2. kolo
17.08.2019 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Bournemouth díky dobrému úvodu udolal Aston Villu

Dva góly během dvanácti minut a dost. I to stačilo Bournemouthu na venkovní vítězství proti Aston Ville. V úvodu se takto prosadili King a Wilson, ve druhé půli Douglas Luiz svou nádhernou střelou jen mírnil porážku.

Už ve druhé minutě přišla akce Cherries, která rezultovala v penaltu. Hostující hráč totiž odehrál míč těsně před Heatonem a ten jej nešikovně podkopl. Exekuce pokutového kopu se ujal Joshua King a přesnou ranou k tyči otevřel skóre.

Villans mohli srovnat záhy, a sice McGinnovým zdařilým dalekonosným pokusem. Blýskl se však Ramsdale a střelu vytáhl nad břevno. Znovu tak mohli udeřit hosté. Harry Wilson zhruba v pětadvacetimetrové vzdálenosti napřáhl a jeho rána se od obránce odrazila k tyči. Pro brankáře nechytatelné, 0:2.

Iniciativy se chopili domácí, avšak na soupeřova gólmana nevyzrál ani El Ghazi, ani McGinn. O něco později z otočky pálil Wesley, vinou teče bránícího hráče střela ještě změnila směr, přesto si s ní Ramsdale poradil.

Krátce před poločasem musel brankář Třešní být opět v pozoru. McGinnova další rána skončila jen v boční síti, ale tu Trézéguetovu musel likvidovat. Mezitím se zaskvěl i Heaton, který vychytal z blízkosti Wilsona.

V první dvacetiminutovce druhé půle byl hodně na očích Grealish, který nejprve pálil vedle, aby o pár okamžiků později hlavičkoval nad. Ramsdale se do permanence dostal až když pálil Trézéguet. Na střelu Douglase Luíze už ale byl krátký. Defenzivní záložník domácích se dostal k míči ve střední vzdálenosti a nechytatelně jej posla do šibenice.

Ve zbytku utkání už ale Aston Villa žádnou větší šanci neměla a na jejím bodovém kontě nadále svítí nula, zato Bournemouth se vítězstvím vyšvihl do horních pater tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele