LaLiga - souhrn 6. kola: Real ovládl madridské derby

16.09.2022, 22:56, aktualizováno 18.09.2022, 22:58
Komentáře a souhrny
Federico Valverde (© AFP)
Real Madrid ovládl městské derby s Atléticem a vrátil se na první místo před Barcelonum která snadno přehrála Elche. Tři body mají rovněž Valencia a Athletic Club. Cádiz zásluhou pozdního gólu vyhrál ve Valladolidu a slaví premiérové body v sezoně. Hostující mužstvo opustilo poslední příčku a posunulo se o bod za staronového účastníka LaLigy...

Atlético Madrid - Real Madrid 1:2

18.09.2022 21:00

Góly: 83. Mario Hermoso - 18. Rodrygo, 36. Federico Valverde

Real Madrid dokázal i bez Karima Benzemy porazit svého městského rivala a pokračuje ve famózním startu do sezony. V první půli se gólově prosadili hostující hráči Rodrygo s Valverdem, na což dokázalo Atlético odpovědět v závěru jen zásahem Hermosa. Ten se navíc chvíli poté nechal vyloučit.

Atlético stálo před nelehkým úkolem - pokusit se zastavit rozehraný Real a ve vyhecovaném městském derby si vyšlápnout na tým, který v sezoně ještě ani jednou neprohrál. Ba co víc, Real doposud vyhrál každé soutěžní utkání a právem se na své soky dívá svrchu. Dnes si kapitánskou pásku opět navlékl spolehlivý Luka Modrić a věřil, že se jeho tým popasuje s absencí kanonýra Benzemy co nejlépe.

Derby těchto dvou madridských gigantů je vždycky hodně emotivní a napěchované ostrými zákroky - obě jedenáctky si opravdu nic nedarují. O dramatické momenty proto nebyla nouze a po dvanácti minutách jsme se málem dočkali i první branky. Na svědomí ji měl portugalský mladík Félix, který hlavičkoval velmi dobře po rohovém kopu, jenže na poslední chvíli zaskočila obrana Realu.

Zajímavou ránu od kopaček vypustil Kondogbia a sledoval, jak jeho střela těsně míjí tyč. Pouhé dvě minuty poté se ale prosadil soupeř. Atlético sice bylo lepší, ale Real ukázal opět svou sílu. Valverde se až nečekaně snadno protáhl středem pole, nahrál na Tchouaméniho a ten luxusním obloučkem za obranu oslovil nabíhajícího Rodryga. Mladý Brazilec nedal Oblakovi šanci a Real vedl.

Dost práce měl i jeho protivník, Thibaut Courtois. Belgického brankáře pořádně protáhl a mírně vystrašil Antoine Griezmann, který dnes dostal šanci od prvních minut. Jeho tvrdý projektil ale dokázal Courtois vyrazit aspoň na roh, z něhož už Colchoneros nic nevytěžili.

Ačkoli se tou dobou možná Simeoneho mužstvo nadechovalo k lepšímu výkonu, nepomohlo mu to. Real totiž vyučoval lekci z produktivity. Devět minut před koncem první půle hosté vymysleli rychlý brejk, který táhl po straně Vinícius. Jeho rána sice skončila na tyči, ale dobíhající Federico Valverde už trefil prázdnou bránu spolehlivě.

Druhá půle poněkud zklamala, protože velmi dlouho trvalo, než se oba týmy dostaly do vyšší teploty. Naopak jsme v jejím úvodu sledovali hodně nepřesností. Zajímavou šanci si vytvořil Ángel Correa, jehož ale zradilo zakončení.

Brankář Courtois nakonec čisté konto taky neudržel. Sedm minut před koncem se Atléticu konečně trochu poštěstilo, když belgický brankář míč po centru Griezmanna nevyrazil ideálně a všudypřítomný Mario Hermoso ho dostal do sítě. Zkušený obránce ale do utkání promluvil ještě jednou. V rozmezí pouhých dvou minut totiž potom dvakrát zbytečně fauloval a sudí Munuera Montero ho vyloučil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Girona FC 2:1

18.09.2022 18:30

Góly: 15. Borja Iglesias (pen.), 71. Borja Iglesias - 7. Arnau Martínez

Real Betis zůstane i po tomto kole v kontaktu s vedoucí špičkou. Rozhodla o tom těsná výhra 2:1 nad Gironou, která se pro domácí nerodila vůbec lehce. Andalusané rychle inkasovali, ale obrat završili až v závěrečné dvacetiminutovce. Oba góly Verdiblancos vstřelil Borja Iglesias.

Betis nadále šlape jako hodinky a i když nedělní výkon nebyl bezchybný, podařilo se získat důležité tři body. Girona byla dle očekávání houževnatým soupeřem a od první minuty to dělala Betisu hodně nepříjemné.

Vývoj utkání samozřejmě poznamenala rychlá branka v domácí síti. Betis začal hodně vlažně a Girona pro to neměla pochopení. Gutiérrez naprosto bez problému přešel přes několik hráčů a přihrávkou napříč vápnem vysunul Arnaua Martíneze, který už v 7. minutě prostřelil Ruie Silvu. Betis se ale rychle vzpamatoval a po čtvrthodině hry bylo srovnáno. Espinosa v pokutovém území podsekl Sáncheze a sudí nařídil pokutový kop. Borja Iglesias utaženou střelou k tyči nezaváhal a vyrovnal na 1:1.

Ve 21. minutě došlo na další zajímavý okamžik, když trenér Míchel Sánchez cosi utrousil k hlavnímu sudímu a ten ho bez milosti vykázal červenou kartou na tribunu. Chvíli na to Girona zazdila gólovku, když prudkou hlavičku Carvalha zlikvidoval Rui Silva.

Reinier Carvalho byl hodně vidět a po změně stran se po jeho otočce a střele zatřásla branková konstrukce. Girona ve druhém dějství hodně zlobila a měla herně navrch, jenomže šance neproměňovala a to jí nakonec stálo body. V 71. minutě totiž pláchl obraně Katalánců Borja Iglesias a samostatný postup proměnil ve vedoucí gól.

Girona měla na odpověď ještě čas, ale Betis jí do konce zápasu do ničeho nepustil. V závěru pak odmítl pojistku Willian José a stav 2:1 se tak nezměnil.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 2:1

18.09.2022 18:30

Góly: 17. Alexander Sørloth, 29. Brais Méndez - 19. Edu Expósito

Real Sociedad dokázal na domácí půdě porazit katalánskou návštěvu a připsal si do tabulky důležité tři body. V jeho barvách se o to postaralo duo Sørloth - Méndez, z něhož se pomalu velký tahoun ofenzivy. Espanyol dokázal jen na chvíli srovnat díky trefě Expósita.

Úvodní minuty se nesly v překvapivě klidném tempu, ani jeden tým se vyloženě nehnal do šance a spíš jsme sledovali poctivou a pomalou rozehrávku. Jako první mírně zahrozili domácí, konkrétně šikovný záložník Takefusa Kubo, jehož centr se trochu překvapivě snášel pod břevno. Nakonec ale zamířil na horní síť.

Po uplynutí čtvrthodiny ale utkání nabralo slušný spád. V 17. minutě se poprvé měnilo skóre a jásali domácí fandové. Radost jim udělala rychlá akce Takefusy Kuba, který dohnal míč ve vápně a nechal se brankářem Fernándezem faulovat. Sudí ale citlivě nechal ve hře pokračovat a zkušený kanonýr Alexandr Sørloth už neměl problém doklepnout míč do sítě - 1:0.

Radost ale domácím moc dlouho nevydržela. Po necelých dvou minutách totiž hosté bleskově srovnali. Sergi Darder poslal míč z pravé strany před vápno a Eduardo Expósito zpoza vápna ranou z voleje srovnal! O pár minut později se do vzduchu pověsil opět Sørloth, jenže na Fernándeze tentokrát nevyzrál.

Povedlo se to až ve 29. minutě Braisovi Méndezovi, který dostal od Merina skvělý pas do vápna a prakticky sám před gólmanem už neměl potíže rozhodnout. I po změně stran se domácí aktivněji snažili dát další branku, jenže Espanyol pevně bránil. Paradoxně se jim málem povedlo srovnat. V 91. minutě pálil Martin Braithwaite, jenže jeho ránu dokázal Remiro vyrazit na roh!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 1:1

18.09.2022 16:15

Góly: 51. Alejandro Baena - 8. Óliver Torres

Asi očekávanou remízou skončil duel dvou pohárových účastníků Villarrealu a Sevilly. Hosté se prosadili hned z kraje zápasu díky brance Ólivera Torrese, ale po změně stran vyrovnal na konečných 1:1 Álex Baena. V závěru měl Villarreal i další šance, ale skóre se nezměnilo.

Sevilla začala na Ciutat de Valéncia lépe a už po osmi minutách se ujala vedení. Ještě než Óliver Torres rozvlnil síť, zahodil první šanci Jordán, když se mu do cesty vrhl Parejo. Hned vzápětí poslal přihrávku Isco a Óliver Torres rovnou z první uklidil balón k tyči. Na tahu byl Villarreal a jeho první velká šance přišla po spolupráci Chukwuezeho s Lo Celsem, při kterém prvně jmenovaný přihrával a druhému vůbec nesedla střela.

Ve 27. minutě zase zakroutil balón do břevna Parejo a už v závěru prvního poločasu to v ochozech zahučelo po střele Jacksona. Žlutá ponorka měla dobré šance, avšak s jejich proměňováním to bylo výrazně horší.

Unai Emery se rozhodl o přestávce nestřídat, nicméně jeho protějšek Julen Lopetegui udělal hned dvě změny a to se mu příliš nevyplatilo. V 51. minutě totiž vyrovnal na 1:1 Álex Baena. Měl přitom kus štěstí, protože přihrávku Coquelina zasáhl na poslední chvíli a náhradního brankáře Dmitroviće překonal na dvakrát.

Villarreal byl po vyrovnání při chuti ale samozřejmě si musel dávat pozor. Po hlavičce Isca o pár minut později to v ochozech jenom zahučelo. V 69. minutě střílel těsně vedle i Jesús Navas. Utkání bylo otevřené až do samotného konce a vítězství mohl na svojí stranu strhnout jak Villarreal, tak i Sevilla.

Deset minut před koncem musel VAR řešit penaltovou situaci po zákroku Tellese na Pina, ovšem Villarreal měl nakonec smůlu, protože celé akci předcházel ofsajd, což pořádně rozzlobilo trenéra Emeryho. Rozhodující branka nepadla ani v nastavení, přestože k ní měla Žlutá ponorka velice blízko. José Luis Morales však ve dvou šancí na Dmitroviće nevyzrál. Utkání dvou pohárových zástupců Villarrealu se Sevillou skončilo smírem.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Getafe CF 0:2

18.09.2022 14:00

Góly: 30. Juan Iglesias, 76. Gastón Álvarez

Poměrně překvapivý výsledek se zrodil na El Sadaru v Pamploně. Domácí Osasuna tam nestačila na Getafe, kterému podlehla 0:2. Klíčovým okamžikem bylo vyloučení Ezequiela Ávily už v průběhu prvního poločasu.

Osasuna doposud vyhrála všechna tři domácí utkání a favoritem byla i v neděli proti Getafe. V úvodní čtvrthodině měla jednoznačně více ze hry, ale šance Gómeze skončila na tyči a další loženku pochytal Soría. Přesně po půlhodině hry pak hostující Azulones udeřili. Juan Iglesias dostal přihrávku do běhu, natlačil se před obránce a prostřelil gólmana Herreru.

Inkasovaná branka byla pro domácí problém, avšak mnohem větší komplikaci představovalo vyloučení Ezequiela Ávily. Ten se na vlastní polovině dopustil zcela zbytečného faulu a po shlédnutí videa ho sudí vyloučil.

Domácí byli v oslabení a to byla voda na mlýn Getafe. Po změně stran mohl zvýšit Ünal, ovšem Soria prozatím svůj celek podržel. Čtvrthodinu před koncem Azulones odskočili na rozdíl dvou branek a výrazně se přiblížili vítězství. Duarte prodloužil dlouhý centr a Gastón Álvarez se natlačil před brankáře a z malého vápna hlavou zvýšil na 2:0.

Osasuna se sympaticky nevzdávala a ještě se mohla vrátit zpět do zápasu. Zákrok ve vápně na Cruze zůstal ze strany sudího bez povšimnutí a střela Ezzalzouliho skončila na břevně. V nastaveném čase se pak počet sil vyrovnal, když uviděl druhou žlutou kartu Luis Milla, ale na konečný výsledek už to vliv nemělo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 3:2

17.09.2022 21:00

Góly: 14. Iñaki Williams, 28. Oihan Sancet, 33. Nico Williams - 5. Óscar Trejo, 80. Falcao

Athletic Club znovu opevnil San Mamés a proti Rayu Vallecano získal vítězství 3:2. Gólově byl bohatý především první poločas, ve kterém viděli diváci čtyři branky. Jeden gól pak padl v závěrečné desetiminutovce a znamenal zmírnění hostující porážky.

Nečekaný domácí kolaps od Espanyolu (0:1) se Athleticu podařilo odčinit již minulý víkend ve venkovním souboji s Elche (4:1) a v sobotu tomu dali domácí stvrzenku výhrou nad Vallecanem.

První poločas se musel divákům líbit. Athletic totiž do něj nevstoupil vůbec dobře a už po pěti minutách prohrával. Camello se dobře zbavil Martíneze a postupoval na branku a situaci se rozhodl vyřešit přihrávkou na lépe umístěného Óscara Treja a ten uklidil balón do prázdné branky.

Domácí na nic nečekali, okamžitě přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a výsledkem bylo i rychlé vyrovnání na 1:1. Dani García vyslal pas za obranu, ten si Iňaki Williams zpracoval a v šestnáctce neomylně zakončil -1:1.

Vallecano ukázalo, že ani rychlá vyrovnávací branka s jeho psychikou nezamávala a v 19. minutě nechybělo moc, aby se hosté znovu ujali vedení. Po střele Palazóna se brankář Simon jenom ohlédl jak se za ním zatřáslo břevno. Athletic přežil velkou šanci soupeře a ve 28. minutě vstřelil vedoucí branku. Muniain přihrával pod sebe na osamoceného Ohiena Sanceta a ten poslal Athletic do vedení.

To už s Vallecanem přeci jenom zamávalo a tým z Bilbaa toho dokázal využít v podobě třetího gólu. Yeray vyslal za obranu Raya další parádní pas a Nico Williams z něho vytěžil třetí gól Basků. Domácí byli v laufu a Rayo se do konce prvního poločasu nevzpamatovalo.

Hosté měli před sebou ještě celý druhý poločas, takže nic ztraceného nebylo, nicméně proti v pohodě hrajícímu Athleticu to bylo velice obtížné. Athletic měl na kopačce i čtvrtý gól, ale Muniain si vylámal zuby na skvělém zákroku Dimitrievskiho. V 64. minutě se povedlo Rayu vstřelit kontaktní gól, jenže Camello se radoval předčasně a VAR odhalil těsný ofsajd.

Čas hostů přišel až deset minut před koncem. Centr Garcíi poslal z první do branky kanonýr Radamel Falcao a oživil šance Vallecana na bodový zisk. Athletic se ale v závěru uchýlil k ryzí defenzivě a výsledek 3:2 už nepustil.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Celta Vigo 3:0

17.09.2022 18:30

Góly: 37. Samuel Castillejo, 82. Marcos André, 90+3. André Almeida

Veledůležité tři body získala do tabulky Valencia. V domácím prostředí stadionu Mestalla přehrála 3:0 Celtu Vigo, když první branku vstřelila v prvním poločase a ve druhém využila početní převahu po vyloučení Cerviho. Mezi střelce se zapsali Samu Castillejo, Marcos André a André Almeida.

Celta chtěla Valencii hned v úvodu zaskočit a ve třetí minutě si zkoušel vymodlit pokutový kop Larsen. Pádu však viditelně přidal a sudí González pro to neměl pochopení. Také druhý výrazný okamžik prvního poločasu měli na svědomí hosté. Přímý kop Aspase pořádně protáhl Mamardašviliho, a skóre se tak prozatím neměnilo.

Až poté začala hrozit i Valencia, na malém vápně se dostal k balónu Diakhaby a Marchesínovi pomohla tyčka. Ve 37. minutě už Los Che vedli. Lino zatáhl balón do šestnáctky a přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Samu Castilleja! Někdejší ofenzivní hráč Villarrealu nebo AC Milán nezaváhal.

Valencia vedla po prvním poločase 1:0 a krátce po změně stran se snažila náskok zvýšit. Lino se po kontaktu s Aideem skácel v pokutovém území, ale stejně jako před ním Larsen pádu hodně přidal a nakonec si i vysloužil žlutou kartu za simulování.

Klíčový moment celého zápasu přišel přesně po hodině hry. Cervi zcela nesmyslně dojel Correiu a rozhodčí okamžitě vytasil červenou kartu. Celta Vigo šla do oslabení a to pro ní znamenalo zásadní komplikaci. I v početní nevýhodě si však dokázala vytvořit šanci na vyrovnání, ale Larsenovu prudkou hlavičku vytěsnil Mamardašvili.

Valencia se mohla definitivně uklidnit až pár minut před koncem, kdy se balón v pokutovém území odrazil k Marcosi Andrému a ten nekompromisní ranou zvýšil na 2:0. To už byla pro Celtu konečná a utkání se ve zbytku jenom dohrávalo. V nastaveném čase dal výsledku konečnou podobu André Almeida, jemuž přiklepl balón Guillamón a Marchesín neměl nárok. Valencia díky třem bodům poskočila do první poloviny tabulky. Celta zaznamenala druhou venkovní porážku v řadě.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Elche CF 3:0

17.09.2022 16:15

Góly: 34. Robert Lewandowski, 41. Memphis Depay, 48. Robert Lewandowski

Barcelona nadělila doma tři branky Elche, které hrálo od 14. minuty v početním oslabení. Dvěma trefami se blýskl polský kanonýr Robert Lewandowski, který působí, jako by v Barceloně hrál už věky.

Elche toužilo překvapit slavného soupeře, který už nedávno ukázal, že taky umí zaváhat. I když to bylo proti Bayernu, ale naděje umírá poslední, ne? V případě domácího Elche umřela hodně brzo. Už ve 14. minutě jí zasadil zásadní ránu vlastní hráč. Verdú totiž prohrál souboj s nabíhajícím Lewandowskim a sudí mu jakožto poslednímu hráči ukázal rovnou červenou kartu!

Hosté chvíli vzdorovali rostoucí síle Barcelony a snažili se nahradit větším pohybem absenci jednoho hráče, ale moc dlouho jim to nepomáhalo. Ve 24. minutě předvedl zajímavou akci Memphis Depay, který si elegantně připravil míč na střelu, jenže Badíu brankáře nepřekonal.

Po půlhodině zakončil zajímavou ranou celou domácí akci Jules Koundé, ale další nápor už Elche nezvládlo. Náběh za obranu v podání Roberta Lewandowského byl možná hraniční, ale prošel jak u sudího, tak u VARu, takže se polský kanonýr mohl radovat ze svého sedmého zápisu v sezoně!

Elche definitivně kapitulovalo ve 41. minutě, kdy ani bránící Nwankwo nedokázal udržet střílejícího Memphise Depaye a nizozemský útočník pálil levačkou pod břevno. I tento zásah musel posvětit VAR, ale nakonec neměl námitek a Blaugranas vedli o dvě branky.

VAR a barcelonské góly by bylo téma samo o sobě, další zásah Barcelony v podání Pedriho totiž nebyl uznán kvůli ofsajdu Lewandowského. Zaplněný stadion Camp Nou, na němž se dnes tísnilo více než 85 tisícovek fanoušků, sledoval atraktivní utkání i po změně stran. Netrvalo totiž dlouho (přesně tři minuty), než dala Barcelona třetí regulérní gól.

Duo Memphis Depay - Robert Lewandowski dávalo hostující obraně dost zabrat. Depay na sebe natáhl dva protihráče a nahrál volnému Lewandowskému, který stál zase jednou tam, kam se dokutálel míč. V poslední fázi hry se ještě do šancí dostali Ferrán Torres s Araújem, ale gólem už jejich pokusy neskončily. Elche odjíždí z Katalánska se třemi inkasovanými góly, přičemž za časů před VARem by rozdíl byl zřejmě ještě mnohem vyšší.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - UD Almería 1:0

17.09.2022 14:00

Góly: 25. Pablo Maffeo

Mallorca v domácím utkání zabrala a porazila návštěvu z Almeríe o jednu branku. Tu měl už v pětadvacáté minutě na svědomí Pablo Maffeo, který zůstal jediným úspěšným střelcem ostrovního týmu. Ten se díky tomu posouvá na současné 8. místo.

Domácí Mallorca šla do utkání s Almeríí jako favorit a svou roli začala potvrzovat poměrně rychle. Jako první se do šance hnal záložník De Galarreta, jehož ránu musel brankář Fernando vyrážet na roh. Krátce po něm vyzkoušel jeho pozornost ještě Vedat Muriqi, opět neúspěšně. Scházely mu centimetry.

Po pětadvaceti minutách už se ale skóre měnilo. Centrovaný míč od Copeteho nešťastně přizvedl obránce Brandáriz přímo do běhu Pablu Maffeovi, který hlavou prostřelil brankáře Fernanda. První půli pak zakončil Muriqi, který ale ve skluzu mířil nad bránu.

Sebevědomí domácích rostlo a důkazem může být i situace z 58. minuty. Brankář Rajković si elegantně obhodil napadajícího Ramazaniho, který se mu snažil vypíchnout míč. Pak sice napálil soupeře, od něhož se balon odrazil těsně vedle čáry, ale pro Mallorcu to nakonec dobře dopadlo, stejně jako celé utkání.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Cádiz CF 0:1

16.09.2022 21:00

Góly: 90+2. Álvaro Negredo

Estadio Municipal José Zorrilla byl mnohokrát svědkem lepší podívané, než co předvedly v páteční předehrávce týmy Valladolidu a Cádizu. Nudné utkání by asi zasloužilo remízu, avšak v závěru vystřelil Cádizu tři body Álvaro Negredo. Pro hosty to byly první body do tabulky a rovnou všechny tři.

První poločas diváky ani trochu nepotěšil. Snad jen příznivci ryze defenzivního fotbalu si přišli na své. Jediným zajímavějším okamžikem se stal volný přímý kop v podání Péreze, který skončil ve zdi a to na samotném sklonku prvního poločasu.

Bohužel ani druhá půle nebyla v tomto směru lepší. V 56. minutě hlavičkoval doprostřed branky Plaňo a i když s tím měl Ledesma problémy, balón zkrotil. Následně pokračovaly nudné pasáže, ve kterých neměl nikdo navrch až se utkání přehouplo do svého závěru.

Zřejmě i remíza 0:0 by byla pro Cádiz dobrým odrazovým můstkem, avšak nakonec stálo při hostech štěstí. V nastaveném čase načechral balón do šestnáctky Zaldúa, brankář Asenjo vyrobil hrubou chybu, když šel z branky a na balón nedosáhl a před Álvarem Negerem zívala prázdná branka. Zkušený útočník jí samozřejmě trefil a Cádizu zajistil vůbec první tři body do tabulky.

Valladolid po druhé v řadě prohrál a po šestém kole se může ocitnout v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid660017:618
2.FC Barcelona651018:116
3.Real Betis650110:415
4.Athletic Bilbao641112:413
5.CA Osasuna64027:512
6.Villarreal CF632110:211
7.Atlético Madrid631210:610
8.Real Sociedad63127:810
9.Valencia CF630310:59
10.RCD Mallorca62226:78
11.Girona FC62137:77
12.Rayo Vallecano62137:87
13.Celta Vigo62138:137
14.Getafe CF62136:127
15.Sevilla FC61237:115
16.UD Almería61144:74
17.Espanyol Barcelona61147:124
18.Real Valladolid61143:114
19.Cádiz CF61051:143
20.Elche CF60152:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (193)

Přidat komentář
dextroza_m

Nudaaa

Reagovat
valloire

Reagovat
Kongo

Ještě trošku ustalit výkony a musím říct, že Valencia směřuje dobrym směrem. Hlavně už v týmu nenj žádný toxic hráč a náklady jsou fakt minimální.

Reagovat
aurelio

Nepôsobí to úplne zle, ale aj tak je veľmi smutné, za aké sumy odchádzali kľúčoví alebo perspektívni hráči... iné kluby by dokázali niečo vytrieskať aj za Čeryševa a my predáme ešte aj Solera s Ferránom hlboko pod cenu

Škoda, že neboli peniaze na Aldereteho alebo Denayera, nebyť Diakhabyho, tá základná zostava by bola celkom fajn

Reagovat
smazaný uživatel

No na druhu stranu Diakhaby hraje docela dobre, mozno z neho este bude dobry stoper

Reagovat
LAM

Poklidném zápas,kterej se ve 2 poločase jen dohrával.

Chtělo by to zapracovat na koncovce,protože toho hodně spálíme a teď se modlit,aby se na repre nikdo nezranil.

Reagovat
blaugrana

Ak Jezis da, tak Balde bude barcelonsky Davies

Reagovat
Rattlesnake

trošku by ještě potřeboval zesílit, ale s odehranými zápasy je lepší a lepší.

jenom na jordim se jaksi začalo smrákat.

Reagovat
blaugrana

Jordi, Pikej, Bus a Roberto by mali krutit poslednu sezonu

Reagovat
Gazdo

Fuha tak to asi je moc. Phonsie dost tazi z toho ze je rychlejsi ako Bolt a potom ked k tej rychlosti prida clovek aj nejaku techniku tak je to ako cheat. Ale Balde je super a rastie nam potencialne klenot. Len ten Davies je iny typ hraca

Reagovat
blaugrana

tak Balde je tiez fukin fast...len este zamakat na pozicnej hre, techniku ma obstojnu a pude to

Reagovat
Kongo

Almeida a Lino hrají výborně. Jen škoda, že s těmito výkony Lino u nás těžko zůstane.

Reagovat
aurelio

Zostane ťažko, ale zároveň s takýmto štýlom sa do Atletica vôbec nehodí

Reagovat
LAM

Jinak 85000 lidí na Elche

Barca letos opravdu táhne

Reagovat
sokar

Rayo, Valladolid, Elche vsetko nad 80tis

Najnizsia domaca navstevnost bola zatial proti Plzni 77500, velmi slusne cisla vzhladom na superov

Reagovat
Jandy92

Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas, velký palec nahoru Rayu za to, že nepřijelo na San Mamés zaparkovat autobus jako naprostá většina týmů ze spodní poloviny tabulky a nakonec to byla zábavná jízda nahoru dolů, včetně asi 4 (?) neuznaných gólů. Každopádně Iraola v Rayu odvádí dobrou práci. Williamsové dnes opět nezastavitelní.

Reagovat
Rattlesnake

valverde

Reagovat
Phillipinho

Valverde je proste frajer

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Reagovat
Salfovic

Jako, že tam vyházeli sedačky ?

Reagovat
Diskostu

Ancelotti na atletiku väčšinou prehráva...Niekedy bol real silný v štandardách teraz je neškodný...Ramos Pepe Bale Ronaldo to bola sila vo vzduchu...Alaba nie je hlavičkar a Militaovi niečo chyba nemá také reakcie aj keď fyzičke parametre áno....Rudiger by to mohol zlepšiť no ten nehravá. Jediná cesta Realu sú protiútoky aj keď myslím že Atleti budú hrať betón tak nebude nato priestor...ak sa Atletiku podarí dát prví gol bude po zapase.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
misinho7

9/9 win. Crazy to by ma veru nenapadlo aj po tom double.

Pokracujeme

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Jackmaker1989

Klasika bezmozci Atleti. Ako ten Reinildo mohol dohrat nechapem a Hermoso dobry picus.

Reagovat
Ángel di María 22

Vamos

Zatim od zacatku sezony vsechny zapasy vyhra. Takovyhle vstup do sezony nepamatuju. Navic Carlo rotuje, to je teprv ukaz.

Po pauze se snad uz vrati Benz. Nicmene Rodrygo solidne zastoupil.

Reagovat
Kokesh

Asi jediný kvalitní záskok za Karima, ale zádama k bráně je to slabý. Ale všechno lepší než Hazard...

Reagovat
Ed_Hazard

Rozhodca dnes hrac zapasu tvl.

Reagovat
Kokesh

Simeone dopadne jako Mou. Ten se bude trápit ve své hlavě, žádný posun, jen křivka dolů...

Reagovat
Diskostu

Courtoius nikdy neudrží čistý štit Zbytočne komplikácie na konci Reinilda kludne mohol vylúčiť, Hermosa nie.

Reagovat
madridcan

My sme skromní...nám stačí keď udrži čiste konto trebars proti neviem...Liverpoolu?

Reagovat
One-Real

Ten Simeoneho odchod bez podani ruky Carlovi tak nejak dokumentuje soucasny Atletico. Driv tam tech prasat meli jeste vic (u nas to byvalo to same, nez nekdo vyskoci), ale ten tym mel jasnou herní tvar a clovek je respektoval. Tohle .

Reagovat
Ángel di María 22

Simeone ale ty podani ruky uz hodnekrat vysvetloval. Myslim, ze si podava pred zapasem, ale po nem ne. Mne to sice prijde ujety, ale pry to nema s vysledkem nic spolecnyho.

Reagovat
One-Real

Tak jestli jo, tak chapu. V ty kombinaci s Carlovym mavnutim komicky.

Reagovat
Mateo16

Najvtipnejšie je ze z 11stky tam boli 3 odchovanci Realu ( Morata, Llorenthe, Hermoso )

Reagovat
Xavi

Dělá to tak pořád. Podá si ruku před zápasem a pak na tiskovce.

Reagovat
2miguel1

To Atletiko bolo nejake riedke. Tak to vyzerá, že o to tretie miesto bude bojovať Ernesto

Reagovat
Ed_Hazard

Myslis Fede.

Reagovat
2miguel1

Valverde s Athletic. Barca Real asi nebudu mat konkurenciu tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Však Athletic trénuje Federico, Ernesto hraje za Real. Máš to trochu domotaný.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Xavi

Zrovna ty to nevíš?

Reagovat
Ed_Hazard

Vid dolu vacin

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

Ne, Ernesto trénuje Athletic a Fede hraje za Real.

Reagovat
vacin

Jo ale včera celý první poločas jeden komentátor pořád říkal na Fedeho, že je to Ernesto Valverde než ho druhý opravil

Reagovat
Xavi

Aha.

Reagovat
CHONG

9/9 Carlo je prostě neskutečný frajer. A samozřejmě nesmím zapomenout poděkovat hlavnímu maskotovi. Diskostu, kámo, díky moc a přijď zas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Špíny.

Reagovat
Salfovic

Nemá tak hopsat.

Reagovat
ciernyribiz

a preco by nemohol?

Reagovat
janinho

tam sa nikdy nič nezmeni... proste zakomponované nuly. to video kde celá tribúna este na V.Calderona spieva "choral" že "Marcelo je opica je tuším este stále na YT

Reagovat
misinho7

Zatial je to parada o to viac ma sere ze cez sezonu su tie MS. Mam taky tusak ze do MS nam to pojde v nejakom podonom duchu ale potom sa to cele dost rozbije...

Reagovat
Kixi Syhimour

Real dost slušné

Reagovat
misinho7

Ale s tym Casemirom to bol zas paradny obchod. 30r hrac za 70 melonov a priviedli sme top mladika za trosku vyssiu sumu ktory viacmenej skoro hned zapadol do tej zalohy a pokracujeme v jazde.

Reagovat
M.Vaza

Reagovat
MarcoBanco

Súhlas Ešte som zvedavý na vyraďovaćku v LM, keď to bude už o nervy, ako to bude zvládať.. Sem tam to Caseho zaprasenie bolo potrebné

Reagovat
M.Vaza

Skvěle týmově odbojováno, ta ofenzíva jakmile zapne, to je radost pohledět. Škoda těch prasáren, čekal jsem kdo to nedohraje, hlavně to koleno Fedeho nevypadalo dobře. Simeone by potřeboval nějakou novou výzvu, ale s tím jeho platem, nereálné.

Reagovat
Israha

Konzistentnost Rodryga a produktivita Valverdeho to posílají oproti loňsku na ten vyšší level. A Casemiro mi možná bude chybět, až tam někdy nepůjde dotlačit vítězný gól či nikdo neudělá klíčový skluz za vystoupivšího stopera, ale aktuálně mi chybí snad jen jakožto madridská ikona, nicméně rozhodně ne jako fotbalista.

Reagovat
madridcan

Keď Tchouaménimu nejebne v skorom veku ako jeho kolegovi z repre, ktorý ma rád trasu Manchester-Turín, tak to bude svetová trieda...tam sa nedá nič vytknút. Ten chlapec je inde a čo je najlepšie, tak aj čo sa týka reprezentácie, má v tíme mentora a čo sa týka postu, tak Modrič s Kroosom mu tiež majú čo povedať.

Snaď si neuletí, lebo takto dole sánku pri jeho poste som dlho nemal

Reagovat
Tomik111

Jeho největší výhra a současně asi i Realu v tomto směru je odchod Caseho.

Reagovat
Phillipinho

Real zaslouzene no. Hrajou ten svuj udrzovaci styl se skvelou defenzivou a smrticimi brejky. Atletico si nebylo schopny vytvorit normalni sanci ze hry. Skoda, ze musel hrat Felipe, protoze to bohuzel neni fotbalista pro nejvyssi spanelskou soutez.

Vinicius je vybornej hrac, ale teda horsiho cloveka v La Lize snad momentalne neni. Provokuje, pak se vsem vysmiva do ksichtu, simuluju a kdyz udela faul on, tak gestikuluje at se rychle zveda. Ble

Reagovat
Phillipinho

A teda atmosfera naprosto libova. Lepsi fanousky si nemuze Atletico prat. Takhle ma vypadat podpora tymu a bourliva atmosfera na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si lepší fanoušky než tyhle teda představit dokázal https://twitter.com/tjcope/status/1571557257757835272?s=20&t=LgyIdXf9r2io6v6EC73pqQ

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Kenneth

A to jejich vypiskavani Courtoise 20 let potom je taky vtipny, hlavne v kontextu toho ze maji na soupisce ctyri odchovance Realu.

Reagovat
Phillipinho

Tak tam jde predevsim o to, jak se Courtois chova smerem k fanouskum Atletica po prestupu do Realu. Prohlaseni, jeho reakce na socialnich sitich a podobne. By mu meli po tomhle vsem tleskat nebo co?

Reagovat
Kenneth

A jak se k nim chova na socialnich siti prosimte? Courtois byl v Atleticu 3 roky a k tomu jeste na hostovacce. Neni to odchovanec a nic Atleticu nedluzi a pritom je vypiskanej uz ctvrty rok po sobe.

Reagovat
Phillipinho

Nechce se mi to ted dohledavat. Reaguje tam na ne napriklad tak, ze posila svoji fotkou s trofeji Ligy mistru a tak. Takhle se profesional podle me nechova. Ale tak jestli to tobe prijde v pohode...

Je to hlavne vtipny po tom, co kdysi delal tohle

https://www.youtube.com/watch?v=kXx19LnbUeA

Reagovat
Kenneth

Tak pokud tam na nej reaguji takovy jedinci, co nazyvaji Marcela nebo Viniciuse opici, tak to je to nejmensi jak jim muze odpovedet.

Reagovat
Kokesh
Reagovat
Phillipinho

Jo to je hnus. Tahle parta nema na Metropolitanu uz davno co pohledavat.

Reagovat
Ingimir

Atletico sa nejako dohodlo s Barcelonou ohladne Griezmanna či čo sa stalo že hral od začiatku?

Reagovat
Billy McClane

Pre Atletov zapas roku, to sa dalo cakat.

Reagovat
vacin

Ten teď do konce října nenastoupí ani na minutu

Reagovat
madridcan

Ako som sa smial Simeonemu komentáru, že je lepši ako žolik...tak on podľa mňa je vážne lepší ako žolik

Nesledujem Atletico, ale premotivovaný Morata s Hermosom mohli byť určite lepšia voľba ako Griez s Joam.

Griez ma najviac zaujal hádanim sa o mieste priameho kopu a Joaov štýl po striedaní ,,Mám to v piči, idem si po ľad."

Reagovat
Phillipinho

Felix byl evidentne nasranej a ne ze to ma v pici At uz kvuli stridani anebo kvuli zraneni.

Reagovat
Kenneth

Jeste aby nebyl, kdyz musi nejlepsi fotbalovy roky hrat v Atleticu.

Reagovat
DreamTeam

Tak to byla jeho volba. Takže může být nasraný sám na sebe.

Reagovat
madridcan

Tak videl sa ako Cristiano

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Phillipinho

Jako libi se mi, ze lidi pisou po vcerejsku at jde jinam, kde se bude hrat lepsi fotbal, pritom vcera melo Atletico vetsi drzeni mice, presovalo na souperovo polovine, vice strel na branu. Ve vsechn ofenzivnich statistikach lepsi. Ale stejne to vzdycky bude Cholovo chyba, ze Felix nenaplnuje ocekavani

Reagovat
Kenneth

A co s tim ma spolecnyho vcerejsek? Atletico hraje uz x let celkove odporny fotbal.

Reagovat
Visca el barca

Vy taky.

Reagovat
LAM

No zrovna po včerejšku, kdy jste celej druhej poločas betonovali a ani nevystřelili na bránu.....

Reagovat
Kenneth

Hrali jsme bez nejlepsiho hrace na kterym stoji cela ofenziva a do toho jsme vedli 2:0.

Reagovat
madridcan

Kľudne ti to poviem aj na Barcelonu a pochválim ju. To píšem najprv, aby som nevyzeral ako zaujatý, ale Real úplne zjedol celé Atletico.

Hrali to, čo potrebovali. V derby chceš na koho robiť ramená? A akosi si prehliadol, že zostavou do zápasu išlo totálne priposraté Atletico.

Ale to sa Ti už nehodí že?

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

lebo ked vyhravas v derbi vonku 2:0 tak ides stylom vsetko do utoku aby potom nemuseli fanusici cules picovat na diskusii...hrali to co potrebovali a vyhrali..

Reagovat
misinho7

*derby

Reagovat
Kokesh

Njn, co by jsme dali za to, plácat se po ramenou po pravidelné prohře s Bayernem, chlacholit se jak se hrálo atraktivně a kolik se vytvořilo šancí...

To je přeci víc, než výhra.

Reagovat
misinho7

niekto vyhrava trofeje a niekto sa placa ze hral dobre ale prehral...ale tak to je taka klasika

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kolikrát má vystřelit na bránu, aby drtivě zvítězil.

Reagovat
pantondavo

Ale furt lepší takhle hrát za stavu 2:0 než 0:0 od začátku, ne?

Reagovat
Phillipinho

Me tohle uz moc nebavi poslouchat no. To je furt kolem dokola

Reagovat
madridcan

Tak začni čítať po sebe, jednoduché

A keď ťa to nebaví počúvať, tak si nájdi takých kamarátov, ktorí ti pri tvojich názoroch neuteču...Gombitová trebars

Reagovat
Phillipinho

Ja ti nerozumim.

Reagovat
madridcan

Tak potom sa chápeme

Reagovat
Fairplay

přesně, od vzestupu Atlética už skoro 10 let nazpět nikdy nevykopali vůbec nic aktivním fotbalem, čest jednotlivým zápasům potvrzujícím pravidlo..

Reagovat
madridcan

Ty buď taký dobrý a čítaj niekedy

Napísal si vlastne to, čo som písal ja a akosi ti ušlo ,,po striedaní"

Ale ty furt svoje. Nešahajte mi na Atletico

Reagovat
Visca el barca

Real zatím poměrně v klidu vítězí, na druhou stranu je to dost neatraktivní. Letos to bude souboj do samého konce. Každopádně Vinicius je šílený píčus, na něj se bude za chvilku pískat všude ve Španělsku tak jako na Cristiana.

Reagovat
LAM

Po repre pauze každý tři dny a ten kalendář je brutální.

Nejdříve Mallorka venku a pak Inter(A),Celta(H),Inter(H),Real(A),Villareal(H),Athletic(H),Bayern(H),Valencia(A)...

Reagovat
Visca el barca

Taky máme šíři kádru daleko lepší než Real. To zvládnem.

Reagovat
Kenneth

Vzdyt Real nema kvalitne zdvojenou jen jednu pozici a to je druhy utocnik a dejme tomu druhy golman. Takze kde presne jste na tom lepe?

Reagovat
misinho7

v ich hlave samozrejme

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
ciernyribiz

Lunin je kvalitny golman

Reagovat
Visca el barca

V Útoku. Zálohu máme taky lepší. V obraně jste na tom lépe vy.

Reagovat
misinho7

v com mate akoze lepsiu sirku zalohy? Modric, Kroos, Tchouaméni, Valverde, Camavinga, Ceballos. Toto mi veru nepride ako slaba sirka zalohy a nehovorim ani o tej kvalite kde to Carlo rotuje jedna radost a stale sa vyhrava.

Reagovat
Visca el barca

Tak dle mě jsou Frenkie, Gavi, Pedri, Kessie a Bus lepší než ta vaše skvadra no

Reagovat
misinho7

ok

Reagovat
valloire

co vyhráli?

Reagovat
Kenneth

Hlavně ten Kessie a Bus

Reagovat
Kenneth

Mimochodem dva členové te "skvadry" mají stejné titulu v LM, jak vy za celou historii hlupáčku.

Reagovat
Visca el barca

To neznamená, že dnes už nejsou Frenkie s Pedrim lepší než Kroos ty rozumbrado. Na podzim vás opět rozeberou neboj.

Reagovat
Kenneth

Tak schvalne popis jak si k teto analyze dosel.

Pokud si dojdeme pro double a vy maximalne tak pro "trofej" za vitezne Clasico, tak mi to vubec vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě baví, že ačkoli si Real "došel" od roku 2010 pro celé 4 tituly a třeba v dávných sezonách 17/18 a 18/19 smrděl na třetích místech se ztrátou 17 a 19 bodů a 20/21 se nechal obrat o titul městským rivalem, tak místní bělouši najednou dělají z titulu nějaké každoroční pravidlo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

Meli bychom to automaticky zabalit uz pred sezonou.

Reagovat
valloire

mě zase baví, když máte povedenou desetiletku, že předtím nic nebylo, ani to, že Barca vyhrála jeden titul za 32 let

Reagovat
Visca el barca

To tady nikdo neřeší. Já z vašeho týmu nijak odvařen nejsem. Loňská LM byla luck. Letos si titul vezmeme zpět. Lewy nám ho vystřílí.

Reagovat
valloire

LM Realu je vždycky luck.

Reagovat
Jordi Alba

Musíš se umět narodit do úspěšného období.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pantondavo

Hej aspoň trolte kvalitně, ne jak v první třídě

Reagovat
Diskostu

Pri všetkej úcte, to snáď nemyslíš vážne

Reagovat
LeonardoUžoa

Blázen

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
valloire

ZÁLOHU?

Reagovat
technecium

tam mate samy duchodce

Reagovat
CHONG

Jediný "důchodce" je Modrič a i tak je lepší než kdokoliv z vaší zálohy

Reagovat
monkej

aj ked deti v barcelonskej zálohe sú extrémne talentované a pokiaľ sa nepokazia, tak myslím, že v budúcnosti budú mať v zálohe navrch nad Realom.

Reagovat
Visca el barca

si povíme až vás na podzim vyklepnem.

Reagovat
misinho7

nj a nakonec to zas bude vasa jedina trofej

Reagovat
Visca el barca

Letos vyhrajeme titul.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

sám si důchodce

Reagovat
pantondavo

Samý? Myslíš dva?

Reagovat
Visca el barca

Stačí se podívat na Transfermarket. Hodnota naší zálohy je prostě vyšší. Vám skončí jeden Luka a jste v prdeli

Reagovat
Mishko

tak v tom pripade, ze berieme ciastky z transfermarkt, mame utok +- 2krat lepsi ako vy alebo tu sa ti uz tento nezmysel nehodi?

Reagovat
misinho7

jezis ale sak to je visca a jeho hype, vsetci ich hraci su najlepsi a real je vzdy sracka co nahodne vsetko vyhra..klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna vec, transfermarkt je ultimatni pravda. V tom pripade Vinicius > vsichni vasi utocnici a Rodrygo > Lewa.

Reagovat
Kenneth

Tak timhle si ty svy kravine dal tresnicku.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Prej dost neatraktivní, ty na to asi nekoukáš, co?

Reagovat
LAM

Po repre pauze každý tři dny a ten kalendář je brutální.

Nejdříve Mallorka venku a pak Inter(A),Celta(H),Inter(H),Real(A),Villareal(H),Athletic(H),Bayern(H),Valencia(A)...

Reagovat
ciernyribiz

skus to napisat este raz mozno ten kalendar potom nebude taky brutalní

Reagovat
LAM

Po repre pauze každý tři dny a ten kalendář je brutální.

Nejdříve Mallorka venku a pak Inter(A),Celta(H),Inter(H),Real(A),Villareal(H),Athletic(H),Bayern(H),Valencia(A)...

Reagovat
ciernyribiz

predstav si stale je rovnaky tak este raz

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Raul=Real

S kým očakávaš zaváhanie? Seriózne sa pýtam

Reagovat
madridcan

Ja ti seriozne poviem, že z tých deviatich zápasov keď budú mať 15 bodov, tak budú radi, že su radi

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
vagneris

Mallorca 0:4

Inter 0:2

Celta 3:0

Inter 4:1

Real 1:5

Villarreal 4:1

Athletic 3:0

Bayern 4:2

Valencia 1:3

Reagovat
valloire

to není manager

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
pantondavo

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
CHONG

Jinak klidně můžeme pískat konec - Titul, Evropa, Sestup, Postup - všechno celkem ideální

Reagovat
Israha

Osasunu v EL jsi přehlédl nebo je tam fakt chceš?

Reagovat
CHONG

Nevadila by mi tam. Aspoň by to bylo osvěžení. Ono, když se tam dostala Geta, tak se tady naříkalo, jaká to bude ostuda a nakonec postoupili ze skupiny, vyřadili Ajax a byli rovnocenným soupeřem Interu... Třeba by si Osasuna počínala podobně

Reagovat
Israha

Nesdílím stejný pohled, ale chápu.

Reagovat
Jordi Alba

Osasuna hlavně by měla bejt příklad pro všechny týmy, co postoupí do LL, hrajou pěkně fotbal, mají solidní tým, nejsou to betonáři typu Cádiz. I teď v 10 byli proti Getafe lepší, bohužel pro ně rozhodčí nepískal úplně rovinu. Podobná klauniáda jako potom Betis x Girona. V době videa je tohle sledovat opravdu k populání.

Reagovat
Jordi Alba

Popukání.

Reagovat
Israha

Jako já je cením, dělají kvalitní práci. Ale pohárové mužstvo to prostě není.

Reagovat
Jordi Alba

Jestli se Realu rozstřílí ještě Rodrygo, tak to bude hodně zajímavý. Konečně by mohla bejt sezóna, kde bude boj o titul.

Reagovat
Diskostu

Jak pozerám na Modriča tak Xavi z Iniestom v top forme sú oproti nemu jak amatéri. Toho len ťažko niekto nahradí...

Reagovat
LeonardoUžoa

Mohl by Pedri přejít k Realu.

Reagovat
Kily8

Reagovat
sylarko

dobry pokus o troll. xavi s iniestom bola najlepsia zaloha v historii

Reagovat
vacin

Neříkám, že Barcelona ty výsledky nemá super, ale váš optimismus bych zatím krotil.

12,8,18,15,19 a 20 to jsou pozice týmu po 6 kolech, se kterými jste hráli....

Reagovat
2miguel1

Prvych 10-12 kôl este moc nepozeraj na tabulku. Boli tam tazke zapasy na Anoete či v Seville. Ten herný prejav Barcelony je extremne dobrý

Reagovat
Ed_Hazard

Socky a Sevilla sú dosť neškodní (zatiaľ. Tie výsledky nevypovedajú o ničom. Konečne poriadna previerka pre vás začne v 9. kole. Som zvedavý koľko bodov vyťažíte z tých 4 po sebe idúcich zápasov (Real, Villareal, Bilbao, Valencia). Tipujem a zároveň aj dúfam , že max 7.

Reagovat
Kluivert9

A s kým že zázračným hrál Real?

Reagovat
Billy McClane

Len poukazal na fakt, ze superi Realu su v tabulke vyssie ako superi Barcelony.

Barca

8, 12, 15, 18, 19, 20 = 92

Real

3, 7, 10, 13, 16,17 = 66

Naozaj tam nevidis ten rozdiel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl...zkusil bych třeba i spočítat a porovnat průměrný věk těch týmů, k tomu přidat absence, trefení sestavy trenérem, započítat zprůměrovanou hodnotu na TM za posledních pět let a poměr bílé barvy v součtu domácích a venkovních dresů, to by taky mohlo vnést trochu světla do této velice důležité problematiky, zvané honění pera po šesti kolech.

Reagovat
2miguel1

18:1 skore a predvadzana hra hovori sama za seba. Ale je to dobre znamenie, lebo ak by sme mali po tych istych superoch o par bodov menej s horsim skore, nikto by nepisal

Reagovat
Kluivert9

Vzhledem k minimálním bodovým rozdílům mezi týmy bude po příštím kole zase všechno úplně jinak. Tak k čemu to je?

Reagovat
rominhoFCB

Dohoda s Inigom Martinezom

Barca má predbežnú dohodu s obrancom Athletic Bilbao, že s klubom podpíše zmluvu na budúce leto

Inigova zmluva s Bilbaom vyprší v roku 2023 a Xavi dal súhlas na operáciu

@mundodeportivo

Reagovat
LAM

Pokuď v létě odejde Pique, tak jako zkušenej stoper zadarmo proč ne.

Reagovat
Jordi Alba

Ten je s náma dohodnutej tak od sezóny 13/14, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Sergio Busquets confirmol, ze je to jeho posledna sezona. Podla Munda Xavi povedal, ze nahrada bude Frenkie. Zaloha Dirigent Kreativec a Mašina resp Frenkie Pedri Gavi by bola, k nim Seidu Keita Kessie, no koho este po odchode Sergia?

Reagovat
Lemiux66

Me se vzdycky hrozne libil Weigl, ale aktualne mne nedava smysl.

Reagovat
Kluivert9

Nikoho

Pedri - De Jong - Gavi

Torre - Nico - Kessie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele