27. kolo
22.02.2019 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

West Ham se dočkal vítězství, udolal Fulham

Více než šest týdnů uběhlo od posledního vítězství West Hamu, nyní se po pěti zápasech bez výhry konečně dočkal, když udolal Fulham 3:1. Na úvod otevřel skóre hostující Babel, poté ale otočili postupně Chicharito, Diop a Antonio.

Hned po půlminutě přišla první obrovská příležitost. Po trestuhodném zaváhání Zabalety běžel Babel zcela sám na brankáře, tváří v tvář Fabianskému však selhal. Své zaváhání ovšem napravil za další dvě minuty. Seri fantasticky vyvezl míč a předal jej Sessegnonovi, ten parádně odcentroval a červenovlasý kanonýr se postaral o úvodní gól.

Srovnáno mohlo být brzy, jenže Issa Diop se hlavou po rohovém kopu trefil pouze těsně vedle brány. Po půlhodině už se Kladiváři dočkali. Rico vyboxoval centr velmi bídně, načež se k němu dostal Antonio. Jeho pokus byl ještě zblokován, na Chicharita už však čekala jednoduchá práce, kterou vykonal úspěšně a srovnal stav utkání.

A Fulhamu se obrana standardních situací nedařila nadále. Po dalším rohovém kopu krátce před koncem prvního poločasu vyšplhal nejvýše sám skákající Diop, jenž se tentokráte už nemýlil a poslal domácí celek do vedení. Krátce poté mohlo být ještě hůře, když po Snodgrassově centru zakončoval Antonio, gólu zabránil výborným zákrokem Rico, který tak napravil své předchozí zaváhání.

Druhá půle se nesla v notně nudnějším duchu a první vážná šance přišla až patnáct minut před závěrečným hvizdem. Lanzini si vyměnil míč s Arnautovicém a poslal míč na Snodgrasse, ten místo zakončení ještě vracel zpět Lanzinimu. Ze zdánlivě zahrané situace se vyklubala šance poté, co se Snodgrass znovu dostal k míči a povedeným centrem našel hlavu Arnautoviće, jehož vychytal Rico.

Rakouský forvard mohl zpečetit stav utkání i o deset minut později, jenže ani nyní neuspěl a jeho pumelici z ostrého úhlu zastavilo břevno. Nakonec se dočkal alespoň asistence, když se po jeho centru dostal k hlavičce Antonio a hlavou z úrovně penaltového puntíku definitivně potvrdil vítězství Hammers.

Ti se tak v tabulce posunuli na devátou pozici, zatímco Fulham je o deset příček níže a pokud se chce zachránit, čeká jej skutečně náročná práce.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
MCFC_8

3:0

Reagovat
duloig

2:1 C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

2:0 COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, kde se diváte? Reddit nějak blokli

Reagovat
OnlyWHU

Rojadirecta

Reagovat
duloig

Ahoj,aj ja som sledoval cez Reddit ale odkedy ho stopli tak som našiel toto,do budúcna : http://www.ziveprenosy.cz/zive-prenosy/zp/footbal-zive/ roluj dole a nájdeš všetko

Reagovat
OnlyWHU

Tak trochu povinná výhra. Potěšil mě návrat Lanziniho, aktivita stoperů, herní přínos Arniho, Rice a nasazení Antonia se Snodgrassem. Jsem fandou Zabalety, ale dnes... Kochám se pohledem na tabulku a zjišťuju, že máme našlápnuto na jednu z nejlepších sezon poslední éry. Viva Pellegrini!!! COYI!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele