LaLiga - souhrn 29. kola: Barcelona o bod za Atléticem

02.04.2021, 22:53, aktualizováno 05.04.2021, 22:59
Komentáře a souhrny
Ousmane Dembélé (© AFP)
Barcelona vyhrála pondělní dohrávku s Valladolidem a dotáhla se o bod za vedoucí Atlético Madrid, které prohrálo na hřišti Sevilly. Real Madrid si poradil s Eibarem a tři body získal rovněž Villarreal, jenž přehrál Granadu. Důležitou výhru zaznamenala Huesca, zatímco Alavés se po další porážce propadl na dno tabulky...

FC Barcelona - Real Valladolid 1:0

05.04.2021 21:00

Góly: 90. Ousmane Dembélé

Moc nechybělo a Barcelona by nevyužila víkendového zaváhání Atlética Madrid na půdě Sevilly. Na Camp Nou se s Valladolidem trápila a vysvobodil ji až gólem v 90. minutě Ousmane Dembélé. Katalánci v té době už hráli v početní výhodě po vyloučení Plaňa čtvrthodinu před koncem.

Karty byly před utkáním rozdány jasně. Pokud by Barcelona vyhrála, stáhla by manko na vedoucí Atlético už na pouhý jeden bod. Svěřenci Ronalda Koemana byli v souboji s Valladolidem jasným favoritem, nicméně soupeř chtěl překvapit a málem se mu to povedlo.

Valladolid byl také v první velké šanci. Už v 9. minutě si vyskočil na centrovaný balón Kenan Kodro a hlavou rozezvonil břevno! Poté převzali iniciativu domácí a po svém typickém způsobu obléhali pokutové území brankáře Masipa. Několikrát se zkoušel střelecky prosadit Messi, ale nebyl přesný. Teprve až přízemní rána Pedriho donutila Masipa k těžšímu zákroku. Valladolid držel po prvním poločase Barcelonu na uzdě a po přestávce se dal očekávat její zvýšený tlak.

Hosté opět začali svojí příležitostí a Olaza trefil jen boční síť. Na druhé straně se řítil do šance Dembélé a jeho zakončení vyrazil Masip. Možnost dorážet dostal i Griezmann, ale ten vůbec netrefil branku. V 72. minutě opět střílel jen těsně vedle Messi a Barceloně se začal čas povážlivě krátit.

Valladolid byl blízko remíze, v závěru ho ale čekalo peklo, protože v 79. minutě obdržel za faul na Dembélého červenou kartu Óscar Plaňo a hrát na Camp Nou v početní nevýhodě, to je vždycky velký průšvih. Tlak Barcelony se skutečně dostavil a v poslední minutě utkání vyvrcholil jedinou brankou. De Jongův centr se odrazil k úplně volnému Dembélému a ten rovnou z první propálil brankáře Masipa. Barcelona udolala Valladolid 1:0 a na vedoucí Atlético už ztrácí jenom jeden bod.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Atlético Madrid 1:0

04.04.2021 21:00

Góly: 70. Marcos Acuña

Fotbalisté Sevilly uštědřili vedoucímu Atléticu nejtěsnější porážku a zatímco si sami pojistili čtvrté místo, hostům výrazně zkomplikovali boj o titul. Simeoneho svěřenci zůstávají na čele LaLigy, ale Barcelona už se může přiblížit na rozdíl jediného bodu. Utkání na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána rozhodl jedinou brankou Marcos Acuňa.

Domácí byli na utkání hodně nažhaveni a úvod tomu plně odpovídal. Už v 7. minutě byl Rakitić v pokutovém území sevřen a faulován Saúlem, načež sudí Gil odpískal pokutový kop. Lucas Ocampos si ale na skvělého Oblaka nepřišel. Slovinský brankář vystihl směr střely, a tak se v Seville pokračovalo za bezbrankového stavu. Ocampos chtěl celou záležitost odčinit a o chvíli později přízemní střelou zpoza vápna trefil Slovincovu připravenou náruč.

Sevilla byla od začátku zápasu hodně aktivní a hosté se nemohli dostat ke své hře. Po půlhodině hry navíc přišlo první střídání a zraněného Lodiho nahradil Correa. Pro Simeoneho určitě nepříjemný zásah do sestavy. Pět minut před koncem poločasu měla Sevilla další zajímavou šanci a po centru do šestnáctky zakončoval nůžkami De Jong, nicméně sudí Gil mu odpískal nebezpečnou hru. Poločas skončil 0:0. Atleti nedokázali ani jednou vystřelit na branku, přesto Diego Simeone ponechal stejnou jedenáctku i do druhé půle.

Atlético bylo po přestávce jako vyměněné a Sevilla se musela najednou bránit. V 52. minutě ještě hosté přečkali střelu Rakitiće nad a v 66. minutě vyslal na domácí svatyni nebezpečný pokus Koke, přičemž Bounou dobře zasáhl.

Byli to ale Rojiblancos, kteří se dvacet minut před koncem ujali vedení. Suso už v pokutovém území vysunul Navase, ten odcentroval na zadní tyč, kde volný Marcos Acuňa hlavou nedal Oblakovi šanci. Atlético si inkasovanou brankou zadělalo na velké problémy, stále však mělo čas na odpověď.

A obrovská šance na vyrovnání přišla vzápětí, ale zpětnou přihrávku nedokázal z vyložené pozice usměrnit do branky Hermoso. To byla trestuhodně zahozená příležitost. V nastavení ještě odmítl remízu Bounou, který skvěle vychytal volného Correu. Porážka 0:1 znamená pro Atlético obrovskou komplikaci. Real Madrid už na svého městského rivala ztrácí jen tři body a pokud v pondělní dohrávce zvítězí Barcelona nad Valladolidem, bude náskok Colchoneros činit jenom bod. Sevilla zůstává nadále na čtvrtém místě.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Valencia CF 2:1

04.04.2021 18:30

Góly: 14. Cala, 88. Marcos Mauro - 19. Kévin Gameiro

Cádiz mnohé překvapil a proti Valencii si připsal tři body. Postarali se o to úspěšní střelci Cala a Marcos Mauro, který se prosadil v samém závěru hodně emotivního střetu. Valencii nepomohla ani trefa Gameira.

Velikonoce už klepou na dveře, ale nic z radosti a pohody dnes do utkání Cádizu s Valencií neproniklo. Naopak, byl to zápas plný nepříjemné atmosféry, který víc než jeho fotbalová stránka poznamenala další z mnoha scén týkajících se rasismu. Ale vezměme to postupně. Valencia vstoupila do utkání hodně aktivně a už po jedenácti minutách musel domácí brankář Ledesma vytahovat mimo tvrdou ránu Wasse.

O pouhé tři minuty ale kapituloval jeho oponent. Salviho centr na přední tyč obrana Valencie odvrátila, míč se ale dostal na pravé křídlo k Pereovi. Ten ho posunul za obránce na Faliho, který vysokým centrem oslovil naskakujícího Juana Calu a jeho přesná hlavička poslala míč do sítě!

Radost domácích ale trvala jen pouhých pět minut. Po jejich uplynutí totiž Gonçalo Guedes nastartoval krásnou nahrávkou Kévina Gameira, který si sám před brankářem Ledesmou poradil bez větších potíží a Valencia srovnala.

Po třiceti minutách a jednom střetu Caly s Diakhabym se hostující stoper rozčílil a spolu s ním i celá Valencia odešla do kabin! Důvod asi není těžké uhodnout - rasistická poznámka od Caly. Dvacet minut se nehrálo, ale Diakhaby nakonec - byť sám střídal - povzbudil své spoluhráče, že takhle se proti rasismu nebojuje a poslal je bojovat na hřiště.

Krátce před koncem první půle si domácí málem vstřelili vlastní branku a rozhodovaly centimetry. Po změně stran zase těsně nad hlavičkoval Negredo. Ke konci utkání pálil mimo i Čeryšev. Rozhodnutí přinesla až 88. minuta. V ní delší akci domácích dostal Iván Alejo centrem na hlavu dobíhajícího Marcose Maura a ten hlavičkou o zem překonal bezmocného Doménecha!

Více informací k zápasu

Elche CF - Real Betis 1:1

04.04.2021 16:15

Góly: 36. Pere Milla - 14. Borja Iglesias (pen.)

Elche předvedlo, že do druhé ligy se ještě nechystá a že se umí o body správně porvat. Doma sice s Betisem rychle prohrávalo, ale nevzdalo se nakonec si díky trefě Milly zajistilo aspoň bod.

Betis se dostal jako první do šance, když rychlý brejk pokračoval přízemním pasem před branku. Tam doklouzal Borja Iglesias, jenže Edgar Badía vytáhl fantastický zákrok a udržel bezbrankové skóre! To ale neplatilo dlouho. Protože ve 12. minutě byl ve vápně faulován Borja Iglesias při pokusu do doklepnutí míče do sítě a sudí po poradě s videem nařídil penaltu. K ní se postavil právě Iglesias a proměnil!

Moc radosti mu ale dnešní utkání přeci jen nenabídlo, protože musel brzy střídat vinou zranění. Střídající Juanmi o sobě dal ale velmi rychle vědět, protože si naběhl do vápna na krátký pas a zakončoval jej střelou do vzdálenější tyče!

A právě v době, kdy se hostující celek dostával znova do tempa, dostal pořádnou facku. Ve 36. minutě Tete Morente ustál osobní souboj a vyslal přesný centr do malého vápna. Tam byl úplně nehlídaný Pere Milla a přesnou tečí poslal míč do sítě!

Druhá půle už tak produktivní nebyla. Po hodině hry Aitor Ruibal vymyslel zajímavý přízemní centr, který ale Juanmi zakončil těsně vedle. A když se stejný hráč neprosadil při šancí tří na dva ani v nastaveném čase, bylo o výsledku utkání rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Celta Vigo 1:3

04.04.2021 14:00

Góly: 86. Florian Lejeune - 8. Nolito, 14. Iago Aspas, 20. Santi Mina

Celta Vigo předvedla naprosto parádní vstup do první půle a domácí tým v ní naprosto zesměšnila Alavés a nasázela mu tři branky. Alavés sice ke konci snížil, ale k bodům mu to nepomohlo.

Celtě se povedl začátek utkání naprosto senzačně a velmi brzy vedla. Už po osmi minutách lovil brankář Pacheco míč ze své sítě. Velmi laxní rozehrávka domácích vedla k šanci Nolita, který na malém vápně zakončoval rychlý brejk v podstatě do prázdné brány a nemýlil se - 1:0.

O pouhých pět minut později to už bylo o dvě trefy. Obranu Deporu tentokrát snadno rozebral opět Nolito, který odvedl velký kus práce a nahrál do uličky na Iaga Aspase. Zkušený veterán v barvách Celty běžel prakticky sám na Pacheca a v těchto chvílích si obvykle ví rady velmi snadno - 2:0.

Rioja na druhé straně bránu minul a musel se hodně červenat, protože o pouhé dvě minuty Celta zvýšila na už téměř neúnosných 3:0. Další rychlý brejk do otevřené obrany Deporu vedl Apas, který tentokrát nahrál na volnějšího Santiho Minu a ten ve skluzu přeci jen poslal míč do sítě potřetí!

Pacheco musel zasahovat ještě před koncem první půle, ale to svou práci zvládl bravurně. Celta si celou situaci vlastně zkomplikovala sama. Deset minut po změně stran totiž Jeison Murillo dostal za hloupý faul druhou žlutou a hřiště opustil předčasně. Depor ale vytěžil jen jednu branku. Čtyři minuty před koncem utkání Villar sice ještě vyrazil hlavičku Lejeuneho, ale jeho dorážku už logicky mít nemohl.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Getafe CF 0:0

03.04.2021 18:30

Góly: -

Hodně nezáživné utkání se odehrálo mezi Osasunou a Getafe. Na El Sadaru v Pamploně nejenže nebyla k vidění žádná branka, ale dokonce ani gólová příležitost. Remíza mezi oběma celky v zásadě nic neřeší.

Osasuna i Getafe si hýčkají náskok na nesestupové pozice a vzájemná remíza je jakýmsi potvrzením současného statusu quo. Domácí i hosté zůstanou po tomto kole ve druhé polovině tabulky s náskokem šesti respektive sedmi bodů na sestupové pozice.

Od začátku to bylo spíše bojovné utkání s celou řadou nepřesností. V prvním poločase se nezrodila žádná velká šance, tím spíš, že se o jediný rozruch postaral nepříliš nebezpečnou střelou Arambarri. Brankář Herrera si s jeho pokusem bez problému poradil. Po změně stran pak Herrera lapil i pokus Aleňy.

Zápas byl skutečně hodně nezáživný a v tomto ohledu snad bylo i dobře, že v ochozech chyběli diváci. Kdo ví, jestli by oba soupeře alespoň nevyhecovali k lepšímu výkonu.

Velmi často se faulovalo, sudí González musel několikrát přerušovat hru a po jednom ze zákroků měl k dispozici zajímavou standardku Timor, avšak branku přestřelil. To byla zároveň poslední šance zápasu. Závěrečný hvizd byl pro všechny zúčastněné vysvobozením, duel skončil bez branek.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Eibar 2:0

03.04.2021 16:15

Góly: 41. Marco Asensio, 73. Karim Benzema

Trenér Zidane zase může dýchat trochu volněji, protože jeho svěřenci zvládli další duel bez problémů. S Eibarem nebylo jejich vítězství vlastně nikdy nejisté, o což se svými góly postaralo duo Asensio - Benzema.

Real se s Eibarem moc nemazal a od prvních minut dával jasně najevo, kdo že je tu pán. Po pěti minutách šel málem do vedení, protože hostující zadák Pozo absolutně nekoukal za sebe a vlastně jen namazal Benzemovi při pokusu o malou domů. Takovýhle kanonýr si většinou ví rady, zvlášť když jde na brankáře se dvěma dalšími spoluhráči, ale tentokrát pálil sám a Dmitrović se zaskvěl.

O pouhou minutu později už Benzema gól dal, když zakončoval centr Marcela, ale sudí správně viděl jeho ofsajd a branku neuznal. Obrana Eibaru absolutně nestíhala a měla štěstí, že sudí neposoudil pád Casemira jako penaltu. Po dvaceti minutách navíc z trestného kopu pálil Asensio krásnou ranou jen do břevna!

Pět minut před koncem první půle Real sehrál další rychlou akci po kraji, Vázquez se dostal do vápna a nahrál pod sebe na Isca. Zkušený španělský záložník pálil z první, míči se do cesty postavil Asensio a balon prošel Dmitrovićovi mezi nohama. Další ofsajd. Asensio se dočkal regulérního zápisu až o tři minuty později. Casemiro získal míč a poslal do úniku právě Asensia. Ten předběhl Oliveiru a propálil i Dmitroviće - 1:0.

Real málem pomohl hostům ke gólu sám. Po hodině hry totiž na mokrém terénu utekl míč Courtoisovi pod nohama a kutálel se za čáru. Belgická jednička pořádně zadrnkala na nervy příznivcům Bílého baletu, ale nakonec se štěstím odpálila míč mimo.

Dvacet minut před koncem Casemiro dal branku, která však neplatila. Realu to zas tak vadit nemuselo, protože se prosadil jen o minutu později. Vinícius totiž prchl po straně a naservíroval krásný pas právě Benzemovi, jehož robustní hlavička našla cestu do sítě - 2:0.

Více informací k zápasu

Granada CF - Villarreal CF 0:3

03.04.2021 14:00

Góly: 9. Gerard Moreno (pen.), 18. Gerard Moreno, 59. Gerard Moreno (pen.)

Souboj dvou čtvrtfinalistů Evropské ligy skončil jasnou výhrou Villarrealu o tři góly a o všechny se postaral Gerard Moreno. Domácí vstoupili do zápasu přímo katastrofálně a po dvaceti minutách měla Žlutá ponorka už dvoubrankový náskok. Ten pak po hodině hry ještě navýšila do konečné podoby.

Generálka na první zápasy čtvrtfinále Evropské ligy tak dopadla výrazně lépe pro Villarreal. Vše podstatné se přitom odehrálo v samotném úvodu zápasu. V 7. minutě totiž zahrál rukou ve vlastním vápně Víctor Díaz a sudí po poradě s videorozhodčím nařídil pokutový kop. Gerard Moreno poslal Ruie Silvu na druhou stranu a Villarreal vedl 1:0. Granada se sice pokusila o rychlou odpověď, ale to se jí nepodařilo a v 19. minutě už soupeř odskočil na rozdíl dvou branek. Gerard Moreno se šikovně odpoutal od svého strážce a těsně před Ruiem Silvou poslal balón do branky. Quini se sice všemu snažil na brankové čáře zabránit, ale balón i s jeho přispěním skončil v síti.

Granada chtěla okamžitě snížit, ale proti byl Asenjo a jeho dobrý zákrok po střele Soldada. Žlutá ponorka ale zůstávala nebezpečná a domácí si museli dávat velký pozor, aby neinkasovali třetí gól. To se do konce prvního poločasu nestalo, ale netrvalo to dlouho a po přestávce se Villarreal skutečně potřetí prosadil. Nejprve Moreno hlavičkoval do tyče, po něm si Pedraza vylámal zuby na Silvovi a do třetice Trigueros pálil nad.

Převaha Villarrealu vygradovala po hodině hry, kdy Rui Silva fauloval Triguerose a následovala druhá penalta, kterou opět proměnil Gerard Moreno. Osmadvacetiletý útočník zkompletoval hattrick a kdo by si pomyslel, že by měli hosté dost, ten se přepočítal. Villarreal si dál vytvářel šance a jen vinou neschopnosti je proměňovat zůstávalo skóre stejné.

Domácí nesehráli dobré utkání a korunu tomu nasadil deset minut před koncem Jorge Molina. Po Capoueho faulu na jeho osobu kopala i Granada pokutový kop, ale sám postižený branku laxně přestřelil. Brankové příležitosti byly k vidění až do závěrečného hvizdu, avšak na konečném výsledku 3:0 pro Villarreal se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Huesca 0:2

02.04.2021 21:00

Góly: 15. Rafael Mir, 54. Rafael Mir

Nemožné se stalo skutečností! Huesca překvapila domácí Levante a z Valencie si odvezla tři body, díky kterým se odlepila ze dna tabulky! A za vše vděčí především Rafaelu Mirovi, který se stal autorem obou branek.

Asi málokdo by si vsadil na tenhle výsledek, protože pokud se někomu v letošní sezoně opravdu absolutně nedaří, je to až do dnešního zápasu poslední Huesca. Navíc se Levante poměrně povedlo od začátku na soupeře vlétnout a prakticky mu nepůjčit míč. Ale v 15. minutě jeho obrana totálně zaspala, na zadní tyči se objevil neobsazený Rafa Mir a pohodlně poslal míč do protipohybu brankáře Fernándeze.

A to bylo z první půle prakticky všechno. Levante vypadalo po jeho většinu dost překvapeně z výsledku a nedokázalo si vypravovat větší šanci. A ještě překvapenější muselo být, když v 54. minutě předvedl Mir další parádu. Naběhl si na geniální nahrávku od Seoaneho a sám před brankářem zvolil úžasný lob, který zapadl do sítě - 0:2.

Jen krátce poté mohl snížit De Frutos, jenže jeho hlavička se snesla na horní síť a nepřinesla žádané ovoce. A když v závěru neuspěl se svou ránu z úhlu ani Martí, bylo o senzaci postaráno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid29206351:1966
2.FC Barcelona29205468:2465
3.Real Madrid29196451:2363
4.Sevilla FC29184740:2158
5.Villarreal CF291113542:3146
6.Real Betis291441139:4246
7.Real Sociedad28129744:2845
8.Celta Vigo299101038:4437
9.Granada CF291061334:4936
10.Athletic Bilbao28981138:3235
11.Levante UD298111036:3935
12.Valencia CF29891235:4033
13.Cádiz CF29881326:4532
14.CA Osasuna297101223:3531
15.Getafe CF29791322:3330
16.Real Valladolid295121226:3927
17.Elche CF295111326:4326
18.SD Huesca294121328:4424
19.SD Eibar294111422:3523
20.Deportivo Alavés29581624:4723
Zbývající zápasy
07.04. 21:00Real Sociedad - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (138)

Přidat komentář
Pharrell

Asensio

Reagovat
Israha

Zápas, kdy zase Asensio, Isco i Marcelo vypadali jako fotbalisti, kteří mají na to, hrát za Real. Škoda, že to byl zápas doma, proti týmu ohroženému sestupem, který má snad nejhorší formu z celé ligy .

Reagovat
Phillipinho

Doufam, ze Lucho prestane experimentovat s Llorentem na pravym beku a Gerarda Morena da do zakladu misto Moraty nebo Ferrana. Dva nejlepsi spanelsti hraci soucasnosti

Reagovat
Arnar Resmusonn

Valencia už se snaží uhrát body tak, že odejde z hřiště, obviní soupeře z rasismu a doufají v 3 body

Reagovat
Petrinho17

Lope daj toho De Jonga dole veď to je strašné, čo predvádza

Reagovat
Petrinho17

Ak Atletico nezíska titul v okamihu by Cholo mal dostať vyhadzov. Začiatok sezóny bol dobrý ale momentálne výsledky a aj samotná hra je veľmi slabá. Mám pocit, že tomu tímu už nemá čo dať.

Reagovat
drussbarb

Vede ligu

Reagovat
pantondavo

Ale z naskoku ma uz jen tri body, potazmo bod, kdyz barca vyhraje, a kolik mel pred par kolama, 10? Jeste vic. Jsou to tragedi, titul by byla ostuda spanelskymu fotbalu a to i s letosni formou realu a barcy.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Eichel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico titul nevyhraje a Suarez podľa mna odide do Liverpoolu alebo Juventusu. V Atleticu po takejto sezone uz nebude mat ziadnu motivaciu nieco dokazovat. Moj nazor

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

13 bodů náskok a je fuč. není nikdo, kdo by dal branku. Nakoupili co mohli, ale Grieze nikdo nahradit nedokáže. Correovi se nedaří, Carrasco se snaží, Llorente sám na všechno nestačí a Suarez je jenom střelec, ten ve hře moc platný není, A ta "posila" Felix, ta je tam platná jako mrtvýmu zimník. Není nikdo, kdo by tomu dal řád a tak titul nebude ani letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl kritický i vůči Kokemu. Přehnaně je povyšovaný na piedestal jako největší srdcař a dříč. No, nevim. To jsou ctnosti, kterými disponuje kdejaký lokální zedník. Hehe. Chtělo by to víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je takových víc. Lemar, Lodi, atd.

Reagovat
Phillipinho

Lol. Lemar patri letos k nejlepsim hracum tymu. Tomu opravdu neni co vycitat. Vcera opet jedinej hrac, kterej byl schopnej s micem neco vymyslet. Po tom co dala Sevilla gol, tak ho ale Cholo naprosto nepochopitelne stahnul a nechal na hristi 90 minut Saula, kterej kdyby nemel jmeno a trenerem nebyl Simeone, tak se tezko vejde do zakladni sestavy v Mirandes v Segunde. Dalsi hrac, kterej nas stoji uz po nekolikaty body, je Correa. S takovyma tragedama v zakladni sestave proste muzes tezko aspirovat na titul a konkurovat Barcelone a Realu....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Reagovat
Mercury

Zas ten tvuj Griezmann ty jsi do nej nejak platonicky zamilovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě hráč první světové desítky, společně s Ronaldem, Oblakem, TerStegenem, Messim ( ačkoli už to není ono), Lewandowskim, Mbapem, Neymarem atd. A vy tu na něj furt nasazujete a tím mě víš co? Jen se podívej na francouzskou repre. Co tam Griez neudělá, to nemají. Podívej se, jak teď dopadlo Atletiko, vzpomeň si, jak dopadly zápasy, kdy spoluhráči Grieze sabotovali ( na čí pokyn asi?). To je skoro 30 ztracených bodů.

Já se nedívám na zápasy jak je vidíte vy . Já vidím i Součka s Coufalem a neskutečný posun WH věčně hrajícího o sestup. A stejně jako napadáš ty mě, já bych mohl napsat, že vy tu všichni jste zamilovaní do Messiho. A promiň, Griez aspoň není vousatá milenka.

Reagovat
Petrinho17

Takže chces povedať že momentálne je Griezmann lepším hráčom ako Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Platnějším, protože všichni hrajou na Messiho, který pak 90 % míčů, které mu přihrajou, ztratí kličkou ve stoje ( tu už mu dávno nikdo nežere). Kdyby Griez dostal takové množství přihrávek jako Messi, měl by úplně jiné výsledky dosažených branek. Ono 1 gol ze tří přihrávek je dobrý výsledek, ačkoli třeba Messi dá branky dvě, ale ze 70 přihrávek. A když má Barca obranu jakou letos má, tak není divu, že prohrála tolik zápasů. Koeman je slaboučkej, tam je tam vlastně jako figurka a Tak se čeká, až Leo sám pochopí, že tu jeho kličku ve stoje dělat nemá a že má rychleji přihrát, což on neumí. Ne dovedností, ale přiznat si to neumí. Psal jsem to výše, nejméně o 30 bodů více by měla Barca, kdyby Leo hrál týmově a ne na své statistiky.

Jenže to je právě to, co vy nechcete vidět, vlastně ani nemůžete, jelikož máte hlavu zastrčenou v Leově řiti.

Reagovat
kubys

O 30 bodů jo?

Reagovat
kubys

A fascinuje mě ten konec. Griezmanna tu bezmezně adoruješ, ale ostatní mají hlavu v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

V Leově. A hodně hluboko.

Reagovat
Jordi Alba

Jenom ten konec ? Mě to fascinovala od začátku až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna ten je dozadu jeden z nejhorších. Ten nick bych si nedal ani náhodou.

Reagovat
2miguel1

Nevidis to objektivne. Prepač ale vacsiu hlupost som tu za rok nečital. Griezz nieje uplny prevar ako Coutinho či Hazard ale top 10 uz nieje. Nebol ani uz poslednu sezonu v Atleticu a nebol by ani keby hrame vsetko cez Griezza.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý si ponecháme svůj názor.

Reagovat
drussbarb

Nu, každý má právo na vlastní názor

Reagovat
DrQQ

5 remíz s čaptavým Messim: strata 10 bodov,

4 prehry s lenivým Leom: strata 12 bodov,

Otrasný Lionel ešte k tomu individuálne: strata ďalších 8 bodov navrch k tomu.

Tak? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím, co je to čaptavý, ale beru počet odehraných utkání a získaných bodů. A viděl jsem všechna utkání a vím, že ti soupeři nebyli neporazitelní - plus prohrané zápasy v LM, které byly prohrány tak, že plazící se Leo šel "do zdi" krokem a o míč samozřejmě přišel. Já jsem si to představoval úplně jinak, že Leo si prostě řekne "mám několik zlatých míčů a všichni na mě budou vzpomínat" a teď udělám všechno proto, aby po mě převzal štafetu ten třetí vzadu za mnou a Cristianem - tedy Griez, který měl v Atletiku a v repre výborné sezóny. Aby to zůstalo v Barce. Jenže opak se stal pravdou a žárlivý Leo v prvních několika zápasech ani jednou Griezovi nepřihrál a nedovolili si to ani ostatní. Zbavili se jednoho trenéra a pokračovali v tom vesele dál. Až pak se něco stalo, nevím co, že v posledních zápasech začali Griezovi přihrávat, ale zase jen když byl otočený zády k soupeřově brance. Tak se moc gólů nestřílí.

Ale nepředpokládám, že by tohle místní "Albové" a "Mercuryové" a ostatní uznali. Prostě si ponecháme každý svůj vlastní názor.

Griez možná po sezóně někam odejde, protože ta stará garda chce pokračovat a ti žádnou rychlou kombinaci už nezvládnou, ale na úspěch v LM může Barca zapomenout. To nejsou hráči na LM.

Reagovat
kubys

a neměl by zrovna v těch zápasech, kdy se Messi plazí, je spasit nadpozemský Griezmann? Samozřejmě, je to všechno spiknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez přihrávek spoluhráčů bys top nedokázal ani ty.

Reagovat
drussbarb

Já si vždycky vzpomenu, kdy měl hráč Barcy šanci nebo se dostal do kombinace, naprosto to podělal a já si řekl, ZASE GRIEZ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si dojdi k očnímu.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveríš kto má najviac chanced missed v Barcelone , najhorsie ratio shot/goal . Prekvapivo to je Griezmann.

Reagovat
Mercury

Griezmann jako ten treti vzadu za LM a CR me pobavil asi nejvic. Diky.

Reagovat
DrQQ

Pointa je v inom, Ty nielenže máš skreslený názor na Messiho hru, ale nevieš ani obyčajné počty, o logike ani nehovorím.

Barcelona v lige stratila dvadsaťdva bodov, tak Leo nemohol spôsobiť stratu až tridsiatich, navyše keď v niektorých zápasoch ani nehral.

A čaptavý je šmatlavý.

Reagovat
messi80

Bože to sú také blaboly vycucane z prsta. Len jeden fakt na tu tvoju kopu vymyslov. Messi bol Zásadne proti vyhodenie valverdeho, hráči ho mali radi.

Reagovat
Mercury

Kez by byl Antoine aspon z pulky tak dobry, jak sis ho vysnil. To bychom byli vsichni radi. To co on dokaze spalit - kdyz mu nekdo omylem nahraje - je nekdy neuveritelne. Pro Barcu zbytecny utocnik, chyba rozhodne neni jen na strane spoluhracu, tymu, Messiho, systemu hry a vsem kolem, ale mozna treba trochu i v nem samotnem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
rave

Solidní matro.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Kluivert9

Vyměníme Griezmanna za Felixe...

Reagovat
remeslnik

Pochybuju, že by Felix do Barcy dobrovolně šel.

Reagovat
Kluivert9

Po té Simeoneho sračce by si zas rád určitě zahrál fotbal

Reagovat
remeslnik

No ale pochybuju, že by si ON k tomu vybral zrovna Barcu.

Reagovat
Kenneth

Turan tak jako Griezmann sli do Barcy, proc by mel Felix byt vyjimkou?

Reagovat
remeslnik

U tebe kus jako kus, že? Šli dva, proč by nemohl jít další. Turana jako hráče nemůžeš vůbec srovnávat s Felixem. Griez už je trochu něco jiného, ale i tak to Felix není. Co se jeho týká, tak to je mozek s dobrou technikou a určitě se nebude chtít ve všem herně podřizovat Messimu, což by v Barce asi musel. Zvlášť, když se ti dva ani lidsky nemusí. Ten by se uplatnil spíš kdekoliv jinde, kde je většina hráčů technicky a takticky na výši (třeba v City, Lpoolu, Realu, Bayernu), což současná Barca tak úplně nesplňuje. Atleti to mohli, a klidně ještě i můžou, vyhrát. Zatím doplácí na úzký kádr z pohledu toho, na kolika frontách současně bojovali. A nemyslím si, že by se zrovna Felixe chtěli zbavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by proboha nemel chtit? protoze by se konecne dostal do tymu, kde se hraje fotbal a ne valcne tazeni a to bymu nechutnalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kustoda oni už mají.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Neasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Well, nakonec solidni sezona, snad v boji o titul vydržíme co nejdéle.

Reagovat
Salfovic

Nechutnej alibismus

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
pantondavo

*snad vas rozhodci podrzi v boji o titul co nejdele

I kdyz za me fakt spis ten katalanskej hnus nez Atletico

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
LAM

Strašnej zápas, nulového pohyb a šťastná výhra.

Snad to byl jen klasickém zápas po repre a další zápasy budou jak p4ed repre pauzou.

Už jen jeden bod.

Reagovat
remeslnik

Souhlas.To je tak, když se celý první poločas čeká, až se to někomu podaří začít ( však času dost, že ?!!) . Leoš to neustále zadrbával, Dembs neustále vymýšlel neuskutečnitelné kličky a Alba "centry" do bezvědomí pral do pravého beka. Tentokrát přitlačili na pilu už od začátku druhé půle. To je asi někdo o přestávce v kabině zdrbal. Jinak to za podobné situace bývalo až tak kolem 80té minuty.

Reagovat
2miguel1

Klasicka sračka po repre pauze. Velmi dôležite body

Reagovat
Mercury

Tohle byla teda necekana hruza. Pozitivem veledulezite tri body, ze se nevykartoval ani jeden z ohrozenych, Pedriho snaha a tim to konci. Messi mdly, Griez, oba krajni beci a obzvlaste splasenec Dembele sileni...nastesti se headless chicken nakonec po haluzi trefil holeni. Pristi tyden prosim lepe, z tohoto bolely oci a jen s velkym stestim a diky priznivym verdiktum sudiho to vysledkove nedopadlo hure.

Reagovat
blaugrana

pristi tyden by bolo neskoro, kedze EC je uz sobotu

Reagovat
Mercury

Nojo, ja mam dnes nedeli:)

Reagovat
blaugrana

treba menej pit :D

Reagovat
Mercury

ona je to spis kombinace 4 volnych dnu a zitrejsiho home officu...

Reagovat
dextroza_m

Klasický zápas po repre pauze, Koeman to věděl. Nevím kolik hráčů cestovalo od soupeře, ale řekl bych, že jich zase tak moc nebylo..

Reagovat
sokar

Superovi chybalo 12 hracov (5 karantena, 6 zranenie a 1 pre karty)

Reagovat
dextroza_m

o to houževnatější byl..

Reagovat
smazaný uživatel

za to headless chicken

Reagovat
Lamskej#RMCF

Bože příště tu Barcu netlačit tak okatě..fuj

Reagovat
misinho7

Ta redka ale pekna fraska

Reagovat
2miguel1

Ja to nechapem Real je totalne diskvalifikovany namietat čo i len smietku nasledujuch 100 rokov, jedine fans Atletika mozu namietat. Prisna cervena, ale obhajitelna.

Reagovat
misinho7

jasne Real nemoze lebo Barce pustili iba tuto cervenu.. inac nic pohoda

Reagovat
2miguel1

Real a Barca maju toho na rováši až až. Povedal by som že o male percento ma v tomto navrh Real.

Reagovat
Mercury

Co je sakra rováš?

Reagovat
alcantara

štvorhranná látka al. palica, na ktorú kedysi zárezom (vrubom) richtár zaznačil, že občan zaplatil daň, al. na ktorú v krčme hostinský zaznačoval, koľko nádob nápoja vypil hosť pijúci na dlh: spôsob platenia porcií podľa rovášov

Reagovat
Mercury

Reagovat
alcantara

Reagovat
Rattlesnake

červená úplně v pohodě.

tyhle dive bomby pod nohy v podobných fázích utkání jsou za žlutou málo.

Reagovat
Lamskej#RMCF

To je křeč toto

Reagovat
Rattlesnake

jestli chceš vidět křeč, koukni teď na Marcu.

tam je tak naslzeno, že údajně ani ten dembeleho gól neměl platit.

Reagovat
Salfovic

No, ten ,,hlavičkovej´´ souboj před tím gólem byl podezřelej.

Reagovat
Rattlesnake

v tom souboji nic nebylo.

Reagovat
Banikovec7

Tak kdyby tohle měl být faul, tak by už mohli rovnou zakázat veškerý kontakt ve fotbale

Reagovat
remeslnik

Hlavně kdyby se takto srotili hráči Barcy na hlavního, tak by ty redky měli nejmíň tři a zbytek po žluté.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jojo, to všichni víme z dřívějška

Reagovat
remeslnik

Však jo, hráči Realu to dělají už dlouho, máš pravdu.

Reagovat
dextroza_m

Jasně, budeme dodržovat odstupy i ve fotbale, konečně

Reagovat
PP

ten byl úplně normální, ale redka za mě taky sakra přísná..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pantondavo

Jak bys ji chtel obhajit? Tohle neni zakrok na cervenou, mel dat zlutou a pockat na VAR.

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Co nepotrestané zákroky v první půlce? Jinak faul na Dembelého max žlutá

Reagovat
pantondavo

Nepotrestané zákroky jsou problém rozhodčího, ne hráče, to se spíš "trestá" tak, že mu pak dá žlutou i za běžnější zákrok, když mu to všechno sečte, ale tohle je prostě žlutá.

Reagovat
drussbarb

Ta loket, co dostal Griez, obdržel Lenglet červenou, právem. Sudí pískal strašně, ale na obě strany, červená měla přijít mnohem dřív

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pantondavo

Vlastně se divim, že mu to VAR nedvolal, ale uefalona se asi opět probouzí.

Reagovat
Kokesh

Výsměch.

Reagovat
Registrujisejenproto

Uefalona

Reagovat
smazaný uživatel

Pred včerajším zápasom Barcelony som čítal od mnohých culés, že Barcelona bude bojovať aj s VAR, rozhodcami a Pérezom. Po včerajšku by si mali dať riadne zaucho Nebyť rozhodcu, majú bod zo zápasu.

Reagovat
sokar

Lenze rozhodca nezvladal zapas od sameho zaciatku, piskal katastrofalne na obe strany, nie ze nadrzal jednemu... A vlastne by ma zaujimalo kde vsade si to od cules cital, lebo tu na EF o tom nebola snad ani zmienka

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak to napisali spravne, len ty nechapes vyznam slov. :-D Napisali bojovat s VAR, nie proti VARu. Bojovat "s" (niekym/niecim) nie je to iste ako bojovat "proti" (niekomu/niecomu)

Napr. ak bojujes so zbranou, nebojujes predsa proti nej. Logika.

Reagovat
Mercury

Takze boj s virem, boj s nepritelem znamena podle tve logiky, ze bojujes po jeho boku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a nie je to podla mojej logiky. Odlisnosti su dokonca vyjadrene aj v padoch. S kym cim, Proti komu/comu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako tak ak pijes s kamaratom, nepijes proti nemu. :-D Prikladov sa najde mnoho. Problem logiky ale tkvie v nespravnom pochopeni vyrazov a pojmov, ci v nespravnom pouzivani gramatickych clenov. Preto sa to vela ludom zda zvlastne, ale az po hlbsom zamysleni a spravnom pochopeni pojmov clovek pride na to, ze vela rokov clovek bol v omyle.

Podobne ako dnes vela ludi mylne zamiena konspiracnu teoriu za konspiraciu, pritom ide o dva uplne odlisne pojmy a stavy. Podobne napr. nazvat niekoho kto spekuluje nad konspiracnou teoriou - konspiratorom, je ako nazvat kriminalistu kriminalnikom. Vela nezmyslov a bludov prameni zo zleho a mylneho chapania roznych pojmov a ich vyznamov.

Reagovat
Mercury

To je vsechno mozne, ale prirozene uziti jazyka v bezne mluve tohle posouva jinam a vyznam se vzhledem k pouzivani jednotlivych spojeni muze v case menit. Jakkoliv to treba nemusi byt gramaticky zcela spravne, vsichni tomu rozumi stejnym zpusobem a to je dle meho zasadni pro semantiku daneho souslovi nebo vazeb.

Reagovat
vagneris

Taky že jo. Valladolid měl za ty tvrdý fauly dostat červenou už dřív a ne až po tom likvidačním skluzu zezadu bez snahy hrát míč (to by měla být červená vždy). K tomu neodpískaná jasná penalta na Desta a spousta pouštěných faulů.

https://www.facebook.com/4EVERBARCA/posts/2200879140042942

Reagovat
pantondavo

Likvidační

Reagovat
drussbarb

No těch nepotrestaných zákroků, včetně loktů, bylo v první půlce docela dost. Souhlasíš?

Reagovat
pantondavo

Neviděl jsem to, cirkus mě nebaví, já jen reaguju na ten likvidační zákrok, kterej v tom utkání žádnej nebyl ani z daleka připomínající.

Reagovat
drussbarb

Aha, tak to potom chápu

Reagovat
vagneris

Neviděl jsi to, ale víš.

Reagovat
pantondavo

Reaguju na tvůj likvidační zákrok, ten byl jeden (resp nebyl), na to nepotřebuju vidět celej zápas, ale jen ten faul, ne?

Reagovat
drussbarb

Vždyť chápu tvůj pohled na věc, červená to nebyla. Jinak se o tom asi nemá cenu moc bavit, souvislosti jsi taky pochopil, takže není o čem

Reagovat
pantondavo

To byla reakce na toho novacka vyse.

Reagovat
sylarko

aha, ale to ze rozhodca neodpiskal minimalne 3 fauly pre barcu po jasnych fauloch, nedal zltu po lakti na griezmanna(za to iste dostal lenglet cervenu), a neodpiskal penaltu po faule na desta? to uz nevidis co? to by ti nevyhovovalo do tvojho kontextul....

Reagovat
remeslnik

Dyť psal, že se nedíval na celý zápas, jen na ten "červený" zákrok.

Reagovat
sylarko

tak to potom nema pravo komentovat, bo nevidi cely konext toho zapasu

Reagovat
remeslnik

Nemá právo komentovat jeden zákrok, o který v té diskuzi šlo? K tomu je potřeba znát kontext? Hmmm, tak to jsem nevěděl ... Víš, kolik lidí tady píše, co neviděli celý zápas, ale mrkli jen na souhrn nebo jen na ten zákrok? To ti všichni nemají právo mít svůj názor a měli by se zdržet polemiky? Tak to jo.

Reagovat
sylarko

ja skor hodnotim to, jak tu fanusici realu alebo kohokolvek,co videli len ten zakrok a potom tu kydaju jak rozhodca pomaha barcelone a to ma stve. a kedze nevideli zapas, tak nevideli to jak nedostal hrac zltu za laket na griezmanna alebo nam nebola odpiskana penalta po faule na desta..to je vse

Reagovat
remeslnik

To chápu, jenže v tomto případě šlo pouze o názor na přísnost udělení červené. S tím ostatním souhlasím.

Reagovat
sylarko

ale ja som reagoval na jedi knight, ktory pisal, ze nebyt rozhodcu tak mame bod.

Reagovat
remeslnik

Tak to jo !

Reagovat
pantondavo

Takze v sobotu o titul

Reagovat
drussbarb

Atleti budou snad třetí

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Luis Torrente ked vidi co sa deje s jeho oblubenym Atletikom, tak musi byt poriadne nasraty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele