Premier League - souhrn 2. kola

17.08.2019, 15:30, aktualizováno 19.08.2019, 22:58
Komentáře a souhrny
Manchester United neuspěl ve Wolverhamptonu. Paul Pogba neproměnil za stavu 1:1 penaltu a tak se oba týmy o body podělily. Manchester City se ve šlágru kola rozešel s Tottenhamem remízou 2:2. Stoprocentní zůstávají po dvou kolech Arsenal a Liverpool, naopak Chelsea neudržela vedení a s Leicesterem se rozešla nerozhodně. Premiérové výhry po návratu do nejvyšší soutěže mají na kontě Norwich City a Sheffield United...

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 1:1

19.08.2019 21:00

Góly: 55. Rúben Neves - 27. Anthony Martial

Dohrávka druhého kola mezi Wolverhamptonem a Manchesterem United nakonec vítěze nepřinesla. Blíže k tříbodovému zisku měli hosté, kteří se zásluhou Martiala dostali do vedení a po fantastické vyrovnávací trefě Nevese měli k dispozici výhodu pokutového kopu, jenže Paul Pogba nabídnutou příležitost neproměnil a Wolves tak po výsledku 1:1 stejně jako loni přibírají do sbírky bodový zisk proti favorizovanému klubu z čela tabulky.

Z pohledu United jde oproti loňské sezoně o jisté zlepšení, neboť na stadionu Molineux pod vedením Oleho Gunnara Solskjaera hned dvakrát prohráli, ovšem ani s remízou nemohou být Rudí ďáblové plně spokojeni, obzvláště v kontextu zmíněného pokutového kopu. Spolehlivý zákrok Ruie Patrícia proti prudké, ale neumístěné ráně Pogby jen přiživila debaty o stanovení jednoho určeného penaltového exekutora United, neboť za stávajících okolností nechává Solskjaer své hráče, aby se vždy domluvili mezi sebou až na místě.

První půle nabídla nepříliš záživnou podívanou, v níž se domácí uchýlili k hlubokému obrannému bloku a trpělivě vyčkávali, s čím jejich soupeř s míčem u nohou vyrukuje. K nelibosti místních příznivců se manchesterští ujali vedení hned z první vážnější šance, když se po rychlé kombinaci Lingarda s Rashfordem ocitl v zakončení Anthony Martial a povedenou ranou z hloubi pokutového území si připsal již svůj druhý zásah sezony.

Po změně stran tak Wolves museli od dosavadní taktiky upustit a přesunout hru na opačnou stranu. K vyvážení míče do nebezpečných prostor jim k tomu dopomáhal především střídající Adama Traoré, jenž si podmanil pravou stranu hřiště a obránci United se jeho výpady snažili jen marně zastavit. Jako první měl blízko ke srovnání Raúl Jiménez, jenž v 55. minutě trefil hlavičkou tyč, ovšem sotva minutu nato se již domácí dočkali. Parádně rozehraný rohový kop skončil u neobsazeného Rubéna Nevese, jenž si sice Moutinhův prudký pas nezpracoval ideálně, ale i tak stihl zpoza šestnáctky zavčasu vypálit a lahůdkovou ranou s pomocí břevna překonat marně plachtícího Davida de Geu. Utkání posléze nakrátko zbrzdila videoanalýza gólové situace, která však Moutinhovo postavení na hraně ofsajdu vyhodnotila jako dovolené.

V tu chvíli tribuny na Molineux bouřily v touze zhlédnout další slavné vítězství svého týmu 2:1 tak jako v minulé sezoně, ovšem místo toho udeřilo na opačné straně. Pogbův dravý průnik do vápna zastavil Conor Coady jen za cenu faulu a sudí Jonathan Moss ukázal bez váhání na značku pokutového kopu. Na rozdíl od prvního kola s Chelsea se však k penaltě nepostavil úspěšný střelec Marcus Rashford, nýbrž sám faulovaný Pogba, jehož tvrdou ránu doleva Patrício vystihl a vyrazil do bezpečí. Francouzský reprezentant tak neslavně navázal na čtyři neproměněné penalty z předcházející sezony a tato zahozená příležitost jej může mrzet dvojnásob, neboť United další gól přidat nedokázali a odváží si z Wolverhamptonu pouze bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leicester City 1:1

18.08.2019 17:30

Góly: 7. Mason Mount - 67. Wilfred Ndidi

Ani na třetí pokus nepoznal Frank Lampard na lavičce Chelsea chuť vítězství. Blues šli sice díky energickému výkonu a zaváhání Wilfreda Ndidiho do brzkého vedení zásluhou Mounta, ovšem středopolař Leicesteru v druhé půli svou chybu napravil nekompromisní gólovou hlavičkou a stanovil konečné skóre 1:1.

Lampard tak neslavně napodobil Rafaela Beníteze ze sezony 2012/13, jenž byl doposud posledním manažerem Chelsea bez jediného vítězství v prvních třech soutěžních zápasech. Nový trenér západolondýnského klubu tak na úvod sezony výsledkově zaostává za konkurenty v boji o přední příčky, byť se na rozdíl od svého španělského předchůdce může jakožto klubová legenda spolehnout na výraznou podporu fanoušků, kteří jej v jeho prvním trenérském zápase na Stamford Bridge uvítali ve velkém stylu.

Nadšení přitom nezůstalo jen na tribunách, ale přesunulo se i na hřiště. Blues stejně jako v předešlých duelech pod Lampardovým vedením vstoupili do zápasu zostra a okamžitě branku Kaspera Schmeichela zasypali střeleckými pokusy. Pedro ještě trefil pouze boční síť a první rána Masona Mounta si na dánského gólmana nepřišla, avšak hned vzápětí se anglický mladík v sedmé minutě dočkal svého prvního gólu v modrém dresu. Mount šikovně obral Ndidiho o míč v nebezpečné pozici a pohotovým přízemním zakončením poslal svůj tým do vedení.

Než se hosté stačili vzpamatovat, mohla být jejich ztráta snadno dvojnásobná. Na konci další velké šance se opět ocitl Mount, ale svou hlavičku nasměroval pouze do středu brány k připravenému Schmeichelovi, a možnost Kantého na poslední chvíli zastavil Christian Fuchs, který překvapivě naskočil v základní sestavě místo absentujícího Bena Chilwella.

Po změně stran se už ale dosavadní dominance domácích nekonala. Leicester totiž do druhé půle nastoupil o poznání aktivněji, zatímco na hráčích Chelsea se s přibývajícími minutami začaly projevovat těžké nohy ze středečního 120minutového duelu s Liverpoolem v evropském Superpoháru. První velkou možnost ke srovnání měl James Maddison, jenž zvládl obejít brankáře Kepu Arrizabalagu, ale španělského gólmana stačil zastoupit navrátivší se Jorginho.

V 67. minutě se už ale Foxes dočkali. Maddisonův ostrý roh našel neomylně hlavu Ndidiho, jenž v souboji s Césarem Azpilicuetou zvítězil na plné čáře a tvrdou hlavičkou nedal Kepovi sebemenší šanci. Chvíli nato mohlo být pro domácí ještě hůř, neboť Leicester zůstával při chuti: všudypřítomný Maddison po šikovném průniku mezi dvěma bránícími hráči zblízka přestřelil a Jamie Vardy nasměroval svou kroucenou ránu z levé strany jen těsně vedle. Když se pak v další dobré možnosti neprosadil ani Youri Tielemans, musely se oba celky smířit s nerozhodným stavem 1:1 a shodně stále čekají na první ligový triumf.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Crystal Palace 1:0

18.08.2019 15:00

Góly: 47. John Lundstram

Návrat Sheffieldu United na domovský Bramall Lane v Premier Leagu byl vítězný. Blades stačila jediná přesná trefa a k pohledání vítězství nad Crystal Palace jim stačila precizní obranná práce. Hosté na trefu Lundstrama nenašli odpověď a ani v druhém utkání ročníku nevstřelili gól.

Zatímco domácí vyběhli na trávník ve stejném složení jako před týdnem na půdě Bournemouthu, v sestavě Orlů se poprvé v sezóně objevila hlavní hvězda týmu Zaha. Ten v útoku nahradil Ayewa.

Jako první zkusil v šesté minutě štěstí hostující Benteke, avšak gólmana Hendersona z úhlu příliš neprověřil. Na druhé straně hlavičkoval o pět minut později vedle brány po rohovém kopu Egan. Podobně si za další čtyři minuty počínal Eganův spoluhráč Lundstram. Ve 24. minutě žádali hráči Sheffieldu penaltu, dle jejich mínění totiž zahrál Fajn rukou ve vlastním pokutovém území. Sudí Coote ale nechal hru správně plynout.

Ve 28. minutě si Blades vypracovali menší tlak, který zakončil ránou nad břevno Fleck. Pro středopolaře domácích to byla zároveň poslední akce zápasu, neboť záhy musel kvůli zranění střídat. Za šest minut chtěl brankáře Guaitu ohrozit také Robinson, jenže Váni on svůj pokus nevtěsnal mezi tři tyče. Těsně před přestávkou měl Sheffield obrovskou šanci. Po Van Aanholtově chybě našel Lundstram ve vápně McGoldricka, ten ale slabou střelou trefil téměř překonaného Guaitu.

Dvě minuty po změně stran již domácí vsítili první branku na svém hřišti po návratu do Premier League. Blades rozjeli akci na levé straně, Freemanův pokus vyrazil Guaita pouze k Lundstramovi, jenž se z dorážky do prázdné brány nemýlil. Za Eagles usiloval v 53. minutě o vyrovnání Townsend, jeho tečovanou střelu ale Henderson lapil. Křídelník Crystal Palace se neradoval ani o minutu později, kdy zase zkusil překonat obranu Sheffieldu.

Hosté při snaze o vyrovnání naráželi na dobré připravené hráče Blades, kteří naopak málem znovu udeřili v 70. minutě, O'Connella však po rohovém kopu vychytal Guaita. Neprosadil se ani střídají útočník McBurnie, domácí to ale vůbec nemuselo trápit, neboť útočníky Orlů dokonale odzbrojili a snadno ubránili tři body.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 2:2

17.08.2019 18:30

Góly: 20. Raheem Sterling, 35. Sergio Agüero - 23. Erik Lamela, 56. Lucas Moura

Manchester City celý zápas bušil do obrany Tottenhamu a dvakrát se dostal do vedení, hosté však z minima dokázali vytěžit maximum a uhráli na Etihad Stadium remízu 2:2. Vypjatý byl především závěr utkání. Domácí sice vsítili třetí branku, ta však byla na popud videorozhodčího odvolána.

Přestože Citizens před týdnem koncertovali na půdě West Hamu, odhodlal se jejich manažer Guardilola hned ke čtyřem změnám v základní sestavě. Na pozici stopera se místo Stonese postavil Otamendi, Davida Silvu nahradil v středu záložní řady Gündogan a do útočného trozubce se vedle Sterlinga nepostavili Mahrez s Jesusem, nýbrž Bernardo Silva s Agüerem.

Guardiolův protějšek Pochettino nebyl při řezu jedenáctkou Spurs tak radikální. Jeho svěřenci v prvním kole udolali Aston Villu, stalo se tak však především až díky příchodu Eriksena na hřiště, ten tak tentokrát dostal důvěru od úvodního hvizdu. Pouze na lavici náhradníků tak musel na svou šanci čekat Lucas.

Domácí na svého soupeře dle očekávání vletěli a dostali hosty pod enormní tlak. V 11. minutě se hráči Manchesteru dokonce po rohovém kopu dožadovali penalty, tu však sudí Oliver neodpískal a jeho rozhodnutí potvrdil též videorozhodčí. Ve 20. minutě již ale přišel zasloužený gól Citizens. De Bruyne našel z pravé strany na zadní tyči Sterlinga, který usměrnil míč hlavou k tyči.

Z vedení se ale City neradovali dlouho, neboť nečekaně udeřili o tři minuty později. Lamela z nenadání vypálil z dálky a jeho střela zaplula přesně k tyči - 1:1. Domácí sice inkasovaná branka zaskočila, i nadále však pokračovali v aktivní hře. Ve 28. minutě hlavičkoval po přímém kopu Laporte, avšak brankář Lloris neměl příliš práce. Sedm minut na to již francouzský gólman kapituloval. V akci měl opět prsty De Bruyne, jenž tentokrát našel na malém vápně Agüera. Portugalský snajpr již neměl problém dopravit míč do sítě.

Hned minutu po Agüerově trefě se mohl branky dočkat také De Bruyne, jeho rána jen těsně minula tyč Llorisovy svatyně. Bernardo Silva záhy sice mířil mezi tři tyče, ovšem Lloris jistě zasáhl. Ve 43. minutě vyčaroval De Bruyne další skvostný pas do šestnáctky, tentokrát našel Gündogana, který ale střelou z první minul. Těsně před přestávkou se ke střele odhodlal ještě Zinčenko. Vedení Citizens sice nezvýšil, i tak šli domácí do kabin spokojeinější nežli Tottenham.

Druhý poločas začal podobně jako první, tedy aktivitou Manchesteru. Ve 49. minutě musel Lloris likvidovat nepříjemně tečovaný pokus Zinčenka. Dvě minuty poté pálil zase nebezpečně, leč nepřesně De Bruyne. Podobně si v 53. minutě počínal Agüero, zatímco Bernardo Silva o minutu později neomylně našel připraveného Llorise. Kohouti opět nevěděli, kde jim hlava stojí.

O to větší šok přišel v 56. minutě. Střídající Lucas Moura si ihned po příchodu na hřiště naskočil na centr od rohového praporku a zamířil pod břevno. Tottenham vyslal druhou střelu v zápase a podruhé skóroval. Ani za stavu 2:2 se však obrázek na hřišti nezměnil. Manchester nadále bušil do obrany Spurs. Další zákrok si Lloris připsal v 61. minutě po střele Rodriho. Z následného rohového kopu orazítkoval Bernardo Silva břevno.

Závěr duelu patřil samozřejmě Citizens. Špatnou mušku měl však střídající Jesus, dvakrát totiž mířil vedle. Hosté ale v závěru zapečetili svůj hrad a již nepustili domácí do gólovek. Jedna však přece jen přišla a málem se stala pro Spurs osudnou. Jesus po rohovém kopu dopravil míč do brány, jenže Laporte předtím zahrál rukou a branka tak neplatila. Po nervózním závěru se tak body nakonec dělily.

Více informací k zápasu

Aston Villa - AFC Bournemouth 1:2

17.08.2019 16:00

Góly: 71. Douglas Luiz - 2. Joshua King (pen.), 12. Harry Wilson

Dva góly během dvanácti minut a dost. I to stačilo Bournemouthu na venkovní vítězství proti Aston Ville. V úvodu se takto prosadili King a Wilson, ve druhé půli Douglas Luiz svou nádhernou střelou jen mírnil porážku.

Už ve druhé minutě přišla akce Cherries, která rezultovala v penaltu. Hostující hráč totiž odehrál míč těsně před Heatonem a ten jej nešikovně podkopl. Exekuce pokutového kopu se ujal Joshua King a přesnou ranou k tyči otevřel skóre.

Villans mohli srovnat záhy, a sice McGinnovým zdařilým dalekonosným pokusem. Blýskl se však Ramsdale a střelu vytáhl nad břevno. Znovu tak mohli udeřit hosté. Harry Wilson zhruba v pětadvacetimetrové vzdálenosti napřáhl a jeho rána se od obránce odrazila k tyči. Pro brankáře nechytatelné, 0:2.

Iniciativy se chopili domácí, avšak na soupeřova gólmana nevyzrál ani El Ghazi, ani McGinn. O něco později z otočky pálil Wesley, vinou teče bránícího hráče střela ještě změnila směr, přesto si s ní Ramsdale poradil.

Krátce před poločasem musel brankář Třešní být opět v pozoru. McGinnova další rána skončila jen v boční síti, ale tu Trézéguetovu musel likvidovat. Mezitím se zaskvěl i Heaton, který vychytal z blízkosti Wilsona.

V první dvacetiminutovce druhé půle byl hodně na očích Grealish, který nejprve pálil vedle, aby o pár okamžiků později hlavičkoval nad. Ramsdale se do permanence dostal až když pálil Trézéguet. Na střelu Douglase Luíze už ale byl krátký. Defenzivní záložník domácích se dostal k míči ve střední vzdálenosti a nechytatelně jej posla do šibenice.

Ve zbytku utkání už ale Aston Villa žádnou větší šanci neměla a na jejím bodovém kontě nadále svítí nula, zato Bournemouth se vítězstvím vyšvihl do horních pater tabulky.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 1:1

17.08.2019 16:00

Góly: 65. Leandro Trossard - 61. Javier Hernández

Fotbalisté West Hamu napravili úvodní domácí debakl od Citizens jen částečně, Brightonu totiž získali jeden bod za remízu. Po hodině hry je sice dostal do vedení Hernández, avšak to vydrželo jen pár minut do vyrovnávací trefy Trossarda.

První vážnější ohrožení brány přišlo zhruba ve čtvrtině zápasu. Kousek za hranicí velkého vápna napřáhl Stephens a Fabianski jeho dělovku vytáhl jen konečky prstů. Ten musel vyniknout i o pár okamžiků později proti Marchově pokusu na zadní tyč.

Poté už se domácí dočkali míče za zády polské gólmana, a sice po nádherném voleji Trossarda. Jenže centrující Burn se nacházel v ofsajdovém postavení a branka nemohla být uznána. Seagulls to neodradilo a tlačili i nadále, jenže Murrayho hlavička mířila jen nad břevno.

První gólová radost přišla po hodině hry - a překvapivě na straně Kladivářů. Lanzini skvěle načasoval přihrávku na Javiera Hernándeze, který tváří v tvář gólmanovi obstál a otevřel účet utkání.

To si samozřejmě Racci nenechali líbit a pustili se do náporu. Dunk ještě hlavičkoval vedle, o minutu později už ale stadion vypukl nadšením. Po souboji Murrayho s Diopem se míč odrazil k Leandru Trossardovi, který obešel obránce a zpoza vápna skóroval.

Domácí mohli i vyhrát, jenže Maupay ve velké šanci vysoko přestřelil a Pröpper hlavičkoval jen do Fabianského. Brighton se tak dočasně posunul na třetí místo, zato West Ham zůstává hluboko ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Everton FC - Watford FC 1:0

17.08.2019 16:00

Góly: 10. Bernard

Vzpomínáte na minulou sezónu? Watford loni v srpnu válcoval Premier League, pak porazil i Tottenham a po čtyřech kolech měl plný počet bodů. Letos ve dvou utkáních nedal gól, nemá ani bod a musí se rychle vzchopit. Naopak Everton po bezgólové remíze s Crystal Palace opět divákům moc nenabídl. Jen jediný gól Bernarda, jenž rozhodl o výsledku.

Všechno podstatné se stalo už v desáté minutě, a to poměrně překvapivě. Lucas Digne zdánlivě v tísni odpálil balón z vlastní poloviny někam nazdařbůh, kde shodou okolností nabíhal Bernard do samostatného nájezdu. Rychlá klička doprostřed, rána, titěrná teč Dawsona - ale dostatečná k tomu, aby Ben Foster v brance nestačil zareagovat - 1:0.

Watford se na rozdíl od minulé sezóny v úvodu ročníku trápí. Zatímco před rokem vyhráli Hornets všechny čtyři úvodní klání, letos se nezmůžou dokonce ani na gól. Není proto divu, že nejblíž brance byl v prvním dějství stoper Dawson, jenž po rohovém kopu Holebase trefil břevno. Po změně stran ještě Deeneyho pokus zastavil Pickford, a to bylo od hostů všechno.

A proto se ani fanoušci Evertonu nemuseli dvakrát čertit, když jejich oblíbenci v ofenzivě po zbytek utkání mlčeli. Výkřik Richarlisona totiž vyzněl do prázdna, no a když Bernard před vápnem vybojoval míč pro Keana, nebylo z toho taky nic. Posila z Juventusu totiž následnou střelou o centimetry minula prostor tří tyčí.

Více informací k zápasu

Norwich City - Newcastle United 3:1

17.08.2019 16:00

Góly: 32. Teemu Pukki, 63. Teemu Pukki, 75. Teemu Pukki - 90+3. Jonjo Shelvey

Skvělé čtyři góly stihl za dva zápasy vsítit Teemu Pukki. Útočník Norwiche se jednou trefil v Liverpoolu a v druhém kole dokázal nasázet hattrick. Domácí si tak díky Pukkiho koncertu připsali první výhru po návratu do Premier League, naopak Newcastle zůstává na nule.

Manažer kanárků Farke učinil v sestavě svého celku jedinou změnu, když McLeana ve středu pole nahradil Leitner. Proti svému bývalému zaměstnavateli se tak postavil brankář Krul. Hosté v úvodním kole podlehli Arsenalu, načež manažer Bruce nasadil do základní jedenáctky dva nové muže. Na pravý kraj hřiště se postavil Krafth a zálohu vyztužil Korejec Ki.

První velkou šanci měli v páté minutě domácí, avšak Cantwell po střele z otočky z bezprostřední blízkosti ztroskotal na gólmanovi Magpies Dúbravkovi. Straky odpověděli o čtyři minuty později. Centr z levé strany propadl na druhou stranu ke Krafthovi, ten ale ze slibné pozici pálil z voleje daleko mimo tři tyče. V patnácté minutě se připomněla kvězda Norwiche Pukki. Finský fotbalista se uvolnil ke střele, avšak z ostrého úhlu opět nechal vyniknout Dúbravku.

Souboj Pukkiho s Dúbravkou se opakoval ve 26. minutě opět se šťastnějším koncem pro strážce hostující svatyně, který s pokusem domácího útočníka neměl příliš starosti. Za minutu si na druhé straně naskočil na Haydenovu pobídku Joelinton a hlavičkoval jen těsně vedle tyče. Ve 32. minutě se diváci dočkali první přesné trefy. Joelinton se z voleje opřel do odraženého míče a konečně překonal Dúbravku - 1:0. Tento stav vydržel až do přestávky.

Newcastle začal po změně stran tlakem, ze kterého ale nic nevytěžil a místo toho v 63. minutě podruhé inkasoval. I druhý zásah kanárků obstaral Pukki, jenž se z hranice pokutového území trefil přesně k tyči. Finský fantom dovršil hattrick o dvanáct minut později, kdy si naběhl na přesný pas od Cantwella. Norwich tak zásluhou svého elitního střelce vedl již 3:0.

Krátce po třetí brance mohl čtvrtý zásah Norwiche přidat Stiepermann, ten však pálil přesně doprostřed brány, kde stál připravený Dúbravka. O čestný zásah hostů usiloval Amlirón, nakonec se ujala až střela Shelveyho z nastaveného času, který po přihrávce od Longstaffa překonal Krula přízemní ránou. Od Newcastlu to však byla pouze kosmetická úprava skóre.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 1:2

17.08.2019 16:00

Góly: 83. Danny Ings - 45+1. Sadio Mané, 71. Roberto Firmino

Liverpool si zahrával s ohněm, nakonec ale závěrečnému tlaku Southamptonu odolal a vrací se do čela Premier League. Domácí tým byl po hrubce Adriána blízko vyrovnání, Danny Ings ale šanci na zisk bodu trestuhodně promarnil. Reds tak především zásluhou navrátilce do základní sestavy Sadia Maného zvítězil na jihu Anglie 2:1.

Od prvních minut Liverpool bušil na vrata domácích, ale míč zpravidla létal napříč vápnem, ať už šlo o nepovedené centry nebo slabé střely. Poprvé se Gunn dotknul balón po tečované střele Milnera. Southampton se ale do tempa také dostal poměrně rychle a po dvaceti minutách začal dominovat.

Po rohu Ward-Prowse dokázal Yoshida mimořádně snadno přehlavičkovat Van Dijka a Adrián musel vytáhnout skvělý zákrok. Tím domácí odstartovali skvělou pasáž, na jejímž konci zasahoval gólman Reds proti nepříjemnému centru - a mohlo být hůř, kdyby závar ve vápně vyřešil Valery tvrdší střelou.

Favorité mohli snadno prohrávat ještě jednou. Další mezeru v defenzivě vycítil Che Adams, jenž si naběhl na perfektní centr Romeua a hlavou osamocený zakončoval. Bohužel pro domácí nad břevno. Ale na konci poločasu se všechno zvrtlo. Ojedinělou individuální akci předvedl Sadio Mané, jenže tomu dáte trochu prostoru a platíte. Parádní rána z hranice vápna rozvlnila síť.

Druhý poločas probíhal dost podobně jako ten první. Začalo to náporem Liverpoolu, třeba Salah běžel po deseti minutách úplně sám, ale přízemní ranou trefil jen Gunna. O dalších deset minut později předvedli hosté po ose Wijnaldum - Mané - Firmino překrásnou akci, ale brazilský šutér v jasné pozici netrefil bránu.

Southampton vzápětí na chvíli sebral otěže zápasu a jal se zvrátit výsledek. Vliv na to měl hlavně střídající Danny Ings, jenž hned po příchodu na plac vykoupal Milnera a pálil těsně nad. A stejně jako v prvním dějství utnul Liverpool naděje Saints v ten nejméně očekávaný moment. Z ničeho nic chybovali domácí u postranní čáry, Mané míč předal Firminovi a ten už se v druhé velké šanci nemýlil.

Utnutým nadějím bizarním způsobem vrátil život Adrián, který prokázal, že nohama to žádný Alisson skutečně není. Nebyl pod tlakem, měl spoustu času, přesto míč při rozehrávce nakopl do Ingse a ten s povděkem snížil na 1:2. A sám bývalý útočník Liverpoolu měl pět minut před koncem na kopačce i vyrovnání. Valeryho centr však v malém vápně fatálně promáchl. A Adrián v tu chvíli začal věřit v Boha.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC 2:1

17.08.2019 13:30

Góly: 13. Alexandre Lacazette, 64. Pierre-Emerick Aubameyang - 43. Ashley Barnes

Rozhodně to nebylo jednoznačné utkání. Fotbalistům Arsenalu byli hosté z Burnley v první půli vyrovnaným soupeřem, na Lacazetteho branku z úvodu dokázal před pauzou odpovědět Barnes. Po přestávce ale domácí převzali iniciativu a o vítězný gól se třicet minut před koncem postaral Aubameyang.

Gunners se na soupeře od začátku vrhli. Ve dvanácté minutě za obranou vyplaval zcela nebráněný Lacazette, jehož lavičku Pope konečky prstů vytěsnil na roh. Po něm už se ale domácí radovali. Právě Alexandre Lacazette se dostal zády k bráně k míči, otočil se a prudkou střelou v pádu překonal gólmana.

Po gólu však převzali iniciativu Clarets. Asi nejvíce fanouškům v ochozech zatrnulo, když Tarkowski sám na malém vápně hlavičkoval. Pokus však skvělým reflexem zneškodnil Leno, navíc byl signalizován ofsajd. Arsenalu mohl pojistit vedení Guendouzi, jehož prudkou přízemní střelu z pravé strany nohou vyrazil Pope.

A tak gól do šaten vstřelili hosté. Po akci z levé strany přišla přihrávka do pokutového území, kde ofsajdovou past vyrušil Luíz a umožnil tak Ashleymu Barnesovi z bezprostřední blízkosti skórovat. Muži v červeném se přeci jen před pauzou také ještě radovali, jenže Nelsonův gól po nádherné kombinaci nebyl vinou Monrealova postavení mimo hru uznán.

Během poločasové přestávky rozhodl trenér Emery o nasazení nejdražší letní posily Pépého. Začátek druhé půle však patřil Aubameyangovi. Jeho technická střela s vnější rotací nejprve skončila kousek od rohu brány, po hodině hry jej zase vychytal Pope. Mimochodem, k této střele jej vyzval pěkným pasem právě Pépé.

Přeci jen se ale Pierre-Emerick Aubameyang dočkal. Ceballos ve středu vybojoval míč a předal jej gabonskému kanonýrovi. Ten si balón navedl svým typickým způsobem na střed a utaženou ranou na bližší tyč rozjásal Emirates Stadium.

Burnley se opět snažilo o vyrovnání a aktivně napadalo, byli to ale hráči Arsenalu, kteří v samotném závěru nebyli daleko od gólové radosti. Nejprve po pěkné zpětné přihrávce pálil Torreira jen do brankáře, Pépé s Aubameyangem zase špatně vyřešili protiútok dva na jednoho.

Clarets ovšem tato zaváhání ofenzivy Kanonýrů potrestat nedokázali, ke skórování jim nepomohly ani dva rohové kopy v poslední minutě nastavení. Následný slibně se rozvíjející útok zase hloupým útočným faulem zastavil Barnes, všechny tři body tak zůstaly v Londýně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC22006:26
2.Arsenal FC22003:16
3.Manchester City21107:24
4.Manchester United21105:14
5.Brighton & Hove Albion21104:14
6.Tottenham Hotspur21105:34
7.AFC Bournemouth21103:24
8.Sheffield United21102:14
9.Everton FC21101:04
10.Burnley FC21014:23
11.Norwich City21014:53
12.Leicester City20201:12
 Wolverhampton Wanderers20201:12
14.Crystal Palace20110:11
15.Chelsea FC20111:51
16.West Ham United20111:61
17.Aston Villa20022:50
18.Newcastle United20021:40
19.Southampton FC20021:50
20.Watford FC20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (897)

Přidat komentář
Ondiis

Top of the league

Pískej konec

Reagovat
Hachim Mastour

S tým skóre onedlho 7.

Reagovat
Ondiis

Zatím to je dobrý

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

boli tam pekne naznaky, ceballos bol lahodkovy, ale zas sme sa strasne nadreli a v zavere strachovali. to malo byt pohodlne vitazstvo

Reagovat
Zdechlina

Vodění medvídků Zápas v suchém triku. Až na konci, když blbečci z Burnley začali prasit a Dean opět dostál své pověsti že Arsik nemá v lásce, jsme byli trochu nejistí v obraně, ale ubojovali jsme to, a obrana se vypiluje. 3 body jsou doma. Hola týpci....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já jsem spokojenej, Ceballos byl výborný, Pepe tam měl dobrý náznaky, obrana vypadala asi tak jak všichni čekali, koneckonců chybí nám 2, možná 3 (Holding?) hráči do základu. Standartky byly nebezpečný, ale z těch Burnley hrozí proti všem týmům. Já si myslím, že to byl nakonec celkem fajn výkon, 6 bodů z prvních dvou zápasů po deseti letech, co víc si přát. Na Anfieldu to bude jiná jízda, musí hrát Lucas a asi bych byl radši i za Pepeho místo Nelsona, ale musel by se vracet, dnes se mu moc nechtělo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Ja by som teda dal kludne aj Kolasinaca proti Liverpoolu na kraj

Reagovat
Trand

Jako jo, on je do útoku super, ale dozadu bude strašně hořet, zvlášť pokud tam nebude nějaký záložník, co by ho spolehlivě zajišťoval.

Reagovat
Nikikrew

No viac pomahat Monrealovi proti Salaovi, ale otazka je ci nahodou nebudeme hrat na 3 vzadu. Nelsonovi na Liverpoole neverim, Pepe by mohol nastupit. Skor ma zaujima ta formacia aka nastupi

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Anfieldu neverim ještě ani Pepovi... Za me ma zatim manyrkovsky pristup k bránění. Nedovedu si představit, jak to tam bude kolem AMN...

Jsem zvědavý, jestli tohle nebude jeden z těch zápasů, kdy se Emery vrátí k tomu systemu na 3 stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se snad ta natrenovat, co ma delat, kdyz ma balon souper. Nasledovat instrukce snad umi. Neni mozny nehrat nejvetsi hvezdu protoze je to moc dobrej souper, takovou "hvezdu" uz jednu mame. Nekupovali jsme Pepeho na domaci zapasy proti dolnim deseti.

Na 3 vzadu doufam ne, to je vetsinou pomerne tragedie, ale celkem by tomu napovidalo ze si to dneska Emery vyzkousel na poslednich 15 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos super, ale uvidíme, jak bude vypadat proti týmu na jiném levelu.

Na me to někdy až moc pridrzuje, což mu na Anfieldu nemusí vycházet.

Snad se dnes moc nenamlsal a nebude to tam hrát naivně

Reagovat
Trand

To je jasný, ale já od něj teda takovýhle výkony ani nečekal, takže jsem hodně příjemně překvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz jsem si zvykl, ze v zaloze ztratime kazdej druhej balon, tak kdybych si mel vybrat jestli to bude po nepodarene Zidanovce nebo tim obvyklym zpusobem (vepredu vsichni stoji, takze se balon musi nahrat dozadu, souper presuje, balon dojde k Lenovi, ten ho pod tlakem nakopne nekam k lavickam), tak beru Zidanovky all day, hele

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je mělo na lopatě, arsenal udělal důležitý krok k 6-8 mistu

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, na techto pozicich skonci Totac a United

Reagovat
Mikesh

Radši bych mlčel provokatére, abyste dneska nedoatali čočku od city

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos dnes skvelý nechápem ako to že v Reale vôbec nehrával

Reagovat
smazaný uživatel

Real nehrava bezne s takymi kopacmi ako su Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, proti Leganesu by se nechytal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

3 body doma porážet tyhle dřeva co jenom nakopávají, faulují a zdržují je slast

Reagovat
Zdechlina

Jj Burnley strašní nechuťáci vyjebaní

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se uzdraví Xhaka, bo s Willockem a Guendouzim na Anfieldu fakt ne

Reagovat
mr.Silver

Torreira, Xhaka, Ceballos

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Auba je nejlepší útočník v lize, kdo tvrdí opak, je ignorant a nemá vkus na holky

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Laca

Reagovat
dave30

Dejme tomu jeden z nejlepších. Ale je pravda, že zatím to mladý Obama drží...

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki he lepsi

Reagovat
Mastný Chobot

Ceballos MotM s prehľadom, na toto si rád zvyknem.

Celkovo ale výkon nič moc, na to, ako máme našlapaný útok vpredu, dnes to mala byť lahodná jazda a bolo z toho trápenie. Lepší tím by nás porazil.

Reagovat
Nikikrew

Super, konecne po dlhej dobe po 2 zapasoch 6 bodov, nalada v time musi byt hned ina.

Ceballos paradny domaci debut, dost mi pripomina Santiho ktory nam tak velmi chyba. Je este skoro hodnotit pretoze to bolo Burnley a doma, pockam si na zapasy proti lepsim timom ale dnes sa mi hodne pacil. Niekedy to zbytocne prehanal a pri tom goly spravil klukovinu ale je mu to odpustene

Prvy polcas slabsi, Guendo a Willock spolu v strede uz nie, Burnley nas prehravali vo vsetkych smeroch (asi 15minut) a celkovo ich suhra mi prisla kontraproduktivna.

Obrana docela fajn, Luiz ma teda uplne nepresvedil ale nebolo to zle na prvykrat. Pepe trocha nervozny ale mal tam super veci, jemu verim ze sa chyti. Auba 2 polcas ako vymeneny na tom lavom kraji, Lacca docela solidny.

Som zvedavy ako to posklada Emery na Anfielde, zmeny musia prist urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Arsenal, zdá se, bude hrát pořád stále stejně špatně. Oni mají výborný tým i hráče,patří do LM i Top4, ale nefunguje to takticky a ani jako celek. Střed hoří prakticky každý zápas, hráči nechávají mnoho prostoru kolem vápna soupeřovi a nevyvíjejí tlak na útočící hráče.. Stejný Arsenal jako loni. Naprosto nulový presink.

Reagovat
Mastný Chobot

potrebujeme stabilizovať zostavu, to nám chýba podľa mňa. Dnes tam mať Bellerína, Holdinga, Xhaku a Torreiru od začiatku, tak si myslím, že to vyzerá inak. Ak ešte zohráme Tierneyho a Pepeho, tak si myslím, že pôjde veľmi hore aj tá hra. Hlavne na Bellerína a Tierneyho sa teším jak kura na sopel, presne to nám chýba najviac momentálne.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne, keď teraz na to tak pozerám, tak ten káder máme fakt široký. Okrem stopérskej pozície a RB máme až preplnený káder, ak definitívne môžeme rátať s tým, že Willock a Nelson sú áčkoví hráči. Zranení sú momentálne Holding, Tierney a Bellerín, nehrali Ozil ani Mustafi a aj tak sme dokázali poskladať kvalitnú zostavu aj lavičku.

Reagovat
Mastný Chobot

+ hovniak Elneny nebol ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se strelil Ozil, Miki, Elneny, Mustafi a Kola (kterej je fajn, ale vyuzitelnej jenom pri hre na tri vzadu, coz pls ne uz), tak je to akorat (Na RB bych dal jako dvojku Chamberse a AMN bych dal jako dvojku na pravy kridlo, kde je jeho prirozena pozice.)

Reagovat
smazaný uživatel

AMN má přirozenou pozici ve středu hřiště.

Reagovat
Golasso

Na ty krajní beky se fakt těším. AMN je tam jako den a noc a ani v lepší dny to není optimální. Nacho je lepší, ale i navzdory zkušenostem se tam občas motá jako ho*no pod splavem. Už ať máme beky Bellerin a Tierney (případně Kola, pokud budeme hrát na WB)

Reagovat
Mastný Chobot

verím, že Bellerín s Tierneym môžu byť naši TAA s Robertsonom

Reagovat
Golasso

snad ano

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel hraci jsou jenom polovina uspechu, k tomu je jeste potreba taktika, ktera ty hrace dobre vyuzije. Kdyz hrajes Aubu jako klasicky kridlo ktery brousi lajnu a chodi do driblu proti obrancum, tak ho uplne vymazes ze hry. Kdyz nemas hrace, kteri by byli schopni prorazit presink a vyvezt mic pres pulku, ale tvrdohlave rozehravas zezadu, tak muzes mit vepredu Messiho s Ronaldem a ten mic se k nim proste nedostane.

Reagovat
Mastný Chobot

Pozri, jasné, že Auba by bol lepší na hrote, ale napr. dnes rozhodol zápas on a z krídla. S Lacazettom sa perfektne dopĺňajú, Laca rád hrá hlbšie, Auba rád robí nábehy, do toho ešte Pepe, prípadne Nelson. Tam fakt netreba veľké taktické masterťahy, aby z toho bol fungujúci tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz rikam "hrat Aubu jako klasicky kridlo", tak tim nemyslim jenom tu pozici, ale hlavne co na te pozici dela. Kdyz bude hrat zleva se silnejsi nohou do stredu hriste a dostane pokyny hrat na ofsajdove linii a zabihat za obranu, tak v tom je nejsilnejsi a tam bude hrat dobre, nemusi nutne byt uprostred hriste. Ale dneska zacinal napravo, se silnejsi nohou smerem ven, a hral po lajne a pred obranci, takze proti nim musel chodit do driblu a to proste neni jeho parketa.

Jak rikas, Laca hraje zespoda, jakmile tam budou vsichni tri, tak to bude fungovat, protoze Auba i Pepe budou hrat silnou nohou dovnitr a Laca je bude zasobovat, ale jenom mam proste pocit ze Emery neni uplne taktickej velmistr. A to vyvazeni micu pres stred hriste mi dela vetsi starosti nez utok, tam to proste fakt vypada ze neni zadnej plan.

Reagovat
Golasso

Pokud bys to hrál na dva klasické hroty, musel by jsi ubrat zase jinde a to si nemůžeme dovolit. Nechat Lacu nebo Aubu sedět, to je zase velká škoda do většiny zápasů. Auba na křídle není optimální, ale že ho tam úplně zabiješ? Borec má 2 góly ze dvou zápasů a dnešní gól víceméně z křídla, když si udělal kličku do středu a zakončil. Minulý rok tam taky hrával a nezdá se mi, že by gólově strádal. Taky rozestavení na papíře je jedna věc, ale během útoku Auba normálně chodí do vápna a cpe se k zakončení, nehraje jako typické křídlo...

A co by jsi chtěl dělat, když ne rozehrávat zezadu? Nakopávat? Proti Burnley? Good luck teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal Chobotovi vyse, jasne ze Auba bude hrat ze strany, ale hraci na jedne pozici se daji dat ruzny takticky pokyny. Ano, dneska prvni polocas hral jako typicky kridlo a nebyl videt. Druhej polocas sel nalevo, hral jako inside forward, a to mu sedlo, z tehle role/pozice dal i ten gol. Je mi jasny ze zbytek sezony bude hrat zleva a tenhle konkretni problem nebude existovat, ale beru to jako symptom ze kteryho si delam obrazek o Emerym jakozto taktikovi.

Ano, kdyz je vepredu Laca (187 cm), Pepe (183) a Laca (malej, ale dravej jako prase), tak bych chtel nakopavat, zvlast kdyz tu rozehravku zezadu maji mit na starosti hraci jako AMN, Matteo a Willock. Again, tenhle konkretni problem nebude existovat jakmile budou Torreira a Xhaka (?), ale rad bych videl trochu vic taktickyho kumstu.

Reagovat
smazaný uživatel

*ten prvni Laca (187 cm) ma byt samozrejme Auba

Reagovat
Golasso

No podle mě je právě Emery docela zdatný v taktice. On akorát má z nějakého důvodu často tendenci nasazovat slabší základní sestavu a trumfy tahat až během hry, což ovšem dělá většinou dobře, viz třeba ten tah s Aubou, i když už se mu povedly i lepší věci.

On Auba je sice vysoký, ale jako klasický hrot typu Girouda ho využívat nejde. Neumím si představit, jak by sbíral nákopy mezi těma řezníkama z Burnley, to by byl materiál na grotesku. Pepe je rád, že žije a určitě nepřišel proto, aby sbíral nákopy. Ten potřebuje míče do běhu. Laca ok no, ale asi mu taky víc vyhovuje hrát po zemi. Až si sende ta záloha, tak rozehra snad bude ok. Do té doby je to potřeba nějak překlepat, ale nákopy podle mě fakt nejsou řešení, kór proti týmu jako je Burnley...

Reagovat
Heisenberg

Za mě není problém Auba na křídle, ale jak ho na křídle využiješ. Auba není Alexis, který útočí s míčem u nohy, Auba je zakončovatel, který potřebuje balon do vápna. Proto je dobře, že je vedle něj Laca a snad by ho měl taky podpořit Pepe, který míč u nohy potřebuje.

Souhlas i s rozehrávkou, já rozumím tomu, co Emery hrou úplně od vápna zamýšlí, ale dneska to očividně nefungovalo. Burnley z toho mělo pár dobrých pozic, City by z toho dali jak loni 2 goly.

Za mě není problém záloha sama o sobě, ale ta roztahanost týmu, kterou způsobuje i rozehrávka. On by Guen i Torreira míč vyvézt chtěli, ale nemají vedle sebe beka a vepředu jsou 3 hráči buď obsazení, nebo utíkají do strany. Nehrajeme vůbec středem hřiště, jak si potom chceme vytvářet šance? Jediná záchrana je pak individuální akce jako Ceballos+Auba nebo AMN+Auba. Je to zatím dost podobný jak loni po zranění Bellého.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze sa toho roku trochu zlepsime, ale skor len vyssou kvalitou kadru, a emery bude potencial toho timu brzdit

Reagovat
J0EL

uz prestan pls.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Robertson

...ak prehráme,dojebe to Emery,ak vyhráme,tak to zvládli hráči,ktorí to celé zmanažovali...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase, ty sa tvaris, ze situacia ze mas kader a priemerneho trenera, kader vyrazne posilis, tim hra ltrochu epsie, ale trener je stale priemerny, nemoze nastat

Reagovat
Golasso

Ty změny tam jsou. Všiml sis třeba, že nám fungují obě strany hřiště? Minulou sezonu se po zranění Belleho hrálo jenom nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

to je panecku progres

Reagovat
Golasso

To je hlavně progres ve složení kádru. Loni tam po zranění Belleho zbyl nerozehraný AMN a nejlepším hráčem před něj byl nekonzistentní a často zraněný Mchitarjan. Klasické křídlo tam ani neexistovalo. Co s tím chceš dělat? To je ten "potenciál" týmu, který Emery podle tebe konstantně "brzdí".

Reagovat
smazaný uživatel

ty pises ze tam je progres, potom napises ze hlavne preto ze sa vyhral amn a zlepsil kader. to som pisal hore a si ma vysmial.

Reagovat
Golasso

Vysmál jsem tě hlavně proto, jak tvrdošijně odmítáš dát Emerymu jakýkoliv kredit.

Tady v té části jsem reagoval hlavně na tu ironickou poznámku o progresu. V minulé sezoně ten progres nebylo jak udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Golasso

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

ja zastavam nazor ze najuspesnejsie kluby (barca, real, city) su najuspesnejsie viac kvoli kadrom ako genialnym trenerom, a ze genialny tim vie poviest k uspechu aj priemerny trener, ale takeho trenera nebudem chvalit. zaroven si mysim ze genialny trener vie urobit s priemernym timom uspechy. emery mi zatial u nas pride ako priemerny trener. samozrejme ze sa dal vlani urobit progres.

Reagovat
Golasso

To já věřím spíš v synergii, kde si sedne super kádr i trenér (třeba Klopp a Liverpool). Většinou to není hned, není to žádné zázračné zjevení, ale je to spíš výsledek dlouhodobé, konzistentní práce.

Geniální trenér možná umí udělat úspěch s outsiderem, ale většinou jsou to jednorázovky.

Ohledně progresu minulou sezonu asi furt nemluvíme o tom stejném. Já mluvil původně jenom o progresu využití pravé strany při přechodu do útoku apod, tam to podle mě z důvodu nedostatečné kvality nešlo. Pokud mluvíme o progresu celkově, tak samozřejmě ano. A podle mě se ve spoustě dílčích věcí progres udělal.

Emery je dobrý trenér. Podle mě je on to, co teď potřebujeme. Není jednoduché pracovat s tím kádrem, který mu Wenger s Gazidisem nechali. Vzal hodně nevděčnou roli a vede si podle mě dobře.

Reagovat
Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

Ad : prvý odstavec.

Ad : druhý odstavec.

Jednorázovkou je to preto, že po úspechu s outsiderom siahnu po geniálnom trénerovi veľkokluby, aj ten káder sa rozpredá a outsider je zas outsiderom.

Reagovat
Robertson

...veď ho aj urobil...z toho trápneho kádra,vyžmýkal maximum,výrazne pribrzdil kontinuálny úpadok,a "ak by" Auba premenil penaltu proti Spurs,tak by si si na ňom musel hľadať nejakú inú neodpustiteľnú chybu

Reagovat
Golasso

však on by něco našel

Reagovat
Golasso

To mi právě vadí nejvíc, že se najdou lidi, kteří Emerymu tu šanci získat si je ani nedali a od prvního dne ho prostě "nesnáší" na základě nějaké osobní averze a hledají jenom chyby. A ony se ty chyby hledají snadno vzhledem k tomu, v jaké jsme pozici ...

Reagovat
smazaný uživatel

nechce sa mi s vami hadat, je to strata casu, ale pozrite sa co urobil za par mesiacov s chelsea lampard, bez predtupov, s par dobrymi hracmi, odchovancami a priemerakmi...samozrejme je to este skoro, ale zatia to vyzera brutalne atraktivne a hned vies co chce hrat....u nas je to po roku a mnohych dobrych posilach stale zvacsa sracka

Reagovat
J0EL

Jj dostal 4ku od United.

Reagovat
smazaný uživatel

videl si chelsea hrat?

Reagovat
J0EL

Videl som cely zapas. Na 4ku to nebolo, ale dobre urcite nehrali. Prvych cca 20 minut, tak ako aj dnes. To tempo sa neda vydrzat a postupne opadne. Lampard s tym ma prd do cinenia zatial. To je len proste o prvom impulze, tak ako to bolo s Olem. Potom pride vytriezvenie a realita.

Reagovat
J0EL

Btw dufam, ze si to nevypol po prvych 20tich minutach lebo Foxes v druhom polcase si ich celkom davaju.

Reagovat
smazaný uživatel

cast druheho polcasu som nevidel, ale zabavil som sa pri tom zapase viac ako pri 10 nasich :)

Reagovat
J0EL

Aj ja som sa bavil. Prvych 20 minut z presu Chelsea a tak 80 minut z toho ako si och Lisky davaju. uznaj ale, ze to s Emerym neuveritelne prehanas to je podla mna uz taky tvoj trademark a pojdes si za tym aj ked sa nam bude darit, aby si zachranil pozu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial ho stale nemam rad, mozno sa to zmeni, neviem, ale nasral ma ramseym, bielikom a hlavne, ten nas futbal s nim ma 99 percent casu vobec nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

a este trepe dve na tri

Reagovat
Hokaido

Normálně ten tvůj hate na Emeryho nechápu, ale na tomhle určitě něco bude. Je pravda, že nemáte nějakou jasnou herní image, spíš je to o tom, jestli to Laca s Aubou urvou nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Bruce Krásně Ashley Krásnej sympatickej klub jste přivedli do fáze, že se mu všichni smějou.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasidelna kombinace tech dvou prasecich ksichtu...

Reagovat
kissak

Viděl jsi ten zápas, byla to opravdu taková trága?

Nechci dělat závěry po 2 kolech, ale asi se fakt ženeme do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to strašný. Bruce by dokázal sestoupit i s Liverpoolem.

Reagovat
kissak

Až tak?

Škoda, že za přítomnosti Cashleyho tým nemá žádné ambice ani budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zvlášť v porovnání s těmi "horšími" celky PL je to znát až běda. Dlouhodobě hraje Newcastle nejpomalejší a nejmíň progresivní fotbal. Jaktože jsou celky jako Norwich, Bournemouth, Saints a další schopni alespoň několika sezon, kdy baví celou PL a Newcastle měl takovou sezonu měl za posledních 10 let přesně jednu, jinak je to zmar a bída + 2 sestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Pěkně Fin, předpokládám správně, že hattrick v PL nemá žádnej Čech ani Slovák?

Reagovat
SunFells

Nepředpokládáš, Baroš hrál PL.

Reagovat
Liquid

hrál ale mizerně

Reagovat
SunFells

To ani ne, každopádně hattrick jistý right there

Reagovat
salaminoo

amatersky Adrian, to byla jen otázka času kdy se tohle stane

Reagovat
Bandita_Harry

Mal tam niekoľko dobrých zákrokov a nebyť jeho za debila by bol Matip, rozohravka nič moc ale je v tíme nový a čakať od neho výkon ako od Alissona je demencia, zákroky má super tím niekoľko krát podržal, body sme nestratili a keď si na to da pozor je to v poriadku

Reagovat
fenixLFC

suhlas najma s matipom, ten bol zas tragicky. fakt nech mu nedavaju rozohravku, to je brejk za brejkom pre supera

Reagovat
vladis271

ja som zatiaľ s Adrianom zatiaľ dosť spokojný (pravda, nevyhrať hovorím inak, ale rovnakú hrubku spravil aj Allison minulý rok skoro v rovnakom čase). Nemôžeš mať v bráne Allisona ako jednotka a na lavičke ako dvojku Ter Stegena ).

Reagovat
SunFells

Možeš,ter Stegen je máslo

Reagovat
Mastný Chobot

ojoj, Pukki do fanty bol dobrá voľba

Reagovat
smazaný uživatel

Meriner Par minut do konca a ešte pripiskava Liverpoolu

Reagovat
SunFells

Pukki je hustý jak tvarohová pomazánka

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, celkovo vyrovnaný zápas, Adrián podržal, ale spravil dosť veľkú chybu... Snáď sa z toho pozbiera... Strelci mohli dať aj viac gólov...

YNWA

Reagovat
Mastný Chobot

COYG brašike

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, Dom. Aj z vás mám radosť, Pepe sa snáď presadí.

Reagovat
fenixLFC

strelci mohli dat viac golov presne z coho? si spominam tak na jeden salahov najazd a to je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby mal ďalšiu čistú šancu a myslím aj hráčov Saints...

Reagovat
Coutinho10

tak 3 body jsou doma, ale jako jak jsem Adriana obhajoval, tak jo...neco pochytal, ale ta rozehravka...uz na zacatku bylo stesti, ze se to odrazilo po jeho rozehravce od protihrace za branu a ted dokonce jim namazal na gol a bylo stesti, ze nesrovnali na 2:2, takze uz aby byl Alisson zpet

Reagovat
Kixi Syhimour

No, výrobce v druhé půli byl dobrý, Adrián si snad chybu vybral jinak i něco chytil, sna dho to nesloží. Oxlade v druhé půli lepší výkon, nejlepší Manévry, Salah nic moc.

Reagovat
Kixi Syhimour

*výkon, snad ho

Reagovat
Remt

* Mané

Reagovat
Kixi Syhimour

sorry lidi

Reagovat
13

Salah nic moc, ale zas se do šance dostal. V případě lepší finálky by dnes měl 1 + 1..

Reagovat
Kixi Syhimour

to je fakt, do šancí se dostává, ale to proměňování není nejlepší, s tím měl problémy i loni

Reagovat
Remt

hlavně druhou půlku sezony to bylo špatný, že? první půlkku myslím nasázel hafo golu a druhou se trápil. Ale on to prolomí, pokud tam pořád budou Mané a Boby ve formě a on se bude snažit, chodit jim do tandemu při protiútocích, odtahovat jim hráče a oni díky tomu budou sázet goly, nebude to zas tak moc vidět. Navíc on se chytí, věřím tomu

Reagovat
YNWA__MSN

Adrián hrál nohama naprosto katastrofálně a spravedlivě z toho vyústil gól soupeře. Kurva já už na tyhle brankářské faily nemám naladu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem klasický Adrian, dokáže podržet, zachytat dva-tři zápasy a pak udělat nějakou totálku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, díky, nicméně i dneska ZACHYTAL dobře, si myslím

Reagovat
avicii

Adriana som chcel za dnes pochvalit, ze podrzal muzstvo a potom spravi hetno, ten zapas me uz mali pri to pod kontrolou..druhy polcas o dost lepsi, Salah a Bobby po sanciach ktore sa musia davat 3 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

nejaký Pukki tu začal strielať goly, zoberiem si ho do fanty, nech prestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

druhy polocas az na ten zaver to bylo dobry, byla tam agresivita, rychlost, kombinace, tak to ma vypadat...Adrian je lempl, vubec nechapu, jak muze toto udelat, pritom chytal ten zapas v pohode, Matip to stejny, on hraje paradne a pak si da malem vlastnaka takovym zakrokem, to jsou hrozny zkraty...jeste mi neni jasna jedna vec, proc cpe Klopp furt Origiho na levy kridlo, dyt tam vypada uplne smesne...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp už prostě s Shaqirim skončil, ten bude hrát jen když to opravdu nutné a bude půlka týmu zraněná.

Reagovat
redyyz

na sky sport nieco kecali o tom, ze Shaqiri chce odist, sa mu nelubi ako je vytazovany. Btw, Kloppo utopil aj Oxa na lavej strane v superpohary...tam bol neviditelny

Reagovat
SCELO

Reagovat
Bandita_Harry

Nechápem to, buď je tam niečo medzi nimi dvoma alebo neviem co si mam o tom myslieť, keby naskakoval pravidelne z lavičky občas základ, tak je podľa mňa ticho a spokojný, bol tam k tomu aj dosť platný minulú sezónu, ak zuzime káder ešte aj o neho tak paráda ostane nám do útoku náhrada Origi, Brewster a Kent dúfam že Oxa a Lallanu tam neuvidíme. Spoliehať sa pri možnostiach LFC nato ze trojka ostane zdravá a svieža celú sezónu je fakt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/ThomasCairney/status/1162668427942727681

To koľko ich tam majú v tom Fulhame?

Reagovat
Mastný Chobot

heh, pozerám, že to je Ryanova dvojička. A vraj sú obaja bratranci Stéphana, toho, čo si to jednu sezónu tak neskutočne dával v Sunderlande, ak si nejaký pamätník ako ja pamätá

Reagovat
ďuriLFC

Stephana som si teraz všimol na APN, 35 či koľko už. Nedávno mladíček v Sunderlande dpc

Reagovat
SunFells

Mladíček a pamětníci Sess byl dost známý hráč už z PSG.

Reagovat
mayday

Tam byl tehdy tuším největší hvězda/skiller, tehdy byl PSG ve sračkách a hráli tak 10-15. flek.

Reagovat
Trand

Pamatám, bol skvelý.

Reagovat
Bayern +

Kto by si to nepamätal...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce zatim hodně tragickej

Reagovat
Zaschrona

Wow, ten gól Luize.

https://streamja.com/1qj2

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

cekol som si derby forum ohladom bielika. viacmenej o nom po priprave takto:

i know his debut was against a league 2 side, but my oh my what a presence he had on the pitch, he is an absolute beast of a player, calm, commanding, hard tackling bone-crusher who reads the game well and can bomb accurate long high passes or probing ground balls forward and brushes off challenges with his impressive strength, tall as a tower and only 22. My goodness what a player we have there, my favorite already.

wow , was there last night , super performance from Bielik , some of the fans attending last night have him as a new hero already , a few more performances like that and he will be a huge fan favourite

I cannot remember a Derby player on debut spraying the ball around like Bielik. So gifted, so confident. He has got the right management team at the Rams to be certain to improve. Potential legend in the making. Two players for the price of one. CH and midfield. Perfect combination for tight games. I still cannot pick my best eleven but Bielik is likely to be in it in two weeks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kixi Syhimour

ok, tak to jako co to je? Centrum, zakončení, prostě odporné

Reagovat
Kixi Syhimour

K preview ?

Reagovat
Zaschrona

No, na nějakou velkou spokojenost s výkonem to není, šancí moc nebylo, na druhou stranu ale zas vzadu to byl dobrý výkon, až na jeden dobrý zákrok Pickforda. Obrana vypadá docela spolehlivě, sice se pořád obávám toho, až Keane s Minou budou proti sobě mít rychlejšího útočníka, ale druhé čisté konto docela v pohodě. Hlavně Mina vypadá zatím hodně dobře. Gbamin o mnoho lepší než minule, dozadu ukázal schopnosti, jen přihrávky mu pořád lítají všude možně, ale teda potenciál tam určitě má dost slušný, určitě do kombinace výš než Gana, stejně jako schopnost sunout balony nahoru. Škoda pak zranění Digneho, zřejmě pár týdnů mimo hru, vypadalo to jako natažení hamstringu, snad nic vážnějšího, asi brzo dostane prostor Sidibe, moc nevím, jestli Baines už bude ok... Gomes dobrý, ale směrem dopředu mu tam chybí pohyb od spoluhráčů, často to dopředu nemá komu dávat. Naopak Bernard super, gól sice malinko se štěstím, ale přesně tohle musí dělat častěji. Richarlison dneska zápas blbec, DCL dobrý bojovník, ale do vápna to hráč není, Kean za těch 20 minut tam skoro dal gól a byl o mnoho nebezpečnější směrem do koncovky. Co je ale zásadní jsou body, další čisté konto, domácí neporazitelnost od začátku února, kdy jsme i dostali poslední gól, snad se tedy pomalu utváří pohoda, postupně zapracovávají posily a utváří fortress Goodison. Do repre pauzy venku Villa a doma Wolves po jejich zápase v EL, z toho snad budou aspoň 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs pome . Dnes remízka

Reagovat
Remt

mě se na tom Audi cupu moc líbili, já jim přeji výhru

Reagovat
smazaný uživatel

kua, ale ten KdB. Najlepší salónik na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník

Reagovat
nani92

to má Pogba

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

je super, ale ja mam radsej Kanteho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kanté je iný... ten je naj DM na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

A to už druhú sezónu DM ani nehráva.

Reagovat
smazaný uživatel

veď toto, ale najlepší CM nie je a ani AM.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

City loni získalo 98 bodů a přitom De Bruyne byl zraněný půl sezóny... Pochybuje snad někdo, že letos ten titul nedají?

Reagovat
Kixi Syhimour

A předtím ho měli a dali 100, to je o dva body méně

Reagovat
diastan

toto už se prostě hodně blbě vylepšuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas takto hraje Tottenham

Reagovat
montaigne33

Zatím City: TOT na střely 28:3 a na branky 2:2 MC hrají atraktivní supermoderní fotbal- ale někdy umírají na krásu a neproměňování= třeba v LM...

Reagovat
Euphael

Co se tam stalo mezi Aguerem a Guardilou ze se malem libali pri te oslave golu?

Reagovat
smazaný uživatel

aguero asi mal problem ze ho striedal tak sa trochu chytili

Reagovat
Coutinho10

pohadali se po stridani Kuna

Reagovat
kiciN

Aguero s Guardiolou se pohadali po stridani Kuna. Pro tak Aguera nasralo stridani Kuna?

Reagovat
Coutinho10

zkus to napsat znova nebo radsi nic nepis

Reagovat
kiciN

to byl joke, nevadi

Reagovat
cristiano.K.

Kun a Aguero nejsou dva lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

fakt?

Reagovat
cristiano.K.

můžu kecat

Reagovat
smazaný uživatel

Brat fandí ManCity

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

v 2. kole. niektorí mufani dosiahli dno.

Reagovat
smazaný uživatel

nový rekord...

Reagovat
vladis271

to len značí ako sa nás boja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to bol ten fanusik united nie?

Reagovat
smazaný uživatel

"Manchester musí držať spolu", koniec citácie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Jsem pro VAR- ale tohle byla úplná fraška...

Reagovat
Gareth Bale 11

VAR je s náma, opět.

Viděl jsem posledních deset minut, tak nevím, jak jsme hráli, ale remíza 2:2 na City je super.

Reagovat
Kixi Syhimour

nevím jak jsme hráli

Reagovat
Gareth Bale 11

Jestli se na to dalo aspoň trochu koukat a nebo ne? Tak je to třeba myšlený?

Reagovat
Cobra

Nedalo. Naprosto si nás namazali na chleba. Záloha úplně k hovnu, Kane k hovnu, systém k hovnu. Dneska zabodoval Lloris a KWP.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, jen v tom kontextu mě to rozesmálo. Vůbec jste se nechytali, opravdu, City si jeli svoje, ale laicky zahazovali šance, Lloris nejlepší na pláče, po vyrovnání City značně znervóznilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pláče bylo z celýho výkonu, ale Lloris byl na place dobrej

Reagovat
Kixi Syhimour

dneska co napíšu, tak je prostě špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa obdivovat super hru city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

3:30 na střely ve váš neprospěch.

Reagovat
Gareth Bale 11

Cekam to tak u vsech se City, takze pohoda.

Reagovat
kiciN

No to nevim, 30 uz je fakt ranec. Proti top 6 se to vetsinou nestava. To je ale jedno, pro vas super vysledek vzhledem k prubehu zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně city zremizujou se slepicema? Jinak pro city obrovská ztráta s takovým outsiderem, myslim si že je to položí i psychicky

Reagovat
montaigne33

V dlouhodobé soutěži náhoda až tak nerozhoduje- pokud se nestane nic mimořádného MC vyhrají další titul... Naopak v LM- kde často náhoda a štěstí rozhoduje- a při zahazování šancí, kt předvedlo City dnes, těžko zvítězí (ačkoliv jejich hra "na krásu" by si titul v LM zasloužila)

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak to Spurs myslí s tím útokem na titul vážně, Pochettino je taktický génius

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby to skončilo 3:0, jakože v klidu mohlo, byl by to taktický tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že to měl od začátku pohlídané

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Reagovat
Chazy

To jo, nebál bych se dokonce říct, že dneska génius lvl Di Matteo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

To je přesné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes sa presne ukázalo, prečo je VAR kokotina.

V prvom polčase malo City kopať penaltu a nekopalo, lebo rozhodca si povedal, že jebať VAR - nebol faul pri rohu.

Teraz na konci City dalo gól a zaslúžene malo vyhrať a kvôli VARu nevyhralo.

Reagovat
Mastný Chobot

čiže vlastne vďaka technológii nie že nebolo v tomto zápase viac spravodlivosti - bolo jej ešte menej. Pekne, no.

Reagovat
nani92

technologia nie je zlá, ale ľudia

Reagovat
SCELO

neni mozne, ja suhlasim s portugalcanom

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
smazaný uživatel

aka penalta preboha?

Ano City bolo jasne lepsie ale futbal sa hra na goly a dali iba 2. Ta ruka pri tom tretom bola z videa celkom jasna.

Vdaka bohu za technologiu, ved koniec koncov pravda nadovsetko, aj ked niekedy boli. Zadubeni ludia si len musia zvyknut, a rozhodcovia sa naucia s tym este trochu lepsie pracovat a bude to super

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ta první penaltová situace se měla pískat, byl tam jasný faul na Rodriho...

Reagovat
Mastný Chobot

Tam to držanie ešte pri 0-0, to bol tak 200x väčší priestupok než tá Laporteova ruka.

Ak som zadubený, lebo si prajem akú-takú rovnomernú spravodlivosť, ku ktorej patria aj chyby rozhodcov, tak rád budem. Proste toto bola skrivodlivosť ešte aj pobozkaná a opečiatkovaná VARom.

Ak chceme zabezpečiť aby bola 100% spravodlivosť, tak treba pozerať VARom každý roh, každú pološancu, inak je to ešte arbitrárnejšia záležitosť ako doteraz a myslím si, že čas mi dá zapravdu. Presne ako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sa potom penalty museli piskat pri kazdom druhom rohu... Nie to fakt nebola penalta.

Pozri ja sa za nas vykon hanbim a nie ze sme si nezasluzili tento bod, ale aj keby sme prehrali 5:1 bolo by to este celkom prijatelne.

Lenze futbal sa hra na goly a City svoje sance pozahadzovali. Ak by kazdy zapas vyhral ten lepsi bola by to nuda

VAR presne plni to co ma. Posudzuje iba klucove situacie. Nejake drzanie pri rohu akych je za zapas 20, to nech si strazi rozhodca. Ale ak raz niekto da gol z ofsajdu alebo po ruke, tam je prave uloha VARu zabranit takymto situaciam. Podla mna velmi rozumne a spravodlive, a myslim ze cas mi da za pravdu. Koniec koncov, uz teraz by mal mat VAR bonusove body za to ake vseliake druhy emocii prinasa na oboch stranach. Je to jednoznacne upgrade a obohatenie futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, absolutně všichni se shodnou, že to byla penalta.

Možná by bylo fajn se podívat na pravidla fotbalu předtím, než začneš psát na fotbalový forum.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala to byť penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vsetci? Traja uzivatelia na eurofotbal.cz?

Rozhodcovia s vami asi nesuhlasia, ja tiez nie, a urcite sa najdu aj dalsi. Niekedy nezaskodi trochu otvorit mysel predtym ako zacnes presadzovat svoju pravdu, a tlacit ju niekomu (pod trapnou zastitou pravidiel, a vyvysovat sa nad niekym, koho vobec nepoznas)

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový komentátoři, ex hráči ( zkus twitter třeba). Možná by bylo fajn se podívat se i mimo vlastní bublinku.

Však si počkej na BBC MOTD.

Není to moje pravda, jsou to pravidla tý hry o které se tady bavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tymi tromi uzivatelmi som to pochopitelne zlahcoval, je mi jasne ze viacero ludi to mohlo vidiet takto.

Ale uplne rovnaki pocet ludi to videl opacne, takze mimo vlastnu bublinku by sa tu mal pozret skor niekto iny.

Je pravda ze som uz 6 rokov nepiskal (nebolo to ani na bohvieakej urovni) a pravidla sa stale vyvijaju a uz tie vsetky trendy tak dopodrobna nestudujem, ale ako rozhodca by som toto nikdy nepiskal. Ak by som to spravil tak by za mnou po kazdom rohu chodili hraci s protestami ze mam piskat aj toto, aj toto, lebo podobnych zakrokov su mraky. Dokonca nas na workshopoch drezurovali presne s podobnymi situaciami, aby sme to posudzovali radsej citlivejsie.

Mozno v Spanielsku by to fukli, tam si isli vzdy tak trochu svoje.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože nebola, však keby ho tam Lamela tak nedržal, tak sa minimálne zúčastní súboja s Alderweireldom, však lopta išla naňho. 100x jasnejšia penalta než tá Laporteova ruka.

Ja sa teraz nebavím o subjektívnej krivde a o tom, či City hralo lepšie alebo nie. Skrátka nebyť technológie, City nekope v prvom polčase penaltu, aj keď malo, a dá gól v 93. minúte, aj keď nemalo. Butterfly effect, pičoviny, ale nikto nemôže povedať ani pol slova. 2 vykompenzované chyby, ale oba tímy mali rovnaké "podmienky" pre spravodlivosť. 2x skrivodlivosť. Kdežto teraz je tu situácia, kedy v jednej situácii si rozhodca povedal, že VAR mu netreba, lebo faul nebol, a v druhej mu VAR po góle povedal, že tam bola miniruka a gól nemá platiť. Čiže 1x skrivodlivosť a 1x spravodlivosť - vždy v neprospech City.

Technológia je fajn, ale ak chceme zabezpečiť 100% spravodlivosť, tak by sme museli posudzovať fakt každú situáciu a to sa nedá, čiže z môjho pohľadu proste je spravodlivejšie, ak rozhodca má rovnaké prostriedky vždy a vždy aj rovnaké využije - teda riziko chyby je objektívne väčšie, ale pre obe strany rovnaké.

Mňa teda určite rozhodne viac naserie, ak môj tím nevyhrá tak, ako dnes nevyhralo City, keď to akože pod zásterkou VARu a spravodlivosti proste nevyšlo, ako keby nevyhral kvôli jednej hlúpej chybe rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, berem. nezhodneme sa, ale kazdy ma pravo na svoj vlastny nazor

Reagovat
Mastný Chobot

Jo, jasné. Mne je jasné, že som v tomto v názorovej menšine, ale proste to tak vidím.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.clippituser.tv/c/lwpepp tady je ten faul při rohu.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč, šampioni tam uhrali cenný bod a přiblížili se k titulu, vy se dnes přiblížili k 8 místu za poražení Burnley, které bude právě sváma soupeřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Už radši nepiš pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Suché triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Plichtina v suchym triku

Reagovat
Gunner14

Byl jsem jediný kdo úplně tušil že to VAR neuzná když Jesus dal gola? Repete z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni co me napadlo, kdyz to napnulo sit, kde bude zas chyba ted

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt som to tušil a prepinal na livesport, ktory bol dnes u mna v predstihu, A predsa.

Reagovat
Coutinho10

ja to teda necekal stejne jako v LM ...kdyz jsem videl opakovacku, tak jsem si rikal, ze super, ze Laporte bude mit acko a pak toto ..ale z pohledu ligy super remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Strely na branu 10:2 skore 2:2 celkove strely 30:3. Fotbalovy buh byl kde? Zůstal v Sotonu???

Reagovat
smazaný uživatel

Trapne. On byl sjety kdyz to delal. Jsi taky sjety?

Reagovat
Gunner14

To byla odpoveď kde je fotbalový bůh joudo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni Buh. A nikdy nebyl. Buh je Messi. Tohle byla jen fetka, ktera diky koksu dokazala delat vykony. Dneska by nedokazal nic, protože jsou všude dopingovky

Reagovat
smazaný uživatel

na keksiho hrá celý mančaft, neviem či aj maradona mal to privilégium

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no...

Bol to jeden z naj futbalistov histórie. Fet je jeho temná stránka. Nebol jeden z naj preto že fetoval, to ho práve pribrzdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Kruté, ale spravodlivo rozhodnuté.

Reagovat
LokoLFC

City nepřeju ani hovno, ale ty zákroky při bránění rohů, jako byl ten v 1. poločase, musí být penalta. A ještě s videem...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa v PL nepiska...

Reagovat
LokoLFC

to vim, Lovren takhle brání 90% rohů

Reagovat
smazaný uživatel

lol píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Ironický Guardiola je best úplně na něm šlo vidět jak by jim nejradši rozbil huby, když si s něma šel podat ruce a dělal že vše je ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

uplne v pohode tam vtipkoval s Eriksenem, jeste mu dal pratelskej pohlavek a smali se oba

Reagovat
Gunner14

Však o tom se nebavím. Nevím proč by měl být nasraný na Eriksena nebo jiné hráče spíš to že jim šel ironicky podat ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo by mal tréner po obyčajnom ligovom zápase ísť na trávnik a podávať ruky. Veď to nebolo finále FA Cupu, finále LM, alebo zápas keď získali titul.

Ak sa nemýlim, veľký sir Alex išiel vždy po ligovom zápase rovno do šatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni se nemusí chovat jako ten přežvýkavec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavy zapas, bavil som sa. Len skoda ze ma bavili skoro vylucne iba hraci city

Jeden z najvacsich stealov v historii futbalu, 70 minut z 90 sme boli na uterak. Do odchodu Winksa a prichodu Mouru nam nefungovalo vobec nic. Potom jediny Moura tam mal zablesky pri brejkovych situaciach, ale inak nas city totalne zadupali do zeme.

KDB je bozsky, Sterling je tiez klasa. A nedoceneny Rodri, podla mna on bol najlepsi hrac na ihrisku. Ani raz nepustil nikoho z nasich do brejku, dobre to tam rozohraval. Akonahle odisiel a potom este co prisiel tragicky Mahrez sa hra city o 2 stupne zhorsila.

Kazdopadne myslim ze mame na viac, Poche sa musi naucit robit zostavy rozumnejsie. S Villou nas zachranilo ze vcas reagoval, striedal a zmenil taktiku. Dnes to spravil tiez, ale najvacsiu rolu hralo viac menej iba ciste nefalsovane stastie. Snad sa zlepsime, tuto sezonu som uz ocakaval trochu iny level futbalu, a dnes to vyzeralo ako by hrali city proti Newcastlu...

+ vdaka bohu za video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Slepice dobri haluzaci. Klasika. No ty kurvy na to velice rychle dojedou. Doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni zas pustia perie aj s Bournemouthom...

Reagovat
smazaný uživatel

easy 1 bod, doma si je doděláme a titul je náš

Reagovat
Kixi Syhimour

to bylo dobré, uvidíme, třeba to City ani nějak nezasáhne

Reagovat
MCFC_8

Nezda sa mi ze si pozeral/a ten isty zapas lucky slepica...ako vzdy odpadnete, postracate s mensimi a zase to bude o nas a Liverpoole

Reagovat
fenixLFC

nanho nereaguj. ale nesuhlas aj s tebou, tento rok to bude iba cirt, my na to teraz mat nebudeme

Reagovat
Zdechlina

Aj bruce byl lepsi jak ty...ty si proste bezmozek

Reagovat
tunkic

ty ses slusne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

City měli vyhrát, Tottenham nepředvedl vůbec nic, chybělo prostě štěstí v zakončení. Sterling, Walker, KDB parádní výkony, hlavně v 1. poločase. Agüero, Bernardo, Gündogan, Rodri a stopeři taky dobrý. Zinchenko a Mahrez se mi moc nelíbili, Silva byl taky nevýrazný. Škoda, že Jesusovi neuznali gól, jinak taky v pohodě. Ederson nechytí nic navíc, minimálně první gól jde na něj (a na stopery/Rodriga, kteří nesmyslně ustupovali). City měli kopat minimálně 1 penaltu, ale rozhodčí tlačil Tnham...nicméně si ten zápas City prohráli sami neproměňováním gólových šancí. Ale i tak, remíza lepší než prohra...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Tottenham udelal zbytku ligy medvedi sluzbu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč medvědí službu?

Reagovat
smazaný uživatel

obrali City o body, to se bude adeptum na titul hodit, ukazali, ze se s nima pri trose stesti da hrat a vzadu taky nejsou jisti

Reagovat
Kixi Syhimour

No, mně teda nic z toho, co jsi napsal nepřišlo jako znak dnešních City

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz myslis..Prvni gol strela doprostred brany a frajer to pusti. Druhej gol dostanou od nejmensiho hrace na hristi (ac je Lucas skvelej hlavickar na svou postavu) + nektery nedotazeny brejky, kdy uz Eriksen moc nemohl a nedoplnoval nebo to Lamela zadrbal. Z toho mi plyne "vzadu nejisti"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale medvědí služba znamená, že chceš někomu pomoct, ale přitom mu uškodíš

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja hned po te tve reakci zneklidnel a uz vim, ze sem to porekadlo asi blbe chapal celou dobu kazdopadne uz vim, jak to pouzivat zajimavy pribeh jak to vzniklo

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem to donedávna chápal jako "velkou službu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To že city teď ztratilo NEC neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

ale znamená, každý jeden posratý bod sa ráta, zabudol si na min. sezónu?

Reagovat
fenixLFC

a ty myslis ze my budeme bodovat ako vlani? zabudni

Reagovat
smazaný uživatel

... no dúfam v to

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to myslel tak, že zaberú ešte viac.

Reagovat
REPLIKATOR

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

už keď som videl základnu zostavu Tottenhamu bolo mi zlé ten káder ma oveľa väčší potenciál.. pár hráčov chýbalo oni sa ešte rozjedu v priebehu sezóny

Reagovat
Gunner14

WTF oblíbené??

Reagovat
smazaný uživatel

WTF oblíbené??

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, hodně nezasloužený. V 99 % případů bychom dostali výklep, tohle se Pochovi (až na střídání Lucase) moc nepovedlo.

Jinak už jsou xG?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po zapase byl na sky sports xG City 3.0, spurs 0.22

Reagovat
Mates_Matesović

Já našel 3.23 - 0.11, tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Cheche

Reagovat
matZz

ještě bych vypíchl výkon Sancheze, vždycky sem ho měl za kiksaře, ale dneska vynikající výkon

Reagovat
Mates_Matesović

On a KWP ten kolotoč unesli hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez a KWP najlepsí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten potěšil a je to dobře, protože Vertsovi a Tobymu se to nachyluje

Reagovat
Luc-Luc

na City je potreba mit vzdycky kvalitniho brankare, branit v deseti a ze dva rychly hrace na brejk, a taky kus stesti...pocitam, ze tam otevrenou partii nebude hrat s nima nikdo

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl jsem názoru, že se s nima musí hrát otevřená partie, pak mi ale Chelsea otevřela oči.

Reagovat
Luc-Luc

mozna Barca by si to mohla dovolit, jinak je to sebevrazda

Reagovat
technecium

Jo? Na nás stačí trochu víc běhavý mužstvo a naši chodci se jdou klouzat.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozjebou tam hromadu týmů, ale někdo je tam i přehraje a ani to nemusí být nikdo z top6. Hrat otevrenou partii je jedna vec, ale nas vykon byl fakt desivy. Pritom je to z velke casti Pochova tvrdohlavost. Psal jsem tu po deadline day, ze mam trochu strach, jak se mu podari vyuzit tolik stredaku. No a uz je to tu. Hrajem na 3 CM s tim, ze Sissoko hraje skoro RW, kde je uplne k nicemu. Dnes to jeste beru, ze jsme prijeli nedostat nakladacku, ale proti scums to musi byt 4231jinak budu fakt nasranej.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kto môže hrať so City otvorenú partiu je Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

na to nemame zalohu, pekne zezadu a na brejky, Mane a Salah jsou v tom vyborni

Reagovat
vladis271

nám stačí proti nim 40 percentné držanie lopty a vypracujeme si v priemere toľko istých šancí ako oni. Ale žiadny betón sme s nimi nikdy nehrali. Dokonca by sme určite radi držali častejšie loptu ale jednoducho nám ju nedajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Držanie lopty je len pomocné hodnotenie. Podobne ako počet rohov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tohle neni vubec pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, nie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Dosud tomu tak bylo, včetně nedávného zápasu FA CS, ale po prvních dvou kolech PL bych si na to tedy rozhodně nevsadil...

Reagovat
Bandita_Harry

Čoze? oni snimi niečo odohrajú a ty potom na základe dvoch dalsich zápasov usudis že už by tomu tak nebolo?chápem to správne?

Reagovat
eder

Nesoudím, že by tomu už tak nebylo, ale že by nemuselo být. Snažím se spíš jen trochu krotit ta přehnaná očekávání fanoušků Reds, která po uplynulé sezóně teď všude slyším a cítím...

Reagovat
Bandita_Harry

Sú oprávnené len dúfam, že už nikto z tímu neodíde. Nemuselo ale určite nie na základe tých dvoch zápasov

Reagovat
eder

Nevím, mne zatím vstup do sezóny moc nepřesvědčuje. A ty zápasy jsou už čtyři, pokud k tomu přičtu i ten dnešní a finále Superpoháru UEFA.

Reagovat
Bandita_Harry

Vstup áno, ale je špecifický, všetko ukáže čas, ja našim verím

Reagovat
eder

Já jim samozřejmě věřím taky, ale o to nejde. Jde o ta přehnaná očekávání - na letním srazu fans jsem z úst mnoha z nich (i těch, u kterých bych očekával mnohaletou zkušenost a patřičný nadhled), jak tentokrát ten titul už určitě vyjde a obhájí se i ta Liga Mistrů... až mne to docela děsí. A opravdu nešlo o víru a fandění (to máme všichni podobně postižení), přišlo mi, že oni s tím opravdu počítají.

Reagovat
fenixLFC

nie su pretoze nikto ani neprisiel. ten tim je vystaveny a taka sezona ako vlani sa neda zopakovat.zatial ani jeden z tych styroch zapasov co sme odohrali nenaznacoval ze by to malo byt rovnake ako vlani (dokonca ani ako uvod minulej sezony ktory bol vyslovene kritizovany a furt to bol lepsi vykon nez teraz). nehovoriac o tom ze ostatne timy (najma city) este dalej posilnili. takze tvoje ocakavanie je zalozene na tom ze my v nezmenenej zostave zopakujeme vlanajsok, zatial co posilnene city bude slabsie?

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri,veľa výsledkov bolo na hrane a rozhodlo "šťastie" či už na na našej strane alebo na strane city to sa vcelku ťažko odhaduje, momentálne má už city -2 body oproti minulej sezóne... neprišiel ale ani žiadny člen základnej jedenástky neodišiel, sturridge nám zachránil bod proti CFC napríklad Origi zachránil tých bodov viac a bude dostávať viac priestoru...

Reagovat
eder

Přesně tak, cítím to podobně - uplynulá skvělá sezóna je prakticky nezopakovatelná. Z těch déle fandících si snad mnozí pamatují, že po slavném Istanbulu, kdy Reds dobyli Evropu a kdy se v další sezóně očekával kýžený titul se nic podobného neopakovalo. Ani po skvělé sezóně 2008/2009, kdy parta okolo Gerrarda a Torrese s najlepším útokem prohrála jen dvakrát a titul unikl jen o fous. Ani už nikdy potom...

Reagovat
vladis271

Každopádne je to úplne jedno. Toto City je ešte silnejšie ako minulý rok. Tí si vypracujú v každom zápase proti komukoľvek 10 loženiek. Nie je možné aby nevyhrali titul.

Reagovat
nani92

Ole: Hold my beer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Ale hovno, hoši letos... Titul A to ze me nemluví jen to pivo cejtim to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

njn, tak uz ich snad nebudes spominat v kazdom druhom prispevku

Reagovat
Remt

Ale je fakt že City je totální válec, podle me nejlepší soupiska na světe momentalne, plus s Guardiolou jsou skoro neporazitelni, i druhý misto za nimi nebude pro nás zadna ostuda, ale potrápit bychom je mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to povedal aj José, že aj lavička City by hrala o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle City je neskutečné. Ze slepic je mi na blití, ti se svým fotbalem nevyhrají nic, protože šampioni si pro remízu nejezdí, chtějí vždy vyhrát. Jednou se karta obrátí a VAR je už nezachrání. Remíza City nijak neohrozí, pokud budou hrát tenhle fotbal, titul k nim dorazí sám.

Reagovat
fenixLFC

no, vlani si k city nam po remizu prislo...

Reagovat
smazaný uživatel

my sme si nesli po remizu, ale po debakel

bol to jeden zapas, nikde nie je napisane ze sa nemozeme radikalne zlepsit v tych nasledujucich

Reagovat
smazaný uživatel

Áno a minulý rok na Anfield City rozputalo ofenzivne divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro teď dává smysl proč Levy loni nenakupoval. Sponzoring VAR se vyplácí

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Talker

Naštěstí Mourek toho KdB prodal, nevím, co bychom si počali s takovým flákačem...

Reagovat
Mastný Chobot

chcel som napísať, že aspoň s tým Lukakuom mal asi pravdu, ale on si ho vlastne priviedol do MU

Reagovat
Gunner14

Chtěl ukázat že měl pravdu když ho prodal.

Reagovat
YNWA__MSN

Harry Wilson Proč jen ho poslali zas na hostování a takovyho Kenta a Eliota si nechaj

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nech hravá, ako keby mal vysedávať a dostať sa na ihrisko 5 minút do konca zápasu. Alebo ako v prípade Shaqiri ani 5 minút.

Reagovat
YNWA__MSN

Shag chce asi odejít takže by se hodil... Jasně, že by nehrál pravidelně, ale byl by na lávce a připraven v případě, že by se někdo zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

zase retard co neumí psát a jen klika na smajlíky

Reagovat
montaigne33

Konzervativní FIFA/UEFA asi nic měnit nebude- ale VAR by možná smysluplněji fungoval "na vyžádání" týmem, kt se cítí poškozen= podobně jako jestřábí oko v tenise/ nebo video v amer. fotbale...

Reagovat
nani92

Tenis hrajú gentlemani, futbal hrajú a trénujú zmrdi, takže by ho žiadali pri každom holé ktorý padol po 80 minute

Reagovat
montaigne33

Bylo by to možno vyžádat 3krát/ max. 5krát za zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zopár hulvátov a magorov bolo aj v tenise.

Ak by to bolo ako v tenise, tak by mali tri možnosti.

Reagovat
montaigne33

A dlouhodobě tvrdím- píši i sem= že by fotbalu prospěl čistý čas hry= třeba 2krát 35min...

Reagovat
blade115

No a co by se tady jako změnilo? Stejně by ten gól prostě přezkoumávali, protože kdy jindy to právo využít, než při obdrženém gólu? Však v hokeji se to děje taky, tak prostě buď se naučí s videem rychleji pracovat, nebo trochu upraví / zjednoduší pravidla (což teda netuším jak), nebo se na to prostě vysereme a vrátíme se do doby kamenné, kdy rozhodčí úplně běžně zásadně ovlivňovali každý třetí zápas. Jako tady jsme se přesunuli ze stížností na "neregulérní góly a postupy" na "to dlouho trvá", což je samo o sobě úspěch (!) a nějací šašci už by to zase rušili...

Reagovat
montaigne33

Jsem pro VAR, ale např. při SUPER BOWLU po přezkoumání "problematické situace", rozhodčí sdělí celému stadionu- jak a proč se rozhodli... Dnes na MC, myslím, většina diváků a možná i hráčů netušila, proč neuznali branku na 3:2- to je špatně... A naopak některé podivné situace v zápase MC: TOT VAR úplně přešel- opět nikdo neví proč... Kdyby dnes Guardiola mohl požádat o přezkoumání situace XY a rozhodčí následně všem do mikrofonu objasnil rozhodnutí VAR- připadalo by mi takové užití VAR racionálnější...

Reagovat
fenixLFC

mas pocit ze s varom sa im nedari zasadne ovplyvnovat zapasy? uz len city bolo za dve kola poskodene v oboch zapasoch...

Reagovat
blade115

Ne, nebylo. Neuznali jim dva góly, které prostě nebyly regulérní, byť těsně.

Reagovat
Papra

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela 1+1 na City. Slušný na squad playera, kterého vyhazujem od chvile co prisel. On kdyby aspon jednu sezonu vydrzel zdravy...

Reagovat
Gareth Bale 11

Já se ho tu zastávám furt, tak nějak ho mám celkem rád, ale to jeho zdraví je fakt děsný, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se ho zastaval, ale s tim jeho zdravim je to fakt nahovno. Kdyby prisla nabidka na 20+ tak ho asi strelim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale aj ja som asi proti súčasnej verzii použitia VAR. Nejde ani tak o tú ruku. Za to nemôže ale nové stupidné pravidlo o ruke v šestnástke. Ak dáte gól z ofsajdu, vaša radosť je zrušená do 10 sekúnd, kým hlavný spozoruje praporek. Na to sme si už zvykli. ALe tuna je každý gól screaningovaný a môže trvať až minúty kým je zrušený.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotina. Ten offside v LM trvalo rozpoznat zhruba stejne a praporek tehdy zustal pochopitelne dole. VAR dava moznost prezkoumat ferove ty situace, ktere je obtizne rozhodnout v realnem case. Ze to muze chvilku trvat je snad pochopitelne.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Jak vlastne ten VAR funguje? To si nevyzada rozhodci, ale VAR sam rozhodciho informuje, když k něčemu dobde, ne? Oliver tam po tom Lamelove penaltovem zakroku ukazoval hracum City, ze se mu ze sluchatka nikdo neozval. Jestli to tak je, tak nechapu co tam jako kutili, pencle celkem jasna.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nikikrew

Sliepky ešte niekto osral cestou na zapas, to už snáď nie je ani možné

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hral ako? Tento zapas som nevidel, ale v minulom mali z pekla stastie. Vyrovnany zapas, v prvej polke sa mi zdalo ze bol Newcastle celkom jasne lepsim timom

Reagovat
Nikikrew

A to si sa posunul o týždeň dozadu?

Bol lepší, jasne az tak nie. Druhý polčas lepší z nasej strany ale žiadna hitparáda

Reagovat
Hokaido

FUN FACT #1: Pukki ve finštině znamená GOAT.

FUN FACT #2: Pukki má ve Finsku přezdívku “45“. Proč?

https://pbs.twimg.com/media/BS_33r_IYAALZ5D?format=jpg&name=small

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas. Remízka spravedlná, City dalo 2 regulérní góly, Spurs dali 2 regulérní góly, na nějaké šance, pološance a pičovinky se nehraje. Ovšem že výkon Spurs nebyl ideální a je potřeba dál makat a zlepšovat se, ale na druhou stranu - byl to nejtěžší zápas této sezony, tam moc týmů bod(y) neuhraje.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
RKBoy
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

No... budem si na to muset zvyknout. Jesusův gól parádní, ale pravidla jsou holt pravidla.

Reagovat
Chazy

Ono to ale prostě jde na obě strany ten VAR. Taky se může stát, že padne podobně dramatickej gól, kde čárovej uvidí ofsajd, ale pustí to jako hraniční, VAR gól potvrdí, emoce se prožijou a nikdy nikdo nezjistí, že dřív by to rozhodčí zaříznul.

Reagovat
oddy

Reagovat
blade115

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala.. strašně slabý, co bychom s nim dělali

https://twitter.com/garylineker/status/1162816925099077633?s=21

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
Chazy

Ale btw, když už ten VAR máme, fakt by to chtělo pro head coache aspoň 1-2 challenge, aby si mohli vynutit přezkoumání něčeho jako byla ta včerejší "penalta".

Už se ten sport VARem prostě kouskuje, tak koho zabije, aby si mohli i trenéři nechat něco přehodnotit pro větší férovost a taky pro ten pocit, že na nich není páchaná křivda.

Góly dál přezkoumávat všechny by default + toto. Joo, zdrží se to, zápas bude mít třeba v hracím čase 105 minut, ale však je to fuk. Za tři roky to člověk ani nebude vnímat.

Akorát by se to muselo nějak vychytat, aby toho nešlo zneužít pro přerušení akce soupeře.

Reagovat
oddy

Nebo zneužít jako třeba ošetřování hráče k tomu, abys trochu ulevil tlaku od soupeře, hráči si oddechli atd.

Reagovat
Mastný Chobot

coach challenge je nevyhnutnosť, nechápem, že sa o tom vôbec nehovorí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ale ten Mané je ted neuvěřitelné zvíře

Reagovat
vrabejka

Několik let celá PL volá po VAR, aby rozhodčí, který je taky jen člověk nemohl nespravedlivě ovlivnit zápasy a poškozovat týmy. A co se stane po jeho zavedení? VAR dělá svou práci jak má ale stejně na něj všichni budou pi.ovat :D Nj zvykejte si City už prostě nebudou moc dávat neregulerni vítězné goly jak bylo doposud jejím zvykem :)

Ale jo celkem si tento brekot užívám :) Konečně bude PL spravedlivá a odstraní se tlačenky rozhodčích. VAR

Reagovat
eder

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

N´Dombelé má za prvé dva zápasy 1+1.

Reagovat
nani92

https://www.youtube.com/watch?v=W1fs4E85Voo

RvP o odchode z Arsenalu, vdaka Arsenal

Reagovat
SunFells

Po své nejlepší sezoně a s rokem do konce smlouvy mu Arsenal nenabídl kontrakt? Tak určitě, před svým odchodem se o něm v klubu smýšlelo suverénně nejlíp za celou jeho kariéru tam a Wenger pomalu každou druhou tiskovku po celý rok uklidnoval veřejnost at mu dají čas s podepsáním, tak nemáte zač za ulhaného kreténa

Reagovat
smazaný uživatel

roky sme si ho nechavali zraneneho lebo sme mu verili a ked zacal byt zdravy a dobry tak by sme sa na neho vykaslali bude v tom nejaky hacik

Reagovat
J0EL

ten maly chlapec v nom bude nejaky ojebavac.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Wenger klamal no

Reagovat
SunFells

Jj, aj van Persie ve svém rozlučkuvém dopise a pak to 7 let nechal tak, aby dostával od gunners čočku...

Snažíš se být hloupější než on?

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

já bych se úplně nedivil, kdyby ofiko nabídka smlouvy nepřišla, hotl s ním jednáš, chce něco úplně jiné než jsi ochotný nabídnout a výsledek je ten, že se neshodnete a nemá to smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt, ze z rozhovorov bolo jasne, ze novu zmluvu nepodpise, mozno mal nejake sialene poziadavky aj ohladom kadru ktore sme nemohli splnit, tak sme mu ju ani oficialne neponukli, kazdopadne on sa v tom interview tvari ako chudacik, ktoreho sme nechceli, co nemoze byt pravda

Reagovat
SunFells

Ale možná, že to lže jen "little boy inside him"

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

to je mrdka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

heh, kokotko

Reagovat
blade115

Perfektně k vám charakterem seděl.

Reagovat
Swarley

vítěz

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Erik to bude popírat, ale dalším fans Arsenalu to snad otevře oči.

Reagovat
Bandita_Harry

Ak odíde Lovren a Shaqiri tak ma fakt jebne verím Kloppovi, ale toto nieje o ňom, môžu sa stať veci ktoré on neovplyvní...

Reagovat
smazaný uživatel

tak do zimy sa to nejak ukope a v zime pridu Havertz a Tah

Reagovat
Bandita_Harry

To máš odkiaľ? Aj keď vzbudzuje to vomne dojem ze sa chystá niečo veľké ale Klopp hovoril inak už takto tam na niektoré pošty niesu priame náhrady

Reagovat
smazaný uživatel

to len take zelanie, ja uz moc neverim v prichody hviezd Bundesligy lebo mam pocit, ze tam vsetci chcu ist do Bayernu alebo BvB ale samozrejme myslim nemcov

Reagovat
Bandita_Harry

Kurva kto by nechcel hrať pod Kloppom

Reagovat
vladis271

jasné, že sa chystá niečo veľké. Šetríme na Mbappeho.

Reagovat
Bandita_Harry

Dúfam že nie

Reagovat
Bandita_Harry

De Bruyne a De Beek stačia

Reagovat
avicii

Lovren padol zatial, Shaqiriho bez nahrady pustit je totalna chujovina

Reagovat
Bandita_Harry

Ja som zas čítal teraz že sa dohodli tak neviem

Reagovat
iamek

Henderson první nula

Reagovat
fenixLFC

nech mu daju najest a zoberu tu siltovku, vyzeral ako niekto koho zobrali z detskeho ihriska od fotbalku s kamaratmi

Reagovat
iamek

Super

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

alebo nech radsej nahradi De Geu co najskor

Reagovat
fenixLFC

sheffield CP klasicky suboj druholigistov fakt dufam ze to nevidel ziaden hejter PL sheffield bojovny vykon, ale je to taky ten archetyp typickeho ostrovneho timu kde techniku vacsina moc nepobrala. z letargie to vytrhaval pirlo norwood a sem tam nejake otocky a finty mcgoldricka. avsak CP este horsie, tym sheffield hrajuci do tela totalne nesedel. dopredu nevedeli vymysliet nic (aspon v druhom polcase) a obrancovia a zaloznici sheffieldu ich dostupovali hned a nedali im sancu. zaha totalne mimo. zufaly, zufaly vykon CP

Reagovat
avicii

Super zápas.. Škoda ze to Leicester neotocil ale spravodlivá remíza.. Fakt som sa bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou treneri, kteri se narodili s luckem vsude v sobe jako Vrba nebo Pochettino. A pak je tu Lampard. Nebo ja. Cisti smolari.

Reagovat
PhilipS

Myslím, že tu top 4 letos dáme. Chelsea a United na to letos nemaj. Leicester se dostane do top 6

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

to bude zas súboj kriplov

Reagovat
masly008

ano zapoměl tam dopsat totáč no.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, budete tam vy aj Leicester

Reagovat
nani92

Taktika na Chelsea:

1) prežiť prvých 20 minút

2) Hrať futbal

Reagovat
Bandita_Harry

Ty by si mohol zmeniť taktiku z 1) trepať picoviny na 2) držať hudbu

Reagovat
blade115

Reagovat
Bandita_Harry

*Hubu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hráli jsme jenom 15-20 minut. Jinak nic...

Křídla špatné, hroti nula nula nic. Ať se zkusí Michy.

Největší vtip střídající hráči. Willian s Kovačičem totální průsery. Oba jenom odevzdávali míče.

Teďka se musí udělat do Live 9 bodů.

Reagovat
Euphael

Bude to těžké udelat 9

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Willian a Kovacic tie svoje striedania absolutne nezvladli. Ale jediná ďalšia alternatíva bol Barkley, neviem prečo tam nešiel na plac.

Po dvoch top výkonoch Leicester mierne lepším v hre. Na tie brejky bola obrana pripravená. Pri tom golovom rohu tam bol zase Zouma a Azpi. Škoda, toto sa mohlo nejako ukopat a vyhrať

Reagovat
mimi_united

Už hovyhodili?

Lampard nie je Zidane alebo Ole

Reagovat
fenixLFC

suhlas, lampard je vyssie nez ole

Reagovat
Agent z Melmacu

taký kokot ako Willian si zobral č.10, no to je v kokote toto

Reagovat
blade115

Dnes už to nebylo o štěstí, prostě odešly síly, nebo se Lampard rozhodl Mourinhovsky bránit jednogólové vedení... Pozitivních bylo prvních 20 minut, gól Mounta a fakt, že Zouma už je dozadu daleko lepší. Negativní je, že ani Kanté nemá nevyčerpatelný fyzický fond a hrozí, že se ti hráči unaví - není koho střídat, jak je vidět. Spousta hráčů zraněných, spousta nepoužitelných. Dále pak navzdory zlepšení dozadu je Zouma prostě automatická slabina, protože ničeho konstruktivního schopen není. Giroud sice nehraje špatně, ale do tohohle stylu se fakt nehodí. Nezbývá než doufat, že Rüdiger, James a CHO se vrátí co nejdřív - dřív než Lampardův status legendy převáží podobně neuspokojivé výsledky a vedení prostě dojde trpělivost. A taky teda, že Willian se na hřiště dostane úplně minimálně... Ideálně jen v LC a na závěrečné minuty... Svým přístupem je hrozbou i pro rozvoj mladších spoluhráčů - ti prostě nesmí vidět, že je možné hrát takhle na hovno, mít všechno u prdele, a stejně další zápas nastoupit... Příště už jsou tři body povinnost. Už jen proto, aby aspoň na chvíli Swarley s Taigerem zavřeli huby.

Reagovat
Swarley

Nesmis blbe kecat a pak se divit, ze ti to někdo vrátí...na tom nic složitého není...

Reagovat
vladis271

tak mali ste o den naviac volna, ale aj tak sa muselo tých 120 minút prejaviť.

Reagovat
blade115

120 minut, navíc odehraných takovým stylem, a ještě ani nepřišel ten výsledek, který by ten tým uspokojil a třeba trochu nakopl. Uvidíme no, teď bude týden volna, tak bude spoustu času na regeneraci i taktickou přípravu. Ale takový luxus mockrát v sezoně nebude, ti hráči si na 2 zápasy týdně zvyknout musí a Lampard tomu musí eventuálně přizpůsobit taktiku.

Reagovat
Talker

Potřebujeme i návrat dalších hráčů - Rudigera, CHO, Jamese. Stejně tak je otázkou, jestli nemělo odpočívat více hráčů - klidně mohl hrát Barkley (podle mého to celkem slušně fungovalo s Mountem jako falešným křídlem, které tvoří prostor pro krajního beka), Alonso místo Emersona, Abraham místo Girouda... Ten tým rychle ztrácel energii, respektive se nechal ukolébat tím golem. Respektive obojí.

Ideálně ještě celosezonní zranění Williana by nás podle mého dost posílilo.

Reagovat
blade115

Alonso ne, ten Emerson je vážně znát a hrát musí co nejvíc. Barkley, Abraham, Kovacic, Tomori, klidně i Batshuayi ano. Ti ať určitě hrají. Willian v žádném případě ne a Alonso se Zappacostou jen minimálně. Návrat těch 3 plus RLC bude vysvobozením. Snad se ho Frank dočká...

Reagovat
Talker

Tak jde o odpočinek. Kdyby Emerson ve středu odpočíval, tak je fresh teď. Alonso není žádný tragéd, navíc v tomhle systému by nemusel být špatnej.

Reagovat
blade115

No Alonsovi to ve čtyřčlenné obraně nikdy nešlo a nemá tu rychlost jak Emerson, která je tady potřebná. Už tak máme jednu stranu slabou díky Azpimu.

Reagovat
Svatej

Rudi, už se prosím vrat.

Tohle je fakt saskovska obrana. Zapas držíme Lester na uzdě, aby je do zápasu vrátili hned druhým rohem, kde Zouma brání ještě někde před přední tyčí, mezitím co znovu otřesné Azpi chodí do souboje s metrový odstupem.

Něco ve mě si už přeje, aby měl Frank při první příležitosti koule na to, aby posadil Azpiho a pichnul tam Jamese, protože César je fakt úplně na odpis. Dopředu mizernej a dozadu má snad gól na zápas.

Útok přirozeně v prdeli taky. My si vytvoříme šance na 3:0 v poločase i s rezervou nějaký zahozeny tutovky a přesto mužem říct, že máme kliku, že to nakonec skončilo remízou. Williana bych prodal ještě tohle okno. Radši bych na křídlo poslal Zoumu než jeho.

Každopádně teď se tak nějak může ukázat, jak to Chelsea s tím prerodem mysli vážně. Evidentně víme, co chceme hrát a máme na to i mladej tým, takže jediný, co zbývá, je pořádná trpělivost, protože těch zápasů prosereme takhle ještě hrozně moc.

Reagovat
Miguel19

Ten roh je systémová chyba no..

Reagovat
Svatej

To samozřejmě souhlasím..

Reagovat
spider_8

Co bylo dneska špatně se stopery? Podle mě pobránili, co se dalo. Tak dobré jako Rudiger s Luizem to samozřejmě není, ale třeba Zouma podle mě předvedl dost slušný výkon. A ta standardka byla spíš bráněná špatně systémově. Klasická nevýhoda zóny, kdy se Azpi dostane do souboje ve stoje s rozběhnutým dvoumetrovým borcem. To už se nedalo zachránit.

Reagovat
Svatej

Špatně bylo to, že se soupeř evidentně přizpůsobil naší hře tím, že chodil napadat přes Zoumu, kterej je prostě dřevěnej jako prase... A s tím rohem souhlasím, jen jsem to tam zapomněl dopsat.

Obecně vidím jako problém to, že strašně málo stačí na to, aby nám někdo dal gól, takže se něco změnit musí. Tihle 4 si prostě nerozumí a ta záležitost se systémovým bráněním je to jediný, co je omlouvalo... Těch šanci měl soupeř víc a to jen díky tomu, že si obránci svy hráče vůbec nedokázali hlídat..

Reagovat
spider_8

Tak neustále se na nás valily útoky po ztrátách míče do rozhozené obrany, to je obecně pro stopery těžké a špatně se to brání. Defenzivní organizace naší hry je zatím prostě špatná a to nepadá primárně na stopery, ale na celý tým. Připomíná mi to loňský rok pod Sarrim, kdy to bylo podobné, ale letos je to ještě tak o level horší. Plus jak jsem říkal, Rudiger s Luizem (a loni i Azpi) byli vynikající v soubojích jeden na jednoho, jak silových, tak rychlostních a dokázali toho hodně pohasit. Ale jak říkám, to je prostě realita letošní sezony, že budeme ve všech ohledech slabší.

Reagovat
Talker

Tak ono v X situacích někdo přihrál stoperovi (většinou Zoumovi) a ten místo aby vykombinoval soupeře kvalitní přihrávkou, tak to často posílal golmanovi nebo s tím nějak plašil, uhýbal a nedával to přesně.

Ono to je vidět krásně, když přihraje golmanovi, pak si naběhne zpátky o 20 metrů a do šířky, zatímco golman je atakovaný, takže to musí buď nakopnout nebo dávat do šířky obráncům. Najednou se celý tým musí stáhnout o 20 metrů do hloubky a tlak je ta tam. A to jde právě za stopery a jejich kvalitě na míči, že jsme si nevytvořili trvalejší tlak.

Reagovat
spider_8

Jo, takových situací tam byla spousta, ale nejenom od Zoumi. Nemůžeme celý problém s rozehrávkou a defenzivní organizací hodit na jednoho hráče. Na druhou stranu je jasné, že Luizův odchod byl prostě velká chyba.

Reagovat
Talker

O tom píšu níže, že tam byl velký systémový problém (zvlášť po odchodu Jorginha).

Nehážu to čistě na Zoumu, ale je to jeho specialita, měl tam X míčů, které řešil stylem "abych to neposral jako minule", které sice nezapříčinily gol, ale tomu týmu uškodily v tom smyslu, že zbytečně donutil ty hráče jít zpátky Xkrát za zápas. A to prostě ubírá ty síly, protože se tým musí kompletně přeskupit, musí jít zpátky, pak jsme zas dál od brány...

Kante pomohl, ale klíčovou posilou z těch navrátivších hráčů bude Rudiger, který je na míči Xkrát lepší. Stejně tak škoda Luize, ten by se do tohoto fotbalu hodil skvěle. Kdyby to nebyl kokot, tak si místo v základu v pohodě podrží.

Reagovat
Talker

U stoperů nešlo úplně o bránění - tam jde (z mého pohledu) o to, že si prostě záložníci nemohli pomoci kombinací s obránci, protože ti nebyli schopní vykombinovat presující hráče. Druhá část ohledně stoperů je systémová - oni byli strašně hluboko vůči zbytku týmu. Když je 6-7 hráčů vysoko na půlce soupeře, tak prostě nemůžou být hluboko na vlastní polovině. Pak tam vznikají šílená okna.

Reagovat
Svatej

A ještě jen k Azpimu. Poprvy v životě jsem viděl, aby obránce nebyl v obraně, ale ani útoku. V jednom kuse jsem ho viděl, jak někde nestíhá dobihat a všude je pozdě. Pedro je sám o sobě s míčem na noze brzda a přesto na něj pokazdy musel čekat. Když už se teda César dokázal dostat k němu, tak už jeho spoluhráč pod dvojitým pressingem ztratil a nebyl už napravo nikdo, kdo by je zastoupí, protože se to prostě nemůže takhle stát. Když jsem pak videl, jak snadno mu tam 30 metrů od vlastní brány soupeři utíkali, tak jsem vzteky málem spolkl sluchátko. Říká se, že je Azpi jeden z nejloctivejsich makacu, ale evidentně to nestačí. Pokud chce být v takovým fotbale užitečnej, tak musí ještě přidat, nebo zapracovat na hře ve vzduchu a změnit post.

Reagovat
Miguel19

To si všímáte brzy. Však tohle Azpi předvádí od začátku loňské sezony, ale dost lidí to nechtěla vidět..

Reagovat
Svatej

Hmmmm..

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi si už potrebuje sadnúť. Zappacosta vôbec nie je nejaká alternatíva alebo nedajbože konkurencia na pravý kraj obrany. Návratu Jamesa sa už neviem dočkať a Azpi očividne tiež. Dnes absolútne nestíhal.

Reagovat
Squinty

Kdy by měl být James fit a zvládnout celý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladá sa budúci mesiac.

Reagovat
spider_8

Fuu, no tohle bude opravdu dlouhá sezona.

Jako dal se čekat těžký zápas, s Leicester máme hlavně doma velké problémy už od té doby, co se dostali do ligy, ale ten druhý poločas byl teda příšerný. Ani tak nemrzí ztráta bodů, protože reálně stejně o nic nebojujeme, ale spíš je hrozivá ta realita letošní sezony. Podle mě se na každou výhru strašně nadřeme, neustále bude hrozit nějaký defenzivní průser a přitom nemáme kvalitu v ofenzivě, která by to vyvážila. Plus Pedro s Willianem, to bude pošušňáníčko, dneska první z mnoha ochutnávek.

Btw co je s Azpim?

Reagovat
Talker

Co se dá dělat, další ztráta, tentokrát plně zasloužená.

Lampard bude muset ukrutně zamakat na organizaci zálohy a obrany, protože tam jsou taková okna, že to nechápu. Ofenzivní hráči jsou někde na úrovni vápna+-, záložníci na polovině soupeře a obránci takový středně vysoký blok v polovině vlastní půlky. Tohle musí Lampard vyřešit, protože to nabízelo obrovské množství oken pro Leicester i pro United.

Podle mého musíme zamakat na tom, jak zatlačit soupeře do jejich vápna a chvíli podržet míč, to se prakticky vůbec nedělo. Chyběl ten čas, kdy podržíme míč, pár přihrávkama donutíme soupeře, aby šel níže, protože ten míč prostě neukořistí a pak nebude takové nebezpečí z breaků. K tomu ale potřebujeme asi Rudigera, protože Zouma prostě neumí narážečky, neumí přesně přihrávat a potřebuje hrát hluboko.

Případně druhá varianta je diamant, kdy dokážeme ten střed hřiště zahustit. Ale tam potřebujeme návrat Reece Jamese, abychom měli 2 ofenzivní beky, s Azpim to už nepůjde.

Celkově hodně slabý výkon obrana, která nedokázala uklidnit hru a kombinovat, hlavně Azpi. Ten se letos hodně propadl. Giroud byl celkem marný. Jorginho je očividně klíčový v tomhle systému, po jeho odchodu tam byla obrovská dálnice v záloze, ale to bylo podle mého i tím, že se záložníci tlačili více dopředu. Krev mi nejvíce pil Willian, to je ultimátní tragéd. Neudělal jedinou věc správně na hřišti.

Líbil se mi Abraham, ten tam měl několik solidních kombinací. Měl by začít příští zápas a třeba využije ten úvodní tlak více než Giroud. Stejně tak mnohem lépe funguje ta chemie s Mountem, kdy jsou schopní zakombinovat a který je tam dalším hráčem, kterého bych pochválil. Třetím je Kante, ten toho oběhal šíleně.

Reagovat
Talker

Jinak doplním ještě to o Willianovi z preview - Starý dobrý Willian.

Rohy do prvního hráče, všechno chce do nohy a strašně mu trvá, než se rozběhne. Když dostane míč do prostoru, tak to hodí Mountovi do špeku. Místo aby stáhl míč do středu, tak jde k brankové lajně a napere to z nulového úhlu naprosto zbytečně. Přijde mi, že Willian tam akorát blokuje Emersona. Místo toho, aby si nabíhal do prostoru, tak prostě chce všechno do nohy. Ze soubojů odlítává.

Víceménně s Willianem je to jako hrát v deseti.

Reagovat
Kovi81

Ten zmrd me neskutecne vytaci pristupem. Pedro se aspon snazi, ale to, predvadi Willian je uz roky napresdrzku a dneska to byl masakr.

Reagovat
Svatej

plus ten kouzelnej moment, kdy se tam rozčiloval na dva hráče asi 4 minuty před koncem, když posral úplně jednoduchou přihrávku dk běhu a nahrál to Maddisonovi přimo na nohu. On a Luiz jsou na tohle fakt nejlepší na světě. Posrat něco a ještě se rozčilovat na ostatní, kteří mu nabehem vytvářeli příležitosti

Reagovat
PP

no, Luiz má v tomto skvělého parťáka u nás, neboť Mustafa to umí taky skvěle.. Ideálně po svojí minele.

Reagovat
Swarley

Fat Frank to úplně stejně nezvládl jako ten první zápas s nama...super začátek, ale tohle tempo se nedá absolutně udržet a hra Chelsea se zase úplně rozpadla...pokud do toho budou ještě takhle zápasy v týdnu, tak je to absolutně bez šance...dneska nic neočekávaného, jak pres kopirak s prvním kolem...nezbývá dodat, já to říkal...

Reagovat
spider_8

Tak hlavně, že sis došel pohonit triko.

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem doufal, že tomu detinskymu blbeckovi už nikdo na příspěvek reagovat nebude, ale rozumím tvy motivaci..

Reagovat
Swarley

Tohle je úplně dospělá reakce na to, ze mel nekdo jiný pravdu

Reagovat
Svatej

Tohle je doufám naposled, co se snižuju někam na dostřel tvoji úrovně, tak si to můžeš s tvým pověstným nadhledem a biggrinem za každou větou vychnutat.

Můžeš jít třeba do prdele s celou tvoji údajnou pravdou, stejně jako s tvýma přežítýma pokusama o prokázání svych pravd tím, že budeš nějakou volovinu donekonečna opakovat, dokud nebudeš mít pocit, že jsi tím alespoň jednoho člověka přesvědčil, ať už jde o tenhle zápas, nebo snad už milionkrát opakovanej pokus o vyvraceni tématu koncepce u City. Z toho, co jsem pochopil, by jsi tu měl být mezi nejstaršíma uživatelema, ale přesto se chováš jak zhrzená malá holka.

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

to jsme fakt daleko od tématu, že Fat Frank dneska úplně přesně okopíroval výkonem to první kolo

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Však to slýchá každý druhý den a očividně ho to moc nezajímá. Tak prostě je na místě změnit taktiku a prostě se na něj hromadně vysrat... Ať si ty svoje bludy vypisuje dál, bez obecenstva ho to dlouho bavit nebude. Vždyť on na takovéhle reakce přímo čeká, s jiným úmyslem tu neprovokuje. Regulérní internetový troll, kterého je akorát potřeba přestat krmit.

Reagovat
Swarley

To je taktita alá paní Jarmila z Prostřeno...

Reagovat
Svatej

To jsem se tím příspěvkem i snažil naznačit. To podporování ty jeho toxický povahy je úplně zbytečný a ani se mi nezdá, že je schopnej diskutovat jako člověk, když je se sebou viditelně spokojenej.

Reagovat
blade115

Není no. Jediná škoda, že Chrome nepodporuje ten script pro EF ignore, jinak by to bylo úplně jednoduchý.

Reagovat
PP

kéž by toto pochopili všichni novináři u Zemana..

Reagovat
blade115

Já už mám dlouho podezření, že to je jedna a ta samá osoba... A to nic proti Milošovi, ale indicie tu jsou.

Reagovat
PP

já zas proti Milošovi všechno, včetně jeho paktování se s komunistama, držení Babiše u moci, podpora SPD.. v tom případě ale Swarley = valloire..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jsi prozrel?

Reagovat
blade115

Tak já už to nějakou dobu tak praktikuju.

Reagovat
R22

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spasitel

Reagovat
TopinB

Reagovat
PP

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Jinak hodně se projevil odchod Jorginha. Postupně ukazuje, jak je pro tým dulezitej

Reagovat
pingla

Zase jste soupeře svým běhavým a technickým stylem jasně přehráli, ale prostě velká smůla v koncovce a náhodný gól soupeře zmařil výhru Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Opatrně, jsou na to téma citliví

Reagovat
Euphael

Reagovat
raduinho

Reagovat
Chazy

Je fakt super, že do PL došli Lampard a Rodgers

Když člověk nemá v PL oblíbenej tým, tak poslední dva roky šlo prostě koukat víceméně jen na LFC a City, občas na Silvu. Od Rodgerse jsem to čekal, že to bude zábáva, ale Lampard překvapuje.

Snad se mu bude dařit, ať už v CFC nebo jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Čím Frankie prekvapuje? Ja ho skôr ľutujem, že sa nechal prehovoriť, aby prebral Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity 20-1 Bournemouth co ak to je buduci tyzden, Sterling triple captain

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Nevím jestli budu u všeho, ale toto memá kam uhnout

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham 18 757 - seems legit

Reagovat
SunFells

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
vladis271

videl som o tom video. Simulovali dáta len z minulej sezóny a aplikovali to na 1000 000 sezón. Aký má toto zmysel netuším.Radšej by som rád videl niečo serióznejšie. Napr. dáta za posledné polstoročie aplikované na nasledujúcich 100 sezón.

Reagovat
SunFells

Je to ultrakokotina

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a ak si to pametám dobre, matematicky je možné vypadnúť z ligy so 63 alebo 67? bodmi.

Reagovat
Zaschrona

U 11-10 nad Chelsea bych asi dostal infarkt.

Reagovat
blade115

A já že tenkrát to 3:6 už bylo dost šílené...

Reagovat
Zaschrona

Mám to pořád nějak moc v hlavě, paradoxně mě to ani moc neštve... To spíš ty výsledky typu 0-4 bez přechodu půlky.

Reagovat
blade115

Zlaté Koemanovy časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League title wins

4. Tottenham - 18,757

5. Arsenal - 2,344

6. Chelsea - 1,760

Reagovat
VasAFC

Mezitim 13:2

Reagovat
Noustress

dnes to už aj herne bolo slabšie ale nejak ma to neznepokojuje, takýchto zápasov čakám viacero v tejto sezóne a zrejme aj v tej dalšej kedže si Lamps bude skladať mužstvo nanovo. Velmi pozitívne na mňa dnes pôsobila spolupráca Tammy - Mason, Tammy potrebuje prsknúť nejaký hoc aj šmatlavý gólik aby z neho trochu opadol tlak, Jorginho Kante zahrali celkom fajn ale tým sa to končí, druhý polčas som mal pocit, že každá jedna lopta túlajúca sa v našom obrannom pásme zaváňa gólom, možno by nebolo odveci skúsiť tam od začiatku Tomoriho s Jamesom. Od Kurta som čakal, že si výkonmi vypýta trvalé miesto v zostave ale takto asi ťažko. Azpi sa už z tej minuloročnej kómy zrejme nepreberie, Pedro max žolík z lavičky a Willian to je konečná stanica

Reagovat
masly008

pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Fatpard bude první co poletí

Reagovat
smazaný uživatel

snad Hodgson

Reagovat
r.mrazik

alexis do interu? no nekecej...

Reagovat
Kixi Syhimour

Berete nějakou část platu?

Reagovat
r.mrazik

Netuším...já to zahlédl jen teď v expreskach

Reagovat
Tolstobik

Tipl bych, ze na 99% jo

Reagovat
Miguel19

Hostování s opcí na 15 mega. Část platu u United...

Reagovat
Busby babes

2/3 platu united.

Reagovat
Miguel19

Tak pokud má 300-400K týdně tak s tím nic neuděláš no, pokud jsou jediní zájemci v Itálii..

Reagovat
Swarley

za takových podmínek ho už tuplem nemá smysl pouštět

Reagovat
Makiii

Bud uplne a nebo vubec. Maximalne pokud hostovani, tak at si hradi Inter aspon 80%.

Nejsme v situaci, kdy muzeme poustet dalsiho utocnyho hrace. Zrovna on by se v tom novem stylu mohl konecne najit...

Reagovat
Swarley

jako platit mu stále takovou pálku a on bude někde na hostovacce, když tech útočících hráčů máme malo...to mu radši dat ještě šanci a treba se probere

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Tak poslední spekulace jsou normálně o přestupu...ale jako Inter bude zase měsíc shánět prachy...

Reagovat
r.mrazik

Tak snad je najde...škoda, že to nedopadlo dřív...pravé křídlo by se hodilo...

Reagovat
Swarley

Právě, nemáme tech kvalitních variant vepředu tolik..on Alexis taky nebyl úplně ideální varianta, ale ted už i na pocty hráčů dopředu je to docela blby...

Reagovat
r.mrazik

Hm...máme max čtyři útočné pozice

Rashford, Martial, jese, Mata, James, Angel, greenwood, Chong...

Čistokrevné pravé křídlo by se hodilo

Reagovat
Swarley

Po pravém křídle volám už nějaký patek, někde najit někoho jako B.Silva...ten příští přestupak není co řešit, pravé křídlo a CM...pokud bude Matic marný a Fred se neprobere, tak klidně i dvě...

Jinak k tomu soupisu hráčů, to mi prostě přijde slabé...kdyby alespoň ten střed byl poreseny tak, ze se může hrát Pogba na AM...Chong musí na hostovacku, Mata už mel byt pryč...Angel si šanci zaslouží, ale kdo ví, jak mu to půjde...pak už zbývá ten kvalitní zbytek, ale to mi prostě přijde malo...

Reagovat
r.mrazik

jj,mas pravdu...ja jen,ze ted uz s tim nic neudelame a alexis hral hovno,byl porad zraneny a bral raketu...takze val val

Reagovat
Swarley

Jj, jako udělalo se to blbe, mel přijít ještě nějaký hráč na to křídlo a Alexis se mohl s klidem pustit...

Reagovat
Busby babes

jedine typicke prave kridlo u nas je prave Chong, kterej tady zacina mit povest ala Lingard, kdy se tu dost hejti a v Anglii chvali...

Reagovat
Swarley

Tak hejti...očividně ještě není připraven, to není žádná přehnaná kritika, alespoň teda z me strany...není jeho chyba, ze je na to křídlo jediný...

Reagovat
Swarley

A jinak s klidným svědomí pustit? Jako chápu, ze to od něj nebyla žádná hitparáda, ale když se dívám na to složení útoku a představim si, ze by se takový Matial nebo Rashford na nějakou dobu zranil...nemám z toho moc dobrý pocit...

Reagovat
r.mrazik

Osobně bych ho pustil hned...a v zimě případně někoho koupil, pokud by to bylo špatné

Reagovat
Swarley

Jako s tím platem a co za něj dostáváme není prostě co řešit, rozhodne by mel odejít...jen si nejsem jistý, jestli ted...já bych si ho v současné chvíli radsi ještě nechal...

Reagovat
Busby babes

Damien Comolli (Fenerbahce sporting director) has reached an agreement with #mufc to loan Marcos Rojo, but still need to find an agreement with the player #mulive [sporun dibi, @Sport_Witness]

uvidime, co bude z tohodle, to by bylo fajn.

Reagovat
Swarley

už to musí začít chodit pryč, to není možný

Reagovat
r.mrazik

huu...velka nutnost to vyhazet

co darmian? nic?

Reagovat
spider_8

Fůha, vy jste taky dobří hazardéři. Pustit bez náhrady Lukaka, Herreru a teď i Alexise. Teď podle mě nebudete mít v ofenzivě ani dostatečnou kvalitu, ani kvantitu. V podstatě čtyři prověření hráči na čtyři pozice. Letos to vypadá, že to čtvrté místo Arsenalu prostě přenecháváme.

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna alexis nebyla zadna kvalita...u ostatnich souhlas

Reagovat
blade115

Alexis samozřejmě kvalita je.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita asi jako Willian

Reagovat
Swarley

Tak chce ho ted Conte, to zase budou najednou všichni extra kvalita

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, aj tu ale citim trosku U-turn

Reagovat
blade115

U Mufanů? Ale jdi...

Reagovat
Swarley

Ti nějak ta taktita s nereagovanim nefunguje, když to děláš nepřímo v každé diskuzi

Reagovat
Swarley

To já u alexisovych výkonů taky

Reagovat
blade115

Určitě no.

Reagovat
r.mrazik

byla...ted to zadna kvalita neni

Reagovat
blade115

Viděl jsi nějaký zápas Chile na Copa America?

Reagovat
r.mrazik

covece videl jsem jeden...snazil se to zlomil,hrozne chtel...hodne kazil..takova klasika

Reagovat
blade115

To jsme na tom stejně. Akorát mně teda přišlo, že to zčásti zlomil gólem, že hrál v o něco větší pohodě a vůbec to nebylo marný jako těch pár vybraných zápasů, kdy jsem ho viděl v MU. V něm to prostě je ta kvalita, on ji jen musí zas probudit. Možná, že změna dresu je ideální způsob, ale já si myslím, že Ole by ho dokázal zvednout i v MU. Hlavně pouštět ho za takových podmínek a bez náhrady, to je úplně šílený.

Reagovat
r.mrazik

ono hrat v repre je neco jineho nez v lize...

podminky tezko rict,jake jsou

kdyz odejde,vadit mi to opravdu nebude,protoze to byl prichod uplne mimo uz tehdy

at to probouzi v italii,treba mu to tam vic sedne nez u nas...

Reagovat
spider_8

Tak furt u něj byla šance, že se ve fungujícím systému probere a bude zas top. Minimálně Conte tomu evidentně věří.

Reagovat
C-M@ster

Já tomu taky věřím.

Jenže zatím se pokaždé zranil při rozletu a nechcou mu dát šanci... Podle mě je Woodwardovina (čti pičovina) ho takto pustit.

Reagovat
Tomanatura

Evidentne ne tolik, kdyz to je asi 8. utocnik o ktereho se pokouseji.

Reagovat
spider_8

Zatím se zaměřovali hlavně na silové útočníky. Pokud vím, tak jediný hráč typologicky podobný Alexisovi, o kterém se něco psalo, byl Dybala.

Reagovat
r.mrazik

tak sance tu je vzdycky

jako sance,ze mata bude hrat stejne jako v chelsea...

ja mu herne uz neverim...ma to nejlepsi za sebou...je stale zraneny...k prdu hrac

Reagovat
Busby babes

Alexis kvalitni hrac je, coz ukazal treba ted na cope...

Reagovat
r.mrazik

to je prd platny

navic zas tak uzasny ani na cope nebyl...

Reagovat
Talker

Tak pokud se jim nikdo nezraní, měli by být v klidu. Třeba zapracujou mladíky, stejně jako my.

Reagovat
spider_8

Už takhle budou mít v ideální sestavě v základu Lingarda, což pro mě není hráč pro velkoklub. Mata v posledních letech taky zrovna nebyl. A pokud se jim někdo zraní, tak můžou sáhnout akorát mezi neprověřené mladíky. My jsme na tom pravda podobně, ale u nás je to aspoň vynucené okolnostmi.

Reagovat
Busby babes

Lingard je super.

Reagovat
Swarley

právě idealni hráč pro velkoklub

Reagovat
Kixi Syhimour

Však by v drtivě většině nejlepších současných klubů základ nehrál.

Reagovat
Swarley

To neznamená, ze to není ideální hráč pro velkoklub

Reagovat
Kixi Syhimour

To netvrdím, spíš že to není hráč do základu, právě jako píše spider, špatně jsem to napsal. Nicméně jaké jsou jeho přednosti? Všude čtu rozporuplné názory a to, že to je ten pracovitý hráč.

Reagovat
r.mrazik

rychlost,pohyb,predvidavost,napadani,pracovitost

trochu neco jako Park,co hral v MU drive? akorat hraje trochu vys...

Reagovat
Swarley

a rozhodne i vyrovnanost, vždy tomu dá maximum a svoje si odehraje

Reagovat
r.mrazik

lidi na nej prskaji akorat vetsinou kvuli jeho pitomosti ze socialnich siti

hraje dost slusne...ne kazdy muze byt messi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, díky oběma

Reagovat
Swarley

S tím Parkem je to přesný přirovnání, povahově úplně jini, ale tím přínosem na hřišti hodně podobni...vyuzijes ho na vice postech, vhodný do těžkých zápasů...navíc odchovanec, neremca...

Reagovat
r.mrazik

jak ctu ted toho Leadera od Alexe,tak tam prave o parkovi pise,jak byl pro nej skvely a neocenitelny

a u fanousku to docela schytaval...tak mi to jeseho dost pripomina

Reagovat
Swarley

Úplně zbytečně...samozřejmě, ze to není nejkvalitnější hráč týmu, ale rozhodne to neznamená, ze nemůže byt velmi důležitým členem...takové hráče potřebuješ...

Reagovat
r.mrazik

presne tak...

Reagovat
Tolstobik

Ja Parka miloval, jeden z mala, kteri za United na hristi opravdu vypustili dusi

Reagovat
r.mrazik

byl super

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

a zakončení měl podobně tragické, pokud nešlo o zápasy proti Arsenalu

Reagovat
Ligter

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

To je z bláta do louže tento přestupák. Na jednu stranu jsme posílili obranu, ale na druhou stranu sme oslabili zálohu a útok. Citelně. Hlavně že teď máme 7 stoperu.

Reagovat
spider_8

Přesně

Reagovat
r.mrazik

jj,tohle tu piseme uz nejakou dobu...prestupak dobry nebyl...i s ohledem na to,ze maguire byl vlastne zaplaceny lukakuem...

Reagovat
Tolstobik

V utoku to ale vypada, ze roste silna generace odchovancu - treba se povede nekoho zapracovat....ale minimalne jednoho zaloznika stejne potrebujeme.

Reagovat
vilp

Je někde u sázkovek možnost cash outu i u solo tiketu? Od českých prý ne, ale co zahraniční?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze je to standart u zahranicnich..

Reagovat
icemike

Očividně tady někdo opět rozdával klapky na oči, takže to musím napsat sám... Zouma dneska výborný. Přesně pasy, hlavičky, pozičně. Gól nebyla jeho vina. Kovacic vůbec neměl den, Will by si měl koupit permici a tribunu, aby měl oprávnění být vůbec na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma akurát tak priemerný. Od moderného stopéra chceš proste viac, nie len prihrávky do strán a do zadu na istotu, aby si náhodou niečo nedojebal.

Reagovat
PanAu

Dnes byl fakt dobrý , on jen vypadá dřevěně.

Reagovat
icemike

Kolmice přes půlku nebo i celé hřiště, sprinty s vardym, několikrát dobře vyřešil sarriball, nemohl udělat víc, jen dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vám sa stalo, že sa zasekol Premier Sport a nejde?

Série ma to.. cez Magio...

Reagovat
stiflerovamama

Jo, reštartni to.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrinku? Ani nvm ako, zajtra sa na to pozriem dobrú

Reagovat
alcantara

Vytiahnut kabel zo zasuvky napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ráno som to spravil, ide to. Večer sa mi nechcelo už svietiť a hnúť.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Gareth Bale 11
Reagovat
fff

Bayern Munich are in talks for Bayer Leverkusen's Kai Havertz, according to the SZ. Also confirmed by Bild, who say a deal is not 100% done. #FCBayern #B04

Ten by sa mi v LFC velmi pacil. Skoda, ak nakoniec skonci v Bayerne.

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som pod BL súhrn. On je skvelý. snáď neptestupi do Bayernu.

Reagovat
avicii

Miesto Shaqiriho? Prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat, ale jak mohl top-klubům proklouznout Tielemans, to pořád nechápu, skvělý hráč

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Šak hraje rok poté, co zklamal v Monaku.

Reagovat
smazaný uživatel

"zklamal"

Reagovat
Ondiis

Já zas nechápu, jak toho včera mohl tolik zajebat

Reagovat
J0EL

A pritom to vcera nebolo nic moc od neho.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi zdalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/ECWmUZUWsAM7pXs?format=jpg

Zajímavá numera. Jednak to famózní numero City, ale teda i to naše a Wolves, až překvapivě dobrá.

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
iamek

Obrana je a bude skvělá pokud vydrzi téhle čtyřce zdraví. Pogba směšný. Celkově záloha nic nevymyslela a vzadu nestihacka. Mata za par minut ukázal jaký je traged. Oleho střídání opět pozdě. Před zápasem bych bod bral, ale takhle ne. Mít tam pořádného stredaka navíc, tak by to bylo fajn.

Reagovat
nani92

ak teraz Ole verejne nezjebe Pogbu, tak nech ide tiež dopiče, ten skurvenec si tu nemôže stále robiť čo chce

Reagovat
Tomanatura

Proc? Tak nedal penaltu, kterou si sam zaridil, ale hral dobre.

Reagovat
nani92

a) hral piču

b) manažer je od toho aby stanovil kto má na ihrisku čo robiť

c) nevie ich kopať a jebe sa tam, manažer je od toho aby ho uzemnil

Reagovat
avicii

Nepreháňas to stým Pogbom.. To si môžeme myslieť všetci ale mufan by nemusel ci?

Reagovat
nani92

však práveže my si to musíme vytrpieť, tak my máme na to najväčšie právo

Reagovat
avicii

Je to hovniak ale jedine CM schopné co mate... CM potrebujete nutne, podľa mňa aj dve i keď ma tu jeden vás odborník na všetko umravnil že vôbec..

Reagovat
Tomanatura

Bod z Wolves je super, mohll se i vyhrat. Ale jak to chcou utahnout celou sezonu s tak malo hracema v utoku? Mata neni oziveni, ten je regulerne mrtvej, a koho jineho tamjako chce cpat? Dneska mel jit Radhford dolu v 70. minute a misto neho nejaky rychlik. U City nehraje dobre Agüero, tak nasroupi Jesus. Nehraje dobre Sane, nastoupi Mahrez. V United nastoupi Greenwood, Pereira a Mata

Reagovat
Swarley

Alexis musí zůstat

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
iamek

Menim názor. Musí. Ta lavička špatná no.

Reagovat
Swarley

Jako ona je to fakt asi nutnost...Ole o tom tak mluvil, ze si ho chce nechat, tak uvidíme...na to pravé křídlo jeste může jít Dalot, to taky celkem jakž takž fungovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalna lavicka

Reagovat
C-M@ster

Jsem zklamanej.

Mě by zajímalo, jestli je určenej Rash, ale Pogba si to vzal "na Kangu" nebo jak...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rash si isiel hned pre loptu, ale Pogba asi slubil nejakemu kamosovi co ho ma vo fante ze da gol tak mu to Rash prenechal

Reagovat
iamek

Však to ukazovali. Pogba šel za Rashem a zeptal se ho a on řekl Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to dive ta penalta ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, Coady tu nohu stáhl pozdě, rozhodně pískatelná.

Reagovat
spider_8

Mně to přišlo jako jasný dive Jako možná kdyby Pogba tak blbě neskákal, tak by ho stejně sejmul, ale pokud má čas vyskočit jak kamzík, tak má snad i čas se mu vyhnout.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo by to robil, keď je Coady vemeno. Jasná penalta imho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

mozno trochu pridal, ale Coady tam tu nohu nechal no

Reagovat
PP

ani náhodou.. píchl si to před ním a podsekl mu tu spodní nohu. Zcela jasná..

Reagovat
REPLIKATOR

skočil ještě dřív, než došlo ke kontaktu

Reagovat
spider_8

Proti pořádnýmu týmu už to není taková sranda, co Mufani?

Reagovat
C-M@ster

Kdyby kopal proti vám penaltu Pogba, tak jsme taky nevyhráli. A to myslím naprosto vážně.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu ti jsou taková vyjádření tvl

Reagovat
Mastný Chobot

McTominay a James dosť priemeraci, také typy do Watfordu, si myslím skromne. Ale šak dobre.

Neves som zvedavý, dokedy tam vydrží. Za toho niekto 50m dá bez problémov.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Wolves to bez problému odmítnou, že chtějí více.

Reagovat
Mastný Chobot

Za toho niekto 70m dá bez problémov.

Reagovat
Kixi Syhimour

To už je reálnější , nicméně někteří tu psali i vyšší cenu. Každopádně jsem zvědav, kdy odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja porad doufam, ze to budeme my. Presne hrac, co nam chybi.

Reagovat
C-M@ster

Tak v současných cenách je 50 za takovýho hráče málo.

Reagovat
Kixi Syhimour

A coon vlastně hraje? Dneska jsem sledoval jen kousek a statstiky na ofenzivního hráče moce nevypadají.

Reagovat
C-M@ster

Je defenzivní střední záložník.

Góly dá buď takhle z dálky nebo z penalty.

Asisty většinou dlouhý pasy za obranu - třeba když je nějakej brejk.

Nevypouští souboje, hraje tvrdě, bojuje. A je mu teprv 22.

Reagovat
sunakashi

Jo to by pro nás byl fakt super kauf! Nejlíp ho zlanařit v zimě a klidně tam 70mil poslat...

Reagovat
smazaný uživatel

Neves ma velmi serie, že sme ho neurobili...

Reagovat
Kixi Syhimour

Střelec z dálky by se neuvěřitelně hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson, Ox

Reagovat
Vopi11

i Trentík jí tam umí pustit

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

ale James ma aspon tu rychlost

Reagovat
vladis271

a je to diver

Reagovat
smazaný uživatel

Scott možná, James je talent u něj to chce jenom více času...

Reagovat
Swarley

vždyť McTom hrál jaro perfektní a i v přípravě vypadal super...dneska zápas nevyšel, to se stane...

Reagovat
smazaný uživatel

proto píšu možná... dnešek byl od něj jak výkon za Mourinha, nic moc... i Cleverey měl kdysi mít navíc, u těchto borců už jsem radši opatrnej...

Reagovat
Swarley

tak jasný, to se ještě uvidí, co z něj bude...ale s tou naší sestavou nutně potřebujeme, aby z něj bylo něco už teď...já mu věřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím... ale bohužel tahle koncepce s mladými chce trpělivost, aspoň na ty dva roky... na jednu stranu jsem i rád za tu dnešní silnou trojku v PL, díky tomu možná dostanou všichni času kolik si zaslouží... pak na ty kluky budeme zase hrdí, to vám garantuji... ale chce to všechno zlé protrpět, jinak už budeme totálně v prdeli...

Reagovat
Swarley

Vsak rozhodne s nim trpělivost mám, ukázal toho už dost, ze z něj opravdu může něco byt...mládí hráči jsou super, ale bude potřeba i kvalita...takhle je to postaveno dobře, je vidět, co chce Ole hrát a jaké chce hráče...v téhle sestavě to může fungovat, ale pokud chceme urvat někdy titul, musí ještě přijít i kvalita...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud všechno zůstane jak je, tak titul být může... ale ta posila na doplnění musí být už kurva posilou, a ne dovolenkářem co si jde pobírat vysoké plat... za těch posraných posledních 6 let s United a ACM mám snad už žaludeční vředy, další kroky ke kurvení obou klubů budu těžko dávat...

Reagovat
Swarley

Pravý křídlo, CM a bude to OK

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě ten luck a budu nejšťastnější člověk na zemském povrchu

Reagovat
sunakashi

Tak s těma vředama se ti ani nedivím...To máš fakt pech, že se ti to takhle sešlo s oběma oblíbenýma klubama...Upřímnou soustrast

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Dělat tyhle závěry po odehrání 33 a 2 zápasů v PL u hráčů, kterým je teprve 22, to je dost zajímavé. Oba podle mě nejsou problém, který United mají, do kádru bych je bral v pohodě.

Reagovat
Swarley

minulý týden jsem to tady s těma penaltama psal a oni zase předvedou takovou kktinu...jako jestli tohle někomu přijde složitý a nevidí to, tak pak je zbytečný cokoliv řešit...že se k tomu nasere Pogba a chce dávat góly, tak ok, tomu rozumím...ale kopat to prostě neumí a od toho je tam už Ole, ať si je na tom hřišti srovná...takový to dneska si to kopni ty, zítra já a příště třeba DDG, tak s tím běžte fakt do prdele...úplně zbytečně zahozený body...

celkově to nebylo špatný, druhá půlka horší než ta první...vědělo se, že to bude těžký zápas a o to větší škoda je, že si to posereme tak školáckou kravinou, která je vidět na kilometry daleko...tohle jde bohužel za Olem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat, zasloužená remíza pro oba tábory. Boj o 4. místo je na začátku a proti Wolves to budou mít tèžký i ostatní konkurenti... co se týče Pogby tak zase zklamaní, za ty prachy se nevyplácí v ničem... pozitivum je solidní potenciál v "britské většině" v kádru, mladí musí bojovat a být do budoucna psychicky odolnější, pak se nebudou muset kupovat předražení mamrdi co nemají Red Devils v srdci - zvlášť se schopností našeho vedení v koupi "novych posil".... fandit dál, zbytek, a v to věřím, se dostaví s nasimi mladíky...

Reagovat
Spalovač šancí

Pogba se musí vyplácet min. marketingově

Reagovat
smazaný uživatel

marketing je ta jediná věc proč je Ed a spol. stále u kormidla... ti by dokázali prodat i hovno...

Reagovat
nani92

to EF nemá fotku Nevesa, že tam dá toho kokota?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kokot vybornym pohybom ziskal penaltu. A celkov vobec nebola jeho hra zla. Som myslel, ze k hracom co nedaju penu ste milosrdnejsi

Reagovat
nani92

čo nebola jeho hra? však tam strácal lopty ako na bežiacom páse, tá penalta bola jeho prvá normálna akcia pri ktorej som si ho všimol...keby nedal penaltu Rashford, ktorý ju mal kopať, tak je všetko v poriadku, ale s Pogbom nie

Reagovat
smazaný uživatel

být Pogba ve vašem kádru tak hned máte po super partičce borců... takovýto náladový hráči se prostě nevyplatí....

Reagovat
C-M@ster

Tak udělal penaltu, děkujeme, kopne ji ale Rash... jenže Pogba chtěl být za hrdinu.

Reagovat
REPLIKATOR

*výborným skokem

Reagovat
PP

Wolves, Leicester, Everton.. tam se nebude hrát nikomu dobře.. snad mimo City a možná Liverpoolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nas je to kurva tazke vzhladom na derby atmosferu. Vzdy je ten zapas totalne spatny z herneho hladiska. Cize aj my

Reagovat
SCELO

hmm - preco asi....

Reagovat
vladis271

no na goodisone nám to pod kloppom fakt ide. lester detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley tiez taka klasika a ak sa Sheffield podrzi vo forme, tiez to am nebude lahke.

Reagovat
smazaný uživatel

posledna prehra s Everonom v lige bola v 2010...

Reagovat
Zaschrona

V Goodisonu ale jen dvě výhry, zbytek plichty...

Reagovat
Hokaido

City mají v Leicesteru od návratu do ligy jednu výhru, jednu remízu a dvě prohry. Ani oni to tam nebudou mít jednoduchý.

Reagovat
EXoRcIsT

Preco preco to kopal Pogba pritom tam bol Rash co kope penalty perfektne a aj Martial ale nie za remizoveho stavu treba dat kopat Pogbu co penalty proste nevie . Keby ze je 3-0 a ide kopat tak nic nepoviem ale za takeho stavu proste kokotizmus

Reagovat
Infernoqt

Objektivně to byl podle mě remízový zápas. Mně tam od nás chyběla větší touha to utkání vyhrát, takže si nemůžeme stěžovat.

Reagovat
Dan Gubić

Tak sa dohodli pred sezónou. Faulovaný hráč má možnosť ísť kopať.

Reagovat
Infernoqt

No.. aspoň jsme s nimi konečně neprohráli :D Ale teď vážně. Stejně neútočíme na titul, ten tým se musí sehrát, takže to potřebuje čas. Mohli jsme to malinko urychlit, kdyby přišel ještě aspoň záložník, možná i útočník, ale tak hrajeme s tím, co máme. Budu rád, když urveme top čtyřku, ale bude to nesmírně těžké. Ještě to na ty dvě sezony vidím, než se to bude moct trochu vyrovnat kvalitě špičky tabulky.

Reagovat
okorec

To je strašný alibizmus. Minieme za 5 rokov skoro toľko čo Liverpool, Arsenal a Tottenham dohromady a potom sa utešujeme, keď stratíme 2 body s Wolverhamptonom, že však nejdeme na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Však my ani na titul nejdeme... se s tím musíš momentálně smířit...

Reagovat
okorec

Načo potom tých 500 miliónov za 5 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

nový trenéři + nové koncepce + nový hráči * (většina z nich totální mrdky + vedení stojí za vyližprdel) = stovky miliónů v piči se stejně domrdaným kádrem

Kurva tohle mě napsaný sere víc, jak když o tom jenom přemýšlím

Reagovat
sunakashi

bohužel jsi mu to vysvětlil úplně přesně...málem jsi mě rozbrečel

Reagovat
Spalovač šancí

Pozitivní signál pro akciové trhy

Reagovat
Infernoqt

Zrovna tohle bylo jasný už před sezonou. Cíl pro letošní ročník je Top 4 a pokusit se vyhrát nějaký pohár. Já tam třeba vidím ještě strašný mezery, ale když se kousneme a konečně si necháme jednoho trenéra, který dostane čas ty mezery vyplnit, tak by to do těch dvou tří let mohlo fungovat.

Reagovat
vladis271

TOP of the League

Reagovat
nani92

TOP 4

Reagovat
Hokaido

Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som s tym dnes celkom ok, prvý polčas super, druhý priemer, kde by nám ale stačilo dat penaltu a boli by pravdepodobne 3 body. Obrana super, zvyšok asi to, čo sme pred sezónou čakali, v zálohe treba väčšiu kvalitu aspon este u jedného hráča. Do ofenzívy je prvá voľba 17 ročný chlapec a aj toho sa Ole boji dat do hry, púšťať Alexisa je nezmysel momentálne. Na prvom polčase treba stavať, bod z Wolves nie je zlý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

provokuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno keby pouzil svoj typicky rozbeh tak by dal

Reagovat
nani92
Reagovat
r.mrazik

skoda....bod zvenku dobry...cekal jsem 2:2....

kazdopadne herne to bylo prima...skoda,ze vlci tak moc branili

Reagovat
Zaschrona

United by měli Pogbu prodat. Hraje za tým Pogba, ne za tým Manchester United, dneska to zas předvedl. Tým MU bez něj bude silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, já si to myslím taky... ale než se najde náhrada z mládeže, tak to bude ještě bolestivý...

Reagovat
Busby babes

jj, zas to predvedl. Tim jak tam celeh zapas odmakal pro tym... Ano, nedal penaltu. Ale urcite bude jeden z urcenych hracu. Rash mel dneska spatnej zapas, nevidim v tom zas takovej problem...

Reagovat
Busby babes

Ole: "Pogba + Rashford, two of them are designated penalty shooters + it's up to them who the guy is. Sometimes players feel they are confident enough. You can see the slides on powerpoint! Two of them have been very confident. Marcus would have loved to but Paul was confident."

takze asi tak.

Reagovat
Swarley

To absolutně nic neomlouva, Pogba nemá byt ani mezi těma dvěma, kdo se o ty penalty bude dělit...tohle musí Ole vidět, kurva už...

Reagovat
nani92

ospravedlnujem sa Pogbovi, kokot je Ole

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
sunakashi

Reagovat
nani92

najlepší bol LVG, nedáš penaltu, ideš na koniec zoznamu a bodka, nie tieto pičoviny

Reagovat
sunakashi

Reagovat
EXoRcIsT

tam mal byt urceny Martial a Rash a nie Pogba

Reagovat
sunakashi

všichni tři máte pravdu...škoda ,že to jeden z vás neshrnul do jednoho příspěvku. To by bylo palců!

Reagovat
Zaschrona

Jo, to mi připomíná, jak Mirallas u nás vzal penaltu Bainesovi, ten jí samozřejmě nedal a pak to podobně bránil Martínez. Zpětně vzato to nebylo nic jiného než pokoušení se o damage control a mediální ochrana hráče. Moc bych tomu nedával pozornost.

Když se na to podívám z pohledu ostatních hráčů, tak bych takového spoluhráče nejradši nakopal. Dělá machra, ty penalty dlouhodobě dává s hroznou bilancí. A kdyby to byly jen ty penalty... Když se k tomu přidá ta jeho úporná snaha tohle léto odejít, nějak nevidím smysl v tom, proč si ho nechávat, když ho můžete krásně prodat do Realu. U Kloppa se mi líbí jedna věc: to jak říká, že než kupovat neideální posilu, tak lepší radši nekupovat nikoho. A to stejné bych nakonec viděl v tomhle držení hráčů v kádru, tím spíš s tímhle přístupem...

Reagovat
ZJEV

V naší situaci si prostě nemůžeme dovolit Pogbu pustit, bez něho bychom byli úplně v prdeli, taky mě kolikrát rozčiluje, jak to má na salámu (což nebyl včerejší případ), ale je to široko daleko náš nejlepší záložník (hráč), vždyť ta naše záloha je bída. Dneska jsem si pořád říkal, kurva Ole už to oživ a někoho tam dej, ale když jsem se podíval na lavičku, tak vlastně ani nebylo pořádně koho.

Reagovat
Zaschrona

Tak máte tam Freda, který zatím nedostal pořádnou šanci se rozehrát. Gomes vypadá velmi talentovaně. Bez Pogby byste si poradili.

Reagovat
r.mrazik

To jsou ale hrozný blbosti

Tady jsi neskutečně mimo

Reagovat
Zaschrona

To zní spíš jak citace Miloše Zemana na návrhy nového ministra kultury od Jana Hamáčka, než nějaká snaha o smysluplnější argumentaci.

Reagovat
r.mrazik

tak jak to chces argumentovat,kdyz si vymyslis?

v lete zadna uporna snaha o odchod nebyla

z pohledu ostatnich hracu nevis vubec nic,protoze tam nejsi...nehlede na to,ze s nim nikdo nemel zadny problem

real na nej nema uz prachy

pristup ma pry skvely a nikoho nedrzime...o prestup nepozadal

nehlede na to,ze jeste pred x rokama jsi tu delal chytryho,jak udrzite lukakua,stonese a barkleyho za kazdou cenu...coz je i tak jina situace s ohledem na pogbu,ktery o transfer nepozadal,narozdil od vyse psanych

Reagovat
Busby babes

uporna snaha tohle leto odejit = jeden koment pred pripravou a jinak zadnej problem, naopak na nej sla chvala, jak v priprave maka... Hele ok, nesledujes nas, ale tak si mozna odpust tyhle silny nazory...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jeden komentář? Co to je teda za kampaň celé léto? Nejdřív sám, pak média krmí jeho agent, pak jeho bratr. Tahle vaše hra na to, jak vlastně není žádný problém, ta je vtipná. Fakt hlavy v písku...

Reagovat
Busby babes

jeho agent dal jedno prohlaseni den po tom jeho (nebo par dni), kdy rekl, ze vsichni v klubu vedi, co Paul chce. Jinak nic.

Ja si treba myslim, ze odejde pristi leto a ze i letos asi odejit chtel. Ale nijak na to netlacil, poctive makal, v priprave byl dobre, v sezone ted je pak velmi dobrej zatim. Tak s cim presne bych mel byt nespokojeny?

my mame hlavy v pisku a ty zas zkousis uplest z hovna bic a za kazdou cenu si napasovat kritiku na hrace, ktereho nemas rad. ok.

Reagovat
Zaschrona

Tak ta historka s Rolls Royce a Pogbou je snad známá, ne? A jasně, nemám ho rád, vidím v něm sebestředného nedospělého machírka, kterému o váš klub vůbec nejde a jen ho využívá pro vybudování vlastního brandu, který se nechá tahat vlastním agentem. Mít ho jako lídra v kabině i na hřišti vidím jako toxický, zvlášť pak s Raiolou za ním, který vám bude, když se to rozsype, přidávat pod mediální kotel. I jako když třeba loni začal Guardiola rozjíždět, jak mu Raiola nabízel Pogbu. Nevyrovnaný výkony (na jaře jasný pokles formy), mizerně kopaný penalty (statistika jde blbě oblbnout), špatný lídr (viz ta show s Mourinhem a páskou), někdy spíš tanečník než fotbalista, hlava zřejmě v Madridu, problém Raiola je pořád.

A ano, hlava v písku. Přijde mi, jak kdybys některý z těch věcí nechtěl vidět. Vlastně na nic moc netlačí, vlastně zatím poctivě maká a hraje dobře, jakkoliv se zrovna po včerejšku mluví jen o té mizerně kopnuté penaltě. No, ale ok, uvidíme... I se rád omluvím, jestli mě Pogba přesvědčí o tom, že jsem se v něm pletl. Já bych ho prodal a myslím, že by to udělal i váš nejslavnější trenér, kdyby takového hráče měl v týmu, bez ohledu na náhradu...

Reagovat
Busby babes

hlava v Madridu? o cem to vubec mluvis? A ze jako Pep prijde pred derby s necim, aby rozhodil soupere... ale tak proc ne. jed si svuj hejt dal no.

A co, ze se po vcerejsku mluvi o te penalte? Mluvi se o tom, protoze to byl jeden z klicovych okamziku zapasu.

Henry Winter:

Penalty miss poor but Pogba actually played well.

Napriklad. A v podobnem duchu jde vic komentaru. A ne, Pogba te nepresvedci, protoze Pogba neni hrac, kterej bys chtel aby byl. Takze budes nadavat vzdycky.

Reagovat
Zaschrona

Tak proč do toho Raiola pořád mediálně šlape? Kdyby tam Pogba nechtěl, tak ta vyjádření v médiích nejspíš nejsou... A že Raiola toho Pogbu City cpal, to potvrdil i on sám. Ale měj si pořád hlavu v písku.

A nevím, proč by mě Pogba nemohl přesvědčit. Takový Sterling to třeba v pohodě dokázal.

Reagovat
Busby babes

porad? myslis jedno prohlaseni, stare mesic a pul? ok...

Mozna cpal, ale Guardiola to vytahl na tiskovce pred derby.

Proc ne? no protoze na nej mas pozadavky, ktere on nikdy splnovat nebude. proto.

Reagovat
Zaschrona

Proč by ne? Rád ho asi nebudu mít nikdy, ale aby u mě ztratil nálepku toxického fotbalisty a stal se reálnou hvězdou schopnou táhnout svůj tým jako lídr, to si umím představit v pohodě.

Reagovat
Hokaido

Moc se do týhle diskuze s váma nebudu pouštět, ale ten pohled na Pogbu jsi vystihl docela přesně. Občas hraje dobře, občas špatně, ale ani náhodou není lídr nebo dokonce hráč, kolem kterýho bych chtěl postavit tým.

A přesně tohle samý budou psát Mufani za rok, až odejde do Realu.

Já ho měl ze začátku v United docela rád, protože se celkem dobře vypořádával s tím mediálním huntem. Poslední dobou už je ale docela na facku. Myslím, že i on sám tuší, že se nedokázal vyprofilovat v to, co od něj fanoušci očekávali, a to se odráží na jeho psychice.

Reagovat
Busby babes

jo a krasne ho do Realu prodat nemuzeme, protoze Real na nej nema penize. A navic ho Florentino prej ani nechce.

Reagovat
Zaschrona

Tak na hostování s obligací na příští léto by ho jistě šlo prodat v klidu...

Reagovat
Busby babes

a proc bychom to delali?

Reagovat
Zaschrona

Protože vám prachy stačí reálně až za rok? A už rok byste mohli budovat něco funkčního bez toxického hráče...

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

Kdyby za něj byla náhrada, je pryč.

Jak vidíš, nemáme ji ani za Lukaka ani Sáncheze, ale prostě na středu ho ti mladí kluci nezastoupí.

Reagovat
Busby babes

hlavne Zach placa kraviny, ano, nedal penaltu, ale jinak hral dobre.

Reagovat
C-M@ster

Nemám ho rád. Nepřišlo mi to od něj jako extra výkon... kdyby se mu chtělo, zahrál by líp.

Reagovat
Busby babes

kdyby se mu chtelo... myslis, ze ty sprnty pres pul hriste aby pokryl mezeru za propadlym obrancem, je znakem toho, ze se mu nechce? Ja od nej uz dlouho nevidel zapas, kterej by tak odmakal jako dneska...

Reagovat
Swarley

nějaká laciná ztráta tam zase byla, ale dneska hrál dobře...McTom nebyl dneska úplně v pohodě...

Reagovat
C-M@ster

Mě nasral zas Lingard.

Já rozumím tomu, že běháním dělá prostor pro ostatní... ale dopiče někdo tak NULOVEJ co se týče gólů + áček nemůže hrát základ v ofenzívě Manchesteru United.

Za stavu 1:0 tam několikrát zajebe šanci a tyhle věci taky hrajou roli.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Busby babes

McTom v druhem polocase pokazil nekolik prihravek, ale jinak hral dle meho velmi dobre. Hlavne smerem dozadu.

Reagovat
vodka

McTom byl v pohodě první poločas, ale v druhém nebyl nejjistější...

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

A všiml sis, že jsem o jeho výkonu nic nepsal, jo? Jestli by nebylo lepší, než se pustím do těchto odsudků, si to přečíst...

Reagovat
Busby babes

a vsiml sis, ze byl urceny na penalty? A ze se s Rashem pobavili a Rash mu ji prenechal? A ty tu zacnes vypravet pohadky o netymovosti...

Reagovat
Zaschrona

Tu tvojí ohebnost do toho písku vlastně obdivuji.

Reagovat
Busby babes

wtf? ty si tu proste vymejslis veci tak, aby se ti hodili do tvyho hejtu na Pogbu. Kulovy o tom vis, ale nazor mas silnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu tohle Zaschrona udělal poprvé. Jinak se tu drží při zemi a argumentuje excelentně...

Reagovat
Zaschrona

Obzvlášť vtipný tohle číst zrovna od tebe...

Reagovat
Zaschrona

Co jsem si teda vymyslel, hmm? Silný slova vidím spíš od tebe, furt máš potřebu se do mě navážet...

Reagovat
Busby babes

tak vymejslis si tu, jak chce Pogba cely leto desne odejit. Pritom to neni pravda. Vymejslis si jak je netymovej hrac, protoze sel kopat penaltu. Pritom je na ni urcenej...

Reagovat
Busby babes

ano, jeho vyjadreni z predsezony a naslednej koment jeho agenta. o tom jsem uz mluvil.

Nijak na ten prestup ale netlacil. Nevsiml jsem si, ze by treba dal transfer request, netrenoval etc. Zdroje z kabiny nebo United vsude rikaj, ze s Pogbou neni jedinej problem.

Ale chapu, samozrejme toho mas o United nacteneho daleko vic...

Reagovat
Zaschrona

Jasně, hráč na přestup netlačí, když svého agenta takhle nechá mluvit v médiích, stejně jako tak povídá on sám o tom, že by chtěl pryč. Taková vyjádření hráčů jsou totiž standardní přístup, když hráč netlačí na přestup...

Transfer request je snad až krajní věc, kterou by přišel v jeho případě o jistě obrovský loyalty bonus. A oni taky nejsou blbí a je jim docela dobře jasné, že ho tohle léto nepustíte, jakkoliv ta snaha tam je zjevná. Ale že by zas dělal show jako Odemwingie, to fakt ne.

Reagovat
Busby babes

ano, pred dvema mesicema. od te doby je klid. tomu fakt nerikam tlacit na prestup.

Reagovat
Busby babes

takze nejsou blbi a vedi, ze ho tohle leto nepustime, presto tlaci na prestup, dle tveho... takze vlastne blbi jsou?

Zkus byt konzistentni aspon sam se sebou...

Reagovat
Zaschrona

Tak ten jeho bratr to řekl před několika dny... A tak snad to, že nejsou blbí, to platí od začátku, stejně jako platí to, že by chtěl přestoupit, stejně jako platí to, že vy ho nechcete pustit. A já jen říkám, že podle mě byste ho pustit měli. Nerozumím tomu, proč mi pořád dáváš do úst něco, co jsem neřekl.

Reagovat
Busby babes

nedavam., to ty tvrdis, jak Pogba cele leto hrozne tlaci na prestup. Coz proste neni pravda.

Reagovat
Busby babes

az pristi tyden odmitne trenovat po tom, co da Real na stup 150 mega, tak to bude jiny...

Reagovat
Zaschrona

Ok, budu férový: tlačil jen první půlku léta. Lepší?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

On ten hate bude dostávať stále, aj ked na to nie je žiadny dôvod, nedal penaltu, ok stane sa, inak makal celý zápas hlavne do defenzívy, ma to dosť ťažké dostat sa vobec k jeho hre, ale tak ludia si voči nemu stále niečo nájdu, čo sa da robiť.

Reagovat
r.mrazik

hloupost

Reagovat
Swarley

A ta spojka mezi týmem Pogba a MU je Ole...a pokud ho nechá si dělat takhle co chce, pak je to jen a jen Oleho chyba...není nic špatného na tom, ze si hráč věří, chce dávat goly a rozhodovat zápasy...nebojí se vzít v takovou chvíli zodpovědnost a jít to kopnout...všechno pěkný, super, ale pak už je tam ten trener, aby ho zastavil, když ty penalty do prdele neumí...

Reagovat
Hokaido

Pogbargain

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/RqfDK0E

Taky zajímavý.

Reagovat
Zaschrona

Jo, přesně tohle už dobře prezentoval v průběhu prvního kola Andy Gray. Navíc tam pak platí, že není přesně vůbec definovaný ten moment přihrávky - je to první okamžik dotyku s míčem nebo až ten poslední před opuštěním kopačky?

Reagovat
Spalovač šancí

Furt lepší než s očima asistenta. Před nějakými 10-15 lety dělali výzkum a v některých případech, kdy obránce a útočník šli proti sobě, byl ten rozdíl ve vyhodnocení cca 2 metrový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Dneska uz to nebyl takovej hura fotbal. Drzeli jsme balon, ale moc toho nevymysleli. Wolves jakoby ani hrat nechteli, hlavne v prvnim polocase to byl od nich desne divnej vykon/pristup. Az asi na deset minut okolo toho jejich golu, jsme byli lepsi. Skoda, ze jsme nektere situace lip nevyresili, chybi nam trochu klidu. Ale to se u tech mladych hracu da cekat. Celkove jsem spis spokojeny, meli jsme vyhrat, bohuzel zahodili penaltu no. Bod dobrej.

Z obrany se mi teda nelibil Shaw. Ten smerem dozadu, jakmile naskocil Adama dost horel. Musi hodne zabrat. Stoperi ok, Lindelof mel par mensich chyb, ale i tak v pohode odbraneny. AWB bozi, pres nej fakt nikdo neprejde a dneska i mirne naznaky smerem dopredu. Scott se mi libil v prvnim polocasu, dobre se stahoval dozadu, sbiral balony, v druhem skoda, ze pokazil par prihravek, ale slusnej vykon. Pogba bohuzel zahodil tu penaltu, jinak hral velmi dobre. Rozdeloval prihravky, prenasel hru, i pro tu penaltu si dosel. A taky se tam nekolikrat skvele vratil dozadu.

Vepredu nam to pak dneska drhlo. Dve primocarejsi akce a hned z toho byl gol a penalta. Jinak v te finalni fazi chybela vetsi kvalita a klid. James neskutecne rychlej a vyborne nasazeni. Jesse se postupne vytracel, ale v prvnim polocase byl dobrej. Mel podle me stridat tak o deset minut driv. Rash nic moc, krome te asistence se dneska spis trapil. Ale odjezdili to vsichni.

Reagovat
Busby babes

jo a fakt jsem cekal, ze ten gol Wolves neuznaj. ale dobre, ze uznali.

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

jinak teda Neves to trefil paradne, to klobouk dolu. Samozrejme, ze ho mam na lavce.

Ale az na dve standardky si toho moc nevypracovali.

Reagovat
vodka

Proti Adamovi Traorém hoří skoro všichni, ještěže má tak špatný end product, kdyby byl ale lepší, tak nehraje ve wolves...

Reagovat
Busby babes

tohle Shaw musi zvladat. Ja si zacinam rikat, ze pokud to nezlepsi, tak je to jeho posledni sezona v zakladu u nas...

Reagovat
vodka

jak to musí zvládat? to je jak kdybys stoeprům vyčítal, že prohrají hlavu s Carrollem

Reagovat
Busby babes

treba tak, ze si to pozicne lepe pripravi, bude lepe cist hru etc. Sorry, vcera tam proste Shaw horel.

Reagovat
vodka

to je ale podobný případ jako u těch stoperů s tím Carrollem. Neříkám, že tam párkrát nepropadl, ale propadl tam i Maguire, Lindelof, snad jen u AWB si to nepamatuju. Jde o to, že tam není jen od bránění, kdyby jo, tak mu to vyčítat můžeš, ale zrovna proti jednomu z nejrychlejších a nejdynamičtějších hráčů v lize ve chvíli, kdy máš i podporovat útok těch pár propadů takový problém není...

Reagovat
Busby babes

no ok, jenze me teda prislo, ze byl slabej i proti Chelsea... uvidime jak to pujde dal, ale zatim je to podle meho nejslabsi clanek nasi obrany.

Reagovat
bbbauch

takovou blbost sazet.. a jeste dvakrat!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to vyšlo

Reagovat
fenixLFC

to neznamena ze to nie je neskutocna blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ty klaune? Kdo ses ty, aby soudil?

Reagovat
fenixLFC

niekto kto nesazi take picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

v tvoji chorej hlave nech to je čo čo chce, objektivne to je vitezny tiket

Reagovat
fenixLFC

objektivne v tom pokracuj dalej a uz sem pisat nebudes, rovnako ako nebudes mat na najom ani jedlo

Reagovat
smazaný uživatel

jseš kus kokoda objektívne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Z prdele klika, tím bych se ani nechlubil.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to vyšlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Horcmen

jestli dobrý tip hodnotíš jenom podle toho, jestli vyšel, tak potěš

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fantě:

Jimenéz, Bissaka, Maguire a Pogba

Wolves gol - Jimenes v tom nema prsty.a obranci MU prijdou o nulu

MU gol - zadny ze jmenovanych v tom nema prsty

a navrch Pogba neda penaltu

Ma cenu tu fantu hrat?

Reagovat
C-M@ster

Fanta někdy dá, někdy vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jen bere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ja som mal martiala a moutinha ale aj maguire

Reagovat
wild

ja nemam len Maguireho, inak som na tom rovnako

Reagovat
Busby babes

jinak nevim, ta chvala na Wolves po dnesku mi prijde podivna. Ja cekal, ze budou hrat teda podstatne lepe. Vsak byli vetsinu zapasu zalezli. Proti nam. Jestli se tak moc bali nasich kontru... ale cekal bych od nich odvaznejsi pristup. Takhle hrat proti City tak je znici. I my jsme se dostavali do precisleni, ale blbe je resili. City nebo Pool maji v tomhle vetsi kvalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát hůra fotbal, tak budou pravidelně bez bodů... takto mají reálnou šanci na TOP 6...

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze meli hrat hura fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To co hráli dneska je pro tyhle týmy bodově efektivnějši, hrát na krásu a nemít body může člověk max. na amatérský úrovni...

Reagovat
Busby babes

tak jeste jednou: nerikam, ze meli hrat na krasu, nerikam, ze meli hrat hura fotbal. Ale fakt jsem necekal, ze budou celej polocas zalezli a za pulku se pomalu nepodivaj. V druhem uz zacli vic hrat.

Reagovat
okorec

Dnes nehrali so City ani Liverpoolom. Hrali s United a tomu prispôsobili taktiku... a za 10 minút útočenia získali pekný bodík.

Reagovat
Busby babes

i tam jim vysla jedna standardka a jeden wondergoal. Na to, jak se tu hypujou mi to prijde slabe no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase přijdou slabé výkony United na to, jak velký je to klub.

Reagovat
Busby babes

pomalu se rozjizdime.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že Ole měl nejsilnější začátek, tak spíš brzdíte

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne, ani ta defenzíva nebola dobrá, mali sme tam plno dobrých prečísleni, jak píšes vyššie, pri väčšej kvalite v riešení tých situácií by sme odchádzali s výhrou

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak ako Wolves

Reagovat
Godwinson

Že by je tu někdo hypoval, to ne. Jen měli a mají superzajímavej tým a z pozice nováčka dali pohárovej flek

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze se tu velebi dost.

Reagovat
nani92

Rýchlo podpisme toho Llotenteho, lebo ak ma na konci chodiť Mata, tak to nech radšej nakopavame

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/oilysailor/status/1163543959412629504?s=19

Hlavne, že vie pressovat to je fakt hodný úrovni United asi keď je taky miláčik

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to splietas chlapce

Reagovat
Nikikrew

Ja nic nesplietam, poukazujem len na fakty chlapec

Reagovat
C-M@ster

Právě že na United nemá.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

Má, ale neznamená to, ze bude hrát pořád v základu...

Reagovat
Sandstorm

Na United nemá více hráčů ve smyslu toho abychom patřili k evropské špičce. Lingard byl měl být hráč do rotace a ne mít téměř jistý základ.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
blade115

Ještě jak si tu včera podkuřovali, jak takovýho hráče každý velkoklub potřebuje...

Reagovat
Swarley

A nebo mas Williana s desítkou

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je Mercedes C, Lingard dvojročná Octavia v základnej výbave.

Reagovat
Swarley

A nejste velkoklub...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Zapomínáš, že celou tu dobu byl na hřišti Lukaku...

Reagovat
Nikikrew

njn ale ten gol aspon strelit mohol

Reagovat
Benfica

páni Neves nedáva veľa gólov, ale zato jeho góly stoja za to pozrieť aj viac krát..

Reagovat
smazaný uživatel

nadhernej

Reagovat
Benfica

ja nechápem ako to robí.. on keď dá gól tak to je ozaj nádhera.. tie jeho strely stoja za to..

Reagovat
Godwinson

Neves teda ty góly z dálky sází neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

jak Wilson ale tie Nevesove vyzeraju lepsie

Reagovat
scheeza

Je mi u zadku že Pogba nedal penaltu,to se prostě stane,stačí se podívat na Messiho,to co mě opravdu sere je to upřednostňování tragéda Lingarda,to splašený kuře dalo jedinou asistenci za rok 2019,nepředvedl jediný nadstandartní výkon aby mohl hrát v PL,natož za United a on hraje v základu už druhej zápas za sebou,AWB ho tam dvakrát poslal do tutovky ale jelikož je to gramlavej tanečník tak jsme namísto toho aby se vedlo 2:0 dostali za 5 minut gól na 1:1.Podle leaků jsme nepodepsali Bruna kvůli tomu že často ztrácí míče vepředu,namísto toho musíme sledovat toho instagramera kterej je úplně k ničemu

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba Jen tak dál

Reagovat
Csaplárova past

Ten De Gea se toho balónu normálně bojí https://media.giphy.com/media/Q4mITKJ2RNxkn7vk8o/giphy.gif

Reagovat
SunFells

Nebo si to jen nechce srazit do branky, hm?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele