37. kolo
05.05.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Man United po remíze v Huddersfieldu přišel o naději na Ligu mistrů

Pryč jsou naděje hráčů i fanoušků Manchesteru United na účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Připravila je o ně remíza na půdě posledního Huddersfieldu, jenž bodoval poprvé od konce února. Skóre otevřel McTominay, po pauze srovnával Mbenza.

Rudí ďáblové šli do zápasu jako favorit a vypadalo to, že nechtějí nic ponechat náhodě. Již v osmé minutě se ujal míče Scott McTominay, navedl si míč na levačku a jeho prudká střela na zadní tyč se i díky zaváhání Lössla ujala. Pro mladého záložníka šlo teprve o druhou trefu v sezóně.

Náskok mohl být brzy dvougólový, jenže Alexis Sánchez z dobré pozice minul prostor mezi třemi tyčemi. Po další rychlé akci a pohledné patičce se dostal do příležitosti Juan Mata, avšak jeho obstřel levačkou na vzdálenější tyč letěl kousek od ní.

Jednu velkou příležitost měly oba týmy v závěru první půle. Po obrovské hrubce defenzivy hostů si naběhl za obranu Karlan Grant, ovšem De Gea jeho pokus nohou zneškodnil. Na druhé straně vyskočil po centru nejvýše Pogba a hlavou napálil břevno.

Po přestávce se na větší příležitost dlouho čekalo, až když byla odehrána hodina, prosadili se Terriers. Lösslův parádní výkop za obranu letěl přesně na kopačky Isaaca Mbenzy, jenž samostatný únik zakončil s přehledem přízemní střelou a překvapivě srovnal stav utkání.

Konečně se do šance dostali i Solskjaerovi svěřenci. Na Youngův centr si naběhl Jones a z dobré pozice hlavičkoval nad břevno. Rashforda zase deset minut před koncem vychytal Lössl. A jelikož se prosadit nedokázali v závěru ani domácí hráči, skončilo utkání nečekanou remízou.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 - bude to masaker, United majú stále o o čo hrať, kým prdi z Huddersfieldu už len povinne dovršujú svoje tragické pôsobenie v PL

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Jandak

Reagovat
DUCK11

tak asi ne

Reagovat
waynemarkrooney

1:2

Reagovat
TerriersSKCZ

Huddersfield - Manchester Utd Preview z dielne Huddersfieldu: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-manchester-utd-preview/

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase bylo, nedalo se na to koukat

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by sa MU nemohol dostať do LM? Ak vyhrá posledný zápas a Arsenál nie, potom predbehne Arsenál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele