10. kolo
27.11.2020 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Callum Wilson (© AFP)

Newcastle si z Londýna odvezl tři body

Crystal Palace nezvládl domácí utkání desátého kola s Newcastlem, když prohrál 0:2. Hosté rozhodli v úplném závěru, kdy se trefili Callum Wilson a Joelinton.

Ve 25. minutě Eze se dostal do první velké šance duelu. Domácí záložník napřáhl zpoza velkého vápna a hostující brankář jeho ránu musel vyrážet.

Další obrovská šance Crystal Palace nastala o pět minut později. Schlupp si naběhl na přihrávku za obranu, protlačil se do pokutového území, ale jeho ránu levačkou Darlow vyškrábl rukou na roh.

Joelinton mohl minutu před koncem poločasu potrestat chybu domácích v rozehrávce. Po špatné přihrávce se Brazilec dostal k míči, ale z hranice velkého vápna poslal hodně pomalý pozdrav domácímu brankáři.

V 68. minutě si Newcastle vypracoval největší šanci zápasu. Callum Wilson si naskočil na centr z pravé strany, ale o kousek minul branku domácího mužstva.

Newcastle se dvě minuty před koncem dostal do vedení a přiblížil se k důležité výhře. Callum Wilson si naběhl na Joelintonovu přihrávku a zakončil mezi nohy domácího brankáře.

O dvě minuty později hostující celek své vítězství potvrdil. Joelinton se dostal do pokutového území a jeho ránu si obránce Cahill nešťastně srazil do vlastní branky.

Hosté tak díky dvěma úderů ze závěru duelu brali tři body, pro domácí tým to byl hodně krutý vývoj.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
NuFc23

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele