15. kolo
05.12.2021 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Fred (© AFP)

Rangnick zažil úspěšnou premiéru, tři body trefil Fred

Ralf Rangnick v neděli odpoledne poprvé usedl na lavičku Manchesteru United a po necelých dvou hodinách mohl oslavit první triumf. Anglický klub si poradil s Crystal Palace, jedinou branku utkání vstřelil brazilský záložník Fred.

Londýnský celek je venku nepříjemným soupeřem a pravidelně obírá o body favority, na Old Trafford se mu ovšem tentokráte nedařilo a zaslouženě prohrál. Hosté jsou v tabulce třináctí, Red Devils se posunuli před Arsenal.

Manchester United toho svému soupeři mnoho nepovolil, byl aktivnější a vytvářel si šance. Po dvaceti minutách natáhl ke střele Fred a jeho ránu zablokoval jeden z obránců. Střelecké štěstí neměl ani Fernandes, brankář Guaita předvedl kvalitní zákrok a neinkasoval ani v nastavení první půle, kdy z dobré pozice minul Dalot.

Také po změně stran se obrázek hry neměnil a skóre mohl otevřít Telles, hosty v tomto případě zachránilo břevno.

Crystal Palace toho směrem dopředu moc nepředvedl, i tak měl jednu obrovskou příležitost. V 75. minutě zahrávali hosté rohový kop, na zadní tyči se zjevil zcela osamocený Jordan Ayew a sám před De Geou netrefil branku.

Zahozená šance hosty mrzela dvojnásob o tři minuty později - Mason Greenwood v pokutovém území operoval s míčem a nenašel prostor ke střele, místo toho posunul balón k Fredovi a brazilský záložník trefil parádně - 1:0.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se nic nechystá. Kurz na dvojku je o 1,06 vyžší než by odpovídalo pruměru ke kurzu na jedničku. Ten se zdá být vypsán správně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele