15. kolo
05.12.2021 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Lucas Moura (© AFP)

Spurs si hravě poradili s Norwichem

Tottenham Hotspur porazil v zápase patnáctého kola Premier League Norwich City 3:0. Výhru londýnského celku zařídili Lucas, Sánchez a Son.

V páté minutě se málem překvapivě dostali do vedení hosté. Teemu Pukki si skvěle v pokutovém územím udělal prostor, aby nakonec donutil domácího brankáře k fantastickému zákroku na brankové čáře. Hugo Lloris si připsal první úspěšný zákrok. V desáté minutě však přišla fotbalová nádhera v podání Lucase Moury, který si nejprve obhodil jednoho obránce, poté si vyměnil míč se Son Hung-minem a poté nechytatelně zakončil před horní tyčku hostující branky.

Ve 36. minutě se k exekuci přímého kopu postavil Son Hung-min, který poslal míč do pokutového území soupeře. Ten propadnul až na zadní tyč, kde byl připraven Ben Davies. Ovšem ten byl tak zaskočen, že míč nedokázal trefit. A mohl litovat, protože hosté po hodině hry měli velkou šanci na vyrovnání. Brandon Williams vlétnul do pokutového území, kde našel volného Adama Idaha, který svou střelu opřel to spoluhráče. Lloris nemusel zasahovat.

A tak v 67. minutě domácí navýšili vedení. Rohový kop byl rozehrán na přední tyč, kde došlo k zablokované hlavičce. Jenže nedůslednosti při odkopu z pokutového území využil Davinson Sánchez, který se skvěle opřel do míče a zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek. Definitivní potvrzení výhry Kohoutů přišlo v 77. minutě. Oliver Skipp přihrál Benu Daviesovi, který se s míčem dostal do pokutového území. Domácí obránce nedokázal vystřelit, a tak raději přihrál Son Hung-minovi, který si udělal prostor a skóroval. Tim Krul ani nestihl zakročit a jen se bezmocně díval.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele