Premier League - souhrn 34. kola

07.07.2020, 20:57, aktualizováno 09.07.2020, 23:13
Komentáře a souhrny
Mistrovský Liverpool vyhrál díky dvěma brankám Salaha v Brightonu, Manchester City zase deklasoval doma Newcastle pěti góly. Arsenal doma jenom remizoval s Leicesterem, před který se posunula Chelsea, v boji o Ligu mistrů uspěl i Manchester United, naopak ztratil Wolverhampton...

Aston Villa - Manchester United 0:3

09.07.2020 21:15

Góly: 27. Bruno Fernandes (pen.), 45+5. Mason Greenwood, 58. Paul Pogba

Manchester United dokázal počtvrté v rámci Premier League vsítit minimálně tři góly na jedno utkání, přičemž na vidlích The Red Devils tentokráte skončila Aston Villa. Ta zaznamenala naopak svou třetí porážku za sebou a i nadále se nachází v sestupovém pásmu, přičemž na sedmnáctou příčku ztrácí po čtyřiatřiceti odehraných kolech již čtyři body.

Situace se pro Villans opravdu nevyvíjí nikterak dobře. Rozhodně jim nenahrál do karet ani fakt, že Watford, jenž v tuhle chvíli jako poslední drží poslední bezpečnou pozici, v úterý uspěl naplno proti Norwichi. Ve posledních čtyřech zápasech, v nichž narazí na Crystal Palace, Everton, Arsenal a West Ham, budou muset hodně zabrat, aby se zachránili.

United potvrdili, že ani po koronavirové přestávce neztratili nic ze svého elánu, jaký nabrali krátce už před pandemií, a protáhli svou šňůru neporazitelnosti už na sedmnáct duelů v řadě napříč všemi soutěžemi. Pořád se tak tlačí na strategické umístění v první čtyřce, od čtvrtého Leicesteru jsou vzdáleni na rozdíl pouhého jednoho bodu, od třetí Chelsea pak na dva.

Domácí zahrozili jakýmsi způsobem jako první, to když si ve 4. minutě narovnal míč na svou levačkou El Ghazi a po zemi vypálil, nicméně jeho pokus byl slabý, a tak skončil pouze v zámezí. V o dost lepší pozici se objevil v 18. minutě Grealish, jehož na zadní tyčce našel svým pasem Konsa, nicméně následné zakončení skončilo také pouze vedle brány.

Jednu z největších možností celého střetnutí si Aston Villa vytvořila ve 25. minutě. Pogba ztratil míč ve středu pole na úkor napadajícího Trézégueta, ten popoběhl kousek dopředu za vápno a technicky vypálil, ke své smůle ovšem orazítkoval jen vnější hranu tyčky. Neproměňovat šance, to se přitom nakonec svěřencům kouče Deana Smitha šeredně vymstilo.

Manchester působil v první třetině tohoto měření sil trochu ospalým dojmem, pak ovšem na řadu přišla nařízená penalta za kontakt bránícího Konsy vůči podnikajícímu Brunovi Fernandesovi ve vápně. Sudí Moss ukázal, trochu nečekaně a přísně, na bílý puntík, pokutový kop proměnil sám faulovaný, a najednou se hosté začali dostávat do optimální pohody.

A v závěru dějství prvního se jim podařilo svůj náskok ještě navýšit. Podnikli rychlý výpad směrem dopředu, Martial přenechal balón Greenwoodovi, který dostal od svých protihráčů příliš času a prostoru pro střelbu, a poslal tak parádní pumelici na bližší tyčku. Ve 49. minutě mohl pojistit vedení Wan-Bissaka, jenomže svou hlavičkou trestuhodně bránu minul.

Tým manažera Oleho Gunnara Solskjaera zlomil definitivně odpor svého protivníka v 58. minutě. Bruno Fernandes rozehrál rohový kop dlouhou přihrávkou za šestnáctku, tam číhal Pogba, jenž poté zamířil chytře do spodního rohu domácí svatyně. Birminghamský celek pak již nenašel síly na žádnou odpověď ve zbývajících minutách. A vlastně jen rezignoval.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 0:0

09.07.2020 19:00

Góly: -

Tottenham neodkázal zvítězit ani ve svém čtvrtém venkovním utkání na ligové scéně a tentokráte si z půdy zachraňujícího se Bournemouthu odváží jen bod za bezbrankovou remízu. Svěřencům portugalského trenéra Josého Mourinha se proto znovu vzdalují evropské poháry, s devětačtyřiceti body se nacházejí na devátém místě a ve zbývajících čtyřech zápasech je ještě čeká pořádný kus práce. Naopak pro domácí má nerozhodný výsledek cenu zlata.

Třešně se prozatím vyhouply na osmnácté místo s osmadvaceti body a za sedmnáctým Watfordem zaostávají o tři body, jejich naděje na záchranu tak stále žije. Čtvrteční střetnutí nebylo z diváckého pohledu nijak výrazně atraktivní, v úvodním poločase nebyla k vidění jediná vážnější příležitost. Již v 6. minutě se sice Kohouti dožadovali odpískání pokutového kopu po domnělém strčení do Kanea, ale rozhodčí Tierney na penaltový puntík neukázal.

Obrázek hry se prakticky nezměnil ani po přestávce, něco zajímavého se v podstatě začalo dít až v závěrečné čtvrthodině. V 79. minutě se po centru z pravého křídla zjevil na hranici brankového území argentinský útočník Lamela a hlavičkoval zády k brance, avšak levou konstrukci o podstatný kus minul. V předposlední minutě základní hrací doby se Bournemouthu z ničeho nic podařilo rozvlnit síť.

Po pasu do předbrankového prostoru vystřihl naprosto parádní nůžky King a náramně zavěsil do levého spodního rohu, nicméně při zakončení měl smůlu, jelikož trefil svou ruku a Tierney po přezkoumání videozáznamu gól odvolal. Tento duel byl nastaven o dvanáct minut, protože se dlouho nehrálo kvůli ošetřování Adama Smithe. Nicméně favorit si ani v tomto období gólovou příležitost nevypracoval a naopak v šesté minutě nastavení mohl inkasovat.

Po vynikající nahrávce na pravou stranu převzal balón Wilson a stanul tváří v tvář proti brankáři Llorisovi, ale ve stoprocentní možnosti naprosto vyhořel. Na poslední chvíli se pokusil hostujícího strážce obstřelit, ovšem ten jeho úmysl přečetl a balón famózně jednoruč odvrátil do strany. Kohouti tak příště rozhodně budou mít co napravovat v londýnském derby s Arsenalem, AFC narazí na čtvrtý Leicester.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 1:1

09.07.2020 19:00

Góly: 43. Richarlison - 31. Danny Ings

V souboji dvou dobře hrajících týmů vítěz znám nebyl, Everton se totiž s konkurenčním Southamptonem rozešel smírně v poměru 1:1. Oběma celkům se tak znovu vzdálily evropské poháry, liverpoolský klub zůstává na jedenácté pozici s pětačtyřiceti body. Saints mají na kontě o jeden bod méně než jejich čtvrteční rival a prozatím se posunuli na dvanáctou příčku. Všechny důležité okamžiky se urodily v úvodní pětačtyřicetiminutovce.

První větší možnost byla k vidění po necelých deseti odehranných minutách, kdy zblízka zavěsil pod břevno Adams, ovšem jeho gól nebyl uznán kvůli zřetelnému ofsajdu. Přesně v polovině zahajovacího dějství odcentroval z levého křídla Digne a vzápětí prodlužoval hlavou za sebe Richarlison k volnému Iwobimu. Nigerijský reprezentační záložník si hezký zpracoval balón a vypálil k bližší tyči, avšak gólman McCarthy jeho bombu skvěle vyrazil.

Ve 26. minutě se postavil k přímému volnému kopu z pětadvaceti metrů Ward-Prowse a brankář Pickford parádně jednoruč odvrátil míč nad horní tyčku. Po následném rohovém kopu hlavičkoval u přední konstrukce Danny Ings a Pickford reflexivně vytěsnil balón do břevna, po jeho zázračném zákroku mu pomohli spoluhráči. Southampton byl velmi blízko k otevření skóre ve 28. minutě, když Gomes ve vlastní šestnáctce atakoval Warda-Prowse.

K nařízenému pokutovému kopu se postavil právě pětadvacetiletý záložník a trestuhodně selhal, jeho projektil totiž orazítkoval horní tyčku. Hosté se přeci jen prosadili ve 31. minutě. Po rychlém brejku a finální kolmici od Armstronga přelstil ofsajdovou past Ings, se štěstím se zbavil Pickforda a pak zblízka rozvlnil síť odkryté branky. Karamelky ale na sebe nenechaly s odpovědí čekat příliš dlouho, ještě do poločasu srovnal Richarlison.

Brazilský kanonýr obdržel pas z vlastní poloviny od Digneho, poté ho celkem obstojně zpracoval a okamžitě napřáhl z první. Jeho ukázkový lob přeletěl bezmocného McCarthyho a zapadl přímo pod břevno. Pár sekund po změně stran mohl hostům vrátit vedení aktivní Ings, jenomže domácí strážce se nachytat nenechal a jeho jedovatou střelu zlikvidoval. Ve zbývajícím průběhu k ničemu nebezpečnému nedošlo a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Liverpool FC 1:3

08.07.2020 21:15

Góly: 45. Leandro Trossard - 6. Mohamed Salah, 8. Jordan Henderson, 76. Mohamed Salah

Liverpool pokračuje ve svém fantastickém tažení touto ligovou sezónu a po vítězství 3:1 v Brightonu stále živí šanci na překonání dva roky starého bodového rekordu Manchesteru City. V tuto chvíli má na kontě dvaadevadesát bodů a k vytvoření nového milníku potřebuje ve čtyřech zbývajících duelech třikrát zvítězit. O svém úspěchu rozhodl v úvodní desetiminutovce, kdy hned dvakrát skóroval, na trávníku tentokráte zářil Mohamed Salah.

Egyptský reprezentant byl po celý zápas hodně vidět, dva góly sám dal a na jeden přihrál, navíc v samém závěru neměl daleko ani k hattricku. "Racci" se nacházejí na patnáctém místě se šestatřiceti body a záchranu tak stále nemají jistou. Reds se dostali do vedení již po šesti odehraných minutách, když po přihrávce brankáře Ryana špatně zpracoval míč Pröpper a jeho obrovské hrubky využil Keïta, jenž vyzval ke skórování právě Salaha.

Osmadvacetiletý útočník pak zachoval chladnou hlavu a z osmi metrů zkušeně uklidil balón do vzdálenějšího spodního rohu. Neuběhly ani další dvě minuty a rozdíl ve skóre byl dvoubrankový. Domácí znovu chybovali ve středu hřiště, pak po rychlém přechodu na útočnou polovinu sklepl Salah míč pro Jordana Hendersona a jeho famózní rána z dvaadvaceti metrů zapadla přímo k levé konstrukci. Od tohoto okamžiku se Brghton přeci jen osmělil.

Po necelé půlhodině hry mohl snížit Maupay. Ten využil úžasného průniku Leandra Trossarda a následného centru před hranici pokutového území, jenomže se závěrečnou dělovkou si dokázal poradit pozorný gólman Alisson. Svěřenci manažera Grahama Pottera se vrátili do hry o bodový zisk v poslední minutě úvodního dějství. Po hezké akci na pravé straně přistál pas Lampteyho na kopačce Belgičana Trossarda, který svým volejem z deseti metrů nekompromisně propálil bezmocného Alissona.

V 63. minutě chtěl Brighton dokonce srovnat stav, avšak ve stoprocentní možnosti selhal Burn a svou dorážku trestuhodně nasměroval mimo prostor tří tyčí. Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem dodal svému týmu klid Salah. Po rohovém kopu Robertsona se zjevil v pravém rohu brankového území a chytrou hlavičkou zavěsil k bližší konstrukci. Salah se mohl trefit potřetí v nastaveném čase, nicméně tentokráte ho dokázal zblízka vychytat skvělý Ryan.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 5:0

08.07.2020 19:00

Góly: 10. Gabriel Jesus, 21. Riyad Mahrez, 58. Federico Fernández (vl.), 65. David Silva, 90+1. Raheem Sterling

Manchester City si po nedávném výpadku na hřišti Southamptonu, kde nedokázal i přes velkou aktivitu vstřelit jedinou branku a nakonec nečekaně prohrál, udobřil své fanoušky a doma bez problémů porazil ve středu tabulky hrající Newcastle. Do poločasu se favoritovi tohoto klání podařilo skórovat dvakrát, po obrátce zaznamenal další tři přesné zásahy.

Citizens po koronavirové pauze ztratili možnost urvat titul, pořád by však chtěli udržet alespoň současné druhé místo, které stále nemají stoprocentně jisté, byť mají situaci pevně ve svých rukou. A ke splnění svého cíle nakročili po nynějším zápase tou správnou nohou. Konečně, na rozdíl od minulého měření sil s The Saints, neměli proti Newcastlu potíže v koncovce.

Hosté, kteří budou ve zbývajících pasážích sezóny bojovat o co nejlepší umístění v tabulce, neboť přímý sestup se jich již netýká, byli v tomto měření sil ve všech statistických sumářích jednoznačně horším týmem. Držení míče, počet střel na bránu, ofenzivních výpadů směrem dopředu či vyprodukovaných přihrávek vyzněl jednoznačně ve prospěch Manchesteru.

Jako první se chtěl na střeleckou listinu zapsat Mahrez ve 3. minutě, jenž si navedl míč za vápno na svou levou nohu, nicméně proti němu pohotově zasáhl gólman Dúbravka. V 10. minutě se již domácí přece ujali vedení. Foden uvolnil na levé straně Davida Silvu, ten předložil přihrávku na hranici brankového území, odkud snadno cílil Gabriel Jesus.

Ve 13. minutě se znovu ozval Mahrez, zase však v souboji s Dúbravkou neuspěl, o osm minut později ho ale alžírský forvard dokázal překonat. Domácí založili akci podél levé lajny, De Bruyne stihl ještě balón udržet na hrací ploše, adresoval ho zpátky na svého spoluhráče, a ten nikým nehlídaný a neatakovaný z míst u pokutové značky snadno rozvlnil sokovu síť.

Svěřenci manažera Pepa Guardioly měli i nadále utkání pod kontrolou, na pohodlný náskok chtěl přilepit nějakou pojišťovací značku například Joao Cancelo ve 36. minutě, ovšem Dúbravka jeho pokus vyrazil do zámezí, ve 40. minutě se objevil ve stoprocentní tutovce Foden, avšak svá mířidla neseřídil správně a nasměroval merunu jen vedle brány.

Newcastle inkasoval potřetí po obrátce, konkrétně v 58. minutě. Gabriel Jesus už se z vápna napřahoval, aby otestoval připravenost Dúbravky, nicméně zezadu přispěchal bránící Ritchie, který mu v podnikání zamezil. Ovšem natolik nešikovně, že míč nedostal do bezpečí, ale trefil pouze Fernándeze, od nějž doputoval za brankovou čáru. Vážně nešťastný to vlastenec.

V 65. minutě mužstvo manažera Steva Bruceho smutnilo opětovně, poněvadž David Silva z přímého kopu, ačkoli se zprvu zdálo, že ten rozehraje De Bruyne, zamířil nechytatelně pod břevno. V nastavení Sky Blues pečetili svou hladkou výhru zásluhou Sterlingovy trefy, jemuž stále neúnavný David Silva předložil nahrávku do maximálně vyložené pozice.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Wolverhampton Wanderers 1:0

08.07.2020 19:00

Góly: 90+3. John Egan

Wolverhampton nedokázal bodovat ani podruhé za sebou a po minulé porážce s Arsenalem (0:2) nyní neuspěl na půdě nováčka ze Sheffieldu, když mu podlehl nejtěsnějším poměrem 0:1 brankou Johna Egana ze třetí nastavené minuty. Vlci nejenže ztrácejí krok v boji o vysněnou Ligu mistrů, navíc budou mít co dělat, aby si vůbec zajistili Evropskou ligu. Momentálně s nacházejí na šestém místě s dvaapadesáti body.

Houževnatí domácí naopak pokračují v pohádkové sezóně, doposud posbírali jen o jeden bod méně než jejich středeční rival a vyhoupli se na solidní sedmou pozici. Velmi vyrovnaný duel by si možná zasloužil i remízový výsledek, ovšem United si v samém závěru vytvořili tlak a nakonec se dočkali vytouženého gólu. První větší možnost byla k vidění krátce po odehrané čtvrthodině, kdy z levého křídla pěkně odcentroval O'Connell.

K hlavičce se následně probojoval McBurnie a brankář Patrício se musel vytasit s naprosto parádním zákrokem. Největší šance úvodního dějství byla k vidění ve 32. minutě, blízko ke skórování měl Rúben Neves. Třiadvacetiletý záložník se postavil k přímému volnému kopu z dvaceti metrů a jeho nádherná kroucená rána orazítkovala břevno. Pak se až do konce první půle nic zajímavého nestalo, svěřenci trenéra Chris Wildera rozvlnili síť osm minut po pauze.

Po úžasné kolmici Stevense se zjevil za defenzívou Wanderers kapitán Sharp a po chytré kličce nádherně zavěsil do pravé šibenice, ovšem jeho trefa nebyla uznána kvůli milimetrovému ofsajdu. Asi čtvrthodiny před závěrečným hvizdem si po pasu střídajícího Živkoviće naběhl před hranici pokutového území Baldock a jeho prudký hlavičkový pokus o fous minul protější tyč. Když už se zdálo, že se stav měnit nebude, tak Blades udeřili.

Těsně předtím se zjevil ve stoprocentní možnosti Osborn, k němuž se po několika šťastných odrazech přeci jen dostal balón, jenže závěrečná střela za sedmi metrů letěla o decimetry vedle pravé konstrukce. Rozuzlení přišlo vzápětí po následném rohovém kopu, který rozehrál Norwood. Pak bránící Boly neuhlídal právě hlavičkujícího Egana a sedmadvacetiletý irský obránce uklidil míč k levé tyči mimo dosah marně se natahujícího Patrícia.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 0:1

08.07.2020 19:00

Góly: 38. Jay Rodriguez

West Ham chtěl podniknout zásadní krok k tomu, aby se co nejvíce přiblížil ligové záchraně, jenže doma podlehl nejtěsnějším možným způsobem Burnley. To o svém konečném vítězství rozhodlo v prvním poločase zásluhou Jaye Rodrigueze. Tohle měření sil mimochodem zanechalo českou stopu. Za domácí totiž nastoupil Tomáš Souček, za hosty Matěj Vydra.

Domácí v uplynulých dvou zápasech vydolovali slušné čtyři body po skalpech Chelsea a plichtě v Newcastlu, najednou se odpoutali od sestupového pásma na rozdíl čtyř bodů, ovšem na třetí pokus už neuspěli. Ze šestnácté příčky sice níže nespadli, nicméně dovolili, aby se na ně mohl dotáhnout na stejnou úroveň Watford po úterní výhře nad Norwichem City.

Hostům se po koronavirové přestávce nahromadilo hned několik absencí, i přesto závěrečné fáze této sezóny zvládají velmi dobře. Už posedmé z posledních jedenácti ligových utkání udrželi čisté konto, přičemž protáhli svou šňůru neporazitelnosti na čtyři duely v řadě. Během nich urvali již svůj celkově desátý bod a posunuli se v tabulce dopředu na deváté místo.

Do první vážnější příležitosti utkání se propracovalo Burnley, a to zásluhou Pieterse, který z vyložené pozice z pokutového území vypálil, nicméně trestuhodně zamířil jen nad břevno. O pár chvil později naopak zahrozil West Ham, to když se pravačkou pokusil i ve třetím zápase po sobě prosadit na střeleckou listinu Souček, zastavil ho ale bránící Taylor.

Ve 12. minutě se ozval též druhý český rodák, který pobíhal v tu chvíli na hrací ploše, Vydrova hlavička po standardce McNeila však výrazněji neprověřila připravenost brankáře Fabiaňského. V 15. minutě Souček hlavou minul bránu a ve 29. minutě opět hodně hlasitě zaúřadoval, avšak jeho dělovku z blízkosti zlikvidoval reflexivně gólman Pope.

Ve 38. minutě přišel na řadu rozhodující okamžik tohoto střetnutí. Taylor od levé lajny poslal dlouhý pas do šestnáctky, tam si nenápadně naběhl Rodriguez a jeho hlavička se odrazila od břevna, od marně zasahujícího Fabiaňského a za brankovou čáru. Londýnský klub hodlal odpovědět záhy, jenže Antonio po svém úniku orazítkoval jenom vnější hranu tyčky.

Do přestávky se ještě snažil o vyrovnání Jarmolenko, jenž si ve vápně narovnal balón na svou levačku, tlačil ho po zemi na bližší tyčku, každopádně Pope včas zasáhl. Ve druhém poločase se Burnley ještě více soustředilo na bránění těsného náskoku, jeho soupeři se přitom dařilo jen minimálně vytvářet si nějaké gólové příležitosti. A v 60. minutě Souček pálil mimo.

O dvě minuty později se na hřiště z lavičky dostal Haller, jenž dosud vynechal všechna klání po období pandemie, a to kvůli zranění, mohl zaznamenat perfektní návrat na trávníky ihned po svém střídání, jenže na Popa trestuhodně nevyzrál. V nastavení chtěl s negativním výsledkem ještě udělat něco Ajeti, nicméně jeho pokus jednoduše nebyl přesný.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 1:1

07.07.2020 21:15

Góly: 21. Pierre-Emerick Aubameyang - 84. Jamie Vardy

Jen stěží uvěřitelná série dvanácti po sobě jdoucích porážek Leicesteru na půdě Arsenalu je u konce. Foxes sice měli namále i tentokráte, když v první půli tahali za kratší konec a mohli být rádi za jednobrankové manko, ovšem po změně stran byli za zlepšený výkon odměněni vyrovnávacím gólem Jamieho Vardyho šest minut před koncem. Arsenal naopak znovu doplatil na neukázněnost, neboť závěrečnou čtvrthodinu s osmiminutovým nastavením musel po vyloučení Nketiaha dohrávat o deseti.

První půle nabídla až nezvykle otevřenou partii s množstvím šancí na obou stranách. Nejdříve si dva slibné pokusy připsali hosté, když brankáře Martíneze nejprve prověřil zpoza šestnáctky Jamie Vardy, a poté především Kelechi Iheanacho, jenž pálil po nakrátko rozehraném rohovém kopu již z větší blízkosti a Martínez musel vytasit výtečný reflexivní zákrok nohou.

Poté se již dostali ke slovu i domácí a hned z první vážné příležitosti udeřili. Výtečnou přímočarou akci nastartoval ve středu pole Dani Ceballos kolmicí na rozběhnutého Bukaya Saku, jenž zamotal nohy Evansovi a naservíroval míč nabíhajícímu Aubameyangovi přímo před odkrytou branku. Průlom skóre hosty zamával, zatímco domácí byli na koni a snadno mohli své vedení navýšit nebýt výtečného Schmeichela. Ten si postupně poradil s několika nebezpečnými střelami Lacazetta, Saky či Bellerína a držel svůj tým stále na dostřel.

Ještě do přestávky však mohlo být navzdory převaze Arsenalu vyrovnáno, neboť aktivní Iheanacho dokázal po dobré práci Vardyho dostat míč do sítě, avšak rozhodčím neunikl jeho předcházející souboj s Kolašinacem, který byl vyhodnocen jako Iheanachův faul a jeho branka tudíž neplatila. Nigerijský forvard posléze mohl srovnat i deset minut po změně stran, když se znovu ocitl tváří v tvář Martínezovi po dalším skvělém pasu Vardyho, ale zakončení z voleje nasměroval pouze do středu branky s připravenou náručí argentinského gólmana. Ani jeho protějšek v brance Leicesteru se nenechal zahanbit a s nepříjemným přímým kopem Davida Luize si bezpečně dokázal poradit.

Na přelomu hodiny hry sáhl Brendan Rodgers ke dvojímu střídání, jímž upravil formaci svého týmu z nepříliš efektivního 3-4-3 na 4-3-3 a Foxes se okamžitě ujali větší iniciativy, zatímco Arsenal se ocitl v útlumu a jen s potížemi se najednou dostával z vlastní poloviny. Vyrovnání měl v tu chvíli na kopačce neúnavný Vardy, který se dokázal v hloubi pokutového území odpoutat od Mustafiho, ale z otočky míč špatně trefil a Martínez tak ani vůbec nemusel zasahovat.

Klid domácím v podobě druhého gólu jednadvacet minut před koncem zdánlivě dodal Lacazette, když usměrnil do odkryté sítě Luizovo hlavičkové přistrčení po rohovém kopu, avšak hráči Leicesteru dokázali zavčasu vyběhnout od vlastní branky a vystavili tak skórujícího francouzského forvarda do ofsajdu. Místo toho následovalo pořádné drama, neboť "Kanonýři" závěrečnou čtvrthodinu museli dohrávat v oslabení.

Eddie Nketiah byl na trávníku sotva pár minut, když ve sprintu za míčem nešetrně trefil nataženou nohou obránce Justina do kolene. Přestože sudí Kavanagh zprvu udělil anglickému útočníkovi jen žlutou kartu, na radu videorozhodčího celý incident ještě přezkoumal u monitoru a změnil své rozhodnutí na kartu červenou. Utkání se poté dle očekávání přelilo takřka permanentně před branku Arsenalu a v 80. minutě měl Leicester znovu vyrovnávací gól na dosah. Znovu u toho byl Vardy, který na hraně ofsajdu obešel Martíneze, ale z úhlu již skákající míč nedokázal usměrnit do prázdné branky.

Šest minut před koncem se už ale anglický útočník Leicesteru přece jen dočkal. Na přízemní centr střídajícího Graye sice Ayoze Pérez nedosáhl, avšak nakonec právě jeho minutí míče znamenalo, že Vardyho následná trefa z bezprostřední blízkosti prošla i kontrolou u videorozhodčího a hosté se tak po dobré minutě nervózního čekání dočkali veledůležitého gólu na 1:1. Pro Vardyho šlo již o desátou trefu do sítě Arsenalu.

Hosté jako by se kýženým zásahem nechali uchlácholit a jejich tlak během dlouhého osmiminutového nastavení výrazně opadl. Utkání tak skončilo dělbou bodů, která příliš nesvědčí ani jednomu ze zúčastněných, neboť tým Brendana Rodgerse spadl na čtvrté místo za Chelsea s pouhým čtyřbodovým náskokem na Manchester United, který má navíc zápas k dobru, a Arsenal pro změnu přišel o možnost dotáhnout se alespoň načas na šestý Wolverhampton.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 2:3

07.07.2020 19:00

Góly: 34. Wilfried Zaha, 72. Christian Benteke - 6. Olivier Giroud, 27. Christian Pulisic, 71. Tammy Abraham

Nebyla to vůbec jednoduchá pořízená pro favorita tohoto duelu. Chelsea se v londýnském derby na půdě Crystalu Palace strachovala o tři body až do posledních okamžiků, nakonec však vítězství přece urvala. Dostala se tak v tabulce alespoň do večera na třetí příčku, a pokud Leicester nevyhraje na půdě Arsenalu, zůstane na ní najisto i po skončení tohoto kola.

"Orli" nevstupovali do nynějšího měření sil v nějakém dobrém rozpoložení, na svém kontě měli totiž hned tři porážky v řadě, a tuhle sérii tedy ani teď nezastavili. Nepředvedli ovšem vůbec špatný výkon. Jejich protivník neměl utkání ani zdaleka pod kontrolou, ačkoli třeba ještě devatenáct minut před koncem základní hrací doby disponoval pohotovým vedením.

Hosté prožili bezpochyby lepší chvíle v první třetině utkání než jejich soupeř. Zaznamenali totiž klíčový dvoubrankový trhák, který se Crystalu Palace následně stěží doháněl. Nutno říci, že o to snazší měla Chelsea práci v 6. minutě, protože se domácí stoper Cahill z ničeho nic svalil bolestí na zem, čili osamocený Giroud snadno zužitkoval nahrávku Williana.

Navýšit náskok The Blues mohl v 10. minutě Zouma, jenž se ocitl ve vyložené střelecké příležitosti, jenže svou hlavičkou nenašel kýžený a chtěný prostor brány. Ve 27. minutě každopádně tým manažera Franka Lamparda již znovu gólově udeřil. Willian uvolnil Pulisice, ten si poradil s obráncem Wardem a z šestnáctky levačkou přesně zamířil.

Kdyby ve 32. minutě svou šanci proměnil Willian, jehož pokus pravačkou bravurně u své tyčky zlikvidoval gólman Guaita, asi by bylo o vítězi tohoto mače definitivně rozhodnuto. Jenže o pouhé dvě minuty později došlo na dramatizaci, neboť snížil Zaha, jenž svou pumelici ze střední vzdálenosti zaslal nekompromisně pod sokovo břevno.

Začátky druhého dějství v podstatě nenabídly žádnou gólovou možnost, tedy možná až na tu Girouda, který se chtěl podruhé zapsat na střeleckou listinu, avšak jeho střela hlavou se mezi tři tyče nevešla. Až v 71. minutě došlo na další změnu průběžného stavu, Chelsea se totiž podařilo skórovat, jelikož Abraham z vápna neodmítl pobídku od Loftuse-Cheeka.

Crystal Palace se ovšem nevzdával naděje na uzmutí alespoň jednoho bodu a jen o pár desítek vteřin na to odpověděl na třetí inkasovanou branku. The Eagles předvedli povedenou kombinaci, Van Aanholtovi pak ve finální fázi akce stačilo už jen najít zcela volného Bentekeho, jemuž z blízkosti nedělalo potíže trefit se do zcela prázdné brány.

Tým kolem manažera Roye Hodgsona se snažil následně vyrovnat, ale marně. Naopak mohli v 86. minutě jeho svěřenci znovu lovit balón ze své sítě, kdyby po přihrávce od neúnavného Williana dokázal překonat Guaitu zakončující Mount. Domácí byli nejblíže úspěchu v samém závěru, nicméně Dannovu hlavičku vytěsnil se štěstím do své tyčky reagující Kepa.

Více informací k zápasu

Watford FC - Norwich City 2:1

07.07.2020 19:00

Góly: 10. Craig Dawson, 55. Danny Welbeck - 4. Emiliano Buendía

Watford potvrdil úlohu favorita proti poslednímu Norwichi i přesto, že velmi brzy inkasoval. Vzápětí se totiž postaral o vyrovnání a vývoj otočil deset minut po změně stran díky úžasné brance Dannyho Welbecka. Po těsném vítězství 2:1 oživil svou naději na záchranu, s jednatřiceti body zůstává na sedmnácté pozici o skóre za šestnáctým West Hamem a před osmnáctou Aston Villou si prozatím vytvořil čtyřbodový náskok.

Naopak "Kanárci" se zřejmě s Premier League rozloučí po pouhé jedné sezóně, s jednadvaceti body jsou stále beznadějně poslední dvacátí a desetibodové manko právě na Watford se vzhledem k losu zdá být nedostižné. Přitom svěřenci trenéra Daniela Farkeho vstoupili do úterního střetnutí naprosto fantasticky a vedoucí branku vsítili již po čtyřech minutách, kdy se vůbec poprvé v probíhajícím ročníku anglické nejvyšší soutěže prosadil Emiliano Buendía.

Třiadvacetiletý argentinský rodák se po přihrávce do pokutového území soupeře od Hernándeze zbavil krásnou zpětnou kličkou bránícího Masiny a poté z dvanácti metrů náramně zakroutil balón ke vzdálenější konstrukci, gólman Foster inkasované brance zabránit nedokázal. Nicméně "Sršni" se vrátili do hry o důležité vítězství ani ne o šest minut později, to totiž rozvlnil síť zkušený obránce Craig Dawson.

Ten se po přímém volném kopu Capoueho z pravého křídla protlačil u zadní tyče k hlavičce přes Tetteye a zblízka nedal brankáři Krulovi sebemenší naději na úspěšný zákrok. Hostující strážce branky se musel poprvé blýsknout krátce po odehrané půlhodině. Na rohový kop si naskočil pozdější hrdina Welbeck, ovšem svou hlavičku umístil jen doprostřed branky a Krul byl připraven. Stejný hráč si vypracoval další příležitost ve 43. minutě.

I v tomto případě zakončoval hlavou, ale tentokráte nasměroval míč o kousek nad břevno. Devětadvacetiletý forvard protrhl svou střeleckou smůlu v 55. minutě a jednalo se vskutku o výstavní trefu. Na pravé straně předvedl dravý průnik Sarr, jeho zpětná nahrávka se po nepovedeném odkopu Aaronse odrazila do vzduchu a tam "zastřihal" nůžkami právě Welbeck, jenž famózně zavěsil do levé šibenice. Necelých deset minut před závěrečným hvizdem mohl hostům zajistit alespoň bod Idah, jenomže ten v jasné pozici prázdnou branku minul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC34302275:2692
2.Manchester City34223986:3469
3.Chelsea FC341861063:4660
4.Leicester City34178964:3259
5.Manchester United341610859:3358
6.Wolverhampton Wanderers341313845:3752
7.Sheffield United341312935:3351
8.Arsenal FC341214850:4250
9.Tottenham Hotspur3413101152:4449
10.Burnley FC341471338:4649
11.Everton FC341291341:4945
12.Southampton FC341351643:5644
13.Newcastle United3411101335:5043
14.Crystal Palace341191430:4342
15.Brighton & Hove Albion348121436:4736
16.West Ham United34871940:5931
17.Watford FC347101731:5331
18.AFC Bournemouth34772032:5928
19.Aston Villa34762136:6527
20.Norwich City34562326:6321

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (849)

Přidat komentář
ACSMan

Danny Welbeck GOAT

Reagovat
miezto

je to génius

Reagovat
Svatej

Tohle musela byt pro Andrease asi konečná..

Abraham by si za ten konec zasloužil další střídačku. Cas od casu působí jako Drogba v tom negativním uhlu pohledu.

Zouma ma talent na sileny zákroky a miluju to.

Reagovat
mesyas

Ono je smutné, ale už tam není koho dát. Christensen je stále lepší než Rudiger.

Reagovat
Miguel19

Není

Reagovat
Svatej

Se Zoumou by to snad mohlo být ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Si upadl ne?

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Zouma dal vzpomenout na sebe samotneho před zraněním kolene

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No strašný... Ta obrana je děs. Máme více štěstí než rozumu. Hlavně teď ke konci. Vítězství sice je, ale takhle tedy vyhrávat nechci, klepat se až do konce proti Crystal Palace a podobným týmům. Zápasu by slušela pro nestranného fanouška remíza. Za mě utrápené a nezasloužené vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí je součást fotbalu, a ač si na něj, když ho má soupeř, dost často stěžuji, tak to musíme přijmout. Ale chce to rozebrat chyby a zajistit, aby se příště už neopakovaly a štěstí už nebylo potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chyby jsou tam celou sezónu. Řešení je jedno jediné a každý ví, které to je. Posílit jak v brance, tak na CB i na LB. Na CB opravdu TOP obránce. To je jediné, co v té obraně potřebujeme. Podívejte, co to udělalo s Liverpoolem. Jeden hráč..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde Kudela

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro mi, že to ví všichni jen ne vedení, protože o žádném TOP stoperovi jsem snad neslyšel, že bysme chtěli přivést, kdysi se mluvilo o Akém (ale ten si nemyslím, že nám vytrhne trn z paty). Hodně by se mi líbil Alaba, ideálně v 3 obráncovém systému a navíc může zahrát i LB ve čtyřobráncovém.

Reagovat
Svatej

ze jsme meli dat dalsi tri, to uz je ti předpokládám zase u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Však i oni měli své šance, klidně mohli vyrovnat či vyhrát.... Jde o to, že Crystal Palace není City, neměl by to být vyrovnaný zápas na dokonce byly momenty, kdy byli lepší, což z mého pohledu není v pořádku...

Reagovat
vitasrp

Tak oni do devadesátý minuty neměli jedinou neproměněnou příležitost, byl tam ten gól Zahy, supertutovka Bentekeho po kiksu Christensena a to bylo vše. Pár centrů do vápna, asi dvě střely zpoza vápna, ale jinak nic.

A pak to nastavení, no, to byl kolaps.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To byl závěr tvl . Ještě že už to máme za sebou a tři body v kapse. Nicméně Franka ještě čeká hodně práce směrem do obrany.

Reagovat
Fairplay

Ta defenziva má od top4 daleko. Ani jeden z trojice Rudiger/Christensen/Zouma by neměl být v základu, kraje obrany taky nic moc, gólman asi nejhorší v Evropě. Nebo já ani nevím, jak ho hodnotit, u něj každá střela působí nechytatelně. Nepamatuji si, že by chytil někdy jedinou věc na víc.

Reagovat
Raylan

Zouma, když k němu bude někdo normální s top rozehrávkou, tak úplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je fajn obránce, vždy byl.... Dnes nás v podstatě zachránil od ostudy. Ten jeho výraz potom posledním skluzu o nezaplacení. Je tvrdý, má výskok, silný. Teď o němu přivést VVD..

Reagovat
fenixLFC

kepa fakt zachyta max proti liverpoolu, proti zvysku to je totalny traged

Reagovat
Greny

Vidíte a kdyby jsme měli Wernera, Ziyecha a Havertze tak se na konci neklepeme protože by to bylo 2:5

Reagovat
Raylan

Šílený. Ale ten zákrok Zoumy na konci, takovej oldschool skluz, to byla lahoda, jsem se radoval víc než z gólu.

Reagovat
Greny

nevím proč ale já si vzpomel na Sola Campbella

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla spíš parketa Nesty, co si pamatuju

Reagovat
Greny
Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa je jako den a noc, perfektní zákroky střídá s neskutečnými hrubicemi. Úplně to samé mi dělá ve Fifě, kdy půlku zápasů kvůli němu prohraju a druhou díky němu vyhraju.

Kurt Zouma se oproti začátku sezóny o dost zvedl a teď vypadá jako náš nejlepší stoper. Což svědčí o úrovni našich stoperů.

Střední záložníci se mi dnes až na Rubena líbili, i Jorginho to po příchodu zvedl,

A Pulišič, Willian a Giroud směrem dopředu super. Abraham hezký gól, doufal jsem, že nás to uklidní, nestalo se. Jinak měl tam opět pár opravdu špatných momentů.

Jinak Crystal Palace kousalo mnohem víc než na podzim a to se jim zranil u první branky nejlepší obránce.

Reagovat
Fairplay

To já si u Kepy byvaím jen tu noc, nevzpomenu u něj snad na jedinej nadprůměrnej zákrok, že by chytil něco navíc, nějak podržel, kdy bylo třeba.. Cedník to je.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Kepu nasazuj jen do těch zápasů, které ti vyhraje

Reagovat
Miguel19

Snad to byla pro Lamparda poslední kapka a Christensena pošle nejen že na lávku, ale v létě půjde z klubu. Ať se jde plácat někam do Německa.

Dále fakt nechápu, proč nehraje Jorginho. O 2 třídy jinde než Gilmour. Hlavně v takhle klíčovém závěru sezony.

Závěr fakt totální průser.

Reagovat
Svatej

Ja jsem s timhle v pohodě. Jen at si Billy ten stres nasakne uz mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Gilmour nehrál zle, ale on ten standard za mě stanovil v zápase s Liverpoolem a ten prostě nedrží. Vím, že je mu 18, ale... My potřebujeme někoho, kdo drží standard své hry a i když Gilmour špatně nehrál, výkon jako s Liverpoolem to nebyl. Po příchodu Jorginha jsme konečně nedělali buk prásk, ale hráli fotbal a dalo se na to koukat. Bylo to i účinné...

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé jak byl výkon CP proti nám závislý na Zahovi. Na podzim ho James úplně vymazal a v pohodě jsme vyhráli. Teď dal Zaha gól, mohl přidat na konci asistenci a oba góly přišly z naší pravé strany. No nic, už je to za náma, později večer se těžším na fotbalek bez nervů Juve-AC.

Reagovat
Greny

Taky se těším teď jsem zapl ještě Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem koukal.

Reagovat
Greny

Ale ta italská to je teda bída druhou půlku nevím zda snesu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak to nie je nic nove, zdaleka ich najnebezpecnejsi hrac nielen celu tuto sezonu. proti nam sa zranil asi v 20. minute a boli totalne neskodni, neschopni vobec preliezst polovicu. ale to je uplne pravidelne, oni su bez neho strasne v haji

Reagovat
Talker

Co na to říct. Dobrý první poločas, slabý druhý poločas a na závěr desetiminutovka, která kazí veškeré pozitivní dojmy ze zápasu.

Kepa, Christensen, Rudiger, Alonso a Emerson jsou hráči tak do středu tabulky momentálně. Kepa fail u prvního golu. Jak jsme si zvykli na Čecha a Courtoise, kteří by tohle v 10/10 případů měli, tak teď je to tragédie. Prakticky vrátil CP do zápasu ve chvíli, kdy jsme to kontrolovali. Kdyby to chytil/vyrazil, tak ten tlak na konci poločasu vůbec nepřijde.

Pak je vrátil do zápasu Christensen ten je naprosto zoufalý. Už v prvním poločase se nechal vycukat a běžel při tom brejku, jak to zachranoval, úplně někam do prdele. U druhého golu kdyby tam člověk postavil kužel, tak by udělal stejně práce a na konci se nechá odtáhnout někam úplně do prdele na křídlo a může děkovat všem bohům, že Zouma se nebál tam vletět i s rizikem červené a pencle.

Ať je proboha fit Tomori. My se posmíváme Arsenalu za Luize, přitom si myslím, že tolik chyb jako Rudiger nebo Christensen letos nenasekal.

Jorginho okamžitě po příchodu ukázal kvalitu. To jeho neustálé nabíhání a dirigování zálohy, kdy si tam řval na záložníky, kam mají naběhnout, to bylo super.

Ono se říká, že musíme být kliničtí a zabíjet zápasy. Jenže když soupeři individuální zkraty umožní 2 goly, tak to reálně zabít nejde - ono to toho soupeře vrátí do zápasu. Přitom za stavu 0:2 jsme byli naprosto v pohodě do toho golu a nepouštěli jsme CP do ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem skoro kvůli Frankovi zapomněl, jak je Jorginho úžasný fotbalista...

Reagovat
Talker

On je výbornej. Kdo by to byl před sezonou řekl, že naše nejlepší záložní dvojice bude Kovačič-Jorginho a nejlepší stoperská dvojice Zouma-Tomori.

Reagovat
Walter_Sobchak

Jorginho určite lepší ako Kante neni WTF??? Už si asi zabudol na tie jeho priemerné výkony a šprinty jak šnek. Plus fyzicky odpadával už po 60 minútach jak Fabregas na konci kariéry v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

OK, vysvětlím i pro ty pomalejší.

Nejlepší záložní dvojice v této sezoně byla Jorginho-Kovačič na podzim. Kombinace Jorginho-Kante nebo Kante-Kovačič prostě nefungovaly letos. Nemluvím o individuální kvalitě hráčů, ale o tom, jak fungovala záloha.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Walter_Sobchak

Kante - Kovacic fungovalo dobre ale ako myslíš.

Reagovat
Talker

A pokud přijde Havertz a nepřijdou alespon 3 hráči do defenzivy (LB+CB+GK), tak budu pěkně nasranej.

Reagovat
spider_8

Luiz může hrát v Arsenalu jak chce, ale naši současnou obranu by jednoznačně pozvedl To prostě nebylo v létě dobré rozhodnutí od Lampse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já když to říkal potom, co dostal tuším červenou nebo zavinil penaltu, tak se mi tu všichni vysmáli. Každopádně Lamps mu řekl, že nebude startovat sezonu v základu a Luiz chtěl pryč. Je otázka, jestli mu v tu chvíli měl couvnout, podle mého nemohl.

Na druhou stranu, pokud by Luiz zůstal, Tomori by šel hostovat. A já jsem celkem rád, že Tomori zůstal, ač je škoda, že zrovna teď je zraněný a že po návratu Rudigera zmizel ze sestavy.

Reagovat
spider_8

Je otázka jestli bylo chytré mu v létě říkat, že nebude hrát základ. Rudiger byl dlouhodobě zraněný a k tomu jsme měli jen Christensena, Zoumu a neprověřeného Tomoriho.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tomori poslední dobou hrál jen tuším proti nějakýmu Bournemouthu a to ne moc dobře.

Reagovat
PH8

Ne 'nebo'. Dostal červenou a zavinil penaltu (+ ještě jeden gól když podbehl míč jak v okrese).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Asi nejvíc o tomhle zápase vypovídá Víťova bilance pod prevkem:

1x doprdele

1x pičo

1x v piči

1x vymrdanej zoufalec

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze to je hezka analyza... slo by to dat do grafu?

Reagovat
Greny

Co tabulka v Excelu?

Reagovat
Busby babes

a z toho to pak muzes dat do grafu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Říkal jsem si úplně to samé..

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Už minulý kolo jsem byl dost překvapenej, co z něho Kepa dokáže vymáčknout, ale přešel jsem to, tady už jsem mu nemohl v šoku nereagovat.

Reagovat
vitasrp

Trochu se stydím, ale u tohohle zápasu jsem měl málem infarkt, to jsem vůbec nedával. Mač na West Hamu byl proti tomu slabej odvar.

Ten závěr sezóny mi ještě vezme pár let života.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typický slovník 12ti letého fanouška Chelsea

Reagovat
Talker

Za měsíc je 12 let na EF, to jsi trefil...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Až tobě bude dvanáct, Jany, tak tě paní učitelka naučí, jak psát správně číslovky.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi bude 12, tak začnu fandit Chelsea jako normální 12ti letý fanoušek Chelsea.

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Smeichelovi je 33. Dnes tam předvádí dobré zákroky a před chvílí úplně top save... Si člověk říká, jak Kepa nemůže chytit ránu doprostřed brány. A to je mu 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral, golmani mají dlouhou životnost. Je to skvělý brankář a nemusel by stát takovou dardu vzhledem k věku. Pořád potřebujem investovat i na jiných postech a kdyby to mělo být řešení na 2,3 roky tak ideál. Nevím na kolik si ho cenní Leicester.

Reagovat
Hokaido

Kasper bude mít sochu před stadionem, když zůstane ještě pár let. Z Leicesteru ho nic nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na něho úplně zapomněl. Drahý by rozhodně být nemohl už jen kvůli věku. V tomto konkrétním případě by mi ani věk nevadil, protože má fakt kvalitu a je prověřený ligou. Ale Chelsea podle mě nebude hledat někoho tak starého...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz je zbytocne ho kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné to rozhodně není, jste někdy moc ujetí na ten věk, potřebujeme okamžité řešení. Kdyby nám dal dvě dobré sezony tak se vyplatí bohatě. Nemůžeš na každý post mít hráče, který bude řešením na 10 let (zvlášť, když tak dlouho udrží výkonnost jen minimum z nich). Pak to dopadá tak, že se koupí předražený mladík, který nenaplní potenciál. Nutně potřebujeme posílit i v obraně a nedá se na každý post pořídit 22 letá hvězda, která všechno poléčí další dekádu, nato nejsou finance.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde iba o ten vek, ale aj o jeho poziciu v klube je tam skoro uz legenda a nema dovod odchadzat. Ved aj Cech isiel do Arsenalu ako 33 rocny ci kolko mal, takze tu o vek fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, tudy cesta asi nepovede. Jen bych se nebál podobného řešení a vzít někoho zkušeného po 30tce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je volny

Reagovat
Gazdo

A uprimne bol by horsi ako Kepa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho bral ako dvojku do LFC, takze este sa ponuka Adrian alebo Karius

Reagovat
Talker

Tak Čech šel do Arsenalu v okně, kdy utratili 13 mega - za Čecha. Bylo to v době, kdy to byla osvědčená jednička a oni neměli prachy/rozhodli se neutrácet.

Smeichela by nám pustit nechtěli a pokud ano, tak třeba za 25-30. Oni nemají důvod ho prodávat, stejně jako pár let zpátky Vardyho na prahu třicítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hej to bol len ako priklad brankara, ktory prestupil ako 32 aelbo 33 rocny. Ale mari sa mi, ze sa Schmeichel spajal s Chelsea este pred Kepom a vtedy by ten prestup bol asi realny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vtedy pred prichodom Kepu sa spekulovalo aj o nom ci?

Reagovat
hitZor

Reagovat
nani92
Reagovat
merlick

Mozno niekto pocita presnejsie, ale nejakych 12 z 13 dlhych lopt od nasich stoperoch boli stratene lopty, jednu sme podrzali viac ako 10 sekund. Ostatok stratene okamzite. Dedina hracikovia

Reagovat
merlick

Artetovy vybehne vzdy reminder v 60 min “nketiah a willock musia ist hore”. To je usmevne a neskutocne amaterske davat 18 rocnych mladikov, utocnych hracov do zapasu kde o gol prehravame. Co tam nedal holdinga a lucasa a nezavrel to? Arsenal je prekliaty na netaktickych trenerov

Reagovat
masly008

naštěstí se vedlo.

Reagovat
Emqick

Reagovat
PH8

Reagovat
merlick

Vsak isli hore v 71 minute, gol sme dostali v 84. Tragicky sme boli odzaciatku druheho polcasu. Takze si arteta myslel ze dvaja ofenzivny mladici nam pridaju konstruktivitu a kompaktnost v.. vpredu...? Vsak ju potrebujeme vzadu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Eddie to sice zkazil ale tohle jde i za Artetou. První poločas hrajeme skvěle a pak se klasicky zatáhneme a akorát čekáme na brejky, byla jen otázka času, kdy se nám to vymstí. Chápu, že nejde odehrát celý zápas v útoku, ale tenhle pragmatismus už mě trochu štve. I před tím vyloučením jsme byli dost nuloví.

Reagovat
jacobT

Nemyslím, že sme sa zatiahli cielene, skôr sme už nemali dosť síl.

Reagovat
Trand

No možná ne, ale v podstatě od 46. minuty jsme byli dost mimo.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
merlick

vyhravame s 4 timom o gol a ty chces ofenzivnu smrst. Zavriem a mam pokoj. Stoperov nato mame, ty dvaja nerobia nic ine iba odkopavaju

Reagovat
Nikikrew

Nikto nechcel ofenzivnu smrst, iba vyrovnanu hru a vychadzat so zabezpecenej obrany. To ze sa uplne zavries neznamena ze za 45 min nedostanes ani jeden gol, navyse s nasou obranou.

Zapas mal skoncit pre nas v 1 polcase, Laca taku sancu musi vyuzit, to iste aj Saka.

Reagovat
merlick

vyrovnanu hru proti top 6 timom nepredvadzame uz 10 rokov. Chcelo by to sa prisposobit sa, nie tento hura futbal co uz roky predvadzame. Ani si nepametam kedy sme my niekedy zavreli hru. Nevyskusas, nemas.

To ze sme mohli zo sanci z prveho polcasu profitovat neznamena ze v druhom polcase ideme hrat to iste predsa. Nevychadzalo to prvych 25 minut druheho polcasu tak to ideme este prikorenit dvoma neskusenymi ofenzivnymi hracmi, a ideme sa spoliehat ze sa vykon prehupne na nasu stranu tak ako po prvych 15 minut prveho polcasu?

Reagovat
Hachim Mastour

Ďalšie stratené body kvôli redke pre útočníka. Znovu sa jednalo o zbytočný pressing ako som písal, je to čiastočne aj Artetova chyba.

Reagovat
jacobT

Keď nepressujeme je zle, keď pressujeme je zle...

Reagovat
Hachim Mastour

Teda, pressing je v poriadku, ale tie šmýkačky a "zákroky" sú príliš na útočníkov. Takto to potom dopadá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, že Leicesteru ten bod nějak pomůže.

Reagovat
REPLIKATOR

V konečné tabulce skončí o bod před Arsenalem

Reagovat
Hokaido

A to ja si zase myslím, že může být zlatý. I z pohledu psychiky. A obzvlášť, pokud půjde do LM i tým z pátého místa. Wolves nemá nejtěžší los, ale určitě ještě ztratí, navíc Leicester bude mít nejlepší skóre v tom boji o LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravda to 5. místo jsem opomněl

Já to bral hlavně aby někdo zastavil Manchester, ale to už je asi jedno, obzvláště s tím pátým místem.

Reagovat
jacobT

To bolo hneď jasné, že po výbornom výkone v prvom polčase to nemôže skončiť našou výhrou...

Reagovat
PhilipS

Ale jo. Arteta tomu dal nějaký řád. Už jsme aspoň důstojným soupeřem. Ten gól byl hodně milimetrovej. Líbí se mi jakej klid vyzařuje z Martineze. Dává to v pohodě. Tierny se zabydluje. Luiz dneska skvělej. Eddie to prostě posral no.

Reagovat
Gunner14

Červená jasná, ale vysvětlí mi někdo jakto že najednou se rozhodčí je podívat sám na monitor?? To měli jako do teď zakázaný nebo co? Šašci jak s tím videem zacházejí VAR měl na starost nějakej starej páprda určitě, jinak nechápu co mu trvalo tak dlouho na tý redce

Reagovat
masly008

Tak je to situace co ovlivní zbytek zápasu.Podívat se šel proto, že každý rozhodčí má jiný metr,někdo by za to třeba redku nedal.A je dobře že si to šel rozhodnout sám a né alibistycky někdo v kanclu.

Dneska nás VAR fakt nepodělal.

Reagovat
Gunner14

A gol není situace co ovlivní zápas? Nebo si nepamatuješ proti Crystal Palace kde jsme dali regulérní gol a zkoumali to 3 minuty a rozhodli se že neplatí? Proč se nešel podívat tam. To na tom nechápu. Mají to tak dělat všichni, když si VAR není jisto 100%

Reagovat
fenixLFC

vazne ides kritizovat ze KONECNE sa niektori z tych debilov siel na to pozriet a nespoliehal sa na niekoho ineho????

Reagovat
Hachim Mastour

áno

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gunnersaurus

Čo sme tam kurva robili po tom vylúčení? Sme si koledovali o gól. Načo sme sa zaťahovali? My nie sme Atletico kurva Za stavu 1:0 ... Nechápačky úplné. Máme loptu a hneď ju pošleme dopredu hráčovi do súboja a o dve sekundy na to je tu ich protiútok ... Akože Leicesteru Išlo v tomto zápase o veľa ale toto bolo zbytočné.

Reagovat
nani92

s Guendozim by tá redka nebola

Reagovat
Counter

Byla, ale vyhráli bychom

Reagovat
Euphael

uz je Gue ofiko odepsany, nebo jeste se to otoci jak s Xhakou, co si myslis ?

Reagovat
Counter

Podle mě je odepsaný. Ale budu velmi rád, když se v tomhle zmýlím.

Reagovat
Nikikrew

Eddie to sice ultra posral ale ten gol visel na vlasku. Toto ide aj na Artetove triko, bolo jasne ze Xhaka a Ceba 3 zapas za 10 dni neutihnu, nechapem preco tam nesiel skor Torreira alebo Willock. 2 polcas dost zly teda, toto sme si posrali sami. Prvy polcas excelentny lenze ked take sance nevyuzijeme, taky super to proste potresta.

Treba proti Spurs trocha zarotovat pretoze taketo tempo hraci asi nezvladnu.

Reagovat
Gazdo

Ale no Ceba ma 23 rokov. Ten musi dat zapas vyspat sa a na dalsi den v pohode dalsi. A ked ma medzitym aj dni oddychu tak nie je o com. To zas nie su chalani co rok nic nerobia potom si idu zacvicit a tyzden svalovica. Kazdy den makaju aby mali tu kondiciu

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/AFCAbiyu/status/1280612898088169473

Zaujimavy thread.

VAR nam tuto sezonu teda vobec nepomohol, iba naopak

Reagovat
PP

být to naopak, tak si té teče všimnou hned kurvafix..

Reagovat
Trand

Většinu z toho si nepamatuju, ale ten neuznaný gól proti Palace nechápu doteď, to bylo pro mě jedno z největších wtf, co jsem viděl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Z hlavy si vybavím gól Aubameyanga na Old Trafford, který musel tuším potvrzovat VAR (leč bylo teda dost viditelné i bez videa, že o ofsajd nešlo).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

no tak to bol obrovsky fail postranneho cize toto bola taka pomoc od Varu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas, každopádně i k tomuhle dochází, tak tam vám VAR pomohl

Reagovat
Hokaido

Na kdyby se nehraje, ale je fakt strašná škoda těch domácích ztrát Foxes s Villou, Norwichem, Brightonem a remízy ve Watfordu po gólu v 94. minutě. Stačilo fakt vyhrát jeden z těch zápasu a měli by do té LM strašně blízko. Stejně ale věřím, že to i takhle ukopou.

Pak ji Vardy vyhraje hattrickem ve finále a může skončit.

Reagovat
Golasso

Nemá cenu se kvůli tomu extra nasírat. Jsou tam hromady pozitiv z prvního poločasu. Z druhého si zas snad mužstvo i trenér vezmou ponaučení. Je to proces, který je stále teprve na začátku.

1) Musíme chtít tu výhru víc. Jsme remízoví králové a dneska zase jedna remíza k hounu, která pro nás nic neřeší. Z milionu šancí prostě musí padnout pojišťovací gól. A i v 10 se dá bojovat o výhru.

2) Střídání dneska úplně k ničemu. Za unaveného Aubu tam měl po červené dávno jít někdo, kdo bude čerstvý a schopný o ty míče bojovat. Střídání přišlo pozdě a ještě to bylo střídání jenom pro udržení remízy (k čemu?).

3) Opravdu nemáme obranu na to, abychom ubránili 1:0, ani přes všechna zlepšení.

Reagovat
merlick

3) tak jasne ze nemame, lebo motm holding ide na lavicu lebo tam mame nestu s maldinim evidentne. Druha vec - vyhravame o gol a DMko tam dame az v 80 minute. Prednim dame radsej dvoch ofenzivnych mladikov bez skusenosti, ktori nas nakoniec este stali ten gol. Mikel nech sa stazuje hlavne naseba.

Reagovat
mesyas

s tou bídou co chelsea předvádí jsou na 3. místě.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen první poločas, takže za mě dobry

Laca ukázal, o jak strane moc komplexnejsi útočník to je, oproti eddiemu.

Seb konečně předvedl top výkon, pro mě asi nejlepší hráč na hřišti, rychle od nohy, když bylo potřeba a naopak jindy si dovolil klíčků nebo potáhnout míč.

Bukayo je láska.. I když dnes tam v té první půli měl i dost ztrát.

Belle dnes jako vymemeny

Schmeichel je fenomenální gólman. Co se týče čisté těch brankarskych schopnosti, tak bych ho radil až k třeba ter stegenovi (mají i podobny styl, ta síla v ruce, kdy ho nepropali ani laca delovkou z 10 metrů..)

Reagovat
Svatej

Co má vlastně ten Nketiah zajímavýho? Co tak různě poslouchám, tak byl mimo áčko extrémně golovej, ale má i jinou přednost? Já na něm zatím nevidim nic zajímavýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Góly. Když ti útočník sází góly, tak ostatní herní prvky moc neresis. Arteta si ho hodně oblíbil,protože je rychlý a obratnější než Lacazette na pozici hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, ale nemel jit Vardy taky ven ? Za tu kopacku do hlavy ?

Reagovat
Golasso

Těžko tam prokázat úmysl, resp. to, že pohyb mohl nějak ovlivnit. Čím víc se ale na to dívám v opakovačkách, tím víc se mi zdá, že Vardy věděl, co dělá. Můžeme se jenom domnívat. Pro rozhodčího každopádně nemožné jasně určit a to ani s VAR.

Reagovat
Nikikrew

posli video pls

Reagovat
Nikikrew

Diki, videl som to aj z ineho uhla a pre mna to pride ako umysel. Kto hral futbal vie ze pri pade taky pohyb nespravis ak to nie je vo velkej rychlosti. Vardy je niekedy zakerak

Reagovat
Golasso

To je pravda, je to zm*d. Byla by sranda, kdyby Vardy dostal trest na těch pár zápasů do konce sezony, Lestr přišel o TOP 4 a Vardy o nejlepšího střelce. Karma by se vyřádila, ale to se bohužel nestane.

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to ale bylo ve velké rychlosti, při pádu, při otáčení +jeho reakce hned po tom zákroku, já v tom úmysl nevidím.

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Na druhou stranu ta jeho reakce pak mi přišla dost upřímná, já v tom úplně úmysl nevidím.. Prostě to je situace, kterou podle mě nikdo kromě Vardyho nedokáže správně posoudit čistě z těch záběrů.

Reagovat
Golasso

Tou upřímnou reakcí si nejsem moc jistý, jelikož sám Mustafi ten moment údajně sdílel a psal pod to něco jako "VAR still checking"

Jinak tady je ten jiný úhel, který nejspíš Niki myslel (ať mě kdyžtak opraví) https://twitter.com/11Luc4/status/1280622341853249538

Z tohoto úhlu je ten úmysl docela patrný. Buď úmysl a nebo je Vardy úplně blbej, když blízko jiného hráče na zemi takto švihá nohou, čemuž nevěřím.

Reagovat
Svatej

tak tady to vypadá fakt jinak zase..

Reagovat
Golasso

To jo. V jednu chvíli vypadá, že sebou žuchne normálně na zem a najednou jde do otočky s nataženou nohou. Celkem zajímavé je i to natočení Vardyho hlavy.

Reagovat
Nikikrew

jj presne toto som myslel

Reagovat
Ondiis

Ty kráso. Tohle vůbec nevypadá neúmyslně ta natažená noha není přirozený pohyb ..

Reagovat
Golasso

Reagovat
Trand

Hm, tohle vypadá dost podezřele. Ale teď už to asi nemá smysl řešit, mě stejně bude nejvíc štvát za celou sezónu ten neuznaný gól na Palace kvůli faulu, který tam pořád nevidím. Viz 2:00 http://arsenalist.com/f/2018-19/arsenal-vs-crystal-palace-motd-highlights-analysis-2019-10-27.html

Reagovat
Golasso

Jo to je taky klasika . Mě asi nejvíc štve ten Jorginho proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ale ty máš zpomaleny záběr, to se nedá takto hodnotit.. Že je buď blbej, nebo úmysl, to je jen tvůj výmysl, že je to jen to nebo ono..

Přirozené předně není takhle dopadnout ze souboje, z takoveho krkolomneho pádu, pak lehce může dojít i k nepřirozeně pohybu v té rychlosti.

Reagovat
Golasso

Však si najdi záběr jaký chceš, jsou toho mraky . Už jsem toho viděl dost i nezpomaleného.

Na první pohled jsem v tom úmysl taky neviděl a neřešil bych to, nebýt prohlášení Artety a postu Mustafiho. Kdybych byl na místě rozhodčího, tak to v tu chvíli taky neposoudím na redku. Je to hodně těžké zhodnotit a prokázat úmysl. Každopádně s odstupem a lepšími záběry ... kdybych si měl vsadit, vsadím na úmysl.

Reagovat
fenixLFC

skor je problem to ze ked spomalis akykolvek zakrok, tak bude vyzerat ako umyselny a este tvrdsie

Reagovat
bbbauch

Tady imo nejde o zpomalenej zaber, ale o to, ze se Vardy otocil a kouknul predtim na Mustafiho.. z toho zaberu vys jsem si myslel, ze ho nemohl videt

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Je mi to jasný. Zpomalený záběr může v ledasčem klamat, ale pokud si to člověk zasadí do kontextu s jinými záběry, tak ten zákrok může vidět zase z další perspektivy. Já narážel právě na to, že těch záběrů jsou na netu už mraky a že nejlepší je to zhodnotit na základě kombinace více druhů záběrů a z více úhlů. Tady konkrétně u toho druhého videa jde právě hlavně o ten úhel.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne umysl neumysl, nechapu, proc nedostal vardy aspon zlutou. i kdyz to posoudili jako neumyslne, tak snad ma nejakou zodpovednost za sve telo..

loktujici hraci, taky casto nechtene zasahnou hrace a automaticky tu kartu dostanou, obcas, kdyz je to brutalni zakrok, i cervenou.

Reagovat
Golasso

Těžko říct. Zase pokud by posuzoval kopačku v obličeji, tak tam už by fakt musel reálně zvažovat červenou a třeba se bál ji za to vytáhnout.

Reagovat
bbbauch

Tvl tak tohle je jina tady bych ten umysl videl celkem jasne

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
Vlkoslav

to je hovado

Reagovat
Kixi Syhimour

Zs mě úmysl

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Do Mustafiho? Nah, já vám dost fandim, ale tady určitě né.

Reagovat
Svatej

Obdivuju klid (nebo lituju odevzdanost) fandů Arsenalu, my bychom asi skákali vzteky do stropu

Pro nás každopádně krásnej výsledek, ztratit ještě ten Manchester a bude to moc pěkný.. Na Ty City mimo LM spoléhat nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans to je banda už zrezignovanych lidí, kteří snížili svá očekávání na nulu a prostě jen fandí a jsou rádi za každý lepší výsledek. To z tebe udělá 15 let naprostého zklamání každou sezónu

Reagovat
ZJEV

Tak už máme LM ve svých rukou a i s ohledem na los bychom to měli zvládnout. Stejně bych ale radši vytlačil tu Chelsea než Leicester. Ale tak hlavně abychom to nějak doklepli my a možná tam budou všichni na úkor City.

Jinak to tempo je fakt vražedné a ten konec sezóny bude hlavně pro ty menší kluby ještě šílený, v tom mají ty top kluby velkou výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty možeš vytlačiť tak jedine niečo na wc

Reagovat
r.mrazik

danny welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz, asi zejména na fanoušky Arsenalu, mohl by mi někdo říct, jaký je hráč Yaya Sanogo? Tuším, že v Arsenalu jste ho měli celkem za dřeváka, ale v Toulouse (na to, že je to tým hrající na chvostu francouzské ligy) nemá zase tak špatné statistiky. Po této sezóně mu (alespoň podle transfermarktu) v Toulouse končí smlouva a mezi možnými kluby, které by měly zájem na jeho angažování je i Spartak Moskva, proto se ptám.

Reagovat
merlick

Moc toho neodohral, plietli sa mu nohy a wonderkid bol tak jedine v FMku. Ani v toulouse nema bohvieake statistiky ako tak pozeram. Podobny styl ale ako wellbeck, ale o par tried horsi.

Reagovat
J0EL

Nam okrem "chaos faktoru" nepriniesol nic pozitivne

Reagovat
j_mrazik

Gervinho byl chaos faktor.

Reagovat
J0EL

Aj to bol PAN futbalista oproti Sanogovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě v něm něco být musí, jinak by se do Wengerova Arsenalu určitě nedostal. Spíš nenaplnil svůj talent a často působil nemotorně. Ale na nižší úrovni může být velmi platný.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

CHAOS UNDIVIDED

Reagovat
Miguel19

Tak Havertz chce odejít už letos.

To jsem zvědavý, kolik nás to bude stát..

Reagovat
RKBoy

Zas dalsi top hrac do utoku a obrana sa zatial neriesi..

Nanic toto.

Reagovat
icemike

Začíná se psát o Ricem z WH

Reagovat
mesyas

Tak ten to vážně vytrhne. Je potřeba zkušený a světový obránce, který by tu obranu zvedl ihned, ne dalšího mladíka navíc v posledních letech hrál na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho si pod tym predstavujes ? Napriklad takeho Koulibalyho by som bral mozno 2 roky naspat teraz uz nie

Reagovat
Raylan

Koulibalyho bych teď už asi taky nebral. Mě by se líbil třeba Romagnoli,myslím, že by se k Zoumovi hodil, ale to asi není reálné. Já nevidím na trhu stopera, kterej by byl dostupnej, a okamžitě nás posunul výš asi, a proto bych klidně narval peníze do Havertze. Napadla mě možnost zkusit Thiaga Silvu na rok, dva, ale přiznám se, že nevím jak na tom je.

Ale jestli bych se měl rozhodovat třeba mezi dvojicí Chillwell, Rice a Tagliafico, Havertz, tak bych bral rozhodně to druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak prave mam podobny nazor ze podla vedenia asi na trhu moc vhodnych stoperov neni, inak by nesypali prachy do ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Skriniar

Reagovat
Raylan

To snad radši ne.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Stopeři nerostou na stromech

Reagovat
Pigeon

Doufám, že jej za velký balík přivedete a nezbydou vám peníze na obranu, protože to bude solidně nevyvážený tým, který bude zajímavé sledovat, nicméně výsledkově to bude děs

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže to je to. Ono se počítá nejen s příchodem Havertze, ale zároveň s vyztužením obrany.

Reagovat
M0rb1D4S

Navíc je v kádru tolik hráčů, kteří se nejspíš v létě prodají, že se o nějaký budget vůbec nebojím. A pokud se podaří kvalifikovat do ligy mistrů, je to dalších zhruba 50 milionů navíc.

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1280778888864546816?s=20

Reagovat
Talker

Nevím, no. Já si neumím představit, že během jednoho léta přivedeme 6 hráčů do základu. 2 už jsme přivedli, Havertz, LB, CB, GK? To je naprosto šílené, přitom my potřebujeme hráče do základu hlavně vzadu.

To by byla obměna ala začátek Abry v CFC. Možná ještě větší.

Reagovat
M0rb1D4S

A že je ta obměna sakra potřeba. Posledních pár let jsme do klubu tahali akorát dřeváky. Teď se jich můžeme postupně zbavit a nahradit to mladými a kvalitními hráči. A teď je k tomu ideální příležitost, když jsme jedni z mála schopni vysolit prachy. Na druhou stranu tam momentálně prostě nevidím žádnou okamžitou kvalitu na pozici stopera. A dávat těžké prachy za hráče jako Koulibaly, kterému je 29, to momentální vedení prostě neudělá.

Reagovat
Svatej

Alabaaa!!!!!

Reagovat
M0rb1D4S

To už by byla zajímavá volba, ale nejsem si úplně jistý, jestli by zrovna s námi chtěl Bayern vyjednávat

Reagovat
Whitemedia

Smlouva mu končí za rok, takže jim moc možností nezbývá

Reagovat
M0rb1D4S

Ale trochu vyrabovat Bundesligu není na škodu. Tam je strašně hodně kvalitního materiálu

Reagovat
Whitemedia

Já jsem vždy říkal, že na Německo a na Němce by se naše vedení mělo zaměřit.. a klidně se můžou mrknout i na Rakušany, když už tam budou

Reagovat
smazaný uživatel

tak kto ti odide? za Pedra, Williana nedostanete asi nic. Drinkwater, Bakayoko asi tiez nic moc ak nie zas nejake hostovanie. Ostavaju Batshuayi, Emerson a Jorginho? a predal sa ten Pasalic

Reagovat
Miguel19

Tak za tu poslední trojici máš cca 70-80 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

plus mozno Alonso, Barkley, jeden zo stoperov ak by prisla nahrada - mas dalsich min 50 mega

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Walter_Sobchak

Ak by prišiel nejaký stopér tak by sa predal Rudiger alebo Christensen

Reagovat
Busby babes

jako je to Chelsea, takze Christensena proda za 25, ale ten ma cenu tak 10 max.

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže je třeba si k tomu připočíst, že pokud by se prodával Barkley, tak jako Angličan by tu cenu taky neměl úplně dole. Takže vymáčknout z těch 3 vyjmenovaných hráčů 50 mega, to by byl asi ten nejmenší problém.

Reagovat
Busby babes

tohle: je anglican tak bude drahej... zas takove vykony posledni dva roky nepodava.

Reagovat
M0rb1D4S

Kolem 20 milionů by určitě stál. A za dvojici Alonso/Christensen by Marina těch 30 vytřískala jak nic

Reagovat
Talker

Ty peníze teoreticky budou, ale prakticky si fakt myslím, že přijde jeden hráč do defenzivy a tím to dost možná skončí. Což je reálně málo, my tam potřebujeme hráče 3.

Reagovat
M0rb1D4S

Ono by možná jen stačilo mít brankáře, který si dokáže zorganizovat vlastní defenzivu. Kepa je ve všech ohledech krom reflexů úplný podprůměr.

Reagovat
icemike

Stoper, mladý... Pod 30 by nešel. Do Arsenalu i za 40

Reagovat
M0rb1D4S

Vyjmenoval jsi dost. V případě že Real letos vyhraje titul, což je dost pravděpodobné, připutuje na náš účet dalších 15 milionů navíc za bonusy u Hazarda. Za hostovačky mladých se taky pár milionů vysbírá. Pravděpodobně by mohl jít i Barkley. To už ti samo o sobě udělá dost velký rozpočet. A jen příchod Ziyecha s Wernerem zasponzoroval Hazard. Do toho ještě 58 milionů, které letos přistanou na účet za prodej Moraty.

Reagovat
smazaný uživatel

na toho Moratu vzdy zabudnem akoze je tam z coho nahrabat tie peniaze, len ak by mal prist este CB a LB do zakladu tak to asi budu dalsie palky. Ale mozu mat vyhliadnuteho niekoho za lepsiu cenu alebo ten Alaba. Ale pride mi aj nerealne aby sa taka prestavba timu spravila za jedno prestupove okno

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono na jednu stranu ta corona tomu trochu pomohla - nie je konkurencia na trhu a CFC ma v podstate nasetrene z minuleho okna a za Hazarda s Moratom takze by som sa necudoval keby sa tak utrhli

Reagovat
M0rb1D4S

Takže to máme teoretických 115 za Hazarda, 58 za Moratu. 15 už jsme vyinkasovali za Pasalice. Emerson by měl jít za 20 plus 5 v bonusech. Když vezmu v potaz, že za dvojici Batshuayi a Bakayoko bychom měli být schopni vyinkasovat aspoň 30 milionů, tak máš rázem částku 238 milionů, z čehož jsme utratili 93 za dvojici Ziyech/Werner.

Reagovat
fenixLFC

lenze on je problem skor to ze ked napchas 6 novych hracov do zakladu, tak sa budu pol roka zohravat...

Reagovat
M0rb1D4S

Vždyť se ti hráči budou zapracovávat postupně. Lampardovi tohle problém nedělá.

Reagovat
Talker

Tak to jsme napchali i letos - Zouma/Tomori, James v obraně, Pulišič, Mount, Abraham v ofenzivě. K tomu ještě Gilmour a Michy, kteří v týmu loni nebyli a CHO, který odehrál minimum.

A to jsme nemohli nakupovat

Reagovat
Miguel19

A kdo z nich hraje v základu? Pulisic, Mount a Abraham, který na něj momentálně nemá

Reagovat
Talker

Tak na podzim měli nejvíc minut Zouma s Tomorim ze stoperů a byli naše asi nejstabilnější stoperská dvojice. Mount má nejvíc minut asi i teď z celého týmu. Abraham se do února ze základu nehnul. James zas v základu strávil od řijna/listopadu taky většinu času, má stejně minut jako Alonso a víc než Emerson. Pulišič když nebyl zraněný, tak hrál taky v základu.

Reagovat
icemike

Bakayoko přišel za 40 Mega, tam se bude chtít marina zahojí nějak. Bats taky za 30.ti dva dohromady za 50

Reagovat
Greny

plus prijdou penize za Moraty ne?

Reagovat
spider_8

Já furt doufám, že se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Výborný rozbor, proč Ozil vypadl úplně ze sestavy Arsenalu a celkově jak moc se změnil fotbal a proč to Ozila zabilo

https://www.youtube.com/watch?v=AN45H8CkfW0

Reagovat
Golasso

Trest na čtyři zápasy dostal Eric Dier...

A zrovna, když s nimi máme hrát. Ta zaujatost FA proti Arsenalu je fakt neskutečná...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
Golasso

Jenom a pouze bránil svého bratra před zlotřilými diváky na stadionu pomocí kung fu mistra Ras al Kura. Tzn., dohromady se nic nestalo a měl by hrát.

Reagovat
icemike

Jak vběhl na tribunu a šel vyfackat nějaké diváky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nevidel jsem.

Reagovat
icemike

To je už starší, snad v březnu

Reagovat
jk

Reagovat
M0rb1D4S

To že naše obrana v čele s Kepou je banda lemplů všichni ví, ale na tu branku Pulišiče se můžu dívat pořád a pořád dokola. https://www.youtube.com/watch?v=QDifwFmpCxI&t=0s

Reagovat
smazaný uživatel

Bowen, Soucek a Rice.. ti WHU neskutecne drzi. Zbytek jsou jenom borci hodne tesne nad, nebo pod hranici urovne PL

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield jede neskutečně.

Burnley a oni ukazují že i s převážně anglickým kádrem jde hrát o hodně vysoké příčky, přitom bez závratných investic, což jde značně proti trendu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda s dost nudnym futbalom

Reagovat
Kantos

věř mi, pro fans Sheffieldu a Burnley to nudné není

Reagovat
ManUnited

tak to ukazuje i ten Sheffield ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

jo to a oni jsem nějak vytěsnil viděl jsem jen Burnley a anglický kádr

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslim ze by sheffield ukazoval zrovna nudny fotl

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon fotbal

Reagovat
Busby babes

pristi rok tak vysoko nebudou. Ale snad nespadnou. Porad tam bude WHU a novacci, kteri by na tom meli byt hur. Zvlast, pokud jim opet pujcime Hendersona.

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud nebudou hrát poháry, tak by střed tabulky uhrát měli.

Reagovat
pingla

Burnley je asi nejvic sileny tym, Dyche letos malem letel a najednou kopou o Evropu s Arsenalem a Tottenhamem

Reagovat
oli9

Burnley už by konečně mohli vyletět z PL někdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Záživný zápas. Kredit Brighton, který se po dvou brzkých gólech nevzdal a dost dobře bojoval, ten jejich mladík Lapmtey velmi velmi dobrý výkon.

Co se týče nás tak v první půli výborné nasazení a chuť, v druhém to opadlo, ale to díky vhodně zvolenému taktickému plánu, kdy jsme byli vzadu obezřetnější

Alisson dneska nevypadal dvakrát jistě, ale přesto nás tam jednou podržel. Arnold mi dopředu nepřišel moc dobrý, zato se mi ale líbil dozadu, van Dijk s jednou chybou jinak výborný výkon, Gomez nebyl jistý, gól je i jeho, v první půli taky nezabránil brejku, ale v druhé se o něco zvedl, nicméně má na víc. Robertson spolehlivě , navíc s asistencí.

Henderson výborný gól, snad bylo střídání spíše preventivní, Wijnaldum se mi taky líbil, Keita rozděloval fakt hezky a krásně vybojoval první branku. Fabinho na tu chvíli se mi zdál horší než v předchozích duelech, Milner si svoje odkopal. Oxlade nebyl moc vidět, ale nějak hrozný mi nepřišel, Firmino dobré, Salah 2+1 a útočí znovu na nejlepšího střelce, fakt strašný one season wonder. Mané byl víc vidět jak Chamberlain.

Williams se mi zdál velmi dobrý (fantastický blok), ale když se pak Brighton chopil iniciativy, tak zaostával. Nicméně na své straně neměl Maného a hlavně to vlastně není ani jeho strana, takže se s tím dobře popasoval .

Reagovat
Talker

Lamptey je náš odchovanec btw...

Reagovat
Kixi Syhimour

slyšel jsem, komentátor se zmínil.

Každopádně jsem ho viděl poprvé, ale opravdu mě překvapil, třeba bych zmínil ten centr na jediný gól Brightonu, fakt luxusní přihrávka.

Reagovat
icemike

Škoda, že nevidí, kolik je azpimu a jak hraje emerson s alonsem. Protože pak by neodcházel do Francie...

Reagovat
Bandita_Harry

Kto neni

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, šampióni .

Reagovat
Infernoqt

@FabrizioRomano

·

20m

Solskjaer on Paul Pogba new deal: "I can't comment on discussions with players, but of course we want to keep the best players around the club”.

Man United have opened talks with Raiola to extend Pogba’s contract. He’s waiting for the first bid - not agreed yet #MUFC #ManUtd

Reagovat
J0EL

Ten vas tak nechutne podoji

Reagovat
r.mrazik

bude brat jak Ozil

Reagovat
J0EL

Jedna lastovicka este leto nerobi. Alexisovi platite viac ako my Ozilovi za to aby trenoval v Interi

Reagovat
r.mrazik

tomu neplatime nastesti cely plat...ale ulet to byl slusny

Reagovat
J0EL

Ved prave, neplatite mu cely plat a aj tak len od vas berie viac ako u nas Ozil.

Reagovat
r.mrazik

to urcite ne

Reagovat
r.mrazik

teda aspon doufam

Reagovat
J0EL

Bola kdesi takato diskusia uz kde to pisali aj vasi tu. Hladat sa mi to nechce ale

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Tak lepsi se nechat podojit Pogbou, nez Luizem

Reagovat
J0EL

Luiz isiel s platom dole prave...

Reagovat
bbbauch

Dat za Luize za jednu sezonu 24m je proste ulet

Reagovat
J0EL

Stale asi milionkrat mensi ako u vas Alexis. Ten vas podla tvojich vypoctov (kedze pocitas aj plat do toho) musel stat viac ako 100 mega nie? A to ani za vas nehra.

Reagovat
cristiano.K.

A proč Klopp nedává šanci mladým. Opět skvělá rotace, kdy v útoku zase hráli 2/3. Williams podle mě teď bude dostávat do konce ligy hodně příležitostí, aby Klopp dostal odpověd, zda budeme kupovat beka nebo ne. Výkon exbiční, mohlo to klidně skončit 3:5. Keita hodně dobře, Salah MOTM.

Reagovat
RKBoy

Tak podla viacerich zdrojov Kai blizko prestupu k nam, osobne podmienky by nemali byt problem, zalezi uz len na kluboch a ako sa dohodnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak este obrana

Reagovat
Arnar Resmusonn

To bude jak u LFC když došel Klopp, rok-možná dva totální fotbal, zjistit nedostatky a doplnit obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi rekord za nami, a dalsi jeste prijdou. Jestli tohle neni nejlepsi tym, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

nevis no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

·

54 m

Kai Havertz agents told to Bayer Leverkusen he wants to leave the club if an “important bid” will arrive on next weeks.

Chelsea board have contacted Havertz agents and Kai “would like” Chelsea as next step because of the project – also Werner would push him to join. #CFC

Jinačí agenty v tom týmu máme. Už stačí jenom poslat nabídku a Kaík je náš.

Reagovat
M0rb1D4S

Fabrizio mě tohle léto jen těší

Reagovat
Miguel19

Podle mě budeme čekat jak dopadneme s LM. Až budeme mít jistotu LM, tak to tam pošleme..

Reagovat
M0rb1D4S

Záleží jak dopadne City s odvoláním. Pokud jim nechají ban aspoň na jednu sezonu, tak už je to skoro prakticky jisté. Náskok na 6. místo je teď krásných 8 bodů.

Reagovat
icemike

Todle se psalo o wernerovi a poolu, dokud se neprodá nabídka, netřeba o tom ani přemýšlet

Reagovat
r.mrazik

tak nevim,jestli je horsi byt mlady hrac v liverpoolu nebo v chelsea (kdyz muzou nakupovat)

Reagovat
smazaný uživatel

tiež ma to sere, ale zas nepreháňaj. Liverpool proste nie je v takych srackach ako bol ManUtd keď dal šancu Rashfordovi, Greenwoodovi či Williamsovi.

Reagovat
r.mrazik

no..liverpool je na tom tak skvele,ze 6 kol nema o co hrat a stejne tam toho mladyho neda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako píšem, sere ma to že ich tam nedá aspoň na 20min keď môže spraviť 5 striedaní. Ale stále sa hrá o ten rekord, aj keď Klopp hovorí, že ho netrápi ale videli sme. Ale Neco včera hral od začiatku. Na druhú stranu kto začal hrať s mladíkmi keď mal istý titul minulé roky? ManCity? Chelsea či ManUtd?

Reagovat
r.mrazik

nemusis s nima zacit hrat...staci tam dat jednoho odzacatku...vzdyt je to smesny

Reagovat
smazaný uživatel

ved vcera hral Williams od zaciatku, ale fakt neviem co v tom je. A ak aj Klopp teda chce ten rekord, tak ich tam moze dat aspon na posranych 10min ked to je 3-1 s Brightonom, ale mozno si mysli, ze si za 10 minut daju 3 vlastne goly asi Jones minule stihol za 5min dat aj gol, ak nebude hrat zaklad proti Burnley alebo ho tam neda najneskor v 60min tak uz nerozumiem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
scheeza

Ano Ferguson to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

A kedy? Pri poslednom titule určite nie.

Reagovat
R22

chceme rekord, co je na tom nepochopitelnýho?

Reagovat
Luc-Luc

bohuzel, pachtime se za nejakym bezvyznamnym rekordem misto toho, aby ty zapasy Klopp trochu pojal jako pripravu na dalsi sezonu a dal sanci mladym nabrat nejaky zkusenosti, protoze jak vidno nakupovat moc nebudeme...

Reagovat
Greny

na druhou stranu mohl dat hracum ted volno a dovolene .. pauza bude asi dost kratka .. a dohrat to s juniorkou

Reagovat
Bandita_Harry

Nehrali tri mesiace čiže musia teraz hrať nemôžu nastúpiť do novej sezóny po polroku nehrania, mladí tiež ešte šancu určite dostanú

Reagovat
Luc-Luc

ja si myslim, ze to mel spis pojmout jako pripravu, hlavne s temi slabsimi souperi, jasny na MCFC nebo Chelsea nepujdes s mladyma, ale treba vcera mohli nastoupit vsichni tri (Williams, Elliot, Jones) aspon na cast zapasu

Reagovat
kiwwi

co z toho rekordu akoze budete mat? v poharoch ste na kompletku pohoreli, takze ziaden vynimocny status z toho aj tak nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

104 bodů už nikdo nikdy nemusí uhrát, může to být nejvíc bodů, kdy kdo v top ligách uhrál. Tak proč to nezkusit? Co do toho pleteš poháry, kde mimochodem hrajou mladíci.

Reagovat
vodka

teď má rekord tuším Juve se 102, ne? tzn. jedna remíza a už pak bude hrát širší kádr?

Reagovat
Kixi Syhimour

S jednou remízou můžeme ale dorovnávat ten rekord. Musela by to být porážka, taky by záleželo, kdy by ta porážka přišla.

Nicméně pořád by to alespoň rekord v Anglii, taky obdivuhodné, takže to se nebude zahazovat.

Ale teda fakt vám nerozumím, byl by to úctyhodný rekord, tak to prostě zkusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

co budeme mat? no dobry pocit. Pohoreli je silne slovo, ked v jednom proti Aston Ville hrala U23 a v druhom nas vyradila Chelsea. Mne je sumak cely rekord bodov, ale chapem ze sa o to chce tim pokusit ak ma sancu, urobil by to podla mna kazdy tim.

Ale s tym, ze by im aspon ako nahradnikom mohol dat viac minut suhlasim. Aj ked skoro ziadny tim ked mal isty titul nezacal zrazu hravat s nahradnikmi a mladikmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protoze uz se nemusime soustredit na pohary ani na to jestli dame titul? Tohle, co predvadime nejspis uz nikdo ani neprokona. Tak proc nemit nejlepsi sezonu v historii?

Reagovat
kiwwi

lebo najlepsia sezona sa meria na tituly vratane poharov, nie na pocet bodov

teraz mate jedinecnu sancu zamerat sa na pripravu, vytiahnut si dalsich mladikov a byt o krok napred pred ostatnymi do dalsej sezony, ale vy to zahodite v mene bodoveho rekordu, ktory vam bude naco?

Reagovat
mul

legendáre trebble United alebo aj minuloročné opanovanie všetkych domácich súťaží City je väčší úspech ako prípadných 104 bodov LFC a rekordný náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe jsem to napsal, sezonu jsem myslel jako rocnik Premier League 2019/2020. Jasny, ze Barcelonu s sesti trofejema v tomhle netrumfnem. Pro me, ale dat plus minus 15 rekordu za jeden rocnik PL je proste sileny. Navic vetsina z nich je napric vsema TOP5 ligama.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

fnuk

Man United 20 - Covid 19 - Liverpool 18 teda nebude na OT?

Reagovat
fenixLFC

pokojne moze byt, oni si s pravdivostou hlavu nelamu, vid napriklad banner ze su hlavnym mestom trofeji

Reagovat
Busby babes

dame tam United 13 - Leicester, Blackburn, Liverpool 1. Fotbal pred rokem 1992 neexistoval.

Reagovat
scheeza

Buď rád, aspoň se budou snažit proti Chelsea

Reagovat
r.mrazik

jdete s tim rekordem do kelu...to je hroznej kvak

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze vobec nam nehrali traja hraci do 21 rokov v obrane...

Reagovat
smazaný uživatel

vies ze gomez je trochu starsi?

Reagovat
fenixLFC

ty vole ten cas ale plynie rychlo

Reagovat
r.mrazik

a teda...minamino v 87 minute je taky slusna prdel

Reagovat
pedroLFC

Ten se mi herně zatím vůbec nelíbí

Reagovat
r.mrazik

mozna to je tim,ze ani nema cas se rozehrat?

Reagovat
fenixLFC

skor preto, ze jeho najlepsi post by mal byt na fimrinovom mieste. na ostatnych sa zatial moc nepredviedol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

A jak vysvětlíš ty roky před tím?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
M0rb1D4S

Který mladík u nás by to měl jakože odskákat? Mount je základní stavební kámen pro Lamparda, Reece si svoje místo na pravém beku taky pohlídá. Abraham totálně z formy, CHO po zranění a nepřidalo tomu ani to trestní oznámení a Fikayo zraněný. Ti hráči budou tak či tak i nadále dostávat prostor.

Reagovat
Greny

Giroud, Willian, Pedro

Reagovat
r.mrazik

vsak si rekneme v nove sezone...

Reagovat
Greny

jojo .. bych mohl rict proc chcete Sancha kdyz tam mate ted vyborne hrajiciho Greenwooda a akorat mu vezmete minuty

Reagovat
r.mrazik

no,protoze kdyz se zrakvi mason,kterymu je 18,tak na lavici mame lingarda (kterej odejde) a jamese z druhe ligy..

mason dostane minut dost...toho se nebojim

Reagovat
M0rb1D4S

Já si klidně počkám. Stojím si za tím, že i přes podpis nových hráčů, budou příští rok dostávat odchovanci dostatečný počet minut. A minimálně Mount a James budou stabilní hráči základu.

Reagovat
Talker

Tak v tom případě proč to soudíš už teď?

Každopádně je to vtipné od fanouška United, když jste měli na podzim plnou hubu keců, jak zapracujete do sestavy mladíky jako Tuanzebe, Mensah, Chong, Garner, Gomes atd. Nakonec z toho je Greenwood s luxusními 931 minutami v lize a Williams se 786 minutami (díky zranění Shawa).

Prakticky všichni ti mladíci (jejichž je to první sezona) mají v PL dohromady méně minut, než Mount nebo Abraham a podobně jako James. A podobně jako Williams nebo Greenwood má třeba i CHO, který byl půl sezony zraněný.

Reagovat
r.mrazik

Každopádně je to vtipné od fanouška United

a to je vzdy odborne skvela argumentace...

Reagovat
Talker

Tak to byla reakce na celé vlákno, včetně tohoto:

tak nevim,jestli je horsi byt mlady hrac v liverpoolu nebo v chelsea (kdyz muzou nakupovat)

Můžeme si říct také, že musí být fakt na hovno být mladíkem v MU - ti teď musí doufat, abyste šli znova do EL a oni díky tomu dostali nějaké minuty. Takový Greenwood by si měl dávat vlastňáky, aby mu to pomohlo k hernímu času.

Reagovat
r.mrazik

jj,tomu by pomohli jenom vlastnaky

Reagovat
Talker

Tak odehrál víc času v pohárech než v lize...

Reagovat
r.mrazik

jinak o zapracovani do sestavy nikdo nemluvil...a minut meli dostat vic,vsak to tu rikame porad...

a srovnani s o dva roky starsimi typky od modraku,kteri hrajou jen diky banu je parada...

jak kdybychom chelsea neznali...

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, co tě vede k tomu přesvědčení, že se to vrátí do starých kolejí automaticky...

Nemáte generaci hráčů, kterým by bylo kolem 20? Kompletně jste ji vynechali? Co ti na to mám říct. Tak srovnávej teda Gilmoura, který za sebe odsunul Jorginha... Nebo Jamese, kterému je 19 a hraje základ prakticky od října/listopadu v lize. Nebo CHO, který když nebyl zraněný, tak hrál relativně dost. A že je zraněný většinu sezony.

Přesně tohle ukazuje, že ti hráči pod Lampardem šance dostávat budou. Ukazuje se to právě na těch třech, na Mountovi, který odsunul na lavičku na začátku sezony Pulišiče/Pedra, na Tomorim, který odehrál v základu taky hodně minut a pokud by nebyl zraněný, tak by hrál podle mého základ i teď.

Podle mého to odnese CHO, který odejde během roku (podle mého v zimě hostovačka), odnese to možná i Tammy, který bude dělat dvojku a dostane třeba jen 30-40% minut. Ale nebude to tak, že se experiment ukončí, mladí se v létě rozprodají a jede se Mourek style.

To je naprosto nesmyslné.

Reagovat
Svatej

Nevim, ceho chces timhle docilit, uplne zbytecne tu rejes v jedinej nevhodnej moment za poslednich 15 let.

Gilmour, Odoi, James i mount jsou mladi dost a ohanet se banem je sice krasny, ale na situaci, ve ktery oni ted jsou, to prece nic nemění. Svy misto si vybojovali pred Azpilicuetou, Jorginhem, Pedrem/Willianem, Barkleym, kteri maji zkusenosti i zvučný CVcko. Lampard tam klidne mohl poslat stary paky a nejak to ukopat, presto kluci hrajou.

Abrahama, Pulisice a Tomoriho si ze svych vlastnich duvodu klidne jako mladaky vynechej i navzdory tomu, ze dva z nich taky vytlacili starsi konkurenci, ale zbytek je normální součástí tymu a i základní sestavy, kdyz jsou zdraví. Chelsea v současný době šanci mladým dava a okolnosti jim jen pomohly k tomu, aby nebyla konkurence vetsi nez minulej rok. Rec o stary Chelsea je mimo a ani koupe novych hracu, kteri maji nahradit soucasnou konkurenci na tom nic nemění. I ti novi kvalitní hraci můžou klidne sedet jako Jorginho.

Reagovat
bbbauch

To bych ty plny huby kecu chtel videt teda...

Reagovat
Talker

Na podzim tam něco takového bylo, kde jste tvrdili, že zapracováváte mladíky a dostávají herní čas v EL a jak se to promění do herního času v lize.

Reagovat
Luc-Luc

bohuzel, mladi musi ustoupit honbe za bodovym rekordem, zajimalo by me ale, jestli to je z Kloppove hlavy nebo jestli je na neho vyvijen tlak od managementu v tomto smyslu

Reagovat
Malresi

Tipujem, ze na neho nikto netlaci a je to z Kloppovej hlavy. Nie ze by mi to nejako vadilo.

Reagovat
r.mrazik

a teda drevorubec jde na vysetreni s kolenem...kloppe?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt už je to ubohost od tebe poslední dobou.

Reagovat
r.mrazik

jaka ubohost? hraci hrajou co tri dny a tohle je proste riziko

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze hendo hra co tri dni 90 minut minule kolo hral 30 minut, predtym 90 a 60...

Reagovat
r.mrazik

a co to na tom meni? pokud ten hrac nema volno,tak to riziko se zvysuje...kdyz to telo musi dostat do zapasovyho stavu

Reagovat
fenixLFC

tak to nech ani netrenuju lebo sa to riziko zvysuje zranit sa pokojne moze aj ked odohra jednu minutu za sezonu. podla tvojej logiky je zbytocne niekoho striedat za rozhodnuteho stavu pretoze tak ako tak je v zapasovom stave. jednoducho mas rozdiel ked odohras co tri dni 90 minut a ked v jednom nastupis od zaciatku a v druhom prides na polhodinu. nehovoriac o tom ze na anglicke tyzdne su vacsinou zvyknuti a skratit im herne vytazenie o polhodiny, hodinu je uplne v pohode

Reagovat
r.mrazik

Napiš to hendersonovi

Reagovat
O.Giroud

Spytaj sa Chonga, Gomesa ci Garnera.

Reagovat
r.mrazik

vsak na to tady prskam celou sezonu...nastesti tam je aspon greenwood a willams

Reagovat
r.mrazik

nehlede na to,ze liver a MU jsou v naprosto jine pozici,aby tem hracum mohli ted davat vice minut

Reagovat
mul

je riadny rozidel dať / nedať rekord ako dať / nedať LM

Reagovat
r.mrazik

na bodovy sezonni rekordy sere pes...

Reagovat
O.Giroud

Tak ja že myslíš za celú sezónu. Asi majú mladíci v zmluve, že ak odohrajú 5 zápasov v PL tak sa im zvýši plat

Reagovat
r.mrazik

mno jo..ja rikam uz dlouho,ze takhle sezona pro chonga,gomese a garnera byla temer k prdu

Reagovat
vodka

Garner na to zatím nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale pokud někdo z těch tří tak on

Reagovat
vodka

uvidíme, podle mě Chong může být časem docela ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli na křídle. Technicky nadaný, ale příjde mi dost pomalý

Reagovat
r.mrazik

to nevim,on toho moc neodehral...ale hrani v becku mu moc uz neda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nedostal moc šancí, narozdíl třeba od Chonga nebo Gomese.

Reagovat
r.mrazik

no...on hral trochu jen ten chong...jinak bida

Reagovat
Svatej

Trochu brzo na tenhle soud ne? V současný době dostávají nejvíc prostoru, kterej byl mladíkům v novodobý historii dán.

Harvetz přichází na pozici, kde máme odchovance jen v Mountovi a Rubenovi, kterej odehrál za celou kariéru v CFC míň jak 3000 minut. Mount navíc nejspíš bude hrát vedle něj.

Vepředu pak Werner, Cho, Abraham, Ziyech, Pulda úplně v pohodě na rotaci...

Na LB nemáme v A týmu odchovance a na stoperovi není kvalita...

Reagovat
r.mrazik

ne...jen zname chelsea

Reagovat
Svatej

mame novej Arsenal a i novou Chelsea

Reagovat
r.mrazik

chelsea je porad stejne stara...akorat s banem

Reagovat
Talker

Tak na LB je tam Maatsen, ale ten potřebuje asi ještě hostovačku, případně se bude zapracovávat až příští sezonu.

Reagovat
Svatej

Ten je mym tajnym snem s příchodem Tagliafica a duvodem, proc nechci Chilwella

Reagovat
Talker

Mě je to asi relativně fuk, hlavně ať máme kvalitního LB.

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/BnsComps/status/1280967272547471372

esr z posledneho zapasu. neskutocny drive, strasne sa na neho tesim. omnoho vacsi talent ako smiesko guendouzi

Reagovat
mr.Silver

btw, hodte nekdo odkaz na fanta clanek

Reagovat
Hokaido

Ještě jsem koukal na ten zákrok Vardyho a pořád víc a víc mi přijde, že to byl úmysl a červená.

A že Tarkowski za tuhle zmrdovinu dostane jen žlutou, to mi vážně hlava nebere. https://streamable.com/sl6ejq

Kokot jeden, kéž by dostal trest na pět zápasů.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
r.mrazik

no fuj...na to VAR neupozornuje?

Reagovat
Hokaido

Nejlepší na to tom je, že VAR to chvíli řešil, on se sám šel podívat na tu obrazovku a ... Nic, žlutá mu asi přišla akorát. Zase lidi můžou nadávat na VAR, ale tohle je prostě chyba rozhodčího.

Reagovat
r.mrazik

aha,tak v tom pripade to vubec nechapu...prasarna

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Golasso

S Vardym souhlasím, podle mě v tom byl záměr a kéž by za to dostal nějaký dodatečný trest. V téhle části sezony s jeho pozicí v tabulce střelců by se za to na něm a Lestru karma mohla solidně vyřádit. Rozhodčího bych ale v tomto případě nevinil. On to Vardy udělal vych*aně a ani doma v klidu z opakovaček se všichni neshodneme na úmyslu. Rozhodčí má sice VAR, ale i tak to musí rozhodnout relativně v rychlosti a pod tlakem.

Ten Tarkowski je jiná věc. Tam fakt netuším, na co rozhodčí myslel a kam čuměl, protože v tomhle by rozeznal redku i rozhodčí z pralesa. Že to nedokáže profík s VARem za zadkem, to je je úplná zoufalost.

Už mě ti rozhodčí v PL začínají pít krev. Furt vidím dělat ty samé xichty dělat ty samé chyby a VAR na tom nic moc nezměnil. Ještě jsou úplně nedotknutelní...

Reagovat
Nikikrew

anglicky rozhodcovia su jedni z najslabsich v Europe

Reagovat
PP

viděls někdy Španělskou ligu? V PL mi přijde, že pískají dobře skoro celý zápas a zničehonic bác - jedna, dvě takové boty.. V PD je ale tolikrát špatně vedený celý zápas, že tam to nechápu vůbec.

Reagovat
Nikikrew

Tuto sezonu asi iba len El Classico, inac nic.

Hej no tazko porovnat ale na svetovych sampionatoch je coraz menej a menej ang rozhodcov. To iste plati pre LM

Reagovat
oli9

Tarkowski jasná červená ty vole... Ještě nechápu to , že čarový na to měl uplně nádherný výhled na 3 metry ihned mával... Oni se vážně bojí cokoli udělat snad bez videa...Ty vole vidím to tak krásně ihned řeknu hlavnímu at se červená

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Gilmour má možná po sezoně.

Reagovat
mike.84
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
PH8

Co se to letos stalo s tím bournemouthem? Minulou sezonu jsem si říkal že minimálně Brooks, Aké, King, Cook a Willson jsou výborní hráči a když je udrží, tak by mohli hrát o Evropu

Reagovat
Counter

Nejsou to výborní hráči. Neumí bránit. Wilson s Fraserem přestali sypat góly a asistence, Brooks je celou sezonu zraněný, takže se rozpadl i útok.

Reagovat
celeb

netusim, ale proti spurs pod Mourkom vyzerali ako Barcelona

Reagovat
PH8

Já slepice nikdy moc nemusel ale dřív jsem se na ně aspoň podíval, protože mě jejich hra celkem bavila. Teď už se na to nedá ani koukat.

Reagovat
celeb

ziavne Jose uz dozrel a vie sa dostat do svojej 3. sezony uz hned v tej prvej.

Reagovat
fenixLFC

ako pise copunter, v obrane boli tragicki vzdy a tuto sezonu sa pridalo aj obrovske mnozstvo zraneni. brooksovym zranenim siel do hajzlu aj fraser a odisiel im utok. takze im nezostalo zhola nic a uz je to len agonia

Reagovat
PH8

Ok, ok, s tou Evropou jsem to přehnal, myslel jsem tek 10. místo. Zapomněl jsem, že v Anglii nemůžete z 10. místa do Evropy

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho zkušeně vzadu na nulu. Už si to sedá

Reagovat
Counter

Tottenham have had fewer shots on target in July than Tomas Soucek. Soucek was also Spurs' joint-top scorer in June

Tottenham have become the first team to fail to have a shot on target against Bournemouth since Middlesbrough in the Championship in March 2015.

José mi dělá radost, snad si to u mě v příštím kole nepokazí.

Reagovat
Busby babes

You could make a case Sherwood was a better Spurs boss than Mourinho at this point, seriously

tohle je kruty.

Reagovat
Counter

Já teď musím být opatrný, když s nimi za pár dnů hrajeme

Reagovat
Busby babes

ja taky, kdyz hrajem az ted.

Reagovat
Golasso

Jako ani bych se nedivil, kdyby se proti nám vyšvihli .

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vodka

krásná práce od josého...

Reagovat
Hokaido

José ♥

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

Tottenham have become the first team to fail to have a shot on target against Bournemouth since Middlesbrough in the Championship in March 2015.

Je hezke, ze Zoze ty rekordy lame i jinde nez jen u nas.

Reagovat
ajouki

Neskutečně drahý špás od Levyho:

Padák pro Pochettina

Náhradou nejlépe placený trenér v lize

Odepsané posily za 70 milionů liber způsobem, že Mourinho ani nemá zájem s nimi pracovat

Bez šance na LM

Podpis smluv hráčů, kteří jsou za zenitem

Harry Kane uštvaný jak závodní kůň před odstřelem

Celý svět tu marnost uvidí ještě v dokumentu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi prve DVD, ktore si po x rokoch kupim

Reagovat
Counter

*dokumentární hit Amazonu

Reagovat
smazaný uživatel

nieco ako ManCity?

Reagovat
Counter

jj, Amazon u Spurs natáčí celou tuhle sezonu. Bude to bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa tesim

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
jk

Ten tvůj zájem o spurs mě vždycky dojme

Reagovat
mul

a nema pravdu ? týmto tempom sa klub dostane na úroveň z čias Jola, len miesto zápasov 3:3 budú nudné zápasy bez strely na bránu.

Reagovat
ajouki

Řeknu ti, že už to není ani taková sranda, když je to tak profláknutý názor.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle nějak by vypadal Usain Bolt v profi fotbale

https://twitter.com/FootyHumour/status/1281163044295520257

Reagovat
Svatej

On jedinej by to dobehl

Reagovat
Talker

Luiz do Arsenalu, Mourek do MU a následně Tottenhamu. Kdo bude další agent, který bude trestat konkurenci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som si, že zápas proti Evertonu len tak niečo skoro prekoná.

Hráči posobia unavene, bez myšlienky. Nepresné nákopy od Alderweirelda, lacno stratené lopty pri jednoduchých prihrávkach. Bez strely na branu. Zbytočné fauly. Musím zaloviť veľmi hlboko aby som si vybavil horší Tottenham. Pred pauzou som si myslel, že je to zčásti sposobené i marodkou. Nie je to tak.

Dnes nie je koho pochváliť. Možno Davies zahrál svoje, i keď len smerom dozadu. Najhorší naplace určite Lo Celso. Správne o polčase šiel do sprchy. Kane utavený, jeho šprint proti Kellymu vyzeral tragikomicky. Lamelu nemá zmysel ani komentovať, jak splašené kura. Zbytočné fauly. Sonovi sa na vojne niečo stalo a teraz poslali len dvojníka. Inak to nejde vysvetliť.

Mourinho out. Všetci tréneri out. Mužstvo nie je pripravené a nehrá svoj štandard.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by si si predstavoval miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag, Hasenhüttl, Espirito Santo, Pochettino.

Reagovat
jk

Mourinhův odchod by mi nevadil ale prostě tento stav není jen jeho vina. Jen změna trenéra to vyřešit nemusí.

Třeba Ten Hag je zajímavý trenér ale co když ten tým bude po 15 zápasech vypadat stejně. Vyhodit a další?

Reagovat
Thelvin

Je to jeho vina, vždyť ti hráči nastupují naprosto bez energie

Reagovat
jk

Není to jen jeho vina. Ten tým vypadá úplně stejně bezradně jako pod Pochettinem, akorát se na to už zřejmě zapomnělo.

Reagovat
Thelvin

Já přehlédl to jen. Jen jeho chyba to není, na druhou stranu on je zodpovědný za chyby svých podřízených.

A máš pravdu v tom, že ten tým vypadá stejně bezradně. Jenže. Mourinho dostal úplně nového tvůrce (Lo Ceslo místo vyšťaveného Eriksena) a ostré křídlo (Bergwijna), s čímž by mělo být možné změnit obraz hry. Sou to přesně ty posty, které rozhodují o tom, jak ten tým vypadá. A pod Mouem to vypadá stejně, ne-li hůř.

Reagovat
jk

Hele mě ta hra taky sere, co si budem povídat Ale když ti hráči na tom hřišti na to serou tak je nějaký obraz hry úplně jedno. Za Mourinhem jde to, že ten tým neumí dát do kupy ale za výkony jsou zodpovědní hráči a ti na to povětšinou serou už delší dobu a jen se to s časem prohlubuje.

Mourinha jsem nechtel nikdy ale prostě to nevidím jako jediné řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či potrebujeme nového manažéra, kondičného trénera alebo maséra, no niečo sa zmeniť musí.

Reagovat
jk

No v prvé řadě by ty hráče ten fotbal měl zase začít bavit. Což mi přijde pod Mourinhem nemožné. Na druhou stranu, prostě nemám ten pocit, že jen vykopnout Mourinha stačí aby se ta nálada zvedla, tomu týmu prostě ujel vlak, nejen Josému.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravdou, že už sme mali i kvalitnejší mančaft. No stále si myslím, že máme na viac jak 50 bodov v sezóne. Niektorí hráči ale nemožu hrat pravidelne základ. Winks, Aurier, Sissoko sú hráči max. na lavičku.

Reagovat
jk

Ten tým má podstatně na víc. Ale jak jsem už psal, psychicky jsou v hajzlu a bohužel myslím, že ještě nejsou na dně aby se mohli odrazit. Sissoko doufám v létě půjde.

Reagovat
Talker

Nevyměnili jste celý realizační tým, respektive jeho většinu? Manažeři si obvykle sebou přitáhnou pár svých koní.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, vymenili.

Reagovat
matZz

Aurier, Lamela, Sissoko po sezóně prosím pryč. To jsou hráči, co to hru jenom brzdí, neumí hrát rychle, bez myšlenky....

Šanci musí dostat mladí hráči: Sessegnon, Tanganga, Cirkin, Gedson... a ne furt dokola střídat jen Lucase s Lamelou, když hrají oba stejnou sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

100% súhlas. Ešte by som pridal Winksa, ktorý nemože hrať základ.

Reagovat
diastan

Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nechápem, prečo sme nekopali penaltu po zákroku na Kanea. United by už kopal penaltičku.

Reagovat
smazaný uživatel

no lebo nie ste United

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Reagovat
Neutron

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Lebo týmy kolem desátého místa nikoho nezajímají

Reagovat
Kluivert9

United kopali penalty i kolem 10 místa

Reagovat
icemike

Protože Kane je skokan, tak mu to sudí nechtějí žrát

Reagovat
Setwo

Myslíte si že ak zostupi Bournemouth tak spravia výpredaj kádra alebo to udržia a hneď postúpia späť.. , pretože tam majú zaujímavých hráčov ako Aké,, Wilson ci Brooks

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci nejaky vypredaj, ale urcite par zaujimavych hracov odide

Reagovat
Hokaido

Akého neudrží určitě, Wilson je pořád skoro repre útočník, určitě tam nezůstaně. Brooks by možná zůstal, protože nehrál celou sezonu kvůli zranění. Určitě by byl velký zájem o Kinga, toho by byla v Champu vážně škoda.

Osobně bych se nedivil, kdyby třeba Wilson šel do Leedsu, pokud postoupí, protože Bamford na PL prostě nemá a mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa je mi líto. Tohle a penalta? To je výsměch opravdu. Nechápu vůbec ty, kteří sedí u VAR. Asi fandí United či co. Hnus....

Reagovat
Salfovic

Já už jsem viděl od VARu takovejch píčovin, to by byl hodně dlouhej tragikomickej sestřih.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Když člověk vidí, jaké nespravedlnosti se každé kolo v PL dějí, tak už dochází motivace tuhle show pro dementy vůbec sledovat. Bez ohledu na to, jestli se zrovna daří nebo ne. Když je zápas bez kontroverze, tak je to svátek. Dá se proti tomu vůbec nějak bojovat kromě toho, že to člověk kompletně přestane sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

mozem potvrdit aj ako fanda LFC

Reagovat
Lacko_Boh

a to bud rad ze ta nebavi box a mma, oproti tomu je futbalek este v pohode...fakt to mat asi v pici a prechadzat sa po parku

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Szabova s Rondou to bylo neco.

Reagovat
smazaný uživatel

totalni bezmoc

Reagovat
SaianSupaCrew
Reagovat
Jollae

Nebolaaaaaaa tooooooo penaltaaaaaaaaaaa. Aj keď teda ja som samec od zebry, čo už ja možem vedieť .

Reagovat
pingla

prostě hrozný, že tohle ani VAR neotočí....

Reagovat
nani92

no jasná, pekne Bruna podkopol

Reagovat
Busby babes

And just like that, Ole Gunnar Solskjaer becomes the first manager in Premier League history to win four games in a row with a margin of three goals or more

Tady jeden hezkej obrazek k VAR.

https://pbs.twimg.com/media/EcgtQhbWoAUDIcM?format=jpg&name=medium

Parada, pomalej zacatek, ale po te penalte jsme se rozjeli, zaroven Villa fakt spatna. Grealish za 70? please. Dneska teda nepredvedl skoro nic. Skoda jen, ze to tam Tonymu a Rashovi taky nespadlo, Martial dneska vybornej, je videt, ze s nim Ole hodne pracuje aby z nej tu poradnou 9 udelal. Mason je milacek.

Reagovat
Jollae

Naozaj? No ja som mal pocit že do tej penalty Grealish ovládal hru v celom zápase...

Reagovat
Busby babes

mel tam jednu sanci, jak si nabehl na ten centr na zadni tyc. Na balonu byl dost, ale nic moc z toho nevymyslel. Jako jasne, spoluhrace ma nic moc a v lepsim tymu bude urcite lepsi. ale proste to neni hrac za kteryho bychom meli dat nejak extra hodne penez. Zvlast kdyz by u nas byl spis squad player.

Reagovat
ManUnited

Je to blbost...kvůli posledním zápasům Masona mi příjde i skoro škoda přivádět toho Sancha, ikdyž mu to samozřejmě nevydrží věčně chce to hlavně doplnit o kvalitu do rotace, protože ta základní sestava teď vypadá hodně dobře

Reagovat
Jollae

Ja nehovorím že by sme mali dať za neho balí...ale viem si predstaviť, čo by mohol ukázať keby má za sebou Pogbu, Fernandesa a podobne...podla mňa by to bolo niečo úplne iné...a hlavne by to mohla byť celkom dobrá náhrada za Bruna pri rotáciii alebo zranení...

Reagovat
Jollae

Lebo mi potrebujeme naozaj kvalitných hráčov do rotácie...základná 11 je super, ale nie je tam nikto kto by to mohol nahradiť...A PL a aj LM je dlhá..

Reagovat
Jollae

*my

Reagovat
Busby babes

Pogba: "We didn't win the Premier League, that is the goal. We didn't win anything (yet) this season."

ma pravdu predseda.

Dalsi dobrej moment byl nasranej Martial, kdyz stridal. Ta zmena v pristupu je velka.

Reagovat
Jollae

Reagovat
ManUnited

Do penalty špatný, pak už to bylo "skoro" na jednu bránu

Reagovat
Svatej

United by pravděpodobně vyhrali i tak, formu maji jako blázen, ale ta penalta je fakt odporná. Muze mi nekdo alespoň vysvětlit, proc doprdele Bruno kricel bolestí a padal na zem?

Mam z něho přesne ten Mbappeovskej pocit, kdy mi prisel sympatickej tak dva mesice, nez se stihl vybarvit. Je to skoda, prej je fakt dobre nastavenej co se tyka ambicí, ale zjevna nemoralni sketa.

Reagovat
ManUnited

penalta to nebyla ale zas bych to nepřeháněl, v dnešním fotbale je takovejch 95% hráčů

Reagovat
Salfovic

Špatnej emotikon.

Reagovat
Svatej

Na trend ja kaslu, diky prave takovy toleranci je fotbal tam, kde je... Uplne stejne natiram i nase hrace, nenavidim tohle chovani.

Reagovat
scheeza

Já zas nesnážím Azpilicuetu kterej všemu přídává tak 80%, hrozně nesympatickej hráč

Reagovat
Svatej

Zjišťuju to čímdál víc, že je lidem nesympatickej. Každopádně nic proti tomu nemám... Nemusí každýmu sednout, jen nevím, čemu on konkrétně přidává procenta, když skoro nepadá, protože je to ofenzivně nepolíbenej hráč, kterej míč nepdředržuje.

Reagovat
scheeza

Myslím to jak reaguje na vše, každý rozhodnutí rozhodčího, komunikace s protihráčema, ten jeho zakasanej dres :D nemám ho rád

Reagovat
jk

Reagovat
merlick

takych filmarov ako je bruno je prave iba 5%

Reagovat
Busby babes

nemoralni sketa.

Reagovat
Svatej

Fakt jsem nasranej

Reagovat
Busby babes

tak z jeho uhlu pohledu dela klicku a srazi se z obrancem, kterej jde rpoti nemu... tak jasne, ze mu to prijde jako faul. od toho tam je rozhodci aby rekl: ne, tys vrazil do nej.

Reagovat
Svatej

No nevim, tohle bych si jako faul nedokazal sam sobě vysvětlit, kdybych do něho vletěl zady.. Hlavne bych nezacal jecet, padat k zemi a ani se k tomu nepřiznat, nejsem schopnej tohle prostě prejit ani pochopit..

Sudi je vec druha.. ma rict, co je faul a co ne, ale nemel by hraci rozmlouvat, ze ho nemuze bolet neco, co mu nemohlo bolest způsobit.

Reagovat
Busby babes

hele nadavej Mossovi nebo VAR, to chapu. ale z pohledu Fernandeze? je u balonu driv, dela klicku, v ten moment uz nevidi, ze pripadne vic vletel on do obrance a ne naopak, logicky ten souboj neustoji, tedy si mysli, ze je to faul a vzteka se...

Btw at vas jeste naseru citaci: Solskjær: "I think it's a penalty. If you try to tackle me, I jump over you and I land on you, I think that's a foul."

Reagovat
Svatej

Tohle jsem si nad ranem nemel otvírat

Reagovat
Talker

Já nevím, když na někoho šlápnu a spadnu, tak mi to přijde spíš jako faul na soupeře, než na mě.

Reagovat
Busby babes

v poradku, nadavejte Mossovi, to beru. Ale ten hrac to preci nevidi z boku. on citi naraz zezadu... Moss mel rict: jo, ale tys vrazil do nej. faul, odkop...

Reagovat
ZJEV

Prestan. Tady jde snad o to, ze krome vymodleni penalty (ktera nebyla), se tam pak jeste sviji a rve "bolesti", coz proste od něj bylo uplne trapne divadlo. Jako moc jsem mu neveril a on hraje perfektne to vsechna cest, ale s timhle me neskutecne sere.

Reagovat
Svatej

Reagovat
merlick

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dody10

Reagovat
jk

Úplně podobně stupidně se zachoval když narazil zezadu do Diera.

Reagovat
Talker

Já tam teda náraz úplně neviděl - hráč šel pod něj a on mu šlápl na nohu a spadl. Nenadávám mu, ale tohle penalta? I když je fakt, že vám pískají v každém druhém zápase nějakou.

Reagovat
Busby babes

teda takhle jeste: Mossovi se ma nadavat porad a v kazdem zapase.

Reagovat
vodka

Reagovat
scheeza

Asi by to sem chtělo hodit sestřih všech ''penalt'' na Salaha ať se tady někteří zklidní

Reagovat
Svatej

Na všechno jenom protiútok, fakt jak na základce...

Reagovat
smazaný uživatel

Akože obhajovať hráča inými simulantmi asi niečo znamená no.

Reagovat
Svatej

Prave ja spis vinim puvodni příčinu a tou je Bruno. Paradoxne mi Moss i Var vadi jen sekundárně, protoze jsou to proste neschopni trotlove, kteri to neprimo podporují Bruno je ten, kdo udelal levarnu úmyslně a jeste se tam valel, jako by ho nekdo prejel pres kotnik, pritom to byl on, kdo nekoho fauloval a fyzicky ho nemohlo nic bolet, definitivne ne na noze..

Heh, presne tady preju hracum i trenerum po takovych vyjadrenich to, aby dostali v pristim zapase presne stejnou situaci v jejich neprospěch

Reagovat
Svatej

ten smutnej smajlík tam nemá být

Reagovat
Hokaido

Ty máš ale vážně problém s objektivitou, co se United týče. Nebudu ti nadávat, protože nejsi hloupej nebo tak něco, akorát si to podle mě neuvědomuješ. Dám příklad, který určitě pochopíš. Vím, že sleduješ dění v Americe a určitě si kolikrát musíš říkat, že voliči Trumpa jsou úplně zaslepení, že ho hájí ve věci, kvůli které kritizují jiného člověka, že si slepě ohýbají argumenty, jak se jim to hodí a celkově je prostě tolik nezajímá nějaká pravda, ale spíš to, aby jejich mohla nevypadala špatně.

No a přesně takhle na mě působíš ty ve spojení se snad každou diskuzí o United. Možná by stálo za to zamyslet se nad tím. Dívat se na ty situace i z jiné perspektivy. Myslím to dobře, tak se nenaštvi.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě mi Busby často přijde jako takový umírněnější nani92 s tím rozdílem, že ty blbosti myslí vážně.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dody10

Reagovat
Remt

Nadavat budu hraci, ktery se sviji bez kontaktu, musi citit, ze tam nic nebylo, musi vedet, ze na nej dupnul a presto se tam sviji jak mala devka okolo tyce. Proc bych na takoveho hrace nenadaval? Mel na vyber a zachoval se po Neymarovsku;)

Reagovat
Remt

Rozhodci tam je v tuhle chvili predevsim od toho aby se v tuhle chvili podival na obrazovku, kdyz jsou ti volove za VARem tak neschopni, a rekl Tady mas kartu ty portugalska chcanko a tohle mi tady uz nezkousej;) Chce se mi blejt z toho co v dobe kdy mame VAR je možné odpískat jako penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi prisiel ako sympatak az ako by si povedal ty sexy, ale toto uz je fakt na hrane. Este ked to spraivl aj minule pri Dierovi kde do neho narazi a dobre, ze sa tam nevala hodinu.

Reagovat
MySch017

Len pokojne ďalej hľadajte hovadiny a negatíva na prakticky dokonalom hráčovi... riešite neskutočné hovná

Reagovat
iamek

10z 7g a 6a <3. Tohle mluví za vše.

Reagovat
fenixLFC

riesime neskutocne hovna- bruna a united...takze mas vlastne pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Veď som len napísal, že je v podstate trápne čo robí, nepíšem že je to zlý hráč. Ja som ho do LFC chcel narozdiel od iných, pre kt. je to len nejaký hype.

Reagovat
Busby babes

Co Salah, je to sympatak?

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě není..

Reagovat
Svatej

Nope

Reagovat
smazaný uživatel

Na mňa toto neskusaj, ja som zdrbal aj Elliitta keď v pohári zasimuloval, ale je aj trochu rozdiel spadnúť a pýtať penaltu a niekoho 2x sfaulovat a vy plakať si pri tom oči.

Reagovat
Busby babes

jen se ptam, abych si to vyjasnil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

portugalec....

Reagovat
scheeza

Egypťan....

Reagovat
Člen_zlořádu

Hele na penaltu to nebylo. Ale kdo by to nezkusil a neplácl sebou o zem. Křičel bolestí, protože jak do něj naběhl ten obránce, tak Bruno neumí padat a pavačku nechal pod sebou a padal na špičku, kdy se mu trochu zvrátil kotník. Umět padat je umění :D

Reagovat
Svatej

Spousta neshnilých lidí by to ještě stále nezkusilo .. Tímhle obhajováním se to nezmění a pochopíš to nejsnáz ve chvíli, kdy začnou padat proti vám..

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak vždycky padat budou, jak na jedný, tak na druhý straně. Chyba je podle mě teda především na straně rozhodčího o to víc v době VAR. To je na facku co tam vymejšlej

Reagovat
Svatej

Radši bych chybal chybu v zlodějích a simulantech, než ve špatných důkazech a rozhodčích, ale každej uvidí to příčinu jinde....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemalo sa to nejak trestať to simulovanie dodatočným trestom? Či sa na to vždy vyhovoria veď rozhodca to riešil a nebudeme meniť jeho rozhodnutie.

Reagovat
Svatej

To by bylo úplně úžasný a volám po tom léta, jenže můj názor a hlas je stejně důležitej jako třeba hlas takovýho Pigeona dole, pro kterýho jsou takový zákroky super, protože to Bruno udělal nejlíp jak mohl a je fantastický, že díky ním zase serou lidi.

Dokud na to nešlápnou důležití lidé, tak se nic nezmění. Navíc je trend čímdál horší, v čele organizací stojí hráči, kteří ještě zažili o něco normálnější éru a stejně doteď nehli prstem. S přibývajícím časem už tam budou jen tyhle herecký břečky a náprava nikdy realizována nebude..

Reagovat
Člen_zlořádu

To už by si Neyney nezahrál

Reagovat
Svatej

jen přidáváš další pozitiva !

Reagovat
Člen_zlořádu

Reagovat
Busby babes

je super, jak video zajistilo, ze uz se nebudeme hadat, ze jo? btw ty tresty za simulovani by byly super.

Jen tu je porad spousty lidi, kteri si mysli, ze pad ve vapne je bud faul nebo simulovani a nic mezi tim. Tihle budou vzdycky zklamani.

Reagovat
Svatej

Je to dohajzlu mnohem horší !!! No, takových trestů, který by trestaly i hráče, kteří jen předstírají bolest a ne jen faul, se nedočkám asi nikdy, ale bral bych cokoliv..

Přirozeně nejsou jen dvě barvy na světě, máš výjimku všude a ve všem (například právě to co řešíme dole), ale dle mýho se naprosto drtivý množství situací dá posoudit relativně dobře.

Reagovat
Remt

Ano, tresty za simulování by byly super. Někdy se s nimi začít musí. Tak co takhle pro začátek stopka 1 zápas pro Bruna? Já jsem pro

Reagovat
Busby babes

taky, az bude simulovat...

Reagovat
Remt

No.. to se právě stalo, pokud to nevidíš, jsi pokrytec. Zřetelnější už to být nemůže

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Remt

Nevím čemu se divíš, zaslepeně fandíš svému týmu a i když se hráč zachová jako malá ču*ka, je to podle tebe dobře, hlavně že to vede k vítězství. To už je holt na povaze každýho z nás:)

Reagovat
Busby babes

jeste, ze tu je moralni majak jako jsi ty.

Reagovat
Remt

Nekdo je moralni majak, nekdo zase moralni chcanka

Reagovat
Busby babes

je hezky videt, jak ses s kazdym rychle hotovej. toho se drz.

Reagovat
Remt

Ridim se tim, ze pokud má někdo podle mě na neco vyloženě idiotský samolibý názor, tak je to pro mě idiot. A promiň ale obhajovat jasnou trapnou a komickou simulaci tím že je to ok když to rozhodci sežral (tak jak to tu fans MU teď obhajují..) Nezlob se na mě ale to prostě je ukazatel určitý morálky a toho jak to máte nastavený. Já to mám zkrátka jinak a nestotoznuji se s takovým postojem, mě je stydno když hráč meho tymu něco takoveho udela, mam rad fair play a nechci na stadionech videt takovehle komedie. Proto za mě by za takovéhle situace měl minimálně přijít dodatečný postih pro hráče. Aby se toto vseobecne na zapasech nedělo a viděli jsme fair play vždy.

Reagovat
icemike

Proč křičel? Protože to je fotbalista

Reagovat
Remt

Ať se na mě nikdo nezlobí, nechci znít jako ukřivděný fanoušek ale... Na Salaha a Maneho (především na Salaha) se tu prská co je to za simulanty.. Neříkám že nic nepřihráli, ale.. Vždy tam bylo nějaké podkopnutí (o jehož intenzitě se dá polemizovat ale vždy bylo). Tady se ho obránce ani nedotkl, on vyskočil, dupnul mu na nohu, myslím, že obránce to muselo docela slušně bolet, a začal se svíjet v bolestech? Poslal bych ho do šaten sráče..a to se mi zatím všechny zápasy moc líbil.. výbornej fotbalista. Ale co na to VAR? Tohle hergot VAR uzná jako regulerní penaltu? Žlutá pro útočníka a nazdar. Beru že v té rychlosti to rozhodčí nemohl postřehnout ale VAR tohle jednoznačně musí označit za simulaci, jiná správná možnost neni.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwodovo zakončení je neskutečný. Nic takového snad nepamatuji

Reagovat
Swarley

ty střely ani nejsou nijak perfektně mirene k tyči nebo pod břevno, ale jsou to takové bomby, že s tím ti gólmani stejně nic neudělají... A že to umí stejně pravou i levou, to je fakt výjimečné...

Reagovat
kiwwi

to bolo pekne vidno vcera...ked lopta minala Reinu, tak sa este len odlepoval od zeme

Reagovat
Swarley

Jj, i v minulých zápasech takové góly měl... Blízko brankáře, ale stejně to nechytil nebo si jen sáhli...

Reagovat
Hokaido

Bude z něj hodně velkej hráč. A vypadá docela i na sympaťáka, snad udělá pár skandálů s kurvama, abych mohl alespoň hejtovat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
MySch017

Penaltu by dnes United vôbec nepotrebovali, tú márnu Villu by prevalcovali aj tak. Na zamyslenie ale ostáva fakt, že Moss pískal opäť biedu.... tam bolo niekoľko penaltových zákrokov (a to na oboch stranách), kde sa dalo pískať. Každopádne forma je ohromná a dostať sa do LM by mala byť samozrejmosť.

Reagovat
iamek

#mufc become the first team in Premier League HISTORY to win four straight games with a margin of 3 goals or more.

Reagovat
nani92

najlepšie mužstvo historie

Reagovat
ajouki

Lituju fanoušků United, co při každé příležitosti řvali OGS ven a neměli ani tušení o co se snaží a jak by taky mohl vypadat finální produkt, který finální ještě být nemusí.

Reagovat
r.mrazik

bruno mu zachranil prdel

Reagovat
ajouki

Bruno (nebo kdokoliv jiný podobné kvality) měl hlavně přijít v létě, kdy Edko zazdil jakékoliv posílení ofenzívy. Odešli dva hráči (Lukaku a Sanchéz) a přišel jen James, který nedá hře řád.

Reagovat
iamek

Já se přiznám, ze v jednu chvíli jsem chtěl Pocheho. Nedělá mi to problem. Série a hra je fajn a užívám si to po x letech, ale hlavně v tom pokračovat. Muže vypadnou 2-3 hraci základu a muze to byt stejný hnus jako před x měsíci. Je třeba mít kvalitnější lavičku.

Reagovat
ajouki

Rozumím, že nutkání přivést Pocheho bylo silné. Ale už tehdy šlo vidět, že efekt by byl nulový. Z hráčů na podzim by nic víc nevytáhl, čekal by na příchod posil. Zapracovávání odchovanců není jeho parketa, kdoví jestli by vůbec hrál Greenwood nebo Williams.

Reagovat
r.mrazik

mame rekord! dostaneme diplom s liverpoolem

Reagovat
ajouki

Vy dostanete razítko Garyho Nevilla ze SkySports.

Reagovat
r.mrazik

supr...budeme na stejne urovni jako liver s diplomem za body

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel dostat diplom s medailou a diplom bez medaile, tak pozor

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Nejake Statistické srovnání Ole vs Jose vs Moyes u nás?

Reagovat
Busby babes

dlouho jsem zadne takove nevidel...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Ankaman616/status/1234971567076962304

btw prej jsme byli za SAFa malo arogantni, rikaj lidi na twitteru. tak nevim, co si tu porad nekdo stezuje...

Reagovat
Counter

Když MU vyhodilo Moyese 22. dubna 2014, mělo MU po 34 kolech 57 bodů.

José měl ve své první sezoně po 34 kolech 65 bodů. V druhé pak po 34 kolech 74 bodů.

Oleho MU má právě po 34 kolech 58 bodů.

Na Mourka to sice zatím nestačí, ale jste právě o bod lepší než za Moyese. Gratulace.

Reagovat
nani92

nj, ale Moyes hral proti sračkám, Ole má v lige najlepšie mužstvo historie

Reagovat
iamek

Děkuji za gratulaci . Taky snad zvládnete boj o TOP10

Reagovat
Busby babes

to se divim, ze to tu nectem kazdej tyden...

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/aston-villa-manchester-united-16-conclusions-pogba-fernandes-grealish

hezky napsany. Penalta zkrtitizovana.

It’s also important at the moment. Football is a slog for now and it will be for the considerable future. Without a crowd, it has just become an exercise in completing a schedule and keeping the rebate wolf from the door.

Greenwood is a distraction from that reality. He’s at the stage of his career where he’s still a mystery and, game by game, he’s beginning to introduce himself and show the array of his talent. That’s a rare privilege; we don’t get to go on those journeys with players very often. This one’s very special.

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska jsem snad poprvý od našeho zápasu odešel dřív, aniž bych k tomu měl nějakej důvod (kromě předvedenýho výkonu samozřejmě). Bohužel, příchod Mourinha nám, kromě těch zhruba prvních 5 zápasů, vůbec v ničem nepomohl. Obrana je pořád tragická (i když u ní je ten problém spíš personální než systémovej), záloha je k hovnu a nic nevytvoří a útok ani nebudu komentovat, ten se od odchodu Poche zhoršil snad o 1000 procent.

Zachrání nás 2 věci - buď dát Mourinhovi 300 miliónů na přestupy a přestavit kompletně tým, což se samozřejmě nestane, a nebo si Levy přizná, že to posral, vyplatí Mourinhovi to, pro co si ten šmatlák vlastně došel a přivede trenéra, kterej s tim týmem bude umět pracovat.

Pokud Mourinho zůstane ve funkci se stejnym týmem, jakej má teď, tak nás čeká příští rok kolosální průser a na nějaký úspěchy můžem v dalších letech zapomenout. Snad to Levy vidí a dojde mu to dřív, než bude pozdě.

Reagovat
iamek

Koukl jsem ze záznamu na Spurs a ty vole . Mi je tech fans normálně líto, protože tohle jsem zažíval pod JM poslední měsíce u nás. Žádná myšlenka, nákupy, pořad to samé, žádná změna hry a nějaké reagování na vývoj zápasu. Harry úplně ze stavy. Tohle bude další hodně slušne odstupné pro JM. Naprostá hloupost tenkrát od Levyho.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/mrdanwalker/status/1281358702323347456

In case you missed it, we spoke to the PL match centre tonight and they confirmed

Fernandes penalty: WRONG decision, should have been overturned

Ward-Prowse penalty: WRONG decision, should have been overturned

Kane non penalty: WRONG decision, should have been given

Všechno špatně. Dokud budou v Anglii přistupovat k VARu takhle, je téměř k ničemu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

tento odborník má na analýzu hodiny a nemá žiadnu zodpovednosť, rozhodca za PC si taký luxus dovoliť nemože, lebo by ho zjedli, takže ak sa nejaká chybička stane, tak by som z toho takú vedu nerobil, ak nás nepoškodí

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

ti rozhodčí jsou tragédie. Furt ty samé xichty, furt ty samé chyby...

Reagovat
ZJEV

To je fakt hruza, kdyby to aspon hned na hristi zduvodnili, at vis jake maji myslenkove pochody a duvody jejich rozhodnuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ward Prowse aspoň ukázal charakter

Reagovat
Busby babes

zrusit VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hlavně by to asi taky chtělo konečně vyvodit nějaké důsledky, že jo. Ale to bych asi chtěl moc.

Reagovat
Busby babes

zrusit VAR, to rikam od zacatku.

Reagovat
Hokaido

Já to říkal ještě předtím, než to bylo cool.

Reagovat
Busby babes

to jsme byli dva. btw porad si myslim, ze jsme jedini.

Reagovat
Busby babes

ostatni to maji jak zastanci komunismu: ta myslenka je dobra, jen ta implementace je spatna...

Reagovat
Counter

Musí ubrat na výši laťky, která je potřebná na přezkoumání dané situace u postranního monitoru. Dokud jej rozhodčí nebudou využívat, je to o ničem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Zrovna kane jde na zem taky hned, jakmile někdo vstoupí do místnosti

Reagovat
Busby babes

Luke Shaw has had as many touches inside the opposition box as Harry Kane (8) in July

Reagovat
Pigeon

Bruno je neskutečně šikovný hráč a v té situaci nemohl udělat nic jiného, lepšího. To jak to rozhodčí posoudil je na něm a rozumím penaltě stejně jako bych rozuměl tomu, kdyby ji nepískl. Postovat tady fotky z toho zákroku a rozčilovat se nad rozhodnutím je úsměvné, ale je fajn vidět, jak lidi zase sereme

Ten kádr je skvělý a potenicál je obrovský. Mason je neskutečný příslib do budoucna a může to být obrovský zabiják. Mít v útoku dva tak mladé, houževnaté, psychicky vyzrálé hráče s tím, že jsou to navíc oba odchovanci a ctí barvy United je úžasné. Do dvou let jdeme na titul

Reagovat
Svatej

Reagovat
bobis21

Penalta byla sice přísná, ale písknou se to i podle mě dalo.

United je v posledních zápasech radost sledovat. Pokud udrží ofenziva formu tak klidně můžou za rok být i před City

Reagovat
Pigeon

Tam bylo rozhodující, že Bruno byl na míči a obránce Villans do toho souboje prostě šel, byť brzdil jak se dalo. Kdyby Bruno nenadskočil, tak mu vletěl do lýtek, rozumím tomu proč nadskočil, nerozumím těm doprovodným grimasám a přihrávání souboje. Je to Portugalčan, asi se to z něj nedostane.

Nicméně jaký flame se to rozjel je zajímavé. Troufnu si říct, že být to v zápase Spurs, nikdo to neřeší a bude k tomu přístup, jaký píšeš. Přísná, ale fouknout se dala

Reagovat
Svatej

Příště by mohl Fernandes před hráče přijít, dát mu pěstí a svíjet se s bolavou rukou, písknout by se to taky dalo.

Reagovat
Pigeon

Zasíráš nám vlákno svými komplexy, vy*er se na to

Reagovat
Svatej

Žádná škoda

Reagovat
Bakary3

Ani ne, svatymu jen vadi teploussky simulovani vaseho hrace.

Ale komplexy ani nahodou, takhle tu natira kazdyho, souhlasim s nim a mne se to na nem libi.

Jen ty nedokazes byt objektivni a trapne hajis svy milacky

A nakonec to jeste proti nekomu budes otacet, jsi trapnej.

Reagovat
Svatej

Děkuju

Reagovat
Bakary3

V tomhle te podpořím vzdycky rad

Sam simulovani nebo neferovost od rozhodciho nesnáším...

A mit radost, ze diky tomu "lidi zase sereme", to je totální moralni dno

Reagovat
Svatej

♥ Ten boj s trendem se dá jen prohrát, ale je prima vědět, že jsou pořád lidi, kteří nejsou rčením, že účel světí prostředky, prolezlí.

K tý radosti doteď pořádně nemám co říct. U pár výjimek poznám, že jde o žert, ale ta podstatnější část tý laviny to přebrala z toho nejhoršího možnýho konce a svlíkla se tím úplně do naha.

Reagovat
Neutron

osobne si myslim, ze tuto kolega sa iba blbo vyjadril. United vzdy srali ostatnych a vzdy sa nasiel nejaky dôvod. Podla mna je rad, ze sa momentalne dari po dlhsom case a tym sereme superov, nie tym, ze rozhodca odpiskal penaltu, ktora byt nemala. Osobne nebudem hladat klucky ako Busby, ktori teda sa snazi najst aj zrnko piesku prava tam kde velmi nie je.

Reagovat
Bakary3

Spousta lidi to uz bere tak, ze je to normalni a ze je to dokonce chytrost... to uz proste ani nema cenu brat vážně.

Ale obhajovat hrace svyho tymu za každou cenu a delat ze sebe saska, a jrste na to byt skoro pysnej, jak to nasralo ostatni s ze to pak chutna o to vic, to uz je vrchol

Reagovat
Pigeon

To, že ON má problém se simulujícími hráči ale není MŮJ problém, proto jsem se ozval se zasíráním vlákna. Předtím, než si něco někde domyslíš se třeba spíše zeptej.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kubys

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Ale tak Pigeon je vcelku obvious troll, minulý týden nebo kdy spamoval pod prevko jak faul na Pulisice ve vápně neměla být penalta, ale tohle tu bude hájit do krve.

2/10 trolling needs improvement

Reagovat
Svatej

Nojo vlastně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
bobis21

To klidně může, ale nevím co to má společného s touto situací

Reagovat
Svatej

Vyhnanej příklad do extrému v připodobnělý situaci. Fernandes někomu ublížil, začal brečet a výsledek toho je, že příjdeš s něčím jako ''písknout se to i podle mě dalo''. Ve výsledku by se dalo obhájit už cokoliv, když projde i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

bruh

Reagovat
Pigeon

Přesně to to není. Je to spíše totální hovadina

Reagovat
Svatej

Nauč se reagovat, tohle mělo být předpokládám na tvůj původní příspěvek..

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bobis21

Jenže to co píšeš je nesmysl. Bruno do toho nešel nijak nebezpečně a obránce do toho šel tak že z toho je faul. Jestli chceš říct že to neměl být faul, protože Bruno nadskočil nebo že se otočil, tak by sis měl přečíst pravidla

Reagovat
Svatej

Kde v pravidlech je vyjádřeno, že hráč, kterej skočí do jinýho zády napřed a šlápne mu na nohu, je faulován?

Reagovat
bobis21

Tohle nikde, ale to taky není to co bylo pískáno Nevím jestli prostě jen nenávidíš MU nebo proč takové věci píšeš, ale je to celkem trapné ...

Reagovat
Svatej

Vůbec to není proti MU, nakopal bych prdel i Mountovi, kdyby tohle udělal.

https://twitter.com/LfcOkx/status/1281314186258255872

Co konkrétně je teda jinak? Naletěl do něj, šlápl mu na nohu a kotník zůstal perfektně pevnej, takže ani to ho bolet nemohlo. Levá noha bez kontaktu s čímkoliv, pravá noha kontakt od kolena dolů při šlápnutí na protihráče.

https://www.youtube.com/watch?v=Px5YQJ0e4ek

Přehraj si to 0,25 z tohohle uhlu, doporučuju se i pro pobavení podívat na to, co se děje s nohou obránce. Jen ještě k tomu doplnim jendu, pro mě ale už stejně nepodstatnou, věc - nebylo to ještě na lajně vápna, když už teda?

Reagovat
bobis21

Obránce do souboje šel nohou napřed a kdyby Bruno neudělal tento pohyb tak ho sestřelí - to z toho dělá faul. To že on se tomu "vyhnul" neznamená že to je najednou zázrakem čisté.

Reagovat
Svatej

Jenže my tu na kdyby nehrajeme, Bruno neběžel dál a nezakopl o jeho nohu, on na ni v otočce skočil a sám se svalil na zem v bolestech. A ne, nevyhl se mu, to by tam nebyl ze strany Bruna ten kontakt.

Reagovat
bobis21

Když jdeš do souboje tak že z toho bude faul, ale netrefíš soupeře, pořád je to faul

Reagovat
Svatej

Tak když použijeme tvoje slova - podívej se na link pár komentářů níž a vysvětli mi, proč dostal Totti žlutou. To samý vysvětlení můžeš použít i tam a fungovat nebude, přitom je to obdobná situace, jen extrémnější.

Reagovat
bobis21

To by měl být faul na Tottiho a Totti žlutou za to že pak skočil na soupeře

Reagovat
Svatej

Ve výsledku se Tottiho nedotkl. Budeš takhle pokutovat úplně každej skluz, kdy se vlastně ani hráč netrefí?

Ve výsledku to na věci nic nemění. Bruno i Totti faulovali. Mezitím co blonďák šel do čistýho faulu, za kterej mohl dostat žlutou za nebezpečnou hru, tak včera obránce jen nastavil nohu, žádnej skluz nedělal.

Reagovat
bobis21

Vždyť tak je to v pravidlech

"A direct free kick is awarded if a player commits any of the following

offences against an opponent in a manner considered by the referee to be

careless, reckless or using excessive force:

• charges

• jumps at

• kicks or attempts to kick

• pushes

• strikes or attempts to strike (including head-butt)

• tackles or challenges

• trips or attempts to trip"

Vidíš tam to "attempts to kick", "attempts to trip" atd.? Prostě i bez kontaktu je to faul. Jen protože soupeře zrovna náhodou nezkravíš neznamená že to není faul. Když uděláš něco nebezpečného (jako třeba ty sáně na tottiho) tak to faul je, i když se ti soupeř vyhne. To že neznáš pravidla je tvůj problém.

Reagovat
Svatej

WTF?!?!?!

Uvedomuješ si ale, že to používáš do naprosto stupidního kontextu, že jo? Chápeš, že kdyby se to plošně vztahovalo na všechno, tak se v zápase obránce nesmí k protihráčovi ani přiblížit? Kolikrát jsi prositmě viděl tenhle správně odpískanej bezkontaktní faul, kde?

Ty si vždycky vybereš přesně tu druhou situaci, ke který to přirovnáš a ještě k tomu v situaci, kterou jsem já sám už popsal. Na Tottiho jsem sám psal o nebezpečný hře a žlutý, tak proč mi to pro kristovy rány omlacuješ o hlavu, čteš to vůbec?

Bruno ničemu takovýmu nečelil, žádnej attempt to kick do něj tam nebyl, jen nastavená noha, snažící se placírou zablokovat kutálejícíc se míč. Do tý nohy dostal ŠLAPÁKA a ty to řpesto obhajuješ jako jeho faul, to je naprosto neuvěřitelný

Reagovat
bobis21

Je naprosto neuvěřitelné, že řekneš že nastavil nohu, ale pak děláš že to není pokus o podražení. A jestli je tvůj argument že v jiných případech dělali chybu tak ji měli udělat i tady, tak je to teda hodně slabý argument.

Reagovat
Svatej

Ne, já ti tím chtěl říct že si to pravidlo vykládáš špatně, ne že dělají chybu. Kdyby ji dělali všichni sudí na světě tím, že při těch víc jak sto pokusech za zápas o odebrání míče pokaždý pískali faul, tak se ta hra nehraje. Třešničku na dort přidáš tím, že tu žvatláš o tom, že nemáme argumenty, přitom jsi nebyl schopnej obhájit si žádnej, kterej jsi nastřelil.

Takže tě žádám o doložení konkrétní situace, kdy pokus o kop v takový situaci mimo nějakou rvačku znamenal faul.

A rovnou ti odpovim i na vlákno s Bakarym

Podle tvýho dementního výkladu je každý vysunutí nohy za učelem vypíchnutí míče podražení/faul i v případě, že ke konktaktu nedojde, takže si za tohle vedení konverzace můžeš sám.

Reagovat
bobis21

Ne, opět si vymýšlíš něco úplně jiného než já říkám. Když neumíš číst, není důvod s tebou nic řešit.

Reagovat
Svatej

Pořád jsi nevysvětlil absolutně nic, možná by jsi měl tu chybu furt hledat jinde, než v sobě..

Reagovat
bobis21

Co chceš vysvětlovat. Rozhodčí to vyhodnotil tak, že noha byla nastavená na podražení. Dle pravidel je to naprosto v pořádku. Ty tady začneš vyplakávat něco o tom, že každé odebrání míče by byl faul - což prostě není pravda a nikdo to nikdy neřekl. Co víc chceš vysvětlit? Kdyby sis nevymýšlel takové nesmysly, třeba by se s tebou dalo i diskutovat.

Reagovat
Svatej

Jenže máme potvrzeno, že rozhodčí to posoudil špatně a ty to přesto obhajuješ pravidlama, proto ti to celou dobu nesedí, ty mysliteli.

Reagovat
bobis21

"Máme potvrzeno" ... OK, jsi ztracený případ

Po delší době jsem se zapojil tady do PL sekce, díky za připomenutí toho, proč to nedělám - je tu neskutečné množství lidí se kterými se nedá normálně diskutovat

Reagovat
Svatej

Pro tvojí informaci, ty omezenej pitomče, to Counter dával do diskuze, je to ze strany PL potvrzeno.

https://twitter.com/mrdanwalker/status/1281358702323347456

Takže jo, zas si klidně pěkně táhni z týhle sekce jako suverénní vítěz diskuze, kterej ani neumí číst.

Reagovat
bobis21

A nějaká komise se nikdy ve svém životě nezmýlila a ve 100% případů mají naprostou pravdu. Přeci není možné že by se nějaká autorita někdy zmýlila. Se sovětským svazem na věčné časy

A číst neumíš ty, když tady neustále vymýšlíš nesmysly které jsem nikdy nenapsal. Nejsem vítěz diskuze, v diskuzi s dementem je už samotná účast prohrou

Reagovat
Svatej

Neeeee, ze tu ted nebudes zpochybňovat i tu komisi, rekni prosim, ze ne. Ja tu fakt naletěl bud geniálnímu trollovi, nebo dokonalymu exotovi, kterej v zoufalosti zpochybní uplne vsechno, misto aby proste uznal, ze se myli. Byt na druhy strane, tak ted naopak zpochybnis pravidla, krasne ses vybravil.

Jinyma slovama ty a Moss se zmylit nemuzete, ale komise a my vsichni hlupaci jsme vedle, boží

No vidíš, takze jsi vítěz hned dvakrát, gratulka!

Reagovat
bobis21

Kde jsem zase napsal že se nemůžu zmýlit? Jen další z tvých nesmyslů, které jsem nikdy nenapsal, ale ty přesto tvrdíš že ano. Ještě tady pořád nevidím žádný důvod, proč v tomto případě to zmíněné pravidlo neplatí.

A na jaké druhé straně mám být? Já nejsem na žádné, ani jednomu z těch týmů nefandím, ani k jednomu nemám žádné negativní emoce. Ty evidentně nemáš rád MUFC, takže se snažíš je za každou cenu kritizovat. A pokud větší tomu, že se komise nikdy v historii nezmínila a není ani schopna se nikdy zmýlit, tak je to teda hodně smutný přístup ...

Reagovat
Svatej

Ja ti předložil jednoznačnej dukaz toho, ze se mylis a stejně jsi i tohle zacal zpochybňovat, takze jak dlouha je spolecensky přijatelná doba, kterou si musim vytroet, nez to napíšu za tebe? Vsak ani ted to nepriznavas i navzdory tomu, ze je stejnyho názoru téměř každej a dokonce sam Moss si nebyl verdiktem jistej a nechal ho překontrolovat někým jinym. Ty ale stejně tvrdohlavě skaces na místě a machas rukama okolo sebe a za chvili popres i gravitaci, protoze i Newton se mohl mylit. Cokoliv pro to, aby jsi nemusel ustoupit, kdyz to zaslo tak daleko.

Jestli je vyjádření komise, ktera pravidla zna a je nadrazena tvymu rozhodcovskymu bohu, kterej to špatně odpiskal, malo, tak ti nic dalsiho nedam, stejne by jsi jako posera zpochybnil bezchybnost i toho.

MU je mi u prdele, mam problem se simulantama, i kdyby byli z myho tymu, tak je natru jak bezpaterni chcipaky úplně stejně, tak me zas orestan skatulkovat do neceho, o cem nemas ani páru.

Reagovat
bobis21

"jednoznačnej dukaz" - kde? žádný nevidím

"tvymu rozhodcovskymu bohu" - ani nevím jak se rozhodčí jmenoval a je mi u prdele

"za chvili popres i gravitaci, protoze i Newton se mohl mylit" - jasně, proč si zase nevymyslet nesmysl, je to jediné na co se zmůžeš?

Nemá to s tebou cenu, vše co napíšeš je nesmysl. A jestli máš potřebu psát že popírám i gravitaci tak jsi prostě spadl někam na úroveň nějakých flat earthers and anti-vax

Reagovat
Svatej

Debilnejsi uz byt nemuzes, opravdu je to fyzicky nemožný. Rozhodčí interpretuje pravidla a komise je jeste nad nim, nevim co vic potrebujes, aby jsi videl, ze jses absolutne neschopnej komunikace a tvoji chapavost jsme v akci videli cely dopoledne.

Reagovat
bobis21

Tak jako existují justiční omyly, i komise se může zmýlit. Celá tvá argumentace je založena na tom, že je nemožné aby se komise někdy zmýlila. Jestli myslíš že existuje člověk, který se nikdy v životě nezmýlí, tak jsi naivní snílek.

Reagovat
Svatej

Ta tvoje je zalozena na špatný interpretaci pravidel, ktery nechapes a ty, kteri tomu jsou schopni rozumet, zpochybnujes, takze bych o nejaky argumentaci drzel hubu zavrenou, protoze ze sebe delas k mymu prekvapeni cimdal vetsiho klauna.

Moje argumentace je založená na argumentech a tvoje na jejich zpochybnovani na zaklade vlastniho pocitu, ze nic neni dokonaly. Vubec nic jsi do diskuze neprinesl, jen se drzis stebla zpochybnovani lidi, kteri jsou mnohem kompetenetnejsi nez ty. Neuveritelny, kam jsi tvrdohlavostí schopnej zajit, jen aby jsi ten omyl nepriznal, tezko se nejak dal popisujes.

Reagovat
bobis21

Já jsem tu právě jediný kdo měl nějaké argumenty, ty jen opakuješ dokola svůj pláč. Celou dobu se z tebe snažím dostat nějaký argument, zatím jsi jich tu napsal 0. Je mi jasné že tu jen ztrácím čas se špatným trollem...

Reagovat
Svatej

Ne, neprinesl jsi ani hovno a ani po nekolikatym optani na konkretni argumenty nejsi schopnej prinest nic nez uslintany "vsichni delaji chyby". To je jak ze zaseknutym gramofonem, jsi neuvěřitelně hloupej, seru na tebe, fakt je to s takovym mentalem o nervy.

Reagovat
Bakary3

ty ale argumenty nemas, ty jen dezinterpretujes pravidla a situsci popisujes uplne jinak, nez jak byla, ty si normálně z nas vsech musis delat prdel

Reagovat
Bakary3

Ale to se nesmi, chtit odebrat ciste balon, bez spuntu nahore, bez skluzu.

Mel podle jeho popisu situace Brunovi uhnout a neznemoznit mu pokracovat mmicem k brane.

Reagovat
bobis21

Jestli je podle tebe jediný způsob jak odebrat míč nastavit nohu na podražení, tak je to smutné. Zase přeháníte a snažíte se vytvořit aféru z ničeho. Argumenty nemáte, tak si vymyslíte nějaké "sice to není pravda, ale mohla by být". Beru to tak že uznáváte že pravdu nemáte.

Reagovat
Bakary3

Jojo, ty jsi me pobavil uz s Fillem, haha

Reagovat
Svatej

navíc by si tím i ušetřil vlastní kotník, kterým tak nevybíravě ohrožoval Brunovi podrážku, chípák zákeřnej.

Reagovat
Bakary3

Obrance do toho sel uplne v pohode, zepredu, ani naznak slapaku, skluzu.

Bruno se k nemu otoci zady a naskoci na nej váhou celyho tela.

Kdo tu teda fauloval?

A nemel do toho ten obrance jit nohou pozadu?

Jsi taky fanda MU? Jen se ptam, protoze mi nejde do hlavy, ze by tohle mohl nekdo jiny obhajovat.

Reagovat
bobis21

Nejsem, jen na rozdíl od vás nemám k tomu klubu ani žádný negativní vztah (nefandím nikomu koho nemám v oblíbených - k tomu tady ta funkce je ...), takže se můžu prostě jen podívat na souboj a vidět, že kdyby Bruno běžel pořád rovně, ta vytažená noha ho podrazí - on se vyhnul, to ale neomlouvá ten zákrok - viz. citace z pravidel výše.

Reagovat
bbbauch

Tak i kdyby, lajna vapna je porad penalta

Reagovat
Svatej

zdá se mi, že pohyb začal už před vápnem, ale je mi to popravdě fakt fuk a o tom, co rozhoduje v případě zákroku na čáře, jsem si nebyl jistej, proto jsem se jen ptal.

Reagovat
bbbauch

I kdyz pohyb zacne pred vapnem, ale samotnej zakrok je na care/uvnitr nebo se zakrok protahne od mista mimo vapno az do nej, vzdycky je to penalta.

Reagovat
Svatej

Okej

Reagovat
Bakary3

Faul Bruna, ktery se pokousi o Zidanovku, dostane se do nekontrolovanyho pohybu, jehoz nasledkem slapne na nohu obranci.

A teda, kdyz je mic na lajne a ne ve vapne, piska se bezne primak... jak je to presne v pravidlech, nevim.

Reagovat
bbbauch

Proc by v tom, kde se deje faul, mel hrat roli mic?

Reagovat
bbbauch

Jen upresnim, penalta za me rozhodne ne, ale tady uz se s tou kritikou dostavate nekam, kde vazne nemate pravdu.

Reagovat
r.mrazik

"A teda, kdyz je mic na lajne a ne ve vapne, piska se bezne primak... jak je to presne v pravidlech, nevim."

Reagovat
Bakary3

První cast - je to tak.

Druha - ty vis?

Reagovat
r.mrazik

ja vim...posuzuje se telo a ne mic

Reagovat
Bakary3

A v jakym momentu?

Kam dopadl asi ne, zejo.. a technicky to zacalo ve chvili, kdy pravackou doslapl na mic, ktery byl na lajne. Takze?

Reagovat
r.mrazik

no bere se preci zacatek toho prestupku,vetsinou tedy ten kontakt...a cara je soucasti vapna

Reagovat
Bakary3

A ze cara je soucast vapna, to si jsi jistej?

Ptam se uplne vážně

Ano, treba cara je soucasti hřiště a mic musi byt mimo celym objemem, jak je to s vapnem...

Praxe je takova, ze se opravdu piskaji spis primaky, tak nevim.

Reagovat
r.mrazik

cely muj zivot byla cara soucast vapna...jestli to nejaka "cancel generation" nedavno zrusila,tak o tom nevim

Reagovat
bbbauch

O trochu niz jsem daval cast pravidel. Cara je soucast vapna a kdyz je nejakej faul zapocatej mimo vapno, ale pokracuje i do nej (klidne na caru), jedna se o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je myslím skvělý shrnutí všech příspěvků tady od všech stran

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Svatej

Pamatuju si o trochu extremnější případ, kdy dostal Totti žlutou za tohle

https://www.youtube.com/watch?v=pgvmUbd568I

Hráč proti němu šel nohama napřed a Tottiho by to stálo nohy, tak vyskočil a šlápnul na něj. Sice se obránce sekundu předtím dostal do situace, kdy bude za chvíli čelit redce, ale reakce tottiho situaci změnila a faulující byl on.

Jít Bruno dál, tak by z toho faul mohl klidně udělat, ale situaci změnil a fauloval sám.

Uff tak nevím, bbbauch (neměl tam dřív jen dvě b?) píše zas přesnej opak.

Reagovat
Pigeon

Ty vole. To je teda o dost extrémnější příklad ale

Až tak o dost, že to spolu nesouvisí.

Reagovat
Svatej

A v čem? Však to vysvětlení tu podobnost objasňuje. že šlo o jinej typ zákroku by bylo jasný každýmu

Reagovat
Pigeon

Totti se mu vyhnul ale zároveň záměrně na něj dupnul, to je evidentní. Bruno mu včera šlápl na nohu, ale to bylo způsobeno tím, že si přebíral míč otočkou a noha mu pokračovala v pohybu. Úmysl tam jasně nebyl. O intenzitě obou zákroků se pak taky nemusíme bavit.

Tottimu navíc ten blonďák zahrál míč a v době, kdy Totti na něj dopadl byl v držení míče hráč Leverkusenu, i když tam šel prasácky podrážkou napřed, lae dříve byly trochu jiná měřítka. Bruno byl oproti tomu hráčem na míči a obránce ballon nezahrál a zahrát nemohl, proto jsem poukazoval na Brunovou šikovnost, že si jej takto rychle dokázal pokrýt.

Rozdíly tedy jsou v: záměru, intenzitě, a tím, kdo byl vlastně hráč v držení míče, což je zásadní.

Reagovat
Svatej

Tak popořadě

Záměr - dupnul na něj a zaměr je ukradenej, podobně jako nezáměrně dupnul Nani na Xabiho hrudník(?) proti Realu a dostal redku. - Může být přilehčující okolností, ale nehraje roli

Intenzita - Vysvětlena už v mým příspěvku, extrémnější případ se stejným schématem, bránící hráč dělá potenciální chybu, útočník dělá větší.

Míč - To, že blonďák zahrál míč, je v takových případech zcela ukradený, už dávno neplatí to, že když zahraješ míč, tak můžeš soupeři i zlomit nohu.

Co je na tom šikovnýho? Však ta klička byla mizerná a nedodělaná a dodatečně je potvrzeno, že ani neměla být odpískaná, tak kde je tam šikovnost?

Jen dodám - v držení míče není vždycky ten, kdo se v daný sekundě míč dotýká, to je hloupost.

Reagovat
Pigeon

Bruno byl jasně držitelem míče a bránicí hráč jej nezasáhl, jen mu vletěl zezadu do nohou. Jestli se to snažíš celé postavit na tom, že ho Bruno fauloval podrážkou, tak OK, za mě je to hloupost. Dále to rozebírat nebudu, jelikož za mě zaznělo vše a už nemám potřebu něco zdůrazňovat a opakovat.

Reagovat
Svatej

Ty jsi o držení míče mluvil v souvislsoti s Tottim, ne Brunem. Stejně to na věci nic nemění. Když budeš dělat přešlapovačku a sjedeš obráncovi během toho po koleni, tak taky fauluješ i jako držitel míče, stejně tak můžeš při nepovedený Zidanovce spadnout na něčí kotník a jednozančně faulovat.

Ano, fauloval a ještě brečel, že ho něco bolí, to mě osobně na tom sere nejvíc ze všeho..

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=5rir7gYqMXQ

tohle byla karta pro Drogbu.

Reagovat
Svatej

Ty kráávo Faul si pamatuju, ale kartu ne

Reagovat
Busby babes

mozna si pamatuju spatne tu kartu no.

Reagovat
vitasrp

Jop, Drogba za to dostal žlutou a Carlo tehdy chvíli vypadal, že dá rozhodčímu pěstí.

Reagovat
Hokaido

Jasná žlutá, vždyť mu těma žebrama mohl klidně vyvrknout kotník.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

to neni tak extremni...je to skoro stejny jak bruno

Reagovat
Busby babes

btw ten priklad s tottim... tohle je problem, ze tohle rozhodci obecne nepiskaji jako faul, tyhle pady pod nohy. Vidis v kazdem zapase, obrance jde do skluzu, utocnik se mu vyhne, ze nadskoci, ale tim treba ztrati rychlost a mic mu utece a rozhodci nic. Pritom podle pravidel to faul je a pokud je to ve vapne, tak by mela nasledovat penalta a je uplne fuk, ze s eho obrance ani nedotkl... pak se lidi divi, ze ty utocici hraci nadskoci, ale nechaji tam aspon spicku kopacky aby o toho obrance/brankare aspon zavadili...

Reagovat
Svatej

Tohle taky vnímám jako problém. Hodněkrát jsem už viděl útočícícho hráče ustát přímej faul a snahu zakončit, která následně gólem neskončila, ať už z toho důvodu, že zpomalil, nebo si míč musel posunout tak, že ztratil tu obrovskou výhodu, kterou měl a ve výsledku na to trpěl.

Sice jsem na toho hráče byl nesmírně hrdej, ale ve výsledku přišel o šanci na výsledek/trofej. V ideálním světě bych si přál, aby se po nápravě simulantů začalo řešit i tohle, ale pokud bych si měl vybrat jen jedno z toho, tak to herectví mám furt jako nepřítele č. 1.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, ten tam 100% musel mít 2 b

Reagovat
bbbauch

3 odjakziva

Reagovat
bbbauch

Ted jste me s tom mistem znejistili, ale porad mam za to, ze v pravidlech je to tak, jak jsem psal.

Reagovat
bbbauch

If there is a “continuation foul” by the defending team (best example is somebody pulling or pushing somebody else), if any portion of that foul occured IN the penalty area (including on the line), then this is a penalty kick. So a defender pulling an attacker that starts OUTSIDE the penalty area is committing a direct free kick offense. But a smart referee will allow that play to continue for a bit…if the defender is dumb to continue that INTO the penalty area, then the foul “upgrades” to a penalty kick.

Reagovat
Svatej

''if the defender is dumb to continue''

Až tady jsem se zastavil a říkám si, že to asi nebude citování výkladu pravidel co?

Reagovat
bbbauch

Nee, to neni primo z pravidel je to shrnuti od nekoho, presne takhle jsem to tusim rok dva zpatky cetl nekde oficialnejsi cestou, akorat se mi to nepodarilo najit. Zkusim jeste nekde mrknout, jestli to nekde je

Reagovat
bbbauch

If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.

Aktualni Laws of the Game na strane 108

Measurements are from the outside of the lines as the lines are part of the area they enclose.

Law 1: The field of play

Reagovat
Busby babes

ad misto, ale faulovany hrac je ve vapne, ne?

Reagovat
iamek

+ máme fakt kvalitní hráče v akademii po dlouhé době. Snad neodejdou jako Ramazani nebo Gomes. I když takový Ramazani by si fakt asi moc nezahrál.

Reagovat
Pigeon

No u Gomese jsem neviděl lepší zítřky. On je na PL slabý a malý. Není tak technicky vyspělý na to, aby to vykompenzoval. On by tak hvězdil ve Španělsku, ale na PL to nevidím.

Reagovat
Golasso

"...je fajn vidět, jak lidi zase sereme"

Mě teda serou hlavně rozhodčí

Reagovat
Tomanatura

No nevim teda, pred pul rokem se tu psalo bez vyjimky jak je cely kadr vcetne trenera uplne zly. Od te doby prisel jeden hrac do zakladu a jeden hrac jako backup.

Reagovat
Tomanatura

A k veci. Kadr podle me nijak extra dobry neni. Ti hraci v zakladu jsou samozrejme super, ale musi mit formu Pogba a Bruno. Pokud misto nich zase nastoupi Matic bez formy, Mata, Andreas, James nebo Lingard, tak je ten tym z fleku uplne spatny. Zaklad je super, zbytek ne.

Reagovat
Pigeon

Podle mě vyloženě potřebujeme silného dominantního stopera a pravé křídlo maximálně. Zálohu máme nejlepší v lize bez prdele, kraje obrany jsou v pohodě, Maguire by potřeboval atletičtějšího silného stopera k sobě a ofenziva: Martial, Rashford, Greenwood, James + pravé křídlo je úplně v pohodě. Samozřejmě je ptořeba se zbavit hráčů, ale ten tým je mladý, silný a hodně tomu věřím.

Reagovat
Neutron

Jamesa by mali naucit aj nieco ine ako splasene pobehovat...

Reagovat
Pigeon

Kdyby vypiloval centry a přihrávku, tak bude platný. Má 6 asistencí momentálně

Reagovat
Neutron

ved to je to proste momentalne nema na to hravat zaklad...a uprimne...asi to vzdy bude taky squad player...

Reagovat
r.mrazik

vcera bylo videt,ze kdyz nastoupil mctom a fred,tak dopredu to bylo uz dost nijaky

Reagovat
Pigeon

Tak on McT je DM/CM a Fred je CM. Pogba už se v 70. nemusel nikam hnát a na hřišti vždy potřebuješ jednoho kreativního, a to je buď Bruno, nebo Pogba. teď jsme hráli proti slabším týmům a Ole si troufl tam hodit AM a AM/CM. Otázka je, zda tak ofenzivní to bude vždy, ale spíš bych si tipl na složení klasické DM, CM, AM.

Reagovat
r.mrazik

tak hrajeme 4231 a mohlo by to byt v klidu i proti silnejsim...akorat by se bruno vice stahl

Reagovat
Neutron

ale bolo by fajn mat niekoho kreativneho aj okrem nich dvoch...

Reagovat
Busby babes

vsak Pogba v tomhle systemu plni i spousty defenzivnich ukolu. Navic Matic casto hraje tretiho stopera... tohle se da hrat i proti silnejsim tymum.

Reagovat
Pigeon

Ona je právě otázka, jak dlouho bude Pogba chtít hrát box to box pozici. Přece jen dříve bylo vidět, že se spíše vidí na AM.

Reagovat
Busby babes

jenze kdo to takhle ma? Podle me skoro nikdo. Na nekterych pozicich jo, ale na vsech? Koukni na Pool, jejich zakladni 11 je skvela, ale za nima? ten vykonnosni rozdil je taky velkej. Maj super krajni beky, ale za TAA proste nahradu nemaji, protoze druhej takovej hrac jednoduse neni. maj Clyne a Milnera, obcas to na kraji lepi Gomez a ted nejakej ten mladej, ne?

Stred zalohy nemaj kreativni vubec a resi to prave pres TAA primarne. A ta druha vlna je Shaqiri a Lallana. Do utoku super prvni trojka, ale backup Ox, Origi a Minamino. z toho si taky uplne nesednes na prdel. A stopera maji Lovrena.

Reagovat
Svatej

V anglii asi jen City v tuhle chvíli, jinak spíš mimo ostrovy. PSG, Bayern, Real..

Reagovat
Busby babes

City ale jen v zaloze. Jesus taky neni Aguero, maji 3 50+ milionove stopery, ale poradneho stopera jen jednoho a ten je porad zrakvenej. Krajni beky Walker ok, ale za nim? Taky zadna slava...

Reagovat
Svatej

To je mimochodem taky důvod, proč jsou ty týmy tak dominantní, nechápu, že se to nesnaží ostatní napodobit

Reagovat
Tomanatura

Osobne v triu Ox, Origi a Minamono/Shaqiri vidim daleko vetsi kvality, nez v Lingard/Mata/James(tito tri jaou vylozene na odstrel)/Ighalo. Kdyz se k tomu prida Andreas ze zadu, jak se castokrat stalo, tak vysledel jsme videli. Ja na tu nemohoucnost nezapomnel, nikdy jsem z toho nevinil Oleho, ale ten spatny kadr. Ted jsou vsichni zdravy a odpocati po pauze, ale v nahustenem programu dalsi sezony klidne muzem znovu sklouznout k podobnym vykonum v dusledku zraneni dulezitych hracu.

Treba tri ctyri hrace ( nemyslim tim ze se musi nutne koupit) do ofenzivni faze na pomezi zakladu a lavicky, kteri kdyz nastoupi, tak nebude videt tak obrovsky rozdil. Ighalo a Greenwood super, dalsi dva bych koupil.

Reagovat
Busby babes

hele to klidne ale porad to neni zadnej slagr. ja nerikam, ze nepotrebujeme kvalitnejsi hrace i do toho druheho sledu, potrebujeme. jen rikam, ze nikdo nema top hrace zdvojene na vsech pozicich. krome City v zaloze.

Reagovat
iamek

Ty hráče to hlavně po příchodu Bruna začlo bavit a je tam vidět to jiné nastavení v hlavě. Když hráč střídá, tak je na něm vidět, ze dolu nechce ( Martial včera třeba ). Takový Pogba maka i směrem dozadu, což v minulosti nebylo. Najednou ho fotbal začal bavit, protože si má s kým dat balon a hned chce údajně podepsat novou smlouvu. Druhy faktor je ten, ze přes koronik pauzu se uzdravil každý důležitý hráč. Během sezóny je proste Ole neměl a ta lavička není směrem dopředu proste tak silná. Hráče, kteří tam nemaji už co dělat je pořad dost - Perreira, Lingard, Jones, Mata a s hráčů co jsou na hostování Smalling, Rojo a Sanchez. Tam čeká Eda hodně práce.

Reagovat
Pigeon

Jo, tak to ode mě zrovna nebylo. Já tam ten potenciál vždy viděl, i v hráčích, kterým se třeba tolik nedařilo. Martial byl skvělý příklad. V zimě jsem asi co deset minut kontroloval twitter ohledně Bruna. Věděl jsem, že to je ten puzzlík do skládanky, který je podstatný, protože on spojuje dvě fáze týmu a potřebovali jsme jej jako sůl. No a Ole je podle mě muž na svém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdo nemá rád protěžované týmy..... Mít 18 či kolik penalt prostě náhoda není... A včera, to byl zářez jako prase. Vždyť ten obránce mu nic neudělal a ještě dostal naloženo od Bruna a pískla se penalta. Příště to dopadne tak, že někomu Bruno skočí na hlavu, zakřičí a pískne se to taky.... VAR mělo přinést nějakou spravedlnost do hry. Sem tam je za něj člověk i rád, ale potom vidí momenty, jako ten včerejší a říká si, jak tohle může někdo posoudit jako penaltu.... Stačí se podívat jaké týmy hrají a komu ji pískl a je to jasné..... Teď jsem někde četl rozhovor Ramose, že jim rozhodčí nepomáhají. Úplně stejná situace jako u United.... To prostě může říct buď hráč Realu nebo jejich fanoušek, ale nikoho tím neoblafnou... Nic to však nemění na tom, že United jsou mašina. Tak proto nechápu tu pomoc rozhodčích.

Reagovat
Neutron

tiez som vseobecne proti tomuto pomahaniu silnejsim klubom

Reagovat
Busby babes

Mít 18 či kolik penalt prostě náhoda není...

presne, ostatni na nas hrajou jak prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vás mají rozhodčí nějak moc v lásce.... Některé z nich byly jako ta včerejší, tedy vymyšlené....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak, pro nás se nic nemění. Jsme třetí a každý zápas je jako finále. Musíme je vyhrát a budeme v LM, což je nejen cíl sezóny, ale především povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl udelat nic jineho, lepsiho Jsem moc zvedavy jak tady budete obhajovat simulace jinych hracu

Reagovat
Hokaido

To jak to rozhodčí posoudil je na něm

Z tohohle přístupu se mi ale chce vážně blít.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Rozumím tomu správně, že jsi v podstatě napsal: Je mi fuk, že hráč mého týmu trapně simuloval a získal pro svůj tým výhodu, hlavně že to rozhodčí včetně těch za VARem sežral.

Tak z tohohle postoje je mi slušně na blití

Reagovat
h8_sfatto

báječní United, kteří proinvestovali miliardu liber a teprve po 5 letech to začalo fungovat,když jim štěstí losu přihrálo nejslabší týmy po sobě to je teda rekord

Reagovat
r.mrazik

bude diplom!

Reagovat
Neutron

vidis to...svojho casu Real tiez vela investoval a efekt sa nedostavil...Arsenal tiez investoval vela dukatov a vysledok je aky...ja nechapem co tu vsetci cakate, ze privedies z divizie hracov, urobis z nich top class v podstate zadarmo a hrat budu za gastrace? Vo futbale sa tocia velke prachy a bohuzial to uz takto funguje, v Anglicku nie je ziaden Bayern co by mal v podstate monopol na domacom trhu...

Reagovat
Busby babes

U Guardioly se tomu rika koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester dobře jede Navíc bez Pogby mají i dost sympatický kádr konečně po letech

Reagovat
Člen_zlořádu

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to samej rozhodčí koukám MU jen tak dál

Reagovat
Busby babes

Thursday was United’s 53rd game of the season – the same number of games played in the whole of last season. The goal difference this year is 100-42. It was 85-70 at the end of last season."

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je znamy presny datum kedy ma byt verdikt na to odvolanie City?

Reagovat
Busby babes

psalo se 13. tedy v pondeli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad, nech to je uz rozhodnute

Reagovat
Ligter

jinak de Gea v soutěžních zápasech včera překonal Schmeichela

Reagovat
Busby babes

ad Mourinho a jeho vyhoreni... osobne jsem veril, ze by mu ta pauza od fotbalu mohla prospet. Uvidime, jestli dostane sanci pristi sezonu a nejak si vybudovat svuj tym. Ale i kdyby ne anebo i kdyby to byl i nadale pruser, tak je to vlastne ocekavane... Malokdo dokaze byt na vrcholu nejak dele nez to dokazal Mourinho... Nekteri legendarni treneri i treba o polovinu mene...

From assessing careers of PL and CL winners, the average time at the top is actually only 12.3 years.

Sacchi was a mere six years

Van Gaal 19

Pep is at 12, Klopp at 10.

Lippi nebo Cruyff jsou na tom podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

Je trochu otázka, jestli se dá u Kloppa počítat na vrcholu celých 10 let, když Liverpool patří mezi top mužstva v lize jen 2 sezony z jeho 5, kdy vyhrál jeden titul a jeden skoro. A v Bundeslize to bylo podobné, 2 tituly a 2 druhá místa, ovšem 20-30 bodů za Bayernem. Samozřejmě má za sebou i úspěšné roky v LM a EL, ale 10 je podle mě přehnané číslo.

Reagovat
Mato178178

Potom koľko rokov mal úspešných Jožko veď ten je už 10 rokov vyhoreny

Reagovat
smazaný uživatel

no, před 5 lety vyhrál titul s Chelsea, ale to bych možná ani nepočítal jako úspěch, přeci jen je to podvodný paklub

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem tě dobře vyčetl, tak jsi fanda United. Fanda klubu, který je protěžováný už od éry Alexe Fergusona. A budeš tu Chelsea označovat jako podvodný paklub? Fanoušek tak protěžovaného týmu, který pálí přemrštěné částky a nakupuje o sto šest? Nejdříve si zameť před prahem svého klubu než budeš nazývat a osočovat jiný klub. A nezkoušej vyvracet. Všichni to vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dodávám, že United jako velkoklub respektuji. Co však nerespektuji je ta cesta jak toho ten klub dosáhl a stále v tom pokračuje, viz včera vymyšlená penalta.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ze slabších trollů tady

Reagovat
r.mrazik

Barvic se moc nepovedl...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Owny je tím Manchesterem uplně prolezlej

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho casto vidim pisat o Arsenale, tak asi skor ten nez ManUtd

Reagovat
oddy

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

tak prvni Ligu mistru vyhral v roce 2004, posledni EL v roce 2017. pripadne PL 2015.

Reagovat
Mato178178

To je 1 ligový titul za posledných 8 rokov

Reagovat
Busby babes

tak bavime se o tom, jak dlouho na tom vrcholu vydrzel, ne ze ten vrchol byl x let zpatky.

Reagovat
Big Virgil

narozdíl od Pepa, Klopp nikdy nezačal trénovat nejlepsí/nejbohatší tým v zemi. Zvládl by tohle Pep? Nebo je to trenér jenom pro týmy kde bude mít ty nejlepší podmínky oproti konkurenci?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem neřekl, cením si Kloppa víc než Pepa, jenom ten počet roků na vrcholu není při vší úctě přesný

Reagovat
Whitemedia

22-year-old Abraham activated a one-year extension clause this season by reaching a set number of games and goals, which means his contract runs to 2023.

Takže žádná panika

Reagovat
Svatej

No z toho neskáču do stropu ještě teda..

Reagovat
smazaný uživatel

kolik 22letých útočníků je na stejný úrovni

Reagovat
Svatej

Spíš jsem tím chtěl naznačit, že bych ocenil, kdyby se smlouva prodloužila na delší dobu

Reagovat
Whitemedia

tři roky je ti málo?

Reagovat
Svatej

To je ve vysledku rok s otevřenýma dverma pro žraloky

Reagovat
Busby babes

pristi rok da 3 goly za 27 zapasu a bude

Reagovat
Svatej

Ideální příležitost na to, abych si zpětně zanadával na to, proč jsme mu do smlouvy dávali tak stupidní klauzuli

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=aSprMdZi0k4

doufám, že to bude mít nějaký happy end

Reagovat
jk

Everything changed vol. 2

Reagovat
Mates_Matesović

Začínám bejt přesvědčenej, že toho Poche vyhodil jenom kvůli tomu dokumentu.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, dokonce mám konspirační teorii, že ani nebyl vyhozený a po tom dokumentu se vrátí, vzhledem k tomu, že ani nebyly spekulace o tom, že by šel do jiného klubu a v rozhovorech se vyjadřuje o Spurs strašně pozitivně, že by se chtěl vrátit, na sociálních sítích dává fotky v oblečení Spurs, atd.

Reagovat
mul

Levy musí mať nejakú šialenú poistku, ktorá mu bude kryť "alimenty" pre Joseho

Reagovat
ajouki

Pro pokračování dokumentu All or Nothing nemohli vybrat lepší klub. Manchester City bral titul, bral bodové rekordy, bral All. Tottenham bere a stává se z něj Nothing. Druhé série obecně stojí za hovno, tady se těším.

Reagovat
Busby babes

jj, jako ten Sunderland.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nebelung

Reagovat
icemike

All or José

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1281531277301166085

Manchester United's Bruno Fernandes has been named Premier League player of the month for June.

Reakce na tweet. za me ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle futbinu se zdá, že EA nechce, aby ho ve FIFA někdo měl, alespoň podle cenovky

https://imgur.com/a/zYqFnYS

Reagovat
Miguel19

Proč EA?

Reagovat
smazaný uživatel

EA už nedělá fifu?

Reagovat
Miguel19

Dělá. Ale ty ceny na futbinu se berou podle sestav sestavených od hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ty parametry na SBC zadává EA, že jo. Každopádně je to trochu slovíčkaření nad zřejmým renoncem.

Reagovat
Miguel19

A tu kartu stejně nikdo dělat nebude

Reagovat
Wazza228

Bruno Fernandes becomes the first Manchester United player to win back-to-back Premier League Player of the Month awards since Cristiano Ronaldo in 2006.

Reagovat
Front hell

Best diver od the month

Reagovat
Busby babes

nemuze to vyhravat porad jen Salah.

Reagovat
Front hell

Ten právě od toho už docela upustil

Reagovat
Busby babes

jj, to jsme videli minulej tyden.

Reagovat
Front hell

Tak u Bruna už to vidíme každý zápas

Reagovat
kiwwi

2 po sebe a to tento mesiac zacal zase naramne...zeby hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pozoruje někdo taky, že je psaní komentářů na EF poslední dobou zasekanější a trvá i pár sekund, než se napsaný text objeví v textboxu?

Reagovat
smazaný uživatel

a prohlížeč vytěžující CPU při psaní komentáře nejspíš nějakým hnusným javascriptem?

Reagovat
smazaný uživatel

mne to robi hlavne vecer

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, už se to tady i párkrát řešilo, rozhodně nejsi sám.

Reagovat
Busby babes

jj, me se to deje pravidelne. stejne tak, ze pro odeslani musim pak jeste jednou refreshnout okno aby se mi to updatlo. i kdyz ostatni muj koment uz asi vidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele