35. kolo
11.05.2011 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Stade Brestois 3:0

Marseille porazila Brest a zachovala si tak naději na možný zisk mistrovského titulu. Na vedoucí Lille však stále ztrácí čtyři body.

První šance zápasu ale patřila hostům, Roux už překonal gólmana Mandandu, toho však zastoupil Heinze a odkopl míč do bezpečí. Poté však otěže hry převzali domácí a gólu se dočkali ve 12. minutě. Po pěkné kombinaci Cheyroua a Rémyho druhý jmenovaný přízemní střelou podél gólmana Elany otevřel gólový účet utkání. S blížícím se koncem prvního dějství si dvě šance vypracoval i Brest. Hosté mohli vyrovnat po půlhodině hry, ale střela Rouxe skončila v náručí gólmana Mandandy. Poté nebezpečně pálil Ferradj, ale jeho pokus skončil jen v boční síti domácí svatyně.

Dvougólový náskok domácí získali až po hodině hry, kdy se trefil Jordan Ayew. Ten do sítě z osmnácti metrů poslal nahrávku Cheyroua. Hosty mohl do hry vrátit N'Goyi, ale jeho hlavička po rohovém kopu mezi tři tyče nemířila. Dobrou šanci pak na druhé straně spálil André Ayew.

Domácí nakonec přidali i třetí přesný zásah, když se v 81. minutě trefil Heinze, který z těsné blízkosti branky doklepl míč za záda gólmana Brestu Elany - 3:0.

Marseille je tak stále ve hře o titul, avšak čas do konce soutěže se velmi rychle krátí.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele