9. kolo
17.10.2010 21:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Lille OSC 3:1

Poslední víkendové utkání Ligue 1 přineslo vítězství Lyonu nad Lille 3:1. Domácí vstoupili do utkání výborně, už v druhé minutě otevřel gólový účet López. A těsně před poločasovým hvizdem přidal druhý gól Gourcuff. Na začátku druhé půle sice vrátil Lille do hry Sow, ale vzápětí přidal López svoji druhou branku v utkání a zpečetil tak vítězství domácího celku.

Diváci se ještě pořádně nestačili posadit na své sedačky a už se měnilo skóre zápasu. Ve druhé minutě totiž Bastos přihrál Lópezovi, který se zbavil obránce a nekompromisní střelou poslal Lyon do vedení. O deset minut později mohl druhou branku přidat Toulalan, ale jeho pokus se zastavil o tyč. Štěstí zkoušel i Källström, s jeho ranou si však poradil gólman Lille Landreau.

Poté si dvě výraznější šance vytvořili hosté, nejprve Gervinho otestoval pozornost gólmana Llorise, sedm minut před poločasovým hvizdem ke smůle Lille trefil Rami hlavou břevno lyonské branky.

Ve 42. minutě vedl Lyon už o dva góly. Centr z dílny Pieda odkopl Rami tak nešťastně, že našel přímo Gourcuffa, jenž prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0.

Úvod druhého poločasu patřil Lille, to si vytvořilo několik výborných šancí, ale gólman Lloris doslova čaroval. Sedm minut po návratu z kabin se hosté přece jen dočkali snížení. Fantastickými nůžkami se prosadil Sow.

Naděje na vyrovnání ale hostům zhasla v 56. minutě. Balmont fauloval v pokutovém území Källströma a kopala se penalta. K její exekuci se postavil López a s přehledem upravil skóre na 3:1. Dvacet minut před koncem byl sice vyloučen domácí Pied, ale hosté této početní převahy nedokázali nijak využít.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
cresposuper

1-2

Reagovat
sajty

fenix vstane z popela,vyhrajeme :)

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
juninho8

presne tak sajty....vyhrame....aspon tomu verim 2:1 :D

Reagovat
klvana

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sajty

prej se vraci klicova hrac tymu Cris,klicovy hrac :D.ten je klicovy tak maximalne pro zvyseni sanci soupere na vyhru...

Reagovat
Langi

tak Puel udělal přesně to čeho sem se obával...doufám že mu brzo dojde že Lovren je na stoperu o dvě třídy lepší jak Cris

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 (bastos)

Reagovat
juninho8

cris-klucovy hrac....moze jedine nosit kluce od satne :D....mal by ist dakde do arabskych emiratov si zarobit na dochodok a nechat sancu maldsim a lepsim ako je lovren

Reagovat
juninho8

pekne chlapci....tak dufam ze uz sme z najhorsieho vonku a pojdeme tam kam patrime :D....dokonca ani cris toho vela nepokazil....to je znak zlepsenia :D....a lisandro sa prebral....dalsia dobra sprava

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ten zapas stahnu prosim nebo se na nej podivam ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele