9. kolo
16.10.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AJ Auxerre - Girondins Bordeaux 0:1

Jediná branka hostujícího Modesteho z devatenácté minuty rozhodla o výhře Bordeaux na hřišti Auxerre. Od 69. minuty navíc hosté hráli bez vyloučeného Diarry.

První šance utkání se zrodila u českého záložníka Plašila. Ten v 18. minutě našel přesným centrem Wendela, který ukázkovou ranou z voleje nechal vyniknout domácího gólmana Sorina. O minutu později však byl strážce svatyně Auxerre překonán. Plašil zahrával rohový kop a Modeste byl u balónu rychleji než domácí brankář a prudkou hlavičkou poslal Bordeaux do vedení - 0:1.

Auxerre si v první půli vytvořilo jednu vážnější šanci, ale Dudku v poslední chvíli připravila o míč obrana hostů. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Bordeaux.

Druhá půle začala šancí domácího celku, Hengbart našel přesnou přihrávkou Traorého, ten si však vylámal zuby na gólmanovi Carrassovi. V 68. minutě pak hostující tým oslabil Diarra, který nejprve fauloval Traorého, za což viděl žlutou kartu. To se však fotbalistovi Bordeaux zřejmě nelíbilo a divokou gestikulací a postrčením hlavního rozhodčího si vysloužil i kartu červenou.

Domácí příliš výhody jednoho hráče v poli nevyužili, do konce utkání si nevytvořili ani jednu vážnější šanci. Naopak na druhé straně mohl přidat druhou branku Ducasse, ale jeho střela z přímého kopu jen orazítkovala břevno.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele