15. kolo
27.12.2020 15:15 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

West Ham po gólu Součka remizoval s Brightonem

West Ham nakonec v duelu s Brightonem vybojoval bod za remízu 2:2. Hammers absolutně prospali první poločas a zaslouženě prohrávali, po zlepšeném výkonu v dějstvím druhém se jim nakonec podařilo dvakrát vyrovnat a získat bod. Byli to ale hosté, kdo byl takřka po celý zápas lepší, Graham Potter bude po utkání jistě cítit určitou pachuť, jelikož jeho svěřenci měli dostatek šancí, aby utkání vyhráli.

První půle domácímu týmu hrubě nevyšla, byl až příliš pasivní, vůbec nekontroloval střed pole a vesměs vše nebezpečné se odehrávalo před brankou Fabiańskiho. První nebezpečná příležitost připadla na kopačky Welbecka, ten ale z úhlu branku vůbec netrefil. O chvíli později vyzkoušel své štěstí také Maupay, jeho ránu ale zblokoval Ogbonna. Po centru Marche se zase do zakončení prodral aktivní Welbeck, ani tentokráte však míč nenasměroval na branku.

Po půlhodině hry se za záda domácí obrany prohnal March, z ostrého úhlu ale pálil jen do boční sítě. Před poločasovým hvizdem se ovšem hosté přece jenom dočkali vedoucí branky - centr Marche dokázala obrana hostí zblokovat, před dotírajícím Welbeckem míč ještě stihl vypíchnout Rice, jenže míč si našel osamocený Maupay a pohotově jej poslal do sítě.

Na startu druhého dějství se k hlavičce prodral Haller, jeho zakončení ale našlo pouze rukavice připraveného Sancheze. Po hodině hry ale West Ham přece jen vyrovnal - Jarmolenko odcentroval do vápna, po skrumáži pak Lanzini přiklepl míč Johnsonovi, který parádní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Z remízového stavu se však domácí neradovali dlouho - 20 minut před koncem si totiž na rohový kop naběhl Dunk a se štěstím dostal míč za záda Fabiańskiho. Videorozhodčí ještě zkoumal, zda nedošlo k hraní rukou, nakonec ale branku uznal.

Konečnou podobu výsledku dal v 82. minutě záložník Souček, který si naskočil na rohový kop Cresswella a z hranice malého vápna West Hamu vystřelil remízu 2:2.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na dnes pri mě osobně hodně překvapivá sestava. Johnson na levém obránci, snad nebude hořet. Bez Fornalse i Benrahmy, tím pádem očekávám dnes o hodně ofenzivniho Součka, za kterým bude Noble s Ricem. Moyes určitě ví, co dělá. COYI 2:0 Bowen, Haller

Reagovat
adam77

Dneska musí jednoznačně West ham vyhrát 3:1 tip

Reagovat
OnlyWHU

Další, doma zbytečně ztracený body. V první půli jsme čekali, zdali se soupeř neporazí sám. My doma - 0 střel na branku! Tak jsme mu to ve druhý půli předvedli sami. Nakonec nás před blamáží zachránil Suk. Jsme marní ve hře dopředu a každá chyba vzadu je pak fatální. Škoda bodů, tohle jsme měli vyhrát. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele