Premier League - souhrn 15. kola: Liverpool a Man City vyhrály, Chelsea ne

04.12.2021, 15:25, aktualizováno 06.12.2021, 22:56
Komentáře a souhrny
Bernardo Silva (© AFP)
West Ham se po třech zápasech raduje z výhry a jedná se o překvapivý triumf, Kladiváři v derby našli recept na Chelsea. Namále měl i Liverpool, proti Wolverhamptonu ho až v nastavení zachránil Origi. Manchester City si poradil na Watfordu. Newcastle slaví první výhru v sezóně, Brighton vybojoval bod v Southamptonu gólem v osmé minutě nastavení...

Everton FC - Arsenal FC 2:1

06.12.2021 21:00

Góly: 79. Richarlison, 90+2. Demarai Gray - 45+2. Martin Ødegaard

V prvním poločase jsme viděli jediný platný zásah, kdy se v nastavení trefil hostující Ødegaard. Po přestávce však vyrovnal v 80. minutě Richardlison a tři body zajistil domácím v 92. minutě krásnou ranou Gray.

Everton je v prekérní situaci a v dnešním duelu nutně potřeboval zvítězit, aby se vzdálil od sestupových pozic. Podle toho také Toffees aktivně vstoupili do utkání, ovšem dlouhou dobu si nedokázali vytvořit sebemenší nebezpečnou příležitost. Higlightem prvních třiceti minut tak bylo nechutné šlápnutí Godfreyho přímo do obličeje ležícího Tomiyasa. Inkriminovaný zákrok zkoumal VAR, ale k velkému překvapení vyvázl obránce Evertonu naprosto nepotrestán. První půle poté dál plynula bez většího vzrušení.

Až s blížící se přestávkou se konečně rozpohybovala i ofenzíva na hřišti a ve 44. minutě dokonce z čista jasna skóroval domácí Richardlison, který si naskočil na centr Townsenda a poslal míč do sítě. Konzultace s VARem však znamenala odvolání gólu, kvůli ofsajdu. A místo radosti domácích slavili o tři minuty později hostující Kanonýři. Kieran Tierney předvedl po několikáté v sezóně skvělý centr z levé strany, do nějž se položil Martin Ødegaard a umístěnou ranou trefil přesně k první tyči. Norský záložník skóroval i v minulém kole proti Manchesteru United.

Do druhého poločasu vstoupili lépe Gunners, kteří drželi míč na kopačkách a soupeře do ničeho nepouštěli. A přesto se v 58. minutě z vyrovnávacího gólu radoval Richardlison. Brazilský útočník si naběhl do vápna na přesnou přihrávku a na přední tyči prostřelil Ramsdalea. Jenže ouha. Situaci zkoumal VAR a k nelibosti domácích branku neuznal kvůli těsnému ofsajdu. Richardlison měl už po druhé smůlu.

Everton se dál snažil o vyrovnávací zásah, ale jeho občasná přemotivovanost vedla k několika velmi tvrdým zákrokům a sudí Mike Dean musel na hřišti krotit rozvášněné emoce. Domácí ale pak přeci jen přidali a v 80. minutě se konečně radovali z vyrovnání. A nemohl to být nikdo jiný než Richardlison, který už dvakrát dopravil míč do sítě, ale až napotřetí jeho branka skutečně platila. Brazilský forvard dobře sledoval hru a po ráně Graye, jež se odrazila od břevna, skvěle dorazil míč obloučkem za záda bezmocného Ramsdalea - 1:1.

Toffees cítili, že mohou urvat všechny tři body a podporováni nadšenými tribunami se tlačili za vítězstvím. Ani Arsenal se však nechtěl spokojit s bodem a hra se tak rychle přelévala z jedné strany na druhou. V 84. minutě Goodison Park jen zatajil dech, když Nketiah svou hlavičku z blízka poslal jen do tyče. Následně přišel na hřiště i Aubameyang, ale k míči se prakticky nedostával. Na balon se naopak v 92. minutě dostal Demarai Gray, který šel po kličkované Gomese z levé strany. Anglický záložník na nic nečekal, přes dva bránící hráče Gunners si navedl míč do středu na střelu a nádhernou ranou do pravé šibenice rozjásal domácí fans - 2:1.

Everton zaslouženě dokonal obrat a byl blízko vytouženým třem bodům. V 95. minutě měl možnost vítězství pojistit v nájezdu Iwobi, ale nechal jen vyniknout Ramsdalea. A málem litoval. V poslední minutě totiž mohl Arsenalu přisoudit remízu jeho kapitán Aubameyang. Ale bohužel pro hosty zklamal a v obří šanci netrefil branku. Utkání tak skončilo vítězstvím Evertonu 2:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leicester City 2:1

05.12.2021 17:30

Góly: 17. Ezri Konsa, 54. Ezri Konsa - 14. Harvey Barnes

Léčba Stevenem Gerrardem má ve Villa Parku další úspěšné pokračování. Villans totiž v atraktivním souboji dokázali otočit nepříznivé skóre a Leicester nakonec díky dvěma brankám stopera Konsy přemohli 2:1. Hosty sice rychle do vedení dostal záložník Barnes, domácí ale bleskově odpověděli a v druhé půli dokázali strhnout vedení na svou stranu. Pro ty, co sledují výkony letošního Leicesteru, nebude jistě žádným překvapením, že oba inkasované góly přišly po standardních situacích...

Utkání nabralo hned od prvních minut slušné tempo a první branka zápasu přišla již po necelé čtvrthodince. To se totiž ve středu pole šikovně uvolnil útočník Daka, který vyslal do levého křídla přihrávku na utíkající Barnese. Ten se dokázal uvolnit přes svého strážce a umístěnou střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Z něj se ale parta Brendana Rodgerse neradovala dlouho. Už o tři minuty později se totiž k zahrávání volného přímého kopu postavil Douglas Luiz, jeho centr stoper Evans odvrátil pouze ke Cashovi, který jej na zadní tyči vrátil zpět do ohně. Na úrovni penalty si balón našel osamocený Buendia, jehož přesnou hlavičku ještě na malém vápně škrtl špičkou kopačky stoper Konsa a dopravil jej do sítě. Hosté se dožadovali ofsajdového praporku, zpomalené záběry ale ukázaly, že akce proběhla zcela v souladu s fotbalovými pravidly.

Leicester mohl do vedení vrátit agilní Dewsbury-Hall, který si na malém vápně našel centr Barnese, zakončení ovšem nezvládl, když branku vysoko přestřelil. Po třiceti minutách kvalita hry přece jenom upadla a na kopačky obou celků se vkradla celá řada nepřesností. Přesto se domácí ještě do poločasu mohli dostat do vedení a šlo o podobnou akci jako při první brance. Přetažený míč Luize totiž před branku znovu vracel Cash, Schmeichel se tentokráte zasáhl, ale nepříliš přesvědčivě a balón mu vypadl na malé vápno. V první chvíli se zdálo, že před natahujícím se brankářem Leicesteru byl u míče dříve útočník Ramsey, který balón také dopravil do sítě. Opakované záběry ovšem ukázaly, že Schmeichel měl na míči položenou ruku ještě dříve, než se k němu dostal domácí hrot, a branka proto na popud videorozhodčího nebyla uznána.

Hostům však toto vyrovnání nebylo nic platné a v druhé půli vůbec nezachytili úvodní minuty. Nejprve se do zajímavé pozice řítil Watkins, který se ale rozhodl ignorovat lépe postaveného Cashe, načež jeho zakončení obrana hostí zblokovala na roh. Jenže ani ten svěřenci Brendana Rodgerse nedokázali uspokojivě ubránit. Přetažený centr si totiž na zadní tyči našel hlavu stopera Konsy, který jej prudkou hlavičkou protlačil do sítě. Pojistit vedení Villans mohl po hodině hry aktivní Cash, po průniku Younga a centru však hradbu těl před sebou nepropálil. Dvacet minut před koncem měli domácí dvě obrovské příležitosti definitivně rozhodnout o osudu klání. Nejprve se po přihrávce McGinna dostal za obranu Watkins, na Schmeichela ale nevyzrál. O tři minuty později se zase v tutovce objevil Ramsey, který ale na úrovni penaltového puntíku branko vysoko překopl. Na druhé straně měl vyrovnání na hlavě Barnes, toho ale precizně vychytal brankáře Martinez. A protože žádnou další velkou příležitost si už hosté do závěrečného hvizdu nevypracovali, dospělo utkání k těsné výhře domácích v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

Leeds United - Brentford FC 2:2

05.12.2021 15:00

Góly: 27. Tyler Roberts, 90+5. Patrick Bamford - 54. Shandon Baptiste, 61. Sergi Canós

Leeds tenhle duel nerozehrál vůbec špatně. Jenže slabší chvilky si zkrátka vybral v průběhu druhé půle, během sedmi minut inkasoval dva góly a pořádně se strachoval o zdárný rezultát. Efektivní Brentford nebyl daleko od své třetí výhry z venkovní půdy, v páté minutě nastavení si však nepohlídal standardní situaci, a střídající Bamford tak mohl určit svou trefou plichtu.

Pro oba výběry tenhle zápas představoval rozhodně slušnou možnost, jak se odpoutat dále od pásma sestupu. V průběžném pořadí před tímto vzájemným měřením sil dělil oba jen jediný bod, přece si o trochu lépe vedli zatím The Bees, jež každopádně byli pasováni spíše do role mírného outsidera. Nerozhodný výsledek ve finále nebyl nějakým nespravedlivým vyústěním.

Úvodní půlhodinka tohoto klání byla poměrně vlažná, ani jeden z celků se do žádných větších šancí s pravidelností nedostával. Přece ale nabídla jeden klíčový okamžik, a to ve 27. minutě. Raphinhův prvotní centr zprvu nebyl úspěšný, stoper Jansson nicméně balón odvrátil pouze zpátky k Brazilcovi, ten už poté napodruhé našel Robertse, který ve skluzu zamířil do branky.

Robertse tenhle moment evidentně pořádně nabudil, mohl tak náskok domácích navýšit, jenže jeho slušný pokus vyškrábl brankář Álvaro Fernández nad své břevno. Po obrátce ho prověřil po standardce Raphinhy svou hlavičkou též Ayling, avšak španělský muž v rukavicích vytasil perfektní zákrok. A v podstatě díky němu tak Brentford byl pořád ve hře tohle utkání zvrátit.

Hostům se vážně podařilo srovnat stav v 54. minutě, to když se prosadil z hranice vápna levou nohou Baptiste, a Leedsu pak bylo ještě hůře v 61. minutě, kdy Sergi Canós zacílil pod břevno po pobídce Mbeumy. Až v samém závěru museli The Whites zachraňovat aspoň zisk jednoho bodu, po pasu z rohového čtvrtkruhu od Raphinhy a sklepnutí od Aylinga skóroval Bamford.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 1:0

05.12.2021 15:00

Góly: 78. Fred

Ralf Rangnick v neděli odpoledne poprvé usedl na lavičku Manchesteru United a po necelých dvou hodinách mohl oslavit první triumf. Anglický klub si poradil s Crystal Palace, jedinou branku utkání vstřelil brazilský záložník Fred.

Londýnský celek je venku nepříjemným soupeřem a pravidelně obírá o body favority, na Old Trafford se mu ovšem tentokráte nedařilo a zaslouženě prohrál. Hosté jsou v tabulce třináctí, Red Devils se posunuli před Arsenal.

Manchester United toho svému soupeři mnoho nepovolil, byl aktivnější a vytvářel si šance. Po dvaceti minutách natáhl ke střele Fred a jeho ránu zablokoval jeden z obránců. Střelecké štěstí neměl ani Fernandes, brankář Guaita předvedl kvalitní zákrok a neinkasoval ani v nastavení první půle, kdy z dobré pozice minul Dalot.

Také po změně stran se obrázek hry neměnil a skóre mohl otevřít Telles, hosty v tomto případě zachránilo břevno.

Crystal Palace toho směrem dopředu moc nepředvedl, i tak měl jednu obrovskou příležitost. V 75. minutě zahrávali hosté rohový kop, na zadní tyči se zjevil zcela osamocený Jordan Ayew a sám před De Geou netrefil branku.

Zahozená šance hosty mrzela dvojnásob o tři minuty později - Mason Greenwood v pokutovém území operoval s míčem a nenašel prostor ke střele, místo toho posunul balón k Fredovi a brazilský záložník trefil parádně - 1:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Norwich City 3:0

05.12.2021 15:00

Góly: 10. Lucas Moura, 67. Davinson Sánchez, 77. Heung-min Son

Tottenham Hotspur porazil v zápase patnáctého kola Premier League Norwich City 3:0. Výhru londýnského celku zařídili Lucas, Sánchez a Son.

V páté minutě se málem překvapivě dostali do vedení hosté. Teemu Pukki si skvěle v pokutovém územím udělal prostor, aby nakonec donutil domácího brankáře k fantastickému zákroku na brankové čáře. Hugo Lloris si připsal první úspěšný zákrok. V desáté minutě však přišla fotbalová nádhera v podání Lucase Moury, který si nejprve obhodil jednoho obránce, poté si vyměnil míč se Son Hung-minem a poté nechytatelně zakončil před horní tyčku hostující branky.

Ve 36. minutě se k exekuci přímého kopu postavil Son Hung-min, který poslal míč do pokutového území soupeře. Ten propadnul až na zadní tyč, kde byl připraven Ben Davies. Ovšem ten byl tak zaskočen, že míč nedokázal trefit. A mohl litovat, protože hosté po hodině hry měli velkou šanci na vyrovnání. Brandon Williams vlétnul do pokutového území, kde našel volného Adama Idaha, který svou střelu opřel to spoluhráče. Lloris nemusel zasahovat.

A tak v 67. minutě domácí navýšili vedení. Rohový kop byl rozehrán na přední tyč, kde došlo k zablokované hlavičce. Jenže nedůslednosti při odkopu z pokutového území využil Davinson Sánchez, který se skvěle opřel do míče a zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek. Definitivní potvrzení výhry Kohoutů přišlo v 77. minutě. Oliver Skipp přihrál Benu Daviesovi, který se s míčem dostal do pokutového území. Domácí obránce nedokázal vystřelit, a tak raději přihrál Son Hung-minovi, který si udělal prostor a skóroval. Tim Krul ani nestihl zakročit a jen se bezmocně díval.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester City 1:3

04.12.2021 18:30

Góly: 74. Juan Camilo Hernández - 4. Raheem Sterling, 31. Bernardo Silva, 63. Bernardo Silva

Chelsea v sobotu po obědě nestačila na West Ham a přišla o první místo tabulky. Před londýnský klub se odpoledne dostal Liverpool a večer ho předskočil i Manchester City, úřadující mistr zvládl souboj s Watfordem a je novým lídrem.

Favorit měl skvělý nástup, v úvodních minutách přikoval soupeře na jeho polovině a vytvářel si jednu šanci za druhou. Ve třetí minutě ještě uhasil nebezpečí João Pedro, který odklízel z brankové čáry gólovou hlavičku Laporteho. Domácím ale varování nestačilo, o chvíli později nechali na malém vápně zcela volného Sterlinga a ten otevřel skóre - 0:1.

Manchester City nepolevoval v aktivitě a nejvytíženějším hráčem na trávníku byl brankář Daniel Bachmann. V osmé minutě vyškrábl na roh povedenou ránu Sterlinga, za další tři minuty si na něj v tutovce nepřišel ani Grealish. Ve 21. minutě si oba svůj souboj zopakovali, Grealishův pokus tečoval Cathcart a Bachmann dokázal rychle zareagovat.

Defenzíva Watfordu nestíhala rychlé kombinace svěřenců Guardioly a ve 31. minutě ji od druhého inkasovaného gólu neuchránil ani Bachmann. Gündoğana vychytat sice ještě dokázal, spoluhráči ovšem nereagovali na odražený míč, jehož se ujal Silva a z úhlu poslal balón do sítě - 0:2.

Manchester City dominoval a v první půli nakonec nerozhodl i díky tomu, že ve 34. minutě mířil v další tutovce nad Foden. Obrázek hry se nezměnil ani po návratu z kabin, z té hostující vysprintoval Sterling a Bachmann musel tasit další vynikající zákrok. Znovu do akce musel v 59. minutě, to si na něho střelou na bližší tyč nepřišel Foden.

Vzhledem k průběhu bylo jenom otázkou času, kdy přijde definitivní rozhodnutí a v 63. minutě se o něj parádním způsobem postaral Silva. Portugalec ukončil obléhání šestnáctky, navedl si míč na svou levačku a parádní ranou usmrtil všechny pavouky v šibenici, Bachmann se tentokráte mohl jen ohlédnout - 0:3.

Do role diváka se Bachmann znovu převtělil v 68. minutě, ze střední vzdálenosti zkusil štěstí Grealish, jeho střelu tečoval jeden z obránců a míč zaťukal na břevno. O chvíli později pak Bachmann zaplatil vysokou daň za likvidaci šance Laporteho, míč ho zasáhl do nejcitlivějších míst na těle a hra musela být na okamžik přerušena.

Až zranění brankáře jakoby hosty uspokojilo, polevili ve své aktivitě a rychle přišel trest. V 74. minutě projevil instinkt střelce Hernández, když po zakončení do tyče pokračoval v pohybu směrem dopředu a vrátil odražený míč do sítě - 1:3.

V 78. minutě dokonce mohlo být zaděláno na drama a opět u toho byl Hernández, z pravé strany našel volného Kinga a ten minul. Závěr nakonec další změnu stavu nepřinesl, Sterling střílel nad a mezi tyče se nevešel ani pokus uzdraveného De Bruyneho.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Burnley FC 1:0

04.12.2021 16:00

Góly: 40. Callum Wilson

Newcastle United v patnáctém kole Premier League porazil Burnley 1:0. O výhře doposud posledního celku ligy rozhodl Wilson.

Burnley bylo ve třinácté minutě velmi blízko k prvnímu gólu utkání. Centr Lowtona vyrazil Dúbravka jen k Westwoodovi. Záložník Burnley viděl v náběhu lépe postaveného Gudmundssona a Islanďan svou bombu otřel o bližší tyč. O osm minut později nejprve Taylor svou nabídkou na hlavičku neuspěl. O chvilku později si na další pas naběhl Cornet a Dúbravkovi pořádně zatopil. Slovenský brankář musel vytáhnout pěkný zákrok a vykryl tuto šanci.

Ve čtyřicáté minutě se velké chyby se dopustil gólman hostů Pope. Centr Willocka neudržel ve svých rukavicích a po srážce s protihráčem mu míč vypadl. Toho využil Callum Wilson a volný hrací předmět si našel a pumelicí pod břevno poslal Magpies do vedení. Odpověď v podobě vyrovnání měl v závěru poločasu na svých kopačkách Matěj Vydra. Český útočník se dostal k volnému míči uvnitř vápna a pálil. Trochu však podklouzl, a to mu bylo osudným.

V 73. minutě se ke dvěma střelám uvnitř vápna dostal Wilson. S oběma si poradil blokující Collins. Následně se balón ještě dostal k Joelingtonovi, ale ten rovněž mířil jen do protihráče. Krásný ťukec Burnley zakončil v 84. minutě střídající Shane Rodriguez a šel se radovat z gólu. Čárový rozhodčí signalizoval ofsajd. Následně celou situaci posvětil i videorozhodčí.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Brighton & Hove Albion 1:1

04.12.2021 16:00

Góly: 29. Armando Broja - 90+8. Neal Maupay

Southampton v patnáctém kole Premier League remizoval s Brightonem 1:1. Domácí v první půli poslal do vedení Broja, za hosty v 98. minutě srovnal Maupay.

V páté minutě jsme registrovali první dvě šance Southamptonu. Na konci rychlého kontru byl Broja. Sánchez ho vychytal a vyrazil i dorážku Adamse. Burn poté hrubě pokazil rozehrávku a namazal Redmondovi. Armando Broja jedním obratem u rohu malého vápna oklamal hned tři soupeře, ale ve finále vystřelil do pravé nohy Roberta Sáncheze.

Na St. Mary's Stadium bylo veselo, protože domácí otevřeli ve 29. minutě skóre. Po dalším nevydařeném výkopu Sáncheze prodloužil Redmond balon na Armandu Broju. Albánský objev se kličkou vyhnul skluzu Duffyho a vnějším nártem pravé nohy elegantně obstřelil i brankáře. V 50. minutě Redmond čistě získal míč na Trossardovi a k tomu pěkně posunul míč do běhu Livramentovi, z jehož přihrávky střílel Broja jen centimetry vedle Sánchezovy pravé tyče. Poté v 78. minutě střídající Connolly těžil z přímočarého posunu Marche. Zprava předložil balon Maupayovi, jenž z jedničky zakončil do nohy McCarthyho.

V 98. minutě Seagulls v oslabení vyrovnali na 1:1. Jakub Moder napálil zeď. Z voleje ale vrátil míč do vápna a tam se velké šance nezalekl Neal Maupay. O ofsajd nešlo, protože se zapomněl domácí kapitán Ward-Prowse.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 0:1

04.12.2021 16:00

Góly: 90+4. Divock Origi

Wolverhampton Wanderers prohrál v patnáctém kole Premier League s Liverpoolem 0:1. V nastaveném čase rozhodl Origi.

Virgil van Dijk ve čtrnácté minutě nejprve dokázal odvrátit nakopnutý balon, jenže ten sebral v druhé vlně snad Leander Dendoncker a posunul jej na Raúla Jiméneze, jenž z hranice šestnáctky nebezpečně pálil do bližšího horního růžku. Bránu však těsně netrefil, a navíc stál v ofsajdu. Poté ve 28. minutě Sadio Mané dvakrát poslal míč do šestnáctky soupeře z levé strany, oba jeho centry byly sražené. Následně se míč odrazil k Thiagu Alcântarovi, jenž nakonec krásným obloukem na zadní tyči našel zašitého Trenta Alexandera-Arnolda, jenž z bezprostřední blízkosti přestřelil klec Wolves.

Sudí nastavil v první půli tři minuty nad rámec základní hrací doby a byl tu první velký moment utkání. Rayan Aït-Nouri nacentroval od levé čáry a proti Adamua Traorému musel Alisson rychle na zem, aby ho soupeř z bezprostřední blízkosti neprostřelil. V 51. minutě Salah vracel míč po přetaženém centru na zadní tyč do šestnáctky a Thiago Alcântara pálil u pravé tyče z bezprostřední blízkosti. Balon se odrazil od Rayana Ait-Nouriho, pak opět od Alcântary a následně i od nohou brankáře Wolves Josého Sá, jenž nyní zasáhl, aniž by sám věděl pořádně jak.

Liverpool v poslední možné chvíli dal gól a šel do vedení, které přetavil v klíčové tři body. Mohamed Salah šel rychle kupředu k vápnu soupeře po pravém křídle. Na straně šestnáctky krásně přihrál na malé vápno, kde se s míčem kolem své osy otočil Divock Origi, jenž pak z otočky a bezprostřední blízkosti propálil Josého Sá přízemní ranou na přední tyč a rozhodl o osudu tohoto utkání.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 3:2

04.12.2021 13:30

Góly: 40. Manuel Lanzini (pen.), 56. Jarrod Bowen, 87. Arthur Masuaku - 28. Thiago Silva, 44. Mason Mount

Chelsea nakonec v atraktivním londýnském derby nezvládla závěr utkání a připisuje si druhou letošní ligovou porážku, kvůli které s největší pravděpodobností přijde o první příčku v tabulce. Blues přitom měli zápas rozehraný velmi dobře, když dvakrát vedli, nakonec ale odcházejí bez bodu. Svěřenci Davida Moyese zaznamenali po sérii tří nezdarů konečně zase vítězství a stáhli náskok svého sobotního soupeře na 6 bodů.

V úvodu utkání sice drželi míč častěji hosté, nebezpečí ale hrozilo především před brankou Mendyho. A prsty v tom měl trochu netradičně brazilský stoper Thiago Silva. Po jeho první pokažené přihrávce se k zakončení uvnitř vápna dostal Bowen, jeho prudká rána ale mířila o dobré dva metry mimo. Po jeho druhé nepřesnosti se zase k hlavičce protlačil Tomáš Souček, ani ten ale branku netrefil. Na druhé straně mohl po tečovaném centru Jamese na dlouhou nohu zakončovat Ziyech, jeho střele ale chyběla větší razance. Po pětadvaceti minutách hry se k hlavičce dostal zase Havertz, ani ten však Fabianskiho nevystrašil.

O dvě minuty později však přišla první změna ve skóre. Po rohovém kopu totiž nejvýše vystoupal stoper Silva a jeho hlavičku už natahující se Fabianski dokázal vytěsnit pouze do tyče, od které se ke smůle domácích míč odrazil do sítě. Vedení hostů mohl o pět minut později navýšit Loftus-Cheek, jeho tečovaná rána z hranice vápna ovšem zamířila pouze doprostřed branky, kde stál pozorný Fabianski. V záložní řadě Chelsea nastoupil po jednozápasové odmlce uzdravený Jorginho, který si ovšem stejně jako před týdnem neodpustil velkou chybu. Pět minut před koncem první půle se totiž nerozhlédl a na svého brankáře nasměroval malou domů, ačkoliv se v blízkosti Mendyho nacházel dotírající Bowen. Senegalský brankář se sice k míči dostal dříve než ofenzivní hráč West Hamu, balón ale do bezpečí odklidit nedokázal a jako "bonus" ještě Bowena podrazil. Nabízenou šancí v podobě pokutového kopu pak nepohrdl záložník Lanzini a srovnal na 1:1. Ještě do poločasového hvizdu se hosté znovu ujali vedení - Declan Rice na polovině hřiště přišel o míč, rychlý brejk Chelsea potáhl Hakim Ziyech, který přetaženým centrem našel volného Masona Mounta, jehož parádní volej skončil přesně u bližší tyče Fabianskiho branky.

O poločasové přestávce musel Tuchel stáhnout zraněného Havertze, za nějž do boje poslal uzdraveného útočníka Lukaka. Chelsea to ale nepomohlo, naopak jakoby vypadla z role. V přechodové fázi začala ztrácet míče, ofenzivní hráči najednou nenapadali v takové intenzitě a trest na sebe nenechal dlouho čekat. Po souboji Antonia se Silvou se míč dostal na roh vápna k Coufalovi, který jej protlačil na volného Bowena, který prudkou ranou z hranice vápna propálil Christensena mezi nohama a poslal míč nekompromisně do sítě - brankář Mendy se tentokráte natahoval marně.

Chelsea uštědřený políček probudil a svého londýnského rivala pořádně zmáčkla. Do vyložené tutovky se ale nemohla přes obranný val soupeře dostat. Nebezpečí přišlo z kopačky Masona Mounta, který se uvnitř pokutového území hezky uvolnil, svou střelou ale trefil pouze místa, ve kterých se pohyboval Fabianski. Neprosadil se ani Lukaku, jehož zakončení na malém vápně dokázali zblokovat pozorní stopeři West Hamu.

Největší příležitost druhé půle měl patnáct minut před koncem střelec druhé branky Bowen. Ten se po přízemním centru Antonia ocitl na zadní tyči úplně sám, ve skluzu ale na míč dobře nedosáhl, a proto míč do branky nedotlačil. Když už to vypadalo, že utkání dospěje k remíze, vyšvihl parádní kousek obránce Masuaku. Ten se při pokusu o centr pravděpodobně ukopl tak šikovně, že míč směřoval přesně do bližšího vinglu Mendyho branky. Překvapený senegalský brankář si sice na míč sáhl, vyrazit ho a tím zabránit první venkovní porážce Chelsea v této ligové sezóně ovšem už nedokázal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City15112232:935
2.Liverpool FC15104144:1234
3.Chelsea FC15103235:933
4.West Ham United1583428:1927
5.Tottenham Hotspur1481516:1725
6.Manchester United1573525:2424
7.Arsenal FC1572618:2223
8.Wolverhampton Wanderers1563612:1321
9.Brighton & Hove Albion1548314:1620
10.Aston Villa1561821:2419
11.Leicester City1554623:2719
12.Everton FC1553719:2518
13.Brentford FC1545619:2117
14.Crystal Palace1537519:2116
15.Leeds United1537515:2216
16.Southampton FC1537514:2116
17.Watford FC15411020:2913
18.Burnley FC1417614:2110
19.Newcastle United1517717:3010
20.Norwich City152498:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (537)

Přidat komentář
supporter

Titul pro Moyseyho!

Reagovat
Jackmaker1989

Tak, snáď si vybral 2 slabšie momenty Mendy v jednom zápase a teraz bude zase ako doteraz. Každý ma slabší zápas. Kurz 4.95 na WHU som musel skúsiť.

Reagovat
PhilipS

Ten třetí gól byla prostě smůla. To mu těžko vyčítat.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja s tým súhlasím, ale proste musí sa to chytať, aj keď to bolo šťastie. Hovorím, nevadí. Na WHU nebudú vyhrávať ani ostatní.

Reagovat
PH8

To je z toho že mu zavřeli bratrance

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Miguel19

Třeba se vrátit zpátky na zem a začít zase tvrdě makat. WHU k té výhře sice přišel jako slepý k houslím, ale my si vyhrát nezasloužili.

Nutně potřebujeme, aby se vrátili Kanté s Kovačičem. Ten střed potřebuje oživit.

Jinak střídající hráči naprostá tragédie.

A Mendy by měl zkousnout to, že je černej a věnovat se zase chytání.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
PhilipS

Nádhera. Výhra samozřejmě haluzná, ale několik výkonů bylo skvělých. Bowen odehrál velkej zápas. Coufal se zase usadí v sestavě. Výbornej výkon. Zranění Zoumy bylo požehnání. Fornals najednou těm protiútokům dal myšlenku. Sakra tohle jsem si užil.

Reagovat
PhilipS

Beru zpět. xG je svatý. Takhle haluzná výhra nevypadá: https://understat.com/match/16524

Teď si uvědomuju, že Chelsea zas tak skvělý šance neměla.

Reagovat
Svatej

Protože nezakoncovala akce, tudiz nemohla byt strela, tudiz xg

Jen v prvnim polocase tam zamrdali akci ve vapne tim, ze davali prihravku ve chvili,.kdy byli v jasny prilezitosti ke strele a akce skoncila..

Reagovat
vitasrp

Ono to objektivně vzato bylo úplně vyrovnaný utkání, který mohlo skončit jakkoliv, což je z hlediska West Hamu určitě velmi dobrý.

Od vyrovnávacího gólu byl sice West Hamu většinu času v defenzivě, ale do tutovky už Chelsea nepustil, naopak největší šanci druhý půle měl po tom brejku a přihrávce Antonia Bowen, kdy nedosáhl na ten míč před prázdnou brankou.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej na timing chart, chelsea měla dost malých šancí zato WH měl 2, penaltu a šanci bowena, která je imo posouzena v xG špatně, ta šance na zakončení byla malá.

Reagovat
John Obi Mikel

Střídající hráči naprostá katastrofa. Lukaku ukazuje, že na lepší ligu nemá, Odoi na LWB zahrál ještě 4x hůř jak Alonso a Pulišič byl u míče tak dvakrát. K tomu Mendy chytal jak Kepa a WHU zahrál dobře. Bohužel prohra. Moyes si zaslouží potlesk. Dobrý trenér.

Reagovat
vitasrp

Lukaku hlavně ukazuje, že byl prostě přes měsíc mimo, je celkem normální, že ti hráči po návratu pak vypadají všelijak, doposud měl po návratu odehráno kolik? 60 minut?

Reagovat
RKBoy

Reagovat
icka

tyhle ty soudy po zraneni

Reagovat
meno

Lukaku ukazuje, že na lepší ligu nemá,

Reagovat
John Obi Mikel

Snažím se ho vyhecovat

Reagovat
meno

Jo tááák, pošli mu odkaz na insta

Reagovat
Bakary3

Uz vidim Lukaka, jak si vecer otevře k EF lahvace a pak brečí do polštáře

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál suk?

Reagovat
Psy_cho

Výborně jako vždy, zrovna dávali věc, kdy hrál skladbu na stradivárky Duc de Camposelice. Takže to bylo umocněno nástrojem se skvělým zvukem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to. Když používáš barvitá slova jako "skvělý," tak si úplně připadám, jak kdybych tam byl a slyšel to na vlastní uši. Díky za dokonalý vystižení atmosféry. Dnes jen málokdo dokáže správnými slovy vystihnout své dojmy.

Reagovat
Psy_cho

Jsem rád, že jsem ti dokázal popsat atmosféru tak, že si z toho měl zážitek i ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalé je to ale až teď, kdys mě ujistil, že seš rád.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
eder

Jj, Sonatina for Violin ans piano H.262 - vynikající záležitost.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nádherný zápas. Come on you Irons!

Reagovat
Ranoth

dementi este ze som dal x2 na Chelsea lebo inak by vyhrali

Reagovat
EL Gringo

Kladivari

Reagovat
spider_8

Klasika, začal prosinec a naše forma je v kopru. Jestli to půjde stejně jako vždycky, tak se vrátí někdy v únoru. S tímhle by se fakt mělo něco dělat, protože s těmihle výpadky se titul vyhrát nedá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ranoth

asi treba dalsich 150 mega na prestupy

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Agent z Melmacu

pokiaľ majú z čoho tak aj 300 mega

Reagovat
RKBoy

nechápem absolútne opustenie postupnej kombinačnej hry pri Romelovi na hrote na ktorého sa len práska jedna dlhá lopta za druhou, ja neviem čo si Tuchel od toho sľubuje, ale zatiaľ to vobec nevychádza.

celkovo ma dnešná prehra ani zdaleka nehnevá tak ako remízy proti Burnley a MU, kde sme mali vyhrať, zatiaľ čo dnes by som tú remízu aj bral.

takto to máme zbytočné komplikované a prídeme o 1. miesto, na druhú stranu verím v mentalitu tohoto tímu a že sa od tejto prehry odrazíme a zlepšia sa ako aj výkony, ale hlavne výsledky.. dneska sa pár hráčov výkony pod ich možnosti, hlavne Mendy, ale to sa stáva, takéto zápasy má každý majster, ide o tú reakciu v dalšom zápase.

škoda, ale ide sa dalej, verím, že minimálne jednu major trophy (LM,PL) na konci sezony mať budeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku začíná vypadat na hodně velký flop, větší než Werner, který prostě přinášel minulý rok podstatně více než Lukaku.

Mendy měl sice i pár dobrých zákroků, ale nazývat ho world class nebo nominovat na zlatý míč je dost předčasné.

CFC se potápí vlastníma nevynucenýma blbýma chybama, těžko něco vyčítat Tuchelovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku na PL nemá, v pomalé a slabé Serii A může být za Boha ale Anglie mu nikdy nebude sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Jen proto že ho nějakej tělocvikář prodal, neznamená že nemá na PL

Reagovat
Infernoqt

Já osobně čuměl, když se chytil v Interu, protože se mi u nás tak znechutil... Strašnej chodič to je. Paardoxně jsme ho donutili běhat jen na křídle. A ten jeho první dotyk s míčem...

Reagovat
vitasrp

Ježiš, jemu se reálně fakt nepovedl jeden zápas po dlouhý době, proč by jako bylo předčasný ho nominovat na zlatý míč? Přitom ještě ve středu proti Watfordu nás držel.

I Čech měl zápasy, kdy byl příšerný, přesto bych o jeho kvalitách nepochyboval.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Co opravdu předvedl? Podle mě většina jeho zákroků(moc jich nebylo, ale i proto že je málo příležitostí) je běžná v PL, to že většině fanoušků CFC klesla laťka neznamená, že Mendy je najednou top brankář.

Srovnávat ho s Čechem je dost mimo, možná tak s tím co byl v Arsenalu.

Reagovat
Talker

https://twitter.com/WilliamHill/status/1465366351200010240

Hele v téhle sezoně má nejlepší % úspěšnost ze všech golmanů v TOP5 ligách, má most prevented goals, má nejvyšší save % v LM, vyrovnal loni rekord v počtu čistých kont v LM v jedné sezoně (9).

Mendy je skvělý golman, nevím, proč tvrdit něco jiného.

Reagovat
vitasrp

Já ho vůbec nikde s Čechem nesrovnávám. Jen říkám, že když Čech podělal zápas, tak to neznamenalo, že je špatnej brankář. To samý platí u Mendyho.

Co opravdu předvedl? Letos třeba Liverpool venku, Aston Villa doma, Brentford venku, Watford venku, to byly všechno z jeho strany velmi dobrý výkony. Loni třeba v domácí odvetě semifinále Champions League předvedl dva dobrý zákroky, kdy nám udržel vedení.

On nemá nejlepší zákroky na světě (ale letos začal i ty nadstandardní zákroky přidávat), ale je hodně konzistentní, chytá, co má a skoro nedělá chyby. Jeden nevydařený zápas na tom nic nemění, až se to nude opakovat, tak oukej.

Reagovat
Jackmaker1989

Ty si dobre mimo.

Reagovat
icka

dobry blabol s tim Lukakem

Reagovat
meno

262 zápasů 116+42 v PL. Jasně, nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Nic moc bilance

Reagovat
meno

20 nejlepší střelec PL a jedenáctej nejefektivnější.

Reagovat
Uwe háže buly

To je slušný, ale v porovnání s Messim, cr7, Lewim a dalsima vypadá jak chudý příbuzný

Reagovat
meno

tvl

Jinak Lewandowskiho bych chtěl vidět jinde než v Německu. Podle mě by až tak dobrej nebyl

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Talker

Tak Mendy po roce a půl v brance u nás udělal první výraznější chyby. Ona tu byla nedávno statistika, že měl v TOP5 ligách nejlepší % chycených střel, což není náhoda.

Lukaku... Hele uvidíme, osobně jsem pesimistický, ale přišel relativně pozdě, 2 dny před začátkem sezony, do toho zranění. Bude muset pekelně makat, aby si místo udržel a nebyl považován za hráče, který hraje jen kvůli cenovce.

Reagovat
Benfica

Lepsi Mendy ako De Gea.. change my mind

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku na PL nema, Vydra ano

Reagovat
Diskostu

Aleluja konečne west ham niečo prospešne ...

Reagovat
DieFohlenBMG

Hammers letos porazili Chelsea, Liverpool, Spurs i oba Manchestery. Kdo z vás to má?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

Po tej srágore s nemohucim Brightonom je to dokonalá náplasť a mimoriadne tri body. Pred zápasom som bral remízu všetkými desiatimi, po tom čo sme dvakrát doťahovali zápas už dupľom, čiže výhra naprosto luxusná aj keď šťastná.

Bowen MoTM, Coufal tesne za ním, Antonio po slabšom období v závere dva kľúčové súboje.

Akurát ma mrzí, že istota z úvodu sezóny Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell je v piči...

COYI!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Už jsem myslel, že ta výhra pod Křetínským v lize nikdy nepřijde.

Je dobře, že zrovna teď.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
cristiano.K.

čeká až se nebude dařit a bude chtít dotáhnout Trpišovskýho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vitasrp

Každopádně když sleduju, jak je pro Chelsea strašně důležitá ta struktura hry a to, aby obránci dokázali okamžitě po ztrátě míče tlačit na útočníky, nedovolili jim v klidu převzít míč a soupeři tak vyjet z defenzivní ulity, tak se ta situace ohledně smluv může vyklubat v opravdu obrovský průšvih.

Ten tým zatím nemá žádnýho génia, který by tam pravidelně sypal branku za brankou i z pološancí, a když si představím, že by tam příští rok nebyl Rüdiger a Christensen (těžko se dá očekávat, že by nově příchozí hráči hned hráli na takhle dobrý úrovni), tak by to mohlo znamenat dost slušný sešup z bojů o titul klidně o boj o první čtyřku (samozřejmě za předpokladu, že třeba zase nevyrostou ti hráči v ofenzivě).

Reagovat
Liquid

jednoznačně to jde dnes za Mendym, 2 zbytečné góly čistě jeho chyba, a Lukaku zase pan neviditelný, snad brzo hodí laso někdo z Číny či spíše z Emirátů, proti pomalým stoperům v Itálii by mu to šlo, ale v PL je jiná úroveň obran

Reagovat
spider_8

První gól jde z 80 % za Jorginhem.

Reagovat
Jackmaker1989

Nejde.

Reagovat
kolouch

Mendy si nejdriv dobre pokryl mic telem a mel ho jebnout na tribunu. Pak mohl Jorginha v klidu servat a nic by se nestalo. Takhle je ten pomer obraceny, z 80% jde za Mendym

Reagovat
Liquid

Reagovat
icemike

Reagovat
Tomanatura

Lukaku klasicky, jednou vypada jak Ronaldo a dalsi dva zapasy hraje s protihracema. Nebyla tu o tom nekdy pri jeho prichodu do Chelsea diskuze?

Reagovat
Taiger

Kdo neviděl JOTA MISS

https://twitter.com/backagain/status/1467167368505958400

Jako to je něco neskutečnýho

Reagovat
oli9

nepochopitelné .... Sem si myslel, že tohle se může vidět maximálně ve třetí třídě někde v tělocviku na základce

Reagovat
Salfovic

Když nevíš jak, tak vší silou doprostřed

Reagovat
Registrujisejenproto

doprostřed vší silou na hlavu

Reagovat
John Obi Mikel

Pff, už jsem viděl horší.

Reagovat
fenixLFC

tiez som cakal vacsi fail

Reagovat
vladis271

Reagovat
O.Giroud

no horsie moze byt snad len keby ta brana je prazdna mal kopu casu, bol tam uplne sam, na svoju silnu nohu...

Reagovat
fenixLFC

jasne, nespochybnujem ze to mal dat ale z toho popisu to fakt vyznievalo jak keby nedal prazdnu branu sam z polmetra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

když máš hodinu času na takové zakončení?

Reagovat
vladis271

presne toto bolo fakt raritné. Ak prekopneš bránu z metra, to sa občas stane. Máš na rozhodnutie zlomok sekundy, zle ti sadne lopta etc...Ale on tuna šiel sám na bránu obsadenú len dvoma obrancami, nik ho neatakoval, mohol si vybrať kam to dá. Takýto miss si fakt nepamätám.

Reagovat
cristiano.K.

to že někdo přestřelí bránu z metru se děje furt, ale málokdy máš branku bez brankáře, takže těhle missů moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak velký fail je Saul vidíme když:

https://twitter.com/AdamNewson/status/1467148590237851654?t=NCuauA78hgYKcRGbnBBvBw&s=19

Jorginho hraje s bolestmi kyčle, které ho viditelně omezují.

Reagovat
O.Giroud

chudacik

Reagovat
Benfica

Ked vidim tvoj nick, tak je to krasne spokenie, prve co mi prislo na mysel

https://youtu.be/fygu4KrxJqc

Reagovat
Acquanni

Vždyť je ale Saul jen na hostování ne? To pak takový fail není. Jeho roční plat se v celkových výdajích na kádr ztratí.

Reagovat
Benzema

Ideme po titul

Reagovat
Diskostu

Presne toto si Wolves zaslúžil taký hnoj som dlho nevidel ...KARMA

Reagovat
repkajebuh

Hrozné

Reagovat
Wat

Reagovat
ondris

Divock legenda

Reagovat
oli9

na pohodu

Reagovat
Spalovač šancí

Jürgie time

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Wolves si za ten bojovný výkon bod zasloužili, Liverpoolské mrdky štěstí nic víc

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Diskostu

si robíš srandu že ???? presne ten isty odpad hrali na Old Traford...tak isto Raschford dal v nadstavení...

Reagovat
Registrujisejenproto

napiš radši zase něco o Contem, ty kašpare, to ti šlo lépe

Reagovat
LokoLFC

Ty jsi magor nemocnej.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

Nie, nezaslúžil.. Si zober koľko vám už takto zachránil body Ronaldo, a to ste v tých zápasoch fakt neboli lepší..

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
avicii

Kurvaaa zaslúženeeee... Origi je frajer cudujem sa ze niekto ako Brighton nedá na stôl 20 mega za neho... Strašne ťažký zápas, jednak naši v útoku v krči, súper dobrá obrana a ktomu poloha lezmo každých 5 minút..

Reagovat
Setwo

snáď sa v januári Origi chopí šance a ukáže, že je platný aj od začiatku zápasu

Reagovat
avicii

On je proste dobrý ako žolík

Reagovat
eder

Ten nejlepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool To je den tvl zatim.

Reagovat
Bandita_Harry

kto má Divocha ten jede

Reagovat
Remt

Špatnej?

Reagovat
13

Jako může se to znovu povést, v tom týmu je síla jako kráva. Finálka dnes sice šílená, ale šancí bylo jako dost i přes tu bojovnou a obětavou obranu Wolves..

Wolves bych pochválil, mělo to šťávu. Adama skvělej a Salah dal asistenci až když ten jejich bek slezl ze hřiště, to byl též super výkon.

Od nás Fabinhho, Thiago velmi fajn.

Reagovat
Wat

Mně se líbila celá středová trojce, Hendo to tam dobře otvíral, paradoxně mi dneska přišel lepší bez balonu než s balonem.

Reagovat
Coutinho10

tak zatim super vysledky pojdte Watford v tomto trendu pokracovat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bandita_Harry

27 vyradiť do siene slávy...

Reagovat
ondris

Reagovat
Kixi Syhimour

MOTM Thiago, tohle je hráč, kterého jsme si zaplatili

Jota minimálně dorovnal v nepochopitelnosti Moyese a jeho střídání na penaltu proti United, ať ho nějak pokutují, tohle je ekvivalent nahrání soupeři od gólmana.

Celkově bych ještě vyzdvihl Matipa, Fabinha a beky, Henderson dnes slabší, Salah neviditelný (i když má zase kanadský bod) a Mané nedokázal přihrát, "nejlepší stoper galaxie" potvrdil formu rozehrávkou před gólem, agent Hoever se osvědčil

Strašně důležité a zasloužené vítězství, legenda Origi

Reagovat
Remt

Nesouhlasím. Ten borec dokáže dát gól z úplného hovna častokrát. Hrál proti svýmu byvalymu klubu, na začátku na něj pískali, v útoku byl jeden z těch lepších, to že tohle nepromění.. ok podělal to ale není to na lynč..

Reagovat
Acquanni

To musela být prostě nervozita. Když si nejsi dost jistý na umístění, tak to prostě napálíš no a v takové situaci by to 99 krát že 100 vyšlo a Jota si holt vybral tu smůlu. Jelikož to nemusí ve finále Live mrzet tak se zas tolik nestalo.

Reagovat
Remt

Ne ale říkám.. tolik bodů udělal, že já bych mu toto nedával za vínu kdyby se nevyhralo. Kdybyse to povedlo víckrát tak neřeknu, ale on je prozatím velice dobrej nákup

Reagovat
O.Giroud

Tak jasne, nikto ho teraz nezacne vyhadzovat z klubu ale bol to fakt velky fail, zlaty Sterling ked prekopol prazdnu branu a teda netreba zabudat ako Jota 2x tusim prekopol branu z 5ky

Reagovat
Remt

Já ho budu zboznovat pořád:-)

Reagovat
O.Giroud

A to nemozes skritizovat niekoho koho zboznujes?

Reagovat
Remt

Můžu. Ale nekritizuju bezne někoho kdo je téměř vždy skvělý a pak se mu jeden moment nepovede

Reagovat
O.Giroud

Nin

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Detective

Máte hodně bojovnej a soudržnej tým. Jestli vás to hodně štve, tak jo, začněte pokutovat hráče za to že nedaj šanci, uvidíš že se to rozpadne rychle... Hráči se maj pokutovat, když se na něco vykašlou, ne když se něco nepovede.

Reagovat
Remt

souhlas

Reagovat
Luc-Luc

Divock legend

Reagovat
smazaný uživatel

Divock šampión, díky . Jedným očkom pokukujeme po titule. Ale top 4 priorita...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/sazkarska-afera-miri-k-soudu-22-osob-je-obzalovanych-303209/

Oktagon MMA diskusia

Reagovat
cristiano.K.

Ale top 4 priorita...už přestan

Reagovat
O.Giroud

ide z extremu do extremu

Reagovat
Kejza

Titulek v jednoduchosti je síla. Příště by tam mohlo být třeba jenom Liverpool , Chelsea - jako v starym Římě

Reagovat
Minister

Newcastle vyhral

Reagovat
kissak

Taky jsem čuměl.

Reagovat
O.Giroud

mal by si si zvykat

Reagovat
kissak

na výhru? a co to je???

Reagovat
O.Giroud

Jo, to zistis v roku 2022.

Reagovat
kissak

no jo v Champu bychom měli něco uhrát

Reagovat
Realita

Newcastle - Burnley 1:1 (40. Wilson - 90+8. Maupay] Nejak vám to hapruje s expres zprávama.

Reagovat
John Obi Mikel

Připsali gól Brightonu Burnley

Reagovat
repkajebuh

Divock je král !!! Nejlepší liverpoolsky backup v historii

Reagovat
Kejza

Reagovat
PP

co Šmíca?

Reagovat
kissak

Prosím o opravení výsledku Newcastlu v expresce. Úplně mě to vylekalo, že bychom měli přijít o první výhru v sezóně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vladis271

Mal som dnes taký zvláštny pocit. Nebolo to úplne to ako v titulovej sezóne, kde bolo jedno aká je minúta, pretože každý aj ja vedel, že to tam hráči dotlačia. Ale blížilo sa to tomu. Preto som veril a dúfal, že to tam padne, len treba ešte jednu poriadnu šancu a bum.

Jotova tutovka Keby nebol fakt taký dobrý hráč a nedával góly aj z nemožných pozícií aj by som bol dnes nanho nakrknutý, potom však príde další zápas na hrane a on nás vyslobodí. To sa nebojím.

Inak od nástupu Kloppa sme 13 krát dávali winner goal v 90th (vrátane) and plus minute. O 4 krát viac než druhý v poradí. Nvm, či je to pravda, ale to som dnes čítal na jednom fore.

Reagovat
kissak

Nedivím se Ti, také jsem měl dneska zvláštní pocit po té výhře.

Reagovat
John Obi Mikel

Watford se taky moc nepochlapil

Reagovat
smazaný uživatel

Man City jsou nejmenší zlo z těch tří hoven nahoře, když už nikdo jiný, tak snad titul skončí u nich.

Reagovat
vladis271

ved sú aj najväčší favoriti klídek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Benzema

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Jak kdyby fanouška Tottenhamu mělo zajímat kdo z nich vyhraje titul

Reagovat
Manik...

Reagovat
PP

já teda nejvíc Poolu.. City by mi neva, ale Chelsea radši ne. Už by byli moc namlsaní..

Reagovat
MCFC_8

Poolu odchadza Salah a Mane na APN, tam sa ukaze aka strats to bude, ak sa udrzia na dostrel tak to bude tesne

Reagovat
Bukaj LFC

Naštěstí v tom období hrajeme jenom 2 zápasy. Doma s Brentfordem a venku s CP.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

líbí se mi rozporuplné reakce na Tvůj příspěvek

nebyl jsi fanda Slepic?

Reagovat
fenixLFC

je, len okopiroval pristup O.Girouda. da si tam iny klub nez ktoremu fandi aby ked ho zacnu dissovat neddisovali sliepky

Reagovat
kissak

tomu nerozumím, ale asi máš pravdu

Reagovat
Madio Sané

Hovno je ten tvoj neschopny trapny arsenal

Reagovat
kissak

no tak, teď se docela zvedli

Reagovat
fenixLFC

vazne si mu skocil na ten klub? idiot

Reagovat
PP

na druhou stranu, o nás píše x-násobně více než o Spurs, takže je to takové I love to hate you..

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zopakoval to owny po Giroudovi, tak má len polovičný kredit

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ok

Reagovat
Mato178178

taktika vychadza owny si rypol na arsenal bolo zanadavane a na tottenham ani jedno kryve slovo

Reagovat
Infi

Reagovat
Nikikrew

Owny pls, nerob s tym favorite klubom este vacsieho krupana

Reagovat
kissak

Tím chtěl asi uznat, že městský rival je lepší než Slepice a teď nemyslím Čukotku.

Reagovat
Lacko_Boh

vitaj u nas

Reagovat
Gunner14

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

Chtěl jsme vsadit na Jotu, že dá dnes gol a ještě, že nevím, proč jsem to neudělal hraješ proti bývalému klubu (oni na tebe pískají, nevím proč ) máš narozeniny a pak zahodíš 1000% šanci ta útočná trojka dřela, ale nebyl to jejich zápas. Jota zkoušen na podhrotu , Origi byl na hrotu, zajímavá volba.

Reagovat
kissak

A Klopp se ho chce zbavovat.

Reagovat
O.Giroud

kupte

Reagovat
cristiano.K.

Myslím,že kdyby bylo čistě na Kloppovi, tak se ho zbavovat chtít nikdy nebude.

Ale je prostě škoda, aby ti hráč s hodnotou 15mega téměř vůbec nehrál. Minule šel na hostování Minamino. Teď podle mě odejde Origi na hostování/přestup.

Reagovat
vladis271

Je nejaký termín dokedy musí byť rozhodnuté, či sa AFCON vôbec bude konať alebo bude zrušený, posunutý?

Reagovat
Remt

Kéž by se zrušil

Reagovat
Dan Gubić

Je to krátky turnaj, a v dobe keď má PL voľnejší program. Ak nebude povinná karanténa po návrate tak africkí hráči LFC vynechajú 2-3 ligové a jeden pohárový zápas. To sezónu zásadne neovplyvní. Pravdaže Liverpool zvykne v prvých mesiacoch nového roka strácať aj keď sa Afcon nehrá.

Jota+Firmino, je tam Ox, včera sa pripomenul Origi, po zranení sa snáď vráti Elliott. LFC to vykryje a som si istý že aj ďalšie tímy. Po minuloročnej korona ošklivej sezóne je táto skvele rozbehnutá na obidvoch koncoch tabuľky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
VTID94

Rangnick ma vraj záujem o Mcginna

Reagovat
Dan Gubić

Ralf zjavne chce pracovitých borcov, nie manekýnov alá Pogba.

Reagovat
VTID94

Mcginn by bol určite posila. Nechá vždy 100% na trávniku

Reagovat
Tomas Kazu Joker

To určitě byl. Pro takový Newcastle třeba.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Toho už doporučoval před rokem nebo dvěma SAF

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

nový Milner...

Reagovat
Mirek na tenisu

Víte co je to masochismus? Dodivat se na špíl WHU-Chelsea a přepnout na zápas Karviná-Sparta. Nebo ještě hůř na Teplice-Gottwaldov.

Reagovat
jk

Dodívat se na chelski je fakt masochismus

Reagovat
Svatej

https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/r9ai5s/comparing_expected_goals_with_last_season_same/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Porovnání loňský a letošní sezony. Pod Lampardem jsme ve vsech xg metrikach byli bud lepsi, nebo alespoň srovnatelní, akorat body se v některých zapasech podařilo urvat. Presto byl povazovanej za matlaka

Reagovat
Busby babes

Slusnej vykon od nas, prvni polocas lepsi nez druhej, zaplatpanbuh za gol, to byla asi jedina slabost toho vykonu, reseni finalni faze bylo nic moc. Fred vybornej, Sancho taky velmi dobrej vykon. Libil se mi Dalot i Telles, Dalot by ted mel dostat vetsi sanci, dneska i proti Arsenalu lepsi vykony nez letos podaval AWB. To same se da rict i o Tellesovi. 3 body, super.

Reagovat
Grahf

po 15 zápasoch čisté konto

Reagovat
Busby babes

ciste konto samozrejme taky super.

Elanga jako stridajici hrac potesil.

Reagovat
stiflerovamama

Škoda, od CP som čakal viac, jeden z ich najhorších zápasov túto sezónu. United prvý polčas v eufórii, druhý už bol klasicka nuda, ako by povedal velebnost, s týmto materiálom to lepšie nebude.

Reagovat
iamek

Zaha hrál?

Reagovat
Busby babes

pred zapasem strach, ze bude vodit Dalota a pak byl neviditelnej.

Reagovat
stiflerovamama

Sancho fail ako prasa, za 80 míl. by Klopp mal o dva tituly viac.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

to je nejakej hloupej pokus o trolling nebo narazka na nejakou diskuzi, kterou si nepamatuju?

Reagovat
iamek

Slusna křeč

Reagovat
stiflerovamama

To je narážka na jeho doterajšie výkony.

Reagovat
bbbauch

Pocet prispevku v souhrnu od stiflerovamama po tom, co Liverpool vyhraje 1:0 po golu v 94. Minute: 0

Pocet prispevku v souhrnu od stiflerovamama par minut po tom, co “prumernej tym stredu tabulky” vyhraje zapas: 5

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

vsak to je uplna klasika toto uz dlhodobo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty buď rad, ze pool urval aspoň ten jeden za těch posledních 30 let

Reagovat
stiflerovamama

Prečo by som nemal byť?

Reagovat
Diskostu

práveže dost dobre výkony v poslednej dobe...

Reagovat
Wazza228

Tak u Sancha se platilo hlavně za budoucnost. A jeho poslední výkony byly super, takže věřím, že půjde jen nahoru.

Reagovat
Likan7

Reagovat
Likan7

Reagovat
smazaný uživatel

s druhou časťou vety súhlasím

Reagovat
Luc-Luc

proc se Ronaldovi nemaval ofsajd pred Fredovim golem? To pravidlo o ovlivneni hry hracem v ofsajdu uz neplati?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si hotovej

Reagovat
Hlahart

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Busby babes

Bruno Fernandes: "Fred has these moments, one shot per year. Everyone is happy for him because he's such a nice guy. He works a lot and people don't talk about him. He deserves the praise."

Trochu ucty k Pastorovi Bruno...

Reagovat
stiflerovamama

Nemyslím si, ľudia o ňom hovoria dosť.

Reagovat
ACSMan

To jsem přesně chtěl napsat

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

dneska celkem spokojenost , snad jenom ještě jeden gol chyběl . fred motm za bojovnost a parádní gol , slušně zahrál i McTom . čisté konto a tři body beru a Greenwood příště v základu Ralfe

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

McTom najhorsi hrac na ihrisku, spolu z Rashfordom a nepacil sa mi dnes ani Bruno. Co na tom chalanovi bolo dnes slusne fakt neviem, zbytocny hrac keby neni odchovanec kope za Dundee United

Reagovat
iamek

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvuj názor neberu ti ho ale nesouhlasím , naopak s brunem souhlasím , klidně bych dal občas přednost donnymu , místo rashe bych rád Greenwooda

Reagovat
Busby babes

Rangnick: "We wanted to play with two strikers, especially in the central position. By the way, Cristiano Ronaldo's work off the ball, chapeau."

Chudak Ronaldo pod Rangnickem... jj, ani si neskrtne.

Reagovat
Busby babes

Rangnick: "I had to ask my assistant coach if that was Fred's right foot. I thought he could only shoot with his left! I'm happy for him."

chudak Fred.

Reagovat
Wazza228

Ten dostává bídu, i když se mu daří

Reagovat
EXoRcIsT

factos!

Reagovat
Talker

Jak hrál Gallagher?

Reagovat
Busby babes

prumer. ono vubec CP hralo dost blbe. Mel tam par fajn obrannych zakroku.

Reagovat
Svatej

Mně přišel dokonce podprumernej, ale nevidelmjsem zapas.jako celek, spis útržkovitě

Reagovat
Busby babes

jo, klidne. neprosadil se vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný

Reagovat
Hlahart

Manchester United won possession in the final third 12 times vs. Crystal Palace.

That’s the most they’ve done so in a Premier League match since Sir Alex Ferguson retired.

What an impact Ralf Rangnick has made already!

Wtf, to bylo rychlý

Reagovat
r.mrazik

On už poslední zápas s carrickem byl v tomhle směru hodně slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte v PL:

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:0

Tottenham Hotspur - Leeds United 2:1

Tottenham Hotspur - Brentford FC 2:0

Tottenham Hotspur - Norwich City 3:0

Dávám tomu 5 zápasů než Spurs začnou vyhrávát o 8 gólů.

Reagovat
Busby babes

to uz by se i ten Kane mohl trefit...

Reagovat
J0EL

A ked nie, tak mu mozno z lutosti zase nejaky ten gol pripisu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Poté co bude přísahat na vlastní dceru...

Reagovat
Infernoqt

tady není o čem

Reagovat
Kixi Syhimour

Steven

Reagovat
VTID94

Villa kraaasa takto to ma vyzerať yeeeeees

Reagovat
VTID94

Emiho zákrok v 75 plus Konsa góly... Mcginn beštia ako vždy. Super chlapci a Stevie

Reagovat
fenixLFC

skvele stevie buduce kolo tam posli juniorku a budu vsetci spokojni

Reagovat
VTID94

Zase to nepreháňaj ale bod vám necháme kvoli Steviemu

Reagovat
fenixLFC

tak my dostname tri body, vy si vyskusate kto z juniorky by mal v buducnosti na acko a vsetci ostatni si mozu dalej zivit svoju stupidnu predstavu o zakernom a nemoralnom gerrardovi

Reagovat
VTID94

No uvidíme ale bude to pre Stevieho silné a ostatní môžu akurát živiť predstavy o svojich "klubových legendách" v tých " nových" kluboch ktoré by si nechali za libru aj koleno vŕtať

Reagovat
Bakary3

Jako kdo? Jako treba Gerrard v Aston Ville?

Reagovat
Hurrikane

Proč bychom měli zkoušet juniorku?

Reagovat
Busby babes

OT: F1 je dneska velka komedie.

Reagovat
VersaceChain

proc komedie?

Reagovat
Busby babes

treba proto jak to Hamilton posral.

Reagovat
VersaceChain

Tak to jo Ja myslel, ze narazis na to, co Exorcist nize

Reagovat
teenz

Kde to Lewis posral?

Reagovat
Busby babes

treba ten druhej restart?

Reagovat
teenz

No posral, neposral. Max to tam prostě hodí dlouho na brzdy a je na Lewisovi jestli přibrzdí nebo ne. Udělal to tak několikrát celej závod.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

hele, byla to od nej chyba, co mu mohla prohrat zavod.

Reagovat
teenz

No hlidal si druhy misto a ze tretiho to tam zase Max poslal do "bud me pustis nebo nas sestrelim". Ja Lewisovi fandim, takze to asi vidim zabarvene. Ale to co vcera Max predvadel bylo prehnany. Mam rad vsechny zpusoby boje (Bottasovo brzdeni, Maxovo prezuti pri cervene vlajce) ale styl jizdy, kdy Max prohrava souboj o nekolik delek aut a on to stejne pusti do zatacky, je psycho.

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze s timhle mel Hamilton pocitat a mel tu mezeru zavrit aby tam nemel prostor. ale tak jasne, je to hodnoceni generala po bitve, nicmene mu to mohlo prohrat zavod i presto, ze odstartoval lepe.

Reagovat
J0EL

btw v Abu Dhabi pojde Max este viac na hrane, pretoze ak Lewisa zostreli, tak vyhra. kazdopadne, tesim sa

Reagovat
teenz

Presne tak. Ale hrozny ze se to toleruje v modernim sportu. To je jako se rozebehnout a skocit kopackama napred na koleno a cekat jestli hrac uhne.

Reagovat
EXoRcIsT

parada to je to vyjednavanie o treste a Hamilton ked plakal ze Max bude menit gumy pri cervenej vlajke ked jemu prave toto zachranilo 2x body v sezone

Reagovat
VersaceChain

Uvedomujes si, ze to "vyjednavani o treste" je presne to stejne, jako kdyz behem zavodu reknou jezdci, at vrati pozici, ze ano?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

ja viem len to bolo zabavne ako sa dohadovali

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
mistr129

Reagovat
EXoRcIsT

teraaaz co sa stalo to preco donho Lewis nabural sak ho normalne mohol predbehnut

Reagovat
Busby babes

jako wtf? ale teda taky mi prislo, ze tam Max jen zpomalil ale jel tak, ze neslo predjet... ale asi resenim teda fakt neni to do nej napalit no...

Reagovat
EXoRcIsT

teraz max dostal 5sec trest ale dostane trest aj hamilton zato ze do Maxa vrazil

Reagovat
samson192

ho musí pustit a ešte 5s penalty, trest HAM nedostane to je vidieť celú sezónu

Reagovat
KnoxXx

*uz 15 rokov, co Hemak jazdi

Reagovat
Busby babes

a ted Verstappen. jezis to je super.

Reagovat
Cobra

Nemyslel jsem si, že bude někdy nesympatičtější spojení v F1 než Ham/Mercedes nebo Mazepin/Haas. Ale Max to s RedBullem pozvedli na úplně jinou úroveň. Snad to Ham dotáhne do konce.

Reagovat
J0EL

Vestappenovi seriozne drblo v palici jak tam spekuloval kedy ho pustit pred seba. A potom pre istotu este slapne na brzdu blazon.

Reagovat
Trand

Podle telemetrie nešlápnul na brzdu, Hamilton do něj prostě najel.

Reagovat
Trand

Tak nakonec za to dostal penalizaci, nechci tady roznášet fake news. Tady je přímo zdroj pro někoho, kdo se v tom vyzná, já jsem z toho akorát zmatenej.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/r9qdjo/just_wanted_to_clarify_maxs_telemetry_from_the/

Reagovat
smazaný uživatel

no hodnotu koľko zabrzdil z toho nedáš ale telem ukazuje jasne že dropol speed cez engine a následne preradil na trojku a dupol na brzdu.

max ho chcel pustit pred DRS zónou čo urobil z pohľadu taktiky brutálne šikovne ale kedže Ham nemal info že ho ma predbehnúť tak nevedel čo sa deje.

Ja som mu tak fandil že ho porazí ale ako sa správa Max je na pováženie, arogantný nebezpečný jazdec.

Reagovat
J0EL

Reagovat
teenz

Reagovat
Čenda

a poslední věta za dva palce.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Čenda

presne, Hamilton je strašný vajíčko, ale Verstappen tvl, to je nesympoš jak svina.

Reagovat
teenz

Reagovat
mistr129

Já naopak vždycky Red Bull a hlavně Maxe neměl rád, ale poslední cca 2 roky mi přijdou naprosto v pohodě. Max sice jezdí na hraně, ale už nedělá školácké chyby z přemotivovanosti.

Reagovat
Trand

Tak pokud jde o zákulisí, tak Marko je extrémně nesympatickej. Plácá hrozný blbosti, je konstantně ublíženej a Horner musí ty jeho výroky pak vždycky napravovat. Každopádně Toto/Horner si podle mě nemají co vyčítají, oba v tom jedou stejně. Možná by jen někomu mohlo vadit, že Toto se vždycky snažil tvářit jako ten hodnej a jak mají v týmu harmonii a pak když se tolik nedařilo, tak začal obviňovat Bottase atd. Ale zas nevím jestli to je něco vyloženě špatnýho.

Reagovat
Čenda

nejhorší na tom ale je to, jakej je Max jezdec. Je dobrej závodník a ma to v sobě, ale je nebezpečnej, neohleduolnej arogant, a to na trať prostě nepatří. Agresivní jízda nemusí být nebezpečná jízda.

Reagovat
teenz

To co předváděl včera nebyla ani agresivní jízda, ale prostě uhneš nebo sestřelim oba.

Reagovat
Čenda

Jop, ja to myslel obecne tuhle sezonu hlavně, včera to bylo celý wtf.

Reagovat
teenz

Naprosto.

Reagovat
J0EL

Takze vlastne Schumacher.

Reagovat
Trand

Já mám Hamiltona rád když se mu daří, ale když prohraje, tak je to strašnej sore loser.

Reagovat
Busby babes

to jsou vsichni, kdyby nebyli, nebyli by tak dobri/uspesni.

Reagovat
Trand

S tím do určité míry souhlasím (on koneckonců taky, přiznal to v nějakým rozhovoru letos co jsem viděl), ale u něj je to extrém. Skoro nikdy za to nemůže on, vždycky to je auto/ špatná strategie atd. To podle mě u ostatních tolik nevidíš.

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze Max a Horner breci jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Max nebude vystupovat v Neflixe uz, zevraj ho vykresluju ako arogantneho wtf na to teda ludia netflix nepotrebujú

Reagovat
Čenda

Reagovat
Trand

Tak když do toho taháš Hornera, tak do toho můžeš tahat i Wolffa, ti si fakt nemají co vyčítat.

Reagovat
Busby babes

no jasne. tak to bylo mysleni. Wolff vs Horner, Max vs Hamilton... fakt mi prijde, ze red bull je jeste ubrecenejsi.

Reagovat
Busby babes

ale aspon vcera Horner pobavil u toho vyjednavani... jj, pujdem za Ocona, to berem..

no pockej kamo, ne za Ocona, pujdete za Hamiltona. ale zkusil to.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Max špatně? Měl důvod zpomalit ikdyby kvůli technickým problémům, to že byl instruován samotným týmem že má přenechat pozici je jasné.

Ham neměl žádný důvod zpomalit natož do něj narazit. Hamilton ani zpomalit bezdůvodně jako to udělal nemůže.

Ver měl jasný důvod.

Ham v tomhle nemá žádnou výmluvu, všechna vina je na něm. To že max dostal penaltu za to že 3x vrátil pozici je vrchol.

Reagovat
mistr129

Jako to druhé předjetí bylo určitě ilegální, ale při tom po prvním restartu nevidím důvod, proč se musel vracet za Hama, když ten ho vyvezl mimo trať. Jasný, Ham byl v té zatáčce první a jemu bych penalizaci za to určitě taky nedával, ale zároveň se pak nemůže divit, že ho ten jezdec předjede tudy, kudy musí jet.

Reagovat
J0EL

Hamilton podla vyjadrenia timu v tom case este nedostal info, ze ho Max ma pustit (ano moze to byt hra) a Max tam zacal spomalovat v najhorsom mieste (pre neho v najlepsom samozrejme), co sme videli aj pri tom druhom "pokuse" kedy ho hned na to obehol. Proste toto bola Maxova vychcanost... Ham nestihol zareagovat.

Reagovat
Trand

No Maxova vychcanost. Jako jo, na druhou stranu nedělejme z Lewise a Mercedesu svatouška, při tom restartu za Maxem jel co nejpomaleji, aby Max co nejdéle čekal na trati, stejně tak pak při zastávce v boxech Maxe Bottas záměrně brzdil, aby nemusel čekat v boxech za Hamiltonem, Ta první situace byla podle všeho legální jelikož se jednalo o restart a ne safety car a tak nemusel být Ham max 10 aut za Maxem, ta druhá podle mě teda legální nebyla. Akorát se na to logicky trochu zapomnělo s tím vším, co se v závodě stalo. Jako samozřejmě Max byl extrémně agresivní, asi víc než ostatní jezdci ale zase bych z něj nedělal jedinýho vychcanýho jezdce, dělá to podobně podle mě každej.

Reagovat
samson192

vychcanost...robia to tak všetci a Hamitlon by to neurobil inak

Reagovat
teenz

Hej, normálně se pouští jezdec tím, že jedeš uprostřed trati.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

hele jel tam dost divne, najednou zpomalil, do toho i mirne klickoval smerem jeste vic na stred... rozhodne to nevypadalo jako ze chce nekoho poustet. Hamilton to samozrejme v ten moment taky posral, ale...

A to pusteni/nepusteni byl dobrej vysmech, za to mel dostat trest (nejak jsem nepochopil za co bylo tech 5 vterin, tak mozna dostal za tohle).

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

to nepustenie bolo ze to musi urobit do urciteho poctu kol co sa nestalo aspon tak som to pochopil

Reagovat
Busby babes

jo, to je mozny, tusim, ze se ta 5 vterinova penalizace objevila chvili po tom pusteni/predjeti, ale za co to dali vlastne nevim.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Zaschrona

Lewis podle mě ho nechtěl předjíždět čistě kvůli tomu, aby na něj hned Max neměl DRS.

Reagovat
Busby babes

jo, to asi taky no. ale Max to pak zadupnul no a navic tam teda docela klickoval smerem do stredu trati... bylo to fakt divny.

Reagovat
teenz

Reagovat
Čenda

Skoro vse udělal Max špatně.

Reagovat
Cobra

K tomu zpomalení chápu oba, lehce jsem na straně Hamiltona. https://twitter.com/lukasturynsky/status/1467609395894837249 v té rychlosti nečekáš, že vedoucí jezdec začne zpomalovat a lehce kličkovat. Vyhnout se tomu ale dalo.

Mě na Maxovi vadí ta jeho nepřiměřená agresivita a arogantní vystupování. Otec se nezapře. Mě fakt zvedá ten jeho styl, když ho Ham z venku předjede a Max schválně netrefuje zatáčku a snaží se Hama vyvést. Udělal to dva závody po sobě a konečně za to dostal 5s penalizaci. Mistr světa, který si myslí, že je na trati sám nebo že mu bude každý uhýbat. Co ve včerejším závodě ale udělal parádně bylo to puštění a následné předjetí. Sice věděl, že ho bude muset pustit znovu, ale ten pokus dostat se mu do hlavy byl parádní. Doufám, že FIA v posledním závodu dá jasně najevo, že v případě "nezaviněné" se budou odečítat body, jinak to může skončit průšvihem.

Reagovat
teenz

Reagovat
mistr129

No ale Hamilton ho taky dvakrát vyvezl že jo. První situace beru, že to tam Max poslal, ale to v poslední zatáčce byla prasárna čistě úmyslná

Reagovat
teenz

Reagovat
mistr129

Jakože ten incident v poslední zatáčce byl podle tebe v pohodě jo?

Reagovat
teenz

Jo, myslis tohle. To je jasny, ze ho naschval vyvezl kdyz ho Max nekolikrat za zavod zkousel ve stylu "poslu to tam a ty uhnes nebo nas sestrelim oba". V tom pripade ho uz Ham vytlacil. Nedivim se.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
kvasha16

komedia neviem ci je spravne slovo, skor mi tam pasuje "velke wtf"

Reagovat
Trand

Reagovat
Čenda

WTF, to čo bolo za komediu.

Reagovat
Trand

No každopádně já už se na ten poslední závod ani netěším, včera to na mě bylo celý nějaký šílený. Jako úplně všechno co se stalo, to už ani pomalu nebylo závodění. Trať super na kvalifikaci, ale na závody moc úzká a nebezpečná, virtuální safety car tam byl v jednu chvíli snad 5 kol. Jediný předjíždění co se konalo bylo vždycky v prvním kole a nebo pak když mnohem rychlejší auto předjíždělo pomalejší (Sainz). A teda to dění na trati, já nejsem v týhle titulový bitvě ani na jedný straně a pořád nevím jak se k tomu včerejšku postavit, ale jsem z toho akorát naštvanej/zklamanej.

Reagovat
Busby babes

ja fakt nechapu, kdyz jsem Saudska Arabie, mam bambilion bambilionu, spousty volnyho mista, takze muzu postavit tu nejlepsi zavodni trat na svete, kde se budou jezdit zabavny zavody a misto toho si reknu: fuck it, postavime tohle...

Jako ve vysledku to demolition derby bylo docela zabavny, ale...

Reagovat
Trand

No ono se tady pojede ještě příští rok a pak už by se mělo jezdit na regulérní závodní trati, kterou mezitím postaví. Jinak on je zázrak, že tu dráhu vůbec postavili, ještě tak 40 dní zpátky to nevypadalo moc nadějně že to stihnou, koneckonců to dokončovali ještě den před prvními tréninky a zázemí absolutně neměli hotový. Na redditu psal frajer, že tam byl v sobotu ráno a že prý nikde v areálu nenašel místo, kde by si mohl koupit jídlo nebo pití, došel v podstatě až ke svodidlům u trati a nikdo ho nezastavil a pak se omylem dostal do paddocku a vyhodili ho asi až po 10 minutách.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

to by som bral tkae prechadzky

Reagovat
Trand

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/r8mgz7/jeddah_is_a_mess/

Tady to je. Bylo to teda 5 minut a ne 10, ale stejně

Reagovat
kvasha16

pekne sa mal skusit zasit do nejakeho motorhomu

Reagovat
Zaschrona

Hlavně, že ale dali dohromady takovou šílenou show po dojetí s nechutným počtem dronů a světelnou show spolu s ohňostrojem.

Reagovat
Busby babes

doufam, ze stejne povedou i ten Newcastle. konecne by zas bylo derby se Sunderlandem, v league one.

Reagovat
Zaschrona

Taky tam bude za pár let možná derby Everton vs Tranmere.

Reagovat
Busby babes

na tom novem stadionu, to bude super.

Reagovat
vladis271

OT: Carlsen poľahky obháji titul majstra sveta.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

No že by zrovna lehce. Ta šestá partie byla masakr

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Gazdo

Je to GOAT

Reagovat
masina_LFC
Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

z tej Scholesovej fotky som doteraz znepokojeny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Dan Gubić

McTominay opäť najlepší hráč United. Výborná správa pre Liverpool že Rangnick s Kloppom uzavreli mierovú dohodu a povolili prestupy medzi oboma kluby. LFC tak môže McTominaya z Mančestru vykúpiť a nahradiť tak dožívajúceho Hendersona. Rovnaké typy hráčov, akurát Hendo je momentálne o trochu lepší ale Scott je ešte mladý a pod Kloppom sa bude naďalej zlepšovať.

Reagovat
eibe

takový nechuťák, ať si zůstane v United

Reagovat
Dan Gubić

Pracovitý defenzívny záložník. Čo sa ti na ňom nepáči??

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gelu28

Všichni nepřející češi přáli Gerrardovi v Aston Vill jen prohry, a světě div se on jen vyhrává....ta prohra se City se dá tolerovat Jen tak dále Stevene.....ted jedeš na Anfield, tak tě uvítají i domácí fans a čechům zase bude praskat cévky

Reagovat
VTID94

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mistr129

to že je v něčem úspěšný neznamená, že to není odpad. Tvůj příspěvek vypadá jak ve Skupině přátel Miloše Zemana

Reagovat
Bakary3

je to kus hovna

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
PP

Pane Ovčáčku, jste to Vy?

Reagovat
janinho

drzim palce aby tam bola nejaka kontroverzia a tvoj milacik Stevie ukazal svoju pravu tvar hlavne po 4 zapasoch nezacni stavat v Birminghame sochu SG

Reagovat
Manik...

Už se těším, až začne sešup.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
merlick

Ale tak kreativity by sme asi aj v pentagone nasli viacej. Vyprazdneny a bez duse tim.

Reagovat
Mastný Chobot

To bol výkon ako Emeryho posledné zápasy. Amatérska úroveň od všetkých končiac manažérom.

Reagovat
Bakary3

* počínajíc manažerom

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Hachim Mastour

Gooners neprecenujete toho Artetu trochu? Naozaj si myslíte, že je významne lepší než Ole a Lampard? Lebo aj keby bol, tak to stále nestačí na trénovanie Arsenalu. Buď to, alebo nám chýba kvalitný hrotový útočník a záložník. To, že 2 zápasy po sebe namiesto Pepeho z lavičky nasadil Nketiaha svedčí o jeho trenerskych nekvalitach

Reagovat
smazaný uživatel

Však se drží u své laťky, kterou si nasadil na 8 flek….8.8.a letos přinejlepsim obhaji. A tohle všechno někomu stačí na to tvrdit ze je nejlepší z těch 3 protože uhaluzil facup

Reagovat
Lovec

Ad Pépé: To si nemyslím. Pokud ti hráč nemaká nebo není ochotný poslouchat instrukce, je legitimní ho nestavět. Věřím, že pro to musí Mikel mít hoodně dobrý důvod. Jinak nevím, jak by obhajoval vedení, že 80M borec vůbec nehrává.

Reagovat
ElectrickMann

je z nich zdaleka nejslabší, prateta out už od té doby, co nastoupil

Reagovat
J0EL

Ok to by ozaj stacilo uz. Arteta out

Reagovat
iamek

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kuchta

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Uz pred rokem bylo pozde.

Reagovat
REPLIKATOR

tragéd mezi Tragédy

Reagovat
Front hell

Reagovat
bbbauch

Koeman in

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
havrys99

Arteta asi bude mít štěstí, že přes Vánoce máme lehčí los. Ale nedržel bych ho nutně déle než bude třeba....

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PH8

Hrozný, zasloužená prohra. Chudák Saka v tomhle týmu.

Reagovat
Lovec

Začínám se bát, aby jsme o něj nepřišli. Bylo by naprosto legitimní, kdyby chtěl svůj neskutečný talent rozvíjet jinde.

Reagovat
Bakary3

Opět promrdaný od Artety.

Střídání Tierneyho, pokud nepotřeboval, nedávalo smysl. Nuno teda úplně mimo, vytvářel tam hrozný hovadiny.

Naopak Xhaka už sotva plet nohama, měl žlutou, už se ani neúčastnil soubojů, toho tam ale nechá.

Auba tam nešel dřív, alespoň místo Nketiaha, proč?

Lokonga už hrát nebude?

Jdi to prdele, Mikeli... To není možný, po MU další prohranej zápas.

A neuznávat goly kvůli ofsidu, který nelze rozeznat okem, je vražda fotbalu.

Ten druhej neuznanej Richarlisona už byl úplně komickej, kdy byl s Gabrielem identicky nakročenej, oba chodidlo na čáře velkýho vápna a přesto tam nějakých 5cm našli, to je ujetý.

Reagovat
Lovec

Tierney byl dlouho mimo. Tavares do takového zápasu je blbý nápad, ale podle mě KT střídat musel a nikoho vhodnějšího tam prostě nedáš.

Reagovat
Bakary3

Pokud byl fakt hotovej, tak to beru, ale jen na oko mi nepřišel jako hráč na střídání.

O to nepochopitelnější ale je, že tam nechal Xhaku.

Reagovat
Trand

No co na to říct. Koho pochválit, možná Ramsdale, možná Xhaka? První poločas špatný z obou stran, druhý poločas Everton zapnul a od nás naprostá katastrofa. Everton z posledních 24 možných bodů získal 2! Obrana jeden kiks za druhým, v útoku vše vyřešeno špatně, když už jsme měli šanci, tak klasický zahazování. Nejhorší je, že hrajeme nudnej fotbal a pořád tam nevidím žádnej progres, hráči hrají pod svoje možnosti. Btw Dean je magor, v žádným případě jsme neprohráli kvůli němu, ale to co dneska předvedl byla dobrá šílenost. Na konci na Nuna nepískl ani faul? Klasicky ztracený dvě hodiny času.

Reagovat
Lovec

Odegaard hrál taky solidně. Ta absence progresu je donebevolající. Očista kádru pod Artetou byla velmi důležitá a posily přišly fajn. Díky za to, Mikeli. Je ale už čas odejít.

Reagovat
tunkic

Prima večer, příště se radši budu dvě hodiny škrábat drátem v oku

Reagovat
Kuchta

My jsme fakt úplně největši tragédi pod sluncem

Jestli se má něco změnit, musí se začit Artetou... akorát ztrácíme čas.

Aubu a ostatní předražené tragédy nakopat do míst, kde záda ztrácejí slušné jméno

Každopádně je symptomatické, že z kvalitních hráčů se po příchodu k nám pravidelně stávají vyhiřelé trosky

Reagovat
REPLIKATOR

Rafa > Arteta

Reagovat
Lovec

Stačilo. Takhle nemůžeme dál. Ten tým není tak špatný, abychom hráli tak ubohou sračku. Ano, zápas občas nesedne, ale tady je naprosto evidentní dlouhodobý trend útočné impotence (nejen gólové, ale i jakékoli schopnosti si útočné příležitosti vytvářet). Proč něco nezměníme? Proč nezměníme herní styl tak, abychom využili rychlost Saky, Auby, Martinelliho? Proč hrajeme furt ten přežitý postupný útok s X laterálníma přihrávkama, které jenom dávají čas soupeři se zformovat? Manažer to jako do piče nevidí?

To, co předvádíme, je nehodné Arsenalu. Prohra mě nesere. Že hrajeme jak béčko Burnley ale ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Cim si akoze Arteta zasluzi dalsie zotrvanie u nas? Za 2 roky takmer ziadny vacsi progress od Emeryho. Ti hraci pod nim hraju casto pod ich uroven a futbal o sebe je pomaly a hrame na 1:0 co kritizujem takmer kazdy zapas. Dat Eddieho namiesto Pepeho, vazne? Ved ten hrac nema na Arsenal ani zdaleka a dnes to opat potvrdil.

My prosim pekne nehrame Euroou, hrame s tym najsilnejsim a timi ktore hraju Europu su nad nami! Dnes to bol hnus vykon od vsetkych okrem Ramsdale a Xhaku. Este by som pochvalil Tomyiasu ale ten 2 gol to co spravil spolu s Whitom? Oni si tych hracov neprestuduju pred zapasom? Nemam slov, fakt ma toto nebavi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
teenz

Reagovat
j_mrazik

Náš nejlepší defenzivní hráč dneska? Jednoznačně VAR. Xhaka měl jít ven v 60. minutě, pletl nohama. Auba je chudák mimo. Ta šance byl jeho první dotyk s míčem, ne? My jenom spoleháme na šikovnost Saky na kraji. Jestli to takhle bude pokračovat, tak nám uteče. Partey mi přijde nějaký laxní, trochu dřevěný. Není to to zvíře z Atlética.

Pamatujete ty časy, kdy se u nás kupovali kluci z Francie a Afriky za pár šupů a stali se z nich tahouni? Teď nakupujeme frajery v nejlepších letech lehce za jejich výkonnostní křivkou a u nás to dojíždí...

Dnešní fotbal byl šílenej.

Reagovat
j_mrazik

Ještě poslední věc, jakmile byl ve středu běhavější Lokonga místo Xhaky, tak to bylo všechno rychlejší, víc dopředu. Tohle je hrozný. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je to manažerem nebo Xhakou, že to všechno hraje na stopery. Nebo má možná nějaký bonusy za množství a přesnost přihrávek.

Reagovat
Nikikrew

Cez zimu by mal prist konecne nejaky playmaker. Lokonga stale mlady, Xhaka je super iba pozicne a Partey si moze kludne sadnut. Ten stred je sialene slaby aj ked to nie je iba o nich. White opat neisty. Stale sa to opakuje dookola

Reagovat
Remt

Možná se zeptám hloupě, ale Odegaard neni schopný tvořit?

Reagovat
Nikikrew

Odegard hrava na 10ne cize on tych lopt vela nedostane. On je tam nato, aby sa hrala hra na 1 dotyk a zrychlit ju cez kridla. Hovorim o nizsie polozenom zaloznikovi 8cke napr ako bol Santi u nas.

Reagovat
Lacko_Boh

ja by som bral cez zimu radsej poriadneho manazera

Reagovat
Lovec

Nene, ještě tam předtím posral docela jednoduchou přihrávku u levé lajny. Se Sakou souhlas, přesně to stejné píšu výše. Nemohli bychom mu to ani v nejmenším vyčítat. Ad ta poslední myšlenka - kdo ti spadá do té kategorie? Partey a dál? Mně přijde, že přestupy směrem dovnitř byly v posledních přestupácích solidní (až na Pépého, což je dle mého názoru jen o málo menší provar, než Kepa v Chelsea). Jinak ale souhlas - i mně se po tom stýská. Invincible obrana Lauren, Touré, Campbell, Cole stála snad 4M liber dohromady.

Reagovat
merlick

hlavne tie odkopy.. od timu ktory chce ist do LM. To je sialene kolko toho poodkopavame uplne do stratena. Vsak toto je presne to nacom hlavne pracoval Arteta posledne 2 roky, mat troska konstruktivnejsiu rozohravku odzadu. Realita avsak je ze 20 sekund po rozohrati alebo po jemnom pressingu sa to odkopne.

To sa fakticky ani len nedokazu dohodnut ze ked odkopnu v krizovej situacii (tak 20x vcera), tak to budu odkopovat aspon na vopred dohodnute miesto kde bude utocnik? Vsak Laca bol vcera 10 metrov vzdialeny od kazdeho odkopu.

Reagovat
Grahf

Proč sa pískal ten druhý ofsajd? Nehovorilo sa náhodou pred sezonou, že sa tieto pidi ofsajdy budú púšťať

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme Tragédi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Remt

Známá věc

Reagovat
Remt

A ani prichod Conteho na tom nic nezmeni

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
PH8

ty jsi fakt fanoušek neúspěchu

Reagovat
Čenda

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

je to jak řikáš

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
kvasha16

Reagovat
sejber

Obavam sa ze to priebezne piate miesto na ktorom sme donedavna tronili je nas absolutny strop.

Nebyt VARu tak dnes je to debakel. Tych 6 tymov pred nami je proste dlhodobo jednoznacne lepsich a nedokazem si predstavit za po 38 zapasoch niektory z nich preskocime.

Prehrat po bojovnom vykone by cloveka ani nesralo ale hrat kazdy zapas na 1:0, nedokazat byt hrozbou pre supera a pri kazdej jeho sanci trpnut ci to Ramsdale zachrani to uz sere riadne.

Je mi jasne ze Arteta ma poziciu pevnu a sezonu dohra aj keby sme mimo top 10 ale ten progres pod nim je minimalny a nebolo by od veci prehodnotit co nam prinasa a co nie.

Dat v 15 zapasoch 18 golov nie je hodne Arsenalu, ultratragicky Newcastle je na tom podobne. Partey ako jeho vysnivana posila je uplne mimo od neho som vcera snad nic ine okrem straty lopty nevidel. Forma ofenzivnych hracov je tristna. Utocnikov je plno ale goly nedokaze davat ziaden z nich.

Co vsak ukazuje na Artetovu nekompetentnost najviac je zoznam nim odpisanych hracov. CO je z Pepem? Viem nie je to ziadna superstar ale v minulej sezone to bol nas najproduktivnejsi hrac. Preco nedostava ani naznak sance ked mame problem coilen ohrozit branu supera?

Saliba a Guzi hraju v Marseille jasny zaklad, Guzi dokonca hra za repre. Torreira jasny zaklad v Serii A...

Reagovat
king23

"Obavam sa ze to priebezne piate miesto na ktorom sme donedavna tronili je nas absolutny strop."

Cože? Jako neříkám, že byste mohli hrát líp, to určitě ano. Ale toto zní, jako by sis myslel, že Arsenal měl na to hrát top4 a Ligu mistrů. To jsi zaspal kdesi hodně dávno. Myslím, že rozumný fanda Arsenalu bude brát páté místojako solidní úspěch.

Reagovat
sejber

Myslel som to tak ze dosiahnut na 5 miesto v priebeznej novembrovej tabulke je strop tohoto týmu.

Drzat sa tam po 38 kolach by bol mega uspech ale nemyslim si ze je to realne. Na viac ako 7-8 bohuzial nemame.

Reagovat
J0EL

Ale hovno. Ten tym ma urcite naviac ako na 8. miesto. To, ze hrame pod svoje moznosti z roznych dovodov je vec druha. Kvalitu tu ale je len ju nema kto spravne "nasmerovat".

Reagovat
sejber

Manchestre, liverpool, Chelsea a Totac cukvalitou kadru a manazerov jednoznance pred nami tam by bol zazrak ak by sme niekoho z nich v konecnej tabulke preskocili. Ci sme kvalitnejsi ako Leicester , Whu ci niekto iny tlaciaci sa hore ? Neviem podla mna asi ano ale tie muzstva maju proste lepsie fungujuci tym a herny system.

S poslednou vetou suhlasim. Akurat s tym nic neurobime a mozeme sa na to iba do konca sezony kukat a dufat ze nakoniec to Arteta aspon do konferencnej ligy dohaluzi.

Reagovat
king23

OK, to jsem špatně rozuměl.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Já se v žádném případě nechci posmívat fandům Arsenalu. Je ale neuvěřitelné že hráči jako Auba, lacazette, Pepe jsou jen stínem toho co byli v klubu , než přešli do Arsenalu. I ten Partey z atletica.... každopádně toto bývá většinou na straně manažera týmu, který s nimi nedokáže pracovat jak by mohl a oni tak ztrácí kvalitu.

Nějaký Němec by nebyl volný do Arsenalu?

Reagovat
Hachim Mastour

Aubu z toho vynechaj

Reagovat
Arnar Resmusonn

Omlouvám se, máte pravdu. Auba když přišel byl zabiják ale myslím od podpisu té nové smlouvy nic moc?

Reagovat
teenz

Reagovat
O.Giroud

Farke, Low

Reagovat
PP

No, nejspíš vše tady zaznělo.. Náš přechod do útoku je komický. Slušně zahrajem jen v případě, že soupeř zaleze a hrajeme v plné sestavě.

Arteta je parodie na trenéra. Je znakem bláznovství očekávat jiné výsledky od stejného řešení.. Druhý zápas po sobě, který byl úplně prokaučovaný. Tierney ještě budiž, je po zranění, byť byl nás nejlepší hráč v prvním poločase, ale co proboha ten Nketiah? To bylo naschvál Pepemu nebo kurva proč?

Partey šíleně kazí, ale co mě zarazilo, tak při jejich útoku byl za Xhakou a dopředu vyvážel prakticky jen on. Xhaka je po zranění, ale byl tam včera jak namalovaný. No, je potřeba to odtrpět do Artetova konce a snad přijde trenér, který bude umět pracovat s kádrem.

Reagovat
Busby babes

fakt se divim, ze jsme ten Arsenal porazili...

Reagovat
Heisenberg

Buď přijde trenér, nebo do 3 let zapadneme do průměru, zatímco propaganda z Atletliku a další Schwenerei budou vedení pořád lízat koule.

Emery (!!!) dal v suchým 70 bodů i přes zlomení vazu v posledních kolech s daleko horším kádrem.

Reagovat
Čenda

kdyby vedení i fanoušci stáli za Emerym tak, jako za Artetou, vypadalo by to úplně jinak, řekl bych. Ano, taky mel pár podivnejch rozhodnutí, ale proti Mikelovi je to jednak prvotřídní taktik a druhak ne takovej egomaniak.

Reagovat
monkej

Emeryho druhá sezóna, špeciálne posledné zápasy pred vyhadzovom bola totálna katastrofa. Nefungovalo kompletne nič. Vtedy aj taký Crystal Palace dokázal mať proti nám 20 striel v zápase. Emery musel ísť a to ho mám rád a stále mu fandím.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Čenda

To samozřejmě, a tou domaci prohrou s Crystal Palace me fakt nasral, ale jak říkáš, to bylo až na konci druhy sezony. Přičemž fanoušci ho nemuseli od začátku, vedení ho mělo jako poslušnou loutku a podle všeho se mu hraci posmivali od začátku. To Mikel ma úplně jiný podmínky, o to mi spis šlo.

Reagovat
Kuchta

V průměru už jsme Jestli to takhle půjde dál, tak mnohem rychleji než za 3 roky zapadneme do podprůměru

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vodka

Emery ztratil kabinu

Reagovat
Čenda

Arteta a jeho man management zas, nemam slov. To mrdam, s konečnou platností

Arteta=Frank=Ole, všichni stejni tragédi. Dokonce jedinej, kdo měl trochu náznak vlastní taktiky, byk ten Lampard tvl.

Reagovat
king23

Já nechápu upřímně, že někoho mohlo napadnout, že to s těmito trnéry může vůbec fungovat. To jakože když je někdo klubová legenda, tak to znamená, že musí být i dobrý trenér? A ještě ke všemu v TOP klubu? Já neříkám, že z nikoho z nich nemůže být ve finále dobrý trenér, ale je potřeba pár let zkusit menší klub, asistentské role atd. a pak teprve jako zkušenější přijít. Může to dávat smysl u klubu jako je Real, kde byl Zidane angažovanej v momentě, kdy klub šlapal, Mourinho přivedl kvalitní smysluplné hráče atd. Ale v klubu, který je po odchodech dlouholetých trenérů a nachází se ve fázi představby (Arsenal, ManU) to prostě fungovat nemůže.

Reagovat
PH8

U Artety jsi úplně mimo. On není žádná klubová legenda, herně to byl vždy tak maximálně průměr v tehdejším Arsenalu. On to místo dostal, protože byl vždy velmi přemýšlivý a takticky vyspělý během kariéry a už jako hráč měl velmi dobrý přínos pro taktiku, věnoval se trénování už docela dlouho a hlavně protože dělal asistenta Pepkovi, který ho velmi velmi vychvaloval a sám říkal, že už může z fleku dělat hlavního trenéra.

Reagovat
king23

Myslím, že pointa mého příspěvku nebyla o tom, kdo je nebo není klubová legenda. Podstatné je to, že kdyby Arteta za Arsenal nehrál léta jako hráč, tak silně pochybuji, že by se do něj vrátil jako trenér. A vůbec nezpochybňuji Artetovu inteligenci a vlohy pro trénování. Podstatné jsou jeho nulové zkušenosti. A s nulovými zkušenostmi prostě nechodíš trénovat klub jako je Arsenal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PH8

Nagelsmann když přebíral Lipsko, tak měl 3 roky ve druhé lize.

Villas-Boas když přebíral Chelsea, tak měl 2 roky v Portugalské lize.

Guardiola když přebíral Barcelonu, tak měl 2 roky u B týmu Barcelony

někdy prostě ty trenéři mohou převzít top tým a být skvělí a někdy prostě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jenom potvrzuje jeho argument. Trénovat B tým Barcelony je v tomto kontextu lepší zkušenost, než dělat asistenta Man City.

Reagovat
king23

Ano, ale pominu-li to co říká kolega níže - tj. že těch trenérů co takhle uspěli je málo, tak tam hraje roli i ta druhá věc, co jsem psal, tedy že záleží na tom v jaké fázi ten trenér přišel. Pokud přijde v době, kdy je klub vzůru nohama, tak šance, že by uspěl je ještě o to menší.

Reagovat
Busby babes

Nagelsmann mel za sebou 5 let a vsechny v Bundeslize. navic byl mladeznicky trener uz od 2010 a od 2013 uz byl asistentem

Reagovat
PH8

Jo. Já zapomněl, že on byl 2 roky hlavní trenér neoficiálně

Reagovat
Busby babes

ted ti asi nerozumim. Nagelsmann od 2016 trenoval Hoffenheim, kterej hral Bundesligu. 2019 presel k Lipsku, ktere hralo Bundesligu. Takze nechapu, kde se bere ta druha liga? Takze ano, mel teda pri prebirani Lipska 3 roky zkusenosti z pozice hlavniho kouce, nicmene Lipsko zase neni takovej velkoklub jako Arsenal

Reagovat
Busby babes

a teda Guardiola je proste extremni pripad, ne pravidlo. Villas Boas zas neni uspesnej trener pro Chelsea a dostal to misto, protoze s Portem vyhral ligu a Evropskou ligu.

Reagovat
PH8

Villas Boas tam je právě jako ukázka, že to nikdy neodhadneš. "Papírově" z nich vypadal nejlíp a dopadl jak dopadl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Hele názor mám na toto stejný, těch trenérů, kteří s nulovými zkušenostmi šli po aktivní kariéře hned trénovat top klub a uspěli je strašně málo. Nějaké vyjmenuješ, ale na jednoho takového je x jiných, kteří vybouchli.

Reagovat
Mato178178

olemu isla prestavba dobre

Reagovat
Busby babes

Not official but apparently the players who have tested positive for COVID at Spurs are Emerson Royal, Son Heung Min, Lucas Moura, Christian Romero, Bryan Gil, Ben Davies, Ryan Mason and a member of the coaching staff.

slusny.

Reagovat
jk

To je dobrý. Reggie zraněný, Sessegnon trest a Davies covid a Cirkin v Sunderlandu.

Nalevo se nám to slušně rozpadlo

Reagovat
Coutinho10

rip fanta

Reagovat
smazaný uživatel

to bola nejaka party ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči

Reagovat
SunFells

Panika

Reagovat
ElectrickMann

spíš pravda už celkem delší dobu... po 15ti kolech záporné skóre, pouhých 18 vstřelených branek... Wenger musí brečet do polštáře, jestli se dívá na zápasy. Předváděná hra katastrofa, obrana je v pasti, jakmile hraje s nějakým lepším týmem který zrovna není v totální krizi. Hnus

Reagovat
Čenda

u obrany lze ještě říct, že je tam zlepšení, ale to jen proto, ze předtím to byk vážně šíleně tristní.

Ale ty vole ten útok, to je něco strašného celou dobu. Iplme jedno, kdo nastoupí na hrotu, bude zabitej. A samozřejmě, Mikelovo budování týmu a jeho ego, to je úplně jiná věc.

Reagovat
ElectrickMann

přesně tak. Obrana budiž, taky včera hráli 3 hráči, které si přivedl on... no a stejně dostali gólů za zápasů

Artetovo pracování s lidmi musí být totální tragédie. Kolik on už odepsal hráčů? To jsem snad nikdy neviděl. Kdyby takhle pracoval můj šéf, tak nikdy nic nedokončíme, protože prostě nebude mít s kým pracovat...

Reagovat
ElectrickMann

* 22 gólů za 15 zápasů

Reagovat
Čenda

Ty si nas takovej simulator vztahu Busby - Ole, zda se. Bez urážky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Neznám relaci Busby - Ole. Nemám očekávání, že by tam vazba dávala nějaký smysl - bez urážky.

Reagovat
Busby babes

nejspis to mysli tak, ze moc omlouvas Artetu nebo tak neco, misto abys uz volal po jeho vyhazovu. ale jen tipuju.

Reagovat
SunFells

Já tu o Artetovi vůbec nemluvím, není s kým. Patrně ale abych dostal takovou nálepku stačí nehučet Arteta out když se venku o dva stupně ochladí nebo položit otázku proč, když tu někdo nablije na vedení, jelikož hráči nejsou loutky v jejich řetězech. Jo, někteří si zaměňují i vedení s Artetou.

Reagovat
Busby babes

ano, v zasade to staci.

Reagovat
Golasso

Reagovat
jk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele