Ligue 1 - souhrn 9. kola

16.10.2010, 20:56, aktualizováno 17.10.2010, 22:56
Komentáře a souhrny
Marseille znovu vyhrála, tentokráte doma udolala Nancy. Bordeaux vyhrálo v Auxerre, Montpellier si poradil se Sochaux a PSG veze body z Toulouse. Domácí výhru 2:1 mohou slavit v Nice a Lorientu. Mezi Lens a Rennes branka napadla. Lyon v posledním utkání přehrál Lille.

Olympique Lyon - Lille OSC 3:1

17.10.2010 21:00

Góly: 3. Lisandro López, 41. Yoann Gourcuff, 56. Lisandro López (pen.) - 52. Moussa Sow

Poslední víkendové utkání Ligue 1 přineslo vítězství Lyonu nad Lille 3:1. Domácí vstoupili do utkání výborně, už v druhé minutě otevřel gólový účet López. A těsně před poločasovým hvizdem přidal druhý gól Gourcuff. Na začátku druhé půle sice vrátil Lille do hry Sow, ale vzápětí přidal López svoji druhou branku v utkání a zpečetil tak vítězství domácího celku.

Diváci se ještě pořádně nestačili posadit na své sedačky a už se měnilo skóre zápasu. Ve druhé minutě totiž Bastos přihrál Lópezovi, který se zbavil obránce a nekompromisní střelou poslal Lyon do vedení. O deset minut později mohl druhou branku přidat Toulalan, ale jeho pokus se zastavil o tyč. Štěstí zkoušel i Källström, s jeho ranou si však poradil gólman Lille Landreau.

Poté si dvě výraznější šance vytvořili hosté, nejprve Gervinho otestoval pozornost gólmana Llorise, sedm minut před poločasovým hvizdem ke smůle Lille trefil Rami hlavou břevno lyonské branky.

Ve 42. minutě vedl Lyon už o dva góly. Centr z dílny Pieda odkopl Rami tak nešťastně, že našel přímo Gourcuffa, jenž prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0.

Úvod druhého poločasu patřil Lille, to si vytvořilo několik výborných šancí, ale gólman Lloris doslova čaroval. Sedm minut po návratu z kabin se hosté přece jen dočkali snížení. Fantastickými nůžkami se prosadil Sow.

Naděje na vyrovnání ale hostům zhasla v 56. minutě. Balmont fauloval v pokutovém území Källströma a kopala se penalta. K její exekuci se postavil López a s přehledem upravil skóre na 3:1. Dvacet minut před koncem byl sice vyloučen domácí Pied, ale hosté této početní převahy nedokázali nijak využít.

Více informací k zápasu

OGC Nice - AS Saint-Étienne 2:1

17.10.2010 17:00

Góly: 47. Anthony Mounier, 67. Chaouki Ben Saada - 11. Dimitri Payet (pen.)

Každý konec znamená začátek něčeho nového. Zatímco sedmizápasová série neporazitelnosti Saint-Étienne je u konce, Nice konečně po třech nepříznivých výsledcích zvítězilo. Domácím zajisté také pomohlo vyloučení Gonzala Bergessia, jenž musel hřiště opustit již po 22 minutách hry.

Poté, co Rennes pouze remizovalo s Lens, měli fotbalisté Saint-Étienne jedinečnou možnost dostat se na samé čelo tabulky. Jejich skvělá jízda ale skončila v ten nejhorší moment, a proto zůstávají na dosavadním druhém místě. Naproti tomu si o jednu příčku polepšilo právě Nice, které ukončilo měsíční čekání na výhru. Brankami mu výhru zařídil Anthony Mounier a Chaoki Ben Saada. Jedinou branku hostů vstřelil kdo jiný než Dimitri Payet, jenž zamířil přesně z pokutového kopu.

Lépe ale utkání nastartovali hosté. V úvodní příležitosti se objevil Gonzalo Bergessio, nicméně nepotvrdil svou pověst kanonýra a minul. Saint-Étienne se ale branky dočkalo o několik málo minut později. Payeta v pokutovém území fauloval Nemanja Pejčinović a rozhodčí nařídil penaltu. Zodpovědnosti se ujal sám faulovaný - a nezklamal. Ospinu oklamal dobře umístěnou ranou do levého dolního rohu.

V solidní šanci se poté objevili také domácí. Po nepovedené zadovce se v úzkých ocitl brankář Jérémie Janot, s pomocí svých zkušeností si ale s drobným závarem poradil, a držel tak prozatím čisté konto. Obraz hry se výrazně proměnil po 22. minutě. Po nepěkném zákroku Bergessia na Erica Moulounguiho rozhodčí neváhal vytasit - možná trochu kontroverzní - červenou kartu.

Přesto měli nejlepší šanci prvního hosté. Payet hlavičkoval po centru Laurenta Batllese pouze do tyče. Velice rychlé odpovědi se dočkali fanoušci na Stade Municipal du Ray - pouhé dvě minuty po začátku druhé půle se prosadil Anthony Mounier. Ljuboja hezky oslovil právě Mouniera, který nádherným volejem rozvlnil síť - 1:1.

A brzy následovala branka třetí. Saint-Étienne svou hloupou chybou v obranné fázi dovolilo svému soupeři otočit vývoj zápasu. Albin Ebondo si neporadil s docela jednoduchým balonem a umožnil tak Chaoukimu Ben Saadovi skórovat. Odrazem mu ještě pomohl hostující Moustapha Bayal - 2:1.

I poslední příležitost utkání padla do klína domácím hráčům. Devět minut před koncem se v dobré příležitosti objevil Mounier, nicméně Janot si s jeho pokusem poradil.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Valenciennes FC 2:1

17.10.2010 17:00

Góly: 13. Kévin Gameiro (pen.), 25. Sigamary Diarra - 4. Gaël Danic

Lorient začíná stoupat tabulkou. Přestože zápas proti Valenciennes nezačal vůbec dobře, když již ve 4. minutě otevřel skóre Danić, dokázali domácí fotbalisté vývoj utkání zvrátit a nakonec se radují z vítězství 2:1. Branky si připsal Kevin Gameiro a Sigamary Diarra.

VA tak opět nenavázalo na neobvyklé - v této sezoně - vítězství z minulého kola, kdy porazili o jednu branku Caen. Po devíti odehraných kolech tak mají na svém kontě pouze deset bodů a dvě vítězství. Ani Lorient na tom ale letos není nijak slavně. Dnes to pro něj znamenalo teprve třetí výhru v této sezoně, v tabulce se ale posunul z šestnácté příčky až na třináctou pozici.

Již po čtyřech minutách se hosté ujali vedení. A to především díky skvělé střele Gaëla Daniće. Hostující záložník sebral míč ve středu pole, uběhl s ním několik (desítek) metrů a nakonec se asi třicet metrů od branky rozhodl pro střelu. Rána přeletěla celou vzdálenost včetně přihlížejícího brankáře Fabiena Audarda a rozvlnila síť - nádherné sólo v podání Daniće - 0:1.

Lorient se ale záhy dostal zpět do hry. Ve třinácté minutě totiž rozhodčí přisoudil domácím výhodu pokutového kopu. Podle sudího fauloval Brou Angoua sprintujícího Lynela Kitambalu, což následné opakované záběry vyloučily. K penaltě se postavil Kevin Gameiro a nekompromisně zavěsil - 1:1.

A netrvalo tomu dlouho a oranžoví se dočkali nakonec i vedení. V 25. minutě otočil stav utkání definitivně Sigamary Diarra. Ten si na pravé straně několikrát narazil s Monnetem-Paquetem a následně svou levačkou překonal Penneteaua - 2:1.

A domácí byli velice blízko třetí brance. Několik minut před koncem prvního poločasu pálil z voleje Kévin Monnet-Paquet, jenž využil přímého kopu Amalfitana. Tentokrát ale jeho střela pouze orazítkovala tyč.

Ve druhém dějství hrála obě mužstva ofenzivně, další branky již ale nepřišly. Penneteau nejprve zastavil nebezpečný pokus Gameira, následně brankáře hostů zastoupil Biševac, jenž zastavil pokus Kitambaly. Vincent Aboubakar naproti tomu pálil za hosty nad břevno, domácí gólman poté efektním zákrokem zastavil střelu Davida Ducourtiouxe.

Valenciennes se nakonec dočkalo v samém závěru drtivého tlaku. Vincent Aboubakar byl velice blízko skórování, nakonec ale jeho střelu dokázal vyrazit Audard. Ducourtioux si s brankářem soupeře již poradil, na branku ale nevyzrál a nastřelil pouze břevno.

Více informací k zápasu

RC Lens - Stade Rennes 0:0

17.10.2010 17:00

Góly: -

V sestupové zóně hrající Lens doma uhrálo s vedoucím celkem tabulky Rennes bod za remízu 0:0, která velmi nezáživnému zápasu náramně sluší. Hosté se i přes tento výsledek udrželi v čele, jelikož druhé St. Étienne venku podlehlo Nice 1:2. Domácí se z předposlední 19. příčky zatím neodpoutali.

Kdyby fanoušci na zápas přišli až po první půli, vůbec o nic by nepřišli. Fotbal to byl totiž dost mizerný, jaký oba týmy čtyřicet pět minut nabízely. Rennes jako by ani nebylo aktuální lídr ligy, Lens se na druhou stranu moc nesnažilo prosazovat se vepředu, ačkoli by tři body potřebovalo jako sůl. Trochu potlesku si nakonec vyslechl hostující Ekoko, který se dostal k jedné z mála střel, ale napálil jen stojícího obránce Chelleho.

Po přestávce se hra o malinko zlepšila, stejně však oba gólmani moc práce neměli. V 51. minutě se do první ložené šance zápasu dostal znovu renneský Ekoko, jehož našel centr Dalmata, chorvatský strážce branky Runje však včas zasáhl. Na druhé straně brankář Douchez v pohodě polapil dalekonosný pokus domácího Demonta.

V 64. minutě se objevil ve skvělé střelecké pozici domácí Maoulida, kterého centrem vybídl střídající Akale, hlavičkoval však hodně špatně a navíc mimo. Douchez pak hezky vytáhl do bezpečí hlavičku Boukariho, poté hostující Ekoko mířil jen nad bránu. Poslední dobrou možnost ke skórování měl opět Boukari, patička však v síti neskončila.

Posledních pět minut hrálo Rennes o deseti, za surový zákrok byl totiž vyloučený Doumbia, jenž byl na hřišti sotva dvě minuty, vliv na výsledek ovšem udělená červená karta určitě neměla.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Paris Saint-Germain 0:2

16.10.2010 21:00

Góly: 11. Mamadou Sakho, 57. Mevlüt Erdinç

Pařížané vyhráli na hřišti Toulouse zásluhou gólů Sakha a Erdinça 2:0 a v neúplně tabulce nejvyšší francouzské soutěže se posunuli už na třetí místo. Hrdinou utkání byl gólman PSG Edel, který měl na vítězství hostů velký podíl.

Hned v páté minutě zkoušel Edelovu pozornost Machado, ale nebyl úspěšný. Hosté se prosadili ze své první vážnější šance. V desáté minutě nedokázala domácí obrana odvrátit centr Neného a míč se dostal až k Sakhovi, který jej přízemní střelou poslal do sítě - 0:1.

Do dvoubrankového vedení mohl PSG poslat Giuly, avšak jeho volej po centru Neného zlikvidoval domácí gólman Valverde. Těsně před poločasovým hvizdem střílel toulouský Tabanou, jeho rána ale byla tečována mimo branku Pařížanů.

Zlomový okamžik utkání přišel na začátku druhé půle, kdy strážce pařížské svatyně vychytal jasnou gólovku Gunina. Domácí tak zahodili možnost vyrovnat, za což byli v 57. minutě potrestáni. Po ose Nené - Giuly se míč dostal až na kopačku Erdinça, který jej z těsné blízkosti uklidil do sítě - 0:2.

Poté se ještě do dvou dobrých šancí dostali postupně Hoarau a Erdinç, ale ani jeden z této dvojice nebyl v koncovce úspěšný. Na druhé straně mohl skóre korigovat střídající Mansaré nebo Machado, ale nikdo z nich nedokázal překonat výborného Edela v brance PSG.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - AS Nancy-Lorraine 1:0

16.10.2010 19:00

Góly: 27. Loïc Rémy

Fotbalisté Marseille prodloužili svou sérii ligové neporazitelnosti na sedm utkání, doma porazili Nancy těsně 1:0. Premiérový gól v novém dresu vsítila nová posila Loic Rémy, který ovšem těsně před skórováním předvedl kung-fu na hostujícího brankáře Grégoriniho, což rozhodčí Malige vyhodnotil jako fotbalu způsobilé.

V první vážnější šanci se ocitl už ve 3. minutě hostující Hadži, jenže dobře zahraný rohový kop v branku neproměnil. Dlouho se hrál pro diváky ne příliš záživný fotbal, střela Lucha Gonzáleze z 23. minuty, kterou brankář Grégorini vytěsnil v pohodě nad břevno, trocha vzrušení do žil přece jenom vlila.

Ve 29. minutě se Marseille ujala vedení. Ale hodně kontroverzního. Cheyrou zahrál standardku za vápnem na vzdálenější tyči na Gignace, ten ještě vracel zpátky do vápna na Rémyho, který se kopačkou ovšem napoprvé netrefil do míče, nýbrž do hlavy brankáře Grégoriniho, jenž se snažil šanci zamezit. Hostující gólman ležel na zemi, zatímco Rémy pohodlně dorážel.

Grégorini utrpěl opravdu hodně ošklivý šrám. Plival krev na všechny strany hřiště, ale marně se u sudího Maligeho dožadoval faulu. Ten totiž gól již uznal, jelikož si úderu Rémyho do hlavy gólmana ASNL nevšiml. Hosté mohli záhy vyrovnat, Féret založil rychlý brejk, poslal kolmici na Hadžiho, který ale svou střelou z první mířil jen vedle.

V závěru první půle měl další branku na kopačce domácí Cheyrou, který střílel z místa bílého puntíku, kde se obvykle kope pokutový kop, fantasticky se ale vytáhl Grégorini. O pár chvil později pálil z halfvoleje Lucho González a Grégorini měl zase plné ruce práce s tímhle tvrdým pokusem, který musel likvidovat na rohový kop.

Druhá půle byla z obou stran hodně vyrovnaná, prvních patnáct minut však patřilo jasně domácímu OM. Aktivní Lucho González, Rémy a Gignac měli na začátku dohromady hned tři velké příležitosti, jelikož obraně Nancy jako by nejprve trvalo, než se dostane zpátky do zápasového rytmu, naštěstí pro ní však ani jedna chyba nebyla potrestána.

A pak už to byli jenom hosté, kdo mohl skórovat. Hlavně Cuvillier dokazoval, že kvalita ve střelbě mu rozhodně nechybí. V 65. minutě zamířil ze čtyřiceti metrů z přímého kopu do okraje levé tyče, u které to ovšem hlídal s přehledem domácí brankář Mandanda, ten proti samému hráči zasahoval i o pár chvil později, když lapil přízemní střelu.

Poslední možností, jak získat pro svůj tým alespoň bod, měl v 75. minutě hostující Loties, jenž pálil po pěkné kombinaci jen slabě do Mandandy. Na 2:0 naopak mohl na druhé straně Cheyrou. Dobře se dral k odraženému míči u brankové čáry, už stačilo jenom prostrčit balón do sítě, ale na poslední chvíli zasáhl obránce André Luiz.

Ve zbývajícím čase se nic vážnějšího nestalo, a tak Nancy utrpělo svou první venkovní porážku. Grégorini si s Rémym po zápase povídali, asi netřeba odhadovat, o čem. Gólman Nancy pak šel sice podat ruku rozhodčím, vzápětí na to je však častoval několika slovy, že onen zákrok Rémyho na něj z 29. minuty nebyl vůbec čistý.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - FC Sochaux 2:0

16.10.2010 19:00

Góly: 30. Mapou Yanga M'Biwa, 44. Younès Belhanda

Dvě branky z prvního poločasu rozhodli o pohodlném vítězství Montpellieru nad Sochaux. Skóre utkání otevřel po půlhodině hry M'Biwa, těsně před poločasem přidal druhý přesný zásah Belhanda.

Sochaux tak opět nezvládlo utkání na soupeřově hřišti a z venkovních utkání si do tabulky zatím nepřipsalo ani bod. Přitom stadion Sochaux je pro soupeře zatím nedobytnou tvrzí.

Hosté mohli inkasovat už ve třetí minutě hry, ale střela Marveauxe se otřela o brankovou konstrukci. O pár chvil později střílel domácí Estrada a následně hned hlavičkoval Giroud, ale ani jeden pokus nebyl úspěšný.

Skóre se měnilo až po půlhodině hry, hostující obrana nedokázala po rohovém kopu pokrýt Spahiće, který míč hlavou prodloužil na M'Biwu. Ten už měl lehkou práci a pohodlně uklidil míč do sítě - 1:0. Hostující celek si nejvážnější příležitost ke skórování vytvořil deset minut před poločasovým hvizdem, ale ránu Ideyeho bravurně zneškodnil domácí gólman Jourdren.

Druhý gól padl těsně před přestávkou, obrana Sochaux zapomněla na Belhandu, který využil přihrávky Girouda a střelou překonal gólmana hostů Dreyera.

Po změně stran viděli diváci několik šancí na obou stranách, nejprve hostující Tulasne trefil boční síť branky Montpellieru, na druhé straně musel brankář Dreyer zasahovat proti pokusu aktivního Belhandy. V závěrečných momentech mohl třetí gól přidat Estrada, avšak jeho projektil mířil nad břevno branky Sochaux. I přesto si domácí dokráčeli pro pohodlnou výhru 2:0.

Více informací k zápasu

SM Caen - AS Monaco 0:0

16.10.2010 19:00

Góly: -

Nespočet gólových příležitostí, avšak ani jeden gól. Zatímco domácí Cean ve druhé půli orazítkovalo dvakrát tyčku, hostující Monako sice překonalo brankáře Thébauxe, proti byl ovšem vždy nějaký zachránce na brankové čáře. Tenhle zápas by si zasloužil určitě jiný výsledek plný gólů. Nakonec je remíza určitě spravedlivým výsledkem.

Domácí brankář Thébaux se potil již ve 4. minutě, do vzduchu se totiž vyšponoval Gosso a hlavičkou prověřil, v jaké kondici že to tenhle strážce branky je. Na druhé straně se z rychlého protiútoku snažil zaskórovat Hamouma, pálil však jen vedle. Jinak to ovšem bylo Monako, kdo si vytvářel více gólových příležitostí.

V 19. minutě byl blízko branky Aubameyang, jeho střelu Thébaux vytěsnil s vypětím všech sil až z brankové čáry, o pár chvil později střílel Gosso zpoza vápna mimo. V závěru půle centroval Aubameyang na Lola, který dokázal hlavou překonat Thébauxe, na brankové čáře za něj ale zaskočil obránce Heurtaux.

I po přestávce byl knížecí klub na hřišti lepším týmem. Stále aktivní Aubameyang nedokázal z blízkosti prostřelit Thébauxe, pár okamžiků na to se o překonání snažil Park, jenže také nepochodil.

V 53. minutě naopak napálil domácí Seube z ničeho nic tyčku. A od té chvíle tlačení Monaka ustalo. Minutu na to se v dobré pozici ocitl Seube znovu, tentokráte gólu zamezil pěkný zákrok brankáře Ruffiera. Šance střídala jedna druhou na obou stranách, jako by ale branky obou týmů byly zakleté.

Hostujícího N'Kouloua našel centr ze standardky, ten se parádně opřel do míče z voleje a byl to nakonec zase Heurtaux, kdo odvracel z brankové čáry. Na druhé straně se Cean podařilo podruhé napálit tyčku. Hamouma se hezky uvolnil na levé straně, přešel přes Bonnarta, gólman Ruffier na jeho střelu nestačil, ale ani nemusel, protože ho zachránila branková konstrukce.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Girondins Bordeaux 0:1

16.10.2010 19:00

Góly: 19. Anthony Modeste

Jediná branka hostujícího Modesteho z devatenácté minuty rozhodla o výhře Bordeaux na hřišti Auxerre. Od 69. minuty navíc hosté hráli bez vyloučeného Diarry.

První šance utkání se zrodila u českého záložníka Plašila. Ten v 18. minutě našel přesným centrem Wendela, který ukázkovou ranou z voleje nechal vyniknout domácího gólmana Sorina. O minutu později však byl strážce svatyně Auxerre překonán. Plašil zahrával rohový kop a Modeste byl u balónu rychleji než domácí brankář a prudkou hlavičkou poslal Bordeaux do vedení - 0:1.

Auxerre si v první půli vytvořilo jednu vážnější šanci, ale Dudku v poslední chvíli připravila o míč obrana hostů. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Bordeaux.

Druhá půle začala šancí domácího celku, Hengbart našel přesnou přihrávkou Traorého, ten si však vylámal zuby na gólmanovi Carrassovi. V 68. minutě pak hostující tým oslabil Diarra, který nejprve fauloval Traorého, za což viděl žlutou kartu. To se však fotbalistovi Bordeaux zřejmě nelíbilo a divokou gestikulací a postrčením hlavního rozhodčího si vysloužil i kartu červenou.

Domácí příliš výhody jednoho hráče v poli nevyužili, do konce utkání si nevytvořili ani jednu vážnější šanci. Naopak na druhé straně mohl přidat druhou branku Ducasse, ale jeho střela z přímého kopu jen orazítkovala břevno.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - AC Arles-Avignon 0:0

16.10.2010 19:00

Góly: -

První bod v sezóně si na své konto připsal nováček ligy Arles-Avignon. V souboji s Brestem, se kterým se potkával loni v Ligue 2, dokázal na jeho půdě uhrát remízu 0:0. Hosté odehráli asi nejlepší zápas tohoto ročníku. V první půli mělo více šancí Arles-Avignon, ve druhé však měl dvě tutovky ke skórování domácí Brest.

Brankář Elana v 9. minutě zasahoval proti střele z přímého kopu od Meriema, o dvacet minut později pálil vedle na druhé straně Soumah. Řek Charisteas ve službách hostující družstva měl na kopačce největší šanci prvního poločasu, po centru Germanyho střílel parádně z voleje a gólman Elana se musel mezi třemi tyčemi činit. Ještě před přestávkou chtěl skórovat Meriem, jenže mířil jen mimo.

I do druhé půle lépe vstoupili hostující Lvi, Ayasse se mohl v pohodě trefit díky střele z přímého kopu, proti byl ale opět Elana. Ve zbývajícím čase to byl ovšem Brest, jenž mohl ze dvou loženek rozvlnit síť. Nejprve Grougiho centr ze standardky našel na bližší tyči Poyeta, jenž z dobré pozice rozezvonil břevno.

Ten samý osud potkal také Ewola. Čtyři minuty před koncem krásně vypálil, balón škrtal Poyeta a letěl přes brankáře Mervilleho, nakonec ovšem skončil rovněž jen na břevně. Hostující kouč Faruk Hadžibegič, jenž nahradil před nedávnem neúspěšného Michela Estevana a do Brestu přivezl pouze pět z možných sedmi náhradníků, si tak mohl pořádně odfouknout a radovat se z uhrané remízy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Stade Rennes954012:419
2.AS Saint-Étienne952214:917
3.Paris Saint-Germain943213:615
4.Olympique Marseille943215:1015
5.Stade Brestois94327:415
6.Lille OSC935112:814
7.Girondins Bordeaux94239:714
8.Toulouse FC942310:914
9.Montpellier HSC94239:914
10.FC Sochaux941416:1113
11.SM Caen93428:813
12.OGC Nice93429:1113
13.FC Lorient93249:1011
14.Olympique Lyon932410:1211
15.Valenciennes FC92439:1010
16.AS Monaco91627:79
17.AJ Auxerre915311:118
18.AS Nancy-Lorraine92259:168
19.RC Lens91357:176
20.AC Arles-Avignon90183:201

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (84)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modeste rozhodl zápas.. Doufám, že si to čte herbage..

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille sa konecne vracia na miesta kde patri

Reagovat
smazaný uživatel

ARLES

Reagovat
domingo

Tak s takhle hovadsky zprasenou sestavou se vyhrávat fakt nedá.

Reagovat
Godwinson

Montpellier výborně. Sestava pořád nic moc, ale skórující supertalent Belhanda, to potěší.

Co vyváděl Diarra? Jinak Auxerre + zvláštní sestava.

Reagovat
onze

MERCI PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem som tu stale aj ked niesom prihlaseny a sledujem vase debaty a komentare,,,,,,,,, a niekedy az placem od smiechu ale naopak niekedy je to prave naopak!!!!!...ale budem to sledovat dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Arles se koukam pomalu rozjizdi... Jinak vysledky na nic.

Reagovat
božský John

Jedou na titul, to je jasny, uz se zahrivaj motory..

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul bych to letos jeste nejspis nevidel, ale minimalne pohary urcite uhraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Rennes mělo zvládnout úplně jednoduše..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byly vcera vysledky spatny, tak dnes jsou prozatim naprosto exkluzivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu po dlouhý době asi přát Lyonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nehraje Cris, tak se tomu tymu v podstate neda neprat, produktivita sice posledni dobou nestoji za nic, ale fotbal to je jako za starejch casu. Nejvic na tom ma podil hlavne Yoann, mezihra se zlepsila tak o 150%.

Uvidime, dneska uz vyhrat musime bezpodminecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten důvod si uhodl správně.. Gourcuff mi ty sympatie zvedá.. Ale taky jde o to, že Lille na dva body od Rennes je na nic

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, uz jen aby se v blizky dobe na krajich obrany prosadily mlady pusky a bude to uplna parada.. :)

Ja sam teda rozhodne preju pohary spis Lille, sazka nesazka, jejich fotbal (hlavne diky trojlistku Gervinho, Hazardo, Cabaye) mam mnohem radsi.

A hlavne uz musi z cela vypadnout Zelenaci, ti tam vazne nemaji co delat a casem je potka to samy, co ted Toulouse. Obzvlast, kdyby v zime nekdo sahl po Payetovi (podle me na 75% jo, neskutecny hrac), bez nej budou v pasti.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám rád Lille, ale s Rennes to bude boj.. A i bez sázky mám ty týmy s fanděním tak nastejno.. A když se k tomu přidá ta flaška..

Reagovat
Godwinson

Výborný ... Mounier Rennes

Reagovat
domingo

Gourcuff je machr.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Cissokho, Diakhaté, Cris, Réveillère, Toulalan, Källström, Gourcuff, Bastos, Lisandro, Pied.

za Crise a Kima, za Pieda. Skoda, ze Puel zase nedal sanci Gassamovi, Reveillere podle me bude mit hodne velke problemy s rychlostnimi utocniky Lille.

Reagovat
domingo

Myslíš Sowa?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jedinyho prave ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

LISANDRO LOPEZ!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho je fakt snad nejdynamictejsi hrac ligy, nechapu tu silenou akceleraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Toulalan takova Brazilie.. Vecna skoda, mohlo bejt jeste lip..

Reagovat
smazaný uživatel

SuperHugo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze se koukaji ti, co maji Ligue 1 za ligu plnou atletu, fotbal jak z partesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy si snad o repre pauze poustel DVD se zaznamy zapasu Selecaa, co dneska predvadi s balonem..

Reagovat
smazaný uživatel

A ted jde dolu. S Gonalonsem na hristi to smrdi brankou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lille si ale nezaslouží prohrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye, Rami teď po sobě hned dvě tutovky..

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.. Hlavně za tu obranu Teď Reveillére prošel jak kdyby tam byli namalovaní..

Reagovat
smazaný uživatel

Rami mi dneska prijde uplne mimo. A o Rozehnalovi se nema smysl bavit, Baroko je baroko..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že trefil to břevno..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, to byla dneska snad jedina chyba obrany zatim. Plus sance Gervinha pote, co si vyndal Alyho. Ten se mi dneska vubec nelibi, poradnej centr neda, chybuje v rozehravce a dozadu pusobi dost nejiste. Naopak Reveillere dneska hodne povedenej vykon zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu byl u druhýho gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff chtěl dát gól, tak ho dal

Reagovat
smazaný uživatel

Do tyhle perdy bych nechtel strcit nejakou koncetinu.

Reagovat
smazaný uživatel

YOAAAANNN GOURCCCUUUUFFFF!!!

Konecne to prolomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle udelal Reveillere vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný fotbal.. Neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda šancí Lille, ale pěkny fotbal...Proč tak brzo střídal Toulalan?

Reagovat
Godwinson

Mrzutej prozatimní výsledek. Aspoň hraje Pied

Reagovat
smazaný uživatel

Cris fotbalova rozehravka.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERSUPERHUGO!

Reagovat
smazaný uživatel

At de celej Sow do haje..

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro vs Lille, vol. 2

Akorat ted jsem musel odbehnout, za co byla penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi nefungujou streamy.. Pošleš mi nějakej funkční?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam pres bet365.com

Ten je jistota, sice tam nejsou vsechny zapasy, ale je to v paradni kvalite.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Konečně Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni spoluprace podel lajny..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdy mohl dostat přednost Sow před Hazardem?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze dava goly. Viz dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pied vyloucenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný za tohle někoho vyloučit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, navic takhle si nezahraje ani pristi zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je fakt padavka.

Reagovat
smazaný uživatel

Yoann

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, ale mohl z toho bejt gol..Jinak ted Hugo. To fakt neni clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vyresil Gervinho hodne spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lille byl dneska nesmirne neprijemny souper, nakonec rozhodly individualni chyby a jsem moc rad, ze jsme to nakonec dotahli do uspesneho konce. Ale utvrdil jsem se v nazoru, ze Lille po sezone take musi skoncit na prednich prickach, takovy tym nesmi v Evrope chybet!

Vedle Yoanna ( ) potesil hlavne Hugo, zase jednou neskutecne podrzel.

A u Sowa se (bohuzel) potvrdilo, ze to neni jen nafoukla bublina, umi si vybrat misto ve vapne a potrestat chybu soupere, jeho nuzky byly excelentni..

Reagovat
domingo

Tak můj tip 3:2 nebyl daleko, Gourcuff dá gól jsem taky trefil... tenhle Lyon je docela sympatickej, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Lyon je parádní.. Dokonce se bojím toho, že tam pořád ještě jsou rezervy..

Reagovat
Godwinson

To je snad jasný, že tam jsou ...

Reagovat
j_mrazik

Tahle liga nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je tak nadherna.

Reagovat
j_mrazik

Čekal jsem podobnou reakci. Tahle soutěž se moc sázet nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak co. Treba under je v L1 u znamejch firem vcelku jistotka.

Reagovat
j_mrazik

Tak mi pak dáš nějaký tipy a já si půjdu vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl Ettiene a Rennes jako tutovky a oni to takhle zmydlili.

Reagovat
smazaný uživatel

hosi kde se daji stahovat zapasy prosim ? nebo alespon podivat..konkretne hledam LYON - LILLE

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehnal dostal 4 od l´Equipe za to baroko co předvedl..

Jen pro srovnání Rami dostal 3..

Reagovat
smazaný uživatel

Rami zaslouzene, horsi vykon jsem od nej snad nevidel, viz namazani Gourcuffovi ci nestihnuti Lisandra u prvniho golu a do toho i zbytecny fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Rami byl špatnej.. Ale zdálo se mi spíš, že to je "výkonem" Rozehnala za kterýho Rami musel řešit většinu akcí..

Reagovat
smazaný uživatel

Neco na tom mozna bude, ono hrat vedle stopera, kteremu chybi duraz, neni zadnej med.

Ale potvrdilo se vcera vcelku jasne, kdo je letos nejlepsi krajni bek ligy. A Gervinho by mel co nejdriv jit do lepsi ligy, podobneho hrace je v L1, byt se mi to tezce rika, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Reveilléra? Včera hrál super.. Ale takový Tremoulinas se před zraněním taky dostával do dřívější formy.Taiwo jakbysmet..

Reagovat
smazaný uživatel

Revelleire strida dobry zapasy se slabejma, myslel jsem samozrejme Debuchyho. Neskutecny, co vsechno ma ve svym repertoaru.

S temihle dvema se nicmene taky pocita, hlavne Taiwo na sebe zatim upozornuje dost vyrazne a to diky dulezitym golum.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Debuchy měl stejnou známku jako Rozehnal Já nevím, přijde mi to hodnocení někdy takový hodně zvláštní...

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy mel 4? Pritom jasne nejlepsi branici hrac Lille a odvedl si svy i dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon má asi papírově větší kvalitu, ale včera měl v rozhodujících momentech štěstí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele