27. kolo
22.02.2019 20:45 CET
1 : 5
(0:1)

Reportáž

Watford nadělil Cardiffu pět branek a domů veze tři body

Watford jasně přejel Cardiff a posunul s v tabulce na sedmé místo, Bluebirds naopak nevyužili možnost ještě víc odskočit sestupovému pásmu. Hlavní hvězdou utkání byl Gerard Deulofeu, jenž vstřelil hattrick a navrch si připsal jednu asistenci.

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a po osmnácti minutách se dočkali zasloužené branky. Deeney vybojoval míč před pokutovým územím a k přesné střele se dostal Deulofeu, jehož pokus po zemí zapadl přesně k tyči. Za dalších jedenáct minut byl blízko vstřelení gólu i Deeney, jehož jedovatou střelu ale vyrazil brankář Bluebirds Etheridge.

Koncert Watfordu pokračoval i po změně stran. Nejprve zazářil Deulofeu. Ten v 61. minutě pláchl obraně Cardiffu a po kličce Etheridgeovi pohodlně zvýšil náskok svého týmu. Za další dvě minuty obral Capoue o balón Artura a opět vysunul do úniku Deulofea, jenž efektivně přehodil Etheridge a zkompletoval hattrick. Španělský šikula měl prsty i ve čtvrté brance svého celku. Tentokrát utekl po levé straně a předložil míč Deeneymu, který zlomil odpor domácích počtvrté.

Cardiff se alespoň čestného zásahu dočkal v 82. minutě. Ve zmatku vzniklém po rohovém kopu se nejrychleji zorientoval Bamba a z dorážky pokazil gólmanu Fosterovi čisté konto. Hosté ale ani v závěru utkání nedali obraně soupeře spát. V 86. minutě ještě trefil Cleverley z přímého kopu tyč. V nastaveném čase se však po Grayovi a Hughesovi dostal k míči v pokutovém území Deeney, jenž tak přidal svůj druhý gól v duelu a celkově pátý Watfordu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
MCFC_8

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele