29. kolo
04.04.2021 16:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Borja Iglesias (© AFP)

Elche urvalo s Realem Betis aspoň bod

Elche předvedlo, že do druhé ligy se ještě nechystá a že se umí o body správně porvat. Doma sice s Betisem rychle prohrávalo, ale nevzdalo se nakonec si díky trefě Milly zajistilo aspoň bod.

Betis se dostal jako první do šance, když rychlý brejk pokračoval přízemním pasem před branku. Tam doklouzal Borja Iglesias, jenže Edgar Badía vytáhl fantastický zákrok a udržel bezbrankové skóre! To ale neplatilo dlouho. Protože ve 12. minutě byl ve vápně faulován Borja Iglesias při pokusu do doklepnutí míče do sítě a sudí po poradě s videem nařídil penaltu. K ní se postavil právě Iglesias a proměnil!

Moc radosti mu ale dnešní utkání přeci jen nenabídlo, protože musel brzy střídat vinou zranění. Střídající Juanmi o sobě dal ale velmi rychle vědět, protože si naběhl do vápna na krátký pas a zakončoval jej střelou do vzdálenější tyče!

A právě v době, kdy se hostující celek dostával znova do tempa, dostal pořádnou facku. Ve 36. minutě Tete Morente ustál osobní souboj a vyslal přesný centr do malého vápna. Tam byl úplně nehlídaný Pere Milla a přesnou tečí poslal míč do sítě!

Druhá půle už tak produktivní nebyla. Po hodině hry Aitor Ruibal vymyslel zajímavý přízemní centr, který ale Juanmi zakončil těsně vedle. A když se stejný hráč neprosadil při šancí tří na dva ani v nastaveném čase, bylo o výsledku utkání rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusím 1-0.

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele