29. kolo
03.04.2021 16:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Marco Asensio (© AFP)

Real Madrid díky trefám Asensia s Benzemou v pohodě přehrál Eibar

Trenér Zidane zase může dýchat trochu volněji, protože jeho svěřenci zvládli další duel bez problémů. S Eibarem nebylo jejich vítězství vlastně nikdy nejisté, o což se svými góly postaralo duo Asensio - Benzema.

Real se s Eibarem moc nemazal a od prvních minut dával jasně najevo, kdo že je tu pán. Po pěti minutách šel málem do vedení, protože hostující zadák Pozo absolutně nekoukal za sebe a vlastně jen namazal Benzemovi při pokusu o malou domů. Takovýhle kanonýr si většinou ví rady, zvlášť když jde na brankáře se dvěma dalšími spoluhráči, ale tentokrát pálil sám a Dmitrović se zaskvěl.

O pouhou minutu později už Benzema gól dal, když zakončoval centr Marcela, ale sudí správně viděl jeho ofsajd a branku neuznal. Obrana Eibaru absolutně nestíhala a měla štěstí, že sudí neposoudil pád Casemira jako penaltu. Po dvaceti minutách navíc z trestného kopu pálil Asensio krásnou ranou jen do břevna!

Pět minut před koncem první půle Real sehrál další rychlou akci po kraji, Vázquez se dostal do vápna a nahrál pod sebe na Isca. Zkušený španělský záložník pálil z první, míči se do cesty postavil Asensio a balon prošel Dmitrovićovi mezi nohama. Další ofsajd. Asensio se dočkal regulérního zápisu až o tři minuty později. Casemiro získal míč a poslal do úniku právě Asensia. Ten předběhl Oliveiru a propálil i Dmitroviće - 1:0.

Real málem pomohl hostům ke gólu sám. Po hodině hry totiž na mokrém terénu utekl míč Courtoisovi pod nohama a kutálel se za čáru. Belgická jednička pořádně zadrnkala na nervy příznivcům Bílého baletu, ale nakonec se štěstím odpálila míč mimo.

Dvacet minut před koncem Casemiro dal branku, která však neplatila. Realu to zas tak vadit nemuselo, protože se prosadil jen o minutu později. Vinícius totiž prchl po straně a naservíroval krásný pas právě Benzemovi, jehož robustní hlavička našla cestu do sítě - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
valloire

2-0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Real 3 další neuznané góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele