9. kolo
16.10.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Arles-Avignon má první bod, remizoval v Brestu

První bod v sezóně si na své konto připsal nováček ligy Arles-Avignon. V souboji s Brestem, se kterým se potkával loni v Ligue 2, dokázal na jeho půdě uhrát remízu 0:0. Hosté odehráli asi nejlepší zápas tohoto ročníku. V první půli mělo více šancí Arles-Avignon, ve druhé však měl dvě tutovky ke skórování domácí Brest.

Brankář Elana v 9. minutě zasahoval proti střele z přímého kopu od Meriema, o dvacet minut později pálil vedle na druhé straně Soumah. Řek Charisteas ve službách hostující družstva měl na kopačce největší šanci prvního poločasu, po centru Germanyho střílel parádně z voleje a gólman Elana se musel mezi třemi tyčemi činit. Ještě před přestávkou chtěl skórovat Meriem, jenže mířil jen mimo.

I do druhé půle lépe vstoupili hostující Lvi, Ayasse se mohl v pohodě trefit díky střele z přímého kopu, proti byl ale opět Elana. Ve zbývajícím čase to byl ovšem Brest, jenž mohl ze dvou loženek rozvlnit síť. Nejprve Grougiho centr ze standardky našel na bližší tyči Poyeta, jenž z dobré pozice rozezvonil břevno.

Ten samý osud potkal také Ewola. Čtyři minuty před koncem krásně vypálil, balón škrtal Poyeta a letěl přes brankáře Mervilleho, nakonec ovšem skončil rovněž jen na břevně. Hostující kouč Faruk Hadžibegič, jenž nahradil před nedávnem neúspěšného Michela Estevana a do Brestu přivezl pouze pět z možných sedmi náhradníků, si tak mohl pořádně odfouknout a radovat se z uhrané remízy.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele