10. kolo
28.11.2020 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

V souboji na dně tabulky uspěl West Bromwich

Dva nejhorší celky Premier League se střetly na závěr sobotního programu v Birminghamu. Domácí tým tam přehrál trápící se Sheffield United 1:0, přičemž o jedinou branku se v úvodu postaral Gallagher.

Baggies byli od samého začátku hladovější, a i když Grant v úniku neuspěl, dokázal se vzápětí prosadit Conor Gallagher. K němu se odrazil míč po rohovém kopu, načež Gallagher zpoza vápna vyslal přízemní ránu přesně k tyči.

Hosté se hned hnali za vyrovnáním, Johnstone musel vytáhnou skvělý zákrok proti Burkeovi. Zbytek první půle už byl podstatně klidnější, jediné větší vzrušení přišlo po rohovém kopu West Bromwiche, když Ramsdale výtečně zneškodnil Granta.

Nedlouho po návratu ze šaten se hostující gólman musel znovu činit, následný Grantův přímák srazila nad břevno zeď. Johnstone pak musel do pozoru v závěrečných minutách. Nejprve se mu sevřelo srdce při Bergeově centru, následně tasil zákrok proti McBurnieho pokusu.

A jelikož gólman domácího celku zneškodnil i Brewsterovu ránu a následně v obrovské šanci selhal Ivanović, skončilo utkání vítězstvím West Bromwiche.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
adogti77

1X--skor ma taha k tej 1tke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele