12. kolo
13.12.2020 20:15 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

James Maddison (© AFP)

Leicester udeřil v první půli a Brighton hladce porazil

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání dvanáctého kola Premier League mezi Leicesterem a Brightonem. Domácí tým v něm zvítězil poměrem 3:0, přičemž dvakrát se prosadil Maddison a třetí trefu přidal Vardy.

Už v šesté minutě Foxes poprvé zahrozili, to když se hra přenesla na pravou stranu k Albrightonovi, jehož střelu lapil Ryan. Na opačném konci hřiště dostal přihrávku do zajímavé pozice Welbeck, který rovněž ztroskotal na brankáři. Schmeichel si vzápětí poradil i s Großovou placírkou.

Úvodní trefa utkání přišla v sedmadvacáté minutě. Na pravé straně se dostal k balónu Justin, jenž poslal balón do vápna, kde je Vardy sklepnul pod sebe. Na vápně se jej ujal James Maddison a ten střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Vzápětí mohl druhý zásah přidat Pérez, proti němuž se vytáhl Ryan.

Po čtyřiceti minutách se Justin za další ze svých výtečných centrů už dočkal odměny v podobě asistence. Jeho pasu se totiž ujal Jamie Vardy, který už tváří v tvář Ryanovi uspěl a po zemi jej překonal. Ještě před pauzou Vardy předal míč Jamesi Maddisonovi. Ten si navedl míč na levačku a výstavní ranou do vzdálenější šibenice si připsal druhou trefu v utkání.

Zatímco první půle byla plná zajímavých momentů a gólových příležitostí, ta druhá se nesla ve značně nudnějším duchu. Každý z týmů vystřelil jen jednou na bránu, ani jeden z těchto pokusů se neujal a utkání tak skončilo vítězstvím domácího týmu. Leicester se tak posunul na třetí místo a ztrácí už jen bod na čelo, zato Brighton je až šestnáctý s náskokem dvou bodů na sestupové pozice.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele