37. kolo
04.05.2019 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolverhampton díky brance v závěru zdolal Fulham

Wolverhampton nakonec zdolal již sestupující Fulham 1:0 a s nejvyšší pravděpodobností si definitivně zajistil sedmou příčku v tabulce, která mu může zaručit účast v evropských pohárech, pokud tedy Manchester City ve finále FA Cupu porazí Watford. Na nováčka soutěže rozhodně solidní počin.

V první velké příležitosti se ocitl domácí Jota, který se po patičce Jimeneze ocitl sám před Ricem, jenže zamířil mimo. Tentýž hráč měl po čtvrthodině i druhou příležitost, křižnou ranou však těsně minul levou tyč hostující svatyně. Po půlhodině hry ještě Dendoncker orazítkoval hlavou břevno, načež Boly o chvíli později ve velmi dobré pozici hlavou minul úplně.

Hned na startu druhého poločasu spálil svou třetí solidní šanci Jota, který ve výhodné pozici opět netrefil hostující svatyni. Po hodině hry o sobě dal poprvé vědět také Fulham a Mitrovič se dostal do obrovské šance, když na hranici vápna stanul tváří tvář brankáři Wolverhamptonu, jenže svůj pokus nasměroval trestuhodně nad. Rozhodnutí tak přišlo až patnáct minut před koncem, kdy si na centr Dohertyho naběhl Dendoncker a precizní ranou na bližší tyč rozhodl o vítězství svého týmu v poměru 1:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
waynemarkrooney

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele