15. kolo
26.12.2020 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sheffield znovu prohrál, tentokráte jej přehrál Everton

Sheffield United pokračuje v mizérii letošní sezóny a na konto si připisuje další porážku. Svěřenci Chrise Wildera v poměrně vyrovnaném utkání nakonec nestačili na hostující Everton, kterému výhru vystřelil 10 minut před koncem normální hrací doby přesnou střelou Sigurdsson.

Na Bramall Lane se nehrál příliš pohledný fotbal a nadějných příležitostí mnoho k vidění vskutku nebylo. První vážnější vzrušení přišlo z kopačky Iwobiho, který se za vápnem pěkně uvolnil a prudkou střelou pořádně protáhl brankáře Ramsdala. Do první opravdové tutovky se po pasu Keana protlačil Calvert-Lewin, jeho rána z druhého doteku však těsně minula domácí svatyni. Do konce první půle ještě předvedl "tradiční" minelu brankář Ramsdale, kterému vypadl centro Sigurdssona z rukavic, dorážející Allan se však prosadit nedokázal.

Sheffield zahrozil pouze pěkným průnikem Burkeho, který se z velkého úhlu odhodlal ke střele a trefil ji náramně - k jeho smůle ji však Pickford dokázal vytěsnit na rohový kop. Na startu druhého dějství upadl v pokutovém území útočník McBurnie, penalta se ale správně nepískala.

Celá druhá půle ostatně připomínala spíše boj o střed pole a nebezpečných situací před oběma brankami bylo skutečně poskrovnu. Až deset minut si na přiklepnutí Doucoureho chytře naběhl Sigurdsson a parádní přízemní křižnou ránou poslal hosty do vedení.

Odpovědět mohl na samotném konci utkání útočník McBurnie, jeho střela po přihrávce Stevense však mířila těsně mimo, čímž Sheffield přišel i o poslední naději na bodový zisk. Everton se tak díky výhře posunul na druhou příčku, naopak Sheffield zůstává beznadějně poslední.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele