6. kolo
17.09.2022 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Pablo Maffeo (© AFP)

Mallorca si bez potíží poradila s mdlou Almeríí

Mallorca v domácím utkání zabrala a porazila návštěvu z Almeríe o jednu branku. Tu měl už v pětadvacáté minutě na svědomí Pablo Maffeo, který zůstal jediným úspěšným střelcem ostrovního týmu. Ten se díky tomu posouvá na současné 8. místo.

Domácí Mallorca šla do utkání s Almeríí jako favorit a svou roli začala potvrzovat poměrně rychle. Jako první se do šance hnal záložník De Galarreta, jehož ránu musel brankář Fernando vyrážet na roh. Krátce po něm vyzkoušel jeho pozornost ještě Vedat Muriqi, opět neúspěšně. Scházely mu centimetry.

Po pětadvaceti minutách už se ale skóre měnilo. Centrovaný míč od Copeteho nešťastně přizvedl obránce Brandáriz přímo do běhu Pablu Maffeovi, který hlavou prostřelil brankáře Fernanda. První půli pak zakončil Muriqi, který ale ve skluzu mířil nad bránu.

Sebevědomí domácích rostlo a důkazem může být i situace z 58. minuty. Brankář Rajković si elegantně obhodil napadajícího Ramazaniho, který se mu snažil vypíchnout míč. Pak sice napálil soupeře, od něhož se balon odrazil těsně vedle čáry, ale pro Mallorcu to nakonec dobře dopadlo, stejně jako celé utkání.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele