15. kolo
26.12.2020 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham hrál se Southamptonem bez branek

Bezbranková partie nic neřeší ani pro jedno mužstvo ze sobotního duelu na Craven Cottage. Domácí Fulham totiž zůstává v sestupovém pásmu, hosté ze Southamptonu zase setrvávají v horní polovině tabulky.

Po osmi minutách hry žádali Cottagers penaltu po údajné ruce hostujícího Bednareka, ovšem sudí jejich volání nevyslyšel. Ve 25. minutě si Fulham vypracoval gólovou šanci sám. Lookman po centru od Loftuse-Cheeka předložil balón pro Anguissu, jenž ale nešťastně promáchl.

"Světci" prvně zahrozili dvě minuty poté, kdy Ward-Prowse trefil z přímého kopu břevno. Další velká šance přišla až deset minut po změně stran. Lookman nacentroval na hlavu Cavaleira, ten ovšem zakončil nad břevno. Southamptonu zápas moc nechutnal. Long v 68. minutě pálil pouze doprostřed brány, kde jeho pokus hlídal gólman Fulhamu Aréola.

Pět minut před koncem základní hrací doby se hostům povedlo rozvlnit síť, avšak Walcottův zásah nakonec neplatil kvůli těsnému ofsajdu nahrávajícího Adamse. Nastavený čas už pouze rozkouskovala četná střídání, jež na bezbrankovém stavu nic nezměnila.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele