35. kolo
11.05.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - Girondins Bordeaux 1:0

Lens stále živí naději na záchranu. Na domácí půdě zvládlo veledůležitou bitvu s Bordeaux, které o víkendu přišlo o svého kouče, a díky jedinému gólu Hermacha ze závěru zápasu zároveň přerušilo sérii šesti zápasů bez výhry. Hosté naopak pokračují ve své mizérii, z osmi posledních střetnutí zvítězili jen v jednom případě.

Les Girondins pod vedením Erica Bedoueta, jenž býval ještě před pár dny asistentem trenéra Jeana Tigany, který o víkendu po porážce 0:4 se Sochaux rezignoval na svou funkci, nehráli v první půli vůbec špatně. Třeba Diabaté hezky zakombinoval s Trémoulinasem na levé straně a domácí gólman Kasraoui se měl po následné střele mezi třemi tyčemi co ohánět.

Minutu na to se dokonce hostům podařilo skórovat, Diabaté totiž hlavou usměrnil do brány centr z rohového kopu od Wendela. Avšak sudí gól neuznali, malijský útočník si údajně při zakončování dopomohl faulem. Bordeaux jinak i po přestávce pokračovalo v nastoleném tlaku a opravdu nebylo daleko od vstřelení úvodní branky.

Trémoulinas nejprve pěkně nahrál na spoluhráče Jussieho, jehož pokus musel likvidovat brankář Kasraoui. Jussie pak vyslal další nebezpečnou střelu po Wendelově rohovém kopu, jenže mířil jen nad, poté se pokusil skórovat i Wendel, ovšem napodobil svého kolegu a pouze přestřelil domácí svatyni.

Důležitým okamžikem zápasu se stala 78. minuta. Bek Aurier ve vápně fauloval pronikajícího Wendela a kopala se penalta, kterou však Kasraoui po Modesteho rozehrání polapil. Tahle nevyužitá šance se stala pro Bordeaux osudnou, v 86. minutě totiž Hermachova rána z přímého kopu překvapila hostujícího brankáře Carrassa a znamenala jedinou branku utkání.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele