Premier League - souhrn 10. kola

27.11.2020, 22:53, aktualizováno 30.11.2020, 23:07
Komentáře a souhrny
Ivan Cavaleiro (© AFP)
West Ham přežil penaltu a zásah VARu mu pomohl k vítězství nad Aston Villou. Leicester překvapivě doma padl s Fulhamem a odmítl šanci dotáhnout se bodově na Tottenham s Liverpoolem. Ve šlágru kola se na gól čekalo marně, Chelsea tak remizovala s Tottenhamem. Počtvrté v sezóně ztratil obhájce titulu Liverpool, jenž neudržel vedení v Brightonu a po gólu z nastaveného času se oba soupeři rozešli nerozhodně. Manchester City pěti góly roznesl Burnley, zatímco Everton nestačil na Leeds. Arsenal podlehl Wolves...

West Ham United - Aston Villa 2:1

30.11.2020 21:00

Góly: 2. Angelo Ogbonna, 46. Jarrod Bowen - 25. Jack Grealish

Poslední utkání desátého kola Premier League nabídlo atraktivní podívanou, která mohla snadno přinést i více než konečné tři góly. Vítězně si nakonec počínal domácí West Ham v sestavě oběma českými reprezentanty Coufalem i Součkem, byť hostující Aston Villa měla zdánlivě vyrovnání opakovaně na dosah. Smolař večera Ollie Watkins však nejprve neproměnil pokutový kop a jeho vyrovnávací trefu v samém závěru pro změnu zneplatnilo ofsajdové přezkoumání videorozhodčího.

Villans tak vyšlo pořádně draho, že si nepohlídali nástupy do obou poločasů a pokaždé hned na úvod hry inkasovali. Hned v druhé minutě je takto vytrestal Angelo Ogbonna po Bowenově rohovém kopu, a přestože hostující kapitán Jack Grealish v 25. minutě srovnal po povedeném sólovém průniku i zakončení, pouhých 28 vteřin po změně stran se znovu prosadili hráči West Hamu. Tentokráte se trefil sám Bowen, jemuž posadil míč na hlavu Said Benrahma.

Hosté měli víc než dost příležitostí znovu srovnat, jenže Trézeguet ve vyložené pozici selhal, Watkins z pokutového kopu nařízeného za Ricovo zatažení Trézeguetova dresu napálil míč jen do břevna, a když pak v samém nastavení přece jen útočník Aston Villy dotlačil míč do sítě, tak jej o gólovou radost připravil videorozhodčí, neboť Watkins byl svým ramenem v těsném postavení mimo hru. Družina Davida Moyese tak poskočila na skvělé páté místo, zatímco Villans jsou s dvoubodovým odstupem desátí.

Více informací k zápasu

Leicester City - Fulham FC 1:2

30.11.2020 18:30

Góly: 86. Harvey Barnes - 30. Ademola Lookman, 38. Ivan Cavaleiro (pen.)

Pondělní dohrávka mezi Leicesterem City a Fulhamem přinesla nečekané rozuzlení v podobě výhry hostí, kteří se po výsledku 2:1 vymanili ze sestupového pásma a ke všemu i zlomili vlastní penaltovou kletbu. Leicester sice i nadále zůstává na čtvrtém místě, ovšem domácí prohra s nováčkem musí svěřence Brendana Rodgerse pořádně mrzet.

Cottagers se postarali o vše podstatné v závěru první půle, ovšem celé utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby je předtím dvakrát nezachránila branková konstrukce. Tielemansův volej napříč zalidněným pokutovým územím ke smůle domácích skončil jen na tyči a Fofanova následná rána z dorážky se pro změnu otřela o břevno branky Alphonse Aréoly.

Místo toho tak došlo k průlomu skóre na druhé straně, když rychlý brejk potáhl André-Frank Zambo Anguissa a postrčil míč Ademolu Lookmanovi, jenž tváří v tvář Kasperu Schmeichelovi chladnokrevně obstál.

Než se zaskočení hráči Foxes stihli rozkoukat, bylo jejich manko zničehonic dvojnásobné. Po zákroku Fuchse na Decordovu-Reida totiž sudí Hooper na radu videorozhodčího šel celý incident přezkoumat a nařídil pokutový kop. Vzhledem k tomu, že Fulham v této disciplíně ztroskotal již třikrát za sebou, dalo se napětí příznivců hostí krájet, avšak Ivan Cavaleiro tuto kritickou chvíli ustál a na rozdíl od neproměněné penalty v minulém kole proti Evertonu tentokráte suverénně zabořil míč do sítě.

Brendan Rodgers sáhl o přestávce hned ke dvojímu střídání, avšak ani to kýžený obrat nenakoplo. Až čtyři minuty před koncem se přece jen po přiklepnutí Vardyho prosadil Harvey Barnes, ale víc toho už hráči Foxes v závěru nestihli a musí se smířit s porážkou 1:2.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers 1:2

29.11.2020 20:15

Góly: 30. Gabriel Magalhães - 27. Pedro Neto, 42. Daniel Podence

Katastrofální domácí forma Arsenalu nebere konce. Severolondýnský klub si na svém Emirates Stadium připsal již třetí ligovou porážku v řadě a prožívá tak vůbec nejhorší vstup do nového ročníku Premier League v moderní historii. O výsledek 2:1 pro hostující Wolverhampton se postarali křídelníci Neto s Podencem, kteří umně střelecky nahradili zraněného Raúla Jiméneze, jenž po ošklivé srážce s Davidem Luizem skončil v nemocnici.

Právě Jiménezovo střetnutí hlav s Luizem vrhá na cenný triumf Wolves dlouhý stín, neboť zdravotní stav mexického forvarda se jevil nanejvýše vážný. To stoper Arsenalu dokončil první půli na hřišti, avšak o přestávce přece jen uvolnil své místo Robu Holdingovi. V tu chvíli už platil stav 2:1, neboť vše podstatné se odehrálo již před poločasovým odchodem do kabin.

Jako první udeřili hosté. V sedmadvacáté minutě vyzrál Adama Traoré na Kierana Tierneyho a dokázal z pravé strany ideálně odcentrovat na hlavu nehlídaného Leandera Dendonckera. Belgický reprezentant sice zblízka napálil míč jen do břevna, avšak obrana Arsenalu si nedokázala s odraženým míčem poradit, zmocnil se jej Pedro Neto a pohotově jej uklidil do odkryté branky.

Reakce domácích však byla blesková a sotva tři minuty nato bylo znovu srovnáno. Nakrátko rozehraný rohový kop skončil zpět u Williana, jehož centr do šestnáctky našel přesně hlavu Gabriela, jenž i v obležení bránících hráčů s hrubým taháním za dres v podání hostujícího Marçala dokázal vystřihnout ukázkovou hlavičku, po níž se brankář Raúl Patrício natahoval marně.

Ještě než ale došlo na dlouhé desetiminutové nastavené způsobené dlouhým ošetřováním zmíněné dvojice Jiménez-Luiz, povedlo se Wolves znovu odskočit do vedení. I tentokrát šlo o dorážku, kdy byl hostující hráč rychlejší než pasivní obrana "Kanonýrů" - tečovanou Netovu střelu sice Bernd Leno dokázal vyrazit, jenže míč si uzmul Raúl Podence, šikovně se vyhnul Gabrielově skluzu a chladnokrevně prostřelil i vyběhnuvšího Lena.

Po změně stran se již Wolverhampton uchýlil spíše k opatrnému bránění náskoku, z čehož vyplynula územní převaha domácích, ovšem žádné větší ohrožení Patríciovy branky přesto nepřicházelo. Arsenal se zmohl jen na sérii centrů a na vyrovnávací gól se čekalo marně. Tým Mikela Arteta tak přesně rok po vyhazovu Unaie Emeryho okupuje nelichotivou čtrnáctou příčku, přičemž před rokem byl "jen" osmý, zatímco Wolves poskočili na příčku šestou.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 0:0

29.11.2020 17:30

Góly: -

Šlágr kola nakonec branku nepřinesl. K vidění bylo podle předpokladů opatrné utkání, které nenabídlo mnoho brankových příležitostí. V prvním poločase byli o něco nebezpečnější hosté, v druhém dějství se však už pouze bránili, nicméně domácí Chelsea defenzivní tvrz Tottenhamu zdolat nedokázala. Tottenham se tak posouvá zpět na první místo v tabulce, Chelsea zůstává třetí.

Přitom skóre se mohlo měnit už v první desetiminutovce, jednu z prvních akcí zápasu totiž potáhl Mount a pěknou přihrávkou našel v solidní pozici uvnitř pokutového území hostí Wernera, který tentokráte v zakončení zachoval chladnou hlavu a parádním obstřelem dostal míč za Llorisova záda. K jeho smůle a smůle fanoušků domácího celku byl ale správně odmáván a odpískán ofsajd, tudíž stav zůstával 0:0. Další šance připadly na kopačky hostujícího mužstva - nejprve se po hezké kombinaci mezi Reguilonem a Kanem dostal do palebné pozici Bergwijn, ovšem branku Mendyho přestřelil. Následně se zpoza vápna zase do míče opřel Aurier a tentokráte už strážce domácí svatyně zasahovat musel, u své pravé tyče však byl včas a ránu vyrazil.

Do konce poločasu ještě pálil nepřesně z volného přímého kopu Kane, na straně druhé se zase k odraženému míči dostal Chilwell, ovšem ani jeho pokus si ránu mezi tři tyče nenašel.

Druhou půli začali přece jenom lépe domácí, kterým se konečně podařilo Tottenham zatlačit a definitivně tak převzít otěže zápasu do svých rukou. Dvě minuty po změně stran se k zakončení uvnitř vápna dostal Werner a jeho rána skončila jen těsně vedle, ovšem při zpracování si pomohl rukou a ani případná branka by tak neplatila. Poté se o slovo přihlásil útočník Abraham, který se dostal do tří nadějných pozic. Nejprve nedokázal správně trefit prudký centr Jamese, o dvě minuty později se tato spolupráce opakovala, ale ani tentokráte nedokázal Abraham zasáhnout míč naplno. Do své největší šance se dostal po více než hodině hry, kdy se dokázal dostat za záda stopera Diera, kde jej našel střílený centr Wernera, jenže ani tentokráte jej útočník Chelsea v krkolomné pozici nedokázal dostat do branky.

Pětadvacet minut před koncem ještě pálil z hranice vápna nad Ziyech, načež tlak domácích utichl a hra se převážně odehrávala ve středu pole. Rozhodnutí mohl přinést v poslední desetiminutovce Mount, ovšem jeho utěšenou ránu dokázal Lloris konečky prstů vytáhnout na roh. Pětiminutové nastavení pak přineslo po jedné šanci na obou stranách - nejprve se hrozivé hrubice dopustil stoper Rodon, který svou hlavičkou jen namazal Giroudovi, jenže ten svého reprezentačního kolegu v bráně Spurs přehodit nedokázal a míč nasměroval pouze do jeho rukavic. O minutu později si svou slabší chvilku vybral Zouma, který nepochopitelně namazal do brejku Lo Celsovi, který naštěstí celou situaci vyřešil hrůzostrašně a neškodným dloubáčkem tak rozhodl o tom, že se na Stamford Bridge po bezgólové remíze body dělily.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 2:3

29.11.2020 15:00

Góly: 23. Jan Bednarek, 33. James Ward-Prowse - 60. Bruno Fernandes, 74. Edinson Cavani, 90+2. Edinson Cavani

Fotbalisté Southamptonu prohráli domácí utkání s Manchesterem United, ačkoliv vedli už 2:0. Jejich vedení obstarali v první půli Jan Bednarek a James Ward-Prowse, po přestávce však skóre otočili Bruno Fernandes a dvěma brankami Edinson Cavani.

Ačkoliv hosté byli v úvodu aktivnějším celkem, do vedení šel ve 23. minutě Southampton. Domácí při rohu zahustili malé vápno, kde se Jan Bednarek prodral před Rashforda a hlavičkou na přední tyči otevřel skóre. O pět minut později mohlo být s hosty ještě hůř. Walker-Peters se po pravé straně prodral do vápna, kde nebezpečně vystřelil a Telles jeho pokus tečoval na tyč, z čehož vzešel rohový kop. Ve 30. minutě se ke slovu dostali United. Brankář Saints nejprve chybně poslal míč přímo na kopačku Greenwooda, jenže vzápětí svou chybku napravil skvělým zákrokem proti jeho střele i proti následné dorážce Fernandese.

Po chvíli však domácí přidali druhý gól. Přímého kopu se po faulu na Djenepa ujal kapitán James Ward-Prowse, jehož parádně zakroucený míč zapadl k pravé tyči, kam se de Gea natáhl pozdě. Domácí byli stále při chuti. Rychlý brejk Saints zakončil Djenepo dvě minuty po druhé brance, před vápnem si stáhl míč do středu a tvrdou ránou prověřil de Geu.

O přestávce zraněného De Geu v brance United vystřídal Dean Henderson a hned v prvních minutách druhého poločasu se musel činit při dvou střelách domácích. V 52. minutě měl na druhé straně Rashford na kopačce snížení. Anglický střelec se vydal do nečekaného brejku, dostal se až do vápna, odkud chtěl tváří v tvář propálit McCarthyho, ale ten mu skvěle zmenšil úhel a míč pokryl. Nápor United dále sílil. McCarthy musel vyboxovat vysoký centr do vápna, kde však míč zůstal, až se k němu ve středu dostal Cavani, jenž z otočky pálil nad.

Po hodině hry se Rudí ďáblové dočkali. Saints ztratili míč na polovině hřiště, načež se hosté dostali do útoku. Cavani z pravé strany odcentroval do vápna, kde stál osamocený Bruno Fernandes a v klidu poslal míč mimo dosah McCarthyho. Hosté ožili a po dalších deseti minutách Wan-Bissaka poslal z pravé strany centr, na který si šikovně naskočil Cavani, jehož hlavička mířila těsně vedle pravé tyče.

Tohle střídání se Manchesteru povedlo. Edinson Cavani korunoval v 74. minutě parádní výkon vyrovnávacím gólem. Míč se odrazil za vápno, odkud poslal tečovaný střílený centr Fernandes, do jehož pasu se položil uruguayský útočník a hlavičkou ho usměrnil do sítě.

Domácí se připomněli deset minut před koncem, kdy Adams skvěle zkrotil vysoký míč, který si šikovně připravil a parádní pokus poslal těsně vedle pravé tyče. Zápas už směřoval k remíze, ale ve druhé minutě nastavení se dostal znovu ke slovu Edinson Cavani. Zkušený útočník si našel centr na malé vápno a přesnou hlavičkou otočil zápas ve prospěch svého mužstva.

Southampton tak po kruté prohře zůstal pátý, United poskočili na sedmou příčku a mají zápas k dobru.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Sheffield United 1:0

28.11.2020 21:00

Góly: 13. Conor Gallagher

Dva nejhorší celky Premier League se střetly na závěr sobotního programu v Birminghamu. Domácí tým tam přehrál trápící se Sheffield United 1:0, přičemž o jedinou branku se v úvodu postaral Gallagher.

Baggies byli od samého začátku hladovější, a i když Grant v úniku neuspěl, dokázal se vzápětí prosadit Conor Gallagher. K němu se odrazil míč po rohovém kopu, načež Gallagher zpoza vápna vyslal přízemní ránu přesně k tyči.

Hosté se hned hnali za vyrovnáním, Johnstone musel vytáhnou skvělý zákrok proti Burkeovi. Zbytek první půle už byl podstatně klidnější, jediné větší vzrušení přišlo po rohovém kopu West Bromwiche, když Ramsdale výtečně zneškodnil Granta.

Nedlouho po návratu ze šaten se hostující gólman musel znovu činit, následný Grantův přímák srazila nad břevno zeď. Johnstone pak musel do pozoru v závěrečných minutách. Nejprve se mu sevřelo srdce při Bergeově centru, následně tasil zákrok proti McBurnieho pokusu.

A jelikož gólman domácího celku zneškodnil i Brewsterovu ránu a následně v obrovské šanci selhal Ivanović, skončilo utkání vítězstvím West Bromwiche.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leeds United 0:1

28.11.2020 18:30

Góly: 79. Raphinha

Další nečekanou porážku má za sebou Everton. Ten po povedeném vstupu do sezóny strádá a nyní dokonce na domácím hřišti nestačil na nováčka z Leedsu. Tomu podlehl 0:1 poté, co se v závěrečné čtvrthodině prosadil Raphinha.

Peacocks nastoupili do zápasu velmi aktivně až už ve druhé minutě se dostal do šance Raphinha, který sice obhodil Pickforda, ovšem balón se kutálel příliš pomalu. Na druhé straně musel do akce i Meslier, který předvedl proti Doucourému opravdu výtečný zákrok.

Za hosty se nadále skvěle prezentoval Raphinha, který připravil tutovku Harrisonovi, jenž ovšem selhal. Tím tlak Leedsu nekončil, ve dvacáté minutě prověřil Pickforda Bamford. Další šance přišla poté, co Jamesovi nebyl kvůli ofsajdu uznán gól. Z dlouhého obléhání však nic nevytěžili Raphinha ani Harrison.

Krátce před pauzou se podruhé radoval Everton, ani tentokráte mu to ovšem nevydrželo dlouho. Při Richarlisonově hlavičce totiž gólmanovi stínil v ofsajdu stojící Godfrey. Hned po přestávce bídně rozehrál Meslier, který ovšem svou chybu stihl napravit a na Jamesův lob zacouvat zpět do brány.

I Leeds se dočkal neregulérní branky, Bamfordovi asistující Alioski totiž přijímal přihrávku v ofsajdové pozici. Ovšem po necelých osmdesáti minutách hry už přišel první nezrušený gól, to když zpoza vápna napřáhl Raphinha, načež se Pickford proti umístěné střele natahoval marně.

A jelikož se Everton ve zbytku utkání na nic nezmohl, zůstává nadále na šesté příčce. Naopak Leeds se vyšvihl na místo jedenácté.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 5:0

28.11.2020 16:00

Góly: 6. Riyad Mahrez, 22. Riyad Mahrez, 41. Benjamin Mendy, 67. Ferrán Torres, 69. Riyad Mahrez

Ofenziva Manchesteru City v posledních týdnech jistě nefungovala podle představ Pepa Guardioly, v sobotu odpoledne si ovšem konečně vybrala střelecký den a pěti brankami rozdrtila neškodné Burnley. Hostům se vůbec nevydařil úvod utkání, v prvních dvaceti minutách inkasovali dvě banky a o osudu utkání tak bylo prakticky rozhodnuto. Ve zbývajícím čase byla k vidění hra na jednu branku a vzhledem k počtu šancí mohlo být výsledné skóre klidně i vyšší.

Manchester City na nic nečekal a už po pěti minutách se ujal vedení. Burnley ztratilo míč v nebezpečném prostoru ve středu hřiště, modrá rota tak okamžitě vyrazila do rychlého kontru, který potáhl De Bruyne, před vápnem našel parádní přihrávkou rozeběhnutého Mahreze, který si prvním dotekem balón připravil a druhým jej perfektně uklidil přesně k tyči. Podruhé zaspala obrana hostí po dvaceti minutách po autovém vhazování Walkera - ve svém vápně totiž ponechala opět osamoceného Mahreze, který si nikým neatakován míč zpracoval, následně si pohrál s oběma stopery a krásnou ranou o zadní tyč zvýšil vedení svého celku.

O pět minut později mohl být rozdíl už tříbrankový, ovšem branka Ferrana Torrese tentokráte nemohla platit kvůli postavení mimo hru. Do kabin se ale přece jen šlo za stavu 3:0, těsně před poločasem totiž našel De Bruyneho přesný centr nabíhajícího Mendyho, který z voleje poslal balón za záda hostujícího brankáře.

Po pauze pokračoval koncert ofenzivy Manchesteru City, která krátce po hodině hry přidala také čtvrtý přesný zásah. Parádní kombinaci po ose Mahrez - Walker - Jesus - Torres uklidil posledně jmenovaný prudkou přízemní ranou k tyči, na kterou brankář Burnley neměl nejmenší šanci dosáhnout. Burnley touto dobou vůbec nestíhalo a enormní problémy hostujícímu celku dělal hlavně De Bruyne a Mahrez, přičemž to byl druhý jmenovaný, který o pár chvilek později završil hattrick. Belgický reprezentant tentokráte parádním pasem oslovil střídajícího Fodena, který finální fázi vyřešil výborně a přesný centrem našel hlavu Mahreze, který už se zblízka nemohl mýlit.

Pošesté pak balón v posledních patnácti minutách dopravil do sítě Gabriel Jesus, respektive si vsítil smolný vlastní gól brankář Peacock-Farrell, od potupy při své premiéře jej však zachránilo ofsajdové postavení útočníka Citizens, kvůli kterému nakonec branka nebyla uznána.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Liverpool FC 1:1

28.11.2020 13:30

Góly: 90+3. Pascal Groß - 60. Diogo Jota

Liverpool nakonec veze z Brightonu pouze bod za remízu 1:1. Hosté se sice v druhé půli ujali vedení, nicméně jejich výkon nebyl přesvědčivý a vyrovnání domácích se tak dá označit za spravedlivé. Byl to každopádně další zápas, ve kterém hosty určitě nepotěšil VAR, který jim kvůli ofsajdovému postavení zrušil dvě branky a v nastaveném čase doporučil hlavnímu sudímu nařídit pokutový kop za faul Robertsona na Welbecka.

Na první příležitost se nečekalo vůbec dlouho, již ve třetí minutě totiž pěkným pasem vysunul Fabinho kanonýra Salaha, který pálil z hranice šestnáctky a pořádně vyplašil domácího brankáře, rána však nakonec mezi tři tyče nemířila. Domácí odpověděli po deseti minutách, když si na pas Grosse naběhl aktivní Connolly a postupoval sám na Alissona, jeho obstřel však ke vší smůle domácích skončil těsně vedle.

Ještě větší šanci měl Brighton po dvaceti minutách hry, to totiž Connollyho ve vápně nešikovným zákrokem skolil Neco Williams a kopala se penalta. K té se postavil útočník Maupay a míč poslal na opačnou stranu, než na kterou se posunul brankář Alisson. Z gólu se však přesto radovat nemohl, jelikož míč z jeho kopačky zamířil trestuhodně půl metru vedle levé tyče.

Vedení Brightonu mohl vystřelit po půlhodině hry náhradník Trossard, který se na hranici vápna uvolnil a chytrým pokusem se snažil míč umístit za zadní tyč, jenže to se mu o dobrý metr a půl nepodařilo. A tak udeřilo na druhé straně - výkop Alissona se dostal k nehlídanému Firminovi, který balón bleskurychle nasměroval na rozeběhnutého Salaha, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Z poloviny hřiště se ale nakonec nerozehrávalo, tradiční kontrola VARu totiž našla několikacentimetrový ofsajd egyptského útočníka, a tak zůstalo skóre bezbrankové.

První polovinu zápasu sice Liverpool neměl pod kontrolou, ovšem poločasová přestávka a příchod záložníka Hendersona ráz duelu přece jenom změnila. Od úvodu druhého dějství se hráči Liverpoolu natlačili na polovinu domácích a získali územní převahu. Dlouho to však k žádné vážnější šanci nevedlo. Až po hodině hry si Jota chytře odskočil od stoperů, převzal přihrávku od Salaha, navedl si míč na střed hřiště, naznačením střely posadil dva obránce domácího celku a následně přesnou křižnou ranou otevřel skóre zápasu.

Následovala hluchá pasáž, ve které se toho mnoho nedělo, nicméně poslední desetiminutovka přinesla pořádné drama. Nejprve se po volném přímém kopu Robertsona prosadil Mané a zdálo se, že Liverpoolu definitivně vystřelil tři body. Jenže ani tentokráte nebyla branka uznána a opět se jednalo o ofsajd - nutno ale podotknout, že tady hostující hráči žádné námitky mít nemohou.

V nastaveném čase pak při snaze odkopnout míč trefil Robertson Welbecka a anglický útočník se po chvilce poroučel k zemi. Hra však pokračovala dále, hlavní rozhodčí totiž zákrok nevyhodnotil jako penaltový. Opačného názoru však byl jeho kolega u videa, který jej poslal situaci překontrolovat k obrazovce, načež hlavní sudí svůj verdikt změnil a Brighton v utkání kopal druhou penaltu. K té se tentokráte postavil Pascal Gross a nekompromisní ranou do středu branky srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 0:2

27.11.2020 21:00

Góly: 88. Callum Wilson, 89. Joelinton

Crystal Palace nezvládl domácí utkání desátého kola s Newcastlem, když prohrál 0:2. Hosté rozhodli v úplném závěru, kdy se trefili Callum Wilson a Joelinton.

Ve 25. minutě Eze se dostal do první velké šance duelu. Domácí záložník napřáhl zpoza velkého vápna a hostující brankář jeho ránu musel vyrážet.

Další obrovská šance Crystal Palace nastala o pět minut později. Schlupp si naběhl na přihrávku za obranu, protlačil se do pokutového území, ale jeho ránu levačkou Darlow vyškrábl rukou na roh.

Joelinton mohl minutu před koncem poločasu potrestat chybu domácích v rozehrávce. Po špatné přihrávce se Brazilec dostal k míči, ale z hranice velkého vápna poslal hodně pomalý pozdrav domácímu brankáři.

V 68. minutě si Newcastle vypracoval největší šanci zápasu. Callum Wilson si naskočil na centr z pravé strany, ale o kousek minul branku domácího mužstva.

Newcastle se dvě minuty před koncem dostal do vedení a přiblížil se k důležité výhře. Callum Wilson si naběhl na Joelintonovu přihrávku a zakončil mezi nohy domácího brankáře.

O dvě minuty později hostující celek své vítězství potvrdil. Joelinton se dostal do pokutového území a jeho ránu si obránce Cahill nešťastně srazil do vlastní branky.

Hosté tak díky dvěma úderů ze závěru duelu brali tři body, pro domácí tým to byl hodně krutý vývoj.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur1063121:921
2.Liverpool FC1063122:1721
3.Chelsea FC1054122:1019
4.Leicester City1060419:1418
5.West Ham United1052317:1117
6.Southampton FC1052319:1617
7.Wolverhampton Wanderers1052311:1117
8.Everton FC1051419:1716
9.Manchester United951316:1616
10.Aston Villa950420:1315
11.Manchester City943215:1115
12.Leeds United1042415:1714
13.Newcastle United1042412:1514
14.Arsenal FC1041510:1213
15.Crystal Palace1041512:1513
16.Brighton & Hove Albion1024414:1610
17.Fulham FC1021711:197
18.West Bromwich Albion101367:186
19.Burnley FC91264:175
20.Sheffield United100194:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (932)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dier > Zouma

Reagovat
Emqick

Reagovat
Figurehead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Dier -> Zouma -> Chelsea gól

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Svatej

Zitra si tohle jedna strana fakt uzije, citim to

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson > Kane

Reagovat
Heisenberg

Newcastle se posunul do středu tabulky

Reagovat
Gazdo

Nechapem

Reagovat
Registrujisejenproto

Dnes to sice byl spíše remizovy zapas, nicméně faktem je, ze Bullshit VAR ukradl LFC už 4 body - Dvě srackoidni rozhodnutí na Evertonu, dnes 2 srackoidni rozhodnutí na Brightonu.

Reagovat
nenavidimManUTD

co je sračkoidního na tom že když je někdo v offsidu tak se píská offside? a nebo na tom že když slavný skot Robertson vší silou nakopne protihráči nohu tak je penalta

Reagovat
danielfc

to bol šlapák a miesto penalty mal LFC kopat priamy kop

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak si to vezmeme jedno po druhem 1) Robertson podle pravidel tedy ok, ale zda by mel být každý takovy radobykontakt faul je k diskuzi; 2) zrušeny gól Salaha pro ofsajd je úplná blbost, viz diskuze v preview kola; 3) zrušeny gól Hendersona pro ofsajd Maneho kvůli 1cm zády - blbost; 4) Pickford na VVD raději bez komentáře. I jen 2) a cokoli z 3) a 4) sebralo LFC body. Co tam mas dal?

Reagovat
nenavidimManUTD

2) podle záberu byl v offsidu tak jestli je blbost to že se píská offside když v něm někdo je tak se koukej třeba na golf kde offside neni 3) to samé 4) Pan van Dijk byl v offsidu tim padem penalta byt nemohla chtělo by si to přečíst pravidla

Reagovat
Registrujisejenproto

2) urcite? čára byla velmi tlusta + ji kreslili podle prave nohy obránce, který byl natočen doleva po “jeho směru” hry - byl tedy svou levou části těla blíž ke své bráně - proste sracka. 3) tam to byl “ofsajd” protože byl zády k bráně a mel zadá v ofsajdu - sracka. 4) Ok kdybych tohle četl predtim, než jsem začal psát, tak se na tebe vykašlu od počátku

Reagovat
nenavidimManUTD

zádama hrát mužeš tim padem se počítaji a jestli tam s nima byl 1cm tak je offside a neni co řešit. Doufam že ted už se na to teda vykašleš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
stiflerovamama

Tak nám treba sme tragicky.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

TragickÍ *

Reagovat
stiflerovamama

Sme (Liverpool).... singular

Reagovat
AC Sparta Praha good

My...plural

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

Zaslúžená remíza.

Reagovat
Hai

Reagovat
Kixi Syhimour

Začíná se to holt podepisovat, jinak Klopp dneska úplně absurdní střídání se Salahem

Reagovat
stiflerovamama

Mal dať dole radšej Minamina ten je obsolutne zbytočný... Nie že by Salah odohral nejaký dobrý zápas, ale predsa len je u neho väčšia šanca že niečo vymyslí.

Reagovat
vladis271

chcel som mu dať čas. Dal som mu ho. Už je tu rok, ale dnes ked mal potiahnuť bol absolútne strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
vitasrp

Tak ono to střídání není tak absurdní, když přihlédneš k tomu, že byl 10-12 dní mimo kvůli Covidu, měl za sebou jeden trénink, hrál 60 minut proti Atalantě a za 3 dny má další zápas. Tam pak po tý hodině hry určitě roste riziko zranění, vy zrovna máte neskutečnou marodku a to poslední, co byste potřebovali, je mít dalšího zraněnýho klíčovýho hráče. Ačkoliv se takový střídání skoro nikomu nelíbí, tak docela chápu, proč to Klopp udělal a nechtěl riskovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

dva neuznane goly (pricom jeden kalsicky VAR vymysel), dve penalty (jedna pochybna), dalsie minimalne jedno zranenie...popici zapas....

Reagovat
avicii

Toto bol tak strašne prijebany zápas snáď sa nám ta marodka co najskôr vyprázdni...

Reagovat
Ranoth

ta sa asi tak skoro nevyprazdni ked kazdy 2. zapas nanu niekto pribudne

Reagovat
stiflerovamama

Každopádne je fakt smiešne, že pri Vare sa každý kontakt v 16ke posudzuje ako faul a penalta, nie každý kontakt totiž musí byť penalta, ale tu rozhodcovia pozerajú čisto len na kontakt a nič viac, smiešne.

Ale hrali sme tragicky, aj s takýmto náročným programom sa dá hrať lepšie, keď to tam môže Wijnaldum odjazdiť už neviem koľky zápas po sebe tak to tam môžu odjazdiť aj iní hráči, ktorí to ale neodjazdia, útok je tragicky. Mane čo to tam mal na 30 minút odjazdiť a ponahanat to tam mal loptu asi 3 krát a 2 krát zle prihral. Momentálne sme strašne neškodní... Tých výkyvov je túto sezónu zatiaľ veľmi veľa na to koľko zápasov sa odohralo..

Reagovat
hitZor

No od nás někdo (Pulišić?) dostal minulou sezonu po jasném faulu na něho v pokutovém území po posouzení VARem žlutou za filmování, i když tam ten kontakt byl dost zřetelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze Liverpool je po minule sezone ten posledni, kdo by si mel stezovat pripadne na VAR.

Reagovat
Remt

psal jsem to tu uz nekolikrat, tak to napisu znovu. Loni byly rozhodnuti VARu cca tak 50/50 co se týče pro a proti LFC, tak co tu meleš? Letos nás řeže VAR jak svině, sebral nám už několik bodů (a tím nemyslím např ten jasný offside Maneho) tím myslím mnohem více "hraniční" situace kdy si rozhodčí nakreslil čáru jak chtěl a obral nás o body. Tak nemel kdyz vis kulový.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Rozhodčí žádnou čáru nekreslí, ty popleto. To dělá software a lepší řešení teď není, pokud to nechceme posuzovat chybujícím lidským okem.

Reagovat
repkajebuh

A ta technologie je správná? Ani jednou jsem neviděl, ze by se milimetrově zkoumalo, kdy jde balon od kopačky nahravajiciho hráče. Když už to chcou měřit takhle milimetrově přesně, tak ať měří i to. Takhle to dělají, jak se jim zlíbí. PL nechce dominanci dvou týmů. Proto jdou letos proti LFC.

Reagovat
Salfovic

To je na tom ta největší taškařice, televizní technika nedokáže přesně určit moment přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Rezan

myslím, že loni by i bez VARu Liverpool získal přesně ty trofeje, které vyhrál.

Reagovat
stiflerovamama

Inak Salah, Mane, Firmino sa vôbec nedokážu dostať do zápasu ako striedajú hrači, to som si všimol už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze byli zvykli na tu svoji souhru. Takhle ji maji narusenou.

Reagovat
smazaný uživatel

nie vždy, ale často + by nemali hrať všetci štyria útoční hráči spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálne v systéme 4231 s Firminom na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnenie príspevku: "Ol!ver28.11.2020 15:47#".

Reagovat
oddy

dík, byl jsem trochu zmatený

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš za čo, kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

druhá nejhorší obrana v lize

Reagovat
Malresi

Dnes sme nestratili body kvôli VARu, ale kvôli tragickému výkonu, ktorý sa nezlepšil ani po príchode Henda a Maného, a ak áno, tak len o chlp. Ak prežijeme december na prvom mieste, alebo len s miernou stratou, titul urveme. Vzhľadom na posledné 2 výkony a na to, že 2 zápasy týždenne budeme teraz hrať prakticky stále, sa však reálne obávam toho, že tých strát bude hodne, hlavne vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme stopéra a stredného záložníka, vzhľadom na preťaženosť Henda (ktorý býva často zranený) a Wijnalduma (týmto tempom sa môže zraniť), a IP Keitu, Oxa a z časti aj Thiaga. Ak sa Neco nezlepší, poškuľoval by som aj po pravom bekovi. Stiahneme si Grujića?

Jedného z dvojice Ox a Keita po sezóne najlepšie pustiť, a ak by sme kúpili cez najbližšie zimné prestupové okno dominantného stopéra, pustiť aj Matipa po sezóne a priviesť ďalšieho (prípadne by sa Rhys Williams stal plnohodnotným členom kádru) stopéra - to už bude na trénerskom tíme na čele s Kloppom.

Reagovat
cristiano.K.

záložníků máme plnou řit, záložníka určitě nepotřebujeme a Grujiče už vůbec ne ten se zas nechal vyhodit tedko v Portu a tempo PL nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ Fabinho hravá v obrane, záložníkov máme málo, keďže Milner je starý a tiež často zranený, pričom v jeho prípade o preťažení nemôže byť reč. Keita, Ox, Thiago a aj Henderson sú IP. Oxa by som obetoval, ak by sa na trhu objavil vhodný záložník.

Reagovat
cristiano.K.

Milner není často zraněný. Klopp s tím takto počítal, že pokud se zraní stopeři, půjde tam Fabinho, proto se vykašlal na příchod stopera. Hendo rovněž není IP. Keita,Ox,Thiago ano. V záloze máme přetlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson chýbal v roku 2020 59 dní.

Milner 42, pričom hravá menej a aktuálne je tiež zranený (čiže 42+ďalšie dni) a nebol ani extra vyťažený.

Reagovat
cristiano.K.

kde bereš ty data? já bych to spíš počítal na zápasy, který chyběl. Nic to nemění na tom, že záložníka nepotřebujeme. Zároveň samozřejmě jeden lepší zdravý hráč než Keita s Oxem dohromady no.

Reagovat
smazaný uživatel

Transfermarkt za minulú sezónu (rok 2020) a Henda si pamätám z tejto sezóny.

Reagovat
Malresi

Musím súhlasiť v tomto. CB potrebujeme určite ASAP, ale inde nás (keď si odmyslíme zranenia) bota netrápi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabúdaj na to, že Gomez a VVD ešte zhruba pol rok nebudú hrať futbal, Matip je IP a Fabinho je tým pádom potrebný na stopérovi (aj keď príde nový stopér).

Reagovat
Malresi

To je pravda, ale stejne je tam Hendo, Gini, Jones - predpokladám, že sa čoskoro vráti Thiago, s Keitom by to, ak som správne zachytil, nemalo byť nič vážne a Milner sa imho dá do pár týždňov, max. mesiaca tiež dokopy. Plus možno Ox (ale nad ním som tiež ako ty zlomil palicu).

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, Thiago, Keita, Ox, Milner sú minimálne za posledný rok IP, taký Thiago, Keita či Ox aj dlhšie. Zostáva ti Gini, ktorý sa týmto tempom môže zraniť - je totálne preťažený a vyčerpaný a Jones, ktorý zatiaľ nie je preťažený, ale je mladý, neskúsený... To je teda nič moc na to, že chceme titul.

Reagovat
Liquid

každá penalta odpískaná proti Liverpoolu je správná bublina Klopp splaskává

Reagovat
Setwo

Bublina Klopp Chelsea nemala okrem Mourihna úspešnejšieho trénera ako je Klopp v LFC

Reagovat
nenavidimManUTD

jak s tim co napsal souvisí Chelsea?

Reagovat
Setwo

ze čo by ste vy dali za taku "bublinu" ako je Klopp veď vy ani nepoznate pocit ake je to mať trénera viac sezón za sebou

Reagovat
nenavidimManUTD

A jak to s tim ale souvisí? proč se bavíme o cfc

Reagovat
Setwo

asi preto, lebo si z Kloppa robi srandu fanúšik CFC.. co akoze na tom nevies pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ty neumíš diskutovat

Reagovat
blade115

Reagovat
Neutron

Reagovat
EXoRcIsT

bublina

Reagovat
smazaný uživatel

njn, bublinka.

Reagovat
cristiano.K.

bublina bude mít jednou sochu na Anfieldu

Reagovat
Liquid

tu tam bude mít Gerrard s Kariusem v nehezkých polohách pro fandy Reds

Reagovat
cristiano.K.

Gerrard jí bude mít vedle Kloppa, ten vtípek s Kariusem nic moc

Reagovat
Liquid

Gerrard v podkluzu a Karius s děravýma rukavicema

Reagovat
vladis271

s vašou "bohatou" históriou budete musieť postaviť sochu aj vrátnikovi aby ste mali komu postaviť.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Miguel19

Minamino měl při přestupu solidní hype. Co jsem ho v zápasech Live viděl, kde hrál, tak mi přišel naprosto průměrný. V ničím nevýrazný. Druhý Lallana..

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino nemal hype. A hrá bez sebavedomia, praxe a mimo postu.

Reagovat
YNWA__MSN

Minamino je flop a v Live nemá budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
fenixLFC

to si mylis s wilsonom

Reagovat
Kluivert9

Proč ses vysral na draft?

Reagovat
Miguel19

Však tohle kole zatím pohoda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

i kdyby jo, za ty prachy to flop nebude. On i ten Lallana odkopal u nás šest sezon a to stál o dost více.

Reagovat
Witcher

Zapomněli poslat peníze? Co se to děje

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Podíval jsem se znovu na všechny sporné situace a akorát ten ofsajd Salaha byl dost sporný a být by nemusel. Jinak všechno ostatní odpískáno správně. Myslím, že Liverpool může být za remízu ještě rád, nebýt v Brightonu kopyta, mohlo to pro ně dopadnout i hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Jim je to jedno, je lepší mít spouštěč pro brekot než sebereflexi.

Reagovat
Remt

Ono ta situace u golu Salaha.. kdyz ti jednou dvakrát při takto milimetrové situaci vezmou gól, prejdes to.. Když je to víckrát tak tě to prostě nasere, nic víc v tom nehledej. Nikdo si tu nebude stěžovat na neuznaný gól Maneho, protože tam offside viděl úplně každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za potvrzení hypotézy. Spíš bych se zaměřil na to proč hraje Liverpool oproti loňsku hovno .

Sorry, ale většinu brekotu nejenom v PL sekci aktuálně obstarávají zápasy Liverpoolu. Je to směšný a Klopp to jenom podporuje.

Reagovat
Remt

Tak ono pokud někdo zařízne třeba Burnley, tak koho to tady na ef bude štvát a kdo si bude stěžovat? Nikoho, protože tu skoro žádné fandy nemá. LFC s MU a Chelsea, možná s Arsenalem tu má fandů nejvíc. I tohle bude důvod proč je tu hodně komentářů ohledně výroků rozhodčích právě od těchto fandů. Tolik k tvé hypotéze.

Proč LFC hraje momentálně mnohem hůře než loni? Tak už loni se vědělo že šířka kádru je malá a pokud se zraní jasná jednička na stoperu, tak to s týmem zaháže. Pokud by se zranil jeden z dvojice Salah, Mané, tak by to možná jakš takš vykryli jiní hráči jako Jota/Firmino. Další 2 na kom hodně stojí hra lfc je Robbo a Trent. Zranit se jeden z těchto dvou dlouhodobe tak si myslím, že by to mělo pomalu podobný vliv jako zraneni VVD, protoze pri nasi hre ti okamzite vypadne kreativita, kvalita a rychlost po stranách. Hezky je to vidět teď když hraje na kraji třeba Milner, ktery i kdyz se snazi tak je ztezi polovicni co do utoku oproti Trentovi.. Zraneni se seslo letos vice a spis nez by ubyvaly, tak naopak pribyvaji, to se holt stane. Bohuzel prilis mala lavicka. Loni se naopak zraneni pomerne vyhybaly tymu a diky tomu to byl take tak uspesny rok. Tusim loni/predloni se City zranil Laporte a jak vypadala jejich obrana? Hral tam Otamendi a jejich obrana dostavala obrovske mnozstvi golu, razem se jim to zacalo docela sypat (prihlidneme li k tomu jak skveli byli roky predtim). Takze tyto veci mohou za to ze LFC je letos slabsi. Dale bych podotknul ze i loni to co do golu nebyl takovy valec, i loni se vyhravalo hooodne casto jen 1:0 apod.

Reagovat
smazaný uživatel

No a kdo za tu šířku kádru může ?

Reagovat
Remt

Tam to bude asi spojení Kloppa, plus možná vedení. Přivedli 2 velice drahé hráče, pak zadraho byl Keita, od te doby ale dlouho nic az ted Jota. Jinak ale nemame kvalitne zdvoje hlavne krajni beky + minimalne jeden skvely stoper chybi. Ackoliv se v poslednich 2 letech vydelalo asi dost penez, tak za prve se investovalo do noveho sport. strediska a za druhe.. zkratka vedeni nechtelo utracet. Bohuzel. Nicméně ta kvalita tam pořád je. Určitě si nemyslím, že by nějak šli s formou dolu ti důležití hráči, spíš prostě ty zranění..

Reagovat
Svatej

Timhle si procházejí všichni...

Reagovat
Gareth Bale 11

https://twitter.com/jdnalton/status/1332697664270577666?s=21

To jako vážně tohle Klopp předvedl?

Reagovat
fenixLFC

nemusel by utocit priamo na toho moderatora takto detinsky ale je pravda ze za mnozstvo tych zraneni mozu televizne spolocnosti kvoli rozpisu zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

dočetl jsi to do konce?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

zastavam se ho skoro neustále, ale fakt se chová jak kretén ve většině případů, když prohraje, nebo čelí jinýmu nepohodlí..

Reagovat
Kluivert9

hroznej nezvládač

Reagovat
RadekVonCZE

Ne každej je zvládač

Reagovat
ZJEV

strasny nezvladajko

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Raylan

On je samý úsměv, je ohromně nad věcí, když se daří. Přitom je to stejnej nezvladač.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to psali lidi z BL při jeho nástupu a nikdo to moc nechtěl slyšet. :)

Reagovat
jk

Milner odehraných 189 minut a zraní se kvůli přetížení? Wow

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak, ale tiez len clovek. Reporter ho dobre vybaitil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic noveho u nej

Reagovat
kvasha16

moderator to pekne ustal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hezky se ten novinář držel.

Reagovat
Nikikrew

Ako som hovoril

Výhra sa, vtipkuje všetko je fajn

Prehra / remizuie arogantný, protivny. Od začiatku mi nie je az tak sympatický

Reagovat
iamek

Reagovat
pingla

arogantní, když se nedaří....

vlastně jako vždycky

Reagovat
avicii

A aj tak ste ho strašne chceli

Reagovat
pingla

já snad? v životě bych ho nechtěl jako trenéra do MU

Reagovat
avicii

Hej radšej ten trash co ste tam mali

Reagovat
pingla

vyjma Mourinha jsem neměl v oblibě žádného trenéra posledních let v MU

Reagovat
avicii

Zrovna Josého si mal rád, ten čo aroganciu vyučuje?

Reagovat
pingla

ano, protože měl solidní výsledky po špatných letech navíc taky něco ve světovém fotbale dokázal

Reagovat
avicii

To tiež Klopp

Reagovat
fenixLFC

ten minuly cas je zbytocny

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Milner prej Hamstring injury

Reagovat
fenixLFC

sokujuce...

Reagovat
Zaschrona

Ancelottiho taktika a výběr hráčů si obzvlášť dneska zaslouží řádnou kritiku. Příšerný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste měli několik dobrejch šancí...

Reagovat
Zaschrona

Oproti tomu Leeds několik krát tři...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Everton vs. Leeds pekný zápas, ktorému by svedčalo viac gólov ale je pravda, že Ancelotti to moc nezvládol

Reagovat
cristiano.K.

Já ten náš zápas téměř prospal, což bylo i příšernou hrou.Ona ta remíza je v podstatě spravedlivá. První penalta úplně zbytečná, takhle blbě tam obránce nemůže jít. Na neuznané goly si nestěžuji, ale ta druhá penalta brutálně přísná. Welbecka sice trefil, ale úplně mininálně. Welbeck to ani nereklamoval. Jota klidně může být nákup sezony. Bez něho bychom na čele momentálně nebyli.

Reagovat
mickey mouse

Výborně West Brom

Reagovat
Seydou Doumbia

ptáček uklofal tři body

Reagovat
Whitemedia

Sledoval jsi zápas? Co Gallagher kromě gólu?

Reagovat
mickey mouse

Viděl jsem až posledních cca 20 minut, tak si netroufnu hodnotit, ke konci už vypadal celkem unaveně a šoupal trochu nohama. Ale fans Baggies jsou z něj nadšení a podle ohlasů společně s Pereirou nejlepší na hřišti.

Reagovat
fenixLFC

ked sheffield neporazi uz ani west brom tak je proste zrely na odstrel. podla predpokladov...

Reagovat
Whitemedia

pfff

Reagovat
mul

Z tímov WBA, Sheffield, Fulham, Burnely mi nikto extra chýbať nebude.

Reagovat
Kapřík

Hlavně Burnley by mi chybělo, to je takový Athletic Bilbao pro Anglosféru. A Sheffield trochu taky, minulý rok se mi líbil, ale letos je fakt marnej. PS: Chápu, proč Reds pouštěli Rhiana s lehkým srdcem, to byla zase posila.

Reagovat
mul

Na Burnely sa tento rok nedá pozerať, Sheffield je na tom podobne. A teda radšej budem ak niekto z nich vypadne ako by to mal byť Brighton.

Reagovat
Kapřík

Je fakt, že zápasy Brightonu si taky užívám.

Reagovat
Ranoth

kvoli Brewsterovi im prajem zachranu ale taky tim momentalne nema co robit v 1. lige

Reagovat
mickey mouse

Wilder karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Liverpool a sympatak Klopp

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

To, co opět udělali Liverpoolu je krádež. A ten Salahuv "offside" ? když tam VAR dával čáry, tak obránci Brightonu jí natáhnul od nohy, kterou stál dál od brány. Banda ko*otů.

Reagovat
Svatej

Neznam moc vic frustrujících veci, než sledovat United. Fakt jak švábi, vzdycky to nakonec nějak prorvou, upadaj, ukopou, ubehaj... K posrani

Reagovat
Swarley

Mrkni někdy na Chelsea, to je absolutní humus klub od základu

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Divat se na to ocima hnusnyho člověka, tak to vidím stejně. Ja jsem ale dost pohlednej dobrák, takže ti to bohužel nemohu potvrdit.

Reagovat
Swarley

Stejná sračka jako ten tvůj původní komentář

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej
Reagovat
Svatej

Tak proto jsi tomu tak dobře rozumnel

Reagovat
Swarley

No co jiného od tebe čekat než sračku, píšu ti to pravidelně

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Jasnacka Bote. Nebudu dal pokoušet důmyslnost tvyho naprogramování, aby jsi nemusel pro jednou pouzit neco jinyho, nez ty tvy klisoidni zrecyklovany sracky, který tu uz všichni viděli tolikrát, ze uz sam ani sam nevis, kdo vsechno te tu ma za picuse.

*Vložte hlášku bez kontextu a biggrin*

*Odeslat reakci*

Reagovat
Swarley

Dneska to máš už 4 sračky ze 4 pokusů, co pak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abychom byli spravedliví tak i ten tvůj ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos nejzabavnejsi tym PL ale

Reagovat
Swarley

Jaká škoda, že jsem tu hitparádu dnes vynechal

Reagovat
Busby babes

me tohle dost bavi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tolstobik

Naprosto zaslouzene vitezstvi.....kdyz se to stane vam, budes tu srat blahem

Reagovat
Carrick

Donny je opravdu výborný hráč. Pohyb, přehled, fotbalovost, měkké kotníky. Mňam.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
avicii

Saints škoda a čelo tabuľky sa ešte viac vyrovnáva

Reagovat
ManUnited

Pepa Csaplar zase jednou úřadoval

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo De Geovi?

Reagovat
iamek

U druheho golu trefil tyčku. Snad ho Hendo už nepustí do brány.

Reagovat
Busby babes

tipuju, ze to bude narazene, par dni oddechu a bude ok. Jen v ten dany moment to muze byt bolavy, zatuhnout cokoliv a pak lepsi vystridat.

Reagovat
Busby babes

Solskjær on De Gea: "Hopefully it's not too bad. It's a knock on his knee - just above his knee - so we will see how it is."

tak je to tak. narazene a nad kolenem, ne koleno.

Reagovat
iamek

Tak to je za par dni zpět

Reagovat
Swarley

U toho přímáku vletel do tyčky a asi si u toho nějak něco udělal s nohou... Uvidíme...

Reagovat
Swarley

Cavani absolutní škola v jednoduchosti fotbalu, tohle musí Ole pouštět Martialovi, Rashovi i Greenwoodovi od rána do večera...

Reagovat
iamek

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Ale férově k Rashovi, perfektně vyřešeno u toho posledního gólu...žádné velké vymýšlení, super balón a hotovo... Nemusí to být vždy milion kliček a prd z toho..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal v poločase, tenhle Southampton rozhodně nehraje nic, čemu by se nedali dát 3 góly za poločas. Koneckonců jsme to mohli udělat i v prvním poločase.

Tak snad si Martial a Greenwood po zápase sednou a budou si dělat podrobný poznámky o tom, jak může hrát útočník. A může se k nim přidat Rashford a podívat se na Bruna a Cavaniho s jakým nasazením se dá hrát.

Jinak po zápase se samozřejmě bude mluvit nejvíc o Brunovi a Cavanim (a zaslouženě). Za mě byl ale taky celý zápas naprosto úžasný VdB. Za týhle sitauce se musí Pogba vrátit na lavičku. Velmi dobrá (i přes to, že nám dali Saints 2 góly) celá obrana.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
iamek

Naprosto boží obrat. Saint kromě standartek snad ani jedna šance. My 3 góly a 3 tutovky navíc. Doufám, že se Mason, Martial a Rash koukají jak má hrát útočník. Vše jednoduché řešení, žádné vymýšlení a přešlapovačky a píčoviny. Všechny góly navíc po centru. Super. Jinak Harry dneska neprohrál snad ani jeden souboj jak na zemi, tak ve vzduchu. Henderson snad už Davida nepustí do brány. Beek dneska ze zálohy asi nejlepší. Přehled, pohyb, inteligence . Super výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Harry od toho svýho průseru s Tottenhamem je fantastickej. Dneska opět. A ten zákrok na Walcotta na konci zápasu byla lahůdka (získal tím balon pro pozdější golovou akci)

Reagovat
iamek

Hodně dobre zvládl tu situaci. Pruser v Řecku, spatne výkony, červená za repre. Od te doby je naprosto dominantní a konečně je nebezpečný i před branou soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře to zvládl i Ole. Všichni volali, ať ho posadí. V tom jednom zápase to už i všichni čekali, on ho tam stejně hodil a Maguire dal gól.

Reagovat
Busby babes

ja teda myslim, ze tohle je velka sance pro Hendersona, ale moc nechapu ten hejt na DDG. Co udelal spatne? kdyby chytil ten primak, tak tu pejeme ody jakej je to frajer a jakej zazracnej zakrok predvedl. a kdyz neda wondersave tak je to najednou jeho chyba?

Reagovat
Swarley

A hlavně poslední zápasy se celkově zvedl, mel tam super zákroky a chytil zase už i to svoje něco navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani za jeden gól nemohl a ještě se zranil, prostě debilni den pro něj, teď má Dean šanci se ukázat

Reagovat
iamek

První gól nebyl jeho. Tam měl před sebou 3-4 hráče. Trestnak byl kopnuty dobre, ale u ddg tam proste čekám wtf zákrok. Ono to není ani nic vůči její výkonům, ale Henda mám rad už od dorostu a to zrovna nepatřil mezi nějaké velké talenty :). Rad bych viděl jako jedničku odchovance. Teď má obrovskou sanci se ukazat pokud to bude u Davida něco vážnějšího. Spíše mě znervózňuje, kdo bude teď na lavičce. Grant? Bishop? Romero zapsány myslím není.

Reagovat
Busby babes

ok, nic proti tomu chtit aby chytal Henderson, jen to pises jakoby DDG udelal neco spatne, pritom letos chyta vyborne zatim.

Reagovat
kiwwi

Pri prvom góle off the line a absolútne do lopty nešiel. Polovičné riešenie naprd. Priamy kop zase šiel vyberať až z brány jak proti Basaksehiru. A potom tam ešte vyrazil loptu priamo na nohu hráča Saints. Za mňa slabucky výkon.

Reagovat
Busby babes

tak se mozna podivej jeste jednou odkud ten prvni gol padl. tam golman fakt nemuze jit pro balon. Primak skvele kopnuty a ok u toho tretiho, i kdyz to mi teda prijde kritika pro kritiku.

Mit takova meritka na vsechny golmany, tak neni dobrej zadnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u toho třetího případu už dohrával zraněnej.

Reagovat
kiwwi

Keď nemôže ísť tak tam ísť nemal a mal ostať na čiare. On práve šiel a potom ostal na polceste. Od brankára jeho kvalít takéto chyby neočakávam. Mam na neho prísny meter.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

gol proti turkům byl jeho.

Reagovat
Busby babes

jako ten primak, kterej zase byl vyborne kopnutej? ale notak...

Reagovat
cristiano.K.

jistěže. Brankář top ten světa by to chytit měl....

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Takové vítězství jsme kurva potřebovali!! CAAVAANII!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Edinson Cavani and Ole Gunnar Solskjær are the only Premier League players to be involved in 3+ goals as substitute

Reagovat
C-M@ster

To bych teda čekal víc.

Reagovat
Biozdenda

To je asi nonsens. Vzdyt jen Aguero pri debutu za City dal dva goly a na jeden prihral.

Reagovat
Steve Stifler

Nesmysl, Chicharito dal hattrick na Ville z pozice náhradníka a řekl bych, že budou i další

Reagovat
Rezan

blbost. Solskjaer dal jako střídající hráč 3+ (4 goly Nottinghamu), ale Cavani nic takového neudělal

Reagovat
icemike

Cavani včera 2+1,tak je to myšleno

Reagovat
Rezan

ale to pochybuji, že je to nějak ojedinělý počin. Nějak mi ta informace nesedí

Reagovat
icemike

No málokdo tolik stihne, kdyz nehraje od začátku

Reagovat
Busby babes

zabavnej zapas. Ty otocky docela umime a Ole zkusene na Csaplara. Ale vazne... mel to byt pohodovej zapas a meli jsme vest 2:0. Misto toho vzapeti po obri sanci inkasujeme ze standardky. A nutno rict, ze obe paradne zahrane/kopnute. Po tom druhem golu prisel utlum, tam bylo dobre, ze jsme nedostali treti gol (z te jedne sance).

Cavani vybornej, maka a promenuje sance. Counter se mi tu ted muze prijit vysmat, jak jsem ho leta nechtel. Jak ma ten spravnej dres, hned je to vetsi sympatak. (Sympataka z nej udelal pro me profil na Atleticu). Imho jsme celkove nehrali spatne, ale ani skvele. Matic v pohode, toho bude podle me naprosto klicove nahradit v pristich par letech. Porad ma prehled, skvele cte hru, umi rozehrat, prerusit ve spravnej moment. S pracantem jako Fred vedle nej to muze jeste chvili fungovat. Bruno dost kazil ale zase zaridil obrat, tak tezko kritizovat. To je proste ten typ hrace hrajici porad na hrane rizika no. Rash slabsi, mel dat gol, malo pohybu... ale skvele nasel Cavaniho.

Takze po tom vsem nadavani jak nic moc, kdyz porazime v dohravce Burnley, tak jsme dva body za poolem. Lol.

Reagovat
Busby babes

Nemanja Matić made the most ball recoveries (15), most interceptions (5) and joint-most tackles against Southampton (4)

vybornej dneska.

Reagovat
TheTopFootbaler

Oukej, tak to mi ani nepřišlo, ale ta čísla teda dost dobrá no.

Reagovat
EXoRcIsT

Priznam sa ze som neveril ze to dame ale Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

8 consecutive away wins in the @PremierLeague. A new club record for #mufc

Zápasy venku > Old Trafford

Reagovat
kiwwi

Reminder that Cavani was picked as “the worst deal of the window” by agents.

https://i.redd.it/v37lvyqnd7261.jpg

Reagovat
wild

kto je Diallo?

Reagovat
smazaný uživatel

Traore. Přejmenoval se

Reagovat
kiwwi

Ten mladá co ostal ešte v Atalante. Traore

Reagovat
Jardin

Co to je za nesmysly? To jako agenti hlasovali např. pro Parteyho přestup do Arsenalu a nikdo nezmíní třeba hvězdy Soarese a Mariho do Arsenalu?

Nebo je to myšleno z pohledu hráče, že mohl jít výš?

Reagovat
fenixLFC

nechajuc stranou obecnu nezmyselnost podobnej ankety tak jeden zapas z neho hned robi super prestup?

Reagovat
Hokaido

Co to je za sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, ale mimochodem teď probíhá volba nejlepšího fotbalisty století (? nebo desetiletí) a mimochodem se tam volí i nejlepší agent století, to je terpve wtf.

Reagovat
fenixLFC

tvl to daju maradonovi lebo teraz zomrel...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, je to ale ještě horší - to je za 21. století Takže to Maradonna nebude. Mezi kluby vedl myslím nějakej arabskej klub, mezi hráči Salah

Reagovat
blade115

Tak snad už Ole pro dobro mojí fanty pochopil, že Cavani patří do základu. Ale byl by bohatě stačil gól a asistence Brunovi, ten třetí byl navíc.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
blade115

Zasmál bych se, ale letos nejsem o nic menší lama...

Reagovat
Busby babes

u me zatim asi jen ta vymena Son -> Bruno a nasledny 4 goly Sona...

Reagovat
smazaný uživatel

xG: Southampton (0.48) 2-3 (3.01) Man Utd

Reagovat
iamek

Tak Telles střídal kvůli zranění. Trisla. DDG má něco s kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pici ten Telles, oba LB mimo

Reagovat
iamek

Zahraje tam Williams, ale pak už dochází možnosti. V b týmu hraje paradne Fernandez, ale ten má jen 17 a je u nás par týdnu.

Reagovat
Tommy$

Ještě Tuanzebe tam hrál párkrát myslím

Reagovat
Vsadim gule

Hrál, ale byl levej

Reagovat
Rezan

to se na LB hodí

Reagovat
Vsadim gule
Reagovat
Rezan

Reagovat
smazaný uživatel

No bude muset ale s ním se teď počítalo jako back up za AWB, ale ještě je tu TFM ten zahraje v případě nouze všude

Reagovat
iamek

Na RB zahraje TFM a teď se uzdravil Laird, ale teď za b tým hrál hodně spatne. Snad se už nikdo nezrani no

Reagovat
smazaný uživatel

Williams to tam na tu chvilku zvládne. Každopádně těmahle zraněníma se vracíme do čela injury room tabulky. Liverpool s tím nadělá.

Reagovat
iamek

Snad Telles nebude nic vážného. Centry a celkově podpora útoku je hodně dobra a tohle nám chybelo.

Reagovat
Swarley

Hlavně pro nás je to v posledních letech úplně standard, s takovou by našli Kloppa na Anfieldu oběšenýho někde na hajzlech...

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Vsadim gule

Zas je to poprvé, kdy máme docela “silnou” i lavičku, takže zatím to jde

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

ale tak my tam mame i mrtve hrace. Jones, Rojo...

Reagovat
Swarley

mrtví nebo živí, Klopp nezvládá a pak stejně nestřídá

Reagovat
Olafek

https://ibb.co/qmhQL84

Zahrál ale parádně Donny

Reagovat
Busby babes

Edinson Cavani now has as many Premier League goals for Manchester United as Alexis Sanchez

au.

Reagovat
smazaný uživatel

A za poloviční plat

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
vladis271

Neznášam ked musím fandiť remíze. idem radšej kuknúť Tenet.

Reagovat
Busby babes

uz to nekde je?

Reagovat
vladis271

bombuj

ale musíš sa preklikať reklamami.

Reagovat
Busby babes

aha. na to kaslu.

Reagovat
C-M@ster

Tak na ulož.to

Reagovat
EXoRcIsT

potom napis ake to bolo

Reagovat
Busby babes

vyborny to je. ja teda byl dvakrat v kine a fakt jsem si to uzil. ale ne kazdej to tak ma, vedli se tu docela diskuze...

Reagovat
EXoRcIsT

ja to uz mam dlho nachystane v kompe ale dajako sa k tomu neviem donutit

Reagovat
Busby babes

j se na to chci kouknout znova, protoze dej je fakt komplikovanej na to se v nem vyznat a sledovat ty casovy osy. ale jsem uz linej na to abych koukal na filmy co nejsou v HD kvalite.

Reagovat
EXoRcIsT

skus pohladat na uloz to

Reagovat
C-M@ster

Však to je v HD kvalitě, ne?

Reagovat
vodka

sak kdyz sledujes cervenou a modrou, tak to tak slozite neni...

Reagovat
Busby babes

je, jestli to dava smysl a tak. Ne ze by to bylo podstatny pro nejaky casual sledovani. Me se ten film libi a bavil me. ale je to cestovani casem, takze nekde tam musi byt paradox.

Reagovat
TheTopFootbaler

Určitě na to koukni, jako nejvýznamnější film roku 2020 to určitě je, ale není to zas takový masterpiece jak by Nolanova režie naznačovala.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vladis271

na 1. krát to úplne nepochopí hádam nikto. Toto je film na 2 pozerania určite, pri mne aj na 3.

Reagovat
vladis271

ale nemám z toho taký dobrý pocit ako som mal z inception. Tá dvojmetrová bezkozatá blondína tomu moc nepomohla. Aj v intestellar bol časový paradox, ale jeho komplexnosť si netušil až do polsedných momentov filmu a nevadilo to, a ked to celé zaklaplo do seba bolo to fajn, taký mea culpa wtf moment. Tu som pretáčal dej tam a späť a aj tak som všetko nepochopil. Nvm či je to dobré točiť až takéto mindfuck filmy

Reagovat
Jesfey

Tak lepší, než většina dnešních filmů. Už jenom z ekonomického hlediska to musí být dobré, když to lidi dotáhne k tomu, aby šli na ten film několikrát. Uvidíme, jestli se Nolan zase vytasí s něčím podobným, i když teďka předpokládám něco podobného Dunkirku (alespoň ne tolik "wtf")

Reagovat
r.mrazik

To si už počkám na 4k...

Reagovat
ADM

Kukni zahraničné torenty, nejake 1080p 10gb súbory som uz videl

Reagovat
Busby babes

4 & 8 - Manchester United are the first side in Premier League history to win four consecutive away games despite trailing in each tie, celebrating eight straight away top-flight victories for the very first time.

Tohle je ale docela obdivuhodna statistika. Otocit 4 venkovni zapasy v rade. Ten tym bojuje.

Reagovat
Swarley

ok no, ale jak vysvětlíš tu bídu doma?

Reagovat
Busby babes

shoda okolnosti. CP a Spurs pruser, Arsenal smula.

Reagovat
Swarley

ok, ale doma musíme být rozhodně daleko přesvědčivější, jinak to nikam neposuneme...

Reagovat
Busby babes

slovy klasika: uz tam mame tu prvni vlastovku, tu hezkou vyhru nad WBA 1:0 z penalty.

Reagovat
Swarley

no právě

Reagovat
Nikikrew

Aká smola? Véd ste nevypracovali poriadnu šancu

Reagovat
Busby babes

to ani vy.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
SunFells

Deluded.

Reagovat
Nikikrew

Nebolo to bohviečo ale stale o. Čosi viac ako vy. Nemôžeme zato ze Pogba ke kopyto

Reagovat
kiwwi

Bez penalty ste mali 0.24 xG, my 0.39

A ten zákrok na penaltu tiež nebola šanca, takže nie, viac ste si toho naozaj nevypracovali

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Lev?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba, pokud se budeš cítit lépe.

Reagovat
Lacko_Boh

O 0.15 lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
Nikikrew

Nie je šanca ako šanca

Pamätám si brvno WillIana, Sakova šanca a Auba, na vašej strane Greenwood a Maquire ale mohol som na čosi zabudnúť.

Každopádne hrozný zápas ktorý sme ale oveľa lepšie kontrolovali a myslím že zaslúžene vyhrali ai keď o chlp

Reagovat
Busby babes

resilo se to tu po zapase, tak se to da dohledat, znova do toho nejdu.

Reagovat
Busby babes

vsak ja nerozporuju, ze je Pogba kopyto. jen to, ze byste si v tom zapase vypracovali nejak extra sanci. Byl to bidnej zapas z obou stran a v pohode mohl skoncit remizou.

Reagovat
SunFells

Bídný je tvůj pohled na ten zápas.

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Heisenberg

Arsenal smůla

Reagovat
smazaný uživatel

najväcsi trapas je prehra s absolutne trapnym Arsenalom, prehrat s takymi tragedmi je neospravedlnitelne

Reagovat
cristiano.K.

Arsenal smůla

Reagovat
Busby babes

rozdil v tom zapase je penalta. takze celkem jo.

Reagovat
cristiano.K.

byli jste absolutně otřesní, se smůlou to nemělo dočinění.

Reagovat
Busby babes

coz byl Arsenal taky

Reagovat
cristiano.K.

od Arsenalu se nic nečekalo ale. Přijeli si pro bod, když zjistili, jak jste hrozní, tak si odvezli rovnou tři.

Reagovat
kiwwi

Tak už má Cavani aj chant... Chytľavé

https://twitter.com/bashy_mc/status/1333081895274418177?s=20

Reagovat
VersaceChain

Na dnesnim zapase slo jasne videt jaky je rozdil mit v brane diru nebo opravdoveho golmana, jaky to ma vliv na hrace na travniku. Big up za druhy polocas

Reagovat
Busby babes

jo no, Henderson dva rutinni zakroky a jinak nic. klicove pro vyvoj zapasu.

Reagovat
Beči

Myslím, že spíš jde o to, že je prostě jistý a i každá obrana hraje klidněji, když má za zády kvalitního a jistého gólmana.

Reagovat
Busby babes

to je hezka teorie. Jen teda DDG je porad lepsi nez Henderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Nemyslím si, ale každý máme jiný názor.

Reagovat
vodka

Reagovat
VersaceChain

jj, DDG ukazuje perfektni formu posledni tri roky. Ukaz mi prosimte golmana co za posledni tri roky udelal vic hrubek nez on.

Reagovat
Busby babes

tuhle sezonu neudelal ani jednu. Nic jinyho me moc nezajima. Loni par udelal. Na druhou stranu nas taky xkrat podrzel uzasnyma zakrokama.

Reagovat
VersaceChain

par

Reagovat
TheTopFootbaler

Tvl, celá PL tady roky z De Gey ztrácí nervy, všichni na světě vidí, že to je jeden z nejlepších gólmanů na světě, a najednou to není kvalitní a jistý gólman? Běž někam, měl marnou sezónu a něco, ale to se prostě může stát. Furt to v sobě má.

Reagovat
Beči

Mě osobně je to vlastně úplně jedno, pro nás lépe, když budete mít v bráně gólmana, který často dělá minely. Jen se mi prostě Henderson zdá momentálně kvalitnější a jistější, to je všechno.

Reagovat
TheTopFootbaler

Chytá v pohodě, má svěží hlavu, je ambiciózní. Mám ho rád a prokazuje, že do budoucna roli jedničky nejspíš zastane, ale David se pozvolna vrací do formy, nemůžeš ho prostě odepsat. Ještě jak ten druhej šáša tu furt spamuje, že je de Gea díra, to je prostě k smíchu.

Reagovat
Beči

Neodepisuji ho, a nikdy bych si nedovolil tvrdit, že by byl díra, to ani náhodou. Minulou sezónu měl individuálně ale dost špatnou, působil nejistě a udělal velké množství minel, to je beze sporu.

Reagovat
TheTopFootbaler

S tím pochopitelně souhlasím, naštěstí mu Ole vrátil důvěru a ukazuje se že to je dobře. David je prostě už ikona našeho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla hrozná nuda, stejně jako náš zápas s Chelsea

Reagovat
ajouki

Starý dobrý zápas bez VAR, ale s kokotem rozhodčím, který se co minutu dokáže ztrapnit.

Reagovat
Gareth Bale 11

S bodem na Chelsea jsem spokojenej. A az zase nekdo bude psat, ze Mount je lepsi nez Ndombele, tak at si pusti tenhle zapas.

Reagovat
Svatej

Vsak Ndombele v druhym polocase ani nenastoupil cela vase zaloha byla tou naší zmackana a to diky Mountovi a Kovacicovi Klidne si ho pust znova sam

Reagovat
Gareth Bale 11

Nez stridal, tak mel celou vasi zalohu v kapse, klidne mrkni znova.

Reagovat
Svatej

Nemel no, mel par fajn momentu v prvnim polocase, ale s kazdou dalsi minutou byl vic a vic mazanej ze zaznamu. Ostatně fakt, ze jste se nebyli schopní s pribyvajicima minutama alespon dostat za pulku dostatecne podrtrhuje fakt, ze cela ta vase zaloha s Ndombelem v cele nebyla schopna ty souperovy stačit.

Reagovat
Gareth Bale 11

To, ze hrajeme zezadu je dost evidentni a vy jste nemeli absolutne nic dokud byl na hristi a smerem dopredu si on sam s vasi zalohou delal co chtel. Mount mel jednu strelu a tim to haslo.

Reagovat
Svatej

Fakt ses dival na stejnej zapas? Protoze sance jsme rozhodně meli, jedna byla mimochodem Mountova a dalsi spalili jak Giroud, tak Ziyech, tak především Abraham. Ze to nebyl zapas tutovek, neni treba zdůrazňovat vic, ale sance jsme si vypracovali.

A delal.si co chtěl jak? Přesouváním se na 7 čtverečných metrech? Wow, muzem jen litovat, ze jsme ho nedokazali zastavit.

Reagovat
Gareth Bale 11

A kdo uz nebyl na hristi? Ndombele. O kom se tady bavime? O Ndombelem, tak to je fajn, ze ted pises, ze jste meli sance (a ze byli obrovsky), kdyz uz nebyl na hristi.

Prvni pulku jasne nejlepsi na hristi, takze tim ze svy strany koncim.

Reagovat
Svatej

Jen Hakim, Giroud a Mount byli po jeho odchodu, zbytek ne kocourku.

Kulový no

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak to byli vsechny vase jakz takz sance, kocourku

Reagovat
Svatej

Nebyly no

Reagovat
jk

A ty další byly co? Mezi tyče šly od chelski tři rány, od těch hráčů co napsal.. Další šance ste zakončovali zpoza vápna na horní tribunu jako Chilwell, to počítáš jako brutální šanci nebo jen pološamci?

Reagovat
Svatej

Ani jedna z mnou zmiňovaných nesla.mezi tyce, ale aspon jedna z nich mela, proto nejsou ve statistikach, vsechno Abraham.

Plus fakt, ze Werneruv gol sel taky z akce 3 na 2 a i kdyz to byl offside, furt je to sance.

Reagovat
jk

Tak Abrahama si vybavuji jen v těch šancích, kdy byl pokrytý a vůbec nezakončoval nebo úplně mimo, protože byl pokrytý. Tzn. pointa toho je, šance jste si přes Ndombelého vypracovali, ale Abraham je lopata a chcanky Dier s Rodonem si ho pohlídali.

Reagovat
Svatej

Da se to rict ruzne, klidne to tak nech.. Abraham aspon jednu z toho dat mel, sance to byly..

Plus zmiňovanej Werner...

Reagovat
jk

Jsem ti tu chtěl posunout xG těch šancí ale statsbomb to ještě nemá zpracovaný tak na to seru

Jinak jsem si trošku zrychleně teda pustil aspoň druhý poločas, jak si nám tu radil. A rozhodčí to pískal soft na obě strany, chelski akorát chodila víc do soubojů (tackles 13:5), tak je asi jasný, že vám toho i víc napískal. A ty šance jako nevím no. Pěkný centr ale na pokrytého hráče, to sice je šance, ale bez šance na gól. Asi jak střela ze třiceti doprostřed brány.

Reagovat
vitasrp

Understat to už má zpracovaný a ty tři příležitosti Abrahama postupně mají xG 0.11, 0.13 a 0.16.

Takže žádný vyložený šance to nejsou, to je jasný, protože je ten útočník bráněnej a jde na něj prudkej rychlej centr, což není snadný palicí nějak rozumně umístit (v případě tý šance po centru Wernera byl zase v krkolomné pozici, kdy se k míči musel natahovat na dlouhou nohu, jinak by ho kvůli odskoku nemohl trefit), ale občas to do tý brány spadne a zas taková rarita to není.

Něco jako šance Bergwijna na začátku zápasu, kdy se tam uvolnil ve vápně a mohl vystřelit, ta měla taky nějak okolo 0.10 xG. Není to tutovka, ale zajímavá příležitost už jo a branky z toho někdy padají.

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Jo. Teď jsem se na to ráno díval. To utkání bylo na šance hodně hubené, když suverénně nejvíc měl v součtu Abraham 0.8.

Reagovat
Svatej

V pohodě, nebylo třeba, nakonec to alespoň udělal víťa.

Já to právě záměrně psal tak, že alespoň jednou z toho něco udělat měl. Když to napíšu nejvíc jednoduše, jak to vůbec jde, tak jsem ty šance ''sečetl'' . Zkrátka dobrá příležitost ke skorování hráčem, kterej má v týhle hře přednosti po hodně kvalitních centrech x3. Nebral jsem teda tak, že měl proměnit každou z nich, ale že v takových případech očekávám, že alespoň jeden gól padne. Nebyly to random centry na hráče, kterej se musel pro balon ještě vracet, obecně to mělo dostatečnou kvalitu..

Reagovat
jk

On byl ale fakt vždy bráněný dost na těsno, nejlepší příležitost byla podle mě ten prudký centr Jamese v druhem poločase někdy kolem té 50 minuty, který Abraham asi nedoskočil. Tam byl natlačený před obránce takže kdyby na to dosáhl tak to asi trefí.

Na druhou stranu tam byl vždy sám a obránci Spurs neměli problém si ho pohlídat. Navíc Ziyech nastupuje sice na RW ale plní spíš úlohu nahrávače hodně na ose hřiště a ještě je stažený někde na úrověň Mounta. Otevírá se tím pádem prostor pro Jamese, který ty centry nemá špatné ale Abraham je tam imho proti dost velké přesile. Werner se při tom konkrétním buildu stahuje taky někam na kraj vápna. Nevím no, asi bych v tom případě obětoval Mounta a dal tam někoho víc do vápna (ale koho že...) a nebo natlačil toho Mounta víc na střed sbíhat k přední tyči když ten Ziyech/James jsou u míče a budou centrovat. Jsem byl právě překvapený jak moc defenzivní ta vaše záloha byla.

Reagovat
Svatej

To bude asi přesně ta situace, kdy mě to ''kurva, když ne tuhle, tak tu příští už musíš. Příležitostí na udělání rozdílu máš dostatek, saláte'' napadlo.

Zkrátka bráněnej byl pěkně, přesto byl blízko a požaduju po hroťákovi, aby tohle aspoň jednou procpal. Ronaldo nebo Drogba by tam jeden šoupli, protože pro top hrota je tohle podle mě dostatečná kvalita na to, aby svou vlastní přidanou kvalitou míč do brány procpali..

Tam se asi dalo udělat líp akorát to, že by na hřišti místo Wernera byl Giroud a pomáhal Abrahamovi s tou přesilou, ale takhle otevřenej kraj zjevně Frank nechtěl.

U Ziyecha to bylo obecně celkem zajímavý. První poločas si držel pozici na rohu vápna a snažil se hrát u Jamese. Ke středu se přesunul až poločase a nebylo to vyloženě špatný rozhodnutí, ale v tom vápně v tom případě někdo vždy navíc být měl, ideálně ten Mount, to je pravda..

Já ji popravdě čekal ještě defenzivnější a naopak ofenzivnější beky. Frank zjevně počítal s tím, že Kane a Son to z protiútoku budou skrz střed trhat a vzhledem k tomu, že se Harry tolik stahuje dozadu, musel Mountovi a spol nakázat, aby měli i při držení míče vždy jedno oko rezervovaný pro Kanea a zavírali prostory i při sebemenším potenciálním nebezpečí.. Otupilo to sice vaši největší zbraň, ale za cenu otupení i tý naší... Byl bych raději, kdyby se hrálo víc na risk a prostě se bu´d vyhrálo, nebo prohrálo, tohle je prostě takový meh..

Reagovat
jk

Mě ještě napadl Havertz, v pozici někde pod Abrahamem a Wernerem, z čehož by mohli těžit oba a i do vápna by vám to dalo výšku. Ale jak jsem říkal, Frank by musel obětovat Mounta. Ale třeba v tom druhém poločase by vám to podle mě víc dalo než vzalo.

Ta obrana Spurs byla stejně pak už moc usilovná, upřímně si myslím, že ty díry co vznikaly na pravé straně chelski jsme mohli zkusit využít, ale plán zněl jasně, neriskovat a uhrát bod.

Reagovat
Talker

Tak Havertz je po covidu a je otázka, jestli byl fit na to odehrát větší minutáž. To samé Pulisic. Takže víceméně jsme moc tu ofenzivu posílit nemohli, ty alternativy tam do základu nebyly.

Ona ideální sestava vypadá podobně jako dnešní, jen místo Kovačiče právě Havertz a pak 2 z trojice Puli-Werner-Abraham. Pak je taky otázka, jestli hrát proti silnějším soupeřům s dvojicí Havertz-Mount, kdy pokud byste do toho šli agresivně, tak byste nás mohli roztrhat v záloze, nebo jestli tam dát defenzivnějšího Kovačiče, který bude více pomáhat defenzivě, ale do ofenzivy nenabídne prakticky nic a když to zavřete, tak je na hřišti víceméně jen na zachytávání protiútoků a posouvání míče.

Reagovat
jk

Upřímně pochybuju, že by tam Lampard dal Havertze i kdyby byl fit.

Měl jsem na mysli klidně jeho nasazení z lavičky na 15 minut, ale střídat jej za Mounta a ponechat Ziyecha. A nasadit Havertze pod hrotem ne na té Mountově pozici.

Ale to byla jen taková moje úvaha jak pomoct Abrahámovi v tom vápně, protože v těch šancích byl opravdu hodně znevýhodněný proti přesile obránců.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Kdyby neměl Covid a měli jsme v téhle sestavě (Kante-Mount-Havertz) odehráno 5 zápasů v řadě, tak bych řekl, že to zkusí. Ale v téhle situaci, kdy není rozehraný asi ne.

Já osobně bych ho tam v průběhu střídal spíš místo Mounta za Kovačiče, protože ve chvíli, kdy chceš vstřelit gol, tak je Kova na hřišti povětšinou k hovnu - do zavřené obrany nic nevytvoří, golový hráč taky není, přenášet míče úplně neumí, hru zrychlí maximálně tím, že vyveze míč (k čemuž díky tomu, jak hluboko jste hráli, stejně nebyla možnost). A Mounta zatáhnout hlouběji, aby posílal přihrávky, protože je v tom lepší, než Kova.

Každopádně by asi dávalo smysl tam dát třeba v 70. minutě Girouda s Havertzem dohromady a nechat na hřišti Ziyecha, aby tam s Jamesem, Mountem a Chilwellem sypali centry do vápna. Možná i toho Girouda tam dát místo Wernera, aby tam byli 3 slušní hlavičkáři.

Reagovat
jk

Jasně. To už jsou vyloženě úvahy co by, kdyby. A každej na to bude míst trošku jiný pohled. Pro mě ponechání Kovačiče raději než Mounta dává smysl v tom, že Kovačič mi přijde lepší v soubojích a fyzicky je na tom dost dobře, taky u něj tolik nevadí když dostane žlutou za nějaký last tackle aby zabránil protiůtoku, které tam pořád hrozily. I když teda dost málo, to přiznávám

A směrem dopředu už tam těch hráčů je dostatek a absence Mounta by mě tolik netrápila.

Reagovat
Svatej

Ono podle mě tohle byl obecně plán Chelsea při přestupáku, abych tvoji myšlenku ještě doplnil.

Nedivil bych se, kdyby si to Lampard představoval tak, že si Werner s Havertzem po různu prohazují pozice při nábězích i ve vápně a tímhle způsobem vytváří určitej chaos. K nim přidali další proměnný, který se dají různě upravovat, jako jsou Pulišič, Mount, Abraham ( a různý variace toho všeho na hřišti) a ve výsledku je tým, kterej je na jednu stranu dost snadno na papíře předvídatelnej, ale na hřišti chaotickej a těžko bránitelnej.

Lampard ale zjevně nechtěl proti Josému riskovat s Havertzem dřív, než to bylo potřeba. Ostatně po jeho příchodu jsme se tam dočkali hned několika dost nepochopitelných šíleností na obou stranách a i když to nemuselo mít spojistost, náhoda to taky uplně nebude.

Reagovat
Svatej

Každopádně Havertz od startu ani v půli hrát asi moc nemohl. Prý měl těžkej průběh covidu, tak to s ním Frank nechtěl přehánět..

Reagovat
jk

Jo viz. výš. Já vím, že byl nemocný. Neměl jsem na mysli ho nasadit od začátku.

Reagovat
jk

Ještě doplním, že když byl Abraham většinou sám ve vápně, tak sbírat odražené balóny kolem vápna když je tam skoro celá jedenáctka Spurs kromě Sona by byla fakt naivita.. ale ono to tak dost často vypadalo, že na to ti hráči čekají...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Chilwella jsem vubec nikam nepsal,.proc to zatahujes do tohohle extremu? Delas ze sebe akorat klauna, kterej nejsi.

Reagovat
ajouki

A proč už nebyl na hřišti? Proč se vůbec porovnává hráč, který je platný tak 45 minut, dotáhne to stěží na hodinu na hřišti a pak střídá? Ten horší naopak jede zápas co zápas celých 90 minut. Ndombele by se nikdy v 80. minutě k zakončení nedostal, protože už dávno není na hřišti. Zápas co zápas. Až bude schopný ovlivnit celý zápas, tak se dá dát jeho výkonu nějaká váha..

Reagovat
matZz

co to meleš? ve čtvrtek hrál v EL

Reagovat
ajouki

Jj, 61 minut.

Reagovat
jk

To by tedy měli fans United nadávat na Cavaniho, protože odehrál jen 45 minut? To jsou úvahy tady zas

Reagovat
Svatej

O tom se tu nikdo nepre a ani nebavi ale..

Reagovat
jk

Tak potom nechápu, proč nelze v zápase hodnotit hráče na základě výkonu a ne odehraného času

Reagovat
Gareth Bale 11

Protoze si to musi nejak obkecat, to nema cenu.

Reagovat
jk

mě ten bod z dneška asi tak nefrustruje nebo nevím...

Reagovat
Svatej

Ja nic takovyho prece nepsal

Reagovat
jk

No ale to ti taky nikdo nepodsouvá, že bys to napsal.

Reagovat
Svatej

Tak proc se na to ptas me?

Reagovat
jk

To psal ajouki, že Ndombelého nejde hodnotit, když odehraje 45 minut. Ses prostě připletl do palby, sorry

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
ajouki

Tak asi proto, že to nebylo hodnocení výkonu, ale snaha zesměšnit jiného hráče. K tomu je dobrých 45 minut fakt málo, když po přestávce tahá nohy a musí po hodině vyflustlý střídat.

Reagovat
jk

On tak ale vypadá i ve druhé minutě. On už tu fyzičku má v pohodě, jen prostě vypadá jak unavený, líný prase. Ale s míčem super

Reagovat
ajouki

Možná vypadá, ale kdykoliv ho sleduju nastoupit do druhého poločasu, tak jakoby mu přes přestávku ztuhly nohy a už se nemohl rozběhnout. Hrává v úplně jiném tempu než v poločase prvním. Pokud se má někdo dívat na záznam zápasu, tak doporučuju nástup do druhé poloviny, kdy Chelsea mezi 45. a 55. vytvořila z úplně odkryté pravé strany několik nebezpečných centrů. Přesně prostor Ndombeleho pro pokrytí.

Proč by ho jinak Mourinho pravidelně stahoval dolů, když už mu přišel na chuť?

Reagovat
jk

Tak všichni si chtějí zahrát a pravidelná rotace není na škodu. GLC zase nabízí trochu jiné možnosti, viz. zápas se City. Určitě v tom nehledej jen tu fyzickou nepřipravenost

James není Ndombelého prostor snad nikdy každopádně.

Reagovat
ajouki

Nejde o finální centr, ale o to líné dostupování nebo zatahování se do bloku, které vedlo k vytvoření šance. Ndombele po přestavce neexistoval.

Reagovat
jk

To vůbec. Možná u toho centru Ziyecha se nemusel vysunout ale Mounta už přebíral Hojbjerg. Ty dva centry Jamese byly míče z obrany někam lehce za půlku, v tom momentě byl Ndombelé na ose hřiště, kde je i jeho prostor, moc stažený na střed byl i Bergwijn, z toho ten prostor pro náběh.

Reagovat
ajouki

Pamatuju si třeba nekrytého Zoumu, kterého nechal založit jednoduchou akci s narážečkou Zieycha. Vždycky se dá ukázat, že někdo něco udělal pro zastavení té akce. Když ale vypadne jeden hráč, tak to jde znát hlavně na celém obraze hry. Ale i kdyby to nebyly jeho chyby, tak ve druhém poločase neudělal nic s míčem nebo bez něj.

Reagovat
jk

Zouma těch přihrávek na Jamese měl snad pět nebo šest. To není chyba Ndombelého. Bránili hlouběji a utoční hráči víc k ose hřiště, ten prostor tam prostě byl. A nebyl využit.

Reagovat
Jesfey

Vždyť NDombele stál většinu času za nebo vedle Kanea, neměl ani šanci se tam dostat.

Reagovat
icemike

A jak tam tu zálohu dostal, když neměl balón?

Reagovat
matZz

zmačkaná, akorát jste asi do 80. minuty neměli ani střelu na bránu

Reagovat
Jesfey

Proč většina lidé hodnotí útočné snažení jenom ze střel na branku Taky se musíš podívat na zápas. Neříkám, že Spurs měli víc šancí, ovšem když už se minimálně 3x dostatneš blízko branky (jakože fakt blízko), ale díky tomu, že nevystřelíš, tak to není šance?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
spider_8

Aby se utvrdil v názoru?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jackmaker1989

Oči sa mi napásli z toho jak vám tvoril hru a koľko ste mali šancí a tutoviek.

Reagovat
Svatej

Je tak dobrej, ze Mounta zvalcoval i bez mice a vlivu na hru.

Reagovat
jk

Reagovat
Front hell

V prvním byl skvělý,v druhém jsem ho viděl až když střídal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jackmaker1989

2 mesiacu dozadu smrdel každý útok golom. Teraz proste niečo letí a ani náhodou sa nebojím. Proste Silva priniesol neskutočný prehľad a organizáciu, Mendy je masaker. A Zouma je ako skala (až na túto chybu). Inak keby chytal Kepa, je to min. 0:1

Reagovat
blade115

Dnes si to užil asi jen Mourinho... Hrozný výkon na obou stranách, na tom bodu se snad předem domluvili...

Reagovat
smazaný uživatel

José si přijel pro bod, který si také odvezl. V souboji trenérů je jednoznačně vítěz

Reagovat
blade115

Ale jdi ty.

Reagovat
Svatej

Pred tim zapasem by se remka mozna i zdala jako přijatelná, ale ted jsem fakt nasranej, tohle jsme měli vyhrát. Zapas nam nenabidnul xx golovek, ale z toho,.co jsme si vytvorili, mel do prdele jeden dva góly spadnout.

Obrana super, Zouma i pres ten brainfart desive dominantní a Silva je jak umelec. Kova druhej polocas pěkně zdominoval ten střed hřiště a skoda ty střely Mounta.

Giroud a Tammy by se.meli nakopat do prdele, to je fakt ostuda, jak zakoncuji akce a Hakim mel taky palit přesně. K vzteku.

Reagovat
vicinda07

Tak najnudnejsi zapas proti Chelsea za posledne roky po tych divocinach... Toby nechyba len pri braneni ale hlavne pri pasoch a zakladani hry, tam sa nechyta na nejo z nasich nikto... Rodon dost rozpacity debut ale Sanchez hra takto uz 3 roky takze by som honpostavil urcite aj v dalsom zapase

Reagovat
spider_8

Typický Mourinhovo zápas venku proti top týmu. Remíza víceméně zasloužená, Tottenham byl o něco lepší a nebezpečnější v první půli, my ve druhé. A až na ty šílenosti v závěru jsme vlastně neviděli žádnou gólovku. Potěšující určitě je, že to rozestavení 4-3-3 obstálo i v těžkém zápase, byť hlavně v první půli mi přišlo, že kraje Werner-Ziyech moc nepracují dozadu a Spurs tam měli dost prostoru k protiútokům. Ale záloha a střed obrany hráli výborně. Hlavně Kova byl po těch mizerných výkonech z poslední doby vynikající.

Reagovat
vladis271

ha-ha 0:0 Mourek vonku. So obvious. Už teraz sa teším ked príde na Anfield. To bude reklama na PL ten futbal.

Ćisto pragmaticky by som aj Spurs dal teraz veľmi, veľmi vysoko v šanciach vyhrať ligu. points tally wise to bude možno 80 až 85 bodov a Mourek je určite najpragmatickejší manažér v lige.

Keby sa nám len začala vyprázdnovať maródka, verím, že to urveme, ale takto.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Denver nehrá ty bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý bod. V prvom polčase sme hrali lepšie, v druhom sme sa o nič nepokúšali a Chelsea hrala intenzívnejšie.

Reagovat
Cobra

Co si budem... my v diskuzi jsme toho předvedli víc, než hráči na hřišti.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Svatej

Je něco hodně špatně, když máš i ty s tvym aimem lepší streleckou formu, nez kluci na hřišti.

Reagovat
Cobra

WTF? Takovou narážku bych pochopil od hitZora, ale s tebou jsem nehrál... nebo jen nechápu narážku?

Reagovat
Svatej

Chápeš ji

Nahodou jsem na fb narazil na Vodafine Pubg stream a vzpomnel jsem si, ze ho hrajes. A po tom, co jsem videl jistyho Cobru v EP jsem si to nejak dal.dokupy. Trefa?

Reagovat
hitZor

Vedle, to je jinej Cobra. A je teda stokrát lepší, než tady ten.

Reagovat
Svatej

V tom případě puvodni tvrzeni vlastne dal platí !

Reagovat
blade115

No ale tys to sám s tou přesností taky moc nevylepšil...

Reagovat
Cobra

Reagovat
drussbarb

Reagovat
drussbarb

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Spurs má za sebou dva zápasy s Chelsea a City a pořád jsou první. Už dochází důvody, jak je zpochybňovat

Reagovat
Malresi

Tak dôležité bude, či dokážu pravidelne porážať papierovo slabšie tímy. My sme tiež v prvých sezónach pod Kloppom nemali zlú bilanciu s TOP6, ale končili sme štvrtí, lebo sme boli nekonzistentní a strácali sme s kadekým.

Reagovat
Walter_Sobchak

Presne tak, preto dnes ani na remizu nejako nenadávam. Slabších superov by sme s tym vykonom určite porazili a tam nabehne neskutočne veľa bodov. S konkurentami o titul stačia aspon remizy.

Reagovat
spider_8

Vypadají fakt dobře no. Typický Mourinhovo tým ve druhé sezoně, byť s trochu menší individuální kvalitou než obvykle. Tipuju, že nějakou trofej si letos odnesou, i kdyby to měl být jen League cup.

Reagovat
Busby babes

jen forma Kane a Sona, az to opadne budou v haji.. ? Variace na: Nemit Bruna, jsou v haji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nemaji hrace a ani mentalitu dokazat , ze jsou

Village team....

Na jare pujdou srat....... nepreju jim to,ale nedej boze se zrani Son a Kne a nedaji gol

Reagovat
Big Virgil

Děláš jak kdyby to bylo o 10 bodů. Jste první o skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme

Reagovat
Setwo

V druhom polčase mali hráči Spurs zakázané vystreliť?

Reagovat
GarethBaleCZ

Nejspíš jo, jinak si to "řešení" Lo Celsa nedokážu vysvětlit.

Reagovat
Mates_Matesović

Druhá půle jednoznačně hraná účelově na remízu, která je ale ve výsledku docela fajn.

Jinak Rodon křest ohněm celkem zvládl, ale na NLD už snad bude Toby.

Reagovat
matZz

nevim no, dvě hrubky z toho jedna úplně grandiózní nás mohla stát zápas a spíš mi teda přišlo, že je Abraham lempl, než že by ho nějak skvěle bránil

já bych teda vedle Diera viděl nejraději Tangangu

Reagovat
Mates_Matesović

Byl to jeho první zápas v PL a rovnou v extrémně těžkym zápase, takže jsem to čekal horší. Tanganga ve čtvrtek sice zahrál dobře, ale na druhou stranu předtím hrozně dlouho nehrál.

Reagovat
matZz

si jenom myslím, že by bylo lepší hrát Tangangu, kterej už je zvklej na PL tempo a soupeře hrát v lize a Rodona by se rozehrál v EL. Bohužel to tak nejde, tak doufám, že Japhet bude aspoň hrát pravidelně Evropu.

Ale jo, poslal bych tam Rodona příští kolo zase, Sanchez je stejně časovaná bomba

Reagovat
jk

Rodon fajn, na první zápas v PL. Ten začátek byl sice horror ale Sissoko a Hojbjerg mu pak dost pomáhali s rozehrávkou a v obraně nebyl vyloženě špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodon v pohode.

Reagovat
John Obi Mikel

To je zase den tvl.

Reagovat
Whitemedia

Grosjean přežil, já jsem spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

tys byl dycky jiny

Reagovat
Whitemedia

To je fajn, že máš o mně přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

No pamatuju si.......hlavne k veci

Reagovat
Whitemedia

To se máš, já tě vůbec neznám

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze nevadi....

Reagovat
Salfovic

A ani nevypadá jako Deadpool.

Reagovat
Busby babes

v zavode trosku vysledkove vyhorel ovsem...

Reagovat
Whitemedia

uuuuuuu, drsný

Reagovat
Salfovic

Přepálil začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

spalil gumy uz v tretej zakrute.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň že tak, vypadalo to strašidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem zklamany

Reagovat
jk

Spurs udrželi venku potřetí v řadě čisté konto (poprvé od r. 2013). A to proti nejlepší ofenzivě PL. S debutantem v PL na stoperu. Not bad.

Dopředu to bylo hodně opatrný, v prvním poločase dva nadějné brejky jinak vlastně nic. Chelsea až překvapivě defenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Papa Bouba Diop

Reagovat
smazaný uživatel

owny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chapes to? NE ! On neprijde a nereknes.ze je happy za plichtu.

Reagovat
Rothbard

Cavani bude dělo

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
kiwwi

How the Dutch Eredivisie handles VAR offside decisions

https://i.redd.it/dc7vy57jw4261.jpg

Zaujímavý nápad. To by mohlo fungovať

Reagovat
avicii

To znie dobre

Reagovat
Jesfey

Blbost, takhle by se to dělalo pro obránce ještě těžší než to je. Jenom samotné pásmo už je hrozným ztížením jejich práce.

Někde jsem slyšel, že v PL offsidy hodnotí program, takže to je pro všechny stejné.

Reagovat
Malresi

Ťažšie pre obrancov ? Ťažšie je to pre útočiacich hráčov. Akú neférovú výhodu mal z toho "offsidového" postavenia Mané ? Ak sa bude VAR používať takto, uškodí to hre samotnej, nakoľko budeme zbytočne vidieť menej gólov....

Reagovat
Jesfey

No... je to těžší, když hrají podle pravidel (a jestli budeš oponovat touhle změnou praivdel, tak účel offsidu byl vždycky stejný ).

Např. při standardkách, kdy bránicí hráči skočí dopředu, aby se protihráči dostali do offsidu. Vážně bych potom nechtěl být v kůži bránícího hráče . Nebo jak zde napsal někdo jiný, jak offsidy řeší lajnový (stejně tipuji, že tohle pravidlo platí pouze pro VAR ale takhle je to pitomost)?

A nějaký Liverpool nebo Mané mě opravdu nezajímají, už od finále LM se v každém zápase se Spurs stala nějaká hrubka, která vedla ke gólu LiVARpoolu, takže klid.

Reagovat
Busby babes

nak resi mavani caroveho? mavne offside a pak se zjisti, ze nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Dier - Zouma na hrubé chyby 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAA vylezl ...out of the cellar

Tak nazor?

Reagovat
smazaný uživatel

Názor? Bod ze Stamford Bridge dobrý, porážka by bolela víc, udrželi jsme ještě 1. místo. Chelsea by měla být tou remízou víc zklamaná. Pro nás aspoň reality check, že ještě máme dost na čem pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas !!!!!!!!!!!! Ale to si me dostal.... Infarkt .

Jdu si nalit na tvoje zdravi...... toto jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat,ze jste hrali po vsech smerech dobre....tak nejak ten Mourinho styl ....udrzet nasi ofenzivu v klidu..... a MY celkem bezradni......

Ja zklamany .ale jedeme dal........

Reagovat
Svatej

Wow, cumim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Diera myslíš, jak ho tam Abraham vykoupal? Nic jiného si nevybavuju. Zato u Zoumy jsem vyskočil ze sedačky

Reagovat
Mastný Chobot

Cross & inshallah, nulova kreativita cely zapas

Smutne, ako sme dopadli.

Saka dnes prvy naozaj hrozny zapas, aj jeho uz sme pokazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je smutna zalezitost

Reagovat
Taiger

Aspoň je vidět, že Auba na středu taky udělá velký hovno, Laca se aspoň do těch šancí dostával, sice je spaloval, ale co, těžko hledat od nás MOTM, asi Gabriel

Hlavní je, že je Jimenez okej

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaká šance, že toho nýmanda na lavičce vyhodí?

Reagovat
vodka

Artetovi a arsenalu to jde zatim jako van Gaalovi s MU. Navic herne mam pocit, ze u Artety ten pokles sebevedomi a prejiti do strojovych nadrilovanych prihravek misto vziti odpovednosti na sebe a sve schopnosti prichazi teda prilis brzo..

Reagovat
smazaný uživatel

rovnaky asistent trenera

Reagovat
Busby babes

a Unai mezitim ve spanelsku hraje o titul... smal bych se, ale nas byvaly manager...

Reagovat
vodka

Emery je chaotik, kdyz mu to jde, tak pusobi jako genius, ale kdyz mu to nejde, tak ztraci pudu pod nohama. v tomhle je mi sympatictejsi Dyche, ktery rekne back to basics a jdou to zavrit a kopat na dve veze...

Reagovat
J0EL

Mikel rekorder. Blahozelam. s tymto je do Vianoc prec.

Reagovat
iamek

Nestraš

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Heisenberg

Druhý poločas měl aspon trochu energie, ale Moyesový. Za ten první zasloužená prohra.

Radši než se Xhakou bych hrál o 10. Auba je skvělej zakončovatel, ale zbytek jeho hry je fakt příšernej.

Giroud in!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no v soucasnosti ani ten zakoncovatel, to by tam poslal tu hlavu, nebo neco udelal lepe po te chybe patricia.

Reagovat
Hokaido

Olieho nedáme, to je láska.

Reagovat
iamek

Arteta , Auba na Ozila . Super kolo

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/EoBO-F6XYAcqTAP?format=jpg&name=large

Už je pro smích i u Sky Tohle je next level trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sztanda

Reagovat
Heisenberg

Aspon někde jsme 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Benzema

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tolstobik

Arsenal opet v suchem triku

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Musim sa priznať, že si celkom užívam silný Tottenham v defenzíve. Zvlášť keď si spomeniem doby za AVB, napr. prehra 6:0 proti City.

Inak Bentaleb spať? Prečo nie. Vždy som mal slabosť na vysokých CM s dobrou technickou. Napr. ako Diaby.

Reagovat
Nikikrew

Diaby bol skor box to box

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Ale CM. S dobrou technikou. Nie?

Reagovat
Nikikrew

ok tak kazdy z nas mysli ineho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Abou Diaby?

Reagovat
Nikikrew

jo

Reagovat
Mastný Chobot

Jasne ze hej. Vyborny hracik

Reagovat
jk

Viděl si ho hrát v Německu? On není špatný fotbalista ale v hlavě má úplně vymleto. S tvým postojem k hráčům jako Aurier bych toho Bentaleba moc nevítal

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Nevidel som ho hrať. Čítal som o jeho zlom prístupe. Mal som ho ale rád u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Za mě bohužel ztráta bodů. Tottenham to zavřel a hrál na brejky, ale do nějakých větších šancí jsme je pustili 1-2x. Prakticky nehrozili, to utkání čekalo na to, jestli si vytvoříme tu tutovku a proměníme ji.

Bohužel se nám nedařilo přes tu organizovanou obranu protlačit nějaké větší šance a jediný gol zápasu byl z ofsajdu. K tomu James nebyl v těch ofenzivních situacích tolik, trošku mi chyběly ty střílené centry ze stran, které by hrozily i v tak zamknuté ofenzivě. Utkání jsme dominovali, ale to bohužel nestačí.

Tottenham si přijel pro bod, my jsme si šli za neprohrou. Oba kluby uspěly, ale Tottenham asi víc. Pro nás ztráta, pro Tottenham zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

cti

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak klasicky můžeme po deseti kolech odepsat sezonu a soustredit se na FA Cup Pristi sezonu uz budem urcite valec

Reagovat
smazaný uživatel

hej aspon že to bereš s humorem, konec konců, chleba levnější nebude ať tak či tak..

Jako vážně, jako nestranný fanoušek, takhle špatný Arsenal jsem ještě neviděl a pochybuji, jestli kdyby tam byl dodnes Wenger, by to bylo na takové bídné úrovni. A to je teda co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to jednoznačně za trenérem. Velmi slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang’s non-penalty xG this season:

Fulham - 0.31

West Ham - 0.04

Liverpool - 0.00

Sheffield Utd - 0.05

Man City - 0.00

Leicester - 0.12

Man Utd - 0.06

Aston Villa - 0.00

Leeds - 0.23

Wolves - 0.43

Total: 1.24 (xG)

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
Busby babes

z toho mel loni Greenwood asi 7 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel to vypada na dalsi ztraceny talent

Reagovat
Busby babes

nemyslim si. je mladej, bude mit vykyvy ve vykonnosti. Proti Turkum hral dobre, vcera se do sanci dostal, nepromenil. Nezatracoval bych ho.

Reagovat
Svatej

19letej kluk. Hráči vyletí často až někdy v 25 a Mason projevuje víc než jenom náznaky talentu. O něj se vůbec nebojim, pokud nezačne ten přístup k fotbalu vyloženě posírat.

Reagovat
Busby babes

hlavne i ty vypadky v pristupu nebo rekneme neprofesionalni pristup zatim nejsou ze nekde chlasta s kamosema, ale spis ze pari na PSku a neregeneruje a tak.

Reagovat
Svatej

Přesně. Já sám psal, že jsem naopak ohromenej tím, jak se většina těch mladých dneska dovede kontrolovat. Máš nejdivočejší léta života a strávíš je v režimu člověka ve vězení. Interakce maximálně s pár příteli, rodinou a jinak jenom týmem lidí různých věkových skupin. Žádný chlastačky, zábavy, randění s babama, rovnou přeskočení na režim celebrity, která si musí známosti shánět na sociálních sítích pro zbohatlíky a je tak kontrolovanej, že nemá v podstatě žádnej vlastní život. Posral bych se a asi bych dost vyváděl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Hele je mu čerstvě 19, má nárok na nějaký výkonnostní výkyvy. Vsadil bych boty na to, že se naplno prosadí a bude stabilně hrát jak v United, tak v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Mířil jsem spíš na jeho neprofesionální přístup než na výkyvy výkonosti. Každopádně Rooney v jeho věku byl jinde

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A co ted kurva ?

Reagovat
Lacko_Boh

..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi prdel je,ze Nejhorsi tym { herne] vyhral u Saints a po vykonu { kokal jsem do 70 min ] slavi ...... a tymy jako Liverpool,Chelsea,Tottenham, City,Leicester hrajou krasny fotbal { jasne Lisky jeste nehrali] maji 3 body. Nevim....... neco je spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

...a vadí ti to? Bud rád, Ole si zas pohoní šaška, že otočil zápas, přitom jediný co udělal bylo to že tam dal Cavaniho. Teď zas bude měsíc mluvit o návratu United way a podobný nesmysly a za nějaký ten zápas zase přijde průser kdy dva tři zápasy dostanou latu a budou na konci rádi za 6.místo. Vůbec by mne nepřekvapilo kdyby je porazilo PSG, pak buchli v Lipsku a hura do EL.

Reagovat
iamek

Hurá za vama do Balkán cupu. Neplac už. Porazite Molde nebo co tam mate a bude lépe <3. Jinak dohravka s Burnley a na první místo ztrácíme dva body, LM zatím první v tabulce a v poháru jsme taky ještě ve hře. Na hnusnou hru telocvikare to jde. Nechce vědět, kde by jsme byli v tabulce mít Pepka číslo 2

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem fanoušek Arsenalu, tak drž tlamu. A jestli se ti líbí, jaký nový standarty máte v United nastaveny, tak ok, tvoje věc. Asi patříš mezi těch posledních deset procent, co ještě té parodii na trenéra věří. Až dojde individualita a nadšení z impulsu nových hráčů(Cavani) spadne to zas tam kde vždycky. Bylo to tak s Brunem, bude to i s Cavanim, protože ten šašek na lavičce nic neumí. Ani zavolat na své hráče, že mají na půlce volného útočníka.

Reagovat
iamek

Samozřejmě ze nejsi. Kdyby se vyhrálo, tak to by byla jinak . Přesně tak. Bruno tuhle sezónu je naprosto zoufalý a jeho nadšený opadlo. Hned bych ho v lednu prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Směj se jak chceš, ale s Olem se nikdy nikam neposunete, utratíte miliardy pro člověka, který si na trenéra jen hraje. Pár let se budete plácat kolem TOP4(díky kvalitě hráčů, ne kvalitě trenéra) a pak najednou zjistíte, že to není ten nový Ferguson. No, někteří už to ví teď, stačí se podívat na Devilpage, kde je 80% lidí proti Olemu. A po právu.

Reagovat
iamek

Hezka reakce na Bruna

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty se taky nevyjadřuješ k tomu o čem od začátku mluvím a to je Ole.

Tak mi prozraď čím tě tak uchvátil. V čem je tak speciální tenhle frajer co trénoval norskou ligu. Kromě toho, že se umí hezky usmívat i po prohře a mluvit o neexistujícím progresu.

Reagovat
iamek

Ty vole Busby přebere si tohodle nezkuseneho nováčka a rekni mu jaký mám vztah k Olemu

A ten Bruno teda vyprchal nebo ne? Začínám se v tom ztrácet

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

je to tak. Ole se dikykvalite heacu bude drzet nahore. to ostatni manageri to hraji s amaterama a jen diky genialni taktice vitezi...

Reagovat
Busby babes

mame jen Bruna a ted teda uz jen Cavaniho.to ta podvecerni reklama na fotbal, to byla jina...

Reagovat
EXoRcIsT

coze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krleš....

Reagovat
smazaný uživatel

VY [ nekteri ] fans MU si nevidite do pusy .......

A ted "kopete" kolem sebe ......

moc jste si zvykli na vitezstvi a slavu........

pokora nikde [ TY ]

Reagovat
smazaný uživatel

no nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Tak teď už všemu rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Drzme radsi pospolu .....

Jinak ten titul neudelame.....

Reagovat
Whitemedia

Ne díky, raději fanoušky United.

Reagovat
smazaný uživatel

Och bože , zas takový .......

ale jo beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fasounek a vlezdoprdelka zaroven

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ja věděl, že je mi to nějaký povědomý.

Reagovat
Busby babes

mas dost kapesniku?

Reagovat
smazaný uživatel

kamo tesim se na konec PL.

MU ? Chelsea?

hmmmmmmmm

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Neutron

no teda zapas Chelsea vs Tottenham to bola ukazka krasneho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ten pseudotlak na konci asi nejlepsi pasaz hry v lize za posledni cca mesic

Reagovat
Nikikrew

Chudak Partey, ten musi plakat do vankuse ked si uvedomi kde to vlastne prestupil (btw velmi nam chyba).

Veskera sranda konci, situacia zacina byt vazna.

Ten tim ma tam maximalne na 10 miesto, uprimne pretoze vacsina hracov (okrem 3-4 hracov) nie su ani zdaleka blizko hrat za tim v top4. Chyba nam plynulost, lahkost, kvalita na lopte.

Zevraj Artetove rozhodnutie vynechat Ozila z kadra, nech sa paci, nech si to vypije do dna. Vazne, naco kurva mame 2 stoperov na supiske ktory si mozno kopnu az v Januari, pritom nasa zaloha je mega tragicka, z hry sme nedali gol cez 7 hodin ffs!!! Mudry tah, velice mudry.

Ak prehrame v derby, Arteta asi pojde co by som nerad videl ale takto to dalej nejde. Odohrali sme 10 zapasov v lige a prehrali 5!!!!

Reagovat
J0EL

Toto nech si Arteta vypije az do dna. Jediny hrac, co bol schopny z hovna sprsvit sancu a on ho vynecha zo supisky. kazdopadne ked nepride so zmenou a stale si pojde tuto sracku bez systemu a s milionom prihravok dozadu, tak skonci velmi rychlo.

Reagovat
king23

Váš problém je v tom, že pořád snite o tom, že budete hrát v top 4. Nebudete. Tam můžou hrát kluby které mají úplně jinou filosofii nákupu hráčů (City, United-ok teď zrovna ne, ale dlouhodobě ano, Chelsea), klidně ji říkej filosofie vyhazovani peněz, ale je to záruka úspěchů. A nebo tam hrají kluby, ktere angažovali dobře trenéry (pool, tottenham). Vaše filosofie vedení i herní prostě není v současné době postavena na to, abyste na špici mohli hrát. Kdybyste místo Artety přivedli toho Mourinha, věřím, že byste tam hráli,ale většina vašich fanoušků takového trenéra nechce. Jenže pak je potřeba se smířit s tim, že budete hrát max o 6 flek.

Reagovat
king23

A ještě si neodpustím- nadávas tady na sílu kádru, ale je to tady každý rok to samé. Kupujete průměraky a máte dojem, že budou hrát prim a pak jste dokola zklamání. Když docházel Toreira, bylo tady kecu, že to je pomalu nový Makelele, teď s Parteym to samé. Přitom to jsou hraci, co by si třeba v City ani nekopli.

Reagovat
J0EL

uz si si ale ustrelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

hraci su tam kvalitni, system je uz par rokov tragicky

Reagovat
king23

Tak to je otázka, co je to kvalitní.

Kvalitou (a hlavně šířkou kádru) se s kluby, kde do toho majitelé sypou peníze pořád nemůžou rovnat. O rozdílových špílmachrech jako je De Bruyne si můžou nechat zdát. Mě prostě přijde, že někteří fandové Arsenalu stále sní, že se vrátí do situace před 20 lety, kdy vyhrávali tituly, jenže nevrátí, protože ta doba je jinde. Je tu bohatá Chelsea a ještě bohatější City, kteří tu tehdy prostě nebyli. A když chceš v téhle brutální konkurenci uspět častěji než jednou za desítky let, tak musíš hrát pragmatický fotbal pod úspěšným trenérem (Tottenham). Není prostě možné vzít jen "lehce nadprůměrný kádr" (srování se zbytkem ligy), k tomu přidat filosofii, že chceme hrát otevřenou hru s kýmkoliv, završit to trenérem s 0 zkušenostmi a stále doufat, že to bude stačit na TOP4.

Reagovat
merlick

rozdielovy hrac ako Kevin? Ozil ma jedny z naj statov planety, Auba ma goal ratio per 90 najlepsie odkedy prisiel do ligy v ramci EPL utocnikov. Saka, Martinelli su generacne talenty, Leno je momentalne asi najlepsi brankar ligy.

Stavat tam je nacom, otazka je ako sa to vyuzije. Skor je tam sialeny prepad medzi spickou v time a velmi podpriemernymi az priemernymi hracmi.

Praveze otvorenu partiu nehravame s nikym, s kazdym hrame priposraty style prihravania dozadu.

Reagovat
king23

OK, to mě trochu přijde, že jsi zaslepený. Tržní cena Özila ani v jeho nejlepších letech nebyla na úrovni De Bruyneho. Já Özila jako fanda Realu znám. Je to sice geniální hráč, co se přihrávek týče, ale na druhou stranu je to náladovej lempl, co je línej na krok a při sebemenším problému jde jeho psychyka do řitě. I přes to, co pro nás udělal jsem byl fakt rád, že odešel. A to teda Arsenal potřebuje vítězné typy hráčů mnohem víc než tehdy Real a Özil je přesně pravý opak.

Auba super - za mě je to ale jediný hráč, který v Arsenalu za něco stojí.

Saka, Martineli - hráči na kterých se (zatím) fakt stavět nedá.

Leno - určitě není nejlepší brankář ligy, fakt ne. Ale tady je ot jedno, na brankáři hra zase tolik nestojí.

S tou otevřenou partií jsem to myslel jinak a to tak, že Tottenham s Mourinhem umí proti silnému soupeři zahrát taktickou bitvu, možná nekoukatelnou, ale body přinášející. Toto Arsenal dlouhodobě neumí a podle mě ani umět nechce, protože by ho za to fanoušci vynesli v zubech. Jenže pokud nemáš kádr na to, abys soupeře přehrál, tak se tak prostě hrát musí.

Reagovat
merlick

o Ozilovy sa mi uz nechce bavit, je to fakt nudne uz na tomto fore ohladom neho(chances created je od zaciatku minulej sezony druhy myslim, a to hral o nejakych 20 zapasov menej ako Pepe ktory je prvy). Tak ako pise lexess podomnou, ja som ochotny mat jedneho slabo braniaceho hraca ktory mi prinesie extremne mnozstvo kreativity - to co nam chyba momentalne.

O tych dvoch mladych ani nehovorim ze ideme stavat nanich momentalne.

Leno je urcite top 3 v ramci ligy.

Posledny bod vidim ze nas moc nesledujes, pretoze my sa snazime tuto pretaktizovanu bitku hrat proti akemukolvek superovy, nemame inu taktiku.

Reagovat
Benzema

Otvor oči

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac jako Ozil se proste z kadru nevynechava.. Kdyby se takhle chovali trenéři dric, nebyl by zadnej Maradona, Cannavaro, Inzaghi, Davids, Keane a dalsi. Hraci nejsou stroje a treneri, co to nereapektuji maji problem. Viz Rafa. Vyjimecnej hrac pottebuje vyjimecnej pristup.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
merlick

ako povedal Arsene, je to umelec a ku takym sa treba chovat specialne. Hovorim to uz dlhsie, ale obetovali sme defenzivu (ktora ma aj tak daleko ku dokonalosti) na ukor toho ze nevieme uz ani vystrelit na branu. Proti takymto Mourinhovskym futbalom sme predsa bojovali desatrocie a teraz to ludia schvaluju

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Stačí porazit Burnley v dohravce a 2 body na první místo. Oleee

Reagovat
smazaný uživatel

no a dalsi "chudak"

Ale treba verit

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

sorry nejde spustit

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tebe jako absolutniho........ uz nebudu komentovat.

A Banik Ostrava takovy ufffff. Ty musis byt zz Havirova ....

Reagovat
smazaný uživatel

Fujtajbl to nemůžeš být přece ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

tento rok je vas? To zacalo zase velmi rychlo

Reagovat
iamek

Tohle jsi vyčetl z toho komentáře? Gratulka.

Reagovat
J0EL

Nie, to.som vycetl z tycho vasich reakcii po kazdej takejto vyhre. Ale v poho, dlho to nepotrva.

A hej, sme mizerni.

Reagovat
iamek

To máme brecet nebo co? Já chápu, ze kromě EL už pomalu nevíte co to je vstřelit gól nebo neznáte nějakou sérii vítězství za sebou, ale věř ze to v sezóně přijde a budeš taky rad.

Reagovat
bbbauch

klasik

Reagovat
Jesfey

Asi bych na konec řekl, že Spurs měli víc šancí na nohách, zatímco Chelsea zase na hlavách (nebo na jiných částech těla ). Pozdější stáhnutí Bergwijna pro mě bylo záhadou, ne, že by nedřel, ale ty balóny na něho za obranu byly fakt špatné a bylo jich tolik, že ho to muselo dost unavit. Bylo vidět, že Tobyho prostě nejde nahradit, jeho dalekonosné přihrávky z pozice obránce jsou nejlepší v lize.

Až na ty nahodilé hrubky obránců na obou stranách podali všichni dost dobrý výkon, většinu balónů dopředu měl Zouma, Rodon s Dierem si dokázali pohlídat žirafu Abrahama (ty pološance nepočítám), Silva je tak malý, že jsem si ho ani moc nevšiml (ne, že bych mu věnoval pozornost).

Pokud Kane nemusí driblovat, tak je nezastavitelný. Kdyby Son nebyl v některých situacích sobecký (nesmyslné a z jeho strany neefektivní driblování), tak bych ho měl hodně rád.

Asi se mnou nebudou někteří souhlasit, ale z pohledu toho, co měli daní hráči v záloze za práci, tak Spurs to zvládli lépe, záloha Chelsea byla užitečná pouze při krátkém potáhnutí a následném nahrání na křídlo. Spurs zde vymysleli víc (NDombele) a byli i užitečnější při bránění středu. Havertz pro mě byl celý zápas neviditelný.

Ze střídání Mourka jsem vcelku zmatený, Gia beru jako ofenzivnější výběr vůči NDombelemu, ale příchodem Daviese mě dostal .

Škoda, že nepadl ani jeden gól, vypadalo by to pak jinak .

Jinak ale oba týmy jsou ve formě, takže odhaduji, že se spolu ještě dlouho udrží na špici.

Reagovat
Walter_Sobchak

Havertz tam bol 10 minut

Reagovat
nenavidimManUTD

nedivim se že Havertz byl CELÝ zapas neviditelný když přišel do hry v 83. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možný, že takový talent, za takové peníze nehraje v základní sestavě?

Reagovat
nenavidimManUTD

po koroně prej měl nějakej horší průbeh tak to dohání

Reagovat
John Obi Mikel

Po zranění.

Reagovat
Jesfey

Joj, moje chyba

Na konci zápasu se mi to hryzlo a to Mountovo střídání jsem neviděl xdd

Mount něco vymyslel, na nic konkrétního si už ale nevzpomenu

Reagovat
icemike

Dva úniky středem, plus ta jedovka, kterou lloris krásně vyrazil na roh

Reagovat
Svatej

Ten havertz podrthuje tak nejak celou uroven tvýho hodnocení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Havertze jsem prvních 83. minut taky neviděl

Reagovat
Unai

Jose titul

Reagovat
smazaný uživatel

We need maybe new manager, we need dof, we need new team of scouts. We are so far off. We have zero structure.

toto je ovela desivejsie ako kader

Reagovat
j_mrazik

To řekl Arteta? Nebo Wenger? Nebo někdo no-name z Twitteru?

Reagovat
smazaný uživatel

no name, ale je to pravda..struktura je chaoticka, mame tam amaterov/zaciaocnikov, sikovni skauti sa prepustili..

Reagovat
sejber

prepustili sme polovicu zamestnancov klubu aby sme mali na zmluvu pre Aubu a takto to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Till I die. Skoda ze t u sezonu nekdo netoci..x

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho Post Match: "My dressing room is not happy. That's the best thing I take from the game and that for me is fantastic. A complete change of mentality."

Bod prostě pro nás musí být málo

Reagovat
mikelinos

tak proč na ten bod hráli od první minuty

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme asi sledovali jiný zápas

Reagovat
Whitemedia

ano

Reagovat
smazaný uživatel

neser

Reagovat
cristiano.K.

(ironickej)

Reagovat
mikelinos

nebo Mou zabloudil do šatny Chelsea, kdo ví kde se stala chyba

Reagovat
Taiger

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nuno Espirito Santo on Raul Jimenez: "He's doing a scan now but he's conscious, he's OK. We are worried, of course. He speaks, he's aware, but he's doing a scan and now we have to have a proper assessment. He's in good hands."

Zatím jen dobrý zprávy, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Na druhou stranu nechápu, proč Luiz automaticky nešel dolů. Podobný zahrávání se zdravím, když se jedná o úraz hlavy, je strašná debilita,

Reagovat
smazaný uživatel

Ví se už, co je tomu Jimenezovi? Vypadalo to strašně.

Reagovat
Taiger

Příspěvěk nad tebou?

Reagovat
smazaný uživatel

To tu bolo výsmechu a plaču a velkohubych vyhlásení boja o top 4.. Pritom s tým bojom o 10. miesto som Arsenal zdá sa ešte precenil

Ale nieeeee... S geniom Artetom bude boj o LM

Už sa teším na budúci týždeň ako odpadu zase raz ukážeme kde je ich miesto. To bude taky brutálny trashing že ak Artetu náhodou nevykopnu tak sám da výpoveď a prestane sa hrať na trénovanie a nájde si prácu v ktorej je dobrý.

Ale nie je to len jeho chyba Arsenal tam ma samých luzrov. Z toho odpadu ma na PL akurát tak Saka a Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, trochu pokory.

Reagovat
Front hell

ať příští týden vyhraje ten lepší. Pokud by se to povedlo náhodou nám,tak tak by tenhle trotl tady na chvíli aspoň nelezl

Reagovat
Cobra

Tak to jsi docela naivní.

Reagovat
Front hell

V čem? Že vyhrajeme nebo že když vyhrajeme tak zaleze

Reagovat
Cobra

V tom druhém.

Reagovat
Front hell

Tak aspoň by měl člověk nějaký trumf v ruce až zase vyleze

Reagovat
Herry31

Reagovat
iamek

Bych se nedivil, kdyby zrovna derby Arsenal vyhrál.

Reagovat
nenavidimManUTD

už hodněkrát jsem byl svědkem toho že muj tym byl ve fazóně a rival ve sračkách jasnej zapas dopadl jak jinak než pro tým ve sračkách

Reagovat
M0rb1D4S

Protože zrovna v NLD rozhoduje současná forma obou týmů

Reagovat
janinho

ako velmi ti bude vadit ak nedajboze s arsenalom rupneme a ty tu budes za chuja? len odhadom od 1 do 10, kde 1 je vobec a 10 je technecium.

Reagovat
smazaný uživatel

rupnut s Arsenalom tragédi ani nevystrelia na našu bránu a my im dáme minimálne 8. Čokoľvek iné bude sklamanie. Hovna treba splachnut poriadne tak dúfam ze ich nebudeme šetriť

Reagovat
sylarko

na taketo reci by som si daval bacha. lebo dopadne to tak, ze tu budes za debila uz po zvysok sezony bezohladu na vysledok.

Reagovat
j_mrazik

Jaké rozestavení jsme vlastně hráli? 4-2-3-1? Docela mě trápí, že nehraje Saliba na stoperu. Jestli se máme plácat kolem 10. místa, tak aspoň s kádrem, který má šanci na zlepšení a vykopání se. Luiz, Willian, Xhaka, Auba dopiči a mladý nahoru.

Reagovat
Nikikrew

jj tak sme vacsinou hravali. Za Wengera pravidelne, za Emeryho napolu s 3-4-3

Reagovat
cristiano.K.

Giroud by nějakou hlavičku proměnil z těch centrů a Abraham by zas ten lob v poslední minutě proměnil. Takže prostě jen Lampard neměl štastnou ruku.

Reagovat
ajouki

To je zjednodušení, které by se dalo očekávat. Nicméně Giroud přišel a co šly centry do vápna, tak se zaměřil na souboj se stopery. Ve výsledku měl místo zakončení faul ve vápně, protože to přesně byla taktika Diera.

Abraham udělal tu první fázi fantasticky, kdy si šance opakovaně vypracoval. Pak už je to o štěstí, protože tento typ zakončení pod tlakem je strašně těžký. Musí se to sejít a to se ani jednou nestalo, a i potom to je stále 50 na 50 to proměnit.

Reagovat
cristiano.K.

já tím spíš chtěl říct, že je obecně Giroud lepší ve vzdušných soubojích. Zkrátka je u něj větší šance na gol.

Reagovat
ajouki

Chápu, já jsem tím chtěl ale říct, že on pak přijde ten centr (u kterého se Abrahamovi říkalo, že Giroud by to dal) a místo zakončení přijde faul. Faul a rozkouskování hry.

Reagovat
cristiano.K.

Nemyslel jsem konkrétní situaci. Jestli jsem dobře počítal, tak takové centry tam byly tři. Ani jednou nebyl Abraham sám, vždy to bylo v souboji. Může se na to nahlížet i pozitivně, schopen do šance se dostat.

Reagovat
ajouki

Tak to také beru. Branka v té situaci je spíš o štěstí. Nedá se říct, že jiný hráč by to proměnil. Už jen dostat se k zakončení vyžadovalo určitý skill, který někdo má a jiný ne. Giroud má jiný styl, třeba by se do zakončení dostal zase v úplně jiné situaci a ty centry by jen prosvištěly.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Partey out do konce roku..

Reagovat
sejber

takze Arteta to neustoji

Reagovat
FUnk

fakt?

Reagovat
nani92

Škoda že Ole nie je taký taktický génius ako Arteta, ktovie kde by sme teraz mohli byť..

Reagovat
Tomanatura

Arteta si ho tak povodil, ze je ta Pogbova penalta nakopla k jednomu vstrelenemu golu z dalsich tri zapasu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
forrest

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

Edinson Cavani was made aware that the comment on his Instagram story can be interpreted differently after he'd posted it, and it has since been deleted. Was meant in an affectionate context to a friend, which is likely to be his defence if an FA charge is forthcoming #mufc

lol,nevi nekdo co tam dal?

Reagovat
Busby babes

lol,nekomu odepsal: gracias negrito. ta diskuze bude vyzivna.

Reagovat
Whitemedia

ajajaj, zase tohle slůvko

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BlackbirdSCV/status/1333185890605260800?s=09

tady to storiecko. asi mu kamos Luis nerekl, zev Anglii s tim muze byt problem...

Reagovat
avicii

Takže trest na 10 zápasov?

Reagovat
cristiano.K.

Když to řekne hráč MU, tak to automaticky znamená úplně něco jiného než když to řekne hráč LFC!!!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě alespoň ty se přestaň ztrapňovat. Tady máš vyjádření Chicharita v kauze Suarez v. Evra, kde mimo jiné šlo o jiný výraz

https://i.redd.it/qgc0o29fja261.png

Reagovat
cristiano.K.

však to myslím z prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale tohle teda je hodně maskovaná legrace. Každopádně ještě jednou, se ti omlouvám, i proto jsem reagoval na tebe, protože mě to překvapilo.

Reagovat
cristiano.K.

v pohodě ten smajlík měl lehce napovědět

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

neztrapnuj se. btw ani nerekl to same, co Suarez.

Reagovat
Svatej

Solidní práce. Udělal jsi to tak dobře, že jsi tím podělal i tu nejnormálnější trojku fandů United.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako sorry, ale avici to zřejmě myslí vážně, djourou těžko říct, a tenhle příspěvek s přihlédnutím k diskuzím o Suarezovi fakt nevypadá jako satira.

Reagovat
Svatej

Já už tu prákrát taky takhle skočil špatně, proto mi příjde super, že se v tom koupeme společně.

Reagovat
Tolstobik

Tehdy to na zdejsim foru bylo skoro na ztratu viry v lidstvo, po tom, co tu fanousci LFC predvadeli....

Reagovat
smazaný uživatel

No a podívej se na vladise, kdo se v tom má vyznat?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na 10 zápasů?

Reagovat
avicii

Tak 8? Neviem presne ako to mal Suarez.. Každopádne trest musí prísť nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi na to přišel?

Reagovat
Busby babes

jsou tam zasadni rozdily. Suarez se tim, ze pouzil slovo Negrito branil s tim, ze to je bezne mezi kamosema. Problem pro Suareze byl, ze nerekl Negrito ale Negro, ze nejsou s Evrou kamosi a ze se hadali, tedy kontext situace a pouzite slovo uplne jine.

cekal bych 1 zapas nebo pokutu, podobne jako dostal Silva za tu fotku co poslal Mendymu.

Reagovat
avicii

Inak som čítal raz dávnejšie nejaký článok o urugvajcoch, oni takto medzi sebou normálne komunikujú jak hovada nejaký slovak co tam žil ci niečo také.. Každopádne teraz keď sa pred zápasmi klaci kvôli BLM tak bude snáď FA citlivá a aspoň 3 zápasy mu supne, teraz keď vám zachraňuje prdel v útoku

Reagovat
Busby babes

jo, to je mozny, ze dostane vetsi, ale treba prave ten Silva uz byl taky v dobe BLM... no uvidime.

Reagovat
mul

1 zápas musí dostať už len kvôli tomu, že toľko dostal Bernardo. Osobne za mňa by som dal 2 z. max.

Reagovat
kvasha16

co? ako fotku? nieco mi uslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sdílel fotku s nějakou černoškou postavou z čokoládových výrobků s tím, že má být podobný Mendymu a dostal za to trest.

Reagovat
Busby babes

spis na jeden a pokuta. Ma to bliz k pripadu Bernarda Silvy nez k Suarezovi.

Reagovat
Svatej

Kurva, na to jsem uplně zaomněl. Tak to ten trest téměř určitě dostane, to je úchylnost

Reagovat
smazaný uživatel

a souhlas, že s tím Silvou je to dost podobný, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw: The new guidelines around discrimination agreed by FA for start of this season put the minimum suspension at three matches.

Reagovat
Busby babes

jo, vidim na twitteru, ze to jsou tri zapasy. No uvidime, co se da delat...

Reagovat
smazaný uživatel

takze teraz to bude v pohode

Reagovat
J0EL

samozrejme.

Reagovat
nani92

neger a negrito je uplny rozdiel

Reagovat
vodka

https://therepublikofmancunia.com/the-suarez-report-broken-down/

suarez měl ale kecy trošku jinak... negritem se pak až obhajoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiná věc, jinej kontext, ale slabším kusům tady to stačí.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

A urcite aj Cavaniho dedko je cierny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by mali stačiť hlavne dôkazy, rozumbrada.

Reagovat
smazaný uživatel

A na co přesně z toho, co píšu? Že je to jiná věc a kontext? Tak na to důkazy jsou, rádoby inteligente.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostatočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez sám přiznal, že použil slovo "negro", šlo jen o to, jestli jednou, šestkrát a s jakým záměrem. Je to v reprotu FA snad tisíckrát, tak pokud máš za nedostatečný důkaz Suarezovu věrohodnost, tak o tom se bavit můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si sa neposral, rozumbrada, že Suárez použil slovo negrito alebo negro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co to komentuješ, jak dement, když o tom nic nevíš?

Reagovat
kiwwi

rovnaka logika jak Kotlebovci - ked Kotlebu sudili za to, ze rodaval seky s nacistickou symbolikou, tak sa obhajovali tym, ze aj Lasicovi prisiel sek na 1488 eur alebo niekto ma cislo domu 88, tak ze aj on je asi nacek...

Reagovat
smazaný uživatel

To sú nedokázané vyjadrenia, holt, na hejt vám stačí málo :).

Reagovat
bbbauch

Za to u vas hejtu vzdycky predchazi poradna analyza toho, jestli je to vhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to je fakt k posrání. Vůbec bych se nedivil, kdyby ta banda pošuků v FA přišla s trestem.

Reagovat
Busby babes

pockej si na diskuzi, to bude lepsi.

Reagovat
Svatej

Nah, myslim si, že lidi, kteří mají alespoň prodlouženou míchu, to nějak zpracují. Horší to bude s veřejností, ta se snadno nechá unést davem blbečků a nějakou tu bídu asi Edinson dostane...

Reagovat
avicii

Vzhľadom na to akými názormi sa tu prezentujes by si mal byť prvý co by mal volať po prisnom treste

Reagovat
Busby babes

hele ja nebudu mit problem, ze za to nejakej trest dostane, protoze to nekomu prijde urazlive. fajn, ma si dat vetsi pozor v dnesni dobe. Ale treba ten Bernardo Silva mi taky prisel dost divnej pripad.

Reagovat
avicii

Ved je to na smiech cele

Reagovat
Stannis Baratheon

Dostat trest za to že někde na sociální síti ve svém rodném jazyce poděkuješ svému kamarádovi a oslovíš ho pro něj naprosto normální a jeho kamaráda nijak neuražejícím oslovením? Tady jde hlavně o kontext a v něm není žádný problém.

Reagovat
Busby babes

taky nevolam po jeho potrestani, jen rikam, ze ok, takova jsou pripadne pravidla a ma to nejake konotace. Souhlasim, kontext je uplne neskodnej pro ty dva v tom storiecku. Muze byt uplne jinej por nekoho jineho. A ok, muzem se pak bavit jestli je to spravne, jestli neprehanime atd. ale to je na jinou debatu, rekl bych...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jestli tvrdíš e potrestání je ok, tak tvrdíš že je vinen v podstatě. A pokud toto někoho urazí, tak by se měl zamyslet spíš on. Předpokládám že španělština nebude měnit název barvy jen kvůli lidem v anglosaském světě, kteří hledají co by je mohlo zrovna jakože urazit, i když je to vlastně nijak neuráží.

Reagovat
Busby babes

netvrdim. ale chapu tvuj uhel pohledu. Jen myslim, ze je to slozita debata a ne cernobile: bud vinen nebo nevinen.

Reagovat
icemike

Jo, bude muset klecet i během zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

To uz je ten “novy Arsenal”, kde bude s Artetou uz jenom lepe a lepe? To si necham libit

Reagovat
Rezan

ale Molde přejeli jak nic

Reagovat
J0EL

Ty to nedavas viac ako my a tuto svoju debilitu teraz budes pisat pod kazdym clankom?

Reagovat
bbbauch

No uplne

Reagovat
bbbauch

A btw to jsou tvoje slova, ale souhlasim, ze to je debilita

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Joel stake bavi svojou extrémnou hlupotou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

Zacnem pozitivom : Dali sme gol a dokonca gol z hry.Nie je to velke plus ale ktovie mozno o tyzden dame tiez.

Tu vsak pozitiva koncia. Obavam sa ze Arteta to nezvlada a pomaly si pili pod sebou konar.

Chlapci zahraju v EL pozeratelny zapas a .... Nelson aspon na lavicke , ESR a Balogun ani to.

Hlavne ze Auba a Willian proste zaklad hrat musia. Ten Willian ani nebol dnes najhorsi ale ak toto staci na zaklad Arsenalu tak necudo ze sme tam kde sme.

Tesili sme sa ze Arteta zlepsil obranu a to bol hlavny pilier jeho angazma. Dnes sme tam kde pod Emerym. Holding s Luizom su uplne mimo a chcelo by to skusit nejakeho nadejneho stopera. Skoda ze ziadneho nemame ... pockat , mame jedneho za 30 mega ale ten na tuto uroven bohuzial nema. Partey prisiel , ukazal ze je dve triedy nad zbytkom zalohy a zranil sa na dva mesiace.

O utoku uz nema cenu pisat. Ten vypocet mien je je spickovy a na ihrisku si nedokazu vytvorit viac ako dve sance na zapas. Auba je totalne mimo a zacinam sa obavat aby nedopadol ako Ozil. Celkovo situacia s Ozilom vysla Artetu poriadne draho.

NLD prichadza v najvhodnejsej chvyli bud sa chytime alebo si moze Arteta pomaly balit kufre. Ked pozrem na los tazko si viem momentalne pradstavit ako zdolame betonarov z Burnley nie to spurs ci Everton.

Reagovat
vladis271

Tak aky ban vyfasuje Cavani?

Reagovat
Le Gunner

Přijde mi, že v ten moment, kdy jsme vcelku pozitivně hodnotili dopad Artetova systému na defenzívu a očekávali, že přijde zapracování a nadstavba v ofenzivě, se začalo všechno sypat a důvěra fanoušků v Mikela začala pomalu brát za své.

Situace v Arsenalu není jeho chyba a nevím, kdo by musel přijít, aby se něco změnilo (vlastně může Liverpool sloužit jako jakýsi vzor v tom slova smyslu, že od vítězství v LM po Kloppovu éru vedla rovněž strastiplná cesta plná zklamání, zmatků a náznaků nulové kompetentnosti). Každopádně se to na Artetu začíná lepit a v tento moment se nedokážu rozhodnout, jestli si jeho setrvání přeju nebo ne.

Ať raději hrajeme o desáté místo s mladíky než vyčpělými Brazilci. Se pak člověk nediví, že žádný hráč do klubu jít nechce, když je celá organizace za šašky manažersky i herně.

Proti posměškům od jiných se dá jen těžko bránit, tady je potřeba odrazit se ode dna a doufat, že se nezaboří do bahna. A cením rozumné fanoušky Spurs.

Reagovat
FUnk

Arteta mi pripada, ze je hodne po guardiolovi tvrdohlavy a ma jeden plan, ktery i kdyz mu nefunguje si jede porad dokola, tohle je proti Mourinhovi uplny opak, on toho dost vyzkousel nez zjistil co funguje. Tady je dost mozne, ze pokud arteta neustoupi (s ozilem napr.), tak si podreze vetev...

Reagovat
merlick

klasika u Arsenalu, zacne nieco fungovat a nieco kvoli tomu prestane fungovat. Tak ako som nemal rad Guendouziho tak nam ta jeho agresivita, otocky pred vlastnou 16 a jeho volnomyslienkarstvo chyba. Najstatickejsia zaloha ever

Reagovat
PP

ono je to normální, že přijde takové období - Chelsea i Mufani by mohli vyprávět. Co mě ale opravdu sere je, že jsme regulérní mid-table team už druhý rok a náprava v nedohlednu. Jak se mi to pod Artetou líbilo, tak to začalo jít poměrně brzo do sraček. Jednu dobu to vypadalo nadějně, ale zase tou sklouzlo do předvídatelné sestavy, hry bez automaticmů, náběhů a zasloužených proher, proti týmům, které od nás mají dostávat trojku..

Reagovat
sejber

Ja som sa tiež utešoval tým že Pool bol v podobných sračkách ako mi dnes a dokázal sa z toho vyhrabať. Dnes som však skeptický. Hra týmu a stav kádra sú len špička ľadovca. Klub dopláca na Wengerovu éru vedenia klubu ktorá bola v dobe jeho odchodu archaická. Po jeho odchode prišlo k reštrukturalizácii ktorá sa ale hrubo nepodarila (vid. Sven či Raúl).

Dnes sme v situácii kedy sme v priebehu leta vyhodili 50+ zamestnancov ktorých význam pre klub zvonka nepoznáme. Kompetencie klubu po športovej stránke si rozdelili ľudia na svojích postoch začiatočníci ( Arteta a Edu) a odbornosť s skúsenosti vyžšieho manažmentu sú tiež veľmi diskutabilné.

Akokoľvek a na to snažím pozerať pozitívne nejde to. Máme káder plný preplatených, nepredajných priemerákov? Angažujeme ďalších. Máme problém s triciatnikom s mega platom ? Preplatíme ďalšieho triciatnika.Máme obrancu ktorý si dá za sezonu kopu vlastnákov a zaviní ešte viac penált? predlžime mu zmluvu.

Tak nejak som sa spoliehal na to že Arteta to zvláden ukočírovať, že obranu zlepšil, kupil Parteya, kvalita v útoku sa prejavý sama . Výsledok vydíme ...

Reagovat
Svatej

Mendy vede tabulku brankářů s čistýma stitama i bavzdory faktu, ze odehrál jen 6 zápasů.

Po dlouhý době mam při bránění fakt skvělej pocit. Jedinou kankou na tom všem je, ze Silva neni o 10 let mladší. Tak jako tak budeme muset tu obranu v dohledny době dostavit a nemám ani vzdálenou představu jak. Bez Silvy bude Zouma zas min jistej a to, co se mu stalo posledni dva zapasy, bude stavat casteji..

Reagovat
sejber

kurva angazujete veterana a je vas najlepsi obranca a zodvihne uroven obranybna novy level. my kupime luiza s tymnistym zamerom , je jeden z najhorsich a uroven obrany padla tiez na novy level. ako to robite?

Reagovat
Svatej

Heh...Obecně mi příjde, že ty kroky, který naše vedení dělají, jsou i relativně podobný, jen to jednomu klubu vychází téměř bezchybně a druhýmu vůbec.. Skoro by se z toho dalo udělat meme..

- Veteráni, který kupujete, nejsou schopni ze sebe vymačkat ten filmovej poslední dech a skoro se zdá, jako by fungovali stylem ''Nikdo tu odpovědnost nepřebírá, tak přece nemusim ani já''. Koukal jsem na srovnání Williana minulej ročník u nás a teď u vás a hlavně ty čísla nahrávek jsou úplně děsivý ve srovnání.

https://preview.redd.it/lgvx0zzpbv061.png?width=960&crop=smart&auto=webp&s=f20b4953a85e3aed557c7e3e6d2f404be067c538

- Mladíci. Já to psal už jinde a můžu se mýlit, když jsem tak nekompromisně přísnej, ale ti mladí hráči, kteří vám tam teď hrají, na to nemají. Mluvím teda hlavně o Willockovi, Nketiahovi a Nelsonovi. Přidal bych i Holdinga s Bellerinem, kde jeden nemá co dělat v klubu, jakým jste teď a druhej v klubu, jakým chcete být, ale jsou už celkem staří na označování mladíkem. Ohledně Bellerina jsme se na tom nedávno shodli i s Bakarym.

Nechal bych v týmu Saku, Martinelliho, zkoušel to s Rowem a zas dalšíma kouskama. Když srovnám přínos Mounta nebo Abrahama proti právě Nketiahovi a Willockovi nebo Nelsonovi, tak tam nevidím výraznou přednost k prodání, nevidím tam nic speciálního a čuch na góly, nebo snaživost, není v mých očích něco, co se dá užitečně uplatňovat v top fotbale.

- Posily za 30, resp 80 míčů, který nehrají, nebo se vůbec nedovedou adaptovat a dokonce k tomu dostávají málo prostoru v době, kdy se stejně o nejvyšší příčky nehraje. Snad bude mít alespoň Partey úroveň...

- Nejlépe placení dva hráči v týmu, kdy je jeden pořád mimořádně kvalitní mimo kádr bez realizace jeho prodeje (když srovnám úroveň řešení tý situace u našeho Costy s váma, tak je to jako srovnávat profi management s klukem u FMka) a druhej po prodloužení smlouvy neprojevuje snahu tým pořádně sám táhnout (tady bych to srovnal s Hazardem, kterýho jsme taky, i když bez smlouvy, donutili nám ještě dva úžasný roky dát).

- Hostovačka hráče z Realu, kterej ale narozdíl toho od nás nemá úplně tu jiskru a místo snahy do týmu zapadnout a dělat si půdu pro případnej přestup se objevují neustále nějaký jeho fuckupy se spoluhráčema. Přitom Ceba v současnosti nedisponuje takovou kvalitou a formou, aby si mohl na základní sestavu v Realu dělat jakýkoliv nároky.

Příjde mi, že ty některý kroky samy o sobě tak špatný vzhledem k situaci nejsou, ale ta samotná kvalita provedení a omáčka okolo vám drhne. Dost vám ale přeju, aby jste se zvedli, Arsenal jsem měl vždycky celkem rád, když teda pominu to, jakým způsobem jsem běsnil při tom posledním FA cupu.

Reagovat
Talker

Já mám Luize celkem rád, ale je to stoper, který je náchylný k chybám celou svojí kariéru. On potřebuje hrát v dominantním týmu, kde všechno kolem něj funguje, obrana je silná a záloha dominuje. V tu chvíli je užitečný tím, že pomůže s rozehrávkou, vyveze míč, když jsou záložníci pokrytí a on má prostor a následně dá dobrou přihrávku. Ve chvíli, kdy je v chaosu, kde nic moc nefunguje, záloha nedominuje a valí se na něj útoky a ani jeho kolega není extra kvalitní, tak je to průser.

A zrovna vám nefunguje prakticky nic poslední roky. V tu chvíli vám Luiz prostě nepomůže.

Silva je opakem, je to bývalý kapitán Brazílie a PSG, je považován za jednoho z nejlepších stoperů uplynulé dekády, k tomu extrémně stabilní, dělá minimum chyb. Prakticky ve všem je to upgrade Luize.

Reagovat
Walter_Sobchak

Presne toto som pochopil pri tom legendárnom zapase Nemecko-Brazilia kde Silva chýbal a Luiz tam behal po celom ihrisku jak šašek.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je top stopér a vodca, a je to vidieť. Aj keď som pochyboval, či sa presadí v PL, keďže starne a stráca na rýchlosti, ale vytrel mi zrak, pán futbalista.

Reagovat
iamek

Vždyť to bylo jasne, ze Silva bude nejlepší posila. Miguel se mi smál tenkrát

Reagovat
Miguel19

Kdy, kde?

Reagovat
fenixLFC

lenze jeden veteran je thiago...druhy luiz to nepotrebuje sirsie vysvetlenie

Reagovat
Hokaido

Já jsem od Mendyho čekal, že bude jen průměrný golman, který alespoň nebude pouštět debilní goly jako ten píčus španělskej. Ale zatím je fakt top, spolehlivej, diriguje si to a kraluje v pokutovým území. Fakt obrovskej upgrade, nečekal jsem to.

Na druhou stranu, i Kepa měl v první sezoně snad 15 čistých kont a nebyl tak špatnej, takže se ještě nenechávám úplně unášet.

Imo by to chtělo vyhrát velkou trofej v týhle nebo příští sezoně, aby se nám povedlo koupit nějakýho top stopera. Modlil bych se za Kimpembeho, ale to už je možná vážně sci-fi, ten jestli odejde, tak nejspíš do ještě lepšího klubu.

Reagovat
Svatej

Já čekal kolohnáta, kterej bude v podstatě pravým opakem Kepy. Míče poblíž těla koordinačně nezvládne, ale aspoň nebudou chodit góly k tyči. Pak si panáček přitančí jak květinka, posbírá každej centr, zmákne každou střelu jak z blízka, tak z dálky včetně hlaviček z bezprostřední blízkosti a já si říkám, kolik takhle dobrých golmanů po světě běhá bez výraznýho zájmu velkoklubů.

Upamecana nechceš? Jak se postupně vyhajpoval, tak ho beru v podstatě jako výchozí nejlepší variantu, na Kimpembeho jsem zapomněl. Obecně bych byl nejraději, kdyby se na stopera počítalo s xkrát zmiňovaným Ricem. Díky hře v záloze si dost vypiloval hru s míčem a je to hráč, kterej je dost schopnej v soubojích s určitýma lídrovskýma schopnostma. Škoda, že se dle všeho shání jako alternativa na DM, kde ho naopak za žádnou cenu nechci vidět a kde v případě, že ho koupíme, bude nastupovat, k němu budu mít vyloženě zápornej vztah. K posrání..

Reagovat
Hokaido

Upamecana bych samozřejmě bral taky, ale toho jsem tolikrát neviděl. Kimpembe je top, navíc LCB a lídr, vedle kterého by mohl Zouma hrát skvěle.

Na Rice jsem teďka úplně zapomněl já. Ten u nás podle mě v létě skončí, tak snad toho stopera zvládne.

Reagovat
Walter_Sobchak

Nahradit Silvu bude kurva ťažké, ak nie až priam nemožné.

Reagovat
Error

Spoleham na to, ze zbytek defenzivy Chelsea bude o rok (dva) starsi, zkusenejsi, a nejak kolektivne se vznikla dira zalepi.

Reagovat
vodka
Reagovat
kaapaa

Reagovat
Talker

Mourinho opět vtipálek:

"if somebody was to win this match, it should have been us"

Mourek si přijede zabetonovat s tím, že je z toho 5 střel, z toho jedna na branku a pak říká, že pokud někdo měl vyhrát zápas, byli to oni. Mezi tyče mířila jedna střela zpoza vápna.

Reagovat
Svatej

Doplním ještě prima statistiku.. aby se měl José o co opřít.

Spurs měli v druhým poločase XG 0.00, v prvním 0,19

Reagovat
jk

Jako působí to směšně když to říká. Ale dej si to do kontextu posledních pěti zápasů. xG 0.2, 0.7, 1.6, 1.8, 0.8. A to hráli s chelski, city, WBA, Brightonem a Burnley. A bylo z toho 13 bodů. On to tak prostě má nastavený.

Reagovat
Svatej

Jop, nejen nastavený, ale i dobře spočítaný. Tyhle zápasy na remízu hrál on pravidelně i v těch titulových sezonách u nás. Spoléhá na to, že zápasy mimo topku veskrze povyhrává. Jakmile hraje se špičkou a nezíská bod soupeř, kterýho považuje za hrozbu, je to pořád jeho výhra.

A hlavně teda poslední dobou mám s Xg čas od času trochu problém, protože se nemůžu zbavit dojmu, že je ta metrika extrémně přísná. Minule jsem žasnul and tím, když byl Werner v něčem, co bychom rádi nazvali tutovkou, sám před golmanem někde u penaltový tečky s tím, že nepochopitelně minul. Xg? Asi 0,28..

Reagovat
jk

Hlavně José ten druhý poločas takhle zabil možná proto, že čekal až to chelski na konci trochu otevře, protože bod jí bude málo. A pak by byla větší šance udeřit z toho jednoho kontru.

Reagovat
Talker

Já xG nějak extra nemusím, protože to nezapočítává vůbec kvalitu té střely a kvalitu toho hráče v zakončení.

Třeba když se do zakončení ve vápně dostanou Kane a Kovačič, tak bude mít ta šance stejných 0.1 přičemž Kane ji promění v 5 pokusech z 10 a Kovačič v 5 pokusech ze 100.

Třeba ta střela Mounta měla golové parametry, přesně umístěná, dobrá razance, ale měla 0.05. Přitom z podobné pozice (jen dál) dal gol proti WBA. Přitom on střílet z dálky umí, ty střely většinou dávají smysl od něj.

Reagovat
Svatej

A neexistuje právě teďka nějaká ta nová metrika post Xg, kde už i kvalitu střely započítávali? Myslim, že se to řešilo ve vztahu ke golmanům, aby se dokázalo určit, jak dobrý zákroky opravdu mají..

Reagovat
jk

Něco víc o tom?

Reagovat
jk

Dobrý, to jsem asi úplně minul.

Reagovat
jk

Když na to xG budeš pohlížet jako měřítko kvality vypracované šance, tak ti to smysl dává. Je to prostě jen jeden statistický údaj.

Statistika G - xG ti naopak může pomoct jak hráč (např. ten Mount ve střelách zpoza vápna) vyniká v dané dovednosti nad ostatními.

Obecně těch měřenych údajů je dnes celá řada a abys na jejich základě mohl hodnotit hráče je nutné je kombinovat. Samotné xG nám toho zas tak moc neřekne, je to jen takový hrubý pohled.

Reagovat
Hokaido

Mou je momentálně v laufu, na tiskovkách si dělá co chce a strašně se tím baví.

A jako upřímně to baví i mě a užívám si to, tenhle Mourinho mi chyběl a myslím, že v United jsme se s ním do týhle fáze nikdy nedostali. Jen ho člověk nemůže brát tak vážně, on sám ví, že kolikrát přehání, dokonce bych nebál říct, že i schválně trollí.

Reagovat
Walter_Sobchak

V United mu nefungovalo vôbec nič, v Spurs našiel systém ktorým chce hrať a je to taký "old-school" Mourinho takže je to na nom fakt vidno aky je šťastný.

Reagovat
r.mrazik

kdyz skoncil druhy,tak mu to celkem fungovalo...a hral porad stene hnusny fotbal co vzdycky...

ted je nahore,tak je v laufu,ale jak vime,tak ono to prejde

Reagovat
r.mrazik

hah...kdyz vyhrajeme dohravku,tak jsme 2 body od prvniho...

slusny vzhledem k tem silenostech jako to 4222 vcera...

Reagovat
sejber

Zostava na NLD

Leno

Bellerin Luiz/Holding Gabriel Tierney

Xhaka ElNeny Ceballos

Willian Auba Laca/Saka

max jednu zmenu urobí Mikel oproti tomuto.

Reagovat
forrest

Ještě před 14 dny měl být #OleOut, Man. United na sestup, Arteta Guardiola 2.0, Panchester, #BezBrunaBysteByliVprdeli, nyní zřejmě #BezCavaniho...

A já teda nevím, ale po možné výhře dohrávky ze začátku sezóny ztrácíme 2 body na první místo?

To je letos ta liga tak špatná, že i sestupující United po čtvrtině sezóny bojují o první flek? Může mi to někdo z těch chytrých vysvětlit?

Možná by pomohl ten dement... Jan Pikouš, který honí nad Ziyechem a šikanuje hosty, kteří fandí United v podcastech... Jsi to, Pikouši?

Jak to je? Bez Bruna a Cavaniho bychom byli na sestupových místech, že...

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Nenapadlo tě, že je to možná nižší kvalitou špičky? My sami jsme 2 body od lídra a přitom jsme vyhráli jen 50% zápasů. Ta současná situace vaší ani naší úžasnou sezónou opravdu nebude.

Zkrátka nikdo jen není dominantní a tak se i nekompletní produkty, jako Spurs, Chelsea a nebo united, mohou dotáhnout na čelo.

Reagovat
sejber

Práve naopak nie nižšia kvalita špičky ale vyžšia kvalita zbytku ligy.

Reagovat
Svatej

Oproti loňskýmu ročníku? Si uplně nemyslim. Liverpool by v tuhle chvíli měl náskok 10 bodů...

Reagovat
sejber

Tak nedá sa takto hrať niekoľko sezon vkuse. City a Pool šli posledné roky ako stroje, útlm proste musel prísť. Poraziť však Leeds, Aston Villu, Wolves či Everton nie je žiadna samozrejmosť ani pre majstra. Celkovo ked pozreš na ligu tak slovom priemer môžeš označiť tak 3-4 týmy (a to nerátam Arsenal)

Reagovat
Svatej

Rozumím tomu, co se snažíš říct, ale rozdíl 10 bodů není malej, tam ti top tým neskočí ze dne na den. Kdyby to bylo o nějakých 5, tak by se dalo říct, že se Liverpool vrátil k přijatelný rozumný ligový dominanci, která nevybočuje nějak extrémně z normálu, ale 10 bodů dolů jasně ukazuje na to, že je ten tým podstatně slabší než minulej rok. City jsou na tom ještě hůř.

Jinýma slovama být tu City a Pool z tý sezóny 2018/2019, tak se o nějakým dotahování na špičku vůbec nemusíme bavit, nic takovýho by neexistovalo.

Jinak jako průměr teda řadím podstatně víc týmu, proto je to průměr ligy a ne průměr evropy. Někdo v lize musí být podprůměr, někdo průměr, někdo nadprůměr a někdo špička, jinak by ty označení nedávaly smysl.

Reagovat
sejber

to je o slovickareni. Everton je v PL nadpriemer v Serii A by hral o titul, trebars novacik Leeds by kludne v Ligue1 hral o LM atd. Ale samozrejme chapem ze liga musi mat svoje specifika. Akokoľvek sa na to pozrem Arsenal je momentálne slabsi priemer prípadne podpriemer ligy

Reagovat
Svatej

To zas neblázni, Everton, i když jim dost fandim, by hrál o účast v LM maximálně, na titul na by to nebylo ani náhodou...

nebude to s váma tak vždycky... hráčskej základ rozhodně na průměr ani podprůměr není, jen je naprosto příšerně vedenej a je na něm deka..

Reagovat
sejber

o s titulom som to prehnal na Juve by nemali ale pretahovat sa s neapolom ci Interom o druhy flek by nemuselo byt nereálne. Proste tým chcem povedat ze ta kvalita ligy je enormna a kazdym rokom sa zvacsuje. A priemer bohuzial sme. Papierovo to nevyzerá zle ale prehrávajú nás v pohode nováčkovia

Reagovat
Rezan

kdo hraje i nějakou Evropu nestíhá, to jsou přesuny navíc, vyrovnalo to rozdíly. Manchester má kliku, ale štěstí přeje připraveným. Tahle sezona mě baví.

Reagovat
sejber

Tak Arsenal stráca na LM 5 bodov a na titul 8!!! takže ešte nie je nič stratené TEORETICKY.

Napriek tomu sa asi nenájde fanúšik ktorý by veril v LM

Reagovat
FUnk

tak po 10 zapasech ten rozdil nebude velky, kdyz ma vedouci tym 21 bodu.....

Reagovat
iamek

. Letos super ročník

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
protiproudu

Reagovat
oli9

je super že máš radost ...ale podívej se s kým jste v lize vyhráli .. LEtos nikdo není neporazitelný nebo ta mašina jako LFC a CIty 2 poslední roky ale vy jste težky průměr.. I když Bruno vás hodně tahá ale přesně když má někdo ty rúžové brýle jako ty tak to potom tak vypadá......NEříkám, že jste na sestup ale reálně 6. flek

Reagovat
forrest

14. flek taky flek!

Reagovat
PhilipS

Co si budem. Dneska od West hamu pěkná haluz. Tohle na horní polovinu stačit nebude. Coufal defenzivně skvělej. Souček dneska nic moc. Ale pořád hrozně cenej při tom bránení. Grealish je fakt jinde. Ale ty jeho vlásky s tou čelenkou mě strašně iritujou. Tomu snad nejde fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

uces ma dobry, akurat by si nabuduce mohol drzat spravne koleno

Reagovat
Mato178178

Však si držal správne koleno

Reagovat
smazaný uživatel

No, Grealish si Coufala volil, defenzivne skvělý rozhodně nebyl.

Reagovat
iamek

Vždyť Coufal většinu zápasu vůbec nestihal. Jeho strana byla solidní pruchodak

Reagovat
PhilipS

Pokud se nestalo něco v pěti minutách, co jsem neviděl, tak Coufal si svoje plnil na jedničku. To, že tam občas zaspali Bowen s Fornalsem je věc jiná. Grealish byl nebezpečnější, když si sbíhal jinam. Coufal byl skála

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nebyl skála, ten první gol nejde přímo za ním, ale zběhl si z jeho prostoru a stopeři špatně vystoupili.

Reagovat
kolouch

No tak skála určitě nebyl. Často se nestíhal vracet, dopředu taky nic nepředvedl. Tohle byl zatím jeho nejhorší výkon v PL.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

*osmdesatipěti

Reagovat
PhilipS

To jsem koukal asi na jinej zapas. Nevybavim si jedinej moment kdy by pres nej Grealish přešel. U toho golu spis blbe reagoval Souček

Reagovat
PhilipS

Projíždím zahraniční hodnocení a nikde ani zmínka, že by Coufal nestíhal. Naopak. Tak nevím hoši.

Reagovat
kolouch

Projíždím záznam zápasu a několikrát ho vidím úplně mimo pozici jak se vrací za Grealishem a na RB zaskakuje Balbuena. Tak nevím Phillipe

Reagovat
PhilipS

Od toho hrajou na pět obránců. On je RWB ne RB.

Reagovat
kolouch

Post RWB ale neznamená, že při defenzivní činnosti bude krýt lajnu stoper, což se Coufalovi včera několikrát stalo

Reagovat
PhilipS

přesně tohle to znamená. Přesně tenhle úkol Balbuena má, že musí občas na tý pravý strně zaskočit. To samý Cresswell na druhý straně

Reagovat
iamek

Takže sám uznavas, ze za nej hasil prusery Balbuena. Směrem dopředu nepredvedl nic kromě jedné střely do dvacáté rady. Takže útok nulový a v obraně často zaslaková někdo jiný. Takže jaká vlastně byla jeho úloha v zápase?

Reagovat
PhilipS

Hele tohle nemá význam. Jedeš si svojí agendu. Nikdo za něj průsery nehasil.

Reagovat
iamek

Dole píšeš, ze v útoku byl špatný. To taky popřel? Nahoře potvrzuješ, ze stoper za nej hasil některé věci a od toho tam je, protože Coufal hrál RWB. Tohle taky popiras?

Reagovat
PhilipS

To je v popisu jeho práce. To je jako kdybys napsal, že gólman hasí průser stoperů, když sebere centr. Demagogie. Končím.

Reagovat
iamek

Nejsou argumenty, tak koncis. Jak typické. Napíšeš jak spatne útočil, pak začneš zpochybňovat i jeho defenzivu, ale odehrál parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal si svoje plnil na jedničku. To, že tam občas zaspali Bowen s Fornalsem je věc jiná.

Balbuena si svoje plnil na jedničku. To, že tam občas zaspal Coufal je uplne normalni, vzdyt hral RWB a ne RB.

Reagovat
kolouch

poukazuješ na to, že zaspali ofenzivní hráči Bowen s Fornalsem ale když zaspí obránce, tak je to normální?

Reagovat
iamek

Reagovat
puji

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
puji

Heh

Reagovat
oli9

s tím debilem se nebav to nemá cenu

Reagovat
cristiano.K.

jako na stupnici 1-10 bych mu šestku, prostě nic extra.

Reagovat
PhilipS

Však jo. Dopředu bída vzadu solidní

Reagovat
Wat

*skála

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

VAR je shit, zasa ma obral o body

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
protiproudu

Reagovat
oli9

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

pro WHU opet v zaveru stala stestena jako s Fulhamem, ale jinak dobre odbojovany hlavne vzadu, takze 5. misto v tabulce je jenom odmena pro vsechny za tu praci na hristi

Reagovat
Gareth Bale 11

https://twitter.com/jacobr_10/status/1333519702874841090?s=21

Už jen kvůli Grealishovi se snad neda Ville přát. To je hrozná krysa. Aspoň kdyby si chytil tu správnou nohu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fotbalista skvělej, ale jinak hrozná držka.

Reagovat
cristiano.K.

přitom je to přesně naopak, díky Grealishovi se AV přeje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
BennDyaz

Já se u těch jeho kotrmelců stydím jako kráva...

Reagovat
janinho

ked toto robia hraci, ktori na to proste nemaju tak to pochopim. je priemerak, tak sa hadze o zem aby bol pre trenera nejak "prospesny". ale ked to robi hrac ako grealish a kopec lepsich od neho tak je to ubohost.

Reagovat
dave30

Máš pravdu tak napůl. Toto je samozřejmě šílené a nikdy nepochopím, jaké asi tak IQ může mít hráč, který něco takového provede (když ví, že ho snímá asi 10 kamer). Na druhou stranu byl dnes fotbalově úplně jinde, než kdokoliv jiný na hřišti.

Reagovat
Svatej

Tenhle fakt by měl fotbalisty přestat pořád omlouvat.

Reagovat
Coutinho10

driv me stval daleko vic i tim ulizanym ucesem, ale toto bylo trochu moc no

Reagovat
Whitemedia

Měl jsem ho radši, když ležel totálně ožralej na cestě..

Reagovat
oli9

přitom je to skvělý hráč ale tímhle jeho kredit hodně klesá...

Reagovat
smazaný uživatel

noo ja tam kontakt s tym kolenom vidim

Reagovat
protiproudu

Na Skysport dobře rozebírají VAR.

Reagovat
cristiano.K.

Ten fotbal WHU je úděsnej, brutálně tam chybí kreativní hráč (Payet,Lanzini,Anderson ve formě). Nehrát tam slávisti, tak na to ani nekoukám. Dnes měli brutální štěstí. Nakonec se zjistí, že to pravidlo o ofsajdu, pokud si není pomezní jistý ofsajdem, at je zvýhodněný útočící hráč, bylo to nejlepší ve fotbale.

Reagovat
Busby babes

ja vam to rikal...

Reagovat
cristiano.K.

jde o špatné nastavení, VAR je k užitku, ale aby se posuzoval ofsajd podle ramene je debilita.

Přemistuješ se na hřišti nohama, mělo by se posuzovat podle špičky kopačky. Jak tu psal kdysi Talker, zabudovat chip do kopaček. Do té doby to posuzovat podle špičky kopačky.

Jinak včera se měla opakovat penalta AV, několik hráčů vběhlo do vápna než kopl.

Reagovat
Coutinho10

tak tahle reakce z pohledu fanty na Soucka me celkem pobavila

https://twitter.com/FPLHints/status/1333543071968014341?s=19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lookman je úplně někde jinde pánové

Reagovat
fenixLFC

hm super, tak si v FA cupe zopakujeme nadelenie sedmicky od villy...

Reagovat
smazaný uživatel

@MarineAFC of the eighth tier will take on @premierleague leaders @SpursOfficial, in the competition's biggest-ever gap between two clubs in the third round

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Marine is notable for having the longest serving manager in post-war English football. Roly Howard occupied the post from 1972 to 2005 and a total of 1,975 games.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

tak 8. liga, to uz je vesnickej fotbal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O to viac si to cením, keď to robil pravdepodobne zadarmo alebo za basu piva.

Reagovat
Busby babes

to jo, to ja jen, ze takovi srdcari pak byvaji, ze to delaji celej zivot...

Reagovat
FUnk

kdy se bude hrat?

Reagovat
Cobra

Však ten jejich stadionek je jak u nás na dědině. To je strašně super, že se utkají s týmem PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Len škoda, že sa to hraje u nich. Najlepšie by bolo to hrať u nás a plný dom. Oni by mali rozpočet na 5 sezón, my v pohode podmienky. Takto ešte vyhrajú v tom blate, čo nás tam čaká v Januári.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Nakonec titul udela Moyes. A jak jsme ho tu v lete vyhazovali...

Reagovat
Error

12:03 Inter chce Girouda na hostování

Inter Milán chce podle italského Tuttosport získat v zimě na půlroční hostování francouzského útočníka Oliviera Girouda z Chelsea. Giroud chce nabrat herní praxi před letním evropským šampionátem. Součástí by podle představ Interu měla být i opce na trvalý přestup.

nekonci mu na konci sezony smlouva?

Reagovat
Svatej

I kdyby jo, tak Lampard Giroudovi zavolá a Marina ho prodá za 30, easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kike pise ze edu a arteta nemaju dobry vztah cirkus no, kazdopadne som uvedavy kto pojde prvy z kola von

Reagovat
j_mrazik

Ať jdou oba dva, č*ráci.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Lacko_Boh

ako cenim Blitzkrieg do diskusie ale toto sa mi na teba nehodi, si sa normalne v utorok poobede najebal?

Reagovat
j_mrazik

Po tom, co se občas koukám na Arsenal, tak se divím, že u/z toho nechlastám.

Mě prostě neskutečně štve, kam se to ubírá a vidím tam nesmyslné kroky. Strašně rád bych měl možnost si s nimi sednout a zeptat se jich na jednotlivá rozhodnutí. Fakt by mě to zajímalo. Chápu, že nám se to od stolu kecá, ale sakra některé věci musí být přeci viditelné na první pohled.

Reagovat
Nikikrew

Snáď Edu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele