LaLiga - souhrn 3. kola

31.08.2018, 21:56, aktualizováno 02.09.2018, 22:46
Komentáře a souhrny
Barcelona neměla slitování s Huescou a nováčkovi nastřílela osm branek. Sobotní program LaLigy odstartovalo vítězství Celty Vigo nad Atléticem Madrid. Ve večerním duelu pak Real Madrid potvrdil papírové předpoklady a poradil si s Leganésem, byť rozhodl až po přestávce. Sevillské derby vyznělo pro Betis, valencijské přineslo remízu...

Real Betis - Sevilla FC 1:0

02.09.2018 20:45

Góly: 80. Joaquín

Sevillské derby opět patří Betisu. Zelenobílí doma na stadionu Benito Villamarín udolali svého soka jedinou brankou. Tomáš Vaclík inkasoval z kopačky veterána Joaquína až deset minut před koncem. Betis tím vygradoval převahu, kterou měl i zásluhou vyloučení Mesy.

V Andalusii panovala skvělá atmosféra. Sevillské derby je pro region velkou událostí a oba celky si zápas patřičně užily, samozřejmě se šťastným koncem pro domácí Béticos. Zelenobílí byli v úvodu zápasu lepší a po čtvrthodině musel Vaclík tasit první těžký zákrok po střele Moróna. Zahanbit se nenechal ani López, který pro změnu lapil pokus Vázqueze. Pět minut před přestávkou začal stadion Benito Villamarín bouřit. Sergio Canales dostal přesnou přihrávku a pak poslal balón podél Vaclíka do branky. Radost však byla zbytečná, neboť sudí mával ofsajd, který si i nechal potvrdit u videa. Ve 45. minutě měla velkou šanci i Sevilla, ale na Aranův centr před brankou nikdo z hostů nedosáhl.

Betisu patřil úvod prvního dějství, Seville zase začátek druhého poločasu. Po rohovém kopu Banegy hlavičkoval nepřesně na zadní tyči Gabriel Mercado, přitom pozici měl více než dobrou. V 54. minutě si všichni příznivci Betisu opět oddychli, když Navasův centr orazítkoval břevno.

O dvanáct minut později přišel klíčový okamžik zápasu a nutno podotknout, že velmi kontroverzní. Poté, co brankář López povalil na zem Roqueho Mesu, udělil sudí hostujícímu hráči druhou žlutou kartu. Ten přitom do žádného takového střetu nechtěl. Sevillu toto rozhodnutí poškodilo, zvláště když Betis vstřelil deset minut před koncem rozhodující branku. Centr Mandiho si našel na zadní tyči Joaquín a ten hlavou překonal Vaclíka. Stadion Benita Villamarína začal bouřit.

Oslabená Sevilla to měla velmi těžké. Soupeř byl po vstřelené brance v laufu a v nastavení mohl přidat druhý zásah, jenže Joaquín tentokrát minul. Domácí to mrzet nemuselo, Joaquínova branka byla v zápase jediná a znamená, že Andalusii bude minimálně do dalšího derby kralovat Betis.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - SD Huesca 8:2

02.09.2018 18:30

Góly: 16. Lionel Messi, 24. Jorge Pulido (vl.), 39. Luis Suárez, 48. Ousmane Dembélé, 52. Ivan Rakitić, 61. Lionel Messi, 81. Jordi Alba, 90. Luis Suárez (pen.) - 3. Juan Camilo Hernández, 42. Álex Gallar

Po dvou kolech měla Huesca na svém kontě čtyři body, teď ovšem utrpěla tvrdý direkt. Barcelona se s nováčkem soutěže příliš nemazlila, a ačkoli hosté ještě po poločase prohrávali na Camp Nou jen o branku, ve druhém poločase inkasovali dalších pět branek. Domácí v jednom utkání skórovali osmkrát naposledy v dubnu roku 2016.

Každopádně Barca do tohoto souboje nevstoupila úplně ideálně. Na zadní tyči Longo sklepl míč hlavou směrem dolů, míč nepříjemně stačil tečovat ještě Hernández, a domácí gólman ter Stegen již nestačil zareagovat. V 16. minutě nicméně jednoznačný favorit tohoto střetnutí srovnal stav, Messi se prodral do vápna a zamířil po zemi přesně k tyčce.

O osm minut později se katalánský celek poprvé dostal do vedení, které už nepustil. Jordi Alba pronikl do šestnáctky, stačil ještě balón udržet na hrací ploše, snažil se od brankové čáry přihrávat na své spoluhráče, nakonec ale ani nemusel, jelikož trefil obránce Jorgeho Pulida a od něj se míč dostal za záda marně se natahujícího brankáře Wernera.

Šest minut před koncem prvního dějství domácí přidali další přesný zásah, zcela nehlídaný Jordi Alba unikl podél levé strany, předložil přihrávku na snad ještě volnějšího Suáreze, a ten pohotově zacílil. Huesca přece ještě stačila snížit stav ve 42. minutě, Moi Gómez ztečoval míč do šestnáctky na Álexe Gallara, jenž z blízkosti snadno prostřelil ter Stegena.

Ve druhém poločase už lovil míč zpoza své brankové čáry pouze Werner. Ve 48. minutě ho překonal Dembélé, jenž přebral kolmici od Suáreze a snadno zamířil ke vzdálenější tyčce, v 52. minutě za šestnáctkou dobře zakombinovali Philippe Coutinho a Messi, z čehož těžil Rakitič, který z voleje poslal svou pumelici tam, kam potřeboval.

Zhruba po hodině hry podruhé v zápase zaúřadoval Messi, jenž si včas naběhnul na průnikovou nahrávku Philippeho Coutinha, a své sólo zakončil podle vlastních představ. Sedmá branka přišla na řadu v 81. minutě, mezi nohy Wernera se trefil Jordi Alba, a ve třetí minutě ještě skóroval z penalty Suárez, jenž byl ve vápně sám faulovaný Wernerem.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Espanyol Barcelona 2:1

02.09.2018 16:15

Góly: 57. Borja Bastón, 59. Rubén Sobrino - 42. Léo Baptistão (pen.)

Zatímco Deportivo získalo své první vítězství v novém ročníku LaLigy, neboť díky přesným zásahům Borji Bastóna a Rubéna Sobrina otočilo nepříznivý stav s Espanyolem, jenž vedl po poločase zásluhou proměněné penalty Léa Baptistaa, jeho soupeř naopak utrpěl vůbec svou první porážku. Oba týmy tak v tuhle chvíli mají shodný počet čtyř bodů.

Domácí vstoupili do tohoto utkání poměrně zostra a už ve 3. minutě musel brankář Diego López lovit míč ze své vítěze. Poté, co se k odvrácenému balónu propracoval v šestnáctce Manu García, zamířil z halfvoleje přesně ke vzdálenější tyči, pomohl si ovšem při zpracování rukou, a tak sudí Ignacio Iglesias správně tuhle trefu neuznal.

Další důležitý moment prvního poločasu přišel na řadu v podstatě až v jeho závěru. Laguardia si šestnáctce počínal nedovoleně vůči Davidovi Lópezovi, jehož stáhl za dres k zemi, a nařízen byl pokutový kop. Léo Baptistao si jako exekutor věděl rady, jak s touhle šancí naložit, a nekompromisně zaslal střelu nechytatelně k tyči.

Kdyby zkraje druhého dějství Espanyolu nebyla neuznána branka kvůli ofsajdu Borji Iglesiase, o jejíž neregulérnosti rozhodlo až video, možná by se střetnutí upínalo úplně jiným směrem. Takhle celek z Vitorie-Gasteiz ještě mohl odpovědět a to se mu také podařilo. V 57. minutě se na zadní tyči po dlouhém autovém vhazování prosadil Borja Bastón.

O dvě minuty později pak přišel na řadu klíčový okamžik tohoto souboje. Jony zařadil nejvyšší rychlost, pronikl podél pravé strany, přihrál ve správný okamžik do středu pole na nabíhajícího si Rubéna Sobrina, a ten snadno propálil Diega Lópeze. Barcelonské mužstvo se snažilo alespoň o vyrovnání, jenže žádnou ze svých příležitostí neproměnilo.

Třeba po rohovém kopu střídajícího Piattiho si mohl vlastence zapsat na své konto Rubén Sobrino, jenž se snažil odpálit míč do bezpečí, naštěstí však těsně minul prostor vlastní brány. Deset minut před úplným koncem vyzkoušel pozornost gólmana Fernanda Pacheca střílející Marc Roca, ovšem jeho pokus další změnu skóre jednoduše nepřinesl.

Více informací k zápasu

Levante UD - Valencia CF 2:2

02.09.2018 12:00

Góly: 13. Roger, 33. Roger - 16. Denis Čeryšev, 51. Dani Parejo (pen.)

Derby del Turia na Estadi Ciutat de Valencia vítěze nepoznalo. Valencia na hřišti Levante znovu neuspěla, ale za získaný bod může být ráda, neboť pokaždé dotahovala. Utkání nabídlo spoustu příležitostí na obou stranách a celkem čtyři vstřelené branky.

Zápas začal v dobrém tempu a počáteční bezbrankový stav dlouho nevydržel. Ve 13.minutě předvedl Morales úchvatné sólo od poloviny hřiště, před vápnem pak prostrčil balón na Rogera Martího, který poslal Levante do vedení! Valencia však bleskurychle odpověděla. O tři minuty později přišel parádní Solerův centr na malé vápno a hlavičkující Denis Čeryšev nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Netopýři mohli vzápětí otočit, ale centr Gameira poslal Rodrigo jen vedle tyče. Hostující obraně se zase připomněl Morales, tentokrát si na sólo netroufl, ale vypálil a za Netem se otřáslo břevno!

Ve 34.minutě šlo Levante znovu do vedení. Nádherný pas do šestnáctky si zpracoval Roger Martí a i přes dva bránící hráče dostal balón do branky. Levante ovládlo první poločas 2:1 a Valencia musela znovu dotahovat.

Na začátku druhého poločasu mělo Levante velkou příležitost odskočit na rozdíl dvou branek. Diakhaby vyrobil obrovskou chybu, kterou ale Boateng křížnou ranou nepotrestal. Neto výtečně zasáhl nohou a důležitým zákrokem udržel hosty ve hře.

Ti znovu vyrovnali v 52.minutě,kdy sudí nařídil po faulu Toňa na Solera pokutový kop. Dani Parejo ho kopl nechytatelně k tyči, takže derby začínalo "od znovu". Další příležitosti měl Gameiro, jenže Olazábal si pokaždé poradil. Levante si čtvrthodinu před koncem zkomplikovalo život, neboť Coke uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Valencia v závěru vycítila šanci na výhru a do závěru dala všechno. Rodrigo osm minut před koncem v dobré pozici promáchl a gól Santiho Miny nebyl uznán pro ofsajdové postavení. Domácí se v závěrečných minutách do ničeho nepouštěli a soustředili se jen na ubránění výsledku, což se jim nakonec podařilo. Valencijské derby tak vítěze nepoznalo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - CD Leganés 4:1

01.09.2018 20:45

Góly: 17. Gareth Bale, 48. Karim Benzema, 61. Karim Benzema, 66. Sergio Ramos (pen.) - 24. Guido Carrillo (pen.)

Real Madrid znovu nezaváhal a Leganésu doma nastřílel čtyři branky. Hosté se sice v průběhu první půle drželi, ale Real po změně stran spustil palbu a utkání rozhodl ve svůj prospěch. Dvakrát se trefil Karim Benzema a po jedné brance přidali Gareth Bale a Sergio Ramos. Španělský stoper proměnil pokutový kop.

Pro Real to měla být snadná záležitost, obzvláště doma na Santiago Bernabéu. Bílý balet začal hodně aktivně a Leganés jen se štěstím přežil tutovku Asensia, který sice lobem překonal Cuéllara, ale zároveň i branku. V 17. minutě už se Lopeteguiho svěřenci radovali. Ramos odcentroval na Carvajala, který zpětnou přihrávkou našel z voleje pálícího Garetha Bala! Velšský záložník se trefil přesně a Real vedl.

Ne však na dlouho. O šest minut později fauloval ve vlastní šestnáctce Casemiro a sudí nařídil pokutový kop. Guido Carrillo poslal Courtoise na druhou stranu a srovnal stav na 1:1. A ani tento výsledek nemusel dlouho vydržet, Leganés měl na kopačce druhý gól, ovšem Eraso střílel jen doprostřed a tedy do Courtoise. Real opětovně zahrozil až těsně před koncem poločasu, ránu Benzemy ale Cuéllar skvěle nohama vyrazil.

Leganés se na Santiago Bernabéu držel, ovšem jen do 50. minuty. Karim Benzema si dobře naběhl na centr z levé strany a hlavou vrátil vedení na stranu favorita. Celou situaci ještě posuzovalo video, ale rozhodčí dal domácím za pravdu. Real pak utkání zcela ovládl a vstřelil další dva góly. Přesně po hodině hry se zpoza vápna křižnou střelou k tyči prosadil podruhé v zápase Karim Benzema a opět minut později proměnil penaltu po faulu na Asensia kapitán Sergio Ramos. Real Madrid zvítězil nad Leganésem 4:1 a usadil se v čele LaLigy.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Atlético Madrid 2:0

01.09.2018 18:30

Góly: 46. Maxi Gómez, 52. Iago Aspas

Jestliže úspěch v Superpoháru UEFA příznivce Atlética Madrid na úvod nové sezony namlsal, vystřízlivění přichází hned záhy. Po triumfu nad městským rivalem Realem totiž přišla remíza s Valencií, umolousaná výhra nad nováčkem Rayem Vallecano a nyní první ligová porážka na půdě Celty Vigo. Tým Diega Simeoneho tak již po třech kolech ztrácí na čelo La Ligy pět bodů, neboť na stadionu Balaídos byl krátký na um útočného dua Gómez-Aspas.

Úvod utkání přinesl podle očekávání opatrnou podívanou, kterou v první půli oživil pouze Antoine Griezmann nebezpečnou přízemní ranou z hranice pokutového území. Ta prosvištěla těsně vedle pravé tyče. Nic víc sice hosté směrem dopředu nepředvedli, ovšem zároveň se jim úspěšně dařilo držet protivníka na uzdě, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran však diváci čekali na průlom skóre pouhých 42 vteřin. Důvodem byla atypická chyba Diega Godína, jehož podklouznutí beze zbytku využil Maxi Gómez, a uruguayský reprezentační útočník záhy rozhozeného soupeře dorazil asistencí u druhého gólu Aspase, který umístil hlavou do sítě Gómezův nadýchaný centr.

Jakékoli naděje Atlética na zvrat vzaly za své dvacet minut před koncem, když Stefan Savić uviděl za hraní rukou druhou žlutou kartu a hosté šli do deseti. Právě z následného přímého kopu dokonal zkázu madridského klubu třetím gólem večera Gustavo Cabral, avšak po dlouhé analýze videorozhodčího nakonec jeho zásah neplatil kvůli velmi těsnému postavení mimo hru. To však na úspěchu a radosti Celty nic nemění - skalp favorizovaného soupeře a sedm bodů po třech kolech je více než kvalitním vstupem do nového ročníku La Ligy samo o sobě.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Girona FC 0:1

31.08.2018 22:00

Góly: 54. Cristhian Stuani

Hodně nečekaný výsledek přineslo páteční utkání mezi favorizovaným Villarrealem a Gironou. Katalánci na půdě Žluté ponorky senzačně vyhráli 1:0, přestože domácí byli výrazně častěji na balónu. Směrem dopředu byla nebezpečnější Girona, v jejíž prospěch rozhodl v 54. minutě Stuani.

Favoritem zápasu byl jednoznačně Villarreal, ale Girona v minulých kolech ukázala svojí sílu a vědělo se, že i tentokráte bude nepříjemným soupeřem.

Villarreal od začátku častěji držel balón a Girona mu vysokým presinkem otravovala život. První šanci do rozhozené obrany měl Villarreal. Poté, co dostal kolmici do otevřené obrany Moreno, musel zasáhnout brankář Katalánců. Stejný hráč měl pak další možnost ve 33. minutě, ale jeho pokus obstřelit branku skončil těsně vedle a v ochozech to jen zahučelo. Jen o čtyři minuty později stadion ve Villarrealu explodoval radostí, ovšem zbytečnou. Nekompromisní zakončení Ekambiho sice rozvlnilo síť, ale stalo se tak po lehkém ofsajdu. Ještě před koncem prvního poločasu měl Villarreal další dvě šance, střelecké pokusy Cáserese a opět Morena netrefily zařízení.

Girona se v prvním poločase ubránila nájezdům Villarrealu, aby pak sama v 54. minutě udeřila. Po rychlém kontru García šikovně vysunul za obranu Christiana Stuaniho, který poslal Gironu do jednobrankového vedení.

Na tahu byl Villarreal, který se s tímto průběhem nehodlal smířit. Cazorla a Ekambi opět mířili vedle a deset minut před koncem trefil tyčku Pedraza. Girona měla velké štěstí. Závěru zápasu zvládala s bravurou a nevykolejilo jí ani dlouhé, šestiminutové nastavení.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Sociedad 2:1

31.08.2018 22:00

Góly: 26. Marc Cardona, 90. Charles - 15. Willian José (pen.)

Na potřetí to Eibaru vyšlo, i když výhra 2:1 nad baskickým San Sebastianem se nerodila lehce. První tři body do ligové tabulky vystřelil až v poslední minutě zápasu hrdina Charles. Pro Basky to byla první porážka v sezoně.

Eibar potřeboval po dvou prohrách zabrat, ale doma ho čekal těžký soupeř. San Sebastian ze dvou venkovních zápasů získal solidní čtyři body a další chtěl získat i na Municipal de Ipurua.

A hosté začali na Eibaru skutečně lépe a ve 14.minutě, po rychlé akci, fauloval Dmitrović ve vyložené šanci Juanmiho a rozhodčí neměl na výběr. Jasnou penaltu pak bez problému proměnil Willian José a Real Sociedad vedl 1:0. Golman Dmitrović měl navíc štěstí, že viděl jen žlutou kartu, takže mohl dál chytat. Každopádně pro střelce Williana Josého utkání kvůli zranění skončilo a jen o pár minut později přenechal místo Jon Bautistovi. Eibar na nic nečekal a hosty přikoval k vlastnímu vápnu. Ve 26.minutě pak domácí zaslouženě vyrovnali. Arbilla se zbavil svého strážce a poslal balón před branku, kde ho Enrich pustil na Marca Cardonu a ten měl snadnou úlohu. San Sebastianu jakoby po odchodu Josého došla šťáva, Eibaru bylo najednou plné hřiště. Také domácí museli už v prvním poločase sáhnout k prvnímu střídání, ze hřiště odešel Orellana.

Eibar pak na začátku druhého poločasu sáhl ještě ke druhému střídání, ale herní projev to nijak nezvedlo. Naopak, po Juanmiho hlavičce musel tasit pohotový zákrok Dmitrović a Elustondo v ještě větší příležitosti nepochopitelně netrefil před Dmitrovićem branku! Dlouho se pak na hrací ploše nic moc nedělo. Velkou smůlu měl nový muž na trávníku Merquelanz, který si přivodil svalové zranění a záhy musel hrací plochu opustit. Pro San Sebastian to bylo hodně nešťastné, protože už měl vystřídáno.

Utkání v závěru směřovalo k nerozhodnému konci, když v poslední minutě zápasu zmrazil hostující fanoušky Charles. Jordán mu z prava poslal přesný centr a Charles hlavou překonal Rulliho. Eibar se štěstím zvítězil a konečně získal první body.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Valladolid 0:0

31.08.2018 20:00

Góly: -

Souboj Getafe s Valladolidem branku nepřinesl. Celkově se hrálo hodně opatrné a taktikou svázané utkání. Největší příležitost měl až čtvrthodinu před koncem střílející Maksimovič, ale ke smůle domácích orazítkoval tyč.

Spokojenější s remízou budou hosté. Valladolid coby nováček soutěže cestoval do Madridu s cílem získat alespoň bod a to se mu podařilo. Getafe mělo mírnější převahu, ale stejně jako soupeř se ani jednou nedokázalo prosadit.

Přitom mělo první vážnější šanci. V 10. minutě tečoval přízemní centr Mata a Masip musel zasahovat. Po půlhodině hry byl blízko vedoucí brance hostující tým. Nejprve po rohovém kopu pálil z první Mayorano a Soría musel k tyči na zem a po něm bezprostředně dorážel Alcaraz, přičemž znovu dobře zasáhl Soría. Více už první poločas nenabídl. V Madridu se hrál poměrně nezáživný fotbal a divákům nezbývalo nic jiného, než doufat, že se to po změně stran zlepší.

Jenomže obraz hry se nezměnil. Getafe hrálo s Valladolidem nadále tuhou bitvu. Až čtvrthodiny před konce přišla velká gólovka v podání domácích. Střela Maksimoviče zpoza vápna orazítkovala tyč. Byl to pěkný fotbalový moment, protože Maksimovič pálil bez přípravy. Trefená branková konstrukce zůstala jedinou velkou možností ve druhém poločase. Getafe si s Valladolidem rozdělilo body za nezáživnou remízu 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona330012:29
2.Real Madrid330010:29
3.Celta Vigo32105:27
4.Levante UD31116:44
5.Sevilla FC31114:24
6.Espanyol Barcelona31114:34
 Athletic Bilbao21104:34
8.Real Sociedad31115:54
9.Getafe CF31112:24
10.Atlético Madrid31112:34
11.Deportivo Alavés31112:44
 Girona FC31112:44
13.Real Betis31111:34
14.SD Huesca31116:114
15.SD Eibar31023:53
16.Real Valladolid30210:12
17.Valencia CF30213:52
18.Villarreal CF30121:31
19.CD Leganés30124:81
20.Rayo Vallecano20021:50
Zbývající zápasy
01.09. 18:30Rayo Vallecano - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (362)

Přidat komentář
Pilsnersfaust

Reagovat
X-bano-X

Girona parádny výsledok, ktorý som bohužiaľ nevidel, zato som videl baskické derby a fajnové. Vyrovnaný zápas, Eibar si šiel po body až do konca, trochu škoda že kvôli zraneniu musela Erreala dohrávať v 10 a vtedy dostala gól a samozrejme zraniť sa pri realizácii penalty to je riadny pech, snáď bude Willian čo najskôr fit . Cardona slušný výber miesta, Charles parádna hlava šiel do toho ako buldog.

Reagovat
Jordi Alba

Villarreal byl lepší, hlavně teda 1. poločas. Hlavně, že zůstává Portu a ten Roberts byl za těch 15 minut taky dost solidní, snad dostane on a Luiz víc šancí. Jen škoda, že je minimální šance je získat natrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nebude ani desiate kolo a Atletico už bude mať po titule. Horšie pre nich bude, že aj ašpiranti na poháre budú tiež celkom pravidelne brať 3 body. Som zvedavý ako to budú riešiť.

Reagovat
ADM

Wow, Atleti drtia predsezónne očakávania nechutným spôsobom.

Reagovat
smazaný uživatel

vyčerpali se v Superpoháru

Reagovat
Visca el barca

Ani ne. To že se tu tvrdilo, že jsou největší favorit na titul byla pěkná blbost dle mě. Jejich fotbal je dobrej do pohárů, ale v lize budou vždycky dost ztrácet.

Reagovat
ADM

0 - Atletico have failed to register to single shot on target in La Liga game for the first time since October 2013 vs Espanyol

Nie, toto som určite nečakal od toho kádru, ktorý po udržaní Grieza či príchode Lemara vyzeral velmi perspektívne dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti bida

Reagovat
Jordi Alba

Atlético hezky, jen ať pěkně ztrácej. Jinak za 5 let vyhrát jen jednou 1. kolo je na Atlético docela válec.

Reagovat
santini

výborný výsledok, liga môže skončiť tak ako je ale teraz na rovinu - súperov, ako sú atléti musíme porážať...

Reagovat
Carrick

Karim je božan. A samozřejmě Gareth opět.

Reagovat
Acquanni

Ti dva to v lize nejspíš zvládnou i bez CR. Jestli bude opravdu problém, že nepřišla adekvátní náhrada, to se ukáže až ve velkých zápasech a hlavně v LM, tam jsem především zvědavý jak to s Reálem bude.

Reagovat
ADM

Karim úplne top zápas, bol úplne všade, nechápem toho Ramosa hore na obrázku.. ten ho mal práveže pustiť k hattricku na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa začínaju objavovať tweety typu: "Ramos: 3 goals, Ronaldo: 0 goals.. Who miss who? #HalaMadrid"

Reagovat
smazaný uživatel

karim a gareth ale dalo se to ocekavat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny vykon od nas po cely zapas, az na Caseho penaltovu blbost a Bejlove zahadzovanie sanci v 2.polcase.

Karim the greatest <3

Reagovat
papanegra

To, že Ramos nepřenechal Benzemovi penaltu, sám od sebe, aby Karim dovršil hattrick... Tak to o něm taky něco vypovídá...

Reagovat
DreamTeam

Jo Ramos je číslo jedna na penalty. Takže to vypovídá o tom, že to zatím funguje

Reagovat
maxton

momentalne sa tam striedaju Benzema a Ramos na penalty, a rad bol na Ramosovi

Reagovat
janinho

aj tak mu to mal prenechat, uz len kvoli tomu hattricku a kludne dalsie 2 mohol kopat on. aj ked mam pocit ze pri tych Sergiovych penaltach porodim a najradsej by som bol keby sa k nim staval len ak Karim nebude na travniku.

Reagovat
maxton

nie je zakazane prerusovat rozbeh pri penalte ?

Reagovat
janinho

aktualne znenie pravidiel nepoznam, ja som chvilu robil rozhodcu ale je tomu asi 15 rokov... ale niekto tu minule pisal, ze pri rozbehu sa zastavit moze, pri samotnom zahravani uz nie. chapem to tak, ze nemoze napriahnut a nohu ktorou striela zastavit aby cakal na reakciu brankara.

aj tak mi je z takych penalt vyslovene zle. hraci tento urovne si musia postavit 10 lopt a 9 krat ju poslat tam kam chcu s odchylkou 15 cm. ako prvy toto tu zacal robit Figo. Jurkemik keby si svojho casu postavil loptu a brankarovi povedal kam to da, aj tak by to nelapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá rána do ega CR7 tento týden - Benzema překonal jeden z jeho statistických zápisů, když se v La Lize trefil proti 33 soupeřům, zatímco Ronaldo "jen" proti 32 (rekord Realu má Raúl - 35, rekord ligy Messi - 36).

Start do ligy parádní, ale teď přijdou těžší prověrky. Mít plný počet bodů po 7 kolech (nebo ještě líp po 10 ) by bylo fajn.

Reagovat
madridcan

Nechcem filozofovat, ale v kadri mame iba troch hracov, ktory s Crisom zazili celu karieru v Reale a uz maju vek nato, aby si uvedomili, ze zmenou zivot nekonci(konkretne Ramos si zazil trebars Zidana aj ako hraca, asistenta aj hlavneho). Marcelovi moze chybat ako kamarat, ale Asensiovi alebo Lucasovi viac chyba(l) trebars Morata.

Podla mna mlada komunita so skusenymi starymi puskami za sebou tu maju velku motivaciu nieco dokazat a hlavne ukazat ukazovakom na seba, ze v tom velkom portugalskom tieni v Madride existuje aj niekto dalsi

Reagovat
Mercury

Hlavne bez nej hrajete proste lepsi fotbal, coz sd dalo cekat, bylo tomu tak uz v poslednich sezonach.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z letošního Realu v lize jde strach, ale není to pouze odchodem Cristiana, ale i tím, jaký pokrok udělali na lavičce. Štěstí, že s tak kvalitním kádrem přivedli kouče spoléhajícího na držení míče a poziční hru až letos.

Reagovat
Billy McClane

A zase ta nenapadna degradacia Zidana. Pri tom je viac ako otazne, ci by sme s tymto stylom hry mali viac uspechov.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bavím se tady čistě o lize a tam o tom snad nemůže být sporu.

Reagovat
Billy McClane

Zatial je to fajn, aj hra vyzera viac ako dobre, ale stale su za nami stale len prve tri kola proti slabsim superom. Na taketo sudy je proste este priskoro. A ten strach by bol podla mna na mieste az vtedy ak by sme vyhrali aj dalsie 3 ligove kola.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť i vy sami sami si chválíte, že konečně hrajete pěknej fotbal. Koukni se pod prevko.

Reagovat
remeslnik

Ale tím, že chválí práci současného kouče neznamená, že tím automaticky degraduje práci toho minulého !!! Lopetegui si jen prostě našel a jde jinou cestu k cíli, než ZZ. Nevkládej mu do úst a hlavy něco, co neřekl. To, že Real teď hraje jinak, než za Ronalda, tj. kolektivněji, je každému jasné. A teď se ukazují přednosti a schopnosti hráčů, které byly za doby působení CR7 potlačované. Real je v současnosti možná stejně silný (možná né-li silnější) než minulé sezony, ale to vše se uvidí až v průběhu sezony a možná v novém roce, kdy začne jít do tuhého i v jiných, souběžně hraných soutěžích (LM, poháry).

Reagovat
X-bano-X

A hlavne keď stretne silnejšieho súpera. Pri všetkej úcte ku Getafe, Girone a Leganes.

Reagovat
Billy McClane

Odvpoved najdes v druhej casti svojej poslednej vety

Reagovat
Elliasson

Ale takhle prohrát se Celtou... To bolí!

Reagovat
PP

Zas ten úplně marný a k ničemu Benzema že?

Reagovat
ADM

Vsak ale Benzema realne marny bol, ale hlavne kvoli tomu, ze to nebol ten hrac, ktoreho spoluhraci hladaju pred branou / zakoncuje akcie, co mu teraz razantne pomohlo a na ihrisku vdaka svojej ulohe ozil a futbal ho bavi

Reagovat
PP

no ale to přece neznamená, že byl marný ne? Vždyt to bylo evidentní, že se CR měl jinou roli na hřišti a vše musel tomu přizpůsobit. Je to takový rýpanec do realistů, kteří ho minimálně 2 roky vyhazovali a označovali za kopyto..

Reagovat
ADM

Na druhej strane, Real este nemal supera ani doma, ani vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho měl a prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt dal loni 5 ligovejch golu lol. Samozrejme, ze byl marnej. Jeho predstaveni nekdy z 2-3. kola loni, kdy mohl dat tak 4-5 golu a vsechno spalil je uplne legendarni. A jinou roli taky nemel. Kazdej kdo kouka letos na zapasy, tak vidi, ze Benzema hraje furt stejne. Jedinej rozdil je sebevedomi.

Dobry, vsechno tedka klape jak Benzema, tak Bale, ja jsem za to rad, ale to nemaze vsechny ty obavy, ktery jsme tu v lete meli. Benzema ma co se tyce golu posledni 3 sezony sestupnou tendenci a strili jich min a min. Bale se muze kdykoliv zranit.

Reagovat
teenz

Reagovat
Al Capone

kritika Benzemy byla oprávněná... No a pokud i ve Španělsku jsou madridisti takoví jako většina tady tak se není co divit, že Cris rád odešel když po pár kolech se na něho prakticky zapomíná.

Reagovat
remeslnik

Možná se ještě ukáže ( 1ku1 ), že to, že CR odešel, je pro vás dárek, za který jste ještě dostali zaplaceno, ikdyž z pohledu fan Barcy bych byl radši, kdyby tomu tak nebylo.

Reagovat
PP

loni hrál na podzim celý tým nahovno, ale v těch golech jasně - máš pravdu.

Já viděl loni většinu LM Realu a cca 5 zápasů v lize. Nikdy jsem neviděl, že by něco flákal, vypustil, vždycky hrál pro Ronalda..

A dotaz - jak my vysvětlíš, že teď po 5ti zápasech má tolik golů, co loni za celou sezonu, když tam byl Cris?? Jen o sebevědomí to prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

nevysvetlis, obcas mam pocit, ze jisti jedinci sledujou uplne jinej sport...

Reagovat
aurelio

Správne chápem, že tento gól nebol uznaný kvôli faulu? https://twitter.com/LaLiga/status/1035875168243965952

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, to fakt neuznali?

Copy paste vcerajsieho Benzemovho, ktory riesil az VAR

Reagovat
smazaný uživatel

to su idioti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je cca 4-5 let starý gól, který normálně platil. Včera neuznali Cabralovu hlavičku kvůli ofsajdu maximálně v řádu několika centimetrů. Jinak Celta výborná, střed Beltrán-Lobotka úžasný, teda až na jednu hodně zbytečnou Lobotkovu ztrátu. A Maxi Goméz bude už brzo materiál pro velkokluby.

Reagovat
aurelio

Vďaka za vysvetlenie Vychádzal som z toho, že hráč s č. 5 (kto to je? neviem si tú tvár k nikomu priradiť) včera neskóroval a keďže tam dali asi päť spomalených záberov na to, ako sa drží s Godínom za ruku, tipoval som, že gól mohol preto neplatiť. Moja chyba...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pablo Hernandez. Je tam víc poznávacích znamení - Calderón, Moya v brance, Miranda vedle Godína, Citroen už nějaký rok taky Celta nemá na dresu.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
DeformFCB

Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že Realu paradoxně prospěje odchod Ronalda. Začne tam být mnohem větší týmovost a semknutost. Očekávám stagnaci ligový dominance, ale budu rád, když se budu mýlit.

Reagovat
livefan

Podle mě jim to prospěje v lize, ale v LM už bez něho nebudou tak dominantní. Tam se vždycky dokázal ve většině vyřazovacích zápasů hecnout.

Reagovat
Anacron

Tak uvidíme, jak budou zvládat velké zápasy. Ten jediný zatím prohrál Real. Ale i kdyby to fungovalo takhle, tak se zraní v podstatě jeden hráč a jsme v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle hodnocení a předvídání dalších 35 zápasů po třech zápasech s Getafe, Gironou a Levante zbožňuju

Reagovat
DeformFCB

Moc se omlouvám, že jsem si zkusil zaspekulovat. Už se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebaný zápas. Vyslovene dojebaný ako som už dlho nevidel. Najprv góly po chybách brankára, potom brvná a netrafená prázdna brána. Jebať do hlavy takých hráčov. Marcelino musí byť na prášky.

Reagovat
aurelio

Zabudol som, že hráme tak skoro, videl som len posledných 10 minút. Ako hral Diakhaby? Netove góly som nevidel, ale aj bez toho by mal byť jednotkou určite Jaume.

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhaby hral dobre, dokonca by som povedal, že druhý polčas veľmi dobre. Spravil akurát v prvom polčase pár chybičiek, hlavne neletel Moralesovi pri tom prvom góle na naivnú klučku.

Jaume musí ísť po tomto zápase do brány.

Gameiro úplná katastrofa, Soler a Cheryshev okrem toho prvého gólu tiež úplne slabota. A Wass s Parejom sú bez Kondogbiu v tom strede tiež stratený.

Chce to nasadenie Guedesa, Jaumeho do brány a od začiatku postaviť Ferrana namiesto Solera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak, kebyže využijeme aspoň polovicu šancí čo máme, tak Levante by sa o bode ani nesnívalo.

Reagovat
Mateo16

Celkom problem pre Lopeho system bude aj Casemiro ak tam bude produktovat 1 Casemirovinu na zapas tak to je celkom pruser

Ak chce hrat tak ofenzivne a s takym drzanim lopty tak skor ci neskor sa natrafi na supera ktory bude vediet dokonalo hrat tie protiutoky./ obycajne to byvaju TOP muzstva v LM /

Tu je celkom smola ze nezostat Kovacic Tak zeby dalsi pokus transformovat Toniho na Xabiho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Toniho ani nie je potrebné nejako transformovať, on už teraz túto úlohu zvláda veľmi dobre. Ak sú v zostave Luka a Toni, tak naozaj nie je potrebné zálohu vyvažovať ešte defenzívnejším Casemirom, keďže Toni aj Luka vynikajú ak hrajú hlbšie,a ak hrá Case, tak majú aj tak na starosti celú výstavbu hry, do ktorej sa Casemiro prakticky nezapája alebo prispieva minimálne, a tak nám následne logicky chýba potom jeden hráč v ofenzíve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Casemiro ktorého hejtujes roky je tam prave nato aby zastavil, vypomahal ci pokryval supera a ziskal loptu nato aby sme ju mohli drzat. To sa mu solidne dari uz par sezon. Taki robonici su potrebni. Vcera vybojoval 3 suboje kde sme drzali loptu.

Keby malo byt podla teba tak dopadneme ako ked sme nemali Makeleho a hrali vzadu s dvojicou Beckham a Guti a taki prievan vzadu uz nie.

Ked nemas nato pochopit naco je DM nechapem preco sa vyjadrujes k futbalovej teme

Reagovat
smazaný uživatel

*robotnici

*Makeleleho

*taky

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale z jeho druhé věty vyplývá, že proti dobrým brejkovým týmům bude pro Real problém snaha o systém s velkým držením míče na soupeřově polovině. A to bez ohledu na to, jestli bude Casemiro, nebo nebude. Takže nikoliv Casemiro, ale systém

Reagovat
smazaný uživatel

Proti teamom na rychle brejky potrebujes kvalitne DM aj keby ten team hral nie brejky ale drzanie lopty. Taky cistic je na nezaplatenie. Nechapem hate na neho.

Reagovat
Spalovač šancí

Však ti píšu, že tam má v původním příspěvku dva odlišné komenty. Jedna výtka vůči Casemirovi (která řeším primárně ty) a druhá k systému, pro který Real nemá dostatek potřebných hráčů (a tato výtka s Casemirem vůbec nesouvisí). Navíc to směřuje spíše k potřebě dvou DM než ke kritice této pozice.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taková malá anketa: Myslíte, že by Maxi Gómez měl na to dělat “9” v Barce?

Reagovat
vilp

Co se ti na něm líbí?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zakončení, dobrý ve výstavbě hry, decision making, ani pohybově není tak špatný, jak na první pohled může vypadat. Čím víc ho vidím, tím víc se mi líbí, už loni se mi zamlouval a myslím, že jsem ti ho doporučoval jako takovou “soft” verzi Icardiho, to byl ještě cca za 20 mega, teď už nepůjde pod 40-50 mega.

Reagovat
vilp

Jo, nadhodil jsi jeho jméno, od té doby si ho pamatuji, ale nekoukám na Celtu. Jinak je při své postavě dobrý zády k brance?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím se tak jeví, ale uvidíme dál, zatím je to talent, který ještě může putovat mnoha směry.

Reagovat
Ed_Hazard

A to skoro skoncil v Cine, dobre si pamatam?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Připadá mi, že je to takové mohutné kladivo typu Lukaku, prosazuje se hlavně silově, spíš než rychlostí a pohybem, jeho nedostatky by u nás podle mě hodně vynikly. Barca potřebuje hlavně pohyblivou, agilní 9, ne kladivo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, že to není taková ta naše typická “9” typu Sammyho nebo Luisita, ale rozhodně to není ani žádný neohrabaný kladivo, což teda není ani zmiňovaný Lukaku.

Reagovat
Jordi Alba

Asi ano.

Reagovat
blaugrana

Vzhľadom na požiadavky na "9" v Barce to vidím na toho Firmina.

Reagovat
Jordi Alba

To už by se na to Southampton fakt vysral ale.

Reagovat
blaugrana

Tak vždy nás zásoboval len kvalitou, tak prečo nie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslím si, že by Firmino byl schopen efektivně fungovat s Messim.

Reagovat
X-bano-X

To si môžeme povedať po sezóne alebo aspoň po polke sezóny. Za pokus by stál aj keď mne sa až tak nepáči jeho prvý dotyk, je to také kostrbaté na druhej strane výborná hlava a hlavne mladý hráč, kde by sa dalo čo to vypilovať.

Reagovat
Hristo Stoichkov

První dotyk ani driblink nepatří k jeho silným stránkám, to máš rozhodně pravdu. Po sezóně může být pozdě.

Reagovat
Majk91

ani nahodou

Reagovat
Generalní Gladiator

ach ta pohyblivost, ale nemám ho nasledovaného, těžko říct,jak by zapadnul do těch narážeček na malém přehuštěném prostoru..devítka bude obrovskej problém, moc týmů-málo zboží

Reagovat
blaugrana

https://www.flashscore.sk/zapas/pxnqy3ig/#statistiky-zapasu;0

Viac takýchto otvorených súperov na CN.

Reagovat
LAM

Ofenzivně parádní výkon Na obraně to bude chtít zapracovat.

Jinak Leo letos snad ještě zlepšil vytváření finálních a předfinálních nahrávek,protože je to pastva pro oči Golovej pořád stejně a přenechaná penatla pro Luise

Arthur potřebuje víc minut(což snad dostane jak začnem hrát 2 zápasy tejdně,ten bude ještě v záloze hodně platnej.

Reagovat
Majk91

ved obrana bola cielene zhorsena aby davala Barca viac golov

Reagovat
smazaný uživatel

Messi super gesto a v tom je rozdíl mezi ním a Ronaldem...ten by tu penaltu nenechal nikomu týmový hráč

Reagovat
Jordi Alba

Lol, odpad má odejít do Seria A sekce, nikoliv přijít sem, tohle tu nezkoušejte.

Reagovat
Generalní Gladiator

jak se jeví zatím lautaro?

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Generalní Gladiator

jo aha,on v tom pokračuje určitě i v talijánsku, to vysvětluje tu nulu na kontě gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime tie finalne prihravky vo stvrtfinale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej skok na první misto.

Reagovat
smazaný uživatel

válec

Reagovat
Jacks11

Barca je doma na Camp Nou prostě neporazitelná...

doma porazíme kohokoliv na světě

Reagovat
smazaný uživatel

až na jeden tým...

Reagovat
smazaný uživatel

tojo, vás drtíme jak venku tak i doma, a superpohár na který teď budete furt vzpomínat dalších 50 let se už opakovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sami proti sobě ale hrát nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, kedy ste to naposledy porazili doma Real Madrid ?

Reagovat
X-bano-X

Kedy sme naposledy hrali doma proti Realu a bolo ešte o čo hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Za prekrúcanie

Reagovat
X-bano-X

Aké prekrúcanie? Hráme s vami za rozhodnutej ligy, pravidelne keď o 2-3 dni máme LM vyraďovačku.

Reagovat
valloire

z který vyhučíte i tak

Reagovat
X-bano-X

To ale nevylucuje ze sa na to vyhucanie potrebujrme riadne pripravit.

Reagovat
valloire

správně

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spalovač šancí

Ono spíše, kdy naposled vyhrál domácí tým v lize

Reagovat
smazaný uživatel

MVP jednoznačně Luis Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

2+2 za 4 zápasy a to zatím nemá formu

Reagovat
smazaný uživatel

No nemá, když mu musi Leo přenechávat pencle, jako každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

No napůl s Messim ten má 2+2 a hrál výborně a Couts taky paráda.

Reagovat
blaugrana

Ani omylom. MVP dnes jednoznačne Lionel.

Reagovat
LAM

Messi.2+2 a ještě hromada vytvořených šancí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Remt

Jaký MVP? Viděl jsem jen sestřih a pohled na něj jak se pomalu šourá z offsajdu je k zblití, to i můj stodvacetikilovej tatík by odsud vyběhnul rychleji

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo

Reagovat
ADM

Páni páni. Klud. Múdro hovoríte ale nemáte pravdu. Odpoveď je len jedna - ALBA

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Messi byl nejlepší. Alba až druhý.

Reagovat
ADM

Podľa týchto kritérií by bol Messi MOTM v 95% zápasoch posledných 10 rokov. Samozrejme, že som Messiho nerátal

Reagovat
smazaný uživatel

To by odpovídalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo

Reagovat
celeb

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkná nadílka, Huescu jsem oproti prvním kolům nepoznával.

Reagovat
ADM

Arthur za tú chvílku ukázal krásny pohyb s loptou, pravidelne medzi dvoma hráčmi úplne v klude.

Dembeleho finálka je horšia než moje vzťahy so ženami

A Coutinhove pohyby to je balzam na duši.

Reagovat
Visca el barca

Arthur umí nahrávat mezi liniemi, to je to co Raketa nebude umět nikdy. Chci aby hrál víc a víc. A dnes měl jít místo Dembouze, Malcom....

Reagovat
Generalní Gladiator

taky chci,aby hrál víc,ale je začátek,klid, rakitič je velverdeho kůň,šanci určitě dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema = Messi

Reagovat
LAM

Messi je menší

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

4 = 4

Reagovat
Majk91

Ousmane Dembélé prvých 20 zápasov za FC Barcelonu - 2 góly

Ousmane Dembélé posledných 7 zápasov za FC Barcelonu - 5 gólov

Pred sezonou som necakal, ze Dembele bude taky golovy. Ako jasne, ze je to este len zaciatok sezony, ale skoro co zapas to gol, snad mu to vydrzi co najdlhsie. Tych 15 - 20 ligovych golov by mohol mat na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo něco bližšího o spekulaci ohledně příchodu Kanea do Barcy? Dnes jsem četl, že má nahradit Suareze

Reagovat
Generalní Gladiator

ze všech top hrotů absolutně nejmíň vhodnej,stejnej nesmysl jako perezovo čekaní na potíže psg

Reagovat
ADM

Jo jasne, a my máme len tak 300 mega aby sme vykupovali od Levyho jednu z najväčších hviezd PL, ktorá sa k nám dokonca vobec nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se právě ptám jestli o tom někdo něco neví, protože z hlediska stylu naší hry a financí to nedává žádný smysl a našly by se i daleko levnější varianty

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mimi_united

Kane je kladivo ale bez techniky Z tých veľkých zahraničných klubov je pre neho možno Bayern a ten ho nikdy nezaplatí

Reagovat
smazaný uživatel

kladivo bez techniky, co da gol Realu v LM patickou taky bych chtel byt takovy poleno

Reagovat
Dayman

nedal

Reagovat
smazaný uživatel

ze to nakonec pripsali Varanemu jako OG je uz v tomhle pripade nepodstatnej fakt. Umysl jak to chtel zahrat byl jasnej a i tak to slo na branu

Reagovat
Dayman

to je dost podstatný fakt, když Kane míč netrefil, skoro bych napsal, že právě proto, že je kladivo bez techniky, ale to on úplně není. Napsals lež, nevadí, o nic nejde .

Reagovat
celeb

ale hovno bez techniky. To skor sedi na Lukakua z tych top PL hrotov.

Ale za 1. si nemyslim, ze chce ist od Poche/Spurs a za 2. - ak by aj siel, tak Levy spravi novy prestupovy rekord (min. tykajuci sa PL).

Reagovat
Rssa

Alba jako vždy výtečný. Nyní opravdu neznám nikoho tak skveleho do útoku i obrany. Kdysi Dani...teď Jordi

Reagovat
ADM

Alba už snad ani nie je obrancom. Tá variabilita na lavo s Dembelem a Coutinhom, človek nevie kolko vlastne mame utočníkov Dnes tam bol Alba parkrát aj v strede 16ky

Reagovat
X-bano-X

Pokiaľ zo seba nerobí šaška trápnymi simuláciami, tak je parádny hráč.

Reagovat
celeb

kedyze to naposledy bolo ale?

Reagovat
X-bano-X

Co ja viem? V poslednom ligovom kole minulej sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Alba je smerom dozadu vyrazne lepsi nez Dani aj v najlepsich rokoch. Ten mal zas lepsiu strelbu (aj z vacsich vzdialenosti). Dnesny Alba je uplny top. Navyse konzistencia vykonov je nieco, co Dani zial nemal. Paradne skoncetrovany na TOP zapasy, ale caste flakanie menej dolezitych bola jeho vyzitka. Kazdopadne, mat niekoho, kto by sa mu aspon trochu priblizoval na pravej strane by bolo bozie.

Reagovat
ADM

Kritika po tomto zápase by bola neoprávnená, ale toto je aj tak neuveriteľné. Až do dohrania akcie ho ani nehlo, cca 5 sekúnd.

http://oi63.tinypic.com/2rxwmja.jpg

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
LAM

Lionel Messi se díky přihrávce na Rakitičův gól proti Huesce stal prvním hráčem, který ve 21. století zaznamenal 150 ligových asistencí. Nejvíce z nich směřoval Luisi Suárezovi (23), Pedru Rodríguezovi (14) a Samuelovi Eto'o (13).

Reagovat
ADM

Tak už vieme prečo Neymar odišiel. Sólista Leo

Reagovat
ttopi

Jen to potvrzuje, že je nejlepším hráčem fotbalu. Krom toho, že dává moře branek, jich taky dost přímo připraví. No a pak při možnosti zdarma dojít pro hat-trick penaltu pustí Suarezovi, kterej potřebuje nabrat sebevědomí. Vzhledem k tomu, jak je Messi s Ronaldem ze všech stran porovnáván, kolik kdo dá čeho a čehosi, tak tímhle dokázal, že to má celkem na háku a že pro něj není úplně nejdůležitější si připsat čárku v kolonce hat-tricků. Ronaldo by to v tak jasným zápase nikomu nepustil, čárka je čárka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nulová hodnota příspěvku, Ronaldo pustil penaltu Benzemovi, když mohl mít hattrick...

Reagovat
technecium

Až potom, co to dělal pravidelně Messi, aby se mu dorovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nevim, co se směješ. Ronaldo se vždycky porovnával jen s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Legendy, kteří tvrdí, že je Leo nejlepší: Pelé, Maradonna, Ronaldinho, Henry, Xavi, Guardiola, Mourinho, Beckham, ...

Legendy, kteří tvrdí, že je Ronaldo nejlepší: Ronaldo sám

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
janinho

nemyslis si Maradonu s Madonnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Směju se tomu pravidelně

Reagovat
technecium

Jen dokazuje, jak jsi pravidelně mimo

Reagovat
valloire

Reagovat
ttopi

Asi měl slabší chvilku, nebo mu v tu chvíli nedošlo, že už tam 2 góly měl

Reagovat
drussbarb

Kterou?

Jak překonával nějaké kulaté číslo?

Sranda je, že když někdo napíše, že to dělají oba,má vlastně pravdu, ale přitom se nemůže víc mýlit

Reagovat
drussbarb

No vždyť to říkám...

Nějaký další případ nemáš?

Reagovat
Spalovač šancí

Zvládá přihrávky např. až do Chelsea

Reagovat
eliskafan

Golazooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zapas. Hostia troska vytoceni , ale som rad, ze to nebola remiza. Remizy su v takychto zapasoch trapne.

Reagovat
Jordi Alba

Trošku vytočení.

Reagovat
madridcan

Hviezda tohto kola uplne jasna...ten naval emocii co mnou pred chvilkou presiel bol taky, ako by som Betisu fandil cely zivot. Joaquín

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
mastakillah

Reagovat
PP

taky jsem měl husinu + ta atmosféra obecně. Nejpovolanější z povolaných rozhodl!

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin je zkratka bozan

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Phillipinho

Vitezstvi Betisu v derby a jediny rozhodujici gol da Joaquin. Naprosta dokonalost

Reagovat
.13

Jeho nejde nemat rad

Reagovat
PP

až na tu kaňku v podobě redky.. To jsem nepochopil.

Reagovat
celeb

ja som cakal, ze po tom triku da dole aj trenky

to boli ine emocie tam!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Whitemedia

Alba stejná oslava jako Pedro včera, když vstřelil gól.. zajímal by mě důvod

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lucho?

Reagovat
Whitemedia

jako na twitteru frčí verze, že je to kvůli španělské repre nominaci no, ale že by zrovna Pedro takhle řádil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nenašel jsi nějaké podrobnosti toho, proč ho Lucho nepovolal? Alba je na vrcholu sil a výkonnosti. Hraje nejlepší fotbal za svojí kariéru ... a vypadl z repre. Zvláštní.

Reagovat
messi80

Podľa mňa jednoznačne nejaké osobne nezhody... Už na konci luchovho pôsobenia u nás to medzi nimi riadne skripalo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už během Luchova působení v Barce to skřípalo, ale Alba to pak dorazil tím, že v nějakým rozhovoru si vůbec nebral servítky a Lucha otevřeně kritizoval. Jeho nenominace není žádným překvapením, stejně jako se naproti tomu čekalo, že šanci dostane Sergi Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám asi fakt krátkou paměť, protože o tomhle si nepamatuju nic.

Reagovat
Neon
Reagovat
technecium

Já si stejně ale myslím, že Coutinho nemůže hrát v záloze na Iniestově pozici. Včera to bylo hodně vidět směrem dozadu. Coutinho je úžasný okolo vápna, ale v zataženější pozici dělá chyby.

Buď musíme přejít na 4-2-3-1 s defenzivnější úlohou Rakitiče, který by Coutinhovy nedostatky kompenzoval, nebo musí hrát místo Dembeleho Arthur a Coutinho se posunout na jeho místo. Proti silnějším soupeřům by nás to mohlo celkem mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych hrát 4-4-2 s tím, že Bus-Raketa DM a Arthur s Coutsem kreativní zálohy. Do útoku Messi Dembos, případně Malcom. Suarez je vepředu stejně zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysunutím Messiho do dvojčlenného útoku bys nevyužil některé jeho zbraně. Messi dělá lepší hráče všude okolo sebe, ale nejvíc ty, které hrají před ním. Tady by byl jen on a další útočný hráč, který by navíc ani nebyl čistý útočník. To by dle mě nefungovalo. Pokud hrát 442, tak dvojpivot Sergio a Raketa/Arturo, před něma Messi zprava a Dembouz (nebo někdo) zleva.

Ale 442 pro nás není dobrý systém. Nemáme na něj útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi víc líbí 433, ale pokud už musí Raketa hrát, tak bych podpořil zálohu Arthurem, protože Raketa kromě narazecky s Messim nebo Segiem nijak jinak útoku neprospívá.

Těším se dne, kdy konečně zkusí posadit Suareze.

Reagovat
technecium

Týpek včera pomalu nejllepší na hřišti, od začátku roku se lepší každým zápasem, ale ty do něj stejně kopeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíme, jake by to bylo bez něj. Od loňska odehrál všechny zápasy. Věřím, že by přišlo prozření jako v případě Realu a Ronalda.

Reagovat
technecium

Podle mě nemůže v důležitých zápasech hrát čtyřka Dembele, Coutinho, Suarez a Messi. V záloze by nás pak leckdo přehrál. Do velkých zápasů se musí jeden (patrně Dembele, protože pořád má spoustu hloupých a zbytečných ztrát) sedět a být nahrazen jedním záložníkem - Arthurem nebo Vidalem. S tou čtveřící sice máme vysoký gólový potenciál, ale s jejich ochotou bránit to je na háku a mohli bychom dostat hodně gólů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, směrem dozadu je to děravý jak ementál. Coutinho to možná někdy v budoucnu bude schopný hrát, ale to bude chtít hromadu trpělivosti. Jinak včera mi to v druhým poločase na míči přišlo jako 4231 a fungovalo to mnohem líp. To naše 433 bez pravýho křídla (s volným Messim) má spoustu slabin a navíc ani nedokáže stoprocentně využít právě Messiho, který potřebuje být v centrálnější pozici. Po něm tam zůstává díra, Sergi Roberto často brání přečíslení a pokud to nedokáže vyřešit (zpomalit akci nebo propadne v pressinku), zbývá na Piquého bránění obrovskýho prostoru, což rozhodně není jeho silná stránka. Nese to celkem podobný rysy jako když Ramos brání propadajícího Marcela.

Coutinho i Dembélé mají podobný problém - chtějí převážnou většinu míčů do nohy, což je strašně neefektivní, chybí tomu náběhy.

Reagovat
technecium

Ano, 4-3-3 s Messim na křídle jsme úplně zapomněli hrát, respektive na to nemáme hráče. Naposledy to fungovalo v druhé Luchově sezóně, kde pravý křídlo zvládal držet Dani Alves. Od té doby hrajeme víceméně bez pravé strany hřiště.

Takže buď 4-3-3 s Messim uprostřed, nebo 4-2-3-1. Jinak ta hra působí nevyváženě, Messi je odříznutý na křídle od centra dění atd... Každopádně opět platí to, co v minulé sezóně. Minimálně v lize Valverde zvládá reagovat na vývoj zápasu a to co od začátku nefunguje je schopný v průběhu změnit. Ukázaly to všechny tři zápasy. Jen tak dál.

Reagovat
mastakillah

Rozhodně nesdílím stejný názor s autorem sourhnu k zápasu Betisu s s FC Sevilla. Přesněji tu část, že sudí Sevillu poškodil. Vždyť Mesa šel do toho s tím, že chce zabránit golmanovi ve výkopu, ten se mu ještě vyhýbal a přitom mu Mesa nasadil stoličku. Za mě rozhodně blbost samotného hráče a jasná žlutá karta a následné vyloučení ....

Reagovat
ttopi

Tady je zas trenérů :D

Zajímavé je, jak každej píše, kde by kdo měl hrát, ale pak se to nestane. Asi holt ten trenerskej štáb, který je s hráči každý den, něco neví. N2co, co vědí jen zdejší trenéři

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale o čem jiným chceš diskutovat na fotbalový diskusi, než o fotbale?

Reagovat
ttopi

O tom, co se třeba událo. Ale tyhle taktický přípravy na další zápasy jsou vždycky vtipný

O to vtipnější je, že se tu sejde třeba 5 různých verzí, kde každý si je tou svou jistý. To už z logiky zní divně

Reagovat
alcantara

Mat rozdielny nazor na rovnaku vec je divne? Kde zijes, v Severnej Korei?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

V Česku a na západě obecně. Za špatné názory se na internetu banuje a podávají trestní oznámení... Dneska je populární, když je jediný správný náhled na věc

Reagovat
valloire

tak je tahleta demokracie

Reagovat
alcantara

Nemyslim si. Banuje sa za vulgarizmy a akekolvek prejavy neznasanlivosti voci inym skupinam ludi. Teda aspon by to tak malo byt, nie vzdy sa to deje.

Reagovat
technecium

jj, taky se banuje, když židovka postuje fotky obrněnců jedoucích do Chemnitzu s komentářem o možné eskalaci problémů... Viz Facebook Kluse ml.

Ale nepřekvapuje mě to. Když máš vystudovanou kulturní antropologii, tak tě nikde nechtějí, tak se aspoň můžeš živit tím, že nahlašuješ příspěvky na facebooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhlen brekot a vykrikovani "muh free speech" nad mazanim komentaru na Facebooku (a kdekoliv jinde na internetu) me vzdycky hrozne rozesmeje. Mazani komentaru neni porusovani svobody slova. Facebook je soukroma platforma. Facebook si muze delat chce a nikdo z vnejsku nemuze jakkoliv regulovat co se na FB maze a co ne. Pokud se to nekomu nelibi, tak neni nic jednodussiho nez najet mysi nahoru vpravo, zmackout "odhlasit" a na FB se nikdy uz neukazat.

Reagovat
valloire

nicméně to na něco ukazuje....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Tohle bys mohl použít, pokud by Facebook neměl defacto monopol na "trhu" a nebyl dominantním poskytovatelem informací. Ale jelikož je a postrádá alternativu, jsou všechny tyhle pseudoargumenty o tom, jak si může jakožto společnost dělat, co chce, naprosto irelevantní právě kvůli neexistenci alternativy. Je to jako kdybys měl jediný nadstátní televizní kanál pod soukromou společností a ten si mohl vybírat, co bude vysílat čistě podle svých názorů. Ne, takhle to ve svobodné společnosti nemá fungovat. Ale chápu, že všem dobroserům s tunelovým viděním to vyhovuje. Nemusí být konfrontování s jinými názory a život je pro ně lehčí. Opět a zase viz. 451 stupňů Fahrenheita

Reagovat
valloire

výborně, nejsi ztracen.....koukám na koncert v Chemnitz a chce se mi blejt

Reagovat
technecium

Neuvěřitelná fraška.

Reagovat
valloire

ono se jim to vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu, treba to srovnani s TV. Facebook je dominantni socialni sit, ale ne poskytovatel informaci prece. Facebook zadnej obsah netvori, tvorej ho lidi - ja, ty, ktery na FB chodej. A ja teda rozhodne na Facebook nechodim proto, aby se dozvedel co je novyho ve svete. Pokud tam nekdo kvuli tomu chodi a informace cerpa ze statusu jinych lidi, tak ten clovek je presne soucasti problemu, ktery soucasnej Facebook a obecne socialni site maj - a to je to, ze lidi tam zijou v bublinach (coz si sam napsal.. ale ono to plati pro obe strany, zejo) a ze je to semeniste fake news a vselijakejch hoaxu.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Klus je idiot.

Reagovat
technecium

přepsal jsem se, měl to být Klaus ml.

Reagovat
valloire

ten je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Okamura nesouhlasí.

Reagovat
valloire

...s tím, že jistý skupiny lidí jsou vyžírkové

Reagovat
smazaný uživatel

On sám je největší vyžírka.

Reagovat
valloire

no jako by byl sám jako politik, ale aspoň není pokryteckej jako Kalousek, Sobotka, Kníže, Pospa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jako divil by ses, kdyby mě k tomu v Barceloně pustili ...

Reagovat
valloire

jsem pro

Reagovat
CHONG

Druhá liga, taky liga

Reagovat
valloire

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

však se podívej, jak se včera blilo už před zápasem na sestavu doufám, že si všechny ty chytré hlavy po desetigólovém zápase vyliskaly

Reagovat
alcantara

Ne, oni sa ozvu, ak to bude zase prepadak v LM a zase sa zial potvrdi, ze mali pravdu.

Reagovat
technecium

A v čem měli jako pravdu? Mně ani v nejmenší nevadí, že Valverde nerotoval před repre pauzou, po který polovina kádru nebude dva týdny hrát.

Reagovat
alcantara

V Suarezovi napriklad? V Coutinhovi, Rakiticovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na zapas Real i Barca, vedle zapas RM bezel i zapas Juve.

A musim rict, ze nadhera. Spanelsky fotbal je uplne nekde jinde.

Real konecne hraje dynamicky fotbal s vetsi durazem na drzeni balonu, ale neprehnanem drzenim. Dobre se na to diva, ale bojim se, aby z toho nestalo posouvani balonu. Ikdyz jsou hraci Asencio/Bale/Marcelo, kteri nejsou ochotny ke hre "posouvani "

To same se da rict o Barca, ze je tam mnohem dynamicky prvky od Dembele/Alba i ostatni hracu.

Sice je tam porad to tzv. "posouvani", ale je to mnohem mene a strasne se na to dobre kouka.

Uvidime jak se povedou zapasy kolem rijnu/listopad, kde se bude lamat chleba. Mam tuseni, ze kvalitne jsou na tom RM i Barca stejne. Akorat Barca bude mit Messi a RM se musi stale bat o skleneny G.Bale.

O.T. Zapas Juve absoutne neslany, nemastny pro me. To uz i L1 je zabavnejsi na koukani.

Tleskam pekny fotbal. Ostatni zapasy musim dokoukat bud 20min sestrihem nebo nevim. Nestiham...

Reagovat
X-bano-X

Heh takze uz je nominacia na GB: Ronaldo, Modric, Salah

Reagovat
patas92

To je ale FIFA "GB"

Reagovat
smazaný uživatel

To je na FIFA the best. Messi mohl být klidně v tý top trojce taky, ale to proč je tam Salah je dá se říct ten jeho příběh. Přišel do PL a překonal rekord v gólech + špičkové výkony, možná jeho životní sezóna. Messi byl individuálně špica, vynikal ve všem - Přímáky, asistence, celková předvedená hra, zlatá kopačka. Ale víc ty lidi chytí "za srdce" ta Salahova sezóna. U Messiho si řeknou: Jo měl výbornou sezónu :zlatá kopačka, 3 trofeje, (když počítáme i superpohár), ale je to přeci ten týpek co jednou dal 90 gólů za rok a tohle není jeho úplný maximum, kdežto Salah ze sebe nejspíš tuhle sezónu vydal všechno. Dále Luka naprosto zaslouženě a po tý ceně UEFA i podle mě největší kandidát na vítězství (hrál dobře jak v Lalize, tak v LM). Pak je tam Ronaldo za LM. Nevím jestli se do toho počítá i MS, protože tohle za sezónu a ne za rok (aspoň myslím). Ale pokud ano tak Lukovo šance jen stoupají. Ale tuhle sezónu klidně mohli dát i TOP 4 s Messim, protože všichni čtyři měli v tý sezóně něco co je řadí do možnosti o celkové vítězství. A ani bych se nedivil, kdyby TOP 3 GB byla třeba Griezman, Modric, Ronaldo. (faktor MS a LM)

Reagovat
valloire

ne neměl

Reagovat
Jordi Alba

Komu bys to dal ty ?

Reagovat
valloire

No Králi, komu jinýmu?

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Jména, prosím.

Reagovat
valloire

Jaký jména, Král je jenom jeden.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

co koulíš vočima? tohle je neměnný fakt

Reagovat
Jordi Alba

Tak furt lepší, než to cpát Modričovi.

Reagovat
valloire

aha ale Luka by si to taky zasloužil, no jsou to příjemné problémy, teda pro mě, pro tebe ne, hádat se o to, kterej hráč klubu to vyhraje

Reagovat
Jordi Alba

Hele, Já si vždy říkal, že nechci aby třeba Ronaldo nebo někdo měl víc těch krávovin, než Messi. Ale to už radši to, než že se to dá Modričovi za to, jakou měl v Realu kariéru, s tím ať jdou do hajzlu.

Reagovat
valloire

No počkej zase...co máš proti Lukovi. To není za kariéru, ale za sezonu. To je klíčovej hráč zálohy a týmu.

Reagovat
Jordi Alba

Na výhru to není. Nebyl nejlepší v LM za Real, jinou trofej nemá. Za prohrané finále MS? Jasně.

Reagovat
valloire

Tak došel nejdál když porovnáš všechny, co přicházej do úvahy. Jestli vyhraje, nemám problém. Nicméně bych to dal Králi.

Reagovat
Jordi Alba

Za individuální výkony to není. Kdyby bylo, i kdyby ne, tak minimálně Ronaldo, Messi, Salah, Griezmann, Bruyne by měli být před ním, to si vymluvit nenechám.

Reagovat
valloire

Je to ale vždycky kombinace individuálního výkonu a trofeje. Jako ve Stanley Cupu. Taky to nedostane hráč, kterej dal 15 golů, ale vypadl ve čtvrtfinále.

Reagovat
Jordi Alba

To mi sem do toho nemotej. Jediný, co vím je, že Crosby je hokejista.

Reagovat
valloire

je

Reagovat
Jordi Alba

+ Teda Ronaldo vyhrál to samé. Messi LL a CdR, Bruyne PL a pohár, Griezmann EL + MS.

Reagovat
Jordi Alba

A čistě individuálně k tomu, byl z nich Modrič taky nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi předvedl jasně nejlepší individuální výkon (nejvíc gólů, asistencí, vytvořených šancí, gólů z přímáku, gólů z dálky, dominantní a MOTM téměř v každém zápase) a to co předvadí na hřišti nedokáže nikdo jiný ani za celou kariéru. V trofejích je na tom taky líp než nominovaní.

O těchto "trofejích" by měli hlasovat bývalí slavní fotbalisti a trenéři, místo aby vítěze vybírali spoluhráči a fanoušci online. Pak by se tam nemohl dostat někdo jako Ronaldo a chybět bezkonkurenčně nejlepší hráč.

Tohle video mluví za vše: https://www.youtube.com/watch?v=0g_GZo3kw7w

Ale hlavní je, že si můžeme vychutnat jeho nenapodobitelný výkony, který tady už nikdo po konci jeho kariéry neuvídí.

Reagovat
valloire

Jdi už do prdele s Messim letos. Smiř se stím, že když někdo vypadne ve čtvrfinále LM a osmifinále MS, tak může vytvořit 20 šancí za zápas a dostane hovno. Jsi jak pomatenej s tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdi do prdele furt s tou LM. Jsou i jiný, těžší a delší soutěže. Jinak podle tebe je lepší hrát hovno a mít neprávem LM než hrát dominantně a mít 3 trofeje na kterých máš velký podíl?

Reagovat
valloire

Ne, to teda nejsou ty vole. Celej svět sleduje Ligu mistrů, každej hráč ji chce hrát, ale podle zenthurase je lepší soutěž 3 týmů a poloviny ligy Vejprnic. Takový kecy svědčí jenom o tom, že o tom víš hovno a o tom je to. Víš hovno a děláš ze sebe debila. V tvým vesmíru se důležitost soutěže možná řídí tím, co zrovna vyhraje Messi, ale ten vesmír není tenhle reálnej vesmír, kde žijem my. Ten tvůj je někde naprosto v prdeli a je plnej cvoků jako jsi ty sám. Ronaldo vyhrál LM a přispěl k tomu tolika góly, který Messi v playoff nedal za 5 let. A můžeš to vokecávat jak chceš, ale je ti to hovno platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pěkně popletenej dědo. Už běž radši spát.

Reagovat
valloire

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo vypadl taky v osmifinále, Salah se tam ani nedostal. Co mi na tohle řekneš páprdo?

Reagovat
valloire

CR dal cucáku aspoň 4 góly ve skupině, kdežto ten tvuj zázrak se proslavil tím, že naběhal míň km než golman ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco Ronaldo tam běhal jako potrefená husa.

Reagovat
valloire

s 3 fíkama Španělům

Reagovat
Gazdo

Ale no dedo

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvojí úžasnou reakci odpovím stejně blbě. Kdyby se to dávalo za individuální výkony za SEZÓNU a ne za trofeje nebo pár týdnů na jaře. Tak je ta TOP 3 Messi, Modric, Salah. Protože tihle tři hráči si aspoň udrží výkonnost celou sezónu a nemusí se soustředit na jednu soutěž.

Reagovat
valloire

fotbal se ty chytrá hlavo hraje o trofeje, každej je chce....když je kdosi nevyhraje , asi není nejleší - celkem logický ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se pak ty chytrá hlavo protiřečí to, že je tam Salah, když nevyhrál nic naproti tomu Messi Liga a pohár. Nebo už se počítaj i druhý místa. Já myslel, že tu někdo tvrdil, že být druhý nic neznamená

Reagovat
valloire

tak Salah hrál skvěle i v LM, nej soutěži, Messi si zvyšoval statistiky na Huesce

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi tam hrál špatně? Skoro v každým zápase MOTM. Jedinej zápas kde nezahrál dobře bylo v Římě.

Reagovat
valloire

jaká náhodička co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nezahrál dobře Semifinále a Finále (3 zápasy) a stejně jste postoupili/vyhráli. Týmový sport.

Reagovat
valloire

Ale zahrál dobře. přece vytvořil spoustu šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš šancí soupeře, tak máš pravdu.

Reagovat
valloire

to je dno

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ten co tam už dávno dopadl

Reagovat
valloire

naopak, jsem na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem chtěl napsat vrcholu blbosti, ale tam to pevně zakotvil Greatest.

Reagovat
valloire

Neumíš rozeznávat. Mám jinej názor, podpořím si ho. Ty sice máš taky jinej, ale podpora kulhá. Ve válce bys prohrál na celý čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Svůj názor si tu podporuju celou dobu a nepřijde mi, že bych pokulhával.

Reagovat
valloire

tvůj názor je Messi vytvořil šance, věř mi, že to nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tady nenapsal ani jednou. Asi neumíš rozeznávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doplním, že taky dal nejvíc gólů, nejvíc asistencí, byl nejlepší na hřišti v 99% zápasech a má majoritní podíl na vyhraných trofejích. U Ronalda v kolonce podílu svítí pěkně velká 0.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to 1%? nekřivdíš mu?

Reagovat
valloire

Jaká nula ty blázne? 3 goly PSG, 3 Juventusu. Messi 3 goly Chelsea. Nazdar ty nulo. Prober se a kup si brejle. Ty co máš vyhoď, jsou k hovnu.

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

Hrál jak tragéd,hlavně ve finále to bylo něco

Reagovat
valloire

podobnej výkon Messiho je ale hustej

Reagovat
technecium

Messi nikdy takhle tragicky nehrál

Reagovat
valloire

no

Reagovat
Zizou

Jediná náhodička je, že Messi nezahraje jeden zápas ve čtvrtfinále a už Barca padá (asi dobrej tým). Kdežto Kristýny nebylo třeba od semifinále a Real to celé vyhrál. Takže GB pro parazita, simulanta a doklepávače CR7!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je ten typ, že ve skupinový práci na projektu neudělá vůbec nic a pak se pod to jenom podepíše a vezme všechny zásluhy.

Reagovat
ADM

Jo, len občas potom jebne v PO 10 gólov z ničoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je matroš tady

Reagovat
Jordi Alba

Výhra Modriče by byl dobrej výsměch.

Reagovat
technecium

Výhra Ronalda a Salaha by byl dobrej výsměch

Reagovat
valloire

a největší prdel by byla výhra Messiho

Reagovat
Jordi Alba

Tak reálně, za ligu a pohár asi těžko, za LM, kde nebyl nejlepším hráčem Realu a dávat mu to za to MS, kde se dostal s Chorvatskem do finále, který prohrál ? Příde mi to docela jako vtip, že tam místo něj není buď Messi nebo Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric je asi největší favorti, když v soutěži za kterou je tam Ronaldo byl zvolen nejlepším hráčem.

Reagovat
Jordi Alba

Tak je to šaškárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Už pár let a to nemyslím tím, že to vyhrává Ronaldo. Ale tím jaký se berou kritéria na výhru atd. Nikdy nevíš podle čeho se to posuzuje. Někdy to vypadá, že to dali za trofeje, někdy zase za výkony toho hráče. Měli by to nějak ustálit. Buď třeba nějak bodově ohodnotit statistiky. Pak by ale třeba obránci, brankáři neměli nikdy šanci vyhrát nebo to dávat za trofeje, ale pak by to nebyl nejlepší hráč, ale spíš nejúspěšnější. Navíc i když to volí profesionálové (fotbalisti, trenéři´, novináři) Tak zde můžou pořád hrát roli sympatie k jednomu hráči nebo to, že se prostě podívají: Á LM a má tam tolik gólů, to asi hrál dobře atd.

Aspoň že ta Zlatá kopačka je jednoduchá, prostě kdo má nejvíc gólů vyhrál.

Reagovat
valloire

Kritéria jsou furt stejný. To jenom ty bys to dal dycky Messimu. Bez ohledu na sezonu. Trochu se to pokřivilo jak to vzala Fifa, ale do tý doby jka hlasovali novináři, bylo to v pořádku. Mimochodem je to o tom, co píšu pořád. Hádej, co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to nemá nic společnýho s Messim, prostě mi to přijde strašně nepřesný a nahodilí.

Reagovat
valloire

No není. Sleduju to hodně dlouho a tak vím.

Reagovat
LAM

Ty víš maximálně volký ho.no Dlouhodobě se ty tvoje sra.ky nedaj číst

Reagovat
valloire

Jasně chytrá mladá hlavo. Sleduju GB už 40 let a tak vůbec netuším, proč to jednotlivý hráči dostali. Ty tak 10, ale určitě to přesně víš, jsa velký expert.

Reagovat
loki5

Ani 40 let nestačí ? Taková malá lidská tragedie

Reagovat
valloire

Ta tragédie je v tom, že si kdosi myslí, že spolkl všechnu moudrost a přesně ví, za co se dává GB a podobný ceny se zkušenosti pár let. Je hodně směšný, když zkouší 20 letej jakoby poslanec poučovat starší lidi. Tady je to nemlich to samý. To je tragédie. Ale velká, nikoliv malá.

Reagovat
loki5

Get out of my lawn you kids.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
PP

jasně.. U tebe platí vím, že nic nevím..

Reagovat
valloire

No já vím všechno.

Reagovat
LAM

Celkově dost komediální.

Ronaldo v lize a poháru nic extra, v LM mu vlastně vyšel hlavně zápas na Juve jiank pak hlavně semifinále a finále úplně mimo.Na MS vypadl v osmifinále.

Salah je tam hlavně jako někdo o kterym se v minilý sezoně hodně mluvilo,ale nevyhrál nic a na MS skončil už ve skupině.

Modrič má největší šanci z hlediska toho že vyhrál LM a hrál finále MS +dostal cenu pro nejlepšího hráče.

Celkově nemá ale cenu řešit tyhle ankety který jsou hlavně o oblíbenosti kdy někteří dávají hlasy pořád stejnejm hráčů ať hrajou jak hrajou.Já jsem rád že máme v týmu právě Messiho(toho kdo je skutečně nejlepší,což ukazuje většinu zápasů)

Reagovat
valloire

blabla furt stejná zaslepenost....

Reagovat
LAM

Konečně jsi se přiznal.

Reagovat
valloire

Ankety jsou o oblíbenosti...Messi není oblíbenej co? Možná byste si měli uvědomit, že až vyhraje leo něco jako LM nebo MS, taky tu cenu dostane. Když naběhá v rozhodujících zápasech 6 km, tak ho nezachrání ani hattrick proti Vejprnicím. Je to tak prostý a přece se najde nějakej pošuk, co to nechápe. CR v celým playoff byl excelentní, stejně tak v lize na jaře, ale vytahne se, že nedal gol.

Reagovat
Visca el barca

Vždyť to není pravda. Zahrál v Turíně ok. Ale tím to končí. Měl by vyhrát Griezmann je to mistr světa. Já si stejně myslím, že Ronaldo už tak silnou pozici nemá, protože už nehraje za Real. Viz ta cena co dostal Luka.

Reagovat
smazaný uživatel

“CR v celým playoff byl excelentní..”

Reagovat
valloire

Reagovat
loki5

Ale zase mu vyšel přestup. Trefil se do doby kdy se žádné jiné hráčské šachy nekonaly tak se mohlo psát jen o něm.

Reagovat
valloire

no proto to přece udělal ne?

Reagovat
Kokesh

Pet let vyplakavani a stale nepoucen. Aspon, ze takovych jako ty je z rad cules vice, at se tak omezen nemusis citit sam.

Reagovat
CHONG

Culés solidní nezvládačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je hláška "nemá cenu řešit tyhle ankety" a zároveň to každý rok hrotit

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pár lidí to tu přehnalo, ale zase mi přijde trapný shazovat výkony Messiho. Podle mě klidně mohl být v tý top 3. Tím neříkám, že by to vyhrál. Ale zasloužili by si to všichni 4: Messi, Ronaldo, Salah, Modric i ten Griezman (takže 5). Pak když přijde děd vševěd a suveréně si napíše že tam Messi nepatří, tak mu rád odepíšu nějakou sračku. Sám to přeju Modricovi, jako jsem to přál třeba Iniestovi nebo Xavimu. Jediný důvod proč by mi vadilo kdyby to vyhrál Ronaldo je jeho reakce, kdyby to právě vyhrál Modric a na to si myslím čeká i hodně z vás po tý ceně UEFA.

Reagovat
valloire

Ne nepatří. Kdyby patřil, tak to napíšu. To dá rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož se mi dneska nechce se hádat s dutým pařezem, tak bych se spíš zeptal. Má ten tvůj nick nějakej hlubší význam? Valloire to zní jako název postavy z fantasy knihy nebo je to podle toho francouzského města na jihu Francie?

Reagovat
valloire

Tak já se tu už s jedním dutým pařezem hádal, takže kolik vás bude, je mi fuk. B

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno mi někdo říkal, že tam byl. Nebo že tam pojede? Teď si to nepamatuji. To je jedno. Ale když jsem slyšel ten název, tak jsem si říkal, jestli máš ten nick podle toho.

Reagovat
valloire

je to úžasný místo, začátek výjezdu na Col du Galibier

Reagovat
ADM

...Ostatně včera se Luis Suárez vrátil k neblahému okamžiku, kdy sám připustil, že neměl nastupovat do ligového zápasu proti Leganés, který předcházel odvetě v Římě.

„Hodně lituji toho, že jsem v minulé sezóně hrál proti Leganés. Nastoupil jsem na celý zápas, když jsme měli spoustu bodů náskok v tabulce a za tři dny nás čekal duel proti AS Řím,“ uvedl uruguayský útočník pro RAC1. Jen pro obrázek, azulgranas měli tehdy před utkání s Leganés po 30 kolech náskok na druhé Atlético devět bodů a na třetí Real Madrid dokonce třináct....

No tak do budúcna sa snáď všetci zúčastnení poučia, lebo to bol obrovský nezmysel...

Reagovat
Visca el barca

Ernesto musí začít víc rotovat jak začne LM. Jinak na to opět na jaře dojedem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
valloire

Ale vždyť bano říkal, že je Zidane sráč, protože šetří Ronalda na LM a Valverde má koule a i Suarez chce hrát furt. To dáte, přece nebudete sráčí. hrál bych všechno.

Reagovat
X-bano-X

Prosím ťa postni kedy som písal že Zidane je sráč.....a nabudúce si radšej klepni po pracke ako písať takéto vymyslené pitchoviny.

Reagovat
valloire

nepsal jsi to doslova, chceš chytat za slovo?

Reagovat
X-bano-X

Písal som že Ronaldo hrá každý druhý zápas lebo plnú záťaž už nezvláda, nie že ho Zidane stavia každý druhý zápas...... keď už sa chceš chytať za slovíčka. To je celkom pretočenie pointy, čo?

Reagovat
valloire

Ani ne, vyčítal jsi jim to, že to není nějak sportovní či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si sám rozhoduje o tom, kdy bude hrát? Co si myslí, že je? Messi? Ať už jde fakt pryč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele