Premier League - souhrn 15. kola

26.12.2020, 15:25, aktualizováno 27.12.2020, 22:12
Komentáře a souhrny
Sadio Mané (© AFP)
Vedoucí Liverpool neudržel vedení a s West Bromem se rozešel smírně. Manchester United se v Leicesteru dvakrát ujal vedení, přesto nakonec bere pouze bod za remízu 2:2. Red Devils tak na "Lišky" nadále ztrácí bod, stále však mají zápas k dobru. Opět nevyhrál Tottenham, jenž remizoval na půdě Wolves. Arsenal ukončil trápení a v derby zdolal Chelsea, Manchester City přehrál Newcastle a Everton veze body ze Sheffieldu...

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:1

27.12.2020 20:15

Góly: 86. Romain Saïss - 1. Tanguy Ndombélé

Chybělo tak málo a José Mourinho si opět mohl promnout ruce, jak mu jeho tradiční plán vyšel k dokonalosti. Svěřenci portugalského kouče totiž jako obvykle v letošní sezoně udeřili hned z první střely na bránu a na půdě Wolverhamptonu se již od první minuty ujali vedení, které po zbytek utkání úspěšně navzdory soupeřově tlaku udržovali. Pár minut před koncem se však Wolves přece jen za svou aktivitu dočkali odměny v podobě vyrovnání a berou tak bod za remízu 1:1.

Stejně jako nedávno proti Liverpoolu se Spurs stalo osudným bránění standardní situace, když Romain Saïss udeřil hlavou z rohového kopu a smazal tak na poslední chvíli úvodní branku Tanguye Ndombélého. Rozdíl mezi oběma mužstvy tak zůstává i nadále pětibodový, s Wolves na jedenáctém místě a Tottenhamem na pátém.

Lepší vstup do zápasu si hosté ani nemohli představit. Hned po pouhých 57 vteřinách vrátil Ben Davies odvrácený roh zpět k pokutovému území pro volného Ndombélého, jenž přízemní ranou zaskočil Ruie Patrícia a poslal svůj tým do vedení od první minuty. Hosté málem srovnali nedlouho poté, když typický průnik Adamy Traorého přes trojici protihráčů zařídil brankovou příležitost pro Daniela Podenceho, jenže forvard Wolves přiměl Huga Llorise jen k pohodlnému zákroku.

Krátce nato se na druhé straně dostal hned ke dvojímu zakončení krajní bek Spurs Sergio Reguilón, ale nejprve svou hlavičku z centru Ndombélého poslal mimo tři tyče a poté v 21. minutě po další špičkové práci autora prvního gólu poslal svou ránu přesně do náruče připraveného Patrícia. Právě tato střela se nakonec ukázala být tou poslední, kterou Spurs v zápase brankáře Wolves zaměstnali.

Nejlepší příležitost Wolves ke srovnání připadla v první půli Fabiu Silvovi, jemuž připravil palebnou pozici povedeným pasem Nelson Semedo, avšak tvrdá rána portugalského útočníka zamířila těsně vedle tyče. Další potenciální gólovku měli domácí na dosah bezprostředně po změně stran, když se dožadovali penalty za zákrok Diera na Silvu, ovšem jak rozhodčí Tierney, tak jeho kolegové u videa tento incident přešli.

Ani to ovšem hráče ve žlutém neodradilo od neutuchajícího tlaku, stejně jako neproměněné šance Silvy, Neta či Nevese, a pět minut před koncem přišla zasloužená odměna. Netův rohový kop našel přesně hlavu Saisse, jenž předskočil Daviese a míč umně nasměroval do sítě. Rozjetí Wolves měli v tu chvíli našlápnuto dokonce na strhující obrat, jenže smolař večera Silva ani do třetice nedokázal svou příležitost náležitě zakončit. Utkání tak skončilo dělbou bodů 1:1, s níž ve výsledku nebude příliš spokojena ani jedna strana.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Bromwich Albion 1:1

27.12.2020 17:30

Góly: 12. Sadio Mané - 82. Semi Ajayi

Manažer Sam Allardyce si výrazně napravil svou reputaci poté, co jeho svěřenci naposledy doma jednoznačně nestačili na Aston Villu. A zatímco premiéra na lavičce West Bromwichi se mu výrazně nevydařila, tentokráte opravdu zabral a odvezl domů velmi potřebný bod z půdy Liverpoolu. Ten naopak ztratil hodně nečekaně v boji o nynější první místo v tabulce.

Teprve pár dnů si fotbalisté WBA zvykají na nové pořádky kouče, který nahradil svého předchůdce Slavena Biliče za účelem ligové záchrany. A hned si hosté na své konto připsali vážně hodně cenný výsledek. V součtu s duelem na hřišti Manchesteru City, konaném v půlce prosince, který ovšem měl ještě pod správou chorvatský stratég, zaskočili dalšího favorita.

Přitom The Reds byli zajisté hodně povzbuzeni o minulé sedmigólové vítězství na půdě Crystalu Palace. A že by neměli mít problémy se ziskem následné výhry taktéž proti aktuálně předposlednímu celku průběžného pořadí, ukázala už 12. minuta utkání, to když si Mané zpracoval ve vápně na prsa prudký centr od Matipa a z voleje překonal brankáře Johnstona.

Následně se však výběr manažera Jürgena Kloppa do ofenzívy již tolik nehnal, jako by neměl nějaký velký zájem svůj náskok pojistit. A možná že opatrnější a bázlivější taktika nebyla tou správnou volbou. Ne že by jeho soupeř začal nějakým způsobem přebírat otěže utkání, vůbec ne, byl ovšem Liverpoolu stále na dostřel. A ve druhém dějství se přece dotlačil k vyrovnání.

V 72. minutě byl blízko vstřelené brance Ahearne-Grant, svou levačkou ovšem rychlý brejk nezužitkoval a ztroskotal na gólmanovi Alissonovi. Nicméně o deset minut později Matheus Pereira poslal pas do šestnáctky z pravé strany, odtud hlavou zacílil Ajayi, a i když se zdálo, že míč po odrazu od tyčky skončí mimo nebezpečí, doputoval nakonec za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brighton & Hove Albion 2:2

27.12.2020 15:15

Góly: 60. Benjamin Johnson, 82. Tomáš Souček - 44. Neal Maupay, 70. Lewis Dunk

West Ham nakonec v duelu s Brightonem vybojoval bod za remízu 2:2. Hammers absolutně prospali první poločas a zaslouženě prohrávali, po zlepšeném výkonu v dějstvím druhém se jim nakonec podařilo dvakrát vyrovnat a získat bod. Byli to ale hosté, kdo byl takřka po celý zápas lepší, Graham Potter bude po utkání jistě cítit určitou pachuť, jelikož jeho svěřenci měli dostatek šancí, aby utkání vyhráli.

První půle domácímu týmu hrubě nevyšla, byl až příliš pasivní, vůbec nekontroloval střed pole a vesměs vše nebezpečné se odehrávalo před brankou Fabiańskiho. První nebezpečná příležitost připadla na kopačky Welbecka, ten ale z úhlu branku vůbec netrefil. O chvíli později vyzkoušel své štěstí také Maupay, jeho ránu ale zblokoval Ogbonna. Po centru Marche se zase do zakončení prodral aktivní Welbeck, ani tentokráte však míč nenasměroval na branku.

Po půlhodině hry se za záda domácí obrany prohnal March, z ostrého úhlu ale pálil jen do boční sítě. Před poločasovým hvizdem se ovšem hosté přece jenom dočkali vedoucí branky - centr Marche dokázala obrana hostí zblokovat, před dotírajícím Welbeckem míč ještě stihl vypíchnout Rice, jenže míč si našel osamocený Maupay a pohotově jej poslal do sítě.

Na startu druhého dějství se k hlavičce prodral Haller, jeho zakončení ale našlo pouze rukavice připraveného Sancheze. Po hodině hry ale West Ham přece jen vyrovnal - Jarmolenko odcentroval do vápna, po skrumáži pak Lanzini přiklepl míč Johnsonovi, který parádní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Z remízového stavu se však domácí neradovali dlouho - 20 minut před koncem si totiž na rohový kop naběhl Dunk a se štěstím dostal míč za záda Fabiańskiho. Videorozhodčí ještě zkoumal, zda nedošlo k hraní rukou, nakonec ale branku uznal.

Konečnou podobu výsledku dal v 82. minutě záložník Souček, který si naskočil na rohový kop Cresswella a z hranice malého vápna West Hamu vystřelil remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Leeds United - Burnley FC 1:0

27.12.2020 13:00

Góly: 5. Patrick Bamford (pen.)

Burnley přišlo na hřišti Leedsu o šňůru neporazitelnosti, avšak Clarets mohou cítit na jazyku pachuť, neboť o body přišli i kvůli chybě sudího. Tak či onak, svěřenci manažera Seana Dyche zůstávají těsně nad sestupovým pásmem, United se v tabulce drží o něco výš.

Úvodní a nakonec též jediná gólová akce se zrodila již ve čtvrté minutě zápasu. Unikajícího Bamforda sestřelil gólman Burnley Pope ve vlastním pokutovém území a sudí Jones odpískal penaltu pro Leeds. Její exekuci si vzal na starost sám faulovaný, který bez potíží skóroval. Za hosty chtěl v desáté minutě odpovědět Mee, jeho hlavička ale skončila v zámezí.

Za dalších deset minut se již hosté radovali z vyrovnání. Brankář Leedsu Meslier šel hodně odvážně za centrovaným balónem, přičemž ale sestřelil Meeho a merunu v rukavicích neudržel. Balón pak do brány uklidil Barnes, ovšem rozhodčí odpískal faul hráče hostí. Pokud už se však Jones odhodlal přerušit hru, měl spíš potrestat Mesliera. Burnley se mohlo právem cítit okradeno o gól.

United tak i za pomoci arbitra nadále drželi vedení, které mohli navýšit po půlhodině hry, avšak Harrison ve vyložené šanci trefil jen spoluhráče před sebou. Těsně před pauzou pak nepřesně hlavičkoval Rodrigo. Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, což demonstrovali Lowton s Brownhillem, ovšem Meslier s jejich pokusy neměl mnoho starostí.

Domácí byli nadále nebezpečnější. V 72. minutě táhl protiútok Leedsu Hernández, který nakonec vzal na svá bedra také zakončení, ale Pope se vyznamenal důležitým zákrokem. Ve zbývajícím času již United bez potíží uhájili náskok.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 2:0

26.12.2020 21:00

Góly: 14. Ilkay Gündogan, 55. Ferrán Torres

Manchester City si s přehledem poradil s neškodným Newcastlem a poskočil na pátou příčku tabulky. O výhře domácího celku rozhodli svými brankami Gündogan a Ferran Torres, rozdíl ve skóre ale mohl být ještě daleko vyšší, kdyby Citizens proměnili některou z řady dalších příležitostí, které si v zápase vypracovali.

První branka přišla po čtvrthodině hry a byla to opravdová lahůdka. Parádní kombinaci domácího týmu předvedl De Bruyne s Cancelem, druhý jmenovaný pak narýsoval krásnou kolmici na Sterling, který se neukvapil, zasekávačkou si na zadek posadil obránce i brankáře hostujícího týmu a nezištně předložil míč nabíhajícímu Gündoganovi, který z prvního doteku míč uklidil do sítě. Druhou branku mohl přidat De Bruyne, ovšem jeho centr, který padal přesně za vzdálenější tyč, nakonec Darlow s vypětím všech sil dokázal vytáhnout. Těsně před pauzou se pak neprosadil ani Sterling, jehož rána z úhlu mířila pouze do boční sítě.

Hosté byli v podstatě úplně neškodní, jedinou výjimkou byla rána Murphyho na startu druhého dějství, která ale Edersonovi mnoho starostí nenadělala. Na druhé straně předvedl velkou chybu hostující Almiron, který na hranici pokutového území přišel o balón a pustil tak do úniku Cancela. Ten poslal před branku ostrý střílený centr, který sice Fernández zblokoval, jenže balón se odrazil přesně na kopačky Torrese, který jej pak zblízka dopravil do sítě.

Třetí branku mohl přidat Sterling, který ale na malém vápně nedokázal správně nasměrovat prudký míč, načež dorážející Bernardo Silva mířil pouze do tyče. A když se po přihrávce Torrese neprosadil ani na zadní tyči číhající Agüero (vynikající zákrok předvedl brankář Darlow), dospělo utkání k jednoznačné výhře domácího celku v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Everton FC 0:1

26.12.2020 21:00

Góly: 80. Gylfi Sigurdsson

Sheffield United pokračuje v mizérii letošní sezóny a na konto si připisuje další porážku. Svěřenci Chrise Wildera v poměrně vyrovnaném utkání nakonec nestačili na hostující Everton, kterému výhru vystřelil 10 minut před koncem normální hrací doby přesnou střelou Sigurdsson.

Na Bramall Lane se nehrál příliš pohledný fotbal a nadějných příležitostí mnoho k vidění vskutku nebylo. První vážnější vzrušení přišlo z kopačky Iwobiho, který se za vápnem pěkně uvolnil a prudkou střelou pořádně protáhl brankáře Ramsdala. Do první opravdové tutovky se po pasu Keana protlačil Calvert-Lewin, jeho rána z druhého doteku však těsně minula domácí svatyni. Do konce první půle ještě předvedl "tradiční" minelu brankář Ramsdale, kterému vypadl centro Sigurdssona z rukavic, dorážející Allan se však prosadit nedokázal.

Sheffield zahrozil pouze pěkným průnikem Burkeho, který se z velkého úhlu odhodlal ke střele a trefil ji náramně - k jeho smůle ji však Pickford dokázal vytěsnit na rohový kop. Na startu druhého dějství upadl v pokutovém území útočník McBurnie, penalta se ale správně nepískala.

Celá druhá půle ostatně připomínala spíše boj o střed pole a nebezpečných situací před oběma brankami bylo skutečně poskrovnu. Až deset minut si na přiklepnutí Doucoureho chytře naběhl Sigurdsson a parádní přízemní křižnou ránou poslal hosty do vedení.

Odpovědět mohl na samotném konci utkání útočník McBurnie, jeho střela po přihrávce Stevense však mířila těsně mimo, čímž Sheffield přišel i o poslední naději na bodový zisk. Everton se tak díky výhře posunul na druhou příčku, naopak Sheffield zůstává beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 3:1

26.12.2020 18:30

Góly: 34. Alexandre Lacazette (pen.), 44. Granit Xhaka, 56. Bukayo Saka - 85. Tammy Abraham

Jestliže si poslední dobou Mikel Arteta zoufal nad nepřízní štěstěny pro své mužstvo, po sobotním duelu s Chelsea může být spokojen, že jeho přání bylo vyslyšeno. Omlazená sestava "Kanonýrů" sice proti favorizovanému soupeři podala o poznání lepší výkon, než jak tomu bylo v posledních týdnech a měsících, ovšem i tak potřebovala k výhře 3:1 gól z penalty, dalekonosného přímého kopu a nepovedeného centru, zatímco hosté naopak vlastní penaltovou výhodu nezužitkovali.

Po sedmi ligových zápasech bez výhry tak Arsenal přece jen zabral a odsunul se o kousek dál od nelichotivého sestupového pásma, Chelsea naopak pohrdla možností poskočit alespoň dočasně na druhé místo a zůstává dokonce mimo pohárové příčky i za rozjetou Aston Villou, s níž se utká již v pondělí. Zatímco Artetovi se tímto výsledkem povedlo zmenšit narůstající tlak na svou osobu, jeho protějšek Frank Lampard si naopak připsal již třetí porážku z posledních čtyř kol a sám se dostává pod drobnohled fotbalové veřejnosti.

Manažer Arsenalu překvapil nečekaným složením základní sestavy, jemuž okolo Alexandra Lacezetta vévodila útočná trojice mladíčků - kromě relativně etablovaných Martinelliho se Sakou dostal jedinečnou šanci také odchovanec Emile Smith Rowe. Všichni tři se za tuto důvěru Artetovi náležitě odměnili a svou neutuchající aktivitou přispěli k výrazně živějšímu výkonu celého týmu, který jako by hráče Chelsea zaskočil.

Od samého počátku měli domácí herně navrch a jedinou hrozbou před brankou Bernda Lena byl přímý kop Masona Mounta, který se otřel o brankovou konstrukci. Góly však padaly na druhé straně. O ten první se postaral Alexandre Lacazette, jenž dokázal proměnit pokutový kop po chybě Reece Jamese, jenž se až příliš snadno nechal ošálit Kieranem Tierneym, který si vzápětí na anglickém bekovi vymodlil u sudího Olivera penaltu. Ani to však ze strany Arsenalu nebylo do přestávky vše, neboť Granit Xhaka potvrdil, že čas od času dovede i z uctivé vzdálenosti pálit jen stěží chytatelné rány a po jeho přímém kopu přes zeď pod břevno se brankář Mendy natahoval marně.

Frank Lampard sice hned o přestávce zareagoval dvojím střídáním, ale ani to na výraznou obměnu dění na hřišti nestačilo. Místo toho domácí svůj už tak pohodlný náskok ještě navýšili, byť s notnou dávkou štěstí. Bukayo Saka totiž svůj veskrze kvalitní výkon vyšperkoval stříleným centrem, který sice žádného spoluhráče nenašel, ovšem místo toho za přihlížení zkoprnělého Mendyho zapadl přesně do horního růžku i s pomocí brankové konstrukce. Neméně působivý Martinelli mohl vzápětí rovněž skórovat, Mendy se pak musel po vlastní chybě vytáhnout i proti Lacazettovi a Chelsea byla zdánlivě odsouzená k jednoznačné porážce.

V závěru utkání však domácím začaly docházet síly a místo poklidného dohrání zápasu bylo zničehonic na světě ještě pořádné drama. Nejprve z ostrého pasu Hudsona-Odoie skóroval Tammy Abraham a nedlouho poté Pablo Marí nešikovně srazil Mounta ve vlastní šestnáctce, z čehož pramenila druhá penalta večera. Bernd Leno se však nenechal typicky pomalou exekucí v podání Jorginha rozhodit, vybral si správnou stranu a dokázal nedůraznou střelu italského reprezentanta zneškodnit. Arsenal si tak připsal veledůležité prvenství a v tomto městském derby zvítězil 3:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 3:0

26.12.2020 16:00

Góly: 5. Bertrand Traoré, 66. Kortney Hause, 76. Anwar El Ghazi

Crystal Palace si po minulém debaklu s Liverpoolem svou reputaci nijak nenapravil. Znovu nedokázal vsítit jedinou branku, zároveň mu Aston Villa nasázela tři, a naopak ona potvrdila, že je v prosinci ve velmi dobrém rozpoložení. Urvala již své třetí vítězství z posledních čtyř zápasů a vyhoupla se na příčky, které zajišťují pro příští ročník účast v evropských pohárech.

Už počtvrté v řadě navíc svěřenci stratéga Deana Smitha udrželi čisté konto, naposledy jejich obranu prolomil na konci listopadu londýnský West Ham. Domácí bezpochyby uklidnil brzký přesný zásah z 5. minuty, to když Watkinsovu dělovku z úhlu stačil ještě brankář Guaita vyrazit, pouze ovšem do míst, kde stál nikým nehlídaný Traoré, a ten už vážně snadno zacílil.

Lvi byli i nadále nebezpečnějším a aktivnějším celkem, v 17. minutě mohl jejich náskok opětovně navýšit Traoré, avšak napálil jen brankovou konstrukci a poté mířil do zámezí. Další velkou šanci měl ve 20. minutě Grealish, nicméně jeho rychlý brejk vyřešil Guaita, a ve 22. a 41. minutě dvakrát zahrozil El Ghazi, leč na hostujícího muže v rukavicích nevyzrál ani on.

Ve 45. minutě se každopádně situace pro Aston Villu opravdu notně zkomplikovala. Zaha hodlal založit protiútok, ve slibné příležitosti ho zastavil bránící Mings, inkasoval žlutou kartu, a protože šest minut předtím od sudího Taylora už jednu obdržel, pakoval se těsně před přestávkou předčasně ze hřiště. Ale mužstvo manažera Roye Hodgsona přesilovku nevyužilo.

V 66. minutě se birminghamský klub dostal i v oslabení do dvougólového vedení. El Ghazi rozehrál standardní situaci centrem do šestnáctky, odtud Watkins hlavou orazítkoval břevno, dorážející Hause už však přece skóroval. Definitivně zlomil odpor Crystal Palace v 76. minutě sám stále hladový El Ghazi, jenž po pobídce Watkinse střílel přesně ke vzdálenější šibenici.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Southampton FC 0:0

26.12.2020 16:00

Góly: -

Bezbranková partie nic neřeší ani pro jedno mužstvo ze sobotního duelu na Craven Cottage. Domácí Fulham totiž zůstává v sestupovém pásmu, hosté ze Southamptonu zase setrvávají v horní polovině tabulky.

Po osmi minutách hry žádali Cottagers penaltu po údajné ruce hostujícího Bednareka, ovšem sudí jejich volání nevyslyšel. Ve 25. minutě si Fulham vypracoval gólovou šanci sám. Lookman po centru od Loftuse-Cheeka předložil balón pro Anguissu, jenž ale nešťastně promáchl.

"Světci" prvně zahrozili dvě minuty poté, kdy Ward-Prowse trefil z přímého kopu břevno. Další velká šance přišla až deset minut po změně stran. Lookman nacentroval na hlavu Cavaleira, ten ovšem zakončil nad břevno. Southamptonu zápas moc nechutnal. Long v 68. minutě pálil pouze doprostřed brány, kde jeho pokus hlídal gólman Fulhamu Aréola.

Pět minut před koncem základní hrací doby se hostům povedlo rozvlnit síť, avšak Walcottův zásah nakonec neplatil kvůli těsnému ofsajdu nahrávajícího Adamse. Nastavený čas už pouze rozkouskovala četná střídání, jež na bezbrankovém stavu nic nezměnila.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester United 2:2

26.12.2020 13:30

Góly: 31. Harvey Barnes, 85. Axel Tuanzebe (vl.) - 23. Marcus Rashford, 79. Bruno Fernandes

Manchester United poprvé v sezoně nezískal venku všechny tři body. Přitom v Leicesteru měl k výhře poměrně blízko, neboť svěřenci manažera Oleho Gunnara Solskjaera hned dvakrát vedli, ovšem jejich soupeř vždy přispěchal s odpovědí.

Ve třech ze čtyřech branek měl prsty záložník hostů Bruno Fernandes, který jen potvrdil, jak skvělým hráčem "Rudí ďáblové" disponují. Po remíze 2:2 zůstávají oba týmy v popředí, musí však čekat na výsledky konkurence. United každopádně protáhli šňůru ligové neporazitelnosti na osm zápasů, Leicester si zase připsal první remízu v sezoně.

Red Devils se mohli ujmout vedení již po sedmi sekundách hry. Fernandes jemným obloučkem vyhledal Rashforda, který ale z vynikající pozice hlavičkoval nad břevno. Hosté si pak sami způsobili značné problémy v osmé minutě, kdy brankář De Gea dostal skákavou přihrávku od Shawa, načež míč odevzdal pouze soupeři, nicméně nepřesná kombinace zkazila slibnou příležitost Leicesteru.

Po dvaceti minutách dostal Rashford druhou šanci, s níž si poradil mnohem lépe než v prvním případě. Jamesovu ne zcela přesnou přihrávku prodloužil Fernandes dokonale právě na Rashforda, který zblízka nedal šanci gólmanovi domácích Schmeichelovi a poslal Manchester United do vedení. To ale hostům nevydrželo ani deset minut. Po půlhodině hry totiž "Lišky" vybojovaly míč na útočné polovině, Barnes si udělal prostor ke střelu levou nohou, kterou zpoza pokutového území překonal De Geu.

Po asistenci si Fernandes mohl ve 37. minutě připsat také gól, ovšem jeho hlavička po standardní situaci zahrané Shawem mezi tři tyče nemířila. Skóre tedy zůstalo do přestávky vyrovnané, což platilo i v 60. minutě, kdy Rashford dostal přihrávku za obranu Foxes, jenže nechal vyniknout Schmeichela. Krátce poté Rashford tentokrát vyslal do úniku Martiala, který strážce domácí svatyně překonal, radost mu ale překazil asistent rozhodčího, který správně odmával ofsajd.

V kombinaci a práci s míčem si byla obě mužstva v podstatě rovna, avšak do šancí se o něco víc přece jen tlačili "Rudí ďáblové". V 70. minutě hlavičkoval po volném kopu Maguire, i jemu ale několik decimetrů k úspěchu chybělo. Ovšem za dalších devět minut již propukla v táboře hostů radost. Střídající Cavani šikovnou uličkou vyzval ke skórování Fernandese, který už věděl, jak si před Schmeichelem poradit.

Jenže United zase náskok dlouho nevydržel. V 85. minutě totiž Pérez před bránou Manchesteru vyhledal Vardyho, který si šikovně odskočil od obránců a rychlou střelou vyrovnal. V nastavení pak mohl obrat dokonat Pérez, jemuž mnoho nechybělo k tomu, aby Tielemansovu ránu tečoval do brány. Remízový stav nicméně vydržel až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1595137:2032
2.Everton FC1592426:1929
3.Leicester City1591528:1928
4.Manchester United1483330:2327
5.Tottenham Hotspur1575326:1526
6.Manchester City1475221:1226
7.Aston Villa1381427:1325
8.Chelsea FC1574430:1725
9.Southampton FC1574425:1925
10.West Ham United1564523:2122
11.Wolverhampton Wanderers1563615:2021
12.Leeds United1562725:3020
13.Newcastle United1453617:2418
14.Crystal Palace1553719:2818
15.Arsenal FC1552815:1917
16.Brighton & Hove Albion1527618:2413
17.Burnley FC143478:2013
18.Fulham FC1525813:2311
19.West Bromwich Albion1515911:308
20.Sheffield United1502138:262

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (848)

Přidat komentář
VersaceChain

Za me je to malej zazrak, ze hrajeme takhle vysoko s brankarem co ma 50% save percentage. Prime DDG by dnes vychytal nulu, top golman vyhru 2-1.

Reagovat
mithro

kolko je save percentage potrebny na ktore miesto tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlivá remíza, měli jsme vyhrát

Reagovat
Benzema

Začo ?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Benzema

Prvý polčas lepšie Líšky , druhý United , 2:2 na góly , úplne zaslúžená remíza

Reagovat
Busby babes

no, ne. prvni polocas lepsi Lisky... lol. kde?

Reagovat
mithro

drzali balon, to je asi vsetko

Reagovat
vitasrp

Ani prdlačku, v první půli měli šance jenom hosté.

Reagovat
Benzema

Až jednu, hneď na začiatku Rasford, aj gól bol šťastný. Ja netvrdím, že Líšky boli jasne lepší, len ten zápas bol jasne remízový.

Reagovat
mithro

jak stastny, nadherna prihravka bruna mala oci.

Reagovat
Busby babes

tak dal jsem ti odkaz, kde mas i casovou osu tech sanci... a jasne remizovy zapas to moc nebyl kdyz jsme meli o tri tutovky vic. A to jim jeste pocitaji Pereze, kterej kdo vi jestli nebyl v offsidu. Zas vlastnak Tuanzebeho ubira te Vardyho sanci, takze se tohle mozna vyrusi...

Reagovat
vitasrp

Byl v ofsajdu, ta šance se počítat bemá.

Reagovat
Busby babes

ono pak neukazali zadnou opakovacku myslim, tak jsem si nebyl jistej. ale v tom modelu tam je, tak mi to prislo trochu divny. a to jim dela 0,6 navic.

Reagovat
vitasrp

Nebyl, United byli lepší, měli víc šancí, Leicester si vlastně svou jedinou tutovku vypracoval v poslrdních 10 minurách s vyrovnal z ní na 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom diskutuj, keď dokážes taketo sracky zo seba dostať

Reagovat
bbbauch

Ok

Reagovat
oli9

krása.. Manu a pořád brečí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Smreky

Ten Maguire a Martial hrôza kukať na nich

Reagovat
Busby babes

Skoda, celkem dobrej zapas, kterej jsme asi meli vyhrat no. Holt Vardymu staci hrozne malo na gol, to bylo skvele odskoceni a hrozne tezko se to brani. Tam nemuze byt hlavne Perez takhle volnej na tu prihravku. No, meli jsme dat ty jine sance.

Ve vysledku s bodem asi spokojenejsi Leicester, rekl bych. Ale teda hrozne nesympatickej jejich vykon. Se porad vali, zdrzujou uz nekdy od 50. minuty...

Reagovat
stiflerovamama

V tom druhom odstavci hovoríš o Brunovi ?

Reagovat
Busby babes

ne, o hracich Leicesteru. Maddison a spol se tam valeli pul zapasu. uz nekdy od 50. minuty za stavu 1:1 zacli zdrzovat s kazdou rozehravkou...

Reagovat
stiflerovamama

Stále ,,lepšie´´ takéto ,,klasické´´ zdržovanie ako to čo predvádza tá mrdka. Ten ,,chlap´´ sa pri každom zákroku zloží rovnakým spôsobom a jačí pri tom ako najatý. Dnes tá situácia, keď najprv vrieskal až ho bolo asi počuť mimo štadión a potom keď na neho išla lopta tak hral ako nič. A keď odpískajú jemu faul tak tam gestikuluje na tých hráčov, že čo filmujú.

Plus dnes ešte čo vracal Leicestru loptu z autu, hodil to na hráča v rohu čo bol od neho 3 metre a začal ho napádať.

Hnus, neskutočne odporný hráč.

Reagovat
Busby babes

btw u toho vraceni mice... a to jako mel cekat jak dlouho? to jsem nejak nechapal, co vsichni prestali hrat... dostali balon, mel asi tri vteriny naskok, co vic by jako chtel? Mohl to hned dat Kasperovi a bylo...

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
Kopac

hra ako krysa, a este aj tak vyzera

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Allanko mu trochu ponapráva achillovky, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne sviAtky kamarát a nebuď zlý stále na nás.

Reagovat
Bayern +

Aj tebe prajem. Nie som zlý, veď Bruno je momentálne najlepší hráč PL, nemám problém to uznať, ale fakt ho nemám rád.

Reagovat
bbbauch

Pokrytec jak prase jde kazat o moralce.. pls

Reagovat
bbbauch

https://youtu.be/mWgFthufKi8

Suarez je dle tvyho slovniku uplne stejna, ne li vetsi mrdka, nez Bruno. Akorat s jeho hodnocenim jsi uz tskovej drsnak nebyl no. Ty si tak seres do huby, ze te musi hanba fackovat...

Reagovat
LokoLFC

Crychester United

Reagovat
Busby babes

strasne.

Reagovat
mithro

bol som radsej, ked sme boli Penchester United.

Reagovat
GazzaPalo

Mne sa páči Varchester penaltied.

Reagovat
iamek

Vy vedete ligu, jdete si pro titul a stejně nejvíce zase řešíte nás. To je dojemná starost

Reagovat
vladis271

to aby ste nezabudli ako Vás máme radi.

Reagovat
Busby babes

btw jen pro vysvetleni, jen jsem poznamenal, ze se mi tohle nelibilo. nic vic. Nijak zvlast me to netankuje, takova poznamka na okraj...

Reagovat
LokoLFC

Me to teda nijak extremni neprislo.

Reagovat
Svatej

nesnasim, kdyz to dela kterejkoliv tym..

Reagovat
Rothbard

Nesleduju to podrobně, ale nemá Cavani dobrá čísla? Góly + asistence za odehrané zápasy nebo kanadský bod průměrně X minut? Přijde mi to tak aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň skončí to že jdeme na titul, jak sem říkal, podme zápas od zápasu a top 4 je cíl, na titul zatím nemáme, potřebujeme k Harrymu kvalitního obránce, jak se zraní Victor nebo musí hrát někde jinde tak je to špatné.

Možná i Jones by tam byl lepší, skočil by do Vardyho střely hlavou a vyhráli by jsme

Reagovat
iamek

Super bod na to, že na CB hrál Eric, který vždy udělá nějakou pitomost a na RB Lindelof/Axel. Bruno mi připadal už utahaný a stejně tam šoupne 1+1. Harry klasicky neprohrál hlavu . Martial a James na facku. Nelíbil se mi ani McTominay, který tam párkrát nechaval slušné díry za sebou.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

vzadu mi prijde, ze nam chybi lepsi organizace. to je porad, jak kdyby spolu hrali prvne. coz teda zrovna dneska byl i ten pripad, ale... To, co se Olemu povedlo smerem dopredu, udelat s tech hracu lepsi soubor dohromady, tak se zatim nedari vzadu...

Fred byl dneska daleko lepsi nez Scott.

Reagovat
iamek

Souhlas. Nejlíp to šlo vidět s Leedsem, kde ta obrana vypadala, že se vidí poprvé. Mi tam chybí jen vůdce na CB vedle Harryho. Shaw/Telles je super kvalita. Na druhé straně AWB/Williams/Dalot taky v pohodě.

Jinak co ten Mata? Dneska ani na lavičce a zraněný by být neměl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Martial a James už bohužel nemají místo v základu, nebo neměli by mít. James je provar od čtvrtého zápasu v našem dresu a musíme se i smířit s tím, že z Anthonyho pořádný plejer už nevyroste. Vytlačí ho Greenwood, snad teda. já ho hrozně žeru, ale už prostě nejde přehlížet, že dozadu nemákne nikdy a dopředu občas, plus to jeho šílený zakončení.

Reagovat
iamek

James je super hráč na lavičku. Nízký plat, neremcá, nechce ani na hostování a chce bojovat, zase nestál tolik. Mám ho rád, ale herní intligence nic moc no. Ole podle mě chce ukázal Masonovi, že musí zase začít makat a pak tu šanci dosstane. Každopádně proti Wolves a AV snad Martial na lavičce a místo něj Cavani/Mason.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nooo, jako to s Jamesem chápu. Ale on je prostě fakt jen běžec, nemá techniku, nemá rozhodování, nemá dribling, nic. Poziční hra taky úplně špatně.

S Masonem to je těžký, on se mi zdá jako takovej floutek, jak říkáš, nemaká pořádně a často je laxní i v zápase, což si prostě nemůže dovolit. V tuhle chvíli tam prostě musí hrát Cavani a ne Martial, ale.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

mctom hlavne totalne nezvladl prvni gol

Reagovat
ZJEV

Nechapu na co tam cekal, pritom ho uplne v klidu mohl zakrizovat a nenechat vypalit.

Reagovat
r.mrazik

taky jsem na to koukal a vubec neveril,ze tam vlastne nic nedela

Reagovat
EXoRcIsT

Ako bod z Leicestru je dobry ale to co predvadza obrana je hnus . Bailly nemoze hrat zaklad ked ma zapas co zapas 3x skrat jak keby sa mu odpojila miecha od mozgu. Maguire je niekedy top ale tiez sa nevie cely zapas sustredit. A Shaw nema co hrat ked je Telles zdravy. To jeho neustale posuvanie lopty dozadu ma neskutocne vytaca. DDG je taky 60% brankar oproti tomu co bol pred MS 18. Urgent treba kupit nejakeho mladeho hrotaka co bude zabijak v 16tke najlepsie Haalanda lebo co Martial a Rashford zahodia je neskutocne a kolko nas to stoji kazdy rok bodov.No a Martial dalsi zapas uplne nulovy

Reagovat
Busby babes

Shaw byl v pohode. Bailly vlastne taky, horela ta prava strana... To neuhlidani Vardyho, to je hrozne tezky. A co presne mel DDG chytit? Barnes to trefil vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

u obou gólů byl Bailly, tu střelu Barnese kdyby netecoval tak to David chytí a u toho druheho nepohlidal Vardyho

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten gól Barnese je dle mého Fernandese a Mctominaye, Fernandes nemůže v takovém prostoru ztratit a co dělal Scott je mi opravdu záhadou, naprosto nesmyslné ustupování v jeho pozici.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo primárně jde za Brunem, nemá dělat picoviny před vápnem ale Bailly změnil směr jinak by to DDG měl

Reagovat
EXoRcIsT

DDG je celkovo slabsi celu sezonu. A Bailly nebol v pohode sak mal stastie ze nestal v 16tke pri tej ruke co do teraz nechapem co tam nacvicoval ked vidi ze na Freda tam dorazaju je pod tlakom a on mu je najblizsie na prihravku a tam stoji a hajluje jak keby sa nic nedialo keby Fredovi zoberu loptu ta idu na branku lebo Bailly bol absolutne nepripraveny na zapojenie do hry. A druhy gol je cisto jeho bol tam jeden hrac ktoreho mal strazit ale on sa nanho ani nepozrel co robi len bezal nezmyselne do branky ked pred nim bol Maguire a ziadny iny hrac foxes. No a Shaw co take dnes urobil co by si zasluzilo pochvalu sak furt ked dostal loptu ju nahral dozadu, Inak nic nepomohol. Ani v obrane nebol nejaka skala a kazdy utok cez jeho stranu nam zabrzdil

Reagovat
Busby babes

jak ta ruka byla vina Baillyho?

Reagovat
EXoRcIsT

sak dobre Fred ho nakopol ale co tam on robil tam stoji jak puk absolutne nepripraveny a nesustredeny na hru pritom Fred je od neho na 2m pod tlakom hracov Leicestru a on bol jeho jedinou moznostou na prihravku len to by tam nesmel stat s roztiahnutymi rukami. Keby Fredovi zoberu loptu ta sa okolo neho prebehnu a nestihne ani zareagovat

Reagovat
Busby babes

tak ukazoval mu, hraj to do strany, coz taky mohl v te prvni chvili. Zrovna tenhle moment si vybrat... nevim no.

Reagovat
iamek

Bych chtěl vidětm co by s takovým balonem udělal DDG. To byl od Freda velký nesmysl.

Reagovat
Busby babes

jo no. to by jeste skoncilo v brane az by to DDG promachl. Tohle byla asi jedina picovina od Freda, jinak hral fajn.

Reagovat
Hokaido

Jako těžký to je, ale Vardy byl jediný hráč ve vápně. To si prostě obrana musí pohlídat. Obrovská chyba.

Reagovat
Busby babes

jako jo, ale moc nevim, co tam mel Bailly udelat jinak. obacs je proste utocnik dobrej. problem byl ten volnej perez imho...

No co uz...

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester teda upřímně takový klasický nic moc výkon proti United, alespoň když už měli šance, tak je proměnili, dobrá remíza

Reagovat
Tolstobik

Pekny zapas, zlaty bod. V lete Martiala bez milosti poslat do prdele, to se neda ta jeho laxnost, kdyz mu to tam nepada jako minulou sezonu, je uplne useless hrac

Reagovat
iamek

Pokud by přišla kvalitní náhrada, tak by mi to už asi taky nevadilo

Reagovat
Tolstobik

Sak mame Greenwooda, aspon by mohl hrat na svym nejprirozenejsim postu ....skoda, ze se nam nepovedl ten Haaland minulej rok no

Reagovat
iamek

Bych tam vyzkoušel Bruna, ale těžko by nahrál sám sobě

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

OLE ho nikdy nepreda pokial nebude on chciet odist

Reagovat
iamek

Teď 4x doma. Takže očekávám 2 postupy a 6 bodů

Reagovat
avicii

Inak Bruno kľudne za červenú kartu dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne

Reagovat
Busby babes

to Maddison taky.

Reagovat
iamek

Měl. Spolu s Maddisonem.

Reagovat
avicii

Kľudne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně? Měl tři žlutý zákroky. Dva už v první půli. L

Reagovat
TheTopFootbaler

No druhou žlutou měl dostat minimálně za šlapák na Evanse, a nedivil bych se kdyby mu ji dal za to jak skoro každý faul od nás byl Brunův. Ale aspoň lítá fakt všude a má zápal, toho se člověk od Tuanzebeho nedočká.

Reagovat
JohnKoul

Ten by měl dostávat červený už za vstup na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký stoper může být k dispozici levně?

Reagovat
Benzema

Lovren

Reagovat
EXoRcIsT

Kabak zo Schalke vraj

Reagovat
iamek

Jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

O něm sem četl ale opravdu nevím proč se s náma spojuje obránce jehož tým je poslední

Reagovat
vladis271

na dailymail je o nom článok. inak on už vypadol aj so Sttutgartom, teraz vypadne so Schalke, ale je považovaný za obrovský talent. M8 vraj super prístup a nastavené v hlave to má skvele. Zakladá si na fyzickej hre a fyzickej dominancii v súbojoch s útočníkmi.

Reagovat
Rothbard

Garay

Reagovat
Bayern +

James Tomkins

Reagovat
smazaný uživatel

svojho času slušný talent

Reagovat
Bayern +

A sympaťák non plus ultra

Reagovat
atlee

David Luiz

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako neviděl jsem začátky obou poločasů, ale připadalo mi to jako dobrý výkon z naší strany, obrana nehořela úplně šíleně a i vepředu se dalo něco koukat. Kdy jsme btw naposledy dali gól a nebyl u toho gólem nebo asistencí Bruno? Někdy v říjnu?

Martial je celou sezónu snad nejhorší hráč v každém zápase, kde vyběhne na hřiště, a to ho mám fakt rád a bráním ho celý ty roky co u nás je, a vždycky když dá gól, tak z toho mám extra speciální radost, ale tohle prostě nejde omg, však on zadrbe každé rozhodnutí na hřišti.

Reagovat
Busby babes

" Kdy jsme btw naposledy dali gól a nebyl u toho gólem nebo asistencí Bruno?"

tri dny zpatky...

Reagovat
iamek

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jasně, ale jako nadsázka, chápeš, ten týpek má snad každý zápas 1+1.

Reagovat
Busby babes

chapu. jen me to pobavilo.

Reagovat
Benzema

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ooo kurva..ve ktere dobe to zijem :D no nemam problem s tim to prijmout, ale stejne...buzno, uvedom si, ze zazraky se deji jednou za 30 let, ano???..vy mate 1 pl za poslednichy 30 let, nezapominej na to. Stejne tak muzu rict...mame title race s pullitrem...oh pockat, zazraky se deji jednou za 30 let..smile nezapominej komu fandis a komu se smejes, spino, protoze united se na tebe bude divat z vysky jeste hodne dlouho. to se musite jeste dlouho snazit...nestaci jednou za 30 LET USMOLIT 1 PL!!!!! ano????

Reagovat
Liquid

ještě že nemají United na lavičce kvalitního kouče, s ním by totiž s tím kádrem co mají vedl takový Mourinho ligu aspoň o 5 bodů

Reagovat
iamek

fňuk fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady zas

Reagovat
iamek

A přitom - španělské kopyto v bráne. V obraně dřevák Harry, vyžraný Shaw, dopředu tragický AWB. V záloze chodec Pogba a Matic, průměrný Fred a McTominay. V útoků chodec Martial, PS boy Greenwood, věčně zraněný Cavani a běžec James.

Reagovat
Busby babes

nezappomen na Trashforda... na to, ze hraje Ole jen s Brunem to ma celkem dobry vysledky...

Reagovat
Swarley

Tak telocvikar ztrácí 4 body na nejlepší tým historie všech vesmírů, to není špatný...

Reagovat
avicii

Uvedomujete si ale ze väčšinu s tohoto píšu vaši parataci mufani?

Reagovat
Busby babes

to je bohuzel taky nekdy pravda

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

naopak Cavaniho většina fans Chelsea chtěla léta k nám, Pogba je mistr světa, Magguira jsem chtěl do Chelsea, ale u vás celkem chybuje, čili ten mě tak nemrzí, Matiče jsme měli...fakt velký štěstí že vás vede ten nemastný, neslaný, slabý viking

Reagovat
Chazy

"Pogba je mistr světa"

To by mělo být obecně ve fotbale vnímáno jako hlavní kritérium pro kvalitu hráče. Strašná chyba, že lidi místo toho řeší výkony a kvalitu těch hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Bayern +

Aj Shkodran Mustafi je majster sveta napríklad.

Reagovat
vladis271

neopakuj. Túto hru sme sa včera hrali s fanúšikmi Chelsea my. Nájdi si niečo vlastné.

Reagovat
r.mrazik

a to si vem v chelsea...to uz by se liga jen dohravala...

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Jinak dneska lavička naše hodně slušný. A to tam nebyl ještě Mata a AWB. Navíc teď přijde Diallo a snad ten Caicedo. Pellistri se rozehral slušně v b týmu. Ole má příjemné starosti.

Reagovat
avicii

Ten Caicedo ma koľko rokov že tu striekas cely týždeň?

Reagovat
Benzema

Skôr koľko zápasov s ním videl, keď ho ospevuje, ako keby k ním prestupoval Kante

Reagovat
avicii

Neskutočne ho hypuje a ešte sa uráža pritom ho nevidel hrať

Reagovat
iamek

Urážaš se maximálně ty. Chováš se jak malé děcko. Hlavně, že ty jsi viděl hrát např. Tsimikase

Reagovat
smazaný uživatel

Počkáme na tvoje trotlovske analýzy a až tak ho zhodnotime.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Walter_Sobchak

Však to je nejaky noname mladík pre akademiu/hostovanie, s nim snad nikto nepočíta že by bol posila pre A-čko.

Reagovat
Freedo

Jsem se lekl, že Felipe Caicedo. Ale ani by mi to nepřišlo divný, když se do United dostal i Ighalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Mozna ty strikas po nekom, ale ja rozhodně ne. Jen chci až se ten přestup za tyhle peníze dotáhne.Asi v něm něco bude, když ho na poslední chvíli chce přetáhnout Lipsko, BVB a psalo se i o Chelsea .

Reagovat
avicii

Véd tu dávaš dva príspevky denne o ňom už týždeň

Reagovat
avicii

A ten vek si už mi aspoň mohol napísať

Reagovat
iamek

Máš google ne? Jak nám takhle utekl třeba Davies ( Bayern ), tak se tomu každý smál a jak chceme dotáhnout zajímavý prospect ( podle lidí, co sleduju mládežnický fotbal a na Twitteru máš reportu mraky ), tak zase špatně . Snad ten klub udělá někdy něco dobře.

Reagovat
avicii

A čo sa ja starám o vás či ste mohli mať Devisa počujem prvý krát

Reagovat
iamek
Reagovat
avicii

Hurá môže byť zaujímavý hráčik, mam rad takéto prestupy keď aj velkoklub siahne po niekom podobnom

Reagovat
iamek

Já prostě tyhle přestupy mám rád a u nás moc časté nejsou. Poslední byl snad Rafael, Fabio a ještě jeden brazilec, co snad nehrál. Navíc za ty peníte to nemůže být ani nějaký velký flop. A hlavně, když má o něj velký zájem Lipsko, tak nějak věřím, že něco umí

Reagovat
Busby babes

zas na druhou stranu Diallo, Pellisti a Caceido... kdo vi, jak na tom budou, jak rychle udelaji nejakej progress a budou pouzitelni pro acko. ale zni to fajn.

Reagovat
mithro

ten Caicedo uz bolo nieco konkretne? ja co som pocul, tak to nie je take jednoduche, kedze nema agenta a vsetci vieme ako to v JA potom s obchodmi takeho typu vyzera

Reagovat
iamek

No začla se do toho údajne srát Chelsea, WHU a hodně Lipsko. Před rokem řekl, že v rozhovoru, že jeho sen je hrát za nás, tak snad to pořád platí. Pracovní povolení by prý neměl být problém. Má získat nějakých 17 bodů z 15ti. Osobní podmínky jsou domluvené. Smlouva 5+1 opce. Přestupní suma taky. Kolem 4 mega liber. Nevím na co se čeká.

Reagovat
iamek

Pellistri se v rezervě sušně rozehrál a klidně bych ho v lednu poslal na hostování. Diallo myslím se už bude objevovat na lavičce. Jsem pročítal diskuze fans Atalanty a jsou dost naštvaní, že odehrál letos tak málo, což chápu, když v lednu jde k nám. Scouti měli Caiceda prý v TOP 10 hráčů, které musí dotáhnout, tak snad ta mají kluci dobré oko. Pokud ne, tak 4 mega pálet nebudou.

Reagovat
John Obi Mikel

Kterého Dialla chcete?

Reagovat
Busby babes

toho z Atalanty. uz jsme ho koupili, za 36 mega, ale ted jeste musime doresit pracovni povoleni nebo co.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Vardy

Reagovat
mithro

Brendan Rodgers: "Very least we deserved. Unfortunate to go behind. We showed real quality and can compete against a team that has won every game away from home." Brenda

Reagovat
Busby babes

s tou druhou vetou se da celkem souhlasit. Dokazou hrat proti kazdemu. s tou prvni moc ne. Meli spis kliku, ze to nebylo 0:1 asi po minute a ze jsme v druhem dali jen jeden gol...

Reagovat
Freedo

Deluded

Reagovat
Chazy

Jako tje fakt neuvěřitelný, že má LFC relativně náskok na prvním místě, když se vezmou v potaz ty zranění.

Akorát aby je nezabil zimní program, no, nějaká posila by jim určitě neuškodila

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze niekto zo Slavie

Reagovat
fenixLFC

No len to nie

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie cecha

Reagovat
fenixLFC

ziadneho cecha ani slovaka. u liverpoolu by aspon bolo jasne ze uz to musi byt svetova trieda aby sa tam dostal ale pocuvat ten enskutocny hype o kecy o zlatej lopte atd. to fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se právě zda situace nejlepší od 3 kola PL. Hodně hráčů se vrátilo. Ťuk ťuk

Reagovat
mickey mouse

A to jsme měli přitom dost zápasů fakt špatných

Reagovat
Mato178178

Na Martiala tu idú dobre prehánky zápas čo zápas teda a nemyslím si že je až taký zlý. Dnes bol dobrý v medzihre a podržal loptu veľa krát naopak rashford neustále spomaľuje hru niečo ako nani preto ho aj Ferguson neskôr odstavil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
r.mrazik

prskani na martiala je zbytecny...hraje slusne

Reagovat
CR7RONALDO

Hlavne málo behá a v zápasoch so silnými súpermi to chýba. Cavani nabehá oveľa viac.

Reagovat
Mato178178

A máš aj nejake cisla kto koľko nabehal alebo len tak od oka ? Mimochodom Ole hovoril že martial má skvelé štatistiky nabehaných km

Reagovat
CR7RONALDO

Bol to len odhad, ale našiel som si teraz niečo z roku 2019 a ešte zo zápasu proti PSG pred 2 mesiacmi a fakt patrí medzi tých, čo nabehajú najmenej, aj keď to nieje až tak málo. https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-running-stats-solskjaer-16205233

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/jfyd6u/psg_vs_manchester_united_total_distance_covered/

Reagovat
Mato178178

Olej hovoril o posledných zápasoch ale máš pravdu asi behá najmenej

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford bojuje celych 90 min . Martial co take urobil zeby si zasluzil startovat v nejakom dalsom zapase pred Cavanim na hrote. Mal jedno solo ani do jednej sance sa poriadne nedostal lebo neponukol ziadne nabehy nic jeho napadanie take na oko ze doklusem ku protihracovi a tak ho necham nic ine ja nechapem ako sa ho moze niekto zastavat toto ma byt hrac co vystriela titul co ma nalady podla toho ci ma svoje dni . Predat pokial ma cenu na takeho hraca sa nemozes spoliehat pocas celeho roka

Reagovat
smazaný uživatel

napr. minule kolo mi ziskal 12b

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak ale Rash má milion náběhů za zápas a aspoň ten míč udrží (čestnou výjimkou jsou úplně na pěst momenty, kdy vezme míč a jde kličkovat do klubka soupeřů, to bych ho hned střídal), Anthony už poslední dobou ani techniku nemá, však s míčem začal vypadat jak Pogba. I jeho pověstná dynamika šla do háje. Já už na něj fakt nemám nervy, se musím přiznat.

Reagovat
r.mrazik

to neni pravda...martial tech micu udrzi a rozda taky mraky

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako upřímně nemám projetá čísla a píšu jen svoje pocity, ale přijde mi prostě hrozně nevýrazný v každém zápase. Jediný, kdy o něm vím, je když něco posere v útočný třetině.

Reagovat
Tolstobik

Rozdil mezi nim a Rashfordem je pro me ten, ze Rashford maka celej zapas, kdezto Martial se prochazi, proto je pro me mnohem jednodussi odpustit spatnej vykon Marcusovi a ne Martialovi

Reagovat
berliner

Martial muj nejoblibenejsi hrac v Manchesteru United

Reagovat
bbbauch

Reagovat
LokoLFC

Lepší tým remízoval.

Reagovat
r.mrazik

skoda,tohle jsme meli udrzet,ale bohuzel vardy je neskutecny

jinak mctom u prvniho golu dost zaspal, u druheho jsme nechali nalevo moc mista

ale jinak herne slusny,jen mi prijde,ze tim prehozenim na 4222 se to posralo a i diky tomu pak padl ten gol lisek...mne se tahle taktika totalne hnusi

Reagovat
vladis271

Inak dnes som si všimol. Fernandés vždy tak prasil, či to som si až dneska všimol? Dnes bol s prehľadom na dve žlté a nemohol by povedať ani mäkké r.

Strašná kundička.

Reagovat
Busby babes

dneska mel zapas, kdy byl fakt vsude o kousek pozdeji no.

Reagovat
celeb

Bruno Fernandes zatial najlepsim hracom ligy. Bez neho by sa United placali niekde na 6./7. mieste maximalne. To bol fantasticky kauf.

Reagovat
Swarley

Musí ten titul dát, jinak je to zbytečný... Navíc by tim vyrovnal fantastickou šňůru titulů Liverpoolu kolem Salaha a VVD...

Reagovat
vladis271

na druhú stranu. Už vyrovnal neuveriteľnú šnúru majstrovských titulov Pogby v MU: Fakt kapacita.

Reagovat
Swarley

tomu už taky chybí jen jeden na ten historicky nejlepší tým všech dob

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Swarley posúva svoje dno úplne hlboko, jemu tie sprostosti nelajkuje ani totálna dpofina od mufanov

Reagovat
avicii

Spodina

Reagovat
Swarley

Ale pořád jsem na vás nenarazil, ještě musím níž

Reagovat
avicii

Teba ten nas titul strašne vzal

Reagovat
Swarley

jste úplně neuskuteční, něco jako Lestr

Reagovat
avicii

Porovnávať Top velkoklub a najúspešnejší tim v anglicku s Liecesterom, ja ti neviem

Reagovat
Swarley

Já vás nesrovnavam s MU, máš v tom zmatek

Reagovat
Benzema

Veľa šťastia v EL a ešte k tomu snívaš o titulu PL tuto sezónu ? Musíš mať v sebe veľa vianočného vína

Reagovat
Swarley

To je slabota, to už si pobrečte mezi sebou

Reagovat
Sm0ker

Nekrmte trola :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nám radšej napíš nejake odborné analýzy ako vyššie ty trotlik

Reagovat
Benzema

Reagovat
vladis271

počkaj, teraz príde s tým, že máme v lige len jeden titul a LM sme vyhrali len 2 krát.

Reagovat
Swarley

Na to už jsem narážel úplně na začátku Vlado

Reagovat
avicii

Kedysi nas zato volali hystorici, teraz sa im to hodí na ligu aj ligu majstrov čakajú dlhšie než mi tak neviem, čo sú teda f e hlavne trofeje, sa mi zdá ale ze na všetky main trofeje sme pre nimi

Reagovat
iamek

Kluci jsou svátky. Nehádejte se.

Reagovat
Registrujisejenproto

strasny klaun

Reagovat
Benzema

Reagovat
iamek

A nebo Gerrarda

Reagovat
Chazy

Taky se prostě díky tomu může dostat do RM nebo Barcy, fakt vypadá jakože je jinde než zbytek toho týmu

Reagovat
Swarley

Jj, psal jsem to tady nedávno + jižan, tam to není nikdy nic překvapivého

Reagovat
Busby babes

Bruno nikdy neodejte, nech si to vsichni zapamatuji!!!

Reagovat
Swarley

Když bude nejhůř, láskyplně prodlouží navýšenou smlouvu jako třeba Salah Liverpoolu... Pokud se jedna o MU, tak rozuměj, že mu zacpeme hubu prachama...

Reagovat
iamek

#freesalah

Reagovat
Busby babes

tak ja to myslle jako vtip. Jinak ma Chazy pravdu.

Ale zatim to nevypada, ze by byl nespokojeny. ale za par let to muze vypadat jinak no...

Reagovat
Swarley

Však já to tak psal, musíme kolem něj postavit tým, který bude hrát pravidelně o trofeje, jinak bude dlouhodobě problém ho udržet...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

My ho tak utavíme během 2-3 sezón, že tam dopadne jak Hazard. Sice titul možná vyhraje, ale večně bude out

Reagovat
iamek

Musíme k němu přítahnout další star jinak fakt odejde

Reagovat
vladis271

dnes ma to napadlo. Ak ich my s City udržíme od tituly dosť daleko aspon počas dvoch sezón, tak učite príde niekto z big boys z juhu po Bruna. Bez srandy vypadá herne neuveriteľne.

Reagovat
smazaný uživatel

United jsou dost možná jediní na světě, kteří mají sílu na to udržet své nejlepší hráče i přes zájem Realu nebo Barcelony. Bruno je u nich asi rok, u něj to na přestup do Realu/Barcelony úplně nevidím.

Reagovat
Benzema

Ani v najväčšej sláve tu silu nemali. CR7, Ruud atď

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Loool

Reagovat
Benzema

Reagovat
Benzema

Dnes bol herne hrozny. Ale ma 1g + 1a

Reagovat
Raylan

Simulant a plačka, do Španělska zapadne. ale fotbalově parádní, to jo.

Reagovat
oli9

Tak v United by každý kreativní záložník působil jako polobuh...

Reagovat
REPLIKATOR

Lišky překvapily a obraly United o body

Reagovat
TheTopFootbaler

Jinak Victor out se zády, snad bude ještě aspoň na kousek sezóny zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už je jasné že v lednu musí přijít stoper

Reagovat
Swarley

No musí co nejdřív, protože dávám Baillymu zápas, maximálně dva

Reagovat
Busby babes

jeste brzy hodnotit jak dlouho bude mimo, ne?

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo to jo, ta druhá věta bylo jen mé zbožné přání. Ale má jít na operaci, takže bych to moc brzo neviděl.

Reagovat
czechfant

James hoří celý poločas, penalta je "jen" takové vyústění.

Reagovat
madridcan

RIP Francisco Gento

Reagovat
mickey mouse

Co ten ban pro Cavaniho? Vyšumělo?

Reagovat
iamek

Po novém roce se rozhoduje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Ole>Arteta>Lampard

Chambers>James

Santos>Chilwell

Frimpong>Mount

Tolerance fyzickych kontaktů v tenise > ve fotbale

Tohle mě nebaví..

Reagovat
Svatej

A abych nezapomněl

Top hrot > prumernej hrot > podprumernej hrot > vesnickej kopac > dva metry vysoká hrouda hoven > já > Werner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

On bude dobrej, protože i když je úplně z formy, furt se obvykle dostane do pár příležitostí za zápas.

Ale momentálně potřebuje dlouhou pauzu, odpočinout si a nehrát, aby se z týhle strašný šlamastyky dostal.

Reagovat
Svatej

Ja ho mit rad nikdy nebudu, vím to už teď...

Jeho hra neni oku lahodící, abych se jím bavil i kdyz mu to nestřílí. Neni to ani rváč, naopak pořádnej posera, kterýho by zápalem i samotnym fyzickym nasazenim ve vzduchu prevalcoval i Pedro a ta nejhorší věc - je to hnusnej diver.

Ten kluk ma v podstatě vsechno, co me na fotbale nebaví. Absentující technika, nezajem bavit, ochota padat, neochota se rvát a ani to není žádná zajímavá osobnost. Za me je to nudnej hráč, kterej určitě bude umět být užitečnej, ale kladnej vztah si k nemu nevytvořim.

Reagovat
martin.b

Popsal bych ho dost podobně, Lampardův styl založenej na kombinaci s využitím krajních beků mu podle mě nikdy sedět nebude, on je klasickej brejkovej hráč, umí rychle běhat, technika horší, důraz nulovej. Jsem zvědavej na další vývoj, ale momentálně bych se nedivil, kdyby příchody dvou němců stály Franka místo.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, pekné sviatky, zajtra asi odpíšem.

Reagovat
Svatej

Dekuju Oli, tobě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Cobra

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

to mas za to, ze fandis Chelsea, dobre ti tak.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Ještě bych to poupravil na James>James.

Reagovat
smazaný uživatel

krasny zapas, diky sampioni

Reagovat
PhilipS

Tohle je fakt čas zázraků. Arsenal výhra, Xhaka gól. Neskutečný

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, bylo naprosto jasné, že se chytí teď

Reagovat
smazaný uživatel

nikto sa este nechytil

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale prosím tě, teď to začne Arsenal drtit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd makovy, mozno v novom roku

Reagovat
Heisenberg

In hell you are forced to watch Arsenal defend a lead.

Je fakt super, že máme tak talentovaný mladý hráče vepředu a Tierneyho na levým bekovi. Pokud bychom posílili veprostřed zálohy, tak bychom nemuseli být tak marní. Teda aspoň v těch zápasech, kdy to soupeř nezavře.

Chelski dneska skoro větší důchodci než my bez mladíků, Will.I.am. jim fakt chyběl. Až na úsek hry od 10. do 25. minuty a posledních 10 minut fakt příšerní. Připomněli mi klasický výbuchy pod Wengerem, když jsme přijeli k týmům v prdeli a rozehráli jsme je do formy. Tak dík Frankie.

Reagovat
Liveral

Tak do středu máme Thomase klidně bych k němu vyzkoušel mobilního AMN a když před nima bude hrát nějaký AM mohlo by to fungovat

Reagovat
Heisenberg

Thomas určitě, jen to chce ještě jednoho až dva hráče do tý dvojky vzadu, aby Xhaka+Neny nastupovali až po nich.

AMN si veprostřed nekopne, Arteta ho tam stavěl jen proti amatérům v EL. I dneska tam radši dal Xhaku s Nenym.

Reagovat
stiflerovamama

Preboha dajte preč tú fotku, mne se z toho delá mdlo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

diky sampioni rok 2021 vidim na unbeaten

Reagovat
nani92

takže Arteta porazí Oleho aj Lamparda, ale všetci ostatní tréneri dokážu Artetu poraziť..táto hádanka nebude mať nikdy výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
berliner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Reagovat
spider_8

Taky je jediný z těchto 3 trenérů, který už má trofej

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
Freedo

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
icemike

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Mastný Chobot

naopak,

Lampard < Ole < Arteta < zbytok futbalovych trenerov sveta

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea odpad sme nechali doma, sance mladym a hned je to krajsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Golasso

Jako nakonec dost se štěstím, ale tohle by nás mohlo snad už konečně nakopnout . Snad Arteta viděl, kdo za nás opravdu CHCE hrát a bude na to pamatovat při dalších zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

V tomto mi Arteta pripomina naseho Koemana ze je mu jednoducho jedno ako to vyzera hlavne si pojde stale to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhrál

GIF: Homer s cedulí the end is near!

Reagovat
Ondiis

Super zápas z naší strany

Za nás hlavně Laca, Saca a stopeři (až na pencli), od Chelsea Zouma a Pulisic, zbytek otřesný.

Dokázal by někdo zjistit kolik centrů měla Chelsea dnes?

Reagovat
Ondiis

Saka* wtf

Reagovat
j_mrazik

Konečně hráli mladíci a ne ti starý vošousti a už to bylo lepší. Ještěže Frank je trouba a nepošle tam Girouda, který ty centry sbírá jak jahody na brigádě.

Reagovat
Heisenberg

Na Giroudovi bylo vidět, jak na hřiště nechtěl, aby nás nepotopil. Donkey, leader, legend

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Chelsea na Emirates poslední roky. Od dob Mourinha na Arsenal většinou neumí. Teď je to ale Arsenal, nejvíc tragický z ligy v současnosti. Proto je tu jasný důkaz, že Chelsea opravdu nemá na 5op umístění a Lampard není cesta kupředu

Reagovat
Liveral

No, alespoň se ukázalo že najednou nemáme nejhorší hrace na světě a když hrajeme normální rozestavení ve kterým má každej hráč úlohu která odpovídá pozici na který na tom hřišti hraje, tak vypadáme jako tým kterej už někdy hrál fotbal a to dokonce i stredaci a beci. Tak snad už bude konec experimentů

Reagovat
Golasso

Zas bych to tak nepřeceňoval. Hlavní rozdíl byl ten, že jsme konečně mohli nasadit moderní AM -> ESR, který je šikovný dopředu ze středu i křídla, ale dokáže máknout i dozadu a má dynamiku, takže pokryje mraky prostoru. To je typ hráče, o kterém tu píšu už dlouho, že ten tým a Mikelova hra potřebuje. Pak hrají líp i krajní beci a křídla, protože si to mají s kým dát + samozřejmě hrot. Nejde tedy o konec experimentů, ale o dodání chybějícího prvku do hry. Druhého takového hráče ale bohužel nemáme, takže se modleme, že se buď někdo koupí nebo ESR vydrží zdraví a forma.

Prakticky při tom samém rozestavení bez ESR jsme zase hráli solidní tužku. Záloha a obrana taky nic moc. Xhaka naštěstí podal solidní výkon, ale furt je to ten statický Xhaka jako dřív, ten už se běhat nenaučí. Elnenyho zase pošle na párek i chromá babka... tomu kdykoliv někdo udělá kličku, tak on ještě 5s běží někam směrem k šatnám. Obrana zase zavinila penaltu a takový Pulisic si tam s nimi dělal, co chtěl.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
John Obi Mikel

Hrůza. Proč hrál Werner v základu, proč tam šel o půli DZ Jorginho, proč tam nešel Giroud vůbec, proč jsme měli první střelu v 85., proč zrovna s Arsenalem, proč zrovna se současným Arsenalem, proč zrovna takhle na Vánoce, proč tak vysoká prohra???????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho tam isiel z dovodu, ze v pripade keby sa kopala penalta aby ju mal kto premenit.

Reagovat
Kwido

Reagovat
icemike

Tak to je docela škoda, že mu to nikdo neřekl

Reagovat
berliner

Arsenal Chelsea za to ze jste tam nedali Girouda

Reagovat
Liquid

taky nechápu, ikdyž Girouda nemusím, tak poslední měsíc a půl má asi nejlepší formu z hráčů Chelsea

Reagovat
berliner

Giroud legenda Arsenalu

Reagovat
Liquid

Lampard VEN! Hráči jako Mount či James by v této sezóně už neměli dostat prostor za Chelsea, velice hanebný výkon od nich, ať táhnou na hostování. Je to ostuda nebodovat s takhlec slabým Arsenalem a vedení by na to mělo reagovat. Poprvé jsme na bránu vystřelili snad až v 70.minutě, ta nudná lampardovská posunovačka nikoho nebaví a nevytváří šance. A prohrává 3.zápas venku po sobě.

Reagovat
Talker

Ty jsi strašný trol. Ten troling na Lamparda chápu, ale teď ještě zkoušet Mounta (který tam vytvořil penaltu, k tomu trefil z přímáku tyčku) a Jamese, který je regulerně našim nejlepším hráčem tuhle sezonu?

Upřímně radši bych tu měl Krleše než tebe.

Reagovat
Liquid

viděl jsem hodně našich zápasů, ne všechny, ale James a Mount v žádným z nich nepatřili mezi naše nejlepší hráče, možná patřili někdy k nejlepším hráčům soupeře jako dnes, Jamesův zkrat i dle komentátora rozhodl dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

I dle komentátora Mám dost.

Reagovat
Busby babes

je to jeden z nejrespektovanejsich diskuteru tady na EF.

Reagovat
TopinB

Nechápu proč dostal Amik ban a Liquid tady trollí už minimálně 7 let

Reagovat
smazaný uživatel

Talker neblbni! James best proti Evertonu, včera nejslabší! Pralesní Abraham mimo dorážky z půl metru taky hovno. Jorginho tam vůbec neměl co dělat. Lampard je totálně mimo! Kéž by mu ti 2 němci zlomili vaz. Stojí tam jak vocas, včera ani neměl sílu usrkávat ze sklínky.. Liquid má pravdu. Howgh

Reagovat
Raylan

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Přístup, motivace a hned to vypadá. Saka - ESR - Martinelli je sen, když se klukům chce a neplouží se tam. Taky jsme se dlouho načekali. Konec jsme si koledovali, ale Chelsea byla bezzubá. Jen tak dál, Amex hodně napoví na čem jsme.

Reagovat
martin.b

Dotknul se vůbec Havertz za těch 20 min míče ? Ten jeho přístup je fakt smutnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Marv

chvíli mi to jelo v hrozný kvalitě, ani jsem si nevšiml, že nastoupil

Reagovat
Walter_Sobchak

on a Werner su jak nemeckí pat a mat

Reagovat
Rothbard

Arsenal vyhrál zápas PL. Rok 2020 není normální.

Reagovat
Front hell

v suchem triku

Reagovat
Marv

Zasloužená výhra. Hroznej teda Elneny, na druhy straně James a Abraham..to byla tragédie

Reagovat
Nikikrew

Sice so stastim, ale je to tam (zasluzene).

Konecne, snad to nasich chalanov nakopne a najma im to zvysi sebavedomie do dalsich zapasov.

Vidno, aku dolezitu rolu hra 1 gol v zapase. Keby ho dala Chelsea a my musime utocit, nevyhrali by sme imo. Viac nam vyhovuje ked hrame na protiutoky kde je viac priestoru pretoze my nemame potrebnu kvalitu prehrat supera ktory to zavre.

Tierney u mna MOTM, fantasticky vykon. Dalej Saka, Xhaka, Martinelli super vykony taktiez. Stoperi velmi dobry a Leno na konci s prehladom

COYG!

Reagovat
Registrujisejenproto

James, Mount

Reagovat
Liquid

oba na hostovačku klidně do champu, do sestavy Chelsea nepatří

Reagovat
Raylan

Reagovat
stiflerovamama

Tak a ďalší zápas to chce utok Laca- Auba- Willian

Reagovat
stiflerovamama

*Auba-Lacca-Willian

Reagovat
Busby babes

Skoda, ze se Saka ukopl, ta penalta by byla daleko vtipnejsi.

Reagovat
vitasrp

To byl hrůzostrašnej výkon, fakt hrůzostrašnej. Jako kdybychom byli úplně uvaření, úplně bez energie, přitom k tomu není důvod. Soupeř vyhrával osobní souboje, byl více v pohybu, naši hráči reagovali pozdě, to prostě není dobrý. Ten výkon stál fakt za starou belu.

Samozřejmě tomu nepomohlo, že soupeř si do 60. minuty nevypracoval vyloženou šanci a vstřelil tři branky. Oproti zápasu s West Bromwichem tady ale nebyla žádná pasáž, kdy bychom byli lepší. Nebylo to prostě vůbec dobrý, chyběly tomu úplný základy a pak už je to jenom o tom, jak moc toho soupeř využije. V jiný den by to třeba bylo jenom 1:0, ale to je úplně jedno, když tým zahraje takovou sračku, tak si prostě o takový výklep koleduje.

Werner potřebuje delší pauzu, odfrknout, zapomenout na to, co předvádí, protože momentálně týmu spíš škodí. Nemá žádnou sebedůvěru, nad vším hrozně přemýšlí, takže než aby volil jednoduché řešení, balón předrží a pak tam vymýšlí úplné kraviny.

Docela se mi zamlouval výkon Odoie, najednou v té ofenzivní fázi byl další hráč, kterému se dá přihrát a není třeba se okamžitě strachovat, že hned o míč přijde. Dokud se Ziyech neuzdraví, tak bych ho rád viděl v základu.

Jinak ani Mendy poslední dobou nemá moc formu (dneska se mu branky nedají vyčítat), ale poslední dobou nic navíc nechytl a dneska tam předvedl ještě tu hrůzostrašnou hrubku. Hlavně ať se rychle vrátí k výkonům ze začátku sezóny a bude to oká.

A nakonec Jorginho... Dneska jsem si o poločase říkal, že jeho nasazení má smysl, protože s Kantém na defenzivním štítu jsme měli problém dostat v té defenzivní třetině hru pod kontrolu a vůbec rozjet akci. Bylo to i tím, že se Kanté nezatahoval mezi stopery, tudíž to v tý části hřiště bylo 2 na 2 a soupeř stopery chytře napadal a zavíral jim přihrávky. Jorginho se sice mezi stopery zatahoval a často jej následoval záložník soupeře, takže to otevřelo trochu prostoru ve středu hřiště, ale až na výjimky to k ničemu kloudnému nevedlo. A tou penaltou na konci to celé jenom podtrhl, letos je pro tým fakt zápornej a v tý hierarchii bych jej klidně posunul až za Gilmoura.

Reagovat
vitasrp

A ještě k tomu Wernerovi - častý argument je, že hraje na křídle, takže je mimo pozici a kvůli tomu se mu nedaří. Já si jsem ale prakticky jistý, že tím to není. Má spoustu doteků v prostorech, kde by se pohyboval jako (druhý) útočník, tedy ve středu hřiště, někde na hranici vápna atd.

Ve většině zápasů se po něm nechce, aby to kempil u lajny a posílal do vápna centry, tam je pak jasný, že u toho bude vypadat hrozně. Jasně, někdy se dostane do situace, kdy je úplně u lajny, ale to jsou tak základní situace, že by je profesionální fotbalista měl zvládnout. Ta pozice v tom tak zásadní roli prostě nehraje, nehledě na to, že až do půlky listopadu byl Timo i z toho křídla dost dobrý a týmu prospěšný (jasně, měl tam dřevácký momenty, které on bude mít asi vždycky, ale vypadal mnohem líp).

Takže teď prostě nevidím jinou možnost, než ho na pár týdnů odsunout na lavičky, používat ho jako náhradníka a dát mu čas. Oproti Torresovi si jsem prakticky jistý, že se srovná.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Já to k tomu Wernerovi taky někam posílal... Jeho heat mapa vypadá podobně, jako v Lipsku - on se taky pohyboval hodně v křídelních prostorech nalevo a pak kolem vápna:

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/GSPJQOPhmNh317dA4HOhy4ve9t8=/0x0:1624x409/1720x0/filters:focal(0x0:1624x409):format(webp):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/20021904/Werner_heat_maps.png

Ono je na něm (i na Havertzovi) vidět, že mají problém s tou rychlostí, kterou je potřeba hrát - musí hrát o dotek méně, musí hrát rychleji, s větší intenzitou. To je podle mého základní problém u nich, zvyknout si na tento aspekt ligy a přizpůsobit se mu.

Reagovat
Walter_Sobchak

Aj ked si pozreš videa tak sa pohybuje v skoro rovnakych priestoroch ako v Lipsku, s Tammym im to podla mna bude sediet ked si zvykne na ligu. Keby ešte na tej druhej strane bude Ziyech vo forme tak s utokom nebudeme mať najmenší problem. Len či to niekedy bude, momentalne na optimizmus neni moc dobra doba.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Wernera je podle mě problém v psychice. Táhne se to s ním už několik týdnů a má tendenci v tomto rozpoložení dělat naprosto nesmyslná rozhodnutí, komplikovat svou hru, což u něj vždycky vyústí v těžko uvěřitelný momenty totálního dřeváctví. Trpěl tím v německý repre, kde pod tlakem často selhával a ten tlak ve velkoklubu mu podle mě nebude sedět, v Lipsku měl relativní klid a jistou pozici. V klubu kvalit Chelsea podle mě bude často střídat období dřeváctví se zabijáckými časy, ale konzistentní střelec to podle mě nebude.

U Havertze to je podle mě ještě složitější, talentovaný hráč na pozici, která v současným fotbale vymizela. Aby se z něj dokázal dostat jeho potenciál, musel by ten tým mít v ofenzivě nějakou strukturu, což pod Lampardem pořád nevidím a být daleko silnější ve hře bez míče. Něco jako u Bruna v United, kolem kterýho se postavila celá ofenziva a vyplácí se to.

Reagovat
martin.b

Ten kluk byl jak šitej pro Bayern jako dlouhodobá náhrada Mullera, nechápu co chce se svým vyklusávacím přístupem dělat v anglii.

Reagovat
Gazdo

Uplne presne. Aj Hristo to dobre pise ze Kai je hrac ktory v podstate uz nema v modernom futbale prakticky miesto. Muller by tiez pravdepodobne v inom time ako Bayern uz nefungoval a bolo to aj vidiet pod Kovacom co sa stane ak zacne hrat inym stylom. Havertz je presne ten isty typ hraca akurat s horsim vyberom miesta ale zato s lepsou technikou. Podobny typ mi pride aj Reyna z dortmundu

Reagovat
Bayern +

Podľa mňa blbosť, Műllerov work rate Havertz nikdy nemal, nemá ani v tomto živote mať nebude. Kai vo farbách Leverkusenu je skôr podobizeň Jamesa z jeho najlepších rokov (cca 2014).

Naopak Műllera by som si vedel predstaviť pod Conteho vedením, také typy on žerie, akurát som si nie istý ako by zvládol 3-5-2, ktoré nikdy nehrával.

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlasím, oboje mi přijde přesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá aj dokazuje, že nie je v defenzíve tak dobrý, ako vyžaduje Klopp. Pozdravujem Víta.

Reagovat
ajouki

U Wernera přešli fanoušci Chelsea plynule od nadávek za zahozené šance k nadávkám, že neumí vůbec hrát. Viní z toho pozici na hřišti, která je až na pár zápasů konstantní. Dobré pro Chelsea je, že Werner na to nehledí a i když pak vypadá o to hůř, tak snaha v jeho hře je. Až se dá trochu do pohody, tak se mu to stokrát vrátí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
oddy

Reagovat
Raylan

CHO je nejtalentovanější hráč, který kdy z akademie vyšel, a to že nedostává šance, v současným rozpoložení, je tristní. Proti Ville v základu, jinak je Frank fakt dement.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PH8

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
merlick

- Saka a Martinelli MVPs, pochybujem ze ich udrzime ale.

- Belle je zrely na plazovy futbalik v tej jeho North Face pufferke

- Beast from the east, nicitel finskych amaterskych timov Willock si vybojoval dalsim famoznym vykonom(0 situacii vyriesenych spravne, vsetky suboje prehrate) predplatne na dalsich 30 minut od 60 minuty

- Lampy je pozeram ze podobny takticky genius ako Mikel, centrovanie do stredu zeme asi natoci. 75 centrov za minutu a posle tam radsej Havertza ako Girouda

- kombinacia pocas Sakovho golu bola vlastne to co chce Mikel hrat - rozohravka od brankara a postupny prechod az do finalnej tretiny, gratulujem Mikele vyslo ti to po 500 dojebanych rozohravkach!

- Xhaka sa tam zahral jednym passom na Ozila, pekne Granit, skoda ze Ozil takych zvladol 5 za zapas

Vyhra znamena iba to, ze Mikel si bude tuto sracku presadzovat aj nadalej, a za dalsich 20 zapasov nas mozno stretne tolko stastia opatovne

Reagovat
Le Gunner

Özil > Havertz

Reagovat
Liquid

nicméně oba mají suché triko

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kvasha16

do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

Jota > Werner

Reagovat
lofin9

Keby sme mohli hrat kazde kolo iba proti Chelsea alebo United, tak nam mozu davat titul uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Takové nezvladajka tady, to je hrůza. Ten hate na wernera je směšný. Hraje sice hovno, ale ti stejní lidi tady budou za pár měsíců zase psát, jaký byl Werner nejlepší kup, až začne hrát zase jak na začátku sezony.

Reagovat
berliner

Souhlasim

Reagovat
Svatej

Muzu ti garantovat ze to psát nebudu

Reagovat
Tolstobik

Zrovna ty to budes psat jako prvni....

Reagovat
Svatej

U koho jsem takhle.otocil, ze o tom jses tak přesvědčenej?

Reagovat
Tolstobik

Zouma

Reagovat
Svatej

Vidis, pravda

U Tima mi to nedovoli osobni odpor k tomu hraci, takze si stojim za tim, ale mas bod.

Reagovat
Tolstobik

Vsak pockej, Timo jeste bude hodne platnej pro Vas, zatim u Vas neni ani pul sezony....a osobni odpor beztak prekonaji vykony

Reagovat
Svatej

At si platnej klidne je, ja ho mit rad nebudu, duvody popisuju vys vitasrpovi.. Je to posera a diver, navic netechnickej a nezabavnej, ten u me sanci nema... Costa mel alespon koule prijmout rány a rvat se jak pes, tenhle nema ani to..

Reagovat
Tolstobik

Sakra, vy to v te Chelsea mate divne nastaveny - ja Costu nemoh ani citit

Reagovat
Svatej

Kdyz uz zmrd, tak spis nekdo jako Costa nez nekdo jako Neymar... At je z toho alespon citit testosteron..

Reagovat
Gazdo

Tak ale Costa je velakrat tiez solidna placka. Ale hej je to ten hrac ktory ked je vo forme v tvojom time tak ho mas proste rad

Reagovat
Svatej

Taky, v tech chvilich uz o mou prizen přicházel. Ale xkrat jsem ho videl prijmout flusanec, loket mimo hru a nehrotil to, spis hledal zpusob jak to vrátit, takovej pristup mam radeji.

Reagovat
Gazdo

To sa zhodneme ked uz zmrd tak chlap

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

tak Costa je ten z tych, ze ho mozes len ak hra za tvoj klub, inak je to solidny hajzlik

Reagovat
Front hell

Zrovna jeho bych neměl rád ani za svůj tým. On, Pepe a fellaini.

Reagovat
kvasha16

tak to uz je individualne

Reagovat
Front hell

Však jasně a začínám to tak mít i u ceballose.

Reagovat
Remt

A Ramos

Reagovat
Front hell

Na toho jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Posera a diver

Reagovat
Svatej

Ten hrac se soubojum a fyzický konfrontaci aktivně vyhyba jeste vic nez Hazard, tohle na profesionální úrovni v takový míře vidim prvně. On hraje, jako by mel PTSD z nejakyho souboje pred lety, fakt je mi stydno.

Minulej zapas se vyhybal souboji s prckem Bowenem, to jsem neveril svým očím.

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

v tomto je hlavny vinnik Lampard, v poslednom case boli zapasy ked Werner proste musel hrat lebo nemal kto, ale napriklad dnes kludne mohol hrat CHO

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Tak snad v pondělí nastoupí a ta hra bude vypadat jinak.

Reagovat
Walter_Sobchak

Alebo to bude rovnake a Lampard out. Lebo další 3 hráči za 200 mega mu už neprídu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

ako prehnane ocakavania by som tiez nemal, CHO predsta len neni v takej forme aby to sam nejak zasadne zlepsil, kazdopadne zmenu na tom pravom kridle potrebujeme

Frank Lampard na otázku, zda ho výkon Tima Wernera zklamal a zda nepotřebuje odpočinout: “Uvidíme. Góly nepřichází, což je něco, podle čeho budou ofenzivní hráči vždy hodnoceni. Pokud jde o poločasová střídání, mohl jsem zvolit lépe, ale cítil jsem, že tým potřeboval v těchto dvou oblastech dodat energii. Timo pro nás dnes nebyl při hře s míčem i bez něj takovým přínosem. Pořád ale opakuji, že mu musíme dát čas. Co se týče únavy, budu si s ním muset promluvit.”

myslim ze po tomto nastupi CHO, resp. nenastupi Werner

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icemike

Už aby to bylo

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

mistni fnukny tu nadavaji sproste novym hracum uz v prosinci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

...ale Busby pisal, ze sa ukopol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Reagovat
PH8

Sice je to zvláštní doba a nakonec jsme z toho zase udělali zbytečný peklo, ale výkon i výsledek zahrál. Snad Arterovi dá nějaký prostor pro práci, ikdyz jsem tu poslední měsíce snad jediný kdo mu věří a myslí, že ten směr je správný.

Reagovat
Golasso

Neboj, jsme minimálně dva, kdo Artetovi věří

Reagovat
J0EL

Ako smer spravny zatial uplne nie je, pretoze napr. Wilian nehral len kvoli Covidu, stale nemame jedineho kreativneho hraca, ktoreho by Arteta staval a napriek tomu odpisal Ozila. Neviem tiez ci ten "deadwood" (Luiz, Willian, Cedric) si tu natahal on alebo je to Eduova praca. Protezuje hracov ktori na to nemaji (Willock, Nketiah...)...

Ale urcite ten jeden prestupak si zasluzi. Tuto sezonu uz aj tak mozeme odpisat, takze je to jedno

Reagovat
Golasso

To máš těžký, protože nejsme tým, který tu přestavbu zvládne v krátkém čase, a proto jsou nutné tady ty nepříjemné mezikroky .

Willian se zatím jeví, jako fail, ale ten přestup celkem smysl dával. Potřebovali jsme někoho ideálně zadarmo, kdo má zkušenosti v PL a pomůže nám podržet míč na soupeřové půlce + něco rozehrát - tady se ten Willian nabízí. Blbé je, že on není žádný tahoun a většinou se sveze s mizérií zbytku. Našel bys spoustu lepších hráčů, ale na ty zase nebyly prachy a my potřebovali financovat jiné přestupy.

Ozil se podle mě odstavil sám. Evidentně je tam mezi ním a klubem konflikt, který nemá řešení. To není Artetova chyba, protože tohle už si "vyžral" i Emery. Snad se chytí ESR, který je do moderního fotbalu stejně lepší, než Ozil .

Luiz určitě není Artetův přestup, protože přicházel a hrával dávno před jeho příchodem. Navíc (hate stranou) to není úplně špatný přestup. Já tam furt uvidím raději Luize, než např. Mustafiho a bez Luize bychom podle mě nevyhráli ten loňský FA Cup + bychom možná skončili ještě hůř v lize. Já jsem prostě rád, že Luiz přišel, když Kos odešel, tak jak odešel...

Cedric přicházel, když byl Bellerin (+Chambers) dlouhodobě zraněný a AMN byl jediná varianta ne RB. Chyba nebyl příchod Cedrica sám o sobě. Chyba byla, že se neprodal někdo z dvojice AMN/Bellerin.

Willock a Nketiah ... sice je taky moc "nemusím", ale jsou to prostě mladé naděje. Oba makají, takže si o ty minuty říkají a pokud chceš z těch mladých hráčů něco dostat (minimálně solidní cenu na přestup, když ne výkony), tak je prostě musíš nasazovat aspoň na těch 30 minut ke konci. A v EL do rotace hrají solidně.

Přestupák si zaslouží určitě, ale je otázka, co z toho bude . Mě znervózňuje spíš ten bordel ve vedení, než Arteta na lavičce

Reagovat
J0EL

Sorry, ale okrem mozno Cedrica, nesuhlasim s nicim

Reagovat
Golasso

V pohodě

Reagovat
merlick

tak tak, Golasso zije asi v alternativnom vesmire a popisuje stav kde hrame o top 4 a nie sme 14ty

Reagovat
Nikikrew

Akoze Ozil nehral v modernom futbale? Viem co tym narazas ale opat len dalsie nelogicke kopnutie si do stale nasho hraca. Ci vari 3-4 sezony dozadu kde sme hrali 100krat nasobne lepsie ako tuto sracku v lige sa nehral moderny futbal? lol

Reagovat
Golasso

Tak za Wengera jsme hráli hodně specificky. Jestli to byl "moderní" fotbal, to si nejsem úplně jistý, ale ok. Každopádně moderní =/= pěkný a nemá to co dočinění s výkony. Můžeš hrát nějakou starou klasiku a hrát ji dobře. Taky můžeš hrát podle posledních trendů a hrát mizerně (jako např. my za Emeryho s těmi rozehrávkami od gólmana). Asi se ale oba shodneme, že hráči jako Ozil z fotbalu pomalu mizí a nahrazují je spíš hráči jako KdB, pokud klub vůbec kreativitu praktikuje. Nejblíž k tomu "modernímu" (to slovo je dost debilní, ale lepší mě nenapadá ) AM má u nás ESR - toť vše, žádné extra kopnutí do Ozila v tom být nemělo.

Reagovat
PH8

Moderní je takové debilni slovo ve fotbale. U nás je moderní styl Slavie s miliony kilometrů. Po MS mohlo být moderní hrát destruktivní fotbal s hráči jako Kante-Pogba. Naštěstí to přímé porovnání United/Liverpool/Chelsea to nasměrovalo někam trochu jinam.

Reagovat
aramaki

Súhlas so všetkým

Reagovat
PP

podpis.. Xhakovi sedne jeden zápas z deseti, já bych ho už roky vyhodil, obranná hra mimo 16ku je katastrofa, centr proti nám pošle úplně kdokoliv, kolik měla dnes centrů Chelsea - na dvacet? Jeden celkem povedený zápas nic neřeší, snad to nebude jenom klesat a ode dneška se odrazíme.. aspon trochu.

Reagovat
merlick

Xhaka dal gol, to si anti-scapegoat kult zmlsne :) Lebo tu nie je nikto zodpovedny, hraci uz vobec!

btw mal 78% pass success rate

Reagovat
PH8

Už jsem to tu párkrát psal a nechci se furt opakovat. Mluvím hlavně o tom, že tam má opravdu hodně hráčů do 23 let s velkým potenciálem a má i hráče kteří něco dokázali a mohou jim něco předat. A místo toho aby se ze současného kádru zkoušelo vyždímat nějaké 6. místo s velkým štěstím, tak je prostě prostor na to zapracovat ty mladé hráče, zkusit najít nějaký styl hry a rozestavení. Prostě ten tým přebudovat.

Reagovat
Golasso

Ještě k tomu Willianovi - minimálně funguje jako dobrý hromosvod frustrace fans a dost snížil tlak na Pepého . Kdyby tu nebyl, tak to Pepé schytává strašlivě...

Reagovat
smazaný uživatel

pepe ja hrac ktory potrebuje doveru, vlani sa uz do toho dostaval a tym willianom sme ho podla mna definitivne zabili..aj ked je jasne ze si za to moze aj sam

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme kazdy hrac potrebuje doveru ale pepe je z kategorie krehkych

Reagovat
Golasso

To souhlasím, že potřebuje důvěru, ale nemyslím si, že jsme ho Willianem zabili. Důvěra je hezká, ale mít důvěru trenéra a zároveň to schytávat od fans není nic moc. A letos, když se nedaří, tak fans prostě hledají hromosvod pro frustraci. Kdyby tu nebyl "pitcha z Chelsea" Willian, tak to o to víc schytává "žok peněz" Pepé je to spíš taková myšlenka "navíc" a docela detail, ale i to by mohlo Pepému pomoct.

Posadit Williana momentálně není navíc složité a fans si strašně přejí, aby se tak stalo. Pepemu stačí, aby se trochu chytil a může z toho vylézt jako vítěz o místo v sestavě a zachránce v očích fans zároveň ... má to ve svých rukách a teď už je to jenom na něm

Reagovat
merlick

wau, toto tvoje obhajovanie neobhajitelneho. Ten chlap mal za 900 minut jednu strelu na branku. Tak a teraz povedz ako tam je na centrovanie(Arsenal ide hrat na centre - okej ) alebo na stabilizovanie a podrzanie(proti-utoky nas zdobili a na tie jedine mame hracov), kde iba extremne spomaluje hru

Reagovat
Golasso

A jak to souvisí s tím komentářem, na který reaguješ? Vždyť tady jen píšu, že je Willian v hierarchii hejtu vysoko, a proto se jiným hráčům (hlavně Pepemu) líp dýchá

Nahoře jsem psal, že se zatím jeví jako fail, takže to nepopírám. Zároveň je ale blbost ignorovat důvod, proč ho Arsenal chtěl přivést. Loni jsme měli obrovský problém držet balon na soupeřově polovině a na to je hráč jako Willian super a když nemáš prachy na přestupy (resp. je chceš použít jinde), tak prostě bereš, co je. Že ten tým má milion dalších problémů, které Willian neřeší a není to ani tahoun, který by strhnul celý tým, to je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu velmi neverim, ale fandim bol by som rad keby sa otocili a zacalo darit, ale dufam ze budu hrat esrovia miesto willianov, to ma velmi odpudzovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Smith Rowe?

Reagovat
smazaný uživatel

prvykrat v sezone sme mali hraca co prepajal zalohu a utok, ukazoval sa, prihral a hybal sa, nestrcal loptu a zaroven bojoval, radost pozerat, a to este vie vic ako ukazal dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Mám radosť kvôli tebe.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
PH8

Za mě výborně, ale nevím jestli to je tím, že je tak dobrý, nebo prostě že ta Arterova hra vyloženě potřebuje kreativní AM a on je jediný kdo to umí zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

No PL manager has lost more games this December than Frank Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

První místo

Reagovat
spider_8

Koukám, jak si vedl v prosinci v Derby a docela v pohodě - 3-2-1. Tohle je spíš Chelsea curse

Reagovat
Busby babes

zase koukam ze Everton, Wolves a Arsenal, vsechno venku... to pak neni takova tragedie jak to zni.

Reagovat
spider_8

No to bys musel vidět jak to vypadalo herně, hlavně dneska

I proti WHU to byla tragédie a to jsme vyhráli 3:0.

Reagovat
Walter_Sobchak

Presne, posledny mesiac z toho futbalu nemám ani trochu radosť a viac pri tom trpím. Ani nechcem vediet čo sa bude diat ked s Villou a City prehrame, to už bude Lampard OUT minimalne medzi fanušikmi určite.

Reagovat
mimi_united

LampOUT

AllegrIN

Dosť pravdepodobné

Reagovat
Sandstorm

TuchIN AllegriNO

Reagovat
smazaný uživatel

Willian and Luiz both "sick" but not Covid. Reckon they're getting kicked out and the rumours are true

boze to by bola krasa sezona by sa otocila

Reagovat
BaggioRoberto

Nechteli hrat proti Chelsea. To je ta nemoc.

Reagovat
BaggioRoberto

Chelsea To je ostuda.

Reagovat
vodka

https://twitter.com/Squawka/status/1342917928619036672

Lamaprd se dal na Artetovu taktiku proti AFC?

Reagovat
Walter_Sobchak

Však my tiež nedokažeme dat inak gol ako po centri či už z hry alebo z rohu. Lampard nemá žiaden systém a ked niečo nevymyslí tak tu dlho nevydrží. Dost som sa bál či zrovna on nebude ten čo bude team brzdiť a nakoniec vyzera že je to dost možné.

Reagovat
spider_8

No, dnešní zápas odmítám hodnotit, protože se v mých očích vůbec nestal. Ale jinak je to úplná kopie loňského prosince, vstoupili jsme do něj ve velké herní pohodě, po nejlepším úseku sezony a najednou jsme z ničeho nic úplně bez šťávy a herně marní. Vážně nevím proč. Malá útěcha alespoň je, že ztrácíme v těžkých venkovních zápasech, kde ty ztráty tolik nebolí. Loni jsme prohráli doma s WHU, Sotonem a Bournemouthem.

Teď nás čeká sakra důležitý zápas s Villou, protože jestli projedeme i ten, tak pak máme doma City a ten tým se může dostat pod enormní tlak. Jestli to zvládneme, tak aspoň minimalizujeme škody a budou 2 týdny bez PL zápasu, jenom s vloženým FA cupem s Morecambe, a tam bych některým hráčům dal úplné volno.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

pekne triezvo s odstupom

Reagovat
spider_8

Jinak to dneska nešlo.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/B_Fernandes8/status/1342900220800217090

Bruno dneska venoval oslavu golu Matovi... nestalo se mu neco? Nebo, ze by odchazel?

Reagovat
andkoo

To musí byť korona alebo nejaké iné zranenie, inak by určite hral namiesto Jamesa

Reagovat
Busby babes

to by urcite nehral.

Reagovat
iamek

Zajímavé. Psal na instagram - Now time to recovery and come back stronger.

Takže to vypadá na něco vážnějšího.

Reagovat
Vánoční owník

Prohrát s tímhle Arsenalem, no ostuda... Na Lamaprdově místě bych asi zvažoval vrácení trenérské licence po takovém fiasku...

Reagovat
EXoRcIsT

OT: nejaka detektivna komedia ako Knives Out ?

Reagovat
Busby babes

docela dobre funguje, kdyz to zadas do Netflixu a kouknes, co ti to nabidne mimo to...

Reagovat
Lacko_Boh

Ja osobne sa s celou rodinkou na vianoce vzdy dobre zasmejeme na schindlerovom liste ale podla traileru z Knives out by ta asi mohlo viacej bavit Nice Guys aaaaaaa ktore si uz urcite videl, ale pisem to pre istotu

Reagovat
EXoRcIsT

videl

Reagovat
smazaný uživatel

Kiss Kiss Bang Bang. Stejny reziser jako Nice guys.

Reagovat
Lacko_Boh

a bavilo ta to? Velmi nenaplneny potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

No uz je to pekna radka let co jsem to videl, takze detaily uz si moc nepamatuju. Nicmene zklamany jsem z toho urcite nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandler s Aniston maj neco podobnyho. Ale je to celkem sranec.

Reagovat
kvasha16

to ma neprekvapuje, tych dvoch si neviem predstavit v takom dobrom filme ako Knives Out

Reagovat
Sandstorm

Náhodou k petce Braníka je to dobrej film

Reagovat
TopinB

The Gentlemen a Snatch bych doporučil, nejsou detektivní, ale krimi určitě

Reagovat
EXoRcIsT

videl som to uz velakrat ale asi si to dam znova

Reagovat
TopinB

Ale co se týče těchto "dramedy" detektivních, tak to jde většinou vidět v seriálech, např. Castle, White Collar, Lucifer, Hawaii 5-0, Magnum PI, Burn Notice

Reagovat
kvasha16

ked uz sme pri tom, tak odporucam aj ine od Ritchieho ak si nevidel, napr. Sbal prachy a vypadni, Rocknrolla a pod. ... natocil aj Sherlocka Holmesa ale to si asi uz videl

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

https://www.moviezone.cz/clanek/39595-tema-10-nejlepsich-filmovych-detektivek-ve-stylu-hitu-na-noze

ja doporucuju Murder by Death...je to starsi,ale opravdu dobry...

Reagovat
Busby babes

Wonder Woman 1984. omg, to je kravina. Ona fakt hrat neumi...

Reagovat
Azazelo RD

Ale furt je lepší herečka než Ben Affleck.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, Ben Affleck totiz neni herecka.

Reagovat
Busby babes

Affleckovi tuhle nasli naprosto dokonalou roli. Autistu. Jelikoz taky hrat neumi, tak tam vyuzil ten svuj jeden vyraz a v tom Accountantovi byl naprosto skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Salomon Grundy.

Ale ja mam Afflecka rad.

Reagovat
Busby babes

ja celkem taky. ma dobry filmy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho inak ani ako s tym jeho vyrazom neviem predstavit

Reagovat
Kapřík

Regulérně jeho nejlepší dosavadní výkon. A taky skvělej film.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Detective

Zatím ne. Ale nikdy neříkej nikdy.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

rozhodne ma lepsi kozy...

Reagovat
kvasha16

teraz kto?

Reagovat
Busby babes

Gal Gadot.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ona ziadne nema ci?

Reagovat
Busby babes

co je maly, to je hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved nenamietam aj tak som skor na zadky, takze mi nevadia ani pristavacie drahy

Reagovat
kvasha16

a navyse jej tvaricka, hlavne ten usmev, vynahradza aj tie male kozy, cize pohoda

Reagovat
Gazdo

To treba vzdy zenam hovorit ked sa pred nimi chlap vyzlieka

Reagovat
Remt

To teda u nader podle mě neplatí:D

Reagovat
Busby babes

proti gustu...

Reagovat
Front hell

Přesně,kozy musí být pěkně velké

Reagovat
Remt

Velký a plný, prdel pořádně velká, to je pak paráda:D

Reagovat
Front hell

Zadek už tak velký byt nemusí,ale jinak souhlas

Reagovat
Sandstorm

Film jako Wonder Woman není tolik o herectví. Stačilo by jen aby to nerežírovala a nenapsala ta feministická kudlanka Jenkins.

Reagovat
Busby babes

ten film vubec neni feministickej. Jen proste spatnej.

Reagovat
EXoRcIsT

to je ta co dostala dalsi star wars film nie ?

Reagovat
r.mrazik

klidne at je feministicky,ale at je dobry...coz WW teda neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tobe se to libilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem a ani mě to nezajímá, čisté jen ke gadot.

Reagovat
Lacko_Boh

ona nevie ani poriadne po anglicky. Je pekna ale nie je dobra herecka.

Reagovat
Busby babes

aha. no hele, je hezka, ale hrat proste neumi no.

Reagovat
smazaný uživatel

čistě*

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsem to zkusil a vypl v pulce.. snad nejslabsi film z komiksovek za hodne dlouhou dobu

Reagovat
r.mrazik

uz prvni WW byla takovy "meh" a byla brana lepe jen diky tomu,ze predchozi DC filmy sracky...

Gadot je drevo, Pine je fajn,ale to nestaci

Reagovat
Busby babes

prvni me celkem bavila. zadnej slagr, zadnej pruser. tohle je dlouhy , hloupy, divny a nebavilo me to vubec.

Reagovat
r.mrazik

prvni presne jak pises...takovy "meh"...

Reagovat
patas92

První film je úplně v pohodě. Tohle je horší, než JJ nebo Birds of Prey. Ani nevím, kdy jsem v áčkové produkci naposled viděl podobnou sračku.

Reagovat
patas92

*JL

Reagovat
r.mrazik

Ten první byl pro mě průměr. 6/10

Reagovat
Jardin

Jmenovat se to Flynn Carsen - Džin v láhvi,tak si řeknu, že to byl dobrý béčkový film. Ale tohle byla fakt sračka. 80. léta mi to připomnělo snad jen díky tomu oblečení ve fitku. Soundtrack taky hrůza.

Reagovat
patas92

Je to sračka. Diskuze o tom filmu na redditu je ale naopak skvost

Reagovat
Shevchenko

Ale je to nejhezčí herečka v Hollywoodu.

Reagovat
Lacko_Boh

Margotka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
merlick

takemu krestanskemu cloveku sa paci najviac zena ktora vypada ako tuctova texaska pornoherecka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem tu videl ty reakce tak jsem si radsi pustil tu novou pixarovku (Soul). 10/10, niceho nelituju. Legitimne jeden z nejlepsich filmu tohohle roku.

Reagovat
Busby babes

taky se chystam, kamoska videla vcera a hrozne si to chvalila.

Reagovat
kvasha16

Frank Lampard: “Ve fotbale jsou určité základy, které se volby taktiky či herního systému netýkají. Mluvím o tom, zda se rozhodnete běžet, zda se rozhodnete podpořit svého spoluhráče, zda se rozhodnete ke sprintu nebo jen vyklusáváte a myslíte si, že možná běžet nemusíte. My jsme dnes činili ta špatná rozhodnutí. Jsem naštvaný. Hráči musí převzít odpovědnost, stejně tak i já. Pokud hrajete na 60-70 procent, nemáte šanci vyhrát žádný zápas.”

tak aspon ze jasne pomenoval problem, uz len ho vyriesit

Reagovat
icemike

Bič na ně

Reagovat
r.mrazik

je v prdeli,jak mu to ti hraci kazi

Reagovat
Talker

Což je ale pravda, chyběla tomu intenzita, všechny souboje jsme prohrávali a byli jsme tam pozdě. Pokud je tým v krizi, tak musí žrát trávu a makat na 100%, což tam včera opravdu nebylo.

Lampard musí změnit sestavu/taktiku. Werner musí na lavičku, je uvařený, za mě ideálně hrát zálohu Kante-Mount-Ziyech a ofenzivu Puli-Tammy-CHO. Bohužel tam není nikdo na lavičku na křídlo, ale tohle by nám mělo přinést kreativitu a energii.

Reagovat
r.mrazik

takhle se to da brat u kazdeho,ze mu to ti hraci kazi

nejlepsi v tom byl zdenda nescasny...

lamps tam je od toho,aby to dobre postavil a podle toho co pises,tak se mu to nepodarilo

Reagovat
Walter_Sobchak

Ciel je jasný, uhrat top4 a dalšiu sezonu bojovat o titul aspon do posledných kôl. Ked sa mu to nepodarí tak pôjde a skusime to zase s niekym inym. Novu polku zakladnej zostavy zase nedostane takže je to už len na nom ako si poradí s tým čo má.

Reagovat
r.mrazik

to jste ale o rok poskocili ne? top4 byla loni a letos vzhledem k nakupum boj o titul

Reagovat
Walter_Sobchak

Neviem kto čakal titul po vymenenej polovicy zakladnej zostavy ale to musel byť riadny snílek alebo niekto kto si futbal predstavuje ako fifu. Ja som čakal skôr že na začiatku sezony to bude škrípať ale postupne sa budeme zlepšovať, preto som momentalne trochu sklamaný pretože tam progres moc nevidno. Ale Frank má ešte pár mesiacov na to aby s tým niečo spravil a ked nie tak pôjde. Pretože neni možne aby ten utok absolutne nefungoval s toľkými talentovanými hráčmi čo tam máme. Proste neverim že by sa aspon 1 stabilná trojica nenašla, aj ked su Werner a Havertz totalne z formy.

Reagovat
r.mrazik

Koupit hráče za takový prachy po předchozí úspěšný sezóně a dělat že se nejede na titul...hm

Reagovat
Talker

Tak ono se to musí vzít v kontextu. Stále budujeme tým, před rokem jsme začínali prakticky od nuly. V základu zažil Sarriho Kante. A to byl manažer 2 roky zpátky.

My vyrážíme mnohem blíž Liverpoolu před Kloppem než třeba Guardiolovu City. Nejsou tam až takové základy, všechno se buduje prakticky od nuly. Klopp potřeboval kolik? 4 roky na LM a 5 let na titul?

Reagovat
r.mrazik

srovnavat liver a chelsea bych moc nedelal uz vzhledem k financim a jeden rok banu na tom roli nehraje

hele...je mi to jedno...loni skoncila chelsea o skore 4 a pak nakoupila hrace za kolik?200 mega liber?

hrat si na to,ze cil je top 4...no...

samozrejme budovat tym chce cas,ale momentalni "vyhovorky" bych spis vymenil za to,ze lampard je zatim dost neschopny z tech novych kvalitnich hracu slozit fungujici tym

Reagovat
Talker

Tak tady hraje roli zase to, že sice se nakoupilo za 200 mega, ale máš tým poskládaný z 9-10 nových hráčů v základu (kteří ještě 18 měsíc zpátky v CFC nehráli - Zouma byl 2 roky na hostovačkách, takže ho počítám prakticky jako "nového", stejně jako mladíky).

K tomu nebyla absolutně žádná příprava, byl jeden zápas. V tu chvíli všechno vytváříš za pochodu během sezony, která je nahuštěná a hraje se co 3 dny. Pro nás je to o to náročnější, že vytváříme nový kádr. Nebyl prostor to sehrát během léta, nebyla možnost natrénovat a nacvičit situace, vyzkoušet různé varianty, zapracovat posily. Naší přípravou byl prakticky první měsíc ligy.

Navíc jak říkám, ten kádr je extrémně mladý, v ideální sestavě máš 6-7 hráčů pod 24 let - starší jsou v poli akorát stopeři, Kante a Ziyech. Je něco jiného zapracovat mazáka, který má odehráno a mladšího hráče.

Před pár týdny nás pasovali experti na favority na titul. Já zůstávám realistou, podle mého jsou favoritem City a Liverpool a my jsme v té druhé skupině s váma a Tottenhamem. Prostě máš 5 týmů, které chtějí LM a titul a reálně někdo bude nešťastný.

Reagovat
r.mrazik

hele...mas zaklad tymu,ktery udelal ctvrty misto

nikdo te nenuti tam rvat najednou vsechny posily

muze tam hodit silvu,ktery je stale svetovy stoper a dalsi hrace zapracovat postupne,pokud si to nesedlo odzacatku...a vod toho tam je lampard

tyhle vyhovorky...chelsea to nemela o nic slozitejsi nez ostatni tymy

proste to lampard zatim nezvlada srovnat

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

vlastně i to, že není nějak daná nejsilnější sestava je docela důkaz toho, že si to furt sedá.

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
vitasrp

Jako ta nejsilnější sestava je známá a je to ta, která hrála od konce října do začátku prosince.

Od tý doby se ale zranili 3 křídelní hráči ze 4, Havertz prodělal covid, po kterém vypadá jak Pogba po covidu (takže absolutně nehratelnej) a Werner se úplně uvařil, takže ta ofenzivní část najednou z plynule fungujícího celku přešla ve strašlivou sračku, kde to na sebe nepasuje.

Reagovat
vodka

Zranění beru, ale i tak jsou tam nedořešené věci, jestli má nastupovat Abraham/Giroud (i když tady má Lampard celkem jasnou preferenci v Abrahamovi). Kam s Mountem, jestli stabilně do středové dvojky, nebo ho vysunout výš. Není dořešená ta trojka pod útočníkem. Jestli je v základu Ziyech a Werner, tak tam není místo pro Pulišiče apod. Jako jasně, konkurence je potřeba, ale ty máš třeba za předpokladu plného zdraví všech jakou představu o nejsilnější sestavě (od zálohy po útok, obrana je docela jasná)?

Reagovat
vitasrp

Jako u toho Abrahama mi nic nedořešenýho nepřijde, Lamps mu věří a co se herních charakteristik, tak toho týmu dává víc jak Giroud, protože krom zlepšený hry zády k brance je pohyblivější, dokáže si naběhnout za obranu a zatlačit ji tak do větší hloubky a má víc energie pro presink. Giroud je taky dobrej a čím je starší, tím ho mám radši, ale herníma charakteristikama je omezenější. Když ale dá v zápase 4 góly, tak pak ho neposadíš, žejo, kór když v dalším utkání si připíše další přesný zásah.

U Mounta je to celkem jasný, loni se hrálo spíš 4-2-3-1 a hrál podhrota, byl blíž k vápnu soupeře, takže měl víc gólů+asistencí, letos byl nucen začít sezónu na kraji, ale od půlky října hraje v kuse levýho středního záložníka v systému 4-3-3 a jeho výkony jsou stabilně dobrý.

Úplně ideální složení je v tuhle chvíli podle mě takovýhle: Obrana - Havertz, Kanté, Mount - Pulišič(Werner), Abraham, Ziyech.

Do tý sestavy se bohužel nejspíše nedá narvat Pulišiče i Wernera naráz (když jsou všichni zdraví), to by ale neměl být takový problém vzhledem k tomu, jak náchylný na svalový potíže

je Pulišič.

Reagovat
Miguel19

No nevim. Cílem bylo v pohodě být v top 4 a co nejvíce se přiblížit Live.

Nás naopak čeká tuhý boj o čtvrté místo..

Reagovat
Walter_Sobchak

Jasne, ale to sa dost možno nepodarí. Pokial Lamps dá top4 tak ho určite nevyhodia. A dalšiu sezonu už to musí byť boj o titul inak bude mat dost problém. Hlavne ked bude dostupný nejaky nadejny manažér a nie len Tuchel, Allegri a podobní.

Reagovat
kvasha16

tieto prognozy, po 3 zlych zapasoch december nam nevysiel, ale uvidime ze co bude dalej, ak sa nespamatame, tak ani tu TOP4 nedame, ale ak sa vratime k forme z jesene, tak kludne mozme skoncit aj 2.

Reagovat
Talker

Tak oproti zápasům na začátku prosince tam byla ta intenzita nižší. Neříkám, že mu to hráči kazí, ale pokud hrají opravdu o 20% méně aktivně a agresivně a soupeř na 100%, tak je to rozdíl.

Reagovat
kvasha16

teraz neviem ci si len chces rypnut alebo ako?

Reagovat
r.mrazik

jak tomu rikaji na slovensku? vyhovorky?

co treba,ze netrefil taktiku,nebo sestavu?

Reagovat
kvasha16

jo, vyhorovky, ale toto podla mna nie je ten pripad, kvoli tomu: "Hráči musí převzít odpovědnost, stejně tak i já" - kde jasne spomenie ze aj on musi prevzat zodpovednost

co sa tyka toho ci trafil taktiku, tak prave v tom rozhovore hovoril ze su veci ktore sa netykaju taktiky a tie sme odjebali, tie uplne zaklady

co sa zostavy tyka, tak podla mna nastupila najlepsia mozna, maximalne mohol hrat CHO namiesto utaveneho Wernera

Reagovat
Talker

Tak ono sestavu lepší dát asi nemohl, je otázka, v jaké kondici byli křídelníci po zranění. Zítra musí hrát na křídlech bez Wernera.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Neskutečný, že s náma dokázal Carlo udělat už 4 ligové výhry v řadě, když nám vypadli vlastně už skoro všichni klíčoví hráči a hrajeme na 4 stopery vzadu a kromě Doucourého už zas s hlemýždí zálohou. Na wingbacky se mu to úplně nepovedlo, ale zvládl přijít s něčím jiným, co je hned o poznání funkčnější. Dneska udělal na papíře úplně divná střádání, ale kupodivu to fungovalo a pomohlo to přinést 3 body. Přesně před rokem nás přebral na 16. místě. Dneska jsme v tabulce na 2. fleku. Máme štěstí, že máme Carla.

Ancelotti: “I am really pleased to manage these players. I am really pleased because I found the right club, a nice club, a family club. I live in a nice area so after one year I can say I was lucky."

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Liquid

Oni ho ještě nevyhodili ? Asi si na stamfordský most budu muset dojít

Reagovat
Sm0ker

Pár kol zpátky tady vyřvávali o titulu.

Reagovat
kvasha16

po prve: kto? ... po druhe, ten blbec je troll, skoda reagovat nanho

Reagovat
diastan

Nějaký City fan, co sleduje zápasy ?

Přijde mi ta hra nějaká divná.

Jinak Stones už 720 minut bez obdrženého gólu, 93% přesnost přihrávek, 0 chyb které by vedly ke gólu, já ho nepoznávám, s Diasem jakožto budoucím kapitánem jsou neskuteční

K té hře, nevěřím že to někdy řeknu, ale mám takového tucha, že Pep chce zkusit něco trochu jiného ?! Ale s každým dalším zápasem tam jsou náznaky.

Sice se základ nezměnil-být na míči a 21 přihrávek za sekundu. Co se ale změnilo je snaha hrát více na jistotu, tolik neriskovat a hlavně být zajištěný vzadu. Tomu odpovídá ten pokles vstřelených gólů a jen 12 obdržených (a to ještě 5 z té komedie proti Lestru)., necpeme se za každou cenu do zakončení s rizikem jako v minulých sezónách, kdy pak vznikla vzadu díra a z protiútoku padl nespočetně krát gól po naší spálené šanci. Nevím jestli je to dobře, hlavně jestli to bude fungovat, pořád jsme jen 5b za Liverpoolem. V LM od nás letos nikdo nic nečeká, tak třeba jen překvapit. Teď 2 složitější zápasy, čekám ze chabotu na góly

Reagovat
vodka

tak jestli jde Guardiola cestou del Bosqueho strašně nudného španělska, tak potěš koště...

Reagovat
Bayern +

Ešte sa z neho nakoniec stane Mourinho a koniec sveta môže prísť.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dody10

Reagovat
JessePinkman

V LM od City nikdo nic nečeká? Proč jako?

Reagovat
diastan

tak většina lidí od nás čekala fail každou sezónu už jen kvůli City a Pep v LM, letos k tomu ta hra vypadá hůře a rozpačitěji než loňské sezóny, kdy jsme v lize hráli mnohem pohodověji, nebral bych to doslova, ale kdo nás nebral jako favority loni/předloni těžko nás tak bude vidět letos.

Reagovat
JessePinkman

Letos je to v PL pro všechny dřina. Zápasy se musí opravdu odpracovat a podcenit soupeře se nevyplácí. City musí mít, vzhledem k šířce a kvalitě kádru, ty nejvyšší ambice rok, co rok. A tituly vyhrává právě že pevná obrana a jestli ji opravdu našel, tak porazit je, bude ještě těžší. Jak v PL, tak i v LM.

Reagovat
Kinky7

Pep to hraje letos celoudobu jak play off LM. Myslim ze letos mu o nuc jineho ani nejde

Reagovat
Golasso

City moc nesleduju, ale podle popisu mi přijde, že se u nás Arteta snaží implementovat něco podobného. Ono to asi nebude špatné, akorát ta implementace potrvá, protože je v tom těžké najít balanc mezi útokem a obranou, jelikož se tým dobrovolně vystavuje do horších pozic při útočení, aby minimalizoval riziko ztráty kontroly při přechodu do obrany, když se něco podělá (a koneckonců i přechod do útoku tím trpí, jelikož se čeká na formaci a tím se to zpomaluje).

Pep k tomu má každopádně lepší hráčský materiál, i když úplně ideál to asi zatím taky není. K tomu Stonesovi - je možné, že mu proaktivní styl prostě sedí víc, než když musel reagovat a řešit "krizovky" při protiútocích – ale to spíš hádám, nasledovaného ho nemám. Vycházím hlavně z toho, co Arteta udělal s některými našimi obránci a jak někteří jinak dobří obránci (Merte) dřív trpěli v tom herním systému za Wengera, který taky doplácel na brejky.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/Arsenal/status/1343089230709448706

Sme 14. v lige, máme 1 výhru z posledných 8 zápasov v lige a tento kokot, čo zahral dobrý zápas po 4 mesiacoch, si už otvára hubu... Nemôžem sa dočkať dňa, kedy sa toto alibistické, pomalé, tupé hovno odjebe niekam naspäť do Nemecka a už o ňom budeme počuť len, keď zas dostane redku za nejakú pičovinu.

Reagovat
Bayern +

Nakoniec dosť dobré, že ste včera vyhrali. Po dnešku ideme na bod na titulovú Chelsea. Not bad.

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton hrá dobrý futbal, doteraz mali veľakrát smolu. Tak istý by som si nebol. Hlavne po tom výkone proti Chelsea.

Reagovat
Bayern +

No, vzhľadom na to, že sme v prvom polčase predviedli najväčšiu tragédiu tejto sezóny a Moyes včera nasadil úplne wtf zostavu som nakoniec rád aj za bod.

Viac ma štve, že sme na 7. pokus neporazili najnudnejší tím PL, už mi začínajú prekážať viac jak kedysi WBA v tomto smere...

Reagovat
Lacko_Boh

??

Reagovat
Nikikrew

Je to taka povaha bohužiaľ ale niekedy nie je zle mat zlého muža v kádri. Na ihrisku mame veľa neskúsených hráčov čo dlhodobo nevedia k úspechu. Práve tá kombinácia mladý a skúsený je najlepšia varianta. Ak by Xhaka zmenil správanie voči fanúšikom a povedzme žeby to bol taky,, zmrdik na ihrisku ako Henderson (v dobrom), tak do kádra by to bol vhodný hrac

Reagovat
Lacko_Boh

fanusikovia su prijebani

Reagovat
Mastný Chobot

nie, nebol, je to odporná povaha a otrasný futbalista.

Reagovat
Golasso

Mně se jeho povaha docela líbí, ale fotbalově je to až na výjimky tragédie. Takže ty jeho vůdčí schopnosti jsou pak ve výsledku stejně k ničemu. To musí být dost kontraproduktivní a demotivující, když tě "lídr" na hřišti hecuje, ukazuje ti, kde máš hrát a sám pak brutálně nestíhá, je pozičně mimo + mu sem tam z frustrace rupne v bedně.

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa ti páči na jeho povahe? že spoluhráčom a celému klubu dojebe dobre rozohraný zápas hlúpym vylúčením, ani sa za to neospravedlní a teraz už má po jednom zápase veľkohubé vyjadrenia? že vyfuckuje vlastných fanúšikov a potom zo seba ešte robí obeť? že pravidelne párkrát za sezónu spraví nejakú kolosálnu pičovinu? čo z toho ti imponuje?

Reagovat
Golasso

Tak roky jsme tu hráli s mladýma uchama nebo slušňákama, ze kterých si soupeři dělali fackovací panáky a oni vždycky jen sklopili uši a nechali se sebou orat. Tohle pičánkovství prostě moc nemusím. Nemám sice moc rád to klišé, že "týmu chybí lídři", protože na to se často svádí úplně všechno, ale pro nás to bohužel platilo. Xhaka je typ, co si nenechá s*át na hlavu a umí přitvrdit, případně se zastat spoluhráčů. A to mi imponuje.

Samozřejmě jak jsem psal, bral bych něco takového ve fotbalovějším balení a bez úplných blikanců, ale hej... jsme Arsenal, nikdy nedostaneme bezchybný produkt . Kéž by se to změnilo.

Jinak... s tím jak vyfuckoval fans, tak tam zrovna celkem oběť byl. Reakci sice přehnal, ale fans by se taky občas mohli naučit chovat. Tehdy to bylo dost vyhrocené

Reagovat
Front hell

Chyb udělal dost,ale dlouho nám chyběl hráč co si nenechá srat na hlavu a je schopný přiběhnout do chumlu hráčů a zastat se spoluhráče. Možná ještě sokratis ale ten nehraje. Bohužel jsme Arsenal takže nedostaneme 100% produkt. A s tím vyfuckovanim vlastních fans. Mohl jako profesionál udržet nervy na uzdě. Ale pokud ti vlastní fans přeji ať ti dítě umře na rakovinu? Jako otec bych udělal to samé s klidným svědomím

Reagovat
Mastný Chobot

a to, že niekto vykrikuje a rozhadzuje rukami, u mňa nie je vodcovská schopnosť. Pri Mustafim tomu nikto neuveril, neviem, prečo pri Xhakovi je táto fáma stále tak častá. Líder sa v prvom rade musí prejavovať ako líder svojím správaním, ísť ostatným za príklad. To Xhaka absolútne nespĺňa nijako.

Reagovat
Golasso

Mustafiho a Xhaku bych úplně nesrovnával. Mustafi je alibista, který rozhazuje rukama v panice, že zase udělal kiks a snaží se to svést na spoluhráče, ofsajd apod. Xhaka je nervák a většinou gestikuluje v jiném kontextu. Jak jsem psal nahoře, není to dokonalý lídr, ale je to aspoň něco. V kabině a na trénincích prý navíc příkladem jde. Mustafi akorát tancuje v šatně

Reagovat
Mastný Chobot

Čo z toho, že v kabíne je to coach Carter, keď konečný dôsledok v zápasoch je, že kvôli nemu prehrávame zápasy a strácame body (jasné, že nie iba kvôli nemu, ale už toľkokrát sa o to v nejakej nezanedbateľnej miere pričinil). Top 4 sme naposledy spravili predtým než prišiel. Náhoda? Ani nie.

Chápem tvoju pointu, ale načo nám je kabínový kapitán, ktorý je napiču futbalista? Kosovi veľa ľudí vyčítalo, že síce je to dobrý stopér, ale nemá kapitánsku charizmu. No, stokrát radšej takého kapitána ako Xhaku.

Reagovat
Front hell

Kos byl taky na hovno kapitán

Reagovat
Golasso

Tak to nahoře píšu, že fotbalově je to tragédie. A na složení kádru od doby, kdy se měli stát hráči jako Xhaka a Mustafi novou kostrou týmu, nadávám snad v každé diskuzi.

Ptal ses na povahu, tak jsem řešil jenom jeho povahu. Že je to fotbalista na houno a že bychom se ho měli zbavit, na tom se shodneme . Moje poslední naděje, že by z něj mohlo pro Arsenal něco být, zhasla v momentě, kdy se po nadějném začátku přestal rozvíjet i pod Artetou a hraje zase tužku. To už je třetí trenér u nás, který z něj dlouhodobě nedokáže dostávat stabilně dobré výkony. Tady už není moc o čem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tieto dristy lider a picoviny, ak nevieš hrať fotbal, načo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nie je žiadny výrazný zmrdík, skôr líder.

Reagovat
Nikikrew

Lider je ale na ihrisku sa niekedy sprava ako hlupak co ale niekedy vyzaduje aj situacia

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, keď myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco zrovna on, keby povies takeho Robertsona to este pochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Ááno, spíš ten. Ačkoliv letošní sezonu mi přijde že se zklidnil. Po tom co byl TAA mimo formu/pak zraněný na něm ležela víc zodpovědnost a víc se soustředí na hru než na tyto píčoviny zbytečné okolo. Jediná špatná věc na něm - tyto hlouposti - jinak je to perfektní hráč. U Henda mi nepřijde, že by byl nějaký "zmrdík" - když přijde na takové ty hromadné strkanice po ostřejším faulu, tak tam sice jde ale nestrká tam do nikoho bezmyšlenkovitě - alespoň poslední sezonu ne. Skrz tohle si vždy vzpomenu na Sparťanskou dvojku Krejčí ml. a Štětinu, kteri jakoukoliv malou strkanici promeni pomalu v bitku a strkaj se tam jak uplne vemena, vzdy jim prepne:D Toto Hendo poslední sezonu dost zlepsil, driv tam chodil vic ostreji do tech strkanic. Ted je vic pravej lidr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo? To vôbec teda, to je klasický elegan old schoolovy...a suhlas nižšie, Robertson je piča

Reagovat
Remt

zlepsil se v tomto posledni dobou ale snad uz se k tem svinarnam nebude vracet

Reagovat
Nikikrew

Tak ja si teda pamätám aj uplakaneho Henderson ktorý pro každom odpiskani proti nim sa stále sťažoval. Strašne mi to piko krv

Reagovat
Bayern +

Strašne mi to piko krv

Reagovat
Bayern +

presne tak

Reagovat
Acquanni

On není problém v tom, že je Xhaka psychopat. Já byl i proto rád, když přicházel, že tam bude konečně někdo takový. Ale neodpovídají tomu výkony. Kdyby předváděl celou sezónu nadstandardní až výborné výkony, tak nebude tak lynčovanej za zbytečnou červenou kartu. Když potáhne zálohu a tým, ať si klidně dva tři zkraty za sezonu dá. I tak si zanadáváme, ale já bych mu to teda pak rychle odpustil.

Reagovat
tunkic

Prima, ze ty “actions” ukaze tak dvakrat do roka

Reagovat
Nebelung

A psal to on sám, nebo to byl nápad někoho z PR týmu klubu, aby si udobřil fanoušky?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
merlick

78% success rate prihravok v zapase s chelsea. Moc tento chlap

Reagovat
Losinho

Noble

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds si ten závěr zbytečně zavařil, kdyby využil některou z těch několika příležitostí ke skórování, tak to mohlo být 2:0 a byl by klid...ubojované vítězství, ale tři body jsou tři body.

Reagovat
Slavia10

Leeds si vede vážně dobře. Víte vždycky mě zajímalo, proč skoro všichni slavní trenéři říkají, že Bielsa je vzor pro většinu, dokáže mi někdo odpovědět, popsat proč zrovna on prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna proto, ze z relativne prumernych tymu umi vymacknout atraktivni a utocnou hru.

Reagovat
fenixLFC

pretoze prichadza s relativne inovativnymi vecami, rozostaveniami a taktikami ktore potom dalsi treneri modifikuju a zlepsuju

Reagovat
Slavia10

Dobrý čtení, uz to chápu, děkuji moc

Reagovat
smazaný uživatel

Souceeeeeek.. A ještě 3:2 pojďme

Reagovat
PhilipS

Prosraná první půle kvůli Moyesovi. Naprosto nepochopitelná sestava. Bohužel, je ale potřeba si přiznat, že bez Antonia je West Ham zase průměrnej. Souček je king

Reagovat
Remt

Kdy už se Antonio vrátí? měl jsem za to že už se vracel, to se zase zranil?

Reagovat
PhilipS

Netuším.

Reagovat
Rolf

Zavolej doktorovi z WHU,ten by to mohl vědět.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rolf

Za 1.půli nevystřelili na branku!Doma proti slabému soupeři urputně brání.Vydřeli remízu,ale opět jsou King!

Reagovat
Maximm9

Musím se zeptat, protoze zapasy West Hamu nesleduju, ale kazdy vikend ctu, jak dvojice Soucek a Coufal jsou geniove a rozdilni hraci. Dneska zase ctu, jak britska media oslavuji hvezdu Soucka.

Tak jak to tedy je ? Opravdu je jeho/ jejich hra tak vyjimecna ?

Reagovat
OTASi

spíš vyčnívaj protože hrajou svůj standart a ostatní hrajou tužku... ale jako jo, minimálně u součka je už evidentní že má na víc

Reagovat
fenixLFC

nie je vynimocna, na west ham to staci a hra tam najma soucek dost dobre. ale zeby to bol world class hrac a podobne blbosti o prestupe do top klubu to fakt nie

Reagovat
OTASi

Reagovat
Busby babes

Big Sam!!!

Reagovat
Coutinho10

takhle se bude tezko vyhravat titul, kdyz doma neporazis WBA

Reagovat
Walter_Sobchak

Naštastie pre vás su všetci ostatní tragedi. Ale bez stopera ešte môže byt problem ked poprehravate nejake velke zapasy.

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale treba MU ma zapas k dobru, budeme spolu jeste hrat..toto jsou uplne stupidni ztraty bodu, bude to hodne narocny

Reagovat
Coutinho10

a top stopera ted koupit musime naprosto jednoznacne, jestli ne, tak to muzeme zabalit a nechat jinym

Reagovat
Benzema

Hrozny výkon

Reagovat
avicii

Takto prejebane body proti tímu ktorý patrí do Champu

Reagovat
Registrujisejenproto

prakticky celou sezónu bez 2-3 stoperů v lednu musí přijít aspoň jeden hotový stoper, ideálně teda 2, aby mohl Fabinho zpět do zálohy, ale to je utopie

Reagovat
JessePinkman

Hrozný.. Běžte do prdele s tímhle výkonem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky Jones , fakt super, proč se do píči snažíš vymyslet něco složitého před vápnem sakra? Nějak mu to stouplo do hlavy ty jeho parádičky.

Další individuální chyba v závěru, další nesmyslně ztracené body, další zranění

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Arnold by si zasloužil lavičku, strašný výkon , rozhodčí taktéž, když už jsme u toho

Reagovat
pingla

*Bůh Sam za poslední roky tam neprohrál a dneska další nechutný beton, ale parádní bodík

Reagovat
smazaný uživatel

City proti WBA remíza, Liverpool remíza, Chelsea remíza

Jen United výhra, sice špatný výkon ale na to se historie neptá

Reagovat
jk

Titul United

Reagovat
Front hell

a ještě Aston villa,Newcastle,Crystal Palace,Tottenham,Fulham,Southampton

Reagovat
fenixLFC

jj wba vie hrat iba proti silnym timom

Reagovat
Malresi

S takymto vykonom nech idu do prdele.... keby sme v druhom polcase hrali rovnako ako v prvom, tak to bez problemov udrzime

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlite mi, načo som si cez dáta pustil druhý polčas?

Vladko daj si facku za to, že to tu zakrikávaš :))).

Po dnešnom zápase prestávame byť favoritom na titul.

Ak nepríde stopér, to bude prekauč sezóny.

YNWA

Reagovat
SCELO

tam su ine problemy a nie stoper.....

Reagovat
mul

a kto je favorit podľa teba ? City ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nie je najväčší favorit, tak to myslím. Je viac favoritov.

Reagovat
LokoLFC

Jestli s takovejma vysledkama dame titul, je s timhle vesmirem neco spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele baggies.

Reagovat
John Obi Mikel

Allardyce už úřaduje.

Reagovat
avicii

Nechutne prasa to je

Reagovat
Busby babes

ted me fakt sere, ze jsme to vcera neukopali...

Reagovat
martin.b

Klasickej zápas proti Allardycovi, víc už ho asi nesnášet nejde Bejt tam ještě Bilič, odjíždí s pětkou, bohužel si za to ale můžem sami

Reagovat
stiflerovamama

No ty kokos, stratiť body s dnešným WBA tak to chce fakt veľké umenie. Druhý polčas od nás úplne trapas, Salah, Mané, Firmino absolútne nula bodov druhý polčas, nevytvoriť si nič proti takému súperovi tak to tlieskam. Mohli sme si to pokaziť jedine sami, hrali sme strašne ležérne druhý polčas a zaslúžene prichádzame o body. Otras, a pokračujeme v absolútne nevyrovnaných výkonoch,proti Spurs a CP top výkony, dnes odfláknutý grc.

Ach som neskutočne nasratý dojebať si takýto zápas.

Reagovat
vitasrp

Tohle je od Allardyce prostě neuvěřitelný.

Jasně, je to nekoukatelný, je to jenom o bránění a zase bránění, odkopech, odkopech a zase odkopech a doufání, že ty dva nebezpečný momenty, kterej jeho tým možná v zápase bude mít, nějak prostě zužitkuje.

Když se ale vezme, jak ten zápas probíhal, tak to šlo takřka přesně podle toho, jak by si přál. Vzhledem k tomu obrovskýmu kvalitativnímu rozdílu mezi oběma týmama bude Allardyce určitě spokojenej s tím, že soupeře pustili v podstatě jenom do 3 vyložených šancí, proti tomu hlubokýmu, poctivýmu bloku je to prostě strašně těžký. Je tam potřeba nějakýho odrazu, teče nebo chyby, která by to umožnila rozhodnout na 2:0, která ale dneska nepřišla. Jindy by ten zápas dopadl třeba 3:0, ale ten bod je pro WBA prostě určitě velkej úspěch.

Normálně si ale myslím, že by pro Liverpool bylo lepší, kdyby se tenhle duel hrál paradoxně bez diváků. WBA hrálo první půli ve formaci 4-6-0, kdy krajní záložníci osobně dohlíželi na krajní obránce soupeře, takže to po většinu času bylo dokonce 6-4-0. West Brom teda neexistoval dozadu, inkasoval, ale dokázal přečkat tu nejlepší pasáž soupeře bez toho, aby bylo po zápase.

Od druhý půle už to bylo 4-5-1, West Brom dokázal častějš udržet míč vepředu a najednou diváci začali být nervózní, přeneslo se to na hřiště, hráči začali být nervózní a tu a tam udělali chybné rozhodnutí, kvůli kterýmu se to utkání pocitově prostě srovnalo. A Liverpoolu samozřejmě nepomohlo zranění stopera. V tu chvíli bylo to utkání přesně tam, kde to Allardyce chtěl mít - 20 minut do konce zápasu je jeho tým ve hře, diváci nervózní, soupeř nervózní, nehraje dobře a je si vědom, že může přijít haluz, kvůli který West Brom vyrovná.

A teda ačkoliv to nebylo fotbalově bombastický, tak mě tenhle zápas bavil, měl prostě tenhle příběh, kdy člověk tak trochu čekal, že to musí skončit 1:1.

Reagovat
spider_8

Kurník, ani jsem si nevšiml, že je big Sam zpátky v PL. To si body doma s WBA můžeme rovnou odečíst

Btw Moyes, Bruce, Allardyce, všichni dinosauři zase hezky pohromadě Stejné jako když jsem před 14-15 lety začal PL sledovat

Reagovat
stiflerovamama

A teda ten nás útok v poslednej dobe, buď sú úplne top alebo sú úplne tragickí. Dnes bohužiaľ zase tá druhá možnosť, hlavne druhý polčas. Salah totálne tragický, vypojený, Mané aspoň prvý polčas, druhý už z jeho strany total odfláknutý .... Ale do pice jebem na to, písal by som aj ďalej ale som totálne nasratý...Totálna pičovina od nás dnes

Reagovat
Registrujisejenproto

myslím, že je to mj. tím, že dostávají strašně málo balónů, a pak se pořád musejí stahovat do hloubky apod.

Být na CDM Fabinho a za ním dva normální stopeři, LFC by získávalo mnohem více balónů ve středu hřiště, a celý tento trojúhelník, před nimi 2 CM a na krajích Robertson s TAA by mohli hrát mnohem výše a lépe ty tři vepředu zásobovat. Nechci brečet, ale tohle se prostě odvíjí od toho, že se úplně rozpadla obrana

Reagovat
stiflerovamama

Už som to tu raz písal, jasné, že momentálne je problém aj v tom, že záloha a obrana nehrá v optimálnom zložení. Ale tu práve potrebujeme aby sa tí útočníci sťahovali a dokázali niečo vymyslieť. Práve že to najviac fungovalo keď boli aktívni a aj z krídla si zbehli Salah s Maném po loptu, bolo to tak proti Leicestru, Wolves, Spurs, naše asi naj zápasy. Lebo proti takémuto hlbokému bloku sa ťažko nabieha niekde za obranu, do voľného priestoru, chvalabohu to dnes raz vyšlo. Ale inak podľa mňa dnes práve od nich bola malá aktivita najma teda v druhom polčase a vačšinou čakali na línii kým ku ním prišla lopta, alebo sme sa snažili prekopnúť líniu, čo je ale ťazko proti takémuto súperovi.

Reagovat
Registrujisejenproto

ok souhlas

Reagovat
stiflerovamama

Tento rok súboj kryplov o titul vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, co dokážou fanoušci LFC vyplodit po nepovedeném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

no Arsenalu moc nepomahame

Reagovat
YNWA__MSN

Taktika na WBA žádná, posouvání balónu mezi stoperama, kreativita nulová, protiútoky taky ne, střídání pozdě = dva zbytečně ztracené body

Reagovat
SCELO

ty si asi pozeral 1. zapas LFC.....

Reagovat
YNWA__MSN

Máš pravdu, bohužel je to takhle proti každému slabšímu soupeři, který zaleze a betonuje... Už aby začal hrát Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super takže v boji o titul jsme mínus dva body proti WBA. Velký špatný.

Reagovat
Registrujisejenproto

dnes se to prostě prosralo, stane se, kór v kontextu všech těch zranění. Více mě serou ty 4 body, o které LFC obral jebnutý VAR

Reagovat
Remt

4? Já jich minule napočítal myslím i víc

Reagovat
Registrujisejenproto

zas nechci tady brečet moc ale prostě fakin zápasy na Evertonu a Brightonu budu rozdýchávat ještě dlouho

Reagovat
mickey mouse

ztráty proti WBA, Fulhamu a Brightonu, to zamrzí

Reagovat
Salfovic

S tím se titul nevyhrává.

Reagovat
Swarley

Úplně s klidem se i s tímhle dá ten titul vyhrát... Ztrácí úplně každý...

Reagovat
Busby babes

nech je, o soupere min...

Reagovat
Swarley

Jen ať se z toho poserou, byla by to jejich klasika... Na králování je potřeba mít povahu a to my povrchní a arogantní mufani dokonale splnujeme... Ať se klidi z našeho trůnu...

Reagovat
Freedo

Not arrogant, just better.

Reagovat
Busby babes

presne, muzou to zabalit, staci kouknout na tabulku, kde... oh wait, maji nejvic bodu...

Reagovat
Swarley

Ta vaše představa, že každý titul bude teď kolem 100 bodů... Zpátky na zem, bylo jasné, že vy a ani City tohle neudrzite dlouhodobě, to prostě nejde...

Reagovat
iamek

Reagovat
Remt

Reagovat
Busby babes

neasi.

Reagovat
pingla

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

City teď půjdou nahoru. Takovýhle kolo kdy nás zbytečně stáhnou o dva body je fakt frustrující.

Reagovat
Swarley

úplná katastrofa, možná by to chtělo vyhodit Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preto nás nepovažujem dlhodobo za hlavného favorita (hlavne keď neprišiel stopér + zranenia), ale jedného z favoritov.

Reagovat
kvasha16

naco vam stopera, aj bez VVD vediete ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

City s nima doma taky ztratili. Je to sice smula, ale jede se dal. YNWA

Reagovat
nani92

Hahahahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Setwo

Kedy by mohol byť Jota späť v hre? Veľmi chýba na oživenie útoku.. Thiago keby už bol fit a hral by miesto Jones a tak verím ze tam strelí e 3 góly.. Veľká smola na tie zranenia.. Keby bola väčšia konkurencia verím ze by sa viac snažili streliť ďalšie góly

Reagovat
stiflerovamama

Smutné je, že dokážeme hrať aj proti takémuto zatiahnutému súperovi, ukázali sme to už niekoľkokrát, naposledy proti Spurs. Lenže na to musíme byť nadstavení od začiatku po koniec, držať tempo, byť koncentrovaní, agresívni aby sme súpera donútili ku chybám. Dnes sme ale nemali dostatočné tempo, veľa zbytočných pomalých prihrávok kedy súper nemal problém sa sformovať a brániť. Nespôsobovali sme im veľa problémov... Môžeme byť radi, že nám vyšla tá jedna akcia, lebo vačšinou a aj dnes, táto naša taktika keď sa to snažíme nejako prekopnúť cez tú líniu nefunguje.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Remt

Zase bych z jedné remízy nedělal konec světa. Na začátku to vypadalo že je zničíme. Bohužel. druhý poločas od nás hodně bez nápadu. Doufal jsem že to pár střídáními Klopp oživí, no nestalo se. Jede se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsou klasičtí fanoušci Liverpoolu. Až moc rychle si zvykli na to, že jsou hráči LFC bezchybní a že budou každou sezonu sbírat 100 bodů. Takovéhle zápasy se stávají a WBA odehrálo dobrý zápas a je nutno je spíš pochválit než kritizovat vlastní hráče, že se jim nepovedl nějaký zápas.

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme, že po minulej sezóne sú možno niektoré nároky vysoko, na druhej strane je tu fakt kopa nevyrovnaných výkonov, ktoré by sa nemali stávať aj keď by minulá sezóna nebola taká aká bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je hloupost. Ty nevyrovnané výkony mají úplně všichni napříč světem. Je hrozně těžké se vypořádat s tím vším, co covid klubům způsobuje. Ať už absence letní přípravy anebo nahuštěný program a s tím spojené větší množství zraněných hráčů.

Liverpool postoupil z prvního místa ve skupině a v lize je 1. Není důvod k takové kritice.

Reagovat
stiflerovamama

Neviem len je proste frustrujúce, že to vždy vypáli proti takýmto tímom druhého sledu, naviac teda dnešný zápas po 9 dňovom voľne.

Reagovat
mickey mouse

taky bych ze ztráty neplival na naše, ale spíše pochválil Baggies. První poločas jsme hráli výborně.

Reagovat
stiflerovamama

Mali prísť skorej Ox, Shaq, Milner, lebo už pred tým gólom to bolo také kadejaké a dosť sme tam zmatkovali, čo nakoniec vyvrcholilo aj tým zbytočným rohom po chybe Jonesa, ktorý mal práve ísť dole.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne liverpool vyhral 1 pl po 30 letech, neni jedinej duvod tuhle anomalii ocekavat kazdej nasledujicu rok.

Reagovat
JessePinkman

A co je do prdele s tím Jotou? Ten jako zas nebude hrát, jako všichni ostatní, sto let? Se na tu trojku vepředu nemůžu dívat, když nemaj den. Klopp mě taky nasral... čumí na to, jak to nejde, brečí, že nemá 5 střídání, tak vystřídám v 83. minutě (neberu nucený střídání) a kreativního Shaqiriho, pro jistotu, nechám na lavičce. Nevěřím jim ani proti Newcastlu, to je ještě venku, tam to smrdí prohrou... Takhle nasranej jsem na ně už dlouho nebyl.

Reagovat
avicii

Jota 2 mesiace out, niekedy vo februári by mal byť späť

Reagovat
Remt

Ano, Shaqa bych tam dnes viděl taky rád od nějaké 65. klidně

Reagovat
martin.b

Shaqiri nehrál snad měsíc, trénuje pár dnů a Klopp je známej tím, že hráče čerstvě po zranění staví málokdy. Ale souhlasím, že Ox měl nastoupit tak v 60.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Remíza s WBA a fandové LFC tady tvrdí jak je to v hajzlu, titul v prdeli apod. nechtělo by to malinko se ovládat?? To se stane, zvlášt letos! Nebortí se svět a navíc LFC stále vede tabulku. Sezona je dlouhá.

Každý rok není požehnání a nebude kolem 100 bodů.

Reagovat
maraynwa

Přesně

Reagovat
Remt

tak.. Taky si nemyslím, že je důvod k panice

Reagovat
Arnar Resmusonn

Abych dodal, já osobně mám Liverpool docela rád hrají velmi sympaticky a super fotbal. Takže to není tak, že bych jim přál neúspěch.

Jen jde o to, zda Klopp "nedoplatí" na to samé co v BVB. Je samozdřejmě rozdíl, když mu v BVB nebyli schopni udržet hráče, každopádně úzká sestava se nemusí vyplatit.

Reagovat
nani92

Su v tom noví, netusia ako ťažko sa titul získava, nesmejte sa im

Reagovat
smazaný uživatel

tak nastastie stracaju ako tak vsetci, ale stratit s 2 novacikmi, no co cakas?

Reagovat
PISTOLERO

souhlas, ale včera to bylo fakt prokaučovaný

Reagovat
Coutinho10

tady ale nikdo z nás nemluví o tom, že musíme získat 100 bodů, ale o tom, že pokud chceš vyhrát titul, tak tyto zápasy s tak tragickými týmy musíš doma vyhrávat

Reagovat
stas87

Kto je Balogun? Ma o neho mat zaujem VfB, zrejme kvoli Mislintatovi..je to hrac len s malou sancou hrat vyhladovo za prvy tim? Co su jeho silne stranky a co naopak slabe?

Reagovat
PP

od nás borci co sledují mladé z Arsenalu na něj pějí ódy a chtějí mu dát minuty Lacazetta či dokonce Auby..

Reagovat
Golasso

Působí fakt dobře, Mislintat by mohl jít slintat někam jinam

Reagovat
aramaki

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Snad vám vyjde a hezky zadarmo

Reagovat
stas87

Nefandim VfB, Ale tak jeho podpis by presne sedel do toho, co chce hrat Matarazzo so svojim timom.

Reagovat
SunFells

Silné stránky - sebevědomí

Slabé stránky - sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

to je fakt pičus ten Mourinho

Reagovat
ajouki

Mourinho to fanouškům Tottenhamu pěkně dávkuje. 2 minuty fotbal, 88 minut defenzivní břečka s nevyhnutelným vyrovnáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out.

Reagovat
mul

4. zápas proti papierovému outsiderovi, kde neboli schopní udržať vedenie.

Reagovat
Walter_Sobchak

Sliepky už niekolkokrát po sebe uplne identický priebeh zápasu

Reagovat
EXoRcIsT

Tak nakoniec sme vlastne ani nestratili

Reagovat
Remt

Ani my:D nakonec vlastně vše dopadlo dobře i když jsme všichni remizovali. Krom Chelsea, ta prohrála. Opravdu zajímavé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Remt

To jsou salati, ty nepočítám:D

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej soupeř o titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane super, dnes po kazdom dotyku bol na zemi

Reagovat
vicinda07

Morinho je jeden z najhorsich manazerov v pl momentalne, ak nie najhorsi, co sa tyka kadra co ma a co s nimi hra... Zaaluzili sme si prehrat a najhorsie ze kazdy vie aky bude priebeh a chlap sa nepouci, spravi to iste ako minuly zapas

Reagovat
Mates_Matesović

Třikrát sláva Mourinhovi. Ta jeho neefektivní sračka nás zase klasicky stála body, přitom Wolves byli minimálně prvních 20 minut zralí na ručník.

Ta kombinace neefektivity a nudy už začíná být fakt nesnesitelná, protože aby ze 30 ligovejch poločasů za něco stály 4(!), to už fakt nemůže bavit nikoho.

Teď máme zlepšující se Fulham a Leeds, takže bych se klidně vsadil, že po dalším víkendu už bude Mourinha vyhazovat velká část fanoušků.

Reagovat
Remt

Ono jeho hra baví dost velkou část fanoušků dokud nese body. Když hraje nudu a navíc to ani nenese body, tak to zacne štvát úplně vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked nic nove si nenapisal

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Mě třeba ta hra nebaví ani když se vyhrává, ale snáším ji právě kvůli těm bodům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte karamelky vs modri čuráci z Manchesteru X a budem rád :).

Reagovat
Liquid

tvůj bóh tě ztrestá za to slovo na č

Reagovat
PP

Asi po dvou měsících můžu napsat.. hezké kolo..

Reagovat
Cobra

Další ztráta bodů kvůli Mourinhovi. Dívat se na to nedá a už nemá ani výsledky. Doufám, že mu Levy dá nůž na krk.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs fans, pochopili ste dnesnu zostavu? Ja som nas takto este nevidel hrat. Podla mna nie je cas na experimenty. Son hral RM až RWB, to ako fakt? Hojbjerg a Ndombele skvelí, skoda ze len oni. Winks je mizerny futbalista, nemam ho rad. Som sam?

Reagovat
vicinda07

Ak aj neratam dnesni vykon, Davies, Sanchez, Winks a Aurier su pre mna dlhodobo na odpis, popripade max. naskocit obcas do poharov... Najviac na odpis v klube je vsak Mourinhovo zmyslanie, dnes vobec nie som nasrani na hracov... Ndombele bol dnes najlepsi, samozrejme musel ist dole, to je mourinhov rukopis a vyhovodit sa ze nevydrzi, hoci minutu pred tym dal paradnu akciu

Reagovat
Mates_Matesović

Nepochopil, asi tam byla snaha o zdvojení Neta a Traorého, což bylo na úkor ofenzívy kontraproduktivní.

Navíc kromě toho, že Mourinho pořád nemá ideální sestavu, tak mi přijde, že ti klíčoví hráči jsou hrozně utahaní - Kane dneska víceméně jenom padal, Son byl neviditelný, Hojbjerg i přes slušný výkon taky nepůsobil úplně svěže. Podle mě se zase dostáváme do situace z loňskýho února/března, kdy jsme nebyli schopný dávat góly ani bránit.

Reagovat
matZz

nijak mi nevadilo vyzkoušet 3-5-2, prvních třeba 20 minut mi přišlo, že to celkem fungovalo včetně dvojky Winks-Højbjerg, Tanguy neskutečnej. Jestli mi něco vadilo, tak Snachez a Davies na stoperu, kteří jsou v lepším případě průměrní a i v tom ultradefenzivním fotbalu nechali dost prostoru Podencovi aby nejmíň dvakrát nebezpečně zakončoval.

Bohužel s ubíhajícím časem se vytrácí jakákoli snaha o nějakou útočnou snahu, čemuž prostě nerozumím. Naopak přibejvá chyb, laxnost atd. což je přirozený a dohromady to vede k inkasovaným brankám. Co nechápu už vůbec, že Mourinho na to nijak nereaguje a jede si furt to svoje. Obecně taky moc nechápu Mourinhovo střídání: dnešní výměna Tanguy za Sissoka bylo totální wtf. Jinak taky ignorování Viniciuse a přetěžování Kanea, střídání a neustálá kritika Deleho

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Joška tentokrát betonoval hned od druhé minuty, jo? Klasika.

Reagovat
Busby babes

Jak Mourinhovi nezahraje Son a Kane... Delam to spravne?

Reagovat
SunFells

Děláš to jak královna.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Mates_Matesović

Mourinho: "We had control of the game but we had 89 minutes to score more goals and we didn't. It was not about scoring more goals, it was about not being dangerous or ambitious."

Reagovat
SpecialOne

Ten Mou je pořád stejný. Pamatuji si, jak jsem vždycky tekl, když jsme vedli o gól a on nasadil v 60. minutě Mikela a další zápas zase a zase.

Reagovat
smazaný uživatel

In the winter of 2018, Sanllehi regarded a technical director as the missing piece in his Arsenal jigsaw. Sven Mislintat believed he had been earmarked for the role by Ivan Gazidis, but Sanllehi felt he did not meet the requisite criteria. A disappointed Mislintat decided to leave the club, and Arsenal began the recruitment process for their first-ever technical director.

tak sven medzitym vytiahol ako technicky riaditel stuttgart z druhej ligy na 7 miesto, pritiahol kopu talentu. vraj su teraz dost blizko aj podpisu baloguna ! kym my sme sa prepadli na spodok tabulky

raul bola uplne najhorsia vec aka sa klubu stala za posledne roky, a ze sa ich stalo vela zlych

Reagovat
smazaný uživatel

This period placed a significant burden on Edu, and some things appear to have slipped through the cracks. Arsenal failed to organise a loan move for William Saliba — a significant mistake which the club accept cannot be allowed to happen again. Arteta and Edu discussed the need for an additional creative player but ultimately had other priorities. The workload was considerable. At one stage, The Athletic was told: “Edu’s head is on fire with all the negotiations”.

paneboze...plus tych skautov dal prec on lebo tam chcel mal svojich ludi..

Reagovat
nani92

Sam Allardyce:

"I can easily do what Klopp is doing at Liverpool with some of the most expensive players. But he cannot do with these West Brom players what I did today."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ranoth

jasné, zrovna vy ste prikladom ake to je jednoduche byt uspesny with some of the most expensive players

Reagovat
OTASi

Reagovat
iamek

Reagovat
Freedo

Reagovat
Liquid

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Walter_Sobchak

Big Sam > Klopp

Reagovat
ajouki

Už do té staré party Allardyce, Mourinho chybí zpět jen Tony Pulis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vtip dobrý, ale doufám, že tomu nikdo normální opravdu nevěří.

Reagovat
Godwinson

Taky jsem si myslel, že to skutečně nemohl říct. Ještě takový sráč jako je Allardyce. Něco takového bych nečekal ani od Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

je to velke prekvapeni od tohodle trenera:

"I'm not suited to Bolton or Blackburn, I would be more suited to Internazionale or Real Madrid," said Allardyce. "It wouldn't be a problem to me to go and manage those clubs because I would win the Double or the league every time.

"Give me Manchester United or Chelsea and I would do the same, it wouldn't be a problem. It's not where I'm suited to, it's just where I've been for most of the time. It's not a problem to take me into the higher reaches of the Champions League or Premier League and would make my job a lot easier in winning it."

Reagovat
jenage

Anglický Pulpit?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Ale Allardyce neni zase takový sráč. On výsledky měl všude, jediné míň povedené angažmá bylo asi u Newcastleu. Druhá věc je pohlednost jeho fotbalu, ale popravdě s dobrýma hráčama je schopný hrát i celkem atraktivně.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

absolútny kráľ

Reagovat
Bakary3

Doufam, ze ostatní to palcuji jen z prdele, jinak si to nedokazu vysvetlit

Nedavno tu nekdo daval netspend od nastupu kloppa, Live je sesty snad, a presto se z nej stal suveren.

Tyhle kecy, to bylo videt s Dalglishem atp., jak to dokáže kazdej.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Dalgish nie je Allardyce.

Reagovat
avicii

Tak si pozri kto to opalcoval, bud dementi alebo ľudia čo ocenia slabý troling samozrejme ze je to blbosť

Reagovat
Bakary3

Ano, ty palce mluví za sebe

Reagovat
J0EL

vsimni si kto tuto sracku vacsinou palcoval a bude ti to jasne

Reagovat
J0EL

To som refreshol riadne neskoro

Reagovat
Bakary3

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Losinho

Reagovat
avicii

Podvodník ktorý bol vyhodeny od repre, klamár.. Ktomu nemá zmysel sa ani vyjadrovať

Reagovat
Lacko_Boh

Podobne reci mal myslim uz o Wengerovi a ASI Fergusonovi alebo inemu manazerovi top4.

Reagovat
Big Virgil

Most expensive players? Tim myslis Allisona a Van Dijka? Mane,Salah,Robertson,TAA, Fabinho atd.. vsechny tyto hrace, a ne jenom tyhle jmenované, z nich udělal Hráče světového kalibru. Nemluvě o hrácím v Dortmundu. Koho objevil nebo vytrenival tlusťoch Allardyce??

Reagovat
Remt

Gini mě s tím neprodlouženim smlouvy fakt štve

Reagovat
Luc-Luc

nechapu, co mu u nas chybi, v Barcelone shori jako papir

Reagovat
Registrujisejenproto

To si nemyslím, vždyť tam bude nejlepší záložník.. ale stejne, jít do takového paklubu

Reagovat
Remt

To si nemyslím. Ale ano.. co mu u nás chybí? Jeden z top klubu.. hraje neustále.. Barca je ve srackach na něž to dají do kupy tak má konec kariéry.. Leda že jde za lepšími penězi a zenska chce k moři. Jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
Kinky7

Nikdo nevidi do toho jak to funguje uvnitr na treninku apod. Osobně bych se nedivil kdyby proste intenzita kloppova treninku na nej byla proste moc. Viz napr Shaqiri

Reagovat
Remt

Kdyby na něj byla moc, tak bych čekal že bude mít častá zranění jako Shaq, což Gini nemá myslím.

Reagovat
martin.b

Liverpool momentálně asi nemá odolnějšího hráče než je Gini, totální machine, kterýho nemůžeš srovnávat s porcelánovým Xherdanem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
martin.b

Hraje v podstatě pořád, je strašně důležitej, i když ne tak výraznej. Vzhledem ke končící smlouvě mu Barca a další nejspíš nabídnou 150-200k/week a smlouvu na 4-5 let. Což mu asi Liverpool nenabídne a tak zcela chápu, že váhá a láká ho nová výzva, nový prostředí, štědřejší a delší smlouva.

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Len prečo ta Barca? Koeman tam dlho nebude možno ani Messi.. Najhorší môžny čas ísť tam z jedno najlepšie fungujúcich klubov sveta.. A fans Barceloni si ho tiež nedocenia, ty majú veľmi skreslené pohľady na futbalistov

Reagovat
Remt

Ano.. proč teď a proč tam?

Reagovat
martin.b

Tak já nad tím přemýšlím tak, že Barca je symbol ať už jsou v laufu nebo ne. Ten hráč má příležitost jít tam teď, navíc za přítomnosti asi oblíbenýho trenéra, a pokud mu dají lepší smlouvu, je přirozený, že nad tím přemýšlí. Kde máš napsaný, že Liverpool něco velkýho v dohledné době vyhraj ? Jsme sice v úplně jiné fázi než Barca, ale může se to rychle obrátit. Gini pochází ze Surinamu, věřím že celou rodinu život v Barceloně u moře láká. Lidi jako my vidíme spíš tu sportovní stránku, která je jednak zkreslená a jednak neznamená vše.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
Radin

Když ztratí jeden, tak většina. Spurs klasicky nedotáhnou nic. O titulu těžko mluvit, spíš boj být v té nej čtyřce. V lize jsou minimálně dva lepší trenéři jak Mourinho, i když je to souboj trenerských tragédů..

Reagovat
Big Virgil

Zápas jsem neviděl (naštěstí), ale podle statistik si to dokážu barvitě představit. Chybí kreativita a nejakej dribler kterej vezme míč a proběhne aspon první linii soupeře. Nebo nejaka narážecka v pohyby dopredu.. s tou zalouhou a nekompletní obranou tyhle výsledky budou přibývat. Za tyhle situace jsme na tom porad dobre, vime na cem pracovat a snad i doplníme o nejake hrace. (Stoper, kreativní záložník/utocnik)?

Reagovat
avicii

Stačí keď bude zdraví Jota a Thiago.. Ale stopér by sa zišiel

Reagovat
martin.b

Zprávy z The Athletic i Goal.com se shodují, že Liverpool v zimě obránce přivést neplánuje... Jako chápu tu koncepci, že nedělají panic buying a že raději počkají do léta, kdy je snažší přivést prioritu. Ale tvl tahle úžasná generace tu nebude navždy, čas letí a odehrát jaro s Rhysem a Natem jako jedinými CBs mi přijde jako totální mrhání příležitostí, když konkurence je letos stále marná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Něco jsem četl o Schuursovi z Ajaxu, a ten by určitě do 25 mega přišel.

Reagovat
Remt

ten má ve FIFĚ jen 74

Reagovat
Bakary3

Nějak nechápu to označení "generace", "class of…" …

Generaci si představuju jako partu kluků, co spolu dorostla až do A, generaci měl MU, měla jí Barca. Je to vzácný a tím slovem bych šetřil.

Liverpool žádnou generaci nemá, má pokoupený hráče (to není nic zlýho), odejde jeden, přijde jinej, a nebude to vnímaný jako "generace se rozpadá".

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

generace "class of 2020", neznáš?

Reagovat
Bakary3

Právě, že jsem zaslechl

Ale třeba bude za rok class of 2021

Reagovat
martin.b

Spíš myšleno tak, že se podařilo přivést/vychovat až 8 borců, co obsazuje třetí rok top 30 ve zlatým míči, z toho 4 v nej XI. roku. To je docela rarita která se s největší pravděpodobností nebude dlouho opakovat. Generace asi nebylo správný slovo..

Reagovat
Luc-Luc

to neni panic buy, meli jsme na to nekolik mesicu, nekoupit aspon jednoho hotovyho stopera v zime by byla velka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Já to docela chápu. V zimě na trhu nemáš takové možnosti + ceny jsou jinde. Navíc co jsem viděl Pool, tak to mladíci docela zvládají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Tam ale nastane problém ak vypadne Fabinho, lebo je fajn keď s mladíkom hra niekto skúsenejší.. Matip nikdy nevydrží...dvojica Williams a Philips na stopérovi by už problém mohol byť.. A Nhaten u nás aj tak nema budúcnosť, kľudne ho predať a kúpiť stopéra

Reagovat
martin.b

Klopp má v záloze nejspíš Hendersona s Ginim, ale mně by se prostě radši líbil nějakej týpek, kterej se během toho půlroku usadí, odehraje pár zápasů a třeba z něj bude jackpot. Problém je, že v lednu je to fakt těžký někoho přivíst.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele