9. kolo
16.10.2010 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Montpellier HSC - FC Sochaux 2:0

Dvě branky z prvního poločasu rozhodli o pohodlném vítězství Montpellieru nad Sochaux. Skóre utkání otevřel po půlhodině hry M'Biwa, těsně před poločasem přidal druhý přesný zásah Belhanda.

Sochaux tak opět nezvládlo utkání na soupeřově hřišti a z venkovních utkání si do tabulky zatím nepřipsalo ani bod. Přitom stadion Sochaux je pro soupeře zatím nedobytnou tvrzí.

Hosté mohli inkasovat už ve třetí minutě hry, ale střela Marveauxe se otřela o brankovou konstrukci. O pár chvil později střílel domácí Estrada a následně hned hlavičkoval Giroud, ale ani jeden pokus nebyl úspěšný.

Skóre se měnilo až po půlhodině hry, hostující obrana nedokázala po rohovém kopu pokrýt Spahiće, který míč hlavou prodloužil na M'Biwu. Ten už měl lehkou práci a pohodlně uklidil míč do sítě - 1:0. Hostující celek si nejvážnější příležitost ke skórování vytvořil deset minut před poločasovým hvizdem, ale ránu Ideyeho bravurně zneškodnil domácí gólman Jourdren.

Druhý gól padl těsně před přestávkou, obrana Sochaux zapomněla na Belhandu, který využil přihrávky Girouda a střelou překonal gólmana hostů Dreyera.

Po změně stran viděli diváci několik šancí na obou stranách, nejprve hostující Tulasne trefil boční síť branky Montpellieru, na druhé straně musel brankář Dreyer zasahovat proti pokusu aktivního Belhandy. V závěrečných momentech mohl třetí gól přidat Estrada, avšak jeho projektil mířil nad břevno branky Sochaux. I přesto si domácí dokráčeli pro pohodlnou výhru 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele