35. kolo
11.05.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Valenciennes FC 0:0

Souboj týmů ze středu tabulky mezi Toulouse a Valenciennes skončil spravedlivou bezbrankovou remízou. Oba tři kola před koncem stále bojují o holé přežití, sestupovému pásmu ovšem nejsou až zas tak blízko, aby museli nějak výrazně panikařit. Pokud naprosto nezbrblají zbytek sezóny, měly by se v nejvyšší soutěži udržet.

V 11. minutě se snažil přesně zacílit z přímého kopu hostující Dossevi, ten ovšem nevyzrál na domácího gólmana Aliho Ahamadu, jenž, s leč s velkými obtížemi a s velkým štěstím, dokázal střelu vytěsnit do břevna a do bezpečí. Toulouse poprvé zahrozilo ve 27. minutě. M'Bengue přihrál na levou stranu Tabanouovi a ten ihned nacentroval do vápna.

V něm dobře operoval Sissoko, který se snažil z první zařídit domácím vedení, jenže se svým pokusem neuspěl a zamířil jen nad. Poslední větší možnost prvního dějství si vytvořilo VA. Toulouská obrana si na své polovině nevedla zrovna nejlépe, takže Kadir se dostal k nebezpečné střele, Ali Ahamada však i nadále držel čisté konto.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí borci. Ve 49. minutě byl hezky uvolněn Braaten, jenž si dokázal poradit se stoperem Biševacem, avšak jeho střele chyběla menší přesnost a zamířila těsně nad bránu. Dvě minuty na to si Sissoko vyměnil balón s Machadem, po jehož možnosti měl valencienneský strážce branky Penneteau velké problémy, byť nakonec lapil.

Na druhé straně mohli hosté nejlépe skórovat v 68. minutě. Danic se ocitl ve vyložené pozici, ovšem naneštěstí pro Valenciennes bohužel nevyzrál na skvělého Ali Ahamadu, který mimochodem vychytal již svou třetí nulu v řadě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele