Premier League - souhrn 12. kola

11.12.2020, 23:04, aktualizováno 13.12.2020, 22:10
Komentáře a souhrny
Tottenham ztratil na hřišti Crystal Palace, kde dostal vyrovnávací gól těsně před koncem, zůstává však na čele, neboť Liverpool remizoval na hřišti Fulhamu. Chelsea nevyužila možnost posunu do čela tabulky, když prohrála na hřišti Evertonu. Leicester si poradil s Brightonem a posunul se na průběžné třetí místo, následuje po další výhře Southampton. Očekávané derby mezi Manchesterem United a City skončilo bez gólu. West Ham zvítězil v předehrávce na půdě Leedsu díky gólu Tomáše Součka...

Arsenal FC - Burnley FC 0:1

13.12.2020 20:15

Góly: 73. Pierre-Emerick Aubameyang (vl.)

Ani ve čtvrtém po sobě jdoucím ligovém zápase na Emirates Stadium nedokázal londýnský Arsenal bodovat. Z katastrofálního rozpoložení "Kanonýrů" vytěžilo maximum Burnley, které sice po většinu zápasu tahalo za kratší konec, ovšem s přispěním vyloučení Granita Xhaky a vlastním gólem Piérra-Emericka Aubameyanga odvedl Arsenal velký kus práce za hosty, kteří si tak odváží cenné vítězství 1:0.

Arsenal do zápasu vstupoval z patnácté pozice a s jedinou ligovou výhrou na kontě z posledních sedmi kol, přesto manažer Mikel Arteta provedl v sestavě jen jedinou změnu, kdy zraněného Thomase Parteye nahradil Mohamed Elneny. Tato důvěra ve vlastní hráče však v první půli ovoce nepřinesla, byť domácí měli několik šancí k tomu, aby se ujali vedení. Ve dvanácté minutě však Lacazatte nedokázal zužitkovat Willianovu hlavičku, vzápětí slibnou pozici neproměnil v gólovou střelu ani Bukayo Saka a odražený míč následně kapitán Aubameyang napálil jen do boční sítě. Na opačné straně mohl domácí vzápětí potrestat Wood, avšak poslal svou hlavičku vedle.

Jak bývá v posledních kole u Arsenalu dobrým zvykem, do šestnáctky soupeře létalo vysoké množství centrů, na které ovšem byla defenziva Clarets dobře připravena. Když se pak v ojedinělé šanci ocitl opět Lacazette, napálil míč do dosahu Nicka Popea, jenž svůj tým podržel.

Po změně stran se zdálo, že se domácí přece jen začínají rozbíhat a Popeova branka byla rázem ve větším ohrožení. Postupně v zakončení neuspěli Tierney, Aubameyang, Saka a štěstí "Kanonýrům" nepřinesla ani tečovaná rána Aubameyanga, která skončila těsně vedle. Místo toho Arsenal o nastalou převahu přišel, když Granit Xhaka neudržel nervy na uzdě, v roztržce s Ashleym Westwoodem chytil záložníka Burnley pod krkem a sudí Scott na radu videorozhodčího a po opětovném zhlédnutí celého incidentu upravil svou původní žlutou kartu na kartu červenou.

Arsenal mohl jít následně dokonce do devíti, když si další ruku v obličeji soupeře neodpustil i Mohamed Elneny, avšak egyptskému záložníkovi incident v souboji s Jamesem Tarkowskim prošel jen za žluté napomenutí. Přesto domácí neměli pražádný důvod k radosti, neboť vzápětí inkasovali, když Aubameyang nešťastně tečoval hlavou rohový kop Burnley do vlastní sítě. Artetova družina se pak sice snažila o vyrovnání i v oslabení, ale Sakovu střelu tečoval nad břevno Tarkowski, a tak Arsenal zůstává na patnáctém místě pouhých pět bodů od sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brighton & Hove Albion 3:0

13.12.2020 20:15

Góly: 27. James Maddison, 41. Jamie Vardy, 44. James Maddison

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání dvanáctého kola Premier League mezi Leicesterem a Brightonem. Domácí tým v něm zvítězil poměrem 3:0, přičemž dvakrát se prosadil Maddison a třetí trefu přidal Vardy.

Už v šesté minutě Foxes poprvé zahrozili, to když se hra přenesla na pravou stranu k Albrightonovi, jehož střelu lapil Ryan. Na opačném konci hřiště dostal přihrávku do zajímavé pozice Welbeck, který rovněž ztroskotal na brankáři. Schmeichel si vzápětí poradil i s Großovou placírkou.

Úvodní trefa utkání přišla v sedmadvacáté minutě. Na pravé straně se dostal k balónu Justin, jenž poslal balón do vápna, kde je Vardy sklepnul pod sebe. Na vápně se jej ujal James Maddison a ten střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Vzápětí mohl druhý zásah přidat Pérez, proti němuž se vytáhl Ryan.

Po čtyřiceti minutách se Justin za další ze svých výtečných centrů už dočkal odměny v podobě asistence. Jeho pasu se totiž ujal Jamie Vardy, který už tváří v tvář Ryanovi uspěl a po zemi jej překonal. Ještě před pauzou Vardy předal míč Jamesi Maddisonovi. Ten si navedl míč na levačku a výstavní ranou do vzdálenější šibenice si připsal druhou trefu v utkání.

Zatímco první půle byla plná zajímavých momentů a gólových příležitostí, ta druhá se nesla ve značně nudnějším duchu. Každý z týmů vystřelil jen jednou na bránu, ani jeden z těchto pokusů se neujal a utkání tak skončilo vítězstvím domácího týmu. Leicester se tak posunul na třetí místo a ztrácí už jen bod na čelo, zato Brighton je až šestnáctý s náskokem dvou bodů na sestupové pozice.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 1:1

13.12.2020 17:30

Góly: 25. Bobby Reid - 79. Mohamed Salah (pen.)

Po ztrátě Tottenhamu mohla mít anglická Premier League nového lídra, jenže ani Liverpool nedokázal bodovat naplno, když na hřišti Fulhamu remizoval 1:1. Po Reidově trefě dokonce dlouho prohrával, až v závěru srovnal z penalty Salah.

Domácí od začátku ukazovali, že chtějí favorita zaskočit. Už ve čtvrté minutě se z pravé straně řítil na Alissona Cavaleiro, jenž si ale na brazilského gólmana nepřišel. Tentýž hráč se snažil Alissona překonat i po necelé čtvrthodině, ani tentokráte nebyl úspěšnější. Vzápětí byl Cavaleiro obrán o míč Fabinhem, sudí po zkoumání u videa usoudil, že šlo o čistý zákrok.

Cottagers každopádně soupeře i nadále ohrožovali, další gólmanův zákrok přišel proti zajímavé přízemní Lookmanově ráně zpoza vápna. Pak už se Fulham dočkal branky. Lookman se dostal k balónu po rohovém kopu a rozehrál jej doprava na Bobbyho Decordovu-Reida, jehož utažená střela na zadní tyč slavila úspěch.

Bleskově mohl skóre navýšit Adarabioyo, jenž po standardní situaci prověřil Alissonovy reflexy. Hosté mohli srovnat gólem do šatny, to by ale Salah musel z otočky zamířit přesně. Po přestávce už Reds trochu převzali iniciativu, ačkoliv ihned po návratu ze šaten byl blízko gólu Cavaleiro. Pak už ale pálil Salah, jehož střelu vyboxoval Aréola.

Dosud největší šanci dostal Liverpool po hodině hry, kdy se zčistajasna objevil za obranou Henderson. Aréola měl co dělat, aby jeho pokus vytěsnil. Důležitý moment se udál v osmasedmdesáté minutě, kdy Wijnaldum z přímého kopu nastřelil Kamarovu ruku. Následné penalty se ujal Mohamed Salah, který ji zahrál prachbídně, přesto míč se štěstím skončil za gólmanovými zády.

Ve zbytku utkání mohl o vítězství rozhodnout Jones, ani jeho, ani žádná jiná střela ale úspěch neslavila. Liverpool tak zůstává na druhé příčce, Fulham je aktuálně sedmnáctý.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 1:1

13.12.2020 15:15

Góly: 81. Jeffrey Schlupp - 23. Harry Kane

Tottenham začal zápas na půdě Crystal Palace nadějně, když opanoval první půli. Avšak po změně stran Spurs polevili a musí se spokojit pouze s bodem. Pro domácí má naopak remíza velkou cenu.

Po vysoké výhře nad West Bromwichem se Eagles představili znovu ve stejném složení. Naopak manažer Tottenhamu Mourinho pro čtvrteční klání v Evropské lize radikálně obměnil sestavu, v níž pro duel v Selhurst Parku zbyl jen obránce Reguilón. Tentokrát však v základní jedenáctce nechyběla většina opor.

Hosté od prvních minut pochopitelně tlačili na pilu a v deváté minutě poprvé vystřelil Son, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevměstnal. Ještě hůř skončil pokus Diera za čtyři minuty. Za Palace jako první zahrozil Zaha, ovšem jeho pokus ze 14. minuty lapil gólman Lloris. O čtyři minuty později byl gólu na druhé straně mnohem blíže Ndombélé, který střílel okamžitě po přihrávce od Auriera, výborně ale zasáhl domácí brankář Guaita.

Další důležitý zákrok si Guaita připsal ve 20. minutě proti hlavičce Kanea po rohovém kopu. Za další tři minuty už šli hosté do vedení. "Kohouti" rozjeli svižnou akci na levé straně, následně Son ve středu hřiště přenechal míč Kaneovi, který zkusil štěstí z dálky. Jeho rána letěla doprostřed brány, avšak Guaita zcela neodhadl její směr a nečekaně propustil balón za svá záda.

Své zaváhání odčinil strážce domácí svatyně po půlhodině hry, kdy nejprve zasáhl proti Bergwijnovi po Kaneově průnikové přihrávce a následně zlikvidoval také dorážku Ndombélého. Těsně před přestávkou pak znenadání malém vyrovnal Eze, jehož nenápadná střela skončila na levé tyči Llorisovy svatyně.

Jedenáct minut po změně stran se o korekci skóre pokusil Zaha, avšak opět nebyl o několik decimetrů přesný. Další palebnou snahu indikoval v 65. minutě Schlupp, ovšem Lloris si s jeho pozdravem z dálky poradil. O čtyři minuty později rozehrál Milivojević standardní situaci, po níž Schlupp z nadějné pozice přestřelil.

Štěstí se nepřiklonilo ani k Bentekemu, jenž v 78. minutě po centru Ezeho hlavičkoval nad břevno. Tottenham si ale se svým vedením zahrával a nakonec o něj také přišel. Lloris v 82. minutě neudržel Ezeho pas z volného kopu, načež míč do brány dorazil Schlupp — 1:1.

Až v samotném závěru se Spurs probudili. Nejprve v 86. minutě trefil Davies nádhernou ránou z dálky břevno, následně po centru Auriera hlavičkoval Kane, avšak domácí zachránil Guaita. Strážce svatyně Palace se stal hrdinou okamžiku ještě v nastaveném čase, kdy vychytal střílejícího Diera.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Sheffield United 3:0

13.12.2020 13:00

Góly: 34. Che Adams, 62. Stuart Armstrong, 83. Nathan Redmond

Fotbalisté Southamptonu ve dvanáctém kole lehce porazili na domácí půdě Sheffield United 3:0. Gólově se o vítězství podělili Che Adams, Stuart Armstrong a Nathan Redmond.

Southampton měl po šestnácti minutách hry první velkou šanci. Adams se odpoutal od svého strážce a poté vyslal do úniku Ingse, který však na hostujícího brankáře nevyzrál.

Ward-Prowse našel ve dvacáté minutě od rohového praporku dánského obránce Vestergaarda, jehož následné hlavičce mnoho nescházelo. Pokud by míč zamířil mezi tři tyče, Ramsdale by byl zřejmě bez šance.

Saints se po čtyřiatřiceti minutách dostali do zaslouženého vedení. Po standardce Warda-Prowse nedokázal Ampadu odklidit balon do bezpečí a Bednarek následně dostal míč na Che Adamse, jenž s pořádnou dávkou štěstí poslal míč za brankovou čáru. Obrana Sheffieldu si v tomto případě nepočínala vůbec dobře.

Domácí předvedli v 62. minutě další rychlý přechod do útoku a před vápnem předložil Ings míč Stuartu Armstrongovi. Anglický záložník si jej posunul na levačku a jeho následná rána i díky teči Jagielky skončila v síti.

Exekuce volného přímého kopu se o sedm minut později ujal James Ward-Prowse, který neměl daleko ke třetímu gólu. Jeho technický pokus velmi rychle padal, ovšem naštěstí pro Ramsdalea nakonec zamířil těsně nad bránu.

Po chvíli měl Southampton k dispozici další velkou šanci. Adams před vápnem vyslal do stoprocentní příležitosti Ingse, jenž ale ani napodruhé na Ramsdalea nevyzrál.

V 83. minutě už se však domácí mančaft třetího gólu dočkal. Volný přímý kop ještě branku nepřinesl, nicméně následná akce už ano. Nathan Redmond si zleva navedl míč do středu, narazil si s Romeuem a následně přesným zakončením na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout.

Southampton se díky výhře posunul na průběžné třetí místo, Sheffield je s jedním jediným bodem poslední.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 1:0

12.12.2020 21:00

Góly: 22. Gylfi Sigurdsson (pen.)

Překvapení se urodilo v Goodison Parku, kde domácí Everton přehrál hostující Chelsea díky penaltě Sigurdssona z první půle. Hosté podali bezkrevný výkon plný nejrůznějších nepřesností a proti pozorné defenzivě domácích se prosadit nedokázali, byť se jim dvakrát podařilo nastřelit brankovou konstrukci. Everton se tak posouvá na sedmou příčku, naopak hostům pravděpodobně konkurenti v boji o první příčku o trochu odskočí.

První slušnou příležitost měl na svých kopačkách Richarlison, jeho střelu z hranice vápna však Mendy pohodlně kryl. Na druhé straně potáhl rychlý brejk Werner a do solidní pozice vysunul Havertze, ten ale finální fázi vyřešil prachbídně a šance tak vyšuměla do ztracena. Německý reprezentant prožil vůbec špatný večer, herně se mu nepodařilo prakticky nic a po šedesáti minutách pak byl také vystřídán. Úvodní fázi plnou soubojů, nepřesností a technických chyb ukončila situace po dvaceti minutách, kdy si dlouhý nákop dokázal stáhnout Calvert-Lewin, do kterého zcela nesmyslně naběhl brankář Mendy a kopala se penalta. K té se postavil Sigurdsson a chladnokrevně poslal míč k tyči.

Odpovědět mohl na druhé straně Reece James, jeho volný přímý kop ale vytáhl Pickford na rohový kop. Z něj se odražený míč dostal opět k pravému obránci Chelsea, který svou ranou tentokrát orazítkoval tyč. Do poločasu mohl ještě vyrovnat Zouma, kterému po přímém kopu Chilwella přiklepl míč Giroud, ve vyložené pozici však zamířil pouze do rukavic Pickforda.

Na startu druhého dějství mohl vyrovnat Mount, který mohl využít špatného vyběhnutí Pickforda, jeho technický lob však skončil na horní síti domácí branky. Pak se osmělili také domácí, kteří zahrozili ranou Richarlisona, kterou Mendy vytáhl na rohový kop. Nebezpečná byla i hlavička Miny, ta ale skončila nad břevnem. Po hodině hry mohlo být o osudu utkání rozhodnuto - Iwobi vysunul nebezpečného Calverta-Lewina, kterého ve vápně skolil vracející se Chilwell a byla nařízená druhá penalta. Hosty však zachránila kontrola VARem, která našla ofsajdové postavení útočníka domácího celku a penalta tak byla odvolána.

Vyrovnat mohl v poslední desetiminutovce nejprve Mount, který z volného přímého kopu orazítkoval břevno, a také útočník Giroud, který po stříleném centru Wernera namířil vysoko nad. Závěrečný tlak už vyrovnání nepřinesl, a tak se ze získaných tří bodů mohl radovat domácí Everton.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 0:0

12.12.2020 18:30

Góly: -

Bez fanoušků, bez náboje, bez šancí, bez gólů. Takové Manchester derby nechceme. A to jsme se na něj tolik těšili! Bitva dvou nejlepších záložníků Premier League a klasicky třeskuté střety, které k jednomu z největších soubojů v Anglii neodmyslitelně patří. Dostali jsme ale strašně málo. Největší napětí zhatil VAR (správně) a Gabriel Jesus, jehož sebevědomí při zakončení je ještě nižší než schopnost české vlády efektivně se vypořádat s koronavirem.

Oba týmy mají v kádru velké ofenzivní hvězdy. O Brunovi s De Bruynem (jak jste jistě pochopili) šla řeč výše, dále třeba Rashford, nebo Mahrez se Sterlingem. Jenže oba týmy se vynulovaly navzájem. Trenéři postavili defenzivněji laděné sestavy, United například často při presinku neopouštěli vlastní polovinu - a zápas podle toho vypadal.

Největší pochvalu si tak zaslouží obrana domácího týmu, která měla přeci jen o něco víc práce než kvarteto před Edersonem. A vedli si náramně. V prvním poločase exceloval Lindelöf, po změně stran jen zastínil nepřekonatelný Maguire, no a Shaw (především) s Wan-Bissakou si taky při bránění počínali téměř dokonale.

Šancí proto bylo poskrovnu. Jako první zahrozil McTominay, jenž nabíhal po rohu Shawa sám na zadní tyči, ale k míči nedorazil včas. Citizens taktéž vyprodukovali několik náznaků. Sterling za asistence De Bruyna protancoval do vápna, ale jeho ránu zblokoval Maguire. Mahrez poté poslal nádherný míč do vápna na Jesuse, ale ten jej vší silou narval snad až přes tribunu. Největší šanci zápasu měl zmíněný Riyad Mahrez. Ten se po přihrávce De Bruyna zjevil úplně sám před De Geou - a měl i hodně času. Zakončení ale zpackal. Red Devils hned po pauze dostali jedinečnou šanci ke skórování, když Walker ve vápně nakopl Rashforda. Situaci ale předcházel těsný ofsajd, což zpozoroval až VAR.

Druhá půle se ale ve větší míře odehrávala před šestnáctkou United a měla dvě hlavní postavy. Gabriela Jesuse a Harryho Maguire. Anglický stoper si vybral jeden ze svých dobrých výkonů a bořil jednu snahu hostí za druhou. No a Jesus? Ten potřebuje gól jako sůl, protože si vůbec nevěří. Dvakrát doběhl s míčem až před gólmana, ale že by zakončil? Kdepak. Jednou radši předal De Bruynovi, jehož ránu zblokoval Maguire (jak jinak), podruhé s míče odběhl zase bůhvíkam.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Bromwich Albion 2:1

12.12.2020 16:00

Góly: 1. Miguel Almirón, 82. Dwight Gayle - 50. Darnell Furlong

Newcastle United vyhrál v utkání dvanáctého kola Premier League nad West Bromwichem Albion 2:1. Skóre otevřel domácí Miguel Almirón, poté však srovnal Darnell Furlong. Rozhodující branku dal ke konci klání Dwight Gayle.

Hráči se ještě ani nestihli rozkoukat, když Joelintonovu křížnou přihrávku do vápna využil prvním dotykem levačkou na zadní tyč Miguel Almirón. Paraguayec vstřelil ve 20. vteřině nejrychlejší gól letošní sezóny Premier League.

Déle než půl hodiny se čekalo na další šanci. Ta přišla ve 32. minutě po doslova bleskové rozehrávce standardky z půlky hřiště. Domácí Ritchie vysunul Joelintona, jenž si posadil na zadek Ivanoviće a z úhlu prudce vypálil k tyči. Johnstone vyrazil na roh.

O centrovaný míč v šestnáctce Newcastlu svedly ve 43. minutě hlavičkový souboj tři dvojičky hráčů, než balon propadl před Gallaghera, jehož nebezpečný obstřel letěl těsně vedle.

Pět minut po přestávce však bylo srovnáno. Phillips zmátl obránce, obtočil se a nasadil ke sprintu, který korunoval nadýchaným centrem z levé strany. Domácí obrana jen zírala, jak neuvěřitelné zakončení předvedl Darnell Furlong. Na dlouhou nohu napálil míč z voleje nízko nad zemí přesně k zadní tyči kolem zkamenělého Darlowa.

Obrovskou tutovku měl Newcastle v 71. minutě. Ritchie našel skvostně zakrouceným rohem střídajícího Gaylea, který se mohl stát hned po svém příchodu na hřiště hrdinou. Jeho střelu hlavou však vyhlavičkoval dobře postavený Matt Phillips z brankové čáry.

O jedenáct minut později už se domácí celek radoval. Jacob Murphy po dvou minutách pobytu na trávníku nádherně odcentroval a další náhradník Dwight Gayle se prosadil prudkou hlavičkou o břevno.

Newcatlu patří po výhře jedenácté místo, West Brom zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Aston Villa 0:1

12.12.2020 13:30

Góly: 90+4. Anwar El Ghazi (pen.)

Wolverhampton byl sice lepším celkem a vypracoval si více nebezpečných šancí než hostující Aston Villa, jenže se mu nepodařilo žádnou proměnit. Utkání, které spělo k remíze 0:0, nakonec rozhodla penalta v nastaveném čase, kterou El-Ghazi chladnokrevně proměnil a rozhodl tak o vítězství Aston Villy v poměru 1:0.

Do první příležitosti se hnal útočník Wolverhamptonu Fabio Silva, na centr Mercala ovšem těsně nedosáhl. Na druhé straně zase centr Rasmeyho zastavil loktem stoper Saiss, penalta se ale nepískala. Po půlhodině hry se v největší šanci první půle zjevil Dendoncker, který zůstal na hranici vápna zcela osamocen, jeho ránu však obránce hostí dokázal zblokovat na rohový kop. Před pauzou ještě Martineze pořádně protáhl senzační ranou záložník Podence, brankář hostích předvedl parádní zákrok. Poslední příležitost první půle měl po přihrávce Traorého Silva, ani jeho rána však brankáře Martineze nepřekonala.

Na začátku druhé půle pálil velmi nebezpečně hostující Douglas Luiz, jeho projektil však mířil těsně vedle pravé tyče branky domácích. Na druhé straně pálil zpoza vápna rychlík Traoré, skóre však i po této akci zůstalo nezměněno. Po hodině hry si na střed hřiště navedl míč křídelník Neto a parádní ranou minul branku Aston Villy jen o pár desítek centimetrů.

Aston Villa o sobě dávala vědět jen občas, jeden takový moment si však přichystal Grealish - jeho zakroucený přímý kop však cíl o půl metru nenašel. Největší šanci hostí měl o chvíli později útočník Watkins, jehož prudkou ránu přes stopera směřující na bližší tyč musel tygřím skokem likvidovat Patricio.

Dvacet minut před koncem pak po pohledné akci trefil Fabio Silva křižnou ranou z hranice šestnáctky tyč. A pak přišla na řadu poslední desetiminutovka, ve které se děly věci. Nejprve po souboji u postranní čáry uviděl druhou žlutou kartu hostující záložník Douglas Luiz. O chvíli později mohl na stranu domácích strhnout vedení záložník Podence, jeho ránu z voleje z úrovně penaltového puntíku však parádně zlikvidoval brankář Martinez. A když nezapršelo na jedné straně, stalo se tak na straně druhé. V nastaveném čase vnikl do vápna hostující McGinn, neobratným zákrokem jej srazil obránce Semedo a byla nařízena penalta. K té se postavil střídající El-Ghazi a chladnokrevně ji proměnil. V posledních sekundách zápasu ještě vyfasoval druhou žlutou kartu Joao Moutinho, na vítězství Aston Villy v poměru 1:0 to už však nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Leeds United - West Ham United 1:2

11.12.2020 21:00

Góly: 6. Mateusz Klich (pen.) - 25. Tomáš Souček, 80. Angelo Ogbonna

Velmi těžce vybojované vítězství si připsali fotbalisté West Hamu na hřišti Leedsu. Brzy tam prohrávali po Klichově trefě, ještě v první půli ale dokázal srovnat Souček. V závěrečné čtvrthodině o vítězství Kladivářů rozhodl Ogbonna.

Už ve třetí minutě přišel důležitý moment. Bamford po kličce Fabianskému a podražení polským brankářem upadl, což neuniklo zraku sudího, jenž nařídil pokutový kop. Gólman sice napoprvé Klicha vychytal, avšak nezůstal stát na čáře a penalta se tak opakovala. Tentokráte už to Mateusz Klich provedl mazácky a umístil balón přesně k tyči.

Když byla odehrána čtvrtina utkání, přišel vyrovnávací gól z dílny českého středopolaře Tomáše Součka. Ten si naběhl na Bowenův centr od rohového praporku, a ačkoliv na jeho hlavičku Meslier dosáhl, zabránit míči v cestě do brány už nedokázal.

Nedlouho po návratu ze šaten se mohli Peacocks vrátit do vedení. Po pohledné kombinaci to z hranice velkého vápna zkoušel z otočky Bamford, jehož střele chybělo pár centimetrů. Na opačném konci hřiště Bowen odcentroval na Hallera, mimo prostor tří tyčí ztečoval střelu Ayling.

Hammers na soupeře nadále tlačili, po necelých sedmdesáti minutách hry to ze střední vzdálenosti vyzkoušel Benrahma. Rána z jeho kopačky se zajímavě točila, do šibenice ovšem nezapadla. O pět minut později to zkoušel Fornals, který i v pádu zakončil docela nebezpečně.

Po Coufalově standardce se pak dostal k hlavičce Balbuena, proti němuž si výtečně počínal Meslier. Domácí gólman ovšem byl bezmocný v osmdesáté minutě, kdy Cresswellův centr od rohového praporku přistál na hlavě Angela Ogbonny a ten už zatloukl kulatý nesmysl do brány.

Namísto závěrečného tlaku se Leeds spíše bránil. Nejprve to nůžkami zkoušel Haller, následně Balbuena zamířil do tyče. West Ham se díky tomuto vítězství posunul už na pátou příčku, naopak Leeds je až čtrnáctý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur1274124:1025
2.Liverpool FC1274127:1825
3.Leicester City1280424:1524
4.Southampton FC1272324:1723
5.Chelsea FC1264225:1222
6.West Ham United1262420:1520
7.Everton FC1262421:1820
8.Manchester United1162319:1720
9.Manchester City1154217:1119
10.Aston Villa1060421:1318
11.Crystal Palace1252518:1717
12.Newcastle United1152414:1617
13.Wolverhampton Wanderers1252511:1617
14.Leeds United1242617:2214
15.Arsenal FC1241710:1513
16.Brighton & Hove Albion1224615:2110
17.Burnley FC112366:189
18.Fulham FC1222812:228
19.West Bromwich Albion121389:256
20.Sheffield United1201115:211

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (802)

Přidat komentář
Rothbard

WHU do evropských pohárů

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Whitemedia

Proč ne, pokud to tam vezmou vážně.

Reagovat
Agent z Melmacu

načo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Má ten Souček s Coufalem vážně až takový dopad na výkon West Hamu? Nebo čím to je, že se letos tak zvedli?

Reagovat
Hunt

Těch věcí bych řekl, že je víc, ale Souček na tom má dost velký podíl. Už v letní přestávce se o dost zlepšili. Velká zásluha i Moyese, zejména směrem do defenzivy. A pak se mu taky skvěle povedl nákup Bowena, to je do budoucna hráč do top klubu. Celkově jsou pod Moyesem přestupy dost zajímavý, Benrahma taky dost slibný.

Reagovat
meliooo

Bowen je skvělej. Rychlej, výbornej dribling, jen trochu zmatkuje ve finální fázi. Až to vychytá, tak to fakt bude hráč pro top kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek zahral vcera paradne,Coufal se taky paradne zaclenil sem tam je dokonce lepsi nez Suk,Bowen je opravdu paradni ale rekl bych ze je obcas sobec a proste se me zda ze je docela namachrovanec,hra ty,u byla vcera perfektni,moc dobre se na to koukalo.skoda ze Haller nepromenil vic sanci tam ma jeste rezervy

Reagovat
kaapaa

Haller je nejslabší ze současného týmu, už aby se vrátil Antonio! Hallr je kopyto a ještě ke všemu sobec. Bowen dobrý, ale hraje taky hoooodně na sebe, a finální fáze jalová. Suk, Rice, Creswell - top. Coufal taky dobrý, jezdí nahoru dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor

Reagovat
Bayern +

Bowen bol najlepší v prvom polčase proti United. Veľká škoda, že mu to tam nespadlo na 2:0, 3:0 a bolo by vymaľované jak pre WHU tak pre neho.

Reagovat
cristiano.K.

Bowen nemá na top klub.

Reagovat
Hokaido

Nebyl bych si tím tak jistej. Je nějaká šance, že bude late boomer, podobně jako třeba Mahréz.

Reagovat
cristiano.K.

já v něm spíš vidím Townsenda než Mahreze. Pro mě dost jednoduchej hráč.

Reagovat
Counter

*bloomer

Reagovat
Busby babes

jo a ne. Moyes proste odstavil hrace, co na to srali a stavi hrace, kteri to odmakaji a nechaji na hristi vsechno. Coz jak Soucek, tak Coufal splnuji.

Noble, Diop, Anderson, Snodgrass, ti vsichni loni odehrali celkem hodne a letos sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson už šel na hostovačku do Porta, ne?

Reagovat
Busby babes

jj, proste ho odstavili takhle...

Reagovat
kaapaa

Haller zrovna moc nemaká....

Reagovat
dejvikker

Tak zrovna v útoku nemá moc na výběr, když je Haller jedinej útočník v týmu

Reagovat
Busby babes

Haller je jedinej zdravej utocnik. A taky jinak sedi, kdyz je zdravej Antonio.

Reagovat
Pride

Ne není, v útoku často nastupuje Jarmolenko.

Reagovat
Busby babes

5 zapasu a 102 minut v lize... to neni uplne casto.

Reagovat
Pride

Jako střídající hráč no.

Reagovat
Pride

tak zrovna Snodgrass na to nikdy nesral. Vždycky to odmakal na 110%. Bohužel před nim letos dostává šanci Fornals.

Reagovat
Bayern +

Navyše Snoddy je neskutočný sympaťák, jeden z naj v PL

Reagovat
Pride

Přesně tak a v první polovině minulé sezóny jako jeden z mála hrál dobře.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Busby babes

fair enough.

Reagovat
vodka

Noble to samé, akorát už je strašně pomalý...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže busby klasicky mimo

Reagovat
OnlyWHU

Relevantní poznámka. Dlouhodobým problémem WHU byla, když to zjednoduším, hra na krásu bez bodovýho zisku. V komentářích pod zápasy jsem žádal doplnit tým fotbalově schopnými raubíři. Typickým příkladem je klubová ikona Noble. Dnes už žijící legenda, která ve chvílích, kdy šlo o vše, vypadal až zbaběle. Pánové jako Anderson, Lanzini a občas i Jarmolenko s Hallerem si jen přišli zahrát fotbal. Strůjce současnýho úspěchu Moyes to pochopil včas a dramaticky zasáhl. Nové přestupy jsou toho dokladem. Bowen patří k nejlepším, Souček bude vynikající alternativou za Rice a Coufal se adaptoval do PL až neuvěřitelně. COYI!!!!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vrana17

Třeba se ještě neprobrali ze snu :-D

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Losinho

Tak minimálně tím získali dva hráče, co ti snad nikdy vyloženě neposerou zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio se taky strašně zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Obdobně jako proti Chelsea, ve druhém poločase velký špatný. V tomhle zápase navíc Leeds doplatil na výškový deficit, což je samozřejmě problém především při bránění, ale taky při útočení tam není ani náznak nebezpečí ze vzduchu. (Což se ještě umocnilo po stažení Bamforda...) Costa velmi, velmi špatný výkon, což ale neznamená, že by byl Harrison nějak výrazně lepší. Ve výsledku zasloužená prohra, i když proti prehistoricky hrajícímu West Hamu asi poněkud trpká...

Reagovat
OnlyWHU

kecy....

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsa ven, není na co čekat

Reagovat
Pablos

Ale vždyť tu experti tvrdili, že s Moyesem nic jiného než boje okolo sestupu nebudou... Ani ne možná ani asi, ale stopro a zaručeně.

Reagovat
noustres

Většina manažerů je určitém soukolí, které mohou málokdy z větší části ovlivnit.

Reagovat
Coutinho10

Souček dnes famózní v té mezihře, jak ty míče rozdával a jako bonus důležitý vyrovnávací gól

Reagovat
PhilipS

Reagovat
kaapaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dejvikker

Kdyby Haller dal hattrick, tak by se asi nikdo nemohl divit. Ale je to holt kopyto, no . Fornals taky v posledních zápasech nic moc. Ale body dobrý

Reagovat
Pablos

Jinak ještě nedávno ČT sport dával běžně sestřihy kola PL a LaLigy hned po sobě... sice s někým zpožděním, ale dával... To už asi ale neplatí co?

Reagovat
smazaný uživatel

To nedávno je jaký časový horizont prosím Tě?

Reagovat
Pablos

tak cca 1rok max.

Reagovat
Pablos

či-li klidně to na minulou a tuhle sezonu už nemají, přesně tak fakt nevím... páč jsem na to vždycky narazil náhodně v TV, ale často celkem... tak se ptám, jestli ví někdo přesně.

Reagovat
Rothbard

Do Evropy přišla Zima,

tady už ale řádí Sima.

Ve vzduchu je jak kladivo,

Souček křičí na trenéra: "Podepiš ho"

Reagovat
smazaný uživatel

hodně slabé, Murray

Reagovat
Rothbard

Máme svobodu, tak si to mohu dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

je lockdown, nemôžem zájsť na pivo, by bolo presnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne slovenskou poezii bitte.

Reagovat
Rothbard

My nemáme premiéra one time, next time. My na pivo můžeme zajít.

Reagovat
smazaný uživatel

Základku si dodělal? Zoufalost

Reagovat
Rothbard

To je poetický freestyle.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Freedo

za snahu

Reagovat
patas92
Reagovat
PhilipS

Yes please

Reagovat
nani92

Moyes by s našim momentálnym kádrom viedol ligu

Reagovat
smazaný uživatel

s vašim kádrom by žiadny manažér nevyhrala nič

Reagovat
smazaný uživatel

s tými retardmi v obrane možno tak semi v fa cupe

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Muze jit Soucek nekam vejs a pripadne kam? Ja si to moc nemyslim.

Reagovat
Busby babes

brzo soudit. muze, pokud udrzi tu vykonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kam?

Reagovat
Busby babes

to se tezko rika, vsechny tymy budou casem obmenovat nejak kadr, tak je mozny, ze by se jim pak hrac jako Soucek mohl hodit. asi az na Pepkovo City by imho pak mohl jit kamkoliv...

Reagovat
Slavia10

Hele záleží co je pro tebe výš. V Arsenalu by momentálně posadil všechny s prstem v nose, ale Arsenal neni současně výše. Teoreticky v United by se mohl hodit na DM, me by se libil třeba v Leicestru a mohl by si tam furt kopnout. Záleží kolik za něj West Ham také bude chtít.

Reagovat
fenixLFC

jj v arsenale ktory ma problem tvroti sance a potrebuje kreativneho zaloznika budu slintat nad socukom ked lepsieho hraca maju v parteym...

Reagovat
meliooo

Pokud v rámci PL někdy přestoupí, tak jen do Big Six. Proč by chodil do Leicesteru?

Reagovat
Nikikrew

no jasne

Reagovat
Heisenberg

Mohl by s Xhakou dělat piruety vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pises, Arsenal nedava smysl, protoze to neni cesta vejs.

Reagovat
Losinho

Mně by se líbil pod Mourkem. Ale tam to teď šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ten mě napadnul hned, ale tam teď není místo.

Reagovat
Hokaido

Tak za dva roky pod Mourkem v Arsenalu.

Reagovat
Losinho

*Chelsea

Reagovat
Zephyr

Časem určitě ano. Už teď si v Anglii buduje dobré jméno. Drobnou "překážku" ale vidím paradoxně v jeho parťákovi ze středu zálohy... Ta dvojice Rice - Souček šlape hodně dobře a nevím, jestli se to West Hamu bude chtít v brzké době trhat. Oba najednou asi pryč nepustí, navíc Rice je o hodně žhavější zboží, takže by podle mě šel nejspíš jako první, a to za pořádnou raketu, přičemž Souček si bude muset počkat.

Reagovat
meliooo

Reagovat
meliooo

Tottenham nebo ManU.

Reagovat
Talker

Jako jít může, ale je otázka, nakolik by mohl být výše úspěšný. Já bych si na to nevsadil, ono se stačí kouknout třeba na Barkleyho, který dělal náhradníka v Chelsea a teď v Aston Ville vypadá znova na špičkového hráče.

Podle mého Souček je ideálním hráčem pro tyhle kluby ze středu tabulky - je to bijec, vyhrává hlavičky, dokáže dát gol, nebojí se jít ostře do soubojů. Na druhou stranu přesnost přihrávek mizerná, to by musel brutálně zlepšit, aby pro něj ten krok výše dával smysl.

Osobně bych nejradši viděl, kdyby ve WHU strávil zbytek kariéry - podle mého má skvěle nakročeno k tomu, aby si tam udělal neotřesitelnou pozici jak v rámci klubu, tak i u fanoušků, třeba se stal i kapitánem v budoucnu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
thewall

Mizerná přesnost přihlávek Součka je nějaká mantra, co se objevuje ve spoustě komentářů. A vůbec to není pravda. Možná by to chtělo vidět sestřih pouze Součkových přihrávek. Včera přesně a kreativně posunoval v kombinaci (samozřejmě, že ne vždy, ale nekazil více než ostatní).

Nejsem žádný obdivovatel Součka, ale už neplatí to, co dříve. Tj. že vypadá neobratně a rozehrává nepřesně. Aktuální je jen, že vypadá neohrabaně - to se nezmění, protože to souvisí s jeho fyzickou postavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si moc nechci přisazovat k Součkovým kritikům, ale zrovna včera mi přišlo, že tam měl těch ztrát docela dost...

Reagovat
PhilipS

už to dávno není jeho slabina

Reagovat
Miguel19

Však má přesnost přihrávek 73 %. To je na středního záložníka velká bída.

Reagovat
Talker

Tak mantra. Já to beru i podle statistik, kdy je v tom opravdu mizerný a 73% (letošní sezona, minulá 70%) - to je tragédie i na WHU, kde mají všichni ostatní o 4-5% více (a Rice má 87%). Přitom to není tak, že by byl ofenzivním hráčem (nejméně přihrávek na půlce soupeře) a oproti Riceovi má i méně přihrávek dopředu a má ze všech 5 hráčů základu i nejméně vytvořených šancí. Můžeme se bavit o tom, že to je díky jeho pozici nebo hernímu stylu, agresivním přihrávkám nebo tvoření šancí - ale nic na to reálně neukazuje.

https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=JIxuz4F_wrtZu9p_f1s-R

A tohle je pro ty velké kluby klíčová část, protože soupeři jsou většinou dobře organizovaní a hrají proti velkým klubům na brejky. A pokud střední záložník ztratí každý čtvrtý míč, aniž by vytvářel šance, tak to je průser, protože najednou si nevytvoříš tlak nebo pošleš soupeře do brejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Chce to jít ještě víc do podrobna, pak ten rozdíl uvidíš.

Souček má 11.4 ofenzivních přihrávek, ale z celku 35 %.

Rice má 12.7 ofenzivních přihrávek, ale z celku 27 %.

Oba mají za úkol dostat míč co nejrychleji dopředu. Tam je ale hlavní rozdíl ve výchozí pozici. Rice začíná protiútoky hlouběji, často před stopery. Má více možností na přihrávku. Souček začíná protiútoky často po získaném míči ve vyšším presinku. Má méně možností.

To reflektuje jedno číslo, a to jsou přihrávky vzduchem (nad hlavami protihráčů).

Rice má 68. Z celku to dělá 12 %.

Souček má 108. Z celku to dělá 28 %.

Ve výsledku jdou Součkovy přihrávky častěji dopředu a hlavně jsou mnohem náročnější na přesnost. Kdyby měl od začátku sezony o 100 lehčích přihrávek více, tak je s přesností hravě u 85 %.

Reagovat
Talker

OK, půjdu více dopodrobna, abych podpořil tvojí analýzu. Přidal jsem do tabulky "short passes", aby to více bralo v potaz to, co píšeš.

Souček má 22/30 přesných, tj 73% přesnost.

Rice má 38.6 z 43.1 přesných, tj 89.5% přesnost.

Taky bys měl brát v potaz "Passes Completed (Opp. Half)" vs Passes Attempted, když už se bavíme o ofenzivních přihrávkách.

Souček má 11.5 ze 33 na půlku/půlce soupeře - tj 65% (téměř 2/3 jeho přihrávek) jsou na jeho vlastní polovině.

Rice má 22.5 z 47.3 na půlku/půlce soupeře - tj 53% je na jeho vlastní půlce.

Mimochodem Souček je z té pětice záložníků/křídelníků jediným hráčem, který je na 1/3 přihrávek na soupeřovu půlku - všichni ostatní jsou právě kolem 50%. Stejně tak všichni mají o 4-5% vyšší přesnost přihrávek.

https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=LbS9tLLErj8b62VgKti7L

To "kdyby" na konci ti komentovat nebudu, protože to je jen nějaká teorie, kterou podložit nemůžeš.

Reagovat
thewall

Proč vlastně kluby platí skauty? Vždyť stačí datová analýza a je to jasné. Nebo, že by data (byť korektní) nemohla popsat tak komplexní herní situace, které nastávají na hřišti?

Mj. na vlastní polovině zahraná přihrávka směrem dozadu může být náročnější na zahrání než spousta přihrávek směrem dopředu na soupeřově polovině.

Nezpochybňuji užitečnost datových analýz (živím se mj. prací s daty a jejich interpretací). Často ale zpochybňuji jejich interpretaci.

Reagovat
ajouki

Tyhle rozdíly jsem viděl, ale zavrhl jsem je. Krátká přihrávka je pořád něco, čemu chybí kontext. Vůbec nevíme, jestli ty krátké přihrávky dělá na vlastní polovině nebo na útočné polovině. Nevíme, jestli je dělá po získání míče nebo v build-upu. Nevíme, jestli je dělá pod tlakem protihráče nebo ne. Podobně na ofenzivní polovině, kde navíc oba mají jinou úlohu. Úkol Součka je dostat se do vápna a volbou přihrávky zvyšuje svou pravděpodobnost, že může zaútočit. Vůbec neřeší nějaké krátké narážečky s ofenzivními hráči, čímž si třeba pomáhá Rice.

Kdežto vysoký míč je něco, co je jasně měřitelné. Je to náročná přihrávka, kterou WHU volí při zakládání protiútoku.

Pokud má Souček 28 % takových přihrávek a nepřenosti dělá v 27 % svých přihrávek, kdežto Rice má 12 % a nepřenosti dělá v 13 %, tak je asi jasné, odkud vítr vane.

Samozřejmě, že je Souček horší nahravač než je Declan Rice. To nikdo nepopírá. Nicméně ten rozdíl 73 % vs 87 % dělá z velké části taktika. Skutečný rozdíl bude pár procent. Do PL už se v dnešní době nedostane žádný kopáč. Natož aby hrál každý týden.

Reagovat
Talker

"Úkol Součka je dostat se do vápna a volbou přihrávky zvyšuje svou pravděpodobnost, že může zaútočit. "

Podle mého si ho pleteš s Benrahmou nebo s nějakým jiným hráčem a proto se asi neshodneme. On hraje v podobné výšce hřiště, jako Rice, rozhodně to není hráč, který by si nabíhal do vápna a ve chvíli, kdy WHU získá míč, tak sprintoval dopředu a snažil se dát gol. On tam chodí na standartky a ve chvíli, kdy jde míč do strany a předpokládá, že tam půjde z kontru centr.

Pust si včerejší zápas a koukej, kde hraje

8:30 - přihrávka dopředu a pak pomalý výklus na kruhu.

10:00 - přihrávka dopředu a výklus

11:30 - Rice vypíchne míč a upaluje do vápna, Souček přihraje zpátky Riceovi a vyklusává

Takhle bych asi mohl pokračovat celý zápas, ale myslím, že jsi pochopil myšlenku - Rice hraje se Součkem v pivotu a nedá se říct, že by byl ofenzivním hráčem, který by chodil do vápna automaticky. Poprvé (pokud neberu rohy a standartky) se tam objevil cca ve 23. minutě, podruhé ve 43. minutě.

Co se týče dlouhých přihrávek, tak musíš mít taky kontext - jde o přenesení hry na krajního beka na opačné straně? Jde o nakopnutí na náhodu, kdy doufáš, že to někam doletí? Jde o přesný míč do běhu hráči?

A já neříkám, že je Souček kopáč, podle mého je to nadprůměrný hráč v rámci PL a pro tým jako je WHU může být tahoun.

Reagovat
ajouki

Sorry, ale nemůžeš přeci dělat analýzu hry Součka a pak to demonstrovat na zápasu s Leedsem, proti kterému potřebuješ mít neustále organizovaný střed. Už jenom když vidíš úspěšnost přihrávek 80 %, tak ti musí být podezřelé, že jeho hra byla trochu jiná.

Reagovat
Talker

Demonstruji to na posledním zápase, který se hrál...

Reagovat
Talker

Každopádně se snažím najít nějakou heatmap nebo obvyklou pozici na hřišti a bohužel se mi to nedaří, kdybys našel něco, budu rád.

Reagovat
ajouki

Nemám. Ani žádnou dobrou analýzu Součka jsem zatím neviděl.

Reagovat
fenixLFC

Tak demonstruj svoju pravdu proti inemu superovi, idealne viacerym

Reagovat
ajouki

Jen abych to ještě upřesnil. Tvá analýza není apriori špatně. Dává odpověď na otázku, kde je rozdíl mezi Součkem a Ricem. Může to dělat třeba 3-4 % na přesnosti přihrávek. Já se to snažím doplnit a najít, kde je rozdíl těch dalších 10 %, které chybí. Ty jsou výhradně v taktice a herních situacích, které oba hráči na hřišti řeší.

Jasně, Souček ani tak není nahrávač, který by se hodil do top týmu. Na druhou stranu, v těch samých top týmech hrají hráči, kteří jsou mnohem limitovanější než on (Xhaka LOL), anebo mají jasně definovanou úlohu, kdy můžou být užiteční. To klidně může být i role Součka při přestupu do vhodného klubu.

Reagovat
ajouki

Ještě poslední věc. Často se zmiňuje Fellaini. Neřeším teď žádné rozdíly mezi nimi. Ale když Felliaini přestoupil z Evertonu tak šla jeho úspěšnost přihrávek z 79 % na 88 %. Někteří by jako letos u Chilwella napsali, že se přes léto brutálně zlepšil, ale pravda je zakopána v taktice a herních situacích.

Reagovat
PhilipS

Díky. Radost tu vidět chytrou analýzu. Souček je hlavně skvělej běžec s bezkonkurenční hlavou. To bohatě vyváží slabší rozehrávku (ve který se zlepšuje). West Ham je snad nejlepší v bránění stadartek a zároveň nejnebezpečnější, k čemuž Souček bohatě přispívá. Jak už jsem tady kdysi psal. Souček je naprosto unikátní hráč. V žádným velkoklubu by se neztratil.

Reagovat
Talker

Samozřejmě se zlepšil, ale opět se koukni na to, kde začínal. 79%. Tj o 5-6% výše, než Souček zatím tuhle sezonu a téměř 10% oproti jeho předchozí. A to Fellaini opravdu chodil do vápna a dělal pomalu hrota v Evertonu. Souček reálně hraje až toho 5. ofenzivního hráče (a to nepočítám krajní beky). A ve výsledku Fellaini neuspěl a jeho rozehrávka byla brána jako špatná.

Reagovat
ajouki

To je úplně jedno, kde začínal. Zlepšil se o 10 % v lepším týmu. A to srovnání už nemůže být lepší, protože ho v obou případech vedl stejný trenér.

Dle mě nemáš pravdu s jeho ofenzivním zapojením. Zápas s Leedsem neodpovídá trendu. Když se podíváš zpětně, tak najdeš zápasy, kdy je ve vápně na každý druhý centr. Kdyby byl sestřih všech nebezpečných centrů, tak by jsi byl hodně překvapený, kolikrát tam uvidíš Součka. Měl jsem to tak na začátku sezony při sledování zápasů WHU. Pokaždé letěl centr, tak jsem si říkal, jak se tam ten Souček zase stihl dostal. A pak se otočila hra a on bránil vedle Rice. Pořád dokola. Pak jsem to přestal řešit.

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na data ty Lojzo

Reagovat
thewall

A najdu v těch datech informaci, z jak složité situace nahrával (např. špek ze strany spoluhráče, tři protihráči okolo nebo 20 metrů koloem něj prázdno, nabízení se nebo nenabízení se ze strany spoluhráčů, čitelnost situace na hřišti z jeho pohledu,...), jestli volil jednoduché řešení nebo náročnější s vyšší dávkou rizika, ale současně vyšším potenciálem hrozby pro soupeře apod.?

Za sebe: viděl jsem včera celý zápas jako nezaujatý fanoušek a Souček se mi celkově fotbalově hodně líbil (bez ohledu na to, že dal gól).

Reagovat
Talker

Mě se Souček taky fotbalově líbí a je velkým hráčem pro WHU. Jen si nemyslím, že by měl jít do špičky, protože tam takového hráče nevyužijí a bude sedět na lavičce.

Reagovat
thewall

Já ho taky nikam neposílám. WHU mu sedí teď sedí skvěle a co bude dál, kdo ví ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Le Gunner

Amen.

Reagovat
Freedo

Mám docela pochyby o tom, jestli WHU bude příští roky tým ze středu tabulky. S Moyesem dlouhodobě úspěšní nebudou a pak to celé bude o tom, kdo to převezme a jaký budou investice ze strany vedení. Vše je zkreslený momentálním postavením v lize.

Pořád tam podle mě jsou adresy, který nejsou úplně TOP kluby, ale zároveň by tam měl mít větší šanci motat se kolem 7. místa - Everton, Leicester.

Reagovat
cristiano.K.

však pro ně je úspěch osmé místo. Při troše štěstí klidně mohou bojovat o pátý flek.

Reagovat
Freedo

Teď myslíš Evertonu a Leicester, nebo WHU? Oba dva ty týmy podle mě mají větší ambice než Hammers.

Reagovat
cristiano.K.

myslím WHU, ti před sezonou měli cíl střed tabulky.

Reagovat
Freedo

Takže tím vlastně potvrzuješ to, co píšu já. Že by se mohl dostat do klubu, kde má ještě větší šanci hrát kolem 7. místa, protože ve WHU to není žádná jistota.

Reagovat
Bayern +

Myslím si, že nie. Možno čisto teoreticky Spurs, dokým tam bude Mourinho, on by ho vedel využiť aj keď základ by zrejme nehrával.

Do Leicesteru sa herne nehodí a Everton asi nie je moc vyššie než WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spurs bych si ho představit dokázal, ale co jsem četl na Redditu, tak Spurs mají údajně s West Hamem vzájemnou "dohodu" že si obecně nejdou přímo po hráčích. Ale kdo ví, co je na tom pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

proč se ta penalta neopakovala ještě jednou? devítka tam evidentně vběhla před rozehráním...to tam všichni rozhodčí koukají jen na brankáře na čáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze se opakuje jen kdyz by penaltu nedal a dal gol kdokoliv z dorazky

Reagovat
srandamač

Kdyby to záleželo jen na devitce z Leedsu, tak už by se neopakovala, ale nasledoval by nepřímý volný kop pro WH. Ale asi by musel vyběhnout do vápna sám.

Reagovat
miezto

zase komedie s těma penckama

Reagovat
h8_sfatto

neskutečný jak se Souček rozstřílel, při tom v českém dresu dokázal minout prázdnou bránu i ze 3m

Reagovat
Puskas

Tak ona ta branka, když v ní nestojí brankář, není větší.

Reagovat
Witcher

Už tam zanechal větší stopu než Rosický za deset let

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Ve West Hamu nejspíš už jo no

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Ve West Hamu určitě

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nikikrew

Jesus

Reagovat
pantondavo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liquid

Reagovat
Melisko

********************OT: NBA FANTASY - (redraft liga)***********************

V NBA fantasy (redraft liga) mame 1 miesto pre novu sezonu. Pripadny zaujemca pls PM zodpoviem vsetky otazky.

Reagovat
Bayern +

Tak skvele sa na to pozerá... A po hoodne dlhej dobe to nie je len o tom ,čo vymyslí Payet, Arnautović či vlani Antonio, alebo či Noble premení kľúčovú penaltu... Takýto tímový výkon WHU som nevidel už fakt dlho a to ani pri postupe z Champu 11/12, tam to ťahal Nolan.

Leeds druhý polčas sklamanie, uľahčili nám to presne ako sme my pred týždňom darovali tri body pre United. Mohli byť radi, že z toho nebol debakel, obranu bez Kocha majú dosť labilnú.

K tomu Součkovi, je pravda, že si ma získava viac a viac, no boduje spravidla zo štandardiek a herne ťaží najmä v spolupráci s Ricem a podobne ako aj Coufal svojou bojovnosťou a tímovosťou, v tomto zmysle zapadli obaja skvele. Individuálne výkony by som ale fakt krotil narozdiel od komentárov vyššie.

Haller 60 minút katastrofa (proti behavému súperovi sa však vôbec nedivím),, poslednú polhodinu sa zlepšil a len so šťastím Leedsu mu to tam nespadlo, tie dve zakončenia boli technicky perfektné.

Reagovat
DieFohlenBMG

Fans WHU se hádají o tom, jestli byl MOTM Souček nebo Coufal. To je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

No, zřejmě asi menšinově. Podle ankety si zvolili MOTM Ogbonnu, druhý je Rice. A v komentářích píšou, jaký je to clickbait, že je jasný, že to byl Behrama.

https://twitter.com/WestHam/status/1337525411677417473

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bruce

Reagovat
Nikikrew

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-9-kola-413015/?forum=1#forum

Legendárna diskusia po asi najlepších góloch čo som videl v 1 zápase.

Aký kontrast so súčasnosťou

Reagovat
diastan

6, čisté konto v řadě...

obrana zase super

offenzíva znovu tragická

Reagovat
wild

Hrozny zapas.. Za bod mozeme byt radi, smerom dopredu sme si nevypracovali absolutne nic.

Toto rozostavenie s Brunom//Pogbom na kridle stoji totalne za picu, vzdy ked to hrame, tak je to otras a zabijanie stredoveho kreativneho hraca

Reagovat
Jollae

Cavani zranený, Martial totálne z formy...neviem ako to lepšie postaviŤ základnú 11...teda keď nechcete aby hral v základe Lingard, Mata alebo James...

Reagovat
VersaceChain

a jako City si snad neco vypracovalo?

Reagovat
wild

Mahrez a KdB mali golove sance

Reagovat
Tomanatura

Wow kdo by to byl rek, ze Pogba bude v triclenne zaloze nalevo hrat super... Juventus posune dost nahoru, pokud tam s nim nebudou vymyslet.

Reagovat
mimi_united

Keby mal naozaj odísť určite by hral dnes aj minule

Reagovat
Salfovic

Zvyšování ceny.

Reagovat
oli9

U united bych nehledal v ničem logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam hrál v Juventusu tu svoji skoro nejlepší sezonu, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sarkasmus, hádám

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
EXoRcIsT

Ole moze dristat kolko chce ze MU hraje vzdy na vyhru toto bolo priposrate hranie na remizu tak isto ako proti Chelsea a Arsenalu

Reagovat
Grahf

takto na istotu začal hrať každý náš manager, keď mu hrozil vyhadzov, z toho už niet úniku.

Reagovat
iamek

Jak to vypadalo herně? Nějaká šance na gól byla?

Reagovat
Whitemedia

Na vypíchnutí očí to vypadalo

Reagovat
EXoRcIsT

ne

Reagovat
Teoretik

Keane ve studii cekal jsem to, ale ma pravdu, hraci na hristi chodi a tesi se jen na pozapasovy pokec s protihraci. Hrozne utkani

Reagovat
smazaný uživatel

ten pep zacina hrozne nudit, nemyslite?

Reagovat
PP

u nich je to o proměňování.. Umí udělat kombinační akci, umí rychlý překvapivý pas za obranu, ale to zakončení je sráží. Pak znervozní a začnou být zranitelní. Pořád je to pastva pro oči oproti našemu nefotbalu. Navíc, pokud to zavřou týmy jako MU či Spurs s kádrem za cca 700 mio Eur, tak je to prostě obtížné pro každého..

Reagovat
Mato178178

Neviem či si videl zápas ale určite to nie je o premieňaní keď ani nemali čo premieňať

Reagovat
Hokaido

Dneska jsem to teda neviděl, ale obecně ano. Ze začátku hrál fakt zajímavě, zkoušel ty věci jako 2-3-5 a tak, ale teď mi přijde, že tak nějak šel s davem a hraje takovým tuctovým herním stylem s obrovskou závislostí na KdB.

Reagovat
Talker

Ty vole, Mendy ne. Hlavně ať je v pohodě

Reagovat
PP

Viděl jsem jen první poločas a City strašně chybí golovost Sterlinga a golový hrot. Mezihra, vytváření šancí, to je pořád paráda, ale ty goly a následný klid jim hrozně chybí.

Jinak jsem se zaměřil na Maguirea a špičkový výkon v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeslechl jsem se, nebo právě frajer na Premier Sport řekl, že James je aktálně nejlepší anglický pravý bek?

Reagovat
John Obi Mikel

A není?

Reagovat
DieryVonry

Je pravda, že Albion nemá problém s postem RB a je tam dost kvality i pro tři lavky, ale James je prostě aktuálně jinde.. Je to síla to napsat, ale Trent na lavičku..

Reagovat
John Obi Mikel

Však jo.

Reagovat
Kopac

Reagovat
Kopac

jediný dôvod preco by to tak malo byt je, ze si myslel ze TAA je zraneny...no tak, snad tu nejdeme porovnavat chananiska ktory vyhral vsetko v kariere, lame rekordy s niekym, kto dal v zapase dobru prihravku

Reagovat
Talker

Podle mého jsou na podobné úrovni. James mi přijde dominantnější v defenzivní činnosti, kdy si vytírá letos podlahu prakticky s kýmkoliv, koho na hřišti potká a k tomu je jedním z nejdůležitějších hráčů dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivně: AWB > TAA

Útok: TAA > všichni

Celkově: TAA

Aspoň za mě. James až odehraje celou sezonu či dvě na téhle úrovni, tak pak se můžeme bavit... podle mě není nejlepší ani momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu je možný, že budoucnost TAA není na pravým beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš. Hrál v záloze.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že je lepší, ale on je fakt skvělý.

Ale že je naprosto skvělý a náš nejlepší hráč v téhle sezoně zatím. Jeho výkony jsou naprosto dominantní jak dopředu, tak i dozadu a stejně tak i dokáže podržet míč a rozehrát. A jako bonus je výborný i ve vzduchu, defenzivní hlavičky sbírá prakticky všechny.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Talker

Možná tam nemělo být slovo "anglický".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak TAA byl teď zraněnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

v braneni urcite

Reagovat
jk

Klasický chelski hype. Loni touhle dobou byl Abraham lepší než Harry Kane

Reagovat
gazza62

Nyní zápas Everton Chelsea a nedá se to vůbec srovnat s nudou City vs United To bylo strašné.Gurdiola si hraje pořád to svoje uspávací Tiky Taka ,jak se ten humus může někomu líbit.To možná platilo před pěti a více lety a byla to šílené nuda.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, sláva, alespoň něco pozitivního od Evertonu pro nás od prvního kola. I když teda na druhou stranu, teď by byly ty 3 body o to cennější

Reagovat
iamek

Everton

Reagovat
Jackmaker1989

Holt, bez krídel sa hrá ťažko. Neskutočne sa prejavuje ako chýba Ziyech a jeho kreativita.

Reagovat
John Obi Mikel

Zápasy v Liverpoole nám poslední roky vůbec nejdou. Příšerná druhá půle. Divím se, že tam nedal Faustina.

Reagovat
Svatej

Tohle jde kompletně za Lampardem. Az se trochu bojim, ze jestli si pri tiskovce odkasle, vypadne mu kus Carlova zaluda, kteryho mel zarazenyho az v krku.

Příšernou sestavu sestavi i nejlepší trenéři, ale ti jsou alespon schopni reagovat. Havertz by mel dostat Pulisicovskej rezim a 2 mesice se nepodivat na hriste, i kdyby mel na kridle hrat Azpi. 65 minut uplny urazky technicky vybavenosti.

Jedinej hrac z nasi strany, kterej mel dneska uroven, byl James a to se na nej a na Bena zjevne Carlo zameril dle pozic kridel. Zbytek ubohej, i ten Mount byl dost mizernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě tvrdím, že Lampard je nýmand, který nemá kvality na klub jako Chelsea. Havertz hraje mimo svou pozici, ale může se stát, že to bude flop a v létě hostování s opcí do Bayernu

Reagovat
Svatej

Jenze tvoje nazory jsou dlouhodobě uplne na hovno, proto o nich nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tragédie, strašný zápas. Jedna stupidně darovaná penalta, kdy najednou my museli, když nám to nešlo. Jinak Everton neměl prakticky nic, stačilo jim zodpovědně bránit. Nebyli jsme si schopní vytvořit nějaký souvislý tlak. Šance tam občas nějaké byly, trefili jsme 2 tyčky, ale to je všechno.

Budu se opakovat, ale Havertz ať sedí na lavičce. Jestli tohle je dopad covidu, tak to začnu brát asi vážněji, protože udělat z profesionálního fotbalového hráče a generačního talentu amatéra, který není schopný přihrát na 3 metry a na střelu potřebuje 5 vteřin přípravy, aby nevystřelil nebo se nechal zblokovat, to jsem nečekal. Celkově strašlivé výkony. Namlsal nás proti druholigovému týmu, od té doby je na hřišti prakticky k hovnu a spíš ten tým zpomaluje. Fakt možná poslat v zimě na hostovačku a povolat zpátky do týmu Gallaghera.

Nejlepší od nás James, pak se už moc chválit nedá. Možná Kovačič, který se mi v některých fázích pozdával, na konci trošku Mount (po střídání Havertze). Stopeři relativně v pohodě. Všichni vepředu odříznutí.

Reagovat
ajouki

Chelsea od začátku do konce špatný letargický výkon. Nedokázala najít ani 5minutovku, kdy by něco výrazněji změnila. Lampard by měl ukrást stránku z playbooku Solskjaera, protože v tomto si ho maže.

Reagovat
johan14

Solskjaer akurát tak pomaže

Reagovat
smazaný uživatel

Oba nemůžou trénovat velkokluby jako je právě Chelsea a ManUtd

Reagovat
smazaný uživatel

Everton s trojkou Pickford,Richarlison a Allan je asi nejodpornější klub v PL.

Jinak zápas rozhodně lepší než derby v Manchesteru.

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Jsou i odpornější kluby. Ale Pigforda by měli veřejně popravit, to každopádně.

Reagovat
John Obi Mikel

Carlo dneska ukázal, že je stále dobrý trenér. Jak v poločase zareagoval na náš tlak a odříznul ze hry Jamese a Chilwella mě strašně sere. Spolu s faktem, že Frankie na to zareagovat nedokázal, to bylo klíčové.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůžeš srovnávat kvality Carla a Lamparda

Reagovat
vitasrp

V podstatě všechno to málo dobrého, co bylo ve hře v půli první, v té druhé definitivně ze hry zmizelo. Jsme tam snad neměli ani pětiminutový úsek, kdy bychom soupeře zamkli a vypracovali si opravdový tlak. Úplně zmizelo postupné budování útoku, hráli jsme to hrozně ukvapeně, hrozně rychle jsme se snažili dávat finální míč, což vedlo akorát k tomu, že zbytek týmu byl roztahaný na 60 metrech, nebyl v pozicích na represink a Everton pak mohl v klidu přejít do rychlého kontru.

Když jsme měli hrát po zemi a kombinovat, tak přišel nesmyslnej dlouhej míč, když by se hodil balón za obranu, šlo to spíš do nohy nebo dozadu, prostě všechno obráceně. Hrozně mi to připomínalo loňské zápasy proti hlubokému bloku, kdy ten tým v určitý fázi ztratil hlavu a omezil se na kombinace stoper - krajní bek/záložník - nepřipravený centr - brejk soupeře. A přitom úplně zbytečně, ta první půle i v těch několika málo momentech ukázala, že se skrz Everton hrát dá.

Průser pak byl taky v tom, že tentokrát to prakticky nebylo jak oživit z lavičky. Havertz odehrál příšerný zápas, prozatím vynikal v tom, že ty situace ve finální třetině řešil obvykle jednoduše a správně, ovšem dneska kazil fakt úplně všechno a zadrbával i jednoduchý akce. Werner je oproti tomu na křídle limitovaný a potřebuje hrát blízko útočníka, aby se mohl tlačit do zakončení, což se ještě v první půli dařilo.

Jenže po tom střídání Havertze za Abrahama šel Werner k lajně a tam byl úplně mrtvej - prakticky si jen dvakrát zkusil předkopnout míč a přesprintovat obránce, jinak tam ale od něj velký nebezpečí nehrozí, centr nemá, techniku na nějaký průnikový driblink taky ne, takže se tam v podstatě utopil.

Ta sestava mi připomínala začátek ročníku, kdy nám dost chyběl jakýsi balanc, když na kraji hráli hráči, co prostě nejsou ofenzivní křídla. Kdybychom se nestřelili do nohy a nedarovali soupeři branku, třeba by se to zvládlo, ale na obrat, kdy bylo potřeba nějak výrazně změnit herní schéma, probudit tým, přidat do toho nějaký další prvek, tak na to ten tým bohužel dneska neměl.

Reagovat
Liquid

Lampard VEN, nemá na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison nesklamal, zas som si myslel ze neodohra ani 60min a nakoniec tam bol skoro do konca a Mount teda pekne zmrdstvo v prvom polcase. Calwert mal byt cerveny

Reagovat
Walter_Sobchak

Dnešný zápas klasicka sračka bez krídiel jak na začiatku sezony ked tam hral Mount... Horšie je že ešte nás tento mesiac čaka niekolko ťažkých zapasov.ktore dopadnu podobne jak ten dnešny.

Reagovat
Talker

Tak ono by stačilo nedarovat soupeři penaltu. V tu chvíli je to mnohem náročnější, soupeř nemusí tlačit a stačí mu bránit. Everton se kromě té penalty prakticky nedostal do větší šance.

To, že jsme dostali gol umožnilo Evertonu necpat se dopředu, bránit a v klidu si počkat na nás, mohli hrát, jak chtějí. Naopak my v tu chvíli musíme. Přitom tam byly 2 tyčky, kdyby tam něco spadlo, tak by Everton znervozněl.

Reagovat
Jollae

Ešte že ten zápas Chelsea bol taký zábavný...už by som aj zaspal, ale prebralo ma to...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Chelsea na začiatku sezóny forma jak hrom a na konci na hrane top 4

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufam. Koupili si na koho ukazali a takovym tymum nepreji uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Klasickej Totac

Reagovat
smazaný uživatel

No my nemávame formu ani na začiatku

Reagovat
ManUnited

Na ten Soton se letos fakt dobře dívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rick_Mečoheň

Tomu týmu to nejde nepřát. Snad z toho bude letos aspoň ta EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji fantasticky.

Reagovat
Kapřík

Presne. Bude zajimavy sledovat, jestli udrzi v létě Ward-Prowse.

Reagovat
ManUnited

Jamese mám hrozně rád, ale podle mě není materiál pro top klub, řekl bych (doufám v to), že asi nemá moc důvod kam se hnát a naopak by se mohl stát legendou Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho k Høbjergovi do Spurs bral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Spurs by asi nebyl problém. Psal že to není materiál pro top klub.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa hovorilo aj o Høbjergovi a dnes patrí k najlepším záložníkom v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to bylo myšlený asi jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manchestersky Krocan

ja si ho už nejaký čas prajem do United ako takého hráča na pomedzí základu a lavičky, ale s príchodom Bruna a VdB je to už asi zbytočnosť...každopádne už len kvôli jeho štandartkám by bol pre väčšinu tých top tímov prínosom, minimálne Arsenalu by sa momentálne vyplatil

Reagovat
Salfovic

Co se stalo s tím Sheffieldem

Reagovat
Busby babes

second season syndrom. ale neboj, uz v pristim kole zaboduji...

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Nic, bolo jasne ze skor ci neskor tu ich hru precitaju, v PL pomerne bezne. Uz po covid pauze boli na uterak, utocit nevedeli celu sezonu len ich drzala skvela obrana s hendersonom na cele. Trn je prec, impotentni su rovnako a v brane maju priemeraka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kohouti maji nehorazne stesti. Orli nevzdavejte se a zabojujte jako vcera karamelky.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Mourinho vyhra titul s Dierom,Aurierom a Sissokom v základe tak asi už nebude pochybnosti že je najlepší tréner v histórii futbalu

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa hraje o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ferguson.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 skvele CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze čo to dopiče malo znamenať ten druhý polčas okrem posledných 10 minút

Reagovat
Walter_Sobchak

Však proti nam ste hrali to iste Ine zapasy to takto nevyzera?

Reagovat
vicinda07

Vy ste si proti nam nevytvorili ani sancu zatial co palace asi 4, mozno tak asi myslel to, ze proti vam to bol teda vyrovnany zapas, zatial co palace boli lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

asi to vyhrá Liverpool tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Dalsi ztrata prebohateho a mocneho klubu z tzv.velke sestky. Jen tak dale.

Reagovat
Benzema

Dnes ideme na prvé miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Vyčkáj času, ako kura klasu

Reagovat
Mates_Matesović

Odpad, nejhorší výkon sezony. Proč jsme v druhý půli do 80. minuty nepřelezli půlku mi zůstává záhadou.

Reagovat
Cobra

Tohle jde zase za Mourkem. Bránit stav 1:0 můžeš 10-20min v zápase, ale ne, že rezignujeme na jakýkoliv fotbal už od 25. minuty. Po kolikáté letos už?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolikrát, že do tohoto kola vedl tabulku ty Lojzo

Reagovat
Cobra

A mohl ji vést klidně o víc, Lojzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatky oboch polčasov nám vyšli pekne, ale potom sme zbytočne prestali hrať. Inkasovanie viselo vo vzduchu a vyrovnanie bolo len otázkou času. Nie veľmi dobrý výkon a bod beriem. Proti CP sa vždy hraje ťažko, zvlášť vonku. Mizerné počasie, mizerný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatky oboch polčasov nám vyšli pekne, ale potom sme zbytočne prestali hrať. Inkasovanie viselo vo vzduchu a vyrovnanie bolo len otázkou času. Nie veľmi dobrý výkon a bod beriem. Proti CP sa vždy hraje ťažko, zvlášť vonku. Mizerné počasie, mizerný futbal.

Reagovat
vicinda07

Myslim ze toto ide za Morinhom a jehi taktikou...este pochopim ze takto hrame ked vyhravame proti city, arsenalu ale aby sme na 35 minut stiahli proti crytal palace... Mame sona a kanea v zivotnej forme a nezautocime ani raz... Stacilo ze poslednych 5 minut zatlacime a hned 3 sance... Proti takymto superom to takto nepojde, vklude uzvza stavu 1:0 mohol ist dele miesto bergwijna ktory je dopredu katastrofalny

Reagovat
johan14

Životný výkon brankára, to už v živote nezopakuje a Lloris príšerná hrúbka, prečo to nechytil nechápe doteraz, tá lopta nebola ani tecovana. V tom je jadro pudla.

Reagovat
vicinda07

Ked sa hra 35 minut pred tvojoch 16kou tak chyba pride, kludne moze prist nezmyselna ruka a VAR ju hned potvrdi, takto sa proste nemoze hrat... Smiesne ze mourinhovi skoro vyslo aj to ze tam da nekooa Daviesa, ktory sa brvno ked chce nacentrovat

Reagovat
jk

CP má dost dobré protiútoky a i dnes to bylo vidět. Ta otevřená hra po které tu voláte dneska taky mohla znamenat nula bodů milosti jednoho

Určitě ten výkon Spurs ale nehodnotím nijak dobře.

Reagovat
vicinda07

Zaha je jeden z najnebezpecnejsich hracov ligy, suhlas, ale jnak musime mat navrch a da sa hrat a utocit aj opatrne, mozno trochu brzdit krajnych obrancov aby tak neutocili a podobne... Ale nestupit si pred vlastnu 16 ku, tak sa hrat nemoze... Stane sa to co sa stalo, musia prist fauly, pridu centre, chyba pride s nimi tiez

Reagovat
jk

Kravina. Spurs tak hrají celou sezónu a je jedno jestli proti City nebo Brightonu. Ta taktika není stát kolem vápna soupeře a posouvat to ze strany má stranu jak manchester. Ten tým na to není ani poskládaný, ani trénovaný ani zvyklý. Taktika je celkem jasná, pokud to někdo nedokáže pochopit a čeká házenou tak mu není asi není pomoci. Určitě ten tým měl ale dát druhý gól, protože možnosti na to byly. Zejména když CP vytáhl ten blok, který jinak bránil fakt dobře.

To, že standartky mají Spurs nahovno je obecně známe a CP toho chtěli využít protože je na to nejspíš připravil.

Reagovat
vicinda07

No podla mna je teda ohromny rozdiel ci hrame proti City alebo Palace a ako pises Spurs hraju proti kazdemu superovi rovnako a to je chyba, taktika by sa mala trosku lisit vhladom na to proti komu stojis... A ked mas na lavicke Deleho, Lucasa Mouru, Balea v niektoryxh zapasoch tak nemozes argumentovat ze tym neni poskladany na ofenzivnejsiu hru, len si proste vyberies tu druhu cestu... A aby si nemyslel ze pisem kritiku len pretobze sme prehrali, nadaval som cely polcas, este pred inkasovanym golom, ktory sa ale vzhladom na hru dal ocakavat, aj keby zapas vyhrame pisem kritiku s tym ze sme mali stastie... A proste mojim argumentom nahrava uz len to ze po inkasovanom gole sme zase zapli a vytvorili 3 vyborne sance za asi 5 minut pri mohutnom braneni palace, pretoze proste mame ovela kvalitnejsiu ofenzivu a dokaze sa hned dostat do sanci... Ale to musis chciet utocit

Reagovat
jk

Rozdíl jestli hraješ proti City nebo CP je hlavně v tom, že CP hraje zezadu na brejky a City drží míc, takže ty protiútoky, na které je tým Spurs nastavený mohou být daleko účinnější.

Kdyby se dneska Spurs snažili držet celý zápas kolem vápna CP a něco tam nacpat, tak nemám strach o to, že by jsme dostali góla ze hry a ne jen ze standartky.

Reagovat
vicinda07

Ako chapem ta len si myslim ze kvalitnejsi tym ktory hra o spicu a chce hrat mozno o titul by mal mat viac moznosti ako hrat a nie len hrat jednym systemom a vyhovarat sa na to ze proti teamom ako palace sa neda hrat na protiutoky tak nebudeme utocit... Mame dost kvalitnych hracov, vela moznosti obmenit, ked nieco nejde, zranenia sa az na Lamelu zatial vyhybaju... Mame 4 obrancov 3 defenzivnejsich zaloznikov v strede a obhajujeme este aj Bergwijna ktory za celu sezonu nepredviedol nic dopredu ze aspon dobre brani, tam musi byt hrac co predvedie nieco v aj v ofenzive

Reagovat
jk

Určitě směrem dopředu tam jsou hráči, kteří mají na to hrál útočný a atraktivní fotbal. Ale na druhou stranu ten tým má nějakou tvář, taktiku, styl hry. A taky má na čem pracovat, hlavně na těch standartkách. Ono možná není důležité změnit systém ale nedělat chyby v tomhle systému.

V druhém poločase naprosto zbytečně přepustili iniciativu CP. Ale ne v tom smyslu, že hráli defenzivně, ale nechali CP vytvořit si ten souvislý tlak. Vyspělejší tým by v téhle části hry na chvíli získal na několik minut míč, víc pressoval a toho soupeře trochu uklidnil a v pohodě to dohrál na těch 1:0, případně ke konci hry kdy by to soupeř otevřel pokusil se dát druhý gól z brejku. Místo toho se tam poserou a začnou kupit chyby, možná si mysleli, že to ukopou jako to ukopali s jinými týmy.

Dneska jsem tam viděl problém víc v hlavě než v nohách prostě.

Reagovat
vicinda07

Reagovat
johan14

Tvl čo ten brankár pochytal. 4 neskutočne zákroky

Reagovat
John Obi Mikel

CP děkujem.

Reagovat
johan14

Za čo?

Reagovat
John Obi Mikel

Že nám slepice neutekly

Reagovat
vitasrp

Taková ta klasika od Mourinha, která mě tu a tam štvala, i když vedl Chelsea. Jedna věc je bránit vedení 1:0 v poslední fázi zápasu, když se ten tým dostane pod tlak a je jasný, že na nic jinýho už nemá energii.

Jose ale na ten tým přenáší tu svou mentalitu - stačí nám jeden gól k výhře a nač se dál tlačit dopředu, když to utkání už je vyhraný - a tak jsou jeho týmy náchylné k tomu, aby v případě vedení vstoupily do druhé půle velmi pasivně.

Crystal Palace si vlastně ani ten tlak nemuseli vynutit, od prvních minut byl Tottenham pasivní, bránil hodně hluboko, do ofenzivy chodilo méně hráčů a ještě k tomu dělali hodně technických chyb. Místo toho, aby bylo prvních 25-30 minut druhé půle vyrovnaných/Tottenham se snažil aktivně přidat druhý gól, než se třeba dostane v závěru pod tlak, tak se dostal do defenzivy v podstatě od nějaké 50. minuty a to se až do vyrovnání stupňovalo.

Zajímavý pak je, že jakmile Palace vyrovnali, Tottenham okamžitě převzal iniciativu a veškerý nebezpečí pak až do konce zápasu pramenilo pouze z jejich strany.

Reagovat
vicinda07

Presne, ked je vedenie o 1 gol, prakticky vzdy pride tlak prehravajuceho poslednych 10 minut, ale aby sa tak hralo cely polcas, to Morinho dava... Snad je to poucenie aj pre neho dnes

Reagovat
ajouki

Má momentálně dva nejlepší hráče ligy, kterým navíc padne úplně všechno do čeho kopnou, a on se spokojí s bráněním výsledku 0:1 na Crystal Palace.

Reagovat
jk

Doufám, že bude statistika nebezpečných zákroků za tento víkend. Těším se!

Reagovat
ajouki

Nebude, nesledoval jsem to. Nechtěl jsem ztrácet čas. Dávám si až zápas Liverpoolu, kde mají oba kluby chuť útočit. Z nebezpečných zákroků za tento víkend eviduju zatím jen Mounta.

Reagovat
jk

To se docela divím, že si přeskočil tohle https://twitter.com/benjamin89TVA/status/1337862713213640708?s=20

Reagovat
ajouki

Je to stále zbytečný zákrok, ale tady Zouma přes nikoho nepřepadává, nemůže dopadat nekontrolovaně na hlavu. Ale z fotbalu bych to vymýtil. Klidně zpětně jeden zápas stopku, ať si to dopříště rozmyslí. Udělat to spoluhráči na tréninku, tak se nedivím, kdyby se ti hráči porvali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nadavejte si jak chcete, ale dneska rozhodl akorat Guaita, protoze tech sanci meli Spurs bmbilion.

Reagovat
vicinda07

Sanci dost a mali by ich 2 krat viac, keby pol zapasu nestravili nastupeny pred vlastnou 16kou ako keby hral proti nim Bayern

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Vždyť Tottenham celý druhý poločas jenom fauloval, kouskoval hru, brečel a odkopával míče na druhou půlku. Klasický Mourinho, už od 50.minuty bylo jisté, že to poserou.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele chalupari!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze i dva tisice divaku umi domacim dost pomoci. Vcera everton. Dnes svati, cp a zatim chalupari.

Reagovat
Big Virgil

Takhle to nefunguje...Fabinho musí hrát v záloze, tam pozbira daleko vic balonu. Bobby taky do zalohy, dokaze balony uhrat i pod tlakem a kvalitně rozehrat, bohuzel se pohybuje hrozne hluboko a chybí nahoře. V utoku dat sanci Origimu. Je vysoky,rychlý navic stále mladý. Kvuli Bobbymu ho Klopp zabije.

Reagovat
smazaný uživatel

ale proti Spurs asi nebude Klopp experimentovat... Ale hej, potrebujeme faktor X. Kto ním bude? Minamino, Ox, Origi či Jones, ktorý hral vynikajúci druhý polčas?

Reagovat
Big Virgil

Jones by to mohl do budoucna byt. Náš nejkreativnější hráč je Bobby, ten prostě musí hrát v záloze. Nemáme útočníka co by dokázal udělat tlak na stopery ( Bobby si az moc chodí pro balony do hloubky pole) za úvahu by stalo i prohození Manehi se Salahem aby mohli jit 1x1 a centrovaná svou silnější nohou do vapna. Takhle jsou strašně čitelní. Hrot Origi, už jen kvůli tomu aby někdo byl v nebezpečným prostoru ve vapne a ne nekde uplne mimo.

Reagovat
cristiano.K.

Origi je absolutně nulovej

Reagovat
eder

Bohužel je to tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je jak když simuluješ zápasy ve FIFĚ, doma si v pohodě vyhráváš, ale venku nedokážeš vyhrát ani kdybys měl nějaký dream team

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou stím VAR doprdele. Faul před gólem,jasná červená a nic. Druhej poločas slušnej jen ta koncovka..

Reagovat
icemike

Ten var, který přehlédl penaltu proti vám?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes škoda... Proti Spurs by som dal do základu Origiho alebo Minamina. Ale aj tak - dík aspoň za výkon v druhom polčase, šampióni. Curtis Jones skvelý druhý polčas, škoda, že nevyšlo to sólo, už nemal síl na zakončenie...

Reagovat
stiflerovamama

Trápny výkon a nebyť trápnej penalty nie sme zase schopní dať normálny gól. Útočná trojka je neškodná, ti pôsobia už istý čas ako keby hrali spolu prvý krát. Pekne si striedajú tu katastroficku formu, a teraz sa mi zdá že štafetu prebral Mane, ten je posledné zápasy totálne vypojeny.

Sme strašne nevyrovnaní a povedal by som, že v tejto sezóne boli viac tých horších ako lepších výkonov, a na vine určite nie sú len zranenia a hustý program.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

K zblití. Jiná slova mne nenapadají.

Reagovat
SCELO

neviem co sa deje.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kľúúúúd

Reagovat
Liquid

trapné penalty, to je celý Liverpool

Reagovat
John Obi Mikel

Fulhamu taky děkujem.

Reagovat
vladis271

a my evertonu. Sme vás so spurs odskočili o bod.

Reagovat
Liquid

Reagovat
avicii

Niečo musíme urobiť zo zápasmi vonku, keď zoberiem hru proti Brightonu, Fulhamu a potom domáce zápasy proti Wolves a Leicesteru.. dnes by sa hodil aj Thiago veľmi, potrebujeme návrat co najviac hráčov a snáď stopér v januári, čo by nám dalo možnosť posunúť niekedy aj Fabinho do zálohy...

Reagovat
stiflerovamama

Bohužiaľ musíme hrať s tým čo máme, a to čo máme nie je vôbec nekvalitné ale hra hlboko pod svoju úroveň, najmä ťa trojka vpredu. Nehráme v zálohe s typom hráča ako de bruyne takže sme tam nikdy nemali hraca ktorý by im to tam posielal do čistých šancí. Tu je problém, že oni si nevedia medzi sebou presne prihrať, riešia zle drvivú väčšinu ofenzívnych situácii, vyhrávajú malo súbojov, strácajú loptu. Dnes krásny prípad Salaha pred tým gólom, žiadny faul ale odflaknuty súboj, ktorých je od nich mrte a môžeme byť radi že z toho nedostávame viac gólov.

Reagovat
eder

Tohle byl za mne nejhorší výkon za éry Kloppa vůbec. Možná poslední zápas ve Villa Parku tomu může konkurovat...

Reagovat
Kixi Syhimour

To si neměl vypínat po prvním poločase.

Reagovat
eder

Bohužel jsem to vydržel trpět až do konce...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta druhá půle se mi tak špatná nezdála na tohle označení, ale bohužel si myslím, že to není námi, ale spíš tím že Fulham nám prostě dovolil hrát a zalezl/došly mu síly.

Reagovat
eder

Druhý poločas byl sice lepší než první, ale ta impotence a nekreativita byla žalostná i tak. Chalupářům došly síly, už tolik nenapadali a nepresovali. Přesto jsme nepředvedli zhola nic...

Reagovat
avicii

Inak dnes by som pochválil Minamina

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

A teda vonkajšie výkony túto sezónu sú na zamyslenie. Vstupujeme do nich nesústredene, odovzdane...Takto to nepôjde.

Reagovat
vladis271

výkon v prvom polčase mi pripomínal aston villu. Kto by povedal pred zápasom, že za bod budeme ešte radi. To bol v hlavne v 1. polčase absolútny hnoj. Regulérne sme začali útočiť a hrať aktívnejšie v 39. minúte.

Matipovi zabaliť do kufrov a odpáliť ho kamkoľvek a priviesť stopéra. Toto sa nedá. Ako môže byť niekto športovec s profesioálnou kariérou, zarábať veľké peniaze, ale pritom byť svojmu zamestnávateľovi k dispozícii 30 percent herného času? Ako sa on vôbec dostal s jeho zdravím na túto úroveň?

Jota dnes strašne chýbal a nebyť darovanej penalty stopercentne dnes prehráme, o tom nemôže byť ani reči.Prechod do útoku absolútne zúfalý, prečo to vždy museli tlačiť krajmi a neskúsili ich raz za čas prekvapiť stredom? Tá postupná rozohrávka a ponuková činnosť, neexistujúce nábehy fuj..

Tento rok vyhrá majstra určite jednooký medzi slepými.

Reagovat
SCELO

opat som necakal ale da sa povedat ze s tebou suhlasim na skoro 100%

Reagovat
stiflerovamama

Problém je, že Gini a Hendo musia hrať pri sebe tých štitovych záložníkov, to nikdy nefungovalo, keďže ani jeden nedokáže hru zrýchliť a vymyslieť nejakú prienikovu prihrávku, poprípade vyviesť loptu. Po krajoch sme hrali vždy, ale funguje to keď hrá štitoveho záložníka Fabinho alebo snad keby ho hral Thiago, a Hendo s Ginim môžu hrať tých krajnejsich, ktorí to brúsia hore dole a zaisťujú kraje.

Teraz sa tam bohužiaľ pri sebe motajú ti dvaja a tak často musíme len hru nakopnúť na Maneho a Salaha čo je vo väčšine prípadov zbytočne. Dnes dokonca hral toho štitoveho v prvom polčase Hendo a a Gini hral z kraja, čo nefungovalo už vôbec.

Proti Wolves sme hrali dobre pretože sa po loptu na krajoch stahoval Salah aj Mane a nečakali na nejaký nakop alebo finalku zo zalohy ako napríklad dnes v prvom polčase, z čoho boli nebezpečné situácie. Takže kým nebude v zálohe Thiago alebo Fabinho, ta útočná trojka, a najmä Salah s Manem, nie len Firmino sa musia viac sťahovať po loptu a nie čakať čo vymyslí záloha, ktorá toho bohužiaľ moc nevymysli (česť Jonesovi, ten mi robí radosť).

Reagovat
stiflerovamama

Chcem Henda konečne zase vidieť v pozícii keď nema milión času na rozohrávku a nemusí rozmýšľať komu nahrat, lebo to nie je jeho parketa. On si potrebuje nabiehať, tacklovat, spraviť prvú vec čo mu napadne bez rozmýšľanie, vtedy je veľmi platný aj v ofenzíve. Takto je to trápenie v zálohe s Ginim.

Reagovat
smazaný uživatel

Matip, aj keď je spoľahlivejší ako Gomez, by mohol kľudne odísť, žiaľ, kvôli zraneniam nie je naňho spoľah...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak jsem snad neviděl horší penaltu, která by šla na branku, než tuhle od Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

A jinak teda gratulace Fulhamu, dobrý bojovný výkon

Reagovat
vladis271

nato som zabudol. Tá penalta bola fakt pošušnáničko pre brankára. Môže si búchať hlavu o stenu, že ju nechytil. Vystihol smer a bola umiestnená absolútne tragicky, to musel chytať aj keby Salah vypálil z dela.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to jde uplne u zeme, tak se to blbe chyta. I takova spatne zahrana. Jit 30 cm od zeme tak ji mel.

Reagovat
Unai

Jose titul

Reagovat
smazaný uživatel

Plus treba vyzdvihnúť Alissona, ktorý neskutočne podržal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek si musi mnout ruce jak mu to vse klape

Reagovat
Salfovic

Tak dneska zbytečně prosrali dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale i tak aspon ztratili vsichni z vrchu .

Reagovat
smazaný uživatel

Navic neposrali...jejich chyba,kdyz prestali hrat. Zaslouzene CP vyrovnali

Ten Mourkuv styl po vedeni si zaslouzil remiz

Reagovat
Salfovic

No právě.

Reagovat
Remt

Ted jsem videl z opakovaneho zaberu skluz Fabinha v pokutovem uzemi a omlouvam se tem, ktere jsem predtim hanil tohle mela bejt jasna penalta za me.

Reagovat
Remt

+ jsem si vsiml v sestrihu dalsiho skobrtnuti o nohy Maneho pri jedne standartce - penalta. Takze jestli spatne pocitam, tak v tomto zapase "pouze" 3 chyby VARu dle mého. 2 v nas neprospech, 1 v nas prospech. Coz je ale celkem jedno.. prostě jsou to chyby. To je neskutecny jak moc k hovnu je ten VAR na ostrovech. Naprosto k ničemu.

Reagovat
martin.b

Dost záleží na úhlu záběru, já viděl naposled ten, kde trefil spíš míč, a hlavně to ani náhodou nebyla ''clear and obvious'' penalta. Odstrčení Salaha, Maného podražení u standartky, Lookman šlapák na holeň... bylo toho víc, kde mohli spekulovat u VARu, nakonec ale stejně asi smolná remíza pro Fulham, i když Mané, Hendro a Jones měli gol na hlavě/noze. Zranění Joty, po dnešku nejspíš Matip out a dost možná i obnovení problému s lýtkem u Trenta... s takovou budem po Vánocích mimo čtyřku.

Reagovat
vitasrp

To škobrtnutí Maného při standardce by na penaltu opravil jenom blázen, zase neblbni.

Reagovat
Remt

Neviděl jsem to z boku, jen zezadu a přišlo mi že ho nešikovně podkopnul, ačkoliv ne úmyslně

Reagovat
vitasrp

Spíš se tam o sebe přerazili ve chvíli, kdy se oba hráči rozeběhli, bych to klasifikoval jako takový typický coming together (sorry za anglickej výraz, ale nevím, jak to líp v češtině vyjádřit) a to bych prostě za žádných okolností nepískal.

Reagovat
stiflerovamama

United strácajú len 5 bodov so zápasom k dobru, hanba.

Reagovat
avicii

na to ako hraju maju moc bodov

Reagovat
I am Mancunian

To nič neznamená, pre vás nie sme konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

hanba pro vsechny ... Vcetne Chelsea.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Registrujisejenproto

Humusáci hlavně ten jejich zapas na Brightonu

Reagovat
Neutron

veru mali by ste sa hanbit...

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta by mel odprosit ozila a dat ho do sestavy. Protoze tvorivy a premyslivy zaloznik mu totiz chybi.

Reagovat
Big Virgil

Byt horší než těch ostaních cca 25 frajerů přeci nemůže.

Reagovat
Beči

Mám dojem, že všichni si pamatují jen toho hvězdného Özila v TOP formě - ano, takový Özil by teď pomohl. Ale všichni jste nejspíše zapomněli, že to už dávno není pravda a dnešní Özil je hráč naprosto katastrofální.

Reagovat
Big Virgil

Což se o 3/4 kádru Arsenalu dá taky říct.. ale šanci dostávají.

Reagovat
Ferguson6

Lebo im nemusia platiť nekresťanské bonusy za štarty.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi meli dat lisky s cajkami.

Reagovat
nani92

nestratli sme na Liverpool, City, Tottenham, získali viac ako Chelsea...Ole

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

koučovat vás kdokoliv jiný než Ole, tak by s těmi super hráči jako Pogba, Rashford kraloval lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je moc hodny. Na tyhle hvezdy musi byt dlouhy bic a kratky retez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Big Virgil

60 000 stadion a 2000 fanoušků.

19 000 stadion a 2000 fanoušků.

Proč se tohle neřeší % ?

Na Arsenalu by mohlo byt klidne 4x tolik fanoušků a pořád by měli ,,bezpečné rozestupy”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadionu urcite, ale pred stadionem by to bylo 4x vice lidi na vicemene stejne plose. Toho se boji.

Reagovat
Big Virgil

Kolik je otevřených tribun? Nekde vidim banery. Tech východu je tam hafo. Urcite vic jak v nějakém nakupaku.

Reagovat
Busby babes

jenze pak se sejdou v metru...

Reagovat
Big Virgil

metra jsou narvaný tak či tak..

Reagovat
Busby babes

proste obecne nechces aby se ti nekde pohybovalo moc lidi najednou. Takze proc diky tomu pritapet pod kotlem...

Reagovat
icemike

Wembley má asi milion východů, ale stejně se všichni sejdou na stejné ulici k metru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Ta top 4 by už takhle mohla zůstat. Bez ropného, manchesterského a jiného xindlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Take nemam rad tymy, kteri si kupuji hrace za prachy arabu, rusaku a cinanu.

Reagovat
Beči

Za tohle nemůže Arteta. Nemá prostě kvalitní hráče. V jakém jiném velkoklubu by hráli základ hráči jako Xhaka, Elneny, Holding, Willian, Bellerín...Nikde. Jenže Arteta jiné nemá a vedení mu nikdy nedá peníze na to, aby koupil 4-5 hvězdných hráčů za stovky milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
Hokaido

To sice nemá, ale rozhodně to není tým, se kterým by měl hrát o sestup. Skvělej trenér by ten tým mohl dostat do top 4, dobrej někam okolo šestky.

Reagovat
Manchestersky Krocan

taký Mourinho alebo Conte s autobusom by to možno nejak uhaluzili okolo 8. miesta, na viac ten hráčsky materiál nemá...Leno, Partey, Gabriel, Tierney, Saka, to sú hráči pre top mužstvá + sú tam ešte nejakí mladíci, inak je to všetko odpad a Auba z formy

Reagovat
sejber

Reagovat
gocii

Penez je dost, je se splachujou do hajzlu

Reagovat
cristiano.K.

skvělé protiřečení si. Tak může za to vedení nebo Arteta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Až na to, že jsem napsal, že Arteta za to nemůže...

Reagovat
cristiano.K.

sorry,

Reagovat
Melda

Kolikátej je Soton?

Reagovat
Beči

Opravdu? Budeme tu argumentovat Sotonem, který má teď sice formu, ale jinak normálně hraje max. o střed tabulky? Takové výstřely slabších týmů jsou běžné, ale většinou netrvají příliš dlouho (najdou se samozřejmě výjimky, viz. titul Leicesteru), ale tady mluvíme o koncepci velkoklubu. Navíc i Soton má v současné době např. lepší stoperskou dvojici, než Arsenal.

Reagovat
Liquid

Klopp už nemá Liverpoolu co dát, je to fakt nouze, nebýt přízně sudích byl by možná v půlce tabulky, vyKloppit ho !

Reagovat
eder

Z nouze cnost!

Reagovat
Remt

Všiml jsi si vůbec koho máme zraněného letos a kdo všechno může nastoupit? Ne vše je chyba kloppa, zdaleka ne vse

Reagovat
fenixLFC

naco na toho trolla reagujes?

Reagovat
Remt

mě to vzdy nedá

Reagovat
smazaný uživatel

je teď tak na úrovni Oleho.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka a jeho balkanske manyry by mohli nakopnout burnley za tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe ten Arsenal je marny

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nechce titul zatim.....

Ale Arsenal chce sestoupit.....

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Mastný Chobot

Toto už Arteta nezlomí. Atmosféra je príliš toxická a vyzerá, že na to ani nemá. Bohužiaľ ho toto možno bude stáť trénerskú kariéru hneď na začiatku. Asi to bolo moc uponáhľané.

ALLARDYCE IN a ideme. Great Escape v poslednom kole.

Reagovat
Hokaido

Čistá konta na Emirates Stadium ve všech soutěžích v této sezoně:

Bernd Leno - 0

Emiliano Martínez - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Clovek napise, ze se Arteta z te trojky s Lampsem a Olem jevi jako nejtalentovanejsi a mesic na to bude prvni vyhozenej.

Reagovat
vladis271

z tej trojky asi bude fakt najlepší Lampard. Aj Ole je super, Veľmi sú talentovaní obaja, je to vidieť. Určite budú úspešní obaja.

Reagovat
J0EL

Reagovat
RKBoy

tak zatial to tak vyzerá, ale uvidí sa na konci sezony , top4 musí dat a boj o titul by mal byt apson do posledných kol teoreticky reálny, inak budem velmi sklamaný.

Reagovat
Svatej

takova light verze ef polibku smrti

Reagovat
Busby babes

jsem netusil, ze mam takovou moc.

Reagovat
Infernoqt

Zase tak tragicky bych to neviděl. Podle mě se Arsenal ještě v pohodě udrží.

Reagovat
PhilipS

Prohrát tenhle zápas to už chce extra talent. Tak aspoň, že sen Arsenal v championshipu žije. Lehčí zápas v PL hrát nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň je fakt, že Auba konečně prolomil střelecké trápení

Reagovat
Salfovic

Snad se Arsenal zachrání.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Arteta je prostě bouchač jo učit se u Pepka to není sranda. Pepek má své pokémony a to má lepší pozici než Arteta

Reagovat
vladis271

no, ale ja som od neho čakal niečo také ako City pre chudobných. Že sa to dá s horšími hráčmi a v obmedzenom režime ukazuje celé svoju kariéru Rodgers.

Namiesto toho, ako to tu už niekto spomenul. On predvádza nejaký Rafovsko- MOurinhovsky hybrid, a nikto nevie kde to pobral.

Reagovat
smazaný uživatel

ma hroznych asistentov

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Do mrtvol se nekope, tak se smát nebudu, ale dokonalý zápas. Jeden asi nejlíp placený hráč Arsenalu doma u telky, další podepíše největší smlouvu v životě a šoupne si tam vastňáka a v útoku je až trapný ( což nechápu po minulé sézóně ), do toho červená a prohraný zápas v boji u ligu. Super . Tzv suché triko

Reagovat
forrest

Reagovat
J0EL

do mrtvol sa nekope, ale...

Reagovat
iamek

Nejsem rasista, ale ...

Reagovat
Counter

Už to začíná být docela trapas.

Completely unrelated OT: Nechce někdo začít pro EF psát reporty Arsenalu?

Reagovat
Taiger

Nepíšeš rozumy do FPL diskuze a ani reporty, hezky pěkně

Reagovat
Counter

dík

Reagovat
Busby babes

muze to byt horsi, treba napsat 16 conclusion ze zapasu, kde se nic nestalo... https://www.football365.com/news/16-conclusions-manchester-united-city-pep-guardiola-ole-gunnar-solskjaer

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

ja te vystridam...predej mi stafetu

Reagovat
Counter

Milovník BDSM?

Reagovat
Euphael

Ne, ale ty uz musis byt psychicky v hajzlu

Reagovat
Counter

Já jsem v poho, jen je to prostě nezáživná nuda pořád dokolečka psát to samé.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé padáky? Arteta, Wilder. Bilič.

Reagovat
avicii

Asi áno čakám ze už tento týždeň by k niečomu malo prísť.. Som zvedavý na to kto to v týchto kluboch prevezme

Reagovat
Whitemedia

Hlavně u Sheffieldu jsem zvědavý.

Reagovat
jk

By mě zajímalo co v tom Sheffieldu po Wilderovi bude někdo dělat. Tam buď musí vzít manažera s podobnou filozofí nebo je to na výprodej a úplnou přestavbu v champu.

Reagovat
Hokaido

Já bych tipnul, že tam prostě Wilder zůstane a bude je trénovat i příští rok v Champu.

Reagovat
jk

Osobně si to taky myslím. Ale v PL jsou prachy a majitelé se můžou pokusit o nějakou zoufalost aby to zachránili.

Reagovat
cristiano.K.

což je naprostá šílenost vzhledem k tomu, že kandidují na nejmenší počet bodů v historii PL.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

mikel, edu, willian, xhaka, laca, holding, luiz, bellerin, ceballos out !

Reagovat
Kincl

A kdo tam zůstane? a druhá otázka kdo z kvalitních hráčů tam bude chtít jít ? Bez kvality a ambic na titul a žádná LM

Reagovat
Mastný Chobot

si zober, jak napiču sme na tom, keď by si si nechal už aj Cédrica

Reagovat
ACSMan

to si nemyslím, spíš ho pouze ani nebere jako člena

Reagovat
sejber

cedrica budeme este tri a pol roka platit

Reagovat
Taiger

Nketiah?

Reagovat
PhilipS

Dal bych Artetovi ještě přestupák. Dyť mu ani nepomohli zbavit se dead woodu z minulých let. Naopak mu tam zpátky ještě nějaký připlulo (Elneny)

Reagovat
Counter

To ti ta láska k Mikelovi dlouho nevydržela.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho lubim ako futbalistu, ako cloveka, ale nie ako trenera ved tomu sa neda fandit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Jak řešíte prohry a zkurvenou náladu Gooneři? Už teď je moje mental health ve sračkách, ti kokoti na hřišti tomu moc nepřidávají

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím tak, že tahle sezona je pro nás zlomová a majitel se bude muset konečně trochu začít zajímat nebo to prodat. A pokud ne, tak je to na sestup..

Reagovat
mr.Silver

Nekoukam na Arsenal od Ljungberga (letos mozna 3-4 zapasy, porad stejna sracka jako za Emeryho), a kvalita zivota se zlepsila

Reagovat
Nikikrew

Uz som z toho davno vyrastol priority su inde

Reagovat
Bakary3

...( )

Reagovat
kiciN

Reagovat
Nebelung

Football Manager. Dneska jsem viděl zápas tak po dvou měsících a připomněl jsem si, proč to nesleduju

Reagovat
Gunner14

Neřeším to nějak už, dřív mi to dokázalo pokazit náladu, ale teď prostě vím že nemám mít očekávání.

Reagovat
jacobT

Kuknem ako sa mi darí vo fante. Oh, wait...

Reagovat
Counter

Reagovat
protiproudu

Přestal jsem jim fandit. Ano nejsem fanoušek :D

Reagovat
sejber

rozhodne by som Artetu neprepustal ... je to trener co vie upliect z hovna byc

Reagovat
smazaný uživatel

experimentálny tréner experimentálne výsledky

Reagovat
Taiger
Reagovat
Greny

Prosím Sarri in... A prví posílá Jorginho za 50.. dekuji

Reagovat
captain18

Tak kto? Rafa?Alegri?Poche?Jardim?

Reagovat
smazaný uživatel

hazelnut

Reagovat
Hokaido

Úplně bez šance minimálně do konce sezony.

Reagovat
Greny

Tak možná Henry

Reagovat
J0EL

No Hernyho milujem, ale toto by sme mu nemohli spravit proste

Reagovat
Whitemedia

Pokud máte zájem o sestup, tak klidně

Reagovat
J0EL

Evidetne mame, takze

Reagovat
sejber

ti musi jebat

Reagovat
smazaný uživatel

take nieco by som cakal od eduho no

Reagovat
sejber

Reagovat
Hokaido

Věřím, že ten by měl alespoň šťastnou ruku při střídání.

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Zpátky Wenger pls

Reagovat
Salfovic

Nějakej zoufalec.

Reagovat
Whitemedia

Já jen tak ze zvyku navrhnu jméno Blanc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Pochettino je snad nereálný, ne? Pochybuju, že by si šel takhle zničit pověst u fanoušků Spurs, navíc si asi počká na lepší destinaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Howe

Reagovat
Mates_Matesović

Máte volnýho Vieru, ten zná prostředí a když už nic, tak by aspoň těm vašim primadonám zvedl mandle.

Reagovat
J0EL

Lofasom

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Koucoval by dole bez a hraci ve strachu z nakladacky takovym naradim by furt vyhravali

Reagovat
twelwer

Reagovat
jk

Ale ty jeho trenérské angažmá jsou zatím dost provar ne?

Reagovat
ACSMan

Spíš protáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo take

Reagovat
Jardin

Nebo plesklal pinďourem po ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Favre.

Reagovat
PH8

Ani bych se nedivil.

Reagovat
vladis271

Gerrard teraz vazne. Uz dlho si myslim, ze skonci u vas. Ma jednu velku slabinu, prestupy. Keby nebo taky do seba zahladeny a nechal ich riesit ineho cloveka tak je dokonaly.

Reagovat
Noustress

prečo to musia poj*bať zrovna s Burnley ktoré malo konečne nakročene do champu

Reagovat
forrest

Jako jestli Arsenal nevytahne hlavu z prdele, tak regulerne bude bojovat o zachranu v lize. Prohrat doma s Burnley, nejlehcim souperem aktualne, to uz je opravdu co rict.

Je tu Gunner_14, jak to vidis dal?

Arteta je opravdu tactic genius

Reagovat
Gunner14

Trošku rent free v tvojí hlavě ne?

Jednou na tebe zareaguji, asi jsem trefil nějaký nerv

Reagovat
Nikikrew

Fakt neviem co napisat

Xhakovi nie porvykrat jeblo, pasaz kde sme hrali fakt dobre tak to uplne odjebal. Curak fakt, nemam slov.

Mne je Artetu proste luto, vidim nieco specialne v nom ale este je priskoro. Mal zacat niekde v championship alebo inde, ale nie Arsenal. Fakt nato este asi nema co ma fakt mrzi, a velmi. Bohuzial si zato moze sam, vyradil z futbalovych dovodov Ozila (tlieskam), Saliba za 30 mega nehrava, hlavne ze hrava Holding ktory na Arsenal nema. Bellerin ktory je mesiac bez formy, stale bude hravat.

Situacia je kriticka a zmena na trenerskej lavicke je na spadnutie lenze kto by zobral takyto mess momentalne?

Reagovat
sejber

co specialne na nom akoze vidis?

Reagovat
Nikikrew

Dobra kombinacia zozadu (zo zaciatku byvala, aj fa cup), dobra komunikacia na ihrisku a s hracmi (hovori viacero jazykmi), podobne crty co praktizuje Pepek, dobra taktika proti silnejsim timom.

Lenze je stale na zaciatku a mozno tak za 3-5 rokov si ho viem predstavit vo velkoklubu, teraz este bohuzial nie. Napr aj ten FA cup co vyhral minuly rok. Nikto s nami neratal a dokazal to, navyse s najslabsim kadrom.

Reagovat
sejber

samozrejme po minulej sezone som bol aj ja v rausi. tiez som si myslel ze sme nasli trenera co dokaze upliect z hovna byc. Toto ce vsak predvadzame dnes je parodia na futbal a hlavnu vinu ma na tom Arteta. kombinacia vzadu je jedine co vieme bohuzial do utoku sa prekombinujeme zrietka. Komunikacia na ihrisku sluzi iba na to aby hraci hrali presne na miestach ktore vyzaduje mikel. tym zabija akukolvek kreativitu, sebavedomie hracov a to je dovod preco hra dookola ta ista zostava. proste hraci plnia to co od nich arteta chce a on je s tym spokojny. Mladici mu do toho nepasuju pretoze by mihli skusat aj niwco ine ako nacvicene vzorce.

Toto je futbovy teoretik ktory je v praxi totalny diletant. Za 15 rokov si nepamatam ze by som sa uprimne potesil vyluceniu nasho hraca tak ako dnes pri Xhakovi. pretoze Mikel by ho neposadil ani do vianoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta si zobral fakt privelke susto, este k tomu takto rozbity tim. Favreho vyhodili, Allegri je volny a Poche asi nic ked trenoval Tottenham. Este Vieira

Reagovat
Counter

Teď po Artetovi je perfektní náhradou Rafa

Reagovat
captain18

podla mna nepravom si z neho robia srandu,je to taktik a nesral by sa s tymi sracmi

Reagovat
smazaný uživatel

este keby so sebou zoberie Hamsika

Reagovat
Counter

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

by tam take prihravky rozdaval, ze by ste kukali aj Aubu by znovuzrodil, akurat by uz asi moc nenabehal samozrejme srandujem

Reagovat
Kuchta

OK, tak po dnešku hrajeme regulérně o záchranu

Arteta ven, musíme co nejdříve do klidných vod a zbytek sezony věnovat přestavbě kádru

Reagovat
sejber

inak po mikelovi zostane slusny bordel. hraci s mega platmi na tribune, torreira , guzi a saliba bez chute hrat za nas, utok v srackach, willian , soares a mari s dlhodobymi kontraktmi, kader v ktorom snad nema formu ani jeden hrac.

toto bol krok vedla ako z ucebnice .... a este kolko zhrabne pri odchode

kokos nevybavujem si tak zleho trenera v PL

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak totální bordel především přebíral, tým bez obrany, bez sebevědomí a přeplaceným klíštětem Ozilem... Jako teď je ten tým v úplně zoufalé formě, ale ten materiál zde je výrazně lepší než byl před jeho příchodem a největší posilou bude až nás konečně opustí Ozil.

Reagovat
miezto

tak Ozil nas už v podstatě opustit, ale letí to hajzlem dál...

Reagovat
sejber

odovzdavat bude tym so zlepsenou obranou na ukor utoku ,ktora aj tak kapituluje viackrat ako sme schopny dat golov, bez sebavedomia jee komplet cely tym, preplateneho Ozila stale platime a este sme preplatili aj Aubameyanga. S tym tymom urobil nejaky posun do leta ale tato sezona je tazko popisatelna

Reagovat
Counter

It’s now 70 days since Arsenal last scored a league goal from open play.

Tak co, trhneme stovečku?

Reagovat
Whitemedia

v suchém triku

Reagovat
forrest

Reagovat
Counter

Ono to tak snadné nebude, vánoční program je našlapaný.

Reagovat
Whitemedia

A hlavně budete hrát s námi a Willda si zařádí

Reagovat
Counter

Ten dá akorát dva góly z přímáku, takže statistika vydrží

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Neskutecny

Reagovat
Greny

Auba dnes skóroval ne?

Reagovat
Counter

Z rohu, takže se to nepočítá

Reagovat
Trand

Ale jak už někdo psal, Mikel bude spokojený, že jsme dali konečně gól z centru, navíc trápící se Auba.

Reagovat
Counter

jj, jsme na správné cestě

Reagovat
Hokaido

Roh není open play.

Reagovat
jacobT

obávam sa, že tomuto nezabráni ani ten nahustený vianočný program

Reagovat
smazaný uživatel

myslite, ze ma zmysel davat bratovi(fandovi Arsenalu) k Vianociam veci Arsenal, ked hraju takto?

Reagovat
jk

Určitě. Vždy může ve vzteku spálit dres nebo hodit hrnek proti zdi aby si ulevil po obdržené brance.

Reagovat
Mates_Matesović

Pokud to bude provaz v klubových barvách, tak mu určitě uděláš radost

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
caapone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Euphael

Reagovat
Freedo

Reagovat
jacobT

Reagovat
Greny

Reagovat
Lacko_Boh

kktko. Ale ak je brat podnikatel, tak neteba, provaz si uz urcite kupil sam..

Reagovat
Greny

A hlavně na tom nesmí šetřit.. je lepší připlatit a vzít kvalitní... Aby se náhodou nepřetrhli vazby s klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tunkic

Reagovat
havrys99

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
oddy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Neutron

Reagovat
kiciN

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Counter

Na hřišti je to trapas, ale Adidas je jakožto náš sponzor naprosto geniální, jak merch, tak reklamy nemají chybu. Jen mu něco pěkného naděl.

Reagovat
Greny

Řekl bych že dres Xhaky nebo Elnenyho ocení každý fanoušek Arsenalu

Reagovat
VanKun88

Jo. Aspoň mu uděláš radost ty, když jeho klub nechce.

Reagovat
Greny

Škoda že Trpis čeká až skončí Moyes

Reagovat
nani92

Už jsem vážně starej, pamatuju si dobu, kdy jsme se všichni smáli Arsenalu, že je čtvrtej...

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Výsledky prezidentských voleb: 1. Trump 2. Clinton 4. Wenger

Reagovat
Counter

Teď budeme rádi, když bude čtvrtý odspoda.

Reagovat
sejber

Neverim ze by sme mohli zostupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Že bych to už někde zahlédl?

Reagovat
PH8

Hlavně 4. místo se vždy omlouvalo tím, že se postavil stadion a nejsou peníze.

Reagovat
Counter

Řadu let to byla pravda.

Reagovat
PH8

Jo, ale financovalo se to strašným způsobem, který hraničil s amaterismem. Respektive vlastníci byly tak opatrní, že raději vědomě zničili Arsenal aby nemuseli podstoupit riziko ohrožení ostatních firem v majetku. Ale narážím na to, že už to pravda není a je to čím dál tím horší.

Reagovat
Counter

Bylo to v pohodě. Prostě tehdy Wenger nemohl na přestupovém trhu utrácet, klub jinak mohl fungovat normálně. Pak se to změnilo, utrácet mohl a od té doby to šlo do kytek.

Jestli byl v něčem problém, tak ve slabých příjmech od sponzorů. Ale nijak to Arsenal nezničilo.

Reagovat
PH8

Nejen, že se omezily výdaje na nákupy a na provoz, ale zahájení výstavby se platilo z příjmů z prodeje hráčů (Anelka, Overmars, Petit v té úplně první vlně), což je prostě úplný bizár. Celé to bylo nepromyšlené a klub byl zaskočen, že nedostane dotaci, nebyl řádně naplánován prodej Highbury a podobně. Podívej se na vyjebané slepice, mají stadion za 1 miliardu liber a přes spoustu různých úvěrů a podúvěrů mají finální stav, že začnou ten stadion splácet za 15-30 let. My jsme se v tom období zavázali každému hajzlovi, který nám sehnal levně kvalitního hráče, něco nám půjčil nebo nám pomohl prodat někoho za standardní cenu a teď na to doplácíme.

Reagovat
Counter

Za Wengera se agentům nešlo na ruku ani trošičku. Místo toho se šlo cestou skupování mladých talentů, jejich výchově a následnému prodeji za hezkou částku, tak jako to dělá spousta jiných klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa do Arsenalu

Reagovat
Hokaido

Arsenal si Rafu nezaslouží!

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Na minutu přesně jsem napsal to samé. Great minds think alike

Reagovat
smazaný uživatel

Tím mě k psaní reportů Arsenalu nepřesvědčíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
captain18

Reagovat
Lacko_Boh

Prosim ne

Reagovat
Whitemedia

Patrice Evra: “Thierry Henry invited me round his house once to watch the Arsenal game. I went round, Thierry Henry turned the TV off straight away and said ‘sorry, I cannot watch Xhaka be the captain of my club’.” #afc

Evra

Reagovat
Freedo

A tak Evra hned šel domů?

Reagovat
Mastný Chobot

Henry

Reagovat
PhilipS

Mám to stejně jako Henry no.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/zeegunner1/status/1338233544192241665

Za tohle Thiery asi Evrovi podekuje. Prej, chteli jsem koukat na zapas Arsenalu, Thiery zapne telku, tam Xhaka jako kapitan a okamzite vypne TV , ze na tohle se nemuze divat...

Reagovat
Whitemedia

Díky za překlad

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Busby je místní hlavička

Reagovat
C-M@ster

A je to určitě real story a ne nějaká meme narážka na to, jak byl Evra u Ronalda?

Reagovat
Busby babes

co ja vim. Jen to takhle Evra odvypravel na Sky.

Reagovat
smazaný uživatel

dement evra proste, totalne neprofesionalne

Reagovat
Greny

Tak trošku na Vizka... Ten propálil i že mu Šmicer dával tip co vsadit

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

vsetci mame takych kamaratov "hej laco hovoril ze si uplny kokot ale podla mna si v pohode"...hm diky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Gunner14

Toho už k telce nikdo nepozve

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik...

Reagovat
forrest

Ale vlastne by mi Arsenalu bylo ve druhy lize lito... tenhle klub patri do PL. Doufam, ze zacnou neco delat a hrat jako!

Reagovat
PH8

Nedělejte si z toho hlavu, ještě nás čeká United doma, takže nějaké body ještě budou.

Reagovat
pingla

stačí, když vydrží Ole a jeho šílené výsledky, vás rozložíme aspoň pěti kusy

Reagovat
Infernoqt

No nevím, nám se venku celkem slušně daří

Reagovat
PH8

Nemůžete mi prostě nechat moje vy*ebaný poslední stéblo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten los Arsenalu v Decembri. Regulárne možu byť pokojne na zostupových miestach na Nový Rok.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
bbbauch

Ja myslim, ze u tohohle arsenalu je los uplne jedno

Reagovat
Counter

Arsenal have never lost five consecutive league games at home.

https://imgur.com/xO1mp9R

Reagovat
J0EL

Arteta: Hold my beer!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Názor na Trumpa neměnný?

Reagovat
Lacko_Boh

uff, toto je smutne, v nedelu vecer len tak z odstupom casu budes sklamany ako sa spravas. Ale aby som odpovedal a mohol si si ma s cistym svedomym zabanovat :): (ako sa to hovori? "the right thinks the left is wrong, but the left thinks the right is evil")

Asi nemenny, v principe si stale myslim ze nie je fasisticky/rasisticky/sexisticky prezident (a uz vobec ze by bol k BLM nefer, prave naopak), stale si myslim ze situacia s Cinou nebola nezvladnuta ako media tvrdili (a stale si pamatam jeden z tvojich najgenialnejsich argumentov o kombajnoch ..usa malo najlepsiu ekonomiku v historii, najmensiu nezamastnatnost a ty zacnes riesit kombajny ahahahaha) a stale si myslim ze jeho tlaky na NATO boli opravnene. A mysli si to o 9 mil. americanov viacej ako pred 4 rokmi. (asi) A asi s tym nemali ani problem pri volbach do senatu...

Jeho ciele mi boli sympaticke, presadzoval slobodu drzby zbrani (nie idealne ale lepsie ako Obama..), presadzoval prolife a krestanstvo, vratil tisicky vojakov domov ale zaroven ostal dostatocne agresivny vo vyjednavaniach, neignoroval vedu a odmietol utopicky green deal, ako republikan dostal najviac hlasov od minorit za posledych 50-60 rokov, aspon ciastocne obmadzil stat, aj ked z libertarianskeho hladiska skoro vobec (aspon nepokracoval v tom Obamacare nonsense) co ho asi stalo ...

Jeho zvolenie odhalilo velmi vela o mediach (Andrew Breitbart nebol mimo??),o ludoch, univerizitnom prostredi(Sowell a Weinstein neboli mimo?) a najma o soc. sietach. Je zaujimave aki su ti zli CEO korporatov ktore chce Biden tak velmi zdanovat odusevneni demokrati.

Tento rok mu to ale rusi nehackli, jak to? Dobru.

Reagovat
Chazy

Vážně jsi kvůli Trumpovi začal vnímat Breibart jako relevnatní zdroj informací a teorií? To je novej level tvoji nepopsatelný šílenosti. Větší odpad prostě jen tak nenajdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřinko, ako sa máš?:)

Reagovat
Counter

Já si vůbec nic o kombajnech nepamatuju, fakt nevím, o čem mluvíš.

To, co předvádí po volbách, ti teda přijde v pohodě? Koronavirus taky v pohodě?

Reagovat
Lacko_Boh

To co po volbach robi mi vadi, najma teda spravanie, ale fakt si nikde nevybavujem ze by som sa toho zastaval, preto som to nekomentoval, nie som hovorca ( cely moj point od zaciatku bolo vyvratit nezmysly o jeho neschopnosti a fasizme/rasizme co sa tu sirili)

To len chazyovia internetu vnimaju svet az s nabozenskym dualizmom a tribalizmom "bud si s nami alebo si proti nam", tie zvratky pod debatou o BLM ma dost sklamali, zial niektori ludia vidia svet ciernobielo. (btw kde ten smutny chalan precital ze beriem Breibata ako relevantny zdroj? To uz je normalne krc a posadnutost hladat "gotcha" momenty a nie hladat pravdu/zmenit nazor/poukazat na nepravdu, kludne mohol z toho prispevku debatovat 2a, NATO etc. ale nie, typek o druhej rano vypichol najvacsieho provokatera v zurnalistike. (zakladatela Huffpost a uz davno mrtveho , ten bude s tych co ma na tidneri "fluent in sarcasm")

Co sa tyka Koronavirusu si fakt netrufam posudzovat, kazdy mesiac mam na to iny nazor. Uvedomujem si svoje privilegium home officu a mladeho vysportovaneho tela, geneticku vybavenost sparatkusa a nosne dierky afroamericna s ktorymi som schopny do seba nasat viac kysliku ako 4 free diveri a ze robim v obore ktori prave zacal este via prosperovat (klop klop), preto mi lockdowny alebo aj plosne testovania nevadia. Ale aj tak mi pride system v ktorom sa nejde do lockdownu zvazenia hodny, s tym ze sa stat spolahne na zodpovednost obcanov ako lockdown ala CA.

Bohuzial to vyzera ze to Svedsku a do istej miery ani Nemecku nepomohlo a tie lockdawny su asi nevyhnutne. Ale ci to viem vyhodnotit? Kolko ludi zomrie na zaklade chudoby, zhorsenych podmienok a "psychickych" chorob? Odlozenych operacii atd.? Neviem, kazdy stat, aj vramci USA, ma inak pripravene nemocnice, inu demografiu, iny BM. Pamatam si ze este pred letom, ked sa CZ darilo, tak boli vsetci odbornici (ktori neboli oznacovani dezinoformacne) zhavi ohladom testovania, dnes to tak nevyzera. Ja nie som tak inteligentny a ani vzdelany aby som dokazal posudit/odsudit americkeho prezidenta z nezvladnutej korony (ktoru bral vzdy vazne) a este aj z dopadov na cinsky deal.(ako to dokazu iny, to neviem, asi su fakt mudrejsi a informovanejsi...ja len pozeram na statistiky a motiv + mam antipatie k cine a ich praktikam, netajim sa ze som velmi proamericky) Ja som odzaciatku narazal na ciele ktore sa mi pacili, ja nie som "fanusik" politikov. A bolo to dost jasne.

A to ze sa snazil dat doveru ludu, neprekazat podnikatelom + dokazal efektivne zmobilizovat testy a venitlatory bez nejakej kritiky DNC(aspon si nie som vedomy), zatvoril lety z krajin ktore boli extremne rizikove (kym Pelosi huckala ludi do china town) mi stacilo na to aby som sa ho zastal pri tych prispevkoch co som cital.

Lebo ja sa snazim presvadcit ludi, ja vas tu nemam v pici Ale zaroven ma nebavi ked ma hocijaka pseudointelektualna mrdka nazavyva XYZ...Tebe sa paci ten humor na Bidena ked vychytavaju 10 sekundove sekvencie z tlacoviek? Alebo ho nazyvaju rasistom za nestastne citaty? Alebo argumentuju nestastnymi situaciami v jeho rodine? (sice nie vzdy to je irelevantne, rodina moze byt kompromitovana) Alebo tym ze pod jeho vladou sa postavili kempy na mexickej hranici tak ze je rovnako zly ako trump? Ci tiez nad tym krutis hlavou a beries to ako irelevantne v boji za vyssie ciele?(co predpokladam ze ano, lebo ja to tak mam s Trumpom)

Reagovat
Counter

Není snadné s tebou debatovat, protože dáš dohromady kupu všemožných nekonkrétních věcí, které není snadné interpretovat, natožpak jim oponovat, aby to mělo hlavu a patu.

"(ktoru bral vzdy vazne)" - Na základě čeho si myslíš, že Trump bral koronavirus vždy vážně? Všechno, co jsem od něj kdy viděl, svědčí o pravém opaku. Tvrdil, že o nic nejde, že i chřipka je horší, že se není čeho bát, média to zbytečně nafukují a jakmile bude po volbách, nebude to nikdo řešit. A to jak na začátku pandemie, tak i teď na podzim. Mítinků special task force na řešení pandemie se dlouhé měsíce neúčastní, hlavního epidemiologa Fauciho dlouhodobě kritizuje a poslední měsíc to akorát okázale ignoruje, řeší místo toho neexistující volební podvod.

A důkazem, že to nebere vážně, je i to, že to chytila půlka jeho administrativy a volební kampaně, včetně jeho samotného. Volební mítinky pořádal bez jakýchkoli opatření, pravidelně se tomu vysmíval. Biden a jeho tým to berou daleko vážněji a žádné obdobné potíže s nákazou neměli a nemají.

Jestli k jeho povolební snaze zvrátit výsledek voleb / namastit si kapsu na úkor svých přiznivců máš jen to, že ti to vadí, ale názor na něj máš pořád stejný, tak ti to asi zas tak moc nevadí.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Counter

Nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní souhlas především s prvním odstavcem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spasitel

Až mi je lúto tak vás vidieť síce máte dvoch top útočníkov a top brankára ale inak slabota.

Reagovat
Liquid

Arsenal formička jen tak dál gunnýrci, jen tak dál

Reagovat
cristiano.K.

At si BVB s Arsenal prohodí trenéry, horší už to nebude.

Reagovat
jacobT

Môžme síce vyhadzovať Artetu, ale keď ti istí hráči zlyhávajú už pod tretím trénerom, ten problém asi dlhodobo nevymizne ani s prichodom štvrtého. Chcelo by to oveľa nekompromisnejší prístup k hráčskemu kádru a o niečo radikalnejšiu prestavbu, aj keby to malo znamenať vyplniť viac miest v zostave mladíkmi.

Artetovi v každom prípade nezávidím, prvý trénerský job a hneď musí riešiť takúto kritickú situáciu, navyše bez toho, aby mal šancu s tímom absolvovať plnohodnotnú predsezónnu prípravu. Obávam sa, že doplatí na nedostatok skúsenosti a už sa mu to zvrátiť nepodarí, ale snáď sa mýlim.

Reagovat
Counter

Problémy samozřejmě sahají daleko hlouběji než jen k manažerovi, ale ten tým prostě není tak špatný, aby nebyl schopný hrát aspoň trošku normální fotbal a bojoval o EL. Mikel je u nás rok, a i když to to měl šíleně rozkouskované a náročné, už by člověk čekal, že s tím týmem udělá aspoň něco. Vypadalo to, že se zlepšila aspoň obrana, ale čísla máme pořád stejná, jen to v minulé sezoně sklouzlo ke štěstí a teď naopak ke smůle.

Nemám problém ho ještě podržet, nebude snadné teď sehnat někoho kvalitního (kdo by k nám chtěl...).

A i kdyby u nás neuspěl, nemyslím si, že ho to kariérně poškodí, dostane další šance.

Reagovat
Busby babes

ja si teda myslim, ze by to mohl byt slusnej karierni pruser

Reagovat
smazaný uživatel

Max bude chvíli učit tělocvik v Norsku a pak se vrátí na ostrovy jako taktický genius.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

blbej večer, pochop to

Reagovat
Busby babes

chapu. btw to same plati i pro Oleho. pokud u nas nejak vylozene bouchne, tak si myslim, ze taky dostane nabidky uz leda z Norska...

Reagovat
stas87

10 golov za 12 zapasov je fakt bieda, aj ten pochcany WHU ma 20 golov.

Reagovat
Pony Slaystation

S takovouhle Mourek Kloppa přejede :/

Reagovat
smazaný uživatel

nj, titul sa uz vyhral tak ta super motivacia sa uz vytratila, na to treba nove posily, ale Jota a Thiago su out.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

v zivote som nedal z tychto videii viac ako 10 sekund, to je hrozne nieco..Maju z toho aspon nejake slusne peniaze?

Reagovat
C-M@ster

Určitě.

V jednu chvíli se dívalo live přes 110k lidí.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Whitemedia

Je to nekoukatelné a i přesto se o tom tak často mluví..

Reagovat
Cobra

Já si myslím, že hráči Arsenalu tak hrají schválně a pak se královsky baví u youtube.

Reagovat
Unai

Mikel sacked in the morning?

Reagovat
Lacko_Boh

skorej ebening

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já si tenhle Arsenal užívám. Fakt neexistuje jinej klub, kterej bych nesnášel víc. Strašně bych si přál jejich sestup a totální likvidaci.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Radin

Reagovat
Spasitel

Smutný život musíš mať

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

prestehovat zpet do woolviche

Reagovat
sejber

este by si za nami plakal pri pozeraní derby s Crystal Palace

Reagovat
Zdechlina

Proč jako? Co ti Arsenal udělal?

Reagovat
herbage

Co vás v poslední době potěšilo:

Elon Musk: Úspěšný start prototypu rakety SN8. Přistání bylo sice neúspěšné, ale podařilo se nám v praxi vyzkoušet nové neotestované technologie, takže sen o dobytí Marsu je zase o krok blíže.

normální člověk: Potěšilo mě, že když otevřeli hospody, šel jsem s kamarády na pivo a pokecali jsme. V práci dokončuji projekt, který lidem usnadní práci a společnosti ušetří miliony. A doma, že můj devítiměsíční syn začíná lézt a žvatlat mama, baba, tata.

dolar: Potěšilo mě, že Arsenal je až 13. a Barceloně a Messimu se nedaří. Ještě bych so moc milý Ježíšku přál, aby pár lidí, které nemám rád, umřelo nebo aby alespoň byli na tom hůře než já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj obzvlast s tou Barcou mam radost, kdyz mam sazku o 2k, ze skonci pred Realem. A ten zbytek je taky dobra picovina, to je jako bys rikal, ze fanousek nema mit zadny emoce, protoze jsou na svete dulezitejsi veci. Ale tak par blbecku si pochytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Že akurát ty, Andrej, sa berieš takto vážne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zostup nemá zmysel, v Champe by drtili logicky, v PL nás aspoň môžu ďalej zabávať.

Reagovat
Svatej

Myslím si, že výčet lidí, kteří ti to opalcovali, celkem jasně ukazují, jaká kvalita názoru z tebe vylezla.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
PH8

Reagovat
tunkic

rikam si to samy

Reagovat
frankiefcb

Taky je nemám rád, ale sestup by postačil. Likvidaci nepřeju ždánému tradičnímu klubu

Reagovat
Mastný Chobot

robíme to pre teba

Reagovat
mickey mouse

sestup jo, ať je sranda aspoň na jednu sezónu ale likvidaci ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Klopp dufa, ze matip v stredu nastupi. Vraj to nie je tak zle. Ten otrasny vykon zvalil na fatigue. vedvmali od stredy volno.

Reagovat
Zdechlina

Tak tohle je velký špatný. Xhaka, Willian už prosím ani na lavičce. A Areta už by si měl nejspíš balit kufry. Když tak sleduju tu naši nemohoucnost,tak zlatý Denilson

Reagovat
FUnk

xhaka v zakladu urcite nebude

Reagovat
sejber

Predsa som si spomenul na trenera s ktorym sa da porovnavat nas Mikel .

Pamatate na Juandeho Ramosa u Spurs???

Reagovat
FUnk

velky spatny, nevzpominat...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední kolo bylo takovou vzpourou slabších a chudších proti bohatým. Jen tak dále. Nechápu, jak někdo může fandit velkoklubům, které si všechny koupí. Platové stropy jsou jediná správná budoucnost.

Reagovat
icemike

Už se to tu řešilo xkrát, nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

Možná dnes a zítra. Ale stejně k tomu jednou dojde.

Reagovat
icemike

To nejde zrealizovat

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

on Xhaka's red card...

He's made a mistake, clearly. The way the game was going, the dominance that we had... it was a game that we had to win and with 10 men it makes it much more difficult. You give the opponent a chance and you end up losing.

on Pepe's red card offence...

It's very clear, it's unacceptable. It's unacceptable.

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

vraj je to trochu vytrhnute z kontextu, ak hej tak sa ospravedlnujem

Reagovat
Golasso

Je to vytržené z kontextu docela hodně, takový klasický námět na flame war no...

Oni se ho pak přímo ptali, jestli je to nepřijatelné a odpověď byla, že ano. K tomu patří tady ty pasáže, kde Mikel dovysvětluje, že tím Xhaka potopil snahu týmu o výhru, což je pravda a přijde mi to jako větší pojeb než pro Pepeho.

Reagovat
Liveral

Jo je to tak, už jsem si našel.

on whether Granit Xhaka’s behaviour was unacceptable…

Absolutely.

on whether he feels let down by Xhaka…

Yes, but honestly, I think it was unacceptable to do that action and the players are in a moment that they are so willing to do more and fight more and show how committed they are, to be alive in the game, that on this occasion Granit has overstepped the line. It’s another action with Mo that I haven’t seen, but it looks similar. We cannot make those mistakes because they’re the wrong approach to what we’re trying to do.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak mi to pride trochu inak ladene ako voci pepemu

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Ještě cosi říkal na ten zákrok Pyramid Xhaky, ale tam to bylo myslím jen, ze to neviděl

Reagovat
Liveral

Arsenal managed more shots last night versus Burnley than against any other opponent in a Premier League game under Mikel Arteta. (18)

Tohle je taky vlastně docela smutný. Měli jsme tam dobrou desetiminutovku od začátku druhýho poločasu do tý doby než Xhaka dostal cervenou. Jinak jsme byli o něco lepší než tragický Burnley a je z toho co se týče střel náš nejlepší zápas pod Artetou, teď už vlastně v podstatě za plnou sezónu

Reagovat
sejber

Tak Mikel bol so zapasom nalezite spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Willian and Aubameyang have played 11 league games together this season.

Willian has only completed 14 passes to Aubameyang (4 of which came against Fulham).

A 200k a week creator who can’t pass to a 350k a week goalscorer.

Reagovat
sejber

Nieco mi hovori ze proti Sotonu im to uz vyjde a po osi Willian - Auba si vytvorime viac ako 1 sancu.

Treba verit a raz to pride

Reagovat
icemike

Willian -> auba -> gól.... Soton 1:0 Arsenal

Reagovat
bbbauch

The word "Arsenal" has officially replaced the word "pain" in the English Oxford dictionary

Eg: I felt so much Arsenal in my chest

Reagovat
Busby babes

tak hrajou na opacnych kridlech, ne?

Reagovat
Liveral

Poslední 4 (?) zápasy hrál Auba hrot.

Reagovat
Busby babes

jsem koukal na vcerejsi heatmapu na whoscored a podle toho soudil.

Reagovat
Liveral

vcera sel na kridlo kdyz šel na hřiště Nketiah (cca 70min). Jinak tu heatmapu bude mit asi trochu k levu i normalne. Tohle vnimam jako jeden z momentalnich problemu, ze Mikel se snazi aby ty hraci meli takovy hybridni pozice, jenze to vubec nefunguje. Pak z toho vznika treba ze vcera Xhaka ma heatmapu tretiho stopera a Elneny je sam na strasne velkej prostor. Kdyz hraje Ceballost tak už mel heatmapu pravyho beka apod. Tzn na tom hrišti jsou někde přehuštěný prostory nasimi hráči (který neumíme utilizovat) a typicky na CM vzniká obrovskej prostor kde není žádnej hráč, nebo ho musí pokrývat jeden CM úplně sám...Takže přes ten střed se vůůůůbec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ok. jen mi prislo, ze by to mohl byt faktor, ze hrajou na opacnych stranach hriste.

Reagovat
Liveral

JJ castecne urcite. Ale my budeme mit podobny cisla mezi vsema ostatnima hracema v posledni tretine hristě .. Měli jsme třeba zápas, kdy si útočná 4ka nahrála dohromady v poslední třetině asi 5x

Reagovat
Liveral

Tohle je z nejakyho zapasu:

Arsenal have completed three passes to Aubameyang.

1 David Luiz

1 Bellerin

1 Saka

Reagovat
Liveral

A tady když byl Willock AM a Xhaka a Ceba CM

Granit Xhaka completed zero passes to Joe Willock and just three to Ceballos.

Willock didn't complete a single pass to Xhaka, just two to Ceballos and none to Aubameyang.

Reagovat
Busby babes

hm, to je fakt strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Whaaat, to snad není ani možný.

Reagovat
Liveral

Jo takhle my si tuhle sezonu žijem

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Tyvole... Je to tak extrémní, jak se mi to na první pohled zdá?

Reagovat
Liveral

Je no. Linky mezi hráčema v poslední třetině nám nefungujou absolutně vůbec a když se k tomu přidá že typická Willianova akce je běžět po lajně, zaseknout a nahrát dozadu na beka nebo dozadu a na střed na CM vznikne z toho tohle

Reagovat
Svatej

Tahle jeho vlastnost je jeho krásnou definicí. On je technicky naprosto fantastickej, fyzicky na tom je taky dost dobře, jen má hlavu zbabělýho posery, kterej se bojí udělat individuální chybu.

Mít takovej Muller Willianovo tělo, tak by si pro jeden zlatej míč došel...

Reagovat
smazaný uživatel

má hlavu zbabělýho posery, kterej se bojí udělat individuální chybu.

to znie ako idealny hrac pre artetu

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

jinak dnes od 12:00 los LM, tak koho si prejete ? muzeme to vztahnout i na EL (los od 13:00) pro dalsi tymy z PL, ktere budou hrat na jare tuto soutez

ja pro Liverpool asi jednoznacne Lazio

Reagovat
mickey mouse

Gladbach/Porto

Reagovat
Coutinho10

Gladbach radsi ne, hrajou pomerne dobre, co jsem je videl v LM....na Porto mame dobre vzpominky, ale radsi bych nekoho, s kym jsme dlouho nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Reagovat
Coutinho10

to by bylo pikantni

Reagovat
Svatej

Chelsea x Barcelona

Ideálně ještě Bayern x Sevilla, aby ty padající ufňukaný bandy hnoje vypadly co nejdřív.

Reagovat
Coutinho10

Bayern vs Sevilla, tak to by bylo celkem rychle po tom, co hrali SuperCup

Chelsea s Barcou by byl hezky zapas

Reagovat
Svatej

A jak tak koukám, Barcu chtějí snad všichni. kdo by to 4 roky zpátky řekl.

Reagovat
Coutinho10

jojo ale zase situace za 2-3 mesice muze byt jina...rychle se to meni

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě, to už budou mít trenéra

Reagovat
Svatej

Jup, minulej rok bych si Bayern na výkonnosti z října taky celkem přál.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
Coutinho10

z pohledu i fanouska Slavie souhlasim, bylo by to super

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ranoth

hlavne nie zase atletico inac to je jedno

Reagovat
Coutinho10

to taky nechci

Reagovat
Greny

Mě je to jedno jdeme klasický na Barcelonu

Reagovat
Coutinho10

ale uz jste s ni dlouho nehrali ne ? ale rad bych se na ten duel podival

Reagovat
Greny

Těsně vedle ... Ale úplně jsem tušil že to je Španělsko jak vyšitý

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Lazio by bylo zajímavé

Reagovat
Coutinho10

a navrat Lucase Leivy na Anfield

Reagovat
Busby babes

jen ne zadnej kazachstan.

Reagovat
Coutinho10

Krasnodar nebo Dinamo Kiev na vas

Reagovat
Coutinho10

tak mate atraktivniho soupere...bude hezky zapas

Reagovat
Busby babes

no moc neprijemnejsich tymu tam asi nebylo. Arsenal Benfiku, to muze byt rychlej konec.

Reagovat
Coutinho10

aspon bude na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil na plac... Tohle je jeho šance . Doufejme, že Auba se gólem zase konečně chytl a příště to zkusí na druhé polovině hřiště,jelikož jeho tričko s Maradonou už je poněkud seprané...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil není na soupisce pro PL, pokud mi něco neuniklo.

Reagovat
sejber

bohuzial na artetom pozadovanu uroven nema

Reagovat
Svatej

v lednu ho prý dopsat můžou..nicméně na ukor někoho jinýho a docela by mě bavila reakce toho chudáka, kterej by to odsral.

Reagovat
Liveral

Super by byl swap Ozil a Willian

Reagovat
Svatej

To by bylo to nejbožejší, co by mohl klub udělat. Strašně bych si přál být po takový události v kabině.

Reagovat
Rick_Mečoheň

Ozil ??? Vy fakt chcete hrát Champs....

Reagovat
j_mrazik

Horší než Laca na 10 by nebyl.

Reagovat
iamek

Manchester United cool interest in Dayot Upamecano, writes @David_Ornstein.

Bayern Munich seen as likeliest destination for RB Leipzig centre-back.

Takže to vypadá na Bayern. Já tipoval Pool.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych si přál Pool

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Já bych ho přál Chelsea, zasloužej si to..

Reagovat
Kixi Syhimour

Dardu za někoho z Německa? To by se minimálně jednomu fandovi nelíbilo...

Reagovat
Svatej

....On je tak trošku nevděčnej pičus, určitě by německu ještě jednu šanci dal..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Snáď aspoň niekto, mne sa odtial aj Konate pozdáva

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem se včera podíval po delší době na Arsenal. Ještě teď mě z toho bolí oči. Ta hra je hrozně pomalá, bez nápadu, hráči to chtějí do nohy, žádné náběhy. Nejhorší na tom je, že hrajou hráči, kteří nemají šanci se nějak výrazně zlepšit a táhnout nás x let. Auba je mimo, Laca taky, Xhaka už měl být dávno pryč, Özil nehraje, Mustafi ani Sokratis lepší nebudou, Willian neměl vůbec přicházet. Máme talenty ESR, Reiss, Guendouzi, Saliba... ale bohužel hrají ti staří, kteří nás měli dostat do pohárů, ale táhnou nás k sestupu.

Reagovat
iamek

Nechápu proč víc nehraje Balogun. V EL za tech par minut kvalitu dokázal, v U23 patří suverene mezi nejlepší hráče ligy. Pokud minuty nedostane, tak odejde po sezóně zadara.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Coutinho10

City vs Gladbach..tezky

Reagovat
Coutinho10

Lazio...pojd mi

Reagovat
Coutinho10

neee Bayern

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to nám to hezky začíná

Reagovat
Coutinho10

bohuzel i pokracovalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nemám Atlety, kdo ví, jak na tom bude Barcelona, takže tomu jsme se vyhli. Lipsko sice není lehké, ale to musíme postoupit

Reagovat
Coutinho10

z Lipska mam velky respekt...ty jsem nechtel, ale musime no

Reagovat
Kixi Syhimour

City klasik

Reagovat
Coutinho10

ufff Atletico ma Chelsea...ty jsem nechtel

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeee twl Leipzig neeeeeee

Reagovat
Mimalu

nejhorší možný soupeř....

Reagovat
Kixi Syhimour

teď se nám budou fandové Chelsea smát, až je vyřadí

Reagovat
Kixi Syhimour

A potom United nám, jestli vypadneme .

Nic lehkého, ale musíme

Reagovat
Coutinho10

j, neni cesty zpet

Reagovat
Svatej

Jojo, to zní dost pravděpodobně.

Reagovat
Coutinho10

Barca vs PSG to bude zase pikantni

Reagovat
Svatej

Přecejen si Neymar zahraje s Messim

Reagovat
Coutinho10

rychlejs nez cekal

Reagovat
EXoRcIsT

RIP HOULLIER

Reagovat
Greny

Legenda české repre

Reagovat
smazaný uživatel

James Maddison je na titulnej fotke bez pravej ruky ....

Reagovat
Baronne

Co se vůbec děje s Sheffieldem? Klasická 2. nováčkovská? Marodka/los? To už je tvrdší krize ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele