3. kolo
02.09.2018 18:30 CET
8 : 2
(3:2)

Reportáž

FC Barcelona - SD Huesca 8:2

Po dvou kolech měla Huesca na svém kontě čtyři body, teď ovšem utrpěla tvrdý direkt. Barcelona se s nováčkem soutěže příliš nemazlila, a ačkoli hosté ještě po poločase prohrávali na Camp Nou jen o branku, ve druhém poločase inkasovali dalších pět branek. Domácí v jednom utkání skórovali osmkrát naposledy v dubnu roku 2016.

Každopádně Barca do tohoto souboje nevstoupila úplně ideálně. Na zadní tyči Longo sklepl míč hlavou směrem dolů, míč nepříjemně stačil tečovat ještě Hernández, a domácí gólman ter Stegen již nestačil zareagovat. V 16. minutě nicméně jednoznačný favorit tohoto střetnutí srovnal stav, Messi se prodral do vápna a zamířil po zemi přesně k tyčce.

O osm minut později se katalánský celek poprvé dostal do vedení, které už nepustil. Jordi Alba pronikl do šestnáctky, stačil ještě balón udržet na hrací ploše, snažil se od brankové čáry přihrávat na své spoluhráče, nakonec ale ani nemusel, jelikož trefil obránce Jorgeho Pulida a od něj se míč dostal za záda marně se natahujícího brankáře Wernera.

Šest minut před koncem prvního dějství domácí přidali další přesný zásah, zcela nehlídaný Jordi Alba unikl podél levé strany, předložil přihrávku na snad ještě volnějšího Suáreze, a ten pohotově zacílil. Huesca přece ještě stačila snížit stav ve 42. minutě, Moi Gómez ztečoval míč do šestnáctky na Álexe Gallara, jenž z blízkosti snadno prostřelil ter Stegena.

Ve druhém poločase už lovil míč zpoza své brankové čáry pouze Werner. Ve 48. minutě ho překonal Dembélé, jenž přebral kolmici od Suáreze a snadno zamířil ke vzdálenější tyčce, v 52. minutě za šestnáctkou dobře zakombinovali Philippe Coutinho a Messi, z čehož těžil Rakitič, který z voleje poslal svou pumelici tam, kam potřeboval.

Zhruba po hodině hry podruhé v zápase zaúřadoval Messi, jenž si včas naběhnul na průnikovou nahrávku Philippeho Coutinha, a své sólo zakončil podle vlastních představ. Sedmá branka přišla na řadu v 81. minutě, mezi nohy Wernera se trefil Jordi Alba, a ve třetí minutě ještě skóroval z penalty Suárez, jenž byl ve vápně sám faulovaný Wernerem.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
dextroza_m

5:0

Reagovat
valloire

0-0

Reagovat
Assassin11

daj sa už utratit ty trol, urobíš všetkým radosť

Reagovat
valloire

polib si prdel

Reagovat
Messi the Genius"10"

Styska se ti po Penaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máme Pensensia .

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Gironě lítal pěkně. Už plnohodnotně nahradil Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ty můžeš tipnout výsledek, který nakonec skončí rozdílem deseti gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Já by skusil dát do základu Malcoma.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Tak takovej mazec 8:2 jsem fakt necekal. Škoda ze jsem nesel na ten stadion, byl by to zazitek videt 10 golu. Jedine minus je ze S.Roberto nesmi hrat v obrane, tam hori jak papir.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto padli oba góly po situacích, kdy měl na sebe dva útočníky

.

Reagovat
Messi the Genius"10"

No Pique taky horel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele