35. kolo
11.05.2011 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Sochaux - AS Monaco 3:0

Loni se zachraňovali, teď jsou v popředí. Svěřenci domácího trenéra Francise Gillota doma skolili Monako 3:0, a protože Lorient venku podlehl Montpellieru, mají tři kola před koncem na šesté příčce, která zajišťuje Evropskou ligu v příští sezóně, náskok před svými soupeři již čtyř bodů. Monako je naopak jen jeden schod od sestupového pásma.

Monako si vytvořilo první šanci zápasu po čtvrthodině hry, jenže Harunova střela ze standardky byla polapena domácím brankářem Richertem. První branka utkání na sebe nechala čekat do 22. minuty. Sauget chtěl původně centrovat, míč si však k jeho štěstí nakonec našel místo v brance.

Hosté přitom ze své sítě lovili míč jen o dvě minuty později po Saugetově trefě. Martin našel svým pasem Maigu, který ho hlavou usměrnil za záda Chabberta. Pro něj to byl mimochodem jeho čtrnáctý ligový gól této sezóny. Haruna nebo Gosso byli blízko k snížení stavu, naštěstí pro domácí se ovšem dvoubrankový náskok před obrátkou udržel.

FCSM byl i ve druhé půli o malinko lepším týmem, třeba Ideyeho ránu ze 47. minuty muselo Monako vytěsňovat až zpoza brankové čáry. Přesto si o záchranu bojující celek vytvářel slibné šance, třeba Park z malého vápna netrefil stejně jako o pár minut později hlavou Moukandjo, jenž napálil tyčku.

Nakonec domácím pojistil tři body v 84. minuty Boudebouz po akci Maurice-Belaye a pečetil tím dobře odehrané utkání svého týmu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele