35. kolo
10.05.2011 21:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Nancy-Lorraine 2:2

PSG nedokázalo porazit o záchranu bojující Nancy a kvůli remíze 2:2 se mu vzdálila účast v Lize mistrů. Utkání bylo bohaté nejen na góly, ale také na červené karty.

Do zápasu vstoupili lépe Pařížané, kteří se už ve čtvrté minutě ujali vedení. Giuly našel přesným centrem Erdinga a ten hlavou překonal gólmana Gregoriniho v brance Nancy. Hosté po obdržené brance přidali na aktivitě a po dvaceti minutách hry se dočkali vyrovnání. V pokutovém území byl faulován Féret a kopala se penalta. K té se postavil N'Guemo a stanovil skóre na 1:1. Za nedovolený zákrok byl navíc vyloučen Jallet a v tu chvíli se zdálo, že PSG bude hrát zbývajících 70 minut v deseti mužích. Jak se později ukázalo, síly na hřišti se v druhém poločase vyrovnaly.

Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 1:1, když se v pokutovém území hostů zjevil Camara a chladnokrevně poslal PSG do vedení.

Nancy se však s průběžným stavem nechtělo smířit a způsobovalo domácím problémy. Toho mohli využít domácí, kteří hrozili z rychlých brejků. V jednom z nich se v dobré pozici objevil Hoarau, ale hostující branku netrefil.

Jako úspěšný tah hostujícího kouče se ukázalo střídání Hadjiho, který po deseti minutách pobytu na hřišti vyrovnal na 2:2. Marocký útočník se trefil hlavou po přesné přihrávce Berenguera.

Dvacet minut před závěrečným hvizdem se síly na hřišti vyrovnaly, po druhé žluté kartě putoval předčasně do sprch hostující Lemaitre. Poté si dvě dobré šance vytvořili domácí, avšak Neného gól pro ofsajd neplatil, stejný hráč o chvíli později střílel nad branku hostů. Nancy zahrozilo Hadjim, jeho pokud však vychytal domácí gólman Coupet.

Bod za remízu 2:2 tak byl rozhodně větším úspěchem pro hosty, ty však čeká ještě hodně náročná cesta za záchranou.

Autor: Tomáš Lavický / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele