15. kolo
04.12.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Divock Origi (© AFP)

Liverpool těsně zdolal Wolves

Wolverhampton Wanderers prohrál v patnáctém kole Premier League s Liverpoolem 0:1. V nastaveném čase rozhodl Origi.

Virgil van Dijk ve čtrnácté minutě nejprve dokázal odvrátit nakopnutý balon, jenže ten sebral v druhé vlně snad Leander Dendoncker a posunul jej na Raúla Jiméneze, jenž z hranice šestnáctky nebezpečně pálil do bližšího horního růžku. Bránu však těsně netrefil, a navíc stál v ofsajdu. Poté ve 28. minutě Sadio Mané dvakrát poslal míč do šestnáctky soupeře z levé strany, oba jeho centry byly sražené. Následně se míč odrazil k Thiagu Alcântarovi, jenž nakonec krásným obloukem na zadní tyči našel zašitého Trenta Alexandera-Arnolda, jenž z bezprostřední blízkosti přestřelil klec Wolves.

Sudí nastavil v první půli tři minuty nad rámec základní hrací doby a byl tu první velký moment utkání. Rayan Aït-Nouri nacentroval od levé čáry a proti Adamua Traorému musel Alisson rychle na zem, aby ho soupeř z bezprostřední blízkosti neprostřelil. V 51. minutě Salah vracel míč po přetaženém centru na zadní tyč do šestnáctky a Thiago Alcântara pálil u pravé tyče z bezprostřední blízkosti. Balon se odrazil od Rayana Ait-Nouriho, pak opět od Alcântary a následně i od nohou brankáře Wolves Josého Sá, jenž nyní zasáhl, aniž by sám věděl pořádně jak.

Liverpool v poslední možné chvíli dal gól a šel do vedení, které přetavil v klíčové tři body. Mohamed Salah šel rychle kupředu k vápnu soupeře po pravém křídle. Na straně šestnáctky krásně přihrál na malé vápno, kde se s míčem kolem své osy otočil Divock Origi, jenž pak z otočky a bezprostřední blízkosti propálil Josého Sá přízemní ranou na přední tyč a rozhodl o osudu tohoto utkání.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Shuriken_YNWA

1:3

Reagovat
REPLIKATOR

1:2

Reagovat
oli9

1:3 Salah 2, Jota

Reagovat
ian.rush

Origiho nesmí prodat.

Toho kluka mám rád, neskutečně nedoceněný.

Jako backup je k nezaplacení, už mnohokrát to ukázal .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele