LaLiga - preview 6. kola: El Derbi Madrileño

16.09.2022, 09:57, aktualizováno 18.09.2022, 09:27
Previews
Wanda Metropolitano (© AFP)
Real Madrid se představí na Wanda Metropolitano proti městskému rivalovi Atléticu, ve hře je návrat na vedoucí příčku LaLigy. Sevilla musí zabrat proti Villarrealu, zatímco Betis potvrzuje pozici proti Gironě...
Real Betis - Girona FC  (neděle 14:00)
Jasného favorita bude mít nedělní duel mezi Realem Betis a Gironou. Domácí se po pohárovém představení s Ludogorcem musí zase přeorientovat na LaLigu, kde se jim v této sezoně daří. Verdiblancos vyhráli čtyři z pěti duelů a na čele pronásledují oba giganty Real Madrid s Barcelonou. Nad očekávání si vede i osmá Girona.

Pouze obhájce titulu a vítěz Ligy mistrů Real Madrid dokázal v letošní sezoně Betis porazit. Nikomu jinému se to nepodařilo a to ani v Evropské lize. Po dvou zápasech mají Verdiblancos plný počet bodů a vzýván je především zkušený kouč Manuel Pellegrini. Tomu se podařilo vytvořit soudržný tým, který dokáže táhnout za jeden provaz. Pokud Betisu vydrží forma, může to letos dotáhnout hodně daleko.

Po čtvrtečním vítězném zápase s Ludogorcem čeká na Pellegriniho svěřence Girona. Na první pohled je favorit jasný, ovšem katalánský celek není radno podceňovat. Ve všech zápasech, ve kterých prohrál, padl jen těsně a nebyl horším týmem. Naposledy se Girona vytáhla v souboji s Valladolidem, který porazila 2:1.

Nováček je na slušném osmém místě tabulky a tuto příčku by rád udržel. Betis prohrál s Gironou jen jednou v roce 2010. Tehdy hrál i Betis druhou nejvyšší soutěž. Naposledy se pak oba celky potkaly před třemi lety a Betis obě střetnutí vyhrál o gól.

Betis bude určitě bez Víctora Camarasy, po operaci kotníku si letos už nekopne Juanmi a Nabil Fekir, Youssouf Sabaly a Victor Ruiz zůstávají na pochybách. Manuel Pellegrini oproti pohárovému zápasu s Ludogorcem obmění sestavu, což ale nebude mít na roli favorita vliv. Ani Girona nebude kompletní a obejít se musí bez Cristhiana Stuaniho a Ibrahima Kebeho, mimo hru je i Borja García.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Felipe, Pezzella, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Henrique, Canales, Rodri - Iglesias
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Espinosa, Juanpe, Bueno - Martinez, Garcia, Romeu, Gutierrez - Reinier, Castellanos, Riquelme
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.75 - 5.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Ofenzivně laděné utkání slibuje bitva dvou pohárových účastníků a aspirantů na první čtyřku Villarrealu a Sevilly. O mnoho spokojenější může být zatím Žlutá ponorka, která poprvé narazila teprve minulý týden, ale stále se drží v popředí. Vyloženě propadákem je dosavadní účinkování Sevilly, i když i tady se po minulém víkendu snad blýská na lepší časy.

Villarreal minulý týden poprvé v novém ročníku LaLigy prohrál, ale důvod k panice to není. Svěřenci trenéra Unaiho Emeryho padli na půdě skvěle hrajícího Betisu, nicméně ve čtvrtek v Evropské konferenční lize si to okamžitě vynahradili. Villarreal zvítězil v izraelské Beer-Shevě 2:1 a po dvou zápasech ve skupině zůstává stoprocentní.

O poznání hůře si vede Sevilla, od které se každoročně čeká boj o nejvyšší příčky. Rojiblancos vůbec poprvé zvítězili až v minulém kole na Espanyolu. Do té doby se tým trápil a to i v Lize mistrů, kde ještě nevyhrál. Sevilla po úvodním debaklu od Manchesteru City (0:4) vyšla střelecky naprázdno i v Kodani (0:0) a s jejími postupovými ambicemi to před dvojduelem s Dortmundem nevypadá vůbec dobře. "Máme před sebou ještě čtyři zápasy v Lize mistrů a budeme tvrdě bojovat, abychom se dostali do další fáze," prohlásil Julen Lopetegui.

Trenér Julen Lopetegui zůstává klidný, koneckonců nic jiného mu asi ani nezbývá. Zápas na Espanyolu ukázal, že směrem dopředu má Sevilla pořád ohromnou kvalitu, byť dokonalé to rozhodně nebylo. Mnohem víc se pak čekalo od letní posily Isca z Realu Madrid. "Pořád není na své nejlepší úrovni. Bude představovat novou éru Sevilly, ale je potřeba zapracovat na osobnosti a sebevědomí. Na mentalitě, se kterou je nutné jít do hry. Někteří hráči stále nejsou v dobré formě," povzdechl si kouč hostí.

V minulé sezoně skončil zápas na Estadio de la Cerámica remízou, ale tentokrát se duel uskuteční v azylu na Cituat de Valéncia, kde hrává své domácí zápasy Levante. Forma je na straně Villarrealu, avšak se Sevillou se musí počítat.

Villarreal bude znovu bez Alberta Morena, Juana Foytha, Manu Triguerose, Gerarda Morena a dost možná i Pepeho Reiny. Pokud jde o Sevillu, tam si karetní trest odpykává Erik Lamela a se zraněním laboruje Jesus Manuel Corona.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Femenia, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Lo Celso, Capoue - Jackson, Morales, Pino
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Carmona, Gudelj, Nianzou, Acuňa - Rakitić, Fernando, Jordan - En-Nesyri, Dolberg, Mir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.93 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Getafe CF  (neděle 18:30)
Na El Sadaru v Pamploně vyběhnou na trávník domácí Osasuna a Getafe. Výrazně lépe je na tom Osasuna, která zaznamenala už čtyři výhry a překvapivě se drží v první čtyřce. Oproti tomu Getafe tápe a v tabulce je až sedmnácté.

Osasuně se start do nového ročníku povedl náramně a s prázdnou se ze souboje proti ní vraceli s prázdnou Sevilla, Cádiz, Vallecano i naposledy Almería. Los Rojillos těží zejména z domácího prostředí stadionu El Sadar a nejinak by tomu mělo být i v neděli.

Jakkoliv je Getafe až sedmnácté, není radno ho podcenit. Hosté z Madridu už dokázali obrat o body Villarreal či naposledy porazit Real Sociedad 2:1. Je však jasné, že do ideálu mají Azulones ještě hodně daleko.

Duely Osasuny s Getafe bývají hodně vyrovnané a bohužel také skoupé na góly. Od roku 2019 padly ve všech vzájemných duelech všudy všeho jen čtyři góly, z toho dva při posledním měření sil v květnu (1:1).

Osasuna vyrukuje na hosty s kompletním kádrem, ale totéž se o Getafe říci nedá. Je pravdou, že se vrací Mauro Arambarri, což je pro hostující příznivce určitě dobrá zpráva. Jeho start od úvodní minuty však pravděpodobný není. Zcela vyloučeny jsou pak starty Omara Aldereteho, Luise Milly a Djena Dakonama.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U.Garcia, D.Garcia, Cruz - Torro, Brašanać - Ávila, R.Garcia, Gomez - Budimir
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Duarte, Mitrović, Alvarez, Angileri - Alena, Algobia, Maksimović - Unal, Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.43 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Anoeta patří mezi obávané stadiony, ale pro letošní sezonu to zatím tolik neplatí. Real Sociedad doma ještě nezvítězil a napravit se to pokusí proti Espanyolu, jenž už letos v Baskicku loupil. Espanyol hrál ve 4. kole v Bilbau s Athleticem a překvapivě tam získal všechny tři body za vítězství 1:0. Šlo o premiérovou výhru v nové sezoně a dosud také poslední. Zopakovat dva týdny starý úspěch bude chtít i na další baskické půdě v San Sebastianu.

Real Sociedad letos bojuje na dvou frontách a zatímco v Evropské lize je stoprocentní, se skalpem Manchesteru United, v LaLize se trápí. Svěřenci Imanola Alguacila vyhráli jen dva zápasy z pěti a v tabulce jim patří až dvanáctá příčka. Naposledy prohráli v Madridu s Getafe a výkon hráčů kouč Alguacil zkritizoval jako nedostatečný. Getafe mohlo nad Basky vyhrát ještě výraznějším rozdílem, kdyby Unal v závěru netrefil tyčku.

Pokud chce La Real v neděli zvítězit, bude muset svůj výkon výrazně zlepšit. Na Anoetu totiž přijede nevyzpytatelný Espanyol. Katalánský celek se pohybuje ve spodních patrech tabulky, ale jeho výkony z posledních týdnů nejsou vůbec špatné. Výhra v Bilbau už byla řečena a za zmínku stojí také utkání se Sevillou (2:3). V něm Espanyol sice prohrával v prvním poločase o tři góly, ale nakonec díky dvěma brankám zápas zdramatizoval a ještě sahal po bodu.

Imanol Alguacil nemůže do konce sezony počítat se zraněným Umarem Sadiquem. Ten sice úspěšně absolvoval operaci, ale do konce letošního ročníku už nezasáhne. V neděli nebude hrát ani zraněný Mikel Merino, jehož start bude pravděpodobný zhruba za měsíc. Co se týče Espanyolu, ten nemá žádné důležité absence.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Sola, Zubeldia, Pacheco, Muňoz - Merino, Zubimendi, Turrientes - Mendez, Sorloth, Kubo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Gil, Gomez, Cabrera, Olivan - Exposito, Souza - Puado, Darder, Braithwaite - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.80 - 5.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (neděle 21:00)
Ve Španělsku si schovali to nejlepší až na závěr programu 6. kola. Od devíti hodin přivítá na Wanda Metropolitano domácí Atlético Madrid svého městského rivala a obhájce titulu Real Madrid. Colchoneros prahnou po ukončení madridské série a koneckonců to byli oni, kdo Ancelottiho tým naposledy porazil. Madridské derby je jedním z vrcholů sezony a diváci se rozhodně mají na co těšit. Bude se radovat Atlético nebo ukořistí další výhru Real Madrid?

Derby o titulu samozřejmě nerozhodne, ale může hodně napovědět, jaké budou mít oba celky šance. "Je to otevřené. Nic není definitivní, ale je to důležitý zápas, protože tu existuje velká rivalita. Těšíme se na obvyklý duel proti Atléticu. Bude to soutěživé a bude to skvělý fotbal, protože oba týmy jsou na vysoké úrovni," prohlásil Carlo Ancelotti.

Real Madrid je od porážky na Wanda Metropolitano z 8. května k nezastavení a od úspěšného finále Ligy mistrů jenom vyhrává. Aktuální bilance sezony 2022/2023 je osm soutěžních zápasů a osm výher, včetně Superpoháru proti Eintrachtu Frankfurt. Carlo Ancelotti udělal z "Bílého baletu" dobře promazaný stroj, který bude jen velmi těžké zastavit. Pokud však na to někdo má, pak je to právě městský rival. Real před týdnem rozstřílel Mallorcu 4:1 a na derby je v optimální formě.

"Pokud hraje Atlético dlouhodobě na špici ve Španělsku i v Evropě, pak je to zásluha dobrého trenéra a tím Simeone bezesporu je. Jeho spojení s hráči a klubem je velmi těsné. Je schopen si vybudovat silný vztah s hráči, díky kterému pak nechají na hřišti všechno. Myslím, že velká část jejich úspěchů je právě díky tomu," rozhovořil se na adresu soupeře italský stratég.

Atlético patří mezi nejnepříjemnější soupeře proti kterému můžete hrát a Real to dobře ví. Diego Simeone dal Colchoneros jasnou tvář a už několik let s ní je úspěšný. Pro Diega Simeoneho bude nedělní duel už 408. zápasem na lavičce Atlética, čímž překoná dosavadní klubový rekord Luise Aragonése.

Atlético sice nevstoupilo do sezony tak dobře jako obhájce, i tak se s ním musí počítat. V LaLize naposledy hladce porazilo Celtu Vigo 4:1, ale vzápětí podlehlo v Lize mistrů Bayeru Leverkusen.

El Derbi Madrileño, jak se ve Španělsku prestižnímu zápasu přezdívá, bývá prakticky vždy velmi vyrovnané a rozhodují v něm maličkosti. Real Madrid má s výjimkou květnového střetnutí na Wanda Metropolitano navrch a jen za deset let slavil v LaLize výhru v derby 10krát. Atlético vyhrálo pět duelů a dalších osm jich skončilo remízou.

"Atletům" bude v derby chybět kvarteto hráčů Stefan Savić, José Giménez, Thomas Lemar a Sergio Reguilón. Dobrou zprávou je však návrat Jana Oblaka. Slovinský brankář v minulém kole proti Celtě Vigo nechytal a rovněž scházel i v zápase Ligy mistrů proti Leverkusenu. Jeho nasazení opět mezi tyče stručně potvrdil i trenér "Cholo" Simeone: "Zítra bude chytat."

Pokud jde o Real, ten se bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Karima Benzemy a také křídelníka Lucase Vázqueze. "Není připravený na zápas. Začal trénovat individuálně, ale odpočine si a vrátí se nám po přestávce." dodal Ancelotti k Benzemově absenci. K dispozici už bude Realu brazilský stoper Éder Militão.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Reinildo, Witsel, Hermoso - Molina, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco - Morata, Félix
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modrić, Tchouameni, Kroos - Valverde, Rodrygo, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.46 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - UD Almería  (sobota 14:00)
Mallorca se chce co nejdřív vzpamatovat z těžké porážky od Realu Madrid v minulém kole a ideální šanci pro ni představuje sobotní odpoledne. Na domácí půdě Estadio Iberostar totiž přivítá Almeríi, která je v tabulce těsně za ní.

V prvních čtyřech duelech nového ročníku se Mallorce celkem dařilo a připsala si pět bodů. Především duel s Rayem Vallecano se svěřencům trenéra Javiera Aguirreho hodně povedl. Minulé kolo ale ostrovní celek srazilo zase na zem. Od Realu Madrid dostala Mallorca čtyři branky a nepomohlo jí ani to, že nad slavným soupeřem vedla.

Naopak se s radostí dívá na duel proti Almeríi, kterou už ve třech posledních vzájemných duelech vždycky porazila. Dokonce od ní nedostala ani jednu branku. Jedinou jistou absencí je navíc jen Greif, otazník visí jen nad startem Kadewereho. Hostům schází Nieto, Melero, de la Hoz a Martos.

Trenér Rubi už jednou ukázal, že když má jeho tým den, je hodně nebezpečným soupeřem. Jenže od vítězného duelu se Sevillou už uplynuly dva hrací dny a v obou Almería prohrála. Valladolidu ani Osasuně navíc nedokázala dát ani jeden gól.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Nastasić, Raillo, Valjent - Maffeo, Battaglia, Sánchez, Rodriguez, Costa - Muriqi, Kang-in
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Pozo, Ely, Babić, Akieme - Robertone, Eguaras, Costa - Embarba, Sousa, Ramazani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.37 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Elche CF  (sobota 16:15)
Barcelona porážkou od Bayernu Mnichov v Lize mistrů přišla o celkovou neporazitelnost, ale v LaLize je to jiná káva. Blaugranas cítí velkou šanci na pátou výhru v řadě a navíc je čeká podpora domácích příznivců. O překvapení kola se pokusí Elche krčící se na předposledním místě ligové tabulky.

Bayern Mnichov se stal mužstvem, které dokázalo jako první v sezoně pokořit slavnou Barcelonu. Té nepomohl ani polský kanonýr Robert Lewandowski, pro něhož by případný úspěch či aspoň gól byl náplastí na nepříjemné poslední dny v Mnichově. Bude to ale muset zkusit jindy, protože v Bavorsku pálili ostrými jen domácí.

LaLiga je pro Barcelonu mnohem příjemnějším místem, protože po úvodním klopýtnutí (remíze s Rayem Vallecano) vyhrála už čtyři duely v řadě. V posledních třech navíc udržela čisté konto a vždycky dala aspoň tři branky v zápase. Naposledy nechala míč čtyřikrát v síti domácího Cádizu. A trenér Xavi doufá, že se jeho tým po porážce od Bayernu brzy vzpamatuje.

V rozhovoru pro klubové stránky legendární záložník poznamenal: "Proti Bayernu jsme doplatili na naši koncovku. Nebyli jsme dostatečně efektivní, což naopak Bayernu šlo skvěle. Věřím, že v tomto ohledu se časem zlepšíme. Teď ale nesmíme myslet na evropské poháry, zajímá nás jen duel s Elche. To je velmi zajímavý tým. To, že se mu teď výsledkově nedaří, vůbec nic neznamená. Nesmíme ho podcenit, i když jsme favoritem."

Xavi si může libovat při skládání sestavy, protože má k dispozici všechny hráče. A to je luxus, na který nebyl doposud moc zvyklý. Hosté přijedou bez Verdúa s Gumbauem, který tak nedostane šanci čelit svému někdejšímu zaměstnavateli.

Tým trenéra Francisca nevykročil správnou nohou a hned na úvod dostal tři branky od Betisu. Pak sice dokázal remizovat s Almeríou, jenže od té doby už nezískal ani jeden bod. Hoří u něj především obrana, protože za poslední dva duely dostalo Elche už osm branek. Naplní i Barcelona čtyřgólovou tradici?
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Bellerín, Araujo, Koundé, Baldé - De Jong, Busquets, Pedri - F. Torres, Lewandowski, Dembélé
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Lirola, Roco, Bigas, Mercau - Collado, Fidel - Quina, Ponce, Milla - Boyé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 14.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer na Mestalle dá šanci domácí Valencii, aby se vzchopila z nedávného neúspěchu a na překvapivou porážku reagovala ziskem bodů. Tým trenéra Gennara Gattusa vyzkouší nevyzpytatelná Celta Vigo, jejíž forma je hodně proměnlivá.

Valencia v minulém kole naprosto selhala a nenaplnila roli favorita. Týmu trenéra Gattusa nevycházelo skoro nic a ještě v 92. minutě prohrával s domácím Rayem Vallecano o dvě branky. Pak sice snížil obránce Mouctar Diakhaby, ale na víc než jednu branku už Valencia neměla čas ani síly. Jednalo se už o třetí ligovou porážku v tomto ročníku, což je pro ambiciózní celek s novým koučem dost tristní bilance.

"Netopýři" se kvůli tomu propadli až na 12. příčku, na kontě mají jen šest bodů za dvě výhry. Projekt, do něhož se trenér Gattuso s vervou sobě vlastní pustil, zatím moc úspěchů nepřinesl. S Celtou Vigo ale jeho mužstvo hrát umí a to zvlášť v nedávné době. Poslední tři vzájemné duely totiž opanovalo při jasném skóre 6:1.

A trenér Gattuso věří, že se jeho tým z minulé porážky brzy oklepe. Před zápasem mimo jiné řekl: "Víme, že nás čekají těžké časy. Klíčem k úspěchu je to, když právě v těchto časech dokážete vstát a bojovat. To posiluje morálku a charakter celého týmu a právě to odlišuje úspěšné týmy od neúspěšných. Nesmíme to vzdát. Máme dobrý tým s velkým potenciálem, ale musíme ještě hodně pracovat."

"Netopýři" postrádají jen dlouhodobě zraněného Doménecha, zatímco Moriba už si odpykal karetní trest. Hostující Óscar Rodríguez s Gonçalo Paciência se na Mestallu kvůli zranění nepodívají.

Celta je zajímavý tým, u něhož se aktuální forma hodně těžko tipuje. Na jedné straně dokáže dvakrát po sobě vyhrát a porazit Gironu s Cádizem suverénním výkonem bez inkasované branky. Pak ale vzápětí dostane čtyři potupné góly od Atlética Madrid. Stejný příděl dostala Cetla i od Realu Madrid a je jediným týmem v první desítce, který má záporné skóre (8:10).
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá - Guillamón, Moriba - Castillejo, Musah, Lino - Kluivert
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesín - Mallo, Aidoo, Nuñéz, Galán - Tapia, Veiga, Beltrán, Cervi - Aspas, Larsen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.12 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Rayo Vallecano  (sobota 21:00)
Baskický Athletic by si moc rád připsal čtvrtou výhru v ročníku a před sobotním duelem na San Mamés zůstává favoritem. Jenže právě doma nemá úplně nejlepší výsledky, čehož se pokusí využít Rayo Vallecano.

Stadion San Mamés v Bilbau patřil vždycky mezi tvrze, nepřátelská území, odkud se body moc nevozily. Nebo kde utkání minimálně hodně bolela. Jenže letos se Athleticu moc nedaří dostát téhle reputaci. Jeho hráči se před vlastními fanoušky postavili třem soupeřům, ale vyhráli jen jednou. Hned sedm týmů v lize má lepší bilanci z domácího prostředí, i co se týká skóre.

Proti Rayu je to ale trenér Ernesto Valverde připraven zlepšit. "Dlužíme našim fanouškům lepší podívanou. V domácím prostředí se nám vždy hrálo dobře a tuto sezonu zatím nepodáváme takové výkony jako při venkovních utkáních. Chybí nám víc klidu v obraně i lepší koncovka. Mám trochu pocit, jako by nás tady něco víc svazovalo. Ale jsem si jistý, že to je pouze začátkem ligy a že to časem překonáme."

Valverdeho svěřenci vozí body spíš ze hřišť soupeřů. Oba venkovní duely nejenže Athletic vyhrál, ale v obou ještě naplno ukázal svůj ofenzivní potenciál. Cádizu i Elche dal po čtyřech brankách a doufá, že to teď zopakuje i doma.

Několik hráčů mu v tom ale nepomůže. Mimo hru jsou pořád zranění Ander Herrera, Yuri Berchiche a Mikel Balenziaga, přičemž úplně fit není ani Mikel Vesga. Na San Mamés se nepodívá ani několik hráčů Raya, protože na marodce zůstává trio Salvi Sanchez, Diego López a Andrés Martin.

Trenér Andoni Iraola ale může být s vedením svého týmu docela spokojený. Z pěti zápasů dokázalo Rayo vyválčit už sedm bodů a to mu zajistilo průběžné deváté místo. Naposledy Vallecano bez větších potíží udělilo lekci Valencii. Do Baskicka ale nejezdí hráči Raya moc rádi, protože jako vítězové se odsud vraceli za posledních 20 let jen dvakrát! Jedním ze dvou úspěchů skončila i jejich poslední návštěva tohoto svébytného regionu, když mu tři body vystřelil Falcao až v šesté minutě nastavení.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Vivian, I. Martinez, Lekue - Sancet, D. García - N. Williams, Muniain, Berenguer - I. Williams
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Lejeune, Catena, F. García - Comesaña, Valentin - Palazon, Trejo, A. García - Camello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.90 - 6.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Cádiz CF  (pátek 21:00)
Real Valladolid se vznáší jen těsně nad vodami sestupu a proto vítá páteční předehrávku 6. kola LaLigy. V ní ho totiž otestuje nejhorší obrana i nejhorší útok celé soutěže z Cádizu. Beznadějně poslední celek ligy dosud nezískal ani bod.

Valladolid má v celé lize momentálně nejsnazšího soupeře. Cádiz zatím ani jednou nebodoval a za celou historii soutěže se žádnému týmu nevedlo tak špatně. Tým trenéra Pachety naopak hraje solidně a získal čtyři body. Na výhru s Almerií ale nedokázal navázat a v minulém kole padl proti Gironě.

Domácí tým nyní postrádá trojici Kike Pérez, Sergi Guardiola a Luis Pérez. Tři hráče nemá k dispozici ani kouč Sergio González, chybí mu Anthony Lozano, Juan Cala a Jon Ander Garrido.

Cádiz se ocitl až na posledním místě celé ligy a to dle statistik zcela po právu. Nezískal ještě ani jeden bod a jak by taky mohl, když ho trápí jak obrana, tak útok? Cádiz dostal už hrozivých 14 branek, ale nejvíc ho straší nula v kolonce vstřelených gólů. Cádiz marně čeká na spasitele, který by konečně protrhl smůlu v novém ročníku.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Fresneda, Joaquin, Sánchez, Olaza - Plata, Aguado, Mesa, Monchu, Tuhami - Weissman
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Zaldúa, Hernandez, Mbaye, Espino - Alarcon, Alcaraz - Alejo, Mabil, Ocampo - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.33 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid550015:515
2.FC Barcelona541015:113
3.Real Betis54018:312
4.CA Osasuna54017:312
5.Villarreal CF53119:110
6.Athletic Bilbao53119:210
7.Atlético Madrid53119:410
8.Girona FC52126:57
9.Rayo Vallecano52125:57
10.Celta Vigo52128:107
11.Real Sociedad52125:77
12.Valencia CF52037:56
13.RCD Mallorca51225:75
14.UD Almería51134:64
15.Espanyol Barcelona51136:104
 Sevilla FC51136:104
17.Real Valladolid51133:104
18.Getafe CF51134:124
19.Elche CF50142:131
20.Cádiz CF50050:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (272)

Přidat komentář
santini

nerád to hovorím, ale mám pocit že po dnešku si Cadiz sériu ešte predĺži....

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, to čo je za pseudokauzu okolo Viniciusa

Reagovat
Tony Stark

Prosím o oslavný taneček na Wande

Reagovat
misinho7

Sialene. Hlavne pokrytci od atletov.. nedávno tancovali aj oni po gole alebo Griezman co robil tie svoje Fortnite tanecky a Koke bude cosi vraviet na Viniho. Ale zastal sa ho Neymar, Raphina, Pele, Xavi atd..

Snad im da gól a potancuje si.

Reagovat
Phillipinho

Kokeho vyjadreni naprosto otoceny proti nemu. To bych necekal, ze se nechas chytit na tenhle novinarskej vyplod.

Reagovat
Phillipinho

A teda Vinicius si moc nezaslouzi nejaky litovani od ostatnich. Provokater, kterej se v kazdym zapase souperum vysmiva primo do ksichtu.

Reagovat
misinho7

jasne, borci ho tam sundavaju a fauluju jak blazni ked si ich obchadza(a samozrejme netvrdim ze teraz aj nesimuluje obcas) napolsedny trener Mallorci povedal nech ho sundaju...a on sa vysmieva do ksichtu? akoze jak? to ze hraje futbal?

Reagovat
Phillipinho

https://youtu.be/wqYqxfk6Tow

Vlastni hraci mu rikaji at drzi hubu a hraje.

Felix je nejfaulovanejsi hrac v Evrope, ma kotniky na maderu, ale nikoho neprovokuje a souperum se nevysmiva. Tak mi tady nerikej, ze se nejde chovat jinak nez takhle.

Reagovat
madridcan

Ono ti môže stačiť, že ty si sa chytil na novinársky výplod, ale je tu ešte potreba si tu okomentovať svoj vlastný príspevok ako nejakú obhajobu

Reagovat
vladino10

Reagovat
vladino10

Niekedy je fajn priznať, že aj hráč ktorému fandis môže byť osobnostne kojot a nemusí to byť dokonalá modla. Resp. by som si tipol, že v Tom vrcholovom futbale sú to väčšinou kojoti

Reagovat
Al Capone

Takže borec se má vykašlat na svoje umění které převyšuje snad všechny v lize a hrát jako kdejaký průměrák jen aby se někdo necítil dotčeně, že mu nemůže vzít míč?

Reagovat
Phillipinho

Proc by se mel vykaslat na umeni? Ja nemluvim o tom, ze by se jim vysmival stylem svoji hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

provokace a simulace jsou proste nastrojem chytrejch hracu, uz se s tim smir

Reagovat
Gazdo

Reagovat
misinho7

Tancování je jeho věc. Pokud ale udělá tanečky po gólu na Wandě, nastane problém. To je normální,“

Nevidel som znenie v originale, videl som len toto. Kazdy si to moze intepretovat ako chce. Ale nepochopil som naco sa ak tomu takto vyjadroval.

Kazdopadne na druhej strane som rad, dostava ten zapas naboj uz dopredu

Reagovat
Phillipinho

https://twitter.com/cholocolcho/status/1570741395572531202?s=46&t=jwjwtWr0MxHuODNyNpwqLw

Novinar se z nej evidentne snazil dostat nejaky kontrovezni prohlaseni.

Reagovat
Ed_Hazard

Keď povedal, že to bude evidentne problém, tak sa myslím pri tom aj pousmial. Tu Koke neurobil podľa mňa nič zlé.

Druhá vec je, že keď sa to začalo rozmazávať potom aj v El Chiringuito tak Viniho nazval niekto opica? Resp. tak, že to malo rasistický podtón. A to už problém je.

Treti vec - tancovanie. Prišlo mi to trápne pri Ronaldinhovi, pri Griezmanovi som radšej odvracal zrak od obrazovky a keď tancuje Vini, tak si v duchu hovorím, okej skonči už a bež na poliacu čiaru Ja tieto oslavy nemusím. Neberiem to ako humiliating súpera, to vôbec, len tento typ oslavy nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Koke evidentne myslel, ze problem budou mit lidi v hledisti a ne hraci Atletu. Za me uplne normalni vec, jasne ze na fandy to bude jak rudy hadr.

Vetsi problem jsou ty xenofobni vyjadreni od Pedra Brava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Na toto som narážal svojim komentárom. Koke úplne normálny komentár, ktorý očividne nebol pochopený z viacerých strán a už to šlo ako lavína. Pre mňa úplne wtf a ukážka, ako sa vie mediálne nafúknuť téma, čo ani témou nie je.

Reagovat
dextroza_m

Cose kde stalo? nic jsem necetl...

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EZ

Reagovat
CHONG

Carlo je prostě největší frajer fotbalového světa

Reagovat
Rudnevs

pre toto som sem prisiel, carlo ma s tymi hracmi skvele momenty

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
roman1978

Takto měla nastoupit obrana i proti Bayernu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bartlu

Xavimu to trvalo, ale konečně mu to došlo. Záloha úžasná, obrana perfektní a útok super.

Reagovat
LAM

Tak snad nebude nějaká kocovina po zápase na Bayernu

Reagovat
Rattlesnake

konečně depay na křídle

Reagovat
bartlu

Tvle Kessie 5 min a žlutá…

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Lewa, jasná

Reagovat
roman1978

Já ty fotbalisty fakt nechápu, takto kurvit tento sport. Jsou to simulantska hovada a když udělají faul na jasnou červenou, tak ještě budou nadávat rozhodčímu. Trošku respektu by to chtělo.

Reagovat
Xavi

Stream?

Reagovat
bartlu

Tpc Kessie dal už potřetí někomu přes hubu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Kessie už má třetí zákrok rukou do ksichtu, už mohl být venku

Reagovat
patas92

Proč se drží za oko, když ho trefil někde na bradu

Reagovat
Rattlesnake

zvedněte už někdo to hovno

Reagovat
smazaný uživatel

LEWAAAA

Reagovat
roman1978

Rozhodně ne Lewa. Je to Lewyyyy. Lewa je holka.

Reagovat
ttopi

Jo a Pepa je taky holka. A Tonda, Ludva...

Reagovat
roman1978

Jenže tam je cizí příjmení a ne české jméno

Reagovat
ttopi

To bych řekl že je jedno. Nebo to tak bereš jen u cizích, že nesmí končit na A? Čili Rosa (Rosický) ano, ale Lewa ne. Dobrý no

Reagovat
roman1978

Nejde o to, jak to beru já. V Polsku se mi smaly, když jsem řekl Lewa. Nic víc. Piš si třeba Lewo, hlavně to neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zaužívaného Lewu, Lewy mi nejde do huby, navíc to zní židovsky

Reagovat
roman1978

Ale chápu

Reagovat
bartlu

Offside…ale tak budiz no

Reagovat
roman1978

Ne

Reagovat
Diskostu

Veľmi okato tlačia Barcelonu... Tebas nechce aby Barcelona bola na dne keďže LL strati na atraktivite. Tuto sezónu ich dotlačia k titulu všeliako.

Reagovat
Hurrikane

Nemůžou mít titul, když je na první místo nepustí Real.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Kamo, popros si o vetsi davku prasku... Takto travit svuj cas.

Reagovat
Hurrikane

Trávím ho stejně jako ty. Radit se s tebou o lécích asi nebudu, jelikož u tebe nezabírají.

Reagovat
dextroza_m

Alee, druhý účet?

Reagovat
Hurrikane

Takže tenhle účet je starý už 7 roků, ale budu si zakládat nový. Vůbec tě neznám, vidím tě poprvé..

Reagovat
dextroza_m

Já reagoval na Diskostua, proto se ptám

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
smazaný uživatel

Depay dobře Ale první věc, co mu za 40 minut vyšla

Reagovat
Diskostu

Prečo vlastne Kessie neni vylúčený? Toto by ani Casemirovi neprešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Baldé je dnes výborný

Reagovat
patas92

Že mu na tuhle klíčku furt skáčou

Reagovat
roman1978

Pedriiii

Reagovat
Jordi Alba

Memphis pěkně.. Škoda, že moc šancí asi dostávat nebude no.

Reagovat
smazaný uživatel

válec, Demba krásná akce

Reagovat
roman1978

Tak nic no 2:0

Reagovat
Diskostu

Až teraz prichádzame všetci nato jaky su Benzema s Viniciusom celkovo Útok Realu tragicky...

Reagovat
LAM

Ihned bych stáhl Kessieho. Elche se okolo něho válejí jako vosy a je jen otázkou času kdy si vymyslí druhou žlutou

Jinak je to ale výkon tak na 30%

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie slabý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa solíííí

Reagovat
smazaný uživatel

85k lidí na Elche je hodně pěkná návštěva

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo

Reagovat
Kongo

Lino, Castijello a Cavani může být výborný trojlístek. Už mě děsí jen stoperska dvojice.

Reagovat
Phillipinho

Comert pod Gattusem solidni ne?

Reagovat
Kongo

Jako jo, včera nehrál špatně.

Reagovat
Mass

Solidní jo, ale nic navíc.

Reagovat
Mass

Castillejo je lepší než sem čekal.

Reagovat
DreamTeam

Doufám, že tým nacvičil nějaký hromadný tanečky na oslavu gólů.

Reagovat
Diskostu

Nemyslím že to bude potreba.. a to ešte sa vracia Oblak do brány.

Reagovat
madridcan

Tak aspoň keď bude penalta, tak môžme byť v kľude, lebo tam bude ako vždy oblak

Reagovat
Diskostu

treba trafiť bránu...

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

0:3, Vini hattrick

Reagovat
Jordi Alba

Ávila je super fotbalista, ale v hlavě očividně taky nasráno. Každopádně kdyby se pískala rovina, tak už teď má Getafe minimálně dost žlutých.

Reagovat
Mateo16

Villareal vs Sevilla bude dobry zapas

Mimochodom , kto tu nadaval Lopemu tak ty vole už 4 zapas hra obrana

Camona - Kalas, Gudejl - Acuna

Nianzou je Monchiho flop roka a uprednostniť Dolberga pred RdT je tiez na vyhadzov

Reagovat
Rattlesnake

monichiho magie musela dřív nebo později vyprchat,

ale ten Dolberg je absolutní WTF přestupáku.

neměl on ještě půl roku zpátky utržený koleno?

Reagovat
Mateo16

Pritom Dolberg je ich najlepsi utocnik

Reagovat
Jordi Alba

Kouká na to někdo ? To mi neříkejte, že tohle není cinknutý, tohle je i na poměry LL moc.

Reagovat
Raul=Real

Vysielaju niekde Villarreal-Sevilla ?

Reagovat
Mateo16

Prvy gol chyba Nianzou a druhy gol chyba Alexa Tellesa to je proste banda tragedov

Reagovat
Jordi Alba

1:1 a oba góly posrali hráči Sevilly.

Reagovat
Mateo16

Tam bola pisknutá pencla a potom zmenil na offside

Reagovat
Jordi Alba

Do píči tak to jo, vypínám rovnou. Nebudu se nervovat 90 minut u takový komedie.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal,Militao,Alaba,Mendy,Tchouaméni,Kroos,Modrič,Valverde,Vini Jr,Rodrygo

Reagovat
rominhoFCB

Oblak; Lorrente, Reinildo, Witsel, Felipe, Carrasco; De Paul, Kondogbia, Koke; Griezmanny Joao Felix.

Reagovat
Phillipinho

Doufam, ze po 30 minutach toho Griezmanna Cholo stahne

Reagovat
Ed_Hazard

Ako sa to vlastne počíta? S Villarealom hral, keď sa nastavovalo 5min, zo Sockami 7min. Snáď sa neprepočítajú

Reagovat
Raul=Real

Len zakladny hraci cas by to mal byt....ale boli info ze kluby roku na nizsej sume, takze uz asi bude moct hrat zaklad...suma nieco okolo 25M, co je aj tak vela

Reagovat
Ed_Hazard

Veľa z hľadiska koho? Zase nerobme z neho tragéda.

Reagovat
Eichel

Nie je to za neho veľa, stále je to platný hráč. Je to adekvátna suma.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

To se nepocita no.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
Ed_Hazard

Miguel hra dnes skvely zapas

Reagovat
Diskostu

Ancelotti na atletiku väčšinou prehráva...Niekedy bol real silný v štandardách teraz je neškodný...Ramos Pepe Bale Ronaldo to bola sila vo vzduchu...Alaba nie je hlavičkar a Militaovi niečo chyba nemá také reakcie aj keď fyzičke parametre áno....Rudiger by to mohol zlepšiť no ten nehravá. Jediná cesta Realu sú protiútoky aj keď myslím že Atleti budú hrať betón tak nebude nato priestor...ak sa Atletiku podarí dát prví gol bude po zapase.

Reagovat
LeonardoUžoa

Okej Stu. Jsem zvědav, jak jsi to natipoval.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hala Madrid!

Reagovat
masly008

který?

Reagovat
LeonardoUžoa

WWE esp

Reagovat
madridcan

Vždy stoický

Reagovat
LeonardoUžoa

Taky jsem si vzpomněl. A komentátor, že má problemy s kontrolou nervové soustavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke karta, dobytek.

Reagovat
FC Porto FC

Škoda že nehraje Rudiger

Reagovat
ACSeRw!n

4. minuta a uz luxus zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético do útoku, zničte ten odpad

Reagovat
Ed_Hazard

Koke dobré prejebávačky. V týchto momentoch mi chýba Pepe a jeho sane na členky. Nechápem o čo tomu čurákovi ide, to ho tak zobrala tá mediálna sračka čo sa okolo neho a Viniho spustila pred zápasom?

Reagovat
PP

Fotbal asi moc nebude, ale aspon poteče krev..

Reagovat
ACSeRw!n

Ernesto Valverde

Reagovat
zasranej malíř

Za Real hraje Ernesto Valverde?

Reagovat
Kluivert9

Když trénoval Barcu, tak jak nastrčenej agent z Realu působil...

Reagovat
Raul=Real

Takze Ernesto Valverde podla komentatora?

Reagovat
zasranej malíř

No už si to uvědomili

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nazdaaaaaaaar

Reagovat
zasranej malíř

Rodrygooooooooooooooooo a tancujte kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Tanečeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
ACSeRw!n

Tchouameni

Reagovat
Raul=Real

luxusna prihrávka...aj Fede luxus

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kaja900

Reagovat
Mishko

A zas na začiatku skvostný Ernesto

Reagovat
LeonardoUžoa

Tchouameni na Modriće. Rodrygo jak proti Chelsea

Reagovat
FC Porto FC

Tancuuuuuj

Reagovat
zasranej malíř

Jasný faul ty vole

Reagovat
masly008

to už je asi po zápase ne?

Reagovat
Mateo16

Felipe to bol fajl

Reagovat
Mateo16

Keby som bol Cholom ešte dnes ho vyhodim z muzstva

Reagovat
patas92

To byla hodně tmavá žkutá

Reagovat
LeonardoUžoa

Červená vole Mandela

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je na redku ne

Reagovat
zasranej malíř

To mohla být klidně červená

Reagovat
M.Vaza

Tvl už to prasí dobytkové..

Reagovat
SpecialOne

Tohle byla redka. To bude zase shithousery, už to Atlético zrušte...

Reagovat
wikingskrin

Tohle za mě jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě červená.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasná red

Reagovat
Diskostu

Oranžova minimálne....

Reagovat
ciernyribiz

Červená nič?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Doufám, že ten agresivní odpad zas dostane lekci fotbalu.

Reagovat
Diskostu

Jasná lopta a žlta ?

Reagovat
ACSeRw!n

gogogogogogogogogoool

Reagovat
ciernyribiz

To je komediant ten rozhodca faul na ciniho nepiska rodrygovi po likvidacnom faule len žltú a za odobratie lopty mendy žltá bravo hans

Reagovat
Kokesh

Oleeeeee

Reagovat
zasranej malíř

ERNESTOOOOOO

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nádhera. Modrič top přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

O level jinde

Reagovat
kaja900

Valverde

Reagovat
Cracker10

Real valec, atleti vubec netusej.

Reagovat
Ed_Hazard

Rozhodca solidne nezvlada. Cisty zakrok od Mendyho - na chlp rovnaky ako na Viniho pred vapnom pricom tam to nebol ani faul a Mendy zlta Na Rodryga jasna cervena.

Reagovat
Kokesh

Však to byla evidentní žlutá pro Mendyho. Vezme sice čistě míč, ale poté ho zezadu skřípne nohama...ale měla být i pro Kondobgbiu proti Vinckovi, stejně a situace....

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Tiez by som to tak hodnotil..

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FC Porto FC

Ernesto zas

Reagovat
sensei25

Ten bude hrat na 5obrancov aj keby prehravaju uz 4:0.Siemeone trenersky dinosaurus.Sa cudujem,ze ho tam drzia s tym grcom co tam produkuje.Real pochvala.V podstate v suchem triku a 0:2

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Mendy je sialene zly v tomto sporte.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hraje hrozně poslední měsíce, nejslabší článek.

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodca dobre v lese do pici. Prales.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ten je úplně mimo.

Reagovat
madridcan

Máme ich na lopate a rob tam zo seba kokota Vinicius

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Jako on je jeden z mála komu bych přál přelámaný nohy. Každej zápas sebou hází o zem a chce červený za ty jeho simulace

Reagovat
Mateo16

Ked to robil Neymar tak to nevadilo

Reagovat
LAM

Mě to vadilo u Neymara i Suareze a jsem rád,že teď v týmu už nikoho takovýho nemáme, ale Vinicius jde s tím dost do extrému.

Reagovat
Raul=Real

Neymar na svojom vrchole herectva bol daleko vacsi simulant...cim samozrejme Vincka neobhajujem

Reagovat
ADM

Vini možno ešte len nie je na vrchole

Reagovat
Raul=Real

Aj to je možné

Reagovat
Jordi Alba

Simulant to rozhodně byl, ale ten velkej hate přišel až po těch kotrmelcích na MS za Brazílii, přitom je v tomhle 'jenom' stejná špína jako mnoho ostatních.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reinildův zákrok na Rodrygo byla učebnicová červená karta, opravdu tomu nerozumím, obzvlášť, když Pezzella byl za zákrok s menší intenzitou proti Osasuně vyloučený.

Reagovat
Kokesh

Přejít to přes VAR, určitě by ji dal...

Reagovat
Mateo16

Takéto slabe Atletico som uz dlho nevidel. Hráme na pol plynu aj tak vyhravame skoro všetky suboje. Aletico absolutne nedostupuje

Dnes bude manita

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Kokesh

O pohybu Luky na hřišti by se měla psát odborná literatura. To je naprostá klasa. Jak analyzuje každou situaci, rozestavení na hřišti, volí pohyb dopředu i dozadu, přesně ví kdy má napadat a kdy se naopak stáhnout...to je prostě dar od Boha a když se na to člověk zaměří, jen to s údivem sleduje jak je to pro něj naprostý automatismus...

Reagovat
Kily8

Reagovat
madridcan

Keď som bol na Slovensko-Chorvátsko a už sme prehrávali 0:2, tak som sa zameral iba naňho a to bolo niečo neskutočné keď to vidiš z vlastnej perspektívy a nie z TV

Reagovat
Visca el barca

Vinicius bude za chvilku všude oblíben jako Neymar

Reagovat
Kokesh

Narozdíl od něj není provokatér...

Reagovat
patas92

Reagovat
LAM

To je vůl

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Borec prvni dotyk s micem picoviny i potom co bylo pred zapasem..

Reagovat
Kokesh

Tak je to Brazilec. Proto je milujeme i nenávidíme...Neymar byl ale vždy provokatér, výborně nastavený hlavou, ten se v tom vyžíval a užíval...zrovna proti Atletům ho několikrát museli umravňovat, jinak by ho odvezli sanitkou...

Reagovat
teenz

Ale ja to mam rad, me se libi kdyz to ma emoce (Ney, Vini). Jen mi vadi, ze se pak vali potom, co simuluje loket, ktery se ho nedotkl.

Reagovat
ADM

Stale lepšie jak sebec Mbappe, čo ten dnes neprihral ...

Reagovat
teenz

Nevim, nesleduju farmarskou ligu. Ale koresponduje to s tim, co rekl Flo.

Reagovat
teenz

Tzn Vini je urcite jeden z nejvetsich provokateru. Vsak vykoupe hrace, smeje se, koupe hrace tam a zpet i kdyz uz muze nahravat.

Reagovat
Phillipinho

Viniciuse jde taky milovat? Odpornejsi mrdka po hristich snad nebeha. Fuj

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Jinak ale Felix je úplně mimo. Tam bude upgrade i ten Morata.

Reagovat
Ángel di María 22

Od nas fakt kvalitni polocas. Na to, ze to je dorby a venku, hrajeme vazne dobre kombinacne. Predevsim vzadu to kombinujeme suprove, Carvajal dneska ví.

Cholo me prekvapil, driv nas pressoval doma v prvnich 20 minutach vic. Od Atletica je to hodne s respektem dneska, mozna az moc.

Reinildo mel byt po tom prvnim slapaku venku, nechapu VAR.

Jinak Rodrygo je super dneska. A vazne umi davat goly. No a Fede proste dal roste do naprosty extratridy.

Reagovat
patas92

Ten Reinidův "loket" je situace, u které by klidně mohl zasahovat VAR. Jeden žlutá za úmysl zasáhnout loktem, druhý žlutá za divadlo.

Reagovat
teenz

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
2miguel1

Real dve šance, ta efektivita je dobra

Reagovat
Rothbard

Doma prohrávám 0:2 v poločase, tak tam do druhé půle pošlu 1-2 čerstvé síly. Simeone nic.

Reagovat
LeonardoUžoa

To nedohraje Fede musí brnět.

Reagovat
Ed_Hazard

Toho Renilda ani za boha nevylúči hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Félix otřesný, za těch 120 mega se vůbec nezlepšuje, spíš naopak

Reagovat
ACSeRw!n

spatnej vyber tymu pri prestupu

Reagovat
Raul=Real

čoskoro z Atletica utečie...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LeonardoUžoa

Opakem nezlepšuje je zlepšuje. Tak jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože přesně takhle jednoduše zápory v češtině fungují.

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
Miguel19

slušná haluz

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Kurtoá

Reagovat
Raul=Real

Dnes uz Thibove druhe zle vybehnutie

Reagovat
Diskostu

To by nebol Real keby to zas neposral...

Reagovat
Mateo16

Nam uz v zaklade Atletica hra tolko odchovancov ze by sa z golu nemal nikto radovat

Reagovat
Mateo16

Hermoso

Reagovat
Mateo16

Wau uz aj Ceballos je pri striedaniach castejsie ako Hazard Ty vole ten dopadol

Reagovat
Miguel19

Ceballos

To nemyslí vážně

Reagovat
PP

hrozně trapné.. Za toto by měly přijít postihy dodatečně na pár zápasů stop.. Třeba by si uvědomil, že nemá být kokot.

Reagovat
LAM

Učí se od viniciuse.

Reagovat
ciernyribiz

skôr taký alba busquets

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Fotbalisti jsou fakt sračky. Koukat Svatej, tak ho odvezou.

Reagovat
Raul=Real

Toto nemala byt cervena Ceballos

Reagovat
Rothbard

Přišel, dal gól, odešel.

Reagovat
ACSMan

Co to bylo za červenou

Reagovat
Godwinson

Ceballos je teda jinaci mrdka. To se jen tak nevidi. I kdyz sudi je podobna jebka.

Reagovat
Kily

tady prostě musí zasahovat var i za cenu toho, že hlavní rozhodčí polkne špatné rozhodnutí a na zlomek vteřiny bude za vola

Reagovat
JM

A může vůbec do tohohle vstoupit VAR, když to byla druhá žlutá a ne rovnou červená?

Reagovat
Kily

nejsem si právě jistý a dost možná ani nemůže, ale prostě by měl. Vylučovat hráče za takové věci s videem za zády je mimo, pak se nikdo nemůže moc divit, že na var pořád tolik lidí nadává

Reagovat
JM

Souhlasím. Ale je to prostě blbě nastavené, že může zasáhnout jenom do něčeho a pak se dějí takové komedie.

Reagovat
Ed_Hazard

Moj konspiracny mozog si mysli ze to bola iba kompenzacia za nevylucenie Reinilda po tom zakroku na Rodrygove koleno. Ine vysvetlenie nemam.

Reagovat
ciernyribiz

kludne mu mohol dat druhu zlu za faul na modrica

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze no. Druha zluta = nemuze. Prima cervena = muze.

Reagovat
Mateo16

Hermoso karma ty zmrd

Reagovat
Messiáš

To je hnus

Reagovat
One-Real

Simeone bez podani ruky a Carlo jak na nej mavnul

Reagovat
gonzalesl_is_back

k nezaplacení.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Hermosovi to přeju, hroznej mentál...

Reagovat
LAM

Hrozně fotbal na to co to bylo za zápas.

Atleti většinu zápasů nevěděli jak přejít přes obranu Reálu,kterej to Teda ve druhým poločase dobře zabetonoval. Ta červená na konci trochu vypovídající o dnešním rozhodčím....

Reagovat
smazaný uživatel

Divna cervena, ale teda Hermoso je fakt guma za to jak se nechal vycukat.

Reagovat
smazaný uživatel

..ako fanúšik atletica som znechutený z tohto mužstva..grc..simeone nemá sebareflexiu čiže ho treba momentálne odtiaľ poslať do pi.e ..ako je.nuty je on, je.nuté je aj jeho celé mužstvo.. hermoso: ..ani Pepe v “najlepších časoch” nebol až takto prepnuty, toto je čistá psychiatria..felipe nemôže hrať futbal, proste on nieje futbalista.Koke, je normálne aby .. nie je noc normálne..je.em už na to, úplne som sa opustil a končím.. aupa atleti (ale už len na FlashScore) posledny zápas ktorý som pozeral..na toto už fakt nemám..

Reagovat
LeonardoUžoa

Atletico jsou teď už jenom nerváci, divadelníci a neunášeči. Real slušný výkon, ale na etídy ve Španělských šlágrech si nikdy nezvyknu, ti lidé by se měli stydět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele