9. kolo
16.10.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - AS Monaco 0:0

Nespočet gólových příležitostí, avšak ani jeden gól. Zatímco domácí Cean ve druhé půli orazítkovalo dvakrát tyčku, hostující Monako sice překonalo brankáře Thébauxe, proti byl ovšem vždy nějaký zachránce na brankové čáře. Tenhle zápas by si zasloužil určitě jiný výsledek plný gólů. Nakonec je remíza určitě spravedlivým výsledkem.

Domácí brankář Thébaux se potil již ve 4. minutě, do vzduchu se totiž vyšponoval Gosso a hlavičkou prověřil, v jaké kondici že to tenhle strážce branky je. Na druhé straně se z rychlého protiútoku snažil zaskórovat Hamouma, pálil však jen vedle. Jinak to ovšem bylo Monako, kdo si vytvářel více gólových příležitostí.

V 19. minutě byl blízko branky Aubameyang, jeho střelu Thébaux vytěsnil s vypětím všech sil až z brankové čáry, o pár chvil později střílel Gosso zpoza vápna mimo. V závěru půle centroval Aubameyang na Lola, který dokázal hlavou překonat Thébauxe, na brankové čáře za něj ale zaskočil obránce Heurtaux.

I po přestávce byl knížecí klub na hřišti lepším týmem. Stále aktivní Aubameyang nedokázal z blízkosti prostřelit Thébauxe, pár okamžiků na to se o překonání snažil Park, jenže také nepochodil.

V 53. minutě naopak napálil domácí Seube z ničeho nic tyčku. A od té chvíle tlačení Monaka ustalo. Minutu na to se v dobré pozici ocitl Seube znovu, tentokráte gólu zamezil pěkný zákrok brankáře Ruffiera. Šance střídala jedna druhou na obou stranách, jako by ale branky obou týmů byly zakleté.

Hostujícího N'Kouloua našel centr ze standardky, ten se parádně opřel do míče z voleje a byl to nakonec zase Heurtaux, kdo odvracel z brankové čáry. Na druhé straně se Cean podařilo podruhé napálit tyčku. Hamouma se hezky uvolnil na levé straně, přešel přes Bonnarta, gólman Ruffier na jeho střelu nestačil, ale ani nemusel, protože ho zachránila branková konstrukce.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele