9. kolo
17.10.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Lens, Rennes tam hrálo bez branek

V sestupové zóně hrající Lens doma uhrálo s vedoucím celkem tabulky Rennes bod za remízu 0:0, která velmi nezáživnému zápasu náramně sluší. Hosté se i přes tento výsledek udrželi v čele, jelikož druhé St. Étienne venku podlehlo Nice 1:2. Domácí se z předposlední 19. příčky zatím neodpoutali.

Kdyby fanoušci na zápas přišli až po první půli, vůbec o nic by nepřišli. Fotbal to byl totiž dost mizerný, jaký oba týmy čtyřicet pět minut nabízely. Rennes jako by ani nebylo aktuální lídr ligy, Lens se na druhou stranu moc nesnažilo prosazovat se vepředu, ačkoli by tři body potřebovalo jako sůl. Trochu potlesku si nakonec vyslechl hostující Ekoko, který se dostal k jedné z mála střel, ale napálil jen stojícího obránce Chelleho.

Po přestávce se hra o malinko zlepšila, stejně však oba gólmani moc práce neměli. V 51. minutě se do první ložené šance zápasu dostal znovu renneský Ekoko, jehož našel centr Dalmata, chorvatský strážce branky Runje však včas zasáhl. Na druhé straně brankář Douchez v pohodě polapil dalekonosný pokus domácího Demonta.

V 64. minutě se objevil ve skvělé střelecké pozici domácí Maoulida, kterého centrem vybídl střídající Akale, hlavičkoval však hodně špatně a navíc mimo. Douchez pak hezky vytáhl do bezpečí hlavičku Boukariho, poté hostující Ekoko mířil jen nad bránu. Poslední dobrou možnost ke skórování měl opět Boukari, patička však v síti neskončila.

Posledních pět minut hrálo Rennes o deseti, za surový zákrok byl totiž vyloučený Doumbia, jenž byl na hřišti sotva dvě minuty, vliv na výsledek ovšem udělená červená karta určitě neměla.

Autor: Patrik Sandev

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele