2. kolo
17.08.2019 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

West Ham vedení proti Brightonu neudržel a remizoval

Fotbalisté West Hamu napravili úvodní domácí debakl od Citizens jen částečně, Brightonu totiž získali jeden bod za remízu. Po hodině hry je sice dostal do vedení Hernández, avšak to vydrželo jen pár minut do vyrovnávací trefy Trossarda.

První vážnější ohrožení brány přišlo zhruba ve čtvrtině zápasu. Kousek za hranicí velkého vápna napřáhl Stephens a Fabianski jeho dělovku vytáhl jen konečky prstů. Ten musel vyniknout i o pár okamžiků později proti Marchově pokusu na zadní tyč.

Poté už se domácí dočkali míče za zády polské gólmana, a sice po nádherném voleji Trossarda. Jenže centrující Burn se nacházel v ofsajdovém postavení a branka nemohla být uznána. Seagulls to neodradilo a tlačili i nadále, jenže Murrayho hlavička mířila jen nad břevno.

První gólová radost přišla po hodině hry - a překvapivě na straně Kladivářů. Lanzini skvěle načasoval přihrávku na Javiera Hernándeze, který tváří v tvář gólmanovi obstál a otevřel účet utkání.

To si samozřejmě Racci nenechali líbit a pustili se do náporu. Dunk ještě hlavičkoval vedle, o minutu později už ale stadion vypukl nadšením. Po souboji Murrayho s Diopem se míč odrazil k Leandru Trossardovi, který obešel obránce a zpoza vápna skóroval.

Domácí mohli i vyhrát, jenže Maupay ve velké šanci vysoko přestřelil a Pröpper hlavičkoval jen do Fabianského. Brighton se tak dočasně posunul na třetí místo, zato West Ham zůstává hluboko ve druhé polovině tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
MCFC_8

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
OnlyWHU

2:3 COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

2:3 COYI!!!

Reagovat
duloig

0:2 C O Y I !! ⚒️

Reagovat
duloig

Hnusný futbal.Minule sa aspoň na City dalo pozerať.Si fandím že som to pozeral do konca

Reagovat
OnlyWHU

Jak o říct... Mohli jsme vyhrát i prohrát. Ale... tohle fakt ještě není ono. Chybí nám šťáva a ještě větší zapálení. Hrajeme individuálně a jsme děraví. Snad forma přijde. Opory? Kde byly? Krajní beci OK, ale záloha? Bod z venku s neoblíbeným soupeřem se ale počítá. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bída, můžeme být rádi za bod jsem doufal, že zkusí Ajetiho

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere největší traged jak proti City, tak včera. Rice za něj hasil spoustu chyb. Doufám, že pristi zápas už hrát nebude,zlatej NOB'S. A s Chichem v zakladu jediné se dvema utocnikama. Sám tam není nic plarnej. Watford dáme COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele