27. kolo
24.02.2019 15:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Šlágr kola mezi Man United a Liverpoolem vítěze nenašel

Dlouho očekávaný zápas mezi odvěkými rivaly z Manchesteru a Liverpoolu nenabídl příliš pohledného fotbalu a skončil bezbrankovým výsledkem, domácím Red Devils se navíc zranila hned trojice hráčů.

Během prvních dvaceti minut diváci opravdu neviděli mnoho zajímavého, hra byla vyrovnaná, ovšem bez větších šancí na jedné či druhé straně. Nejblíže k brance byl Salah, ale přes obránce ve velkém vápně přejít nedokázal, jeho pozdější přímý kop skončil vysoko nad břevnem. Potom se navíc začala hra kouskovat, Ole Gunnar Solskjaer musel hned třikrát vynuceně střídat, a to kvůli zdravotním problémům trojice záložníků Herrery, Maty a Lingarda. Komplikacím se ale nevyhnul ani Jürgen Klopp, jenž musel ze hřiště stáhnout Firmina.

Právě Lingard, který až v průběhu zápasu na hřišti nahradil Matu, se zranil při asi nejzajímavějším momentu prvního poločasu, když jej Lukaku vysunul a Lingard se objevil zcela sám před Alissonem. Anglický záložník se brankáře pokusil obejít, při čemž si pravděpodobně přivodil nějaké zdravotní neduhy. Alisson musel zasahovat ještě jednou, a to proti hlavičce Lukaka.

Po poločase se po standardce dostal k ohrožení brazilského gólmana i Pogba, jenže se předtím nacházel v postavení mimo hru. O chvíli později pálil z úhlu Rashford, ovšem trefil pouze boční síť. Příležitost si po sedmdesáti minutách hry vypracoval i Liverpool, po Milnerově rohu se dostal k hlavičce Sturridge, jehož prudký pokus však skončil mimo prostor tří tyčí.

Nakonec se alespoň jednou přece jen dostal míč za záda Alissona, když si jej tam ukázkově napálil jeho spoluhráč Matip, trefa ale nemohla být uznána. Po přímém kopu totiž do nebezpečného prostoru posílal míč Smalling, který se nacházel v ofsajdovém postavení.

Pro Reds je tak tento výsledek komplikací v boji o titul, neboť jedenáct kol před koncem už mají náskok pouhého jednoho bodu na Manchester City. Rudí ďáblové čtvrté místo po tomto kole neudrží, už nyní se před ně dostal Arsenal a po dorovnání počtu zápasů tak může učinit i Chelsea.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
MCFC_8

2:2

Reagovat
Assassin11

2:1

Reagovat
Vsadim gule

1:0

Reagovat
M1ck0

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 LFC

Reagovat
diastan

2:1 MU

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Unique

Nevíte někdo, proč už na stránce ronaldo7.net není Premier league ??

Reagovat
smazaný uživatel

to je ofenzivni masina ten Liverpool

rikal jsem uz v tydnu... ze s touto sr*ckoidni hrou nemuzou nikdy vyhrat zadnej titul

muzou maximalne konkurovat nestabilnimu Tottenhamu... ale ne City a v LM po skvelym domacim vysledku skonci hned s Bayernem... aneb jak zastavit neskutecnej valec by Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

zápas hodne slaby

Reagovat
abu

Jo City opet titul, jsem říkal že to ešte stáhnou :D pool na to prostě nemá :D ale aspon to bylo trošku dramatický :D

Což posledně nebylo, ale co taky čekat když v top 5 hraje Tottenham a Arsenal :D :D No tak přístě snad bude boj aspoň s MU, nebo Chelsea až si vyjastní své vnitřní záležitosti...

Reagovat
danielfc

Uvidíme ako dopadne na Old Trafford 16.3. ManCity. Ešte je v PL veľa zápasov a hrá sa o veľa bodov. Karty môžu zamiešať paradoxne zápasy s papierovo najslabšími, tí budú bojovať o každý bod a záchranu v PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele