LaLiga - preview 29. kola: Barcelona má Atético na dosah

02.04.2021, 08:52, aktualizováno 05.04.2021, 08:27
Previews
Camp Nou (© AFP)
Atlético Madrid v neděli večer prohrálo v Seville a přichází o další část ze svého náskoku. Tři body v tomto kole stáhl Real Madrid a nyní se čeká na Barcelonu, ta doma hraje s oslabeným Valladolidem a vítězství by znamenalo, že se její manko na první příčku smrskne na jediný bod...
FC Barcelona - Real Valladolid  (pondělí 21:00)
Na velikonoční pondělí odehrají svůj zápas FC Barcelona s Valladolidem a o favoritovi nemůže být pochyb. Katalánci se po sérii osmnácti zápasů bez porážky výrazně přihlásili do boje o titul a s Valladolidem mohou opět zvýšit tlak na vedoucí Atlético. Hosté na Camp Nou zvítězili naposledy v roce 1997.

Valladolid pak Barcelonu porazil ještě dvakrát a to na vlastním stadionu v roce 2002 a 2014, drtivou většinou zápasů ale vyhráli Blaugranas. Oba soupeři se v letošní sezoně potkali těsně před Vánocemi a byla z toho výhra Barcy 3:0.

Hosté mají na nesestupové pozice jen tříbodový náskok a tak by se jim nějaké body hodily. Herně na tom nejsou zas tak špatně. Z pěti kol prohráli jen jednou (s Realem Madrid 0:1), ale pouze jedinkrát také zvítězili (nad Getafe 2:1) a ve třech případech se dělily body - naposledy v minulém kole se Sevillou (1:1). Valladolid čeká v závěrečných deseti kolech tuhý boj o záchranu a v tomto směru není utkání na Camp Nou prioritou. Jinými slovy Pucelanos nemají co ztratit a mohou jen získat.

Barcelona má v pondělním utkání povinnost zvítězit. Jakýkoliv jiný výsledek by byl obrovským překvapením a zbytečnou ztrátou. Katalánský gigant neprohrál už osmnáct zápasů v řadě a tuto sérii by na Camp Nou rád prodloužil. Barcelona před reprezentační přestávkou rozdrtila Real Sociedad na jeho hřišti 6:1. Ano, ten samý Real Sociedad, který v sobotu ovládl finále Copa del Rey za sezonu 2019/2020. V součtu dvou zápasů nastříleli Messi a spol. úctyhodných deset branek!

Domácí mají v LaLize výtečnou formu a navzdory rozpačitému začátku i brzkému vyřazení v Lize mistrů mohou prožít úspěšnou sezonu. Vedle domácí ligové soutěže se totiž probojovali i do finále Copa del Rey.

Co se týče absencí, na barcelonské straně se nic nemění a k dispozici opět nebudou Coutinho, Piqué a Fati. Připraven už bude Sergi Roberto a tak má kouč Koeman z čeho vybírat. Absence hlásí i Valladolid, konkrétně se jedná o Jotu, Hervíase, Garcíu, Olivase a Orellany. Aby toho nebylo málo, hned pětici fotbalistů vyšel pozitivní test na koronavirus, konkrétně Fernándezovi, Míchelovi, Kikemu a Luisi Perézovi a také Jiménezovi.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, De Jong, Lenglet - Dest, Busquets, Pedri, Alba - Dembele, Messi, Griezmann
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Sanchez, Gonzalez, El Yamiq - Janko, Alcaraz, Mesa, Olaza - Plano - Weissman, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Celta Vigo  (neděle 14:00)
Už je to hodně dlouho od doby, kdy se Celta naposledy vracela z Alavésu coby vítěz. V neděli krátce po obědě se tým trenéra Coudeta pokusí vyloupit Estadio Mendizorrotza, ale domácí nedají svou kůži lacino.

2009. To byl rok, kdy se Celta naposledy radovala na půdě Deporu ze všech tří bodů. Což vzhledem k frekvenci, s jakou se oba často prvoligoví soupeři setkávají, rozhodně není zrovna dobrý výkon. Je ale pravda, že celkově se Celtě daří mnohem víc než Deporu a to zvlášť v poslední době.

Už dvě minulá utkání skončila jasnou výhrou celku z Viga, přičemž Depor mu nedal ani jednu branku a sám jich dostal osm! Jednoznačně lepší Celta v tabulce prozatím drží více než solidní jedenácté místo a tentokrát bude mít co napravovat.

Před reprezentační pauzou totiž prohrála s Realem Madrid a připsala si desátou porážku v sezoně. Domácí Deportivo na tom je ale daleko hůř. Patří mu až předposlední příčka a jedním z hlavních faktorů je propustná obrana. Ta dostala už 44 branek, což ji spolu s Huescou a Cádizem řadí na druhé místo za nejhorší obranu ligy z Granady.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte - Pellistri, Garcia, Pina, Rioja - Mendez, Joselu
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mallo, Aidoo, Murillo, Martin - Tapia - Méndez, Suárez, Nolito - Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.21 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Real Betis  (neděle 16:15)
Real Betis se dostal do poměrně oslnivé formy a musí ho trochu mrzet, že právě teď byli mnozí jeho hráči povoláni, aby plnili reprezentační povinnosti. Na předešlé výkony se pokusí navázat v Elche, Domácí mají naopak problém uchovat si prvoligovou příslušnost.

Elche má za sebou cyklus několika velmi náročných utkání, které zvládlo asi podle očekávání. Prohrálo s Realem Madrid a následně se Sevillou v dohrávce odloženého 2. kola LaLigy a nedokázalo navázat na předchozí úspěch se stejným soupeřem. V minulém kole si Elche vedlo velmi dobře a především zpočátku svého soka z Getafe přehrávalo.

Pere Milla ho navíc po dvaceti minutách poslal do vedení, jenže druhá půle už byla spíš v režii domácích, kteří zásluhou Enese Ünala srovnali na konečných 1:1. Elche je prozatím stále na 17., nesestupové pozici, jenže od Eibaru na místě osmnáctém má náskok jen dva body.

Mírnou výhodou týmu trenéra Frana Escriby je to, že kromě útočníka Boyého má kompletní kádr. Hosté přijedou do Elche bez dlouhodobě zraněného dua Victor Camarasa - Dani Martín.

Béticos sice prohráli prestižní městské derby s FC, ale kromě toho ve zbylých čtyřech zápasech z posledních pěti všechno vyhráli. Před pauzou se naposledy podívali na zoubek obraně Levante a spokojili se s pohodovou výhrou o dvě branky a s čistým kontem navíc.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Verdú, Calvo, Mojica - Morente, Marcone, Guti, Fidel - Carrillo, Milla
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Ruiz, Moreno - Guardado, Rodríguez - Ruibal, Canales, Fékir - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.68 - 3.65 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cádiz CF - Valencia CF  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer proti sobě postaví dva týmy, které se v tabulce LaLigy nachází velmi blízko sebe. Na Estadio Ramón de Carranza do Cádizu se podívají Netopýři z Valencie a budou se spoléhat mimo jiné na historické statistiky.

Ty totiž domácímu Cádizu moc nevěří. Cádiz v utkáních s Valencií velmi často tápe a o vítězství se mu dlouhou dobu jen zdá. Když se totiž Cádiz doma radoval ze tří bodů proti Valencii naposledy, svět se vzpamatovával z nečekané smrti legendárního Freddieho Mercuryho a naopak začínal šílet po novém albu Michaela Jacksona s názvem Dangerous. Psal se totiž prosinec 1991.

Od té doby vyhrála Valencia šest dalších vzájemných duelů a dvakrát se zrodila remíza. Jako naposledy, už v lednu tohoto roku, když Valencia doma doháněla jednogólové manko a díky trefě Maxiho Gómeze deset minut před koncem našel odpověď na úvodní trefu Anthonyho Lozana.

Že by se od té doby věci v univerzu Petera Lima nějak zlepšily, to se rozhodně říct nedá. Tradiční španělský klub naopak stále jen vzpomíná na slavnější dny, kdy proháněl větší soupeře v Lize mistrů a produkoval dnes již zavedené talenty. Zvlášť venku, kde za 14 zápasů v této sezoně zvítězil jen ve dvou.

Hosté se do Cádizu dostaví bez Cillessena, Mangaly a opět zraněného Picciniho. Domácím schází Quezada, Sobrino a také Lozano.

Cádizu dělá problémy jak střelba, tak obrana. Zatímco útok zaznamenal jen 24 branek, obrana je značně průchozí. Dostala už 44 gólů v tomto ohledu je spolu s Huescou a Alavésem tou druhou nejhorší v lize. Po promarněné remíze právě s Alavésem naposledy nestačila na Villarreal.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Fali, Cala, Espino - Jonsson, Mari - Sánchez, Fernández, Perea - Negredo
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá - Wass, Soler, Račić, Blanco - Guedes, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.24 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Největší šlágr 29. kola se bezpochyby odehraje na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána v Seville. Čtvrtí Andalusané vyzvou vedoucí Atlético a mohou ještě více zdramatizovat boj o titul. Sevilla ztrácí na Atlety propastných jedenáct bodů a na čtvrtém místě si svým způsobem hraje vlastní soutěž.

Náskok Atlética Madrid na čele tabulky se postupně smrskl a po sobotě už činí jen tři body na druhý Real Madrid a čtyři na Barcelonu. Obhájce prvenství však své utkání 29. kola již odehrál, zatímco Colchoneros a Barca nikoliv.

I tak bude Atlético v Andalusii pod velkým tlakem. Po vyřazení z Ligy mistrů už se sice může koncentrovat jen na domácí soutěž, ale o to bude pod větším drobnohledem. V minulém kole zvládlo svůj zápas s Alavésem, když jedinou branku zápasu vstřelil Luis Suárez. Pro Atlético to byla již dvacátá výhra v sezoně, přesto bilance posledních týdnů fanoušky znepokojuje. Atlético od začátku února nedokázalo vyhrát dva ligové zápasy v řadě a po výhře vždycky následovala bodová ztráta.

V Lize mistrů už neúčinkuje ani Sevilla a také jí zbyla jediná soutěž LaLiga. Na přelomu února a března sice prohrála dva duely v řadě, ale jinak odvádí svůj vysoký standard. Po výhrách nad Betisem a Elche remizovala ve Valladolidu a na čtvrtém místě má pohodlný devítibodový náskok, který bude moci v neděli ještě navýšit. Rojiblancos si na čtvrtém místě tak trochu hrají vlastní soutěž. Na titul už asi těžko zaútočí, a tak bude ve zbytku sezony hlavním cílem udržet stávající postavení.

"Jediným cílem a velkým cílem je Atlético Madrid. Nic jiného v našich hlavách není. Je to lídr a jeden z nejlepších klubů na světě s hráči nejvyšší úrovně. Mají skvělé hráče a špičkového trenéra. Pokud je chcete porazit, musíte podat dokonalý výkon. Neexistuje jiný způsob, jak Atléticu konkurovat a přesně to se pokusíme udělat," rozpovídal se na tiskové konferenci trenér domácích Julen Lopetegui.

Atlético se naposledy potkalo se Sevillou v lednu a byla z toho dvoubranková výhra s čistým kontem. V dalších pěti zápasech už Colchoneros vyhráli jen jednou, zatímco ve čtyřech případech se zrodila remíza. Vyrovnané utkání se očekává i tentokrát.

Seville bude chybět nakažený Escudero, ovšem zbytek kádru je Lopeteguimu plně k dispozici. Jisté starosti má Diego Simeone. Kvůli kartám nemůže nastoupit Belgičan Yannick Carrasco a pro problémy s kotníkem zřejmě nebude hrát ani Joao Félix.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Kounde, Carlos, Acuňa - Jordan, Fernando, Rakitić - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Gimenez, Hermoso - Trippier, Lemar, Koke, Llorente, Saúl - Correa, Suarez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 2.92 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Villarreal CF  (sobota 14:00)
Dva čtvrtfinalisté Evropské ligy se spolu po reprezentační přestávce utkají na Estadio Nuovo los Cármenés v Granadě a zatím ani jedna strana nemá jistotu evropských pohárů pro příští rok. Granada už ztrácí na šesté místo propastných devět bodů a velké manko je i na sedmý Villarreal CF.

Asi nikdo před sezonou nečekal, že se Granada dostane v Evropské lize tak daleko. Čtvrtfinále druhé nejprestižnější klubové soutěže je pro klub obrovským úspěchem a zdaleka ještě není konec. Ve čtvrtek čeká Martínezův tým slavný Manchester United a cíl je jasný - zajistit si dobrou výchozí pozici pro odvetu a postoupit do semifinále.

Před zápasem s Rudými ďábly sehraje Granada ostrou generálku proti dalšímu čtvrtfinalistovi EL Villarrealu. Pro Granadu je to důležitý zápas a jedinečná šance zmenšit propast, která mezi oběma kluby zeje. Tým z Andalusie ztrácí na Žlutou ponorku sedm bodů a pokud ještě chce pomýšlet na zajištění evropských pohárů z ligové soutěže, měl by zvítězit. Granada v minulém kole podlehla Valencii 1:2 a po Novém roce se stále nemůže dostat do optimální formy. Od ledna vyhrála jen tři ligové duely, navzdory všem pohárovým úspěchům.

Lépe si počíná Villarreal, i když také jemu dělá boj na dvou frontách problémy. V Evropské lize dokráčel do čtvrtfinále a ve čtvrtek se představí v Záhřebu, ale v LaLize postupně ztratil páté místo i reálné šance proklouznout do první čtyřky. Přitom právě postup do Ligy mistrů je vysněným cílem. Před reprezentační přestávkou se Villarrealu zadařilo a vyhrál jak na Eibaru (3:1), tak doma s Cádizem (2:1). Přidají Emeryho svěřenci i třetí výhru?

Oba celky hrají ofenzivně, což slibuje zajímavou podívanou. Aby také ne, když první vzájemný duel letošní sezony skončil remízou 2:2. V paměti je také divoká plichta 4:4 ze srpna 2019. Domácí mají i po reprezentační přestávce plné ruce s marodkou a proti Villarrealu nenastoupí Luis Milla, Alberto Soro, Dimitri Foulquier, Neyder, Luis Suárez a Pepe Sanchez. V tomto směru bude mít Žlutá ponorka výhodu, protože s týmem neodcestují pouze Juan Foyth a Francis Coquelin
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Quini, Duarte, Sanchez, Diaz - Kenedy, Herrera, Quina. Eteki, Vico - Soldado
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Albiol, Torres, Estupinan - Chukwueze, Parejo, Gomez, Trigueros - Moreno, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.55 - 3.52 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - SD Eibar  (sobota 16:15)
Druhý sobotní duel 29. kola nejvyšší španělské ligy proti sobě postaví Real Madrid a Eibar. Domácí celek cítí velkou šanci na zisk tří bodů už počtvrté v řadě v rámci všech soutěží, Eibar by naopak potřeboval minimálně zázrak, aby se v současné formě mohl Bílému baletu rovnat.

Minulé kolo vyneslo víc bodů královskému klubu, který do reprezentační přestávky vkráčel po vítězství 3:1 nad Celtou Vigo. V tomhle utkání se sice docela zapotil, ale nakonec přece jen díky individuální kvalitě (čti Karimu Benzemovi) zvítězil. Už ve druhém utkání v řadě nasázel soupeři tři branky a patří mu v současné době třetí místo za Atléticem a Barcelonou.

Na katalánského rivala ztrácí tým trenéra Zinédina Zidana jen dva body a vzhledem k tomu, že je již velmi brzy v plánu slavné El Clásico, bude souboj těchto dvou konkurentů ještě zajímavější. V sobotu odpoledne čeká Bílý balet o poznání snazší soupeř, ale možná právě proto by tohle utkání mohlo být tak ošemetné.

Což si trenér Zidane uvědomuje. "Zápas s Eibarem by pro nás mohl být náročný z mnoha důvodů. Jednak jsme krátce po reprezentační pauze a mnoho našich hráčů je extrémně unavených. Sice se reprezentační trenéři snaží více rotovat hráče, ale přesto je to porce zápasů navíc. Eibar navíc umí hrát především v obraně velmi kompaktně."

Domácí celek půjde do utkání s několika absencemi, mezi něž patří Hazard s Carvajalem a jistý start nemají ani Kroos s Valverdem, kteří plnili reprezentační povinnosti. Mimo hru dost možná bude i Sergio Ramos. Eibar postrádá Bigase, Correu, Muta, Angela a taky Expósita.

Eibar by pro domácí celek měl být poměrně snadnou jednohubkou i bez velkých jmen. V této sezoně se mu absolutně nedaří a prozatím vyhrál jen čtyřikrát, což je druhý nejhorší výkon v lize. To mu stačí až na 18., tedy sestupové místo. Naposledy se mu aspoň povedlo po dvou porážkách remízovat s Bilbaem.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Varane, Militao, Nacho - Vazquez, Modrić, Casemiro, Isco, Mendy - Vinicius, Benzema
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Arbilla, Rafa - Alvarez, Diop - Gil, Garcia, Rodrigues - Kike
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.20 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Getafe CF  (sobota 18:30)
Před reprezentační přestávkou byla forma obou sobotních soupeřů totožná a podobné je i postavení v tabulce. Náskok šesti respektive sedmi bodů na sedmnácté místo budou chtít jak Osasuna, tak i Getafe rozšířit a přiblížit se záchraně.

Osasuna měla před reprezentační přestávkou problémy s ofenzívou. Třikrát v řadě vyšla střelecky naprázdno a logicky tak nemohla zvítězit. Dvě remízy 0:0 s Valladolidem a Huescou rozhodně nejsou úspěchem, zvláště když šlo o týmy, které také bojují o záchranu.

Los Rojillos jinak nemají od ledna zas tak špatnou bilanci. Od začátku nového roku posbírali solidních sedmnáct bodů a prakticky se vyhrabali ze sestupového pásma. Náskok sedmi bodů deset kol před koncem ještě nedává definitivní jistotu.

Getafe má o bod méně a tak se musí mít rovněž na pozoru. Bordalásův tým se oproti loňské sezoně výrazně zhoršil a od Nového roku vyhrál jen tři zápasy. Stejně jako Osasuna před reprepauzou dvakrát remizoval a tak si bude chtít z El Sadaru odvézt tři body, což se mu povedlo naposledy v roce 2007. První duel letošní sezony rozhodl v Madridu pro Getafe Jaime Mata.

Osasuna nebude mít k dispozici Jonyho, Moncayolu, Péreze, Rubena i Facunda Roncagliu. Alespoň jedna dobrá zpráva tu pro trenéra Jagoba Arrasteho je -z lavičky už bude připraven Ávilla. Getafe je v lepší situaci a trenér Pepe Bordalás bude postrádat pouze Ericka Cabaca. Dá se předpokládat, že v Pamploně nasadí stejnou jedenáctku jako proti Elche.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Perez - Nacho Vidal, Aridane, D. Garcia, Cruz - Torro, Manolin, Brasanac - Barja, Calleri, R. Garcia
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Iglesias, Djene, Chakla, Olivera - Maksimović, Arambarri, Kubo, Alena, Cucurella - Unal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 2.77 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - SD Huesca  (pátek 21:00)
Kolo s pořadovým číslem 29 se rozjede jako již tradičně v pátek. Levante bude na domácí půdě Estadi Ciutat de València hostit Huescu a plánuje další snadné tři body. Huesca by se zase ráda aspoň na chvíli odlepila ode dna.

Domácí celek má co napravovat, protože ještě před reprezentační přestávkou se s ligou rozloučil nepříjemnou porážkou. Real Betis byl prostě nad jeho síly, takže Levante nedokázalo navázat na překvapivou výhru z městského derby. V posledních deseti utkáních Levante vyhrálo jen dvakrát a v obou případech proti větším týmům. Kromě Valencie si totiž poradilo taky s Atléticem.

Tým trenéra Paca Lópeze je prozatím na slušném desátém místě, jenže tentokrát má pořádně prořídlé řady. Mimo hru jsou Jose Campana, Gonzalo Melero, Nemanja Radoja, Aitor Fernandez a Jorge Miramón, přičemž fit stále není ani Nikola Vukčević.

Hosté přijedou bez Valery se Silvou a Slovák Vavro si ještě nedávno stěžoval na svalové potíže. Huesca sice stále ještě žije, ale s každým dalším kolem se její šance na záchranu snižují. Aktuálně je na posledním místě tabulky se ztrátou čtyř bodů na 17. Elche.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Coke, Rober, Vezo, Clerc - De Frutos, Malsa, Bardhi, Morales - Marti, Leon
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Insua, Pulido, Siovas - Maffeo, Ferreiro, Seoane, Rico, Galan - Mir, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.41 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid28206251:1866
2.FC Barcelona28195467:2462
3.Real Madrid28186449:2360
4.Sevilla FC28174739:2155
5.Real Sociedad28129744:2845
6.Real Betis281431138:4145
7.Villarreal CF281013539:3143
8.Granada CF281061234:4636
9.Athletic Bilbao28981138:3235
10.Levante UD28811936:3735
11.Celta Vigo288101035:4334
12.Valencia CF28891134:3833
13.CA Osasuna28791223:3530
14.Getafe CF28781322:3329
15.Cádiz CF28781324:4429
16.Real Valladolid285121126:3827
17.Elche CF285101325:4225
18.SD Eibar284111322:3323
19.Deportivo Alavés28581523:4423
20.SD Huesca283121326:4421
Zbývající zápasy
07.04. 21:00Real Sociedad - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (291)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Visca el barca

Údajně chce hrát jen v Barce a nebo Realu. Ta Anglie je čistě obchodní tah.

Reagovat
misinho7

Tak PSG vraj znizilo cenu za Mbappeho na 120-150 ja som vazne zvedavy ci Floro skusi jeho a aj Haalanda. Za jeden prestupak si to ale neviem predstavit.

Reagovat
MadMrJacky

Tím spíš, že Mbappemu končí za rok smlouva a zároveň Hålandovi vstoupí v platnost ta klauzule

Reagovat
misinho7

no jasne PSG je tlacene ho predat uz teraz a BVB to iste ak nechcu iba 75m, skor ide o to ze ako si to predstavuju zeby kupili obidvoch, urcite uz len prestup dokopy by bol za 300 a to neratam platy a bonusy

Reagovat
Visca el barca

Mbappe k vám. Halland k nám. Oni dva k sobě už z čistě soutěže o zlatý míč nepůjdou.

Reagovat
misinho7

tiez si to myslim, na jednej strane by mohli vytvorit taku utocnu silu aka tu mozno nebola na druhej strane vyzeraju ze chcu nieco dosiahnut aj po invidualnej stranke a to spolu v time bude problem..a ked sa k tomu prida suboj Real vs Barca tak to nabera na obratkach a mozme si zopakovat suboj Ronaldo vs Messi aj ked asi s hracmi ktori nedosiahnu ich uroven..ale lepsie daco ako nic

Reagovat
Mercury

MSN bylo fotvalove uplne jinde nez nejaky Halaand s Mbappem pri vsi ucte

Reagovat
valloire

zatím jsou mladí....

Reagovat
technecium

Ani jeden nemá cit pro hru kohokoliv z MSN

Reagovat
valloire

Kylian ano

Reagovat
ADM

Viem si ho predstaviť na hrote medzi Neymarom a Messim, ale aj tak si myslim ze tu chemiu by narušil tym svojim divokým štýlom, že vidím priestor tak tam chytro bežím ako gazela

Reagovat
technecium

Reagovat
El Cid z City

Díky Messiho genialitě,ale Håland Suareze i Neymara góly zatluče do země.

Reagovat
Mercury

Suarez byl ve svych nejlepsich sezonach naprosta bestie. Halaand muze byt taky, ma k tomu naslapnuto, ale na tyhle srovnani ma pri vsi ucte jeste cas. A Neymar je ciste kreativitou a fotbalovosti (ne ciste produktivitou) na uplne jinem levelu.

Reagovat
CHONG

Získat oba (navíc najednou) je asi utopie, i když jestli je ve fotbalovém světě člověk, který by to mohl zvládnout, tak je to Pérez. Každopádně, kdyby přišel jeden z nich (víc by se mi líbil Haaland, ale v daném kontextu by byl asi vhodnější Mbappé) a k tomu Cris, tak bych byl nadmíru spokojen. Spíš jsem zvědavý, co ten Alaba, protože jeho příchod mi dává smysl jedině tehdy, pokud odejde jeden z dvojice Ramos / Varane...

Reagovat
misinho7

No ja sa bojim aby neodisli obaja..ale vyzera to ze jeden z tej dvojice stoperov pojde a vtedy pride asi Alaba.

No a hej akoze asi to je utopia ale vyzera ze sa snazia. No mne pride ze viac sa nam hodi Mbappe a kebyze pride este k tomu Cris tak nie je o com. Ale kazdopadne ci to bude Haaland alebo Mbappe budem velmi rad. Ziskat jedneho z dvoch naj buducich hracov je proste potrebne.

Reagovat
CHONG

Určitě, ti kluci jsou prostě budoucnost fotbalu a jejich příchod bude vzpruha pro celou La ligu, protože teď je to bohužel tak, že celá trenérská i hráčská (s výjimkou Messiho) elita působí mimo La ligu.

U Varaneho to byl podle mě jenom výkřik, ten zůstane, u Ramose si už tak jistý nejsem...

Jinak jsem ještě dost zvědavý na další osudy našich hráčů na hostování.

Jo a Haaland prý podmiňuje naše působení u nás setrváním Martina, to by byla dvojitá výhra

Reagovat
misinho7

zas tak blede by som to ale nevidel, Ramos, Varane, Kroos Luka ci Karim su stale spicka na svojich postoch. Ale je jasne ze by to vzpruha bola riadna pre La Ligu. Ale to s tym Martinom by bola pecka

Reagovat
Miguel19

A trenéra si vybere taky?

Reagovat
smazaný uživatel

bude chtít někoho blonďatého, plešky nebere

Reagovat
Remt

Oleho

Reagovat
Visca el barca

Odegard mu spíš řekne, že si pod Zidanem nekopne

Reagovat
sensei25

Dlhov ma Madrid tiez az az.Neverim,ze budu mat peniaze na oboch hracov. Skor si myslim,ze aj na jedneho z nich to bude vela penez. Musia predavat ak chcu aspon jedneho z nich kupit. My to iste.

Reagovat
valloire

já jo

Reagovat
Kluivert9

Jesé se trefil po 522 dnech ME se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále.

Reagovat
misinho7

Eden trenoval a mozno bude k dispozicii proti Live. Nemal nahodou chybat celkom dlho? Ci to nejako uhrali aby nesiel na repre pauzu a dal sa dokopy?

Reagovat
Kily

jj, psalo se v krajním případě o šesti týdnech, ale ono je to v jeho případě nakonec asi úplně jedno, před prvním čtvrtfinále si stihne zranit zase něco jiného

Reagovat
CHONG

Bohužel, u něj je to fakt jedno, čím dřív se vrátí, tím dřív se zraní

Reagovat
Jordi Alba

Necelý 2 roky ti nepřijdou jako dlouho ?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je tak zbytecnej hrac ze zprava o jeho mozny ucasti v Clasicu a proti Liverpoolu se mnou v podstate nic nedela.

Reagovat
Kenneth

Smutny pribeh jak dopadl.

Reagovat
dextroza_m

Po tomto kole 1b na první místo, další kolo první, pojďme Barca!

Reagovat
misinho7

Barca officials know that Haaland prefers playing for Real Madrid over them. [ESPN FC] ...hmm

Reagovat
2miguel1

Haaland Barcelona

Mbappe Real Madrid

Všetci okolo futbalu to budu tlačiť tymto smerom. Hlavne aj po korone. Futbal bude potrebovat novy marketingovy rozmer

Reagovat
Visca el barca

Tohle bude dlouhý. Ale věřím, že Laporta udělá svoje.

Reagovat
remeslnik

A kde na to JL vezme prachy? Z Barcy nikdo dražší dobrovolně nepůjde, aby se získaly Eura tady. Teď by (Borussia) chtěla 150M a pokud u nich vydrží ještě rok ( asi těžko), tak VK 75M, čili nejdřív od léta 22.

Reagovat
Kluivert9

Na takového hráče se najdou peníze vždy...

Reagovat
remeslnik

JL čaroděj ?

Reagovat
Kluivert9

Při nejhorším se mezi Socios udělá sbírka

Reagovat
remeslnik

Mám 26 E, klidně je obětuju. Přidáš se ?

Reagovat
Kluivert9

Klidně

Reagovat
remeslnik

No jo, ale chtělo by to nějakého pokladníka. Slyšel jsem, že jeden velmi úspěšný a schopný je teď momentálně volný. Nějaký Bartomeu ....

Reagovat
Kluivert9

To už raději Viktora Koženého...

Reagovat
remeslnik

V tom případě, nebylo by lepší, kdyby už byli kožení oba ?

Reagovat
sylarko

vie hrat mbappe na hrote asi ne co? on je klasicke kridlo ne?

Reagovat
sensei25

Inak Ramos je blbec ked nastupil v zapase s Kosovom na 4minuty a zranil sa?Cista demencia

Reagovat
ADM

Despite being famous for getting red cards, Sergio Ramos has never received 2 red cards in a single game. Flawless.

Reagovat
Anacron

Zidane: “Every game is a final from here on out, starting with Éibar”

Reagovat
misinho7

na toto sme cakali

Reagovat
blaugrana

Davsjte sem G. Morena. To je hracik.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 23 gólů, ale 10 z penalt. To není zas taková sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom o tři góly ze hry víc než Rafa Mir z Huescy

Reagovat
smazaný uživatel

A jenom v lize je to na góly ze hry 10:10 a to hraje za nejhorší tým ligy. Mir > Moreno

Reagovat
houdic

Přesně, je hroznej, ruce pryč a nechte nám ho!

Reagovat
blaugrana

V Barce by bol este lepsi. Skoda, ze sme sixnechali zutekat Ferrana Torresa. Olmo by sa tiez mohol zvazit.

Reagovat
Eichel

Ten Torres ma fakt štve. Ten bol za totálnu babku, typologicky by ho bolo fajn mať v kádri, mladý chalan, zvyknutý na ligu. Skutočne nechápem, prečo sa aspoň neskúsil. Nerozumiem ani v čom by mal byť horší ako taký Trincao. Plus mal rok do konca kontraktu, takže Valencia bola pritlačená k stene.

Reagovat
Phillipinho

https://twitter.com/MarcusBr22/status/1378659343890055173

To neni jenom zakoncovatel. Takovych kompletnich strikeru jako on je fakt malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím. Nemám ho sice skoro vůbec nasledovaného, vlastně si ho asi pamatuje ještě z Espanyolu, ale z toho, co o něm vím, se mi zdá, že je to podobný typ útočníka jako Griezmann. Právě proto nechápu, že by ho zase někdo chtěl tahat do Barcy jenom kvůli tomu, že má dobrou sezonu.

Reagovat
Jordi Alba

Ale kam s ním, to je takovej ideální útočník do LL. Barcelona ani Real to nebude, s Ponorkou asi nic nevyhraje, jedině aby Atlético udělalo pápá Moussovi a koupili ho.

Reagovat
Tromas

Phillipinho chtěl jsem se zeptat, jakožto fanoušek Atlética, že Barcelona i Atlético hrají o titul společně s Realem. Chtěl jsem se zepatt, komu to z té dvojice, který fandíš víc přeješ.

Reagovat
Phillipinho

Atletico.

Reagovat
Raul=Real

Ten komentator na digi ani po 5minutach od "golu" nezistil ze gol neplatil?

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Visca el barca

Teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Al Capone

Je ten komentátor normální? Gol očividně neplatí a on to ani nezaregistruje a mele jak Karim dal gol..

Reagovat
Visca el barca

Tenhle komentátor je úplný dno.

Reagovat
Al Capone

Nepamatuješ si na na Sportu 1 a 2 Slepičku? To byl ještě větší frajer. Ta jeho averze na Real a Barcu neměla chybu

Reagovat
DrQQ

On mal averziu na všetko. :-)

Reagovat
drussbarb

Fuj, už jsem na něj zapomněl

Reagovat
Visca el barca

Jo. Jednou 20 min komentoval úplně jiný zápas

Reagovat
Rudnevs

Joo Slepička bol najväčší pán Už si to presne nepamätám, ale tuším keď

išla strela vedľa brány do bočnej siete, on videl gól a následne celý čas žil v tom, že to bol gól a ešte sa sťažoval, že réžia poskytla málo opakovaných záberov a nemá opravené skóre. A raz pri nejakej penalte povedal, že by rozhodcovi prial poriadnu ranu do obličeje z 10 metrov.

Reagovat
Al Capone

Já ho měl strašně rád, ale chvíli po tom co jsem ho zaregistroval tak ho přesunuli tuším, že na házenou?

Reagovat
Kily

jj, párkrát jsem si kvůli němu tu házenou dokonce i pustil ještě se tam pohyboval u futsalu

Reagovat
Al Capone

A ještě komentuje, netušíš?

Reagovat
Kily

to netuším, já zjistil, že mi ke spokojenosti stačí ČTsport a internet a veškeré placené sportovní stanice bojkotuju. Ale tipl bych si, že už nekomentuje, jelikož jsem dlouho nikde nezaznamenal, že by se o něm někdo bavil

Reagovat
Al Capone

Btw, co ze je bojkotujes? Ja praveze diky svoji pohodlnosti a neustalym nervum pri hledani streamu jsem si poridil internetove telly tv.

Reagovat
Kily

začalo to příchodem O2, kterému já už nedám ani korunu, k tomu jsem si připočítal, že se dříve nebo později objeví někdo další, kdo bude zprostředkovávat sportovní přenosy a člověk pak najednou bude platit ročně poměrně vysokou sumu, když bude chtít mít pod palcem všechno. Ze SportTV mi vlastně chyběl jenom americký fotbal, ale tam čtyři měsíce každý týden stejně koukám jenom na jeden klub a zbytek si pak v pondělí pustím na youtube v sestřizích. Co mě zajímá, to je buď na ČT, nebo si najdu stream, víceméně poctivě sleduju jenom Pardubice ve fotbale a v basketu, Drážďany a Tennessee Titans. Navíc se znám a kdybych měl všechno, tak mě to bude nutit si pustit nějaký přenos, takhle ten volný čas využiju k tomu projet se na kole, nebo se jít proběhnout

Reagovat
Smoula14

Titans

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kily

se Slepičkou jsem se kdysi i setkal, když jsem byl v Praze na konkurzu u SportTV, pravidelně se řešil i tady na EF, třeba jeho smrkání do přenosu a poznámka o tom, že můžeme být rádi, že jeho mikrofon nemá tak dlouhou šňůru, aby dosáhla až na WC, se mi do paměti vryla hodně dobře

Reagovat
Al Capone

Jo to jeho chrlani si pamatuji. A pak taky jak se rozciloval jak sudi pomohl Realu s Valencii (ale nejsem si jisty, ze to byli Netopyri)

Reagovat
Kily

já si matně vybavuji rozčilování kvůli nějakému verdiktu z Itálie, kde si pletl jména funkcionářů a u Juve jmenoval Berlusconiho, jak to má zase ošéfované

Reagovat
Rudnevs

Raz bola na tribúne prezidentka AS Rím a on zahlásil, že na tribúne môžeme vidieť milenku Tottiho. Týpek mal zákulisné informácie asi

Reagovat
Kluivert9

To jeho vzdychání bylo šílený

Reagovat
zasranej malíř

Pěkný slejvák teda

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to mame dneska kolik? 3 neuznany goly kvuli ofsajdu?

Reagovat
zasranej malíř

Vini Big Benz

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
Visca el barca

Collado pěkný gólek. Jsem na něj v áčku zvědavý. Pokud by přišel Halland a uzdravil se Fati. Tak nabývám dojmu, že prodej Dembelého by nás nemusel mrzet a to jsem jeho velký fanda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak u Dembélého spíš záleží na tom, zda bude chtít prodloužit smlouvu, resp. na jaký podmínky bude ochoten přistoupit. Collado je hodně zajímavý a hlavně univerzální, zvládne obě křídla, falešnou “9” i střed zálohy, snad dostane pořádnou šanci.

Reagovat
T..oo..M

Asensio dneska slušný zápas. Pár věcí tam vyřešil sice špatně, ale celkově asi slušný výkon, a hlavně se nebojí vystřelit i že střední vzdálenosti. Žádná top star z něho nebude, ale kluk co přijde z lavičky snad slušný.

Reagovat
Visca el barca

Neymar zrušil prodloužení smlouvy Pochopil, že Leo zůstává a chce se vrátit do Barcelony To se Khelaify posere, protože za rok končí smlouva těm dvoum rozmazlencům. Jinak Pochettino těžké zklamání. Tomu týmu nedal nic.

Reagovat
sokar

Dufam ze sa im to zosype ako domcek z kariet. Riadna blamaz keby nedali ani len domacu ligu, ale velmi neverim ze to Lille udrzi az do konca

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bude zajímavý léto . Na podmínky Dortmundu myslím nikdo nepřistoupí, tudíž Haaland bude hitem až příští rok. Já mám Neymara rád, u něj je ale problém, že je neustále zraněný. A Ansu by se přesunul na “9”, což by nemusel být problém, jelikož k tomu má dobrý předpoklady.

Reagovat
JM

No, kdoví jak na tom Fati bude, když má takové těžké zranění (četl jsem, že se snad zvažuje další operace?) - aby nebyl v 19 hotový...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nestraš

Reagovat
remeslnik

Ikdyž je ještě mladý, tak už asi nikdy nebude úplně OK. Bohužel ...

Reagovat
Jordi Alba

No, já jsem hodně zvědavej na to, jak to s ním bude. Hlavně ať nic neuspěchají, nebo pak promarodí další 2 roky.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Souhlas, ať radši obětují ještě nějaký čas, ale ať je fakt 100% ready na návrat... Na to už pár solidních mladých (a nejen mladých) doplatilo..

Reagovat
Jordi Alba

Neymar by pro sebe udělal už nejlíp, kdyby tam zůstal, pravidelně půlku sezóny na marodce a platí mu tam víc jak solidně.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
2miguel1

Ono hlavne bude mat uz 30 rokov ak by prisiel hrat za Barcu. Jedine, ze by sa vymenili s Griezzom s nejakym malym doplatkom. Fati na '9' sa absolutne nehodi, aj to skušali ale ani ken fyzicke predpoklady na to nema.

Reagovat
Visca el barca

Já ho už zpět nechci. Jen mi přijde vtipný jak si s nima dělá co chce. Ten tam opravdu jen paří. Slušně si tam dojebal karieru.

Reagovat
patas92

A vážně Barcelona potřebuje hrát s klasickou devítkou?

Reagovat
Eichel

Tak on práveže má vynikajúce zakončenie a mohlo by mu to tam sadnúť. Ani taký Jamie Vardy nie je ktovie ako silný ani vysoký. Ale ktovie a hlavne nik nevie ako na tom bude po zranení. Mohol by sa tam kludne vyskúšať, hlavne ked je v kádri jediná 9tka Braith.

Reagovat
berger321

Idealni by byla vymena za Griezmanna, ktereho kdysi PSG chtelo. Je pravda, ze uz se zlepsil, ale furt mi tam nesedi a verim ze v PSG by se mohl zase chytnout. Jeho mzdu by prebral Neymar. Neni to idealni kvuli nasemu stavu, ale pro nasi hru lepsi Neymar nez Griezmann, at uz se stalo v minulosti cokoliv.

Reagovat
berger321

*nejlepsi zbavit se platu uplne, ale jinak lepsi kdyz ho bude pobirat Neymar nez Grizi, kdyby se tu zuby nehty drzel.

Reagovat
Tombull

Podle Gerarda Romera.

These are some of the figures Mino Raiola had proposed to Barcelona if they want to sign Erling Håland:

• Mino Raiola (€20M)

• Håland’s father (€20M)

• Salary of Erling Håland (€30M net)

+ Messi’s continuity

Reagovat
sokar

Tak pekne podakovat a vykaslat sa nanho... Bonusy su este ok, pokial by prisiel za vystupnu klauzulu (75 klauzula + 40 bonusy tj. 105 stale akceptovatelna suma za taku kvalitu), ale ten plat je prehnany za 20r hraca, kde klsa da ocakavat, ze kazde 2-3 roky pri predlzeni zmluvy by to islo len a len hore...

Reagovat
patas92

Jestli se tím pěkným poděkováním myslí cesta do Raiolova kanclu a tam vysrání se na jeho stůl, tak pak ano.

Reagovat
patas92

Takové podmínky si může klást Messi, ne nějaký sopel co má odehranou jednu a půl sezóny v Dortmundu. To si skoro i přeju aby na podobné požadavky žádný klub nepřistoupil ani příští léto a ať si Haland shnije někde v PSG.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je strašný masakr.

Reagovat
Miguel19

Ten plat mu přece nikdo nemůže dát

Reagovat
Hokaido

To je tak 350 milionů eur, aby oba hráli příští rok v Barceloně.

Reagovat
Visca el barca

To je naprosto nechutný. To je pak naprosto stejnej rozmazlenec jako Neymar, Mbappe a spol.

Reagovat
CHONG

Not bad

Reagovat
Gazdo

Tak je to sice Romero ale od Raiolu by to nemuselo byt daleko od pravdy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
DrQQ

A pre Real má podmienky:

• Mino Raiola (€20M)

• Hålandov otec (€20M)

• Mzda pre Erlinga Hålanda (€30M v čistom)

+Priviesť Messiho do Realu

:-)

Reagovat
Dayman

:-)

Reagovat
Kluivert9

• Mino Raiola (€20M)

• Håland’s father (€20M)

• Salary of Erling Håland (€30M net)

• Zidane & Benzema out

• Odegaard in

Reagovat
sensei25

Dnes ocakavana sracka od Chola a vysledok 0:1:-)

Reagovat
zasranej malíř

Co se děje v Cadizu? Rasismus?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano, inak by neodišli hráči Vale do kabín

Reagovat
smazaný uživatel

Negredovi asi ujely nervy a nazval někoho z Valencie svým jménem.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to ze negredo to nebol

Reagovat
Mass

Vtip nepochopil?

Reagovat
Kily

Cala měl urazit Diakhabyho

Reagovat
Mass

Bylo něco vidět nebo zakrytá pusa , jak je ve Španělsku zvykem?

Reagovat
Kily

vůbec netuším, jen jsem si všiml, že se tam nastavovalo dvacet minut, tak jsem koukl na mundo, o co šlo

Reagovat
Mass

Jo, teď sem to viděl v opakovačce, mohlo tam bejt tak max. jedno slovo, a neměl zakrytou pusu jako obvykle, tak doufám, že se brze dozvíme, co to bylo. Jinak ten Diakhaby přestal úplně hrát a dokonce se rozbrečel

Reagovat
Salfovic

Demence.

Reagovat
CHONG

Proč to pořád kope to poleno

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

ocampos

Reagovat
Rattlesnake

a to vypadalo, že bude projednou Ivan ve velkým zápase barceloně k užitku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oblak se naučil chytat penalty v pravý moment

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však je umí už několik let.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vážně? Jsem ho měl za amatéra (co se týče penalt) od toho finále 2016.

Tak to omluva a díky za upozornění

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ještě pár let po tom slavným rozstřelu měl velmi špatnou úspěšnost, ale neskutečně se zlepšil, zajímala by mě jeho úspěšnost posledních sezón. Letos stoprocentně nejlepší gólman světa.

Reagovat
CHONG

Jeho výkon při tom finálovém rozstřelu je fakt nezapomenutelný, to byla tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

Ocamposi, ty si hovado!!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podzimní Atlético už je dávno zapomenuto, tato jeho pasivní verze posledních týdnů (možná spíš i měsíců) ten titul neuhraje.

Reagovat
berger321

Za tyden tedy zapas o titul

Reagovat
Visca el barca

Atletico naprosto strašný.

Reagovat
Kokesh

Tak to je vyloženě trapné představení od AM. To bych radši přál titul Barceloně.

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Sevilla jednoznacne lepsi. Jako vzdy zaloha Koke-Saul k nicemu, Jordan s Fernandem vykonnostne uplne na jiny urovni

Reagovat
Phillipinho

Jesteze na penaltu sel strasne sebevedomej Ocampos, ktery bohuzel pro Sevillu neumi kopat do mice. Nechapu, proc to tak nekope treba Rakitic...

Reagovat
Kluivert9

Protože by to bylo ještě horší

Reagovat
remeslnik

Acuňa nebo Navas by to nezahodili.

Reagovat
zasranej malíř

Sevilla Atleti otřesní

Reagovat
Mass

Reagovat
Kluivert9

Yes

Reagovat
dextroza_m

Vždyť proti Barce byla Sevilla úplně marná

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
Phillipinho

Navasovi je 20 let nebo kolik?

Reagovat
Mass

něco přes 20

Reagovat
DrQQ

Takmer 20 cez 20. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadá, jakoby Atlétiku vůbec nedocházelo, že se tady rozhoduje o titulu. Jinak by přece nezačínali hrát aspoň trochu aktivně až poté, co dostanou ve 3/4 zápasu gól

Reagovat
dextroza_m

Porad ví, ze bude ještě EC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, EC a vzájemný zápas, ale i tak...buď na to nemají psychicky (což by bylo hodně zvláštní, je to extrémně zkušený tým s motivátorem na lavičce) a nebo ten titul snad ani nechtějí. Ten pokles formy je neuvěřitelný, od začátku února nevyhráli dva zápasy za sebou. A jak se v LM nechali přejet průměrnou Chelsea v obou zápasech, to jsem taky dosud nepochopil. Ale jenom dobře pro nás, že se dostali do sraček, jenom mě to zrovna u nich opravdu překvapuje.

Reagovat
dextroza_m

Mno aby nakonec ten titul neurval Real... Zítra snad debakl a další sobotu zaslouženě vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Zidane bude chtít jakkoliv ukopat LM (třeba pomocí hráče s imunitou Casemira), aby si zachránil místo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hudson , fakt neuvěřitelný komentátor

Reagovat
Mass

To je ten co tam vždycky náhodně vykřikne a vzbudí mě?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo , úplnej magor

Reagovat
Phillipinho

Sevilla lepsi, ale dobrej zarez od sudiho. Ta ruka Ocampose byla zcela evidentni a gol platit nemel. Nechapu, proc do toho nezasahnul VAR

Reagovat
DrQQ

Sevilla napriek snahe Ocamposa vyhrala! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální Snad zítra neutrpíme zápas se syndromem repre přestávky

Reagovat
drussbarb

Jak by řekl Rimmer... Lepší než sex

Reagovat
CHONG

To tě lituju

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal, že pokud náskok, jaký Atleti měli, prohospodaří, tak je to na ručník.

Pokud dnes Barca vyhraje bude to o bod jen to je fakt neskutečné...

Jinak klobouk dolů před Barcelonou, že se takto dokáží zvednout, nečekal po těch výsledcích snad nikdo... Ani já ne...

Takže La Liga bude nejvíce zajímavá letos...

Reagovat
smazaný uživatel

stalo se někdy, že se někdo tahle dotáhl na 1. místo a nakonec vyhrál titul? Vždyť Atletiko snad jeden čas mělo tuším 20 bodů náskok... Pamatuju si, že Real byl blízko v sezóně 15/16, ale takovej comeback jako Barca jsem neviděl...

Reagovat
remeslnik

Ještě nekřič - "vyhrál ligu". Nejdůležitější zápasy Barcu teprve čekají, aby se nakonec nesmál Real. Ten se na rozdíl od Barcy i Atletů dokáže soustředit na speciální zápasy. Zvlášť pokud Barca porazí Atlety a odstraní je z cesty. Samozřejmě, že bych to Barce přál. Ale to by bylo asi i potvrzení setrvání Messiho na CN.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mne docela Atleti zklamání. Tato sezóna měla být pro ně malá domů. Při nepohodě Realu a Barci. Co budou dělat za pár let, až z nich zas bude válec. Snad ten titul urvou.

Reagovat
blaugrana

Po repre pauze to byva pravidelne na pitel, ale doma proti Valladolidu by to chcelo vybavit do polcasu a posetrit opory, ked by sli role p4i priwznivom skore.

Reagovat
2miguel1

Nemame kde šetrit. Hrame uz len ligu ktora sa uz vacsinou bude hrat raz za tyzden. Jedine ze by De Jong dnes nemusel hrat aby nedostal zltu

Reagovat
remeslnik

Tímto "virusem" je tam ohrožených víc.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak hlavně Messi si mohl odpočinout a v klidu potrénovat, to by měl být oproti ostatním repre přestávkám obrovský rozdíl.

Reagovat
Mercury

Jj Messiho bych nechal hrat, ten by si tu zlutou mel pohlidat. Frenkie at sedi, musime to bez nej dat a je to zbytecny risk pred EC

Reagovat
sokar

vidim to rovnako, Messi nech nastúpi a de Jong nech si posedí. Prvý využil repre pauzu na odpočinok, druhý hral plnú minutáž aj v repre, navyše cestovanie, takže si musí aj oddýchnuť.

A navyše si dovolim tvrdiť, že aj prípadnú absenciu Messiho vieme nahradiť (samozrejme nie takou kvaliou, ale či Griezmann alebo Dembele sú dostatočná kvalita a majú na to podržať mužstvo), kdežto za de Jonga nemáme ani zlomkovú náhradu

Reagovat
2miguel1

Ter Stegen- Mingueza,De Jong,Lenglet- Alba, Busquets,Pedri, Dest- Dembele, Griezz,Messi

Reagovat
Mercury

Ten Frenkie je proste uplne zbytecny risk kor po plne stopazi v repre. Tohle nechapu.

Reagovat
2miguel1

Nechapem toho Arauja namiesto De Jonga aj ja

Reagovat
Kluivert9

Zbytečnej risk

Reagovat
LAM

Tak snad výhra bez žlutejch.

Jinak doufám že proti Realu už to bude 3-5-2 s třema stoperama a De jongem v záloze. Proti TOP týmům nemůžem hrát s De jongem na stoperu. Teď jen jestli s Araujem nebo Piquem.

Reagovat
2miguel1

Podla mna hrame lepsie 3-4-3 ako 3-5-2. Griezz je v tomto systeme dost uzitocny dozadu plus aj dopredu, Frenkie to rozohrava zo stopera excelentne. Plus je to psychologicky istota vzadu.

Reagovat
Mercury

Ja bych to postavil bez Lengleta s Piquem, Araujem a Minguezou, ale asi to tak nebude, obzvlast kdyz Gerard nehraje ani dnes.

Reagovat
drussbarb

Tak snad dnes Lenglet neudělá penaltu, která bude stát body

Reagovat
culé

Stream pls

Reagovat
sokar

Uu 2hy faul v blizskosti vapna nepiskol, pritom teraz na Griezmanna to bolo na zltu a mal to rovno pred ocami

Reagovat
Jordi Alba

Frajer to docela pouští, to bude zajímavý.

Reagovat
drussbarb

Rozhodčí se toho nebojí

Reagovat
2miguel1

Existuje tím ktory hra vzdy horsie po repre pauze? Dembele na 9

Reagovat
smazaný uživatel

to jednou pustim a ono

Reagovat
roman1978

Děsný poločas

Reagovat
Rox

Slušná bída zatím Barcelona, všechno ve stoje a ty alibistický přihrávky na jeden metr jsou taky luxus.

Reagovat
Antalab

Hrame neskutocne lezerne. To ze Griezmann je drevo vieme vsetci, ale on nam to potrebuje ukazovat aspon 10x za zapas znovu a znovu. Haaland, Wijnaldum na plac !

Reagovat
Antalab

Chcel by som raz vidiet Pedriho ktory bude mat strelu ako Ronald Koeman.

Reagovat
blaugrana

Des bes. Na to, ze mal byt Leos odpocaty, tak hra jak po opici a zvysok je v pici so silami. To zad bude potenica az do konca zapasu.

Reagovat
Rox

Jenže Leos nakonec ty dvě nebo tři věci vymyslí, naopak Dembele s kopytem Griezmannem je max zazdí.

Reagovat
blaugrana

no ti dvaja tam boli zas uplne k hovnu...

Reagovat
LAM

Už jsem zapomněl jak můžem hrát děsivě po repre pauze Jak kdyby ten titul nechtěli.

Jedinej kdo hraje standart je Pedri. No dneska to smrdí úplně zbytečnou ztrátou bodů.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

s takovejma frantikama se muzeme jit zahrabat

Reagovat
smazaný uživatel

takze alba nam to zase posral, nejprve mic neodklidi a pak zahraje rukou

Reagovat
Messiáš

Redka teda dost prisna

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
CHONG

To víš no, Barca hraje hovno, nedala gól a zápas se chýlí ke konci, je potřeba jít tomu naproti

Reagovat
Kluivert9

Takzvaně "na Real"

Reagovat
CHONG

Může být, Real je originál, Barca kopie.

Reagovat
Messiáš

Valladolid dneska hodne srdnaty a tri body si asi za tohle pseudodobyvani nezasluhujeme..., ta redka je blbost a Dembouz to dost prihral

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co přihrál? Vždyť dostal do hlavy od Bruna, který mu tam úmyslně naložil a měl za to vidět druhou žlutou a jít ven místo Plana.

Reagovat
Messiáš

My bad, to koleno jsem nepostrehl a videl jsem jej az ted na YouTube. Mel jsem za to, ze chce podporit tu redku tim valenim a opakovacku jsem usekl presne v momente toho skluzu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
.13

Hrozne prisna, toto som nam pisknut doho nevidel.

Reagovat
drussbarb

Radši to měl písknout za údery do tváře

Reagovat
Kluivert9

Tak tohle na červenou nebylo

Reagovat
Phillipinho

Co to je za rozhodnuti sudiho zas dneska

Reagovat
Salfovic

Neměl redku dostat spíš Gonzales ?

Reagovat
roman1978

Jak rozhodčí tlačí tu Barcu

Reagovat
Jordi Alba

Celou dobu pouští skoro všechno a pak za tohle vytáhne suveréně roju, klobouček.

Reagovat
patas92

Dneska to je zase ten starý dobrý Alba. Úplně každý jeho balon mířící do vápna skončí na prvním hráči.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kixi Syhimour

To Dembelé zakopl o trávník?

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecnej trener, zbytecnej dembouz

Reagovat
patas92

didn't age well

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak si to myslim

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

ani z toho golu nemam radost

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkušeně

Reagovat
Jordi Alba

Demblbaa

Reagovat
Dr. Admess

Pičaaaaaaaaaa yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Kluivert9

Konečně ku*va

Reagovat
Messiáš

Riqui a jeho obligatni 4 minutky , ten Koeman je strasnej palicak, clovek by mu chtel prat a fandit za jeho praci s mladymi, ale jeho zazdeni je brutalni fail. V tomhle typu zapasu mel hrat uz davno, hlavne, ze uz je v hierarchii pred nim i Ilaix, ktery hral ted za becko v playoff a taha nohy

Reagovat
roman1978

Reagovat
Rox

Dembele po takovým výkonu prostě zavře oči, balon se mu sklouzne po noze a je za hrdinu. Absolutně nezasloužený dneska.

Reagovat
Salfovic

Když bůh dopustí i motyka spustí.

Reagovat
.13

Trincao hra teraz fakt praveho obrancu?

Akoze zalozil gol, ale neskutocny tacticky krok, toto by ma nikdy nenapadlo

Reagovat
Banikovec7

Ja moc nechapu proc nedostava vice prilezitosti misto Dembeleho, na zacatku sezony byl sileny, ale posledni dobou se rozehral a dal i nejaky gol, i na Euru co jsem videl tak vypadal docela dobre, ale sbira maximalne par minut na konci.

Reagovat
CHONG

Tak se jim to ve dvanácti povedlo

Reagovat
T:o:M

Reagovat
CHONG

Nedivím se ti...

Reagovat
T:o:M

Neboj u mě jsou to slzy radosti ze tří bodů..

Reagovat
CHONG

To ti stačí málo

Reagovat
T:o:M

Já vím nejsem moc náročný..

Reagovat
el Principito

fňuk

Reagovat
CHONG

pokrytče

Reagovat
el Principito

že si to tady nepsal loni na jaře, když vás k tomu titulu černoprdelníci tlačili

Reagovat
CHONG

Psal, no a ne jednou

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Phillipinho

Ja teda vim, ze nejakej Valladolid je bafunarum z La Ligy uplne u prdele, ale tohle je teda od Latreho slusnej zarez. Jasna ruka Alby ve vapne a pak nesmyslna cervena. Pritom za dnesni vykon si nejakej bod zaslouzili..

Reagovat
sokar

Tak rozhodca nezvladal zapas uz od zaciatku. Katastrofalny vykon z jeho strany, ktory podciarkol tou cervenou. Ale pripadna Albova ruka uz ide na vrub Var rozhodcovi, a za mna to bola ukazkova nastrelena ruka, kde mu to protihrac napalil asi z metra a tam nemal ani ako reagovat na to (ale neviem uz ako sa to piska ci na to nie su uz nejake nove pravidla)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ruka podle pravidel ani náhodou, červenou měl místo Plana vyfasovat ve stejný situaci Bruno a první poločas tam byl jasný faul na Desta, který byl nejspíš ve vápně...

Reagovat
Phillipinho

A jaky je vyklad pravidel na tuhle ruku? Protoze ve Spanelsku se to meni kazdy vikend, podle nalady rozhodciho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak je to ruka nastřelená z bezprostřední blízkosti, míč se o ni sotva otřel a nijak nezměnil situaci, takový se snad nepískaly nikdy. Jinak koukám, že Dest byl mimo vápno.

Reagovat
T:o:M

Přesně tak, rozhodčí byl mimo na obě strany.

Reagovat
Visca el barca

Asi tak

Reagovat
T:o:M

Hrozný zápas po repre pauze, tam snad není koho dneska pochválit, možná rozhodčího, ale tři body naštěstí jsou a příští týden snad přidáme další proti těm saskum z Madridu..

Reagovat
CHONG

Rozhodčího musíte pochválit určitě

Reagovat
T:o:M

Snad bude pískat i příští týden proti vám

Reagovat
CHONG

Mně je to fuk, když dostanete, tak fajn, když dostaneme, tak se přiblíží konec ZZ a taky fajn

Reagovat
T:o:M

Tak to máš v pohodě, ono letos to bude do posledního kola souboj o titul.. Takže příští týden výhra zase takovou roli hrat nebude, real, Barca i atletico dokážou ztratit s každým.

Reagovat
CHONG

Atleti prohra na Betisu, EC remíza, Sevilla výhra ve Vigu a jede se...

Reagovat
T:o:M

Reagovat
Ed_Hazard

Lol toto je riadne svinstvo..Redka teda sialena

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hodně vtipná červená. S tímhle hnojem ligu vyhrajou jenom podobnou tlačenkou.

Reagovat
Mercury

Na Elche to ale porad nema

Reagovat
drussbarb

Hristo to nad tebou popsal velmi přesně

Reagovat
remeslnik

Ale to je nezajímá, že to bylo podle pravidel. Oni si potřebují kopnout a pobrečet...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele