35. kolo
11.05.2011 19:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - FC Lorient 3:1

Fotbalisté Montpellieru jsou sice po výhře 3:1 nad Lorientem stále ve hře o šestou příčku, a tedy i o účast v Evropské lize v příští sezóně, jenže příliš radosti jim neudělalo ani Sochaux, současný držitel této pohárové pozice. Domácí a hosté na něj ztrácí tři kola před koncem pět, respektive čtyři body, protože FCSM doma nezaváhal s Monakem.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji, jak ale následně na konci utkání zjistili, nebylo jim to nic moc platné. Kitambala byl blízko gólu díky své skvělé střele z přímého kopu, gólman Jourdren se jinak měl co ohánět i proti pokusu Gameira. Lorient nakonec zužitkoval svůj tlak, který od začátku vyvíjel na svého soupeře, ve 22. minutě.

Amalfitano svým pasem našel Mangu, jenž u vzdálenější tyče hlavou načal účet. Čtyři minuty na to však Montpellier odpověděl a od té doby padaly branky jen do sítě hostujícího celku. Fodé Koita unikl po levé straně, dodal míč patičkou na Girouda, který v pohodě překonal brankáře Capponeho.

Ten mimochodem již po osmnácti minutách hry musel nahradit zraněnou brankářskou jedničku Audarda. A na začátku druhé půle tenhle muž v rukavicích inkasoval podruhé. Do vstřelení vyrovnávacího gólu jinak byli domácí lepším týmem a v 51. minutě se ujali vedení.

Dernis nacentroval ve vápně na Camaru, který připravil střeleckou pozici pro Estradu a ten už se z vyložené příležitosti nemýlil.

Odpor Les Merlus, kteří do té doby jedenáctkrát v řadě neprohráli, ukončil v 64. minutě Saihi. On zvyšoval na konečných 3:1 po rohovém kopu Estrady a balón se z jeho nohy třepotal u vzdálenější tyčky v sítit. Lorient se na prodloužení své série neporazitelnosti nezmohl, a tak Montpellier nakonec získal důležité vítězství.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele