeho mám rád celkom.

Reagovat
Ranoth

svetova kvalita pojde zrovna kvam do EL a za trenerom co ani nevie co ma hrat

Reagovat
Infernoqt

Nedivil bych se, když to zase přeplatíme.

Reagovat
r.mrazik

proboha zas tyhle slinty...

Reagovat
supporter

Vzdyt ma pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nema.

Reagovat
Busby babes

nema, poslouchame to leta a porad ti hraci nemaji problem prijit k nam.

Reagovat
r.mrazik

v cem? ze nenalakame svetovou kvalitu?

vzdyt je to kravina...spis musime konecne vybrat vhodne hrace

Reagovat
SCELO

neni mozne, nasel sa niekto, dokonca fan MU ktory vie co MU potrebuje wau...

Reagovat
Busby babes

jo, jenom to tu zminujeme kazdou chvili uz asi rok a pul minimalne.

Reagovat
Busby babes

udelal bych vsechno pro to ukecat De Ligta a Sancha.

Reagovat
r.mrazik

Vypadají hodně dobře

Reagovat
Busby babes

De Ligt je hlavne uz ted lidr. Jen kvuli tomu bych ho chtel. S Lindelofem by mohli pak byt vyborna dvojka. Ale bude mit urcite lepsi nabidky. Zas u nas by mel asi nejjistejsi misto v zakladu, protoze zbytech tech preplacenych klaunu jsou bud vecne zraneni, nebo sracky nebo oboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus by ho na to mohol ukecat aj Edwin teda, mal by nam trosku pomoct ale tak my zatial asi ani sami nevieme co so sebou, nie este ine veci riesit

Reagovat
r.mrazik

To jo...ale u něj je jasná Barcelona

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Swarley

rok co rok stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

My fakt skončíme v top 4, neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v LM. Snáď to nie je súčasť Emeryho plánu vyhrať EL

Reagovat
Gunner14

Ty vole...Když si vzpomenu na ty sestavy které tu TOP4 zvládaly zajistit takhle na konci úplně s přehledem...

Reagovat
Mimalu

Sarri přišel k LM jak slepý k houslím, ale výsledkově nejlepší možný víkend

Reagovat
Whitemedia

btw. Ozil je ten nejlepší hráč(a s nejlepší výplatou samozřejmě) ve hře na schovávanou

Reagovat
Taiger

Jen absolutní retard může tvrdit, že jsou Guendouzi a Iwobi hráči pro Arsenal, však jsou to úplný šmatláci

Reagovat
Miguel19

To jsou všichni kromě té dvojky vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Kixi Syhimour

Leno a Ramsey

Reagovat
Kapřík

Reagovat
fenixLFC

/

Reagovat
Kixi Syhimour

První sezóna v PL, špatnej není, několikrát svůj tým podržel i podrazil, ale i tak mně přijde dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Leno to drží

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Výhra trofeje + kvalifikace do skupin LM > TOP4 bez trofeje

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Chelsea a Spurs jistá LM? (pokud teda Arsenal nesmázne osmi golový manko)

Reagovat
lajka30

Venku?To spíš nabere.

Reagovat
Svatej

Ještě furt může 4. Tým tipnout díky úspěchu anglanu v LM a EL

Reagovat
Edgewalker

Takže příště vyhrát 10:0 a doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

no co chlapci, este stale je emery skvely taktik a ja som kkt?

Reagovat
Gunner14

Emery možná není skvělý taktik, ale ty jsi kokotem zůstal, takže nevím jak odpovědět.

Reagovat
Golasso

ano a ano

Reagovat
Taiger

Tak kkt jseš stále, teď jde o to, kdo z váš větší, oba monstrózní

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si počkám s nejakyma soudama na příští sezonu

Reagovat
oddy

ano

Reagovat
J0EL

Dvakrat ano.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nie. Ale je lepší taktik ako Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

z wengera sa robil dilino ktory tym vobec nepripravuje na superov, kazdy sa tesil na emeryho ze na kazdeho supera bude nasita taktika, nakoniec hrame kazdy zapas v random formacii ale zakazdym sracku

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte mu daj čas, nech si postaví svoj tím. Či?

Reagovat
smazaný uživatel

prave toho sa bojim.....emery+sanllehi mi pride ako totalna katastrofa...podla vsetkeho to vyzera ze emery preferuje svojich byvalych hracov a sanllehi je taky mafianko ktory bude tahat hracov od agentov, s ktorymi sa kamarati. jediny ktory tam vzbudzoval doveru bol mislintat ktory s nimi vydrzal robit pol roka

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
J0EL

A tuto svoju debilitu zakladas na com? Na pocitoch? Fakt si s tym Emeryho hejtom niekedy trapnejsi ako Taiger s Iwobim.

Reagovat
smazaný uživatel

presne o tych veciach sa pisalo a zatial to tak aj vyzera

Reagovat
Mastný Chobot

"podla vsetkeho to vyzera ze emery preferuje svojich byvalych hracov"

všetko = Suárez na hosťovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze ten pool neni nekonecny ale unai ma kontrakt len do buduceho leta a asi chce uprednostnit hracov ktorych pozna pred nejakym budovanim. doteraz najserioznejsie sme boli spajani so nzonzim, banegom, nkunkum a suarezom. nahoda? nemyslim

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete do pice, kdyz nedokazete porazit ani Brighton

Reagovat
Taiger

My porazíme doma Valencii s neskutečnýma šancema naprosto s přehledem a tu nedáme Brighton se skoro totožnou sestavou, tak wtf the fuck is dis

Reagovat
smazaný uživatel

brighton> valncie o parnik

Reagovat
PanAu

Je tu článek k avengers ??? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tady jenom o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je.

Reagovat
Golasso

Tam ta kvalita prostě není ... nasazení, motivace, bojovnost, všechno na co by se to dalo jinak svádět dneska ok, ale ta kvalita tam prostě není a dneska se to projevilo naplno...

Reagovat
Taiger

Ale je, proti Valencii to bylo, nevím, co jim dneska jeblo

Reagovat
Golasso

Tak máme takový typicky turnajový tým no. Že se dokážeme na těžší zápasy hecnout ještě bohužel neznamená, že tam ta TOP kvalita je. Potřebujeme vyhrávat nějak konzistentně s hráči, kteří dokážou zahrát dobře aspoň ve většině zápasů a ne se plácat nahoru a dolů.

Reagovat
Taiger

My jsme byli konzistentní po většinu času aspoň doma, to byla prostě jistotka, ale dneska jsem se nestačil divit, já doufám, že tím turnajovým mužstvem zůstanem a když už ztrácíme doma, což se neděje, tak to otočíme i v tom smyslu venku a zahrajem tam obstojně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím nad tím, co vlastně chcem hrát... total chaos

Reagovat
Ondiis

Fakt paráda. Výborný způsob jak zakončit sezónu doma. Tak za LM, nevěřím ve výhru v EL. Dnešní remíza jde na triko tak pěti hráčů, ale na plné čáře mě zklamal Auba. mongoloid .. dře na něj celý tým, Laca se div neroztrhne a on prostě odmítne rozhodnout v jasných situacích. Celá sezóna nadějí pro tohleto ...

Reagovat
Taiger

Guendouzi a Iwobi, stačilo, thank u, next

Reagovat
Miguel19

Tohle jsem teda nečekal. Tohle kolo jsem čekal ztrátu max u nás. Nakonec jsme jediní, kdo to uhrál.

To nám hraje parádně do karet. K tomu Frankfurt končí první set.

Všechno to teďka dát do EL.

Reagovat
Gunner14

Wtf co zkoušíš. Však to bylo tak domluvený, my vám necháme TOP4 a vy dostanete v EL rundu ve finále

Reagovat
Counter

EL nám musíte pustit

Reagovat
kvasha16

"končí první set." - co to znamena?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to 6:1 v tu dobu nebo kolik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Chelsea - 2018/19 Loosers Winners Cup

Reagovat
Greny

Tottenham zase bez trofeje

Reagovat
kvasha16

este pockaj na EL, ak ju nedame tak az potom

Reagovat
Csaplárova past

Díky United a Gunners. Jáj, kokoti, jak můžete takhle dojebat sezónu

Reagovat
Coutinho10

mozna se mnou nebudou gunneri souhlasit, ale ja jsem na konec rad, ze dnes nevyhrali a tak to vypada, ze LM z ligy bude pro Chelsea a Spurs, pokud oni nedostanou v poslednim kole nejaky debakl a zaroven Arsenal nevyhraje vyssim rozdilem

a rad jsem pro to, ze se o to vic tesim na jejich tazeni v EL, kde bych jim naopak tu trofej pral a bylo by to skvely, kdyby Cech nejenom ziskal trofej v jeho poslednim zapase EL, ale zaroven po dlouhych letech dotahl svuj tym tim padem i do LM

Reagovat
Kixi Syhimour

A United by měli vymetenou cestu k výhře v EL

Reagovat
Coutinho10

at si ji uzijou

Reagovat
Taiger

Co se týká příběhu to je asi fajn, ale z pohledu fanouška Arsenalu takhle vůbec uvažovat nemůžem, prostě jsme si mohli zajistit fakt velkou šanci na LM už přes ligu, ale ti šašci tam hrajou retardovaně. To prostě správnýho fanouška Arsenalu nemůže zanechat klidným.

Reagovat
Coutinho10

j jako chapu vas pohled na vec, ale pokud by to tak dopadlo, tak by to bylo super

Reagovat
tunkic

Letos ta cesta do TOP4 mohla bejt úplně v suchým triku, ale my se klasicky posereme, stejně jako třeba při titulu Leicesteru, kde byla po dlouhý době (a asi i na dlouhou dobu dopředu) asi jediná šance to urvat..

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Arsenal, snad aspon ta EL

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs tiutl v LM a counter a spol klasicky zase bez LM jdu chlastat

Reagovat
Kixi Syhimour

"klasicky", no teď tam byli 20 let a v té EL, narozdíl od vás něco hrajou

Reagovat
Gunner14

Vidno že už si nachlastaný. Spurs vyhrát LM Mrdá ti v hlavě

Reagovat
Taiger

Ty budeš rom

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Thelvin

především je to kokot

Reagovat
blade115

To abys ho uctil a upekl mu toho svého psa. #NaMeduNejlepsi

Reagovat
Taiger

To dělají jen FISaři

Reagovat
smazaný uživatel

popis nám své aktuální pocity,já říkám zlatej strejda wenger, s tím byste tu LM mozna i dali

Reagovat
Taiger

LOL, jak to nevyloučil

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, jakoby na tom bylo něco špatnýho

Reagovat
Swarley

kkti, úplně zbytečně vyhodit Wengera

Reagovat
Azza

upal se, špíno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

muck

Reagovat
PanAu

Kde je ta diskuze k avengers prosím ?

Reagovat
Mönchengladbach

Další rok v řadě bez St Totteringham's Day.

Reagovat
Gunner14

20>3 nemluvě o tom, že i v těch 3 letech jsme toho vyhráli víc než oni . Pokud nepočítáš trofeje "We put the pressure on" a "Porazili jsme Real"

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mönchengladbach

Tak. Trapné zápasy s Realem a Barcou jsou pro losery, fajnšmekři si užijí další rok s Vorsklami a Karabachy.

Reagovat
Gunner14

Ano ano, úplně mám vždy husinu když si vzpomínám na to jak Henry udělal z hráčů na jejich stadioně šašky. Kam se hrabou Ramseyho goly ve finále proti Hullu a Chelsea

Reagovat
Mönchengladbach

Pamětník.

Reagovat
RKBoy

dobiehat sa v neschopnosti.. nádhera.

Reagovat
Cobra

Reagovat
oli9

Ten chuj emery vazne nacpal do posledního domácího zapasu do brany Lena a nenechal rozloucit cechina

Reagovat
YoungPyo1882

Takže to bude s Evertonem formalita chce si to ovšem pojistit třetí místo, když Čukotka na Lestru šanci.

Reagovat
lajka30

Jak to tak vypadá AFTV bude zase pořádná sranda.

Reagovat
Gunner14

Ty jim děláš reklamu, nebo proč je každej tvůj koment o tom?

Reagovat
lajka30

Dobře platěj.

Reagovat
Taiger

Ale pozitivum jde aspoň hledat v United

Reagovat
jacobT

Aaron

Reagovat
Counter

Ultimátní trapas. Teď to ještě chce 1) vyhořet v EL 2) ztratit s Burnley a nechat se předskočit MU 3) výhru Watfordu v FA Cupu, abychom museli jít už v červenci do předkola EL

Reagovat
smazaný uživatel

přeji vám to, dej vědět kdy pojedete do astany nebo do podobny prdele, mozna si vas pustim na teletextu

Reagovat
Gunner14

Ty vole, vy jste v EL vypadávali s Gentem

Reagovat
smazaný uživatel

a teď drtíme v LM BVB,Real,City atd + budem hrát finále , mokrý sen pro arsenal

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Mně nějak unikla odveta ?

Reagovat
madridcan

Mne unikol zase Real

Reagovat
smazaný uživatel

*do Nur-Sultanu na Astanu

Reagovat
spider_8

Opatrně, tyhle nejhorší scénáře mají tendenci se splnit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wenger > emery

Reagovat
Swarley

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
vodka

Reagovat
PanAu

Pod jakým článkem se řešil avengers ?

Reagovat
Taiger

dccomics.com

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na podcast,který bude moderovat counter a zhodnotí letošní sezonu naseho tragického jižního souseda z woolwiche + přidá velkolepé vátezství Spurs v LM

Reagovat
Taiger

Běž chlastat, rome

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj.

Reagovat
sejber

Vsetci su sklamany z ligoveho umiestnenia pritom pri nasom prestupovom budgete pre nasledejucu sezonu bude zopakovanie podobneho umiestnenia priam majsterstrik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

fuck

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
lajka30

A místo něho vám zůstane Ozil.

Reagovat
Taiger

Drž hubu už

Reagovat
lajka30

Doufám že si to je procházení po hřišti budete ještě dlouho užívat.

Reagovat
Taiger

Ten si za dnešní "procházení" vydělal víc, než co si vyděláš ty za celej život, ale pokračuj v jeho komentování, udělá mu to určitě radost.

Reagovat
lajka30

Hlavně že to dělá radost tobě to mi ke spokjenému životu stačí.

Reagovat
Azza

:-*

Reagovat
matZz

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládá chudák

Reagovat
EXoRcIsT

rypat do ostatnych hej ale ked si niekto ostatny spravia srandu tak nezvladas ?

Reagovat
vladis271

Ty si fakt nezvladajko ultimatus

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj dopice

Reagovat
Lacko_Boh

si sa skurvne roznadaval. Si opity, ze ty pôžirkárik.

Reagovat
smazaný uživatel

som spoznal jednu super holku co dost nadava a sa mi to zapacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nehodí sa ti to

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ma sa trochu vysalit

Reagovat
Mastný Chobot

vyjašiť, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aj to

Reagovat
smazaný uživatel

Hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

welbz taky konci?

Reagovat
Nikikrew

zevraj ano

Reagovat
smazaný uživatel

hm z hlediska platu asi dobra zprava, ale taky zamrzi. asi tak dve obdobi mezi zranenimi mel opravdu dobre, skoda, ze ho to tak dojebalo vzdycky..

Reagovat
Nikikrew

Tak Welbz bol bojovnik a sympatak ale tie zranenia mu celkovo znicili krarieru a bohuzial nemozeme stavat na takych hracov do buducna.

Reagovat
smazaný uživatel

jop pred chvilkou to potvrdili..

Reagovat
smazaný uživatel

tady tyhle obligátní emoce, přestože se on sám rozhodl odejít

Reagovat
Taiger

Nechtěl no

Reagovat
lajka30

Nebojte klucí budete moci obdivat Mesutka.

Reagovat
Trand

Když o tom nic nevíš, tak se nevyjadřuj

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tej dvojky Jack-Aaron. Jack dá ešte vráti a dostane šancu? Je taká nádej?

Reagovat
Trand

Tak to si fakt nemyslím, ten má víceméně po kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*sa

Reagovat
Hokaido

Není, Jack už na tuhle úroveň ani náhodou nemá.

Reagovat
Trand

Achjo.

Reagovat
Mastný Chobot

vyjebaná cibula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiciN

Reagovat
jacobT

Teraz už fakt nečakám nič iné než zlyhanie aj v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze to vyhrame ale pri prehre by sme mozno vykopli emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

uplne nerealne.

Reagovat
Taiger

Co se to z tebe stalo, meleš úplný hovna

Reagovat
Swarley

ty tak něco hodnot ty vemeno

Reagovat
Taiger

Nereaguj na mě ty hloupá špíno

Reagovat
Swarley

Zvladej trošku

Reagovat
lajka30

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tvl muze byt neco vice ironickeho?

Reagovat
Taiger

Říká fanoušek Star Wars, k

Reagovat
lajka30

Emery je neskutečný trenér dokonce skončil druhý s PSG v Ligue 1.

Reagovat
jacobT

O tom silne pochybujem.

Reagovat
Svatej

No kouká se na to teď fakt dobře. Z ty bandy idioti mi. Přišlo, že jsme na tom v X ohledech nejhůř, ale dost dá rozdíl Hazard a konecne Ruben.

Jak to teď je? Hrozí nám pořád černej Petr při výhře anglanu v Evropě, nebo to je passe od chvíle, kdy to má už i Tottenham v podstatě jistý?

Reagovat
Mimalu

už je to jasné, Černý Petr mohl nastat pouze v případě, kdy jak vítěz LM tak EL skončili mimo top 4, teď je to jenom o tom, zda-li bude v LM 4 nebo 5 účastníku z Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, stát by se to mohlo jen v případě, kdy by si z jedné země vybojovalo 6 týmů místo v LM, v tom případě by měl ten ze 4 místa smůlu, protože strop je 5. A to už teď nehrozí, protože United jsou OUT.

Reagovat
Svatej

Vlastně teoreticky by se to mohlo stát, pokud by ještě Spurs nějakou haluzi skončili pati no, ale tomu moc nedavam

Reagovat
Mihi

To by ale skončil 4. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohlo, protože 4 by tím pádem skončil Arsenal a jeho místo by se vyrušilo s vítězstvím v EL. Jedině United tohle mohli ještě zkomplikovat.

Reagovat
Svatej

Jop, došlo mi to hned pak. Nepřeji i kamarádi z červených rád mě dokázali zviklat

Reagovat
Svatej

Hovno vlastně..

Reagovat
Svatej

Dobrý, jako bych nic nenapsal..

Reagovat
Svatej

Oběma díky, nebyl jsem si jistej

Reagovat
Nikikrew

Neskutocne. Sice som videl len 20 minut ale toto je fakt v prdeli. Z najlahsieho losu vramci top6 sme ziskali z 15 bodov 4!!!!

Fakt som mega nasraty pretoze sme to mohli v poslednom kole zdramatizovat a my doma remizujeme s trapnym Brightonom ( aj ked defenzivne velmi dobry tim).

Iwobi za to striedanie nic poriadne nespracil, Guendouzi je poslednu tretinu sezony totalne marny.

Ostava nam uz je ta EL, sanca je docela slusna ale s takymto pristupom neviem ci vo finale uspejeme.

Napicu je este to, ze nas predbehne United pretoze v Burnley nevyhrame

Reagovat
j_mrazik

Je to ostuda jak svině.

Reagovat
Swarley

Klidně můžeme i s Cardiffem ztratit

Reagovat
Infernoqt

Tak bude to dost vyrovnaný bych si tipl

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi tam mel nekolik centru, jeden dokonce do sance, co tam jako mel udelat za 10 minut navic na uplne jine pozici?? guendo zkazil co? posral to jednoznacne xhaka a neschopnost dat gol z jasnych sanci..

Reagovat
Taiger

Přestaň pls, už to není ani trochu vtipný

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi za jeho blbu zltu kartu co ma uz vytaca. On sa vzdy hodi ( akoze faulovany) a este sa aj chyri lopty. Fakt neviem ci ho toto uci Emery alebo kde sa to naucil.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda, ale tohle delaji fakt uplne vsichni (snad az na utocniky, kterym to rozhodci totiz nikdy nepisknou)

Reagovat
Nikikrew

Ale on to robi strasne velakrat. Uprimne, Arsenal Nearsenal, neznasam to. Hrac si ide ocividne pre faul a pritom mi to pride ako to rozhodca ,,musi" zapiskat

Reagovat
smazaný uživatel

no ale primarne je to imo chyba tech rozhodcich, kdyz to piskat nebudou, tak se to delat nebude. jenze ja mam pocit, ze vyvoj (i s varem, nebo spis prave s varem) jde takovym padum naproti, prijde mi, ze kdyz rozhodci vidi ruku na zadech, tak automaticky piska, pak toho hraci zneuzivaji. asi tim chteji dosahnout, aby se ty ruce nepouzivaly vubec, ale ted to casto je jen o tom, ze obcas to si to vyberou a pisknou (obe dnesni penalty), jindy za to daji zlutou (guendo, sokratis)

jinak ano, guendo to dela casto, protoze je casto v soubojich. ale podivej se treba na hru mesuta, ten kdyz je pod tlakem tak spadne taky vzdy. nebo treba nacho, kdykoli, kdyz dobiha mic smerem k nasi brane a je pod tlakem.. nebo laliga

Reagovat
lajka30

Vy už jste ve finále?

Reagovat
Gunner14

Ty už jseš po finále, že tady stříkáš takový sračky ne?

Reagovat
lajka30

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Este nie ste vo finale

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
vitasrp

Mně to připomnělo náš loňský mač s Huddersfieldem. Taky jsme mohli zdramatizovat poslední kolo, ale vybouchli jsme. Na druhou stranu Emery je frajer přes EL, tu klidně můžete udělat a pokud se z ní dostanete do LM, budete moct tu sezónu označit za úspěšnou.

Jasně, že by to pro klub úrovně Arsenalu mělo být málo, ale zas je třeba vidět, že to Emery převzal docela ve sračkách, těch problémů je spousta, všechno se nepořeší za jeden rok a udělat LM není lehký.

Reagovat
Nikikrew

Ak sa vyhra EL, tak budem nesmierne spokojny. Ak nie, dalsia sezona opat velke sklamanie kde ma svoj rukopis aj Emery.

Emery sice prebral tim v srackach ale dovolim si tvrdit, ze tento rok sme mali lepsi tim ako minuly ale bodovo sme natom opat slabo

Reagovat
smazaný uživatel

jak si dovolis tvrdit, ved sme kupili 3 hracov do zakladu a dalsi 2 prisli predtym v zime

Reagovat
Nikikrew

Ja nie som taky hater Emeryho ako ty. S radostou mu dam sancu buducu sezonu, avsak ak to bude take ako tuto sezonu, nech ide kade lahsie

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to, ale tuto sezonu sme mali lepsi tim ako vlani na milion percent a celkom vyrazne, o tom niet pochyb

Reagovat
Nikikrew

hej ale stale to bola jeho prva sezona. Potrebuje velky budget aby si sem doviedol hracov ktorych potrebuje pre svoju strategiu

Reagovat
Trand

Ostuda, nemám slov. To střídání jsem vůbec nepochopil..

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze tahle Chelsea skonci do 4. mista v lize... to je hodne slaba vizitka pro celou ligu, navic to zrejme znamena setrvani Sarriho dalsi rok

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí

Reagovat
YoungPyo1882

Ideál, plus ban. A Arsenal a MU těžko dotahnou lepší hráče bez CHL.

Reagovat
smazaný uživatel

sarri je pan, pristi sezona mimo top4

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybych měl sebevíc špatný den, tak Arsenal my prostě vždycky udělá radost

Reagovat
Manik...

Rejpat a ještě to napsat blbě, to chce koule.

Reagovat
Golasso

Špatný den u tebe asi znamená diktát z jazyka.

Reagovat
j_mrazik

Kdo mi tady vykládal, jak je Xhaka chytrej kluk?! Ty vole, tohle udělat náš mladej kudrnáč, tak to beru jako nezkušenost, ale on něj?! To je na šíp do kolena. Auba to tam měl trefit... tu jasnou šanci.

Reagovat
vitasrp

On je hrozně neohrabanej, nemotornej, to mi na něm vadí asi nejvíc. Často do soubojů vletí a vypadá to, že u toho prostě nepřemejšlí. Tady zrovna faulovat nechtěl, věděl, že se toho soupeře nemůže dotknout, ale přiletěl tam jak utrženej vagón, nechal se strašně snadno obejít a pak už se nedokázal srovnat, aby o toho soupeře nezavadil. Já se musím přiznat, že jeho fanouškem nejsem, ten hráč je hrozně rozporuplný.

Reagovat
smazaný uživatel

a to som ho ešte chcel z Nemecka do LFC. Riadna blbosť .. .. ale zas pred ním som chcel Matiča z Benficy, čiže sa to nuluje ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale sahl na nej uplne vedome, to nebylo nic o srovnanvani

Reagovat
vitasrp

On mu hlavně kopl do nohy, díky čemu se pak unikající hráč brightonu podrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha mas pravdu, ja myslel tu tuku na rameno (coz by imo tomuto rozhodcimu stacilo)

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

• Lost 13 Premier League Games.

• Tons of Injuries.

• Players Late Back From World Cup.

• A Stadium Transition.

• Playing ¾ Of The Season Away.

• No Signings.

Still top 4.

Reagovat
Taiger

• Still not a trophy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

A navíc se to zkopírovalo tak debilně.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

still no trophy

Reagovat
SixtoRodriguez

už sa teším na DVD

Reagovat
YoungPyo1882

Neskutečné co Poch předvádí . Ještě zvládnout finále a je kompletní pohádka.

Reagovat
Zdechlina

Vidim,ze vy fans totenhaimu se vic starate o Arsik nez o ty vase mentaly. Lichotnici

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co má s tím tohle společného?

Reagovat
Zdechlina

Ajo. Tys psal o vas. Ja ze o arsiku. Sorac. Su kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations Tottenham for winning "Lost 13 Premier League Games." Trophy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj to tak radšej.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Azza

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Lacko_Boh

pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

vie mi niekto povedat co chceme hrat za futbal? o co sa snazime, co je ciel, nejaka charakteristika? ja neviem, mna vobec nic nenapada, ziadny rukopis nevidim, okrem toho ze sa snazime hrat odzadu, nic. ale formaciu menime kazdy zapas

Reagovat
Taiger

emery ball

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zas na druhou stranu ten jasně definovanej styl hry je taky věc, která má několik zaporu. Hádám, že Emery chce hrát co nejprizpusobivejsi fotbal, kterej má odevseho něco a ta myšlenka není vyloženě zlá, jen zatím blbě provedena. My jasně definovanej styl třeba máme a díky tomu jsme spoustě soupeřům pro smích, protože se na to dá dost snadno připravit, navíc už pak v případě, že to nevychází, nic jinyho neumíme..

Reagovat
vitasrp

Tak jasně definovanej způsob hry neznamená, že budeš hrát každej zápas stejně. Tam jde spíš o to, že máš jasně danou koncepci/strategii - ala styl presinku, tvorby hry atd. - což ti pak výrazně pomáhá, protože u hráčů buduješ automatismy (ti pak o těch věcech nemusí přemýšlet, ale dělají je přirozeně) a výhodný je to také v tom, že máš představu, jaký konkrétní typy hráčů chceš přivádět.

Neznamená to podle mě, že bys každý zápas musel hrát ve stejné formaci, že bys nemohl proměnit poziční postavení hráčů nebo celkově od toho ideálu trochu ustoupit. Ideálem je v tomhle prostě Man City, Liverpool, v zahraničí třeba ta Barcelona (hlavně dřív).

U nás je ten rukopis znát jenom v některých zápasech a některých pasážích, třeba podle první půle s Watfordem bych taky netušil, co vlastně chceme. A Arsenal je na tom hodně podobně, ten hlavní rozdíl podle mě vytvořil Hazard. Ono vybudování nějakýho herního stylu, co funguje, klidně trvá ten rok, rok a půl - však tak to měl i Klopp. Místama bylo jasný, co chce hrát, místama to vycházelo, někdy to naopak byla tragédie, přičemž postupem času se to lepšilo, lepšilo, až je z toho tenhle stroj.

Reagovat
Svatej

Díky, že jsi to rozvedl .. Já to psal při cestě domů a spoustu normálních myslenek jsem nebyl schopnej dát dokupy.

Beru

Reagovat
Muffi

Kloppovi to netrvalo rok a půl, start do druhé sezony měl parádní. https://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/liverpool-fc/zapasy/premier-league-2016-2017/?cID=6&sID=292

Navíc tohle porovnání není tak jednoduché. Klopp dorazil po 8 kolech nové sezony bez letní přípravy a přestupáku a měl svůj styl hry praktikovat s ofenzivou spoléhající se na Ibeho, Lallanu, Bentekeho a nového Firmina, což nejde. Před druhou sezonou dorazili jen Mané a Wijnaldum a už to šlapalo. Sarri i Emery měli k dispozici na jak přestupák, tak přípravu, takže by nyní měli bez problémů fungovat.

Reagovat
vitasrp

Tak zrovna Sarri měl k dispozici luxusní přípravu a přestupák, u něj to fakt moc super nebylo.

Ale tohle není celý jenom o manažerovi, fungovat musí celý klub, vedení mu musí být schopno přivést hráče, které on chce, aby tu svou filozofii mohl posouvat dál. Bez toho je to vždycky hrozně těžký.

Reagovat
FFA

Ťažko povedať. Mne sa najviac páčilo, keď sme hrali v prvej polovici sezóny 4231 s Aubameyangom na ľavom krídle. Potom sme ale prešli na systém s troma stopermi kde sme sa cez fullbackov snažili o nepríjemné centre od Kolasinaca ci Bellerina/Niles do vápna. O ničom futbal, zahrali sme takto možno 3-4 fakt kvalitné zápasy.

Črtá sa pomerne veľa odchodov, Čech, Ospina, Ramsey sú už jasni, počítam ze odydu aj Jenkinson, Mustafi a Elneny. Nebudeme to mat ľahké ak ich chceme nahradiť. Priority sú jasné - stopér, stredný záložník a krídlo.

Reagovat
Nihilister

ziadny rukopiss nevidim ... tak se podívej sem https://tinyurl.com/y4uevr43

Reagovat
smazaný uživatel

Arse

Reagovat
Mastný Chobot

mi pripomenulo ako sa krleš vždy vedel pobaviť na ArseANÁL. A keď mu potom niekto povedal, čo znamená Arse, to muselo byť

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cobra

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Dan mi tu aj tak najviac chýba. Mám rád jeho zmysel pre humor .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
tuny

Kdy naposledy vyhrál Arsenal venku o 5 a víc branek? My snad doma s Evertonem o víc jak 2 neprohrajeme.

Reagovat
lajka30

Otázka by měla znít poněkud jinak né?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FFA

Inak toho Ramseyho je naozaj škoda - bude chýbať. Mal to byť nás kapitán. Fakt to beriem ako najväčší skrat vedenia za posledné roky. Hlavne keď už to bolo vraj všetko dohodnuté ale vedenie potom cuvlo...

Reagovat
Mastný Chobot

to Emerymu fakt nikdy neodpustím (ak je to jeho vina teda)

Reagovat
Kapřík

Ohromná škoda.

Reagovat
spider_8

Haha, já věděl, že nám bude stačit už jen jedna výhra

Reagovat
smazaný uživatel

moj tip: v lete sa nezbavime vsetkeho odpadu a skor pridame dalsich priemerakov. v tabulke nas predbehnu timy ako wolves a leicester a emery pojde urcite prec, mozno ani nedokonci sezonu. klub bude v srackach. riskneme to potom s niekym ako arteta alebo ljungberg a trocha identity sa vrati

Reagovat
J0EL

A potom sa zobudis.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ty

Reagovat
Golasso

Jsi nějaký neurotický. Měl bys víc chodit do přírody.

Reagovat
smazaný uživatel

chodim kazdy vikend

Reagovat
Miguel19

Musil na MS

Reagovat
Kixi Syhimour

Diskuse je kde?

Reagovat
vilp

Zajímavý, že Polák do obrany se vůbec neřeší.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Swarley

taky je mohl Edo na víkend koupit, bylo by v posledním kole o co hrát

Reagovat
rel7

jak je to s případnou účastí Arsenalu a Chelsea ve finále EL? Bude mít Arsenal účast v LM i když prohraje jelikož Chelsea ji má jistou? Díky za vysvětlení

Reagovat
Whitemedia

NE.. a nezmění se to ani když se tady ten dotaz objeví i podesáté..

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea se do LM už jisto jistě dostane z ligy. Arsenal musí EL vyhrát aby se mohl do LM podívat. Případná prohra ve finále jim nic neřeší, šli by znovu do EL z 5./6. místa v lize.

Reagovat
rel7

díky

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem neviem... ak by Arsenal vyhral EL, posuva 4ty tym na 5th. nepostupove miesto. Preto ak chce mat Chelsea istotu LM musi skoncit 3th. cize porazit lisky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

boze, riesi sa to tu kolo co kolo a pritom je to uplne debilne jendoduche pravidlo a aj tak ho ludia majuproblem furt pochopit a vymyslaju si alternativne scenare

Reagovat
Bandita_Harry

ty vis

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak dekuju Brightonu, protoze nasim hracum se za ligu posledni mesice fakt podekovat neda.

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rans: Arsenal fans meet me at the London Eye, we’re jumping off

Reagovat
Euphael

drz uz picu ty kokotko prijebany

Reagovat
Sandstorm

Tottenham bude nakonec možná hrát předkolo. Čekal jsem že třetí místo už udrží.

Jinak tahle sezóna PL se mi moc nelíbila a to hlavně proto, že kluby které by měli hrát velmi slušný fotbal a mít dle rozpočtu výborný hráče MU, Arsenal a Chelsea se letošní sezónou přímo protrápili. A vzhledem k tomu kolik tito tři ztrácí na City a Liverpool tak by se opravdu měli začít pořádně rozmyslet nad svoji prestupovou politikou. Protoze City s Liverpoolem to dělají opravdu dobře narozdil od nich.

Reagovat
RKBoy

aké predkolo prosím ta?

Reagovat
Sandstorm

Ligy majstrov. Nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Anglický klub bude hrať predkolo? A to odkedy?

Reagovat
Sandstorm

Odjakživa, stejně jako 4.tym ve Španělsku, Německu a Itálii.

Reagovat
Mimalu

Internet Explorer?

Reagovat
Sandstorm

Internet what?

Reagovat
Bandita_Harry

no uz druhu sezonu pojdu vsetci priamo aj v SA, BL a LL

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Busby babes

no to prave neplati. 4. tym jde rovnou do zakladni skupiny.

Reagovat
Svatej

tak zas ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Už letos to tak nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taký jednoduchší Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kincl

Aby tak nevypadala i příští sezona :) jasně na začátku ligy se jde od nuly a fanoušci ManU a Arsenalu jsou plné optimizmu ale i tak si myslím že Liverpool a City zas odskočí

Reagovat
Swarley

Tohle dlouhodobě City ani Liverpool neudrží, to nejde

Reagovat
Kincl

A kdo je ohrozí? Ti za nimi prostě nezvládají dost zápasů které by měli vyhrát podívej se na City jak je nahání Liverpool a stále ten tlak zvládají.

Reagovat
Swarley

To nebude primárně o tom, že ty ostatní se jim dorovnaji v tomhle sbírání bodu, naopak ty dva nebudou schopni tohle zopakovat...i Pepkovi všude jinde postupně došel dech a Liverpool nemá takové možnosti jako City...odpadnout jim VVD nebo Salah na delší dobu, tak jsou v prdeli...ta úzkost kádru a omezení penezma je dožene...

Reagovat
Sandstorm

Naopak tito dva budou příští sezónu ještě silnější pokud vhodne doplní kádr a Liverpool ho i kvalitativně rozšíří.

Reagovat
Swarley

Tohle fakt nebude trvat věčně, zbytečná panika..

Reagovat
Sandstorm

Je to teď hlavně na dalších týmech, aby jim nedovolily mít tolik bodů a takový náskok.

Reagovat
Sandstorm

Tak City už to drží dlouhodobě a nevidím důvod proč by v tom neměl pokračovat i Liverpool.

Reagovat
Swarley

Tohle je vrchol, dál už se oba ty kluby neposunou a nepůjde to takhle pořád...

Ale samozřejmě tomu musíme primárně jít naproti my a začít u sebe...

Reagovat
Sandstorm

Myslím to tak, že bychom neměli počítat s tím, že půjdou výrazněji dolů. Samozřejmě přes 90 bodů znovu asi nenahraji, ale měli bychom to být my, kdo je začne dohánět aby se ta mezera mezi nimi a ostatními začala zmenšovat.

Reagovat
Swarley

Tak pokud budeme pokračovat v té bide z konce sezony, tak nám může být úplně u prdele, co se děje vepředu...uvidíme, co přestupak, ten napoví víc než dost...

Reagovat
Sandstorm

Já tedy jako fanoušek MU plný optimismu nejsem a naopak jsem plný obav, aby to s námi příští rok nebylo ještě horší. A celkově do budoucna, abychom neupadli ještě více.

Reagovat
Busby babes

jj, fans United jsou plni optimizmu.

Reagovat
PP

jako, je to první sezona Emeryho po Wengerově éře.. Snad bude mít nějakou možnost doplnit 2-3 dobré hráče.. Pravda, trochu nasere to pomyšlení, že to bylo tak blízko a poměrně snadno, ale posrali jsme si to sami. O velkém úspěchu rozhodne EL..

Reagovat
Whitemedia

Maurizio Sarri: „Pokud Gonzalo Higuaín zůstane v Chelsea, pak můžeme příští sezonu dokázat velké věci.“

pls...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

překvapuje mě, že k tomu nepřidal i Kovacice

Reagovat
Euphael

Pokud by se nevyhrala EL, tak myslis ze by zustal Sarri?

Reagovat
Whitemedia

bohužel ano

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstanou oba.

Reagovat
mistr129

To půjde trénovat Arsenal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Velka vec neni jenom titul

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

To vazne tak prezivate ten futbal? Ja si akoze stale nieco pozriem ale aby som to takto hrotil

Reagovat
Mastný Chobot

you take it ejzy, brudda

Reagovat
smazaný uživatel

ejzy, ty si taka postavicka na futbalovom fore, nefandis nikomu, futbal neprezivas, len riesis zeny a off topicy

Reagovat
Mastný Chobot

ta to dajaký siamsky buk

Reagovat
smazaný uživatel

och to je tak vidno

nee však ja tu sledujem dianie futbale ale pišem k tomu čo ma zaujme, len ohľadom futbalu mi pride všetko jasne jak facka. Mna bavi diskutovat a hladat ine uhly pohladu na vec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Neměl jsi v hlavních někdy Arsenal nebo si tě s někým pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

dal som ich von jak teraz vypadli z top4 kokoti skurveni

Reagovat
Swarley

ok, ale fakt jsem měl pocit, že jsi fandil Arsenalu...nebo fanda Wengera, človek rychlo zabúda...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si ma len pletieš, ja som tu tak v začiatkoch mal paradoxne Spurs ale to bolo 5 rokov dozadu

Reagovat
Swarley

Ok, to by se i mohlo vyhrotit...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
PP

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Zas dobře, že to tak neprožíváš

Reagovat
tunkic

styl

Reagovat
technecium

Reagovat
vodka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ondiis

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
Nikikrew

prezivam to asi tak 10-15 minut po zapase, potom mi to docela vyfukne z hlavy a venujem sa dolezitym veciam

Reagovat
j_mrazik

Takové krátké návaly radosti nebo nasrání, aby to po hodince odešlo/ přebilo něco jiného.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

U mě se to dostalo do krásné fáze

prohra nebo remíza = do deseti minut zapomenu

výhra = "bezdůvodně" dobrá nálada po zbytek dne/další den

Reagovat
smazaný uživatel

inak mna pozerat nas futbal uz vobec nebavi ale diskusie, nazory, prestupy, rozmyslat nad tym bordelom a podobne picovinky ma nejak bohuzial drzia furt

Reagovat
smazaný uživatel

tak prestupy bavia aj mna to je pecka

Reagovat
nani92

Ešte reálne hrozí najväčšia katastrofa modernej edície PL a niekto ti tu povie,aby si to nehrotil

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Busby babes

Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.

Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/bill_shankly_312046

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jo, ta debilni penalta mi zkazla den

Reagovat
Infernoqt

Gary Neville o zápase:

“This is Huddersfield Town who have struggled all season. You watch them, they haven't got the quality, but I like watching them a lot more than the ones in the red shirts, to be honest,”

“At least you can identify with them. There’s nothing I like about this United team at all, it's just awful."

Reagovat
aramaki
Reagovat
Nikikrew

pravdepodobne ano

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/f365-says-time-is-now-for-ole-to-end-story-of-this-charmless-man-utd

Before the rebuild must come the dismantling of this Manchester United squad. Ole Gunnar Solskjaer is surely relishing the opportunity to put a wrecking ball through his deadbeat dressing room.

Had United not been kept dangling by their stumbling rivals in the race for a top four spot, the manager might already have begun his demolition job. But while a Champions League place remained a possibility, Solskjaer seemingly felt obliged to persist with some of the stars who swapped their boots for flip-flops upon the announcement of his permanent appointment. Now, one game from the end of an utterly wretched season for the Red Devils, Solskjaer can reach for his hard hat and start swinging.

Doufejme,

Reagovat
nani92

Arsenal

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Infernoqt

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer has stepped up his £43m-rated pursuit of Lyon striker Moussa Dembélé. (Source: L'Equipe)

L'Equipe je dobrý zdroj pro přestupy United

Reagovat
stiflerovamama

Horší Lukaku.

Reagovat
Infernoqt

V Celticu se mi líbil

Reagovat
Kovalsky

Čech, Ospina, Jenkinson, Lichsteiner, Monreal, Mustafi, Elneny, Xhaka, Henrik, Welbeck - všetci by mali odísť. Hráči, čo nás nikam neposunu. Kúpiť poriadne náhrady, ak nebude LM dat hrať do EL len náhradníkov a sústrediť sa len na ligu.

Leno, Martinez

Bellerin, Niles, Kolasinac, posila

Koscielny, Sokratis, Holding, Chambers, posila

Torreira, Guendouzi, Xhaka, posila

Ozil, Iwobi, Nelson, posila

Lacazette, Aubameyang, Nketiah

Posily - LB, CB, CM, RW

Na trhu je kopec zaujímavých hráčov - Lozano, Pavon. Pepe, Aouar, Ndombele atď atď...

Reagovat
aramaki

Reagovat
Bandita_Harry

Predate Granita a beriete Taulanta ?

Reagovat
lajka30

Ale Arsenal nebude prvni kdo si bude vybirat.

Reagovat
Kapřík

Chceš Xhakův odchod, nebo ne? Máš ho v obou přehledech. Jinak, nabízíš pěkný průvan, což osobně chápu, i když Jenkinson je něco jako klubový talisman, toho si tam prý drží hlavně kvůli propojení s fanoušky a dobré atmošce. Moc nestojí, věčně sedět mu nevadí, takže bych byl k němu shovívavý. Místo toho bych přihodil vcelku tragického Iwobiho a ani walkera Özila bych zrovna neobrečel. Otázka je, kdo by tam zůstal a jestli jsou schopný přivést v létě půlku kádru. Jinak k tipům na nové posily bych připomněl, že poslední dobou vylezlo několik slušných a možná dostupných ostrovních hráčů - Jadon Sancho, Ben Chilwell, Declan Rice, James Maddison. Nebál bych se jich, i když jako Angláni budou mít přirážku. Naopak Pavon zřejmě půjde do Bayernu a o Pepého bude bitka, na kterou asi Arsenal nebude mít. PS: Po návratu Chamberse a uzdravení Holdinga bych CB tolik neřešil. Vedle dosluhujícího Laurenta a slušného Sokratise je tam v záloze ještě mladej Mavropanos.

Reagovat
Kapřík

Překoukl jsem se, ne Pavon ale Pavard jde do Bayernu. Pavon dorazit může.

Reagovat
Bandita_Harry

1 kvalitneho CB ten Arsenal fakt potrebuje mohli by skusit Hummelsa alebo Boatenga

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

+ mladici, Smith-Rowe, Willock, Medley, Saka ani raz nesklamali ked dostali sancu

Reagovat
wyqinac

Vsiml sis, ze Cech konci karieru v lete?

Reagovat
smazaný uživatel

996. Pre Dana Landu a Dana Krleša.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horší než druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
vodka

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lossl by mohl k nám. Elliot, Darlow i Woodman mají poslední rok smlouvy a nevidím důvod, proč by prodlužovali.

Reagovat
smazaný uživatel

všetci traja sú hg a zároveň lepší ako Lossl

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne tak z naší strany, jako z jejich. Elliot je starý, možná konec kariéry. Darlow by mohl chtít někde chytat, pod Rafou si nečapne a Woodman půjde za tátou do Arsenalu.

Reagovat
Pride

Lossl je šašek

Reagovat
Infernoqt

Huddersfield's last 25 games. One win, two draws, 22 defeats. #HUDMUN ... to je skoro na metál

Pozápasová reakce Scholese: ‘Man Utd need six big players, not a director of football’ – Paul Scholes‘

A ještě jedna zajímavá statistika. Jediný "solidní" záložník, kterého máme, a on po sezoně odejde:

Ander Herrera vs Huddersfield:

100% dribble success

100% tackle accuracy

92% pass accuracy

60 touches

41 passes completed

13/13 final third passes

6 duels won

6 recoveries

He came on in the 53rd minute

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
Tomanatura

to je na presdrzku, ze ho nechaji odejit

Reagovat
Grahf

není, keď pýta 300k/w

Reagovat
r.mrazik

meli ho podepsat uz pred rokem...a nenechat to na posledni chvili

Reagovat
Busby babes

McTominay hral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

všetko strašne brzdil, svoje si odohral ale dopredu mu každá lopta trvala o 5 sekund viac a HUD sa stihol vždy sformovať

Reagovat
Mönchengladbach

Nepochopím, proč v posledním domácím zápase kariéry nemohl postavit Čecha.

Tuplem, když Leno stejně nic nechytí a je v této sezóně druhý nejhorší brankář TOP 6 týmů po de Geovi.

Reagovat
lofin9

to asi nekukas moc casto zapasy brasko, urcite tuto sezonu nebol horsi ako Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Cecha jako rozlucku urcite postavit mel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně

Reagovat
Whitemedia

Klopp v říjnu 2015, kdy na Anfield Road podepisoval smlouvu, fanouškům slíbil, že do čtyř sezón vyhraje nějakou trofej. To se ale zatím nepodařilo. A pokud nezíská Premier League ani Ligu mistrů, tak slib nedodrží. Konkrétně Klopp tehdy řekl: „Dejte mi čtyři roky práce a vyhrajeme nějakou trofej. Jestli ne, tak půjdu trénovat do Švýcarska a vyhrávat budu tam…“

Originál jsem nedohledával, tak to třeba řekl jinak, ale ono by asi vážně bylo nejlepší jít do té Basileje, která už se mu i ozvala, pokud ho za rok u nás v počtu trofejí překoná i ten Sarri a nebo Emery v Arsenalu

Reagovat
Rssa

Ne, nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že by fandové měnili titul v EL za finále LM a boj o titul. Možná se pletu, ale zatímco fans LFC mají celý rok radost z fotbalu, tak Gunners a Blues nadávají každý týden jak špačkové.

Reagovat
Tomanatura

co mame my z trofeji? Radsi at se na to da cely rok divat, nez abych slavil fa cup.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

protoze takhle to stoji. bud jedno nebo druhe.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vilp

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oddy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no jako ono i to prohrany finale EL boli hodne, protoze krome trofeje jsme tehdy mohli jit i do LM....a to finale LM bych s odstupem casu radeji nehral, ikdyz to bysme nekoupili konecne top brankare, takze to bylo nutny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Reagovat
Coutinho10

vsak easy...ikdyby titul nevysel, tak budeme hrat v srpnu Community Shield a tam to protrhneme (pokud City nepodelaj finale FA Cupu)

Reagovat
smazaný uživatel

"Rondon has been involved in 44% (which went up after his equaliser vs Liverpool) of United's goals.

"He takes over the gong from skipper Jamaal Lascelles and is he first forward to win it since Alan Shearer in the 2002/03 campaign.

Sice je mu třicet, ale PODEPSAT! Neztratil by se dle mě v žádnym týmu PL krom Liverpoolu se City a možná Arsenalu.

Reagovat
FUnk

jeho jsme měli vzit místo lorenteho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

HLN | There is still a considerable gap between what Real Madrid want to offer and what #Chelsea have in mind. Eden Hazard’s future is still in Marina Granovskaia’s hands and no comprimises as yet.

Jestli se míní cukat, tak to si ho radši nechat a za rok pustit zadarmo..

Reagovat
Spasitel

Hlavne nech v žiadnom prípade nebude zakomponovaný v predaji Kovacic ale treba dufať, že Eden ostane.

Reagovat
vilp

Nebuď směšnej.

Reagovat
Whitemedia

prostě sto míčů a hotovo, jinak se s vámi vůbec nebavit

Reagovat
Greny

Reagovat
M0rb1D4S

Jediná výhoda Mariny. Ta se z žádného Realu neposere ať si zkouší co chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Woodward deserves a lot of praise. Not many people could come into the biggest club in England and completely ruin us in 6 years. Fair play to him.

Reagovat
Busby babes

tenhle ucet na twitteru je jeden z nejotravnejsich United. Ze vseho dela strasny drama, strasnou katastrofu. A nejlepsi pak je, kdyz si stezuje na to, jaci jsou lidi na twitteru drama queen.

Reagovat
niflheim

Za tu katastrofu navíc nejde vinit pouze jeden člověk, to je selhání na vícero frontách.

Reagovat
Busby babes

zrovna tenhle tweet je jeste ok, woodward na tom nese velkou vinu. On privedl managery a spousty hracu, etc.

Reagovat
Dawon

A mas jako pocit, ze to co se v MU deje od Fergieho odchodu neni katastrofa? V ramci sportovniho sveta je to naprosta silenost

Vzhledem k tomu, jake financni prostredky mame k dispozici je ten pokles desivy a neomluvitelny

Jasne, ze za to nemuze jen Woodward (ikdyz ma na tom asi lvi podil), ale budeme tady jako nejak predstirat, ze je to v pohode a nic se nedeje?

Reagovat
Busby babes

o tom to vubec neni a nic takoveho jsem ani nenapsal. Jen rikam,z e ten ucet je jeden z nejotravnejsich co se United tyka. Vzdycky si rikam, jestli ho uz nevyhodit z listu nebo nechat, zatim si ho tam nechavam jako jinej uhle pohledu.

https://twitter.com/TheManUtdWay

jinak tvoje reakce nedava vubec smysl k tomu, co jsem napsal. Ja jen napsal, ze tenhle typek je dle me otravnej a vsechno zene do brutalniho extremu. A pak napise veci jako: I preferred supporting United before Twitter existed

Jinak ti fakt prijde, ze si myslim, ze je u nas vsechno v pohode? S tim, co sem dlouhodobe pisu? Kdyz jsem rikal, ze vyhazovem Mourinha se resi jen minimum problemu, ktere v klubu jsou a dokonce ani ne ty nejpodstatnejsi, tak tu bylo plno vysmechu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protože United jsou na tom suprově. Jak já jsem kritický k Arsenalu, v příští sezóně na tom budeme o mnoho lépe než vy. Jestli teda před létem zázrakem nepřivedete schopného sportovního ředitele.

Reagovat
smazaný uživatel

o mnoho lepe na tom budete, povedz nam viac

Reagovat
Busby babes

jj, protoze presne to jsem rekl. Porozumeni psanemu textu na vybornou.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný

Reagovat
Busby babes

tak sorry, ale zrovna ja tu tak nejak docela dlouhodobe nadavam na to, jak jako klub fungujeme.

Reagovat
C-M@ster

To asi abych ho začal sledovat.

Reagovat
Mimalu

Kurt Zouma hostuje z Chelsea v Evertonu a ten má zájem o trvalý přestup francouzského obránce, který se v létě ovšem vrátí do Londýna. Blues s hráčem počítají pro letní přípravu, během níž Zouma dostane příležitost ukázat, že má kvalitu na to usadit se v základní sestavě Chelsea

Kéž by to tak bylo, zvlášť letos kdy jeho typologický konkurent pravděpodobně propásne začátek by toho mohl využít

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
kvasha16

hajzlik

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Taková náhoda ho potkat

Reagovat
I am Mancunian

Fanúšik má Cckovy Mercedes, keď vidím tie dvere

Reagovat
Neutron

nemas rad mercedesy?

Reagovat
kvasha16

mozno nema rad fanusikov

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
supporter

Come on Leicester!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to vidim uplne jak zufaly Edo kupi toho Dybalu, vsak zle sezona, treba ukazat nieco velke a v auguste nastupime s Jonesom a Smallingom

Reagovat
Swarley

Tak Dybalu klidně může, ale nesmí to být všechno

Reagovat
Busby babes

ten by se nam mozna i hodil ne? Misto Lukaku pripadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem si predstavit hrat nieco na styl Liverpoolu, s Dybalom ako falosnym hrotom a okolo neho Rash, Martial, pripadne posila na rw.

Reagovat
Infernoqt

Mně nepřijde Dybala jako hráč, který by nás měl vytrhnout. Potřebujeme 5-6 kvalitních posil, ty peníze se dají rozložit lépe.

Reagovat
technecium

Buď budete i nadále kupovat průměráky, nebo koupíte 2-3 skutečně kvalitní hráče, kteří vás posunou výše. Podobně jako Liverpool. Ten to taky neměl za sezónu.

Reagovat
andrew96

Snooker OT: Judd Trump konečně

Reagovat
Radin

Arsenal strašná ostuda od fans….Ćech měl sice největší úspěchy v Chelsea, ale je legenda soutěže Navíc se loučil Ramsey a oni tam ani nezůstanou

Reagovat
smazaný uživatel

První titul City přišel proti 17. QPR. Ten letošní opět proti týmu na 17. pozici. Mohlo by být stejné drama Hughton to zařídí!

Reagovat
t0mmy33MCFC

az na to ze QPR nemelo jiste udrzeni, to se potvrdilo az dle jinych vysledku behem a proto taky na konci slavili vsichni fanousci

Reagovat
Whitemedia

CITYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Glonden2

Reagovat
nani92

no words needed

Reagovat
stiflerovamama

Škoda, Leicester sa tam až zbytočne moc zatiahol druhý polčas, mali aj dosť šancí...

Ale ten Brighton sa tu nejako moc podceňuje, doma vedia byť dosť nepríjemný, tak snáď to ešte nebude také jednoznačné.

Reagovat
fenixLFC

ani nedufaj

Reagovat
Bandita_Harry

ty potom neoslavuj

Reagovat
fenixLFC

preco? pretoze si nemyslim ze city strati s niekym ako je brighton? dnes bola posledna realna sanca a na zazraky neverim. sa kludne traste a dufajte ze city zavaha, nezavaha, nezavahali niekedy od januara

Reagovat
Kejza

a třeba se jim to vykompenzuje za tu sezonu 11-12, kdo ví

Reagovat
fenixLFC

to je presne ono, verit v nejake kompenzacie karmy a podobne blbosti. medzi tym nie je ziadna suvislost a treba sa na to pozerat objektivne. v 11/12 boli jasny favorit a titul si zasluzili, to ze to bolo dramaticke je super ale irelevantne.

Reagovat
Kejza

tak je pak stejně irelevantní, jestli tu paralelu letos najdu nebo ne. zas až tolik tím nežiju, abych nedal prostor náhodě. stát se může cokoliv. objektivně získaj city titul až tehdy, když neposerou poslední zápas

Reagovat
Nikikrew

Tak asi je to uz rozhodnute

Leicester ale skvelo branili, tam by sme mohli kludne aj 2 hracov vylupit, lenze zaco???

Reagovat
alcantara

Snad to uz Pep dokonci, druhy rok po sebe si to slusne vodi. City je sice v zakladoch odpad, ale Pepovi to nejde nepriat. Dnes teda biedne individualne vykony od prakticky vsetkych opor, koniec sezony je vidiet. Najlepsi bol kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

ale Pepovi to nejde nepriat.

Reagovat
alcantara

Vies citat, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je neuvěřitelný, že všichni pořád makaj, i když se nedaří. Ohromnej rozdíl oproti třeba primadonám z Man United, Ozilovi, letošnímu Eriksenovi a dalším.

Reagovat
Swarley

ale to je klasika pod Pepkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

bohuzel no.

Reagovat
alcantara

V globale ma ich zapasy bavia casto viackrat ako nase. Ale ideme na treble, takze pragmatizmus 4ever.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tak tiez im sa "nedari" trosku inak ako MU a pod.

Reagovat
Horcmen

That was Vincent Kompany's first shot on target from outside the penalty area since December 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Pán kapitán

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bandita_Harry

serem na to tak on vystreli z poza ky po rokoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Allianz_Arena

Ono to vážně skončí 98-97, to je něco. City ztratili naposledy v lednu Vlastně jedna krize, kdy prohráli 3 ze 4 zápasů a vypadali zranitelně, ale kdepak. Momentálně 13 vítězství v řadě, v nichž dostali 3 góly, to je nehratelné. Přesto všechno ještě není dobojováno, takže klobouk dolů také před Liverpoolem.

Poslední kolo už ale moc drama nečekám, 0:2 po poločase a bude hotovo, no uvidíme.

Reagovat
ADM

15/16 v La Lige

FC Barcelona 91

Real Madrid 90

Atlético Madri 88

Reagovat
redyyz

ale to tu nikoho nezaujima

Reagovat
ADM

Booooom, a ani si nešetril originálnosťou.

Reagovat
redyyz

vdaka za poklonu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
nani92

Atletico mohlo takmer v každej inej sezóne mať titul a vtedy just nie

Reagovat
Kejza

to j, ale tam z toho barca udělala drama čistě sama v poslední třetině. 09-10 to tak těsný nebylo, ale těch 99 vs 96 se mi tenkrát zdálo o moc dramatičtějších

Reagovat
technecium

To, že jsme si to posrali sami a dali ostatním čuchnout zmíníš?

Reagovat
ADM

To na vysledku a tom, ze sme bojovali o titul do posledneho kola, vobec nic nemeni hombre

Reagovat
smazaný uživatel

Historie si pamatuje jen vítěze

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool naposledy ztratil v březnu v derby, hehe

Reagovat
Kixi Syhimour

To štěstí, které jsme měli na záčatku sezónu nám to teď dost kompenzuje, leč z něho stále těžíme.

Reagovat
Luc-Luc

byl bych radsi, abysme uz pred ctvrt rokem meli o 10 bodu min a byli v klidu...

Reagovat
fenixLFC

to ze sa vyhravalo 1:0 vdaka dobrej obrane nie je stastie, ani to ze davame kopec golov v zavere. stastie sme vyslovene mali iba proti evertonu ked tak nad tym rozmyslam

Reagovat
Kixi Syhimour

Přidal bych Totáč

Reagovat
fenixLFC

tam sme vacsinu zapasu boli lepsi a su to sliepky, u nich to nie je smola, ale zvyk

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale tesne pred koncem bezeli myslim sami dva na brankare a mohli jste jeste prohravat ne?

Reagovat
Coutinho10

to je fakt

Reagovat
mesyas

Bůh existuje a nemá rád Liverpool

Reagovat
Kejza

Reagovat
Azazelo RD

díky bohu

Reagovat
Busby babes

City za posledni dva mesice tech zapasu, kdy to meli jen tak tak melo docela dost. Az si rikam, ze to je celkem kruty pro Pool...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je fajn, že jsou dva suverénně nejlepší týmy ligy a z těch dvou vyhraje ten, který si to uhrál ve vzájemných soubojích. Kdyby je LFC rozneslo v obou zápasech a pak stejně prohrálo ligu, tak by to bylo mnohem "nespravedlivější".

Reagovat
redyyz

presne, tam si to Liverpool prekaucoval

Reagovat
andkoo

podla mna nie, pocitaju sa 3 body za vyhru, je jedno z akych zapasov pridu a jednoducho kto ma na konci sutaze tych bodov najviac, ten bol najlepsi

Reagovat
Bandita_Harry

tych vyhier 1:0 bolo dost proti Brightonu bude stacit remizka

Reagovat
t0mmy33MCFC

jak rikas , vyher 1:0 bylo na City az nezvykle moc, je na case opet nalozit nejaky vyssi vysledek

Reagovat
Coutinho10

boli to hodne

Reagovat
Busby babes

meli jste se na to vysrat jako my uz v zari a ted ses mohl v klidu tesit na posledni zapas a doufat, ze si zahrajou decka z akadmie...

Reagovat
Coutinho10

jako kdyz to hodne odlehcim, tak hrat kolem toho 6.-7. mista byla pohodicka no o big four uz bylo trochu napeti, ale tohle je muceni

jinak musim rict, jak jste po tom nasem vzajemnym zapase vymenili trenera, taknto fakt vypadalo, ze se do ty top 4 dostanete, ale asi vsechno nejde do nekonecna...mozna to prodlouzeni smlouvy pro Oleho bylo kontraproduktivni

Reagovat
Busby babes

no vy jste si dost mozna ten titul pak prohrali prave u nas. S tou sestavou, co jsme meli a vy jste si prijeli pro bod...

Reagovat
Staenly10

Přesně to si řikám taky. Někdy máš smůlu, někdy štěstí, ale tady to byl vyloženě prokauč. Žádná snaha ten zápas vyhrát.

Reagovat
Coutinho10

mozna jo no...to byla celkem bida , ale beru to tak, ze rozdil oproti jinym sezonam, kdy to treba nebylo az takhle dobry je v tom, ze v minulosti jsme treba MC dokazali porazet (at uz loni v LM nebo v lize) a ztraty prichazeli ve zbytecnych zapasech no a v teto sezone jsme na City proste nenasli spravny recept a ikdyz tady hraje pri rovnosti roli skore, tak preci jenom ty vzajemny zapasy taky o necem vypovidaj a v tech jsme byli tuto sezonu slabsi ...Pep se lip pripravil, ale samozrejme v jinych sezonach by to byl titul v suchym, ale na to se nehraje...

Reagovat
prazakj

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Reagovat
Pony Slaystation

Na druhou stranu Liverpool jich taky neměl málo. Ale to je síla velkých týmů to takhle urvat...

Reagovat
smazaný uživatel

NEJVĚTŠÍ JOKE SEZONY? CHELSEA NEBO ARSENAL BUDE MÍT VÍC TROFEJÍ JAKO LITRPŮŮŮL V ŽIVOTNÍ SEZONĚ :D HAHAAHHA

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Chelsea mají nějakou trofej?

Reagovat
tomasinho

Jeden z nich mít bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda Arsenal ve finále nebude a CFC se uvidí, nejspíš jo, ale zatím tam neni.

Reagovat
elChe

Postoupi oba simte..

Reagovat
smazaný uživatel

Venkovní Arsenal může prohrávat 2-0 za pět minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Poslední dobou jim to nejde nepřát

A snad bude ta EL pro Arsenal

Reagovat
nani92

Kompany: ‘Today was a little bit of frustration because everyone was saying ‘Don’t shoot, don’t shoot’, I could really hear it, and it was annoying me. And I said: ‘Hold on a second I’ve not come this far in my career for young players to tell me when I can take a shot on.’’

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Aguero sa konečne po tých 9 rokoch niečo naučil po anglicky

Reagovat
t0mmy33MCFC

uz tak posledni dva roky je schopnej neco sesmolit po klubovou TV, pro ostatni radsi zustava u spanelstiny vetsinou

Reagovat
Nikikrew

Tak ich tv fakt nepozeram , kazdopadne anglictina docela lahky jazyk a on nevie riadne komunikovat prihliadnuc na jeho dlhe posobenie v anglicku

Reagovat
j_mrazik

A to si pořád děláme srandu z Vaška Kadleců, že nedal nějakou tu severštinu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ti spaneli proste nechcou... v praci spolupracuju dost se Spanelskem a taky hrozne neradi mluvi anglicky i kdyz umi, takovej David Silva uz jsem taky videl rozhovor v anglictine ale jinak temer vzdy ve spanelstine... asi se nechteji ztrapnit no kdyz tam je porad k dispozici prekladatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

(spanelsky mluvici) jsem chtel napsat ...

Reagovat
Nikikrew

Rozumiem ale mali by sa aj oni prisposobit krajine v ktorej ziju, resp. to vidim aspon ja tak. Kebyze mam ja niekde hravat v cudzine, bola by pre mna priorita sa naucit ich jazyk pretoze komunikacia na ihrisku je nesmierne dolezita

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
redyyz

Reagovat
mistr129

Reagovat
prazakj

Byla to nádherná střela.

Reagovat
efjay

Reagovat
Mastný Chobot

frajer to je

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná střela aspoň lepší, než to s City prohrát kvůli penaltě v 85+

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
Gareth Bale 11

Užasnej gól. Tohle už City dají.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
nani92

Nech ide do pice celý Martial

Reagovat
Busby babes

a Ducker pise i o Pogbovi... to bude super leto.

Reagovat
C-M@ster

Však ať Pogba TÁHNE KONEČNĚ DO PRDELE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jen je to nas nejlepsi ofenzivni hrac no. To se bude blbe nahrazovat.

Reagovat
C-M@ster

K čemu je hráč, co je ze sezóny schopnej zahrát na úrovni svýho platu 6 týdnů a to ještě proti lemplům?

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/paul-pogba-manchester-united-defence-a8890911.html

doporucuju tenhle clanek. Pokud fakt chce odejit, tak at jde. Pokud nechce, tak ho musime udrzet.

Reagovat
HanziDrown

momentalne nie je v klube miesto. Pre hracov, ktori nie su ochotni, pre klub urobit vsetko, v danej situacii nie je miesto. Na jeho talente, momentalne nezalezi.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze on neustale vytvari sance a tak. Je to hrac, kterej dokaze tym sam tahnout jako to dokazal treba Wazza? ne, neni. ale to on nikdy nebyl a nikdy nebude. Cim dal tim vic si myslim, ze jsme od nej meli nerealna ocekavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jde o to, že on je prostě vynikající součástka do fungujícího týmu, ale nekonzistejntí labil do toho bordelu co tu máme my. Nechci si ani předsatvit co by předváděl ve fungujícím týmu po odchodu od nás, pak tady budem všichni brečet

Reagovat
Busby babes

s tim se da souhlasit, ale primarne pak neni reseni vyhodit Pogbu, ale zajistit fungujici tym okolo, kde pak i on muze vyniknout.

My jsme si mysleli, ze on muze byt ten, okolo koho se to da cele postavit a ze on potahne ten tym prakticky sam. Ale Pogba takovej hrac proste neni a nebude. Nebyl ani v Juve a rekl bych, ze nebude ani v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

To se tím právě snažím říct. Máme prostě dvě možnosti, ze kterejch já bych rozhodně vybral tu, že Pogba zůstane a k němu se koupěj 2 hodně kvalitný CM. Bylo to hezky vidět v tom období, kdy spolu hráli delší dobu ve formě Pogba-Matič-Herrera, to je taky to období, kde Pogba nasbíral nejvíc kanadských bodů. Jenže pak vypad Herrera a Matič a začali problémy.

To, že Pogba nemůže táhnout sám celej tým jsme zjistili hodně brzy, akorát s tím nikdo nic pořád nedělá

Reagovat
Busby babes

jasne, uz te chapu lip. To pak mame podobnej nazor. Ale pokud prijde s tim, ze chce jit, coz se mu na jednu stranu nedivim, tak bych ho prodal, pokud Real zaplati to, na kolik si ho cenime. Nema cenu drzet hrace, kterej tu nechce byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom není pochyb, v současný situaci prostě není a ani nesmí být místo pro někoho kdo tu hrát nechce. Ale už i vzhledem k tý LM nebude jednoduchý k nám nalákat top hvězdy, pokud navíc odejde jedinej náš world class hráč, bude to lákání zase o něco těžší. Bude hrozně důležitý vychytat hráče z druhého sledu, kteří se během roku vykopou na top úroveň, ale na to je náš skauting krátkej

Reagovat
Busby babes

byt nama tak bych se zkusil zamerit na ty potencialni hvezdy nez na hotove hrace. tam bychom mohli mit vetsi sanci. zaroven privest hrace hladove po uspechu by mohlo taky pomoct. no uvidime, co vedeni vymysli.

Reagovat
HanziDrown

Zalezat to bude hlavne na nom. Vsetko nasvedcuje tomu, ze sa pri prvej prilezitosti zbali a odide s usmevom do realu. Dostat za neho 150 mega, nevahal by som ani minutu.

Reagovat
BaggioRoberto

Hoši vy jste objevili ameriku. Žádnej hráč neutáhne sám celej tým. Pogba neni Messi ani Ronaldo, to si snad ani nikdo nemyslel, ale i oni měli k ruce hráče jako Xavi, Iniesta, Suaréz nebo Benzema, Bale Marcelo atd. a ne Januzaj, Felaini, Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna ty dva jemnovaný nám několikrát ukázali, že to dokážou. Nemyslím nějako dlouhodobě, ale několikrát rozhodli zápas naprosto sami

Reagovat
BaggioRoberto

Pogba taky několikrát vyhrál United zápas sám, ale když měl horší den nebo kvalitního soupeře, co mu to znepříjemnil, tak bylo po šancích united.

Reagovat
smazaný uživatel

Což nemá nic společnýho s tím, co jsi napsal o Messim a Ronaldovi a na co reaguju

Reagovat
smazaný uživatel

Real sa spolieha na to, ze Pogba na to bude tlacit a sa posereme, z tej ceny by som vobec neustupoval, 160 mega alebo hovno

Reagovat
smazaný uživatel

haha, berem

Reagovat
Arbiter

ten zlý, zlý Mourinho... Wait a sec...

Reagovat
smazaný uživatel

heh, na tom, že je Mourinho kokot tohle vůbec nic nemění

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

taky to, ze je kokot, nemeni nic na tom, ze mel v nekterych vecech pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nikdy neřekl

Reagovat
Busby babes

jen doplnuju.

Reagovat
Arbiter

Jde mi hlavně o jeho pranýřování ve chvíli, kdy kritizoval/nenasazoval hráče. To, že jeho styl vystopování nemusí sednout každému, chápu. To, že jeho styl hry nesedí každému, taktéž chápu. Ale to, že byl fanoušky popotahován, za co primárně nemohl, to se prostě musí připomenout...

Reagovat
mithro

nech si ide

Reagovat
smazaný uživatel

to si povim u dalsich desiatich hracov s kym to budeme hrat

Reagovat
mithro

ano, asi by mi mmntalne nevadil odchod ziadneho hraca

Reagovat
cristiano.K.

Neni nad to, kdy6 da Kompany zivotni gol

Ineamacho to mel lozeny, ta remiza fakt byla ve vzduchu

Reagovat
RadekVonCZE

Já jdu doprdele fakt. Jsem z Liberce a fandím samozřejmě Tygrům v hokeji a prohrajou ve finále, fandil jsem jim od sezóny, kdy jsme mále sestoupili 2012-2013. Dortmud si vodí polovinu sezóny ligu a pak přijde zkrat po 9ti bodovým náskoku. Teď Liverpool, který má životní sezónu v PL a zasranejch 97 bodů(možná) nestačí na titul v PL.

Reagovat
Coutinho10

někdy to je složitý no...obzvlášť teď

Reagovat
redyyz

ja to mam uplne rovnake, teda za na ten Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk fnuk

Reagovat
Gedofrey

Já měl loni ve finále LM a EL Liverpool a Marseille. Mi povídej

Reagovat
krisa

Dortmundu bych to přál ale co už

Liverpoolu bych to přál ještě víc ale co už

Arsenal v lize zklamání, uvidíme co EL

ale hlavně že Oceláři vyhráli!! to je to nejdůležitější

Reagovat
ttopi

Co dodat. Přesně jak tu psal někdo včera. Každý goal kick ztráta 2 minut a on to tam lupne takhle z dálky, když přitom není vůbec střelec a pravděpodobnost, že odsud vůbec ohrozí branku je malá. A stejně v sobě najde tu drzost to zkusit. A do šibenice.

Reagovat
BaggioRoberto

No protože ani hráči Leicesteru nevěřili, že vystřelí, tak měl spousta volného prostoru a času a navíc ho nasrali mladší spoluhráči, že na něj volsli ať nestřílí. Na něho, nejdéle sloužícího hráče City a kapitána, to rozhodlo!

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajší match bol skvelou reklamou na PL.

Leicester, hrajúci zdanlivo o nič /vždy by si mal hrať minimálne o česť/ podal skvelý výkon proti favoritovi, ktorý musel.

Výborne pripravené mužstvo od Rodgersa. Pereira, Ndidi,Maddison,Albrighton...nedarovali City nič zadarmo.

Nakoniec vyhral favorit nádherným gólom sviatočného strelca.

Ešte na tému "keby". Keby David Silva vyfasoval druhú žltú kartu a išiel pod sprchy, keby Maddison a Ihaneacho mierili lepšie...keby.

Leicester ,

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo musim uznat ze s Davidem jsem mel nahnano ale zase ty zakroky po te prvni zlute uz nebyly tak hrozne... to by se pak musela davat zluta za hodne jinych ... ale mohla byt, to nerikam ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane iný rozhodca by možno zapískal penaltu po ataku na Sterlinga...možno.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no jeste ze ne.. to by zase bylo reci, za me to teda pencle nebyly, hraci Leicesteru pokazde hrali mic

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Má sa bojovať férovým spôsobom a lepší nech oslavuje zaslúžene vybojovaný titul.

Ako sa voľakedy vravievalo : "Sláva víťazom, česť porazeným!"

Reagovat
mimi_united

CITY

O bod to bude úplna paráda

Reagovat
Pony Slaystation

nejste náhodou skoro o 30?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze nasim technickym riaditelom asi bude edu. vyzera to na juhoamericku cestu nakupov. dufam ze to nebude na ukor nasich odchovancov

Reagovat
blade115

To jako fakt nakonec vyhrajou titul City? To je trapný.

Reagovat
Swarley

Vždyť to je vaše rodina..

Reagovat
M0rb1D4S

Ale co se týče utrácení, rovnáte se jim jen vy.

Reagovat
Swarley

Možná, ale co se týče odpornosti, možná jste ještě kousek před nima

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že jsme na anonymním internetovém fóru atd., ale neodpustím si jeden ad hominem postřeh k tvé osobě.. úplně mě fascinuje, jak když se tady s někým do krve hádáš o 3,14čovinách, nikdy za ten svůj ve své hlavě úžasný stěr nezapomeneš dodat smajlík " " úplně tě přitom vidím, jak se musíš za tím monitorem debilně culit stylem "nandal jsem mu tooo"... strašně otravné, no, snad to neděláš i v reálném životě

Reagovat
Swarley

Jsem veselá kopa

Reagovat
blade115

Připrav radši tu svou na čtvrteční večery.

Reagovat
Swarley

Přitom sám teď čtvrtky trávíš v Sarriho teplakach u bedny...

Reagovat
blade115

Vůbec, v gumákách a s cigárem dovnitř nesmím a bez nich to nemá smysl.

Reagovat
bbbauch

vzdyt on nekouka

Reagovat
BaggioRoberto

To je vaše rodina. Sourozenci z Manchesteru.

Reagovat
krisa

herdek filek to je škody to byla poslední šance, nevěřím, že to City nedotáhnou

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Coutinho10

ted jsem to sem chtel dat...taky moznost

Reagovat
Pony Slaystation

trochu přes čáru ne? To každá grupa přijde s flash diskem a nahraje si tam svoji vlajku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

teď se tu všichni pozvracejte, ale za rok/dva to tak bude dělat každý, prostě nová doba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

to není o nový době, na naprostý demence budu nadávat pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Aká naprostá demncia? Veď tam sú reklamné digibannery, ktoré klubu prinášajú nenahraditeľné zisky. Navyše to môže slúžiť k úprave štadióna, keď sa tam hrá LM, kde si tam nahodia tie logá ligy majstrov. A teda môže to mať aj takéto využitie, keď to nie je využité zrovna na reklamu alebo potrebnú úpravu štadióna v LM. Nevidím na tom žiadnu demenciu, skôr ústretovosť k fans, ktorí tam určite majú zakázané prevesovat vlastné vlajky. Dementnejsie je púšťať z reprakov atmosféru na štadióne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je úplně jedno jaký jsou z toho zisky. Vlajky k fotbalu patří a to látkový, ne digitální.

Atmosféru na stadione z repráků pouští kdo? Vím jen o "aféře LFC", kde šlo ale o klasickou demagogii, protože to video nebylo ze zápasu, ale z prohlídky stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Patria, nespochybňujem, len nemôžu byť prevesene cez tie digibannery. Bodka. Ako písal busby, je to ústretový krok voči fans a považovať to za demenciu mi príde zbytočne prehnané.

Atmosféru púšťajú City aj United, nedávno sa tu na to objavili tweety.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli fakt pouští "atmosféru" z repráků během zápasů, tak je lidstvo zase o krok vstříc naprostý debilitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Behom zapasu United pouzivaju spekaer? co to tu splietas

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, iba si to len tak nacvicuju z dlhej chvíle

Reagovat
Busby babes

united nic takoveho nepouzivaji. A u City melo jit o nejakou zkousku, tak si z toho lidi delali srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nie, tak beriem späť.

Reagovat
smazaný uživatel

To na co odkazuješ, jsem sem asi dával já - tweet, že United používají speakery při zápasech a video. Ale najít to nemůžu nejen na EF ale ani na twitteru už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
FUnk

to snad ne, to vypada jak z fify 95. A za 20 roku vymeni fanoušky za papirove panaky? sdilej to nez to smažou!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

sa mozu aj posrat a nikdy nebudu mat na fans MU a Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to hodně zajímavý nápad. Proč ne?

Reagovat
Busby babes

ma to byt v sekci, kde nainstalovaly tyhle reklamni obrazovky a proto jim tam zakazali nosit vlajky. Takze asi zkousi udobrit fans kompromisem. ale vypada to debilne no.

Reagovat
krisa

takže to bude problikávat? chvíli reklama, chvíli vlajka?

Reagovat
icemike

Blbé bude, jak tam naskočí CAPTCHA

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Luc-Luc

plastic club, plastic fans

Reagovat
diastan

Nadčasový

Reagovat
krisa

ale teda ten Kompany se ukopnul fakt parádně. Bylo vidět, že po něm ani nešli, že z téhle motyky nemůže spustit....no a hopla

Reagovat
andkoo

akoze nic v zlom, ale ako to bolo s tym poolom? ze ked boli prvi na vianoce, tak titul nedali?

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažko by som asi hľadal nejaký viac kapitánskejší počin než to, čo včera predviedol Kompany.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

teda zero... automatická oprava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage
Reagovat
Free_player

Kompany gol roku ?

Reagovat
Mastný Chobot

Ked vezmes do uvahy dolezitost toho golu a neocakavanost toho golu plus dokonalu techniku, moze byt

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

HK Nitra druhá, LFC asi znovu bez trofeje, FC Nitra sa aspoň stabilizujeme v lige a na prerobenom peknom štadióne. Aj keď so sezónou HK Nitra a LFC som spokojný, škoda tých druhých miest.

Že by aspoň môj obľúbený Boston Bruins získal Stanley Cup?

Reagovat
t0mmy33MCFC

jeste MS v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude 1/4 finale úspech, nečakám veľa ... Slovenský hokej je dosť dole a aj dole bude najnižšie roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Najbližšie*

Reagovat
smazaný uživatel

Optimista

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
blaugrana

1/4 finale? tak ty si aky srandista

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck, my bad. 1/8 finále bude úspech.

Reagovat
kvasha16

"najnižšie" ... ....

Reagovat
fenixLFC

tam by mohlo slovensko vypadnur

Reagovat
wild

noo.. FC Nitra sa podla mna vobec nestabilizuje, ale pada znova na dno. Momentalne nemame licenciu pre buducu sezonu. Ak ju aj budeme hrat, tak ocakavam, ze vypadneme

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm....

Reagovat
alcantara

Aj Kotleba uz je druhy, asi Ti to je sudene

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

čo mám ja s Kotlebom?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele