15. kolo
04.12.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Armando Broja (© AFP)

Brighton uhrál se Saints remízu

Southampton v patnáctém kole Premier League remizoval s Brightonem 1:1. Domácí v první půli poslal do vedení Broja, za hosty v 98. minutě srovnal Maupay.

V páté minutě jsme registrovali první dvě šance Southamptonu. Na konci rychlého kontru byl Broja. Sánchez ho vychytal a vyrazil i dorážku Adamse. Burn poté hrubě pokazil rozehrávku a namazal Redmondovi. Armando Broja jedním obratem u rohu malého vápna oklamal hned tři soupeře, ale ve finále vystřelil do pravé nohy Roberta Sáncheze.

Na St. Mary's Stadium bylo veselo, protože domácí otevřeli ve 29. minutě skóre. Po dalším nevydařeném výkopu Sáncheze prodloužil Redmond balon na Armandu Broju. Albánský objev se kličkou vyhnul skluzu Duffyho a vnějším nártem pravé nohy elegantně obstřelil i brankáře. V 50. minutě Redmond čistě získal míč na Trossardovi a k tomu pěkně posunul míč do běhu Livramentovi, z jehož přihrávky střílel Broja jen centimetry vedle Sánchezovy pravé tyče. Poté v 78. minutě střídající Connolly těžil z přímočarého posunu Marche. Zprava předložil balon Maupayovi, jenž z jedničky zakončil do nohy McCarthyho.

V 98. minutě Seagulls v oslabení vyrovnali na 1:1. Jakub Moder napálil zeď. Z voleje ale vrátil míč do vápna a tam se velké šance nezalekl Neal Maupay. O ofsajd nešlo, protože se zapomněl domácí kapitán Ward-Prowse.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele