9. kolo
16.10.2010 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - Paris Saint-Germain 0:2

Pařížané vyhráli na hřišti Toulouse zásluhou gólů Sakha a Erdinça 2:0 a v neúplně tabulce nejvyšší francouzské soutěže se posunuli už na třetí místo. Hrdinou utkání byl gólman PSG Edel, který měl na vítězství hostů velký podíl.

Hned v páté minutě zkoušel Edelovu pozornost Machado, ale nebyl úspěšný. Hosté se prosadili ze své první vážnější šance. V desáté minutě nedokázala domácí obrana odvrátit centr Neného a míč se dostal až k Sakhovi, který jej přízemní střelou poslal do sítě - 0:1.

Do dvoubrankového vedení mohl PSG poslat Giuly, avšak jeho volej po centru Neného zlikvidoval domácí gólman Valverde. Těsně před poločasovým hvizdem střílel toulouský Tabanou, jeho rána ale byla tečována mimo branku Pařížanů.

Zlomový okamžik utkání přišel na začátku druhé půle, kdy strážce pařížské svatyně vychytal jasnou gólovku Gunina. Domácí tak zahodili možnost vyrovnat, za což byli v 57. minutě potrestáni. Po ose Nené - Giuly se míč dostal až na kopačku Erdinça, který jej z těsné blízkosti uklidil do sítě - 0:2.

Poté se ještě do dvou dobrých šancí dostali postupně Hoarau a Erdinç, ale ani jeden z této dvojice nebyl v koncovce úspěšný. Na druhé straně mohl skóre korigovat střídající Mansaré nebo Machado, ale nikdo z nich nedokázal překonat výborného Edela v brance PSG.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
miguel bain

Edel zase s nulou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele