35. kolo
11.05.2011 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - AC Arles-Avignon 3:2

O záchranu bojující Nice doma urvalo povinné tři body za těsnou výhru 3:2 nad Arles-Avignonem, a dostalo se tak na rozdíl čtyř bodů od sestupového pásma na čtrnácté místo tabulky. Hostující Lvi předvedli sympatický výkon, to jim však vlivem dvou branek Ljuboji a jedné od Clerca nebylo nic moc platné.

Nejprve mohl načít účet domácí Ljuboja, avšak hostující brankář Merville se proti jeho střele z přímého kopu dobře prezentoval a vychytal. Ben Saada následně mířil jen vedle, poté už zmíněný hráč trefil prostor mezi třemi tyčemi, jenže v něm stál pozorný Merville. Nakonec hosté inkasovali po půlhodině hry.

Ben Saada si totiž skvěle rozuměl s Ljubojou a srbský matador poslal domácí do vedení. Ljuboja si mohl připsat zanedlouho na své konto i druhou trefu, jenže po centru od Moulounguiho razantně hlavičkoval pouze do břevna.

Arles-Avignon navíc ve 39. minutě dokázalo vyrovnat, když Cabellově střele dopomohla do sítě i nešťastná teč niceského Pejčinoviče.

V 55. minutě však domácí zásluhou Clerca znovu skórovali. Po něm se to mohlo podařit i jinak aktivnímu Ben Saadovi, ten si ovšem zase vylámal zuby na brankáři Mervillleovi. Do velké příležitosti se také probíjel Hellebuyck, toho ale včas skvělým způsobem ubránil hostující bek Lorenzi.

Ani velká snaha však poslednímu celku tabulky prostě nepomohla, v 76. minutě poslal Ben Saada skvělý pas na Ljuboju, jenž si poradil se strážcem Lorenzim a přesně zacílil.

V 90. minutě sice arles-avignonští snížili, jakmile se Diawara po přihrávce od Ghilase pěkně obtočil a levačkou překonal domácího brankáře Ospinu, na body to ovšem bohužel pro ně již nestačilo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele