Ligue 1 - souhrn 35. kola

10.05.2011, 22:59, aktualizováno 11.05.2011, 22:58
Komentáře a souhrny
Marseille porazila Brest, ale na Lille stále ztrácí čtyři body. Lyon měl v plánu v Auxerre pojistit třetí příčku, jenže zápas vůbec nezvládl a prohrál 0:4 a má štěstí, že včera zaváhalo také PSG. Na hřišti předposledního Lens prohrálo Bordeaux, Rennes remizovalo s Caen a Touloouse s Valenciennes. Vyhrály Sochaux, Nice a Montpellier...

Olympique Marseille - Stade Brestois 3:0

11.05.2011 21:00

Góly: 12. Loïc Rémy, 59. Jordan Ayew, 81. Gabriel Heinze

Marseille porazila Brest a zachovala si tak naději na možný zisk mistrovského titulu. Na vedoucí Lille však stále ztrácí čtyři body.

První šance zápasu ale patřila hostům, Roux už překonal gólmana Mandandu, toho však zastoupil Heinze a odkopl míč do bezpečí. Poté však otěže hry převzali domácí a gólu se dočkali ve 12. minutě. Po pěkné kombinaci Cheyroua a Rémyho druhý jmenovaný přízemní střelou podél gólmana Elany otevřel gólový účet utkání. S blížícím se koncem prvního dějství si dvě šance vypracoval i Brest. Hosté mohli vyrovnat po půlhodině hry, ale střela Rouxe skončila v náručí gólmana Mandandy. Poté nebezpečně pálil Ferradj, ale jeho pokus skončil jen v boční síti domácí svatyně.

Dvougólový náskok domácí získali až po hodině hry, kdy se trefil Jordan Ayew. Ten do sítě z osmnácti metrů poslal nahrávku Cheyroua. Hosty mohl do hry vrátit N'Goyi, ale jeho hlavička po rohovém kopu mezi tři tyče nemířila. Dobrou šanci pak na druhé straně spálil André Ayew.

Domácí nakonec přidali i třetí přesný zásah, když se v 81. minutě trefil Heinze, který z těsné blízkosti branky doklepl míč za záda gólmana Brestu Elany - 3:0.

Marseille je tak stále ve hře o titul, avšak čas do konce soutěže se velmi rychle krátí.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - AS Monaco 3:0

11.05.2011 19:00

Góly: 21. Damien Perquis, 23. Modibo Maïga, 84. Ryad Boudebouz

Loni se zachraňovali, teď jsou v popředí. Svěřenci domácího trenéra Francise Gillota doma skolili Monako 3:0, a protože Lorient venku podlehl Montpellieru, mají tři kola před koncem na šesté příčce, která zajišťuje Evropskou ligu v příští sezóně, náskok před svými soupeři již čtyř bodů. Monako je naopak jen jeden schod od sestupového pásma.

Monako si vytvořilo první šanci zápasu po čtvrthodině hry, jenže Harunova střela ze standardky byla polapena domácím brankářem Richertem. První branka utkání na sebe nechala čekat do 22. minuty. Sauget chtěl původně centrovat, míč si však k jeho štěstí nakonec našel místo v brance.

Hosté přitom ze své sítě lovili míč jen o dvě minuty později po Saugetově trefě. Martin našel svým pasem Maigu, který ho hlavou usměrnil za záda Chabberta. Pro něj to byl mimochodem jeho čtrnáctý ligový gól této sezóny. Haruna nebo Gosso byli blízko k snížení stavu, naštěstí pro domácí se ovšem dvoubrankový náskok před obrátkou udržel.

FCSM byl i ve druhé půli o malinko lepším týmem, třeba Ideyeho ránu ze 47. minuty muselo Monako vytěsňovat až zpoza brankové čáry. Přesto si o záchranu bojující celek vytvářel slibné šance, třeba Park z malého vápna netrefil stejně jako o pár minut později hlavou Moukandjo, jenž napálil tyčku.

Nakonec domácím pojistil tři body v 84. minuty Boudebouz po akci Maurice-Belaye a pečetil tím dobře odehrané utkání svého týmu.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Valenciennes FC 0:0

11.05.2011 19:00

Góly: -

Souboj týmů ze středu tabulky mezi Toulouse a Valenciennes skončil spravedlivou bezbrankovou remízou. Oba tři kola před koncem stále bojují o holé přežití, sestupovému pásmu ovšem nejsou až zas tak blízko, aby museli nějak výrazně panikařit. Pokud naprosto nezbrblají zbytek sezóny, měly by se v nejvyšší soutěži udržet.

V 11. minutě se snažil přesně zacílit z přímého kopu hostující Dossevi, ten ovšem nevyzrál na domácího gólmana Aliho Ahamadu, jenž, s leč s velkými obtížemi a s velkým štěstím, dokázal střelu vytěsnit do břevna a do bezpečí. Toulouse poprvé zahrozilo ve 27. minutě. M'Bengue přihrál na levou stranu Tabanouovi a ten ihned nacentroval do vápna.

V něm dobře operoval Sissoko, který se snažil z první zařídit domácím vedení, jenže se svým pokusem neuspěl a zamířil jen nad. Poslední větší možnost prvního dějství si vytvořilo VA. Toulouská obrana si na své polovině nevedla zrovna nejlépe, takže Kadir se dostal k nebezpečné střele, Ali Ahamada však i nadále držel čisté konto.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí borci. Ve 49. minutě byl hezky uvolněn Braaten, jenž si dokázal poradit se stoperem Biševacem, avšak jeho střele chyběla menší přesnost a zamířila těsně nad bránu. Dvě minuty na to si Sissoko vyměnil balón s Machadem, po jehož možnosti měl valencienneský strážce branky Penneteau velké problémy, byť nakonec lapil.

Na druhé straně mohli hosté nejlépe skórovat v 68. minutě. Danic se ocitl ve vyložené pozici, ovšem naneštěstí pro Valenciennes bohužel nevyzrál na skvělého Ali Ahamadu, který mimochodem vychytal již svou třetí nulu v řadě.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - SM Caen 1:1

11.05.2011 19:00

Góly: 44. Kader Mangane - 55. M'Baye Niang

Rennes se i nadále trápí a po remíze 1:1 se zachraňujícím se Caen bude během posledních tří kol horko těžko hájit současnou pátou pozici, na kterou se zezadu tlačí hlavně Sochaux. SMC naopak získalo velmi cenný bod do zamíchaného souboje o přežití. Remízu mu přitom zařídil svým druhým gólem v Ligue 1 klučina M'baye Niang.

Bylo vidět, že Rennes chce přerušit sérii svou bídnou sérii osmi zápasů bez výhry, a od začátku se snažilo rozvlnit síť, jak nejrychleji to šlo. Montaňo nejprve hlavičkoval v 16. minutě vedle brány, Kana-Biyikova střela o pět minut později orazítkovala pouze břevno. Na druhé straně naopak Yatabaré trefil tyčku.

V bráně se jinak i tkvěl hostující brankář Thébaux, který dokázal polapit jak další pokus Montaňa, tak i ten od Tetteye. Domácí ho přesto překonali ve 44. minutě, Mangane totiž v šestnáctce nepohrdl vybídkou od Leroye. Cean ovšem v 55. minutě srovnalo, když El Arabaiho centr usměrnil do brány teprve šestnáctiletý Niang.

Blízko navrácení vedení pro Rennes byl třeba v 75. minutě Dalmat, jenže ten míč poslal pouze do tyče. Hosté ovšem mohli rovněž díky svým vytvořeným šancím s přehledem urvat všechny tři body, ale ani Mollo, ani Hamouma se hrdiny caenských příznivců nakonec přece jenom nestali.

Více informací k zápasu

OGC Nice - AC Arles-Avignon 3:2

11.05.2011 19:00

Góly: 32. Danijel Ljuboja, 55. François Clerc, 77. Danijel Ljuboja - 39. Rémy Cabella, 90+3. Kaba Diawara

O záchranu bojující Nice doma urvalo povinné tři body za těsnou výhru 3:2 nad Arles-Avignonem, a dostalo se tak na rozdíl čtyř bodů od sestupového pásma na čtrnácté místo tabulky. Hostující Lvi předvedli sympatický výkon, to jim však vlivem dvou branek Ljuboji a jedné od Clerca nebylo nic moc platné.

Nejprve mohl načít účet domácí Ljuboja, avšak hostující brankář Merville se proti jeho střele z přímého kopu dobře prezentoval a vychytal. Ben Saada následně mířil jen vedle, poté už zmíněný hráč trefil prostor mezi třemi tyčemi, jenže v něm stál pozorný Merville. Nakonec hosté inkasovali po půlhodině hry.

Ben Saada si totiž skvěle rozuměl s Ljubojou a srbský matador poslal domácí do vedení. Ljuboja si mohl připsat zanedlouho na své konto i druhou trefu, jenže po centru od Moulounguiho razantně hlavičkoval pouze do břevna.

Arles-Avignon navíc ve 39. minutě dokázalo vyrovnat, když Cabellově střele dopomohla do sítě i nešťastná teč niceského Pejčinoviče.

V 55. minutě však domácí zásluhou Clerca znovu skórovali. Po něm se to mohlo podařit i jinak aktivnímu Ben Saadovi, ten si ovšem zase vylámal zuby na brankáři Mervillleovi. Do velké příležitosti se také probíjel Hellebuyck, toho ale včas skvělým způsobem ubránil hostující bek Lorenzi.

Ani velká snaha však poslednímu celku tabulky prostě nepomohla, v 76. minutě poslal Ben Saada skvělý pas na Ljuboju, jenž si poradil se strážcem Lorenzim a přesně zacílil.

V 90. minutě sice arles-avignonští snížili, jakmile se Diawara po přihrávce od Ghilase pěkně obtočil a levačkou překonal domácího brankáře Ospinu, na body to ovšem bohužel pro ně již nestačilo.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - FC Lorient 3:1

11.05.2011 19:00

Góly: 26. Olivier Giroud, 52. Marco Estrada, 64. Jamel Saïhi - 22. Bruno Ecuele Manga

Fotbalisté Montpellieru jsou sice po výhře 3:1 nad Lorientem stále ve hře o šestou příčku, a tedy i o účast v Evropské lize v příští sezóně, jenže příliš radosti jim neudělalo ani Sochaux, současný držitel této pohárové pozice. Domácí a hosté na něj ztrácí tři kola před koncem pět, respektive čtyři body, protože FCSM doma nezaváhal s Monakem.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji, jak ale následně na konci utkání zjistili, nebylo jim to nic moc platné. Kitambala byl blízko gólu díky své skvělé střele z přímého kopu, gólman Jourdren se jinak měl co ohánět i proti pokusu Gameira. Lorient nakonec zužitkoval svůj tlak, který od začátku vyvíjel na svého soupeře, ve 22. minutě.

Amalfitano svým pasem našel Mangu, jenž u vzdálenější tyče hlavou načal účet. Čtyři minuty na to však Montpellier odpověděl a od té doby padaly branky jen do sítě hostujícího celku. Fodé Koita unikl po levé straně, dodal míč patičkou na Girouda, který v pohodě překonal brankáře Capponeho.

Ten mimochodem již po osmnácti minutách hry musel nahradit zraněnou brankářskou jedničku Audarda. A na začátku druhé půle tenhle muž v rukavicích inkasoval podruhé. Do vstřelení vyrovnávacího gólu jinak byli domácí lepším týmem a v 51. minutě se ujali vedení.

Dernis nacentroval ve vápně na Camaru, který připravil střeleckou pozici pro Estradu a ten už se z vyložené příležitosti nemýlil.

Odpor Les Merlus, kteří do té doby jedenáctkrát v řadě neprohráli, ukončil v 64. minutě Saihi. On zvyšoval na konečných 3:1 po rohovém kopu Estrady a balón se z jeho nohy třepotal u vzdálenější tyčky v sítit. Lorient se na prodloužení své série neporazitelnosti nezmohl, a tak Montpellier nakonec získal důležité vítězství.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Olympique Lyon 4:0

11.05.2011 19:00

Góly: 19. Dennis Oliech, 45. Alain Traoré, 49. Alain Traoré, 79. Cédric Hengbart

Největší debakl této sezóny utrpěl Olympique Lyon na půdě Auxerre. Hosté hráli druhé housle a kvůli prohře 0:4 nevyužili šanci utrnout se na třetí pozici, o kterou soupeři hlavně s PSG. Domácí se naopak velmi přiblížili k záchraně, jsou nyní desátí s šestibodovým náskokem na sestupové pásmo.

Pro AJA se přitom věci nevyvíjely vůbec dobře. Už v 10. minutě totiž musela kvůli zranění odstoupit sniperská puška z Polska jménem Ireneusz Jeleň, jako by to ale domácím vůbec nevadilo. Dalo by se říci, že jim vlastně bylo jedno, že proti nim stojí ještě před třemi lety suverénní vládce Francie.

Po čtvrthodině hry ovšem do utkání promluvil velkou měrou Lyon. Mužstvo trenéra Jeana Fernandeze totiž inkasovalo, jakmile Bastos naservíroval svou přihrávku pro Gomise. Ten sice následně rozvlnil síť, avšak rozhodnutí rozhodčích bylo zcela jasné a zřetelné - byl to ofsajd. A najednou na druhé straně v 19. minutě skórovali hosté.

N'Dinga vyslal dlouhý pas na rozeběhnutého Oliecha, který byl těsně za vápnem sražen bekem Crisem, i z pádu však dokázal ťuknout kopačkou do míče a ten skončil v bráně. Pro OL se navíc výrazně zkomplikovala situace ve 40. minutě, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen Lovren, takže dohrával o deseti.

V závěru první půle Auxerre vsítilo ještě jednu branku. Dudka vyslal na pravou stranu Hengbarta, jenž zakroutil centrem balón na hlavu A. Traorého a ten zamířil přesně k tyči Llorisovy svatyně. A ani po půli to s domácími nevypadalo vůbec špatně, ve 49. minutě zvyšovali na 3:0.

A že to byla parádní trefa! Stačilo zahrát si takové bago, jaké nepočitatelně předvádí téměř v každém utkání španělská Barcelona, aby Contout, který nahrazoval v průběhu střetnutí maroda Jeleně, vyslal svou přihrávkou do vyložené pozice A. Traorého, jenž šancí nepohrdl a procpal míč za záda Llorise.

V 72. minutě mohl alespoň snížit Grénier, jenže ten po centru od Réveilléreho hlavičkoval pouze do rukou gólmana Sorina. Vysokou výhru 4:0 nakonec pečetil jedenáct minut před koncem Hengbart, který po skvělé sólo-akci Sidibého, jenž si bez větších problémů poradil s bekem Lacazettem, usměrnil přihrávku do prázdné branky.

Více informací k zápasu

RC Lens - Girondins Bordeaux 1:0

11.05.2011 19:00

Góly: 86. Adil Hermach

Lens stále živí naději na záchranu. Na domácí půdě zvládlo veledůležitou bitvu s Bordeaux, které o víkendu přišlo o svého kouče, a díky jedinému gólu Hermacha ze závěru zápasu zároveň přerušilo sérii šesti zápasů bez výhry. Hosté naopak pokračují ve své mizérii, z osmi posledních střetnutí zvítězili jen v jednom případě.

Les Girondins pod vedením Erica Bedoueta, jenž býval ještě před pár dny asistentem trenéra Jeana Tigany, který o víkendu po porážce 0:4 se Sochaux rezignoval na svou funkci, nehráli v první půli vůbec špatně. Třeba Diabaté hezky zakombinoval s Trémoulinasem na levé straně a domácí gólman Kasraoui se měl po následné střele mezi třemi tyčemi co ohánět.

Minutu na to se dokonce hostům podařilo skórovat, Diabaté totiž hlavou usměrnil do brány centr z rohového kopu od Wendela. Avšak sudí gól neuznali, malijský útočník si údajně při zakončování dopomohl faulem. Bordeaux jinak i po přestávce pokračovalo v nastoleném tlaku a opravdu nebylo daleko od vstřelení úvodní branky.

Trémoulinas nejprve pěkně nahrál na spoluhráče Jussieho, jehož pokus musel likvidovat brankář Kasraoui. Jussie pak vyslal další nebezpečnou střelu po Wendelově rohovém kopu, jenže mířil jen nad, poté se pokusil skórovat i Wendel, ovšem napodobil svého kolegu a pouze přestřelil domácí svatyni.

Důležitým okamžikem zápasu se stala 78. minuta. Bek Aurier ve vápně fauloval pronikajícího Wendela a kopala se penalta, kterou však Kasraoui po Modesteho rozehrání polapil. Tahle nevyužitá šance se stala pro Bordeaux osudnou, v 86. minutě totiž Hermachova rána z přímého kopu překvapila hostujícího brankáře Carrassa a znamenala jedinou branku utkání.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Lille OSC 1:2

10.05.2011 21:00

Góly: 5. Emmanuel Rivière - 15. Túlio de Melo, 68. Rio Mavuba

Velice důležitý krok k cestě za titulem udělali fotbalisté Lille. Od páté minuty prohrávali, poté dlouhou dobu hráli se St. Etienne nerozhodně. Dvacet minut před koncem zápasu však ukázali svoji vnitřní sílu a Mavuba přidal vítěznou branku.

Na tahu teď je Marseille, která zítra hraje s Brestem a pokud nezvítězí, tak o letošním králi Francie bude čím dál více jasno.

Celý zápas se hrál ve velmi ostrém tempu, diváci se ještě ani pořádně neusadili na sedačkách a už se měnilo skóre. V páté minutě totiž domácí podnikli útok do rozhozené obrany Lille a ke střele se dostal Batlles. Jeho pokus sice gólman hostů Landreau vyrazil, avšak na dorážku Riviéreho byl krátký - 1:0.

Vedení domácího celku však netrvalo dlouho, po čtvrthodině zápasu bylo vyrovnáno. Béria našel přesným centrem De Mela a ten vrátil hostující tým do hry. O minutu později mohl vedení na stranu St. Etienne přihrát Riviére, ale vylámal si zuby na strážci svatyně Lille. Do konce poločasu mohli diváci vidět několik šancí na obou stranách, tu největší si vytvořili hosté. Hlavička De Mela ale mířila do míst, kde stál domácí brankář Janot. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Úvod druhé půle patřil Lille, pozornost domácího gólmana Janota vyzkoušel Cabaye. Zlomový moment přišel v 68. minutě, kdy se povedenou střelou do horního rohu domácí branky prosadil Mavuba - 1:2. Na tento gól mohl znovu odpovědět aktivní Riviére, ale z pár metrů netrefil branku.

Závěr zápasu si hosté už pohlídali a spíše než o udržení těsného náskoku se snažili přidat ještě další přesný zásah. To se jim však nepovedlo a zápas tak skončil vítězstvím Lille.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - AS Nancy-Lorraine 2:2

10.05.2011 21:00

Góly: 4. Mevlüt Erdinç, 45. Zoumana Camara - 21. Landry N'Guemo (pen.), 69. Youssouf Hadji

PSG nedokázalo porazit o záchranu bojující Nancy a kvůli remíze 2:2 se mu vzdálila účast v Lize mistrů. Utkání bylo bohaté nejen na góly, ale také na červené karty.

Do zápasu vstoupili lépe Pařížané, kteří se už ve čtvrté minutě ujali vedení. Giuly našel přesným centrem Erdinga a ten hlavou překonal gólmana Gregoriniho v brance Nancy. Hosté po obdržené brance přidali na aktivitě a po dvaceti minutách hry se dočkali vyrovnání. V pokutovém území byl faulován Féret a kopala se penalta. K té se postavil N'Guemo a stanovil skóre na 1:1. Za nedovolený zákrok byl navíc vyloučen Jallet a v tu chvíli se zdálo, že PSG bude hrát zbývajících 70 minut v deseti mužích. Jak se později ukázalo, síly na hřišti se v druhém poločase vyrovnaly.

Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 1:1, když se v pokutovém území hostů zjevil Camara a chladnokrevně poslal PSG do vedení.

Nancy se však s průběžným stavem nechtělo smířit a způsobovalo domácím problémy. Toho mohli využít domácí, kteří hrozili z rychlých brejků. V jednom z nich se v dobré pozici objevil Hoarau, ale hostující branku netrefil.

Jako úspěšný tah hostujícího kouče se ukázalo střídání Hadjiho, který po deseti minutách pobytu na hřišti vyrovnal na 2:2. Marocký útočník se trefil hlavou po přesné přihrávce Berenguera.

Dvacet minut před závěrečným hvizdem se síly na hřišti vyrovnaly, po druhé žluté kartě putoval předčasně do sprch hostující Lemaitre. Poté si dvě dobré šance vytvořili domácí, avšak Neného gól pro ofsajd neplatil, stejný hráč o chvíli později střílel nad branku hostů. Nancy zahrozilo Hadjim, jeho pokud však vychytal domácí gólman Coupet.

Bod za remízu 2:2 tak byl rozhodně větším úspěchem pro hosty, ty však čeká ještě hodně náročná cesta za záchranou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC351912462:3269
2.Olympique Marseille351811656:3365
3.Olympique Lyon351611858:3959
4.Paris Saint-Germain351513753:3758
5.Stade Rennes3514111034:2953
6.FC Sochaux351571355:4052
7.FC Lorient3512121143:4248
 AS Saint-Étienne3512121143:4248
9.Montpellier HSC3512111232:3847
10.AJ Auxerre35918842:3845
11.Girondins Bordeaux3510151040:4045
12.Toulouse FC351281534:3544
13.Valenciennes FC359161040:3743
14.OGC Nice3510131230:4343
15.Stade Brestois3510121334:4042
16.SM Caen3510111442:4941
17.AS Monaco358161134:3740
18.AS Nancy-Lorraine351091634:4839
19.RC Lens357131534:5234
20.AC Arles-Avignon351112318:6714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (46)

Přidat komentář
onze

škoda.

Reagovat
Dubov

Lille

Reagovat
smazaný uživatel

debilní psg , debilní rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vzalo peněz!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A práve s Nancy

Reagovat
smazaný uživatel

Nancy

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa "Domingovci" hecnú. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nás nabudila výhra nad Marseille, takže Auxerre by nemělo být problém. I když to nemělo být ani Nice a Toulouse ...každopádně věřím v 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani PSG nemalo mať včera problém, a vidíš. Ale mám také skeptické tušenie, že aj keby dnes Lyon zaváhal, tak o 3. mieste je už rozhodnuté, keďže Parížania majú ťažší los. Aj keď... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

domingo prožívá orgasmus.

Reagovat
domingo

To zas ne, k tomu mi obcas nestaci ani holka

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Auxerre..

Reagovat
Godwinson

Tohle kolo naprosto parádní výsledky, k dokonalosti chybí jen vítězství Caen. Potěšil Cabella, který by se pro příští sezóny toho nejošemetnějšího postu v Montpellieru mohl chopit, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon..

Reagovat
MacekKlacek

Reagovat
domingo

Na tady tom je stejne nejvtipnejsi, ze porad mame sanci na pohary, kdo by to byl rekl

Dneska se mi hodne libil Traore, je videt, ze se s kazdym zapasem zlepsuje a predevsim si rozumi s Oliechem, ktery najednou nevypada jako tak nemozne kopyto... no a samozrejme Ndinga, to je proste skvely hrac. Ty jeho milimetrove pasy na 40 metru...

Lyon byl strasne trapny, naprosto nefunkcni zaloha (jak jsem se tesil na Greniera, tak jsem si ho snad ani nevsiml), rozhazena obrana (proc stravil Cris asi tretinu zapasu nekde mezi pravym bekem a pravou zalohou?) a navic jeste Lloris neco pochytal... Voldemort uz to proste vubec nedava.

AJA

Jo a nekolik zajimavosti:

- Lyonskych dorazilo na Abbe-Deschamps asi 50, jako ja vim ze Auxerre je hrozna dira, ale stejne...

- Oliech neumi francouzsky

- jestli Fernandez odejde, tak se bude delat Auxerre papa...

Reagovat
Godwinson

Je to pravda, když vidim nad sebou Montpellier a Auxerre, rozdíl dvou bodů, tak bych brečel, trapné. Pravděpodobně navíc Auxerre půjde před ně. I když, pravda, to není zrovna nejvhodnější příklad. :)

Reagovat
domingo

No to bych se ti luxusne vysmal

Reagovat
Godwinson

Je to velmi pravděpodobné

Reagovat
domingo

Jsme se meli o neco vsadit :)

Vzpomnel jsem si na svoji sazku s Frankiem - kdyz odejde driv Fernandez, budu ja asi mesic tady zurive fandit Lyonu, a obracene... tak doufam, ze po dnesnim utkani se lyonskymu vedeni rozsviti, jinak budu muset nacvicit expelliarmus a vlitnout tam sam... ja jim fandit nechci

Reagovat
Godwinson

Naštěstí nevsadili, to by pak bylo předem rozhodnuto, poslední dobou se mi opět hrubě nedaří. Až takhle? No, to bude docela vyrovnanej souboj, Claude bude končit taky, takže rozhodne přesné datum

Reagovat
domingo

Jj... on to beztak uz zapomnel, jsem se mu hezky pripomenul

Reagovat
Godwinson

To je správné. Ono vzhledem k těm prohlášením Aulase, že Puel určitě neodejde, bych se nedivil ani tomu, kdyby se tu za hodinu objevila zpráva, že Puel skončil už dnes.

Reagovat
domingo

Jako dneska na nem bylo fakt hodne videt, ze uz toho ma plny zuby... fakt hrali strasne, nevybavim si zadnyho hrace, kteryho bych pochvalil... jenze 3 kola pred koncem ho uz odvolavat nebudou, to cekam az po lize... a taky koho misto nej...

Reagovat
Langi

měl by rezignovat sám...ale zase na jednu stranu mi je ho ale líto, kolikrát to ani není možný co ten tým na hřišti předvádí, těžko říct jesi to je jenom trenérem...podle mě se musí změnit víc věcí

Reagovat
smazaný uživatel

...jak na smrt

Reagovat
Langi

řekněte, že se mi to zdá

Reagovat
smazaný uživatel

PUEL VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Rennes fakt snad nakonec skončí za Sochaux... Aspoň nějaké pozitivum.

Reagovat
domingo

No jo, jenze do poharu pujde stejne, sick. Zasrany Montpellier

Reagovat
herbage

icq pls

Reagovat
domingo

Jo vidis, ja uz tam zas tyden nejsu ted ale nemuzu, delam korekturu kamaradovy bakalarky a pak musim jeste napsat novy Tyden, protoze zitra zas budu litat po venku cely den...

Reagovat
Godwinson

To není nic jistého, se podívej na ten los, Nancy se v té agónii teoreticky vyšvihnout mohou a ostatní bych řekl je skoro jistota. .)

Reagovat
domingo

Lorient, ASSE nebo vy byste museli vsechno vyhrat a Rennes vsechno projet, to uz je ztraceny...

Reagovat
Godwinson

Nejspíš jo, neuvědomil jsem si, že Rennes mají v posledním kole Lille, kterému už dost možná o nic nepůjde a zároveň, že mají soupeři o ten post taky dost těžký los. Každopádně hodně zajímavej bude už v dalším kole zápas se Štěpánama :))

Reagovat
domingo

Vy jste meli proste vyhrat v CdL a byl by pokoj, sakra prace

Reagovat
Godwinson

Souhlasím, ale to se lehko řekne. René holt podřídil vše jedinému cíli, záchraně.:)

Reagovat
smazaný uživatel

+ taky zklamali Zelenáči, ti měli být teď úplně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

marně hledám ligový zápas ve kterém jsme prohráli o 4 branky ...pořád si řikám že se za chvíli probudim

Reagovat
Robbie

jakej je lepší z bratrů Ayewů ?

Reagovat
domingo

Andre.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda PSG, už mohli být před Lyonem...no snad se jim to nakonec podaří a Lyon konečně nebude v lize mistrů

Reagovat
Langi

doufám že ne...navíc vzhledem k losu nevím nevím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele