Premier League - souhrn 27. kola

22.02.2019, 22:41, aktualizováno 24.02.2019, 17:03
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Manchesterem United a Liverpoolem skončil bez gólů. Arsenal doma přehrál Southampton. Tottenham překvapivě odjel s prázdnou z Burnley a nevyužil možnost, aby se přiblížil vedoucí dvojici. Newcastle naplnil roli favorita proti Huddersfieldu. Druhou výhru v řadě zaznamenal Watford, v Cardiffu dominoval a zvítězil 5:1. Jen o gól méně vstřelil Crystal Palace v Leicesteru. Radost zavládla rovněž v táboře WHU, a to po derby s Fulhamem...

Arsenal FC - Southampton FC 2:0

24.02.2019 15:05

Góly: 6. Alexandre Lacazette, 17. Henrich Mchitarjan

Silná domácí forma vydržela Arsenalu i v nedělním střetnutí proti Southamptonu. Kanonýři si po výsledku 2:0 připsali na Emirates Stadium již sedmou ligovou výhru v řadě za sebou a úspěšně zůstávají v boji o umístění do čtvrtého místa, zaručující účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Vše podstatné se událo v prvním poločase, kdy se prosadili Lacazette s Mchitarjanem. Saints naopak zůstávají na sestupové osmnácté příčce.

Oba týmy se do zápasu pořádně obuly hned od úvodních minut a velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Jako první měli blízko k průlomu skóre hosté, když se Nathanu Redmondovi podařilo obelstít ofsajdovou past, jenže tváří v tvář Berndu Lenovi anglický forvard neuspěl. Neproměněná příležitost Redmonda zamrzela dvakrát tolik sotva minutu nato, když se vedení ujal Arsenal. Iwobiho centr z levé strany proplachtil pokutovým územím až k Henriku Mchitarjanovi, jehož rána z voleje sice mířila mimo tři tyče, ale Alexandre Lacazette ji dokázal pohotově tečovat zblízka do brány.

Saints zareagovali dalšími dvěma střeleckými pokusy, jenže Armstrongovu hlavičku zastavil Kolašinac a šanci Targetta lapil pozorný Leno, zatímco domácí byli v koncovce i napodruhé nekompromisní. Takřka jako přes kopírák Arsenal skrze aktivního Iwobiho poslal přízemní pas do šestnáctky, kde na zadní tyči číhal opět Mchitarjan a tentokráte již povedenější ranou překonal Anguse Gunna sám.

Povedený výkon domácích mohl záhy korunovat Lacazette, jehož vyslal do úniku výtečným pasem Granit Xhaka, ovšem Jan Bednarek na poslední chvíli stačil francouzskému střelci vpadnout pod nohy a jeho ránu zablokovat. Ještě větší příležitost měl Lacazette pět minut před poločasovým odchodem do kabin, když si obrana Saints nedokázala poradit s kvalitním centrem Lichtsteinera a Sead Kolašinac Lacazetta vybídl k zakončení z hranice malého vápna. Ten však k údivu Emirates Stadium až přílišně podebral míč a přestřelil. Když pak jeho další střelu po další dobré práci Kolašinace dokázal Gunn vyrazit, šlo se do kabin za dvoubrankového vedení domácích, které mohlo být snadno ještě vyšší.

Hosté po změně stran vyběhli hned s dvěma novými hráči po osmi minutách mohl utkání zdramatizovat James Ward-Prowse, jenž slibně vypálil po laciné ztrátě Xhaky, ale jeho pokus nakonec skončil těsně vedle. Arsenal záhy musel přeskládat svou obrannou čtveřici vinou zranění Stephana Lichtsteinera, jehož na kraji obrany zastoupil Shkodran Mustafi a pozici stopera obsadil z lavičky Laurent Koscielny.

Přestože Saints pokračovali ve zlepšeném výkonu a těšili se po změně stran územní převaze, dostat se Arsenalu na dostřel jediného gólu se jim nepodařilo. Blízko k tomu měl na samém sklonku druhé půle Matt Targett, ale Bernd Leno obstál i tentokrát a vychytal teprve své třetí čisté konto sezony.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 0:0

24.02.2019 15:05

Góly: -

Dlouho očekávaný zápas mezi odvěkými rivaly z Manchesteru a Liverpoolu nenabídl příliš pohledného fotbalu a skončil bezbrankovým výsledkem, domácím Red Devils se navíc zranila hned trojice hráčů.

Během prvních dvaceti minut diváci opravdu neviděli mnoho zajímavého, hra byla vyrovnaná, ovšem bez větších šancí na jedné či druhé straně. Nejblíže k brance byl Salah, ale přes obránce ve velkém vápně přejít nedokázal, jeho pozdější přímý kop skončil vysoko nad břevnem. Potom se navíc začala hra kouskovat, Ole Gunnar Solskjaer musel hned třikrát vynuceně střídat, a to kvůli zdravotním problémům trojice záložníků Herrery, Maty a Lingarda. Komplikacím se ale nevyhnul ani Jürgen Klopp, jenž musel ze hřiště stáhnout Firmina.

Právě Lingard, který až v průběhu zápasu na hřišti nahradil Matu, se zranil při asi nejzajímavějším momentu prvního poločasu, když jej Lukaku vysunul a Lingard se objevil zcela sám před Alissonem. Anglický záložník se brankáře pokusil obejít, při čemž si pravděpodobně přivodil nějaké zdravotní neduhy. Alisson musel zasahovat ještě jednou, a to proti hlavičce Lukaka.

Po poločase se po standardce dostal k ohrožení brazilského gólmana i Pogba, jenže se předtím nacházel v postavení mimo hru. O chvíli později pálil z úhlu Rashford, ovšem trefil pouze boční síť. Příležitost si po sedmdesáti minutách hry vypracoval i Liverpool, po Milnerově rohu se dostal k hlavičce Sturridge, jehož prudký pokus však skončil mimo prostor tří tyčí.

Nakonec se alespoň jednou přece jen dostal míč za záda Alissona, když si jej tam ukázkově napálil jeho spoluhráč Matip, trefa ale nemohla být uznána. Po přímém kopu totiž do nebezpečného prostoru posílal míč Smalling, který se nacházel v ofsajdovém postavení.

Pro Reds je tak tento výsledek komplikací v boji o titul, neboť jedenáct kol před koncem už mají náskok pouhého jednoho bodu na Manchester City. Rudí ďáblové čtvrté místo po tomto kole neudrží, už nyní se před ně dostal Arsenal a po dorovnání počtu zápasů tak může učinit i Chelsea.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 1:4

23.02.2019 18:30

Góly: 64. Jonny Evans - 40. Michy Batshuayi, 70. Wilfried Zaha, 81. Luka Milivojević (pen.), 90+3. Wilfried Zaha

Již skoro dva měsíce a sedm zápasů trvá čekání Leicesteru City na vítězství. Lišky nestačily ani na Crystal Palace v souboji tabulových sousedů a vidina evropských pohárů se jim nadále rozplývá. Branku za ně vstřelil stoper Evans, na druhé straně se prosadili Batshuayi, Milivojević a dvakrát Zaha.

Domácí měli o něco více ze hry a po osmi minutách se do první šance dostal Vardy, jenže hlavičkoval těsně nad. Vardy poté našel na vápně Maddisona, jenž pro změnu vypálil vedle. Dlouhé minuty se následně hrálo bez jakéhokoliv většího vzrušení, až zhruba pět minut před koncem poločasu udeřili zničehonic hosté.

McArthur z velké dálky napřáhl, nastřelil nohu svého spoluhráče Batshuayie a brankář Schmeichel na tuto změnu směru nedokázal reagovat. A jelikož se neujala na druhé straně ani Tielemansova střela, odcházeli do kabin výrazně spokojenější Hodgsonovi svěřenci.

Leicester se na úvod druhé půle snažil soupeře zatlačit, k brance ovšem nevedla ani Maddisonova střela po hodině hry. Až o něco později přišel dlouhý aut ze strany, po dlouhé hlavičkované dostal míč na nohu Barnes, jenž vyzval Evanse a ten překonal Guaítu.

Eagles ale s odvetou nečekali dlouho a po dalších pěti minutách hry poslal McArthur přetažený centr na Wilfrieda Zahu. Ten se před Schmeichelem objevil zcela sám a povedeným volejem jej propálil. Prosadil se tak při třetím ligovém startu v řadě.

A pro Foxes bylo ještě hůře. Dánský gólman v jejich službách sice zlikvidoval Batshuayiovu ránu, následně však Evans zfauloval ve vápně Schluppa a sudí odpískal penaltu. Té se tradičně ujal Luka Milivojević, poslal Schmeichela na druhou stranu a s přehledem proměnil.

V samotném závěru, když chyběly desítky vteřin do posledního hvizdu rozhodčího, ztratil Maguire na polovině hřiště míč. Ayew vysunul Zahu, který i přes Schmeichelův dotyk procpal balón do sítě a sedmým gólem v sezóně zpečetil vítězství Orlů. Ti se tak za svého dnešního soupeře dotáhli na rozdíl pouhých dvou bodů, přičemž na sestupové příčky už mají náskok dvou výher.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers 1:1

23.02.2019 16:00

Góly: 14. Joshua King (pen.) - 83. Raúl Jiménez (pen.)

Zasloužená remíza po třech penaltách a urputném boji se zrodila v souboji Bournemouthu s Wolverhamptonem.

Wolves se již v prvních sekundách ujali iniciativy ve vedení tempa zápasu. V úvodních pěti minutách zahrávali tři rohové kopy. Ale ani z jednoho se jim nepodařilo přímo ohrozit branku Cherries.

Paradoxně přes tlak hostí v úvodu utkání se do první nebezpečnější situace dostali domácí, ale Solankeho hlavička nebyla přesná. První branka utkání padla ve dvanácté minutě. Střelec branky - Raul Jimenéz se ale radoval jen několik vteřin, protože byl pískaný faul napadajícího Joty, který mu míč předložil.

Na opačné straně ale o minutu později branka padla také a na rozdíl od té první, nebyl důvod k jejímu odvolání. Moutinho ve vápně brnknul o nohy Kinga, který poté nařízený pokutový kop proměnil.

Hráči Wolverhamptonu, kteří se nechtěli nechat nepříznivým skóre v úvodu zápasu rozhodit, se vrhli do útoku. A byli ochuzeni o jasnou penaltu, když se míč svezl po ruce jednoho z obránců Cherries. Celý incident se pravděpodobně odehrál v mrtvém úhlu pro hlavního sudího , jeho asistentovi pak zřejmě ve kvalitním výhledu zabránilo slunce, které zalívalo polovinu hrací plochy. A tak i se i přes protesty Vlků zahrával pouze rohový kop, ze kterého nic nevzešlo.

Ke konci poločasu se dvojice útočníků Wolves dostala do zajímavé situace. Jota pláchl svým strážcům a stříleným centrem hledal Jimenéze. Ten ale bohužel pro něj nezvládl na míč dosáhnout.

Na druhé straně si v nastaveném čase vypracovali domácí šanci hezkou kombinací, ale Nathaniel Clyne v samotném závěru akce poslal přihrávku místo na nohu spoluhráčů do rukou Patricia.

Na začátku druhé půle obdobně jako v té první, zahrávali Wolves několik rohových kopů za sebou. Tentokrát se již dostali do zakončení, ale ani jednou nemířili mezi tři tyče. Po nepovedeném výkopu Ruie Patricia se do obrovské šance dostal Dominic Solanke, který mohl vstřelit svoji první branku v červenočerném dresu. Naznačením střely vyřadil svého obránce a ocitl se sám před Patriciem. Střela ale nebyla dostatečně umístěná a portugalský brankář ji zvládl zastavit svou nohou.

Jordan Ibe se dostal do obrovské šance a mohl zvýšit skóre a dost možná tak utnout odpor Wolverhamptonu. Ale ani jemu nepřálo štěstí. A mohl své neproměněné šance litovat. Protože hosté se dočkali zasloužené penalty. K puntíku se postavil Jimenéz, s ledovým klidem si počkal na Borucův pohyb a míč poslal do jeho protipohybu.

A penaltovým žním nebyl konec. Na druhé straně byl Fraser faulován zřejmě těsně před pokutovým územím, ale rozhodčí i přes to nařídil třetí penaltu v utkání. Josh King si věřil a šel si pro druhý gól. Ale balón od jeho kopaček vyrazil na cestu k pravé štangli, od té se odrazil a stav utkání byl stále 1:1.

Hrálo se nahoru dolů, pastva pro oči. Především střídající Adama Traore naprosto změnil tempo utkání.

Ale ke změně skóre už nedošlo. V závěru plném napínavých momentů pak došlo i k jednomu úsměvnému, když hráče pokropil zavlažovací systém, který v páté minutě nastavení začal odvádět poctivě svou práci. Ani tato kuriozita už ale na výsledku utkání nic nezměnila a oba celky se rozešly spravedlivou remízou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Huddersfield Town 2:0

23.02.2019 16:00

Góly: 46. Salomón Rondón, 52. Ayoze Pérez

Trápení Huddersfieldu nebere konce. Na půdě Newcastlu si Terriers připsali již třináctou prohru z posledních čtrnácti zápasů a zůstávají tak po výsledku 2:0 přikovaní ke dnu ligové tabulky. To družina Rafaela Beníteze slaví již třetí domácí výhru za sebou a úspěšně se sestupovému pásmu vzdaluje. Klíčovým momentem utkání bylo brzké vyloučení hostujícího Tommyho Smithe, které Newcastle potrestal dvěma slepenými góly v úvodu druhé půle.

Konečné skóre mohlo být ještě daleko výraznější, neboť dominance Magpies byla obzvláště po změně stran neoddiskutovatelná, ovšem střídající Kenedy s Longstaffem trefili pouze brankovou konstrukci a tyč huddersfieldské brány zvonila dvakrát i v poločase prvním. Tak jako tak mohou být domácí spokojeni se ziskem tří bodů i výkonem své rekordní posily Miguela Almiróna, jenž absolvoval plnohodnotný debut v novém dresu a vedl si před nadšenými tribunami St. James‘ Parku náramně.

Almirónovi v sobotu odpoledne k dokonalému výkonu chyběl snad jen vlastní střelecký zápis, který mohl přijít již ve dvanácté minutě, kdy jeho samostatný únik po lahůdkové akci skončil na tyči, kterou záhy orazítkoval i dorážející Salomon Rondón. Newcastle se však smůlou v zakončení nenechal rozhodit, pokračoval v tlaku, a právě na aktivním Almirónovi se ve dvacáté minutě vykartoval huddersfieldský kapitán Smith, který po nešetrném zákroku na lednovou posilu z Atlanty uviděl rovnou červenou kartu.

Do přestávky ještě Terriers dokázali úspěšně vzdorovat a uhájili čisté konto i díky tomu, že Rondón těsně před odchodem do kabin zahodil výbornou hlavičkovou příležitost, ovšem útočník Newcastlu si všechno bohatě vynahradil okamžitě po změně stran. Ze hry od úvodního výkopu ještě neuplynula ani celá minuta, když se Rondón ocitl na konci kombinace Longstaffa, Yedlina a Haydena a zabořil míč zblízka do sítě.

Sotva šest minut nato se pak Rondón ujal role nahrávače, precizním pasem vybídl k zakončení Ayozeho Péreze a poslední zbytky huddersfieldského odporu byly rozmetány na prach. Po zbytek druhé půle se již hrálo pouze na jednu branku a zdálo se, že třetí gól je jen otázkou času, avšak Kenedyho ukázková rána z voleje skončila jen na brankové konstrukci a stejně dopadl i neméně povedený kroucený pokus Longstaffa.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Tottenham Hotspur 2:1

23.02.2019 13:30

Góly: 57. Chris Wood, 83. Ashley Barnes - 65. Harry Kane

Remízovat neumí a dneska to holt na výhru nebylo. Tottenham tedy v Burnley zákonitě musel prohrát a zase se stáhnout z hrdé pozice týmu, který vyvíjí tlak na celky bojující o titul. Manchester City a Liverpool si nyní mohou trochu odfrknout, po gólech Barnese a Wooda je teď Premier League zase spíš závod dvou koní.

Vynikající forma, čtyři ligové výhry v řadě nebo deset triumfů z posledních dvanácti klání. K tomu navíc suverénní vítězství 3:0 v osmifinále Ligy mistrů nad Dortmundem a návrat klíčové hvězdy Harryho Kanea. V Tottenhamu byla skvělá nálada a tu měl umocnit zápas v Burnley - vždyť kdyby Kohouti uspěli i nyní, stáhnou náskok Man City na čele ligy na pouhé dva body! Jenže kokrhání dnes znělo tuze smutně...

A to třeba v prvním poločase nebyli Spurs horší. V úvodu zápasu sice Westwood přímo z rohu donutil Llorise k zákroku, ale jinak francouzský gólman zasahovat nemusel. I proto, že povedená rána Barnese šla těsně nad břevno. Tuze se do pauzy nenadřel ani Heaton, který se nejvíc bál při pokusu Kanea zpoza šestnáctky. Dokázal ji ale "vytlačit očima".

Po změně stran ale Heaton už musel zapojit i ruce. V padesáté minutě to byl zase Harry Kane, kdo z uctivé vzdálenosti vypálil nádhernou ránu - a patrně by zaplula do šibenice, kdyby jí dráhu nezkřížila vytrčená Heatonova paže. No a o sedm minut později bylo vymalováno na druhé straně. McNeilův rohový kop našel hlavu Chrise Wooda, a jelikož vytáhlého útočníka Foyth bránil pěkně mizerně, mohl se míč z jeho kštice odrazit od břevna za brankovou čáru.

Tottenham se nevzdal a brzy vyrovnal. Kdo jiný než Harry Kane si převzal autové vhazování Dannyho Rose a po krátkém úprku směrem na bránu překonal brankáře. Poslední slovo ale měli domácí. Ještě ne čtvrt hodiny před koncem - to McNeila vychytal Lloris. V 84. minutě ale Gudmundsson se štěstím protlačil milimetrový pas před bránu na Ashleyho Barnese a ten s povděkem zasunul míč do sítě - 2:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Fulham FC 3:1

22.02.2019 20:45

Góly: 29. Javier Hernández, 40. Issa Diop, 90. Michail Antonio - 3. Ryan Babel

Více než šest týdnů uběhlo od posledního vítězství West Hamu, nyní se po pěti zápasech bez výhry konečně dočkal, když udolal Fulham 3:1. Na úvod otevřel skóre hostující Babel, poté ale otočili postupně Chicharito, Diop a Antonio.

Hned po půlminutě přišla první obrovská příležitost. Po trestuhodném zaváhání Zabalety běžel Babel zcela sám na brankáře, tváří v tvář Fabianskému však selhal. Své zaváhání ovšem napravil za další dvě minuty. Seri fantasticky vyvezl míč a předal jej Sessegnonovi, ten parádně odcentroval a červenovlasý kanonýr se postaral o úvodní gól.

Srovnáno mohlo být brzy, jenže Issa Diop se hlavou po rohovém kopu trefil pouze těsně vedle brány. Po půlhodině už se Kladiváři dočkali. Rico vyboxoval centr velmi bídně, načež se k němu dostal Antonio. Jeho pokus byl ještě zblokován, na Chicharita už však čekala jednoduchá práce, kterou vykonal úspěšně a srovnal stav utkání.

A Fulhamu se obrana standardních situací nedařila nadále. Po dalším rohovém kopu krátce před koncem prvního poločasu vyšplhal nejvýše sám skákající Diop, jenž se tentokráte už nemýlil a poslal domácí celek do vedení. Krátce poté mohlo být ještě hůře, když po Snodgrassově centru zakončoval Antonio, gólu zabránil výborným zákrokem Rico, který tak napravil své předchozí zaváhání.

Druhá půle se nesla v notně nudnějším duchu a první vážná šance přišla až patnáct minut před závěrečným hvizdem. Lanzini si vyměnil míč s Arnautovicém a poslal míč na Snodgrasse, ten místo zakončení ještě vracel zpět Lanzinimu. Ze zdánlivě zahrané situace se vyklubala šance poté, co se Snodgrass znovu dostal k míči a povedeným centrem našel hlavu Arnautoviće, jehož vychytal Rico.

Rakouský forvard mohl zpečetit stav utkání i o deset minut později, jenže ani nyní neuspěl a jeho pumelici z ostrého úhlu zastavilo břevno. Nakonec se dočkal alespoň asistence, když se po jeho centru dostal k hlavičce Antonio a hlavou z úrovně penaltového puntíku definitivně potvrdil vítězství Hammers.

Ti se tak v tabulce posunuli na devátou pozici, zatímco Fulham je o deset příček níže a pokud se chce zachránit, čeká jej skutečně náročná práce.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Watford FC 1:5

22.02.2019 20:45

Góly: 81. Sol Bamba - 18. Gerard Deulofeu, 61. Gerard Deulofeu, 63. Gerard Deulofeu, 73. Troy Deeney, 90. Troy Deeney

Watford jasně přejel Cardiff a posunul s v tabulce na sedmé místo, Bluebirds naopak nevyužili možnost ještě víc odskočit sestupovému pásmu. Hlavní hvězdou utkání byl Gerard Deulofeu, jenž vstřelil hattrick a navrch si připsal jednu asistenci.

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a po osmnácti minutách se dočkali zasloužené branky. Deeney vybojoval míč před pokutovým územím a k přesné střele se dostal Deulofeu, jehož pokus po zemí zapadl přesně k tyči. Za dalších jedenáct minut byl blízko vstřelení gólu i Deeney, jehož jedovatou střelu ale vyrazil brankář Bluebirds Etheridge.

Koncert Watfordu pokračoval i po změně stran. Nejprve zazářil Deulofeu. Ten v 61. minutě pláchl obraně Cardiffu a po kličce Etheridgeovi pohodlně zvýšil náskok svého týmu. Za další dvě minuty obral Capoue o balón Artura a opět vysunul do úniku Deulofea, jenž efektivně přehodil Etheridge a zkompletoval hattrick. Španělský šikula měl prsty i ve čtvrté brance svého celku. Tentokrát utekl po levé straně a předložil míč Deeneymu, který zlomil odpor domácích počtvrté.

Cardiff se alespoň čestného zásahu dočkal v 82. minutě. Ve zmatku vzniklém po rohovém kopu se nejrychleji zorientoval Bamba a z dorážky pokazil gólmanu Fosterovi čisté konto. Hosté ale ani v závěru utkání nedali obraně soupeře spát. V 86. minutě ještě trefil Cleverley z přímého kopu tyč. V nastaveném čase se však po Grayovi a Hughesovi dostal k míči v pokutovém území Deeney, jenž tak přidal svůj druhý gól v duelu a celkově pátý Watfordu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 0:2

06.02.2019 20:45

Góly: 45+2. Aymeric Laporte, 90+7. Gabriel Jesus

Hráči Manchesteru City zásluhou branek v nastaveních obou poločasů porazili Everton a vrátili se na první místo v Premier League. Druhý Liverpool je však pozadu jen o skóre a má zápas k dobru.

První nebezpečná situace zápasu přišla velmi brzy. K odraženému rohovému kopu se dostal Leroy Sané, jehož volej prosvištěl těsně vedle tyče. Po čtvrthodině vracel z levého křídla míč do ohně David Silva, Gündoganova rána byla ovšem zblokována. Znovu se tedy kopalo od rohového praporku a tentokrát se po propadnutí Pickforda dostal k hlavičce Laporte, jenže zamířil mimo.

Chvíli na to přišla obrovská šance hostů. David Silva vyslal přesný přízemní centr na Gündogana, jehož pokus orazítkoval břevno a odrazil se zpět do hřiště. To byl signál k probuzení pro Everton. Walcott z pravé strany odcentroval na Bernarda, jehož hlavičku zastavil Walker.

Poté se však znovu dostali do tlaku Citizens. Sané sklepl míč na Agüera, proti jehož pokusu se zaskvěl Pickford. Vzrušení bylo ovšem zbytečné, neboť předchozí přihrávka Fernandinha směřovala do ofsajdu. Pohroma pro domácí tak přišla až v nastaveném čase. David Silva se ujal exekuce přímého kopu, na jeho centr si naskočil Aymeric Laporte a nechytatelně zavěsil.

Do druhé půle vstoupili aktivněji Toffees. Digneho centr ze standardní situace směřoval na Zoumu, který ovšem míč pouze tečoval. Po následném rohu se k dalekonosné ráně dostal Gueye, Ederson ale míč lapil do rukavic. Mezery v obraně Evertonu málem přinesly Manchesterským druhou branku. Pickford se velice pozdě vydal za tečovaným centrem, ke kterému se dostal Bernardo. Domácím pomohla štěstěna, neboť tento pokus trefil anglického gólmana, následné nůžky Agüera zamířily kousek vedle konstrukce brány.

Po třech čtvrtinách utkání přišel obrovský závar hostí. Dlouhý pas si nalevo našel Sterling, po pěkné individuální akci trefil pouze obránce. Ten jako by to chtěl Sterlingovi vrátit a nastřelil míč do něj, díky čemuž se dostal ke střele nejprve David Silva a následně sám Sterling, aby jeho zblokovaný pokus proletěl těsně nad břevnem.

Asi deset minut před koncem se Evertonu naskytla šance vyrovnat. Walker trestuhodně ztratil míč a Richarlison se pokusil vyslat Tosuna, proti stál pozorný Ederson. Citizens dlouho nemohli vstřelit pojišťovací branku, pověstný hřebíček do rakve zatloukli až v posledních momentech. Otamendi balón vybojoval, De Bruyne udržel a poslal Jesuse. Ten brankáře loboval, a i když nejprve trefil jen tyč, z následné dorážky už se nemýlil a potvrdil vítězství svého mužstva.

Díky dvěma zaváháním Liverpoolu v řadě se tudíž Guardiolově družině povedlo navrátit do čela tabulky, soupeř zůstává na pozici deváté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC27206159:1566
2.Manchester City27212474:2065
3.Tottenham Hotspur27200755:2760
4.Arsenal FC27165655:3753
5.Manchester United27157552:3552
6.Chelsea FC26155645:2950
7.Watford FC27117939:3540
8.Wolverhampton Wanderers27117935:3440
9.West Ham United271061135:4036
10.AFC Bournemouth271041338:4834
11.Everton FC27961236:3933
12.Leicester City27951332:3832
13.Crystal Palace27861331:3530
14.Burnley FC27861331:4830
15.Newcastle United27771324:3428
16.Brighton & Hove Albion26761328:3927
17.Cardiff City27741625:5225
18.Southampton FC27591328:4624
19.Fulham FC27451826:6117
20.Huddersfield Town27252014:5011
Zbývající zápasy
24.02. 13:00Chelsea FC - Brighton & Hove Albion

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (639)

Přidat komentář
fenixLFC

tak fulham definitiva. je to skoda, dost dobrych hracov a ten klub proste do PL patri

Reagovat
Sandstorm

Ranieri tedy velké zklamání. Přijde mi, že většinu bodů získali s Jokanovičem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked postupovali som sa tesil, ale po tom co predviedli cez leto nech radsej padnu.

PL dalsiu umelinu nepotrebuje.

Reagovat
fenixLFC

Fulh ma id umeleho klubu veeeeelmi daleko. Ked maju prachy nech ich kludne pouziju ale za to ich fakt nebudem odsudzovat

Reagovat
Bayern +

Hlavne je umenie minúť toľko libier cez leto a nechať v obrane "borcov" ako Ream a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadriť sa o 140ročnom klube, mimochodom najstaršou londýnskom, ako o umeline...

Reagovat
Whitemedia

Sere mě to, těšil jsem se na ně.. v létě každopádně zajímavý boj o Mitrovice, Seriho a Sessegnona

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayern +

Carroll out, Mitrović in

Reagovat
Sandstorm

O Seriho ani ne. Ten se vrátí v tichosti do Francie.

Reagovat
pingla

Seri? Neskutecne spatny a to stal tolik moc...

Reagovat
Hokaido

Není špatnej. Dlouho byl dokonce nejlepší hráč Fulhamu.

Reagovat
fenixLFC

dlouho akoze 90 minut?

Reagovat
Kucka

Reagovat
tnt03

Hráče tam mají určitě hodně zajímavé, je to škoda no. Sympatický klub. Snad ještě zaberou, ale byl by to asi zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal podal zadost na UEFU, jestli by nemohl zacinat proti Rennes venku a proslo to

Reagovat
Kixi Syhimour

What?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Bayern +

Zaujímavý zápas, hlavne prvý polčas ďaleko lepší futbal ako Liverpool - Bayern

Škoda, že pre Fulham asi definitíva po tom, čo prvý gól rukou a pred druhým sa mala pískať ruka - nemal sa kopať rohový kop.

Reagovat
kiwwi

bol niekedy v PL slabsi brankar ako Rico?

Reagovat
Hai

Karius

Reagovat
Kixi Syhimour

Našli by se i horší

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, boli aj úplní tragédi. Rica zachraňujú aspoň reflexy a zákroky na čiare.

Reagovat
Sandstorm

Ano byl a dokonce i v Manchesteru United.

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea a jeho prvnich 10 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bol veľmi zlý výkon z našej strany. Celé zle od Pochettina aj celého tímu na ihrisku. Stred poľa neexistoval. Sissoko najhorší zápas snáď u nás, tomu nevyšlo absolútne nič. Auriera už nechcem vidieť v drese Tottenhamu, toto nebol jeho takýto zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

*takýto prvý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes proste vsetko zle najhorsie natom bolo snad to ze sa s tym nic nedalo robit ked mas na lavicke troch hracov na lavicke a dvaja s toho su Llorente a Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale pravda, že Llorente nedostal jediný center. Rose a Aurier boli totálne neschopní čokoľvek vymyslieť. Lamela mi už slušnú dobu pije krv. Úplne k ničomu, jednonohý a zákerný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne pred zapasom ked som videl na krajoch Auriera a Rosa tak som vedel ze to dopadne zle ale myslel som si ze to nejak ta trojka v predu vyjebe,no dufal som zle.Na druhej strane musim povedat ze od Burnley jeden z najlepšich vykonov sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově špatnej výkon, Llorente se hodí na závěrečnej tlak do šestnáctky, jenže ten tlak tam moc nebyl. Moura, Lamela, Llorente na lávce je přijatelný, spíš chybí někdo na CM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley se s tím poslední dobou nějak nemaže

Reagovat
Salfovic

Ten Dyche je vážně zoufalec, zase by mu tu měli umejt prdel

Reagovat
smazaný uživatel

umejt prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nejak Poche co sa tyka emocii nezvladol

Reagovat
Pride

Reagovat
PP

Škoda, že ta propast je tak veliká.. jsme je mohli dostat trochu pod tlak. I když ten souboj kriplů Chelsea a nás nejspíš využije ManU, nicméně každá ztráta Spurs je dobrá..

Reagovat
Nikikrew

Potechino si fakt mysle, ze Spurs maju na titul ked tak nezvlada , clovek na nich poda raz za 100 rokov a aj tak prehraju, tragedi

Reagovat
Busby babes

pokud zitra porazime Pool, tak v tom boji o titul porad mohou byt

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych je, bohužel, ještě nezatracoval

Reagovat
Nikikrew

uz 7 porazok v lige, 5 bodov na City, nemyslim si ze maju sancu, iba teoreticku

Reagovat
Counter

Mauricio Pochettino says Tottenham's Premier League title hopes are now over

Reagovat
Salfovic

Dokonce i s Deanem

Reagovat
Busby babes

Spurs being Spurs... nic noveho.

Reagovat
pantondavo

Tak zas příští rok, no

Reagovat
smazaný uživatel

To si mozes hovoriť v Laliga sekcií

Reagovat
smazaný uživatel

O čom to píšeš preboha? Neboli sme kandidátmi na titul a ani nimi nebudeme v budúcej sezóne. Výsmech nie je na mieste. Sme na treťom mieste s priebežne 10 bodovým náskokom na 5. tím tabuľky. Zatiaľ úspešná sezóna vzhľadom na to, že hráme stále vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Daň za to, že se daří. Čím víc se přiblížíme k prvnímu místu, tím víc se vyrojí kokotů, co se přijdou vysmívat při každý prohře. Před pár lety stejný kokoti vylejzali, když sme se těsně nedostali do LM. Až vypadnem z LM, zas se stejný kokoti budou vysmívat, i kdyby to bylo ve finále. Prostě klasa

Reagovat
pantondavo

Tak proč se nesoustředěj aspoň na nějakou trofej? Proč vypadli ze všech jednodušších pohárů? Bylo evidentní, že jdou po lize, když se na vše ostatní vysrali.

Proč vůbec hrajou, když jim nejde o vítězství a trofeje? K čemu je dobrý bejt 3. lize? Radši mrtvej, než třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si uvedomuješ, že Tottenham nie je Real Madrid alebo Barcelona? Veľa tímov nevyhráva trofeje a existujú a ľudia im fandia. V Carabao Cupe sme vypadli v semifinále proti Chelsea, zápas proti Crystal Palace v FA cupe prišiel jednoducho v čase, kde naša marodka veľmi široká. CP zaslúžene postúpil. Jednoznačne sa klub sustredí na kvalifikáciu do LM, pretože tam sú peniaze. Ide o víťazstva, ale klub je momentálne vo veľmi doležitej fáze prechodu na nový a drahý štadión a je úžasné, že sme na ceste do štvrtfinále LM a v TOP 4 po 4x za sebou.

Reagovat
pantondavo

Tak jasně, že není, nebyl a nikdy nebude jako Real, ale pořád se bavíme o týmu, kterej je, jak sám píšeš, v TOP 4 v nejtěžší lize světa, tak mi tam prostě chybí nějakej úspěch, kterej by se mohl dát do vitríny, protože ten tým evidentně není úplně k zahození.

Reagovat
nani92

Čím je Tottenham bližšie k prvému miestu, tým je ďalej k prvému miestu

Reagovat
ManUnited

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

čo ty

Reagovat
mojmira

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, čo je znovu s Dierom a Wanyamom. Jednoznačne potrebujeme DM. Oba inkasovaé góly po chybe a nedostatočnom bránení v danom priestore.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě máme největší problém ve středu, i přesto, že krajní obránci sou taky na přesdržku. Nevím, proč Wanyama ještě skoro nic neodehrál, určitě by se mi líbil víc Wanyama nebo Dier před stoperama, než tři stopeři, co si tam překážej.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na werwolfa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Tragédie. Eriksen a Aurier, co to jako mělo bejt? Oba to dneska měli úplně na párku, takhle ať si jdou radši sednout.

Reagovat
fenixLFC

tak snad tomu nezvladacovi pochettinovi daju trest

Reagovat
avicii

Vzdy ked sa zacne hovorit o titule a Spurs tak v nasledujucom kole prehraju

Reagovat
matZz

nechci nijak zpochybňovat výhru Burnley, dali dva góly, my jsme byli špatní, ale přijde mi úplně neuvěřitelný, že za celej zápas dostali jen jednu JEDINOU žlutou kartu. Jasně žlutých faulů tam bylo za strany Burnley asi pět set a vlastně se Pochettinovi vůbec nedivím, že se neudržel, protože Dean už by měl jít fakt do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

on se tak snazi ukazat, ze nam piska rovinu, az nas vlastne topi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je vrchol pokrytectva, keď sa fanúšik Tottenhamu sťažuje, že hráči súpera dostali málo žltých kariet.

Reagovat
Hokaido

Co je na tom pokryteckeho? To už si jako nemůžou do konce věků stěžovat kvůli pár zápasům?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Tottenhamu? Aj keď sa ľudstvo dostane do tretieho veku stredozeme, tak by mali držať zobáky...

Reagovat
FUnk

ještě ze vy neresite ten zapas s barcou v LM porad dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase mimo

Reagovat
Remt

hele tak tvrdý zákroky, simulování atd. by se měly pískat snad vždy a bez ohledu na to jestli ten tým v minulosti měl za sebou neodpískaný tvrdý zákroky, simulace a tak, ne? Na to se nemůže ten rozhodčí zpětně koukat. Stejně tak jako připískávání velkým klubům a tak dále a tak dále, rozhodčí by měl bejt za každou cenu co možná nejspravedlivější bez ohledu na tohle.

tím myslím, že pokud Burnley prasili, tak mají dostávat karty bez ohledu na to jaký čuňata byli v předchozích kolech hráči Spurs. Zápas jsem neviděl, takže nemůžu soudit

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím.

Reagovat
Malresi

To je klasika. Keby Burnley sudcovia pískali rovinu, tak by vždy dohrávali aspon o jedného menej....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad Kane po sezone konecne pujde do klubu, kde ma sanci neco vyhrat, takhle jen marni potencial

Reagovat
Golasso

Kane vypadá na srdcaře, ten tam dost možná i zůstane nebo aspoň nepůjde v první vlně. To spíš Eriksen a někteří obránci už se možná vidí jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Eriksen

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Za Brentford ve 2. lize dnes nastoupil 18letý český hráč Žambůrek

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zač? přestoupil v mladšim věku z české ligy nebo tam žije od malička?

Reagovat
Rarášek

V srpnu přišli s Majkou ze Slavie, respektive Sparty.

Reagovat
OranžováKarkulka

pred sezonou ze Slavie, spolu s nim tam sel jeste Majka ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

krute pre Leicester

Reagovat
Hokaido

Puel už prostě musí jít, není jiná možnost.

Reagovat
Hokaido

http://timeontheball.net/2019/02/16/just-like-family/

Po dlouhý době zase vyšel článek od Haugstada. Opět skvělý čtení. Pokud ho někdo nezná, tak doporučuji přečíst i starší články. Třeba o Zdeňku Zemanovi.

Reagovat
andkoo

Reagovat
eder

Kdepak asi soudruzi z Xaverova udělali chybu?

Reagovat
Counter

Huddersfield už vážně směle aspiruje na překonání legendárního Derby, z posledních 14 zápasů 13 proher a 1 remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
Whitemedia

Ani ne.

Reagovat
Counter

Ten tým na nic jiného ani nemá, Wagner loni předvedl zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žiadna, ale i tak škoda. Sympatický klub. Subjektívne.

Reagovat
Counter

Já je mám rád, ale s takovou v PL prostě nemají co pohledávat, za celou dosavadní sezonu dali doma méně gólů než Pedro...

Reagovat
nani92

Ale Pedro je Pán strelec

Reagovat
Whitemedia

Pořád ale mají doma víc vstřelených branek než kolik jich v PL letos nasázel Willian, takže to ještě úplná ostuda není

Reagovat
Hokaido

Pedro má o sedm zápasu více.

Reagovat
Counter

Oukej, tak Ings

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

nemaju ho ako prekonat uz teraz maju rovnako bodov

Reagovat
Counter

Ale třeba v počtu vstřelených branek by je mohli trumfnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili jsme doma beznadějně poslední tým ligy hrající v deseti. Hip hip hurá

Reagovat
Nikikrew

Malo to ale tak skoncit 5:0. Inac ten Almiron hral fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul na něj mi připomněl jak idiot De Jong zrakvil Ben Arfu krátce po přestupu k nám. Almiron naštěstí v pohodě a vypadal hodně hodně dobře. Konečně rychlej kreativní a schopnej hráč. Snad se trefí už proti Burnley v úterý.

Reagovat
Nikikrew

ako urcite to mal lahsie ked ste hrali proti poslednemu timu, navyse v presile. Ale mam rat ten typ hraca ktory hra hlavou a vyzera, ze bude pre tim velka posila

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je hrozně pracovitej, což je u těhle ofenzivních hráčů spíš vyjímka. Bude velkej oblíbenec fandů, jestli takhle bude pokračovat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Benzema

Humus zápas

Reagovat
fff

Hrozny zapas, hrozny vykon, nemali sme ani jendu poriadnu sancu, Mane dnes dodrbal aspon 4 lahke prihravky Robertsonovi do behu, z ktorych daco mohlo byt, Sturridge tak hrozny, ze na to ani nemam slova.

MU dobry zapas, slusny vykon s ohladom na tu smolu, ktoru mali v tomto zapase.

Reagovat
fff

A opat sa ukazalo, ze ked neutocime v rychlosti, tak je to absolutny otras bez myslienky v utoku.

Reagovat
13

Fans Barcelony nadávají na Coutinha, ten přestup se vůbec neměl stát.

Reagovat
fff

Zas keby nesiel, neboli by mozno prachy na VVD, tazko povedat.

VVD je pre nas platnejsi nez Coutinho, ale 10tka mala v lete prist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S ním v sestavě bychom dneska možná měli o pár střel mimo bránu víc no.

Reagovat
13

Protože vůbec neuměl trefit branku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že uměl, ale daleko víc jich letělo mimo.

Reagovat
13

O tom žádná, jenže kdo nestřílí nedá gol. Jeho drzost mi prostě chybí, Keita ho zatím nenahradil, protože má většinou špatné rozhodování a timing přihrávky.

Reagovat
fff

3 body zo zapasov s WHU, Leicesterom a MU v takomto stave, tak sa o titul nehra.

Je strasne tazke nas porazit, jedna prehra to dokazuje, ale ta forma od zaciatku roka je hrozna a nase vysledky su lepsie nez hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ťažké nás poraziť, lebo máme VVD a Alissona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemám viac čo dodať

Reagovat
blaugrana

Veri este niekto z Poolu v titul?

Reagovat
avicii

ja nie, priklad ked potebujem niekoho vytiahnut tak na lavicke su Studge a Origi a City milionove hviezdy

Reagovat
13

Já věřím, že to stále není rozhodnuté.. Pod Kloppem se nám s MU tolik nedaří, dneska byla remíza celkem očekávatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že to ještě nějak ukopeme, ale budeme muset začít hrát daleko líp. City jsou momentálně lepší.

Reagovat
fenixLFC

tazka otazka, rozhodujem sa pri odpovedi ci mam byt alibista alebo ten s nosom hore

Reagovat
Kixi Syhimour

To je jedno, stejnak je to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

nič medzi na EF neexistuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Do konca je ešte ďaleko. Isté je, že tie posledné výkony nie sú oslnivé.

Reagovat
Malresi

Jasné, že hej

Reagovat
Minister

Arsenal späť tam, kde patrí.

Reagovat
miezto

4 <3

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

Reagovat
nani92

udržať čisté konto a kontrolovať hru so zálohou McZbytocny a Perreira LPool slabučký, nemôžu byť majstri

Reagovat
Swarley

nejlepší tým historie PL...

Reagovat
Counter

Hezky, dlouho ti netrvalo vytáhnout další perlu

Reagovat
Swarley

od tebe to doopravdy sedí

Reagovat
Counter

jj, když to dělám já, tak tím pádem nemůžu upozornit nikoho jiného, že to dělá taky, to dá rozum

Reagovat
Swarley

no když jsi v tom expert a ještě s tím začínáš, tak to smrdí docela pokrytectvím...ale to už nechám na tobě...

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt hroznej zoufalec v tomhle

Reagovat
Swarley

to zase ne, Counter je v pohodě...ale když se rozdává, musí se umět i přijmout...

Reagovat
smazaný uživatel

však já taky říkám jen v tomhle... respektive možná se vším, co se týká United, protože v tom je prostě hroznej butthurt...

Reagovat
Swarley

to jsem říkal taky, použít stejné brýle na Arsenal....

Reagovat
Counter

Jestli si myslíš, že se na Arsenal dívám růžovými brýlemi, tak jsi ještě víc deluded, než jsem si myslel.

Reagovat
Swarley

no jestli si myslíš, že na Arsenal a MU používáš stejné brýle, tak to jsem velmi lehoulince deluded...

Reagovat
Counter

Ty si jaksi pleteš pojmy s dojmy. Rozdíl není v používání odlišných brýlí, ale v očekávání. Stejně tak třeba neočekávám to samé od Realu a Sevilly. Nebo Juventusu a AS. Nebo PSG a Lyonu. Tak to chodí, když je jeden klub nejbohatší na světě a ten druhý ne.

Reagovat
Swarley

však si to vyhrajte na hřišti jako MU a neobdivuj sračky jako City, to by mohl být dobrý začátek

Reagovat
Counter

Jako vždy rychle pryč od tématu někam úplně jinam.

Reagovat
Swarley

a co ti mám na tuhle výmluvu říct? nemáte prachy, nemáte očekávání, jste v klidu...my prachy máme, musíme mít očekávání a když je nenaplníme, ty se budeš smát...a že jste si ty prachy prosrali v přímém souboji s náma x let zpátky na hřišti je mimo téma...

když si takhle nastavíš podmínky tak pak ok, není co řešit, jsi v pohodě...

Reagovat
Counter

Ne, pořád nechápeš. Já nemám od Arsenalu nulová očekávání. Jen prostě nejsou totožná jako u MU. Pokud na konci sezony skončíme před vámi, je to pro AFC úspěch a pro MU neúspěch. Pokud skončíme za Tottenhamem, je to pro nás neúspěch a pro Spurs úspěch. Pokud dáme Top4, je to pro nás úspěch, pokud ne, je to neúspěch. A tak dále. MU mělo letos alespoň rámcově hrát o titul, místo toho se třese o čtvrté místo.

Nemám ponětí, jak jsi přišel na to, že jsme si s MU prohráli prachy na hřišti x let zpátky. Zkus mi to prosím vysvětlit.

Reagovat
Lacko_Boh

swarley sa len snazi hodit tlak na nas, nic viac. Mourinho v nom zanechal stopy ktore sa uz nikdy nezmazu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

už jsem ti to vysvětloval stokrát, měli jste stejné možnosti jako my, SAF Vás přejel, nepotřebovali jsme k tomu ropu, nebyla to náhoda, nemohlo se to stát každému jenom tak = vyhráli jsme si to na hřišti, mohli jste taky a i teď můžete...

tohle jsou jen nekonečné výmluvy, nic jiného...už je to deset let a je to pořád to stejné...

Reagovat
Counter

A já ti na to vždycky odpovím, že Arsenal na tom byl finančně podstatně hůře už tehdy, a další pořádný ranec na záda si naložil stavbou nového stadionu. To prostě není ani omylem srovnatelné a píšeš hovadiny.

Reagovat
Swarley

prosrali jste si to na hřišti a nikde jinde...

Reagovat
Counter

Jako můžeš to opakovat kolikrát chceš, ale pravda to nebude nikdy.

Reagovat
Swarley

Jako klidně se vymlouvejte do nekonečna a obdivuje koncepci City, ale moc to nemění...MU to dělalo líp a proto je finančně o takový kus před Arsenalem...že teď nemáte prachy je váš problém, to neomlouvá nějaká vaše rozdílná očekávání...

Reagovat
Counter

Jasně no, protože ohledně Mourinha jsem vůbec neměl pravdu.

Reagovat
Tolstobik

Nema nas rad

Reagovat
Counter

To je pravda, ale ne důvod, proč jsem k MU kritický. Btw. současné MU takřka vůbec nekritizuju, protože od vyhazova Mourinha jde konečně správným směrem.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

To je úplně to samé, jako když se tady komusi z tábora Spurs Noel-miki posmíval, že nadával na nedostatek karet za prasárny hráčů Burnley.

Reagovat
diastan

Reagovat
nani92

+ polomrtvy Rashford

Reagovat
vladis271

scurvený trapas, hnoj v priamom prenose. Je mi zle. To čo za humus sme hrali? Bolo to tak hnusné, že časť zo mňa chcela aby MU dali gól.

Boli tam, 3 striedania v polhodine, Rashford dohrávajúci regulérne zranený a my sme predviedli toto? Velebnosti jdu blejt. Milner daľší sračka výkon, stred poľa má asi toľko kreativity ako nejaký tínm z pralesaa. By som ich dal šľalapť za busom cestu domov. Lebo na ihrisku sa nespotili teda.

Reagovat
cubazi

Ukázalo sa že: Nemáme kreativneho hráča ak nehrá Firmino, Nemáme hráča ktorý vie zahrávať štandarne situacie, Nemáme schopného hrotoveho utočníka, nemáme hráča schopnégo vystreliť na branu súpera a nemáme vôlu podať výkon hodný majstra. Dnes čo tam predviedli: Mané, Slah, Milner, Henderson, Gini (aj ked no) a Sturidge to je na vyhadzov. Na majstra toto nie je hodné, žiaľ. Možno o rok

Reagovat
fenixLFC

zaloha hrala fajn, lopty zbierala a posielal dopredu. lenze co z toho ked sa ti hrotak zrani za polhodinu, najvacsia hviezda si mysli ze je lukaku, na pravom bekovi mas geriatrika a na lavom z enjakeho dovodu neutociaceho robertsona...

Reagovat
smazaný uživatel

No záloha nehrála fajn. Henderson ani Wijnaldum nedokážou proti takovému defenzivnímu bloku nic vymyslet.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale není jejich chyba, že je postavil

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to není, ale to neznamená, že hráli dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co si od nich čekal? Že budou hrát jako Iniesta s Xavim? Podle mě to byl dobrej match pro oba, nemá smysl od nich čekat ofenzivní hitparádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když takhle budu brát každýho hráče, tak zahrál dobře každý. Od Milnera se taky nic jiného čekat nedalo, takže vlastně zahrál dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Houby, Milner umí i centrovat někdy, tohle byl hnus

Reagovat
fenixLFC

nedokazu ale aspon tie lopty zbierali a umoznili to aspon drzat vpredu a davat im dalsie a dalsie moznosti ako to posrat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak když jim dávají možnosti, který mají šanci na úspěch asi pár procent, tak pak je jasné, že to jeden z té trojky vepředu posere.

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze nekreativna zaloha moze za to ze daju loptu salahovi ktory si ju vzdy odkopne na dva metre...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dneska hrál špatně i Salah, to je všem jasné. Ale pořád je to náš nejlepší střelec. Ti tři vepředu naší zálohu tahají z brandy už celkem dlouhou dobu. Špatný zápas mají i útočníci City, ale většinou jim ten tým za nima vytvoří takovou šanci, že jí promění i slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal hnus

Reagovat
smazaný uživatel

ez... snad iwobimu nic neni, momentalne nas nejlepsi hrac.

Reagovat
Minister

Vyzeralo to iba na kŕče.

Reagovat
smazaný uživatel

h@jzli aj s celou zaostalou premier league! jedina z velkych lig co nema este VAR - ten prvy gol nemal byt, resp. nemali kopat ten roh. A mna to stalo 242€ ...

https://www.nike.sk/tiket/AyWi5j2P1zqw_aNFw7bCQQ

Reagovat
cubazi

Daj si vagiklín a zmyz.

Reagovat
diastan

Stálo tě to 10€, kdybych to bral tak, tak jsem skoro Mansourův bratranec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

Sturridge dneškem skončil v dresu LFC, Bobby by byl platnější i s vymknutým kotníkem.

Reagovat
fff

Origi aj Sturridge urobili za celu sezonu jednu jedinu vec dobre, goly proti Chelsea resp. Evertonu. Inak je to slvami nepopisatelne ako hrozne hraju.

Reagovat
13

Reagovat
13

Zbývá jen doufat, že klub pochopí, jak důležitá je lavička v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

velaka slabota smerom dopredu

Reagovat
Infernoqt

Já nevím teda, ale takhle bezzubej Liverpool jsem už dlouho neviděl

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

V CHL kazdej venkovni zapas letos

Reagovat
Hai

Takze city bud uz ve stredu nebo o vikendu definitivne na prvni misto ... jinak doufam ze je firmino v poradku asi je na case se soustredit na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vsiml sis ze je lfc prvni a neprohral OT?

Reagovat
Kixi Syhimour

Výkon dost bídný, Klopp si přijel pro remízu, nicméně Pep na tom stadionu snad vždy vyhrál (jako manažer MCFC), zajímavé, že pořád vedeme, nicméně za týden proti modrákům se kterými je vždy problém. Alisson po delší době podržel , obrana vcelku jistá, Matip dobré. Nejhorší Milner, standardtky jsou otřesné. Robertson hraje až moc, musí odpočívat. Origiho, Sturridge prodat, hráči k ničemu u nás. Henderson chytá vcelku formu. Základ bylo neprohrát, ale v konstelaci se zranění má by to mohlo mrzet, nicméně United byli lepší. Ale opravdu takhle kandidát na titul nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Jako co si budem... To byla fakt jedna velká bezradnost, výkon úplně o ho*ně.

Reagovat
fenixLFC

hroza, fakt hroza. hrame proti united ktoremu chyba pol zakaldu a zahrame taketo hovno. neskutocne sa dnes ukazalo ze okrem zakladnje zostavy+ mozno shaqiriho tam nemame nikoho. sturridge ked dosiel tak tam aj tak nebol, origi rovnako. uplne zbytocni hraci. matip je poleno ktore snad po sezone tiez potiahne prec. ale neskutocne ma vytacal milner. ten uz herne nema co ponuknut. ci uz v zalohe alebo v obrane neskutocne pomaly. nechapem navyse preco sa furt serie k standartkam ked ich aj tak vzdy napali do prveho hraca. neskutocny zosup po minulom roku.

Druha vec je ze to takticky ani klopp nevymyslel. to ze nam pravy bek nebude fungovat pretoze tam je milner sa dalo cakat. ale dopice, ked nalavo hra proti nam young s lukakuom a robertson cely cas zostava vzadu, tak je nieco zle. pritom sa tam najma v druhom polcase vyslovene stale ponukala dialnica ktorou sa hrat dalo. aj kvoli tomu utok totalne odpojeny. nehovoriac o tom ze stiahnutie hendersona rovnakoa ko vsetky striedania nas proste vypli. ked uz to chcel okyslicovat tak naco marnym origim, kludne tam mohol ist trent namiesto milnera, do foenzivy urobi viac ako hrotak origi

a na zaver salah asi najhorsi vykon co som od neho videl. to ze je neustale braneny pohoda, ale on dnes spracovaval loptu na urovni lukakua a to ho uz viac urazit nemozem..

po sezone to chce do zakladu fakt len jedineho hraca-stopera, gomez nech ide do hajzlu, na toho sa neda spolahnut. okrem toho ale musime rozsirit kader, potrebujeme oboch bekov, nejake kridlo a hrotaka....moreno milner sturridge origi matip nech idu do hajzlu...

strasne zbytocna strata a najma zasluzena, nepredviedli sme nic. a ked stratime firmina tak este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

to je ofenzivni masina ten Liverpool

rikal jsem uz v tydnu... ze s touto sr*ckoidni hrou nemuzou nikdy vyhrat zadnej titul

muzou maximalne konkurovat nestabilnimu Tottenhamu... ale ne City a v LM po skvelym domacim vysledku skonci hned s Bayernem... aneb jak zastavit neskutecnej valec by Klopp

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty si fakt expert

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to snad pravda? nebo nosis porad nejaky ruzovy klapky na ocich?

fenixLFC uz to vidi alespon realne tak jako to je

Reagovat
Kixi Syhimour

já a růžové brýle

S tou loňskou hrou taky titul nebyl, ba i jsme se strachovali o top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dalo se na to divat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Máme 2. nejlepší útok dle statistik, obrana totéž. Jsme stále první a v LM jsme stále ve hře. Hravý metal nevedl k titulům, tohle možná jo, v LM jsme loni skončili na 1. opravdu kvalitním týmu mimo Anglii (pardon do Říma).

Reagovat
fenixLFC

nesopravedlnuj sa, rim nie je naozaj kvalitny tim

Reagovat
smazaný uživatel

Hravý metal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
13

Matip nechat, James nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Jeste diky emerymu zes tam dal aubu na poslednich 15min fanta C

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw a Victor MOTM, Alexis se snažil a určitě ukáže další zápasy že může byt platný hráč. McTominay dobře zastoupil Matice, absolutorium pro Rashe, že to odehrál

Dobrý bod, dokonce i větší golovky jsme měli, Liverpool neškodný, kdyby nebylo zranění vyhrajeme

Reagovat
Swarley

dneska teda Alexis po dlouuuuuuhé době fakt něco zahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the league

Reagovat
pingla

Kdyz uz se vlastni fanousci stavi proti Kloppovi, neco je (ne)dobre Opet Salah absolutne k hovnu, tentokrat ho nevymazal deda Young, ale bezec Shaw Dobrej vykon od tech zbylych zdravych hracu, chybela tomu nejaka vetsi sance a treba trochu stesti na ten jeden gol, ktery by byl urcite vitezny. Troufnu si rict, ze Tottac jeste dotahneme a budem bojovat o treti flek.

Reagovat
fff

Kto sa stavia proti Kloppovi ?

Tieto, bez prepacenia, prijebane reci.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme se stavili i na začátku sezóny, to není nic nového

Reagovat
Kixi Syhimour

Resp. ne stavěli, ale zpochybňovali jeho kroky

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se proti Kloppovi nikdo nestaví. Jen je nutný si na rovinu říct, že tohle není jeho parketa a že jeho nejsilnější stránka je gegenpress. Já mám třeba radši fotbal jako hraje Guardiola, takže se mi takové výkony nelíbí. Ale na takovou úroveň by nás asi nikdo jiný nedostal.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Jinak pro informaci emeryhejtrům, kteří glorifikují Wengerovu loňskou domácí formu (dívám se na tebe, djourou) - od prvního kola, kdy jsme prohráli s ManCity, má Arsenal na ES bilanci 11-2-0, aktuálně sedm výher v řadě.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
J0EL

Emery je zatial skvely. Nebyt zbytocneho posadenia Ozila, nikto mu nemoze takmer nic vytknut.

Reagovat
masly008

to si děláš prdel ne?to by jsi mu jako nevytýkal ten humus fotbal?srát na body,já se chci při dívání na fotbal bavit a né přijít o zrak.

Reagovat
J0EL

Humus futbal? Ano niektore zapasy su horsie ale stale je to posun oproti tomu, co sme hrali pod Wengerom. Nechapem kde sa vzal ten nonsens, ze s nim to bolo krajsie.

Reagovat
masly008

to je ten rozdíl.já tam právě skoro žádný rozdíl nevidím.

Reagovat
Golasso

Když se daří, tak hrajeme hezky a když ne, tak to je aspoň sračka FOTBAL a ne sračka HÁZENÁ jak posledních x let pod Wengerem. Emery je šéf

Reagovat
Counter

Problém je, že pokud letos nebudou výsledky, vyhlídky do dalších let jsou extrémně bledé. Jestli letos nedáme LM, bude méně peněz, budou se hůř lákat posily, které nutně potřebujeme, a budeme se točit v začarovaném kruhu jako LFC před nástupem Kloppa a jen čekat, až všem stárnoucím hráčům s masivními platy skončí smlouva a budeme je moci nahradit lepšími alternativami, které bude čím dál těžší sehnat.

Takže za mě letos rozhodně výsledky > předváděná hra.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej arsenalskej circle-jerk

Reagovat
smazaný uživatel

ja som pisal, ze sme vlani hrali takmer kazdy zapas doma krasny futbal, aj ked nebol vysledok...napr s united sme prehrali ale futbal bol brutalny..dnes som videl druhy polcas a hrozna nuda zase raz..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale to je pohadka ten "krasny fotbal". s realitou to nema nic spolecneho. dnesni vykon by byl v pohode v horni polovine minulorocnich zapasu, co se tyce krasy..

Reagovat
Counter

Taky jsme třeba hráli loni s Liverpoolem 3:3 a byla to tragédie, kterou zachránil Xhaka z třiceti metrů a Mignoletovy kluzké ruce. Letos jsme s mnohem lepším LFC hráli 1:1 a předvedli nepoměrně kvalitnější výkon.

Taky jsme třeba loni hráli s Chelsea 2:2, kdy se remíza zachraňovala v nastavení, zatímco letos jsme je přejeli v klídečku 2:0.

Dnešní zápas se rozhodl v prvním poločase, kde jsme měli šance tak na tři čtyři góly, druhý už se jen kontroloval.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fff

Kazdopadne v lete to bdue chciet pokracovat v uprave timu, lebo stale tam je vela nedostatkov.

Hlavne teda stoper, ktory obcas vydrzi zdravy, 10tka a utocnik.

Reagovat
Hai

Na 10tku budem mit oxe a doufam ze se i chyti wilson... utocnika a stopera potrebujem jako sůl + by to chtelo i nekoho na LB andy nemuze odehrat vsechno... v posledni dobe mu dost klesa forma

Reagovat
fff

Ox nie je 10tka pre mna a Wilson podla mna nema kvalitu na to, ay u nas hraval.

Reagovat
miezto

OX je křídlo, sám možná chce do středu, ale u nás co jich tam odehrál měl povedenej 1 jinak hořel/kiksoval

Reagovat
miezto

*zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ox u nás bude hrát ve středu zálohy. Pro Kloppa je to střední záložník a hrál tam výborně než se zranil.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Potrebujem v lete nutne utocnika, nemame za Firmina alternativu...a jedno kridlo a LB na alternovaji s Robbem.a zbavit se Milnera, Lallany, Origiho, Sturridge, Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně teď už je asi jasné, že Ole tu smlouvu dostane

Reagovat
papanegra

Nejslabší United co si kdy pamatuji předčila neschopnosti LFC.

Co tam předváděl Milner za centry to je opravdu otřesné. Když tam šel Sturridge, tak jsem si řikal, konečně dostane šanci a ukáže se. Ukázal možná to, proč nehraje, katastrofa. Origi taky k ničemu a Shaqiri se nechytl.

Dnes kraje obrany katastrofa (nevím proč to pořád tahali přes Milnera..) a tam jako vždy střed zálohy bez kreativity, nedokázal poskytovat potřebné míče pro útočné trio, tím pádem i Mané a hlavně Salah prakticky out.

Tady se láme sezona a je vidět jak je ten kádr úzký a není tam koho jiného dát, kluci budou muset chytnout druhý dech.. Proti tomu nadcházejícímu losu by se mohli chytnout a dát se do pohody.. V LM se uvidí, tam jedině na brejky..

Reagovat
Likan7

Jestli si nepamatuješ slabší United, tak to nemáš moc dobrou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Watford (H)

Everton (A)

Burnley (H)

Fulham (A)

Spurs (H)

Southampton (A)

Chelsea (H)

Cardiff (A)

Huddersfield (H)

Newcastle (A)

Wolves (H)

Ten los je dost dobry, no pochybujem, ze vyhrame vsetko. Tipujem, ze nejakych 6 bodov stratime urcite a mozno aj viac. Osobne necakam, ze tolko strati aj MC.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pesimismus je na místě

Reagovat
Swarley

nějakým způsobem to přenášíte i na tým, dneska působil konečně dost připosraně...takhle ty body můžete ztratit klidně hned doma s rozjetým Watfordem...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale houby, ty si fakt expert. Prostě na to ten tým nemá

Reagovat
Swarley

*klub

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase mimo Swarley, jaká škoda

Reagovat
Swarley

tvá celoživotní zkušenost mluví proti tobě...

Reagovat
Kixi Syhimour

Co? Jaká zkušenost ?

Reagovat
Swarley

jak dlouho jsi na světě?

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč sem stáčíš tu konverzaci? Co já mám co dočinění s tím, že jsme 29 let nevyhráli titul?

Reagovat
Swarley

na to přijdeš

Reagovat
Kixi Syhimour

Mistr.

Hlavně, že jsi 3 kola zpátky prohlašoval, jak nemá vliv štěstí v jednom zápase na štěstí v druhém zápase, což je možná pravda, ale teď tady píšeš nesmysly, protože ti došly racionální příspěvky.

Reagovat
Swarley

to nemůže být náhoda, prostě to děláte blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe udelali blbe, ta debilita nemuze byt nahoda

Reagovat
C-M@ster

NeJsLaBšÍ UnItEd cO pAmAtUjU

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Salah zranený, Klopp povedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda psychicky, jak ho Luke vymazal

Reagovat
pingla

Reagovat
Pasha

Obranný mechanizmus od Jurga, ako si zastať svojho zverenca po tom, čo ho Shaw schoval do oboch vreciek, i keď futbalové trenírky žiadne vačky nemajú.

Reagovat
Swarley

Psychicky zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čo mi tu píšeš za výmysly, Ondro. Veľa hráčov hráva, keď sú zranení. U vás napr. Rash, ale nemohli ste ho vystriedať .

Reagovat
Marv

Pokud chce Liverpool titul tak musí tady ty Watfordy, Manchestry nebo Bournemouthy porážet i venku..

Reagovat
smazaný uživatel

Litrpůl na to nemá přeju to City si to zaslouží stokrát více než tohle to

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Je čas udělat nadějím na titul pá pá

Reagovat
Luc-Luc

City sice ztraci bod, ale do konce zbyva jeste mnoho zapasu, neodepisoval bych je

Reagovat
Busby babes

tak.. zapas jsem shlednul ve svem oblibenem irish pubu (cti jedinej v Leuvenu). plnej Scouseru. a to byl zazitek. Omlouvam se mistnim pricetnym fanouskum, ale to je podminka pro fanceni Poolu, ze je clovek uplne retardovanej? kdyz pominu to, ze tleskali prakticky kazde povedene prihravce, tak kdyz Mata stridal, tak rvali: you are not fit to play in Premier league... hrac, co tu PL dokonce vyhral a ten stejny rok byl vyhlasen nejlepsim hracem souteze... divny.

Ale k zapasu. Pool byl lepsi ve mezihre, ale my jsme byli nebezpecnejsi. Skoda, ze se carovej neupiskl u toho golu Matipa. Bez Matice jsem si rikal, ze bude pruser, ale Scott dneska zahral velmi dobre. Pokud by takhle hral porad, tak bude mit dobrou karieru. Stejne tak Pereira. kdyz Ander stridal, rikal jsem si,ze to je velkej pruser. Andreas ale zahral velmi dobre. A znova, chtelo by to aby takhle pokracoval.

Jina pool nemel vubec nic. hrozl jen ze standartek. To je dobra vizitka pro obranu. Shaw mi prisel nic moc a stejne vymazal Salaha.

Od Oleho vyborne zvladnuty zapas a navic s teme zranenima.

Alexis konecne slusnej zapas. Nic extra, ale bylo to daleko lepsi nez posledne.

Reagovat
Kixi Syhimour

každej tým má tyhle fandy, nejste vyjímka

Reagovat
Busby babes

ja vim.

Reagovat
C-M@ster

Mně se líbil Alexis i posledně (když šel na hřiště až v závěru), akorát se nedostal už k míči

Reagovat
Swarley

možná právě proto

Reagovat
ManUnited

mně se naopak Luke dneska líbil a vyhrál cenu hráče zápasu to na druhý straně Young to je něco hrůzostrašnýho

Reagovat
Busby babes

uznavam, ze dneska jsem asi mimo. Ocividne Luke zahral vybornej zapas. Ja to nemyslel zle, defenzivne vymazal Salaha, takze to je urcite dobry. Jen tam nebyla zadna nadstavba, ale to ej proti Salahovi vlastne ok. Byl jsem moc kriticky,

Reagovat
kilobyte

Tak pro fanoušky Liverpoolu titul nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

no anglie si hraje na kultivovaný stát, ale tam je snad i více primitivů než u nás a to i v našem táboře

Reagovat
Busby babes

a jeste dodam, ze 4 hraci z akademie byli na place na konci zapasu, 5 v prubehu. Neni lepsi zpusob jak uctit pamatku Erica Harrisona.

Reagovat
Busby babes

Liverpool fans chanting through the applause for Eric Harrison.

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "I learnt a lot about the players today, I learnt a lot about Scott McTominay, he was a Darren Fletcher for us today." fakt velmi dobrej dneska.

Solskjær: "If he [Rashford] plays [on Wednesday] I'll be maybe surprised."

Solskjær: "If you keep clean sheets and you keep David not very occupied, you know you've got something going. Luke Shaw, that was his best performance under me, definitely."

Ole: “We’ve got some good kids coming through, we’ll have eleven for Wednesday, don’t worry.”

Vim, ze jsem otravnej, ale rekne ten clovek nekdy neco spatne? Tohle je fakt dream come true pro fanouska.

Reagovat
r.mrazik

Tohle je v klidu...otravný jsi byl s Mourkem

Reagovat
Busby babes

vubec. ja jen verim, ze manager, kterej u nas je, si povede dobre.

Reagovat
r.mrazik

To už neukecas

Reagovat
Busby babes

o to se ani nesnazim.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jo a specialne pro tebe dodam, ze Smalling byl dneska super.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl , ale za mě stejnak skokan roku u nás je Victor když si na něj vzpomenu minulou sezonu kde byl jako takový splašený kluk co si plní svůj sen. Jde vidět, že po té první sezoně i zmužněl vážně parádní je. Ještě k němu někoho přes léto dodat a bude to bomba young taky na to kolik mu je stále bomba , ale tam RB potřebujem přes léto určitě. Jinak nevítě protože mi nějak uniká zda už podepsal novou smlouvu herrera a mata. perreira vím, že nepodepsal novou smlouvu a tam to vidím , že asi ani nedostane novou. Díky pokud mi někdo odpoví u toho herrery si právě nejsem jistej zda náhodou nepodepsal už

Reagovat
ManUnited

Young je hroznej

Reagovat
r.mrazik

Já bohužel / bohudík dneska zápas neviděl...

Mike je fajn...stejně jak Victor....pod Olem je to prima

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Dneska McTom i Shaw perfektně, to se musí nechat...na to, jak to bylo polepené, tak to mělo směrem dozadu docela hlavu i patu...v první půlce ještě divoké, ale druhou půli jsme bránili dobře...ale dost tomu napomáhala tragédie Liverpoolu...

Reagovat
13

Za poslední větu LFC dokázalo v poslední době vcelku vygumovat víc obran než jen ta vaše.

Reagovat
smazaný uživatel

taky liverpool mě překvapil výkon nic moc nesleduji je tak nevím , ale když jsou na špici tak takhle asi nehrají.Ale i tak si myslím , že jsme tomu pomohly i my , že jsme se tak nebáli bohužel 3 zranění a střídání v 1 půli udělalo své

Reagovat
smazaný uživatel

K Fletchovi to sice malo daleko, ale bol dobry to jasne.

Reagovat
Tolstobik

Tvl, vychovat si noveho Fletchera by byl muj vlhky sen, ale na to asi Mc nema, i kdyz, to si tehdy o Darrenovi vsichni mysleli taky.

Reagovat
Busby babes

nema, ale je to hezka lichotka.

Reagovat
smazaný uživatel

tu partu už nikdo nenahradí

Reagovat
Kixi Syhimour

"někdy něco špatně", uvidíme až tu bude déle, Klopp si taky nestěžoval

Reagovat
Tolstobik

Ale teda ty zraneni jsou katastrofa, priste asi Sanchez v zakladu, to bude hruza

Reagovat
Swarley

no když bude hrát jak dneska, taková hrůza to nebude...

Reagovat
Tolstobik

Ja dnes videl jen kousek (stehovani ) ale momentalne mame pokud se nepletu celej "prvni utok" zranenej a k tomu i Mata - budou muset Lukaku a Alexis neco predvyst, No a treba Ole ukaze koule a vytahne do Acka treba toho Greenwooda

Reagovat
Swarley

no uvidíme, jak to všechno bude vážné a co vůbec Rashford...jestli i ten si něco z toho zápasu neodnesl...

Reagovat
Tolstobik

Z toho kousku co sem videl, nevypadal 100% fit, ale tak snad bude zdravej co nejdriv, hraje fakt dobre posledni dobou.

Reagovat
Busby babes

Lukaku byl dneska zas strasnej. Alexis zahral slusne.

Reagovat
Tolstobik

V tom pripade je na case, aby se Lukaku probral jiz ve stredu

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou Alexinho pod Olem hraje dobře i se snaží a konečně má prostor nabíhat do svých oblíbených pozic odkud bere balon

Reagovat
Tolstobik

Z myho pohledu jen zbytecne vysava MU rozpocet a zabira misto mladym, protoze na jeho misto tam mame v akademii aspon dva velke talenty, kteri vypadaji, ze by z nich neco mohlo vyrust.

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom říkám, že to není tak hrozný jako ze začátku i tak doufám, že půjde co se týče těch talentů CHONG a gomes jsou stále hrozně mladí, ale jsem rád, že máme na čem stavět

Reagovat
Busby babes

porad hraje desne ustrasene. Nic nezkusi, hraje moc na jistotu. A to proste neni ten Alexis, kteryho bychom potrebovali. Radsi bych videl jak xkrat ztrati balon, kdyz zkusi prejit pres hrace nez ty jeho prihravky zpatky.

Reagovat
r.mrazik

dnesni zapas jsem nevidel...ale i pod Olem hraje alexis tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale není to zas tak hrozný i tak i já sám doufám, že odejde

Reagovat
Zaschrona

Těch víkendů, kdy nehrajeme, těch by mohlo být víc. Člověk se hned cítí takový spokojenější.

Škoda rupnutí Spurs, boj o titul i tak ale vypadá pořád reálně. Liverpoolu dochází dech a i City jsou hratelní.

Reagovat
fff

Skratka hrate taku sracku, ze jediny sposob ako sa citit spokojnejsi je, ked nehrate .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Nemohol som pozerat lebo som bol na ufc :( ako bolo kolo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Watfordu by som rád videl v základe Keitu a Shaqa a Oxa, aby nastúpil aspoň na 15 min.

Reagovat
13

Fabinho místo jednoho z nich, potřebuješ defenzivní krytí a dispečink.

Reagovat
smazaný uživatel

Rátam s tým, že minimálne Bobby v základe nebude.

Reagovat
13

Jak ale poskládat ideální sestavu bez Bobbyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Salaha jebnúť do útoku a napravo Shaqa.

Reagovat
fenixLFC

na oxa este zabudni, to si pockas tak mesiac prinajlepsom

Reagovat
smazaný uživatel

Až mesiac. Hmm. Spomínal ho Klopp posledný +/- týždeň?

Reagovat
kiwwi

Klopp: "If we had carried on like we started we could have won but we lost out rhythm with the injuries."

Vole

Reagovat
Tolstobik

To snad nerekl...

Reagovat
Swarley

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to je od něj myšleno tak, jak se píše tady v tom vlákně, tak s ním souhlasím.

https://twitter.com/reverse_ball/status/1099738277886619648

Reagovat
Swarley

jako a co má být ta polehčují okolnosti? že jste hráli blbě, protože soupeř neútočil?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč v tom hledat nějakou polehčující okolnost? Prostě jen řekl jak to je. Na oficiálních stránkách je to napsáno třeba takhle.

When we started the game it was brilliant actually, we started exactly like we wanted to start: it was direct, we played in behind, we wanted to be there, we followed the ball, we pressed high and it was all really good. And then the injury crisis started. A lot of interruptions and things like that and it was obvious it cost us the rhythm.

Nic hrozného.

Reagovat
Tolstobik

Rict to Mourinho, tak se mu budete vysmivat - a opravnene...

Reagovat
Swarley

a pořád je to směšná výmluva, nic jiného...co vás ještě může rozhodit? je to déšť, vítr, zranění soupeře, co to bude dál?

Reagovat
smazaný uživatel

No, totálně směšný mi přijdou výmluvy na počasí, vítr. Přesně jak píšeš. Ale to, co řekl dnes mi jako nějaká totálně směšná výmluva nepřijde. Přesně je to popsané v tom vláknu.. Klopp je jeden z nejhorších trenérů v reagování na vývoj zápasu. A jeho plán na vás se mu rozpadl hned v prvním poločase.

Reagovat
fff

My vseobecne moc nemame plan B a to sme tu viaceri pisali uz dlhsie a tymto to Klopp vlastne potvrdil.

Reagovat
Swarley

ale co se mu jako rozpadlo? tady ani nemluví o Firminovi, ale o tom, že nám se zraní hráči...nám se to rozpadlo, co se rozpadlo Liverpoolu, jakej rytmus? to je prostě úplně marná výmluva...

Reagovat
smazaný uživatel

A na co se vymlouvá? Vždyť on jen řekl, že Liverpool ztratil rytmus, protože je Liverpool jako tým schopen podat nejlepší výkon, když drží míč soupeř a může hlavně presovat. Protože záloha s Hendersonem a Wijnaldumem toho moc nevymyslí. Na oficiální stránce nic jako "If we had carried on like we started we could have won but.." není. Jakmile jste to kvůli zraněním zatáhli, tak jsme měli daleko menší šanci na výhru, protože nemáme hráče na to prolomit něčí obranu (ještě tak kvalitní jako má United).

Reagovat
kiwwi

No keď to povieš v kontexte, že inac ste mohli vyhrať, ale kvôli tomu ste nevyhrali, tak to výhovorka je

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já ti povídám, že na oficiálních stránkách to tak není. Proto to jako výmluvu neberu. Ty jsi sem dal nějakou spojenou větu. Nebo nevím.. na stránkách to je napsané úplně jinak, tak to chce asi zkouknout video, co přesně řekl. Jinak to tvoje spadá tak do kategorie všech těch internetových historek, co všechno Ibra řekl a co všechno Balo udělal.

Reagovat
kiwwi

Tréneri dávajú 2-3 interview po zápase a v každom hovoria síce to isté ale trochu tie slová obmienaju... Je pravdepodobné že povedal obe veci

Reagovat
stiflerovamama

Chod už spať prosimťa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

No bez Firmina je celej náš herní systém prostě v prdeli. A my ho bohužel stále nemáme kým nahradit.

Reagovat
fff

Ono je vidiet, ze aj ked ma mozno dakedy horsi zapas, tak to ako sa dokaze kusok stiahnut, prebrat loptu, otocit, zapojit Maneho a Salaha nam strasne chyba. Sturridge ... nerobil nic.

Reagovat
fff

Co je na tom tak strasne smiesne?

V prvom polcase sme hrali lepsie nez v druhom, potom sa to zacalo kuskovat, do toho sa nam zranil Firmino a druhy polcas bol absiluna sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačí se podívat pro koho je to směšné.

Reagovat
Swarley

a kdy došlo k těm zranění? v prvním poločase, tak co se potom začlo kuskovat...je to směšnější výmluva než to počasí...soupeři se zraní tři hráči za poločas, totálně se jim rozpadne nějaký plán zápasu a to Vás jako mělo tak rozhodit, že jste v druhé půli předvedli takové hovno? to je teda totálně směšný, sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt se stačí podívat na to vlákno, co jsem poslal. Nám jako týmu daleko víc vyhovuje, když drží míč víc soupeř a můžeme jen presovat a čekat na chyby soupeře. Proto se nám tak zadařilo v LM minulý rok. Na tom nic totálně směšnýho není.

Reagovat
Swarley

tak je směšný, když umíte vyhrát jen v případě, když se soupeři nezraní hráči, nefouká vítr, neprší a když se soupeř snaží hrát fotbal...to je dost podmínek na nejlepší tým v historii PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já nikde neřekl, že jsme nejlepší tým v historii. To musíš za někým jiným, že jo. Stejně tak s tebou souhlasím u počasí, takže zase za někým jiným.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som nepísal ani ja, že jo .

Reagovat
Swarley

to nevadí, tady můžeš, dneska mi to bylo vysvětleno

Reagovat
fff

Z teba sa stala naozaj neuveritelna karikatura. Divik tu logicky napise daco a Ty sa zmozes na toto ...

Reagovat
Swarley

Klopp je karikatura na toho údajného sympaťáka, vždyť tohle je totálně směšný, sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí, vítr, neposekaná tráva a co já vím určitě. Ale tohle mi přijde celkem logický a určitě ne směšný. Žádnou velkou výmluvu v tom nevidím.

Reagovat
Swarley

z mého pohledu je to totálně směšný...soupeř postaví to nejlepší, zraní se mu tři hráči, musí všechno měnit a ty řekneš, že tohle tě rozhodilo a vypadl jsi z rytmu...toho máš naopak využít a soupeře sestřelit, ne přestat hrát a být zmatený...

Reagovat
fff

Naozaj uz nemam slov na Teba, sorry .

Reagovat
Swarley

no doufám, že se ti kvůli mně nerozpadla diskuze a náhled na brečení trenérů, to bych nerad...

Reagovat
smazaný uživatel

To by si sa musel zraniť a nekomunikovať až potom by tú debatu prehral

Reagovat
Swarley

Dneska se v tom už nikdo nevyzná...když se hráč zrani a střídá, tak to trenéra soupeře rozhodí a jeho tým nemůže hrát fotbal...kdyz se hráč pro změnu nezraní a chce pokračovat, tak musí násilím ze hřiště...fotbal se v prdel obrací...

Reagovat
13

A nakonec nám tady nikdo kvůli takovým konverzacím nepřeje titul.

Reagovat
Counter

Reagovat
stiflerovamama

Prosím ťa, ty choď komentovať tak kuželky. Skúsim ti to vysvetliť polopatisticky aby si to konečne pochopil. Zrania sa vám traja hráči za polčas, asi 5 krát ste kvôli tomu menili formáciu, pozície hráčov, ani vy sami ste nevedeli čo hráte, bolo to úplne rozhádzané. Logicky asi oba tímy mali nejaký predzápasový plán, ktorý sa týmto úplne rozpadol. Skúsim ti to prirovnať k situácii keď hrá proti teba nejaky drevák ktorý nevie čo robí s nohami, niekedy sa proti takému hráčovi hrá horšie ako keď proti tebe hrá normálny hráč od ktorého vieš čo očakávať. Takže to samozrejme nie je žiadna výhovorka ale je pravda, že tých drevákov čo vám tam ostali sme mali poraziť.

Takže prosimťa sa tu prestaň odbavovať na Kloppovi, asi ti chybajú Mourinhove kecy ....

Reagovat
Swarley

co to je za sračku? soupeři se zraní hráči a pro tebe je to nevýhoda? wtf? vždyť to je pro tebe jasná výhoda, soupeři se to rozpadne, ten má být v prdeli, že se jim to rozpadlo a ty toho máš využít...ne opačně, že tebe to rozhodilo, protože soupeř je zmatenej...to je úplný hovno...

Reagovat
stiflerovamama

Ano veľmi pekne hovoríš ako by to malo byť, lenže realita sa od toho, ako by to malo byť trošku odlišuje. Aj keď niekomu vylúčia hráča mala by to byť pre teba jasná výhoda, často ale nie je. A ako neviem ak si ten zápas pozeral tak snáď ani tebe neuniklo, že ten zápas to jednoducho ovplyvnilo, oba tými. Bol to taký divný zápas. A samozrejme nás to takto negatívne ovplyvniť nemalo, mali sme hrať lepšie. Takže ako neviem kde tam vidíš výhovorku, bolo to normálne zhodnotenie faktu.

Reagovat
Swarley

no normální to není, stejně jako nadávat na to, že ti připískává rozhodčí....u Mourinha to bylo všechno brečení, Klopp hodnotí fakty...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

smesny je to, jak Klopp reaguje. jinak nic. Firmino stridal ve 30. minute. my hrali s utokem, kterej je v tuhle chvili back up a jedinej Rash, kterej normalne hraje zaklad byl od 20. minuty zranenej a ze zalohy tam byl jen Pogba.

Reagovat
fff

Odkedy mate Oleho, hrate otvorenejsie, neparkujete bus jak s Mourinhom a predpokladam, ze na toto sa aj pocas tyzdna pripravovali. Potom sa vam zacali zranovat hraci, zacali ste hrat viac zozadu a mali sme menej priestoru, nez sme mozno cakali. Ako podla mna to je celkom logicke, ale teda ked v tom vidite nieco straslivo vtipne tak ok Mali sme hrat lepsie a od nas to bolo sklamanie ten vykon, no z fakt vam ani trosku nedava to, co som tu napisal...zmysel?

Reagovat
Busby babes

logicky mozna, ale vymlouvat se na to mi prijde divny. Daleko horsi situace to byla pro Oleho.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on sám po zápase řekl, že to stálo za hovno a že všichni očekávali, že budeme hrát líp, že jo. Hledáte tentokrát senzaci tam, kde není. Jen řekl, že jsme ztratili rytmus kvůli zraněním.. nikde se nevymluvil na to, že jsme kvůli tomu nevyhráli. Nebo aspoň na oficiální stránce to tak není.

Reagovat
stiflerovamama

Problém je v tom, že vy normálne hodnotenie zápasu hodnotite ako výhovorku

Reagovat
Kixi Syhimour

do háje Busby ještě ty začínej

Reagovat
Busby babes

a jinak nic moc extra vtipnyho to samozrejme neni.

Reagovat
Lacko_Boh

neuveritelne co sa z Kloppa vyklulo. Ako stale ho mam rad ale je to tazsie a tazsie..ako ked vidite kamarata pocuvat Kaliho a jest KFC hranolky.

Reagovat
Busby babes

na tom je nejlepsi, ze mel na mysli nase zraneni a nej Firmina.

Klopp: “It was a strange game. Man Utd injuries cost us our rhythm.” #MUNLIV

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat na to vlákno z twitteru, co jsem poslal nahoře. Jasně, že myslel vaše zranění.

Reagovat
Busby babes

tak jsem jen upresnil. divny ale.

Reagovat
13

13 -24.02.2019 15:59

"Škoda, tahle zranění vyhodila z tempa i Liverpool."

Klopp pouze řekl, co bylo očividné. Nechápu co tu zas zkoušíte.

Reagovat
Counter

Člověk by doufal, že s vyhazovem Mourinha se všechno vrátí do normálu, ale očividně je to běh na dlouhou trať, snad ne nezvratný.

Reagovat
fff

PTSD po Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no a teraz si predstav, že všetko by sa stalo tak ako sa stalo a na lavičke by nebol Ole, ale Mourinho, hehe to by bola ešte len diskusia

Reagovat
13

Holt Kloppa nemají rádi, tak mu zkouší naložit kdykoliv cítí možnost.

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

A ne?

Přijde mi to podobné jako se Salahem, který tady dostával sodu za penaltu po divu a pak i za penaltu kde byl jasně faulovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uznaj, že povedal sprostosť ("nevyhrali sme, lebo sa zranili súperovi hráči")

Reagovat
kiwwi

Neuzná lebo holt Klopa má rád, tak ho skúša obhajovať vždy keď cíti možnosť.

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

vlastna skusenost?

Reagovat
13

Stejná rada jako kolegovi - lépe číst. On přece neřekl nevyhráli jsme, protože se zranili soupeřovo hráči. Oni se ho na konci zeptali na hodnocení zápasu a on v rámci toho celkového hodnocení řekl, že nás ta zranění vyhodila z tempa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ešte horšiu výhovorku nepočul ani od Mourinha

Reagovat
Swarley

Jako máš pocit, že je Klopp svatý a nedává dostatek možností na takové rypani? Jako jenom si představ, co by se tady dělo, kdyby takové sracky u nás vypouštěl Mourinho...to z toho ještě Klopp vyvázl v pohodě...

Reagovat
13

To je samozřejmě pravda, Mourek tu už pak dostal kolikrát sodu neoprávněně. To ovšem nemění nic na tomhle konkrétním příkladu vyjádření JK a vaší reakce. Mourinha jsem tu samozřejmě nebránil, protože mam toho šaška narozdil od Kloppa v piči. Logicky žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne, jak toho kokota dokazete obranovat ale nie nepochopitelne, nezabudnite zas nieco potom vycitat Kiwwimu, pokrytci zasrati

Reagovat
fff

Reagovat
13

Uklidni se a přečti si to prosím ještě jednou, psal jsem to samé ještě před tím, než to Klopp vůbec řekl. A to fakt nejsem žádný Einstein, bylo to vidět.

Reagovat
iamek

Jsem spokojený. Před zápasem bych remízu nebral, ale pred zápasem out matic a tri zranění hned v prvním poločase. Takže super výsledek. Liverpool hooodne zklamal. Jsem čekal, ze nás druhy poločas přejedou, ale neměli snad nic. Scott dneska parádní. Celkově obrana držela.

Reagovat
Busby babes

ty vole, Sarri? tohle jsem v zivote nevidel. Byt Sarrim tak okamzite podavam vypoved.

Reagovat
kiwwi

Ja som vôbec nepochopil co sa stalo...

Reagovat
fff

Vysvetli, pustil som si to az teraz .

Reagovat
Busby babes

chtel stridat Kepu, kterej vypadal, ze je zranenej, ale Kepa odmit stridat.

Reagovat
fff

Odmietol . Wtf to ako hrac urobi daco take .

Reagovat
Busby babes

nikdy jsem nic takoveho nevidel. ctvrtej rozhodci normalne ukazal cislo a on proste odmitl jit dolu.

Reagovat
fff

Nieeee, ja umrem. Neskutocne daco. To si neviem ani v poslednej slovenskej lige predstavit.

Reagovat
pingla
Reagovat
Coutinho10

ten Sarri nakonci mi připomněl toto https://media.giphy.com/media/fDO2Nk0ImzvvW/giphy.gif

Reagovat
Busby babes

jo, a tak Sarri odesel ze stridacky. Coz udelal dobre. Ted by to mel dotahnout do konce a okamzite skoncit. Tohle uz nezachrani.

Reagovat
fff

Vsetky tie rumorus alebo ako to nazvat, ze v Chelsea rozhoduju hraci a nie manazer, pre mna nabrali novy rozmer .

Reagovat
ACSMan

Reagovat
EXoRcIsT

Deti bolo to takto Sarri chcel striedat Kepu a dat tam Caballera lebo on to na penalty vie + pozna hracov City ale Kepa odmietol ztoho Sarri skoro dostal infarkt a odisiel no vratil sa nakoniec po odpisakani konca predlzenia musel Rudiger drzat Sarriho lebo ten by Kepovi asi otrhol hlavu asi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

Co se stalo?

Reagovat
Busby babes

tohle by mel byt konec pro Kepu v klubu. Cokoliv jinyho je pro Chelsea ostuda. Tohle bylo neco neuveritelnyho co predvedl.

Reagovat
kiwwi

Wtf? Ja som to pochopil tak, že ho šli striedať pretože je zranený, ale potom ukázal, že je OK tak striedať nemusí. Niečo mi tu uchádza? Veď takúto situáciu som už videl veľa krát. Pokiaľ to teda nebolo plánované striedanie brankára pred penaltami a la LVG, tak potom tomu povyku nerozumiem

Reagovat
blaugrana

Daval ho tam na penalty, inac by ho neslo an striedacke rozjebat.

Reagovat
kiwwi

Mne to tak neprišlo, ale počkám si co povedia po zápase... Resp. Kepa to tak mohol brat ako píšem ja. Však keby ho chcel vystriedať tak ho proste vystrieda nie? Skôr mi prišlo ze je Sarri naštvaný na medikov

Reagovat
fff

Podla reakcie Sarriho mi pride celkom zjavne, ze Kepa skratka odmietol striedat. Mrkni twitter a jeho reakciu.

Reagovat
fff

"...tak ho proste vystrieda nie?..."

Ved on chcel . Ukazoval mu, ze ma ist dole, to iste Zola.

Reagovat
kiwwi

keby trval na tom striedani, tak Kepa inu moznost nema...inac by sa vykartoval za nesportove spravanie

Reagovat
kiwwi

hej prave som to videl...dost sok pre mna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

tak asi to tak nie je no

Reagovat
Nikikrew

Sarri aj Kepovi ukazoval, nech ide dole ale on to proste odmietol. A Caballero pozna hracov City tak mohol byt platnejsi pri penaltach.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som to tak pochopil, ved keby to je kvoli penaltam tak ho normalne vystrieda ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad jedno ako to bral Kepa, trener mu kazal ist dole z ihriska a odmietol, tym to hasne cele, od dalsieho zapasu by mal sediet na lavicke, ak vobec tam..

Reagovat
Busby babes

byt to nas hrac, tak si preju aby uz nikdy za klub nenastoupil.

Reagovat
fff

Prave som videl nejake zabery a podla toho co robil Sarri, tak urcite tam daco nebolo v poriadku

Reagovat
EXoRcIsT

to si treba pozriet proste nieco take som v zivote nevidel

Reagovat
Busby babes

jak wtf? Sarri videl, ze je nejak zranenej a chtel ho pro jistotu vystridat. hrac odmitl. Tohle si proste zadnej hrac nemuze a nesmi dovolit. udelat to nas hrac, tak bych chtel aby uz za klub nikdy nenastoupil.

I po tom, co ukazal, ze je nejak ok, tak Sarri stejne chtel stridat. tam proste neni prostor pro manevrovani.

Reagovat
kiwwi

Sarri vedel len to, co mu povedali medici...brankar ak nie je nutne, tak nestrieda

videl som to uz viackrat, ze hrac ukazal, ze je ok a dohra to a striedanie sa zrusilo

Reagovat
fff

Je uplne jedno co hrac ukaze, trener povie, ze ides dole, tak ides dole.

Reagovat
kiwwi

tak ale keby ho Sarri dole chcel, tak by trval na striedani a Kepa by dole musel ist...

Reagovat
Busby babes

no Sarri ale chtel aby stridal. nebo ti prijde, ze si pak rekl: ale tak co, tak nestridal, pohoda... kdyz tam nasrane hazel vecma a odesel ze stridacky?

Reagovat
Busby babes

na rovinu, je uplne fuk, co si Kepa myslel. Sarri se rozhodl. on je sef. Tohle neni demokracie, kde se bude hlasovat o stridani. Sarri je diktator a on rozhoduje. Tecka. Tam neni zadnej prostor pro diskuzi.

Reagovat
kiwwi

asi hovorime obaja o niecom inom...zranil by sa DDG v dnesnom zapase...boli by pri nom medici a povedali by Olemu ze musi striedat, Ole by pripravil Romera na striedanie a v tom by DDG ukazal, ze je OK ze moze hrat dalej - nechapem, preco by ho aj tak striedal (keby neslo o zranenie hlavy) resp. keby tam Ole posielal Romera, tak by DDG tiez ukazoval, ze striedat nemusi ze bude dalej hrat

proste mi pride, ze Kepa si myslel, ze ho idu striedat kvoli zraneniu ktore nema a preto ukazoval na lavicku ze je ok ze striedat nemusi

Reagovat
Busby babes

jenze takhle to nebylo. takze nechapu proc lzes a na zaklade toho pak stavis dalsi argumentaci. Kepa ukazal, ze je ok, ale Sarri stejne chtel stridat. Tecka.

Reagovat
kiwwi

ti prepina? co klamem

hovorim, ze kazdy brankar by protestoval a bral to tak, ze ma striedat kvoli zraneniu, ale nemusi, lebo je OK

jednoducho mi to neprislo ako planovane striedanie

Reagovat
Busby babes

neprepina. Kepa ukazoval ze je ok a Sarri stejne rozhodl, ze bude stridat. Tecka. Kepa neni ten, kdo v tu chvili ma nejak rozhodovat. Manager mu ukazal, ze strida, tak strida. Tam neni absolutne zadnej prostor pro nejake vyjednavani.

A ano, lhal jsi, kdyz si to podaval jakoze Sarri nevedel, ze Kepa je ok. Sarri videl, ze mu Kepa ukazuje, ze je ok a stejne se rozhodl stridat.

Reagovat
kiwwi

furt dookola to iste...ja sa tu nebavim o tom, ze ked ti trener povie, ze mas ist striedat tak mas ist striedat - to je jasne jak facka...ja sa bavim o tom, ze to bolo cele nedorozumenie a chyba v komunikacii a ze to nebolo planovane striedanie

Reagovat
Busby babes

a porad dokola. to je uplne fuk. Sarri videl, ze mu Kepa ukazuje, ze je ok. A stejne chtel stridat. Nejak nerozumim tomu, co se snazis obhajovat. Manager se rozhodl, hrac neakceptoval to rozhodnuti. To je cele. Me to prijde jako velkej pruser.

A to, jestli to bylo nebo nebylo planovane stridani (nebylo) nehraje vubec roli.

Reagovat
kiwwi

Ale hraje, pretože potom by to bola situácia, ktorá by si zaslúžila takú show...

Reagovat
Busby babes

nehraje. Manager rozhodl a je uplne fuk, jakej byl jeho duvod.

Reagovat
kiwwi

Pozri, moju verziu potvrdil sám Sarri... Povedal ze chápe co sa stalo a ze Kepove prevedenie nebolo šťastné, ale ze v podstate išlo len o nedorozumenie pretože on si myslel ze je zranený ale Kepa zranený nebol

Zo situácie "wow dopici toto som ešte vzivote nevidel, za to musia padať hlavy" je situácia "bolo to nedorozumenie"

Reagovat
Swarley

Pak už jen záleží na tom, jestli to je pravda nebo to bere Sarri na sebe a snaží se tak ten průser zakrýt...

Reagovat
kiwwi

To môžeš napísať na všetko vieš ako...taká malá konspiracia

Chelsea's Sarri: Kepa was right to stay on amid substitution 'misunderstanding

http://www.espn.com/soccer/chelsea/story/3783686/chelseas-sarri-kepa-was-right-to-stay-on-amid-substitution-misunderstanding

Reagovat
Swarley

Tak jasný, pokud říká, že to bylo nedorozumění, tak to tak je...pak ale bere ten průser dost na sebe, protože jim očividně dost vazne komunikace...

Reagovat
kiwwi

Otázne je aj co povedal Kepa medikom a co ti povedali Sarrimu

A hlavne ak to nebolo plánované striedanie, čo podľa Sarriho nebolo tak stojím na strane Kepu, že by mal ostať na ihrisku keď vedel, že zranený nie je

Reagovat
Busby babes

ty uplne mijit pointu toho celeho. Je uplne fuk co Kepa rekl nebo nerekl medikum, je uplne fuk, z jakeho duvodu ho chtel Sarri vystridat.

Reagovat
Swarley

Jo jo, já ti rozumím...pak jsou kkti fakt všichni, že to neumí vyřešit jinak než takovou komedii...

Reagovat
kiwwi

Myslím, že Sarri vykypel lebo si myslel, že Kepa ostáva aj cez zranenie a nevedel, že to iba fejkoval

Reagovat
Swarley

A pak to ještě zabije tím kondomem, někdy máš prostě dobrej den a nic s tím neuděláš

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Sarri zkousi vybruslit z prekerni situace. Ale pokud to chces brat jako potvrzeni tve verze, tak klidne, jen se tomu budu dost smat no. Hloupej nejsi, takze bych rekl, ze musis videt, ze to jsou jen kecy. Kepa ho proste poslal do pice.

Reagovat
kiwwi

Agree to disagree a fakt to uz ukončíme

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to je fakt pravda , že v chelsea má trenér poslední slovo

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

a ešte pred penaltami zajebe toto:

https://twitter.com/ffarsenalfc/status/1099752627452153856

to musí byť pekný čuráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Baskicky sympatak

Reagovat
fff

Ja vcelku nechapem aj napr. kapitana Chelsea, ze sa do toho nezapojil a neporiesil to.

Predstavte si, ze by si toto dovolil a kapitnaom by bol Terry, Keane, Vieira ci Gerrard.

Reagovat
iamek

Keane a Viera by ho vynesli v zubech

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira by ho vyfackal bimbasom

Reagovat
J0EL

To by dostal taku udom po papuli, ze by to nerozdychal.

Reagovat
iamek

Tady pokud Chelsea radikálně nezakroci proti gólmanovi, tak ostatní manažeři tam moc rádi pujdou . Tohle je silenost.

Reagovat
kiwwi

ok tak asi bol nastvany fakt na toho Kepu, ale moja pointa je, ze to nebolo planovane striedanie pred penaltami, ale rozhodnutie bolo urobene na zaklade Kepovho zranenia, ktory potom ukazal, ze je OK a moze pokracovat

skor mi to proste pride ako keby Sarri nepochopil Kepu a potom uz ani jeden nechcel vycuvat

Reagovat
Busby babes

coz je ale uplne fuk, na zaklade ceho se Sarri rozhodl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
fff

Co ma opat privadza k myslienke, kde bol kapitan...

Reagovat
kiwwi

inac teraz som to riesil s kamosom rozhodcom a povedal, ze si nie je celkom isty (zisti presne), ale ze rozhodca hraca nemoze stiahnut, ale kapitan ano - lenze ma to jeden hacik - nemoze byt v tom pripade za neho poslana nahrada, co je pri brankarovi pred penaltovym rozdielom trochu pruser :D

Reagovat
fenixLFC

nie, ani kapitan ho nemoze stiahnut ked hrac sam nechce

Reagovat
kiwwi

Môže a nakoniec môže prísť za neho aj náhradník

http://imgur.com/gallery/q3CRB6U

Reagovat
Swarley

to samozřejmě ano, ale tak pořád tam vidím velký rozdíl...pokud by Sarri chtěl udělat taktickou změnu na penalty a Kepa se mu na to vysral, tak to je megaprůser...

pokud šlo ale o to zranění a Kepa usoudil, že je ok to dochytat, tak pak už záleží na tom, kdo to posral...jestli Kepa, že jasně doktorům neřekl, že je ok a oni tak předali info, že je potřeba střídat...a nebo Sarri, který tam pak zbytečně totálně vyletěl a udělal z toho zbytečně ještě větší komedii...

Reagovat
fff

Z coho urobil Sarri komediu? Nech to bolo akokolvek, z jeho pohladu povedal hracovi, ze ma striedat a ten to neurobil. Nech uz bola chyba kdekolvek, Kepa, lekari, kapitan Chelsea...podla mna urcite nebola u Sarriho.

Reagovat
Swarley

zbytečně to tam vyhrotil...pokud je to nakonec tak, jak říká teď po zápase, tak to prostě zbytečně vyhecoval...

chtěl ho střídat na základě zranění...Kepa zraněný nebyl, mohl chytat dál, potom neměl Sarri důvod ho střídat a bylo to jen o špatné komunikaci...kkt je možná Kepa, možná doktoři, ale pokud mu pak jasně Kepa ukazoval, že je ok a může chytat dál a Sarri ho ani neměl v plánu střídat nebýt toho zranění, tak pak moc nerozumím tomu, proč tam tak vyšiloval...stačilo si znova ověřit, jestli může chytat dál a mohl v klidu to střídání odvolat...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

sorry ale viz vejs. Kepa ukazoval, ze je ok, Sarri to videl a stejne chtel udelat stridani. I kdyby duvod byl ten, ze nechce riskovat, ze ma v brane golmana, kterej je ok jen 99 procent.

Reagovat
Swarley

jako samozřejmě, rozhoduje o tom trenér a je úplně jedno, jaký má důvod...ale může to být jen velký nedorozumění, který všichni zúčastnění posunuli úplně maximálně do totální komedie...

Reagovat
Busby babes

podle me jako nedorozumeni by se dalo brat bud pokud by to Sarri vzal jako ze ok, coz se nestalo, nebo pokud by vystridal a Kepa v reakce nejak nasrane treba rozmlatil lavicku. Pak by mohli rict: ok, myslel jsem, ze je zranenej, nebyl, nedorozumeni...

Reagovat
Swarley

Jako když se na to dívám znova, tak se mi nechce věřit, že to nemělo být plánovaný střídání a že se mu Kepa na to čistě nevysral...jinak by nemohl tak vyletět...

Reagovat
Busby babes

udelat tohle nekdo SAFovi, tak by v klubu skoncil.Velmi pravdepodobne by ho SAF z toho hriste i odtahl nasilim.

Reagovat
Swarley

No to by rozhodně neprošlo...i když by žádné zranění neměl, tak by si tim určitě nějaké vykoledoval ala Becks...

Reagovat
fenixLFC

ale to je uplne fuk. rovnako ako ked si trener povie ze na tvojej pozicii bude niekto lepsi tak tvoj nazor ako hraca ma byt druhorady a mal by si ho posluchnut nie ze si povies fajn ja to dohram alebo som lepsi...

Reagovat
Swarley

ale jo pořád, však to píšu o kousek nad tebou...

klíčové stejně je jestli to náhodou nerozhodilo Kloppa a nevypadnete kvůli tomu z LM...

Reagovat
nani92

Vincent Kompany: "Samozřejmě jsem ještě nic takového neviděl. Přál bych si, abych to mohl udělat pokaždé, když mám jít ze hřiště."

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

lol, za to Sarri nemohl, šibe ti?

Reagovat
nani92

City ma dnes trofej A LPool stratil 2 body..A zevraj malé trofeje nie sú dôležité, City to už ma psychicky v kapse

Reagovat
Lacko_Boh

bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

Daily mail tomorrow:

Man city footballer Raheem Sterling involved in a shootout in London.

Reagovat
Counter

Reagovat
stiflerovamama

Dnes bohužiaľ hrozné derby, boleli z toho oči. Náš najväčší problém je momentálne kreativita a útočná fáza. Po tých zraneniach United, pri jednonohom Rashfordovi a Lukakuovi na krídle tam fakt bolo málo priestoru pre to aby nás nejako výrazne ohrozili. Čo sa asi aj prejavilo na takej nejakej optickejšej prevahe ale to bolo asi tak všetko. Neskutočne priposraný výkon, nepresné príhravky, pomalý prechod do útoku, opäť katastrofálna finálna fáza. Nedokážeme vyvinúť nejaký súvislejší tlak, ktorý by súpera preťažil a donútil ho tak k chybám. Keď k tomu prirátame, že momentálne v ofenzíve nedokážeme vymyslieť obsúltne nič prekvapivé, vychádza nám z toho, že sa už pomaly ani nedostávame do šancí. Ten tím mi v súčasnosti nepripadá ako celok, najmä v ofenzíve mi to príde strašne rozhádzané, taká hra na náhodu. Dnes opäť množstvo pokazených finálnych prihrávok na úrovni dedinských hráčov. Dnešný výkon proste nemal gule, a ak v takýchto nekompaktných výkonoch najmä v ofenzíve budeme pokračovať nevidím to ružovo.

Reagovat
iamek

Rivalita stranou, ale dneska jsem od vás čekal úplně jiný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi kazdy, cakal som vsetko ale urcite nie 0:0

Reagovat
fff

Ja som sa celkom tesil z toho pohladu, ze MU uz nehraju beton jak s Mourinhom a proti nam som ocakaval orvorenejsi zapas, poriadne derby. No a nic z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
iamek

Bohužel to ovlivnilo zranění matice a herrery. Takhle to bylo fakt spatne derby a to jsem se na nej fakt po dlouhé době těšil.

Reagovat
13

Dnes snad nejhorší pocit, který jsem po derby kdy zažil.

Reagovat
stiflerovamama

Keď si spomeniem na naše brejky minulú sezónu a na to ako ich riešime túto sezónu je to na plač.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna ked obrana funguje a dostavame menej golov, takto su z toho zbytocne remizy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kejza

Reagovat
fff

Chyba Ox, resp. Keita nehra tak, ako sme cakali. Ta zaloha nevie dat prihravku dopredu, mozno okrem Fabinha, alebo potiahnut po sestnastku.

Reagovat
stiflerovamama

Keita mi príde,že ja zápas od zápasu lepší, momentálne tie prihrávky dopredu skúša, často však neprejdú, ale napríklad tá na Firmina minulý zápas bola top, tak snáď tých úspešných bude pribúdať. Veľký problém je tieť, že nemáme takmer žiadny streľbu spoza 16 stky.

Reagovat
fff

Keita sa zlepsuje nastastie, snad mu to vydrzi.

A s tou strelbou mas pravdu, dneska pri tom nepriamom kope a potom tom priamom kope po faule na Matipa...ja som uprimne ani len neveril, ze daco z toho moze byt, takze asi tak. Gerrard, Suarez, Coutinho...Keby tam bol aspon TAA. A teda z hry strelba tiez nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno by stacil Shaqiri keby tam je miesto Sturridga a Salah na hrote

Reagovat
stiflerovamama

A tie nakopávané lopty na Salaha a Maného ma vytáčajú asi najviac.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Sarri vs Man City

Substitutions attempted: 4

Substitution completion rate: 75%

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

dokonaly,

Reagovat
icemike

Reagovat
havrys99

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
r.mrazik

"I tell you what, if I was Jurgen Klopp in that dressing room at half-time with Manchester United not being able to bring on another substitute, I'd be saying ' Right, First person, first opportunity, go and kick Rashford on the ankle that he has been limping on'."

Schválně kdo uhádne autora...

Reagovat
fff

Meno na 5, prve pismeno K a posledne E?

Reagovat
r.mrazik

Ne ne...vlastně nevím,do jakého tábora bych ho zařadil...jestli do MU nebo liveru

Ale debil to je tak nebo tak

Reagovat
nani92

Owen?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Ten, co pochopil

Reagovat
Mastný Chobot

Ľuboš Blaha

Reagovat
nani92

tak Kepa sa už ospravedlnil, Sarri vysvetlil, čiže už nič nebráni tomu, aby sme neodvracali pozornosť od klasicky smiešneho Liverpoolu a najväčšieho manažérskeho plačka v lige Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa k vám, keď De gea odíde, vy potrebujete hráčov, ktorí nestriedajú.

Reagovat
vladis271

Chutnucky ako sa snazis. Ale cenu traged dna aj tak swarleymu uz nevezmes. :(

Reagovat
nani92

*Kloppovi

Reagovat
smazaný uživatel

Milivojevič - penaltový bůh. Ten týpek kope penaltu snad v každém druhém zápase.

Reagovat
iamek

S kým jako budeme hrát následující zápasy

Reagovat
kiwwi
Reagovat
tnt03

Při tom obrázku jsem si uvědomil, s jak velkou hvězdou přece Smalling v obraně hrával. Co z toho, když na něj není stále spolehnutí

Reagovat
ACSMan

Smalldini poslední válečník z té doby.

Reagovat
tnt03

Zápas o ničem a 5 hráčů mimo Šílenost.

Reagovat
Busby babes

“Well, we’ve lost a few players with muscle injuries, hamstrings, but we’ve got some good kids coming through, so don’t worry about it. We’ll have 11 players on the pitch on Wednesday night as well. Luckily we’ve got two days of recovery. Michael [Carrick] might be putting his boots on. It's not as bad as needing me yet, but we’re alright, we’ll be fine.”

takze zaloha Pogba, Carrick, Andreas. Utok, Alexis, Lukaku, Ole. easy.

Reagovat
kiwwi

DDG - obrana - Pogba, McTominay, Andreas, Fred - Alexis, Lukaku

inac to nevidim - akurat mat na ihrisku 4 CM bez kridla nie je asi najlepsia situacia...jedine, ze by siel do hry Chongy alebo Greenwood

Reagovat
smazaný uživatel

uf, už teraz je tam dosť málo skúseností

Reagovat
wild

ja by som to dal miesto Freda nalavo Younga a v obrane bude hrat Dalot

Reagovat
smazaný uživatel

V sobitu letím na domácí zápas se Sottonem, takže jasná plichta 0:0 s béčkem na hřišti

Reagovat
kiwwi

After the game Klopp went to shake Solskjaer's hand and he was very honest with what he thought of the game: "Fucking hell, what a shit game"

Reagovat
13

Reagovat
avicii

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

Možno si trošku zapreháňam, ale horší zápas som snáď v top ligách ani nevidel. Keď United trénoval Mourek, tak hrali betón, ale vždy sme si dokázali vypracovať aspoň jednu, dve alebo tri šance. Dnes? To bolo absolútne bezmyšlienkovité, pomalé, nepremyslené, nepresné. Neviem či som jediný, ale mne sa včera hodil do zápasu Keita - ťahový hráč, ktorý vie prekvapiť. Shaqiri taktiež prišiel neskoro. Oboch by som tam dal v 60. minúte.

Každopádne bod je pre United v tom rozpoložení akom sú viac výhra, pre nás naopak bod nič nerieši, síce budeme stále prví, ale.... musí prísť radikálne zlepšenie. Salah totálne v lese, ten neurobil nič dobré, a v podstate by som ťažo hľadal niekoho kto áno. Nesklamal snáď len Ali, VVD, Fabinho.

Reagovat
andkoo

na druhej strane treba povedat, ze Shaw odohral jeden z jeho najlepsich zapasov a Salaha k nicomu nepustil

Reagovat
Malresi

To súhlasím, ale Salahovi nevyšlo fakt vôbec nič. A nie len kvôli výkonu Shawa. Byť tam včera Suarez alebo Gerrard tak ten priamačik zo 16tky dajú po slepiačky.

Reagovat
r.mrazik

iamek: jak jsme to tipovali ty oscary pro nejlepsi herecku?

ja rikal Gaga....a ty Glen Close?

Reagovat
Busby babes

takze jste byli vedle oba dva? jinak bych rekl, ze celkem bez prekvapeni, snad jen prave Olivia Colman.

Reagovat
r.mrazik

jojo...oba vedle,nikdo nevyhral sazku

hlavni kategorie asi bez prekvapeni...tedy,tech vhodnych filmu k vyhre tam bylo vic....krome tragickyho cernyho pantera

Reagovat
Busby babes

tam se cekalo, ze zustane jen u nominace. Ale nakonec posbiral dost tech technickych oceneni.

Reagovat
r.mrazik

vyprava,kostymy a hudba...celkem usmevny i za tyhle kategorie

Reagovat
Busby babes

me to prijde v pohode. Vypravu a kostymy to melo super. A soundtrack spatnej neni.

Reagovat
r.mrazik

super? ale tak ok...ono to je nakonec dost jedno

Reagovat
Busby babes

ja se teda jen bal aby to nedali Bohemian Rhapsody.

Reagovat
r.mrazik

tojo...i kdyz nejak bych se smiril...vnitrne...

kdyz to vyhral loni sex ryby s clovekem,tak uz je mozny vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

sorry,ale Tvar vody je jenom remake Zblunk s Hanksem

Reagovat
smazaný uživatel

já mam Del Tora rád a jeho film poznáš téměř okamžitě, je osobitej a má originální rukopis

oproti spoustě sraček, co se dnes točí s Avengers v čele, bych tomu klidně dal dvacet oskarů

Reagovat
r.mrazik

ok...del toro je fajn,to jo....ale tvar vody nebylo podle me nic extra

Reagovat
patas92

Já bych hlavní mužskou roli dal Bradleymu...Ne, že by byl Malek nějak špatný, ale vadí mi, že člověku v podstatě stačí hrát jen nějakou historickou postavu a má z poloviny vyhráno.

Reagovat
Busby babes

tak Malek ale podak uzasnej vykon.

Reagovat
patas92

Asi jo, ale to všichni nominovaní. Podle mě zahrát reálného člověka, navíc takhle výstředního chováním i zevnějškem je imho lehčí, než když ten charakter musí herec vytvořit sám jen na základě scénáře....Ale možná se pletu

Reagovat
r.mrazik

nebo postizeneho a nebo zenskou...

Reagovat
r.mrazik

ale jinak nic proti Malekovi...vzdy je tam tech aspirantu vic a Malek me neurazi

Reagovat
blade115

Nevyhrálo Bohemian Rhapsody? Fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to není dobrý film.

Reagovat
Busby babes

vsak je to strasnej film.

Reagovat
blade115

Ani to nebudu číst, to je beztak zas nějaká násilná kampaň křečovitých hipsterů. BR 4ever

Reagovat
nani92

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

niekedy je lepšie pozrieť si film, užiť si emocie, ktoré sposobil a ísť dalej..a nečítať nazory iných

Reagovat
Busby babes

hele ja si BR uzil, je to super koncert.

Reagovat
blade115

<3

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/LightsCameraPod/status/1099858014381719552

Dámy a pánové. Vítěz Oscara za nejlepší střih. Bravo.

Reagovat
Busby babes

frenetickej strih.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni to dostali za hudebni strih ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no podle kurzu byla jasny favorit roma...

Reagovat
Busby babes

ja teda posledni mesice cetl hlavne o Green book jako favoritovi.

Reagovat
Busby babes

hlavne bych rekl, ze kurzy u sazkovek bude v tomhle pripade daleko vic ovlivnovat vyse sazek.

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=41StGEYVRcs

0:40 a dal...

Vidovi staci,aby se jenom koukal a Souness je z toho v prdeli...debil

Reagovat
wild

to bolo na toho moderatora...ale Souness je uplny kokot, mali by ho z tade vyrazit. Zase trepal uplne odveci, ani sa necudujem, ak ten moderator nanho nesuhlasne zazeral

Reagovat
r.mrazik

ah,ja to pochopil tak,ze to bylo na Vidu...moje chyba

Reagovat
mithro

skoda, ze sa uz Vida vie ovladat

Reagovat
smazaný uživatel

Man City - League Cup

Liverpool - Premier League

Spurs - Champions League

Man United - Fucup

Arsenal - EL

Chelsea - nasrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Counter

Tyjo, to je pěkné, že nám přeješ výhru EL.

Reagovat
C-M@ster

OT: Poradí mí někdo s twitterem?

Vezmu video .mp4, co má 7 MB, trvá 8 sekund, dám upload, nahrává se to a pak mi vyhodí hlášku "Soubor médií se nám nepodařilo zpracovat." a tím to hasne.

Zkoušel jsem oddělat zvuk, zkrátit, prodložit, změnit rozlišení, ale ta hláška mi prostě řekne absolutní hovno, co je na tom videu špatně, že nejde uploadnout.

Reagovat
r.mrazik

zkus napsat Klausovi mladsimu...to je nejvetsi odbornik pres soc site

Reagovat
C-M@ster

Jo, to je.

Nejvíc mě rozsekala ta jeho anketa s daněma (možná na ni narážíš) i s celou diskuzí pod ní:

Mám dojem, že to tu někdo někdy postoval, ale vždycky to pobaví.

https://twitter.com/vaclavklaus_ml/status/918024594002534400?lang=cs

Reagovat
r.mrazik

nevidel jsem...ale bozi

Reagovat
smazaný uživatel

to je normálne level Danko. Nová kultúra pilitiky? Volíme dementov?

Reagovat
C-M@ster

Největší ochránce tradiční rodiny před homosexuálními svazky.

Přitom sám 2x rozvedenej, 3x ženatej - tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Kollár, ty brdko no trenty sú trendy

Reagovat
smazaný uživatel

a otec homosexuál

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vlastně s Matičem? Nikde jsem se nedočetl důvodu jeho absence

Reagovat
mithro

zranenie pri treningu v tyzdni, snazili sa ho pripravit na zapas ale nestihli to.

oficialne dlzka zranenia asi nie je nikde potvrdena.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele